KRET presented ing HeliRussia-2014 peralatan on-board paling anyar kanggo helikopter kacepetan dhuwur janjeni

8
KRET presented ing HeliRussia-2014 peralatan on-board paling anyar kanggo helikopter kacepetan dhuwur janjeniPrihatin Teknologi Radioelektronik (KRET) saka Rostec State Corporation ditampilake ing Pameran Internasional VII Industri Helikopter HeliRussia - 2014 pesawat paling anyar saka peralatan on-board kanggo helikopter kacepetan dhuwur (KBO PSV). Bidang instrumen OBE digawe miturut prinsip "kokpit kaca" nggunakake indikator resolusi dhuwur sing nyedhiyakake pilot penerbangan, penerbangan, navigasi lan informasi liyane sing perlu. Pameran kasebut dianakake wiwit tanggal 22 nganti 24 Mei 2014 ing Moskow ing kompleks pameran "Crocus Expo".

Komplek peralatan on-board abad XXI kanggo helikopter kacepetan dhuwur (OBE PSV) bakal dadi salah sawijining barang anyar ing pameran internasional HeliRussia - 2014. OBE anyar dileksanakake ing kerangka konsep terpadu. avionik modular (IMA), sing bakal ngidini pindhah menyang tingkat kualitatif anyar kanggo ngrampungake masalah safety penerbangan , bakal nambah tingkat penyatuan blok nalika digabungake menyang kabeh modifikasi helikopter lan ora mung PSV, uga nyuda biaya manufaktur. pesawat. Komplek PSV, sesuai karo konsep IMA, adhedhasar prinsip keterbukaan lan adaptasi arsitektur sistem komputasi onboard kanggo macem-macem aplikasi, lingkungan komputasi tunggal kanthi antarmuka transfer data kecepatan tinggi ARINC-664 (AFDX) lan manunggalaken jero lan standarisasi kabeh hardware lan software.

Komplek kasebut digawe kanthi prinsip "kokpit kaca" kanthi nggunakake indikator LCD resolusi dhuwur multifungsi format gedhe sing nyedhiyakake pilot penerbangan, penerbangan, meteorologi lan informasi liyane sing perlu. Peralatan kasebut ngidini sampeyan ngontrol helikopter ing bidang horisontal lan vertikal ing sadawane rute sing diprogram, lan uga menehi pilot ing kahanan apa wae visibilitas optik.

Komplek iki dilengkapi sinyal unik nggunakake teknologi Synthetic Vision - overlay informasi penerbangan lan navigasi ing gambar sing disintesis saka ruang ing mburi helikopter. Sistem kasebut ngandhani kru babagan prestasi watesan operasi, ancaman eksternal, jarak sing mbebayani ing lemah lan alangan ing wektu saiki lan ing mangsa ngarep.

KBO PSV lagi dikembangaké déning Ulyanovsk Instrument Design Bureau (UKBP), kang bagéan saka KRET. Ing 2013, UKBP kasil ngrampungake bagean integral saka karya riset "Pengembangan proyek percontohan kanggo PSV. Nindakake karya nggawe PSV laboratorium mabur.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    8 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. yulka2980
      +4
      22 May 2014
      Tansah seneng maca babagan perkembangan anyar kita sedulur Dijogo!
      1. +2
        22 May 2014
        Utamane nyenengake yen ing bidang mikroelektronik, ing endi, sayangé, kabeh ora apik kanggo kita saiki.
        1. +1
          22 May 2014
          Lan bakal luwih nyenengake yen padha nglaporake manawa kabeh elektronik iki ana ing omah
          basis unsur.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            22 May 2014
            Lan luwih nyenengake nalika omong kosong iki dipasang ing helikopter lan diluncurake dadi seri.
      2. +2
        22 May 2014
        Sekolah desain isih urip! Lan saluran otak wis mandheg! Lan tanah Rusia nglairake lan bakal nglairake wong gedhe!
      3. +1
        22 May 2014
        Kutipan saka: yulka2980
        Tansah seneng maca babagan perkembangan anyar kita sedulur Dijogo!

        Kutipan saka: ksv500
        Sekolah desain isih urip! Lan saluran otak wis mandheg! Lan tanah Rusia nglairake lan bakal nglairake wong gedhe!

        Dasar kompleks PSV selaras karo konsep IMA, prinsip keterbukaan lan adaptasi arsitektur sistem komputasi onboard kanggo macem-macem aplikasi, lingkungan komputasi tunggal kanthi antarmuka transfer data kanthi kacepetan dhuwur. ARINC-664...


        Aeronautical Radio Corporation (ARINC) minangka perusahaan sing diadegake ing taun 1929, salah sawijining pimpinan jagad ing pangembangan sistem komunikasi lan riset sistem ing limang wilayah - penerbangan, bandara, pertahanan, pemerintah lan transportasi kargo. Markas ing Annapolis (Maryland, AS) ...

        ?! Nyuwun
    2. +1
      22 May 2014
      Ya. Nganti sampeyan kick kita ing bokong, kita ora bakal obah. Matur nuwun kanggo Lamb kanggo sanksi ... ngguyu
    3. +1
      22 May 2014
      Rada metu saka topik, nanging menarik:

      Ana jaminan saka Departemen Luar Negeri AS yen Amerika Serikat ngarepake kerjasama terus ing industri antariksa. Nanging NASA mikir yen bisa ditindakake tanpa Rusia, sing "banget angel ditangani nalika sampeyan lagi ringkih." Ing wektu sing padha, ing Ana saran ing pers babagan kemungkinan nyekel modul Rusia ISS.


      Star Wars! Nyata. Iku wektu kanggo nyiapake pasukan khusus papan.


      Ing kene:

      http://politobzor.net/show-22890-popytka-nakazat-rossiyu-obernulas-dlya-ssha-mno
      gomilliardnymi-poteryami.html



      1. Ork-78
        0
        22 May 2014
        Virus Kyiv idiocy nular!
    4. +1
      22 May 2014
      Nanging, kabeh pembangunan kasebut kudu diterjemahake menyang helikopter urip.
    5. +1
      22 May 2014
      mesin telusur Rusia anyar:

      www.sputnik.ru
    6. Ork-78
      0
      22 May 2014
      Sampeyan perlu kanggo gawé, lan ora nuduhake conto demonstrasi!
    7. 0
      22 May 2014
      Fantasi ing kasunyatan, nalika aku ngimpi kabin kaca ... Hmm ...
    8. +2
      22 May 2014
      Quote: Lan Kita Tikus
      Kutipan saka: yulka2980
      Tansah seneng maca babagan perkembangan anyar kita sedulur Dijogo!

      Kutipan saka: ksv500
      Sekolah desain isih urip! Lan saluran otak wis mandheg! Lan tanah Rusia nglairake lan bakal nglairake wong gedhe!

      Dasar kompleks PSV selaras karo konsep IMA, prinsip keterbukaan lan adaptasi arsitektur sistem komputasi onboard kanggo macem-macem aplikasi, lingkungan komputasi tunggal kanthi antarmuka transfer data kanthi kacepetan dhuwur. ARINC-664...


      Aeronautical Radio Corporation (ARINC) minangka perusahaan sing diadegake ing taun 1929, salah sawijining pimpinan jagad ing pangembangan sistem komunikasi lan riset sistem ing limang wilayah - penerbangan, bandara, pertahanan, pemerintah lan transportasi kargo. Markas ing Annapolis (Maryland, AS) ...

      ?! Nyuwun

      Dadi opo? ing kene kita tegese antarmuka, standar pertukaran data, protokol, skema tata letak - sakumpulan spesifikasi. Lan apa propose reinvent wheel , kanggo teka munggah karo kabeh algoritma kanggo kabeh komponen elektronik? Apa invent protokol Ethernet, lan iku padha sing ngenalaken menyang sistem exchange informasi ing Papan. Iku mung alat. Yen cukup prasaja, kaya nggunakake standar QWERT, (yutsuken) kita loro nggunakake, laporan saben sing pikirane.

      Lan sampeyan bisa nggawe produk sampeyan ing standar iki; bakal kompetitif ing pasar donya amarga digawe miturut spesifikasi umum.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"