Rong triliun septillion dolar ing kerusakan

74
Miturut RIA "Kabar", kanthi referensi kanggo koran New York Post, salah siji saka residents New York ngajokake tuntutan hukum nuntut ganti rugi kanggo kerusakan 2 undecillion (nomer karo 36 zeros) dolar. Minangka cathetan edisi, jumlah kasebut ora bakal diketik ing kabeh planet. Contone, PDB ekonomi Amerika ing 2013 gunggungipun $17 triliun, dene PDB global kira-kira $75 triliun.


Pengadilan federal ing Manhattan nampa tuntutan hukum marang kutha New York, sistem transportasi kutha, rong rumah sakit, toko, pemilik asu, lan warga liyane saka Anton Purisima Amerika, 62 taun. Wong kasebut nggawe macem-macem tuduhan wiwit saka pelanggaran hak asasi manungsa nganti nyoba mateni. Secara khusus, Purisima nyalahake pemilik asu "rabid" sing gigit driji lan "pasangan Cina" sing njupuk gambar dheweke tanpa ijin ing rumah sakit ing ngendi dheweke njaluk perawatan medis.


Miturut penggugat, rasa lara lan kasangsarane ora bisa dianggep kanthi dhuwit, mula dheweke "ora ana regane". Wigati dicathet yen foto driji getih ditempelake ing pratelan kasebut.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

74 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. WKS
    +8
    19 May 2014
    edan. Ayo dheweke ngimpi.
    1. + 30
      19 May 2014
      Secara khusus, Purisima nyalahake pemilik asu "rabid" sing gigit driji lan "pasangan Cina" sing njupuk gambar dheweke tanpa ijin ing rumah sakit ing ngendi dheweke njaluk perawatan medis.
      Aku ngerti, nalika dheweke nyithak gugatan, tombol 0 klelep ngguyu
      1. +7
        19 May 2014
        ora, dheweke tiba koma ing keyboard amarga gigitan driji, lan nganti pirang-pirang taun ... ngguyu
        1. +2
          19 May 2014
          Kutipan saka e_krendel
          ora, dheweke tiba koma ing keyboard amarga gigitan driji, lan nganti pirang-pirang taun ...

          alhamdulilah isih ana wong sing sehat ing kulon wassat
        2. 0
          19 May 2014
          Kabeh luwih gampang. Rabies wis mundhak.
      2. +1
        19 May 2014
        Paling kamungkinan exacerbation saka pain priceless nalika mencet tombol "0". wassat
      3. +2
        19 May 2014
        Kegilaan semakin berkembang!!!
      4. yur
        yur
        +2
        19 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        "Saperangan wong Tionghoa" sing motret dheweke tanpa ijin ing rumah sakit ing ngendi dheweke njaluk perawatan medis.
        Aku ngerti, nalika dheweke nyithak gugatan, tombol 0 klelep
        Paling kamungkinan, ing cepet-cepet, dheweke ora kejawab sawetara tembung ing statement. Ketoke kudu muni "saperangan atus yuta Cina." Banjur kabeh converges ing denyushki. ngguyu
      5. 0
        19 May 2014
        Apa yen Anton teka saka Nenka menyang negara lan pengin mbayar utang kanthi cara iki?)))
    2. +3
      19 May 2014
      Pensiun, seneng-seneng sabisane.
      1. 0
        19 May 2014
        Kutipan: Vadim the Skeptis
        Pensiun, seneng-seneng sabisane.
        Amerika minangka penemu sing kondhang ing babagan pengadilan. Siji mbah putri weruh kacilakan kasebut, teka ing panggonan iki, ndeleng kabeh nganti suwe lan kanthi ati-ati, banjur mlayu metu statement menyang pengadilan nuntut ganti rugi kanggo karusakan moral kanggo dheweke dening durjana saka kacilakan, kang ditampa, looking ing kasangsaranipun tiyang ingkang tatu. Pengadilan kanggo akeh uga bisnis.
    3. + 24
      19 May 2014
      Yen aku ana ing posisi panguwasa, aku bakal nyithak tagihan kasebut lan menehi dheweke. Dheweke teka menyang supermarket kanggo roti. Lan marang dheweke: ora bakal ana owah-owahan saka 2 undecillions, apa sampeyan bakal njupuk pertandhingan?
      1. ворона
        +3
        19 May 2014
        gagasan sarwa apik
      2. -1
        19 May 2014
        Kutipan saka Holly Gremlin
        njupuk cocog?



        Ora akeh alas ing bumi....
      3. Komentar wis dibusak.
    4. +4
      19 May 2014
      Ana akeh wong edan ing planet Bumi, iki siji liyane: akting. Presiden Ukraina Turchynov.
      "Kamentrian Kehakiman Ukraina nyiapake tuntutan hukum sing serius - luwih saka 1 triliun hryvnia, utawa luwih saka 100 milyar dolar - marang Rusia," ujare Turchynov. Dheweke nambahake yen Kabinet Menteri nyoba golek solusi yen ana krisis energi sing digandhengake karo nyuda pasokan gas Rusia. Utamane, "Kontrak lagi disiapake ing Kulon kanggo netepake panggunaan GTS mbalikke. "Nalika mitra strategis kita tumindak bebarengan karo kita, kita bakal meksa Federasi Rusia kanggo ngitung karo posisi negara-negara beradab ing donya," ujare Turchynov.
    5. kuzia rocker
      +1
      19 May 2014
      Nanging, Amerika seneng golek dhuwit ing kapal. banjur "padha garing kucing ing gelombang mikro, padha wisuh asu ing mesin ngumbah" lan banjur padha nuntut perusahaan kanggo kasunyatan sing iki ora diwènèhaké ing dokumen kanggo urip saben dina saka peralatan (seniles iki kudu diwenehi revolver karo instruksi carane kanggo njupuk dhewe) supaya blumbang gene manungsa ora bakal rusak
      1. +2
        19 May 2014
        ing Moskow, cah wadon saka McDonald digugat yuta sayuran ijo kanggo tuwung tuwung saka kopi panas ........ Aku wonder carane akeh wong sing kena pengaruh ing Irak lan Afghanistan bisa muter metu kanggo wong-wong mau? ........ kanggo mbayar tagihan pungkasan, Obama lan Michelle kudu ngedol awake dhewe minangka budak ....... Aku bakal tuku telung atus dolar, aku pancene kudu kerja ing dacha ngguyu
  2. +3
    19 May 2014
    Mungkin Kremlin bisa ngajokake tuntutan hukum kanggo sanksi sing ora sah ... uga, iku ora bakal muter metu bab peduli, nanging paling kita bakal ngguyu. ngguyu
  3. +2
    19 May 2014
    dheweke tanpa ijin ing rumah sakit ing ngendi dheweke njaluk bantuan medis.

    Analog saka "tali dacha" kita?
    1. 0
      19 May 2014
      NO, pitungan jarak jauh ... Iki pira kanggo nyithak perkara sing padha (bisa kanggo kita) ... Lembut ... nglirik
      1. +7
        19 May 2014
        Aku duwe analogi.)
        Turchinov bakal mbalekake $ 100 milyar saka Rusia

        Dheweke kaya ngono, ya.
        1. Komentar wis dibusak.
  4. +5
    19 May 2014
    Sing lucu yaiku sistem yurisprudensi Amerika dirancang kanthi cara supaya wong iki bakal nuntut dhuwit akeh ... Mesthine, jumlah pratelan bakal dikurangi, nanging kabeh padha, meh saka wong awal. bakal entuk soko kanggo urip ... Iku bakal menarik kanggo ngerti kelanjutane crita :)
    1. +3
      19 May 2014
      Kutipan saka vadim
      Mesthi, jumlah klaim bakal suda,

      Sampeyan bisa nyuda jumlah pratelan nganti 10 utawa malah 1000 kaping, lan kita bakal entuk panguwasa jagad anyar. ngguyu . Lan uga pengacara saka wong unik iki bakal nyewa Bill Gates minangka janitors sawise nampa ragad kanggo proses menang.
      Pranyata, ing durka ana dina buka, mula awak klelep saka rewang kang culika.
    2. pit
      pit
      +3
      19 May 2014
      Lan apa sing kudu dingerteni? Dheweke bakal nampa ganti rugi, mbayar pajeg akeh, tuku pabrik lilin kanggo liyane lan urip tentrem nganti dhuwit entek maneh. )))
  5. +3
    19 May 2014
    Ing mratelakake panemume, iki trolling sistem peradilan AS ... ngguyu
    1. +2
      19 May 2014
      Nanging kanggo trolling iki, wong lanang bakal nyuda dhuwit ...
  6. 0
    19 May 2014
    ana wong sing duwe keanehan .... - "alien", ana ing saben tim ngguyu
  7. +1
    19 May 2014
    Ya bener, yen ora asu lan wong Tionghoa sing ngganggu iki bakal ngukus sapa wae.
  8. +3
    19 May 2014
    Grimaces elek saka sistem elek.
  9. +3
    19 May 2014
    Amerika minangka bangsa snitches. badan negara sing paling dituntut yaiku pengadilan. salah sawijining profesi sing paling dituntut yaiku pengacara.
  10. +6
    19 May 2014
    Aku mikir iki minangka tandha protes marang konsep kasur sing ora sopan babagan kebebasan. Wong-wong ing kono nuntut apa wae. Ing kana, sampeyan bisa uga bisa nuntut dhewe, menang, ngajukake banding lan counterclaim, lan menang maneh. Lan sawise kabeh, ngajokake complaint marang hakim kanggo kaputusan nglanggar hukum lan banjur mréntahaké kabeh kanggo Pengadilan Konstitusi lan njaluk menyang program pangayoman saksi saka piyambak, karo owah-owahan jinis kanggo kongkalikong.
  11. +1
    19 May 2014
    Katon kaya asu kasebut ora DEMOKRASI, lan bisa uga saka RUSSIA! lan ing endi dheweke nemokake jeneng-jeneng saka jumlah kasebut ing greenery, nanging godhong-godhongan kasebut luwih sithik ing kabeh wit-witan sing tuwuh ing Amerika tinimbang sing diramalake!
  12. + 12
    19 May 2014
    Utang Amerika sekilas
    1. MG42
      +6
      19 May 2014
      Aku weruh gambar iki 2 taun kepungkur kene. Wektu kanggo nganyari saiki. Ana luwih dhuwur saiki.
    2. +1
      19 May 2014
      sethitik liyane, lan tumpukan bakal tuwuh kanggo rembulan ... ora perlu kanggo roket sembarang wassat
  13. Joyly Roger
    +1
    19 May 2014
    Lan minangka bonus, pangopènan seumur hidup gratis ing rumah sakit jiwa nglirik
  14. +1
    19 May 2014
    Kamentrian Kehakiman Ukraina nyiapake tuntutan hukum marang Rusia kanthi jumlah luwih saka $ 100 milyar. Iki nyatakake ing wawancara karo salah sawijining saluran TV Ukrainia dening direktur akting. Presiden Ukraina Oleksandr Turchynov, miturut UNN Marasmus tansaya kuwat.
  15. +5
    19 May 2014
    Rong triliun septillion dolar
    Dadi aku bakal ngomong - siji Ahrenbillion dolar. Ato rong triliun septillion ... Ora sinau wong bodho
  16. +1
    19 May 2014
    wong lanang tenan ngaco munggah. nanging pitakonan muncul - yen dheweke nguripake pengacara, apa dheweke njupuk pembayaran saka dheweke - minangka persentasi saka biaya pratelan?
  17. Ork-78
    0
    19 May 2014
    Wong bodho ana ing endi-endi, aja digatekake. Padha saka iki, mung nyekel Buzz!
  18. +1
    19 May 2014
    Ora bakal cukup - saka kartun Salju taun kepungkur tiba belay Lan apa bab 360 nul? Lemah? wong bodho
  19. robinson_25rus
    +3
    19 May 2014
    Katon kaya asu kasebut nggawa barang menyang getih amarga dheweke mikir babagan iki))
  20. +2
    19 May 2014
    Sial, aku malah ora ngerti nomer iki ana.
  21. +1
    19 May 2014
    Miturut penggugat, rasa lara lan kasangsarane ora bisa dianggep kanthi dhuwit, mula dheweke "ora ana regane". Wigati dicathet yen foto driji getih ditempelake ing pratelan kasebut.
    Utawa Mungkin asu dicokot wong ing salah "driji", banjur dadi cetha kok jumlah kuwi. lol
  22. +3
    19 May 2014
    negara sing paling dituntut yaiku pengacara lan psikoterapis
    1. Joyly Roger
      0
      19 May 2014
      uga financiers.
      Sampeyan ora bisa mbayangno nomer kasebut tanpa dheweke)))
  23. +1
    19 May 2014
    VO dadi publikasi sing nggilap?! (((
    1. yur
      yur
      +1
      19 May 2014
      Kutipan: Nevsky_ZU
      VO dadi publikasi sing nggilap?! (((
      Ora apa-apa. Kadhangkala sampeyan bisa ngaso saka topik serius. hi ombenan
  24. yulka2980
    +3
    19 May 2014
    Iki minangka agen Rusia kita 007, kanthi cara iki dheweke nanggapi sanksi Amerika! lol apik prajurit
  25. 0
    19 May 2014
    Off topik, nanging aku wonder yen rawa padha wingi utawa ditampa? Kita sepi ing Tagil.
    1. yulka2980
      0
      19 May 2014
      Aku dhewe padha mikir, kayane padha ngancem kumpul tanggal 18 Mei! Jebule langsung bubar lan ya wis.
      1. 0
        19 May 2014
        Ing YouTube aku weruh telu pincang padha kumpul lan iku kabeh
    2. +1
      19 May 2014
      Ora ana sing teka ing Moskow.
      1. +8
        19 May 2014
        Video sing gegandhengan:
    3. +2
      19 May 2014
      Ing Moskow tanggal 18 Mei 2014, ing Manezhnaya Square, pawai sing ora setuju.

      Siji setengah ewu wartawan padha ngenteni wong sing ora setuju. Ora ana sing teka. Ing saluran "Palsu" ngumumake turnout milyar.

      Siji-sijine publik ing donya sing dibayar dening Kremlin =D - Perang Dingin 2.0 - langganan!
      #News@rus_improvisation #Facts@rus_improvisation #Humor@rus_improvisation Lan ora ana sing muncul ing St.
  26. +1
    19 May 2014
    Lan mbahku wis cukup skandal ing kantor omah eseman
    1. +1
      19 May 2014
      Amerika ing repertoar (saka ekstrem nganti ekstrem) pisanan aku ketemu tokoh kasebut !!!
  27. 0
    19 May 2014
    Skizoamerican...
  28. lor
    +4
    19 May 2014
    Lha kok adoh-adoh, arep tak tuduhake pasien liyane, kenalan lawas? Tahan!

    Kamentrian Kehakiman Ukraina nyiapake tuntutan hukum marang Rusia kanthi jumlah luwih saka $ 100 milyar. Iki nyatakake ing wawancara karo salah sawijining saluran TV Ukrainia dening direktur akting. Presiden Ukraina Oleksandr Turchynov, laporan UNN. Dheweke nyathet yen pendhudhukan Crimea nyebabake kerugian serius kanggo Ukraina. "Pendhudhukan Crimea nyebabake karusakan serius ing ekonomi kita. Iki minangka kerugian milyaran, luwih saka $ 100 milyar. Iki minangka kerugian langsung saka kerugian perusahaan, infrastruktur, lan dina iki Kementerian Kehakiman nyiapake tuntutan hukum sing serius kanggo luwih saka triliun hryvnias, luwih saka $ 100 milyar, "ujare Turchynov. "Rusia ora bakal duwe gas cukup kanggo mbayar kerugian sing ditindakake ing Ukraina," ujare. Presiden.

    Sapa sing ana ing mburi putusan "telek ing shovel"?
    1. 0
      19 May 2014
      Quote: utara
      Sapa sing ana ing mburi putusan "telek ing shovel"?
      Aku kanggo, nanging mung "ing tongkat", digunakake Durchinov bakal "bungah" lan, kaya ing guyon sing, "... lan kita duwe akeh wong" .... Lan liya-liyane, dheweke moaned sadurungé ( ing Maret), sing padha "kesel" subsidi Crimea, ing beyo saka liyane saka sawijining, lan saiki losses .... About Donbass, song padha saiki, supaya kita nunggu, Pak .. ya
      1. lor
        0
        19 May 2014
        Ana 99.99% - karusakan moral. Turchinyuk lan Yaytsenyukh kekurangan banget tanpa Crimea, malah ora bisa mangan langsung jam setengah lima.
  29. 0
    19 May 2014
    Apothege saka individu sing bebas ing negara sing menang yurisprudensi gratis. Tahap sabanjure yaiku hukum babagan non-pemeriksaan kasus kanthi kompensasi sing ngluwihi pasokan dhuwit ing donya. Adhedhasar angger-anggering Toret iki, wong-wong mau bakal mulai nolak kaya "tatu moral". Padha, ing siji, bakal miwiti nuntut kanggo penghapusan hukum iki. Umumé, kabeh wong seneng karo kabeh ing bisnis, ora perlu kanggo bisa, dhuwit wis entuk ing pengadilan, kabeh pihak, lan ngginakaken ing mall, ngendi padha gaib katon saka panggonan tartamtu ing China, ketoke nang endi wae ing Arizona. Katon yen pengadilan minangka siji-sijine industri manufaktur ing Amerika sing makarya kanthi efisien lan terus-terusan, kanthi beban lan dedikasi lengkap.
    1. 0
      19 May 2014
      Kene, kene, nalika kucing sedih, bal-balane sumunar.
  30. Prajurit
    0
    19 May 2014
    Babagan nomer gedhe, Piye wae, ing tanggal sing penting, (ora ana sing kudu ditindakake), kita mutusake kanggo ngetung pirang-pirang dolar dodecalion (39 nol) ing tagihan dolar 100. Dadi, yen diiseni ing bundel menyang gerbong komoditas standar , banjur dadi eselon babagan 23 quadrillion (23) dawa, ora, ora gerbong lan malah kilometer, nanging LIGHT-TAHUN Kanggo referensi; teleskop Hubble ,, ,, ndeleng ,, maksimal 000 milyar C. L. .
    1. 0
      19 May 2014
      kanggo kuwi "pack" sampeyan bisa tuku globe karo kabeh pribumi lol
      1. 0
        19 May 2014
        Kutipan: salad
        kanggo kuwi "pack" sampeyan bisa tuku globe karo kabeh pribumi
        WHO? Sanadyan Gusti Allah utawa setan mbutuhake Pack iki kanggo free, lan sing mbutuhake iku ora duwe hak kepemilikan kanggo "bal". opo
  31. +3
    19 May 2014
    Sampeyan ora bakal percaya, kabeh padha kaya ngono !!!
  32. +1
    19 May 2014
    Saben uwong seneng-seneng kaya sing bisa.
  33. 0
    19 May 2014
    kaya situs serius, nanging kadhangkala sawetara omong kosong diterbitake ...
    1. 0
      19 May 2014
      Pancen, kabar sing paling penting yaiku ora ana masalah liyane. Utawa ana sing ilang ing editorial.
  34. +2
    19 May 2014
    Ing Amerika, ana akeh keanehan sing padha karo kegilaan. Anake kuwi ngajokake tuntutan hukum marang ibune, amarga dheweke nglairake tanpa njaluk idin. Lan misale jek aneh nalika menehi syarat gedhe, contone, 170 taun penjara. Sampeyan bisa uga mikir yen urip manungsa iku tanpa wates :-)
  35. 0
    19 May 2014
    Inggih, dheweke uga kudu mbayar perawatan ing durnichke?
  36. 0
    19 May 2014
    Mungkin Kutub? Mung padha d.ebily kuwi.
  37. Kelevra
    0
    19 May 2014
    Tuntutan iki bakal mlebu Guinness Book of Records minangka sing paling bodho lan jumlah sing ora ana ing donya!
  38. 0
    19 May 2014
    Aku malah ora ngerti babagan tokoh sing kaya ngono.
    Inggih, kula minangka kamanungsan, apa sing bisa dakkarepake? Nyuwun
    Lan paman ora dadi prasaja. Edan ora edan, nanging bakal negor Denyu)
  39. 0
    19 May 2014
    Iku misale jek kula sing tau jeneng Anton Purisalo, lan dheweke duwe patchport karo trisula.
  40. 0
    19 May 2014
    Lan nalika Rusia bakal nuntut Amerika Serikat atas jenenge Irak, Afghanistan, Libya, Suriah, ing cendhak?
  41. Ikiipet
    0
    19 May 2014
    kabar elek....
  42. buser
    0
    19 May 2014
    Artikel iki wis ngenalaken kula sethitik menyang stupor ... Artikel kuwi kudu diselehake ing majalah nggilap kanggo blonde.
  43. 0
    19 May 2014
    Go ... sampeyan, padha menyang Amerika uga.. sampeyan.
  44. 0
    19 May 2014
    Utang kasur!!! ayo, ayo...
  45. 0
    19 May 2014
    bakal kelangan yen menang pengadilan ngguyu
  46. 0
    19 May 2014
    prelu ana atusan gugatan kaya ngono ing negara-negara - ngrusak negara menyang neraka.
  47. 0
    19 May 2014
    .................................
  48. Alexander 68
    0
    19 May 2014
    Ora perlu perang karo negara iki, ngenteni sawetara lan dheweke dhewe bakal nggegirisi.
  49. 0
    19 May 2014
    Negara wong bodho! Lan padha nyoba kanggo ngontrol donya kabèh.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"