Lintang YouTube anyar - Menteri Luar Negeri Jerman

82
Miturut RIA "Kabar", kanthi referensi kanggo Lokal, Ing 19 Mei, Menteri Luar Negeri Jerman Frank-Walter Steinmeier ngandika ing rapat umum Demokrat Sosial ing Berlin, nuduhake emosi unprecedented kanggo pejabat Jerman. Video kanthi partisipasi dheweke entuk 740 ewu tampilan sajrone 000 jam.

Sawetara atus wong ngumpul ing Alexanderplatz lan ngritik banget posisi Steinmeier ing Ukraina. Wong-wong duwe pratandha sing ujar "Stop Nazi ing Ukraina." Kajaba iku, wong-wong sing ana ing kono nguwuh-uwuh marang kepala Kementerian Luar Negeri, kanthi nyebut dheweke minangka "warmonger".

Steinmeier sing katon nesu ujar manawa wong "ngomong omong kosong." "Yen kita ngrungokake wong-wong kaya ngono, Eropa bakal rusak," ujare jengkel. Miturut kepala Kementerian Luar Negeri, wong-wong kudu mikir babagan sapa sing nyebabake perang. "Wong-wong sing nyebut masyarakat liya 'omong kosong' yaiku sing miwiti perang," ujare.

Steiner nglajengake pidato kanthi ujar manawa jagad iki ora bisa dipérang dadi pacifists lan villains, matur nuwun marang Gusti Allah sing isih ana wong sing ngerti iki.

  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

82 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. AnakKuburanKuda
    + 15
    22 May 2014
    Gut krunk und värdinstel untergann (c) Simbah kewala, kelakon.
    1. + 11
      22 May 2014
      Prajurit Kolomoisky nyerang prajurit amarga ora gelem perang

      5 prajurit padha tatu minangka akibat saka operasi punitive dening militan sing teka ing desa Ukrainia Blagodatnoye ing mobil Privatbank.

      Ing desa Blagodatnoye, wilayah Donetsk, ing tapel wates Rusia-Ukraina, ana bentrokan bersenjata. Kamp militèr Ukraina diserang déning militan saka Kyiv. Padha dioperasikake kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja lan helikopter tempur. Sawetara wong teka ing situs ing mobil Privatbank.

      Bentrokan kasebut ana ing cedhak pos papriksan antarane desa Blagodatnoye lan Olginka. Miturut sumber ing departemen kepolisian distrik Volnovakha, sawijining pos papriksan tentara Ukraina diobong.

      Miturut warga lokal sing nyekseni serangan kasebut, wong sing ora dingerteni, sing teka ing kendaraan koleksi awis Privatbank lan rong jip, mbukak geni ing militer Ukraina, sing sadurunge ora gelem nembak warga sipil.

      - Warga Blagodatny ngadeg kanggo nglindhungi omah-omahé. Prajurit Garda Nasional didhawuhi nyirnakake perlawanan. Padha ora gelem njupuk ing wong, lan ing pungkasan padha kaukum, - ngandika sumber ing markas printah-mbela diri.

      Miturut interlocutor, iki operasi punitive dhawuh dening oligarki Igor Kolomoisky, pemilik saka Privatbank, dikenal kanggo mbiayai protes Maidan lan mbayar ganjaran kanggo pejuang Sektor tengen.

      Pengawal Nasional nyoba nglawan para penyerang, nanging didhukung dening kendaraan lapis baja lan helikopter militer. Salah sawijining cangkang sing ditembakake dening kendaraan tempur kasebut nyerang gudang amunisi. Jeblugan kasebut nyebabake paling ora 35 wong.

      http://lifenews.ru/news/133637

      1. + 16
        22 May 2014
        Hydra lagi mangan dhewe, nanging aku melas marang wong lanang.
        1. +6
          22 May 2014
          Dheweke ora nyoba MBANGUNAN maneh ide Adolf !!!
        2. Komentar wis dibusak.
      2. nicollider
        +2
        22 May 2014
        Ing Spring Rusia - data liyane http://rusvesna.su/news/1400743434
        Lan sapa sing kudu percaya?
        1. +4
          22 May 2014
          Percaya ing musim semi. Wong lanangku ana - kabeh bener, langsung saka adegan.
        2. Komentar wis dibusak.
      3. vvs
        vvs
        +4
        22 May 2014
        Nigga.r Nazi-zoooooooooo!
      4. +2
        22 May 2014
        KaloMoisky mung mandheg ngrasakake lemah ing sangisore sikile, lan wong-wong kaya ngono biasane ora mati amarga sebab-sebab alami.
      5. 0
        22 May 2014
        Quote: Gusti saka Sith
        Miturut warga lokal sing nyekseni serangan kasebut, wong sing ora dingerteni, sing teka ing kendaraan koleksi awis Privatbank lan rong jip, mbukak geni ing militer Ukraina, sing sadurunge ora gelem nembak warga sipil.


        Katon manawa Sektor Tengen bakal ngenalake "detasemen penghalang" kanggo pasukan Ukraina sing ora gelem nembak rakyate. Mungkin kanthi cara iki tentara bakal ngerti sapa sing "dilayani". Lan nalika nerangake, bisa uga kolom waja bakal tekan Kiev ...
    2. +7
      22 May 2014
      Dadi, ing kene ana swallows pisanan. Aku weruh yen saraf saka hangers-on AS wis rusak; dheweke ora bisa njaga pasuryan sing apik nalika ngadhepi game sing njijiki.
    3. + 16
      22 May 2014
      biyen...
      Menteri Luar Negeri Jerman kanthi umum nyalahake Presiden Belarus A.G. Lukashenko amarga dadi diktator lan nyuda institusi demokrasi.

      Lukashenko mangsuli: "Minangka sing nomer loro, jambon utawa biru (ngandika yen Menteri Luar Negeri Jerman mbukak homo), sing nguwuh-uwuh babagan kediktatoran ... Krungu iki, aku mikir: luwih becik dadi diktator tinimbang" biru. "
      http://www.youtube.com/watch?v=JdTQHir4Mc8[
      1. kamulyan45
        +7
        22 May 2014
        Media ngluncurake serangan anyar marang jagad iki.
        Media kasebut nyebut aktivis damai anti-Semit lan populis sayap kanan. Nanging, propaganda sing murah ora mung bisa nggayuh tujuane, nanging malah nyebabake asil sing ngelawan: Demonstrasi sing tentrem ing Jerman entuk momentum. Ing puluhan kutha saben dina Senin, sampeyan bisa ndeleng bendera sing nglawan kebijakan militer NATO. Kantor editorial sing dibayar dening para ahli perang miwiti tahap propaganda lan fitnah anyar.
        Jurgen Elsaesser ing rapat umum sing direncanakake tanggal 26 Mei ing Erfurt babagan perang nglawan Rusia lan Jerman miturut pendhudhukan "virtual" NSA.
      2. +1
        22 May 2014
        Kutipan: 222222
        Krungu iki, aku mikir: luwih becik dadi diktator tinimbang wong homo.
        http://www.youtube.com/watch?v=JdTQHir4Mc8[

        Wong Tua kobong!!! Trolling sing apik banget !!! ngguyu
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +2
      22 May 2014
      Hello Steinmeier - Hitler kaput prajurit
    6. +4
      22 May 2014
      Quote: Bocah-bocah Ngubur Jaran
      Simbah kewala, kelakon.

      Lan yen sampeyan ngrungokake saka njaba, iku murni Hitler saka film Soviet.
      Aku ora duwe kumis sing cukup, lan ora bakal ngilangi bobot.
    7. +2
      22 May 2014
      Inggih, punika saestu ngelingaken kula wicara Hitler.
      1. +1
        22 May 2014
        Akeh wong Jerman sing ngomong ngono.
    8. 0
      22 May 2014
      Mungkin dheweke kudu dielingake tanggal 9 MEI 1945??????? Yen ora, aku mbokmenawa wiwit lali ...... uga, utawa miwiti karo Stalingrad ........... Rasane wong Eropa Gay kudu dielingake kanthi rutin babagan wektu sing padhang !!!!!
  2. + 14
    22 May 2014
    "Yen kita ngrungokake wong-wong kaya ngono, Eropa bakal rusak," ujare jengkel.

    Nanging sampeyan ora kudu nglakoni, luwih apik yen sampeyan ngrungokake wong. Yen ora, omahmu bakal dirusak nganggo tanganmu dhewe.
  3. + 11
    22 May 2014
    Ya, dheweke wis lali ing Jerman sing mbebasake Eropa saka Nazisme, sedhih, nanging mesthi ana sing ngelingake!
    "Sawetara atus wong, kanthi kritik! - Aku bungah yen ora kabeh wong isih duwe otak z.a.s.r.a.n. ...
    1. + 32
      22 May 2014
      Aku weruh gunung lan lembah, aku weruh kali lan sawah. Iki kebebasan Rusia, iki tanah airku. Aku weruh Praha lan Warsaw, Budapest lan Bucharest. Iki minangka negara Rusia, ana akeh panggonan favorit ing kene! Aku ndeleng pagoda ing Sri Lanka lan Korea lan China ... Ngendi wae aku menyang tank, tanah favoritku ana ing endi wae! Aku ndeleng Kali Amazon, aku ndeleng baya ... Iki sisih Rusia, iki tanah kelairanku! Ora adoh saka piramida, Kali Nil mili - sugih banyu, Ngumbah pesisir Rusia! Kula Rus', Aku bangga sampeyan! Aku ndeleng Washington ing lembah, aku ndeleng Dallas lan Texas, pancen enak ngombe kvass Rusia sing enak ing Rusia! Srengenge wis munggah ing Sydney. Platypus sniffles ing blumbang. Loudspeaker muter lagu kebangsaan. Aku bakal mlebu dina karo lagu kabangsan Rusia! Kene wong India ngrokok pipa Lan nyerahake marang aku, Saben uwong ing donya tresna marang Rusia, Ing tanah kelairanku!
      1. pp-2000
        +3
        22 May 2014
        apik, terusno. RESPECT 5+
      2. KS4E
        0
        22 May 2014
        Buran, iki geguritanmu? ngguyu ))))Humor patriotik! Plus kanggo sampeyan.
        1. +1
          22 May 2014
          Sayange, ora. Nyuwun
      3. SASSpy
        0
        22 May 2014
        Miturut pendapatku, dheweke nggawe maneh Nekrasov "Who Lives Well in Rus'"
      4. +1
        22 May 2014
        Ing taun 2020, direncanakake ngganti jeneng Planet Bumi dadi Planet Rusia))))):)))
  4. +4
    22 May 2014
    Aku kepengin weruh yen dheweke bakal netes dadi kanselir anyar? Aku ora pengin dheweke dadi kaya kanselir "emosional" sadurunge!
    1. + 27
      22 May 2014
      Quote: Morgan
      Aku kepengin weruh yen dheweke bakal netes dadi kanselir anyar? Aku ora pengin dheweke dadi kaya kanselir "emosional" sadurunge!
      1. + 17
        22 May 2014
        Minangka ahli saraf, aku bisa ngomong yen posisi tangan sing terus-terusan kerep digandhengake karo perkembangan penyakit Parkinson (utawa sindrom subkortikal). Mbah wis mulai lara... utek wis ora padha.
        1. +6
          22 May 2014
          Mungkin dheweke pengin nuduhake tandha rahasia?
          1. +3
            22 May 2014
            Quote: Skresir
            Mungkin dheweke pengin nuduhake tandha rahasia?

            Sikep identifikasi pondokan rahasia "Saksi mati kekaisaran ala." nglirik
            1. 0
              22 May 2014
              Mungkin dheweke pengin nuduhake tandha rahasia?

              Sikep identifikasi pondokan rahasia "Saksi mati kekaisaran ala."

              Sampeyan uga bakal ngganggu mbah Freud. Kanthi asosiasi visual genital
        2. 0
          22 May 2014
          Anehe, aku uga mikir babagan sawetara alesan nalika ndeleng tangane!
      2. vvs
        vvs
        +1
        22 May 2014
        Keren!!,!
    2. 0
      22 May 2014
      Aku ora pengin dheweke dadi kaya kanselir "emosional" sadurunge!
      Yen iki, banjur apa ora.
      [img]http://www.sudmed.ru/index.php?act=Attach&type=post&id=309[/img]
  5. + 13
    22 May 2014
    Nggawa Schröder bali menyang Jerman! Iku lawas ... nanging carane migunani!
    1. +2
      22 May 2014
      Kutipan saka fregina1
      nanging carane akeh keuntungan bakal ana!



      Kanggo Rusia ...
      1. +1
        22 May 2014
        Kanggo Rusia ...
        Cukup aneh, nanging uga kanggo Jerman dhewe.
  6. +2
    22 May 2014
    P.r.i.d.u.r.o.k lawas, mung kuburan bakal ndandani iki
  7. +6
    22 May 2014
    opo iki? Heil Steinmeier ?????....Pemuda Hitler jelas ora dicabut saka ngarsane!
    1. +4
      22 May 2014
      Quote: FREGATENKAPITAN
      opo iki? Heil Steinmeier ?????....Pemuda Hitler jelas ora dicabut saka ngarsane!


      Katon luwih kaya Adolf Steinmeier yen sampeyan mung ngrungokake tanpa gambar opo
      1. 0
        22 May 2014
        Kutipan saka vasiliysxx
        Katon luwih kaya Adolf Steinmeier yen sampeyan mung ngrungokake tanpa gambar

        Utawa Goebbels.
  8. + 19
    22 May 2014
    Dheweke nesu karo poster ing galeri - "Warmongers!"...
    “Sampeyan iku tukang panas ing kene! Nelpon fasis masyarakat kabeh minangka provokasi perang, provokasi konflik. Sampeyan ora duwe hak. Sampeyan mung nggawe provokasi gelut kanthi ngadeg ing pinggir. Lan demokrat sosial ora kudu takon kenapa kita berjuang kanggo perdamaian. Ora Demokrat Sosial Jerman!

    Kita pengin tentrem, nanging netepake kanggo sampeyan ora supaya gampang. Ora ana malaekat ing sisih siji lan penjahat ing sisih liyane. Donya, sayangé, luwih rumit. Lan matur nuwun marang Gusti Allah ana wong sing nyedhiakke urip kanggo kerumitan iki lan looking for cara metu saka krisis ing Ukraina, Ladies lan gentlemen!

    Protes sampeyan nuduhake yen ora kabeh wong ing Eropa durung sinau - pelajaran nalika wong ora ngrungokake saben liyane, nalika wong-wong padha ngrusak. Aku ngajak sampeyan: rungokna!

    Patang taun kita nglawan krisis ekonomi, krisis paling gedhe ing sejarah Eropa bersatu. Lan ana wong-wong kaya sing ana ing kana sing tansah menehi saran sing prasaja. Dheweke mesthi ujar: "Mudhun Yunani!", "Mudhun karo Portugal!", "Bali menyang Deutschmark!" Lan kabeh omong kosong liyane! Yen kita ngrungokake wong-wong kaya iki sing ngadeg ing kono, Eropa mesthi wis rampung dina iki!

    Tanpa ngerti terjemahan, iku bisa gampang pass kanggo Fuhrer barking...Nanging dheweke lali yen Jerman saiki "seperempat saka mantan kita"!!!
    1. +4
      22 May 2014
      Matur nuwun kanggo terjemahan!
    2. +4
      22 May 2014
      Tanpa ngerti terjemahan, iku bisa gampang pass kanggo Fuhrer barking.

      100% bener. Aku lungguh lan ngrungokake pidato Hitler. Wuwuh wuwuh wuwuh.
      1. +1
        22 May 2014
        Kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngempet tangan cilik lan ngangkat ...
  9. buser
    +3
    22 May 2014
    Herr Stanmeier sing miskin ngira yen Jerman bakal ndhukung dheweke lan partaine ... Nanging ternyata dheweke ndhukung dheweke !!! Turunane wong Arya sejatine ora tahan lan ora bisa nahan awake dhewe. Isih angel ngakoni yen ndhukung rezim fasis.
    1. 0
      22 May 2014
      Utamané ing Jerman!
  10. Ork-78
    +1
    22 May 2014
    Dheweke bengok-bengok, nanging ora ngomong apa-apa. Politisi Jerman sing khas!
  11. +1
    22 May 2014
    Wektu kanggo ngenalake moratorium babagan panggunaan istilah "demokrasi" amarga salah tafsir lan distorsi makna. Utawa iki: "demokrasi = fasisme."
    1. vvs
      vvs
      +1
      22 May 2014
      Demokrasi iku tembung reged lan aku njaluk sampeyan ora kanggo aplikasi kanggo kita!
  12. 0
    22 May 2014
    Kabar apik, kita bakal weruh apa sing bakal kelakon.
  13. vvs
    vvs
    0
    22 May 2014
    Kaya nalika ana wong ngidak buntutmu, ana sing njerit lan kulit.
  14. XYZ
    +1
    22 May 2014
    Lan iki sing diarani pers paling moderat, sing paling disenengi ing Rusia! Apa sing bisa kita ngarepake saka liyane?
  15. 0
    22 May 2014
    Aku ngguyu atiku wingi nalika ndeleng mbah iki bengok-bengok, dheweke ngelingake aku Hitler saka video Born to by live)) Aku rumangsa yen video kasebut diarani
  16. 0
    22 May 2014
    Demofasisme!!! (Demonstrasi fasisme shitcratic)!!!
  17. +1
    22 May 2014
    Steinmeier minangka konduktor kabijakan anti-Rusia EU, lan kabijakan sing sempit, kaya sing nggawe.
  18. +7
    22 May 2014
    Wis ana pidato sing banter lan emosional ing Jerman ...
    1. +2
      22 May 2014
      Lan pidato, lan pamicara, lan wong-wong sing nemokake pangerten kanggo dheweke.
      Steiner nglajengake pidato kanthi ujar manawa jagad iki ora bisa dipérang dadi pacifists lan villains, matur nuwun marang Gusti Allah sing isih ana wong sing ngerti iki.
  19. +5
    22 May 2014
    Aku ndhukung. Yen ing abad rong puloh istilah "demokrasi" evoked sawetara emosi positif ing kula, saiki iku soko mirip kanggo toleransi lan 3,14 wutah.
  20. EvgTan
    +4
    22 May 2014
    Wis dadi tradhisi sing apik kanggo mbatalake pasukan Rusia saka tapel wates karo Ukraina sapisan sasi.
    1. 242339
      +4
      22 May 2014
      Psaki bakal ngarani carousel yen dheweke nulis babagan dheweke ing Spur
    2. +1
      22 May 2014
      Kutipan saka EvgTan
      Wis dadi tradhisi sing apik kanggo mbatalake pasukan Rusia saka tapel wates karo Ukraina sapisan sasi.

      Meh hiburan nasional.
      1. 0
        22 May 2014
        Kutipan: Vladimirets
        Meh hiburan nasional.


        Mung seneng-seneng iki regane larang (((((
  21. +4
    22 May 2014
    Digawa simbah, kudune ngati-ati putu-putune ing kothak wedhi. Kita kudu metu ing wektu. Ing kana, Shaimiev wis nggawe tatanan lan kanthi tenang mbangun museum ing pinggir, lan ngawasi "kotak pasir karo putu-putune." ngguyu
  22. 3vs
    +4
    22 May 2014
    Nyatane, tanpa ndeleng gambar, wong bakal entuk perasaan
    sing padha ndudhuk Hitler metu saka lemah.
    Aku mung arep mangsuli - "Hende hoch, Hitler iku kaput!" ngguyu
  23. +3
    22 May 2014
    Ora ana Khrushchev kanggo dheweke, dheweke ngomong karo kanselir Jerman kanthi cara sing prasaja, tanpa sopan santun, nanging banget dingerteni, lan menteri iki mesthi bakal nutup cangkeme.
    "Aku wis dilaporake yen Kanselir Adenauer ngirim wong-wong sing durung dipateni dening kita ing Stalingrad, sing arep menyang Uni Soviet, ing watese, lan padha diusir.
    Dadi, tuan-tuan, go ahead lan katon watara! Kita ora ngrampungake sampeyan ing Stalingrad, ing Ukraina, ing Belarus. Yen sampeyan nyerang lan nyiapake serangan maneh, kita bakal nyerang sampeyan nganti sampeyan ora bakal nyerang maneh !!!"

    Deleng
    http://youtu.be/RUznJIswHqs
    1. +1
      22 May 2014
      Sayange, wong gundul, saliyane tembung lan ancaman, nyebarake tentara. Aku kelingan banget carane bapak ngenteni sawetara sasi kanggo dipecat. Prajurit-prajuritipun, prajurit-prajurit ing ngajeng, komandhan satuan tuwin subunit, sami dipun pecat. REDUCTION.
  24. +2
    22 May 2014
    Merkel teka saka Amerika sepi lan sedih, ketoke dheweke wis kompromi ana khusus. Lan siji iki ketoke frolics ing printah saka ndhuwur, digunakake padha bakal uncalan soko ing wong.
  25. 242339
    +1
    22 May 2014
    Aku ora ngerti Jerman, nanging aku ngerti tembung pungkasan "kaput". Dheweke mbokmenawa tegese masa depan politike.
  26. +1
    22 May 2014
    Delengen carane wong tuwa entuk dhuwit amers, malah ora nyimpen syaraf
  27. 0
    22 May 2014
    oh iki link menyang klip youtube.com›Video›?v=9UaJAnnipkY
  28. 0
    22 May 2014
    Lan ketoke bakal ana panjaluk sing luwih kuat kanggo dheweke !!! Ing macem-macem pose .... tresna ombenan
  29. +1
    22 May 2014
    Masyarakat kaya apa sing dipikirake? Mbokmenawa wong LGBT, Amerika lan wong-wong bawahane! Yagene kita kudu ngrungokake dheweke, utawa wong-wong sing kudu disalahake kanggo perang sing ora pengin urip kanthi cara pin dos lan fagot. balapan pengin? Iku misale jek sajarah bakal mbaleni dhewe lan wong bakal rauh komunitas scoundrels lan kéwan bakal rake!!! am am am am am
  30. +2
    22 May 2014
    Ngombe bir - tenang! Sampeyan kudu ngurus saraf!
  31. Bormental
    +1
    22 May 2014
    Pi...aras sosial ing kalungguhane.
  32. +1
    22 May 2014
    Wong lanang mbengok biasane. Saka terakhir aku temen maujud sing Eropah iki ngaco.
  33. Manul49
    +1
    22 May 2014
    Kutipan saka lexxxus
    Ngombe bir - tenang! Sampeyan kudu ngurus saraf!

    Lan aku wis duwe dasi - kanggo cemilan.
  34. +1
    22 May 2014
    Sawise kabeh, basa Jerman dadi emosional. ngguyu
  35. +1
    22 May 2014
    Aku pengin ngrungokake terjemahan. Lan reaksi wong-wong iku cetha.
  36. +1
    22 May 2014
    Deja vu neng kono. Nanging kumis ilang lan poni disisir ing arah sing salah.
  37. +1
    22 May 2014
    Dheweke ora duwe papan kanggo pindhah. Ing tangan siji, Obama karo kompromi bukti ing kabeh pimpinan Jerman, ing tangan liyane, Putin karo antics incomprehensible lan jawaban asimetris. Sirahku mumet, kepiye carane bisa urip?
    Wektu kanggo pindhah menyang Swiss menyang ara-ara samun. menyang desa.
  38. +1
    22 May 2014
    Kutipan: Vladimirets
    Kutipan saka vasiliysxx
    Katon luwih kaya Adolf Steinmeier yen sampeyan mung ngrungokake tanpa gambar

    Utawa Goebbels.

    iki memori genetis kanggo mungsuh)))) endhog, susu, schnapps ngguyu
  39. +1
    22 May 2014
    Ana akeh banget emosi kanggo kepala Kamentrian Luar Negeri!
  40. Palych9999
    +1
    22 May 2014
    KABEH ngalih saka BISNIS, langsung dadi pinter
  41. +1
    22 May 2014
    wah! Aku ngrungokake tanpa terjemahan. Lan tembung pungkasan yaiku "Hitler kaput"! Iki bisa dingerteni sanajan tanpa kawruh basa Jerman. Sialan, aku bener-bener nabrak ibuku! bab penindasan Eropah dening p*ndosia lan provokasi Nazi ing Ukraina! Apa ora banget ala? Bravo kanggo penulis!
  42. 0
    22 May 2014
    Minangka wong Yunani kuno - Jupiter, sampeyan nesu, tegese sampeyan salah! apik
  43. +1
    22 May 2014
    Ing kene, dina sadurunge wingi, kanca Jerman ngandhani yen sindiran diterbitake ing Jerman, crita gedhe sing dirungokake kabeh wong - buku audio ... Ing kana aktor maca ing wong pisanan kanthi swara Hitler. Plot - nang endi wae ing ruang paling ngisor sing ditinggal ing taun 2014, Hitler tangi ing bangunan lawas lan metu menyang dalan kaya saiki, nganggo seragam, lan mlaku-mlaku ngubengi Berlin ... ana akeh lelucon ing kana, kaya dheweke ndeleng pengendara sepeda sing numpak helm sing bolong, "Oh, kanca saka ngarep, delengen pirang-pirang peluru ing helm" ...

    Banjur dheweke diundang menyang acara televisi, nganggep dheweke minangka aktor ... Umume, titik kasebut yaiku dheweke ngritik kahanan saiki ing Jerman saka sudut pandange, lan kancaku ujar manawa ing pungkasan buku dheweke tiba-tiba mikir. - nanging yen Hitler wis muncul saiki - dheweke bakal milih maneh ... Ora kanggo perang, nanging kanggo kabijakan sosial sing wiwit ditindakake ing Jerman, kanggo kamardikan saka Amerika Serikat - ing Jerman dheweke ngerti banget yen dheweke pancen bener. isih negara dijajah tanpa kawicaksanan manca.

    Ngguyu, nanging Hitler pancene ora ngrancang perang, nanging dheweke entuk dheweke ... Kaya saiki dheweke nyoba njaluk Putin, nyebabake pembantaian wong Rusia ... saiki wis dijlentrehake saka Washington, pamrentahan kurcaci Republik Ceko, Austria lan Polandia wiwit nindhes populasi Jerman, sing manggon kanthi kompak ing wilayahe sing cedhak karo wates Jerman dhewe.... Yen sampeyan nggali sumber kasebut, sampeyan bakal kaget ngerti carane ing Polandia alus lan putih padha Smash toko Jerman ing Silesia, ngobong omah Jerman, dicet tembok "Pind ngarep" kanggo Jerman!!!", wanita padha dirudopekso, lan polisi Polandia ditembak ing wong.... Iku utamané tegang ing Danzig.... Jerman kaping pirang-pirang nggawe usulan kanggo mutusake masalah kasebut kanthi tentrem - Polandia, yakin manawa Inggris lan Prancis ana ing mburine , padha duwe untune ... Lan padha duwe untu ing loro arah. ... Nalika ing pengasingan, pamrentah Polandia ngumumake perang marang USSR lan mbentuk brigade kanggo dikirim menyang Finlandia... Yen memoriku bener, negara perang mung rampung ing taun 1941. ..

    Mulane owah-owahan ing status militer Polandia interned - padha dadi tawanan perang. Nanging ing negara kita padha katahan sepi babagan - uga, Polandia lan USSR - kekancan ing salawas-lawase.
  44. +1
    22 May 2014
    bali Gerhard Schröder menyang Jerman, John Kennedy menyang Amerika Serikat, Silvio Berlusconi menyang Spanyol, bali almarhum Hugo Chavez menyang Venezuela, Muammar Gaddafi menyang Libya. Bali Saddam Hussein menyang Irak lan mung ninggalake Bashar Assad ing Suriah piyambak)))))))) Lan ngirim kabeh rereget kaya Gorbachev, Obama, Nicolas Srakozy, Gondonlisa Rice, Psaki, loro George Bushes, Srakashvil lan Turchinov kanggo shaitan. .utawa luwih apik, sijine ing roket lan ngirim menyang Mars. Yen mati, ora melas, nanging yen tetep urip, bakal entuk manfaat ilmu
  45. 0
    22 May 2014
    Kelangan! Yen mung ana music abot - lan Rammstein murni :)))) gee. Aku seneng ngrungokake mbahku.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"