Perang ing tapel wates Rusia-Ukraina

32
Miturut RIA "Kabar", nuduhake layanan pers Kementerian Pertahanan Ukraina, Senin, sekelompok wong bersenjata sing ora dingerteni nyerang pos pemeriksaan cedhak Amvrosievka ing wilayah Donetsk. Jalaran saking paprangan punika, satunggal panyerang tiwas, pitung malih ingkang tatu, lan botên wontên ingkang tiwas ing antawisipun militèr Ukraina.

Layanan pers departemen kasebut nyathet yen kira-kira jam 12:30 ing wektu Moskow dina Senin, sepuluh mobil mlayu menyang pos papriksan cedhak pos papriksan Uspenka ing tapel wates negara karo Rusia, sing ana luwih saka sèket wong bersenjata sing ora dingerteni. Para militan pecah dadi kelompok udakara 400 meter saka pos papriksan lan wiwit nembak prajurit Ukrainia, sing "njupuk perang", menehi "rebuff sing cukup". Pertandhingan kasebut kira-kira setengah jam.

"Akibat konfrontasi bersenjata, ora ana korban jiwa ing antarane prajurit Ukrainia," laporan layanan pers. Kacathet ana penyerang tiwas, pitu liyane tatu. Militer uga ngrusak sawetara kendaraan.

Wigati dicathet yen wakil saka layanan pers Republik Rakyat Donetsk, Vitaly Ivanov, ora ngonfirmasi laporan media babagan matine sawijining milisi sajrone bentrokan cedhak tapel wates karo Rusia. Sawetara media nyebutake kesaksian saka warga lokal babagan penembakan sing dituju dibukak ing mobil sing liwat. Miturut Ivanov, iki "informasi saka sumber sing ora bisa dipercaya."
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

32 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    20 May 2014
    provokasi liyane ... wis rampung bajingan!
    1. +4
      20 May 2014
      Apa jenis provokasi? Militer niru perang ... Padha murub ing bis, iku serangan. Aku kasengsem ing liyane ing kahanan iki. dhengkul junta gonjang-ganjing. padha ora, yen ana. , saben dina, Strelkov bakal nggawe keputusan kasebut kanggo ngrebut pos papriksan ing tapel wates ...
      1. +8
        20 May 2014
        Quote saka lawas
        .Border guards ora Unit motor-hoofed. Padha ora utamané nolak

        Nuwun sewu kulo mboten sarujuk, kok menurut panjenengan penjaga perbatasan mboten siaga tempur, mesthi kula mboten ngertos kados pundi kemawon penjaga perbatasan dill, nanging yen dibandhingake karo kita .... Lan elinga Dunia Kedua. Perang, Jerman wis bajingan saka oposisi penjaga perbatasan!Perang wis adoh, lan pos-pos perang!
        1. +3
          20 May 2014
          Ing jaman kuna dheweke njabat ing tapel wates. Pengawal tapel wates Soviet nindakake tugas kanthi pakurmatan. Wektu wis diganti lan gambar utamané ing Ukria wis diganti kathah. "Elek Ukrainia frontiersmen" kuwat utamané ing semangat MediaWiki. Piyambakipun bola-bali kesah karo mbukak liwat Uspenka. Aku wis cukup nyumurupi kelakuane wong adat lan penjaga perbatasan (aku ora wani nyebut ngono).
    2. Gluxar_
      +5
      20 May 2014
      Kutipan saka siberko
      provokasi liyane ... wis rampung bajingan!

      Iki imitasi, dudu provokasi. Sanajan milisi duwe tugas sing penting banget - kanggo ngontrol titik tapel wates.
      Yen sampeyan wis nyatakake dhewe minangka negara merdika, banjur kontrol wates sampeyan. Ora ana wates - ora ana negara. Iki tugas nomer siji.
  2. ayu
    +2
    20 May 2014
    Para pembela Slavyansk lan Kramatorsk saiki kanthi cepet nggunakake pengalaman para mbah kakunge, carane ngobong "waja" Hitler kanthi senapan anti-tank Degtyarev lan Simonov. Padha tresna, mesthi, kanggo pirembagan bab topik lawas lan abstrak (umur !!!), nanging padha ora ilang kawruh tempur lan putu (lan mata sing kobong tho !!!) marang - 2 BMD saka Ukraina tentara ing "blok" dipatèni minangka asil saka shelling saka PTRS ("ana hits, nanging pierced utawa ora - kita bakal ngerti mengko" - I. Strelkov) ...
    1. +1
      20 May 2014
      PRT minangka gaman sing nggegirisi kanggo kendharaan kanthi waja sing entheng. Ingkang utama yaiku ora ana trik modern sing mbantu ... Tembakan kaya bedhil, tegese mokal kanggo nglacak wayahe ngarahake ... Sampeyan mung kudu nerangake. prajurit panggonan paling rawan saka mobil ...
      1. 0
        20 May 2014
        Quote saka lawas
        Sampeyan mung kudu nerangake para pejuang babagan papan sing paling rawan ing mesin ...

        Aku yakin dheweke ngerti kerentanan teknologi domestik.
        1. 0
          20 May 2014
          Ya, ana sing khusus kanggo ngerti. Kanggo PTR, bagean sing paling rawan yaiku mesin. Ing istilah optik, njupuk menyang akun akurasi senjata kuwi, iku cukup angel kanggo mencet, iku bakal sabdho ing kompartemen pasukan yen ana pasukan ing mobil, nanging njupuk menyang akun pengalaman saka perang anyar, padha seneng kanggo tanduran pasukan ing waja ... dening kasempatan. Dadi mung mesin.
    2. +1
      20 May 2014
      Miturut situs http://www.pobediteli.ru/, ing mengeti 60th saka kamenangan (2005) ana mung liwat 1 yuta veteran urip. Iki apik, situs akurat, Aku tokoh iki bisa dipercaya.
      Umur rata-rata para veteran kasebut ing taun 2005 yaiku 82-83 (kira-kira). Punika tabel probabilitas pati ing umur tartamtu: http://www.ssa.gov/OACT/STATS/table4c6.html
      82 taun - lanang - 7,5%, wanita - 5,5%
      92 taun - lanang - 20%, wanita - 16%
      Kanthi rata-rata lan nimbang manawa iki minangka data kanggo Amerika Serikat, ing ngendi pangarep-arep urip rata-rata luwih dawa tinimbang kita, angel banget kanggo ujar manawa kemungkinan rata-rata matine veteran yaiku 15% ing saben 9 taun wiwit 2005.
      0,85^9 = 0.23
      Tegese, kanthi kapercayan sing cukup akeh, kita bisa ujar manawa saiki isih ana 200 nganti 300 ewu veteran. Umure rata-rata 91-92 taun, saiki saben taun kurang 20%.
      Aku wedi kanggo nuduhake pengalaman sing lan ora ana wong tartamtu. Improvisasi murni. Kira-kira umur sampeyan dhewe - umpamane dheweke ditimbali ing taun 1944 nalika umure 18-70 + 18 = pira? pinten tiyang sepuh ingkang panjenengan pirsa ingkang sampun gesang ing jaman semanten? unit, awoh.
      1. +1
        20 May 2014
        Kita duwe ing desa Ural cilik kanggo 13 ewu. warga isih urip 3 veteran. Taun iki dheweke diajeni ing parade sekolah. Lan iki mbah kakung sing, sawise perang, uga mbela ing tambang kanggo 20-25 taun. Dadi dheweke kudu tetep, kudu ...
    3. 0
      20 May 2014
      BMD iku duralumin, yen ana sing kena, bakal kelip-kelip, mung menara sing duwe waja sing kurang luwih kuat, nanging yen sampeyan nabrak buritan, mobil kasebut rame, lan yen mung ing lambung, mesthi ana. mung bolongan ekstra kanggo ventilasi.
      1. 0
        20 May 2014
        Yen mung ana ing awak, banjur pecahan dibentuk - pecahan waja lan peluru, sing, ing asas, bisa nggebug wong ing mobil, kasedhiya yen ana, lan - kemungkinan karusakan serius tenan cukup cilik. .
  3. +2
    20 May 2014
    Ora ana iman ing layanan pers Kementerian Pertahanan, amarga iki minangka layanan Departemen Luar Negeri, kita bakal ngenteni kabar saka sumber sing bisa dipercaya. Ya, lan wektu kanggo njupuk wates ing kontrol DPR.
    1. +5
      20 May 2014
      Kutipan saka: mig31
      Ya, lan wektu kanggo njupuk wates ing kontrol DPR.

      Iki minangka kabutuhan paling mendesak saka republik sing mentas diatur. Aku ora ngerti kenapa iki ditundha. Sapa sing arep gelut? Kanthi lulusan saka akademi Khmelnitsky cordon? Iki kabeh putrane bazaar lan toko Khmelnitsky sing mlebu ing kono lan sinau kanggo nyogok.
      1. +2
        20 May 2014
        Kutipan saka bistro.
        Aku ora ngerti kenapa iki ditundha.

        Sampeyan bisa ngontrol tapel wates. Nanging sampeyan kudu duwe unit ing kana sing bisa perang serius. Kanthi trenches, serangan tank lan kesenengan pertempuran posisional liyane. Lan milisi durung siyap. Ora ana sistem anti-tank serius, ora aviation, ora ana kendaraan lapis baja ing jumlah cekap.
        1. +2
          20 May 2014
          Quote saka lawas
          .Ora ana sistem anti-tank sing serius, ora ana penerbangan, ora ana kendaraan lapis baja kanthi jumlah sing cukup.

          Aku setuju, ora angel njupuk kaya kanggo njaga. Kosok baline, dheweke bakal njupuk tapel wates, sampeyan ndeleng, peralatan bakal katon lan sukarelawan saka sisih kita .... Gusti Allah ngapura yen pejabat kita duwe kawicaksanan. saora-orane kanthi diam-diam nyuplai senjata marang tentara DPR. Aku yakin gudang kita kebak ATGM, MANPADS, RPG buatan Soviet sing bisa ditransfer kanthi tenang.
        2. +1
          20 May 2014
          Quote saka lawas
          Sampeyan bisa ngontrol tapel wates, nanging sampeyan kudu duwe unit sing bisa perang serius


          Aku bakal nambah kerangka hukum kanggo njaga perbatasan ing mangsa ngarep. Kanggo tapel wates DPR dibutuhake para pejuang sing ora gumantung ing sumber materi liyane, panguwasa kudu paling ora njamin ing tahap pisanan.
        3. 0
          20 May 2014
          Quote saka lawas
          Nanging sampeyan kudu duwe unit ana sing bisa perang serius

          Apa aku ora ngerti apa-apa? karo sapa sampeyan bakal nindakake "perang serius" ing kana? Karo Rusia?
          1. +1
            20 May 2014
            Kutipan saka bistro.
            Apa aku ora ngerti?


            oh, wis akrab ... Ukrainia "nguripake ****" (cepet mung kanggo sampeyan - aku wong Ukraina dhewe)

            Kutipan saka bistro.
            Karo sapa sing arep "perang serius" ing kana?


            yaiku, apa sampeyan mikir fascism, bandit Bandera lan bandit saka kidul lan kidul-wétan Ukraina - IS NORM kanggo Ukraina? Bakal padha ilang?
            Lan warga Ukraina njagong ing omah lan ngenteni nasibe?

            Kutipan saka bistro.
            Karo Rusia?


            Ninggalake Rusia piyambak! Rusia pengin Ukraina apik.
          2. +1
            20 May 2014
            Kutipan saka bistro.
            Apa aku ora ngerti?


            oh, wis akrab ... Ukrainia "nguripake ****" (cepet mung kanggo sampeyan - aku wong Ukraina dhewe)

            Kutipan saka bistro.
            Karo sapa sing arep "perang serius" ing kana?


            yaiku, apa sampeyan mikir fascism, bandit Bandera lan bandit saka kidul lan kidul-wétan Ukraina - IS NORM kanggo Ukraina? Bakal padha ilang?
            Lan warga Ukraina njagong ing omah lan ngenteni nasibe?

            Kutipan saka bistro.
            Karo Rusia?


            Ninggalake Rusia piyambak! Rusia pengin Ukraina apik.
  4. +4
    20 May 2014
    Militer uga ngrusak sawetara kendaraan.

    Uga 10 tank Armata. Kamenangan wis rampung. 19 Mei bakal dirayakake ing Ukraina minangka preian kamenangan nglawan Rusia. Iki bakal dadi siji-sijine preian umum sing dirayakake kanggo ngurmati kamenangan Ukrainia Agung marang sapa wae. Kabeh negara liyane preian ing Ukraina darmabakti kanggo kekalahan ....
  5. vvs
    vvs
    +1
    20 May 2014
    Jancok karo statistik militer iki. 1 tiwas, 7 tatu, nanging meneng karo para tahanan. Infa saka ngendi? Mungkin isih dikenal pira milisi sing lara diare lan sapa sing sirahe krasa mabuk? Sapa sing nyimpen rekaman lan kepiye carane? Yen wong perang lan ing subyek enlighten kula moron.
  6. 0
    20 May 2014
    Sadurunge, ing Ukraina, padha diwenehi ukuman kanggo matèni wong sipil, nanging saiki padha katon menehi bonus.
    1. ar-ren
      -5
      20 May 2014
      Kutipan saka GREY
      Sadurunge, ing Ukraina, padha diwenehi ukuman kanggo matèni wong sipil, nanging saiki padha katon menehi bonus.


      "Warga sipil sing nyerang nganggo bedhil mesin" - sampeyan pancene kudu nggawe kaya ngono ... Apa sing bakal dikandhakake para psikiater yen, ayo ngomong, dheweke njupuk senjata kasebut nalika nampa ijin senjata? ..
      1. +1
        20 May 2014
        Tanggal registrasi: 6. april 2014 09:46
        Kunjungan pungkasan: 20 Mei 2014 07:11

        Lokasi:
        Jumlah publikasi: 0 (Deleng kabeh publikasi)

        Sampeyan paling ora nulis alamat panggonan. Carane sregep nyoba kanggo denigrate Rusia, sing pikirane teka sing lungguh ing gaji. Kanggo saben negativitas babagan Rusia, dhuwit netes? Inggih, ing tingkat apa sing tukang perak saiki?
        1. ar-ren
          0
          20 May 2014
          Kutipan: Tatarus
          Carane sregep nyoba kanggo denigrate Rusia, sing pikirane teka sing lungguh ing gaji.


          Aku ora teka munggah karo iki bab "sipil karo bedhil mesin", nanging GRAY. Apa pratelanku?
  7. +3
    20 May 2014
    Ya, iku mung sing Angkatan Bersenjata Agung-Ukraina njupuk ing kabeh arah tanpa looking, amarga. padha wedi saka saben rustle, lan banjur padha laporan sing maneh "heroically" menang perang karo mungsuh kuwat lan cidra.
    1. +2
      20 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      mungsuh licik.


      Insidiousness khusus saka mungsuh dicethakaké ing Gagal kanggo katon ing panggonan perang. ngguyu
  8. +2
    20 May 2014
    Iki minangka obyek sing "penting strategis"! Sapa sing butuh dheweke? Mesthi bebek utawa provokasi sayap kanan ...
  9. +2
    20 May 2014
    Para penambang manggon ing kono. Mesthine wis suwe wiwit metro utawa tambang wis nggawe sawetara benang ing sisih Rusia. Wong Arab ing Palestina nggawa segara barang liwat lorong-lorong lemah, kita kudu sinau saka pengalaman wong liya. Wis puluhan taun perang kaya ngono.
  10. +1
    20 May 2014
    Saka biro soviet dill. Wingi kita gagah lan blah, blah, blah.
  11. buser
    +1
    20 May 2014
    saiki ing Ukraina, kabeh pasukan pro-Ukraina bakal niru aktivitas militer kasar!!! Kanggo Turchinov janji bakal menehi pangkat kolonel kabeh ...
  12. +1
    20 May 2014
    Sektor Kanan sengaja nyerang pos pemeriksaan dhewe kanggo nyalahake kabeh babagan RUSIA.
    1. ar-ren
      0
      20 May 2014
      Kutipan saka: cerbuk6155
      Sektor Kanan sengaja nyerang pos pemeriksaan dhewe kanggo nyalahake kabeh babagan RUSIA.

      ... lan dheweke mati ing kono !!!
      1. 0
        20 May 2014
        Badan kasebut ora diwenehake. Apa wae bisa ditulis babagan kerugian. Kertas bakal tahan kabeh. Panjenenganipun tolerates omong kosong sampeyan.
      2. +2
        20 May 2014
        Kutipan saka ar-ren
        ... lan dheweke mati ing kono !!!

        Iku bisa uga wis provokasi, kanggo korban, padha bisa ngandika luwih kanggo heightened efek, pindhah mriksa metu.
        Juntas perlu perang, lan diwenehi meanness lan kakurangan, kabeh tiba ing panggonan.
    2. Komentar wis dibusak.
  13. +1
    20 May 2014
    Disinformasi biasa saka Kalash ing 400m ngarahake geni? Prestasi!
  14. 0
    20 May 2014
    Disinformasi biasa saka Kalash ing 400m ngarahake geni? Prestasi!
    1. ded10041948
      0
      20 May 2014
      Apa padha kabeh master olahraga ing shooting?
  15. 0
    20 May 2014
    tapel watese kudu dibukak dhisik
  16. +1
    20 May 2014
    Perang ing tapel wates Rusia-Ukraina

    Apa kita ora cepet-cepet mundur saka tapel wates iki? Panglompokan pasukan sing dikuatake ing wilayah iki dibenerake lan perlu. Paling ora kanggo nyegah akibat sing ora dikarepake saka perang sipil kanggo wilayah trans-wewatesan, aku nyathet, kanthi dawane luwih saka 1 ewu kilometer. Contone, kumpul massa pengungsi saka wilayah jejer cedhak wates, utawa seng nembus saka sabotase lan kelompok teroris tengen tapel wates, minangka pimpinan kelompok sayap tengen ing Kyiv kaancam bakal punah, temonan saka pasukan paramiliter tengen tapel wates. kanggo njupuk fasilitas strategis, contone, pembangkit listrik tenaga nuklir Volgodonsk utawa Novovoronezh, lan liya-liyane. Ana sing kudu dipikirake ing kene.
  17. +1
    20 May 2014
    ....... Wong-wong sayap tengen sing wani nggoleki nishtyachki kanggo dheweke ... lan Amerika bisa uga ngrokok)))
  18. +3
    20 May 2014
    Sampeyan perlu kanggo ngiyataken tapel wates karo Ukraina, lan urgently lan kabeh dawa, diwenehi kabijakan anti-Rusia junta.
  19. +1
    20 May 2014
    Pesen urgent: penjaga tapel wates Ukrainia tindak menyang jamban ing pinggir lapangan amarga kabutuhan cilik ... Wong sing ora dingerteni kanthi jumlah 50 wong ngubengi jamban lan mbukak geni abot saka peluncur granat lan senapan mesin ing jamban supaya kanggo ngrusak karyane. Kanthi bali geni, nggunakake bahan ing tangan dening mbuwang menyang panyerang, serangan iki repulsed! Penjaga tapel wates lan jamban ora cilaka ... Siji-sijine sing ditulis Avakov yaiku kabutuhan cilik sing diowahi saka sing cilik dadi gedhe ...
  20. 0
    20 May 2014
    RIA Novosti kanthi referensi kanggo Kementerian Pertahanan Ukraina, artikel sing keren, aku ora ndeleng maneh saiki dadi modis kanggo ngutip wong Ukrainia, aku bakal nyathet siji perkara, BORDER KUDU KONTROL, ana praktisi Barat. ing layanan tapel wates
  21. 0
    20 May 2014
    Apa sampeyan krungu peluru sing mabur 5 cm saka sampeyan? kesengsem elek. Lan mbayangno bocah cilik umur 19 taun ing tapel wates sing ora ngerti sapa lan saka sapa dheweke ngunci. Wektu ora pas.
  22. 0
    20 May 2014
    Tiruan liyane saka musuhan, informasi sing printah ing Kyiv dadi semangat kanggo krungu. Begja wong kang pracaya...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"