Posisi partai-partai sing nyebut awake dhewe kanca-kanca ing Moskow bisa nguatake ing Parlemen Eropa

19


Minggu iki, pemilihan Parlemen Eropa bakal dianakake ing EU, ing ngendi akeh prediksi sukses kanggo Eurosceptics sing makili sisih tengen. Njupuk menyang akun kasunyatan sing pemimpin wis bola-bali ngandika metu kanggo ndhukung Federasi Rusia, sawetara ahli Western prédhiksi sing Moscow bisa kasengsem ing Triumph tengen nemen. Perwakilan Tetap Rusia kanggo Uni Eropa Vladimir Chizhov njamin Koran Kommersant yen "tuduhan marang Rusia minangka bias politik ora ana dhasar".

Deputi saka partai-partai sisih tengen - saka regionalis Liga Italia Lor nganti Hungaria sisih tengen Jobbik - saiki manggoni udakara 50 saka 766 kursi ing Parlemen Eropa, lan sing paling radikal malah mbentuk fraksi sing kapisah. - Eropah kanggo Merdika lan Demokrasi (EFD). Nanging, wektu iki luwih akeh pamilih sing siap milih hak ekstrem tinimbang ing pemilu pungkasan ing 2009: ing sawetara negara angka iki tekan 25%. "Ing saindenging Benua Lawas, skenario sing padha ditindakake: nasionalis anti-Eropa utawa partai xenophobic memikat para pamilih sing wis ilang iman ing Eropa sing bisa nglindhungi dheweke," ujare koran liberal Prancis Le Monde.

Sawetara ahli Barat wis nggawe kesimpulan yen yen ana kemenangan kanggo Eurosceptics, komposisi anyar Parlemen Eropa bisa njupuk posisi sing luwih apik marang Rusia. Kajaba iku, sisih tengen ekstrim bisa njaluk dhukungan saka kiwa, sing tradisional simpati karo Moscow.

Pimpinan lan anggota pimpinan partai-partai saka spektrum sing bener wis ngomong luwih saka sepisan kanggo ndhukung kabijakan Moskow ing umum lan khusus ing Ukraina. "Kita percaya yen Vladimir Putin wis mbalekake posisi Rusia ing ekonomi lan geopolitik, lan Rusia seneng banget ing donya," ujare Aymeric Choprade, penasihat kepala Front Nasional, sing mimpin dhaptar partai ing pemilihan. ing wilayah Paris. Sawetara anggota parlemen saka partai sisih tengen melu ngawasi referendum ing Crimea tanggal 16 Maret.

Nanging, ing Moskow padha nolak sing padha arep nang ing tengen nemen ing Parlemen Eropah. "We are melu dialog karo kabeh pasukan politik sing diwakili ing Parlemen Eropa," ujare Vladimir Chizhov, Perwakilan Tetap Federasi Rusia menyang EU. Rusia lan EU ". Miturut perwakilan permanen, ing kerangka mekanisme kerjasama antar parlemen, dialog antarane macem-macem fraksi Duma Negara lan kelompok Parlemen Eropa ditindakake ing sadawane garis politik lan ing kerangka komite sektoral individu.

Kajaba iku, kemungkinan hak ekstrim kanggo nggawe fraksi radikal sayap tengen ing Parlemen Eropa cilik: ora gampang kanggo partai sing nyengkuyung kepentingan nasional lan malah regional saka posisi ekstrem lan populis kanggo nggayuh persetujuan ing antarane awake dhewe. Klompok politik kasebut, yen katon (kanggo iki kudu nggabungake paling ora 25 wakil saka pitung negara EU), mesthine ora stabil.

Kajaba iku, pasukan sing nyopir simpati pihak sayap tengen kanggo Rusia yaiku Euroscepticism - persetujuan kritik Moskow marang Uni Eropa (lan AS) lan pertahanan Rusia babagan nilai konservatif. Simon Darby, juru bicara Partai Nasional Inggris (BNP) nasionalis, nerangake: "Kita pengin dadi kanca ing Moskow, nanging kita dudu partai pro-Rusia."
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

19 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    21 May 2014
    Sayange, kanca-kanca Rusia diobong nganggo "wesi panas" ... nanging ora apa-apa, kita bakal nggawa menyang wong liya, amarga sapa sing duwe bebener luwih kuwat!
    1. +5
      21 May 2014
      Ing kasus apa wae, politisi Uni Eropa sing ditarik dening AS wis nyebabake refleks lelucon ing wong Eropa biasa lan ora sithik "sympathizers Rusia" kaya sing katon. Aku mikir sawise 25 Mei kita bakal weruh parlemen gawe anyar karo wong nyukupi.
  2. +1
    21 May 2014
    Kita ngerti "kanca" kaya ngono .. Kita ngalami iki luwih saka sepisan)))
    1. Alex_Popovson
      +3
      21 May 2014
      Persis, iki ngelingake aku babagan "Friends of Syria"
    2. +1
      21 May 2014
      Quote: MIKHAN
      Kita ngerti "kanca" kaya ngono .. Kita ngalami iki luwih saka sepisan)))

      Setuju. Sawise pemilihan, mayoritas bakal nglukis maneh lan bakal nindakake apa sing didhawuhake saka ndhuwur. Ana pangarep-arep kanggo Marine Le Pen, ayo ndeleng ... Sawise pensiun, kabeh wong wiwit ngritik pamrentah sing ana.
  3. +8
    21 May 2014
    Mung kanca lan sekutu Rusia mung tentara lan angkatan laut !!!
    1. +6
      21 May 2014
      Quote: trik kotor
      Mung kanca lan sekutu Rusia mung tentara lan angkatan laut !!!

      Aku setuju banget, nanging lobi ing Parlemen Eropa bakal migunani.
  4. RUSIA
    -14
    21 May 2014
    Sawise terjun narsis sawise menang ing Perang Dingin, Kulon wis ngasah kemampuan militer sajrone seprapat abad. Drone saya tambah akurat, pesawat saya cepet lan ora katon, prajurit saya kurang manungsa. Nanging, tentara Barat nilar sarana militèr alus. Contone, propaganda militer, sing tansah disepelekake ing bunder peradaban iki. Mekanisme kasebut cetha: yen krisis ora bisa dirampungake kanthi cara diplomatik, sanksi dileksanakake. Yen ora nggawa efek, bom dikirim.

    Sekolah Soviet pamikiran militèr tansah ngetutake rong dalan, ndhukung rong bidang: militèr-teknologi lan sosial-politik. Kapindho dimaksudake kanggo muter peran "mitigasi": senjata sosial-politik nyiapake lemah kanggo intervensi, ngrusak moral mungsuh kanthi bantuan propaganda, disinformasi, utawa, contone, sabotase (kaya sponsor gerakan pasifis ing negara-negara Kulon). Strategi kasebut ora bisa mandheg sanajan tank lan pesawat paling modern, amarga ora adhedhasar pembunuhan, nanging kanthi persuasi, lan konsentrasi ing emosi.

    Saiki sekolah Soviet lawas iki dikarepake maneh. Minangka ahli strategi Soviet nulis maneh ing taun 1960-an, bisa dadi luwih penting kanggo agresor kanggo ngyakinake masyarakat yen dheweke dhewe minangka korban tinimbang menang ing medan perang. Ing skenario iki, aggressor ngubungake tumindak ing sisih ngelawan, kaya Moscow, kang ngirim agen lan perwira pasukan khusus kanggo Crimea lan banjur kanggo Donbass, lan ing wektu sing padha nelpon ing Kulon supaya ora ngganggu urusan internal Ukraina. Mangkono Rusia tumindak kaya maling nguwuh "Tangkep maling!"

    Utawa conto sajarah liyane, nanging relevan, dikutip dening Yulia Latynina, wartawan kanggo stasiun radio Ekho Moskvy. Yen panyerang bisa ngontrol informasi lokal, wong-wong wiwit meh padha karo nir ing pengaruh propaganda sing ora ana gandhengane. Minangka asil saka antusiasme massa, padha gampang nguripake menyang wong akeh gupuh, siap kanggo pogrom, reresik etnis, lan kadhangkala kanggo peran "tameng manungsa" nglindhungi wong biasa saka daya fasis Kyiv. Akeh Ukrainians ing sisih wétan, ing pangaribawa saka propaganda Russian, tenan pracaya yen Nazi teka ing kuwasane ing Kiev, sing mbangun kamp konsentrasi lan matèni Rusia tengen ing lurung-lurung, lan mulane kita kudu nolak wong-wong mau lan miwiti mbangun kamp konsentrasi dhéwé. Skala propaganda iki bisa digambarake kanthi ramalan cuaca ing saluran Rusia-24, ing ngendi presenter kondhang Vadim Zavodchenkov bubar ujar manawa ana siklon nyedhaki Donbass, sing bakal nggawa "angin pangowahan", lan Crimea. wis adus ing srengenge.

    Waca liyane: http://inosmi.ru/sngbaltia/20140515/220303215.html#ixzz32JmTtV8I
    Tindakake kita: @inosmi ing Twitter | Inosmi ana ing Facebook
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        21 May 2014
        Lungo wae, mbok Ruslan salah sijine, wenehi kesempatan kanggo wong..
    2. +3
      21 May 2014
      Umumé, iku bener, mung please iku ora pantes kanggo gumantung apa ngandika ing "gema Moscow" - Aku ora ngerti stasiun radio liyane palsu!
    3. +6
      21 May 2014
      Quote: RUSIA
      wartawan stasiun radio "Echo of Moscow".

      Dheweke ngaco sethitik. Ora ana konsep perang ing USSR. Umumé, aku menehi saran supaya maca kurang lan ngrungokake media liberal iki, yen ora Gusti Allah ngalang-alangi, bakal ana dislokasi otak!
    4. 11111mail.ru
      +3
      21 May 2014
      Quote: RUSIA
      Kepiye Rusia tumindak kaya maling sing nguwuh "Tangkep maling!"

      Ora, Svidomo, Rusia ngandika: mbayar maneh utang gas lan mungkasi matèni warga dhewe (saka Berkut kanggo Odessans lan polisi Mariupol)! Lagu apa sing bakal sampeyan nyanyiake kanthi pribadi nalika ErF mateni tutup gas ing Geyrop amarga ora dibayar dening Nezalezhnaya kanggo gas sing diwenehake?
    5. +3
      21 May 2014
      RUSSIA KZ Dina iki, 07:41
      Loro paragraf pisanan apik. Lan banjur - omong kosong liar!
      Moskow, sing ngirim agen lan perwira pasukan khusus menyang Crimea, banjur menyang Donbass

      Ngendi sampeyan ndeleng agen lan perwira spetsnaz ing Donbass? Miturut SBU, dheweke wis nyekel nganti 5000 agen, nanging ora bisa menehi sapa wae menyang publik! Paling ora sawetara pejabat saka kedutaan diusir! Dadi ora kanggo apa-apa!
      Akeh wong Ukrainia ing sisih wétan, ing pengaruh propaganda Rusia, pancen percaya yen Nazi dadi kuwasa ing Kyiv.
      Ayo padha nindakake tes "bebek" - yen manuk katon kaya bebek, njerit kaya bebek, nglangi kaya bebek - banjur dadi bebek. Yen wong, supaya bisa kuwasa, nggunakake layanan saka fasis (Sektor Kanan, UNA-UNSO, wong Bandera liyane), nyengkuyung lan tumindak kanthi cara fasis lan kaya fasis, katon kaya fasis ing mripat. saka akeh wong, banjur padha. Count carane akeh wong wis mati amarga saka tumindak bodho saka junta saiki - ing Kyiv (Maidan), Odessa, Mariupol, ing Donbass! Iku akeh atusan! Nanging isih ana misunderstandings karo atusan miturut omongane uwong deserters saka unit militèr ing Donbass, sing mung ilang lan bab kang ana informasi sing padha dijupuk dening dhewe! Kepiye babagan atusan wong sing ilang ing saindenging negara, sawetara sing duwe video eksekusi brutal sing dikirim online? Lan ora ana kasunyatan, sanajan penembak jitu Maidan, penyelidikan nyata ditindakake! Apa sing kedadeyan ing Ukraina yaiku fasisme biasa!
      Lan conto Vadim Zavodchenkov mung ungnified! Iki ora propaganda diangkah, nanging PR pamindhahan dening wong tartamtu, nanging pamindhahan apik!
    6. +2
      21 May 2014
      Kita dhewe bisa ngrungokake Latynina, dheweke pasang tarub ing "Echo of Moscow" lan grazes nomer tartamtu wedhus ana.
      Kita ing Rusia luwih ngerti regane "wahyu" lan sumbere.
    7. +1
      21 May 2014
      Ekho Moskvy minangka mouthpiece Western ing tlatah negara kita, supaya posisi tansah pas karo Departemen Luar Negeri lan Ukraina. Lan ana, kaya biasane, siji ngapusi.
  5. RUSIA
    +5
    21 May 2014
    Apa sing ditulis wong miskin! LATINO!!!!!!!!!!!!!!!! sapa dheweke kaya Turchinov! Kodhok reged! Ilmuwan!!!! SHE TO US RUSSIAN ING SITUS KITA BISA NULIS IKI!?????? Dheweke kaya TOAD NOVODVORSKAYA iki padha miskin lan prihatin!
  6. +3
    21 May 2014
    Apa kekuwatane? Dadi sampeyan ngapusi wong, lan sampeyan dadi kuwat? Panguwasa ana ing bebener.
    Sedulur 2.
  7. Al_Miller
    +2
    21 May 2014
    Kabeh iki wis suwe dikenal! Darwin diterangake. Singa Inggris wis bobrok, wong Rusia (tembung sing angel banget kanggo Anglo-Saxon!) Bear iki mung teka dhewe! Bungkus asu lan manuk vulture liyane ngethok kahanan kasebut nalika lelungan. Sampeyan bisa mati keluwen yen sampeyan klik karo cucuk! Program "Ing donya kewan"! Kanggo wong sing dibuang - Discovery utawa National Geographic.
  8. Dbnfkmtdbx
    +1
    21 May 2014
    Apa beruang pancen duwe kanca akeh? Tansah mung gumantung ing dhewe, Lan ing Eropah, fashion anyar mbokmenawa tindak, sanajan ana wong normal nang endi wae, malah ing Afrika.
    Kasunyatane yaiku tembung kanca dipahami kanthi beda ing endi wae, mung ing Rusia ana konsep sing bener kanggo tembung iki kanggo kanca lan kulawarga, aku bakal menehi uripku, nanging ing negara liya bisa nindakake iki tanpa dividen tartamtu?
  9. 0
    21 May 2014
    partai iki manunggal utamané dening euroscepticism, lan apa liyane? partai-partai iki asring duwe reputasi minangka sektor sing bener kanggo ngrusak Uni Eropa, kanthi sadar utawa ora kerja kanggo Uni Anglo-American Uni Eropa, mung Eropa bersatu sing bisa merdika saka NATO. Ing taun 90-an, Amerika uga nyebut awake dhewe "kanca" nanging apa Rusia butuh "kanca" kuwi?
    1. +3
      21 May 2014
      Rusia butuh kanca! Dheweke, kaya kita, ndhukung nilai-nilai tradisional - kulawarga normal, agama, tanpa quirks toleran-liberal. Kita arep ing arah sing padha karo wong-wong mau, nanging dheweke dudu sekutu, dheweke mung nganggep kita kanthi pangerten. Lan dheweke dadi eurosceptics amarga padha weruh yen karo kabijakan Uni Eropa saiki, ing 30-40 taun ora bakal ana Eropa saiki. Bakal ana Kasultanan karo El Paris minangka ibukutha, Emirat karo Landanabad minangka ibukutha, lan liya-liyane. Ing kasunyatan, dheweke ora nulungi kita, nanging berjuang kanggo slamet.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Al_Miller
    +4
    21 May 2014
    Kutipan: Barracuda
    Lungo wae, mbok Ruslan salah sijine, wenehi kesempatan kanggo wong..

    Aku dhewe nulis jawaban sing sedhih banget marang dheweke, lan wiwit kaping papat, aku mung ngerti apa sing dikarepake!
    RUSIA, sampeyan lagi geni, utawa ing wiski?
  12. 0
    21 May 2014
    Kanthi rada ngganti tembung sing kondhang, siji bisa ngomong yen dheweke ora dadi kanca, nanging luwih becik ora dadi mungsuh, lan sampeyan mung bisa nyingkirake kanthi mabur menyang rembulan.
  13. 0
    21 May 2014
    Siji bisa judhul artikel "Posisi partai sing nyebut awake dhewe kanca kecukupan lan pragmatisme bisa nguatake ing Parlemen Eropa."
  14. +1
    21 May 2014
    "Ing Parlemen Eropa, posisi partai sing nyebutake kanca-kanca ing Moskow bisa nguatake"

    Ya, iki pangarep-arep sing dhuwur banget. Kajaba, mesthi, "kanca" sumpah kita saka tan ora meneng.
  15. +2
    21 May 2014
    Eropah ora ngerti maneh ngendi kanggo nglangi, carane nyekel lan sapa kanggo nyekel.
  16. +1
    21 May 2014
    Kampanye pemilihan - perjuangan kanggo kursi ing Parlemen Eropa. Ayo ngenteni nganti rampung, banjur kita bakal weruh sapa sing tetep dadi kanca ing Moskow lan sapa sing ora.
  17. 11111mail.ru
    0
    21 May 2014
    Saka Euro-Parlemen - paling sethithik wol?
  18. Argyn-Suindyk
    +2
    21 May 2014
    Sawise, ing awal abad kaping 20, ibukutha Jerman nandur modhal ing revolusi ing Rusia, saiki misale jek Rusia kudu nandur modal ing revolusi ing Eropah liwat fraksi sayap tengen iki ing Parlemen Eropa!
  19. +1
    21 May 2014
    Muga-muga Eurosceptics sukses ing pemilihan, supaya bisa nuduhake asil maksimal.
  20. +1
    21 May 2014
    Kanggo Rusia saiki, saben tembung ing baris, sembarang dhukungan saka Kulon bakal migunani kanggo kawicaksanan Rusia ing perang nglawan obscurantism, ing mangsa ngarep kita bakal nemtokake sing ndhukung kita karo apa samesthine keuntungan kanggo awake dhewe.
  21. +1
    21 May 2014
    Iku mung sing ing Eropah dadi cetha minangka Awan sing bakal tetep ing pluses saka kekacoan iki, Amerika Serikat ora mikir sing Eropah kepengin kanggo njaluk stagnasi ekonomi, kanggo deprive dhewe saka kaluwihan kanggo geopolitik US!
  22. +1
    21 May 2014
    Penemuan paling luar biasa saka perampok lan pembunuh internasional (mapan ing AS lan Inggris) yaiku distribusi label lan divisi wong-wong sing ora setuju lan ora trep dadi radikal kiwa, tengen lan liyane. negara sing kaya Marine Le Pen radikal sayap tengen, ya, padha tengen nanging tengen ing pangertèn saka rightness lan mung sabab kanggo nglindhungi warga saka dictates Amérika-Masonic. Saiki ana penilaian maneh babagan nilai-nilai sing diidinake dening Amerika Serikat kanggo ekspansi Eropa lan pemilihan Parlemen Eropa bakal dadi titik wiwitan kanggo nyingkirake kuk Anglo-Saxon ing Eropa!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"