Bentrokan bersenjata ing tapel wates Ukrainia-Rusia

135
Miturut RIA "Kabar", referring to State Border Service of Ukraina, ing Kamis wengi, wong bersenjata nyerang pengawal tapel wates ing tapel wates Ukraina-Rusia ing wilayah Luhansk.

Miturut layanan tapel wates negara, kira-kira jam 00:00 wektu Moskow, klompok 30 wong sing bersenjata kanthi otomatis. gaman. Dheweke menehi saran supaya para pengawal tapel wates nyerahake senjata lan ninggalake bangunan unit tapel wates.

"Sawise penolakan lan teka bala bantuan jam setengah siji wengi (watara jam 01.30 Moskow), para militan ngluncurake serangan nggunakake bedhil mesin, bedhil mesin, peluncur granat lan granat tangan. Penembak jitu murub ing penjaga tapel wates saka omah-omah sing cedhak. Paprangan mau suwene sejam setengah. Pengawal tapel wates nolak telung serangan ing unite lan meksa para penyerang mundur. Nanging, penembak jitu terus konsentrasi ing departemen layanan tapel wates, "ujare layanan tapel wates.

Kacathet nalika perang, para pengawal tapel wates numpes rong titik tembak penembak jitu kanthi granat. Ana uga informasi babagan tatu lan kejut cangkang, nanging jumlahe ora ditemtokake.

"Supaya nanggepi kahanan sing saya tambah parah ing wilayah Stanichnaya Luhanska, cadangan tapel wates langsung disebar, markas ATO, lembaga penegak hukum sing kerja sama, lan tumindak gabungan direncanakake kanggo numpes teroris," ujare laporan kasebut.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

135 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 43
    22 May 2014
    Dadi wiwit ing tapel wates. Paling kamungkinan, sayap tengen maneh muddying banyu. Pranyata pasukan kudu ditarik bali menyang tapel wates. Nazi ora ngerti carane urip tentrem. Sawetara provokasi ing sisihe.
    1. + 24
      22 May 2014
      Ya, pasukan kita ana. Tinggal 4 eselon.
      1. + 44
        22 May 2014
        utamané nyenengake babagan rong titik penembak jitu kanthi granat saka 500 meter sing dibuwang kaya ing dongeng. nglirik
        1. +8
          22 May 2014
          Kutipan saka Siberia
          utamané nyenengake babagan rong titik penembak jitu kanthi granat saka 500 meter sing dibuwang kaya ing dongeng.

          Jarak pandang AGS-17 1730m.
          1. +3
            22 May 2014
            Ya, lan GP 25 ing lintasan hinged rada cilik.
            1. +8
              22 May 2014
              GP 25 max nduweni jarak tembak 400m - sinau materi, bisa migunani. nglirik
        2. +4
          22 May 2014
          Ya, sampeyan bisa "mbuwang" RPG! nglirik Bab liyane sing ora jelas: kenapa wong-wong sayap tengen butuh penjaga perbatasan? Mung kanggo provokasi. Utawa padha milisi? Banjur mung bodho pura-pura kaya ngono. Pengawal tapel wates ora melu operasi punitive. Iku mung bisa dadi bandit (akeh sing ngumbara ing sabuk alas), sing butuh senjata lan amunisi.
        3. +4
          22 May 2014
          Dheweke mesem babagan granat.
        4. +1
          22 May 2014
          Kutipan saka Siberia
          utamané nyenengake babagan rong titik penembak jitu kanthi granat saka 500 meter sing dibuwang kaya ing dongeng.


          lan artikel ngandika:Saka omah sing cedhak penembak jitu ditembaki para penjaga perbatasan."
      2. +8
        22 May 2014
        Sejarah" kabur", info mung saka sisih Ukrainia.
        Miturut versi: pengawal tapel wates Ukrainia, ing wiwitan, diduga "nguripake", kanthi njupuk, 3 kendaraan KAMAZ saka sisih Rusia, lan banjur "ora dingerteni" muncul saka mburi lan wiwit "udan" layanan tapel wates.
        Petunjuk sing padha wanted kanggo entuk wacana KAMAZ-s kanggo wilayah Ukrainia.
        Ngerti "bener lan ora adil" saka media Ukraina, lan uga diwenehi penetrasi "bodho" saka KAMAZs liwat checkpoint "Ing impudent", kita bisa nganggep sing iki provokasi marang Rusia.
        Kaya, "Dheweke ora ninggalake tapel wates kita ...", "Mercenaries Rusia cepet-cepet menyang Ukraina", uga, etc., etc.
        Kita bakal terus ngetutake acara kasebut.
      3. +1
        22 May 2014
        Kutipan: SS68SS
        Ya, pasukan kita ana. Tinggal 4 eselon.


        Napa sampeyan menehi rahasia militer? Apa sampeyan, kanthi kasempatan, Cossack sing salah ditangani?
        Pilih:
        • agen
        • intruder
        • informan
        • siji dhewe antarane wong liyo
        • wong njero
        • snitch
        • snitch
        • Agen rahasia
        • trepachek
        • lemak
        • ndelok
        1. 0
          22 May 2014
          ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 24
      22 May 2014
      Saka warta kasebut ora jelas sapa sing nyerang. Bisa uga iki minangka upaya kanggo ngganti tatanan tapel wates karo pasukan Republik Rakyat Lugansk (Lugansk butuh koridor mbukak karo Rusia). Nanging provokasi uga ora ditolak. ing metu media nulis sing shelling saka Rusia.
      1. -19
        22 May 2014
        shelling iki saka Rusia

        Kita uga duwe cukup scum. Tarik munggah, bajingan, nyedhaki kekacoan.
        1. + 10
          22 May 2014
          Wingi padha ngumumake yen bakal ana provokasi sing ala, sanajan tanpa nemtokake apa lan kepiye! Ing tanggal 22-23, rong dina, kabeh lan kabeh wong bakal padha nyerang!
    4. + 15
      22 May 2014
      Kacathet nalika perang, para pengawal tapel wates ngrusak rong titik tembak penembak jitu. karo granat

      Penjaga perbatasan ... mbela "departemen layanan perbatasan"?!?
      ... dheweke ngluncurake serangan nggunakake bedhil mesin, bedhil mesin, peluncur granat lan granat tangan ... penembak jitu ditembakake ing penjaga perbatasan ... ana informasi babagan sing tatu lan kaget, nanging cacahe ora ditemtokake

      Salah siji omong kosong lengkap ... utawa "adat" penembake ...
      1. +2
        22 May 2014
        Quote: Sakmagon
        rong titik tembak penembak jitu karo granat

        Ono sing nggumunake, mbok menawa penjaga perbatasan mung mbalang granat adoh-adoh, apa ana AGS? Sapa ngerti?
        1. +4
          22 May 2014
          Ono sing nggumunake, mbok menawa penjaga perbatasan mung mbalang granat adoh-adoh, apa ana AGS? Sapa ngerti?
          Mesthine tegese granat sing didorong roket, kaya "mabur" RPG-18. Pengawal tapel wates bisa uga kaya kita, duwe arsenal lengkap: saka senjata cilik nganti operator personel lapis baja
          1. +2
            22 May 2014
            Kutipan saka luke
            Mesthine tegese granat sing didorong roket, kaya "mabur" RPG-18.

            Saiki guess! Nyuwun Apa mabur utawa RPG-7 utawa AGS! Mung ana sing nyebutake granat tangan! Lan siji bab sing jelas yen kabar kasebut minangka provokasi junta "sarwa" liyane!
            1. 0
              22 May 2014
              Mung ana sing nyebutake granat tangan
              granat "tangan" digunakake dening militan, mung tembung "grenade" - penjaga wates. Mulane, penerbangan saka apa jenis pengawal tapel wates perang bali iku luar biasa sudhut) Aku khusus maneh maca). ing umum, supaya padha nulis, kita bakal mikir metu lan rampung drawing
            2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. +7
        22 May 2014
        Quote: Sakmagon
        Salah siji omong kosong lengkap ... utawa "adat" penembake ...

        Pancen, sawetara jinis omong kosong ... Kanggo granat lan titik penembak jitu, utamane nyenengake - apa sniper nembak saka telung puluh meter? Apik, nanging penembak jitu ... Bener, penembak jitu kudu mlaku saka 300-400 meter, lan iki wis dadi jarak kanggo peluncur granat, kaya sing paling cedhak ...
        1. +5
          22 May 2014
          Oh, aku ora ngerti arep nangis utawa ngguyu! Nanging banding iki kudu ndhukung semangat juang para maydaun! Saiki dheweke duwe prekara!

          Ditujukake kanggo ibu-ibu Galicia sing ora pengin anak-anake mati kanggo junta ing Timur.

          Ing ngisor iki: wong lanang saka Lviv, Ternopil, Iv-Frankivsk bisa ngetung dhukungan saka organisasi Katulik kanggo ngewangi pengungsi ing kutha Bialystok. Alamat lan rincian dheweke:
          (Ambruk)
          Caritas Polska - Centra Pomocy Migrantom lan Uchodźcom
          43-200 Białystok, ul. Warszawska 32
          Telp/Fax: (85) 732 55 53
          e-mail: [email dilindhungi]

          Kutha iki minangka pusat perdagangan karo Belarus, mula luwih gampang tekan kono karo para pedagang. Sawise tekan, kudu dikandhakake yen dheweke ora gelem nuruti prentah kanggo nembak warga sipil, lan kanggo iki bisa ditembak kaya wong liya, banjur dikubur kanthi rahasia. Saben uwong ing Polandia wis krungu babagan iki lan ngerti yen ing Ukraina sing ora setuju karo rezim ilang tanpa tilak. Mulane, wong lanang ora bakal dikirim menyang omah, amarga diancam mati nalika bali menyang tanah air. Kanthi bantuan saka Caritas Polska, dheweke bakal nampa status pengungsi ing Polandia, lan banjur bisa dibantu pindhah menyang Jerman kanthi alasan ora percaya marang panguwasa Polandia lan kahanan kanggo para pengungsi ing kamp Polandia banget angel. Jerman ngerti babagan iki lan ngatur ing omah, sanajan ana aturan "ing ngendi para pengungsi lunga, ing negara kasebut."

          Dadi, ibu-ibu Galicia, gunakake.
          Aku ora bakal ndhelikake, aku seneng ndeleng anak-anakmu, sing ninggalake Novorossia minangka punishers, rotting ing srengenge Juni, nanging, ing asas, aku ora ana apa-apa marang wong-wong mau tetep urip.
          1. +1
            22 May 2014
            Kutipan: Sid.74
            Oh, aku ora ngerti arep nangis utawa ngguyu! Nanging banding iki kudu ndhukung semangat juang para maydaun! Saiki dheweke duwe prekara!

            RAT, Cornered, cepet-cepet malah menyang wong. supaya "tikus" duwe pilihan liyane nanging mati. luwih akeh wong bakal slamet
    5. +1
      22 May 2014
      Dadi wiwit ing tapel wates. Paling kamungkinan, sayap tengen maneh muddying banyu.


      KENAPA DIBUAT:

      Kyiv nyuwun marang PBB kanthi panjaluk kanggo nganakake rapat urgent Dewan Keamanan. Iki diumumake dening Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ing Kamis, 22 Mei, nalika kunjungan menyang unit militer ing wilayah Kyiv.
      Yatsenyuk nyebat pesen Federasi Rusia babagan penarikan pasukan saka tapel wates Ukrainia minangka "gertak" lan nandheske yen sanajan pernyataan kasebut dibenerake, banjur ing ing wektu sing padha, kanthi bantuan saka Kremlin, "ana terobosan ing tapel wates negara Ukraina dening teroris bersenjata sing dilatih ing wilayah Rusia". Dheweke ujar manawa lembaga penegak hukum lan Layanan Keamanan Ukraina duwe bukti yen saboteurs dilatih ing Federasi Rusia, sing banjur teka ing Ukraina. Miturut Yatsenyuk, ing wayah wengi ana upaya liyane kanggo nembus wates, sing ditolak dening penjaga perbatasan.

      Iku kabeh pitunjuk!
    6. +1
      22 May 2014
      Kutipan saka REDBLUE
      Dadi wiwit ing tapel wates. Paling kamungkinan, sayap tengen maneh muddying banyu. Pranyata pasukan kudu ditarik bali menyang tapel wates. Nazi ora ngerti carane urip tentrem. Sawetara provokasi ing sisihe.

      Ora, iki ditindakake kanthi prentah saka Tsrushnik. Kekacauan lan kekacauan umum bakal ngrampungake Alun-alun. Lan iki sing dibutuhake, rencana Thatcher bisa digunakake - karusakan saka Slavia.
  2. +2
    22 May 2014
    Wilayah permusuhan saya tambah akeh, yen ora ngganggu kabeh wilayah Luhansk lan Donetsk, dheweke bakal murub.
    1. + 28
      22 May 2014
      Sarung kasur iki mung ngenteni. Kita kudu nulungi kanthi tenang. Ora nuduhake, nanging ora mbuwang wong-wong sing bakal dirusak dening Nazi
      1. +7
        22 May 2014
        Sampeyan ora bisa mbuwang! Sanalika kita ngumumake mundur saka pasukan, sundel wiwit nglakoake! Nanging bebener lan milisi dadi luwih aktif: Perwakilan Republik Rakyat Donetsk (DPR) nyerang pos papriksan tentara Ukraina ing distrik Volnovakha Donbass ing Kamis esuk, ana korban jiwa. Pos kasebut dumunung ing cedhak desa Olginka, distrik Volnovakhsky, ing titik dalan gedhe saka Donetsk menyang Mariupol lan dalan gedhe menyang wilayah Dnipropetrovsk konvergen, "sumber ing milisi DPR marang RIA Novosti.
        "Ora ana sing mati ing antarane milisi"

        Miturut warga lokal, milisi teka ing lokasi perang kanthi kendaraan awis-in-transit ijo, lan pos papriksan kasebut dipecat saka peluncur granat, MANPADS lan bedhil mesin. Ana kemah ing cedhak pos papriksan ing ngendi udakara 30 prajurit militer nginep ing wayah wengi.

        Kamentrian Pertahanan Ukraina ngonfirmasi manawa salah sawijining pos pemeriksaan sing ana ing cedhak kutha Volnovakha, wilayah Donetsk, diserang.

        "Sajrone tembakan, salah sawijining tuduhan nyerang kendaraan tempur, sing ana ing pos pemeriksaan, sing nyebabake bledosan amunisi. Ana sing tiwas lan tatu, "ujare agensi kasebut ing Kamis. Jumlah tatu lan korban ora ditemtokake.
        1. +4
          22 May 2014
          Saiki ing portal warta South-East Snarodom.ru ana informasi:
          Cedhak desa Blagodatnoye, distrik Volnovakha ing Republik Rakyat Donetsk, tentara bayaran sing teka ing minibus Privatbank lan telung jip ditembak mudhun ing pos papriksan tentara Ukraina. Nganti saiki, 8 mati lan 25 tatu. Kapitunane junta ora dingerteni, dheweke njupuk mayit lan sing tatu. Miturut warga lokal sing ngomong karo militer, dheweke ora bakal perang.
          Lha iki kano, lagi ngedegake DPR!
        2. +2
          22 May 2014
          Kutipan saka: ksv500
          Miturut warga lokal, milisi teka ing lokasi perang kanthi kendaraan awis-in-transit ijo, lan pos papriksan kasebut dipecat saka peluncur granat, MANPADS lan bedhil mesin. Ana kemah ing cedhak pos papriksan ing ngendi udakara 30 prajurit militer nginep ing wayah wengi.

          saka MANPADS ing checkpoint?! dheweke ana mbokmenawa ing balon, Aku ora bisa mbayangno liyane kanggo nggunakake senjata anti-pesawat.
      2. +5
        22 May 2014
        Kutipan saka REDBLUE
        Sarung kasur iki mung ngenteni.

        Lan apa sing bakal ditindakake?
        Kutipan saka REDBLUE
        Ora nuduhake, nanging ora mbuwang wong-wong sing bakal dirusak dening Nazi

        Sing bisa ngendhegake Bandera saiki yaiku tentara kita, ora liya, Amerika saiki bakal nyengkuyung para militan lan ing wektu sing padha nyalahake Rusia kanggo kabeh. Dadi apa gunane nggawe alasan?
        1. +1
          22 May 2014
          Aku setuju karo sampeyan, nanging ora kabeh gampang banget, miturut pesen saka Ukrainia, partai-partai luwih adoh, amarga ing perang sadurunge, prajurit pertahanan diri Donbass padha perang lan perang kanthi sampurna, yen ana ing kono, ora ana apa-apa. bakal ditinggalake saka penjaga tapel wates. Iki kanggo wong-wong mau, dudu lemak babi saka nenek kanggo njupuk lan wartawan ngipi elek, dheweke bisa mateni ing kene, nanging para panyaut iki ora bisa nindakake apa-apa kajaba carane ngrampok "pedagang antar-jemput". Aku lelungan menyang Kharkov luwih saka sepisan kanthi sepur lan ndeleng kabeh "embel-embel"! lan ngusir patroli wates sing dikuatake. layanan saka Ukraina!
    2. waf
      waf
      +2
      22 May 2014
      Kutipan: Alexander Romanov
      Wilayah permusuhan saya tambah akeh, yen ora ngganggu kabeh wilayah Luhansk lan Donetsk, dheweke bakal murub.


      Sanya Aku mung nonton cuplikan saka Slavyansk ... ing dhuwur 150-200 meter, Su-24M liwati M. lan dudu MR.
      yen mangkono .. banjur "jaman angel" bakal teka kanggo Strelkovtsy ... iki dudu turntable, sayangé prajurit
      1. +1
        22 May 2014
        Kutipan saka waf
        Sanya Aku mung nonton cuplikan saka Slavyansk ... ing dhuwur 150-200 meter, Su-24M liwati M. lan dudu MR.
        yen mangkono .. banjur "jaman angel" bakal teka kanggo Strelkovtsy ... iki dudu turntable, sayangé prajurit


        Adhiku lan ponakanku manggon ing kono. Aku nampa kabeh informasi operasional. Turntables ora fly maneh, Su-24s rush lan nyoba kanggo medeni karo swara mesin.
        1. waf
          waf
          +1
          22 May 2014
          Quote: Gusti saka Sith
          Adhiku lan ponakanku manggon ing kono. Aku nampa kabeh informasi operasional. Turntables ora fly maneh, Su-24s rush lan nyoba kanggo medeni karo swara mesin.


          Ya ... kulawarga sampeyan saiki ... aku ora ngerti carane ngekspresiake ... umume .. sampeyan ora bakal meri prajurit

          Quote: Gusti saka Sith
          , Su-24s cepet-cepet lan nyoba medeni kanthi swara mesin.


          ing mode operasi engine kuwi lan ing dhuwur kuwi .. sampeyan ora bakal wedi utamané, sanajan "wong awam" 2 uga ora digunakake kanggo iki.
          sing nalika padha bakal lumaku ing afterburner .. sing nalika iku ora bakal katon sethitik.
          Aku ora ngerti siji bab .. apa Strelkov duwe ... Apa padha entek panah? Nyuwun Dadi saka kaliber gedhe utawa saka ZSU .. iku cukup bisa .. utamané ing dhuwur lan kacepetan lan karo terrain kaya ... Nyuwun
      2. sazhka4
        +1
        22 May 2014
        Kutipan saka waf
        yen ngono .. banjur "jaman angel" bakal teka

        Sergei, apa sampeyan mikir kita bakal melu?
        1. waf
          waf
          +1
          22 May 2014
          Kutipan saka: sazhka4
          Apa sampeyan mikir kita bakal melu?


          Sanya. hello. wis nulis babagan iki ing dina liyane ... ora, .. lan ora ing pretext sembarang, nanging kita bakal "njagong ing imam roto-roto lan njaluk mati karo statements. malah tanpa nuduhake ngarsane kita." 9 Ing kalodhangan iki, kapten malah "nglairake" kabeh "urya-libel" .. "Walet wis teka" wassat .
          Wayahe nalika bisa nindakake iki yaiku .... nuwun sewu ...." biasa-biasa wae " prajurit ing kabeh aspek lan saiki ... lan apa saiki ... lan saiki sampeyan ndeleng kabeh dhewe! Nyuwun
          1. sazhka4
            0
            23 May 2014
            Aku uga mikir .. Ora ing pretext sembarang .. Saiki iki ora perang kita .. Mungkin matèni saben liyane bakal kelangan sirah kita ... Senajan. Aku ora yakin..
  3. + 30
    22 May 2014
    Granat? Titik penembak jitu? Ora mati? Omong kosong.......
    1. +5
      22 May 2014
      Sawetara jinis game kilat
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +6
      22 May 2014
      Quote: penggali
      Granat? Titik penembak jitu? Ora mati? Omong kosong.......

      Lan apa sing dikarepake saka "markas ATO"???? eseman
    4. +4
      22 May 2014
      Sniper shooting saka 30-40 meter. Omong kosong wae.
      1. + 13
        22 May 2014
        Kepiye babagan film AS? Skirmish tengen dalan, ing wutah lengkap, saka bedhil mesin, meriam, tank. Banjur pesawat mabur lan nyebarake kabeh wong. Lan sing paling penting, kabeh wong urip.
      2. +1
        22 May 2014
        Kutipan saka: aleks700
        Sniper shooting saka 30-40 meter. Omong kosong wae.

        yen mung nganggo katapel. banjur ya, sniper.
    5. +6
      22 May 2014
      Aku kepingin weruh yen penembak jitu nembak ing jarak kosong? Utawa apa dill-pogranists duwe pahlawan sing mbuwang granat paling 300-400 meter? Aku mung lulus tes kanggo mbuwang granat biasane, nanging ora kamungkinan kanggo di buwang menyang posisi sniper. Ing mratelakake panemume, maneh demo karo njupuk ing udhara. Kita bakal weruh apa sing kedadeyan sabanjure.
  4. buser
    +9
    22 May 2014
    apik luck Lugansk! Aku mikir dill bakal kelangan wates ing akhir minggu ...
  5. +6
    22 May 2014
    Wadyabala padha mundur esuk-esuk.
    1. +7
      22 May 2014
      Bener dijupuk, milisi kudu ngrebut maneh tapel wates saka layanan wewatesan Ukrainia, yen kita tetep ana, Kyiv bakal ngomong yen Rusia sing nyerang.
  6. +4
    22 May 2014
    Sampeyan bisa nerjemahake tembung Turchinov babagan wiwitan tahap "final" saka operasi punitive kanthi cara iki. "Pemilih sing apik ing Tenggara yaiku pemilih sing wis mati, lan sing isih urip bakal meri marang wong sing wis mati." Tetep wong lanang.
    1. +3
      22 May 2014
      Turchinov, kaya asu gila, kudu ditembak dhisik ...
      1. +5
        22 May 2014
        Iku tega kanggo nglampahi peluru ing wong, nyumerepi ing Maidan.
        1. Wong Ural
          +1
          22 May 2014
          Tali biaya dhuwit sing padha, nanging saham paling! Banjur, supaya ora nguripake bata ing tutuk, lebokake.
        2. Wong Ural
          0
          22 May 2014
          Tali biaya dhuwit sing padha, nanging saham paling! Banjur, supaya ora nguripake bata ing tutuk, lebokake.
      2. +2
        22 May 2014
        Turchinov, kaya asu gila, kudu ditembak dhisik ...

        Ana bisa akeh Turchinovs, nanging mung siji dalang.
      3. +1
        22 May 2014
        Jeneng pisanan Yarosh. Bullet nuwun? Ing taruhan!
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +1
        22 May 2014
        Miturut prediksi Februari saka seer Kazakh Turchinov, wong akeh bakal ambruk lan ditinggalake ing blumbang getih.
    2. + 12
      22 May 2014
      Turchinov, kaya asu gila, kudu ditembak dhisik ...
  7. +7
    22 May 2014
    Kabar Urip...
    Ing radio, aku uga krungu manawa helikopter nembak prajurit, lan dudu milisi ...
    Ora adoh saka desa Blagodatnoye, wilayah Donetsk, ing tapel wates Rusia-Ukraina, ana bentrokan bersenjata. Militan saka Kyiv nyerang camp militèr Ukraina. Padha dioperasikake kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja lan helikopter tempur. Sawetara wong teka ing pemandangan ing mobil Privatbank.

    1. +8
      22 May 2014
      Inggih, detasemen muncul ing junta. Aku wonder carane tentara Ukraina bakal nanggepi iki. Bakal padha meneng sniff ing rong bolongan?
    2. +1
      22 May 2014
      Inggih, detasemen muncul ing junta. Aku wonder carane tentara Ukraina bakal nanggepi iki. Bakal padha meneng sniff ing rong bolongan?
      1. +1
        22 May 2014
        Aku ora ngerti apa-apa .... Iki malah luwih elek tinimbang apa sing ditindakake ing Berkut. Luwih becik yen Akim nerangake kahanan kasebut marang kita ... apa sing dipikirake wong Ukraina babagan kabeh iki. militèr.
        1. +4
          22 May 2014
          .... Lan nalika padha pungkasanipun bang Kolomoisky - asu tenan mad
  8. +7
    22 May 2014
    Kebebasan ora diwenehake kanthi gampang, nanging Rusia ing Ukraina, wong sing wangkal, isih bakal menang.
    1. +2
      22 May 2014
      temtunipun.
    2. 0
      22 May 2014
      temtunipun.
  9. +5
    22 May 2014
    Pasukan perbatasan DPR lan LPR kudune...
  10. kamulyan45
    +5
    22 May 2014
    kilat ! Serangan fasis ing wilayah Luhansk.
  11. +3
    22 May 2014
    Kabeh bakal apik ing tapel wates kita. Sanadyan wadyabala mundur, ana sing ora kandha pira pira sing isih ana ing parit hi
  12. +4
    22 May 2014
    Aku ora ngerti sapa sing nyerang sapa. "Tapel wates Ukraina-Rusia" - apa ana penjaga tapel wates Kyiv utawa saka LPR !? Saka sapa kabar saka sumber LPR utawa Kyiv, layanan tapel wates negara ing ngisor iki? Sapa sing diarani militan, milisi utawa pencari hak?
  13. kudwar68
    0
    22 May 2014
    Dadi pengawal tapel wates Ukrainia "dipoyok"? Nanging ora ana apa-apa supaya layanan madu ora katon ing tapel wates Rusia.
  14. tatarinsan
    +1
    22 May 2014
    Pengawal tapel wates, granat lan titik penembak jitu!?
  15. 0
    22 May 2014
    Sampeyan ngerti pemilihan ing irung, nanging ana perang ing negara.
  16. +1
    22 May 2014
    Kacathet nalika perang, para pengawal tapel wates numpes rong titik tembak penembak jitu kanthi granat.


    Apa ana penembak jitu ing ngarep lawang omah pabean?
    1. 0
      22 May 2014
      Mungkin padha murub peluncur granat
  17. soyuz-nik
    0
    22 May 2014
    Kutipan: SS68SS
    Turchinov, kaya asu gila, kudu ditembak dhisik ...


    Hello! hi

    Sayange kanggo cartridges nistha iki ..... Kanthi bayonet!
    1. 0
      22 May 2014
      Sampeyan bakal bisa nyedhaki dheweke lan nyekeli dheweke nganggo tangan sampeyan ...
  18. +1
    22 May 2014
    Putin mbatalake pasukan kanthi alesan, dheweke ngerti yen wektune Luhansk lan Donetsk mbebasake wates karo Rusia saka layanan tapel wates dill. Dill saiki ora bakal bisa ngomong yen tapel wates kita sing dilanggar.
  19. Komentar wis dibusak.
  20. pasta
    +7
    22 May 2014
    Kacathet nalika perang, para pengawal tapel wates numpes rong titik tembak penembak jitu kanthi granat. Ana uga informasi babagan tatu lan kejut cangkang, nanging jumlahe ora ditemtokake.

    Pengawal tapel wates sing kuwat nyerang penembak jitu nganggo granat. elang ..... Aku mung bakal uncalan menyang kadohan saka sniper shooting efektif. iku ora ateges. ndeleng m ngguyu alo sala mangan
  21. +1
    22 May 2014
    lan ing tanggal 41 kita ngerti lan weruh Nazi ing tapel wates, nanging kita ora tumindak apa-apa! Asil wis dingerteni! Ora ketompo carane sajarah mbaleni dhewe
  22. +1
    22 May 2014
    foto kene

    https://vk.com/dvon11?w=wall-70574582_5432
  23. +1
    22 May 2014
    Quote: penggali
    Granat? Titik penembak jitu? Ora mati? Omong kosong.......

    Aku setuju banget. sawetara omong kosong.
  24. 0
    22 May 2014
    Piye wae kabeh katon aneh. We teka ing tengah wengi, lan serangan wiwit mung setengah jam mengko? Napa sampeyan ngenteni bala teka? Loro empplacement penembak jitu dirusak dening granat!!?? Tegese, penembak jitu dipecat saka jarak lemparan granat? Iku 30-40 meter. Utawa sing njaga tapel wates Ukraina kelangan Rambo sing teka munggah sak perang kanggo uncalan granat?!
    1. 0
      22 May 2014
      Utawa sing njaga tapel wates Ukraina kelangan Rambo sing teka munggah sak perang kanggo uncalan granat?!


      Dheweke ora duwe, kaya Rambo, busur karo panah khusus sing njupuk granat.
  25. +2
    22 May 2014
    Prajurit Kolomoisky nyerang prajurit amarga ora gelem perang
    http://warfiles.ru/show-57490-boycy-kolomoyskogo-atakovali-voennosluzhaschih-za-
    otkaz-voevat.html
    ------------
    Banjur dheweke bakal nyalahake milisi.
    Eh, militer, militer, padha arep lungguh ing antarane rong kursi. Sampeyan ora bisa muter karo bandit.
    Salah siji pindhah menyang sisih wong utawa ninggalake tentara Ukraina. Ya, langsung menyang kita.
    Lan Kalomoisky bakal muter metu. anti peluru.
    1. Ork-78
      0
      22 May 2014
      Lan Kalomoisky bakal muter metu. Anti peluru.[/quote]
      Katon kaya ora saben peluru pengin reged ing telek!
  26. Svd
    +5
    22 May 2014
    Kutipan: SS68SS
    Turchinov, kaya asu gila, kudu ditembak dhisik ...

    Ora Turchinov, nanging Kolomoisky, sponsor kudu dibusak dhisik.
    1. Ork-78
      0
      22 May 2014
      Loro telek ing siji dunghill!
    2. 0
      22 May 2014
      Lan apa bab ngeculke Turchinov, utawa soko! Kabeh Kyiv Caudle marang tembok !!! am
  27. +2
    22 May 2014
    Ya, wong merdika kuwi mung goblok
    Sawetara jenis nastiness, lan kanggo eksekusi sampeyan butuh alesan
  28. +2
    22 May 2014
    Omong kosong tenan!Provokasi liyane! hi
  29. Ork-78
    -2
    22 May 2014
    Pengawal tapel wates ing Ukraina modern, uga ing USSR, dibutuhake supaya wong ora mlayu!
  30. 0
    22 May 2014
    Perlu dimangerteni Amerika Serikat minangka udhara perlu kanggo Rusia kanggo ngenalake Angkatan Bersenjata, yen ora, kabeh wis mudhun, intelijen kita wis ngapura langkah iki, mula keributan saiki ora ngerti apa sing kudu ditindakake. kene sampeyan kudu kutipan awal ing Angkatan Bersenjata kanggo introduce wayahe durung padha lan Yankees ing geni, Eropah teka menyang raos lan ing metu saka Yankees ing lengkap d.e.r.m.e,!
  31. 0
    22 May 2014
    Kutipan saka MOISEY
    Saka warta kasebut ora jelas sapa sing nyerang. Bisa uga iki minangka upaya kanggo ngganti tatanan tapel wates karo pasukan Republik Rakyat Lugansk (Lugansk butuh koridor mbukak karo Rusia). Nanging provokasi uga ora ditolak. ing metu media nulis sing shelling saka Rusia.

    Ukro-media iku necro-media, tegese minangka sumber informasi sing ora menehi inspirasi !!! ya
  32. +2
    22 May 2014
    Kutipan: Alexey M
    Wadyabala padha mundur esuk-esuk.
    Apa Putin ngerti, kita ora ngerti - WE .. dadi kepala negara nggawe keputusan, dadi perlu ... Apa sing kedadeyan ing tapel watese kudu diarepake. Saben wit sing apik metokake woh sing apik, lan sing bosok. wit metokake woh kang ala. Maidan - wit menehi woh - direndhem ing getih, kasusahan saka wong biasa
  33. Rod sing nyambung
    +1
    22 May 2014
    Granat, penembak jitu lan ora ana korban jiwa????? Ngapusi, pipis ..... shh lan provokasi !!!!! Soko junta iki ngojok-ojoki maneh. Lan aku ora bakal kaget yen dheweke bakal nyalahake Rusia babagan iki. Dheweke bakal ujar --- provokasi.
    1. +1
      22 May 2014
      Aku setuju. Aku ora bakal kaget yen padha muter liwat Rusia, pemilihan gagal, supaya paling kegagalan bisa lantaran kanggo Rusia))) ora Ukraina, nanging badut
  34. Palych9999
    +4
    22 May 2014
    Kanggo siji setengah jam, meh satus wong bersenjata saling ngobrak-abrik karo bedhil mesin lan peluncur granat, lan minangka asil, "ana informasi babagan 2 tatu" ...
    Mung sawetara sniper ... karo kartrid kosong lan bahan peledak ...
    Lan ora ana sing nyekel video ...
    Mungkin wedding Chechen "mlaku"?
    1. 0
      22 May 2014
      Ngrungokake, ora koyone penjaga perbatasan alon-alon bocor penjaga perbatasan kanthi cara iki. Kaya, kita ora bisa njaga, wong bersenjata campur tangan. Lan konfirmasi iki yaiku shooting, sniper, lsp.
  35. +1
    22 May 2014
    Kutipan saka: aleks_29296
    Inggih, detasemen muncul ing junta. Aku wonder carane tentara Ukraina bakal nanggepi iki. Bakal padha meneng sniff ing rong bolongan?

    Detasemen pengawal wis suwe digawe dening pravoseki. Miturut penduduk Slavyansk lan peserta ing acara. Wajib diusir ing ngarep kaya pakan meriam, dene sing sayap tengen dhewe ndhelik lan ora ngidini mundur. Dheweke kandha yen aku melas amarga nembak bocah-bocah iki, nanging dheweke nembak aku. Dadi sampeyan kudu mbucal.
    Uga, miturut dheweke, ing Slavyansk, ruang paling ngisor kebak tawanan, lan sawetara digunakake minangka morgues kanggo mercenary lan punishers matèni.
  36. Manul49
    +3
    22 May 2014
    Kutipan: Sid.74
    Quote: Sakmagon
    rong titik tembak penembak jitu karo granat

    Ono sing nggumunake, mbok menawa penjaga perbatasan mung mbalang granat adoh-adoh, apa ana AGS? Sapa ngerti?


    Ana sing, penembak jitu makarya saka 50-60 meter?!
    1. +1
      22 May 2014
      Kutipan: Manul49
      Ana sing, penembak jitu makarya saka 50-60 meter?!

      Teka-teki junta liyane! Berkut nembak Berkut! Muzychko nembak awake kaping pindho! Anti-fasis ing Odessa ngobong awake dhewe!

      Senajan mesakake yen dheweke nyetak maneh warta kanthi omong kosong kaya ngono!
    2. +1
      22 May 2014
      Mungkin dheweke duwe sawetara alat kasebut. Inggih, iku kaya pilihan. Aku kesandung ing foto. Utawa mung saka peluncur granat.
  37. +8
    22 May 2014
    Sawetara Rambo. Kaya lelucon:
    Wingi, perusahaan polisi huru-hara numpes lapangan hemp, sawise iku nyatakake dhewe divisi lan mabur menyang angkasa kanggo nglawan Pokemon.
  38. 0
    22 May 2014
    Aku ora ngerti apa-apa - apa dheweke wis nyerang penjaga perbatasan kita?!!!
    1. 0
      22 May 2014
      Iki dudu pengawal tapel wates saka Ukraina, duweke. Nanging uga, mesthi, padha rampung diunekake !!!
  39. +1
    22 May 2014
    Kutipan saka: aleks_29296
    Inggih, detasemen muncul ing junta. Aku wonder carane tentara Ukraina bakal nanggepi iki. Bakal padha meneng sniff ing rong bolongan?

    Wektu kanggo para prajurit Ukrainia tangi lan ngerti sapa sing. Junta - sauntara. Padha mati utawa mlayu. Lan prajurit saka wong bakal tetep kanggo disentangle, lan sing bakal dadi penjahat perang.
  40. Arh
    +2
    22 May 2014
    Kebangkitan USSR kanthi jeneng Rusia !!!
  41. Alexanya
    0
    22 May 2014
    Situs kasebut dadi "pro-liberal", ora, ora, lan artikel sing padha katon kanthi tampilan lan terminologi sisih THAT saka trenches.
  42. +1
    22 May 2014
    Sawetara omong kosong, dheweke teka lan nembak))) sadurunge, dheweke njaga Bolotov, mula ora bisa nyekel penjaga tapel wates 80. Pancen, dheweke nulis omong kosong !!! Provokasi padhet.
  43. 0
    22 May 2014
    [quote = eng69] Kabar Urip ...
    Ing radio, aku uga krungu manawa helikopter nembak prajurit, lan dudu milisi ...
    Ora adoh saka desa Blagodatnoye, wilayah Donetsk, ing tapel wates Rusia-Ukraina, ana bentrokan bersenjata. Militan saka Kyiv nyerang camp militèr Ukraina. Padha dioperasikake kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja lan helikopter tempur. Sawetara wong teka ing pemandangan ing mobil Privatbank.

    lan iki ditulis ing sensor:

    Kayane ana kobongan "ramah", amarga warga ngonfirmasi manawa para penyerang teka nganggo jip lan kendharaan kas-in-transit Privat....


    22.05.2014 11: 31
    jawaban


    Aku seneng


    Alex Platz

    kendaraan awis-in-transit saka "Privatbank" poly colorado ing Donbass, iku wis kacarita kaping ewu ... lagi waja, sampeyan ngerti?


    22.05.2014 11: 42
    jawaban


    Aku seneng 3
  44. 0
    22 May 2014
    Fu-u ora bisa ngapusi bodho pi ... t! ngguyu
  45. yacht
    +1
    22 May 2014
    Perang wis diwiwiti. Saiki goroh lan disinformasi sing dikalikan karo buta huruf jurnalistik bakal mili kaya banyu. Saka kabeh artikel, mung siji kesimpulan sing ora jelas, ana perang ing pos perbatasan, kabeh liya spekulasi.
  46. vrybchenk
    0
    22 May 2014
    Iku aneh carane granat bisa numpes titik sniper. Salah siji sniper iki kebak suckers utawa penjaga wates murub saka peluncur granat.
  47. +2
    22 May 2014
    1. Ukrainia INTER-FRONT
    dina iki jam 13:53
    Media Ukraina: Milisi DPR ngrusak kabeh detasemen angkatan bersenjata
    Media Ukraina nyebar informasi miturut sing, ing tlatah tilas wilayah Donetsk ing wayah wengi 22 Mei, detasemen milisi nyerang militèr Ukraina sing dipasang ing wilayah Taman Hutan lan mateni kabeh personel. Udakara 30 wong kacarita wis tiwas. Saksi mata ngaku yen milisi diduga teka ing lokasi perang ing kendaraan awis-in-transit Privatank.

    Perlu dicathet yen informasi iki nyebabake sawetara pitakonan. Kaping pisanan, media Ukrainia, minangka aturan, ora cepet-cepet nerbitake data babagan kerugian gedhe saka tentara dhewe, utamane sing durung dikonfirmasi. Sareh, nalika kasunyatan banget perang ora dikonfirmasi dening sumber ing milisi rakyat Donbass. Katelu, kasunyatan nggunakake kendaraan koleksi awis saka bank Kolomoisky nimbulake pitakonan. Elinga yen transportasi kasebut bola-bali digunakake dening unit paramiliter saka junta Kyiv sajrone operasi punitive.

    Ing babagan iki, sudut pandang babagan squabbles internal antarane pasukan keamanan Ukrainia katon luwih mungkin. Bubar, ana sinyal liyane lan liyane yen militer Ukraina ora gelem melu ing operasi militer. Iki amarga kesel, amarga wong-wong dimobilisasi sajrone 2 minggu, lan sawetara sasi wis liwati, uga ora gelem nembak para demonstran. Disobedience nimbulaké respon cetha saka pimpinan junta, nyoba kanggo nyegah ambruk final saka tentara. Kedadeyan sing padha kedadeyan, contone, minggu kepungkur cedhak Starovarovka, ing ngendi para pejuang Pasukan Internal diserang dening para pejuang sing disebut Pengawal Nasional amarga ora gelem perang. Uga, luwih saka 10 wong ditembak ing unit militèr ing Donetsk, sawise padha mutusaké kanggo pindhah menyang sisih DPR. Nanging, tumindak kasebut mung nyepetake ambruk blok kekuwatan lan ambruk junta.
    http://my.mail.ru/community/interfront/multipost/D1140000BAB20801.html
  48. +3
    22 May 2014
    Sawetara jenis rut ​​... "Numpes 2 titik sniper pertempuran kanthi bantuan granat" ... Iku piye wae gampang kanggo penembak jitu, sing lungguh mudhun verst karo pancing, granat tekan .... Lan panyerang bodho, kaya psik. Kaping pisanan padha mlebu lan nawarake nyerah. Banjur ngenteni 1,5 jam nganti bala bantuan nyedhaki penjaga perbatasan. Lan mung banjur perang diwiwiti. Kajaba iku, bala ora ketemu ing kabeh Maret .... Mie Dill kanggo kuping "relic" iku mesthi luwih vodka ... Nanging, ing ngendi logika?
  49. uri
    +2
    22 May 2014
    Kutipan saka: igor_m_p
    Quote: Sakmagon
    Salah siji omong kosong lengkap ... utawa "adat" penembake ...

    Pancen, sawetara jinis omong kosong ... Kanggo granat lan titik penembak jitu, utamane nyenengake - apa sniper nembak saka telung puluh meter? Apik, nanging penembak jitu ... Bener, penembak jitu kudu mlaku saka 300-400 meter, lan iki wis dadi jarak kanggo peluncur granat, kaya sing paling cedhak ...

    Ya kaya kampanye saka masyarakat tunanetra, wong rabun kabeh nganggo kaca mata.
  50. ora nggantheng
    +1
    22 May 2014
    Katon provokasi saka Sektor Kanan, rame banget, nanging ora ana asil, pertahanan diri Luhansk mesthi setuju karo penjaga perbatasan luwih cepet.
    1. dgz
      dgz
      0
      22 May 2014
      Tugas ora tau disetel. Kepiye sampeyan seneng karo pilihan iki?
      1. ora nggantheng
        0
        22 May 2014
        Tugase wis diatur dening Junta, nanging aparat keamanan ora sregep nglawan rakyat, lan yen lagi nesu, bisa uga urip bela diri, yen percaya yen iki minangka pertahanan diri. pasukan keamanan.
  51. 0
    22 May 2014
    Pejuang Kalamoisha makarya ing desa Blagodatnoye. Dheweke nembak prajurit sing ora gelem nembak warga sipil. Kita teka ing kendaraan koleksi Privatbank lan rong jip. Tiwas 15 lan tatu 35 wong.
    Iki minangka kewan sing ngupayakake kekuwatan.
  52. 0
    22 May 2014
    Nah, mbok menawa penjaga perbatasan nggunakake granat tangan anti-tank kaya Mukha? Dheweke bakal duwe jarak sing luwih dawa.
  53. 0
    22 May 2014
    Iku goroh sing jelas, 30 wong bersenjata bakal ngrusak pos tapel wates sajrone setengah jam, nanging ing kene pos kasebut tetep aman lan sehat! Lan omong-omong, penembak jitu normal apa sing bakal ngidini wong sing kaget karo granat nyedhaki dheweke? Ing cendhak, sawetara jinis humor!
  54. Tanechka-pinter
    0
    22 May 2014
    "Russian Spring" laporan 22.05.2014/13/56 - XNUMX:XNUMX
    Kepala Republik Rakyat Lugansk, Valery Bolotov, njaluk supaya pasukan penjaga perdamaian ing Ukraina wétan sadurunge ana bencana kamanungsan ing wilayah kasebut.

    "Muga-muga penyebaran pasukan perdamaian bakal ditindakake sadurunge bencana kamanungsan kedadeyan," ujare. Miturut dheweke, milisi Luhansk ora duwe cukup pasukan dhewe kanggo ngadhepi pasukan keamanan sing dikontrol dening Kyiv.
    Aku mikir wektu wis teka kanggo pasukan peacekeeping. Saiki sisih kidul-kulon nentang EU + USA - kok kurban - ana wong tuwa lan bocah-bocah sing ora dibutuhake dening Kulon, nanging kita tanggung jawab.
  55. 0
    22 May 2014
    Quote: Sakmagon
    Salah siji omong kosong lengkap ... utawa "adat" penembake ...
    Cetha yen iki omong kosong lengkap! Padha ngatur provokasi kanggo awake dhewe.
  56. +1
    22 May 2014
    Carane bener dicathet yen iki minangka serangan aneh marang penjaga tapel wates. Kanthi gaman kaya + ing ndhuwur kabeh, ana penembak jitu sing ketoke ora ngerti carane njupuk.
    Nanging sing umume dhuwure kabodhoan yaiku, kaya sing ditulis ing komentar ing ndhuwur, ngrusak titik penembak jitu kanthi granat lan + ing ndhuwur kabeh penjaga wates. Dheweke ndeleng manawa penembak jitu terus konsentrasi ing sekitar PP!Ketoke penembak jitu iki ngelingake para penjaga tapel wates babagan pendekatane.
    Provokasi murni sadurunge "pemilihan" kanggo nutup tapel wates karo Rusia lan kabeh.
  57. 0
    22 May 2014
    Junta mung liwat titik ora bali. Ing tangan siji, dheweke ora bisa menehi alesan maneh saka "eksploitasi", nanging ing sisih liyane, pawang saka Washington bisa uga menehi carte blanche kanggo maksud apa wae lan ala. Ora preduli apa sing dikandhakake kabeh wong Kerry lan Psaki, dheweke ora mbutuhake pemilihan sing ora sah (Yanukovych isih tetep dadi presiden sing dipilih kanthi populer). Nanging dheweke butuh pemilihan kasebut supaya ora kedadeyan amarga kesalahane Rusia. Mulane, ing panemuku, junta bakal nindakake kabeh supaya Rusia kepeksa ngirim pasukan. Ngrusak warga sipil nganggo tank, nembak ing wilayah pemukiman, ngebom wilayah pedunung, lan bisa uga bakal nggawe provokasi liyane.
  58. 0
    22 May 2014
    Bolotov ngenalaken hukum militer. ITAR-TASS (http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1205257).
    Video muncul ing YouTube babagan banding Bolotov marang Putin kanggo njaluk bantuan.
  59. 0
    22 May 2014
    ......................... Kacathet nalika perang para penjaga tapel wates ngrusak rong titik tembak penembak jitu nggunakake granat........ ........
    Aku meneng metu. Waca mung TCTerms SNIPER nggunakake.......... GRENADES!!!!!!!! Iki sial ... Ya, ora ana tembung ... Salah siji sing penembake duwe slingshots nganggo optik, utawa para pembela ngerti carane mbuwang granat nganggo tangane ing jarak paling sethithik 100 meter. Saka smeeeehhya jasku ora paapaadada ing kkkhnophi.........!
    Ing pengalaman kerja luwih saka 6 taun, jarak maksimal sing ditembak, apamaneh klompok penyerang, bisa netralake aku yaiku 300 meter. Yen mungsuh ana ing jarak tembak saka senjata otomatis standar karo penembake, penembake mati utawa mati.
    Lan mbuwang granat ing sniper minangka potongan saka Columbia Pictures.
  60. 0
    22 May 2014
    BC durung bisa ngenalaken. Nanging "milisi" bakal mbantu, lan dheweke bakal dilatih lan sopan banget. Ya, iku bakal apik karo senjata dhewe.
  61. dgz
    dgz
    0
    22 May 2014
    Siji-sijine sing nggumunake babagan Perang Khokhlyak iki yaiku penembak jitu katon ing endi-endi - nanging sawetara sing tiwas. Banjur ing Rusia, ing kabeh sekolah lan taman kanak-kanak, penembak jitu diwulang lan dididik.
  62. Alex_sw4
    +1
    22 May 2014
    Kita nolak serangan sniper kanthi granat. Asli. Apa granat wis mabur luwih saka penembak jitu?
  63. dgz
    dgz
    0
    22 May 2014
    Umumé, Juni sing menarik nunggu kita - Piala Donya, Nutup tutup kanggo Ukraina, Apa sing kudu ditindakake Presiden anyar Ukraina, Apa sabanjure?
  64. 0
    22 May 2014
    Iki omong kosong lengkap.
  65. +3
    22 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka REDBLUE
    Sarung kasur iki mung ngenteni.
    Lan apa sing bakal ditindakake?


    Ora ana sing khusus - bakal mblokir kabeh kertu bank, mblokir kabeh versi Windows liwat Internet, nabrak server, mateni Internet - iki paling ora. Ora mung bank-bank sing bakal mandheg, nanging uga transportasi udhara, sepur, lan kabeh, amarga akeh perkara sing dicritakake - nggawe SISTEM OPERASI SENDIRI!!!!!!!!!!!! Bab-bab cilik kaya penahanan kapal-kapal kita ing pelabuhan-pelabuhan sing diduga utang, pangeling-eling duta, lan ing Eropa ana inisiatif kanggo tuku Mistral loro saka Prancis supaya Federasi Rusia ora entuk ....

    Bakal padha nongkrong ing wates kita, ya.... Apa sampeyan wis yakin yen kita paling keren???? Kita bakal luwih adhem nalika kita ngremukake kabeh kolom kaping 5 lan rearm, saiki kita ora duwe wektu.
    1. 0
      22 May 2014
      kertu - ya,
      ora ana Windows)) - sanajan ing perusahaan bajakan (lan ing industri pertahanan kudu ora ana Internet)
      Internet bakal dicopot saka Eropa; kanthi teoritis, iku dudu kagungane sapa wae lan saben bagean bisa digunakake kanthi mandiri. ditrima ing wilayah Rusia
      Ya, nyatane, sanajan Windows sing dikunci bisa dikunci sajrone sedina, isih ana "tetenger" mitos ing hardware, nanging yen ora ana Internet, bakal angel digayuh.
  66. 0
    22 May 2014
    Cetha yen iki prakara peteng. Ana sing teka, ditembak nang endi wae lan lunga. Utawa TK utawa sawetara jinis persiyapan ...
  67. 0
    22 May 2014
    Provokasi sing ora ditindakake kanthi apik. Ora ana otak.
  68. 0
    22 May 2014
    Kutipan saka urii
    Kutipan saka: igor_m_p
    Quote: Sakmagon
    Salah siji omong kosong lengkap ... utawa "adat" penembake ...

    Pancen, sawetara jinis omong kosong ... Kanggo granat lan titik penembak jitu, utamane nyenengake - apa sniper nembak saka telung puluh meter? Apik, nanging penembak jitu ... Bener, penembak jitu kudu mlaku saka 300-400 meter, lan iki wis dadi jarak kanggo peluncur granat, kaya sing paling cedhak ...

    Ya kaya kampanye saka masyarakat tunanetra, wong rabun kabeh nganggo kaca mata.

    Aja pindhah kanggo short-sighted: Aku bisa mencet 200m biasane karo ngarsane mbukak. Aku wis ora nyoba karo optik, nanging iku dipercaya dadi luwih elek. Lha, sapa sing arep mbalang granat 200m menyang target? Lan sampeyan kudu nganggep manawa penembak jitu ora kudu nembak luwih saka 2 tembakan saka sak panggonan ... (sanajan dheweke duwe "bangga dhewe ...")
  69. +2
    22 May 2014
    Ya, padha cekikikan babagan granat ... ing posku ana peluncur granat saka RPG menyang Mukha lan AGS, ora ngetung bedhil mesin, lan nembak kaping pindho saben minggu stabil - bagean saka kobongan outpost ing wayah awan, sebagian wengi. .. Olah raga ora kaya tentara - ojo 2 wong mlaku ing baris tengen, target munggah 100-250 meter - tugas kanggo nggayuh target ing wektu tartamtu, nutupi lan duwe wektu. laporan menyang PZ babagan serangan - ora ketompo carane - karo RS utawa suar sinyal ditemtokake dening sinyal ... Aku ora mikir sing Ukrainians padha dilatih Samsaya Awon - padha lulus saka sekolah padha.
    1. 0
      22 May 2014
      Salam iki!
      Ora ana sangsi manawa pakaryan penjaga perbatasan beda karo tentara. Taktik patroli tapel wates kanggo ngusir serangan saka ambush, mesthi, wis digarap. Sing utama ing kene yaiku sampeyan lan mungsuh duwe kontak geni utama nggunakake senjata otomatis standar. Sawise kabeh, sampeyan ujar kanthi bener yen tugas utama regu ing kasus iki yaiku: MELIHAT, MENDETA, LAPORAN menyang pos terdepan. Sabanjure yaiku rasa kuwatir. Saka outpost - klompok. Outpost - lapor menyang detasemen. A detasemen saka saperangan liyane kelompok miturut kahanan (yen outpost duwe masalah) lan ing. bener? Bener!
      Lan ing kene, mbayar manungsa waé: ora kanggo rasukan tiyang istri ing baris, nanging kanggo outpost dhewe ... Duwe bypassed kabeh rahasia, klompok tutup mburi. Minangka penembake, aku ngerti yen aku tetep ing jarak paling sethithik 300 meter. Lan ing kene paling ora ana 2. Tegese grup cover kita wis ana. Wis 4 pejuang karo 1 PC, saperangan saka RPGs. Dadi? Dadi!
      Nalika klompok utama makarya langsung ing outpost, nuthuk metu mungsuh ing kontak cedhak. Aku bisa saka rong posisi ing mesin gunners outpost, ing utamané "Rambos semangat", uga, Mungkin yen aku duwe 12,7, banjur ing optik saka operator personel wojo yen digali ing ana kaya titik.
      lan pracaya kula, ing kahanan iki ora ana papan kanggo kontak langsung antarane mungsuh lan kula.
      Sampeyan bener ujar manawa sampeyan duwe AGS ing pos sampeyan. ana uga sawetara. Banjur kemungkinan kita bakal padha. Banjur mbok menawa dheweke bisa nutupi aku.
      Utawa pilihan - dheweke diserang dening wong bodho sing duwe 2 bedhil. Ora ana panjelasan liyane.
      Baleni maneh.. Ing lakuku dadi penembak, mung ana siji kahanan: MATI. ana sawetara jenis ngapusi kene.
    2. 0
      22 May 2014
      Salam iki!
      Ora ana sangsi manawa pakaryan penjaga perbatasan beda karo tentara. Taktik patroli tapel wates kanggo ngusir serangan saka ambush, mesthi, wis digarap. Sing utama ing kene yaiku sampeyan lan mungsuh duwe kontak geni utama nggunakake senjata otomatis standar. Sawise kabeh, sampeyan ujar kanthi bener yen tugas utama regu ing kasus iki yaiku: MELIHAT, MENDETA, LAPORAN menyang pos terdepan. Sabanjure yaiku rasa kuwatir. Saka outpost - klompok. Outpost - lapor menyang detasemen. A detasemen saka saperangan liyane kelompok miturut kahanan (yen outpost duwe masalah) lan ing. bener? Bener!
      Lan ing kene, mbayar manungsa waé: ora kanggo rasukan tiyang istri ing baris, nanging kanggo outpost dhewe ... Duwe bypassed kabeh rahasia, klompok tutup mburi. Minangka penembake, aku ngerti yen aku tetep ing jarak paling sethithik 300 meter. Lan ing kene paling ora ana 2. Tegese grup cover kita wis ana. Wis 4 pejuang karo 1 PC, saperangan saka RPGs. Dadi? Dadi!
      Nalika klompok utama makarya langsung ing outpost, nuthuk metu mungsuh ing kontak cedhak. Aku bisa saka rong posisi ing mesin gunners outpost, ing utamané "Rambos semangat", uga, Mungkin yen aku duwe 12,7, banjur ing optik saka operator personel wojo yen digali ing ana kaya titik.
      lan pracaya kula, ing kahanan iki ora ana papan kanggo kontak langsung antarane mungsuh lan kula.
      Sampeyan bener ujar manawa sampeyan duwe AGS ing pos sampeyan. ana uga sawetara. Banjur kemungkinan kita bakal padha. Banjur mbok menawa dheweke bisa nutupi aku.
      Utawa pilihan - dheweke diserang dening wong bodho sing duwe 2 bedhil. Ora ana panjelasan liyane.
      Baleni maneh.. Ing lakuku dadi penembak, mung ana siji kahanan: MATI. ana sawetara jenis ngapusi kene.
  70. sazhka4
    0
    22 May 2014
    Iku mung tugas. Tarik Rusia menyang perang. Kanthi cara apa wae.
  71. 0
    22 May 2014
    Apa, ana sistem AGS ing checkpoints? Aku ora ngerti, aku ora ngerti ...
    (ing kasus apa wae - "2 tembakan saka sak panggonan" - yen penembak jitu wis maca paling ora siji instruksi, kayata "Memo menyang penembak jitu")
  72. +2
    22 May 2014
    Kutipan saka IOwTZ
    Iku goroh sing jelas, 30 wong bersenjata bakal ngrusak pos tapel wates sajrone setengah jam, nanging ing kene pos kasebut tetep aman lan sehat! Lan omong-omong, penembak jitu normal apa sing bakal ngidini wong sing kaget karo granat nyedhaki dheweke? Ing cendhak, sawetara jinis humor!


    Umumé, PZ dilengkapi saka sudut pandang teknik kanthi bunker beton lan parit kanthi jalur komunikasi sing didhelikake - iki minangka aksioma ... Latihan ditindakake saben dina, latihan kontak lengkap ditindakake saben minggu, lan misi lan lokasi ditemtokake HARIAN. dening kru tempur kanggo saben kanggo fighter - sing manggoni kang jendhela, sing nggawa amunisi, carane Occupy titik kuwat, komunikasi, kabeh wilayah wis diangkah, landmark siro kanggo mungsuh wis ditandhani, etc.... Jendela ditutupi karo bolong anti-grenade pindho, ing saben jendhela lan panggonan ana pratandha karo landmark lan jarak sadurunge wong-wong mau lan nginstal ngarsane....

    Gak ngiro nek ukraine yo ngono.... Nek gak ngerti yo lek googling ae.... Nek Tajik gak oleh 30 uwong gak teko tapi padha ngadeg ing mburi amarga ora ana cara liya - apa? Ya Allah, wonge ramah....
  73. Rubmolot
    +1
    22 May 2014
    Tujuan saka fasis Kyiv jelas - kanggo nyeret Rusia menyang konflik militer kanthi biaya apa wae.

    Kanthi cara iki, pemilihan bakal dilanggar lan media bakal tanggung jawab maneh kanggo Rusia.

    Aja menehi serangga ngganggu malah kasempatan slightest!

    Uap solusi sing wis jenuh kanggo nyingkirake perkara sing ora becik iki!
  74. 0
    22 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka REDBLUE
    Sarung kasur iki mung ngenteni.

    Lan apa sing bakal ditindakake?
    Kutipan saka REDBLUE
    Ora nuduhake, nanging ora mbuwang wong-wong sing bakal dirusak dening Nazi

    Sing bisa ngendhegake Bandera saiki yaiku tentara kita, ora liya, Amerika saiki bakal nyengkuyung para militan lan ing wektu sing padha nyalahake Rusia kanggo kabeh. Dadi apa gunane nggawe alasan?


    Lan dheweke bakal nindakake ing ngisor iki. Dheweke bakal nampilake Rusia minangka penjajah. Iki paling ora. Ing Ukraina, Rusia wis ora disenengi dening populasi sipil, ora ngetung sawetara wilayah. Lan banjur malah setengah sing bakal nguripake. Amarga Aku wis dicuci otak kanthi apik sajrone 20 taun. Banjur 5 bisa uga 10 persen saka populasi gelut ing sisih DPR lan LPR. Liyane ajeg pindhah menyang bisa lan kanthi mangkono nambah kahanan financial saka oligarki Ukraina. Lan padha manggon miturut prinsip yen omahku ana ing pinggir. Nganti wong-wong iki ngadeg nglawan junta, bantuan kita bakal diwenehake minangka intervensi saka njaba. Lan iki dudu kepuasan wong-wong sing nunggu apa-apa. Dheweke bakal dadi sing pertama ngadili kita mengko, kaya sing dikandhakake Rusia wis teka lan saiki kita ora duwe kerja, ora ana apa-apa. Mula, masalah kasebut kudu dirampungake kanthi mandiri. Mesthi, bantuan saka Rusia perlu. Nanging ora meriam fodder, nanging senjata.
  75. +1
    22 May 2014
    Gleiwitz provokasi
    Miturut rencana Heydrich, perwira SS sing nganggo seragam militer Polandia bakal nyerang stasiun radio ing Gleiwitz (saiki Gliwice, Polandia) lan nyebarake proklamasi anti-Jerman ing basa Polandia; nyerang kehutanan ing Pinchen sisih lor Kreuzburg (saiki Kluczbork, Polandia); ing bagean tapel wates antarane Gleiwitz lan Ratibor (saiki Raciborz, Polandia) numpes titik pabean. Peran "wong-wong sing tiwas sajrone serangan" dimaksudake kanggo tahanan kamp konsentrasi sing dipateni kanthi injeksi lan banjur digawa menyang lokasi acara kasebut. Ing jargon SS padha disebut "pangan kaleng"; mula jenenge operasi. Sinyal kode kasebut mesthine minangka frasa Heydrich: "Mbah wis mati." Tanggal 1 September 1939, jam 16.00 sore, ana telpon muni ing kamar hotel Naujoks. Ngangkat telpon, dheweke krungu: "Telpon aku maneh!" Naujoks nelpon nomer markas SD sing dikenal dheweke lan njaluk Adjutant Heydrich ngomong karo dheweke. Kanggo nanggepi, dheweke krungu swara dhuwur sing padha ngomong: "Mbah seda." Naujoks nglumpukake kabeh bawahan lan ngrancang tumindak kanggo ngrebut stasiun radio jam 19.30. Muller uga nampa prentah lan cepet-cepet: "panganan kaleng" kudu dikirim menyang situs ora luwih saka 20.20. Jam 20.00 Naujoks lan kanca-kancane njeblug ing papan radio. Weruh buruh Feutzik, dheweke ngarahake bedhil lan mbengok: "Angkat tangan!" Dheweke menehi sinyal, lan para panyerang mbukak tembakan tanpa pandang bulu. Buruh stasiun radio diikat lan dikunci ing ruang paling ngisor. Ora let suwé, warga ing saubengé krungu "mréntahaké sing murub" ing basa Polandia ing tengah tembakan. Kabeh operasi njupuk ora luwih saka 4 menit. Nalika dheweke lunga, Naujoks weruh mayit nganggo seragam Polandia sing ditata kanthi ati-ati dening wong Müller. Bab sing padha kedaden ing panggonan liyane saka tumindak. Esuke, Hitler ngandika marang wong Jerman, nyatakake yen Polandia nindakake serangan ing wilayah Jerman, lan wiwit nalika iku Jerman perang karo Polandia. Koran-koran kasebut metu kanthi headline njerit.

    Sumber: http://www.calend.ru/event/5354/
  76. Nicholas
    0
    22 May 2014
    omong kosong, shooting ruwet, kabeh banget muddy. Ora ana iman ing sapa wae sawise "MATZ'S EAR" nyetel wartawan. Kabeh.
  77. 0
    22 May 2014
    Kutipan saka REDBLUE
    Lan dheweke bakal nindakake ing ngisor iki. Dheweke bakal nampilake Rusia minangka penjajah. Iki paling ora. Ing Ukraina, Rusia wis ora disenengi dening populasi sipil, ora ngetung sawetara wilayah. Lan banjur malah setengah sing bakal nguripake. Amarga Aku wis dicuci otak kanthi apik sajrone 20 taun. Banjur 5 utawa 10 persen saka populasi gelut ing sisih DPR lan LPR

    Ya, dina iki aku ketemu karo kolega, takon babagan komandan - dheweke pensiun dadi kolonel lan lunga menyang Ukraina ing wilayah Cherkasy ... Ngandika - wingi dheweke nelpon dheweke, iku bilai - dheweke ngidoni lan nguwuh-uwuh saru, nelpon kita kabeh. mungsuh-mungsuh lan dheweke bakal nggegirisi kita nganggo untune lan nyekek kita nganggo tangan kosong ..... 32 taun layanan, Afghan lan Tajik liwati ... komandan unit ... Lan sampeyan isih enom .... Apa sampeyan ndeleng video ing TV Ukrainia? Panguburan pahlawan tiwas saka guardsmen lan ibu tulus njerit menyang pati sel kanggo kabeh b..m., pati kanggo Putin, pati kanggo kabeh Rusia, siji karo nangis - Aku bakal krungu basa Rusia, supaya padha sijine kula ing pakunjaran, nanging aku bakal nempel piso ing atiku, amarga mung wong tahanan sing nganggo basa Rusia saiki ... Iki minangka pedalaman, desa, ing TIMUR... Lha, kepiye tentara kita bisa mlebu?

    Pisanan, sampeyan kudu nyuda kabeh sistem pertahanan udara lan sistem pertahanan udara supaya bisa ngresiki langit, banjur apa? Lan banjur perang langgeng karo unsur teror lan lampus .... Aku dikirim foto stormtroopers karo forelocks - padha wis duwe mata wong mati, padha pamitan kanggo urip kanggo idea, padha tangi saka kursi dawa. wektu kepungkur, lan kita lungguh ... lungguh ... lan mung ing keyboard ....
    1. 0
      22 May 2014
      Kolega sampeyan ora bisa nerangake marang mantan komandan sampeyan, sing ngidoni lan nguwuh-uwuh saru ing telpon, gambar nyata apa sing kedadeyan? Iku bakal luwih apik kanggo sampeyan, tinimbang hammering ing tombol, kanggo njaluk bebarengan liwat kaca lan samubarang kang angel iku antarane saben liyane. Setengah ibu ing donya nguwuh-uwuh marang presiden Amerika, nanging ora apa-apa, dheweke nindakake pakaryan sing ala. Kepiye carane sampeyan bisa nulis ing kene yen dheweke "bakal nyuwek-nyuwek kita nganggo tangane, nggremet kita nganggo untune." Kita bakal mlaku liwat alas. Kanggo saben bolt, sampeyan ngerti apa ... Lan ing umum, dheweke sumpah ing lard? Yen ora, banjur jancok. Miturut cara, Santor, paling ora nggunakake Rambler, ora Google. Informasi sing kurang bakal ngluwihi "genangan gedhe".
  78. Okhinetzian
    0
    22 May 2014
    Dheweke ora ngerti maneh apa sing bakal ditindakake, mung pengin (utawa perlu) supaya Federasi Rusia ngirim pasukan. Nanging piye wae ora dadi bener, Amerika Serikat minangka standar demokrasi, dheweke wis menehi Rusia minangka aggressor ing jagad iki, lan bam, ora pengin perang. Dadi asu-asu dadi nesu...
  79. -1
    22 May 2014
    Malah Hitler lan penjaga tapel watesku ora bisa nindakake apa-apa ... iki uga bakal ngumbah getih.
  80. 0
    22 May 2014
    Babagan koridor ing tapel wates karo Ukraina, contone yaiku mobil lapis baja Tiger, sing disumbangake V. Zhirinovsky menyang tentara LPR, kanthi bebas mlebu LPR liwat pos papriksan sing dikontrol dening penjaga perbatasan Ukraina. Iki conto liyane - ana rong Ukraina. pos-pos tapel wates ing ngendi wong-wong Ukrainia ngladeni bebarengan karo penjaga tapel wates lan pejuang milisi LPR, loro-lorone nganggo gaman. Dadi ana sing disebut "koridor", iki minangka rute komunikasi resmi, supaya bisa ngomong. Ana sing ora resmi, ing wilayah perbatasan loro kita lan Ukraina, ana cukup sawetara smugglers sing dhuwit gerakane kargo tengen tapel wates, loro kanggo gerakan Resistance lan fasis Ukrainia. t ngomong khusus, supaya dadi ora kanggo nyetel munggah. Aku ora duwe alesan kanggo ora dipercaya wong. Pengawal tapel wates peralatan kita ninggalake akeh sing kudu dikarepake, minangka ngandika marang kula, kita ndeleng mung ing gambar apa diadopsi utawa klebu ing Angkatan Bersenjata. . Lan saka critane aku nyimpulake dhewe yen ing tapel wates karo Ukraina mung ana kekacoan lan pekarangan, kanggo dhuwit sampeyan bisa ngatasi masalah apa wae sing ana gandhengane karo tapel wates, sampeyan mung kudu ngerti sapa sing bakal menehi. wayahe nalika pasukan fasis katon ing wewatesan negara Ukraina, ngendi bagean pinunjul saka populasi sengit kita, kanggo sijine iku mildly.
  81. 0
    22 May 2014
    Ahahaha, Ukropogans utawa Urkoborderers miwiti self-PR, mateni pitu penembak jitu kanthi siji tembakan !!!

    Apa sampeyan pengin crita cepet sing apik babagan pengawal tapel wates Svidomo? Kirim SMS menyang nomer cendhak 666 (biaya pesen gumantung saka jumlah sniperoff sing rusak)

    Ora ana baya sing cilaka sajrone nggawe crita.
  82. XYZ
    0
    22 May 2014
    Hmmm. Sawetara pengawal tapel wates aneh. Apa iki pancene bagean paling keren saka pasukan keamanan ing Ukraina? Apa dheweke ora duwe rudal jarak menengah ing arsenal?
  83. 0
    22 May 2014
    Junta mung liwat titik ora bali. Ing tangan siji, dheweke ora bisa menehi alesan maneh saka "eksploitasi", nanging ing sisih liyane, pawang saka Washington bisa uga menehi carte blanche kanggo maksud apa wae lan ala. Ora preduli apa sing dikandhakake kabeh wong Kerry lan Psaki, dheweke ora mbutuhake pemilihan sing ora sah (Yanukovych isih tetep dadi presiden sing dipilih kanthi populer). Nanging dheweke butuh pemilihan kasebut supaya ora kedadeyan amarga kesalahane Rusia. Mulane, ing panemuku, junta bakal nindakake kabeh supaya Rusia kepeksa ngirim pasukan. Ngrusak warga sipil nganggo tank, nembak ing wilayah pemukiman, ngebom wilayah pedunung, lan bisa uga bakal nggawe provokasi liyane.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"