Mungsuh wong Amerika

45
Ora, dheweke dudu teroris. Lan dudu penerbit whistleblower kaya Manning lan Assange. Lan ora malah wong-wong sing ngrampas anggaran Amerika sing gedhe banget, nglawan "demokrasi" ing Irak utawa Afghanistan. Iki dudu sing adol heroin lan kokain. Ora sing dipenjara 20 utawa 40 taun amarga mbaleni nyolong supermarket. Lan dudu wong-wong sing diawasi kanthi teliti dening NSA.

Mungsuh wong Amerika yaiku presidene.

Minangka Paul Craig Roberts nyerat ing kolom kanggo "Press TV", para panguwasa militan ing Amerika Serikat wis ngowahi patriotisme dadi sinonim kanggo militerisme.

Miturut analis kasebut, presiden AS dadi "mungsuh paling awon" saka Amerika. Alesan kanggo sikap negatif saka Comrade Roberts marang présidhèn Amérika yaiku deklarasi sing kerep diarani "perang nglawan terorisme".

Mangkene apa sing ditulis analis:

"Ing abad kaping XNUMX, mungsuh paling ala saka Amerika dudu Iran, dudu Rusia, lan dudu China. Mungsuh paling gedhe ing Amerika yaiku presiden dhewe, sing wis bola-bali ujar manawa "perang nglawan teror" sing diatur menehi hak kanggo nglirwakake kebebasan sipil sing dijamin saben warga negara dening konstitusi Amerika.


Miturut Comrade Roberts, cabang eksekutif ing Amerika Serikat "ngrampok kebebasan sipil warga Amerika Serikat", nanging "nyedhiyakake amunisi sing akeh banget."

Analis kasebut nyathet yen Departemen Keamanan Tanah Air tuku 2.717 operator personel lapis baja sing dilindhungi ranjau minangka tandha yen cabang eksekutif Amerika nglawan rakyate.

Roberts kelingan yen perang sing diluncurake dening AS wiwit pungkasan Perang Dunia II padha perang ing jaban rangkah lan ora ana hubungane karo "nglindhungi populasi AS saka ancaman eksternal." Analis uga nyatakake yen korban utama perang yaiku populasi sipil.

Garis duka Comrade Roberts dikomentari dening para pembaca Press TV.

Pembaca mylomorph percaya yen patriotisme iku ndadekake tentrem lan adil kanggo kabeh.

Dheweke mangsuli John, sing percaya yen sing diarani patriotisme sing disedhiyakake dening pamrentah AS minangka "penipuan pakan meriam kanggo perang para bankir." Sing maca nuduhake kasunyatan manawa ana "akeh bunuh diri" ing antarane militer AS. Komentator nyumurupi panyebab bunuh diri amarga kasunyatane ing perang kasebut dicethakake marang prajurit Amerika. Dheweke ngerti manawa pamrentah AS ngajar dheweke supaya "pracaya goroh." Lan minangka asil, akeh ora bisa urip maneh karo goroh - lan mati.

Sawijining wong m kanthi ironi sedih laporan yen Amerika ing pikirane ora padha karo patriotisme karo militerisme. Masalahe yaiku "akeh wong" ora "mikir" kabeh, dheweke nulis. Komentator iki mungkasi pesene kanthi tembung ing ngisor iki: "Aku njaluk ngapura marang wong-wong ing donya sing saiki nandhang sangsara saka pamrentahanku."

Pembaca jenengan nyatakake yen "otak" wong Amerika dirusak dening film, seri lan game Hollywood.

Ora ana komentar sing ana wong sing bakal ngadeg kanggo Amerika demokratis, nylametake jagad saka awake dhewe, ing situs kasebut.

Dideleng lan diterjemahake dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    45 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 11
      22 May 2014
      "Ora ana komentar ing situs sing ana wong sing bakal ngadeg kanggo Amerika demokratis sing nylametake jagad saka awake dhewe." - ya, lan aku ora mikir bakal ... nanging umume, apik yen wong-wong ing Amerika lan Eropa alon-alon dadi sadar lan goyangake mie saka kupinge.
      1. + 10
        22 May 2014
        Wong Amerika biasa umume melas. Dheweke dadi sing pertama ngalami kekuwatan zombifikasi sing diarahake liwat media massa. Akibaté - kurang wawasan lan tingkat pendidikan. Nanging miturut pimpinan AS, komplotan bodho luwih gampang dikelola.
        1. +1
          23 May 2014
          Inggih, ya, lan Kementerian Pertahanan kita kepengin mbangun pendhidhikan kanthi kasur. Ana pitakonan lan ora siji .......
        2. 0
          23 May 2014
          Inggih, ya, lan Kementerian Pertahanan kita kepengin mbangun pendhidhikan kanthi kasur. Ana pitakonan lan ora siji .......
      2. +2
        22 May 2014
        Lan tombol, kaya biasane, dicolong dening Rusia, lan CIA overslept.
        1. +3
          22 May 2014
          Apa sampeyan yakin yen Presiden Amerika Serikat minangka politisi sing bebas?
          1. +3
            22 May 2014
            Apa sampeyan yakin yen Presiden Amerika Serikat minangka politisi sing bebas?


            Aku luwih dhisik, aku pengin nulis kaya iki! Presiden SGA (USA) minangka penangkal kilat, manajer sing disewa! Pemimpin sejati Amerika (SGA), lan Barat minangka sakabehe, yaiku oligarki perbankan, industri, lan liya-liyane ... Padha tansah ana ing bayang-bayang lan urip miturut prinsip - luwih becik tinimbang katon, kanggo nindakake akeh, nanging ngadeg metu sethitik (s) !!!
            1. +3
              22 May 2014
              ... ndeleng sejarah Amerika Serikat yen presiden wis ganti ana, nanging kebijakan sing ditindakake tetep. tetep ora owah
              ... rong pihak yaiku kanggo khayalan pilihan.

              Lan sistem pemilihan aneh - Pemilu ora langsung: juara wis ditemtokake Sekolah Pemilihan: Pamilih, ing saben negara milih salah sijine daftar pemilihdiajukake dening calon apa wae. Pemilih biasane janji luwih dhisik kanggo milih calon partaine (lan jeneng calon kasebut sing diselehake ing surat suara, dudu jeneng pemilih individu). Suara kasebut dimenangake dening calon kanthi paling ora 270 suara Electoral College. Amarga voting ora langsung, kahanan bisa (lan kedadeyan) nalika calon kanthi suara paling akeh, Nanging, mesthi ilangyen voting diitung individu ing tingkat nasional. Pranyata saka akeh wongmanggon ana, AJA gumantung ing apa, amarga Bunch saka wong milih kanggo wong-wong mau - kuliah pemilihan.

              Lan demokrasi apa sing bisa ditindakake dening panguwasa Amer yen dheweke ora ngerti apa sing ana ing Rusia ing negarane !!!
          2. 0
            22 May 2014
            Ing asas, ora ana bedane manawa dheweke bebas utawa ora, sing utama yaiku dheweke setuju karo apa sing diomongake utawa ditindakake wong liya. Dheweke dadi penjamin, dipilih, ujare, mula kudu disalahake.

            Dadi, sampeyan bisa ngomong babagan Venediktov, apa sampeyan mikir yen dheweke ngomong apa sing dikira, lan dudu apa sing diomongake dening Departemen Luar Negeri utawa wong liya!?

            Kaya wedhus-wedhus Gusti Allah sing, ing tekanan, siaran ing prentah saka bankir sing ngamuk lan insidious. Kabeh siji geng, siji jenis bajingan.
            1. 0
              22 May 2014
              Ing asas, ora ana bedane manawa dheweke bebas utawa ora, sing utama yaiku dheweke setuju karo apa sing diomongake utawa ditindakake wong liya. Dheweke dadi penjamin, dipilih, ujare, mula kudu disalahake.
              Kanca sing nulis kiriman sadurunge sampeyan nerangake kanthi jelas sapa dheweke lan kanggo apa:
              Presiden SGA (USA) minangka penangkal kilat, manajer sing disewa! Pemimpin sejati Amerika (SGA), lan Barat minangka sakabehe, yaiku oligarki perbankan, industri, lan liya-liyane ... Padha tansah ana ing bayang-bayang lan urip miturut prinsip - luwih becik tinimbang katon, kanggo nindakake akeh, nanging ngadeg metu sethitik (s) !!!

              Kaya wedhus-wedhus Gusti Allah sing, ing tekanan, siaran ing prentah saka bankir sing ngamuk lan insidious. Kabeh siji geng, siji jenis bajingan.
              Aku wani suggest sing padha ora cempé Gusti Allah, nanging wong sing nuduhake views karo juragan, lan mulane ana ing panggonan iki. hi
            2. Komentar wis dibusak.
          3. 0
            22 May 2014
            Kutipan saka Gomunkul
            Apa sampeyan yakin yen Presiden Amerika Serikat minangka politisi sing bebas?

            Kanggo kebebasan, aku ora nganggep ngadili, nanging BHO dudu politisi, paling apik kanggo dheweke - politisi. Iki minangka conto sing diarani "tindakan afirmatif" nalika minoritas ditarik munggah dening kuping, ora kanggo kemampuan utawa jasa apa wae, nanging mung kanggo ngisi kuota minoritas.
            Dheweke miwiti karir ing kumuh Chicago minangka organizer komunitas (kepriye maneh nerjemahake [organisasi komunitas]?). Lan sanajan dheweke banjur tuwuh pangkat kanthi kecepatan sing durung tau sadurunge (senator negara - senator negara ing Washington - prezik), dheweke ora nate munggah ing ndhuwur tingkat tokoh umum saka wilayah Chicago sing ala. Yen dheweke putih, neraka dheweke bakal wungu kaya ngono, yen ora ana kritik babagan kesalahane bisa ditolak minangka rasisme.
          4. 0
            23 May 2014
            Saben uwong ngerti yen eared ora tau mutusake apa-apa lan ora bakal mutusake, aku mikir lan ora bisa! Dheweke minangka layar sing ana dalang nyata, kegiatane kriminal, ora sopan, anti-manungsa lan kebak goroh lan misanthropy !!! Padha jahat, mutant...!!!
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Komentar wis dibusak.
      3. + 11
        22 May 2014
        Muga-muga dheweke ora sadar, amarga dheweke wiwit ngompa nir menyang otak, sanajan nalika Perang Dingin.
    2. +6
      22 May 2014
      Wartawan bener ... ing gendéra kontra-terorisme (asring ditanam dening badan intelijen dhewe) ... pamaréntah AS wis ngubengi hak-hak warga. Bill of Rights ... sing "bebas" masyarakat Amerika bangga banget ... ora preduli ...
      Lan terorisme ora ana ngarep ... ora dikenal kanthi pribadi ... lan trep banget kanggo nglawan sapa wae ... ing kene sampeyan bisa nggawa bukti apa wae sing dituduh ... (halo Guantanamo) tanpa nyoba utawa diselidiki ...
      Itulah demokrasi...
    3. SASSpy
      +2
      22 May 2014
      Demokrasi minangka sarana ngatur negara - juru tulis teka ... (Lan Rusia kudu golek cara anyar ... sanajan .. THUNDER ora bakal cepet nyerang
    4. +4
      22 May 2014
      Analis kasebut nyathet yen Departemen Keamanan Tanah Air tuku 2.717 operator personel lapis baja sing dilindhungi ranjau minangka tandha yen cabang eksekutif Amerika nglawan rakyate.


      Ya, ana sing wedi, yen revolusi ing Amerika, ora bakal cukup, populasi wis akeh "batang" ing tangane.
    5. +2
      22 May 2014
      Kabeh mau jujur ​​lan bener.Wiwit wiwitane kudu mesthekake yen masyarakat sakabehe ora bisa oleh pendhidhikan, kok akeh wong pinter?!Lan langkah kapindho yaiku cuci otak. massa chewing homogen. banjur Amerika wis lobi sistem pendidikan kita wiwit taun 90-an! Lan saiki kita entuk keuntungan !!! Muga-muga kita bakal ninggalake tes lan EG liyane lan bali menyang sistem pendidikan Soviet, yen ora kanthi cepet. kita bakal entuk massa chewing homogen ing 20 taun ... ..
      1. timer
        0
        23 May 2014
        Lan iki apa ambruk USSR dirancang kanggo njaluk massa konsumen bodho saka populasi. Kita aktif obah menyang goal iki, kanca-kanca, comrades. Nanging dheweke bisa radikal malih ngganti kabeh! Nanging dheweke ora pengin! oligarki compradobrskaya (apa iku ...) ora pengin iki uga. ora demokrasi, nanging ORDER lan Adil dibutuhake. Iki singkat.
    6. 0
      22 May 2014
      Aku uga tansah ngomong babagan iki, yen pamrentah federal nyiarake kekarepan ibukutha transnasional lan lobi senjata sing kuat, lan umume ora menehi perhatian babagan kabutuhan wong biasa ing Amerika ... Kanggo medeni kabeh. donya kanthi "demokrasi" minangka sawetara tujuan resmi Washington dhewe .. .Obama dadi kuwasa minangka perdamaian sing apik banget lan menehi asuransi medis murah, nanging dadi ksatria perang lan kekacauan ...
    7. +2
      22 May 2014
      Sapi uga ora mikir kenapa dheweke diwenehi feed senyawa lan silase, diiseni antibiotik lan chip dilebokake ing kupinge. Dheweke ngunyah permen karet, nanging wiwit mumble ing bewilderment mung nalika dheweke mlebu rumah jagal.
      Aja kaya sapi kaya ngono, lan aku ora mung ngandhani wong Amerika.
    8. +2
      22 May 2014
      AS minangka negara polisi. Ora ana demokrasi ing kana. Demokrasi Amerika mung ana ing wangun ekspor.
      Bangsane awake dhewe padha remuk, ora berpendidikan. Pedhang Damocles sing digantung ing meh kabeh wong Amerika yaiku wedi dadi nganggur. Iku kabeh rahasia kasugihan negara iki - eksploitasi dhuwur saka populasi.
      1. 0
        22 May 2014
        Kutipan saka Turkir
        Bangsane awake dhewe padha remuk, ora berpendidikan.

        Departemen Luar Negeri ora mbutuhake warga negara sing duwe pendidikan lengkap lan malah mbebayani. Kita butuh pemain bodho sing bisa nindakake pakaryan tartamtu, kaya semut. Mula sekolah-sekolah lan perguruan tinggi ora repot-repot sinau kanthi serius, upamane geografi, sejarah, sastra, lan humaniora liyane. Lan crita umume saka kategori fantasi. Akibaté, wong diprogram kaya komputer.
      2. Komentar wis dibusak.
    9. 0
      22 May 2014
      Dheweke duwe apa sing dudu organisasi, banjur cabang saka CIA, kontrol omong kosong mutlak ...
    10. 0
      22 May 2014
      Carane akeh wong tresna iku nalika otak wis dijamin ing lemak ... Lan thrashing apik ing wangun saperangan saka perang donya temtunipun dibutuhake supaya lemak wiwit nguap liwat bokong.
    11. +1
      22 May 2014
      Info babagan 2717 mobil lapis baja sing dilindhungi ranjau kanggo bebek DHS. Ing negara kita (ing AS), dheweke uga mlaku-mlaku ing Internet kanggo sawetara wektu.
      Bebek teka saka kene: http://fellowshipoftheminds.com/2013/03/06/why-does-dept-of-homelan
      d-keamanan-mbutuhake-ewonan-tahan-tambang-kendaraan-lapis baja/

      woro-woro saka Navistar ana babagan $ 21 yuta kontrak saka US Army Contracting Command kanggo karya instalasi gadhah Januari 2012 supaya upgrade 2,717 International MaxxPro MRAP karo sasis kendaraan anyar.
      Navistar ngowahi 2717 kendaraan kanggo kabutuhan Angkatan Darat AS.
      Departemen Keamanan Dalam Negeri (DHS) mung duwe 16 kendaraan lapis baja iki.
    12. +3
      22 May 2014
      "Otak" wong Amerika wis rusak dening film, seri lan game Hollywood.


      Ya, malah ora ana film karo game, nanging televisi wangkal umume. Yen guru sejarah Amer ora ngerti yen ana "Yugoslavia", amarga ora ditampilake ing TV, banjur ngapura, apa sing bisa diarepake saka warga kutha?

      Nalika ana perang ing Irak, aku sinau ing infaq lan ngrungokake ceramah saka Yankee. Banjur aku ketemu putrane ing Internet lan nalika aku temen maujud carane beda kita njaluk informasi. Kanggo dheweke, Irak babagan Kapten Amerika nylametake wong Arab miskin lan nyebar Demokrasi. Kanggo kita - uga, sampeyan ngerti. Lan wong iki kanthi tulus njaluk aku ndedonga (wong kasebut dadi wong sing percaya) kanggo para prajurite ing Irak, supaya kabeh ana ing kono. Aku pengin ndedonga mung kanggo istirahat, mikir babagan "Pembebas".
      1. yulka2980
        0
        22 May 2014
        Sampeyan pancen bener! Ora kita sing nganggo jaket quilted, nanging dheweke duwe wol katun ing endhas ... Siji mung kudu ngelingi laporan nalika Pakistan dituduhake menyang dheweke tinimbang Ukraina. Wong Amerika sing kurang biasa ngerti babagan ngendi Ukraina dumunung, luwih padha arep ngirim pasukan ana ngguyu
    13. +1
      22 May 2014
      Foto sing apik bakal dadi su25 kanthi panah. Gol Voronezh
    14. +1
      22 May 2014
      Katon kaya epiphany ing otak Amerika wis nyedhak.
      guyon. Bioskop ing AS, ana film King Kong. Wayahe nalika King Kong ing gendheng saka pencakar langit nglawan pesawat, wong Amerika sing lungguh ing auditorium bengok-bengok: "Sampeyan ana ing endi tanggal 11 September?"
      1. yulka2980
        0
        22 May 2014
        Iku misale jek kula sing iki ora guyon, nanging kedadean saka urip saka Amérika biasa ngguyu
    15. 0
      22 May 2014
      Ora prelu Pak Paul nerjemahake panah, ana 2 konsep:
      1. Rakyat iku pantes dadi panguwasa.
      2. Tanggung jawab kolektif rakyat (Jerman Nazi minangka conto utama)
      Sanadyan warga Amerika Serikat minangka wedhus wedhus, mula dheweke dhewe sing kudu disalahake.
    16. 0
      22 May 2014
      Kutipan saka MOISEY
      Wong Amerika biasa umume melas. Dheweke dadi sing pertama ngalami kekuwatan zombifikasi sing diarahake liwat media massa. Akibaté - kurang wawasan lan tingkat pendidikan. Nanging miturut pimpinan AS, komplotan bodho luwih gampang dikelola.

      Sampeyan bener, komplotan bodho, sanajan degradasi wis ana ing saindenging planet, miturut statistik sing ditindakake dening panguwasa sing kompeten, degradasi ing Amerika Serikat bakal liwat atap! Nanging, muspra sampeyan ngomong yen dheweke nuwun, wong dhewe wis milih posisi ing urip, dheweke ora kasengsem ing apa-apa! Lan, miturut pendapatku, ing negara ngendi Lady Gaga sinau ing universitas, wis lulus titik ora bali!
    17. +3
      22 May 2014
      Kabeh katon ana: standar urip sing dhuwur, keamanan, sukses ing ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo meri kabeh jagad, armada sing kuat lan pasukan sing dilengkapi. Kayane sampeyan manggon ing jaban rangkah saka Eropa sing ora tenang iki, saka Arab, fanatik, Nazi lan ora ngerti masalah. Ora, iku perlu banget kanggo njaluk menyang urusane wong liya, kang Amerika Serikat ora ndemek ing sembarang cara. Merdika? Aku wonder carane sampeyan kudu telek ing sirah saka rata-rata Amérika (sing urip luwih saka rata-rata Russian), supaya tanpo pekso (!) tindak menyang belahan bumi liyane, kanggo defend kamardikan lan mbangun demokrasi ing negara godforsaken. Ing wektu sing padha, ing proses perlindungan lan konstruksi, sampeyan bisa kanthi gampang kelangan kesehatan utawa kelangan urip. Padha nir, karo operator pesawat nuklir lan senjata nuklir. Sajarah menehi kasempatan kanggo mbangun negara sing bener-bener bebas lan adil, lan dheweke nemokake teori "kaos kontrol". Inggih rampung!
      1. Komentar wis dibusak.
    18. lor
      +1
      22 May 2014
      Ana siji presiden normal, lan ditembak mati.
    19. +3
      22 May 2014
      Amerika nylametake jagad saka prezikov wayang sampeyan lan mandhegake monyet lan kewan liyane ing papan iki !!
    20. yulka2980
      0
      22 May 2014
      Lan isih padha ngarani kita nir! Ora bisa dimangerteni yen negara sing kira-kira sapratelune pedunung ora bisa maca lan nulis nyoba nguwasani jagad iki! Alami, sawise nonton film babagan pahlawan super, wong Amerika mikir yen Iki kabeh "nyata" lan padha ora bisa dikalahake, lan kabeh wong ing planet iki pengin urip kanthi cara Amerika! Mulane, Tentara AS "mbantu" netepake "telek. mocracy" ing ngendi wae ana tandha saka ngarsane minyak lan gas. !
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
    21. 0
      22 May 2014
      Dadi ayo lenggah presiden kita ing omah sing pucet.lan kita rumangsa kepenak, kaya ora kaya kanca ing kemah mungsuh, lan Amerika bakal luwih cepet. duka
    22. 0
      22 May 2014
      Antidote paling apik kanggo "demokrasi dening ...", sanajan kabeh "metu saka jamban" kanthi cara Amerika, slogan kasebut yaiku "NO MONEY - NO PROBLEMS". Ora bakal ana Hollywood, ora bakal ana Mac. pasugatan otomatis, mung bakal ana bajak, ya saperangan saben tangan. Sing nalika kita bakal urip. Ora ana pahlawan, ora ana lan ora bakal. Saiki, donya iki diatur dening raja financial, a pahlawan kanggo kabeh wong, karo koper karo kertas. Mung demokrasi lan dhuwit, konsep ora kompatibel. Konsep konsumen.
      Lan mung sing nggawe lan nindakake iku bener, lan ora mung cepet-cepet weteng.
    23. 0
      22 May 2014
      syshya, utawa luwih sing ngadeg ing mburi - Anglo-Saxon, etc. scum njupuk bar sing dhuwur banget: kanggo nundukake kabeh bangsa miturut kekarepane, nglawan alam kanthi impunity, ngatur demografi lan kamakmuran manungsa, ngrusak sawetara lan ndhukung liyane.
      Aku triumph cepet sing iso dibandhingke kanggo mangsa enchanting lan ambruk nggumunke. Iku ora kelakon: tau piyambak ora dominasi kabeh wektu.
      Yen ora, evolusi dumadi lan keseimbangane.
    24. +1
      22 May 2014
      Aku ngusulake supaya presiden sabanjure ing negara iki dipilih dening kabeh jagad kanggo Mrs Psakhi. Dheweke paling ora nyoba ngerti apa sing diomongake, nanging mung mengko, bali menyang kantor sawise konferensi pers. Nanging kepinginan kanggo ngelmu wis apik. Ana pangarep-arep yen dheweke bakal mikir dhisik banjur ngomong. Lan iki penting ing karya presiden.
      1. 0
        22 May 2014
        Presiden Amerika Serikat mung direktur eksekutif, dheweke (dheweke) mung bakal ujar manawa diidini, uga ditrapake kanggo disinformasi media
      2. Komentar wis dibusak.
    25. 0
      22 May 2014
      Aku kaya kanggo katon ing American Maidan. Alon-alon, wong wiwit ngerti inti saka kedadeyan kasebut.
    26. +1
      22 May 2014
      dadi kita ngenteni !!! ngguyuLan yusks ora ngerti !!! wassat
    27. +1
      22 May 2014
      Aku ngetutake buku lan publikasi Paul Craig Roberts. Iku misale jek sing ing negara padha nganggep wong bodho, supaya kabeh wong ngapura. Kita wis biasa wiwit taun 80-an. A jinis telek Amérika.
    28. martir
      0
      23 May 2014
      Anggere US Federal Reserve bakal nyithak dolar kaya bungkus permen lan didol menyang saindenging jagad, Amerika ora menang.
    29. Kostya-pejalan kaki
      0
      23 May 2014
      Inggih, shshshshshvedy, padha bakal sijine everyone ing kanker. Alhamdulilah para gunner, padha sinau carane ngalahake babi iki. Ngomong ora kanggo kanker!
      Aku dudu warga Belarus, nanging anakku sing isih enom iku Warga Negara.

      Aku rumangsa pedhang samurai sampeyan wis wektune kanggo cokotan. Endhog Fukushima - pruned. Yudas, utawa luwih Yudas. Carane genius kita padha diobong ing Auschwitz, banjur padha numpes dening Orekhov, lan saiki padha master saka kahanan.
    30. Kostya-pejalan kaki
      0
      23 May 2014
      Kabeh pangarep-arep kanggo Rusia. Takon wong perang Poltava, defend "dodo" saka wong Belarusian. Miturut cara, omong kosong sampeyan ing sisih wétan, sing wis ngrusak prajurit Rusia ing Chechnya lan kapal selam, mbantu sampeyan. Nanging Prancis - Mason iki ninggalake sampeyan. Mung ora luck - apros ti hutka.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"