Merkel lan Yatsenyuk nggawe tawaran kanggo Putin

158
Tanggal 19 Mei, Frau Merkel nampa proposal menyang Kremlin. Kanselir Jerman njaluk Vladimir Putin kanggo ngenali asil pemilihan ing Ukraina ing mangsa ngarep. Esuke, 20 Mei, Pak Yatsenyuk saka Kyiv nggawe rong pernyataan: 1) ngusulake mitra Eropa kanggo ngganti skema pasokan gas saka Rusia; 2) marang Gazprom sing Ukraina ora bakal nggawe pembayaran advance kanggo gas. Iku cukup ketok sing Kulon lan Kyiv, kang gabung, mutusaké kanggo ndhikte syarat-syarat "perdamaian" kanggo Rusia.

Merkel lan Yatsenyuk nggawe tawaran kanggo Putin


Dina Senin, Frau Merkel ngomong ing telpon karo VV Putin. Dheweke nandheske pentinge pemilihan mbesuk kanggo stabil kahanan ing Ukraina lan mréntahaké kanggo presiden Rusia kanggo "nindakake kabeh ing daya kanggo ndhukung nyekeli lan ngenali asil."

Kajaba iku, Angela Merkel ujar manawa dheweke bakal ngurus pribadi kanggo ningkatake hubungan antarane Rusia lan Uni Eropa. Dheweke uga nyathet yen evaluasi pemilihan mbesuk ing Ukraina bakal nemtokake hubungan antarane Jerman lan Rusia.

Banjur ana malah intimidasi tipis dening blok NATO.

Merkel ngandhakake yen hubungan apik karo Rusia ana ing kepentingan Jerman lan Uni Eropa, nanging, sanajan konflik Ukraina ora bisa dirampungake kanthi cara militer, NATO nempelake pentinge keamanan mitra lan siap kanggo nglindhungi.

Sawise statement kasebut, sing mlebu ing pers donya, Yatsenyuk diilhami ing Kyiv.

Carane ngirimaken "Liga", Ukraina nawakake Eropah kanggo tuku gas alam ing tapel wates Ukraina-Rusia, sing bakal mlebu perjanjian anyar karo Gazprom. Iki dicritakake dening Perdana Menteri Arseniy Yatsenyuk, ngarahake pimpinan Komisi Eropa lan pimpinan negara-negara Uni Eropa.

Kutipan saka banding sing diterbitake ing situs web Kabinet Menteri Ukraina:

"We propose kanggo mindhah titik panrimo saka gas alam Russian menyang tapel wates Russian-Ukraina lan mlebu perjanjian anyar sing cocog sing bakal ngidini perusahaan gas Eropah kanggo nggunakake kapasitas free fasilitas panyimpenan gas lemah Ukraina ing kapentingan umum keamanan energi."


Iku muni, kita Wigati, rada aneh: kaya Yatsenyuk nawakake Eropah kanggo asuransi marang nyolong gas Rusia dening Ukraina. pinesthi kanggo EU, nanging arep liwat pipelines ing wilayah saka "merdika".

Pranyata ora ana sing aneh ing kene: Yatsenyuk (sawise kabeh, dheweke minangka ahli ekonomi), ketoke, ngetung soko.

Perdana menteri interim ujar manawa Ukraina minangka anggota Piagam Energi Eropa lan Komunitas Energi, lan mulane resmi nyatakake kebutuhan modernisasi lan operasi sistem transportasi gas Ukraina, kalebu fasilitas panyimpenan gas lemah.

Ing kono asu kasebut dikubur. Yatsenyuk pengin golek dhuwit ing transit. Rong rolas perusahaan Eropa kerja sama karo Gazprom, sing nyedhiyakake gas menyang EU. Yatsenyuk temenan seneng perusahaan-perusahaan kasebut tiba-tiba reorientasi kerja sama karo Kyiv. Dimangerteni yen Gazprom kaya monopoli ing Eropah (nyatane, iki ora bener), sing ora disenengi dening Eropah iki. Lan kene sedulur Kyiv. Dadi kanggo ngomong, daya pipa.

Ora ana perusahaan asing sing setuju karo kerjasama kasebut. Ukraina minangka negara sing ora stabil banget, ora kaya Rusia. Lan dheweke dadi misuwur amarga nyolong gas lan sing diarani "transit ora bisa dipercaya." Ya, lan kontrak karo Gazprom ora mung diowahi. Kabeh mau jangka panjang. Kontrak transit rampung nganti 2019!

Miturut data kasebut Forbes, uneg-uneg gas EU gedhe (Jerman "EON", Italia "Eni", Prancis "GDF-Suez", Austria "OMV"), ing posisi kang mayoritas perusahaan cilik dipandu, ora nimbang opsi kanggo ngganti gas titik acceptance kanggo Ukraina kanggo sepuluh taun sabanjuré.

Inggih, oke, supaya kabeh mitra iki isih sengit Gazprom lan nguripake pasuryan menyang Kyiv.

Dhuwite ning endi, Zin? Maksudku, ing ngendi investasi modal kanggo "modernisasi lan operasi"? Sawise kabeh, treasury kosong.

Nalika iku Yatsenyuk nglilani. Bandhing kasebut nyathet yen negara Ukrainia butuh investor saka EU lan AS kanggo "modernisasi lan operasi" iki.

Nanging iki pancen apik tenan. Pranyata perusahaan kasebut kudu nandur modal ing kapentingan Yatsenyuk. Ekonom sing apik, bener. Wong Tionghoa kudu sinau saka dheweke.

Kanggo Rusia, Yatsenyuk pengin nyopot saka "keamanan energi ing bawana Eropa": "Kita nyathet kanthi kapisah yen Federasi Rusia ora dadi pihak kanggo instrumen internasional kasebut sing netepake aturan transparan kanggo njamin energi. keamanan bawana Eropah."

Yen kita uga ngelingi manawa perusahaan gas AS ngrancang kanthi aktif ngembangake celengan shale kanthi mandiri, mula masalah "njamin keamanan energi ing bawana Eropa" dijlentrehake kanthi transparan.

Rong taun kepungkur, Petro Poroshenko tartamtu janji bakal nyedhiyakake gas shale Eropa, sing kanggo wektu sing cendhak ing VF Yanukovych kerja minangka Menteri Pembangunan Ekonomi lan Perdagangan. Ora mangu-mangu wong iki ngumumakesing ing 10 taun Ukraina bakal miwiti ngekspor shale gas menyang EU: "...Gas. Gas shale ing sepuluh taun menyang Uni Eropa, lan aku percaya.

Nah, isih ana 8 taun. Ing sawijining dina, Pak Poroshenko sing sugih bakal kapilih dadi presiden, lan ora mung siji, nanging ing rong istilah ing tahta, dheweke kudu mbuktekake kekuwatan gas Ukraina.

Ayo padha bali menyang wedhus kita, yaiku Yatsenyuk.

"Liga" nyebutake titik liyane ing banding Perdana Menteri Ukraina saiki marang pimpinan EC lan pimpinan negara-negara Uni Eropa. Item iki ndemek titik perih saka rega gas anyar sing Rusia sijine munggah kanggo Ukraina. Ing kalodhangan iki, Yatsenyuk ngandika:

"Kita nyathet yen amarga ora ana persetujuan ing pihak Rusia kanggo ngrampungake perselisihan babagan rega gas alam, masalah prabayar ora bisa dadi agenda hubungan kontrak."


Sing, Kyiv ora arep kanggo nggawe pembayaran advance, minangka Moscow nandheske.

Perdana menteri uga ujar manawa Ukraina bakal ngajukake tuntutan hukum marang Gazprom ing arbitrase Stockholm. Subyek pratelan mung mundhak ing prices.

Dadi, saka pratelan telpon Frau Merkel lan panjaluke Pak Yatsenyuk, sing wis nyenengake, dadi jelas: Kulon bakal "menengake" Moskow lan Kyiv liwat mediasi Berlin.

Skenario kasebut katon kaya ing ngisor iki: Kremlin kudu mundur saka wilayah Donetsk lan Luhansk (sing ora nyedhaki), ngakoni pemilihan 25 Mei minangka "sah" lan malah "sah", yaiku, setuju yen anak didik saka Kulon bakal mrentah Ukraina, lan ngurangi rega gas kanggo sawijining - digunakake iki bakal dibutuhake dening arbitrase internasional: Yatsenyuk ora bakal menek ana tanpa support mburi Eropah.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

158 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 63
    23 May 2014
    Ana akèh pathos, ana sethitik pangertèn, iku tega sing Putin ora cukup Putin, kanthi dhukungan saka rakyat saiki, kabeh kulon bakal dadi republik Weimar ing rong utawa telung taun.
    1. + 75
      23 May 2014
      Eh, yen kabeh gampang banget ... Ya, Putin ora bisa njupuk lan ngrampungake kabeh masalah bebarengan siji, Loro, Telu, sawise kabeh, politik gedhe ...
      1. + 37
        23 May 2014
        Pitakonan kabeh yaiku kepiye saben wong duwe tekad kanggo pindhah menyang mburi. Lan awal musim panas bakal nuduhake apa gas menyang Ukraina bakal dipotong utawa ora.
        1. + 42
          23 May 2014
          lan bajak laut pinter tansah ngubengi.
          cepet-cepet kaya bantheng ing kain abang uga ora worth iku, nanging sampeyan uga ora bisa mundhakaken paws, rega saka masalah iku wong Rusia.
          1. + 25
            23 May 2014
            Umumé, Rusia wis ngandika tembung ing gas, apa rega digambar ing kontrak, kanggo kuwi Ukraina bakal mbayar utawa ora mbayar. Aku ora mikir yen posisi PDB piye wae bakal owah, aku mung bakal nglirwakake omong kosong iki.
            1. + 17
              23 May 2014
              Lha, kabeh kurang jelas karo Frau, dheweke duwe kecoak dhewe (Jerman) ing sirahe. Nanging salah paham, sing dijuluki Arseny, wis ngilangi kabeh pelawak ing Rusia, Aku rumangsa Furious wis reaksi, ngguyu. kanggo isi ati.)
              1. +8
                23 May 2014
                Yatsenyuk ora bakal munggah ing kono tanpa dhukungan mburi Eropa.
                Nanging, saiki wis cetha liwat ngendi dheweke "didhukung". belay
            2. + 25
              23 May 2014
              Bapak-bapak PEGAWAI! Apa sampeyan ngerti carane sepi babagan gas saka AS? Nang endi wae ing mbukak ... Aku weruh peta proyek, iku grand! Aku dhewe Estonia, bojoku Rusia, lan ibu- mertua (ing Bashkiria) duwe mantu favorit!
            3. 0
              23 May 2014
              Kutipan saka Canep
              Umumé, Rusia wis ngandika tembung ing gas, apa rega digambar ing kontrak, kanggo kuwi Ukraina bakal mbayar utawa ora mbayar.

              Wis ana pratelan yen Rusia siap nimbang masalah rega, yen utang wis dibayar.
              Kanggo pipa, ing kasus pitungan ing tapel wates wétan, bakal cepet didol menyang amers, sing bakal nyopir Ukrainia ing sadawane. gas shale, tetep EU ing leash lan ngrusak us Yu stream.
              1. +6
                23 May 2014
                Apa Barat butuh pipa iki? Sawise pambangunan South Stream, padha ora perlu sistem transportasi gas Ukraina kanggo apa-apa. Dadi dheweke ora bakal nandur modal. Federasi Rusia uga ora mbutuhake, utamane amarga ana prospek ing Timur. Dadi ora ana sing butuh usulan Yatsenyuk (dheweke mikir yen dheweke entuk bobot politik) kanggo apa-apa.
                1. 0
                  25 May 2014
                  Ya, mung UP sing durung dilebokake saka Rusia, dheweke bakal nyoba nyepetake kabeh jus
          2. 0
            25 May 2014
            Yatsenyuk nawakake Eropah kanggo asuransi marang nyolong gas Rusia dening Ukraina. pinesthi kanggo EU, nanging arep liwat pipelines ing wilayah saka "merdika".


            Kaping pindho Igor Didenko, Perdana Menteri Yatsenyuk diangkat dadi Wakil Menteri Bahan Bakar lan Energi. Janjian iki minangka bukti liyane yen kanggo Perdana Menteri masalah lustration mung ana ing kertas.

            Rincian liyane ing: http://ukrday.com/politika/novosti.php?id=125130
        2. Andersen68
          + 12
          23 May 2014
          Nanging ing 3 Juni, kita bakal weruh apa.
        3. +3
          24 May 2014
          Bener, pitik diitung ing musim gugur. Ayo ndeleng ing mangsa.
      2. + 53
        23 May 2014
        Nanging aku kepingin weruh yen, tinimbang rekonsiliasi miturut skenario Merkel, kita ngirim wong-wong mau bebarengan karo endhog-sirah ing demo erotis lumampah, banjur apa bakal kelakon? Merkel bakal nggegirisi? Wah aku wis wedi, aku lunga menyang pojok adoh karo nangis nangis ... nangis
        1. + 18
          23 May 2014
          Nggawa aku karo sampeyan. Ayo ndang duet. nangis
          1. + 19
            23 May 2014
            Apa kita bisa nindakake telu? Jum'at wae...
            1. + 30
              23 May 2014
              sabakina
              Sampeyan luwih ati-ati ing kana .... yen ora, sampeyan mikir, lan dina Setu esuk sampeyan bakal tangi ing Reichtag ... lan ana Jerman sing dicekel ing saubengé .... :)))) Banjur sampeyan bakal isin ing ngarepe komunitas donya ... lan Ibu bakal sumpah :))))
        2. + 21
          23 May 2014
          igor_m_p
          Merkel bakal nggegirisi? Wah ngeri...


          Apa ora ngirim, ing pungkasan, Merkel menyang manhood? Kepiye carane dheweke ngupayakake kabijakan menyang Rusia, miturut pendapatku, pantes.
          1. +6
            23 May 2014
            Kutipan saka vladimirz
            Apa ora ngirim, ing pungkasan, Merkel menyang manhood?


            Dadi aku bener menehi saran wassat
            1. +6
              23 May 2014
              Kutipan saka: igor_m_p
              Kutipan saka vladimirz
              Apa ora ngirim, ing pungkasan, Merkel menyang manhood?


              Dadi aku bener menehi saran wassat
              1. Lyuba1965_01
                0
                25 May 2014
                Gusti! Napa Lavrov nandhang lara kaya ngono?! Apa salahé marang kowé? A wong wis jinis karo dheweke kanggo dina ing mburi ing telpon, lan banjur uga kurban dheweke ing cara iki?
          2. +4
            23 May 2014
            Kutipan saka vladimirz
            Apa ora ngirim, ing pungkasan, Merkel menyang manhood?

            Lan sampeyan ora mikir dheweke nindakake iku, ta? ngguyu
          3. +2
            24 May 2014
            Lan kene sampeyan kenek tandha. Nanging apa gendakan presiden kita. Carane akeh apik sing padha nindakake ing syarat-syarat bisnis kanggo loro negara. Lan nguripake watara 180 derajat. Punika wulangan liyane kanggo kita ing "anget loropaken" hubungan.
            1. +1
              25 May 2014
              nalika gendakan kuwi nguripake watara 180, padha uga bend mudhun lan kapekso kanggo ngisor kathok
          4. 0
            25 May 2014
            Lavrov ngirim wong Inggris, lan ora ana apa-apa! Mangan, oatmeal!
      3. +2
        23 May 2014
        ya iku Gross Politik
    2. +4
      23 May 2014
      Dear, aku ora mikir yen V.V. Putin luwih bodho tinimbang sampeyan! Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan tulis? Kanggo pirembagan bab kuwi, sampeyan kudu ngerti, uga, kaya V.V. Paling ora Putin ... Apa sampeyan ahli strategi-politisi, mbok menawa? Utawa Mungkin sampeyan ngerti lan bisa nindakake luwih saka V.V. Lebokno...? Banjur sampeyan sing menang hadiah, coba, mbok menawa sampeyan bakal luwih apik ...!? Sanajan aku ragu banget ...
    3. +7
      23 May 2014
      Kutipan saka Welly
      , kanthi dhukungan rakyat saiki, kabeh kulon bakal dadi republik Weimar sajrone rong utawa telung taun.

      Bodho yen ngremehake Putin, saiki dheweke ora bakal njupuk langkah apa-apa nganti samiit ing St Petersburg rampung.
      1. +7
        23 May 2014
        Forum kasebut ora ana hubungane, miturut pendapat pribadiku, kabeh kekacoan karo non-fallow fokus khusus ing kesepakatan antarane Rusia lan China. Sawise kabeh, kabeh wis rampung kanggo mbukak Gazprom (Rusia), jenis bespredelschik. Elinga, obrolan substantif babagan pasokan diwiwiti ing 2004-2006, nalika Putin wiwit diganggu. Malah banjur, revolusi oranye wiwit ing Georgia lan Ukraina.
        Lan saiki prajanjèn wis ditandatangani, ing lolong saka Bandera junta, ing saran saka EU lan Tan.
      2. +2
        24 May 2014
        Nanging sapa Yatsenyuk iki kanggo menehi syarat marang Putin? Malah Obama ora bisa nindakake.
    4. +3
      23 May 2014
      Kutipan saka Welly
      Kathah pathos, sethitik pangertèn

      Pak Yatsenyuk saka Kyiv kanggo mitra Barat diarani Pak Gazonyukh.
      1. +3
        24 May 2014
        Kutipan saka Cherdak
        Kutipan saka Welly
        Kathah pathos, sethitik pangertèn

        Pak Yatsenyuk saka Kyiv kanggo mitra Barat diarani Pak Gazonyukh.

        Dheweke pancen ambune telek, dudu ambune pekarangan!
        1. -1
          24 May 2014
          Kutipan saka: PENZYAC
          Kutipan saka Cherdak
          Kutipan saka Welly
          Kathah pathos, sethitik pangertèn

          Pak Yatsenyuk saka Kyiv kanggo mitra Barat diarani Pak Gazonyukh.

          Dheweke pancen ambune telek, dudu ambune pekarangan!

          Kita ora bakal ngganti jeneng, aku disebut Yaytsenyukh nem sasi kepungkur. Dheweke endhog, adoh saka gas, kaya kanker menyang China
    5. -2
      23 May 2014
      Wellych SU "Sayang banget yen Putin ora cukup Putin, kanthi dhukungan saka masarakat saiki,"
      ------------------------------------------------
      Wis ditulis babagan iki ing situs sing padha Putin bisa cepet banget ilang Dhukungan saka wong ... Nyatane, apa sing kedadeyan saiki, kita alon-alon pindhah menyang RECOGNITION Moscow saka JUNTA Ukrainia fasis! Ing kene aku bakal menehi link menyang materi sing dikirim ing VO:
      http://politobzor.net/show-23164-putin-my-hotim-videt-mir-na-ukraine.html
      Iki diarani "Putin: Kita pengin ndeleng tentrem ing Ukraina." Lan kanggo wong-wong sing kesed ngetutake tautan kasebut, aku bakal nyalin artikel kasebut:

      Presiden Rusia Vladimir Putin ing Forum Ekonomi St.
      - Kita ngerti lan weruh yen wong ing Ukraina pengin negara metu saka krisis. Sawise kampanye presiden, kita bakal nampa pilihan saka wong Ukrainia. Nanging kita, ing wektu sing padha, ngarep-arep yen permusuhan bakal mandheg, "ujare Putin.

      - Mesthi, bakal luwih pinter kanggo nindakake apa Yanukovych lan oposisi sarujuk ing Februari: terus referendum, nganggo hukum sing cocog, lan banjur sah milih kabeh panguwasa. Nanging miturut konstitusi saiki, presiden anyar ora bisa dipilih, amarga ana Yanukovych, sing ora sacara konstitusional dibusak saka kekuwatan. Lan dheweke bisa dicopot saka kekuwatan mung kanthi papat poin: pati, penyakit, impeachment lan mundur pribadi, - Putin nandheske.

      - Ora ana iki rampung. Miturut konstitusi, dheweke dadi presiden saiki. Lan kenapa oposisi nggawe masalah kanggo awake dhewe sing bakal mengaruhi legitimasi pemilihan? Alas, wong-wong sing nyekel kuwasa ing Kyiv wis milih dalan sing beda.

      Putin nyathet yen, sanajan kabeh kahanan konflik, dheweke pengin panguwasa Ukraina nganakake pemilihan umum.

      "Kita uga pengin sawetara jenis kalem teka ing Ukraina, supaya wong-wong sedulur kita urip tentrem lan ayem," Presiden Rusia nandheske.

      Dadi misale jek sing Kidul-Wétan alon-alon TINGGAL ... Dadi ayo ndeleng sawise iku RATINGS Putin bakal duwe ...
      1. +1
        23 May 2014
        Kutipan saka alexdol
        Putin nyathet yen, sanajan kabeh kahanan konflik, dheweke pengin panguwasa Ukraina nganakake pemilihan umum.

        Frau Merkel entuk dalan. Ayo ndeleng apa Herr Yaytsenyukh kasil.
        1. +2
          23 May 2014
          Quote: matros
          Kutipan saka alexdol
          Putin nyathet yen, sanajan kabeh kahanan konflik, dheweke pengin panguwasa Ukraina nganakake pemilihan umum.

          Frau Merkel entuk dalan. Ayo ndeleng apa Herr Yaytsenyukh kasil.

          Paling kamungkinan, pemilihan ing Ukraina bakal dadi titik wiwitan, nanging saiki Rusia wis nyiapake respon cukup.
          Saben uwong main game dhewe.
          Kita nuduhake yen kita bisa berkembang tanpa Eropa, lan dheweke pengin mbuwang masalah Ukraina kanggo kita minangka tandha rekonsiliasi.
          Ing kene tanggal 3 Juni, ayo ndeleng sapa sing menang?
        2. +2
          24 May 2014
          Dadi Putin mung pengin panguwasa Ukraina nganakake pemilihan. Dadi yen sampeyan pengin sampeyan seneng lan kesehatan lan kamakmuran, apa kabeh kepinginan dadi nyata bebarengan? Banjur kenapa dheweke pengin kabeh iki saben taun?
      2. saber1357
        +4
        24 May 2014
        Ya, pamikiran paranoid, mesthine, kasus sing angel. Nanging aja kentekan niat - wong Amerika luwih paranoid, mula sampeyan kudu lunga. Iku perlu, saka siji tembung saka PDB "Kita pengin ndeleng tentrem ing Ukraina" kanggo tarik kuwi adoh-sik njongko kesimpulan "The South-East alon-alon LEAVING".
      3. +5
        24 May 2014
        Kutipan saka alexdol
        Dadi ketoke Tenggara alon-alon NINGGAL.

        Kolega, apa sampeyan pengin Putin ngomong ing forum iki, "Ing Desember 3.14rd, EU ora apik kanggo sampeyan, lan NATO uga tanggal 3.14 Desember. Kita bakal ngidak-idak kabeh wong nganggo tank, lan kita bakal garing wong-wong sing isih urip. Lan nuklir
        Bener, dheweke kandha, aku ngutip sampeyan, "sawetara jinis jaminan", nanging dheweke ora ngandhani apa wae, dheweke ora mbukak topik kasebut kanthi lengkap.
        Kanggo ora medeni partner ing wayah wengi.
      4. +3
        24 May 2014
        kidul-wétan iki swayed kanggo dawa banget ... Kabeh ngenteni, mbok menawa bakal njeblug ... sayangé, ora. Aku bakal tumindak bebarengan karo Crimea, sampeyan ndeleng, aku mesthi wis dadi bagéan saka Rusia ... Dadi ora ana siji merges Tenggara, kang nggabung piyambak ... ing Februari durung ...
      5. +3
        24 May 2014
        Putin ujar kabeh kanthi bener, ora ana sing katon saka posisi prajurit. Mung juru mudi sing weruh kabeh kahanan.
      6. +2
        25 May 2014
        jarene ngakoni PILIHAN RAKYAT, dudu panguwasa, nanging babagan Pemilu, jarene iku apriori ora sah.
      7. +1
        25 May 2014
        Sing bener - ayo padha ndeleng. Putin ing mikropon ngandika apa kang kudu ngomong. Kanggo dheweke saiki sing utama yaiku sabar lan toleransi. Sing jelas sampeyan ora duwe, AlexDol.
    6. +2
      23 May 2014
      Kutipan saka Welly
      Ana akèh pathos, ana sethitik pangertèn, iku tega sing Putin ora cukup Putin, kanthi dhukungan saka rakyat saiki, kabeh kulon bakal dadi republik Weimar ing rong utawa telung taun.

      Gay ushlepki rampung beguiled.
    7. Honghuz
      0
      24 May 2014
      hi Ya, dheweke isih urip ing jaman saiki) suku Svidomo Khazar) Maidanyuki dudu sampeyan ......)))))) nulis klasik babagan Ukrov kuno
    8. dmitrij.blyuz
      0
      25 May 2014
      Merkel ing kurungan padha tuwa ora bungah Nanging Yaytsenyuk ketoke kuwat.. Yen mbah putri kanggo wong. wassat
  2. + 32
    23 May 2014
    Matur nuwun Oleg kanggo artikel kasebut hi Ayo padha bali menyang wedhus kita, yaiku Yatsenyuk.-ngomong apik- apik . hi hi
    1. 11111mail.ru
      + 13
      23 May 2014
      Quote: pensiunan
      Ayo bali marang wedhus kita, yaiku, kanggo Yatsenyuk.

      Ora, Senya dudu wedhus, Senya - wedhus negara.
      1. +1
        23 May 2014
        Kutipan: 11111mail.ru
        Ora, Senya dudu wedhus, Senya wedhus negara

        luwih pinter tinimbang wedhus, aku ngomong manawa, aku tetep loro.
      2. +5
        23 May 2014
        Aja ngina kewan, luwih migunani kanggo manungsa tinimbang pamrentah Ukrainia.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +2
        23 May 2014
        Kutipan: 11111mail.ru
        Ora, Senya dudu wedhus, Senya wedhus negara.


        Sadurunge, ing omah jagal, siji fitur wedhus digunakake kanggo nyopir wedhus menyang omah jagal dhewe: dheweke tansah ngetutake wong. Wedhus diluncurake menyang wedhus. Iki mlaku kanthi yakin ing dalan sing wis dikenal ing papan jagal, ing ngendi wedhus disembelih. dheweke ngrekrut perusahaan wedhus anyar. Sing paling menarik ing kene yaiku jeneng wedhus - provokator wedhus!
        1. +1
          25 May 2014
          Aku ora bisa sijine 1000000 plus, nanging aku sijine siji! nampa liyane
      5. +9
        23 May 2014
        Kutipan: 11111mail.ru
        Quote: pensiunan
        Ayo bali marang wedhus kita, yaiku, kanggo Yatsenyuk.

        Ora, Senya dudu wedhus, Senya - wedhus negara.

        Senya dadi pemborosan tanah...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          25 May 2014
          Ora mung ngoyak-ngoyak tanahe Senya, malah tambah bodho
      6. RAF
        +1
        25 May 2014
        Ora perlu nyinggung ternak !!!! Ing kene "jackal utawa hyena" bakal bener!
    2. ZSP
      +1
      23 May 2014
      nanging aku luwih seneng babagan dhukungan ngguyu - Yatsenyuk ora bakal munggah ing kono tanpa dhukungan mburi Eropa.

      Aku melu ngaturake panuwun marang panyerat.
      1. 0
        23 May 2014
        Kutipan: ZSP
        ana Yatsenyuk tanpa support mburi

        tanpa mburi? ngguyu nu-nu.
  3. + 17
    23 May 2014
    "Jelas yen Kulon lan Kyiv, sing wis gabung, wis mutusake ndhikte kahanan Russian "tentrem"."
    Loro tembung kunci sing disorot, mung kanggo sing pisanan aku mikir yen tarif luwih kuwat lan sing nomer loro jelas ing kuotasi! Punika kabeh inti saka geyropa !!! DICTATE!
    Lan p.e.n.d.o.s.k.i.y fawn iki Yaykinyuhayuschey mung bisa mbukak tutuk karo ijin saka bapak lan ibu Western. Fu m.la!
    Aja ngrungokake lan ora pracaya lan ora ngerti! gas mati sawise 3 Juni!
    iku kabeh krapuziki, tarian wis rampung !!! (c)
    1. +4
      23 May 2014
      Kulon ndhikte syarat-syarat perdamaian kanggo kita. Kyiv, para pamimpin kelompok Nazi ngemas tas kanthi gupuh, Kulon nempatake panjaluk sing angel saka tentara Novorossiya supaya ora ngliwati tapel wates karo Ukraina. Kabeh bisa beda.
    2. +4
      23 May 2014
      Kutipan: Veles75
      "Jelas yen Kulon lan Kyiv, sing wis gabung, wis mutusake kanggo ndhikte syarat-syarat 'perdamaian' menyang Rusia."

      Kaya sing dikandhakake Lavrov, wong bangkrut ora bisa nuntut (dikte) apa wae, wong bangkrut mung bisa takon kanthi sopan.
    3. Djein
      +1
      23 May 2014
      [quote = Veles75] Kulon lan Kyiv, sing nyambung karo, mutusake kanggo ndhikte syarat menyang Rusia

      U_R_O_D_Y moral iki bakal ndhikte liyane kanggo kita .... ??? Lan sawise kabeh wis kelakon.......??? Ora komentar..........
    4. Komentar wis dibusak.
  4. + 20
    23 May 2014
    jancok! Ukrainians wis dadi insolent kanggo mburi! Apa dheweke ora percaya yen gas bakal dipateni amarga utang? Eropa mbayar baturmu!
    1. 225 teh
      + 11
      23 May 2014
      Kutipan saka brelok
      jancok! Ukrainians wis dadi insolent kanggo mburi! Apa dheweke ora percaya yen gas bakal dipateni amarga utang? Eropa mbayar baturmu!


      Lan apa bab Ukrainians?
      Turchin yaitsenyuh, Timashenko Kalomoets, Parashenka, Avakov apa hubungane karo Ukrainia?
      Iki "Internasional" minangka mungsuh saka Ukrainia lan wong Slavia ing umum, padha miwiti perang sipil, lan guilty saka awal pembantaian.
      1. + 14
        23 May 2014
        Lha bensin mateni, wah, nyolong maneh, terus piye? Pira mayit lan liter getih Rusia sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake dhukungan nyata ing Timur Kidul? Lan dudu omongan kosong sing ora ana sing krungu lan mundurake pasukan ing wilayahe, sing ora ana sing weruh, kanthi cara. Iku sickening kanggo nonton, wong manggon ing cellars, padha diobong, ditembak, lan kita dhewe sing disalahake kanggo wong-wong mau, fasis padha dikembangke lan nandhang sangsara. Wong-wong iki (wong kita, Rusia, akeh sing duwe sanak keluarga) isih percaya, njaluk tulung, ngemis ... Apa kita? Lan kita mbujuk Eropah kanggo nguripake otak, ngakoni ketok, ngganti pikirane babagan moyoki Ukraina lan Amerika, kita bungah ing wani saka 2-3 wartawan sing wani nentang sistem lan nulis ketok. Yagene kita butuh pangenalan saka Kulon, sing ora bakal gampang, amarga kita Rusia, kenapa kita pengin mbuktekake manawa kita beradab lan ora ngrampungake masalah kanthi perang, yen ing wektu sing padha padha numpes lan mateni. wong Rusia? Aku ngerti. mbok menawa liwat saluran diplomatik, Rusia nyoba kanggo defend hukum internasional kanggo rasa seneng saka Bunch saka wong liya ing donya (donya kabèh), nanging iku pancene perlu kanggo kurban atusan, ewu wong Rusia maneh kanggo iki? Oke, kita ngenteni ... pemilu parlementer ... pemilihan presiden fasis .... 3 Juni ... apa maneh? Ya, ekonomi. Iku bakal angel kanggo kita. Rega kita bakal munggah, gaji kita ora bakal munggah yen kita dumadakan mutusaké, Gusti Allah ora, kanggo bantuan Yu-V, utawa mbok menawa iki alesan utama kita ora tumindak? Aku isin malah ngrungokake warta ing TV, aku wedi krungu maneh panjalukan lan panjalukan kanggo bantuan, kanggo ndeleng korban anyar ... Minus-plus, iki minangka trifle.
        Aku ora nimbali Kyiv supaya dibombardir, nanging, Pak Putin, kanthi hormat marang dheweke, yen dheweke wis janji bakal nglindhungi Rusia, banjur supaya dheweke nindakake kanthi nyata, lan ora kanthi ijol-ijolan boneka, IMHO.
        1. + 15
          23 May 2014
          nika 407 - Apa sampeyan isin yen tentara Rusia ora teka ngluwari? Kanggo sapa - sing lungguh ing ruang paling ngisor lan ora bakal mbela kepentingane! Ya, ana wong Rusia, nanging yen wong Rusia iki ora pengin merjuangake kebebasane, kenapa bocah-bocah kita (lan sampeyan uga) kudu berjuang kanggo kebebasane. Aku ngerti yen atusan, nanging paling ora puluhan ewu residents saka Donetsk lan Luhansk republik metu kanggo perang Nazi lan padha needed senjata kanggo perang iki. Dadi, ora mung ewonan. Ing endi resistance massa. Yen ora angel kanggo mindhah peralatan militèr sing sisa saka tentara Ukrainia menyang republik kasebut. Secara resmi, kita ora bakal nglanggar hukum, amarga kita bali senjata Ukraina menyang Ukraina. Dadi pancen perlu kanggo miwiti tumindak dening pedunung republik kasebut dhewe, lan ora nangis njaluk bantuan tanpa nindakake apa-apa dhewe. Pahlawan individu sing saiki gelut ana pangecualian kanggo aturan kasebut, sing, kaya biasane, mung ngonfirmasi aturan iki.
          1. fedorovith
            +1
            23 May 2014
            Bener, nanging ing setahun wong penjajah bakal ngomong, yen wis tekan kono, durung wayahe.
          2. +3
            23 May 2014
            Ewonan sukarelawan ditampilake yen lagi mlebu. Nomer kasebut diarani, aku ora ngelingi babagan 15-2 ewu, aku mikir, keluhan utama yaiku kekurangan senjata lan amunisi. DPR nglaporake manawa sukarelawan teka saka Rusia ngliwati tapel wates. Aku nulis yen aku ora njaluk perang kanggo tenggara. Cukup jelasake kenapa demonstrasi pertahanan ing sisih kidul-wétan dilarang ing Moskow? Napa bantuan kamanungsan dikirim utamane menyang Suriah lan Serbia (nanging, dina iki aku weruh sing nyebutake manawa Partai Demokrat Liberal wiwit ngumpulake bantuan kamanungsan)? Aku wis meneng wae soal persediaan senjata... Lha nek durung wayahe ayo dienteni. Mungkin sawise karusakan saka resisters pungkasan, Jeksa Agung bisa ngetokake bakal dibusak dhewe :( Kita wis suwe dadi penjajah ing mata masyarakat donya - sawise aneksasi Crimea.
            1. KS4E
              +2
              24 May 2014
              Komunitas donya iku ngapusi lan provokator. Padha mbutuhake fragmentasi lan kemunduran saka Rusia ing sembarang cara. Miturut cara, wong biasa saka Amerika Serikat lan Jerman ngomong kanggo ndhukung Rusia.
            2. Medved
              +1
              25 May 2014
              Apa sampeyan ora mikir yen sanajan tanpa rahasia, dhukungan non-militer saka Rusia, kabeh "pemberontak" iki ora bakal tahan nganti seminggu nglawan wong sing luwih murah, nanging isih dadi tentara? Lan iki sanajan kasunyatane mayoritas populasi luwih seneng lungguh ing omah? Sampeyan ngerti, dina "pemberontakan nasional nglawan penjajah jahat" wis suwe. Cukup adil, kanthi cara, kanggo loro-lorone konflik. Aku cenderung mikir yen apa sing kita deleng saiki ing Ukraina minangka konflik oligarki ing ruang postyanakov. Lan ing bagean "separatis" ana uga kapentingan sawetara warga sugih banget ing Ukraina. Mung lara ing sirah wong Ukrainia ing werna ditarik mati ing sumber jaringan, pouring feces kabeh watara lan ora weruh ngluwihi irung biru-abu-abu.
          3. KS4E
            0
            24 May 2014
            Kutipan: Viktor.N.Aleksandrov.
            Ya, ana wong Rusia, nanging yen wong-wong Rusia iki ora pengin nglawan kebebasane, kenapa bocah-bocah kita (lan sampeyan uga) kudu berjuang kanggo kebebasane.
            LAN KOWE LAN ANAK ORA RUSIA??? .Kita ora kudu "mbuwang panah", nanging dadi wong siji!
            1. +2
              24 May 2014
              Yen kedadeyan kasebut, aku ora ragu-ragu njupuk "Saiga" saka brankas lan perang, sanajan aku wis pensiun luwih saka 10 taun, nanging kesehatanku ngidini lan duwe pengalaman. Nanging ing wilayah Donetsk lan Lugansk ana persis pensiunan sing padha ngerti carane nyekel senjata ing tangane. Lan dheweke luwih seneng nginep ing omah. Iki tegese keselarasan iki cocog karo wong-wong mau. Ing kene sampeyan kabeh ngomong babagan "wong siji Ora. Dadi sing lungguh ing omah ora, ketoke, nganggep awake dhewe dadi wong tunggal. Dheweke duwe swasana gumantung sing kuat - supaya paman saka njaba teka. lan nglindhungi wong-wong mau "Ora ana karakter massa, lan ora ana. Strelkov langsung nunjukake iki. Lan kanthi cara kasebut, dheweke ora sambat babagan kekurangan senjata. Dheweke mung ngomong babagan ora ana wong sing siap perang. sabab siji (yen, liyane lan liyane mung kanggo dhewe, house native karo ruang paling ngisor mulyo ngendi sampeyan bisa njagong ing. Dadi dadi metu sing mung nomer cilik saka populasi lanang pertempuran-siap lokal bener gelut, nalika liyane njagong. lan ngenteni wong kanggo nindakake kanggo wong-wong mau.
              1. RAF
                +1
                25 May 2014
                Bener!!!Prinsip lawase, "gubugku ana pinggir", mlaku.
        2. KS4E
          +1
          24 May 2014
          nika 407, Sampeyan pancen bener, kita minangka wong sing dibuwang menyang pojok, nanging hukum alam.
      2. +1
        23 May 2014
        sijine plus, nanging kabeh padha, Ukrainians duwe soko apa. luwih saka setahun, saiki wis nyiyapake checkpoints cedhak Kiev kanggo "ngusir tank Rusia" ,, nanging sampeyan isih ora bisa dadi ciut-minded ., sing Polandia mbantu putrane, nanging padha lali kabeh.
  5. + 15
    23 May 2014
    Aku yakin manawa saka sisih Merkel iki minangka "mudhun tanpa pangarep-arep" pungkasan, supaya bisa ngomong: "Aku nindakake kabeh sing aku bisa ...", banjur bakal ana "beku" sing bakal nyenengake semangat para integrator Eropa lan inisiatif bakal rampung menyang Kremlin.
    1. + 12
      23 May 2014
      Kutipan: Predator-74
      Aku yakin manawa saka sisih Merkel iki minangka "mudhun tanpa pangarep-arep" pungkasan, supaya bisa ngomong: "Aku nindakake kabeh sing aku bisa ...", banjur bakal ana "beku" sing bakal nyenengake semangat para integrator Eropa lan inisiatif bakal rampung menyang Kremlin.

      Aku setuju, jenenge, wektune kanggo nyelehake POINT sing gedhe lan lemu !!! Yen ora, dheweke bakal terus ngandhani apa sing kudu ditindakake, ing ngendi lan kepiye mikir! Kirim kabeh menyang alas !!!
  6. + 11
    23 May 2014
    Klassnaja Statja - v to4ku!!!
    1. + 11
      23 May 2014
      Kutipan saka Elena
      Klassnaja Statja - v to4ku!!!

      Oleg Chuvakin iku ya . Sniper!
    2. +4
      23 May 2014
      Kutipan saka Elena
      Klassnaja Statja - v to4ku!!!

      Herzlichen Dank, Elena! tresna
  7. -17
    23 May 2014
    Nanging dheweke bisa ngakoni, supaya mengko bisa duwe kertu trump ing negosiasi babagan mbayar bensin, sawise kabeh, gas iku kabeh, kabeh, kabeh.
    1. + 19
      23 May 2014
      Ya, ngakoni, banjur remet sirah ing antarane sikilmu, nanging bajingan iki ora ngerti kertu trump, dheweke bakal mutusake ing PBB lan nindakake apa sing dibutuhake, sampeyan ora bisa nyerah ing kasus apa wae - iki fasis. .
      1. -5
        23 May 2014
        Ayo ngenteni, ora suwe, nanging kita bakal weruh
    2. +8
      23 May 2014
      Kutipan saka saag
      kertu trump kuwi ing rembugan gas

      ora ana gunane yen rembugan karo junta saiki babagan rega, dheweke ora bakal mbayar $ 100.
      Tak kira tugase nggolek liyane nganti mbalik, dadi duit kridit mung turu.....
  8. + 17
    23 May 2014
    Lan kepiye Yatsenyuk, dheweke saiki bisa ngomong omong kosong. Sawise 25 Mei, dheweke bakal ngasah ski saka Ukraina ing endi wae sing luwih cedhak karo Amerika sing diberkahi - kanggo maca ceramah, kanggo seneng karo sing duwe.
  9. +3
    23 May 2014
    Katon kaya kanselir wanita iki duwe masalah otak (mung ing ngendi dasi perintis rong warna lan drum ing gulu)? Inggih, ing ngendi "pendita" Baptis iki menek - "karo moncong kendi lan ing baris kalashny"? Inggih, kita bakal ngomong bajingan sawise 2 Juni lan mangerteni sing bakal mbayar utang kanggo gas kanggo "Svidomo"! Ing ngisor iki ana wong sing ora sopan "dheweke pengin menek wit cemara lan ora kupas bokong"!
  10. + 15
    23 May 2014
    Logika Yatsenyuk padha karo logika maling mobil sing mbalekake menyang pemilike kanggo "ganjaran" ...
  11. + 10
    23 May 2014


    MOBILISASI Umum TOP RUSSIA ing CIS! (Maksimum Repost)
    23 Mei 2014, Empire
    Wong lanang, saben wong sing pengin lan bisa mbantu sedulur-sedulur ing Ukraina!

    Saben uwong ngerti yen iki minangka perang bankir internasional lan perusahaan transnasional karo Rusia, Rusia, Slavia, karo kabeh ras putih. Kita sengaja diadu kanggo nggawe kita luwih cilik. Kita uga ngerti iki, nanging nganti kita menehi asu iki ing untu, supaya kabeh padha mabur metu, padha ora bakal tenang lan bakal terus lan nambah iki lawlessness getih.

    Saben kita mung WAJIB, sadurunge awake dhewe, garwane lan anak-anak, sadurunge putu lan generasi Slavia sing bakal teka, kanggo ngadeg kanggo mbela omahmu.

    Saiki aku ana ing Rostov, aku bisa nyedhiyakake koridor lan "kabeh sing sampeyan butuhake" kanggo iki. Akeh sing duwe kulawarga lan sanak keluarga ing Ukraina, wong ora bisa tetep ing omah nalika kedadeyan kasebut, lan dheweke lunga menyang klompok cilik 4,5-10 wong, pindhah menyang sing ora dingerteni kanthi tangan kosong !!

    Ayo nggawe FIST BESI lan kenek sapisan lan kanggo kabeh!! Tentara ora bakal nglawan rakyat, lan kulit korup kasebut ora bisa nindakake apa-apa (iki dituduhake kanthi serangan ing pos papriksan Stanytsia Luhanska: saka 60 PS sing nyerang, 40 ana 20 lan 300 tawanan, tawanan kita ora entheng XNUMX ), dadi kamenangan bakal dadi milik kita. Pitakonan karo PMC, nanging apa kita duwe sawetara "spesialis" sing apik??!

    Saiki kabeh scum ing wangun mercenary wis padha ngumpul ing Ukraina kanggo matèni sedulur-seduluré kanggo dhuwit, supaya ayo padha ngilangke metu saka bumi karo siji IRON FIST !!

    Kontak kanggo koordinasi:

    Skype: sonnar44, Krasnodon
    Email: [email dilindhungi]
    Megafon: +79381274891
    MTS Ukraina: +380999011411
    1. +6
      23 May 2014
      Aku maca ing Twitter wingi, perdana menteri DPR nulis yen sukarelawan Rusia ora seep liwat tapel wates, nanging mung liwat iku :) Lemah, nanging nyenengake.
  12. +9
    23 May 2014
    Kasunyatane yaiku Rusia uga ora pengin kelangan pelanggan Eropa uga wong Eropa pemasok.
    Dheweke nggunakake apa sing kudu kita adol, lan kita nggunakake apa sing kudu dituku. Pitakonan utama yaiku sapa sing luwih peduli? Ana game, nggetak, nanging wektu tightening perkakas ora Unlimited, spring isih bakal njupuk. Lan sing tega, amarga kabeh iku luwih utawa kurang stabil. Nganti komplotan bajingan teka kuwasa liwat kepala lan tangan para sadulur kita sing bisu ing pikiran saka Ukraina, sing mung ora duwe apa-apa nanging ngatur tarian ngubengi geni Maidan.
    1. Djein
      +1
      23 May 2014
      Kutipan saka DimSanych
      Padha seneng


      Ayo freaks nggunakake, nanging kanggo miwiti dictating soko wis ngluwihi ....

      Ngomong karo kewan sing ora mbayar utang, lan ing wektu sing padha nuntut kita ... ??? Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngilangi rasa hormat marang awake dhewe ....
    2. Komentar wis dibusak.
  13. +3
    23 May 2014
    Dhuwit, prabayar, mbayar maneh .... Lan ing ngendi cadangan emas negara?
    2/3 saka cadangan emas Eropah disimpen ing AS, kang kok padha meneng. Dadi nalika wulan Februari lan Maret dheweke nulis babagan pesawat transportasi, dheweke ngekspor emas menyang Amerika. Iki sebabe Amerika Serikat terus nyekel Ukraina. Banjur padha duwe sethitik dhuwit, nanging banjur banget
    Umumé, Dewan Perwakilan Rakyat mutusake kanggo nyedhiyakake $ 2015 milyar kanggo kabutuhan pertahanan ing taun fiskal 1, sing diwiwiti ing Amerika Serikat tanggal 600 Oktober. Miturut rencana Kongres, $ 495,8 milyar saka jumlah iki bakal menyang anggaran Pentagon, $ 17,9 milyar kanggo program Departemen Energi kanggo nambah senjata nuklir, lan $ 79,4 milyar kanggo operasi militer ing luar negeri, kalebu ing Afghanistan.
    http://news.mail.ru/politics/18294224/?frommail=1

    Kyiv, mangertos yen dheweke ora bakal ngasilake dhuwit - dheweke bakal ngetung kabeh lan kabeh.
    Mungkin ora, nanging miturut apa sing kedadeyan, kesimpulan kasebut nuduhake dhewe ... opo
    Р РњРҐРћ
    1. 0
      23 May 2014
      Kutipan saka Ruswolf
      Lan ing ngendi cadangan emas negara?


      Ngomong-ngomong, dhuwit kita disimpen ing ngendi? Ora ing Fed kanthi kasempatan?
      1. +1
        23 May 2014
        The Fed nyithak dhuwit, ora nyimpen.
  14. +6
    23 May 2014
    "Impen, impen, endi manismu?"
    Ngimpi wong lanang, ngimpi. EU, bebarengan karo Merkel, wis ngimpi, utamané sawise penandatanganan kontrak gas ing China. Saiki wektune ora kanggo ngreksa junta Kyiv, nanging kanggo nyenengake Rusia ing kabeh cara supaya katup ora mati.
    1. 0
      23 May 2014
      Persis! Sampeyan isih kudu entuk dhuwit kanggo Vaseline!
    2. 0
      23 May 2014
      Sing kabeh alangan, ketok ora wikan dening jalmo iki saka Mars, inersia pikiran ketok (utawa apa proses iki nggantèkaké kanggo iki pungkasan-nyembah), nanging h..ropa ora ana maneh de facto sembarang pasukan full-fledged. , mung kasur mouthpiece, lan dheweke nyanyi ora mung saka swara wong liya, nanging, ing sadawane dalan, lan ora kabeh "kanthi cangkeme." Utawa versi kapindho - sawise kabeh, trochs independen mbuwang Merkel, lan banjur "Savras nandhang sangsara tanpa bridle." wong bodho
  15. +8
    23 May 2014
    Ya, nyopot celonone, nyemplungake awu ing sirah, njaluk ngapura marang kabeh wong, lan liya-liyane. Kulon karo Kyiv Fuhrers urip ing sawetara jinis donya dhewe, padha digunakake kanggo menehi printah marang lackeys lan nuntut eksekusi, lan Kyiv self-proclaimers menyang kono uga, supaya Yaytsenyukh njaluk saka Turchinov lan kosok balene, uga, ing kasus nemen, saka bojoné.
    1. +2
      23 May 2014
      Kutipan: Arhipenko Andrey
      Inggih, paling ora kanggo bojone.

      Dheweke ora menehi maneh.
  16. +5
    23 May 2014
    Umumé, keamanan pipa gas, luwih tepat, pasokan gas, wis dadi alasan kanggo intervensi kita (minangka, pancen, NATO). Wingi ana artikel dening Anatoly Wasserman "Ngreksa Ukraina bersatu minangka pilihan sing paling apik kanggo Rusia", kabeh bener, nanging kanthi syarat "Ukraina bersatu" iki ramah karo Rusia, utawa paling ora netral. Apa cemlorot kanggo kita ing legalization saka junta meh ora bisa tampi minangka pilihan sing paling apik, utamané ing cilik saka "united" Ukraina. Masalah karo gas, yen ora pain ing bokong, bakal ditanggulangi enggal, kaya masalah karo basis armada kita ing Crimea wis ditanggulangi, Ukraina kudu maneh dadi Rus. Frau Merkel pengin apik kanggo dheweke Jerman lan wong Ukraina, supaya padha ngenali legality referenda ing kidul-wétan Ukraina, uga arsip wigati lan legitimasi saka kapentingan nasional Rusia ing Ukraina.
  17. +2
    23 May 2014
    Wong bodho nglairake wong bodho, diwaca: Departemen Negara nglairake endhog ....
  18. +8
    23 May 2014
    mateni gas lan seneng sirkus!
    1. +8
      23 May 2014
      Quote: gratis
      mateni gas lan seneng sirkus!

      Ora cukup brondong lan bir ya ... Kita kudu ngalih menyang wiji lan kvass ...
      1. 0
        25 May 2014
        Aku setuju karo radish, horseradish lan kvass karo wiji, nanging gas diblokir!
  19. Dbnfkmtdbx
    +5
    23 May 2014
    Aku saka perantara kaya Merkel, aku mung menehi dheweke apa sing ora diterjemahake kanthi bener, yen dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan, lan yen nerjemahake kanthi bener, mula dheweke lara banget, kampanye ora bisa diobati. wassat
  20. +3
    23 May 2014
    Inggih, anekdot "banyu resik".
  21. +2
    23 May 2014
    Suwene pasuryan Presiden Federasi Rusia bisa diterbitake kanthi ekspresi rai sing padha? Apa, sampeyan ora bisa nemokake foto sing luwih apik?
    Frau, barak kaya sing sampeyan seneng, nanging kita, ora, ora.
  22. +5
    23 May 2014
    Baranov kudu angon. Nganti Amerika dilebokake ing panggonane, bakal ora ana sing pungkasan.
  23. 0
    23 May 2014
    Iku muni, kita Wigati, rada aneh: kaya Yatsenyuk nawakake Eropah kanggo asuransi marang nyolong gas Rusia dening Ukraina. pinesthi kanggo EU, nanging arep liwat pipelines ing wilayah saka "merdika".

    Ya, kok aneh yen kita nganggep yen pipa gas wis didol (apa regane ora jelas), mula iki minangka penyamaran sing apik kanggo tumindak iki.
  24. +1
    23 May 2014
    nyuda rega gas kanggo independen - yen ora, arbitrase internasional mbutuhake: Yatsenyuk ora bakal munggah ing kono tanpa dhukungan saka Eropa.

    utawa mung ora ngedol kothak?!!!
  25. parus2nik
    +3
    23 May 2014
    Tangan bengkok ... Nanging ... kontrak gas karo China wis ditandatangani .. kita ora bisa nyedhiyani gas .. menyang Eropah ..
  26. 0
    23 May 2014
    Dheweke nggawe tawaran. Ya, bolongan lan ati ... GDP dudu bakul sampah (iki babagan Merkel) lan dudu homo (iki babagan Yaitsonyukha)
  27. 0
    23 May 2014
    Pranyata ora ana sing aneh ing kene: Yatsenyuk (sawise kabeh, dheweke minangka ahli ekonomi), ketoke, ngetung soko.

    MU..AK he, ora ana definisi liya!! ngguyu
  28. + 19
    23 May 2014
    Ukraina minangka kekuwatan pipa sing apik ...
    Kuat ngandika! Kuat mbengkongaken, kesengsem!
    Nggawa cathetan!
    1. +1
      23 May 2014
      Kutipan: podpolkovnik
      Ukraina minangka kekuwatan pipa sing apik ...

      mandheg
      Pipa bekas - ya
    2. necha265
      0
      23 May 2014
      Tanpa gas, bakal katon kaya SEWER sing prasaja! Lan ing sawetara taun, bakal dipisahake kanggo didaur ulang !!))))))))))))
      1. 0
        23 May 2014
        Pipa minyak wis dadi PPC. Kalomoisky ngetokake cadangan.
  29. + 15
    23 May 2014
    Rencana Yaytsenyuk ing tumindak.. ngguyu
    1. waisson
      +5
      23 May 2014
      ---------------- hi
  30. +5
    23 May 2014
    Kepiye carane kita ngomong ing Rusia? ....... Kanggo sembarang licik w / o / p / y ana x / r / e / n karo meneng.
    Apa padha mikir donya kabèh bodho? Inggih, oke, kita "jaket quilted" lan "Colorados" dianggep bodho, nanging sing bisa dideleng saka proposal iki, padha padha karo wong Eropa. Sawetara wong "pinter".
    Dadi egghead siap. Bakal mabur luwih adoh tinimbang sing dideleng.
  31. Sergey 57
    +5
    23 May 2014
    Merkel ora maneh averse kanggo tawar-menawar, nanging dheweke wis ilang pakulinan kanggo nindakake, kabeh ancaman lan pesenan, nanging karo RUSSIA iki ora bisa maneh. Dadi, para wong Eropa, sinau ngomong kanthi dhasar sing padha bakal migunani.
  32. +3
    23 May 2014
    Sampeyan kudu naif utawa lara ing sirah, Rusia minangka republik bonanavya kanggo pracaya tenan sing kapentingan kita bisa digatèkaké, Aku iku bakal minangka ngandika Rusia, lan Mungkin nang endi wae padha soften posisi, mung ngendi iku kedaden supaya wedhus serigala e ... wah, sampeyan krungu bab iki, aku wong ora!
  33. +1
    23 May 2014
    Kabeh iki ngelingake aku lelucon babagan bisnis. Loro ketemu. "Tukokno macet sak truk." apik. Sing siji golek gerbong, sing nomer loro. Lelucon iku Rusia duwe gas, nanging Eropa ora.
  34. +1
    23 May 2014
    Ayo ndeleng apa sing diomongake presiden kita ...
  35. +3
    23 May 2014
    Siji bisa nimbang kahanan Merkel iki yen:
    Referendum Krimea diakoni ing Ukraina lan Kulon,
    banyu ing Crimea ora diganggu,
    nyedhiyakake koridor tanah saka Rusia liwat wilayah Ukraina menyang Crimea.
    1. +1
      23 May 2014
      Ya, iku kabeh, kanthi banyu sing padha (pamarentah Ukraina) bakal padha karo gas - ing kertas bakal diwenehake, nanging ing urip nyata terusan Crimean Lor bakal tetep garing ...
  36. Ork-78
    +1
    23 May 2014
    Kyiv idiocy iku nulari!
    1. 0
      23 May 2014
      Ing Course saka Eropah, epidemi debilizma. Iku wektu kanggo bali Onishchenko menyang kirim.
  37. +4
    23 May 2014
    Nanging ana masalah cilik. Pemilu iki minangka priori sing ora sah. http://varjag-2007.livejournal.com/6170640.html
  38. +1
    23 May 2014
    Kutipan: Veles75
    "Jelas yen Kulon lan Kyiv, sing wis gabung, wis mutusake ndhikte kahanan Russian "tentrem"."
    Loro tembung kunci sing disorot, mung kanggo sing pisanan aku mikir yen tarif luwih kuwat lan sing nomer loro jelas ing kuotasi! Punika kabeh inti saka geyropa !!! DICTATE!
    Lan p.e.n.d.o.s.k.i.y fawn iki Yaykinyuhayuschey mung bisa mbukak tutuk karo ijin saka bapak lan ibu Western. Fu m.la!
    Aja ngrungokake lan ora pracaya lan ora ngerti! gas mati sawise 3 Juni!
    iku kabeh krapuziki, tarian wis rampung !!! (c)

    Yen GEIS kabeh bisa menehi pitunjuk babagan liya, banjur menyang ngendi Ukraina ?!, Yatsuha bakal mikir nalika mbukak cangkeme!?
  39. +4
    23 May 2014
    Merkel mung guyon. Dina iki Gestapo teka ora marem, dikutuk helluva akeh!
  40. +2
    23 May 2014
    Lan apa Rusia, sing ilang ing sawetara jinis perang, sing sawetara kahanan ndhikte?
  41. +1
    23 May 2014
    tanpa dhukungan mburi

    Ing konteks Yatsenyuk, iki kaya-kaya ambigu.
    1. 0
      23 May 2014
      Cukup cetha banget! ngguyu
  42. 0
    23 May 2014
    Apa kita ngakoni pemilihan presiden utawa ora, Ukraina iku violet. Nganti saiki, aku durung krungu pendapat spesialis siji babagan adol gas menyang Eropa ing tapel wates Ukrainia, kabeh minus lan plus ...
  43. LIS 25
    +3
    23 May 2014
    Dheweke wis entuk, mateni gas lan supaya dadi panas karo kayu bakar. Ora ngakoni iki pseudo-pemilihan. am
    1. Fanat1984
      +1
      23 May 2014
      Ana siji masalah BIG ing statement sampeyan: Iku kabeh padha kanggo pindhah menyang SIBERIA kanggo kayu bakar, lan SIBERIA iku RUSSIA!!!!! ngguyu
  44. 0
    23 May 2014
    perusahaan gas diundang kanggo tuku gas ing tapel wates Federasi Rusia. Ukraina ngenteni investor saka EU lan AS. Apa aku ngerti kanthi bener yen sistem transportasi gas ora ana maneh ing Ukraina? utawa mung arep sijine munggah kanggo lelangan. Yen mangkono, luwih logis Gazprom kanggo rembugan transit karo pemilik, lan Kyiv ana ing sisih.
  45. Fanat1984
    0
    23 May 2014
    Putin nindakake kabeh kekuwatane kanggo nganakake pemilihan ing Ukraina, mundur pasukan saka tapel wates karo Ukraina!!! Dina sabanjure, Sektor Tengen mlayu menyang Luhansk ... Lan kepiye carane bisa dingerteni? am
    1. necha265
      0
      23 May 2014
      Padha kesusu lan langsung raked)))))))) Ing lengkap
    2. +1
      23 May 2014
      Censor wis nguwuh-uwuh yen Putin mundurake pasukan kasebut mung sawise dheweke yakin yen militer getih ora ana gunane, lan campur tangan Rusia ora dibutuhake maneh.

      Domino ora ditutup
      Lan kuku pungkasan ora didorong ing ...
      Shche ne vmerla Ukraina!
      Nanging ambune wis nyusup
  46. 0
    23 May 2014
    .Kremlin kudu mundur sabisa-bisa saka wilayah Donetsk lan Luhansk (sing ora nyedhaki), ngakoni pemilihan 25 Mei minangka "sah" lan malah "sah", yaiku, setuju yen anak didik Barat bakal mrentah Ukraina, lan nyuda. rega gas kanggo sawijining - digunakake arbitrase internasional bakal mbutuhake: Yatsenyuk ora bakal menek ana tanpa support mburi Eropah.

    Dulyu tray Putin kudu nuduhake wong, lan ora pindhah menyang kahanan kuwi.
  47. +5
    23 May 2014
    Ana crita sing apik banget "The Leader of the Redskins" dening O. Henry, sing dihormati dening aku. Ing kana, para bandit njupuk sandera bocah cilik - dheweke ora bisa mbayar maneh. Dadi, Ms. Merkel lan Pak Obama, ninggalake Donetsk lan Lugansk karo Odessa lan Kharkov, lan njupuk liyane minangka sandera. Aku mikir yen ing Desember sampeyan bakal mbayar tambahan Rusia kanggo njupuk maneh. Inggih, kita bakal nimbang masalah karo sekutu, miturut kondisi kita, mesthi ;-)
  48. +1
    23 May 2014
    Merkelsha janji bakal ndeleng Yutsonyukh yen dheweke bakal mbela kepentingan Ukraina lan ora pengin ngerti, kepentingan terwelu lan kepentingan Ukraina diametrik ditentang. rampung ing meja, ing wangun sajian daging terwelu goreng
  49. Komentar wis dibusak.
  50. +1
    23 May 2014
    dheweke ora ngakoni referendum ing Crimea, kita ora ngakoni pemilihan ing Ukraina - skor padha ... sing lucu yaiku kita lan dheweke ora peduli karo kabeh pengakuan bebarengan iki ...
  51. +1
    23 May 2014
    Banding:

    "Kajaba iku, Angela Merkel ujar manawa dheweke bakal ngurus pribadi kanggo ningkatake hubungan antarane Rusia lan Uni Eropa. Dheweke uga nyathet yen faktor sing nemtokake hubungan antarane Jerman lan Rusia yaiku carane pemilihan sing bakal teka ing Ukraina ditaksir. "

    и

    "Kita duwe gagasan kasar babagan apa sing dijanjekake mitra Barat kita ..." (S. Lavrov).

    IMHO, borjuis ora ngerti apa sing kudu diomongake ...
  52. +2
    23 May 2014
    Lelucon kabeh yaiku salah sawijining pratelan junta nalika pisanan dadi kuwasa yaiku privatisasi Ukrnaftogaz, kalebu Ukrtransgaz (ing tembung liya, pipa), sing ditentang sacara kategoris sadurunge dadi kuwasa. Kabeh iku logis banget. Wong lanang sing menarik banget katon ing pimpinan perusahaan lepas pantai sing ora ngerti babagan produksi gas ing Ukraina - Biden Junior lan mantan Kwasniewski. Kayane kantor iki bakal dadi pemenang lelang pipa gas. Nanging kanggo iki perlu Rusia lan EU setuju iki. Rusia ora bakal setuju karo iki. Mulane, EU kudu "yakin" akeh. Lan kanggo nindakake iki, perlu kanggo nyilikake pengaruh Rusia ing komponen transportasi gas, mulane dheweke nyoba mindhah titik kontrol menyang tapel wates Rusia lan Ukraina. Iki bakal kedadeyan nalika Rusia mbatesi pasokan gas menyang Ukraina, sing, nyatane, nyebabake iki, amarga Bakal perlu kanggo nuduhake anggota EU beda antarane gas pompa lan dicolong dening Ukraina. Lan iki kudu ditindakake. Iki tegese Rusia ora bakal bisa mbatesi pasokan gas tanpa kelangan pengaruh ing pipa. TAPI... Ing kasunyatan, ana perang sipil ing Ukraina. Lan sing saka junta bisa njamin safety saka pipo tanpa kelangan gambar?
  53. +5
    23 May 2014
    Rusia bisa nampa pemilihan, nanging kanthi syarat. 1. Kulon lan Ukraina ngakoni manunggaling Krimea menyang Rusia. 2. Ukraina undertakes kanggo mbayar ALL utang kanggo Rusia lan perusahaan Russian. Kulon kudu dadi penjamin kanggo mbayar kabeh utang. 3. Ukraina lan Kulon kudu ngakoni hak-hak Kidul lan Wétan Ukraina (Novorossiya) kanggo netepake diri. 4. Panguwasa Ukraina kudu ngidini penyidik ​​​​Rusia lan Jerman nyelidiki pembantaian Odessa.
    Lan saiki babagan posisi Kulon menyang Rusia. Sanajan Barat ora entuk manfaat saka sanksi marang Rusia, kita kudu ngakoni manawa keuntungan saka kolonisasi Kulon ing Ukraina bakal ngluwihi kabeh kerugian. Loro ekonomi lan politik. Mulane, Rusia uga kudu nimbang-nimbang maneh gerakane yen Barat revisi perjanjian karo Gazprom (panrima ing tapel wates Rusia-Ukraina). Rusia kudu nimbang maneh mata uang pembayaran kanggo nanggepi iki. Yaiku, ngalih menyang rubel nalika mbayar gas lan lenga. Iki bakal nyebabake ambisi Kulon lan ekonomine angel banget.
    1. 0
      23 May 2014
      Kutipan saka tnk1969
      Senajan Kulon ora entuk manfaat saka sanksi marang Rusia, kita kudu ngakoni yen keuntungan saka kolonisasi Kulon ing Ukraina bakal ngluwihi kabeh kerugian. Loro ekonomi lan politik.

      Kok dumadakan? Apa sing sugih babagan Ukraina sing bisa narik minat Kulon? Mung ing ngisor iki:
      1. Njamin keamanan transit Rusia.
      2. Sumber Daya Manusia.
      3. Tanah kanggo tetanèn.
      4. Metalurgi.
      Titik 1 ora bisa ditindakake tanpa Rusia.
      P.2 mamang banget. Eropa Barat "ngembangake" sumber daya manusia negara-negara Eropa Timur, lan ing paling sethithik 10 taun sabanjure dheweke ora butuh luwih akeh.
      P.3 - Eropah wis akèh tanah dhewe, padha ora perlu pesaing ing pasar iki.
      P.4 - Eropah ora banget kasengsem ing logam. Keprigelan Jerman, Luxembourg lan Prancis bakal mbantah banget.
      Kabeh sing isih ana geopolitik, yaiku, ngipi elek kanggo Rusia - penyebaran pasukan NATO - maca US - ing underbelly alus saka Rusia Nanging iki provoking respon nyukupi. Rusia bisa maneh gawé pluru medium-range lan maneh, kaya ing 80s, terus Eropah dening tenggorokan ("thanks" kanggo Gorbachev kanggo ngancurake sistem rudal paling apik ing donya RSD-10 - iku kaya Topol, nanging shoots nyedhaki).
      Ora ana gunane Eropa campur tangan ing Ukraina. Mung AS sing butuh iki.
  54. 0
    23 May 2014
    Tetep ngadeg kaya watu!
  55. 0
    23 May 2014
    Aku setuju banget karo ekspresi sing ana ing pasuryan PRESIDEN KITA! kaya YAKUEYU karo usul kaya ngono.... apa kowe ora menyang (_._) negatif
  56. -1
    23 May 2014
    Rusia bisa nampa pemilihan, nanging kanthi syarat. 1. Kulon lan Ukraina ngakoni manunggaling Krimea menyang Rusia. 2. Ukraina undertakes kanggo mbayar ALL utang kanggo Rusia lan perusahaan Russian. Kulon kudu dadi penjamin kanggo mbayar kabeh utang. 3. Ukraina lan Kulon kudu ngakoni hak-hak Kidul lan Wétan Ukraina (Novorossiya) kanggo netepake diri. 4. Panguwasa Ukraina kudu ngidini penyidik ​​​​Rusia lan Jerman nyelidiki pembantaian Odessa.
    Lan saiki babagan posisi Kulon menyang Rusia. Sanajan Barat ora entuk manfaat saka sanksi marang Rusia, kita kudu ngakoni manawa keuntungan saka kolonisasi Kulon ing Ukraina bakal ngluwihi kabeh kerugian. Loro ekonomi lan politik. Mulane, Rusia uga kudu nimbang-nimbang maneh gerakane yen Barat revisi perjanjian karo Gazprom (panrima ing tapel wates Rusia-Ukraina). Rusia kudu nimbang maneh mata uang pembayaran kanggo nanggepi iki. Yaiku, ngalih menyang rubel nalika mbayar gas lan lenga. Iki bakal nyebabake ambisi Kulon lan ekonomine angel banget.
  57. 0
    23 May 2014
    Rusia bisa nampa pemilihan, nanging kanthi syarat. 1. Kulon lan Ukraina ngakoni manunggaling Krimea menyang Rusia. 2. Ukraina undertakes kanggo mbayar ALL utang kanggo Rusia lan perusahaan Russian. Kulon kudu dadi penjamin kanggo mbayar kabeh utang. 3. Ukraina lan Kulon kudu ngakoni hak-hak Kidul lan Wétan Ukraina (Novorossiya) kanggo netepake diri. 4. Panguwasa Ukraina kudu ngidini penyidik ​​​​Rusia lan Jerman nyelidiki pembantaian Odessa.
    Lan saiki babagan posisi Kulon menyang Rusia. Sanajan Barat ora entuk manfaat saka sanksi marang Rusia, kita kudu ngakoni manawa keuntungan saka kolonisasi Kulon ing Ukraina bakal ngluwihi kabeh kerugian. Loro ekonomi lan politik. Mulane, Rusia uga kudu nimbang-nimbang maneh gerakane yen Barat revisi perjanjian karo Gazprom (panrima ing tapel wates Rusia-Ukraina). Rusia kudu nimbang maneh mata uang pembayaran kanggo nanggepi iki. Yaiku, ngalih menyang rubel nalika mbayar gas lan lenga. Iki bakal nyebabake ambisi Kulon lan ekonomine angel banget.
  58. 0
    23 May 2014
    Rusia bisa nampa pemilihan, nanging kanthi syarat. 1. Kulon lan Ukraina ngakoni manunggaling Krimea menyang Rusia. 2. Ukraina undertakes kanggo mbayar ALL utang kanggo Rusia lan perusahaan Russian. Kulon kudu dadi penjamin kanggo mbayar kabeh utang. 3. Ukraina lan Kulon kudu ngakoni hak-hak Kidul lan Wétan Ukraina (Novorossiya) kanggo netepake diri. 4. Panguwasa Ukraina kudu ngidini penyidik ​​​​Rusia lan Jerman nyelidiki pembantaian Odessa.
    Lan saiki babagan posisi Kulon menyang Rusia. Sanajan Barat ora entuk manfaat saka sanksi marang Rusia, kita kudu ngakoni manawa keuntungan saka kolonisasi Kulon ing Ukraina bakal ngluwihi kabeh kerugian. Loro ekonomi lan politik. Mulane, Rusia uga kudu nimbang-nimbang maneh gerakane yen Barat revisi perjanjian karo Gazprom (panrima ing tapel wates Rusia-Ukraina). Rusia kudu nimbang maneh mata uang pembayaran kanggo nanggepi iki. Yaiku, ngalih menyang rubel nalika mbayar gas lan lenga. Iki bakal nyebabake ambisi Kulon lan ekonomine angel banget.
  59. -1
    23 May 2014
    Rusia bisa nampa pemilihan, nanging kanthi syarat. 1. Kulon lan Ukraina ngakoni manunggaling Krimea menyang Rusia. 2. Ukraina undertakes kanggo mbayar ALL utang kanggo Rusia lan perusahaan Russian. Kulon kudu dadi penjamin kanggo mbayar kabeh utang. 3. Ukraina lan Kulon kudu ngakoni hak-hak Kidul lan Wétan Ukraina (Novorossiya) kanggo netepake diri. 4. Panguwasa Ukraina kudu ngidini penyidik ​​​​Rusia lan Jerman nyelidiki pembantaian Odessa.
    Lan saiki babagan posisi Kulon menyang Rusia. Sanajan Barat ora entuk manfaat saka sanksi marang Rusia, kita kudu ngakoni manawa keuntungan saka kolonisasi Kulon ing Ukraina bakal ngluwihi kabeh kerugian. Loro ekonomi lan politik. Mulane, Rusia uga kudu nimbang-nimbang maneh gerakane yen Barat revisi perjanjian karo Gazprom (panrima ing tapel wates Rusia-Ukraina). Rusia kudu nimbang maneh mata uang pembayaran kanggo nanggepi iki. Yaiku, ngalih menyang rubel nalika mbayar gas lan lenga. Iki bakal nyebabake ambisi Kulon lan ekonomine angel banget.
  60. +1
    23 May 2014
    Kirimi kabeh, ngethok pipa menyang pinggir. Carane iki bisa !? Kanggo piala dhewe, aku lan p......s? Wah tenan!!! Aku entuk, aku bakal njupuk gergaji besi lan dipotong pipa ...
  61. +2
    23 May 2014
    Wong wadon lawas Angela lungguh ing douche NSA kuwat, paling kamungkinan, supaya dheweke cepet-cepet bali lan kasebut. Ora bisa mlumpat. Terwelu bener piye wae malah manteb ing ati croaked ing TV, ngandika ayo kang nggawe titik pemukiman ing tapel wates. Sanajan mangkono, mula kudu nandur modal ing pangembangan shale - lan negara bangkrut. Iki ngendi mottrazzi bakal teka kanggo bantuan karo Bunch saka presiden mati. Nanging amarga DPR nglawan, lan ing kono ana simpenan shale minyak paling gedhe (ing tapel wates karo wilayah Kharkov), mula dheweke miwiti perang. Paling kamungkinan, sawise Pemilu bakal ana liyane Maidan utawa kudeta militèr ing Kyiv, amarga Yula ora ngidinke Shokorol.
  62. +1
    23 May 2014
    Yaytsenyukh duwe kesempatan siji maneh, sanajan ora pati penting. Sambungake Yulya menyang proses. Mungkin ana sing bakal njupuk umpan. Sampeyan ora ngerti. ngguyu

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/048/dozr77.jpg
  63. -1
    23 May 2014
    Aku rumangsa wis nemokake benang sing bisa ditarik Putin; bisa uga tipis lan rapuh, nanging penting. Ayo dadi ngomong pegatan Putin ing Kawa acara penting, ing umum, ora ngapusi sapa. Wong lanang mung njupuk kulawargane metu saka gawe piala, nanging bocah-bocah tetep, lan sampeyan ora bisa megat. Lan kita kabeh ngerti ngendi anak-anak Putin, yen ana sing ngira yen Barat ora bakal nggunakake blackmail kanthi ngancam keamanan, mula iki ora jelas. Pitakonan apa Putin gelem nyerah lan apa ora.
  64. Manul49
    +2
    23 May 2014
    Aku kelingan siji Prancis. ungkapan sing ditrapake kanggo Yaytsenyukh. Iki terjemahane: "Kowe bakal mbukak cangkeme nalika aku dhawuh, lan ora ngomong!"
  65. 0
    23 May 2014
    kita ngakoni pemilihan, kita bakal kelangan Crimea lan Putin banget bakal tiba ing ngisor baseboard ing mata negara
  66. Rod sing nyambung
    0
    23 May 2014
    Lan Yaytsenyukh iku pembunuh!!! Dheweke kepengin njagong lan mangan iwak ... Nanging dheweke ora bakal lunga lan mlumpat ing tong sampah !!! Oh, muga-muga aku bisa mateni katup kanggo wong-wong mau......... am
  67. 0
    23 May 2014
    Merkel lan (malah!) Yatsenyuk nggawe proposal kanggo Putin, kaya-kaya lagi muter lagu sing padha - padha nyoba ndhikte marang apa sing kudu ditindakake. Nanging, miturut kawicaksanan populer, "aja ngomong apa sing kudu ditindakake, banjur aku ora bakal ngandhani sampeyan menyang ngendi." Klien kepengin banget "dikirim" ...
  68. 0
    23 May 2014
    [quote=nika407] [quote]Pinten mayit lan liter getih Rusia sing kita butuhake kanggo nyedhiyakake dhukungan nyata kanggo Tenggara?[/quote] Lan pira mayit lan liter getih warga Rusia sing kita butuhake. sampeyan nganggep bantuan sing cukup, pejuang sing dikasihi kanggo kepentingan Amerika Serikat?
  69. 0
    23 May 2014
    Quote: Batang penghubung
    Lan Yaytsenyukh iku pembunuh!!! Dheweke kepengin njagong lan mangan iwak ... Nanging dheweke ora bakal lunga lan mlumpat ing tong sampah !!! Oh, muga-muga aku bisa mateni katup kanggo wong-wong mau......... am

    Ya, katup sing padha ana ing gulu supaya gas ora mlebu! am
  70. Hare
    +1
    23 May 2014
    "Sawise statement kasebut, sing muncul ing pers donya, Yatsenyuk diilhami ing Kyiv"
    Eggsniffer iki kaya serigala saka kartun babagan Mowgli ...
  71. +1
    23 May 2014
    Aku ora ngerti sapa-sapa, nanging kadhangkala aku pengin Putin ngirim salam anget kanggo Obama lan ucapan selamat sing signifikan ing bentuk rudal Voevoda, lan mung banjur aku percaya yen kabeh kegilaan ing tatanan donya saiki bakal rampung. Lobi Amerika wis rampung. ala lan mungsuh kabeh manungsa.
  72. +1
    23 May 2014
    Cukup akeh konsesi sing wis digawe kanggo wedhus iki, wektune kanggo mungkasi praktik iki.
  73. Andreich
    0
    23 May 2014
    Ora ketompo carane trite bisa muni, "bioskop lan Jerman!" wassat "
  74. Alexander 68
    0
    23 May 2014
    Merkel nyoba njagong ing kursi loro karo bokong siji. Ayo salah siji sanksi utawa "perbaikan hubungan" diputusake. Lan kanggo meden-medeni Putin karo NATO paling ora bodho: nalika dill dadi mitra de jure NATO?; sampeyan bisa tawar-menawar babagan pemilihan: legalitas pemilu Kiev babagan legalitas referendum kidul-wétan. Ora ana sing bisa dicritakake babagan sniffer endhog: akhir-akhir iki dheweke katon kaya wong gemblung desa.
  75. +1
    23 May 2014
    Ayo padha nggunakake gas luh tinimbang gas alam! Ayo padha mikir sadurunge nggawe panjaluk kasebut.
  76. Alexander 68
    0
    23 May 2014
    Merkel nyoba njagong ing rong kursi kanthi bokong siji: supaya sanksi utawa "hubungan sing luwih apik" diputusake. Ngancem Putin babagan NATO umume bodho. Wiwit kapan Ukraina dadi mitra de jure NATO?; sampeyan bisa nego babagan legalitas Pemilu: ngakoni minangka ijol-ijolan kanggo diakoni referendum kidul-wétan Babagan Ora ana sing bisa dicritakake babagan sniffer endhog - dheweke katon luwih kaya wong gemblung desa.
  77. +1
    23 May 2014
    nalika padha tenang ...
  78. 0
    23 May 2014
    Kutipan: Fanat1984
    Putin nindakake kabeh kekuwatane kanggo nganakake pemilihan ing Ukraina, mundur pasukan saka tapel wates karo Ukraina!!! Dina sabanjure, Sektor Tengen mlayu menyang Luhansk ... Lan kepiye carane bisa dingerteni? am

    Apa langkah sing apik kanggo nggiling kekuwatan pribadine mungsuh ing paprangan... Sing luwih akeh prajurit Maidan sing mati saiki, luwih sithik sing bakal ditinggalake mengko ... Donetsk lan Lugansk katon apik banget nganti saiki, ora tanpa kerugian, mesthi. , nanging padha nanggulangi.
  79. 0
    23 May 2014
    Cukup: dhuwit ing wayah esuk, kursi ing wayah sore. Pitakonan wis dadi rawa primitif. Yen dheweke ora gelem mbayar, aja!
  80. Petlin
    +1
    23 May 2014
    Putin wis bocor Novorossiya lan pungkasanipun bakal ngaco. Aku pengin ngremehake dheweke lan kabeh wong sing percaya yen Barat bakal nulungi kabeh.
  81. Tanechka-pinter
    0
    23 May 2014
    Yatsenyuk dhewe ngakoni yen dheweke minangka buruh sauntara - lan mulane dheweke minangka "hop-hop". lan sawise iku paling sethithik "blink-blink"
  82. 0
    23 May 2014
    Kahanan kasebut dhasar. Frau "menehi idin" kanggo Ukraina (lan ing Kulon, saliyane "frau" kanggo nyolong gas, sapa maneh sing bisa menehi idin liyane). Luwih - RUSSIA ngandika luwih - pinten padha mbayar lan ditampa, lan ora Penny luwih, Padha bakal njagong kanggo setahun (utawa Mungkin kurang) ing cadangan gas ing fasilitas panyimpenan.
    Lan banjur "rubah lor" lan njaluk ngapura marang wong-wong mau, amarga "produsen kasur" ora bakal nggawe rega LNG luwih murah tinimbang Rusia ing 1 = 3 taun.
  83. 0
    23 May 2014
    Apa padha ora pengin Iskander ing anus lan gada ing bolongan ngisep? Nanging sampeyan kudu!
  84. +1
    23 May 2014
    Yen Putin nguras Kidul-Wétan, aku pengin dheweke diobong ing neraka sing luwih cerah tinimbang Bandera. Ora mungkin mbayangno pengkhianatan sing luwih gedhe. Gusti Allah maringi sing iki ora mangkono. Nanging soko piye wae bisa metu cara iki. Banjur dheweke luwih elek tinimbang Gorbachev.
  85. 0
    23 May 2014
    Masa depan Ukraina....
    Aku pengin ngelingi siji episode lucu sing kedadeyan ing rapat antarane Vladimir Putin lan pengusaha Jerman. "Sampeyan ora pengin gas, sampeyan ora ngembangake energi nuklir, lan apa sing bakal sampeyan panasake nganggo kayu bakar? Sampeyan uga kudu pindhah menyang Siberia kanggo kayu bakar. Sampeyan ndeleng, sampeyan ora duwe kayu bakar, "pemimpin Rusia guyon karo ngguyu saka pengusaha Jerman ing November 2010 ...
  86. 0
    23 May 2014
    Apa ora Pak Yatsenyuk lan Merkel nyedhot wortelku????
  87. Gl00mDaem0n
    0
    23 May 2014
    Ora ana sing nulis babagan sing cukup jelas ... Gagasan ngedol gas Rusia menyang Eropa ing tapel wates Rusia lan Ukraina bakal ngidini Ukraina tuku gas kanthi ora bisa dikendhaleni kanthi rega Eropa sing luwih murah lan Rusia ora bakal bisa ngontrol proses iki. Lan kiriman mbalikke ilegal ora bakal dibutuhake maneh, amarga ... gas bisa digawa ing dalan !!!
  88. Polarfox
    0
    24 May 2014
    Aku pracaya yen Vladimir Vladimirovich bakal duwe jawaban lengkap kanggo flirtations BDSM Frau Merkel. Game kasebut ora dimainake supaya ilang kabeh ing pungkasan. Minangka kanggo Yatsenyuk, tetimbangan iki, yen aku bisa ngomong mangkono, ekonom, prasaja. Kepiye carane entuk bathi kanthi biaya wong liya (yen dudu Rusia, mula Eropa utawa Amerika Serikat) lan ing wektu sing padha supaya ora dicambuk. Ing lack mbesuk saka gas ing Ukraina ndadekake flogging banget kamungkinan lan cedhak, lan saka dhewe mlumpat subyek manut. Dadi dheweke mbengkongake tumindak kaya ula ing garpu.
  89. 0
    24 May 2014
    Nanging realistis suwene sampeyan bisa ngutangi bensin.Realistis yen njupuk lan nggegirisi. Mateni gas kabeh lan aja mbukak nganti utang dibayar. Eropa ora nindakake apa-apa kanggo mbayar. Eropa bodho manthuk. ing kita lan ngandika yen kita duwe kewajiban. Guys. Yen sampeyan siyap kanggo mbuwang dhuwit kuwi menyang utang kanggo setengah negara bangkrut, banjur kanggo Gusti Allah. Yagene kita tansah ngurmati kabeh kontrak, lan wong bodho iki wis pura-pura dadi. wong wadon sing ora diculik suwene 20 taun, dheweke bodho ngoyak otak!
  90. 0
    24 May 2014
    Mung ana siji jawaban kanggo omong kosong iki - ayo menyang.x.er!
    Kabeh wis cetha karo otak cilik iki kanggo dangu. Nanging iki Merkel! Aku panginten dheweke luwih pinter.
    Ayo dheweke bungah yen dheweke isih ngomong karo dheweke.
  91. 0
    24 May 2014
    Kutipan saka Welly
    Ana akèh pathos, ana sethitik pangertèn, iku tega sing Putin ora cukup Putin, kanthi dhukungan saka rakyat saiki, kabeh kulon bakal dadi republik Weimar ing rong utawa telung taun.

    sudut pandang sing kontroversial banget.. saiki ora ana sing ditindakake sajrone lenggahan
  92. 0
    24 May 2014
    Merkel sepisan maneh mbabarake awake minangka bajingan AS lan ora kejawab kesempatan bersejarah kanggo ndhukung Rusia lan mbebasake Jerman saka pengaruh produsen kasur.
  93. 0
    24 May 2014
    Hmmm...Kita bakal weruh.
  94. Vlad1408
    0
    24 May 2014
    Kayane Merkel ora ngerti yen ngancam Rusia sanajan diwenehi tandha ora produktif.
  95. 0
    24 May 2014
    bom Kyiv ing banget Euro fackington
  96. sregep
    0
    24 May 2014
    Ing taun 68, 24 Antey (An-22) ngliwati kita (Novorossia kidul) menyang Cekoslovakia. Sampeyan kudune wis weruh apa ... Ora ana pengiring, mung latihan sawise pasukan digawa mlebu. Yen sampeyan ndeleng iki, sampeyan bakal dadi edan ... Dheweke nuduhake kekuwatan negara ... Aku weruh, lan aku BANGGA ... Kita bakal tansah dadi milikmu (kanggo kanca) PDB!
  97. 0
    24 May 2014
    Kanselir isih ora ngerti apa-apa ... Ora bakal ana stabilitas ing Krajina sawise pemilihan parodi iki! The Maydowns poisoned atine wong lan weaned wong saka karya. Luwih gampang nindakake latihan lan mlumpat, mlumpat, mlumpat kanthi jeritan liar ...
  98. RAF
    0
    25 May 2014
    Yen dheweke nindakake, apa dheweke nganggep presiden Rusia kaya ngono? Ora perlu kanggo mbangun hubungan karo Rusia ing basa ultimatum! Kapan wong gemblung Eropa gay dadi wicaksana???
  99. Opanas Abramych
    0
    25 May 2014
    Apa haberdasher lan kardinal bakal nylametake Prancis?
  100. Filipus
    0
    25 May 2014
    iku tega sing Putin ora cukup Putin

    Aku ora pengin ana ing panggonane ing kahanan iki. Kahanane ora prasaja.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"