Apa sing ditindakake dokter manca ing sisih kidul-wétan Ukraina?

54
Apa sing ditindakake dokter manca ing sisih kidul-wétan Ukraina?Kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ibu sing ditresnani. Iki paribasan sing mbok menawa paling nggambarake kahanan sing wis dikembangaké watara operasi "anti-teroris" ing Donbass disebut Kyiv. Ing pungkasan minggu kepungkur, kaca media sosial sing diduweni dening warga Slovyansk lan Kramatorsk, uga ing sawetara media (contone, ing sumber Internet Nakanune.ru) kacarita ing panggonan operasi militer dening punitive Ukrainia. detasemen wiwit sok dong mirsani dhokter manca.

Miturut kesaksian warga lokal, ing 2-3 minggu kepungkur, akeh spesialis medis wis muncul ing rumah sakit ing sisih kidul-wétan Ukraina, umpamane, ora kabeh asal saka Ukraina. Blogger lan wartawan takon dhewe: yen spesialis medis manca pancen wiwit muncul ing Donbass lan wilayah sing cedhak, banjur misi apa sing ditindakake ing kene?

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan teka ing atine, ayo ngomong, tanpa njupuk menyang akun teori konspirasi, iku aktivitas saka misi kamanungsan internasional kondhang ing kidul-wétan Ukraina kanggo nyedhiyani bantuan medical kanggo tatu ing perang. Nanging, versi iki kudu ditolak amarga ora ana salah sawijining organisasi medis internasional sing kondhang ing Slavyansk, Kramatorsk lan kutha-kutha liyane ing DPR miturut diakoni dhewe.

Organisasi non-pemerintah Doctors Without Borders nanggapi panjaluk sing relevan:

Senadyan sawetara laporan media, Médecins Sans Frontières/Doctors Without Borders (MSF) saiki ora nyedhiyakake perawatan medis ing Sloviansk.

Minangka organisasi medis darurat, MSF ngawasi kanthi rapet perkembangan ing Ukraina lan siap nyedhiyakake kabeh pitulung sing bisa ditindakake yen ana kabutuhan sing penting.


Ora ana informasi babagan misi ing Donbas sing ditampilake ing dokumen resmi Palang Merah Internasional lan organisasi liyane sing padha, sing biasane ora biasa meneng wae babagan kegiatan kamanungsan ing wilayah kasebut ing saindenging jagad sing mbutuhake medis darurat. pitulungan saka ahli internasional tingkat paling dhuwur. .

Pranyata metu sing struktur "medical" tartamtu makaryakke ing Donbass, kang ora bakal Panggenan sawijining aktivitas kanggo alesan apa wae. Nanging apa sing bisa dadi alasan kanggo ora ngumumake misi kamanungsan? Alasan mung meksa dokter manca sing teka ing Donbas lan diweruhi dening warga lokal "dadi andhap asor" bisa disambungake, mbok menawa, karo kasunyatan sing lagi nindakake adoh saka misi kamanungsan utawa misi karo kamanungsan banget siji-sisi.

Nanging apa misi iki bisa dadi? Ana sawetara versi.

Versi siji. Yen ana dokter asing sing kanthi ati-ati ndhelikake arah kegiatane ing sisih kidul-wétan, mula iki bisa uga konfirmasi yen "ing endi wae" ana uga tentara bayaran militèr manca sing ora wani lungguh ing meja operasi karo dokter Donbass sawise tatu. . Yen sampeyan pracaya walikota rakyat Slavyansk Vyacheslav Ponomarev, banjur unit milisi Slavic sajrone 10 dina kepungkur bisa numpes lan cilaka 90 tentara bayaran asing. Tembung Ponomarev dikutip dening perusahaan TV NTV:

Perusahaan militer swasta Analizy Systemowe Bartlomiej ilang 6 wong, Greystone - 14 wong, Academi - 50 wong. CIA lan FBI kelangan 25 karyawan, sing 13 tiwas.


Yen jumlah kerugian saka mercenary manca pancen cedhak karo bebener, mula ana pakaryan medis manca ing Donbass. Ing wektu sing padha, ana bukti yen konsentrasi paling gedhe saka dokter manca diamati ing wilayah sing dikuwasani dening junta Kyiv. Kita ngomong ora mung babagan rumah sakit seluler, nanging uga babagan institusi medis, pimpinane, ora dilalekake prinsip moral lan etika dokter, siap menehi pitulungan marang wong sing tatu saka pihak sing perang.

Versi loro. Nduwe konspirasi sing luwih jujur, nanging meh ora dianjurake kanggo ngilangi kabeh. Kita ngomong babagan informasi sensasional ing jaringan sosial babagan kasunyatan manawa dokter asing ing sisih kidul-wétan Ukraina mesthine dudu jinis dokter sing kudu ditindakake perawatan medis. Kasunyatane yen preseden Kosovo, nalika sing disebut "ahli bedah ireng" dioperasikake ing wilayah sing nyatakake awake dhewe, ngethok organ saka prajurit sing ditawan utawa saka prajurit lan warga sipil sing tatu, menehi alesan kanggo mikir yen skenario kasebut bisa uga. njupuk Panggonan ing Ukraina nyata saiki. Punika saestu: kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ibu sing ditresnani. Sawise kabeh, laporan saka loro-lorone babagan puluhan wong sing tiwas lan atusan sing tatu minangka balm nyata kanggo jiwa kanggo wong-wong sing wis siyap golek dhuwit kanggo kasusahan manungsa lan, kanthi cepet ngarahake awake dhewe, daging sing isih urip utawa mung tilar donya dadi langka. organ internal, banjur didol.

Apa ana bukti yen spesialis medis manca minangka "dokter bedah ireng" sing kolega "madhangi" ing sawijining wektu ing wilayah Republik Kosovo sing nyatakake diri? Kanggo njaluk konfirmasi, perlu, paling ora, nggawe komisi khusus - analog saka sing nggawa pemburu organ manungsa ing Kosovo kanggo ngresiki banyu. Lan mung ora ana gunane nyana nggawe komisi kasebut saka Uni Eropa utawa PBB saiki, amarga komisi kasebut bisa "ngeduk" akeh banget babagan apa sing ora pengin diiklanake dening Brussels lan Washington. Aku kelingan eri apa sing kudu ditindakake komisi khusus ing Kosovo sadurunge tekan kasunyatan Kosovo ...

Ora ana konfirmasi langsung, nanging ana sing ora langsung ... Tentara Ukraina, sing pimpinane terus negesake yen ora ana tentara bayaran asing utawa Sektor Tengen ing Donbass, nglaporake akeh wong sing ilang saben dina. Sing, wong-wong sing melu operasi curiga asring ilang saka wilayah musuhan - padha ilang tanpa tilak. Uga kedadeyan yen Kyiv ing wayahe tartamtu nyatakake yen ana meh urutan gedhene luwih akeh wong sing ilang sajrone operasi lokal tinimbang sing dikenal manawa ana wong sing tiwas utawa tatu.
Tren kasebut luwih aneh, utamane amarga skenario iki asring digunakake ing wilayah Kosovo: luwih nguntungake (ing pangertèn harfiah saka tembung) kanggo ngumumake pejuang sing ilang tinimbang tiwas utawa tatu, amarga wektu iku kabèh industri panen organ saka wong urip lan "isih urip" (loro saka personel militèr sing ditawan lan saka para pejuang sing ditemokake kanthi tatu abot ing lapangan (ing pangertèn sing wiyar) saka konfrontasi bersenjata.

Ing Kosovo, kanthi cara, mung sawetara taun sawisé pungkasan fase mbukak pertempuran, panguburan wiwit ditemokake, exhumation ing situs kasebut nuduhake intervensi bedhah, asil kasebut yaiku ngilangi organ internal. wong. Apa skenario sing padha kanggo entuk wong sing kasengsem ditindakake ing Ukraina? ..
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

54 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    20 May 2014
    Ono opo... opo yo??? Darn mercenaries, carcasses sing larang ora bakal dipercaya dening medicine sakdurunge Ukraina ing pangerten Kulon.
    1. +8
      20 May 2014
      Kutipan saka Strashila
      Tentara bayaran sialan, bangkai sing larang ...


      Miturut cara, padha uga nyimpen akeh ing carcasses: kanggo wong-wong mau iku "mung bisnis". Ana skandal ing Amerika Serikat nalika ditemokake yen tentara bayaran ing Afganistan rakus ngetokake kendaraan lapis baja, amarga ana sing tiwas. Nah, yen miturut statistik ana bathi, mula dheweke bakal nindakake kanthi murah lan ora bener, sanajan biaya wong liya. Badan, uga, bisa uga dipotong kanggo ngrampungake kerugian finansial. Sawise taun 80-an, negara dolar lan para pedagang dadi ** th ** o lan lali babagan liya. IMHO kula.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. mazhnikof.Niko
        +3
        20 May 2014
        Kutipan saka Zarya
        Ing taun 80-an, negara dolar lan para hucksters lunga menyang telek lan lali babagan liya. IMHO kula.

        Apa negara sampeyan ngomong babagan? Sawise 90s, Rusia dadi negara dolar lan, sayangé, pedagang. Kanggo liyane, aku setuju karo sampeyan.
      3. +1
        20 May 2014
        wedi, nanging bisa tanpa im / hu // evin? Iki jenis sumpah anyar utawa sampeyan ora nerus?
  2. +5
    20 May 2014
    Aku wis maca babagan iki. Cukup bisa. Amerika padha diwutahake akèh dhuwit menyang Ukraina lan saiki padha nyoba kanggo susu metu saka kabeh sing bisa lan apa bisa - dhuwit, emas, lenga lan getih.
    1. +1
      20 May 2014
      lan organ liyane ...
      1. 0
        20 May 2014
        Kutipan saka e_krendel
        lan organ liyane ...

        http://wp.me/p2Qbpu-2Or с помощью @nsozm
        sawetara sumber kiwa, nanging ....
    2. +1
      20 May 2014
      Ora, mamont5 ora bakal tetep kalah. Bubar, mabur menyang Amerika Serikat, Yatsenyuk nggawa emas saka Scythians, cadangan emas Ukraina ing jaminan utangan mangsa ngarep. Dheweke setuju kanggo mbuwang nuklir. saka Scythians kira-kira ing kira-kira $ 20 milyar tanpa past, tanpa konfirmasi saka materi lan nilai budaya asalé, sajarah kamulyane, wong cepet dadi komplotan, menyang manure kanggo wutah saka liyane. negara Amerika Serikat pisanan kabeh rakes metu kabeh larang regane saka musium, yen ana sing larang regane nggantosi bangga lan kamulyane kepungkur negara iki, padha mung numpes.
      PS Sorry, ora bisa metu sedhela.
  3. + 11
    20 May 2014
    Dedagangan organ kuwi mujudake bathi BANGET, kaya ngono kasur.
    1. +1
      20 May 2014
      Bisa uga banget. Eon permusuhan mung "lapangan" sing luwih efisien (lan kurang masalah hukum) kanggo panen.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      20 May 2014
      mesthi ..... sawise Suriah langsung menyang Ukraina, kene kualitas "barang" luwih dhuwur .......... ing sisih liyane, antrian wis baris kanggo organ Slavic anyar, lan panjaluk nggawe pasokan ... ...
    4. 0
      20 May 2014
      fvandaku
      Ya, aku ora ngerti, ana sing ora angel dipercaya. Tumindak kasebut ora mungkin tanpa patronase wong pisanan negara. Tutup lan "iringan" kudu serius banget, amarga kemungkinan bocor informasi dhuwur banget, lan saben wong bisa mbayangno apa sing bakal ditindakake para perwira SBU, Pengawal Nasional utawa militer Ukrainia karo "dokter" sing padha. daging dhewe. Iki minangka zona database, kabeh ana ing pinggir. Lan ing wektu sing padha, ora preduli sapa sing mbayar lan panyengkuyunge - sawise kabeh, dheweke uga bisa disembelih. Lan mesthi ana bocor - kabeh wong ngelingi conto Kosovo. Saben uwong ngelingi yen Hashim Thaci dhewe langsung mimpin tukang daging, lan informasi bocor cepet, layanan khusus Serbia langsung ngerti. Kajaba iku, wong Albania ora ngethok dhewe, nanging wong liyo, kalebu Rusia, kanthi cara. Nanging yen dheweke ngatur mbusak organ saka bangsane dhewe, aku mikir dheweke dhewe bakal dibuwang dening bangsane dhewe.
      Soko ora koyone kula junta staggering bakal teka iku. kanggo nyelehake daging dhewe, kanggo wong-wong mau iki minangka ukuman pati sing ora jelas. Resiko ora worth dhuwit. apa sing bisa dipikolehi saka panguwasa.
      Mulane aku ngira. kang pilihan kapindho. Bener, angel dipercaya manawa ana puluhan personel CIA lan FBI ing kana ... saka endi data sing tepat? Ya, lan karo tentara bayaran - masalah sing padha ... Dheweke ora nuduhake mayat karo dokumen ...
      Lan ing umum, ing mratelakake panemume, nomer rong atus ing bagean saka independentists cetha overestimated, perang sengit serius, hits ing tas geni saka kolom karo pasukan, soko ora katon (kajaba siji cilik karo loro. kothak lan telung truk), ana skirmish sporadis fleeting, lan banjur independen mundur. Mungkin ana sing ora kejawab ... yen ana sing duwe informasi sing sabalikna - benerake aku, aku bakal seneng manawa aku salah ....
      1. +2
        20 May 2014
        Lan kenapa ora bisa tanpa patronase saka wong pisanan? Sampeyan ndeleng sing lungguh ing Kiev !? Kabeh rabble: oligarki, sectarians, pedophiles, pederasts, kriminal, sadis, lan mung lara ing sirah, siji wong ireng rambute worth soko utawa farion. Iki ora duwe moral lan kalbu, mula aku ngakoni manawa para patron bisa uga. Wong-wong kuwi bakal nyelehake ibune ing piso kanggo dhuwit lan kesempatan kanggo njagong ing kursi negara sing bosok.
        Lan apa sing bisa dijanjekake, ing kene wis jelas, dina junta wis diwilang, ing pungkasan, kanggo patronase ahli bedah ireng, Kulon bisa janji pangayoman, dhuwit, lan kewarganegaraan EU utawa AS, minangka uga bantuan kanggo uwal saka Ukraina + keamanan lan lack of yurisdiksi . Kaya Amerika Serikat sing nglindhungi Nazi sawise perang.
        Nanging mesthine, durung ana bukti, nanging wiwit kedadeyan ing Kosovo, kenapa ora ana ing Ukraina?
        1. +1
          20 May 2014
          Roland
          Sing bajingan ngerti sejatine. Mesthi, sampeyan bener, bakal dadi karo wong-wong mau ..... nanging aku isih ora yakin babagan linuwih informasi iki.
          Delengen sapa, miturut artikel kasebut, diidini kanggo daging - wong sing tatu, personel militer lan sayap tengen ... kabeh padha duwe kolega. Apa sampeyan mikir yen ora ana sing kepengin weruh nasibe sing tatu? Lan iki wong-wong sing duwe gaman lan melu database, tentara cilik, para perwira asring ngerti saben liyane ... mbayangno apa sing bakal ditindakake karo dokter kasebut tanpa wates yen dheweke ngethok kanca-kancane. Ya, ora ana pengawal sing bakal nylametake - batalyon bakal mbrontak lan nyuwek-nyuwek dheweke bebarengan karo para pengawal. Lan carane bakal mungkasi kanggo junta .... Resiko ora worth dhuwit. Nganti saiki, junta nyolong utangan lan mbagi properti kanthi skala kaya ngono. sing sawetara lemon sing bisa digodhog ing organ-organ iku remukan sengsara ....
          Saiki, yen diklaim manawa mungsuh separatis diidini mlebu ing badan-badan ing sangisore patronase wong-wong pisanan ing negara, aku bakal percaya yen kita dudu wong-wong mau ...
          1. 0
            20 May 2014
            Aku setuju, nanging ora ana militèr normal ing pangkat militan. Para militan Garda Nasional mung manunggal kanthi ideologi, ora duwe seduluran prajurit. Informasi bisa didhelikake kanthi ati-ati saka perwira, ora ana sing ngiringi tatu utawa tiwas, sapa sing bisa ngerti ngendi dheweke digawa ?! Lan sing paling penting, kepiye sampeyan bisa mriksa manawa dheweke ujar manawa dheweke ora ana, mula ora ana sedulur utawa "kolega" sing saiki. Ing kana dheweke bisa dagang karo iki lan pangkat sing luwih murah, sing ora diidini dipotong dening utangan IMF.
      2. +1
        20 May 2014
        Banjur, contone, dheweke tatu, ambulans teka lan nggawa aku menyang rumah sakit. Lan liyane dikandhakake yen dheweke tilar donya ing dalan utawa ing rumah sakit, lan mayit dikirim menyang sederek. Apa ana salah sawijining militan sing bakal mriksa apa? Nanging ora kahanan sing padha ...
        Lan mayit bakal dicemplungake ing rawa utawa dikubur ing papan sing ana benang ing ara-ara samun, sing ora ana sing bisa nemokake.
        1. 0
          20 May 2014
          Roland
          Mesthi, iki ora bisa ditolak, sampeyan menehi saran pilihan sing cukup nyata. Nanging risiko keturon gedhe banget. Aku ora bakal njupuk risiko sing. Penyediaan kabeh aspek kegiatan kasebut minangka bisnis sing rada larang lan ngganggu, lan akeh wong sing kudu melu. Saka kene, sawetara bakal tundhuk reresik, lan kanggo entuk bathi, kiriman "bangkai" sing cukup gedhe dibutuhake. Wong Albania duwe pusat medis penjara kabeh sing organ dicopot lan korban kanibal kasebut disimpen ... saka akeh, organ kasebut dibusak kanthi bertahap, lan wong kasebut urip sawetara wektu. kaya ing sawetara buku dystopian Fantastic .... Nanging ing Kosovo iku urutan gedhene Samsaya Awon saka saiki ing Ukraina. Ana wong sing dipateni ewonan, ana pembantaian nyata. Ora ana sing kaya ngono ing Ukraina.
          Umumé, aku ora ngerti, aku ora bisa ngomong yen fenomena kasebut ora ana. Aku mung ora percaya ... mung ora pas ing sirahku ...
      3. 0
        20 May 2014
        Soko ora koyone kula junta staggering bakal teka iku. kanggo nyelehake daginge dhewe, ...

        Lan sapa sing ngomong yen dheweke duweke? Dheweke dadi pemain ...
        Kampanye nom-noman, sing ngadeg ing Maidan, wiwit nulis nganggo topeng ...
        1. 0
          21 May 2014
          pav-pon1972
          Lha....ya, sampeyan mesthi ana ing kene .... bahan konsumsi. Padha dadi kuwasa, sawise njupuk satus barrrans ing saperangan dina, kang dhewe mimpin kanggo Maidan. Prasaja. Nanging penembak jitu sing ora dingerteni minangka salah sawijining perkara. Lan mundur saka telung atus saka unit tempur iku prakara liyane .... kalbu ora bakal mandheg, padha ora duwe kalbu, nanging wedi - padha kudu ... Senajan, aku mbaleni, apa fasis wis ing sirahe, malah liyane fasis. ora bakal ngomong ... sapa kang bakal arep ngedol ing wayahe sabanjuré, kang daging kanggo mangan .... siji Matka Bozka Czestochowa ngerti ....
  4. +9
    20 May 2014
    Iki minangka kontribusi liyane saka Ukraina kanggo pangembangan Eropa. Ing Eropah padha samesthine, padha sambutan. Bener, amarga krisis ekonomi, dheweke durung siyap nampa kanthi lengkap, mula saiki mung sawetara.
  5. +1
    20 May 2014
    Yen kabeh iki bener, banjur "kamenangan" saka Maidan dadi luwih serem. Wong Kulon ora peduli karo "dokter bedah ireng", organ dipotong ing Timur.
    1. +4
      20 May 2014
      Mung padha Cut metu utamané saka Western. Para Pengawal Nasional lan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing sepi lan ilang. Lan ana sawetara keanehan - sakperangan alesan, organ-organ gay utawa perverts ora cocok kanggo transplantasi.
      1. +6
        20 May 2014
        Sampeyan bakal luwih ati-ati, supaya kabeh sektor tengen kanggo njamin sing organ ora bakal Cut metu kanggo wong-wong mau, padha bakal mlebu minangka gay. Banjur luwih becik ora dicekel wong-wong mau.
    2. +2
      20 May 2014
      Yen iki bener, kita isih ora ngerti babagan iki. Miturut sifat kerjane, wong-wong iki ora seneng ngomong. Bakal kaya ing Kosovo, ing sawetara taun bakal miwiti nggali papan panguburan sing ora dingerteni kanthi mayit tanpa organ.
  6. +1
    20 May 2014
    Padha karo ing Kosovo, lan ing panggonan panas liyane, sampeyan ndeleng, bisnis ...
  7. +5
    20 May 2014
    Iku bodho ora njupuk kauntungan saka kesempatan iki kanggo Western "bedah ireng", utamané ing antarane Sektor tengen, biasane wong enom. Paling kamungkinan, Avakov lan hedgehog bareng karo wong-wong mau, dhuwit ana gedhe banget. Ana video saka salah sawijining kiriman tentara Ukrainia, ing ngendi mobil polisi kanthi lampu sumunar cepet-cepet mlayu kanthi cepet, banjur ambulans, semangat obat sing luar biasa, lan tepat ing zona perang.
    1. +2
      20 May 2014
      Quote: tracker
      Paling kamungkinan Avakov lan landak karo wong-wong mau ing nuduhake,

      Minangka dikenal, Tyagnibok wiwit kerja ing klinik, dokter kepala sing piye wae melu crita babagan penjualan organ, lan ing Kharkov sawetara taun kepungkur ana skandal babagan topik iki lan ana sing teka karo Yushchenko. Nanging iki topik sing murky sing Ora mungkin menehi tautan. Miturut cara, miturut salah sawijining versi, cangkir Yushchenko dicemplungake amarga dheweke disuntikake sel induk kanggo rejuvenate pasuryane sadurunge pemilihan. Poroshenko diduga menehi saran supaya panguburan sanitasi digawe metu bayi saka kang sel iki dijupuk minangka biomaterial. Thriller, umume.
      Nanging, saiki kabeh dianggep rada beda.
  8. +2
    20 May 2014
    Donya ibukutha, kaya vampir, nyoba nguras kabeh getih saka korban, anggere dheweke kasedhiya lan ora nolak. Apa jenis ghouls ing Kyiv banjur sarujuk kanggo iki. Mesthine ora ana tawanan saka kana.
  9. +4
    20 May 2014
    Wong Bandera kudu ngganti slogan-slogan iki: "Kamulyan kanggo Ukraina, kamulyan kanggo para donor"
  10. +5
    20 May 2014
    Yen aku ngerti kanthi bener, mula ora ana bukti sing ngonfirmasi anane "dokter bedah ireng". Fenomena iki kudu diselidiki kanthi teliti supaya bisa entuk kertu trump sing kuwat ing perang informasi yen ana. Yen ora ana, mula kudu kanggo digawe.
    Maneh, yen pravosekov dipotong (apa aku ngerti kanthi bener?), Iki minangka tumindak saka kekuwatane dhewe lan mung kudu nyalahake awake dhewe.
    Ing kene, ing bagean ahli bedah Eropa gay, bobble bisa metu, panampa, ing ngarsane m..l, bakal refleks nggoleki kutu lan mlumpat.
  11. +1
    20 May 2014
    kenalan ing siji sosial. jaringan sing manggon ing Ukraina wingi nulis babagan iki, dheweke kaget ...
  12. +1
    20 May 2014
    Sampeyan uga bisa uga ana varian dagang ing organ (bisnis sing nguntungake banget) miturut versi Albania ... amarga ora ana sing bakal nggoleki "wong sing ilang" ing lingkungan sing rame ...
  13. marine siji
    -1
    20 May 2014
    Ing tangan siji, Kyiv gopniks ngelem babagan atusan pasukan khusus FSB lan perwira Staff Umum GRU (nuduhake paling ora siji!!! huh?), Ing tangan liyane, Lugansk-Donetsk - babagan CIA, FBI (apa padha ngerti apa FBI ing umum?) Lan PMC mercenary. Lan maneh, ora ana bukti, ora ana bukti. Saiki crita medeni liyane kanggo hamster wis dirilis - "Choooor transplantology." woo! Informasi ngumbah. Ugh!
    1. 0
      20 May 2014
      Lunga mrana lan delengen dhewe yen ora ngandel.
  14. +9
    20 May 2014
    Nazi ngompa getih saka tawanan amarga tatu, lan junta nyerahake organ kanggo organ ... Lan sapa sing luwih monster lan kanibal?
    1. 0
      20 May 2014
      Kutipan saka Pakdhe Lee
      Nazi ngompa getih saka tawanan amarga tatu, lan junta nyerahake organ kanggo organ ... Lan sapa sing luwih monster lan kanibal?

      nanging Putin isih bakal disebut monster lan kanibal
  15. 0
    20 May 2014
    Pasuryan perang modern sing nggegirisi wis dicethakaké ... Kanthi tingkat kedokteran lan transplantasi organ saiki, wis dadi praktik kanggo wong sing isih urip ngedol organ-organ kasebut kanthi ijol-ijolan kanthi bertahap kanggo wektu lan jumlah tartamtu ... Wong sugih ndawakake umure kanthi ngorbanake organ wong miskin! Perang minangka cara liya kanggo entuk organ sing "murah". Iki pancen ora sopan lan ora manusiawi. Sampeyan kudu golek pengadilan umum lan ngukum EVERYONE saka rantai getih "rippers" iki saka pelanggan kanggo pemain kabeh tingkat, supaya wong liya bakal pundung! Iki ora bisa ditrima! Kita kudu ngrusak lan ngrusak kanthi kejam.
    1. mazhnikof.Niko
      0
      20 May 2014
      Quote: Peacemaker
      Iki ora bisa ditrima! Kita kudu ngrusak lan ngrusak kanthi kejam.

      Lan carane - aja ngomong? Nah, kepiye carane kita bakal nyekel, ngrusak lan mbasmi?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. jeneng kode49
      0
      20 May 2014
      REDENGE BAKAL TEKA AWAL UTAWA LATE-3 REICH UGI KUWAT KUWAT KUAT!!!!!
  16. lor
    0
    20 May 2014
    kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ibu sing ditresnani ...
  17. + 11
    20 May 2014
    Tiyang Euromaidanit punika sami pêrlu dhatêng ing Éropah, wontên ingkang sampun sami lumêbêt ing ngriku, sanadyan dipun bêdhah.
  18. Sepi_23
    +3
    20 May 2014
    Quote: Peacemaker
    Pasuryan perang modern sing nggegirisi wis dicethakaké ... Kanthi tingkat kedokteran lan transplantasi organ saiki, wis dadi praktik kanggo wong sing isih urip ngedol organ-organ kasebut kanthi ijol-ijolan kanthi bertahap kanggo wektu lan jumlah tartamtu ... Wong sugih ndawakake umure kanthi ngorbanake organ wong miskin! Perang minangka cara liya kanggo entuk organ sing "murah". Iki pancen ora sopan lan ora manusiawi. Sampeyan kudu golek pengadilan umum lan ngukum EVERYONE saka rantai getih "rippers" iki saka pelanggan kanggo pemain kabeh tingkat, supaya wong liya bakal pundung! Iki ora bisa ditrima! Kita kudu ngrusak lan ngrusak kanthi kejam.

    ya, Komisi Eropa nyelidiki (precedent Kosovo), banjur diklasifikasikake lan iku ... sawetara ahli bedah mlebu, lan ora jelas apa dheweke isih urip utawa ora. Nanging Milosevic cepet-cepet ditudhuh lan ngilangi hak asasi manungsa ing EU.
    PS nalika SMERSH bakal kerja ing EU, ora bakal ana pangertèn saka penyelidikan
  19. +1
    20 May 2014
    nah ... ora kaget ... timah mesthi, nanging aku percaya yen iki bisa uga ...
  20. SLX
    SLX
    +3
    20 May 2014
    Anekdot saka jaman kepungkur:

    10 ewu kanggo wong ijo? Ing, bajingan, bisnis muddied - mung siji ginjel biaya 50 potong sayuran ijo (c)

    Nanging kanthi serius, transplantologi ireng ora mung bisnis pidana sing mapan kanthi dhuwit gedhe, nanging uga langkah-langkah keamanan ora saka detektif sing luwih murah. Sing luwih gampang: tuku kanthi licik lan nganggo giblets tim dokter lokal sing duwe akses menyang peralatan sing dibutuhake lan dokumen, utawa ngirim brigade saka Varangians, sing ora mung kudu kasebut kanthi teliti, legenda, nanging uga kasedhiya; ngatur lan ngatur panyedhiya badan, saéngga ngrusak rantai, utawa nindakake dhewe; lsp. Lan iki mung awal saka chain pidana - organ uga kudu dikonservasi kanthi bener, disimpen kanthi bener, diangkut ngliwati wates, ing ngendi saben huruf ing dokumen kasebut bakal diteliti dening wong sing dilatih khusus, dilegalake yen padha menyang sing diarani. negara-negara beradab, lan liya-liyane, lan liya-liyane.

    Mulane, transplantasi ireng mesthi ora bakal sumunar lan narik kawigaten. Lan dheweke sinau babagan kegiatane kanthi ora sengaja, utawa sawise pirang-pirang taun - nalika miwiti, kaya ing Kosovo, dheweke wiwit mbukak kuburan. Nanging para penyayang teori konspirasi lan panulis bisa ditawakake versi sing luwih enak: acara ing Ukraina diatur lan dibayar kanthi keputusan dewan mafia transnasional transnasional, amarga lemak babi, vodka lan hopak gelut nyebabake awak sehat. bagean kang supaya needed ing macem-macem bagéan donya.
    1. luwak1974
      -2
      20 May 2014
      sampeyan kelalen castration kimia kanggo lemak vodka lan hapak pertempuran - awak sehat lemak temenan ora bakal bantuan sapa, dening cara, Ponta kasebut ing tulisan dheweke, nanging piye wae aku ora mikir sing iki bakal kelakon ing pinggiran. nanging aku isih ana ing Vinnitsa ing latihan lanjut, oh ..... t.b,
    2. 0
      20 May 2014
      Yen pancen ing urip saben wong diganjar miturut tumindake.
      Aku ngethok ginjel saka wong sing tatu - lan ing wektu kasebut dheweke ngilangi ginjel saka bocah sampeyan.
      Sampeyan ngapusi kanggo sabab suci - lan ing omah bojomu ngapusi sampeyan.
      Donya bakal cepet njupuk arah sing bener. Nanging iki ora kedadeyan sanajan ing dongeng.
      Lan kabeh perkara utama dikubur ing apa sing diarani kemajuan sekolah - ing hubungan komoditas-dhuwit. Umumé, sampeyan kudu miwiti saka ing kono - saka taman kanak-kanak lan sekolah, banjur mung ora bakal ana wong sing seneng-seneng setuju kanggo nindakake meanness - yen mung bakal mbayar wong.
  21. luwak1974
    -1
    20 May 2014
    hu ... n.ya, rauh bakal mbukak "vektor" radioaktif lan pump himka menyang Banderlog, lan banderlogs iki bakal pindhah ana karo akumulasi kimia lan radio - kaya dalan gritsa-taplak meja, supaya Europepedia mimpin, nanging bajingan ngomong. Rusia wis unwashed, ya kita ing sadawane dalan kristal cetha ing nyawa saka kulon
  22. 0
    20 May 2014
    Yen omah sampeyan tresna sampeyan ... (1942), K. Simonov
    http://www.world-art.ru/lyric/lyric.php?id=15782
    1. luwak1974
      -1
      20 May 2014
      Ya, aja bzdi, aku saka Crimea, ayo mbebasake, nanging ora saiki. Nadot sing asu asu bakal gnaw. iku banjur
  23. +1
    20 May 2014
    Ing perang padha nggawe dhuwit ing organ. Akeh wong sing butuh, mula dilebokake ing stream. Padha ngethok lan ngedol tentara bayaran. Lan yen salah siji saka wong-wong mau slamet, banjur padha ngomong yen sampeyan ora operasi ing wektu, sampeyan bakal mati. Pranyata metu sing bisa nggawe dhuwit ing losses Panjenengan.
    1. luwak1974
      -1
      20 May 2014
      Sampeyan minangka anggota forum minangka wedhus sing lengkap, yen sampeyan nganggep iki minangka tugas utama Eropa lan Departemen Luar Negeri, nyatane, dheweke pengin nggawe mbucal sampah kimia nuklir ing pinggiran - organ apa, iki isih dadi bahan tambahan. , lan ora worth milyaran dolar, nanging mbucal sampah kimia nuklir iku worth iku, nanging kita Crimeans, kita ora bakal nglilani sing kelakon, sanajan wong pinggiran bakal ngresiki.
  24. +2
    20 May 2014
    Dokter bedah ireng duwe papan. Dhuwit ora mambu kanggo "shitcrats" - ora getih, utawa lara, utawa mayit. Kanggo ngontrol gas numpes negara. Kanggo entuk kontrol lengkap ing wilayah kasebut, kanthi introduksi NATO sabanjure, dheweke bakal mateni para demonstran, lan malah entuk dhuwit saka organ kasebut. Kabeh iki kalebu ing metode thana sing diarani "pendidikan demokratis".
  25. +2
    20 May 2014
    Donya bakal disimpen mung dening karusakan saka Saxon arrogant, UNIVERSAL !!!! am
  26. 0
    20 May 2014
    Kabeh ana ing bisnis, produksi non-sampah revolusi.
  27. +1
    20 May 2014
    Yen ing Maidan padha ora nyepelekake wong narkoba nganggo narkoba ....
    У
    kenalan mung saka Republik Rakyat Anyar marang kula.
    Si Mbah asale saka Maidan entuk penghasilan, sedina muput gendang. dina utawa loro. lan nesu dheweke. Dheweke nelpon ambulans. Ambulans teka. jebule..
    - Mbah, ya sampeyan tago, apa wis nyebar, ing umur tuwa. kowe duwe kleru...
    - Selametno aku..
    - Apa sampeyan mangan.
    - Ing Maidan padha menehi buckwheat, seagulls. Digawa nalika dadi ala, disolder karo teh panas ..

    Lan kanca-kanca saka manuk garudha emas marang wong-wong mau yen padha ngadeg, sampeyan ngalahake karo batons, wong normal nyekel sirahe lan pindhah adoh. nanging padha ora. menek karo mripat kaca. kaya zombie..
  28. +1
    20 May 2014
    Elinga tembung saka pelatih Gazmyas? "-Sampeyan bakal menyang Eropah. Aku adol sampeyan minangka pemain apik. Nanging ora langsung. Pisanan ginjel bakal pindhah banjur ati. Umumé, ing bagean!"
  29. 0
    20 May 2014
    NATO lan PBB ujar manawa Rusia kudu disalahake kanggo kabeh ing Ukraina, nalika dheweke dhewe ngirim tentara bayaran kanggo nyuda kekarepan sing tentrem lan kepinginan kanggo ngomong Rusia lan urip kanthi normal. Apa iki sing diarani demokrasi anyar saiki?
  30. 0
    20 May 2014
    Aku nganggep perlu kanggo nggoleki papan kuburan massal (yen ana kabeh), yen ana, kanggo ngubur mayit, sinau kanthi rinci kanggo ahli forensik, lan ngobrol tanpa Kasunyatan tartamtu, nuduhake kasunyatan. sing wong sing weruh lan krungu nang endi wae, sampeyan kula nyuwun pangapunten, nanging iki provokasi. Kita butuh FAKTA konkrit !!!
  31. 0
    20 May 2014
    yen padha golek dhuwit kanggo perang, wong Maidan sing tatu ing organ dilebokake kaya babi
  32. 0
    20 May 2014
    Tuan-tuan, elinga bibiku, dheweke nelpon adhine ing Galicia, - kenapa dheweke nglilani anak-anake menyang Maidan, lan dheweke - pengin "drive" ... (((,
    drive dadi lalu lintas!
  33. luwak1974
    0
    21 May 2014
    BANDERLOGS siji mburi, ing geyropa, hai berkembang ... oops, F minus minangka plus kanggo aku, aku
  34. vkrav
    0
    21 May 2014
    Aku ora ngerti carane dipercaya, nanging:
    300 mayit Pengawal Nasional ditemokake (tanpa organ)

    http://www.ruslug.ru/?p=11202#more-11202

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"