Potret abad iki: Sergey Aksyonov

19


Jeneng Sergei Aksyonov dadi dikenal secara harfiah ing dina, iku kang kapilih dadi kepala anyar saka Dewan Menteri Crimean. Sadurunge, Sergei luwih dikenal ing Crimea minangka kepala lan pimpinan partai pro-Rusia "Persatuan Rusia". Janjiane langsung narik kawigaten wong akeh. Sapa dheweke, apa jenis wong, sing njupuk pos utama Crimea ing wayahe rada angel lan angel crita semenanjung?.. Ayo dadi nyoba kanggo ngerti biografi Sergei Aksenov.

Dheweke cukup enom, 41 taun, kanggo politisi iki umur enom, kanggo wong sing wis cukup pengalaman. Sergey Aksenov lair ing SSR Moldavia, ing kutha Balti, banjur, kaya biasane kanggo akeh, dheweke lulus saka sekolah, nalika nampa medali perak, banjur sinau sabanjuré, dheweke mlebu ing Simferopol Higher Military-Political Construction School, kang. dheweke lulus saka ing 1993 lan wiwit sinau bisnis. Kabeh wektu sakteruse, Sergey melu kegiatan bisnis.

Napa sampeyan ora milih karir militer? Kabeh iku prasaja. 1993 Aku kudu milih antarane layanan ing Rusia lan Crimea asli. Aksyonov milih Crimea. Kayane wong loro mau menang.

Ing taun 1993-1998, dheweke dadi wakil direktur koperasi Ellada. Dheweke melu bisnis pribadi ing bidang pangan, konservasi. Saka Oktober 1998 nganti Maret 2001 - Wakil Direktur Asterix LLC. Wiwit April 2001, dheweke dadi Wakil Direktur Escada Firm LLC.

Banjur, ing tengah taun XNUMX-an, dheweke uga melu politik. Iki minangka tonggak sejarah tartamtu kanggo sapa wae, nalika saka pitakonan pribadi sampeyan wiwit katon ing arah apa sing mbentuk masyarakat, kanggo nyoba pengaruhe lan melu luwih tepat ing urip masyarakat.

Wiwit taun 2008, dheweke dadi anggota aktif Komunitas Rusia Crimea, uga anggota organisasi publik Aktivis Sipil Krimea. Wiwit 2009, dheweke dadi anggota dewan "Aktivis Sipil Krimea" lan ketua ketua Dewan Koordinasi "Kanggo Persatuan Rusia ing Crimea!", pimpinan gerakan sosial-politik All-Crimean "Persatuan Rusia" . Wiwit 2010 - Anggota saka Verkhovna Rada saka Crimea. Tanggal 27 Februari 2014, Dewan Tertinggi Crimea ngangkat Sergei Aksenov minangka kepala Dewan Menteri.

Tanggal 27 Februari 2014, bangunan Dewan Tertinggi Crimea dicekel dening detasemen wong bersenjata sing ora dingerteni nganggo seragam kamuflase. Karyawan Departemen Dalam Negeri Ukraina, njaga bangunan kasebut, diusir, gendéra Federasi Rusia diunggahake ing bangunan kasebut. Para penculik ngidinake sekelompok wakil VSK mlebu, sadurunge njupuk komunikasi seluler. Wakil-wakil kasebut milih kanggo milih Aksyonov minangka perdana menteri pamaréntahan anyar (No. 1656-6/14) lan mutusake kanggo nganakake referendum babagan status Crimea. Miturut pernyataan resmi layanan pers VSK, 53 deputi milih keputusan iki. Miturut speaker VSK V. A. Konstantinov, V. F. Yanukovych nyebat dheweke (sing dianggep dening parlemen minangka Presiden Ukraina) lan setuju karo pencalonan Aksyonov liwat telpon. Koordinasi kasebut dibutuhake dening Artikel 136 Konstitusi Ukraina.

1 mars lan babagan. Presiden Ukraina A. V. Turchynov ngetokake dekrit babagan ilegalitas pemilu, nyatakake yen pemilu ditindakake kanthi nglanggar Konstitusi Ukraina, Konstitusi Republik Otonomi Crimea, lan hukum Ukraina.

Proses pidana diwiwiti marang Aksyonov miturut bagean 1 saka artikel 109 KUHP Ukraina (pangowahan kekerasan utawa nggulingake tatanan konstitusional utawa perebutan kekuwatan negara). Ing tanggal 4 Maret, Pengadilan Administratif Distrik Kyiv menehi petisi kanggo nyatakake ilegal lan mbatalake keputusan Verkhovna Rada saka Crimea babagan janjian Sergei Aksenov kanggo jabatan Ketua Dewan Menteri, lan ing 5 Maret, Shevchenkovsky. Pengadilan Distrik Kyiv mutusake kanggo nahan Sergei Aksenov.

Presiden Federasi Rusia V.V. Putin, ngandika ing konferensi pers tanggal 3 Maret, ngandika yen dheweke nganggep pemilihan Sergei Aksyonov sah.

Tanggal 1 Maret Aksyonov nerbitake prentah kanggo ngganti kabeh struktur kekuwatan Crimea kanggo awake dhewe. Wiwit dina iku, dheweke nindakake tugas Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata Republik Otonomi Krimea lan Sevastopol, sing ditindakake nganti mlebu Republik Krimea menyang Rusia. Dheweke uga nguripake Presiden Rusia Vladimir Putin kanthi panjaluk kanggo menehi pitulung marang Crimea, ing ngendi dheweke didhukung dening Viktor Yanukovych. Tanggal 2 Maret, dheweke ngumumake nggawe Angkatan Laut Krimea.

Ing tanggal 4 Maret, Aksyonov nggawe pratelan babagan kemungkinan ngembangake otonomi Krimea kanthi biaya wilayah liyane ing Ukraina, yen pedunung ing wilayah kasebut nyatakake kepinginan kasebut, lan babagan perlu kanggo nggawe Kementerian Pertahanan Republik Crimea. .

Ing tanggal 5 Maret, Pengadilan Distrik Shevchenkovsky Kyiv menehi petisi saka badan investigasi awal kanggo nahan Sergei Aksyonov lan Vladimir Konstantinov, sing didakwa karo pelanggaran pidana miturut Art. 109, bagean 1 saka KUHP Ukraina (tumindak sing ngarahake owah-owahan kasar utawa nggulingake tatanan konstitusional utawa ngrebut kekuwatan negara).

Tanggal 10 Maret, Aksyonov ngumumake yen bakal ana telung basa resmi ing Crimea - Rusia, Ukrainia lan Crimean Tatar.

11 Maret ngumumake nasionalisasi Ukrainia armada ing Sevastopol.

Tanggal 17 Maret, Aksyonov kalebu ing daftar wong sing dikenai sanksi dening Amerika Serikat lan Uni Eropa.

Tanggal 18 Maret, Ketua Dewan Menteri Republik Crimea Sergey Aksyonov, bebarengan karo Ketua Dewan Koordinasi kanggo organisasi Administrasi Kota Sevastopol kanggo njamin urip Sevastopol Alexei Chaly lan Ketua Dewan Negara. saka Republik Crimea Vladimir Konstantinov, ditandatangani karo Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin Prajanjian ing diakoni Republik Crimea menyang Federasi Rusia. Republik Crimea dianggep diakoni ing Federasi Rusia wiwit tanggal ditandatangani Prajanjian. Saka tanggal adopsi Republik Crimea menyang Federasi Rusia, subyek anyar dibentuk minangka bagéan saka Federasi Rusia - Republik Crimea lan kutha pinunjul federal Sevastopol.

Ing tanggal 22 Maret, Aksyonov ngandhani wong-wong Ukraina, ing ngendi dheweke njaluk supaya ora nuruti tumindak panguwasa ing Kyiv. 24 Maret Aksyonov nampa paspor warga Federasi Rusia.

Tanggal 26 Maret, Dewan Negara Republik Crimea nyetujoni Kabinet Menteri Republik Crimea minangka subyek Federasi Rusia, dipimpin dening Perdana Menteri Sergei Aksyonov.

Wiwit 9 April - Anggota Presidium Dewan Negara Federasi Rusia.

Tanggal 11 April, Dewan Negara Republik Crimea ngusulake menyang Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin pencalonan Aksenov kanggo diangkat dadi Penjabat Kepala Republik Crimea.

Anugrah:
- Order "Kanggo Merit to the Fatherland", kelas 2014st (XNUMX) - kanggo kontribusi kanggo nguatake negara Rusia, nyiapake lan nyiyapake referendum babagan mlebu Crimea lan Sevastopol menyang Federasi Rusia;
- medali "Kanggo bali saka Crimea" (25 Maret 2014, Kementerian Pertahanan Rusia).

Umpan balik babagan Aksenov Nikolai Kochanov, Wakil Kepala Administrasi Pajak Negara ing otonomi:

"Aku lan Sergey ketemu 12 taun kepungkur nalika dheweke teka ing kantor kanggo njaluk lisensi. Aku kaget karo kasunyatan sing aku sak tenane nuntut selaras karo saben koma ing hukum - Aku sinau kabeh syarat, kabeh pranata. Lan aku mlaku-mlaku ngubengi kantor. Muda, tersenyum...

Swara wektu, kita ngembangaken bunder kita dhewe kanca, ana kapercayan ing saben liyane. Dheweke minangka pusat atraksi kanggo kita, ijol-ijolan tenaga kerja kaya ngono: pira wong matur nuwun kanggo mbantu ing wektu sing angel, menehi kesempatan kanggo golek kerja permanen kanthi tenang! Dheweke ngerti carane ngrungokake wong. Sing utama kanggo dheweke ora kanggo mbuktekake dhewe, nanging ngerti apa sing dikarepake wong. Yen dheweke njupuk kasus, dheweke sinau kanthi teliti. Kaya spons, nyerep kabeh, terus sinau.

Dheweke ora bakal nindakake bisnis: dheweke nampa distribusi saka sekolah menyang Moskow. Nanging negara ambruk, iku perlu kanggo milih ngendi kanggo manggon. Aku milih Crimea. Aku ora rumangsa getun.

Dheweke wis dikembangake kanthi lengkap - intelektual, fisik. Generator idea. Dheweke seneng olahraga tim - basket, bola voli. Sing paling penting, dheweke wis ngembangake pamikiran strategis, lan iki minangka sifat sing narik kawigaten wong.

Yen dheweke ngomong apa-apa, ana tumindak ing saben tembunge. Sampeyan ora bisa nyekel Sergei ing slogan kosong. Yen dheweke pindhah menyang politik, dheweke mlebu, kaya sing diucapake, kanthi sirahe: dheweke menehi kabeh kekuwatan, wektu, energi, sumber daya, kalebu finansial. Lan wong ngetutake dheweke.

Dheweke duwe reputasi apik ing komunitas bisnis, sing regane akeh. Dheweke mbantu akeh, lan ora mung dhuwit. Tegese, dheweke pancen wong sing mandhiri.

Sergei tindak menyang politik, mesthi ora kanggo defend bisnis. Politik minangka ekonomi sing konsentrasi. Lan ing ekonomi saiki, kompetisi sing ora adil mrentah ing negara kita - nanging ana watesan nalika negara, hukum, kudu campur tangan ing hubungan ekonomi. Nanging, ora ngganggu, amarga pejabat nindakake perkara sing beda-beda, dudu urusan negara. Iki tegese negara kudu dipeksa kanggo nyelehake kabeh wong ing posisi sing padha.

Yagene negara duwe Crimea minangka anak tiri? Sergei menowo karo akeh pejabat Kyiv, wakil rakyat Ukraina, ora kanggo sebutno anggota parlemen Crimean. Dheweke ngetung yen Crimea bisa dadi "swarga ekonomi", ana kabeh, kajaba mung siji: rencana kerja transparan sing mung bisa diwenehake dening negara. Dheweke duwe kulawarga normal.

Lena, bojoné, iku wong sing andhap asor, sregep nyambut gawé, lan ngajari anak-anake. Dheweke malah tuku mobil prayoga kanggo awake mung sawetara taun kepungkur, lan mbangun omah ing wektu sing padha. Tegese, bisnise mung alat, dhukungan.

Aku ora mikir sing Sergei wis cetha nyadari tugas ing bumi iki. Nanging aku ngerti manawa dheweke bakal menehi akeh kanggo nggawe urip wong sing urip bebarengan karo dheweke luwih apik lan dipercaya. Tembung iki - "reliabilitas", miturut pendapatku, paling apik kanggo Sergey lan pas. Uga, sopan santun…”

Punika biografi. Iki urip kaya ngono. Saka perspektif njaba, Aksyonov minangka pimpinan. Padhang, karismatik. Aku ora bakal kaget banget ndeleng dheweke ing dhaptar calon presiden Rusia ing 2024 kaya ngono ...
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    22 May 2014
    Aksyonov nindakake proyek sing apik, amarga akeh banget marang dheweke, kita bali menyang Crimea. Nggoleki wong kaya dheweke, kayata Gubarev, Strelkov, lan liya-liyane. liyane ngerti yen negara kita durung ilang kabeh, sing Rusia bakal urip, ngatasi kabeh lan menang.
    1. +2
      22 May 2014
      Sampeyan menehi kantor jaksa karo pasuryan manungsa, Natalia Poklonskaya tinimbang Chaika! nglirik
      1. lanang keren
        +2
        22 May 2014
        iki ora perlu, kantor jaksa kudu dipimpin dening jaksa sing wibawa lan jujur, lan aktivitas sadurunge ing Crimea ing kantor jaksa lingkungan dikenal saka sisih ala, dheweke bakal "nglayani" panguwasa lan nutupi "perlu" wong. , dadi ora ana sing bisa dicekel wong!
    2. 0
      22 May 2014
      Iki bakal dadi sing kadhaptar ing ndhuwur, kita umur 91 taun. Dadi, kita ora duwe akeh bruises lan metu untu. Padha nganggo kaca tingal werna mawar.
    3. lanang keren
      -2
      22 May 2014
      yen pisanan obrolan kapisah, banjur liyane saka buruh sauntara lan petualang, katon apa padha sadurunge, padha ora duwe wewenang lan wong ora bakal utamané tindakake.
      1. luwak1974
        0
        24 May 2014
        oh sial, sampeyan ora dipaku ing ontran-ontran taun 90-an, iku apik carane sampeyan arep kanggo pakan crabs utawa karo tangan ing kanthong ing bdal, iku larang ing Abdal, rodo yuyu, uga, sampeyan menehi
    4. +1
      22 May 2014
      Ayo wong-wong mau nyepak aku, nanging sakperangan alesan Aksenov ora apik banget kanggo aku ... Kayane wong kasebut nyekel ombak, lan menek. A jinis revolusioner Medvedev. Luwih kesengsem dening Chaly, wong kanggo kapercayan, kang kejiret rem kanggo bisnis, kanggo akèh taun. Ya, lan Putin nyebut dheweke minangka revolusioner kanthi alasan. Vladimirych ora bakal ngomong muspra!
  2. vlad_krimean
    +8
    22 May 2014
    Artikel kasebut langsung PR. Aku lair, manggon lan manggon ing Crimea. Bubar, Aksyonov wis wungu lan dadi apa ora. Karisma, karsa lan sapanunggalane. Kaluwihane ora dibantah. Lan ing taun 90-an, ya, dheweke pancen nindakake push-up, nanging kabeh wong duwe balung ing lemari. Ngenteni lan ndeleng. Ing Crimea, panguwasa saiki kudu kerja, ora melu PR.
    1. +6
      22 May 2014
      PR minangka salah sawijining komponen bobot politik pimpinan, perlu. Lan Aksyonov minangka wong sing aktif lan wani, yen dheweke ora wedi dadi persona non grata kanggo Eropa lan Amerika Serikat.
    2. -1
      22 May 2014
      Aku rampung setuju karo countryman sandi, lan uga elinga 90s dashing, ana ora ono kanggo sijine bandit stigma.
      ps Anak didik biasa Kremlin, buruh sauntara, nganti 2014, rating partaine kira-kira 3 persen, amarga dheweke ora nindakake apa-apa!, lan 95 persen pedunung Crimea ora ngerti sapa dheweke, liyane katon. ana ing 90s. Miturut desas-desus semi-diverifikasi, amarga kabeh bank-bank Rusia lan Ukrainia gedhe ninggalake, dheweke ngatur kabeh pembayaran liwat RNBK Crimea (simpenan, gaji). Dadi ana rekomendasi supaya ora nyimpen dhuwit ing kono, amarga bank bisa bledosan, maneh informasi iki durung dikonfirmasi, nanging miturut karyawan bank iki.
      1. lanang keren
        -3
        22 May 2014
        Ya, kabeh dadi, padha janji akeh, nganti saiki ana zilch ing Delhi, ekonomi wis metu! Kasunyatan bilih ana kekarepan kanggo mulihake tatanan iku siji, nanging kanggo ngunggahake ekonomi iku liyane, supaya bisa kaya ing Korea Lor - nanging ora ana urip, supaya dina hard wis teka ing Crimea.
        1. +1
          23 May 2014
          Kutipan saka coolboy
          Ya, kabeh dadi, padha janji akeh, nganti saiki ana zilch ing Delhi, ekonomi wis metu! Kasunyatan bilih ana kekarepan kanggo mulihake tatanan iku siji, nanging kanggo ngunggahake ekonomi iku liyane, supaya bisa kaya ing Korea Lor - nanging ora ana urip, supaya dina hard wis teka ing Crimea.


          Ya, sampeyan "ganteng" ... 23 taun dheweke wis nyuwek Crimea, lan ing kene, ..yat, ing 2 sasi kudu nggawe swarga kanthi cara sing cetha? Perlu kerja.
          1. lanang keren
            0
            23 May 2014
            ora ana siji ngandika kanggo nggawe swarga ing 2 sasi, iku bab kesempatan kanggo bisa lan insentif ekonomi. Nalika lagi mbangun ORDER, ing ngendi wong kerja?
        2. luwak1974
          -1
          24 May 2014
          DEEEEEEEEEEG, takon bojomu kepiye 35 rubel utawa 900 hryvnia? HAHA, - Aku mikir yen dheweke bakal ngapusi sampeyan ing saben pojok, masturbasi - cuckold, lan kanthi cara, sampeyan bakal cepet craze, berkembang, ..... lan sing paling penting, aja ngombe, donor ati iku. produk strategis ing geyropa
      2. luwak1974
        0
        24 May 2014
        opo? ochko kejiret ?, kowe malah ngerti pageblug sapa lan sapa kolpashil? ojo nganti omong omong kosong VO, merga kenang-kenanganmu nang Maidan, luwih becik kowe nang kono, tapi kok takon kepriye uripe garwane jawata pinggiran, meneh arep angkara. ,
    3. lanang keren
      +2
      22 May 2014
      Aku ngonfirmasi yen dheweke ora duwe ketenaran lan wewenang sanajan ing antarane wong Rusia, mula kanggo dheweke iki minangka kesempatan kanggo ngerteni awake dhewe, nanging nganti saiki kabeh dadi kikuk.
    4. luwak1974
      0
      24 May 2014
      Inggih, mesthi!! kudu nglakoni. lan njupuk iku serius saiki lan ayo padha sibuk nindakake - de-ge .. ora ... rat, iku kula kanggo sampeyan Vlad krimean- neve .. bi .. che .. isyarat, mungkasi nindakaken - iku wektu kanggo nindakake proyek, AKSYON nindakake proyek, lan sampeyan wong lanang tanpa endhog, kok dikebiri ?, Aku ngucapke matur nuwun kanggo Seryoga sing kudu angel karo eunuchs (liyane ing PM, nanging aku bakal paraffin sampeyan)
  3. vlum
    +4
    22 May 2014
    Artikel kasebut isih ora mangsuli pitakon-pitakon sing disebar ing media. Paling anyar: kok Aksenov lobbied zona gambling? Lan yen ora idea kang [zona gambling ], banjur iki bisa uga dituduhake.
    1. lanang keren
      +1
      22 May 2014
      apa sing bisa ditindakake? dheweke bakal nindakake kabeh sing dikandhakake saka ndhuwur, dheweke saiki diwatesi kanggo lelungan ing luar negeri lan gumantung ing Moskow.
      1. 0
        22 May 2014
        Kutipan saka coolboy
        Artikel kasebut isih ora mangsuli pitakon-pitakon sing disebar ing media.


        Lan aku ora rencana njawab wong-wong mau. Aku dudu Aksenov...

        Kutipan saka vlum
        kok Aksenov lobbied kanggo zona gambling ?


        Takon Aksenov. Iku ndadekake pangertèn.
  4. buser
    +3
    22 May 2014
    kanggo paraphrase Gosha saka film "Moscow Ora Percaya Luh", banjur "dheweke dadi banget sampurna"
  5. Kapitalis
    +2
    22 May 2014
    ya iku bandit biasa.. Aku duwe kanca sing manggon ing Krimea.. ya, bab apa dheweke ana utawa ora ing grup angkara terorganisir Salem iku lendhut lan suwe, iku angel kanggo mulihake bebener ing kene. lan yen dheweke, banjur goreng cilik ing tugas ..
    Nanging kasunyatan sing ing pungkasan 90s lan awal 2000-an iku peserta pancet ing raider tekane leloro bangunan lan Enterprises - kasunyatan dikenal everyone.
    1. +8
      22 May 2014
      Nanging kasunyatan sing ing pungkasan 90s lan awal 2000-an iku peserta pancet ing raider tekane leloro bangunan lan Enterprises - kasunyatan dikenal everyone.
      Iosif Vissarionovich uga ora nulis ing awal lelampahan. Nanging mbesuk kaya apa, ayo dideleng. Kabeh iku relatif. hi
      1. lanang keren
        +1
        22 May 2014
        wong ing Crimea wis dikenal kanggo 20 taun - apa sampeyan mikir sing bakal ngganti?
        nalika iku ora apik banget ing Crimea, ana ora akeh chatter
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
      1. +2
        22 May 2014
        lan dalan kanggo kekuwatan kanggo wong anyar sing duwe kawruh / pengalaman ditutup - ing endi wae ana kabeh pasuryan sing padha!
        Vladimir Putin ngatur ngarep populer, yen sampeyan duwe kepinginan kanggo nyoba dhewe ing politik, Mungkin iku ndadekake pangertèn kanggo nggabungake? hi
      2. Komentar wis dibusak.
      3. -1
        22 May 2014
        Padha crap perdana menteri saka sirah kanggo driji sikil. Sampeyan nyedhot metu kabeh limo gosip saka driji. Ora wong, nanging sawetara jinis semi-wanita. .Fi sampeyan.
    4. +3
      22 May 2014
      Ora ana sing mlebu politik kanggo nurani. Mung ana wong sing ilang kalbu, lan ana sing takon karo dheweke. Iku misale jek kula sing Aksenov ora tanggung ala karo kabeh "muddy" kepungkur.
      Ing mburi sapa wae sampeyan bisa nemokake bintik ... Ayo ndeleng kepiye ...
  6. NAPOLEON
    +2
    22 May 2014
    iku sundel goblin
  7. ngurmati
    -2
    22 May 2014
    vyser liyane saka politik, sing teka mlaku kanggo bisa mati utang, salah siji saka sawetara padha. Goblin minangka goblin, konflik karo Crimea isih bakal muncul lan, ketoke, luwih saka sepisan. Mung wayang liyane saka Kremlin - ora luwih lan ora kurang.
    1. +1
      22 May 2014
      Mung wayang liyane saka Kremlin - ora luwih lan ora kurang
      Yen sampeyan ngerti kabeh babagan wayang, sampeyan bisa menehi pencerahan babagan wayang ing Washington? nglirik
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      23 May 2014
      Kutipan saka Respect
      konflik karo Crimea isih bakal lumahing lan, ketoke, luwih saka sapisan.


      Marang kita kanthi luwih rinci, "kanca" belang bintang kita, apa jenis konflik iki - "karo Crimea"?
      Sampeyan kudu nonton CNN kurang.
  8. anti com
    +2
    22 May 2014
    Apa wae sing bisa dikandhakake, nanging Aksenov minangka pilihan sing tepat. Wong sing duwe kriminal ing politik gampang dikendhaleni, lan srakah patologis bakal tansah menehi panganan "kompra" sing wis lawas. Aku sing "Goblin" iki direkrut bali ing 90s, nanging ora utamané nolak ... Nalika akta wis rampung, kang bakal "sharked" lan ora bakal kedhip mripat. Panguwasa Rusia, utamane sing duwe "Chekist" kepungkur, malah bakal telek ing hektar sing padha karo wong-wong kaya Aksyonov, apamaneh ngatasi masalah ... Nasibe wis diputusake, mung "Moor" durung rampung. tugase...
  9. +3
    22 May 2014
    Sumangga kita tilak saking tumindakipun...
  10. banderlog
    0
    23 May 2014
    Kaya malaekat, nalika sampeyan maca, artikel kasebut digawe khusus utawa penulis sengaja meneng babagan akeh informasi "menarik" saka biografi Aksyonov. Miturut data sing bola-bali, sing katon ora mung saiki (cukup kanggo nggoleki kanthi becik), mula Aksenov (aka "goblin", "Aksyon") minangka racketeer, maling lan bisa uga mateni. Lha wong pengkhianat siap ngedol apa wae lan sapa wae regane 3 perak. Dadi:

    "Dokumen wis dilestarekake sing ngomongake kemungkinan keterlibatan Aksyonov, pisanan ing pembunuhan saingan Grekov, lan banjur ing pati saka mantan associates. Ing 1994, agen kacarita: "Pembunuhan c. Fenyuk O.I. bisa uga ditindakake dening Zhuk A.A. lan Aksenov S.V., anggota kelompok kejahatan terorganisir "Yunani", sing dadi militan aktif.




    Punika salinan dakwaan ing kasus pidana No. 140345, kang diwiwiti marang GOBLIN lan accomplices.

    "Ing Mei 6, 1998, Departemen Investigasi Direktorat Utama Departemen Dalam Negeri Ukraina ing Crimea miwiti kasus pidana No. 140345 kanthi alasan kejahatan miturut Artikel 144 Part 2 saka KUHP Ukraina.


    Alesan lan basis kanggo miwiti kasus pidana ana statement lan bahan saka mriksa pra-investigasi ing kasunyatan extortion saka Apartemen No ... .. ing werna. Pushkin ing Simferopol Aksenov lan loro wong sing ora dingerteni saka warga L.




    etc., ana akeh TCTerms - sampeyan bisa nemokake iku yen pengin

    Uga saka biografi sugih saka "pengusaha sukses":

    "Luwih saka satus buruh perusahaan sing dadi pimpinan Unity Rusia
    Sergei Aksyonov durung nampa gaji kanggo sasi kapindho. "


    Lan luwih
    Pembunuh sing ditahan ing Rusia menehi paseksi pisanan marang Sergei Aksenov lan Gennady I


    Kita ngelingake sampeyan yen ing 10 Juni 2010, dening Resolusi Collegium
    Pengadilan Banding Republik Otonomi Crimea, Sergey Aksyonov diakoni minangka pidana
    panguwasa sing dijuluki GOBLIN lan pimpinan klompok kejahatan sing diatur.


    Dadi aja dadi "hamster" ngunyah kabeh.
  11. ngurmati
    -1
    23 May 2014
    Kutipan saka PATHuK
    Marang kita kanthi luwih rinci, "kanca" belang bintang kita, apa jenis konflik iki - "karo Crimea"? Sampeyan kudu nonton CNN kurang.

    Kanggo sawetara alasan, miturut warta pedo sampeyan, dheweke ora nuduhake carane wong ijo cilik "milih" Goblin menyang pimpinan Crimea, CNN ora perlu - cukup kanggo duwe kenalan ing Crimea, sing malah ngatur. kanggo film ing telpon. Mesthi sampeyan ditampilake gambar sing beda. Saluran 1 kudu ditonton kurang.
    1. luwak1974
      -1
      24 May 2014
      kok de ... ge ... ora ... rat, sampeyan wis krungu lagu babagan Pinokio? uga, kanggo dhewe lan nyanyi ing ngisor noss utawa ing ..., iku ora Matter, iku penting sing sampeyan lan .... kita liwati mandeg paling penting, lan zupinka apa sing pantes.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"