Radar Iran anyar

30
Miturut RIA "Kabar", merujuk marang komandan markas pertahanan udara Iran "Khatamul-al-Anbiya" Jenderal Farzad Ismaili, ing awal musim gugur, Tehran bakal nampilake radar anyar kanggo ndeteksi pesawat sing ora katon ing radar, sing dirancang dening spesialis Iran.

Iki dudu stasiun radar pertama sing diluncurake Iran sajrone taun kepungkur. Ing tartamtu, ing November 2013 ana presentation saka stasiun, kang bisa bebarengan trek nganti 100 target.

Kajaba iku, ing 2012, panguwasa Iran ngumumake nggawe sistem radar kanggo nglacak kendaraan udara tanpa awak Amerika. Miturut komandhan dhistrik pertahanan udara lor-wétan, Abdullah Reshadi, saiki negara wis duwe kabeh sarana kanggo ndeteksi target kasebut, sing, yen perlu, bisa ditumpes dening pasukan pertahanan udara Iran.

Wigati dicathet yen panguwasa Iran wis bola-bali ngumumake nglanggar tapel wates udara. drone USA. Ing Desember 2011, Tehran ngaku yen insinyur Iran wis bisa ngontrol drone RQ-170 Sentinel gedhe kanthi ndharat ing lemah. Amerika Serikat njaluk bali UAV kasebut, amarga ora bisa digunakake, nanging Iran ora gelem, ujar manawa para insinyur bakal nganakake analisis rinci babagan piranti kasebut.

Ing April 2014, spesialis Iran ngumumake yen dheweke wis bisa nggawe salinan RQ-170 sing tepat. Presentasi UAV dianakake ing pameran pasukan angkasa militer Korps Pengawal Revolusi Islam ing bidang desain lan produksi kendaraan udara tanpa awak.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

30 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 21
    21 Mei 2014 11:06
    Amerika Serikat njaluk bali UAV kasebut, amarga ora bisa digunakake. Dhuwur sinisisme!
    1. +6
      21 Mei 2014 11:09

      Sinisme muter liwat, nang endi wae ing tingkat Nazi
    2. +8
      21 Mei 2014 11:19
      UAV iki minangka "Snowden-UAV" lan mlayu menyang Iran dhewe nglirik
    3. +6
      21 Mei 2014 11:20
      Ora ana apa-apa, matur nuwun, wong Persia wis ndandani dhewe ngguyu
    4. Biolan
      +1
      21 Mei 2014 11:41
      Mesthine kita uga duwe tangan)) Insinyur bisa uga melu disassembling drone menyang meneng. Mulane, Iran bisa nggawe salinan.
      1. 0
        21 Mei 2014 21:37
        radar Iran anyar sing lali Rusia (Soviet)
    5. Ork-78
      0
      21 Mei 2014 12:08
      Sampeyan bisa ngelingi carane padha nuntut saka kita Georgian "hammers"!
  2. +2
    21 Mei 2014 11:07
    Apa ora jejak kita sing digambar ing kana, dheweke mbantu dadi kanca sing bakal teka.
  3. 0
    21 Mei 2014 11:08
    Kanggo ngrampungake kesan, sampeyan isih kudu ngalahake podium kanthi boot
    .
  4. +8
    21 Mei 2014 11:08
    Wong Iran sing apik, mbengkongake garis sampeyan apik
  5. 0
    21 Mei 2014 11:10
    Ana papan kanggo nyoba, mula kita bakal dibantu ...
  6. +2
    21 Mei 2014 11:10
    Amerika Serikat umume kesel - salah siji Rusia nyedhiyakake sistem pertahanan udara S-300 menyang Iran, saiki lagi ngenalake radar, kene para hooligan.
  7. +5
    21 Mei 2014 11:12
    Ya, kita wis suwe nemokake antidote marang pesawat kasebut. Lan radar dual-frekuensi, lan operasi gabungan saka sawetara stasiun, etc.
  8. +1
    21 Mei 2014 11:21
    Bubar, ide teknik militer wis cepet-cepet saka Iran - salah siji lagi nyoba rudal balistik, banjur roket-torpedo, banjur padha wuta drone Amer, saiki wis mulai nggarap radar. Piye wae aku ora percaya karo wawasan intelektual lan teknis sing tiba-tiba, jelas kupinge wong liya. ngguyu konco iki padha kelet metu, kanthi tujuan nendhang amers luwih nglarani.
    1. Ork-78
      0
      21 Mei 2014 12:13
      Aja mikir yen wong Persia "bodho banget"!
    2. +2
      21 Mei 2014 16:15
      Mung pesen sing diwilang luwih akeh kanggo kuping ing Iran tinimbang ing njaba. Dheweke uga duwe salinan fregat Inggris lawas, dheweke kanthi bangga nyebut "perusak paling anyar", tata letak kayu lapis minangka "pejuang generasi kaping lima", lan photoshop banal asring mbantu peluncuran rudal.
  9. +1
    21 Mei 2014 11:21
    Inggih, apik tenan, apik!
  10. Arh
    0
    21 Mei 2014 11:22
    Ha ha sehat)))! Iran bisa nuduhake teknologi karo Rusia !!!)))
  11. +1
    21 Mei 2014 11:23
    Aku ngusulake kiriman S-400 menyang Iran, kanthi diam-diam kepiye kerjane kanca-kanca "jaban rangkah".
    Banjur pertahanan udara Iran bakal nutupi Kidul kita.
  12. buser
    +3
    21 Mei 2014 11:29
    10 taun maneh sanksi lan Iran bakal netepake basis ing rembulan ...
    1. +4
      21 Mei 2014 11:36
      Kutipan saka buzer
      10 taun maneh sanksi lan Iran bakal netepake basis ing rembulan ...

      padha wis diinstal , padha mung ora marang ngguyu
    2. +3
      21 Mei 2014 11:36
      Kutipan saka buzer
      10 taun maneh sanksi lan Iran bakal netepake basis ing rembulan ...

      padha wis diinstal , padha mung ora marang ngguyu
      1. 0
        21 Mei 2014 16:14
        Kutipan saka atalef
        padha wis diinstal , padha mung ora marang


        Yen aku dadi sampeyan (minangka warga negara Israel), aku ora bakal nganggep kabar kasebut kanthi humor ngguyu !
        1. MACCABI TLV
          0
          21 Mei 2014 21:57
          Kutipan saka supertiger21
          Yen aku dadi sampeyan (minangka warga negara Israel), aku ora bakal nganggep kabar kasebut kanthi humor

          kanggo perkara kaya ngono sampeyan bisa kanthi humor,
          nanging ora ana sing padha http://www.interfax.ru/world/357191
  13. 0
    21 Mei 2014 11:36
    Apik banget wong Iran! Silent glanders nambah karakteristik senjata. Kita kudu luwih kanca karo dheweke.
  14. Alexander 68
    0
    21 Mei 2014 11:36
    Ora diragukan manawa Iran dhewe ngrancang lan mbangun radar iki. nglirik
  15. -2
    21 Mei 2014 11:39
    Drone Amers ndharat radar Avtobaza kita.
  16. +1
    21 Mei 2014 11:40
    Kepiye cara sanksi ing negara normal. Sanksi liyane, wong umum sing ora dihormati, lan sawise sawetara wektu sampeyan bakal wedi banget ... hi
  17. Gagarin
    +1
    21 Mei 2014 11:42
    Aku mikir manawa kemampuan spesialis lan teknologi Iran jelas banget, ujare Pavel Volya langsung kelingan:
    "... babagan Rollex Vietnam lan Porsche Romania ...."
    Mergo iki.
  18. Dbnfkmtdbx
    0
    21 Mei 2014 12:11
    Lan ayo nemtokke sanksi marang kabeh pimpinan Gedung Putih, kenapa kita butuh banget, lan uga njaluk kanca sejatine kanggo ndhukung inisiatif kasebut lan supaya wong Amerika sing diwatesi iki njagong ing kono lan njupuk otak wong Meksiko.
    Carane gampang kanggo kabeh manungsa kanggo manggon, Eropah bakal dadi nyata, mungkasi wedi lan nari kanggo tune saka Amerika.
  19. +1
    21 Mei 2014 12:45
    Patemon antarane para pamimpin Rusia lan Iran mung rampung ing Shanghai, ing ngendi Presiden kita kanthi tegas ujar manawa kita bakal kerja sama karo Iran ing kahanan apa wae ... Yen aku ngerti kanthi bener, miturut sanksi Barat sing dileksanakake marang Iran, lan saiki padha nglatih kita ...
    Iran ndhukung Suriah, kalebu militèr, iku duri ing titik kalima saka politisi Amérika, lan kita kasil mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir karo Persia, lan kita kerjo bareng ing wilayah liyane. Ana akèh polar donya kanggo strategi, minangka nglawan Anglo-Saxon (Amerika) Iran mathuk apik.
  20. 0
    21 Mei 2014 17:17
    Ora mung drone sing menarik, nanging uga sistem kontrol! Wong Iran nyalin apa sing disalin, nanging kepiye carane ngontrol?!
  21. Lyoshka
    0
    21 Mei 2014 17:55
    pitunjuk apik kanggo amers apik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"