Review militèr

Bolotov njaluk Putin ngirim pasukan menyang wilayah LPR

159


Dina iki, ing jam 4 esuk, miturut fasis, kaya ing taun 41, angkatan bersenjata Ukrainia nindakake tumindak agresi marang warga sipil Republik Rakyat Luhansk.

Nanggepi panjaluk marang pamaréntah Ukraina sing nuntut mundur kabeh formasi bersenjata ing wilayah kita, angkatan bersenjata Ukraina ngeculake pertumpahan getih saka populasi sipil kutha lan desa ing wilayah Luhansk.

Kepemimpinan Republik Rakyat Lugansk ngajak sampeyan kanthi panjaluk ngirim pasukan penjaga perdamaian menyang wilayah Republik Rakyat Luhansk.

Federasi Rusia, sing diwakili dening wakil resmi lan warga Rusia fraternal, ngakoni lan ndhukung referendum babagan panyiapan republik merdika ing tlatah tilas wilayah Luhansk, sing pedunung njupuk kauntungan saka hak alam. saka wong kanggo mandhiri dhewe. Asil kasebut pancen nyengsemaken lan ngyakinake manawa ora ana keraguan - wong-wong nggawe pilihan sing ora jelas.
Nanging sing ora sah, ora diakoni dening Kidul-Wétan Ukraina, pamaréntah ing Kyiv, sing nindakake kudeta, nyoba ngetrapake kekarepane marang kita kanthi bantuan kekerasan langsung. Dheweke nindakake operasi punitive marang wong republik, didhukung dening partners Western. Pasukan sawijining, loro biasa lan direkrut saka sukarelawan nasionalis, terus kanggo Occupy bagean saka tlatah Republik Rakyat Lugansk, unleashing teror langsung marang warga lokal lan ngancam nyawa saka negara enom. Kita ora duwe pasukan sing cukup kanggo ngusir agresor asing saka negara kita.

Rusia wis bola-bali nuntut kanggo mungkasi operasi punitive marang Donetsk lan Lugansk Rakyat Republik. Kanggo nanggepi, panguwasa nasionalis ing Kyiv mung nggedhekake skala agresi, mateni warga sipil lan nyebabake karusakan materi. Kabeh usulan kanggo pemukiman tentrem hubungan antar negara tumindak ing dheweke kaya kain abang ing bantheng. Nggawe tampilan dialog, junta sejatine terus mateni, kanthi sengaja nggawe bencana kamanungsan.

Bencana kamanungsan sing direncanakake kanggo Ukraina dening pamrentah sing ora sah mung bisa dicegah dening penyebaran pasukan penjaga perdamaian Rusia.

Kita ora mangu-mangu nèk negara sedulur kita bakal cepet-cepet nggawé keputusan kuwi. Lan kita ngarep-arep yen bakal diadopsi sadurunge bencana kamanungsan pecah ing tlatah Republik Rakyat Lugansk, artificially digawe ing wilayah kita dening pamaréntah nasionalis saka negara tetanggan Ukraina.

Kepala Republik Rakyat Luhansk V. D. Bolotov
159 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. fregina1
    fregina1 22 Mei 2014 18:01
    + 51
    Aku mikir Putin ora bakal ngirim pasukan! ... nganti padha nggunakake GRADS! Nanging kita mung kudu menehi gaman!MANPADS, ATGM! WAJIB!Ana wong Rusia!
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 22 Mei 2014 18:07
      + 12
      Kutipan saka fregina1
      .nganti padha aplikasi GRADs!

      Ie, miturut Putin sampeyan, sampeyan butuh akeh mayat sipil kanggo mbenerake entri militer? Pikiran primitif kaya apa, yen sampeyan ngomong.
      ora ana mayit siji-sijia ing Crimea, nanging ana kepinginan kanggo mbalekake Crimea lan mbalekake sanajan tangisan Amerika Serikat.
      Saiki dheweke bakal ngenalake jeritan, nanging kita ora kadhemen, ora panas saka jeritan kasebut.
      Lan babagan - Ana wong Rusia .. Putin duwe hak ngirim pasukan menyang Ukraina sing diwenehake dening Dewan Federasi. Kenapa dheweke takon?
      Lan miturut Vesti, garis utama sing mbiyen wis diwiwiti, saiki ora ana apa-apa, dheweke nuduhake forum ekonomi.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Igor Gor
        Igor Gor 22 Mei 2014 18:19
        +4
        Mulane, pide-r-o-Americans ing wong Kerry ngandika ing Crimea sing kudu ana gunung mayit (((
      5. alex700
        alex700 22 Mei 2014 18:33
        +7
        Semono uga komentar sing wis dibusak. Ora ana tembung liyane saka matyukov. Aku ngomong sasi kepungkur. Ngobrol. Kene, priksa.
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 22 Mei 2014 18:44
          +3
          Kutipan saka: aleks700
          Carane akeh komentar dibusak

          Komentar sing wis dibusak iki mbaleni komentar iki. Igor Gor RU Dina iki, 18:19 ↑ Kiriman dibusak: Igor Gor
          Mulane, pide-r-o-Americans ing wong Kerry ngandika ing Crimea sing kudu ana gunung mayit (((
      6. Biasa
        Biasa 22 Mei 2014 18:40
        -6
        Kutipan: Alexander Romanov
        Ie, miturut Putin sampeyan, sampeyan butuh akeh mayat sipil kanggo mbenerake entri militer?


        Aku ora ngerti babagan tumpukan mayit, nanging PDB bakal ngaso telung utawa patang dina. Iki mesthi kedadeyan nalika ana darurat.
        Banjur, nalika karep subside lan masalah mandek kanggo kobong, Putin bakal ngomong sawetara banality, lan pro-pemerintah rush kanggo memuji kawicaksanan saka Maha Agung lan genius saka apa ngandika.
        1. Saburov
          Saburov 22 Mei 2014 19:59
          + 20
          Sampeyan, kaya Sharikov, nuduhake kabeh, mula aku mbaleni. Sirah panas ora bakal nggawe keputusan sing bener, sing dianggep Amerika Serikat, nggawe provokasi, dheweke mung narik kita. Ana pasukan ing Kidul-Wétan lan tapel wates karo Federasi Rusia mbukak, sing bisa njamin yen senjata lan persediaan ora liwat, yen sampeyan ana sethitik liyane enten, sampeyan bakal weruh sing meh kabeh batalyon tempur pertahanan dhiri. duwe apik, peralatan modern lan stasiun komunikasi , padha duwe koordinasi banget, Intelligence ing mungsuh lan murub detachments maju, nanging iki mung apa padha ngidini kita kanggo ndeleng media lan nutupi kelompok ing poto-mbela diri, nanging ing kasunyatan ora ana siji njamin manawa ora ana senjata modern MANPADS, RPG, countermeasures elektronik lan kelompok sabotase saka Federasi Rusia, lan ora ana sing bakal mbuktekake, amarga sadurunge mlebu pertempuran, dokumen lan kabeh sing nuduhake keterlibatan ing Angkatan Bersenjata RF tetep ana ing markas, lan Aja lali yen mung wong naif sing percaya yen kutha ing blokade bisa mangan awake dhewe lan uga para pejuange, ana pasokan lan pendanaan lan iki nyatane, nanging sapa lan kepiye carane, tetep dadi rahasia. sampeyan pancen anugerah karo kesimpulan lan keputusan sing cepet-cepet ha, awit iku gampang kanggo provoke sampeyan. Putin digawe statement, pisanan, kang sumurup ing advance yen junta bakal nanggapi, padha ngomong, sampeyan ndeleng, junta nolak, lan Rusia "sarujuk" ing peta dalan karo Eropah lan Amerika Serikat, lan kapindho, dheweke kanthi jelas narik garis Kremlin liwat Eropa Media sing "diduga" ora mengaruhi lan ora ngontrol kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina, supaya ora ana alesan kanggo sanksi. gerakan sing kompeten, praktis ditarik metu ing siji thread. Ayo kula ngelingake sampeyan yen sirah panas, luwih elek tinimbang perang nuklir, sampeyan bisa tiba ing jebakan lan sampeyan ora bisa nylametake sedulur lan numpes bangsamu. Lan ngerti yen ijol-ijolan wis ora lunga menyang Ukraina, nanging menyang kabeh sistem geopolitik ing donya lan kita ora duwe hak kanggo kalah.
          1. Jogan-64
            Jogan-64 22 Mei 2014 20:38
            +4
            Kutipan saka Saburov
            ... ora ana sing njamin manawa ora ana senjata modern MANPADS, RPG, peralatan penindasan elektronik lan kelompok sabotase saka Federasi Rusia ...

            Aku bisa njamin yen ora ana ing SE. Kabeh senjata saka milisi mung saka arsenals Ukrainia. Secara pribadi, kita durung ndeleng utawa nampa pitulungan, malah kamanungsan, saka Federasi Rusia. Milisi gelut kasebut minangka warga lokal lan sebagian cilik sukarelawan saka Rusia, sing ana ing kene mung kanthi inisiatif dhewe. Ora perlu kanggo nenun unsur fantasi menyang kesimpulan yen sampeyan ora duwe informasi sing bisa dipercaya. hi
            1. Saburov
              Saburov 22 Mei 2014 21:19
              +4
              Alamiah, sampeyan ora bakal weruh apa-apa, nanging aku marang sampeyan ana klompok tutup ing pertahanan diri sing nyedhiyakake keamanan informasi lan sampeyan lan warga lokal ora kudu ngerti kabeh seluk beluk, amarga sampeyan ngarep-arep ora duwe. kanggo, utawa sampeyan serius mikir sing kabeh acara lan operasi sing dikembangaké lan digawa metu dening milisi saka South-East? Nglawan pasukan khusus lan tentara bayaran profesional? Nglawan intelijen CIA? Sampeyan menarik kanggo takon sampeyan, saka ngendi sampeyan entuk pola intelijen lan gerakan mungsuh? Kenging punapa Timur-Tenggara taksih kendel? Saka ngendi sampeyan entuk obat? Ayo wong-wong mau nuduhake wong-wong sing jenggot ing layar TV kanggo wong bodho, saben pejabat sing kompeten bakal ngandhani yen langkah-langkah kasebut kanggo ngemot jumlah pasukan mungsuh mung bisa ditindakake dening formasi tempur sing profesional banget, yaiku, pasukan khusus lan kelompok sabotase, lan mung sawetara negara ing donya duwe pejuang karo latihan kuwi , supaya wong enom, nonton TV kurang lan mikir liyane karo sirah.
              1. Xergey
                Xergey 22 Mei 2014 23:12
                +3
                Aku setuju karo sudut pandang sampeyan, yen ora ana bantuan, maksimal 2-3 minggu lan ora ana wong ing sisih kidul-wetan.
              2. Jogan-64
                Jogan-64 22 Mei 2014 23:28
                +3
                Kutipan saka Saburov
                Mesthi sampeyan ora bakal weruh apa-apa.

                Wow lan AMAZING !!! Thanks kanggo "wong enom" mesthi, flattering kabeh padha. Aku bakal seket ing September. Aku warga lokal, letnan kolonel (saiki pensiun), aku wis 23 taun layanan militer konco kula, loro perang, ora ngetung titik "panas". Ing siji wektu - komandan saka DRG. Amarga aku ora weruh apa fantasized kene, nanging aku duwe cukup pengalaman. Sampeyan ora kudu njupuk wong liya kanggo wong bodho. Saiki aku mbela diri. Lan kita duwe sawetara kaya aku. Lan langit-langit kula. Uga lokal. Sapa sing ngatur pengintaian, latihan, pertahanan, serangan, mburi, blokir, lsp? Iku angel kanggo kita, kita ilang akeh. Kita ora duwe pluru babar pisan, contone, kaya akeh liyane sing kita pengin banget duwe. Dina iki ana perang, para pejuang nyekel 2 kendaraan tempur infanteri lan AGS-17 saka dill, ngobong 2, njeblug jembatan sing dicemplungake sirahe, nyuwil ponton, ditawan. dill peeled mati lan takon kanggo rembugan. Ana kesempatan kanggo mlayu mulih mangan, turu, ndeleng warta. Lan wis meh sewulan kaya ngono. Lan kita tuku obat-obatan dhewe ... Dadi, njagong ing kompor lan gosok kesimpulan sampeyan ing bocah-bocah saka klompok prasekolah, Taktik Strategovich dadi duweke ... Ana!
                1. Saburov
                  Saburov 23 Mei 2014 00:36
                  0
                  Sampeyan dhewe wis ngerti apa sing diomongake, wiwitane, wong enom lan kabeh wong enom sing manggon ing kene, sampeyan bisa kanthi gampang ngerteni jargon, ejaan lan cara mengaruhi jiwa sing rapuh, nalika sampeyan umpluk ing cangkeme, sampeyan miwiti kanggo mbuktekaken sing ora bocah enom, lan pensiun kolonel, kanggo umur bisa nindakake, nanging kanggo wong diwasa, kang ana sawetara banget ing situs, iki ora bakal bisa, sareh, nalika sampeyan nulis bab pensiun. kolonel, priksa karo komentar sing kepungkur, yen ora bisa ngapusi, bisa uga mung wong bodho karo kompleks inferioritas tartamtu, ing kene siji uga mbuktekake yen dheweke saka pasukan khusus IDF, jebule dheweke ora ngerti tentara. standar kanggo verifikasi.
                  PS Ing mangsa ngarep, yen sampeyan ora weruh soko, iku ora ateges sing ora ana lan sampeyan kudu ngerti bab iku.
                  1. Jogan-64
                    Jogan-64 24 Mei 2014 00:30
                    +1
                    Sampeyan, kancaku, iku salah siji go-rock lengkap, utawa, liyane kamungkinan, provokator sing ngimpi saka tilas Rusia ing Donbass kanggo titik goyang. "Saburov", pancake mambu. Aku ora bakal dishonor jeneng jujur ​​saka pahlawan partisan karo slops sandi. Aku dudu kolonel, nanging letnan kolonel, sinau maca dhisik, felt boots, banjur gundi ing topik. Aku ora bakal mbuktekaken sapa aku, utamané Internet flat-bokong "analis". bakal dadi pakurmatan kanggo mbuwang manik sadurunge barang konsumen. Teka kene - ndeleng sampeyan, lan kanggo masa depan - sinau kanggo katon ing pangilon lan ngevaluasi dhewe ing paling ora ana snot ing irung.
                    PS Paling ora nggatekake jeneng celukanku ..., kanthi tanggal registrasi ing situs kasebut. Banjur gawe kesimpulan, yen ana apa-apa ...
                    1. Saburov
                      Saburov 24 Mei 2014 01:53
                      -1
                      Iki sing kudu dibuktekake. Set lengkap, kaya sing daktulis ing ndhuwur.
                      PS "Kolonel" mung minangka cara kanggo ngerteni sapa sejatine sampeyan lan elinga yen sampeyan wis terang yen sampeyan dhewe wis padhang. Kesimpulan?
                      1. Jogan-64
                        Jogan-64 2 Juni 2014 10:39
                        -1
                        Kutipan saka Saburov
                        Output?

                        Kutipan: Jogan-64
                        Sampeyan, kancaku, minangka go-rock lengkap, utawa, luwih mungkin, provokator ...
              3. martir
                martir 22 Mei 2014 23:56
                +1
                Kanthi lambe ya ngombe madu!Sawijining pitakonan saka amatir: apa komentar sampeyan mbukak sawetara rahasia?
                1. Jogan-64
                  Jogan-64 24 Mei 2014 00:33
                  +1
                  Katon kaya Cossack iki wis salah ditangani. Dheweke seneng banget, miturut komentar, konfirmasi jejak Rusia ing Donbass. Ketoke, sing kok provokes konfirmasi.
            2. Dave36
              Dave36 22 Mei 2014 22:34
              0
              Guys..sampeyan iki ora kaya ATO, nanging kaya geng kembara..ppt
            3. Erg
              Erg 22 Mei 2014 23:00
              0
              Mung Gusti Allah sing bisa njamin. Umumé, saben gopher minangka ahli agronomi. Iki ditrapake kanggo kabeh wong. Ayo padha ngurmati
        2. wong sopan
          wong sopan 22 Mei 2014 23:18
          0
          muspra sampeyan. Sampeyan kudu duwe sirah. Dheweke tanggung jawab ora mung kanggo sampeyan, nanging kanggo 90 yuta wong liyane.
        3. wong sopan
          wong sopan 22 Mei 2014 23:18
          +1
          muspra sampeyan. Sampeyan kudu duwe sirah. Dheweke tanggung jawab ora mung kanggo sampeyan, nanging kanggo 90 yuta wong liyane.
      7. Homo
        Homo 22 Mei 2014 18:40
        + 32
        Kutipan: Alexander Romanov
        Saiki dheweke bakal ngenalake jeritan, nanging kita ora kadhemen, ora panas saka jeritan kasebut.

        Saiki Rusia ora bisa ngirim pasukan menyang Ukraina. Entri pasukan bakal dadi "Maidan pro-Rusia". Prinsip kasebut bakal bisa ditindakake - sing luwih kuwat iku bener. Lan kita bakal entuk kahanan ing ngisor iki: 25% - bakal seneng ketemu, 25% - kanthi gething (mbok menawa bakal miwiti partisan) lan akeh - 50% mung bakal bend ing sangisore kuwat lan bakal tahan, ngenteni (kaya sing ditindakake. saiki). Dheweke bakal ngarep-arep "urip swarga" lan yen ora entuk, dheweke bakal miwiti ndeleng Eropa maneh lan getun amarga ora diidini ana ing kono lan ngejar Rusia. Lan nalika "Maidan" anyar katon, dheweke bakal ndhukung!
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 22 Mei 2014 18:46
          + 11
          Kutipan saka Homo
          Dheweke bakal ngarep-arep "urip swarga" lan yen ora entuk, dheweke bakal miwiti ndeleng Eropa maneh lan getun amarga ora diidini ana ing kono lan ngejar Rusia. Lan nalika "Maidan" anyar katon, dheweke bakal ndhukung!

          Sampeyan katon ora naif ing komentar sampeyan. Ing Ukraina, Rusia bakal tansah disalahake. Sanajan meteorit bakal mabur menyang dheweke, dheweke bakal nyalahke kita.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. iku Rusian
            iku Rusian 22 Mei 2014 19:21
            +5
            Aku ora setuju! 10 taun sawise perang, Josik nyoba nyirnakake makhluk kasebut! Ora bisa! Pisanan sampeyan kudu nyirnakake budak lan wong Panovskih menyang Eropa (ing Ukraina) ora bakal ana sing nyiyapake!
        2. mira.36
          mira.36 22 Mei 2014 19:51
          + 10
          Aku setuju karo sampeyan satus persen. Anekdot. "A wong takon Gusti Allah kanggo menang tiket lotre. Lan Gusti Allah ngandika marang wong: " Dadi paling tuku tiket ... ". Dadi ing kahanan karo pasukan kita. wong sehat ing apartemen Padha njagong, padha ngumpulake cangkang ing Kebon lan kita bakal nempel anak lanang ing peluru lan sampeyan wis nulis kabeh liyane dening persentasi.
        3. Sterlya
          Sterlya 22 Mei 2014 21:56
          +1
          Kutipan saka Homo
          Kutipan: Alexander Romanov
          Saiki dheweke bakal ngenalake jeritan, nanging kita ora kadhemen, ora panas saka jeritan kasebut.

          Saiki Rusia ora bisa ngirim pasukan menyang Ukraina. Entri pasukan bakal dadi "Maidan pro-Rusia". Prinsip kasebut bakal bisa ditindakake - sing luwih kuwat iku bener. Lan kita bakal entuk kahanan ing ngisor iki: 25% - bakal seneng ketemu, 25% - kanthi gething (mbok menawa bakal miwiti partisan) lan akeh - 50% mung bakal bend ing sangisore kuwat lan bakal tahan, ngenteni (kaya sing ditindakake. saiki). Dheweke bakal ngarep-arep "urip swarga" lan yen ora entuk, dheweke bakal miwiti ndeleng Eropa maneh lan getun amarga ora diidini ana ing kono lan ngejar Rusia. Lan nalika "Maidan" anyar katon, dheweke bakal ndhukung!

          Mangkono uga ing acara introduksi pasukan. Malah kanthi pangembangan kahanan kaya ing Crimea, ora bakal ana persatuan, kabungahan lan kabungahan saka populasi. (iku ora isin. nanging bener) 25% bakal bungah. 25% sengit iku. 50% bakal ngenteni wektune, ndeleng menyang Kulon utawa Timur.
          1. Erg
            Erg 22 Mei 2014 23:07
            0
            Conto sing nggumunake yaiku Tatar Krimea. Malah tanpa diiseni ati, apa rega sing dibayar Rusia kanggo bali para sedulur menyang omah, dheweke wiwit narik kemul ing awake dhewe. Ing ngendi para pinituwa? Wicaksana kanthi pengalaman? Ya, padha ora. Aku setuju karo sampeyan
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Djein
              Djein 23 Mei 2014 02:41
              +2
              kutipan = Erg] Conto sing apik banget yaiku Tatar Krimea. Malah tanpa diiseni ati, apa rega sing dibayar Rusia kanggo bali para sadulur menyang omah, dheweke wiwit narik kemul ing awake dhewe ......
              Mikir karo otak sampeyan yen ana, lan ora karo wong liyo ..... Stalin utawa wong liya bakal dadi ing kahanan sing saben wong ing akun kasebut UNREASONED kanggo melu apa wae pemukiman maneh, yen dheweke ora diwenehi alesan serius. ....
              Wong-wong sing menehi alesan iki kanggo ngakoni dheweke lan mratobat bakal dadi .. ORA ...
              Kadospundi tiyang-tiyang ewah-ewahan moral punika badhe mimpin ing wekdal punapa-punapa nistha katutup dening dhasar-dhasar ingkang dipunsebat "demokrasi" ... (sing butuh "demokrasi" utawa tembung liyane kanggo ngganti, yen ditutupi kabeh jinis. nistha....)
              Lha kok njaluk ngapura marang TEMI lan direhabilitasi....?? KANGGO ana sing nandhang sangsara ora pantes lan kudu ditulungi, ananging para sedherek sedherek ingkang njalari kawontenan punika kedah Nuwun ngapunten.... Lan sarehne dudu sing kudu njaluk ngapura lan getun, mula sing Kudu njaluk ngapura , SALAM malah luwih, sing kanggo kuwi iku ALAM ing kahanan kaya mengkono, mangkono substituting kanggo SECOND TIME Tatar Crimean sing duwe kabeh supaya karo NURANI ... Lan isih ana distorsi kuwi, dadi sehat carane akeh .. ...
              Lan iki ..., sing ora duwe ati nurani lan ora bisa duwe, ngelingake manawa kanggo urip normal kabeh bangsa kita, ora ana sing bakal ngidini dheweke REPEAT iki lan iki bakal ditindhes kanthi cara sing paling kejam ... Mung sawise iku kita bakal duwe perasaan urip ing negara kita dhewe ...
            3. Komentar wis dibusak.
        4. DNR
          DNR 22 Mei 2014 22:59
          +1
          Paling ora ana 75% "Kanggo" - mula sampeyan ora perlu ngenalake sapa wae - dheweke bakal ngerti dhewe.
        5. Iskander Khan
          Iskander Khan 23 Mei 2014 02:45
          +2
          Aku setuju. Bantuan sampeyan kanggo kita ing PBB, Dewan Eropa, ing ngarep AS lan pin liyane ... mi. Thanks kanggo Strelkov lan Boroday. Salajengipun, insya Allah kita piyambak.
      8. Eragon
        Eragon 22 Mei 2014 18:51
        + 12
        Ie, miturut Putin sampeyan, sampeyan butuh akeh mayat sipil kanggo mbenerake entri militer?


        Sayange dibutuhake. Ora ketompo carane sedih, kanggo argue pangayoman saka populasi sipil.
        1. DNR
          DNR 22 Mei 2014 23:21
          +1
          Putin ora butuh "gunung mayit." Wong kudu duwe pangerten yen SUSAH wis teka ing saben omah. Mung iki bakal nggawe sampeyan nolak (lan malah banjur, ora kabeh).
          Dene panemune rakyat, kapercayan saya tambah kuwat yen sampeyan ngirim pasukan, Rusia ala;
      9. Komentar wis dibusak.
      10. Associate Professor
        Associate Professor 22 Mei 2014 19:41
        + 11
        Putin uga ujar manawa ing kasus kasebut, "Rusia duwe hak kanggo campur tangan." Lan kanggo pitakonan langsung saka wartawan, dheweke mangsuli yen dheweke bakal nindakake mung minangka pilihan pungkasan lan iki minangka langkah sing ekstrem. Dheweke ora ujar manawa Rusia bakal ngirim pasukan ing endi wae ing telpon pisanan. Dheweke ngomong kabeh bebarengan. Yagene saiki ngarepake apa sing ora dijanjekake marang sapa wae?
        1. thimble
          thimble 22 Mei 2014 20:33
          +2
          Kutipan: Profesor Madya
          Yagene saiki ngarepake apa sing ora dijanjekake marang sapa wae?

          Sampeyan mbokmenawa ora ngrungokake kanthi teliti. Verbatim:
          "... Yen kita weruh manawa pelanggaran hukum iki diwiwiti ing wilayah wétan, lan yen wong njaluk bantuan, lan kita wis duwe banding resmi saka presiden saiki sing sah, mula kita duwe hak kanggo nggunakake. kabeh sumber daya kita duwe kanggo nglindhungi warga iki."
          Carane akeh Odessa lan Mariupol isih perlu, carane akeh panjalukan kanggo bantuan kanggo nanggapi kanggo wong-wong mau? Nalika pemerintah kita meneng, (kajaba statement ngukum saka Kementerian Luar Negeri, sing kaya tapal mati), njupuk banyu ing cangkeme.
          1. Erg
            Erg 22 Mei 2014 23:20
            0
            Politik gedhe - pengorbanan gedhe. Aku bakal napuk turnip "turchin lan wewangian endhog" kanggo dangu, nanging ing kene emosi kudu katahan ing mriksa. Totoan dhuwur banget
    2. andrey
      andrey 22 Mei 2014 18:14
      + 11
      Bolotov njaluk Putin ngirim pasukan menyang wilayah LPR recourse ketoke Bolotov uga ora bisa ngusir populasi saka sofas, ora kentekan niat teka liwat ing mréntahaké, uga, misale jek kaya wong pinter karo Strelkov, nanging padha takon iki ...
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 22 Mei 2014 18:26
        + 16
        Quote: Andrey Yurievich
        ketoke Bolotov uga ora bisa drive populasi saka sofas

        Sing terakhir..
        22 Mei 2014, 17:56 (MSK) | politik | UNN
        V. Bolotov: ana antrian ing registrasi militer lan kantor pendaftaran militer LPR
        Kepala "Republik Rakyat Luhansk" Valery Bolotov ujar manawa mobilisasi ing LNR aktif, laporan UNN kanthi referensi kanggo pesen Twitter saka "Republik Donetsk".
        1. Sandov
          Sandov 22 Mei 2014 18:33
          + 11
          Kutipan: Alexander Romanov
          22 Mei 2014, 17:56 (MSK) | politik | UNN
          V. Bolotov: ana antrian ing registrasi militer lan kantor pendaftaran militer LPR
          Kepala "Republik Rakyat Luhansk" Valery Bolotov ujar manawa mobilisasi ing LNR aktif, laporan UNN kanthi referensi kanggo pesen Twitter saka "Republik Donetsk".

          Nanging, bantuan urgently needed, mercenary lan Bandera mung ontran-ontran populasi. Carane mbantu? Aku ora mikir iku kene kanggo ngrembug pengawal keamanan, iku ora tanpa alesan sing padha lungguh ing SBU ing Kyiv.
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 22 Mei 2014 18:48
            +2
            Kutipan saka Sandov
            Nanging bantuan perlu banget.

            Sampeyan ngomong iki, nanging aku dudu Presiden, aku ora bisa ngirim pasukan ing kana. Tulis ing situs web Kremlin.
            Kutipan saka Sandov
            Aku ora mikir iku kene kanggo ngrembug pengawal keamanan, iku ora tanpa alesan sing padha lungguh ing SBU ing Kyiv.

            Lan carane akeh sing padha mangan kene?
        2. matRoss
          matRoss 22 Mei 2014 19:03
          +4
          Kutipan: Alexander Romanov
          Bolotov: ana antrian ing registrasi militer lan kantor pendaftaran LPR

          Yen iki bener, kenapa dheweke butuh tentara Rusia? Senjata, miturut laporan paling anyar, cukup. Bersenjata lan maju menyang Kiev! Lan pro lan ing antarane sisih liyane sethitik ...
          1. Jogan-64
            Jogan-64 22 Mei 2014 20:43
            +2
            Quote: matros
            Yen iki bener, kenapa dheweke butuh tentara Rusia? Senjata, miturut laporan paling anyar, cukup.

            Catastrophically ilang!!!
            1. 120352
              120352 22 Mei 2014 21:33
              0
              Kanthi mung senjata cilik, ora bisa tahan 250 kendaraan lapis baja, helikopter lan pesawat, lan wong Donetsk meh ora duwe senjata liyane. Bantuan dibutuhake!
              Lan sanksi, supaya kita wis biasa lan sing anyar ora bisa dihindari ing kasus apa wae! Wigati dimangerteni yen mung wong sing ringkih sing diantemi. Yen kita lemes, banjur kita ora bakal bantuan wong kita ing Donbass lan kita bakal diantemi. Yen kita kuwat, kita ora bakal digebugi. Lan wong Donetsk karo kita. Iki minangka "licik" Roh Rusia.
      2. thimble
        thimble 22 Mei 2014 18:55
        +8
        Quote: Andrey Yurievich
        ketoke Bolotov uga ora bisa drive populasi saka sofas

        Sing perang dudu populasi, nanging prajurit sing dilatih. Populasi sing ora dilatih yaiku pakan meriam. Kajaba iku, junta Kyiv, sanadyan outdated, nanging senjata abot lan pesawat, kang karo tangan cilik lan malah "Molotov koktail" sampeyan ora bisa nemen trample lan rada unpromising. Perlu bantuan, pitakonan apa?
        1. PENZYAC
          PENZYAC 22 Mei 2014 20:04
          +1
          Kutipan saka dedal
          Quote: Andrey Yurievich
          ketoke Bolotov uga ora bisa drive populasi saka sofas

          Sing perang dudu populasi, nanging prajurit sing dilatih. Populasi sing ora dilatih yaiku pakan meriam. Kajaba iku, junta Kyiv, sanadyan outdated, nanging senjata abot lan pesawat, kang karo tangan cilik lan malah "Molotov koktail" sampeyan ora bisa nemen trample lan rada unpromising. Perlu bantuan, pitakonan apa?

          Pitakonan yaiku carane nransfer senjata abot, kendaraan lapis baja lan amunisi (contone, saka Crimea) lan, ing wektu sing padha, terus terang ora bisa diganti?
        2. Jogan-64
          Jogan-64 22 Mei 2014 20:47
          +2
          Kutipan saka dedal
          Perlu bantuan, pitakonan apa?

          Senjata, amunisi, kalebu amunisi abot, obat-obatan, pasokan medis.
    3. luwe75
      luwe75 22 Mei 2014 18:24
      +7
      Jancok beat!!! Prekara-prekara kasebut bisa dideleng banget yen njaluk bantuan !!! Ing esuk isih ana infa ing Rusvesna, banjur situs iki ketoke banged munggah kanggo dangu wis. Sapa ngerti ana apa ana ing kono!!!!
      Aku mikir GDP bakal nindakake kabeh kanthi bener!
      Nanging pitakonan nalika?
      Wong lanang terus!!! prajurit
      Mati kanggo fasisme !!! Kamenangan bakal dadi milik kita !!!
      1. Sakhalin.
        Sakhalin. 22 Mei 2014 18:41
        +1
        http://www.voicesevas.ru/
        Ing kene sampeyan bisa ndeleng informasi kasebut.
      2. Sid.74
        Sid.74 22 Mei 2014 18:48
        +3
        Delengen apa sing kedadeyan ing jagad iki!

        Rusia "bisa uga wiwit mundur pasukan saka tapel wates karo Ukraina." Iki nyatakake Sekretaris Jenderal NATO Anders Fogh Rasmussen.


        Kyiv nyuwun PBB nganakake rapat Dewan Keamanan

        "Pamrentah Ukraina njaluk supaya rapat rapat Dewan Keamanan PBB babagan kahanan ing Ukraina," ujare Perdana Menteri.

        Miturut Yatsenyuk, "pihak Rusia ngupayakake nggedhekake konflik" lan "ngganggu pemilihan presiden."


        Uni Eropa ora averse kanggo tuku gas Rusia ing tapel wates antarane Rusia lan Ukraina, lan ora ing tapel wates kulon Ukraina karo EU, minangka kasus ing skema saiki.

        Miturut koresponden UNIAN saka Brussels, iki nyatakake ing briefing ing Komisi Eropa dening Sabine Berger, sekretaris pers Komisioner EU kanggo Energi Günter Oettinger.


        Dheweke uga nulis yen Komite Eksekutif Pusat Ukrainia, sabotase, ngethok kabel!

        Rusia lan China mblokir adopsi resolusi Dewan Keamanan PBB babagan transfer "dossier Siria" menyang ICC
      3. ora cesar
        ora cesar 22 Mei 2014 21:03
        +2
        ngaco munggah, besok padha badai, lan kita duwe apa-apa nanging kelet lan koktail. ngisin-isini nganti lara ... lan para pengawal wis padha lunga njarah-rayah ing desa-desa
      4. DNR
        DNR 22 Mei 2014 23:27
        +1
        Iki wis kedaden karo situs iki sawetara dina kepungkur, banjur, misale jek, kabeh wis dibalèkaké. Saiki malah mamang wis muncul - lan ora disusupi?
        1. Sid.74
          Sid.74 23 Mei 2014 00:29
          0
          Kutipan saka DNR
          Iki wis kedaden karo situs iki sawetara dina kepungkur, banjur, misale jek, kabeh wis dibalèkaké.

          Ana apa?
    4. ksatria kita
      ksatria kita 22 Mei 2014 18:44
      + 11
      Rusia ora utang sapa utawa apa-apa. Kaping pisanan, ayo padha nuduhake awake dhewe yen dheweke nindakake kabeh upaya kanggo nglindhungi kamardikan, banjur kudu nggawa militer lan menehi pitulungan sing bisa ditindakake, lan saiki LNR lan DNR ora nindakake apa-apa. Dheweke duwe 6 unit tentara ing wilayahe, 2 depot amunisi, lapangan udara, tapel watese isih ana ing tangan Nazi!!!1 Kemerdekaan apa sing kita omongake??7 Apa sampeyan ngomong? Kalih sinten??? Ayo padha nasionalisasi unit militer lan lapangan udara, njupuk tapel wates menyang tangane dhewe. saora-orane padha nuduhake yen dheweke kuwat lan pancen duwe kekuwatan ing wilayah kasebut. Ing sawetoro wektu, iki mung omongan bayi lan nyeret Rusia menyang perang sing ora perlu kanggo kita.
      1. Sid.74
        Sid.74 22 Mei 2014 18:51
        +4
        Dheweke nulis yen iki dijupuk saka militer Ukraina ing Gorlovka.



        Lan liyane! Strelkov babagan kahanan cedhak Slavyansk.
        Kita duwe kasepen lengkap. Dina iki isih preian gereja gedhe. Iku dosa kanggo miwiti memungsuhan pisanan. Aku wong Ukrainia bakal mabuk ing vodka ing wayah sore lan miwiti njupuk maneh. Nanging nganti saiki - ora dijupuk ... Malah ing posisi - mati kasepen.
        Kajaba iku, kaya aku ngerti, dheweke pengin "ngresiki" kabeh Kidul-Wétan "kanthi siji jotosan" - mulane dheweke narik pasukan menyang Luhansk - padha konsentrasi. Supaya sesuk utawa sesuk kita bisa miwiti ing ngendi wae ing wektu sing padha: ing Slavyansk, Kramatorsk, Donetsk lan Lugansk. Kaya "bang - lan ora ana perlawanan" lan ora ana sing nulungi Rusia ... Nanging dheweke kesandhung ana uga ... Miturut cara, informasi babagan tekane rong Hurricane kanggo kita wingi ing Karachun dikonfirmasi. Wis ing posisi. Umumé, kita ngenteni.
        1. ksatria kita
          ksatria kita 22 Mei 2014 19:44
          +1
          Lho, endi mobil khusus? Lan ing ngendi seng karo amunisi? Apa wong-wong sing dispossessed iki duwe tape sing ora lengkap kanggo 4 bedhil mesin? Kene, ing umum, senjata saka awal 90s ... Sawetara jinis huckster dispossessed? ngguyu Aku ndeleng video ing YouTube: ing kana persenjataan tentara bakal luwih serius.
      2. Jogan-64
        Jogan-64 22 Mei 2014 20:50
        +1
        Quote: ksatria kita
        Dheweke duwe 6 jam tentara ing wilayahe, 2 depot amunisi, lapangan udara,

        Sampeyan ngalamun, kanca SC ...
      3. ssla
        ssla 23 Mei 2014 11:57
        0
        Quote: ksatria kita
        Kaping pisanan, ayo padha nuduhake awake dhewe yen dheweke nindakake kabeh upaya kanggo nglindhungi kamardikan, banjur kudu nggawa militer lan menehi pitulungan sing bisa ditindakake, lan saiki LNR lan DNR ora nindakake apa-apa. Dheweke duwe 6 unit tentara ing wilayahe, 2 depot amunisi, lapangan udara, tapel watese isih ana ing tangan Nazi!!!1 Kemerdekaan apa sing kita omongake??7 Apa sampeyan ngomong? Kalih sinten??? Ayo padha nasionalisasi unit militer lan lapangan udara, njupuk tapel wates menyang tangane dhewe. saora-orane padha nuduhake yen dheweke kuwat lan pancen duwe kekuwatan ing wilayah kasebut. Ing sawetoro wektu, iki mung omongan bayi lan nyeret Rusia menyang perang sing ora perlu kanggo kita

        2 wulan??? Nuhun. Lan babagan njupuk kabeh, "nasionalisasi"))) Unit militèr lan militèr, kanggo nuduhake kekuwatane, lan liya-liyane) lan liya-liyane sajrone wektu iki, yen mangkono, aku nyuwun pangapunten, sampeyan ora butuh bantuan))) Kepiye carane kanggo ngobong lumbung kaya sing ora ana wong liya mung carane anget dadi lantai basa kampung kabur???
    5. GORKO
      GORKO 22 Mei 2014 19:25
      -5
      Aku mikir Putin ora bakal ngirim pasukan! ... nganti padha nggunakake GRADS! Nanging kita mung kudu menehi gaman!MANPADS, ATGM! WAJIB!Ana wong Rusia!


      Omong kosong opo? Putin malah ora perlu Tenggara kanggo apa-apa, iki ora Crimea, ana basa ing Crimea, Rusia wis ora basis kapindho kuwi, plus rak, liyane, sing sinau uga elinga yen Crimea iku semenanjung. Ora ana kapentingan kanggo Rusia ing sisih kidul-wétan, Rusia mung bisa nampa kerugian, saka segi subsidi lan sanksi, ana garis sing ora bisa dilewati. Ana mung kapentingan ekonomi lan strategis. Ora ana kapentingan ing sisih kidul-wétan, Rusia ora butuh ing sisih kidul-wétan wiwit wiwitan.

      PS
      Ngrebut Tenggara kaya sawise ngrampok toko perhiasan, ngrampok toko sosis.
      1. Elena
        Elena 22 Mei 2014 20:31
        +4
        Vi bi poostoro6nej c ograblenijem. Na samom dele ukraina ograbila rossiju, 6anta6iruja ee 23 Godard za iskonno russkij Krim with iskonno russkim flotom! 6adnoje pravitelstvo karo nenasitnim apetitom!
      2. dmitriygorshkov
        dmitriygorshkov 22 Mei 2014 21:16
        0
        Kutipan saka Gorko
        Pasang Tenggara, eh

        Apa ana diskusi babagan aksesi?
        Pitakonan babagan kemungkinan perlindungan fisik dibahas.
        Sayange, nganti paling sethithik setengah saka populasi mundhak, introduksi pasukan Rusia mung bakal dadi ala.
        Lan nyuwun pangapunten, nanging punika pitenah yen dibandhingake reuni wong karo vileness warung pangan.
        1. GORKO
          GORKO 22 Mei 2014 23:14
          -1
          Apa ana diskusi babagan aksesi?
          Pitakonan babagan kemungkinan perlindungan fisik dibahas.
          Sayange, nganti paling sethithik setengah saka populasi mundhak, introduksi pasukan Rusia mung bakal dadi ala.
          Lan nyuwun pangapunten, nanging punika pitenah yen dibandhingake reuni wong karo vileness warung pangan.

          Iki kabeh populisme lan demagoguery, aku ngomong maneh kanggo Rusia ora ana kapentingan strategis ing Kidul-Wétan, ora ana ekonomi.
      3. Djein
        Djein 23 Mei 2014 03:04
        0
        Kutipan saka Gorko
        Omong kosong opo?


        Opo maneh utekmu dicukur karo rambutmu....cukup setengah-setengah tanpamu......
        "Strategist" kurang ajar ... Mung kaya ngono ..... piye kabare sampeyan atas jenenge Rusia lan padu ..... Gerah saka braggarts kuwi .... lan sampeyan bisa ndeleng, ora mung aku ..... ...... .
      4. Komentar wis dibusak.
    6. ssla
      ssla 22 Mei 2014 20:56
      +2
      Kutipan saka fregina1
      Aku mikir Putin ora bakal ngirim pasukan! ... nganti padha nggunakake GRADS

      Nang endi wae aku wis krungu iki!Iku sadurunge mayit pisanan. Banjur menyang getih gedhe pisanan. Saiki menyang "Grad". Apa sabanjure? Sadurunge bom karpet pisanan??? Ya, politisi.
      1. dmitriygorshkov
        dmitriygorshkov 22 Mei 2014 21:21
        0
        Kutipan saka ssla
        Ya, politisi.

        Yaiku, supaya Rusia nglindhungi kita, banjur kita ngeruk turnips kita - nyetujoni, ora setuju acara iki!
        Saiki, yen sampeyan kabeh metu lan ora ngatasi, aku menehi sampeyan 200% lan sampeyan ora butuh pesenan saka Kremlin!
        Dadi sampeyan lungguh lan ngetung mayit? Iku surem kanggo ngira-ngira mayit: bakal mlebu, ora ...
        1. ssla
          ssla 23 Mei 2014 09:05
          0
          Kutipan saka: dmitriygorshkov
          Yaiku, supaya Rusia nglindhungi kita, banjur kita ngeruk turnips kita - nyetujoni, ora setuju acara iki!

          Oh carane obsessed sampeyan. Rusia kudu nglindhungi Rusia? Ya apa ora? Yen mangkono, nglindhungi!Yen ora, mula ora perlu nggawe pernyataan babagan "getih pertama". Pratelan kasebut ditindakake dening wong biasa saengga bisa dingerteni lan bisa dingerteni maneh nanging ora bisa disalahake para pejabat negara. Kuwi maksudku. Lan babagan---
          Kutipan saka: dmitriygorshkov
          Banjur sampeyan njagong lan ngetung mayit?
          Kita bakal ngganti tembung sing ora bakal kita kenal, lan iki luwih ditrapake kanggo sampeyan, sayang. Iku utamané nrenyuhake nalika Kyiv junta nindakake soko shitty, supaya langsung bab wong miskin lan bodho kesasar wong Ukraina, nerangake carane ala, lan minangka sukses Rusia ing pribadi Putin lan tim, iku meh kaya sampeyan. melu lan ngancani Putin dening lengen. Ngapunten, iki dudu kanggo sampeyan pribadi. Digodhog wae
    7. Dave36
      Dave36 22 Mei 2014 22:32
      0
      ora.. ora mlebu.. ora perlu
  2. MG42
    MG42 22 Mei 2014 18:03
    + 25
    Dina iki, sajrone ATO, 13 prajurit tiwas, miturut Durchinov. Distrik foto kutha Volnovakha saiki.
    1. tukang sinyal
      tukang sinyal 22 Mei 2014 18:06
      + 19
      Wong lanang, nuwun sewu. Wong enom durung ngerti yen mungsuhe dhewe uga bisa. Utamane para fasis.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. luwe75
      luwe75 22 Mei 2014 18:20
      + 17
      ya wis. kabeh reservist padha, Benya s.u.k.a nyoba karo preman am makhluk elek!!!
    4. Zauralec
      Zauralec 22 Mei 2014 18:23
      + 22
      Lha piye, piye carane Rusia mateni wong Rusia, ya, omong kosong. Balapan putih mung siji-sijine ing planet iki sing mati, lan kita isih saling mateni. Sialan para fasis Galicia!
      1. Sandov
        Sandov 22 Mei 2014 18:38
        +8
        Kutipan saka Zauralec
        Lha piye, piye carane Rusia mateni wong Rusia, ya, omong kosong. Balapan putih mung siji-sijine ing planet iki sing mati, lan kita isih saling mateni. Sialan para fasis Galicia!

        Iki carane Amerika dimaksudaké. Slavs wis suwe ngadeg ing tenggorokan.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. iku Rusian
          iku Rusian 22 Mei 2014 19:28
          +1
          Kita ngadeg, kita ngadeg lan kita bakal ngadeg! Kita banget angel kanggo wong-wong mau!
      2. Djein
        Djein 23 Mei 2014 03:23
        0
        Kutipan saka Zauralec
        Sialan para fasis Galicia!


        Yen kabeh dadi apik, kabeh mr-az Bender-fasis iki kudu langsung dikirim menyang Uni Eropa ... Ayo padha bungah-bungah ing akuisisi kaya mengkono, yen ora, Muslim radikal durung dipateni, lan dheweke dhewe sing mimpin. debi-flax kanggo oh toleransi iki, mula aku bakal mbantu dheweke kanthi matur nuwun kanggo dhukungan, dheweke pancen tresna ....
      3. Komentar wis dibusak.
    5. Sandov
      Sandov 22 Mei 2014 18:37
      +1
      Kutipan: MG42
      Dina iki, sajrone ATO, 13 prajurit tiwas, miturut Durchinov. Distrik foto kutha Volnovakha saiki.

      Banderlogs matèni conscripts, ora ngidini kanggo pindhah menyang sisih wong. Lan tikus-tikus sing ditumpes dening para pemberontak iku ora karuwan. Ing kono padha lunga. Dheweke ora bakal ngrungokake maling.
    6. mira.36
      mira.36 22 Mei 2014 19:57
      0
      Mesakake wong lanang kok padha mati lan kapan wong-wong bajingan iki bakal ninggalake kekuwatan.
    7. Dave36
      Dave36 22 Mei 2014 22:44
      0
      Sayange malah kanggo wong-wong mau .. amarga kanggo rojo pati .. Nyatane, padha ora nglilani perang militer, lan padha ora pengin, nanging padha mati .. ngipi elek ..
    8. Iskander Khan
      Iskander Khan 23 Mei 2014 02:47
      +1
      Urgent repost! Bisa uga wis katon. Nazi dipateni dening helikopter dhewe ing cedhak Volnovakha (DPR). Aku ora mikir iku perlu terjemahan. DNR ora duwe turntable. Yen sampeyan ngerti carane, banjur repost ing situs manca.
      1. Sid.74
        Sid.74 23 Mei 2014 02:57
        0
        Quote: Iskander Khan
        Urgent repost! Bisa uga wis katon.

        Ing tengah wengi, vidos ing warta 24 iki wis diluncurake! Dadi kabeh apik! Kadhangkala, kabeh sing katon ing VO uga bakal katon ing warta sajrone sawetara jam! opo Ya, lan woh ara karo dheweke! nglirik
        1. Sid.74
          Sid.74 23 Mei 2014 03:02
          0
          Yen Iskander pengin warta, mula sampeyan saka Strelka saka LiveJournal! hi

          Asli dijupuk saka summer56 ing Kyiv junta duwe rong pilihan... Loro-lorone kalah... :-) Komentar dening Igor Ivanovich Strelkov
          Saben uwong kasengsem ing siji pitakonan. Apa junta bakal mutusake nggunakake kabeh massa peralatan militer abot, kalebu MLRS, miturut
          kutha-kutha Tenggara (DPR lan OSR)? Sawise kabeh, sadurunge Pemilu, sing disebut. Mung rong dina kanggo Presiden Ukraina.
          Punika komentar Igor Ivanovich:

          "Dheweke bakal mutusake yen pungkasane percaya yen Rusia ora bakal campur tangan. Dheweke bakal langsung mutusake. Aku malah simpati karo wong aneh iki ing sawetara cara (yen aku bisa ngomong babagan wong-wong sing bakal dakkirim kanthi seneng ing gantungan). Dheweke duwe alternatif. :
          1) miwiti perang, nampa pukulan deafening saka Rusia lan, sawise ngrampungake "proyek Ukraina" kanthi kejut, tenggelam menyang lalen (emigrasi)
          2) ora miwiti perang gedhe-gedhe, babagan metu wektu lan ... tenggelam menyang lalen tanpa perang sembarang, bebarengan karo "proyek Ukraina" mung minangka asil saka timer disintegration (amarga kekalahan ing ATO bakal kanthi otomatis mimpin kanggo "ambruk" kabeh "kamardikan" sing isih lair iki).
          Loro-lorone opsi duwe kaluwihan lan cacat.
          Ing pilihan kapindho, mungsuh bisa ngarep-arep yen kanthi bantuan agen-agen kasebut, "republik sing nyatakake diri" ora bakal bisa mbangun apa-apa lan bakal tiba ing rawa kejahatan lan krisis ekonomi sing terus-terusan. Nanging "ora kasunyatan" - bab sing padha diprediksi kanggo Crimea. Nanging, Rusia duwe cukup "pembungkus" ing akun kanggo nyegah skenario iki. Lan supaya rencana umume cacat.
          Nanging pilihan pisanan - "kanthi acak" ("Putin nemu kadhemen kaki", etc.), kanggo kabeh riskiness, banget menginake. Muter "separatis lan teroris" "kaya dewa penyu" lan ketik sajarah misunderstanding sajarah iki (Ukraina) minangka "pemenang saka Rusia." Iku bakal kelangan! wah! Malah Mazepa ora kasil! Arsen Avakov (dinilai saka Twitter) minangka wong sing ora ana gunane. Inggih, mung oh-oh-dadi! Dheweke mesthi kanggo! Sawise kabeh, kanggo "ho.h.la sing wiyar lan wiyar" Ukraina mung minangka "lapangan dolanan", ora liya. Apa Ukraina kanggo dheweke? Dudu ibu, dudu bojo lan dudu jeng (c). Dadi, salah sawijining negara sing ora sengaja lan sementara beruntung dadi salah sawijining pejabat paling dhuwur lan "mudhun ing sejarah." Nalyvaichenko lan Turchinov minangka antek langsung saka Amerika Serikat lan uga "kanggo" "nyoba." Yatsenyuk mung pengecut (dheweke prudently metu saka pimpinan operasi).
          Dadi ora ana gunane yen dheweke nyopir Badai ing kene."
  3. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 22 Mei 2014 18:03
    +3
    Wis esuk..Terus! Junta ngidak-idak ora bisa apa-apa.. Lan wong-wong Tenggara isih padha lungguh ing gubug.
    1. UVB
      UVB 22 Mei 2014 18:19
      + 23
      Ana akeh komentar babagan kasunyatan manawa Rusia gabung ing sisih kidul-wétan. Sayange, pikiran-pikiran iki saya tambah umum ing akhir-akhir iki. Mesthi, lungguh ing komputer, siji bisa argue yen wong lungguh ing gubug. Apa sampeyan lali babagan referendum? Ing Luhansk, asil luwih cepet tinimbang ing Crimea, lan iki ana ing bebaya nyata, lan tanpa wong sing "sopan" ing mburi. Elinga carane, nalika referendum Crimean, ana kompetisi ing saindhenging Rusia, kutha kang bakal nggawa luwih akeh wong menyang rapat umum kanggo ndhukung Crimeans. Nanging sakperangan alesan aku wis ora weruh siji rapat umum ndhukung ing sisih kidul-wétan, sanajan wong pancene mati ing kene. Nanging kepiye slogan "kita ora ninggalake awake dhewe"? Nanging dina iki ing Moskow ana rapat umum kanggo ndhukung Assad.
      1. ele1285
        ele1285 22 Mei 2014 18:47
        +2
        Kutipan: UVB
        Ana akeh komentar babagan kasunyatan manawa Rusia gabung ing sisih kidul-wétan. Ing Lugansk, asil luwih apik tinimbang ing Crimea.

        Dadi ayo rembugan, yen ing Crimea 90% kanggo gabung karo Rusia, banjur ing wilayah Donbas ora ana sing kaya ngono. Rungokake kutha-kutha cilik, mbok menawa kajaba Slavyansk lan Kramatorsk. Kabeh liyane lungguh lan ngenteni sapa sing bakal menang. penambang apes, nulungi sapa sing bisa, mengko ora melu NATU, ayo melu masak ginjel karo ati, ora ana sing dipangan.
        1. UVB
          UVB 22 Mei 2014 19:18
          +3
          Kutipan saka: ele1285
          Dadi ayo rembugan, yen ing Crimea 90% kanggo gabung karo Rusia, mula ora ana sing kaya ngono ing wilayah Donbas.

          Yen sampeyan ora ngerti, ing referendum ing wilayah Lugansk, 96% milih kanggo nggawe Republik Rakyat Lugansk kanthi jumlah 89%. Aku dhewe durung nate ndeleng antrian kaya ngono ing pemilihan!
          1. yur
            yur 22 Mei 2014 20:10
            0
            Kutipan: UVB
            Yen sampeyan ora ngerti, ing referendum ing wilayah Lugansk, 96% milih kanggo nggawe Republik Rakyat Lugansk kanthi jumlah 89%. Aku dhewe durung nate ndeleng antrian kaya ngono ing pemilihan!
            Ya bener, rakyat milih nggawe LPR independen. Iki kanggo njaga pajak ing republik, milih panguwasa dhewe, lan liya-liyane, nanging ora ana tembung babagan gabung karo Federasi Rusia lan njaluk mlebu pasukan Rusia. Mulane, pisanan sampeyan kudu ngetung kabeh jalaran, apa iku bakal luwih apik, utawa iki bakal dadi impetus tambahan kanggo ontran-ontran malah luwih elek.
          2. ele1285
            ele1285 22 Mei 2014 20:24
            0
            Kutipan: UVB
            Kutipan saka: ele1285
            Dadi ayo rembugan, yen ing Crimea 90% kanggo gabung karo Rusia, mula ora ana sing kaya ngono ing wilayah Donbas.

            Yen sampeyan ora ngerti, ing referendum ing wilayah Lugansk, 96% milih kanggo nggawe Republik Rakyat Lugansk kanthi jumlah 89%. Aku dhewe durung nate ndeleng antrian kaya ngono ing pemilihan!

            Aja nggawe awak lucu, kesel Kabeh kutha cilik ing wilayah Donbas ndhelik, aku ngerti langsung, aku nelpon kanca-kanca, wates karo Rusia ora bakal dibusak.
            Sampeyan padha ing SA, carane aku bakal mulih yen aku ora duwe belang? Sederek ora bakal ngerti. Sampeyan 70% adaptasi, lan liyane perang kanggo sampeyan. Sampeyan ora bisa ndeleng
            1. Jogan-64
              Jogan-64 22 Mei 2014 21:06
              +1
              Kutipan saka: ele1285
              disebut munggah karo kanca-kanca lan persentasi iki bisa shove ing anus

              Kowe arep nelpon aku? Banjur sampeyan kudu nyurung nalar dhewe menyang anus, wong pinter ...
          3. SFIR
            SFIR 22 Mei 2014 21:51
            -1
            Muga-muga ana antrian sing kaya ngono ing barricades, yen Rusia bakal mbantu ngirim putrane, supaya wong-wong mau njupuk ing mburi, lan anak-anakku ing ngisor amben.
          4. ele1285
            ele1285 22 Mei 2014 23:01
            +1
            kaya ngono
      2. dmitriygorshkov
        dmitriygorshkov 22 Mei 2014 21:31
        0
        Kutipan: UVB
        Mesthi, lungguh ing komputer, siji bisa argue yen wong lungguh ing gubug.

        Lan apa sing ora lungguh? Aku kaget karo sampeyan! Perang ana ing sangisore jendhela, YOU! Lan sampeyan ngremehake kita amarga lungguh ing komputer!
        Mung saka trench sampeyan bisa nyalahke soko, sanajan apa jenis reproaches kanggo nelpon ing, iku mbokmenawa bakal luwih bener!
    2. ele1285
      ele1285 22 Mei 2014 18:41
      +1
      Quote: MIKHAN
      Wis esuk..Terus! Junta ngidak-idak ora bisa apa-apa.. Lan wong-wong Tenggara isih padha lungguh ing gubug.

      Iki sing paling nesu, aku ngombe ing jejere wong wadon ing kursi, lan sampeyan ing kono, mos kalyaki, berjuang kanggo masa depanku sing cerah, 30 persen wong, liyane oportunis, kenapa perlu. kene? Yen sampeyan pengin pindhah menyang organ karo anak ing geyropa - go ahead, drum sak gulu.
    3. Jogan-64
      Jogan-64 22 Mei 2014 21:02
      +1
      Quote: MIKHAN
      Lan wong-wong ing sisih Kidul-Wétan isih padha lungguh ing gubug.

      Lungguh! Kita duwe telung perempat saka milisi bodho lungguh ing gubug! ORA SENJATA!!! Utawa karo gundhul ... ing landak? Mula dhawuhe lenggah, senajan akeh relawan.
  4. optimis
    optimis 22 Mei 2014 18:03
    +8
    Apa wong lanang isih ora ngerti yen ora ana "input" (paling ora ing mangsa ngarep)?
    1. Alexey N
      Alexey N 22 Mei 2014 18:40
      0
      Kenging punapa? Apa sampeyan mikir kaya ngono?
    2. PACIFIS
      PACIFIS 22 Mei 2014 19:04
      0
      Bubar, nonton warta lan maca ing Internet, aku teka ing kesimpulan, kanthi penyesalan sing gedhe, aku yakin 100% ora bakal ana pasukan banyu.
  5. SilencerNT
    SilencerNT 22 Mei 2014 18:03
    + 12
    Aku wedi yen panjaluke ora dijawab. Sanajan resmi lan ora perlu mlebu. Sampeyan bisa ngirim "wong sopan" sabanjuré lan, nggawe poker pasuryan, ngandika sing iki nimbali poto.
    1. huut
      huut 22 Mei 2014 19:01
      0
      Kutipan saka: SilencerNT
      Sampeyan bisa ngirim "wong sopan" sabanjuré lan, nggawe poker pasuryan, ngandika sing iki nimbali poto.

      Asil bakal beda - ora bakal dikunci kanthi tentrem, kudu perang. Lan ora "wong sopan" bakal katon, nanging ... prajurit, pasukan, tentara - pilih wae.
      Ukraina kehabisan wilayah ing ngendi trik kasebut isih bisa diulang.
  6. tukang golok
    tukang golok 22 Mei 2014 18:04
    +4
    Wektu sing menarik - nalika Luhansk njaluk ngirim pasukan, juntas langsung wedi lan ndhelikake ...
    Mantep guys!!!
    Ora ana wong liya kajaba KOWE!!!
  7. mig31
    mig31 22 Mei 2014 18:04
    + 12
    Tepat jam papat diumumake perang... Pancen perang patriotik rakyat anyar... Wayah polemik wis rampung... Wayah tumindak...
  8. Morgan
    Morgan 22 Mei 2014 18:05
    +5
    Fashington mung ngenteni mlebu pasukan perdamaian Rusia kanggo ngapusi. Miturut tradisi - NATO - peacekeepers (ing Yugoslavia, contone), Rusia mung bisa dadi penjajah ...
    Kabeh kaya biasane - sampeyan ora pengin perang, nanging sampeyan kudu ... Apik banget yen Pasukan Rudal Strategis bisa nindakake pengurangan staf miturut abjad ... Alaska, Alabama ...
    1. s1n7t
      s1n7t 22 Mei 2014 18:31
      +2
      Carane bakal kita-tentara ing Fashington, padha matèni wong kita ana! Gampang lan tanpa gaweyan. Ketik susu Kaya sing dikarepake - paling ora srengenge, paling ora wong. Yen ora - ngiyanati ukuran sing luar biasa. Akibate bakal luwih elek tinimbang sanksi marang sawetara oligarki, sing uga ora dakkarepake. Iki bakal dadi pungkasan Rusia. Cetha yen kepemilikan ing Kulon luwih penting kanggo wong-wong mau, yen kita ngetutake iki, kita bakal dadi jejere. Gundezh babagan risiko njaba - brainlessness utawa mbayar kanggo sawetara brainless y-anak!
      1. Biasa
        Biasa 22 Mei 2014 18:49
        -1
        Kutipan: s1n7t
        Carane bakal kita-tentara ing Fashington, padha matèni wong kita ana! Gampang lan tanpa gaweyan.


        Lan kepiye carane bisa digunakake? Sawise kabeh
        Rusia njaluk Ukraina supaya langsung mungkasi "operasi punitive" lan mundur pasukan ing sisih kidul-wétan negara.

        Interfax/Vedomosti.ru

        Nanging iki mung tembung.

        Nanging samubarang
        Putin mrentah supaya mundur pasukan saka tapel wates karo Ukraina

        Interfax/Vedomosti.ru
      2. Komentar wis dibusak.
      3. yermolai
        yermolai 22 Mei 2014 20:04
        0
        Aku ora bisa ngerti, nanging kaya ngapa pasukan kasebut dikenalake, ing tapel wates, dening para pengawal tapel wates Kyiv, lan iki minangka agresi! nanging misale jek sing ana kesempatan tanpa nyebrang tapel wates karo infantri kanggo ngirim hello geni panas. Wong-wong Yahudi ing kana rutin nindakake iki. lan wates ora nerak, lan popok reged
        1. andrey56
          andrey56 23 Mei 2014 12:55
          0
          Ya, sing duwe swiwi bisa mabur kanthi apik. Lan bom pinpoint ditrapake. Aviadart ora sengaja. Banding saka LPR minangka pencegahan. Apa yen padha "shmalnut" saka konco hilllock kanggo nimbali saka populasi sipil Russian-speaking. Amunisi lan pangkalan senjata minangka target utama!
    2. Djein
      Djein 23 Mei 2014 04:03
      0
      Quote: Morgan
      Sepira gedhene yen ...... b


      Amerika, kanthi sikape marang jagad iki, nyuda rasa sengit marang awake dhewe, lan nalika wis lurus, lan aku rumangsa TIME IS APPROACH, dheweke bakal ngrasakake apa sing wis ditindakake kanggo bangsa-bangsa ing jaman kepungkur. wektu, wong bakal ngerti, nanging bakal kasep .. .. Iku ora mung sing gunung geni tangi .... Lan yen padha tenan pracaya marang Gusti Allah, mesthi wis mandegake tumindak ala lan akeh banget biyen ... ....
    3. Komentar wis dibusak.
  9. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 22 Mei 2014 18:12
    + 15
    Anggere sundel kuwi mrentah ing Ukraina .. ora bakal tentrem .. Sampeyan durung bisa nggawa sukarelawan, amarga ana akeh. Lan ana gaman. Biasane, Tenggara terus ..!
    1. Sandov
      Sandov 22 Mei 2014 18:41
      +1
      Quote: MIKHAN
      Anggere sundel kuwi mrentah ing Ukraina .. ora bakal tentrem .. Sampeyan durung bisa nggawa sukarelawan, amarga ana akeh. Lan ana gaman. Biasane, Tenggara terus ..!

      Ing sisih ala, mymry kuwi terus-terusan ngadeg, kabeh sajarah ameria ngadeg ing getih.
    2. Biasa
      Biasa 22 Mei 2014 18:53
      0
      Quote: MIKHAN
      Selagi sundel iki mrentah...


      Witches - ing geni! Mung Inquisition Suci ... Mung pemurnian ... Yen ora, degenerasi lan pati.
    3. Djein
      Djein 23 Mei 2014 04:28
      0
      Quote: MIHA

      Nalika sundel kuwi aturan [/ kutipan


      Negara ora bisa sehat MORAL .., ngendi Z_V_E_R_L_E kuwi kasedhiya ..


      refleksi kanggo kasunyatan sing individu wadon (lan sampeyan ora bisa nelpon wong beda karo kabeh kepinginan) bakal nindakake liyane ing governing negara .... looking ing wong-wong mau, pitakonan saka APA ora njedhul .... Ana apik ing antarane wong wadon lan wong lanang, mung sapa sing bakal nguwasani .... ??? Lan iki pitakonan kanggo populasi ... Apa tingkat MORAL, wong lan manajer kuwi metu saka populasi iki ..........
    4. Komentar wis dibusak.
  10. lexx2038
    lexx2038 22 Mei 2014 18:12
    -1
    Mesthi, iku isih awal, uga, ayo kang introduce, lan banjur carane Ngurutake sampeyan purun Ukrainians, lan ana kira-kira nomer padha wong sing arep kanggo njupuk ing mburi minangka sing njaluk ngirim pasukan, sampeyan isih ora. duwe perang, nanging supaya, skirmishes, perang, iki nalika kutha ilang , bebarengan karo populasi, sampeyan kudu iku, yen ana malah slightest pangarep-arep kanggo ngrampungake kabeh liwat diplomasi, sampeyan kudu ngenteni, tahan, lan ora menehi. munggah posisi sampeyan. Junta uga ora duwe akeh kesempatan, yen ora, sampeyan wis ngrasakake.
    1. saag
      saag 22 Mei 2014 18:19
      +4
      Kutipan saka lexx2038
      carane ngurutake sampeyan, purun, Ukrainians, lan ana kira-kira jumlah sing padha sing arep njupuk ing mburi karo sing njaluk ngirim pasukan.

      Iki kaget banget, tentara, sing utamane prihatin babagan carane ora bisa ditembak, bisa dibubarake, iki minangka salah sawijining penampilan, nalika wilayah USSR dibebasake ing taun 1944, banjur ana geng kasebut, ing sisih kulon Ukraina. , ing Belarus kulon, ing Baltik, lan apa-apa, ora ana siji lamented sing ora ketompo carane padha dijupuk ing wong-wong mau, nanging ditanggulangi masalah iki, lan supaya ana uga losses ing operasi militèr, iku perlu kanggo nyilikake wong, lan ora jenis demagoguery. kene
      1. lexx2038
        lexx2038 22 Mei 2014 18:29
        0
        Biyen padha satru, nanging saiki padha rukun. Aku ora ngomong bab kasunyatan sing padha bakal nembak ing tentara, nanging bab sing tentara bakal njupuk ing, amarga iki tentara, lan priori iku kudu njupuk. Yen sampeyan ora nembak, sampeyan ora butuh tentara, nanging politikus.
        1. saag
          saag 22 Mei 2014 18:41
          +2
          ing taun 1944 uga nyoba katon kaya wong biasa, lan ing wayah wengi padha razia, ora ngerti apa-apa, kok saiki padha takon pitakonan kaya mengkono, sing ora bisa dimangerteni.
        2. Djein
          Djein 23 Mei 2014 04:39
          0
          Kutipan saka lexx2038
          lexx2038


          Aku milih foto sing cocok .... Sampeyan langsung ngelingake apa sing dikarepake ....
        3. Komentar wis dibusak.
  11. tempur66
    tempur66 22 Mei 2014 18:13
    +1
    Introduksi pasukan tanpa mundhut ora bakal ditindakake. Aku ora mikir sing VV kuwatir babagan pendapat produsen kasur lan Eropa kaya sing resmi 200 e bakal pindhah menyang Rusia. Lan sampeyan bisa ngerti.
    1. s1n7t
      s1n7t 22 Mei 2014 18:39
      -6
      Kutipan saka pertempuran66
      Aku ora mikir yen VV kuwatir babagan pendapat produsen kasur lan Eropa kaya sing resmi 200 e bakal menyang Rusia.

      Urip nuduhake yen dheweke ora peduli babagan 200-an. Kaya aku, pembayar pajak lan warga negara, jancok apa sing kuwatir - sampeyan ora bisa nglindhungi wong sing dikasihi, metu! Sampeyan duwe gendera Belarusia - apa pancene ora ana sedulur ing Ukraina? Banjur cetha - kaya, apa gubugku ing pinggir? Oh nggih! Lan nalika padha teka kanggo sampeyan (sederek) Allah, mesthi, sampeyan uga bakal padha sumelang ing bab nomer resmi?
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 22 Mei 2014 18:51
        +3
        Kutipan: s1n7t
        Banjur cetha - kaya, apa gubugku ing pinggir?

        Heh, kok kowe lungguh kene ing situs, ayo sijine bedhil mesin ing tangan lan nerusake menyang Ukraina, Heracles munggah.
        1. Komentar wis dibusak.
      2. Djein
        Djein 23 Mei 2014 04:53
        0
        [kutipan = s1n7t]
        Kaya aku, wajib pajak lan warga negara, jancok sing ngganggu dheweke

        Aku ora bakal nulungi wong BAJEK kaya sampeyan, sampeyan dudu warga negara, lan aku ora bakal nampa pitulung saka U-R-O-YES ing kahanan apa wae ...........
      3. Komentar wis dibusak.
  12. Gagarin
    Gagarin 22 Mei 2014 18:14
    +2
    RUSIA ora bakal ngenalake pasukan.
    Mungkasi bengok-bengok lan provokasi.
    1. Morgan
      Morgan 22 Mei 2014 18:19
      +1
      Cetha yen dheweke ora bakal mlebu, nanging aku pengin banget
      1. SFIR
        SFIR 22 Mei 2014 18:51
        -2
        Ayo, mlebu ...
        1. s1n7t
          s1n7t 22 Mei 2014 21:34
          0
          Kita kabeh wis suwe mlebu, mbayar wit pesawat lan tentara. Tinimbang sirah, katon kaya kertu partai EP?
    2. Midshipman
      Midshipman 22 Mei 2014 18:34
      +6
      Pasukan ora bakal dikenalake, nanging zona larangan bisa uga, atiku rumangsa ora mung dheweke miwiti panah udhara kanthi pangembangan pencegahan pertahanan udara.
  13. saag
    saag 22 Mei 2014 18:15
    -2
    Ya, dheweke ora duwe personel dhewe kaya Strelkov, mula dheweke noleh, nanging apa gunane.
  14. Biolan
    Biolan 22 Mei 2014 18:15
    +4
    Aku mbokmenawa ora ngerti soko. Aku mung duwe 1 argumen normal kenapa kita ora ngirim pasukan: yen kita nindakake, NATO bakal. Nanging isih. Referendum dianakaké lan republik dadi mardika. Pamrentah ngumumake nasionalisasi perusahaan. Padha dadi meh kaya Abkhazia lan Ossetia. Kita nampa panjaluk bantuan saka pimpinan republik. Syarat apa sing dibutuhake? "Grady" utawa metu saka kabeh residents saka Luhansk menyang lurung-lurung?
    1. avia1991
      avia1991 22 Mei 2014 18:41
      -3
      Maca pendapat A. Wasserman.. Rusia bakal wareg karo siji Ukraina, lan ora bagean kapisah ing Federasi Rusia. Lan iki teka liwat ing kabeh pidato ing bagean kita: "Dialog karo Kyiv, mungkasi confrontation, awal pamukiman politik .." Tembung Bolotov lan Gubarev sing padha ora duwe apa-apa kanggo pirembagan bab karo Kyiv, kita "ora krungu. ."
      Miturut cara: ana sing weruh pesen ing warta babagan banding DPR menyang Federasi Rusia?.. Mungkin aku ora kejawab? Nanging miturut pendapatku, iki durung resmi "dicathet".
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Alexey N
        Alexey N 22 Mei 2014 18:52
        +1
        Bebener iku nang endi wae cedhak apik
      2. yur
        yur 22 Mei 2014 20:33
        +1
        Kutipan: s1n7t
        Puting & Co. nesu amarga kelangan penghasilan ing Kulon,
        Mangkene kahanan sing menarik - CIA, NSA, FBI, ALL panguwasa intelijen lan finansial ing jagad iki ora nemokake penghasilan ilegal Putin, utamane ing Kulon. Lan sampeyan njamin sing padha. Dadi, sampeyan bisa ngandhani jeneng bank, akun, fasilitas industri sing diduweni Putin? Utawa trekat ilat, ora nguncalake tas? Nyuwun
        1. s1n7t
          s1n7t 22 Mei 2014 21:23
          0
          Sapa sing kandha marang kowé nèk nggolèki, nanging ora ketemu? Direktur CIA? NSA? Link, please! Kenapa agitprop ing kene? Lan penghasilan / properti Putin ana ing Web. Sing golek bakal nemokake (c)
    3. vvvvv
      vvvvv 22 Mei 2014 21:17
      0
      Lan miturut logika sampeyan dhewe, dheweke uga ora perlu ngirim pasukan - Kyiv resmi pancen pro-NATO ... Mung ana luwih akeh wilayah pro-NATO saiki ... Dadi dheweke nindakake supaya paling ora kaya ngono. status quo wis dikembangaké supaya ora ana introduksi saka pasukan siji - ora nggawe precedent. Sawise kabeh, sentimen anti-Rusia ora patiya cilik, lan introduksi pasukan Rusia bakal nggawe basis kanggo langkah-langkah pembalasan dening Kulon lan Kyiv ing kontrol, mbangun retorika anti-Rusia adhedhasar kasunyatan saka introduksi pasukan. Iki, misale jek kula, bakal banget, banget "ora dingerteni" ... Alesan lan pitungan sober kudu kemudi, lan ora kaya aku utawa wong liya - contone, "ngukum wong ala" dening nggawa pasukan ...
  15. Chaves
    Chaves 22 Mei 2014 18:15
    + 17
    Cedhak Volnavakha, prajurit wajib militer ditembak Sektor Kanan
    Amarga nolak nembak warga sipil (aku ngerti aku mung manggon ing cedhak)
    1. Sandov
      Sandov 22 Mei 2014 18:43
      +6
      Kutipan saka Chaves.
      Cedhak Volnavakha, prajurit wajib militer ditembak Sektor Kanan
      Amarga nolak nembak warga sipil (aku ngerti aku mung manggon ing cedhak)

      Prajurit, padha pinter, ngangkat senjata lan matèni wong jahat, banjur pindhah menyang sisih wong. Yen sampeyan mati kaya iki kanggo Fatherland. Elingi Taras Bulba.
    2. Tokek
      Tokek 22 Mei 2014 18:55
      +3
      Sektor Kanan - Sonderkommandos, sing dituju Ukraina, bisa uga langsung menyang Eropa sing beradab ...
      1. Morgan
        Morgan 22 Mei 2014 20:37
        +3
        Lan kanthi cara iki. Apa sing njalari gething tulus marang "para warga"!
  16. 00xxx00
    00xxx00 22 Mei 2014 18:15
    +3
    kita nunggu pemilihan, lan ing kono bakal miwiti njupuk ing Kyiv, kabeh wis obah menyang iki. lan dheweke ninggalake, nanging kamardikan kudu dibela, bakal ana korban anggere Nazi ana ing Ukraina, sing malah Stalin ora bisa ngilangi.
    1. Morgan
      Morgan 22 Mei 2014 18:24
      -3
      Sayange, ide kasebut ora bisa dirusak, sanajan kanthi mateni kabeh operator. Mung ide sing bakal mateni ide kasebut. Malah diubengi dening Stalin ana Ukronazis - Khrushchev, contone
      1. s1n7t
        s1n7t 22 Mei 2014 21:11
        +1
        Khrushch dudu Ukronazi, kok ngguyu? Dheweke dadi pembawa gagasan - kanggo urip, mangan kabeh wong ing saubengé. Lan trample sing paling cedhak ... uga, sampeyan ngerti ngendi. Kanthi dheweke, nyatane, ambruk Uni lan sosialisme wiwit - kabeh kanggo aku, kanggo liyane - apa sing isih ana.
    2. s1n7t
      s1n7t 22 Mei 2014 18:49
      0
      Omong kosong lengkap! Stalin numpes kabeh wong sing bener-bener ngaku ideologi Bandera! Liyane bab iku Kulon terus-terusan mbuwang iki kanggo kita kanggo nimbulaké pamisah antarane wong-wong mau - ana wong ringkih nang endi wae. Lan ngenteni yaiku ngenteni mayit. Apa sampeyan ngenteni sampeyan uga utawa manggon adoh saka kono? Lan titik ora ing kamardikan wong, nanging ing reunification saka siji wong, kang sawise 17 taun dipérang artificially. "Khokhlov" lan aku minangka wong siji, sapa sing ngomong liya mung dadi degenerasi lan korban Ujian Negara Bersatu.
      1. 00xxx00
        00xxx00 22 Mei 2014 19:00
        -1
        uga, supaya padha perang, lan ora njagong ing ngarep lan poke ing Rusia, njaluk ing jaran supaya pindhah.
        1. s1n7t
          s1n7t 22 Mei 2014 21:13
          0
          Perang iku nasibe militer. Ora ana wong sing nyodok sampeyan. Utawa sampeyan kabeh Rusia?
      2. Jogan-64
        Jogan-64 22 Mei 2014 21:48
        +1
        Kutipan: s1n7t
        Omong kosong lengkap! Stalin numpes kabeh wong sing bener-bener ngaku ideologi Bandera!

        Wis ngono wae, omong kosong! Kasunyatane dheweke ora numpes kabeh Bandera. Sawetara wong, sing paling reged, padha resettled ing wilayah wétan Ukraina, mbokmenawa kanggo asimilasi. Mung apa omelan metu saka iku! Ora ketompo carane sampeyan menehi pakan asu ajag ... Saiki turunane wong-wong sing ora duwe asu iki padha ngangkat sirahe ing sisih wetan. Saka wong-wong mau provokasi, bocor informasi, sabotase, sabotase. Khrushch ing sawijining wektu menehi amnesti kanggo pira iki, huh?
    3. vvvvv
      vvvvv 22 Mei 2014 21:18
      0
      Aku uga mikir ... Mesthi ana proses laten sing beda ...
  17. Pikirane Raksasa
    Pikirane Raksasa 22 Mei 2014 18:16
    +4
    Pain saka tembung iki, uga, apa jenis non-manungsa lungguh karo kita ngendi kaputusan digawe. Luwih sethithik lan aku bakal sengit marang pamrentah amarga ngiyanati Rusia, sanajan ing Ukraina. Sawise kabeh, dheweke uga bisa ngedol aku kanthi gampang.
    1. ilmuwan
      ilmuwan 22 Mei 2014 19:05
      +4
      Yen Putin ora ngirim pasukan menyang republik Lugansk lan Donetsk lan ora nenangake Nazi, iki bakal dadi pengkhianatan sing ora jelas marang wong Rusia. Duma menehi carte blanche resmi lan saiki kabeh tanggung jawab kanggo pati saben dina wong lan shelling kutha-kutha lan kutha-kutha dumunung ing GDP.
      Yen CIA lan wayang padha menang ing sisih kidul-wétan, iku tegese pungkasan Rusia. Iku wektu kanggo ngerti sing ana ora mung confrontation antarane wong-wong sing ora pengin manggon ing prentah saka bandit-oligarki lan penasehat CIA, ana confrontation antarane unipolar American-polisi worldview lan liyane saka free multipolar donya!
    2. Midshipman
      Midshipman 22 Mei 2014 19:07
      +3
      Ora perlu gupuh - alarmists mati pisanan. Nuduhake sabar, kanca.
      1. s1n7t
        s1n7t 22 Mei 2014 21:20
        0
        Iku angel kanggo midshipman ngerti carane mateni ing darat, ta? Padha ngalahake sampeyan, lan sampeyan nuduhake pengendalian. Sampeyan nimbang kanthi mantep lan wani - ginjel wis ambruk, ati wis tiba ... Lan aja gupuh. Sampeyan klien perusahaan panguburan becik! Nanging apa kabeh wong pengin dadi wong-wong mau, apa sampeyan tau kepingin weruh?
  18. russ69
    russ69 22 Mei 2014 18:18
    + 10
    Quote: Morgan
    Fashington mung ngenteni mlebu pasukan perdamaian Rusia kanggo ngapusi

    Aku uga mikir yen Rusia mbukak provokasi ngirim pasukan. Supaya mengko nuduh wong-wong mau kabeh dosa lan banjur nemtokke sanksi maksimum, nyeret menyang perang karo Ukraina, njaluk alesan kanggo masang pertahanan rudal ngendi wae, malah Georgia.
    Sejatine emosional, aku pengin ngirim pasukan, nanging yen sampeyan mikir babagan iki, mesthine ora pantes saiki. Nanging mesthi sampeyan butuh bantuan ...
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 22 Mei 2014 18:37
      +1
      Kutipan: russ69

      Aku uga mikir yen Rusia mbukak provokasi ngirim pasukan.

      Rusia wis kadakwa mlebu militèr, Yatseniuk nuntut PBB supaya ngumpul ana hubungane karo agresi Rusia.
      Yatsenyuk nelpon rapat Dewan Keamanan PBB kanthi cepet amarga kahanan ing Ukraina: agresi teka saka pihak Rusia"We mréntahaké kanggo partners kita ing Dewan Keamanan PBB kanggo urgently nimbali rapat Dewan Keamanan PBB. Kita bakal saiki bukti sing iku saka sisih Rusia sing nyoba kanggo escalate konflik, getihen, ngrebut titik wewatesan Ukraina lan ngganggu pemilihan presiden," ujare marang wartawan Kamis. Wilayah Kyiv. Sumber: http://censor.net.ua/n286452 Link tambahan kanggo Interfax saka Ukraina.
      1. russ69
        russ69 22 Mei 2014 18:55
        0
        Kutipan: Alexander Romanov

        Rusia wis kadakwa mlebu militèr, Yatseniuk nuntut PBB supaya ngumpul ana hubungane karo agresi Rusia.

        Dadi ayo ndeleng apa sing bakal diwenehake, yen ora, dheweke wis ngancam suwe ... eseman
        1. Jogan-64
          Jogan-64 22 Mei 2014 21:51
          0
          Kutipan: russ69
          Dadi ayo ndeleng apa sing bakal diwenehake, yen ora, dheweke wis ngancam suwe ...

          Apa sih padha duwe!!! Ponies piyambak. Saora-orane ana apa-apa, mesthi mambu ambune awang-awang. Ora ana sing bisa dibayangake dening junta ...
      2. Philippov
        Philippov 22 Mei 2014 19:54
        0
        Kutipan: Alexander Romanov
        Yatsenyuk nelpon kanggo urgently rapat Dewan Keamanan PBB amarga saka kahanan ing Ukraina: agresi teka saka sisih Rusia"We mréntahaké kanggo partners kita ing Dewan Keamanan PBB kanggo urgently nimbali rapat Dewan Keamanan PBB. Kita bakal saiki bukti yen saka pihak Rusia nyoba kanggo nambah konflik, pertumpahan getih, panangkepan titik tapel wates Ukraina lan gangguan pemilihan presiden.


        Saiki ayo padha ngomong yen mundur pasukan saka tapel wates ora perlu
  19. dr.star75
    dr.star75 22 Mei 2014 18:19
    +3
    Resmi, durung bisa mlebu. Ora resmi: milisi biasa njupuk lan nembak turntable saka MANPADS ..
  20. RUS
    RUS 22 Mei 2014 18:20
    0
    Bolotov njaluk Putin ngirim pasukan menyang wilayah LPR

    Aku wonder ngendi sukarelawan Rusia? Ing taun 30-an, kita nglawan fasisme ing Spanyol sing adoh, lan saiki mung ana tembung, lan akeh sing wis janji bakal nulungi Kidul-Wétan ....
    1. Langkawi
      Langkawi 22 Mei 2014 18:44
      0
      Kutipan: RUSS
      Ing taun 30-an, kita nglawan fasisme ing Spanyol sing adoh, lan saiki mung ana tembung, lan akeh sing wis janji bakal nulungi Kidul-Wétan ....


      Ibarat kawin neng kene, janji ora ateges nikah... nglirik Luwih trep lan luwih aman kanggo gelut ing kursi ...
    2. panggang
      panggang 22 Mei 2014 18:48
      +2
      Lan sing njaluk ijin kanggo pindhah menyang Yugoslavia padha?! We mung ndamel! Ora tanpa "wong sopan"! Bener, banjur padha ora "sopan"!
    3. SFIR
      SFIR 22 Mei 2014 18:55
      0
      Apa sampeyan wis mriksa apa ana utawa ora?
    4. yur
      yur 22 Mei 2014 20:56
      0
      Kutipan: RUSS
      Aku wonder ngendi sukarelawan Rusia?
      Apa sing sampeyan takon dhewe?
  21. uri
    uri 22 Mei 2014 18:20
    +6
    BISA Mbantu nganggo senjata, ing artine apa wae saka artileri.
  22. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 22 Mei 2014 18:23
    -3
    Mbok menawa ana tumindak sing disiapake kaya sing kedadeyan saiki ing Libya lan Thailand..! (Perwira militer sing nyukupi njupuk kekuwatan menyang tangane dhewe) Lokalake kabeh sedulur sing barking lan njerit iki lan mulihake ketertiban ing negara kasebut .. (Apa ana perwira patriotik nyata sing isih ana ing Ukraina? Utawa mung ing sisih kidul-wétan))
    1. panggang
      panggang 22 Mei 2014 18:52
      +3
      Ing Libya lan Thailand - mung shift "sabanjure" "teka", ora liya! Yankees ora bakal ngidini penguatan siji pimpinan sing wis teka kanthi tenanan lan suwe! Mung "ngatur kekacauan"!
      1. Vitaly Anisimov
        Vitaly Anisimov 22 Mei 2014 19:11
        +1
        Kutipan saka asar
        Ing Libya lan Thailand - mung shift "sabanjure" "teka", ora liya! Yankees ora bakal ngidini penguatan siji pimpinan sing wis teka kanthi tenanan lan suwe! Mung "ngatur kekacauan"!

        Aku nulis yen iki bakal dadi pilihan sing apik .. (ora ana Rusia ing tapel wates ..)))
        Yen wong Bandera nyekel Rada karo bedhil mesin, Urut saka bocah enom dibenturi watu kososy sethitik .. Lan yen perwira tentara kaya Strelkov?
  23. nikcris
    nikcris 22 Mei 2014 18:23
    -9
    Aku menehi saran supaya saben wong sing pengin perang (sanajan kanggo clave) ngunjungi forum Sevastopol. Bagean pisanan. Maca apa sing ditulis warga Sevastopol saiki babagan asil aksesi kasebut. Yogurt sing disenengi wis ilang saka adol ing endi wae, lan Putin ora nindakake apa-apa kanggo mulihake pasokan saka Ukraina. Nanging, dheweke lelungan menyang China ...
    1. Alexey N
      Alexey N 22 Mei 2014 18:35
      +5
      Ngerti. Lha, sapa sing ngedol junta?! "Profesor" mesthi sinau, utawa apa wae ...
      Ing kana, banyu saka Dnieper ilang, banjur apa? Mungkin Putin uga disalahake? Lan sampeyan ngomong babagan yogurt ... Lemah ...
    2. a52333
      a52333 22 Mei 2014 18:38
      +7
      Yoghurt, mesthi, luwih penting tinimbang Prajanjian karo China. Kepiye babagan keju cottage?
      wong bodho kahanan sing paling angel. VVP, nyelehake kabeh. Rusak bilai karo yogurt.
      1. panggang
        panggang 22 Mei 2014 19:21
        +3
        Bravo! GDP lan Lavrov - "urgent" kanggo pindhah menyang Crimea karo yogurt! Ngguyu ati! Positif kanggo sore!
    3. russ69
      russ69 22 Mei 2014 19:00
      +3
      Kutipan saka nikcris
      Yogurt favorit dheweke ilang saka adol ing endi wae, lan Putin ora nindakake apa-apa kanggo mulihake pasokan saka Ukraina

      aku nangis... ngguyu GDP, kudu pribadi rembugan yogurt favorit. Shading sing luwih bodho, menyang PDB, aku durung krungu ... eseman
    4. panggang
      panggang 22 Mei 2014 19:11
      +1
      Oh, padha ilang yogurt, kinasih dening kabeh Crimeans?! Sampeyan ngerti, ing Rusia ana akeh panggonan ing ngendi yogurt durung tau katon! Lan ora ana, ora ana sing mati! Lan babagan kunjungan GDP menyang China! Sampeyan ngerti, ana "masalah parokial", nanging ana kepentingan strategis Rusia! Lan aja ngadili kabeh saka menara lonceng - "kene kita duwe rereget ing lawang, lan ing endi GDP katon ?!" Ing mratelakake panemume, lan Lavrov kesah setengah donya muspra?! Apa pendekatan aneh sampeyan duwe, shtetl kuwi! Ah, Crimea ditinggal tanpa yogurt! Kocak!
      1. nikcris
        nikcris 22 Mei 2014 20:30
        0
        Gusti! Apa sampeyan ora nyekel sarkasme ing tulisanku?
        Punika konfirmasi tembung sandi. Ing Sevforum, aku nulis yen tapel wates Krimea karo Ukraina = tapel wates Rusia karo Ukraina, lan wong-wong Krimea mesthine wis suwe ngerti babagan iki. Punika apa aku ditampa saka Sevastopol nanggepi pribadi. Kutipan karo koreksiku saka matras telung crita:

        "Ngrungokake, aku luwih Rusia tinimbang sampeyan, lan ibu lan bapak lan simbahku, kabeh wong Rusia, nanging kabodhoan iki ora jelas kanggo aku.
        Pira entuk p..or?
        Kita isih duwe gaji Ukrainia (kajaba pensiunan lan karyawan) 5-6 ewu rubel, lan rega Rusia, malah nginep ing apotek x.r. .sy e..chee!
        Mbok kowe weruh antrian kanggo mbayar sewa? Lunga...!!!"
    5. fedulov_e
      fedulov_e 22 Mei 2014 21:35
      +1
      nikcris sampeyan @ telek gedhe!
    6. Komentar wis dibusak.
    7. Nekarmadelen
      Nekarmadelen 22 Mei 2014 22:27
      0
      Kutipan saka nikcris
      Aku menehi saran supaya saben wong sing pengin perang (sanajan kanggo clave) ngunjungi forum Sevastopol. Bagean pisanan. Maca apa sing ditulis warga Sevastopol saiki babagan asil aksesi kasebut. Yogurt sing disenengi wis ilang saka adol ing endi wae, lan Putin ora nindakake apa-apa kanggo mulihake pasokan saka Ukraina. Nanging, dheweke lelungan menyang China ...

      Aku ora kesed, aku lunga menyang Sevinfo, aku ora nemu apa-apa bab yogurts ... Sanadyan ing bagean utama, utawa ing bagean politik ... Padha mbokmenawa dikirim!
      1. Nekarmadelen
        Nekarmadelen 22 Mei 2014 22:42
        +1
        Ora! ketemu! Aku pitutur marang kowe apa sing ditulis ana: penulis topik laments sing Rusia wis nutup ngimpor produk Ukrainia kanggo Crimea, ing tartamtu sawetara jinis yoghurt tambourine. Populasi lokal nerangake ing rong puluh lima kaca sing, nyatane, bakal apik tanpa yogurt kasebut.
  24. wong ispaniard
    wong ispaniard 22 Mei 2014 18:24
    +1
    Kutipan saka Chaves.
    Cedhak Volnavakha, prajurit wajib militer ditembak Sektor Kanan
    Amarga nolak nembak warga sipil (aku ngerti aku mung manggon ing cedhak)


    Chaves, minangka saksi mata kanggo kabeh sing kedadeyan karo sampeyan, critakna apa sing kedadeyan karo anak buahmu? Wis weruh cahya, wis wiwit gabung karo milisi??? Apa sampeyan mikir / nindakake ??
  25. Arh
    Arh 22 Mei 2014 18:24
    +2
    VV PUTIN KITA TUNGGU!!!
  26. KOBA
    KOBA 22 Mei 2014 18:25
    +6
    Ora ana sing bakal ditepangake sadurunge pemilihan. Iki sing dikarepake saka kita.
    Posisi kepemimpinan kita sing lembab lan ora jelas. Sadawane dalan, Putin duwe niat kanggo ngenali asil pemilihan, yen ora, pasukan kasebut ora bakal mundur saka wates. Miturut pendapatku, iki minangka saluran, sanajan aku salah lan Putin mutusake tumindak nalika jumlah tiwas ing DPR lan LPR nganti atusan.
    Akeh ing situs iki didorong menyang Old Man, sing ora ngakoni divisi nyata Ukraina lan pambentukan republik rakyat, sanajan Putin ing pangertèn iki ora beda karo Old Man, dheweke uga ora ngakoni.
    Pangenalan saka Rusia perlu, nanging ora bakal nganti mayoritas populasi DPR lan LPR sing siap tempur ing omah. Utawa padha oke karo? Iki kanggo wektu iki.
    1. SFIR
      SFIR 22 Mei 2014 18:58
      0
      Sing padha lungguh ...
      1. ilmuwan
        ilmuwan 22 Mei 2014 19:32
        +1
        Apa sampeyan mikir yen dheweke lungguh ing njaba? informasi iki saka ngendi? Yen Strekov lan Bolotov ndesek wong kanggo njupuk senjata, iki ora ateges ora ana siji kanggo perang. Piye wae, sawise kabeh, dheweke nahan puluhan ewu dill bersenjata lan pravosekov kanthi gaman abot !!! Dadi wong pancen gelut lan akeh. Lan mréntahaké utamané ono kanggo wong-wong sing isih ngarep-arep sing padha bakal bisa njagong metu karo shotgun pindho barreled ing rong lan Nazi ora bakal teka marang kanggo ngobong omah lan matèni wong sing dikasihi. Tikhushnik pengecut kuwi tansah lan bakal. Lan ana akeh alesan, kayata siji-sijine nafkah, lara, lsp.
        Ing Rusia, tansah dianggep minangka pakurmatan gedhe kanggo ngadeg kanggo wong sing ringkih lan kurang. Mangkono, apa bisa nalika koresponden kita dijupuk sandera, nalika puluhan warga sipil diracun lan diobong urip-uripan, nalika wong-wong ing negara asale ditembak saka helikopter lan senjata abot, tentara Rusia bakal dadi pengecut, wedi karo sanksi!? !?
        Kabeh iki ngelingi kebijakan Stalin ing awal taun 41. nalika padha nglaporake marang dheweke babagan serangan sing bakal ditindakake dening Nazi Jerman, lan dheweke nuntut supaya ora nyerah karo provokasi, kabeh wong bisa uga ngelingi asile.
  27. soyuz-nik
    soyuz-nik 22 Mei 2014 18:29
    +4
    Hello! hi

    IMHO, introduksi saka kontingen winates punika fraught utamané karo mundhut manungsa lan gambar kanggo Federasi Rusia (peralatan, etc. kurang terkenal). Uga, partisanisme ora bisa ditolak (telung h0khla - detasemen partisan karo pengkhianat) ...

    Bisa uga, contone mitra sumpah, nyedhiyakake zona larangan terbang lan ndhukung LPR lan DPR kanthi teknis (MANPADS, misil anti-tank, lsp). Aku kelingan gambar saka Timur Tengah: DShK utawa 6-shot peluncur roket ing truk pickup .....

    guyon:
    Si putu takon marang simbah:
    Didu, apa wong ngomong sing bener, apa sampeyan duwe schmeiser ing kebon sampeyan?
    Simbah: Ngapusi, mbah putri, ngapusi ...
    Putu : Didu, tapi wong-wong kandha sing bener, apa sampeyan duwe bedhil ing gudang sampeyan?
    Simbah : Ngapusi, mbah, ngapusi....
    Putu: Didu, nanging wong-wong ngomong sing bener, apa sampeyan duwe kapal selam sing didhelikake ing kolam sampeyan?
    Simbah : Kuwi bisu, mbah putri, bisu!
  28. IOwTZ
    IOwTZ 22 Mei 2014 18:29
    -5
    Bolotov, mandheg nggawe impen Amerika dadi kenyataan. Senjata - ya, pasukan - ora. Apa bab ultimatum? Dheweke janji bakal ngobong kabeh pasukan Ukrainia.
    1. SFIR
      SFIR 22 Mei 2014 19:00
      -3
      Lan tentara wis ngumpulake 27000 ton, lan ing ngendi?
  29. Alexey N
    Alexey N 22 Mei 2014 18:30
    -3
    Rusia ora ninggalake dhewe ing perang! Nanging iki wong Rusia. Lan kita bakal weruh kepiye pimpinan Rusia nuduhake awake dhewe. Aku kira 80% saka populasi Rusia ndhukung nggunakake pasukan. Kita ngenteni keputusan saka Putin ...
    1. SFIR
      SFIR 22 Mei 2014 19:01
      -3
      Nah, aku mung 20% ​​nglawan ...
      1. Alexey N
        Alexey N 22 Mei 2014 19:09
        0
        Lha, dadi bangga. Senajan wong normal kudu isin.
    2. panggang
      panggang 22 Mei 2014 19:24
      0
      100 persen populasi Rusia ora pengin ndeleng "Kargo 200" maneh! Mekaten!
  30. avia1991
    avia1991 22 Mei 2014 18:35
    0
    Kita ora mangu-mangu nèk negara sedulur kita bakal cepet-cepet nggawé keputusan kuwi.

    Isih ana hopelessness tipis ing swara .. Padha ngerti sampurna uga ana sawetara kemungkinan kanggo bantuan!
  31. kamulyan45
    kamulyan45 22 Mei 2014 18:35
    +4
    Militan Kolomoisky sijine prajurit ing dhengkul sadurunge ditembak - Pisanan ing warta bejat - LIFE | PAWARTA
    Saksi mata serangan bersenjata dening militan ing desa Blagodatnoye ujar manawa tentara bayaran mateni 10 prajurit Ukrainia sing ora bersenjata.

    Serangan ing lokasi brigade 51 saka angkatan bersenjata Ukraina rampung ing ontran-ontran brutal saka prajurit, sing dipeksa kanggo dhengkul. Perang wiwit ing cedhak tapel wates Rusia-Ukraina, nalika isih peteng. Padha dioperasikake kanthi dhukungan saka kendaraan lapis baja lan helikopter tempur. Sawetara wong teka ing pemandangan ing mobil Privatbank.

    Wong lanang kandha yen perang diwiwiti kira-kira jam lima esuk. Wong-wong padha nyedhaki dheweke ing mobil lan miwiti nembak, "ujare sumber polisi lokal marang LifeNews.

    Miturut milisi, wong-wong sing ora dingerteni ngobong militèr Ukraina, sing sadurunge ora gelem nembak wong sipil.

    - Warga Blagodatny ngadeg kanggo nglindhungi omah-omahé. Prajurit didhawuhi ngremuk perlawanan. Padha ora gelem njupuk ing wong, lan ing pungkasan padha kaukum, - ngandika sumber ing markas printah-mbela diri. "Dheweke mateni sawetara prajurit, papat utawa lima, banjur dipeksa 10 wong dhengkul lan ditembak. Iki sing diomongake wong sing tatu.

    Interlocutor percaya yen iki minangka operasi punitive sing ditugasake dening oligarki Igor Kolomoisky, pemilik Privatbank, sing dikenal kanggo mbiayai protes Maidan lan mbayar hadiah kanggo pejuang Sektor Kanan.

    Ing pembuangan LifeNews ana dhaptar sing tatu ing operasi punitive ing desa Blagodatnoye. Miturut umur, ana akeh rekrut ing antarane:

    1. Adamarchuk V.A., lair taun 1983
    2. Rybak M.V., lair taun 1994
    3. Ivanchuk A.M., lair taun 1990
    4. Volokh D.R., lair taun 1998
    5. Androshchuk N.A., lair taun 1979
    6. Rudets A.N., lair taun 1984
    7. Perchuk P.V., lair taun 1990
    8. Valchuk V.V., lair taun 1986
    9. Moravsky E. L., lair taun 1969
    10. Androshchuk Yu. V., lair ing taun 1987
    11. Fedorishin A. V., lair ing taun 1987
    12. Pokhansky A. Yu., lair taun 1991
    13. Andreychuk P. D., lair taun 1991
    14. Pashchenko S. A., lair ing taun 1988
    15. Voznyuk M. P., lair ing taun 1990
    16. Serenko V.V., lair ing taun 1975
    17. Shostak D.V., lair taun 1985
    18. Shapranyuk R. V., lair taun 1978
    19. Lys I.I., lair taun 1993
    20. Lesko M. V., lair taun 1994
    21. Shestyuk R. V., lair taun 1978
    22. Tarasenko R. N., lair taun 1983
    23. Prokopchuk V. I., lair taun 1991
    24. Tkachuk Yu. V., lair ing taun 1992
    25. Oleksyuk A. I., lair ing taun 1988
    26. Ovcharuk V. B., lair ing taun 1987
    27. V. I. Makhnovets, lair ing taun 1979
    28. Terenko V. A., lair ing taun 1980
    29. Shafranyuk A. V., lair taun 1985
    30. V. P. Gaydym, lair ing taun 1991
    31. Feofilin A. V., lair ing taun 1987
    32. Shostak D.V., lair taun 1985
    33. Matyazh V. I., lair ing taun 1992
    34. Ivandrop A.V., lair taun 1986
    1. wong ispaniard
      wong ispaniard 22 Mei 2014 21:04
      0
      Siji bab sing aku ora ngerti yaiku ing video babagan eksekusi militer Ukraina dening wong Kalomoysky, dheweke njupuk foto "Macan" Rusia. ora Lan ora mesin awis-in-transit "Privrat Bank"?!?
  32. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 22 Mei 2014 18:41
    +5
    Perang iku bab kejem, lan nalika sampeyan ndeleng gunung mayit saka prajurit utawa sipil, sampeyan mikir pait sing padha mati liwat fault saka Rogues lan Adventurers kang urip manungsa minangka chip tawar-menawar.

    Aku percaya yen sanajan ana kelemahane sayap tengen, dheweke bakal mbuwang luwih akeh panganan meriam menyang perang, lan wektune bakal teka nalika peluncur sing nembak ing alun-alun bakal diluncurake lan skala kerugian ing antarane warga sipil bakal tambah akeh. urutan gedhene.
    Milisi kasebut disimpen kanthi latihan staf komando sing apik ... sampeyan bisa ngrasakake pengalaman pertempuran.

    Amarga pravoseki ora bakal kalah, serangan lan serangan sing ora ana gunane bakal ditindakake kanthi tujuan kanggo ngrebut pemukiman sing dianakake dening milisi.

    Mbok menawa ukuran kerugian antarane sayap tengen ngluwihi kabeh watesan sing cukup, kerusuhan bakal diwiwiti ing antarane pangkat lan file, banjur sing paling menarik bakal diwiwiti.
    1. marmer4
      marmer4 22 Mei 2014 18:59
      +2
      kemungkinan banget iki bakal kelakon...
  33. b.sh.d.13
    b.sh.d.13 22 Mei 2014 18:42
    +1
    Bener, ora bakal ana pasukan lan dhukungan kanthi senjata uga. Bajingan bakal ngempet milisi saka rong wilayah kasebut, supaya kabeh wong ngerti cara kerjane. Lan sawise pemilihan, dheweke bakal miwiti nyekel wong sing slamet. Iki jalmo pravosekskih lan natsgovnodeytsev kudu udan!!!
  34. amba kurang
    amba kurang 22 Mei 2014 18:43
    +1
    Kabar saka Strelka...
    gwinplane, Toranaga
    gwinplane
    22 Mei, 17:25
    Babagan Ponomarev.
    Ora, dheweke ora. Mung nglucutake senjatane para pengawal lan kanca-kancane. Kanggo mungkasi kekacoan watara. Mesthine mung siji kekuwatan militer.
    Ing kahanan ing Volnovakha
    Aku ngerti sapa sing kerja. Aku ora nganggep minangka kamenangan gedhe kanggo ujug-ujug njupuk wong sing ora pengin perang. Nanging aku uga ora nganggep wong-wong mau minangka korban sing ora salah, amarga cepet-cepet dheweke bakal kepeksa perang. Cowardice ora tau nylametake wong saka pati. Luwih ngelawan. Wong-wong iki banget pengecut lan pasif manut kanggo nyingkiri mobilisasi kanthi cara apa wae. Banjur padha banget pengecut kanggo miwiti perang nyata. Kanggo pindhah menyang sisih populasi, utawa paling ora pasrah, supaya ora nglawan populasi, padha uga pengecut (kulawarga, lan liya-liyane). Akibaté, padha nganggo "pose manuk unta" kanthi kepala ing pasir, ngarep-arep sawetara jinis "hubungan kontrak sing kapisah." Nanging wong-wong teka sing ora ngerti (lan ora pengin ngerti) bab sembarang kuwi "perjanjian" lan "snipped mati" sirah iki liwat. Wong sing tatu durung rampung - padha getun.
    Saka sudut pandang militer, aku ora mikir yen acara kasebut bakal ngganti keseimbangan kekuwatan. Kekalahan blok kasebut bakal duwe efek demoralisasi lan mobilisasi ing mungsuh. Ing blok sabanjure, dheweke bakal nyiapake "rapat", nanging kepinginan kanggo perang kanthi nyata ora mungkin saya tambah. Mungkin, sawise kabeh, wong bakal ngatasi total kabodhoan lan pengecut ing awake dhewe lan pungkasane mutusake paling ora sepi.

    Miturut Slavyansk
    Kita duwe kasepen lengkap. Dina iki isih preian gereja gedhe. Iku dosa kanggo miwiti memungsuhan pisanan. Aku wong Ukrainia bakal mabuk ing vodka ing wayah sore lan miwiti njupuk maneh. Nanging nganti saiki - ora dijupuk ... Malah ing posisi - mati kasepen.
    Kajaba iku, kaya aku ngerti, dheweke pengin "ngresiki" kabeh Kidul-Wétan "kanthi siji jotosan" - mulane dheweke narik pasukan menyang Luhansk - padha konsentrasi. Supaya sesuk utawa sesuk kita bisa miwiti ing ngendi wae ing wektu sing padha: ing Slavyansk, Kramatorsk, Donetsk lan Lugansk. Kaya "bang - lan ora ana perlawanan" lan ora ana sing nulungi Rusia ... Nanging dheweke uga kesandhung ...
    Miturut cara, informasi babagan tekane rong Hurricane kanggo kita wingi ing Karachun dikonfirmasi. Wis ing posisi.
    Umumé, kita ngenteni.
  35. lexx2038
    lexx2038 22 Mei 2014 18:46
    -4
    Kutipan saka Alex1254
    Ora ana sing bakal ngenalake apa-apa ing ngendi wae. Nganti Dill nyedhot sedhih. Ora ana sing nulungi lan ora ana sing ngeculake. Dheweke dhewe ora gelem..


    Ya, wong-wong kudu ngrasakake, mula pitakonan-pitakonan kaya ngono ora bisa ditangekake maneh! Pisanan sampeyan kudu sijine iku ing sirah, lan banjur matèni. Banjur ngirim pasukan! - Apa sampeyan nelpon perang ngarep? Pasukan, iki perang!
    1. Alexey N
      Alexey N 22 Mei 2014 19:04
      +1
      Mulih! Kanggo Galicia!
  36. Komentar wis dibusak.
  37. x.andvlad
    x.andvlad 22 Mei 2014 18:48
    0
    Nganti ana kapercayan lengkap babagan dhukungan massa Angkatan Bersenjata Rusia saka populasi lokal, ora bakal ana input. Paling ora sampeyan kudu ndeleng kepiye penduduk lokal bakal ndhukung mobilisasi umum.
  38. Sergg
    Sergg 22 Mei 2014 18:48
    +5
    Repost:
    Sederek mung disebut saka Slavyansk. Dheweke ujar manawa ngumpulake bocah-bocah saka sekolah lan bocah-bocah ing saindenging kutha. taman kanak-kanak. Saben uwong digawa menyang biara Slavyanogorsk! Dhuh Yehuwah, mugi karsaa ngluwari lan ngluwari para sadulur kita!


    Saben uwong kudu duwe kalbu, kalebu Kremlin. Ing Ukraina, fascism triumphs, iku wis resmi dikenali. Bocah-bocah uga dipateni. Kabeh ana serius, yen ana sing durung ngerti. Mateni wong adoh saka dolanan politik.
    1. angin topan7
      angin topan7 22 Mei 2014 21:08
      +3
      Iku ngageti sing sawise kobong wong urip ing Odessa, Kepemimpinan Rusian ngundang pihak kanggo njagong mudhun ing meja rembugan, sing, sing diobong padha ditawani kanggo ngomong karo wong-wong sing diobong wong ... Iki fascism, ana bisa. aja kompromi, iki kejahatan marang manungsa, obrolan ing kene mung bisa dadi pengadilan. Wanita lan bocah-bocah ndhelik ing ruang paling ngisor. GDP ngandika: - "Ayo padha mung nyoba kanggo ndemek wanita lan bocah-bocah," padha ndemek lan carane ndemek tetep unpunished, padha wiwit nggunakake kaliber luwih kuat, Lan saiki, ing umum, teknisi wis kejiret munggah iku bisa kanggo ngobong kabeh wétan Ukraina. Yen padha miwiti nggunakake kabeh iki massively, lan Kulon nutupi kejahatan, banjur tanpa bantuan saka Rusia ing kidul-wétan Ukraina, jumlah korban bisa tekan puluhan ewu, lan iki biasane wanita lan bocah-bocah. Ing tsarist Rusia lan ing Uni Soviet, masalah iki ora bakal dibahas, mesthine wis suwe rusak, lan saiki kapentingan ekonomi luwih dhuwur tinimbang bantuan persaudaraan. Sejarah ora bakal ngapura kita babagan iki.
  39. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 22 Mei 2014 18:51
    0
    Ukraina secara harfiah kebanjiran senjata .. Ora ana tentara sing kaya ngono, kaya sing kita deleng. Wong-wong padha wedi lan buyar. Nalika pasukan kita mlebu pawai parade liwat kutha-kutha Ukraina, mesthi ora bakal ana dalan menyang Rusia. . Ing kene bakal ana liyane ..
  40. pabrik penggergajian
    pabrik penggergajian 22 Mei 2014 18:53
    +4
    Apa sampeyan ngerti kepiye kabar ing saluran kita wis owah?
    Ing sisih kidul-wétan wis ora ana ing latar mburi, nanging malah ing rencana katelu. Lan nada beda.
    Sadawane dalan, kita ngakoni pemilihan.
    isin.
    1. yur
      yur 22 Mei 2014 21:41
      0
      Kutipan saka sawmill
      Lan nada beda.
      Sadawane dalan, kita ngakoni pemilihan.
      isin.
      Ing kene ing pemilihan, mbokmenawa, lan kabeh. Yen saiki (telung dina sadurunge pemilu) ngirim pasukan menyang LPR, banjur pemilihan ora bakal ditindakake (sing jelas ing tangan Yulia sing dikuwasani), utawa setengah saka Ukraina bakal milih Yarosh, sing saiki ora duwe. kasempatan. Lan karo Poroshenko, sanajan kita ora resmi ngakoni dheweke, bakal bisa kerja piye wae. Piye wae bisa metu.
  41. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 22 Mei 2014 18:54
    +5
    IBU, BAPAK, ADIK, BOJO KARO, lik, pakdhe, sedulur loro KARO ANAK KABEH RUSIA KARO ASLI RUSIA, IBU KERJA SUMURenge urip dadi guru basa lan sastra russia. YA dudu wong Obkhazia dudu wong OSSETIAN dudu wong SYARIA YA APA RUSIA SIAP MEMBERI BANTUAN KEPADA RUSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  42. uri
    uri 22 Mei 2014 18:55
    +5
    SAIKI AKU NONTON CHANNEL 1 BERITA SING DADI SING BOLOTOV OPO.
    1. cadanganv18reg
      cadanganv18reg 22 Mei 2014 19:10
      +3
      nalika padha takon kanggo nggabungake Rusia sawise referendum, padha ora ngandika apa-apa. nyekel kasepen nanggepi. wis kesel kasepen Rusia. Nanging carane pindhah menyang rapat-rapat tanpa arti - supaya Lavrov langsung ana. apa kanggo pirembagan bab karo AS lan Maydauns? ora ana gunane lan Rusia narik guts nalika kelangan wektu. wadyabala kudune wis suwe digawa ... isih mudhun dadi siji. pikiran sampeyan USA Ukraina Rusia ... sing superfluous? Yagene kita ngrungokake AS? Dheweke duwe wong Amerika sing manggon ing kana. lan iki minangka kelemahane Rusia. Amerika ing kene babagan masalah apa wae mung dikirim menyang ***, lan atusan fasis maydant diremuk kanggo saben Rusia sing dipateni.
      nganti 25 ora bakal introduce GDP saka peacekeepers - Aku ora arep milih kanggo wong maneh. mungkasi ngrungokake euroconchita maydabred lan star-belang. kudu tumindak
      yen mobilisasi kabeh populasi RUSIA, aku dhewe bakal pindhah menyang kono resmi, supaya ngomong, mung ngirim. lan akeh wong sing kaya ngono. menehi sarana lan dhawuh. siap mati, nanging mung sawise ndeleng sawetara bawana kiwa-ndhuwur nyekel cipratan nuklir
      1. Komisaris NKVD
        Komisaris NKVD 22 Mei 2014 20:28
        0
        Kutipan saka: rezerv18reg
        yen mobilisasi iku saka kabeh populasi RUSIA, Aku wong bakal mrana

        Apa sing ngalangi sampeyan menyang mrana kanthi pribadi?
  43. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 22 Mei 2014 18:56
    +3
    Kelalen kanggo nambah wong-wong mau kabeh saiki manggon ing donbass LIVE supaya ngomong
  44. Valkh
    Valkh 22 Mei 2014 18:56
    +1
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan: russ69

    Aku uga mikir yen Rusia mbukak provokasi ngirim pasukan.

    Rusia wis kadakwa mlebu militèr, Yatseniuk nuntut PBB supaya ngumpul ana hubungane karo agresi Rusia.
    Yatsenyuk nelpon rapat Dewan Keamanan PBB kanthi cepet amarga kahanan ing Ukraina: agresi teka saka pihak Rusia"We mréntahaké kanggo partners kita ing Dewan Keamanan PBB kanggo urgently nimbali rapat Dewan Keamanan PBB. Kita bakal saiki bukti sing iku saka sisih Rusia sing nyoba kanggo escalate konflik, getihen, ngrebut titik wewatesan Ukraina lan ngganggu pemilihan presiden," ujare marang wartawan Kamis. Wilayah Kyiv. Sumber: http://censor.net.ua/n286452 Link tambahan kanggo Interfax saka Ukraina.


    Iki mbokmenawa wis samesthine, lan mulane pasukan ditarik saka tapel wates !!!!
    1. Alexander Romanov
      Alexander Romanov 22 Mei 2014 19:11
      +3
      Kutipan saka Valk
      Iki mbokmenawa wis samesthine, lan mulane pasukan ditarik saka tapel wates !!!!

      Dina iki, sawise mundur saka pasukan.
  45. 341712
    341712 22 Mei 2014 19:02
    +5
    Tenang, petugas! Kabeh wis ana ... Lan iku wae))))
    Aku wani nyaranake tata letak kira-kira:
    Kita ana, aku ngomong manawa
    LPR lan DPR ngenalake darurat militer
    25.05.2014/XNUMX/XNUMX Sing diarani "Pemilu" bakal dianakake
    Porashenko menang...
    Federasi Rusia ora ngenali asil - sawise kabeh, perang (((
    Yulia ngumpulake mandan katelu (Pin.dosis dhuwit ijo bakal menehi tas. Sawise kabeh, padha ora bisa mungkasi kekacoan)
    Tentara ambruk, mung pedagang pribadi sing gelut ("Donbass" lan balapan homo liyane)
    Kita ana, kerja
    LPR lan DPR ngenalake darurat militer, kurang luwih nguwasani wilayah, wates, narik PabrikKoranSteamboat saka cedhak Renatka
    Kita ana, kerja
    Konfrontasi terus
    Ing Kyiv, kekacoan ing ayunan lengkap
    Kita ana, kerja
    Lan banjur ... Kaya WINTER.
    Lan ora ana gas, lan ora ana dhuwit, ana siji kekacoan terus-terusan
    Nanging ora bakal ana pasukan sing mlebu sepihak
    Ing cendhak, ora ana sing apik khusus kanggo Ukraina, nanging ...
    1. 00xxx00
      00xxx00 22 Mei 2014 19:19
      0
      Ing kene padha mangan dhewe.
    2. panggang
      panggang 22 Mei 2014 19:30
      +1
      Ora ana sing ngarepake tumindak sing luar biasa saka PARASHENKO! Ya, lan dheweke ora bisa nindakake kaya ngono! Mung pengusaha, bakul!
  46. IOwTZ
    IOwTZ 22 Mei 2014 19:10
    +1
    Kidul-Wétan digabung kanthi tenang: 1 Putin ngusulake kanggo nundha referendum; 2 cemlorot informasi patriotik saka Vesti 1, ORT, etc. nyuda; 3 ora ana reaksi marang acara sing kedadeyan ing Odessa lan Mariupol (wong diobong urip, kalebu wanita ngandhut, lan liya-liyane); 4 Tikhun Akhmetov dadi luwih aktif (tegese dheweke ngerti ora bakal ana reaksi saka Rusia); 5 misale jek pimpinan Rusia bakal ngidini pemilihan dianakake ing 25 Mei (ing wektu sing padha, ora jelas kenapa Rada ora bakal nyalahake Yanukovych lan kenapa Yanukovych ora ngomong maneh ing Rostov-on-Don) lan ngakoni dheweke. ing sawetara wangun; 6 wadyabala Ukrainia lagi ditarik menyang Donetsk lan Lugansk. Ngerteni kahanan sing ora dikarepake, Bolotov dadi Putin.
  47. Vitaly Anisimov
    Vitaly Anisimov 22 Mei 2014 19:21
    0
    Winter teka .. dheweke minangka sekutu paling penting nomer loro ing Rusia.! Kabeh bakal diputusake ing musim gugur (bisa uga sadurunge)
  48. 00xxx00
    00xxx00 22 Mei 2014 19:25
    -3
    lan sapa sing dadi rawa supaya Putin ngrungokake dheweke?
    1. IOwTZ
      IOwTZ 22 Mei 2014 19:44
      +2
      iku sing mbela kapentingan kita karo sampeyan, iku sing perang karo Amerika ing tanah sing, Bandera, militan Kolomoitsev, Akhmetov, saboteurs Polandia, instruktur Jerman ing guise saka OSCE. Coba bayangake sedhela yen Bolotov ana ing Kremlin lan Putin ana ing ngarep. Aku ora mikir game iki bakal ana. Delengen kanthi cetha, Biden ana ing kursi Presiden Ukraina, CIA lenggah ing lantai ndhuwur gedung SBU, putrane Biden wis dadi dewan direksi, ing wilayah Lugansk, wong sing ora dingerteni ngrebut 3 ranjau. Iki tegese kabeh iki bakal kedadeyan yen kita nganggep manawa Bolotov ana ing Kremlin. Aku ngarepake minus. ora nulis slogan.
      1. 00xxx00
        00xxx00 22 Mei 2014 19:55
        +1
        lan Putin ora mbela, mratelakake panemume, iki minangka karya gedhe Putin, lan malah luwih akeh wong sing ora mati ing kana, Putin kudu mikir babagan skala global.
  49. angin topan7
    angin topan7 22 Mei 2014 19:26
    +1
    Pitakonan iku, salah siji kita bakal ana, utawa negara karo kabeh mesin militèr lan pluru, ora ana cara katelu. Kapindho, ora ana dalan maneh, yen sampeyan ora nulungi, dheweke bakal ngilangi kabeh Tenggara lan Rusia bakal disalahake. Kita ndhukung gerakan saka Kidul-Wétan menyang poto-netepake lan PDB ngandika bab kamungkinan introduksi saka pasukan menyang Ukraina, lan luwih saka sapisan lan ing wayahe angel iku ora apik kanggo gawe serep. Ing kasus apa wae, dheweke bakal ngetrapake sanksi lan pasukan marang kita, tugase yaiku mateni Rusia, mula Ukraina adoh saka pungkasan. Dadi, kita kudu perang karo Nazi, salah siji ing wilayah Ukraina, utawa kita dhewe, amarga kabeh sampah iki bakal pour menyang wilayah jejer Rusia kanggo sow kebingungan lan teror. Dadi luwih apik kanggo remuk ing kono.
  50. Sergei S.
    Sergei S. 22 Mei 2014 19:29
    0
    Kutipan: Igor Gor
    Mulane, pide-r-o-Americans ing wong Kerry ngandika ing Crimea sing kudu ana gunung mayit (((

    Apa sing diomongake mu.da.ki kuwi dudu prentah kanggo awake dhewe.
    Ndhukung LPR kanthi kabeh cara sing kasedhiya lan langsung.
    Sapunika badhe biyasa tumindak nistha perang sipil rakyat biasa nglawan tentara reguler ingkang dipunkuwasani dening pimpinan ingkang awon (abdi oligarki).
    Wong-wong ora bakal bisa menang - dheweke bakal ngobong wong-wong mau nganggo es (milisi karo Kalash) utawa mateni wong-wong mau nganggo sayap tengen (wong-wong sing pracaya marang kamenangan keadilan rezim "demokratis"), lan liyane bakal diuripake. menyang sapi supaya padha terus bisa kanggo jatah.