Jendral Siria Hussein Isaac dipateni ing cedhak Damaskus

25
Miturut RIA "Kabar", karo referensi kanggo agensi Pencet, dina Minggu, kepala pertahanan udara Angkatan Udara Siria, Jenderal Hussein Isaac, tiwas nalika perang ing sekitar Damaskus. Jendral tilar donya amarga tatu ing kutha Mlekha, dumunung ing sisih kidul-wétan ibukutha Siria.

ITAR-TASS nglaporake manawa pasukan Siria kasil mbebasake dalan gedhe As-Salam sing strategis saka militan, nyambungake Damaskus lan kutha Quneitra cedhak Dataran Tinggi Golan sing dikuwasani Israel.

Miturut pawarta kasebut warta Layanan Al-Watan, unit tentara nyerang posisi formasi bandit ing kutha Jassem, Nawa lan Angel kanthi partisipasi penerbangan. Jalaran saking bentrokan, para pimpinan wolung kelompok, uga puluhan tentara bayaran, tiwas.

Minangka cathetan agensi kasebut, ing wayah wengi ana artileri sing nyerang posisi militan ing pinggiran wétan Jubar lan Mlikha.

Kajaba iku, Angkatan Udara Suriah nindakake serangan ing kutha Daraya, sing dicekel dening Mujahidin saka Front Islam. Serangan udara ditindakake ing tlatah pagunungan ing sisih kulon Zabadan, ing endi ana jembatan gedhe saka pasukan mungsuh. A gudang karo gaman lan basis militan.

Ing Suriah sisih lor, pasukan pamaréntah nolak serangan ing pos-pos pemeriksaan ing Hannan, Rashidin, Bani Zeid, Castello lan Zahra.
  • http://itar-tass.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

25 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    19 May 2014
    Sayange, jenderal kasebut apik ...
    1. +6
      19 May 2014
      Aku dheweke ninggalake konco penerus pantes.
      1. +1
        19 May 2014
        Ya, dudu Iskak, nanging Iskak!
        1. +1
          19 May 2014
          Kutipan saka Trevis.
          Ya, dudu Ishak, nanging Ishak

          Utawa mungkin Isaac?
          1. +1
            19 May 2014
            Kesalahan ing artikel wassat
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Kelevra
      -1
      19 May 2014
      Kepriye carane kowe ngerti yen dheweke apik? Aku uga, nuwun sewu, aku kepengin weruh sawetara atus militan sing dipateni, ora mung siji jenderal sing sah. kudu ngerti urip lan aktivitase! Ing batalyon Vostok, contone, sing dumunung ing Chechnya, ana uga pejuang lan komandan apik, nanging meh kabeh mantan militan! Mulane, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, lan nulis sing iki. iku saka utawa wong liya utawa militer, apik! Sampeyan bisa njaluk menyang posisi kikuk!
      1. Andrey44
        +1
        19 May 2014
        Lan kita ora menehi jancok babagan urip lan karya. Sing utama yaiku dheweke dadi jenderal ing tentara Siria, lan kita sekutu karo Siria. Lan sanajan dheweke bajingan, dheweke dadi bajingan kita (kutipan, dudu aku). Iku apik kanggo "ati-ati" lan "politik bener." Apa kowé durung ngerti nèk jagat iki nglawan awaké déwé?
        Miturut cara, batalyon Vostok wis ilang kanggo dangu. Ana brigade infantri bermotor. Dadi, sampeyan ana ing "posisi ora nyaman" wong pinter.
    4. +1
      19 May 2014
      Kutipan saka: mig31
      Sayange, jenderal kasebut apik ...

      Jujur, iki pisanan aku krungu bab dheweke, nanging kok sampeyan mutusake yen dheweke apik??Menimbang carane Israel ngebom kabeh sing ana nalika pengin lan nol reaksi saka pertahanan udara, aku ora bakal nyebut dheweke minangka pertahanan udara sing apik. umum, carane wong bisa, ya, nanging minangka umum ...
      1. Andrey44
        0
        19 May 2014
        Suriah duwe wong sing mati ing perang kanggo cita-cita, dheweke dadi sekutu kita lan kudu dihormati ing kasus apa wae. Kanggo kita, dheweke minangka jenderal sing apik ing kasus apa wae.
        Mbandhingaké karo Ukraina. Endi penambange, endi sukarelawane? Kanggo crests, gubugku ana ing pinggir. Dheweke lungguh lan ngenteni: Rusia wajib nulungi kita. Kanggo apa? Yen dheweke pengin dadi budak, ayo ...
        1. 0
          19 May 2014
          Kutipan: Andrey44
          Suriah duwe wong sing mati ing perang kanggo cita-cita, dheweke dadi sekutu kita lan kudu dihormati ing kasus apa wae. Kanggo kita, dheweke minangka jenderal sing apik ing kasus apa wae.
          Mbandhingaké karo Ukraina. Endi penambange, endi sukarelawane? Kanggo crests, gubugku ana ing pinggir. Dheweke lungguh lan ngenteni: Rusia wajib nulungi kita. Kanggo apa? Yen dheweke pengin dadi budak, ayo ...

          Andrey, artikel kasebut ora ngandhani kepiye jenderal kasebut mati. Dheweke bisa mati saka cangkang sing nyasar, saka peluru penembak jitu sing ana ing mburi, dheweke bisa mati amarga serangan teroris. tegese dheweke apik utawa ala. Umume, ing perang modern, jenderal ora nyerang posisi pertama.
          Aku setuju yen, minangka kepala pertahanan udara Siria, jenderal ora bisa nindakake kewajiban kanggo nglindhungi wilayah udara negara Siria, ing ngendi penerbangan Israel nindakake apa sing dikarepake, nanging aku ora bakal nyalahake jenderal kasebut.
          karo sampah lawas kuwi (ora ngetang Shells lan Bukovs, kang ana sawetara banget ing Suriah kanggo nutupi langit Suriah), sethitik bisa rampung.
  2. +6
    19 May 2014
    Jendral perang nyata. Mati ing medan perang ...
  3. +5
    19 May 2014
    Kabar sedih.
    Peta tansah dibutuhake ing jejere pesen saka ngarep.
  4. +8
    19 May 2014
    Wiwit spesialis pertahanan udara mbokmenawa sinau ing Rusia. Ngaso kanthi tentrem!
  5. Khalmamed
    +3
    19 May 2014
    Mundhut ora mulang apa-apa ..., uga, dening tangan wong liya, entitas infernal ing wujud manungsa ing Ukraina kudu ..., kaya si-trans-homo-inen laporan yen pimpinan pinunjul saka trans-fasis- gombender saka Ukraina, Yulka Aeroportovna, mati tragis ing Kiev saka gilingan kopi radikal ... Sisa saka inti infernal diklumpukake saka ngisor jamban kanggo rong dina.
    1. 0
      19 May 2014
      Semono uga aku mikir. Kita pancen bener lan jujur, mula mula sampeyan lara. Padha telek ing mripat kita, nanging kita mung ngilangke dhéwé. Lho... layanan khusus kita mamah roti rakyat. Iku ngrasa kaya kabeh wong main game sing nggegirisi karo kabeh wong, ing ngendi wong-wong sing ora salah padha mati ing Kramatorsk, Slavyansk, Odessa, lan ing saindenging jagad, lan kabeh jinis scum mung berkembang. Aku iki ora adil. Utawa mungkin kita ora duwe spesialis super, kita mung duwe tongkat sing kuat ...
  6. +5
    19 May 2014
    Jendral tilar donya minangka prajurit, mbela tanah air saka gerombolan tentara bayaran sing ala.
  7. +1
    19 May 2014
    Mesthine ora ilang, kudune dirumat, nanging sayange, aku nyopot topi, melas. hi
  8. +4
    19 May 2014
    Salah sawijining aspek negatif perang yaiku wong sing paling apik, patriot sejati, mati ing medan perang! Ing wektu sing padha, iku perang, sing ninggalake akeh wong bodho lan pengecut, sing dikurung ing omah lan ing panggonan sing panas liyane.
    Pati sing pantes kanggo wong sing pantes! Tentrem marang dheweke!
    1. +3
      19 May 2014
      Sing utama yaiku upaya wong mati ora diremehake dening wong sing isih urip! Ngaso kanthi tentrem!
  9. arch_kate3
    +2
    19 May 2014
    Kita kudu nyuda dolar ...
  10. Ork-78
    +1
    19 May 2014
    Mesakaké! Pertahanan udara Siria isih bakal migunani!
  11. +1
    19 May 2014
    Kutipan saka Trevis.
    Ya, dudu Iskak, nanging Iskak!
    Jujur aku mesakake wong lanang iku! Aku ing LATAKIA taun 1973, wong-wong mau malah ora wedi perang nglawan mungsuh, mungsuh lan ... mungsuh! Temokake babagan kulawarga, bisa uga 1 ewu rubel saben. Ayo dadi chip ing. Aku langganan!
    1. 0
      19 May 2014
      Kutipan saka KBPC50
      Jujur aku mesakake wong lanang iku! Aku ing LATAKIA taun 1973, wong-wong mau malah ora wedi perang nglawan mungsuh, mungsuh lan ... mungsuh! Temokake babagan kulawarga, bisa uga 1 ewu rubel saben. Ayo dadi chip ing. Aku langganan!

      Apa sampeyan mikir kulawargane butuh 1t.R sampeyan? Jendral Suriah kalebu wong sing paling sugih ing Suriah, yaiku oligarki Suriah.
  12. 0
    19 May 2014
    Sayange yen sing paling apik mati, perang apa wae.
    1. 0
      19 May 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Sayange yen sing paling apik mati, perang apa wae.

      Ing perang, umume sing paling apik mesthi mati. Apa sampeyan ndeleng paling ora siji wong ala sing perang kanthi kamulyan? Dheweke mesthi nindakake tumindak ala kanggo ngrusak pakurmatan prajurit utawa perwira.
  13. ajaib
    +1
    19 May 2014
    Aneh, lan kenapa Amerika Serikat ora ndhukung perang nglawan militan lan separatis ing Suriah? ))

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"