Donbass ora for sale

33
Miturut kantor berita "Kabar", Rebo, rong piket dianakake kanggo ndhukung Republik Rakyat Donetsk ing perusahaan Mariupol sing diduweni dening oligarki Ukraina Rinat Akhmetov.

Panyengkuyung Republik Rakyat Donetsk, nentang kabijakan pemegang saham Metinvest, miliarder Rinat Akhmetov, kumpul ing lawang Azovstal.

"Ora kabeh wong dituku lan didol ing kene," ujare Alexander, anggota klompok inisiatif DPR. "Donbass ora didol!"

Wigati dicathet yen sadurunge Akhmetov ngajak para pekerja Donbass kanggo miwiti mogok peringatan marang DPR, ngganggu kerja saben dina persis telung jam. Karyawan pabrik metalurgi sing ora pengin melu ing aksi ndhukung Ukraina bersatu diancam dipecat.

Elinga yen kepala presidium Dewan Tertinggi Republik Rakyat Donetsk, Denis Pushilin, ujar manawa nasionalisasi wis diwiwiti ing wilayah kasebut "amarga keengganan oligarki daerah kanggo mbayar pajak menyang anggaran DPR." Republik wis nguwasani sepur Donetsk.

Miturut RIA "Kabar", Ketua Dewan Institut Politik Ukrainia ing Kyiv Kost Bondarenko nyathet yen pemilik Sistem Capital Management karo kantor pusat ing Donetsk, Rinat Akhmetov, nyoba ngreksa bisnise kanthi muter ing kapentingan ing sisih wétan Ukraina. utawa Kyiv.

"Rinat Akhmetov saiki tumindak, ayo ngomong, rada ora sistematis, sing ora khas kanggo dheweke. Akhmetov nyoba golek dhewe ing sistem koordinat anyar. Lan dheweke ngerti manawa dheweke ana ing antarane sawetara kebakaran, "ujare ahli kasebut, lan nambahake manawa oligarki ora duwe jaminan saka panguwasa Ukraina," kaya sing kedadeyan ing taun 2005. "Utawa dheweke main karo para separatis sing diarani, banjur nalika wiwit metu saka kontrol, dheweke nyoba golek sawetara alat kanggo ngemot," ujare Bondarenko.

Ing pidato anyar, "walikota rakyat" Slavyansk nyathet yen Akhmetov terus nyurung versi "dheweke" DPR, kalebu komponen politik lan militer.


  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Joyly Roger
    +5
    22 May 2014
    dadi kayane Akhmetov wis nongkrong ing London sawise gagal PR
    1. + 11
      22 May 2014
      ngguyu Aku ora ngerti
    2. +3
      22 May 2014
      Kutipan saka JoyRoger
      dadi kayane Akhmetov wis nongkrong ing London sawise gagal PR


      Ya, dheweke lolos sawise gagal ide serangan sing diarahake marang Republik Donetsk. Nggawe kesalahan lan ilang.
    3. +2
      22 May 2014
      Kutipan saka JoyRoger
      dadi kayane Akhmetov wis nongkrong ing London sawise gagal PR

      Neraka, iki pancen ngganggu aku ... ana ing perusahaan Mariupol sing diduweni dening oligarki Ukraina Rinat Akhmetov,
      Yagene dheweke isih dadi Akhmetov?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        22 May 2014
        Ing Crimea, ing pesisir, malah ana "obyek" gadhahanipun Akhmetov. Miturut cara, pesisir lagi dibusak saka pager ngalangi akses menyang segara. Villa Akhmetov uga ambruk ing "batch"! ngguyu hi
      3. +1
        22 May 2014
        Ing Crimea, dheweke uga ngumumake nasionalisasi mung perusahaan-perusahaan negara, supaya ora mbuwang wektu kanggo "ngorganisasi maneh" perusahaan swasta. Yen sing duwe ora nyurung sungu lan setuju kanggo kerjo bareng lan mbayar pajeg menyang pemerintah anyar, banjur luwih murah (kapitalisme ... ibune).
  2. +3
    22 May 2014
    "Multi-vektor" wis ngrampungake siji perkara ... nglirik
    1. +7
      22 May 2014
      Ya, sifat manungsa. Nanging ing krisis, "prostitusi politik" (loro sampeyan lan kita) nyebabake ambruk paling cepet. Minangka Ernest Hemingway ngandika, "Aku ora ngerti rumus kanggo sukses, nanging aku ngerti rumus kanggo gagal: nyoba kanggo please everyone."
      1. +1
        22 May 2014
        Kutipan saka MOISEY
        "Aku ora ngerti rumus kanggo sukses, nanging aku ngerti rumus kanggo kegagalan - iki nyoba nyenengake kabeh wong."

        Kelangan! hi
    2. +1
      22 May 2014
      Multi-vektor dudu bab sing ala. Dobel dealing ora bisa ditampa!!!
  3. +2
    22 May 2014
    ngguyu rally satus ewu mesem!
    separo sing hadir iku buruh stadion!
    Coba pikiren, Renatushka, sing sisih sampeyan, yen ora, sampeyan muter-muter kaya ing wajan !!!
    1. 0
      22 May 2014
      Ora kabeh gampang banget, deleng "penggemar Oleg Gusev lan Shakhtar" ing YouTube. Gusev minangka pemain Dynamo Kiev, para penggemar Shakhtar memuji dheweke lan salah sawijining penggemar ujar manawa kita (pemain Donetsk Shakhtar) ora cocog), lan banjur miwiti organ tong minyak: "kamulyaning para pahlawan, kamulyan kanggo Ukraina ... ” nanging mung katon sedhih lan sedhih. Miturut cara, pewarnaan seragam Donetsk Shakhtar katon kaya pita St. George, ing mangsa ngarep, "Barat" bisa uga nelpon tim iki "Colorado"
      1. Djein
        0
        22 May 2014
        Dina iki jam 08:54

        Ora kabeh gampang banget, deleng "penggemar Oleg Gusev lan Shakhtar" ing YouTube.


        Apa sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan tulis ...??? Aku bosen karo lintang jenderal.......
        1. 0
          22 May 2014
          Kutipan saka Djein
          Apa sampeyan malah ngerti apa sing sampeyan tulis ...??? Aku lara bodho karo bintang jenderal ....

          Aku ngerti, nanging yen sampeyan ora ngerti, mula masalah sampeyan, bisa uga sampeyan ora duwe papan ing situs iki. Kanggo "karo lintang jenderal" - sampeyan nggumunake, umpamane, aku ora dadi kasengsem ing sing duwe apa "lintang" ing website iki. Aku bakal nyoba nggawe kiriman pisananku luwih jelas kanggo sampeyan. Ing pertandhingan kasebut, para penggemar Donetsk Shakhtar ndhukung pemain Dynamo Kyiv kanthi ngucapake "Kamulyaning Ukraina, kamulyan para Pahlawan", lan ora "umur Republik Rakyat Donetsk (DPR)" utawa "Kamulyaning DPR, kamulyan kanggo Rusia" saiki. ngertos?! Maksudku, sing adoh saka 90% kanggo DPR, lan penggemar (utamane penggemar edan, ora mung penggemar bal-balan, nanging uga sawetara politik) bisa nggawe kekacauan kaya ngono.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        22 May 2014
        Kutipan saka: evgenii67
        Ora kabeh cetha banget

        Saiki tembung-tembung iki bakal nggawe aku nesu sajrone uripku!
        "Ora kabeh gampang banget"!!! Sawise kedadeyan Krimea, tembung-tembung sing katon netral iki mambu ngapusi lan ngiyanati!!!
    2. +1
      22 May 2014
      Kutipan: Veles75
      rally satus ewu mesem!

      Ya, paling ora ana 300 wong ing kana! Saiki dheweke uga nyopir aku menyang jajak pendapat kanthi ancaman dipecat!
  4. Kodar75
    +2
    22 May 2014
    Makhluk reged... Jijik dirungokake...
  5. +1
    22 May 2014
    Akhmetov nglawan DPR amarga bisa kelangan usahane!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +4
      22 May 2014
      Ora bakal ndemek dheweke yen dheweke langsung setuju mbayar pajeg menyang DPR. Nanging apa sing kedadeyan - dheweke ora milih jaran, nanging ing pembalap (sing ora gallop ...).
      1. MADE_IN_USSR
        -1
        22 May 2014
        Ora masalah, dheweke bakal mbayar lan dadi duweke maneh ... Apa sampeyan mikir milisi DPR ora korupsi?
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          22 May 2014
          Kayane dheweke wis ilang kabeh lan nyogok ora bisa mbantu. Ing babagan iki, kabeh disuap saka dheweke ing Kyiv, nanging ing kene dadi bummer. Srakah saka fraer ngrusak dheweke.
  6. +2
    22 May 2014
    Kayane ing wiwitan rada netral, nanging asile, dheweke nuduhake pasuryan sing ora sopan, t.v.a.r.
    1. GRUN
      +1
      22 May 2014
      Dheweke ngenteni suwe banget, kaya "Wise Minnow", saiki dheweke bakal kelangan apa wae ...
    2. 0
      22 May 2014
      Kutipan saka Lyubimov
      nedahaken rai ingkang leres, t.v.a.r.

      Aku setuju! Lan aku, saka semangat naif, mikir yen ana wong sing sopan ing antarane oligarki. Aduh....!
  7. +1
    22 May 2014
    Apa pejuang kanggo rasa seneng wong! Pancen njijiki ngrungokake: dheweke ngacungake tangan lan ngapusi, nanging katrampilan aktinge kurang!
  8. Gagarin
    +5
    22 May 2014
    Lha, alhamdulilah dheweke wis mutusake, isih mutusake sapa sing bakal ditabuh...
    AKU BET ING SALAH!
  9. +2
    22 May 2014
    Rampasan ngowahi sawetara wong dadi Yudas ... Tangane dilebokake ing atine ... Ing endi wae sampeyan nyelehake tangan sampeyan, sampeyan bakal ngedol kabeh kanggo rampokan!
  10. +1
    22 May 2014
    Akhmetov minangka oligarki khas lan tumindak saka lapisan dhuwit iki bisa gampang diitung.
  11. +2
    22 May 2014
    Akhmetov, wedi kelangan dhuwit, nyoba kanggo iwak ing "banyu kang angel," kang janji loro sampeyan lan kita. Ing kahanan iki, supaya bisa urip, sampeyan kudu mutusake kanthi luwih spesifik.
  12. Dbnfkmtdbx
    0
    22 May 2014
    Siji video ngobong kabeh kreteg, aku pengin takon, nanging sampeyan ora bakal bosen kaya wong liya, Berezovsky lan liya-liyane, lan bocah-bocah ora bakal ngipat-ipati yen ora, banjur aja ngomong sampeyan saka ngendi YUDA negatif
    1. tokin1959
      +1
      22 May 2014
      Birch ora bosen, dheweke mbuwang dhuwit..... ing kapal, ora ana siji sen, mung utang.
      dudu pengusaha, nanging maling, ora entuk dhuwit ing Kulon, dheweke urip ing barang sing dicolong ing Rusia.
      Dadi dheweke wiwit ngeluh - nuwun, Vova, aku bakal dilat boot, ayo aku menyang feeder.
      Vova ora ngapura)))
  13. +9
    22 May 2014
    Tresna wong bloodsuckers Donetsk!
  14. +3
    22 May 2014
    Akhmetov dadi potongan sejarah ...
    1. +3
      22 May 2014
      Kutipan saka: mig31
      Akhmetov dadi potongan sejarah ...

      Nanging dheweke bisa dadi manajer sing bener-bener efektif ing DPR! dheweke bakal ninggalake dheweke "gaji" ing tingkat sing padha...Lan dheweke bakal dadi Perdana Menteri ing Novorossiya...Inggih, dheweke milih cara sing dipilih! banjur aja nganti dheweke sambat!
  15. +1
    22 May 2014
    Lan apa potret Bruce Willis ing foto kanggo artikel - ing pojok tengen ndhuwur? Podho banget. Dheweke duwe anak lima, aku mikir. Inggih, ngrungokake, Ukraina jelas ora bakal bisa nangani kabeh.
  16. 0
    22 May 2014
    Oligarki ora duwe bisnis main politik. Yen dheweke ora ngerti manawa iki macem-macem tabel kanggo game, mula dheweke dadi pengusaha ala!
    Bisnis lan politik bisa nglengkapi siji liyane ing watesan tartamtu, utawa dadi kanca. Nanging ora tau nyampur.
    Lungguh ing rong jamban nalika lagi diare minangka keputusan sing ala. Kabeh telek bakal tansah ana ing lantai!
  17. 0
    22 May 2014
    Ana akeh patriot ing Donbass, nanging mung butuh dhukungan finansial saka Rusia. Kabeh wong Rusia nyedhiyakake dhukungan moral, sebagian dukungan materi, nanging iki sithik. Panguwasa kita, ah! Tangi, iku ora bener kanggo ninggalake sedulur kita mati. Padha butuh bantuan, supaya bantuan!
  18. 0
    22 May 2014
    Pengadilan Siprus nyekel properti sing dadi gubernur wilayah Donetsk Sergei Taruta. Basis kanggo keputusan iki yaiku tuntutan hukum saka VTB Bank. Maling bengok-bengok mungkasi maling, bebarengan karo Kalomoisky padha saperangan apik banget, kita isih kudu aran wong sak Crimea, carane akeh padha nyolong saka Crimeans. Kanggo "The View". Kanggo referensi, pemilik Kalomoisky, genge wis nilar Crimea lan nindakake perkara sing padha karo Donbass.
  19. ed65b
    0
    22 May 2014
    Kabeh mili, kabeh owah. Akhmetka bakal nggawe trick karo kupinge luwih saka sepisan, iku iwak kurang ajar. Wingi aku nyawang raine, lambene goyang-goyang, gugup, gemeter, atiku bungah, Akhmetka tegang DPR, nanging ora dianggep wong.
  20. 0
    22 May 2014
    Kutipan: Veles75
    ngguyu Aku ora ngerti

    Iki sing kita butuhake minangka sekretaris pers ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"