TsSKB Progress ngusulake nggawe mesin roket sing didhukung dening LNG

13
Item anyar bisa uga katon ing program pangembangan astronautika, sing cocog karo industri sing bakal melu nggawe kendaraan peluncuran anyar lan mesin kasebut. Miturut laporan media Rusia, Samara TsSKB Progress wis nyiapake paket dokumen sing ana hubungane karo kendaraan peluncuran super-berat sing janjeni. Roket iki ing mangsa ngarep bisa digunakake kanggo ngirim macem-macem pesawat ruang angkasa menyang rembulan.

TsSKB Progress ngusulake nggawe mesin roket sing didhukung dening LNG


Minangka Izvestia nyerat kanthi referensi kanggo dokumentasi TsSKB Progress, proyèk sing diusulake kanggo Roscosmos nyebabake nggawe ora mung kendaraan peluncuran, nanging uga mesin sing janjeni. Kanggo entuk kinerja dhuwur, roket super-heavy anyar kudu dilengkapi mesin propelan cair nggunakake pasangan bahan bakar gas alam cair (LNG) lan oksigen cair. Bahan bakar sing diusulake duwe sawetara kaluwihan tinimbang minyak tanah sing saiki digunakake, sing bisa duwe pengaruh positif ing operasi teknologi roket.

Kauntungan utama LNG yaiku gampang produksi lan manufaktur lan, minangka asil, biaya sing luwih murah. Kajaba iku, gas alam cair nduweni bahan baku sing luwih jembar tinimbang minyak tanah. Amarga kahanan ing bidang bahan bakar roket, murah lan basis bahan mentah sing penting banget. Izvestia nyathet yen ing dokumen sing dikirim, TsSKB Progress nggambarake prospek kanggo macem-macem jinis bahan bakar roket. Contone, rudal Soviet lan Rusia sadurungé nggunakake minyak tanah sing dipikolehi saka lenga saka lapangan Anastasievsko-Troitskoye (Wilayah Krasnodar). Endapan kasebut saya suwe saya suwe, meksa roket bisa diobong kanthi nyampur sawetara jinis minyak tanah. Ing mangsa ngarep, kekurangan bahan mentah kaya ngono mung bakal saya tambah.

Mesin sing nggunakake pasangan bahan bakar oksigen cair LNG bakal digawe mung ing mangsa ngarep sing cukup adoh. Mulane, periode operasi aktif roket karo pembangkit listrik kuwi bisa teka ing wektu nalika lapangan lenga wis entek, sing bakal mengaruhi biaya minyak tanah. Mangkono, gas alam cair bakal dadi bahan bakar sing paling efisien ing babagan ekonomi.

Ing wektu sing padha, LNG bisa nyuda biaya peluncuran saiki, kanthi rega bahan bakar saiki. Ing mangsa ngarep, nalika nggunakake LNG lan oksigen cair, bisa nyuda biaya peluncuran 1,5-2 kaping dibandhingake karo pasangan bahan bakar minyak tanah-oksigen. Kajaba iku, gas alam cair bisa dadi bahan bakar kanggo mesin roket sing bisa digunakake maneh. Ing kasus iki, prosedur kanggo ngresiki mesin ing preparation kanggo pesawat anyar wis simplified okehe: sampeyan mung kudu nguap gas liquefied isih.

Perlu dicathet yen gas alam cair lan metana cair wis suwe dadi minat para perancang mesin roket. Dibandhingake karo bahan bakar sing saiki digunakake, LNG lan metana entuk kinerja sing luwih dhuwur. Nanging, LNG lan metana durung entuk eksploitasi aktif. Alesan utama kanggo iki yaiku karakteristik khusus saka jinis bahan bakar kasebut, uga kombinasi karo biaya.

Dikenal yen mesin sing nggunakake LNG lan oksigen cair nduweni impuls spesifik sing luwih dhuwur tinimbang pembangkit listrik sing nggunakake minyak tanah. Nanging, bahan bakar adhedhasar metana nduweni kapadhetan sing luwih murah tinimbang minyak tanah. Akibaté, roket butuh tangki bahan bakar sing luwih gedhe, sing mengaruhi dimensi lan bobote. Pungkasane, roket sing didhukung dening LNG utawa metana ora duwe kaluwihan sing signifikan tinimbang "minyak tanah" sing ngidini dheweke nemokake papan ing astronautika.

Kajaba iku, keuntungan ekonomi nggunakake bahan bakar alternatif ora mesthi bisa ditindakake. "Izvestia" ngutip tembung saka anggota sing cocog saka Akademi Kosmonautik Rusia. Tsiolkovsky A. Ionin. Miturut spesialis, mung bagian sekedhik saka persen saka total biaya Bukak kanggo tuku bahan bakar. Ing kasus iki, tabungan ora gedhe banget. Kahanan kasebut padha karo aspek lingkungan: A. Ionin nyathet yen roket mabur arang banget kanggo nduwe pengaruh sing nyata ing kahanan lingkungan.

Nanging, sinau babagan mesin roket sing njanjeni lagi ditindakake, luwih-luwih, dheweke wiwit suwe banget. Mangkono, NPO Energomash wis nyinaoni pembangkit listrik canggih kanggo kendaraan peluncuran, kalebu mesin sing nggunakake metana cair lan oksigen cair, wiwit awal wolung puluhan. Miturut sawetara laporan, NPO Energomash lagi nggarap desain teknis kendaraan peluncuran kelas ringan anyar. Tahap pisanan roket iki bisa nampa mesin Cairan siji-kamar sing njanjeni nggunakake pasangan bahan bakar metana-oksigen, sing bisa ngembangake dorongan nganti 200 ton.

Prospek sing tepat kanggo kendaraan peluncuran lan mesin sing diusulake nggunakake LNG durung jelas. Pejabat Roskosmos durung menehi komentar babagan proposal kasebut. Dokumentasi saiki lagi dideleng. Ing babagan iki, luwih awal kanggo ngomong babagan wektu wiwitan lan rampung kerja, uga wektu peluncuran rudal sing janjeni. Ketoke, karya desain aktif ing proyek anyar bakal diwiwiti mung ing sawetara taun, lan implementasine kabeh tahapan mbutuhake paling sethithik 10-12 taun. Mangkono, operasi saka kendaraan Bukak super-abot anyar karo engine saka sistem anyar bisa miwiti ora sadurungé saka separo kapindho twenties.


Miturut situs web:
http://izvestia.ru/
http://ria.ru/
http://i-mash.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

13 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +7
    20 May 2014
    kesel! Sawetara proyektor, nanging kita isih mabur ing kraton "pitu". Nonton kabeh rasa isin kasebut, sampeyan mesthi bakal nyimpulake manawa Gusti Allah ora menehi pimpinan Roscosmos saiki visi strategis kanggo pangembangan astronautika.
    1. +1
      20 May 2014
      Kutipan saka Jurkovs
      lan kita isih mabur ing kraton "pitu"


      Wis suwi numpak Proton, saiki wis ngalih menyang Angara. "Sevens" mandheg nggunakake dangu.
      1. +5
        20 May 2014
        Nanging apa ora Soyuz-2, Soyuz-FG modifikasi saka Seven?
        Mungkin iku worth refresh materiel?
        1. +1
          21 May 2014
          Kutipan saka Bersaglieri
          Nanging apa ora Soyuz-2, Soyuz-FG modifikasi saka Seven?
          Mungkin iku worth refresh materiel?


          Aku ngomong babagan "Sevens" dhewe lan dudu modifikasi. Lan ya, aku setuju yen sampeyan bener.
  2. +3
    20 May 2014
    Matur nuwun kanggo jangkoan sing luwih akeh babagan topik sing diangkat minggu kepungkur.
  3. +1
    20 May 2014
    Pandangan sing surem. Wis 30 tahun wong Khrunechevi nggawe minyak tanah "Angara", durung rampung, nanging jebule minyak tanah kanggo iku meh entek. Sampeyan kudu nganggep manawa "kemajuan" bakal nggawe roket sing padha ing gas karo blackjack lan xxx LNG uga bakal tiba. Cetha yen "Khrunechevites" bakal langsung nawakake roket anyar sing padha karo lenga mentah, sing uga bakal rampung ing wektu kasebut, lan mung batu bara bakal tetep kanggo "kemajuan", sing, mesthine, masalah uga bakal kelakon. wektu pembangunan.
    Mungkin kabeh padha, padha bisa mbenerake soko ing conservatory, digunakake iki perusahaan gabungan-saham lan refineries wis musna rampung perkakas lan ora kasengsem ing apa liyane saka nyekel dhuwit.
    Wis bisa nandur modal kanthi normal lan nggawe spaceport kanggo roket hidrogen-oksigen normal, kanthi infrastruktur lan sistem keamanan normal, yen ora kabeh sirkus iki bakal langgeng. Ora kanggo sebutno kasunyatan sing dhuwit nandur modhal ing kekacoan iki wis cukup kanggo kabeh dawa ago.
    1. +1
      20 May 2014
      Won Rus-M karo hidrogen ing tahap kapindho lan disusupi dheweke nganti mati
      1. tukang pos
        0
        21 May 2014
        Kutipan saka saag
        Won Rus-M karo hidrogen

        1. kapan dheweke "dadi"?
        2. Ora Rus-M, nanging "Rus-MP" / Rus-MT-35 / Rus-MT-50.
        Dikembangake, dirancang ing kerangka PPTS
        3.RD-0146, dadi iki minangka analog saka mesin RL-10V-2 Amerika, bagean gedhe saka pembiayaan perusahaan Amerika Pratt & Whitney (kontrak karo KBKhA kanggo adol mesin ing saindenging jagad, kajaba negara CIS).
        Lan sanajan TNA KBHA minangka "paling cepet" ing donya, nganti saiki gunggung wektu operasi ing 1680 s, ing daya saka 60-70% saka nominal
        Kutipan saka saag
        lan nyembeleh dheweke

        resume / rampung, menyang ngendi?

        Kendaraan peluncuran Angara kanthi variasi ora disertifikasi kanggo penerbangan berawak, lan bisa uga ora, amarga njamin kelanjutan penerbangan kasebut yen gagal salah sawijining mesin lan kemampuan kendaraan peluncuran kanggo ninggalake peluncuran sanajan salah siji mesin gagal ora kasedhiya. Lan "serikat" wis cukup tiddly
  4. +3
    20 May 2014
    RD ing LNG (luwih tepat, kanthi mode operasi hibrida - ing LNG / oksigen utawa hidrogen / oksigen) dikembangake maneh ing taun 80-an kanggo proyek MAKS lan VKS Tu-2000. Banjur topik "froze" (amarga alasan objektif).
    Ketoke, padha mutusaké kanggo reanimate, kang cukup.
  5. +2
    20 May 2014
    Punika babagan proyek metana:
    http://www.kbkha.ru/?p=8&cat=11&prod=59

    RD0110MD, RD0162. proyek metana. Janji kendaraan peluncuran sing bisa digunakake maneh

    Janjian
    Kanggo karya eksperimen ing sinau saka kombinasi anyar saka bahan bakar - oksigen lan gas alam liquefied (LNG) kanggo LRE saka janjeni kendaraan Bukak bisa digunakake maneh. A demonstrative LRE RD0110MD mlaku ing bahan bakar metana, diprodhuksi ing basis saka mesin RD0110 serial, wis dikembangaké lan dites.
    Tes geni RD0146M ing komponen oksigen-LNG kasil ditindakake.
    Data eksperimen sing dipikolehi lan pengalaman sing dipikolehi sajrone nggarap LNG digunakake ing pangembangan mesin kanggo kendaraan peluncuran sing bisa digunakake maneh.
    Saka 2002 nganti 2005 karya iki digawa metu bebarengan karo partners Eropah Kulon kanggo nggawe mesin roket metana bisa digunakake maneh Eropah karo tikaman 200 tf (proyèk Volga). Wiwit 2006, karya wis ditindakake kanggo nggawe metana sing bisa digunakake maneh domestik LPRE RD0162 kanthi dorongan 203,9 tf kanggo MRKS-1.
    Mesin RD0162 SD dirancang kanggo uji coba pesawat demonstrator sistem unit roket sing bisa bali (tahap pertama sing bisa digunakake maneh) saka roket lan kompleks ruang angkasa MRKS-1. Mesin RD0162SD uga direncanakake digunakake minangka bagéan saka sistem propulsi mid-flight saka roket antariksa ukuran cilik anyar.
  6. -1
    20 May 2014
    TsSKB Progress ngusulake nggawe mesin roket sing didhukung dening LNG

    A buntu, mesthi.
  7. tukang pos
    0
    21 May 2014
    Dikenal yen mesin sing nggunakake LNG lan oksigen cair nduweni impuls spesifik sing luwih dhuwur tinimbang pembangkit listrik sing nggunakake minyak tanah.
    1. Kapadhetan LNG = 400kg/m³.
    Panas pembakaran spesifik: 28-46 MJ/m³
    2. Kapadhetan minyak tanah 780-850 kg/cm³

    panas spesifik pembakaran sekitar 43 MJ/kg.
    ana pitakonan?
    mung +, luwih entheng tinimbang udhara (uap PG), mulane ora nglumpukake, nanging mundhak
    munggah lan mudhun
    ==========
    lan mesthi, ya: tes geni digawa metu (State Space Research lan Pusat Produksi dijenengi sawise M.V. Khrunichev) mesin RD0146DM bahan bakar dening oksigen Cairan - Cairan LNG, mbokmenawa amarga wis boten apa, awit iku ing hidrogen- basa oksigen
    1. 0
      21 May 2014
      Quote: tukang pos
      Dikenal yen mesin sing nggunakake LNG lan oksigen cair nduweni impuls spesifik sing luwih dhuwur tinimbang pembangkit listrik sing nggunakake minyak tanah.


      Sugeng sonten, Vasily. Nanging apa masalahe? Ing teknologi? Utawa politik? Sa adoh aku elinga, 25 taun kepungkur padha makarya metu engine gas ing Tu-155.
  8. 0
    21 May 2014
    Muga-muga sing paling apik ... Nanging ora ketompo carane mesin rampung anyar iki ora didol maneh! Lan dheweke dhewe bakal mabur ing ajur. Rusia sugih, nanging kok wong manca kudu ngembangake mesin anyar kanggo ngompa dhuwit akeh, nalika Rusia wis duwe iki lan meh ora ana apa-apa ... Nanging, aku isih ngarep-arep yen dheweke bakal nindakake dhewe, mabur dhewe lan entuk dhuwit. babagan transportasi kargo komersial lan kosmonot asing.
  9. 0
    21 May 2014
    Umumé, Tsskb-kemajuan wis tau urusan karo mesin; Kuznetsov OJSC nindakake iki ing Samara. Lan umume, rega bahan bakar ora dadi parameter kritis ing biaya kendaraan Bukak, lan impuls tartamtu tansah maksimum kanggo hidrogen karo oksigen.
    1. -1
      Juli 30 2015
      lan impuls spesifik tansah maksimum kanggo hidrogen karo oksigen.

      Hidrogen duwe fluorine, nanging bahan bakar luwih beracun.
  10. 0
    21 May 2014
    Umumé, Tsskb-kemajuan wis tau urusan karo mesin; Kuznetsov OJSC nindakake iki ing Samara. Lan umume, rega bahan bakar ora dadi parameter kritis ing biaya kendaraan Bukak, lan impuls tartamtu tansah maksimum kanggo hidrogen karo oksigen.
  11. 0
    21 May 2014
    Salah sawijining kaluwihan LNG sing paling penting minangka bahan bakar roket, suhu cryogenic, ora dituduhake, sing menehi cooling nozzle sing luwih apik, lan, kanthi mangkono, ngidini sampeyan nambah karakteristik mesin.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"