Helikopter Mi-26 modern kanggo China

27
Miturut pawarta kasebut lenta.ru, kanthi referensi kanggo koran "Kommersant", sajrone kunjungan Presiden Rusia Vladimir Putin menyang China tanggal 20-21 Mei 2014, para pihak bakal ngrembug proyek kanggo modernisasi jero helikopter transportasi berat Mi-26, kanthi njupuk syarat militer China.

Kaping pisanan, direncanakake yen pihak China bakal nampa helikopter Mi-26 sing wis siap, nanging iki ora cocog karo pelanggan potensial, mula Rusia ngusulake konsep modernisasi jero, sing bakal ditindakake "sakbenere saka awal". Beijing mbutuhake helikopter kanthi kapasitas angkut nganti 15 ton.

Bisa uga yen ing mangsa ngarep, produksi gabungan helikopter modern bakal diluncurake ing China. Proyek sing janjeni bakal dibahas dening Wakil Perdana Menteri Rusia Dmitry Rogozin lan CEO Helikopter Rusia sing nyekel Alexander Mikheev.

Perlu dicathet yen sajrone kunjungan rong dina Vladimir Putin menyang China, kira-kira 30 perjanjian beda bakal dianggep. Utamane, masalah kontrak "gantung" kanggo pasokan pesawat tempur Su-35 bakal dirampungake. Sadurunge, Beijing njaluk Rusia kanggo nglengkapi pesawat karo peralatan elektronik Cina, nanging bakal angel nyoba konfigurasi kasebut ing wilayah Rusia.

Ing taun-taun pungkasan, Rusia lan China wis nganakake kerjasama militer-teknis sing aktif. Miturut Layanan Federal kanggo Kerjasama Militer-Teknis, ing 2013 China mbuwang $ 1.8 milyar kanggo tuku peralatan lan senjata militer Rusia.
  • http://lenta.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    20 May 2014
    Lan jenis helikopter apa sing bakal ditampa Angkatan Udara kita lan kapan, nganggo mesin apa?
    1. +7
      20 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Lan jenis helikopter apa sing bakal ditampa Angkatan Udara kita lan kapan, nganggo mesin apa?

      Lan pinten topik babagan topik iki ing kene utawa sampeyan wis liwat?
      1. + 11
        20 May 2014
        Helikopter Rusia nyedhiyakake 85% saka pasar domestik lan 14% saka dodolan ing luar negeri. Wis saben 6 helikopter ing donya dadi duweke kita. Portofolio pesenan induk kasebut yaiku $ 13 milyar. Kanthi dhukungan saka Rostec, Helikopter Rusia wis dadi salah sawijining pimpinan donya. Ing 2013, revenue nyekeli tekan 138 milyar rubles. Kanggo Rusia, helikopter ora mung senjata, nanging uga transportasi sing janjeni. Mung kanthi bantuan bisa nyambungake pemukiman sing adoh karo jagad gedhe, kanggo nyuda jarak antarane kutha.
        Ing taun 2009, Rostec setuju karo perusahaan Italia AgustaWestland ing perakitan gabungan helikopter sipil. Ing Tomilino, cedhak Moskow, kluster ilmiah anyar wis digawe kanggo pangembangan konstruksi helikopter. Siji bisa mbantah sapa sing nemokke helikopter, nanging kita ngerti persis sapa sing nggawe dheweke saiki.
        2013 year:
        Paling ora 14 Mi-28Ns - transfer 10 pesawat menyang ZVO menyang brigade 15 ing pangkalan Ostrov: nomer 01-10. 546 pesawat dikirim menyang pangkalan 4th.

        Paling 17 Ka-52. Dadi, tanggal 25 Desember, batch 14 kendaraan dipasrahake, sing bakal diangkut menyang Rostvertol lan dirakit ing 2014, panampa yaiku brigade kaping 15. Uga, 3 Ka-52 anyar dikirim menyang Chernigovka. Kita ora nganggep 16 helikopter dipasang ing 2013 ing Rostvertol, amarga transfer mesin ing 2012 saka Progress.

        Paling ora 8 Mi-35: kumpulan 2 kendaraan menyang Distrik Militer Kidul (Korenovsk) lan 2 Distrik Militer Kulon menyang Ostrov - ing 20 Oktober, 4 Mi-35 liyane ditransfer menyang Ostrov minangka bagéan saka pangiriman 10 helikopter ing Desember.

        4 Mi-26 ditransfer sajrone taun kanthi nomer 53, 54, 55, 56, kabeh konstruksi anyar

        53 Mi-8AMTSh. Kanggo taun, pabrik ing Ulan-Ude ngluwihi rencana kanggo 2013 lan nyerahake 53 Mi-8AMTSH menyang pasukan. Jenderal Viktor Bondarev nglaporake babagan panrimo helikopter

        Luwih saka 10 Mi-8MTV5: pangiriman rong pesawat menyang Tver ing Februari 2013, ora 84 lan 85 kuning. 6 helikopter anyar menyang pangkalan cedhak St. Petersburg - tanggal 18 November 2013. Pangiriman cilik menyang Distrik Militer Kidul lan Distrik Militer Kulon tanpa nemtokake jumlah sing tepat.
        Lan 6 Ansat-U.
      2. 0
        20 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Lan pinten topik babagan topik iki ing kene utawa sampeyan wis liwat?
        Lungguh jejer. Nanging nalika aku ngerti, yen China nyiyapake produksi helikopter KAYA ing omah, mula uga bakal ngasilake mesin, yen ora "game ora pantes lilin." Saiki kanggo mesin Mi26 (turboshaft Motor Sich D-136) ONLY Motor Sich mrodhuksi, Kamovites, cedhak St. Dadi aku kepingin weruh - apa ana pitungan kanggo kapasitas Cina kanggo nglengkapi helikopter kita nganggo mesin saka China? Opsi ora dikecualekake.
        1. -1
          20 May 2014
          Kutipan saka: svp67
          Lungguh jejer. Nanging nalika aku ngerti, yen China nyiyapake produksi helikopter KAYA ing omah, mula uga bakal ngasilake mesin, yen ora "game ora pantes lilin"

          Rungokake, apa sampeyan mesthi nggawe kesimpulan saka siji cathetan singkat? Ora ana sing jelas kanggo sapa wae, lan sampeyan wis nglukis kanggo kabeh sepuluh taun ngarep.
          1. +1
            20 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Rungokake, apa sampeyan mesthi nggawe kesimpulan saka siji cathetan singkat?

            Dadi aku takon, mbok menawa ana sing bakal mangsuli. Iku misale jek sing iki uga kok komentar sing dikirim kene, lan ora mung "Urya" utawa "Down with". Negara kita pancen butuh Mi26, mula aku kepengin weruh nasib mesin iki kanggo Angkatan Udara Rusia. Dadi aku ngerti jawaban sampeyan NO. Ayo wong liya ngomong.
            1. +1
              20 May 2014
              Kutipan saka: svp67
              . Negara kita pancen butuh Mi26, mula aku kepengin weruh nasib mesin iki kanggo Angkatan Udara Rusia.

              Dadi dikirim menyang Angkatan Udara Rusia.
              Kutipan saka: svp67
              Dadi aku ngerti jawaban sampeyan NO.

              Ing taun kepungkur, ana kira-kira rolas artikel babagan pasokan turntable. Aku dhewe ora seneng yen Mi 26 ora disedhiyakake menyang Angkatan Udara Rusia, nanging Seryoga VAF ujar marang pratelanku, amarga kerumitan mesin kasebut. ing Manufaktur, lagi nindakake nggoleki karo kita. Senajan isih kritikus, nanging banjur ngandika, pangiriman nyenengke.
              1. 0
                20 May 2014
                Kutipan: Alexander Romanov
                , nanging Serega VAF ujar marang pratelanku yen, amarga kerumitan mesin kasebut ing manufaktur, dheweke bakal apik karo kita.

                Gusti Allah mboten sare, sanajan ana akeh pitakonan ...
  2. +2
    20 May 2014
    Ingkang utama yaiku kerjasama iki ora kudu dadi siji-sisi maneh. Saiki wong Tionghoa uga bisa sinau akeh.
    1. +4
      20 May 2014
      Sinau nyolong teknologi? Inggih, iku ora bisa metu, salinan S-300, mesin kanggo fighter, padha Kalash - padha ora apik kanggo asli.
      1. +6
        20 May 2014
        Armada. Dina iki dheweke duwe sipil - nggawe kapal nomer 1 ing donya. Ing istilah militer, dheweke wis nguwasani lan nggawe serial 052D, ngrampungake konstruksi 052C, mbangun fregat 054V anyar, nggawe 20 potongan 054A (iki mung analog 11356 tinimbang UKKS - 8 rudal anti-kapal / KR saka sing cenderung, lan ing 054V wis ana modul VPU kaya ing 052D - banjur ana langkah maju sanajan ana hubungane karo pr 22350 - ing ngendi blok kanggo senjata serangan lan senjata anti-pesawat beda-beda), dibangun lan sukses. operate saka Portugal kanggo Australia DKVD 071A ing jumlah 3 bêsik, lagi mbangun UDC 081 (maneh, iku bakal nyedhaki UOSP).

        Nyatane, duwe teknologi kita dhewe, dimodernisasi dening teknologi prefabrikasi saka sak ndonya, uga teknologi dhewe adhedhasar prefabrikasi saka sak ndonya, dheweke mbangun armada modern kanthi tingkat sing luwih dhuwur tinimbang Amerika.
        1. 0
          20 May 2014
          Iki kabeh bener, ora mangu-mangu. Nanging kepiye carane kabeh bakal dadi pitakonan. Dheweke nyalin transistor sing salah, transisi P-N-P sing salah, silikon ora saka celengan kita, Iku bakal dadi apik, ora bakal nguripake menyang Rusia.
          Kita wis 30 taun, lan ora buzz. Galangan kapal ing Rusia kebanjiran pesenan.
  3. +6
    20 May 2014
    Yen China pengin kerja sama ing modernisasi Mi-26, mula kenapa ora menehi kesempatan iki. Minangka aturan, loro pihak entuk manfaat saka kerjasama. Dhewe, Mi-26 apik banget, lan yen luwih apik, kita bisa mbayangno apa masterpiece bisa dadi.
    1. 0
      20 May 2014
      Ing kasunyatan, diwenehi kahanan ekonomi saiki ing Rusia, pangembangan luwih saka Mi-26go (minangka Komplek) mung bisa ing kemitraan karo customer manca, lan diwenehi spesifik saka mesin, China meh siji-sijine negara kasengsem ing. Minangka kanggo Su-35, ekspor mesin iki (utamane minangka platform eksperimen) minangka kabutuhan kanggo Rusia, ing bagean iki bisa nambah bathi saka sawetara aspek saka program T-50, ing bagean bisa kontribusi kanggo pangembangan RAC MiG ing ngatur produksi serial saka MiG-35. Wangsulan: Bab ingkang utama iku proses kudu njupuk wangun COOPERATION, lan ora Advertisement bonus saka lisensi .
  4. +5
    20 May 2014
    Aku disiksa dening keraguan sing ora jelas. Dina iki Su-35. Sesuk S-400.
  5. +6
    20 May 2014
    Modernisasi apa ... apa sing wis dikirim ... minangka topik sing menarik.
    Produksi bareng karo China ... dalan sing ora ana ... dheweke bakal nguwasani ... nyalin ...
  6. retur
    +1
    20 May 2014
    We bantuan mungsuh potensial. Aku kuciwa.
    1. +3
      20 May 2014
      Mungsuh sing paling aman ana ing pucuk driji (katon). Lan kerjasama karo China iku normal, ayo Amerika nambani saraf, amarga 2 kekuwatan sing paling mbebayani kanggo dheweke nguatake hubungane.
    2. +1
      20 May 2014
      Kutipan saka: rereture
      We bantuan mungsuh potensial. Aku kuciwa.

      Kita padha memungsuhan karo China, mung kanggo bungah amers. Matur nuwun Gusti yen Kremlin lan Beijing ngerti iki ...
      Nanging, apa Uni antarane kita, iki balung saka mammoth, ing tenggorokan saka pen.dos.
  7. +4
    20 May 2014
    "dheweke bakal nguwasani ... nyalin ... lan wiwit rivet THEIR"
    Bener, yen kita nerusake saka kasunyatan sing awake dhewe ora bakal nggawe sing anyar. Perlu kanggo nggedhekake basis ilmiah lan teknis lan nggawe piranti anyar utawa malah dhasar anyar, mung banjur ora bakal nyekel kita.
  8. 0
    20 May 2014
    Sampeyan perlu kanggo nerusake saka kasunyatan sing mungsuh utama RUSIA - Amerika Serikat lan NATO. Lan CHINA minangka sekutu kita ing perang nglawan dheweke. prajurit
  9. +2
    20 May 2014
    Mi-26 kanthi kapasitas 20 ton ing kompartemen kargo lan ing sling njaba. Nganyarke dadi 15 ton tegese saya tambah parah.
  10. +1
    20 May 2014
    Mungsuh utama yaiku Amerika Serikat, Eropa ana ing drum kanggo kita, aku ora bakal ana Napoleon liyane ing kana. Banget gumantung ing Rusia. Yen aku diwulang ing peta Jerman.. lan rinci banget. Lan bapakku diwenehi buku frasa Rusia-Cina. Ora kabeh dadi ala.
    Adol, mbangun, isih ana barang ing stash.
  11. +2
    20 May 2014
    Kanggo ngembangake helikopter abot anyar kanthi biaya pesenan Cina minangka kesempatan sing apik kanggo ngembangake sekolah desain lan ningkatake teknologi anyar.
  12. +1
    20 May 2014
    Apa ana wong saka Timur Jauh, Wilayah Khabarovsk? Dakkandhani kepiye tumindake wong Tionghoa ing wilayah kita. Aku wis suwe - desa Mangokhta - dhasar bangkai anti kapal selam.
  13. 0
    20 May 2014
    Aku ora ngerti carane apik iku kanggo nransfer teknologi militèr, nanging aku kaya kanggo mesthekake yen kita bakal pindhah siji langkah ahead saka China!
    1. 0
      20 May 2014
      We are 2 langkah ahead.. Kita nggunakake pikiran kita.
  14. 0
    20 May 2014
    Lan carane padha "bungah" ing Amerika Serikat, uga, padha ora bisa mangan iwak. lan menek wit wassat
  15. 0
    20 May 2014
    Lan guru-guruku kanthi pendhidhikan ora ndhelik, dibuwang menyang negara-negara kanggo mulang wong Cina. Akeh sing wis bali. Wis mratobat. Kyiv Polytech - Korolyov diusir saka kana, dheweke ora lulus matematika. Departemen militèr - kothak - tuguski, sistem nimbali udhara "OSA", Buki, Torah, S-200, kabeh ana ing pamindhahan lan "peeped" menyang windows (Tel. Optical Sight), ing tetanggan dhuwur-munggah bangunan ing sekolah. Padha ngaco munggah kabeh .. Saiki, kanggo mlebu fakultas, nyiyapake pliz 4 bêsik ijo.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"