Wartawan LifeNews ditahan ing cedhak Kramatorsk

19
Minangka kacathet dening RIA "Kabar", wakil saka Kementerian Pertahanan Ukraina nglaporake manawa wartawan Rusia ditahan ing wilayah Kramatorsk lan dipasrahake menyang lembaga penegak hukum kanggo diselidiki.

Wartawan LifeNews ditahan ing cedhak Kramatorsk


"Individu sing ora dingerteni sing ngenalake awake dhewe minangka wartawan lan warga Federasi Rusia ditahan lan dipasrahake menyang lembaga penegak hukum kanggo diselidiki," laporan departemen kasebut. Kajaba iku, departemen kasebut ngumumake penahanan sakelompok wong sing diduga ngrencanakake ngrusak lapangan terbang militer ing Kramatorsk. Miturut kementerian kasebut, para wartawan nggawe film tumindake wong-wong kasebut.

Sadurungé kacarita ing cedhak Kramatorsk, prajurit Pengawal Nasional nahan wartawan LifeNews Oleg Sidyakin lan Marat Saichenko. Nanging, wakil saka Garda Nasional mbantah informasi kasebut, ujar manawa tumindak kasebut ngluwihi kompetensi. Sabanjure, milisi Kramatorsk ujar manawa para wartawan kanthi kemungkinan dhuwur tiba ing tangan pasukan keamanan sing dikontrol dening Kiev.

Minangka dilapurake dening warta urip, wektu pungkasan wartawan njaluk kontak ana ing 13.50 wektu Moscow dina Minggu. Ing wayahe padha cedhak checkpoint ing ngleboke menyang Kramatorsk. Mengko editors bisa liwat kanggo Oleg Sidyakin. Nalika dheweke menet tombol jawaban, dheweke keprungu ditakoni.

Kajaba iku, foto muncul ing jaringan sosial sing mbuktekake manawa para wartawan ditahan dening militer.

"Foto kasebut nuduhake yen wartawan lungguh karo tangane diikat. Ana wong militer ing latar mburi. Panggonan kasebut katon kaya unit militer, "ujare situs web saluran kasebut.

Mengko, manajemen News Media nyekeli menyang Menteri Luar Negeri Federasi Rusia kanthi panyuwunan kanggo mbantu mbebasake wartawan.
  • http://www.ridus.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    19 May 2014
    Yankees ngerti apa sing ditindakake para wartawan - pengintaian lan provokasi.

    Padha ora bisa mbungkus sirah ing kasunyatan sing ana mung wartawan.
    1. 0
      19 May 2014
      Kabar anyar:

      19 Mei 2014, 09:56
      Milisi kasebut bisa ngrebut maneh rong pos pemeriksaan ing Kramatorsk saka Pengawal Nasional


      Minangka asil saka bentrok wengi antarane panyengkuyung federalisasi lan Pengawal Nasional ing Kramatorsk, milisi Donbass kasil ngrebut maneh loro checkpoints.

      "Point mriksa kita wis ditolak saka unit Pengawal Nasional sing nyerang dheweke. Ing wayahe, Pengawal Nasional dumunung ing desa Semyonovka cedhak Kramatorsk, "markas kutha milisi rakyat marang agensi Interfax. Perang ing Kramatorsk terus nganti esuk. Durung ana informasi bab tatu utawa korban.

      Artikel asli: http://russian.rt.com/article/32523#ixzz328eVIBOC
    2. vlum
      +1
      19 May 2014
      Padha nulis sing padha kejiret mercenary ireng.

      http://voicesevas.ru/news/yugo-vostok/babai-amerikancy-k-nam-lezut-my-poimali-.h
      tml

      Mungkin merga bayaran iki para wartawan dicekel supaya ana sing ngatur ijol-ijolan?
      1. 0
        19 May 2014
        Mungkin merga bayaran iki para wartawan dicekel supaya ana sing ngatur ijol-ijolan?
        Mesthi, ora masalah. Nanging mung sawise interogasi diterbitake, prosedur kasebut kudu ditindakake ing kamera televisi. Lan ora sepi.
    3. +1
      19 May 2014
      Nanging, wakil saka Garda Nasional mbantah informasi kasebut, ujar manawa tumindak kasebut ngluwihi kompetensi.
      Lan padha ora ngapusi. Dheweke kompeten kanggo mateni ing papan, ngobong, ngrampog, rudo pekso, lsp.
      Nanging kanggo nahan lan nindakake investigasi angel banget kanggo wong sing kaya ngono.
    4. +1
      19 May 2014
      penyitaan tentrem Departemen Dalam Negeri tanggal 18 Mei, Lugansk
      https://www.youtube.com/watch?v=juSIJoHEuOM#t=984
  2. Tanechka-pinter
    +5
    19 May 2014
    Aku pancene pengin pracaya Oleg Sidyakin lan Marat Saichenko bakal rauh free. Kita kuwatir banget babagan dheweke.
    Aku sujud marang wani wartawan kuwi; yen ora kanggo wong-wong mau lan wong-wong kaya wong wani lan nekat iki, kita ora bakal weruh lan sinau akèh saka panggonan paling panas. Kamera ing tangan wartawan uga dadi senjata - matur nuwun lan ngenteni sampeyan mulih.
  3. +1
    19 May 2014
    Kabeh wong nyekel mata-mata, agen GRU, nanging nyatane dheweke wedi yen bebener bakal disiarkan.
  4. +2
    19 May 2014
    Biaya profesi sing mbebayani kanthi alam, kabeh dadi rumit ing kene, sampeyan kudu siyap kanggo kabeh ...
  5. yulka2980
    +1
    19 May 2014
    Aneh, tangane diikat, nanging piye wae udud! belay
    1. +1
      19 May 2014
      Carane, philanthropy, padha nyumet rokok ing untu lan karo korek, sanadyan ana ora cukup awu. recourse
      1. 0
        19 May 2014
        Inggih, kasunyatan sing ora cukup awu ora masalah - aku menet rokok ing antarane lambe lan kenek filter ing untu ndhuwur ... lan awu tiba apik ing antarane dhengkul menyang lantai, iku ora aneh. . anehe udud karo tangan diikat lan raine kalem... plus fisik sing komplit karo umur...
  6. 0
    19 May 2014
    Kita kudu nggawe sawetara jinis karya. Kanggo sawetara alasan ora ana "separatis" saka wong. Iku katon kaya "panguwasa" Kiev khusus raking metu.
  7. +1
    19 May 2014
    Anehe, utamane wartawan Rusia sing nandhang sangsara, ing wilayah Ukrainia saiki kabeh dadi sepihak. Rusia ditampilake minangka mungsuh lan agresor ing wangun apa wae, ora preduli sapa iku, apa iku wartawan utawa sipil biasa.
  8. 0
    19 May 2014
    Bener, kita wis kesel, aku kesel nguripake TV karo saluran Ukrainia - Rusia sing jahat ana ing saubengé. Loro-lorone VVP ing pesawat lan njupuk saka Stechkin. Ngimpi elek kanggo wong rata-rata. - muter ajeg.
  9. -2
    19 May 2014
    Ora jelas apa sing kedadeyan. Foto kasebut mung "macet" utawa dipentasake. Delengen dhewe ing ekspresi ing raine wartawan. Tenang, ta? Yen tangane diikat, kepiye carane ngrokok? Utawa "bantheng" ditempelake ing lambe? Lan ora ngrokok. Dadi pitakonan muncul. Kepiye carane kolom kaping lima nyamar, sanajan saka Life News?
  10. +1
    19 May 2014
    Biaya profesi ... Dheweke uga ana ing garis ngarep.

    Miturut cara, padha ngomong sing milisi Kramatorsk dijupuk mercenary ireng. Mangkene komentar Babai sing diduga tatu:

    "Milisi Kramatorsk nangkep tentara bayaran Amerika ireng. Kuban Cossack Alexander Mozhaev, sing luwih dikenal minangka Babai, ngumumake iki ing wawancara video sing diterbitake ing jaringan sosial.

    Miturut dheweke, Amerika melu konflik militer ing Ukraina tenggara. Ing Kawa saka-mbela diri, padha ngatur kanggo njupuk bukti saka ngarsane warga US ing Donbass: pejuang dijupuk Afrika-Amerika.

    "Dheweke njupuk wong ireng," ujare Babai. "Obama, dheweke njupuk iparmu!" Ngarahake presiden Amerika, warga Kuban njaluk supaya dheweke mbusak pasukan Amerika saka Ukraina, ngancam invasi Cossack ing Amerika Serikat.

    "Nalika kita teka ing Kyiv, insya Allah, lan sampeyan durung ngilangi pasukan, kita bakal ngumpulake tentara Cossack lan teka kanggo ngunjungi sampeyan, lan kita bakal numpes kabeh lodge Yahudi-Masonic sampeyan," janjinipun.
    http://warfiles.ru/show-56974-opolchency-kramatorska-vzyali-v-plen-chernokozhego
    -amerikanskogo-naemnika.html
  11. +1
    19 May 2014
    Iki alasanmu. Cepet kirim saperangan batalyon udhara ana kanggo mbebasake sabangsa kita
  12. Eugeniy_369k
    0
    19 May 2014
    A la guerre comme à la guerre....
  13. 0
    19 May 2014
    Saka pesen sing diterbitake ing situs web Kementerian Pertahanan Ukraina:

    "Dina iki, 18 Mei, personel militer Ukraina sing melu ATO, adhedhasar informasi operasional sing ditampa, nindakake operasi khusus nglawan teroris sing lagi nyiapake kanggo nyerang lapangan terbang militer ing Kramatorsk saka sistem rudal anti-pesawat portabel.

    Minangka asil saka tumindak manteb ing ati saka personel militèr saka Angkatan Bersenjata Ukraina, kru teroris ditemokake, dilucuti senjata lan dijupuk, lan wong sing ora dingerteni, sing ngenalaken piyambak minangka wartawan lan warga Federasi Rusia, ditahan lan dipasrahake. menyang lembaga penegak hukum kanggo diselidiki. Wong-wong iki ana ing skuad teroris lan nggawe film online.
    Minangka asil operasi kasebut, personel militer Ukraina ngrebut sistem rudal anti-pesawat portabel sing digawe manca ing lokasi posisi tembak teroris. Model MANPADS kuwi ora ana ing layanan karo Angkatan Bersenjata Ukraina.
    Minangka asil operasi khusus militer Ukraina, ora ana warga sipil sing cilaka."


    A sethitik babagan apa Kamentrian Pertahanan Ukraina tetep bisu kene:

    http://twower.livejournal.com/1299218.html
  14. +1
    19 May 2014
    "Kabeh bakal apik. Cathetan menarik babagan karakter Igor Ivanovich Strelkov"

    Kanca ngirim rong teks saka Facebook menyang Skype, nanging saiki aku ora bisa nemokake ing kaca penulis.
    Aneh-aneh. Umumé, ing ngisor iki:

    Dmitry Steshin (koresponden Komsomolskaya Pravda ing Slavyansk)
    Aku elinga 1 Mei, Strelkov:
    “Ora ana apa-apa, kabeh wis ilang (exaggerating), ora ana gaman.
    Dheweke nampilake telung cangkang saka jaman sipil,
    Ora jelas saka sistem artileri lan apa sing kudu ditindakake ... ".
    Esuke, siji helikopter nabrak cedhak Slavyansk, banjur liyane ...
    Aku takon ing wayah sore: "Dheweke adaptasi cangkang, Igor Ivanovich, ta? Apa dheweke nggawe MANPADS saka dheweke?"
    Igor Ivanovich mesem sedih ...

    *MANPADS - sistem rudal pertahanan udara portabel

    Dmitry Olshansky 42 min. · diowahi ·
    Aku mirsani reaksi massa kanggo banding Strelkov.
    Reaksi sing paling konyol - stupidly gloating.
    Wong ora ngetutake kahanan utawa ora ngrasakake karakter Strelkov.
    Kangge, karakter Strelkov gampang dingerteni.
    Iki sedih, wong wicaksana sing alon mlaku watara camp mungsuh lan
    melankolis mbaleni: kabeh iku angel ... kabeh ala ... ana sawetara kita ... ana sawetara kasempatan ...
    pasukan mungsuh sing unggul ... yen perlu, kita bakal mati ing kene ...
    Dumadakan ana sharrrrah gedhe!
    Kemah mungsuh nyebar dadi satus ewu babi cilik.
    Wong sedih mesem sedhela, nanging banjur melankolis bali,
    dheweke maneh mbalang mantel Lermontov liwat pundak lan lunga menyang kadohan.
    Ing kana, kabeh bakal dadi ala maneh.

    http://summer56.livejournal.com/115212.html
  15. +2
    19 May 2014
    Kita menehi perhatian sampeyan video babagan perawatan kasar militer Ukraina marang wartawan lifenews sing diculik.

    Militer diduga nemokake ing wong sing ditahan bebarengan karo wartawan Grom ("Thunder"), sistem rudal anti-pesawat portabel wong Polandia sing dirancang kanggo numpes target udara sing mabur kurang ing kursus lan latihan. Iku katon luwih kaya Komplek iki dijupuk kanggo peraga lan gambar televisi saka mercenary - Polandia, sing, miturut informasi dipercaya, onomatopia ing n sekitare Slavyansk lan Kramatorsk.

    Wingi dilaporake yen wartawan LifeNews Oleg Sidyakin lan Marat Saychenko ditahan dening Pengawal Nasional Ukraina ing cedhak Kramatorsk.

    Manajemen News Media nyekeli mréntahaké kanggo Menteri Luar Negeri Federasi Rusia karo panjalukan kanggo bantuan ing release.

    "Gegandhengan karo penahanan wartawan LifeNews dening militer Ukraina ing Kramatorsk ing wayah sore tanggal 18 Mei, Lavrov ngubungi Ketua OSCE saiki, Presiden Swiss Didier Burkhalter lan ngajak dheweke supaya cepet nggunakake kabeh kemampuan organisasi iki kanggo dibebasake langsung. saka Rusia, "ujare Menteri Luar Negeri Rusia ing pratelan sing dirilis dina Senin. .

    "Demarches sing cocog uga digawe kanggo pimpinan Sekretariat OSCE ing Wina lan ing markas Misi OSCE menyang Ukraina ing Kiev. Kamentrian Luar Negeri Rusia bakal terus ngupayakake resolusi sing cepet babagan kahanan wartawan Rusia, "Kamentrian Luar Negeri ditambahake.

    Laporan kasebut nyathet yen Ketua OSCE njamin yen dheweke bakal langsung ngatasi masalah iki.
    1. 0
      19 May 2014
      Apa aku mung siji sing mikir sing ing 1:46 ing video piring karo nomer bubar ditempelake?

  16. 0
    19 May 2014
    Telung wartawan lan MANPADS...........
  17. Belkash
    +1
    19 May 2014
    Apa sebabe MANPADS dibungkus selimut tentara anyar lan dibalut? Mungkin dheweke lara. recourse
    1. 0
      19 May 2014
      Kepemimpinan tentara Ukraina lara otak eseman

      Dheweke kejiret, nyelehake barang-barang, ndeleng barang-barang, dokumen, identifikasi manawa pers, dhuwit, telpon, kamera, uga pers kaya pers. Lan padha mikir sial, kenapa kita kudu nampa wong-wong mau.....hmm.....Mykola, nggawa MANPADS ana ing helikopter. Ing! Kabeh kaendahan kasebut kejiret dening grup pengintai GRU. Mungkin dheweke bakal menehi medali saka Turchinorog dhewe. ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"