biathletes Russian karo bedhil domestik saka "Kalashnikov"

53
Ing konferensi pelaporan lan pemilihan ing Moskow, pejabat olahraga Vadim Melikhov ujar manawa ing mangsa ngarep biathletes Rusia wis siyap ngalih saka nggunakake. gaman produksi manca kanggo senjata diprodhuksi ing Rusia. Laporan portal kasebut http://rsport.ru/.

biathletes Russian karo bedhil domestik saka "Kalashnikov"


Uni Biathlon Rusia duwe keraguan serius babagan pasokan senapan manca kanggo kabutuhan atlit domestik amarga kasunyatane yen senjata olahraga bener-bener ana ing sanksi Barat. Iki minangka alasan utama biathletes Rusia bakal dirampungake maneh - bakal nampa bedhil sing diprodhuksi dening badhan Kalashnikov. badhan dhewe nandheske sing padha siyap kanggo ketemu karo kabutuhan atlit domestik, kalebu njupuk menyang akun wishes individu (contone, Pabrik bedhil kiwa).

Kalashnikov Concern, sing minangka bagéan integral saka Rostec, ngasilake senapan Biathlon-7-4 (Bi-7-4) lan Biathlon-7-5 (Bi-7-5). Versi paling anyar saka bedhil digunakake kanggo latihan atlit anyar. Iki dilaporake dening situs web perusahaan. Rostec.

Kapentingan ing produk saka badhan Kalashnikov ditampilake ora mung dening Uni Biathlon Russian, nanging uga dening tim olahraga manca. Utamane, pemain ski shooting Norwegia sing anyar, minangka biathletes asring diarani, nggunakake bedhil Kalashnikov saka model Biathlon-7-3.

Kangge, skandal njeblug ing sekitar merek Kalashnikov, nggawe situs web resmi anyar lan presentasi 3D. Tender kanggo "branding", sing regane kira-kira 20 yuta rubel, dimenangake dening Pusat Komunikasi Strategis Apostol, salah sawijining tokoh utama yaiku presenter TV Tina Kandelaki sing kondhang. "Apostol" nawakake "Kalashnikov" 15 yuta kanggo layanan. Saingan Apostol (utamane, DEFA) ngumumake yen perusahaan Ms. Kandelaki melu tender kanthi syarat khusus lan ngeluh menyang Layanan Antimonopoli Federal.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    53 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -20
      22 May 2014
      Sampeyan bisa njupuk kanthi akurat saka ora mung senjata kita, kita mung bisa luwih murah.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 16
        22 May 2014
        transisi saka biathletes Russian saka nggunakake senjata manca-digawe kanggo senjata diprodhuksi ing Rusia lagi disiapake.

        Ora ngerti carane ngiklanake senjata ing "peacetime" .. iku kabeh..! Wonten professor mriki, foto-foto kados pundi ndadosaken kuwalitas rombongan.. (nggih, slametan mata lan kaendahan..) nanging ing gesang nyata dibandhingake karo kita jenis unsightly ha ... o.! Mungkasi nggunakake merek Western wis .. We kudu Kulibins ora Samsaya Awon
        1. +7
          22 May 2014
          Mikhail Timofeevich bakal seneng
          1. +2
            23 May 2014
            Kutipan saka antarmuka
            Mikhail Timofeevich bakal seneng


            Nanging, Bi-7 minangka bedhil sing rada lawas, wektu iki. Kanggo produksi "Biathlons" trunks Jerman digunakake, iki loro.
            Iku wektu kanggo menehi metu soko kita dhewe, mung kanggo menehi hasil karo bedhil kuwi, ing mratelakake panemume, kudu Enterprises spesialisasine utamané ing dhuwur-tliti senjata kelas match. ORSIS padha, contone. Trunks iki bakal bisa nindakake kabeh liyane.
        2. +5
          22 May 2014
          Quote: MIKHAN
          We have Kulibins ora Samsaya Awon
          Lobaev contone. Dheweke nggawe bedhil apik, sampeyan bisa njupuk ing 3 km. Dadi mungkin kanggo biathletes bakal ribut, cukup kanggo dheweke ngumbara ing luar negeri!
          1. 0
            23 May 2014
            Quote: Panitia
            Lobaev contone. Dheweke nggawe bedhil apik, sampeyan bisa njupuk ing 3 km.

            Kabeh dadi, mung saiki perusahaan Lobaev ing Rusia wis mati rong taun, yen ora luwih, sayangé ...
            1. retur
              0
              23 May 2014
              Lobaev mbukak perusahaan anyar "KBIS" wiwit awal taun. Mangkene senapan iki saka perkembangan anyar "TSVL-8 (TSVL-8)"


              http://kbis.su/
              1. 0
                23 May 2014
                Durung krungu, matur nuwun kanggo informasi. Kepareng. Aku wonder yen bakal ana versi sipil? SVL iki disebut OVL, iku ora beda ing apa-apa kajaba stigma.
                1. retur
                  0
                  24 May 2014
                  Ya, misale jek ana kabeh sing ana ing situs kasebut hi
        3. +2
          22 May 2014
          Quote: MIKHAN
          Ora ngerti carane ngiklanake senjata ing "peacetime" .. iku kabeh..!

          Inggih, sakperangan alesan - punika presentation pungkasan saka Terminator 2 - mung riyaya kanggo mata.
          Minangka kanggo bedhil anyar, ing bab utama iku padha ora bakal nandhang sangsara pasrahaken saka pistol MTs 3-1 "Rekam", kang dilarang kanggo nggunakake ing kompetisi.
        4. 0
          22 May 2014
          Senjata kita minangka sing paling gampang lan paling dipercaya, lan iki regane ing saindenging jagad, nanging ergonomis nandhang sangsara, penak rada ringkih, lan asring ana ing wiwitan kanggo spesialis profesional, nanging aku mikir iki bisa gampang. tetep nalika kita kudu ngerti carane bisa uga banget.
          1. +2
            23 May 2014
            Kutipan saka yush
            Iku mung nandhang sangsara ergonomics, penak rada ringkih, lan asring ing Panggonan pisanan kanggo spesialis profesional.

            Pracayaa, senapan olahraga kita apik banget babagan ergonomis. Lan aku duwe kesempatan kanggo njupuk saka akeh bedhil olahraga, loro saka Urals, lan saka MTs-shek, lan saka impor, lan saka macem-macem Biathlons, uga, supaya ana kesempatan kanggo ngevaluasi ergonomics. Lan kanggo spesialis profesional, uga kanggo atlit kelas dhuwur, bedhil tansah diatur individu, supaya masalah ergonomics ora njedhul. Contone, aku ngatur bedhilku dhewe sajrone telung sasi.
            Kanggo senapan target, sing utama yaiku kualitas tong minyak, nanging isih ana masalah tartamtu ing Rusia, sayangé. Mung kabar apik yaiku manufaktur wis wiwit katon sing sukses ngatasi masalah kasebut, nanging duwe masalah liyane - volume produksi isih cilik.
      3. 0
        22 May 2014
        Sampeyan bisa njupuk kanthi akurat saka ora mung senjata kita, kita mung bisa luwih murah.
        Sampeyan pancene duwe jeneng samaran sing cocog ...) Kepiye carane kita wong miskin saka Mosinka wis njupuk 80 taun (50 saka SVD) lan kita smear kabeh "Where, ngendi, nanging ora ing target")))
        1. +9
          22 May 2014
          Kutipan saka Marsik
          Kepiye carane kita wong miskin saka Mosinka wis njupuk 80 taun

          Ora 80, nanging 118 lan ing wektu iki dheweke ora dadi luwih elek! Apa sampeyan tau ndeleng bedhil, kartrid? Dideleng saka komentar, aku uga ora tau ngrasakake bali ing pundhakku! Dadi luwih becik meneng wae!
          1. +2
            22 May 2014
            Inggih, aku arep ngukur lan unsubscribe sing wis dakdeleng lan dijupuk saka liyane. Aku mung bakal ngelingake sampeyan yen versi sniper saka nyamuk, sing dibedakake karo kualitas khusus laras, wiwit diprodhuksi. ing taun 1930-1931.
          2. jj
            0
            22 May 2014
            Ing seventies pungkasan abad pungkasan, kanca marang carane njupuk saka langka "Smith lan Wesson". Cekakipun, piyambakipun murub, lan revolver mlumpat metu saka tangané. Sampeyan pancene kudu nyekel karo tangan loro.
            Lan njupuk PPSh kita. Abot minangka cudgel perang rakyat. Lan Degtyarev. Sampeyan mlaku setengah dina kanthi bobot kaya - kabeh pasukan wis ilang. Senjata langka mbutuhake kekuwatan lan katrampilan nyata
            1. +2
              22 May 2014
              Cekakipun, piyambakipun murub, lan revolver mlumpat metu saka tangané.
              Lan apa sing dikarepake saka .44 lan ndhuwur)))
              Kutipan saka jjj
              Lan njupuk PPSh kita. Abot minangka cudgel perang rakyat. Lan Degtyarev.
              Inggih, aku mikir sawise pawai stabil karo PC, 5 atus amunisi lan 25 kg waja, aku bakal bisa ngatasi PPSh utawa RP.
        2. +2
          23 May 2014
          Kutipan saka Marsik
          Kepiye carane kita wong miskin saka Mosinka wis njupuk 80 taun


          Uh-uh ... Nuwun sewu, mesthi, nanging mung saka "Mosinka" kita wis njupuk luwih saka satus taun, wiwit 1891, kang, ing bab liyane, mung plus kanggo dheweke. eseman
      4. +3
        22 May 2014
        Quote: Raksasa Pikiran
        kita mung bisa luwih murah.

        Gosip babagan murah senjata kita dibesar-besarkan!
    2. +3
      22 May 2014
      Iku isin malah piye wae yen atlet kita ora nggunakake senjata kita. Aku bangga karo asil Olimpiade lan tangan cilik kita. Aku malah ora mikir sing kita njupuk saka "trofi" siji.
      1. +2
        22 May 2014
        Mesthine isin yen senjata kita digawe, satus atlet ora gelem nggunakake.
        1. retur
          +3
          22 May 2014
          Lan ergonomics kita nandhang sangsara, kualitas workmanship, layanan, ing pungkasan, kita duwe uwuh lengkap, ora ana iklan, plus kangelan ndarbeni senjata olahraga kanggo sipil, thanks kanggo layanan waras lan pangopènan develops. Rega dhuwur kanggo senjata sipil. Sampeyan maca ing Hansa sing nduweni senjata produksi kita, saben rampung, didandani jambs cilik, ergonomics apik. Iku bakal luwih apik yen aturan senjata wis weakened (contone, njupuk lisensi kanggo rifled lan CC ijin), lan dirilis menyang pasar ing prices cukup, sampeyan ndeleng, padha bakal sinau carane nggawe produk kualitas.
    3. +3
      22 May 2014
      Anschutz dianggep minangka wanita biathlon paling apik. Yen "Kalash" dadi tinimbang wong-wong mau, mesthi bakal ngowahi jagad iki! Good luck Kalashnikov!
      1. +4
        22 May 2014
        Quote: Morgan
        Anschutz dianggep minangka wanita biathlon paling apik. Yen "Kalash" dadi tinimbang wong-wong mau, mesthi bakal ngowahi jagad iki! Good luck Kalashnikov!



        Kanggo wektu sing suwe, bedhil saka seri Biathlon kanthi yakin saingan karo model Anschutz-Fortner, nanging 90s sing gagah ora duwe pengaruh paling apik ing posisi senjata Rusia ing biathlon donya. Model senjata olahraga saka kulawarga "Biathlon" saiki utamané dipigunakaké déning biathletes saka negara-negara tilas USSR lan atlit anyar, utamané amarga saka rega: bedhil kita kira-kira kaping pindho luwih murah tinimbang Jerman.

        Ing taun 2010, ing Vancouver, penghargaan ing ngisor iki dimenangake kanthi bedhil:

        Anna Bogaliy-Titovets - emas relay
        Peserta liyane ing Olimpiade:
        Kati Wilhelm (Jerman) - tembaga ing relay;
        Elena Khrustaleva (Kazakhstan) - salaka ing lomba individu.


        Ana uga artikel menarik ing kene:

        expert.ru/2014/02/10/nasha-semerka_-izhevskaya-vintovka-dlya-biatlona-bi-7-4/

        rostec.ru/news/4270
      2. +1
        23 May 2014
        Quote: Morgan
        Anschutz dianggep minangka wanita biathlon paling apik. Yen "Kalash" dadi tinimbang wong-wong mau, mesthi bakal ngowahi jagad iki!


        Sing paling sedhih yaiku saiki tong minyak Anschutz dituku kanggo senapan Biathlon-7 ...
    4. 0
      22 May 2014
      senjata kita uga dadi pilihan, mesthine bakal luwih murah tinimbang sing diimpor ... plus pangembangan pasar dodolan liyane kanggo industri kita
    5. +1
      22 May 2014
      bener. Sampeyan kudu nyoba kanggo duwe kabeh.
    6. +2
      22 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Sampeyan bisa njupuk kanthi akurat saka ora mung senjata kita, kita mung bisa luwih murah.

      Kita bisa luwih apik! Dheweke dhewe njupuk saka BI lan SM nalika isih enom. Padha abot, nanging aku disenengi wong!
    7. +6
      22 May 2014
      Padha bisa nggawe salah siji saka bedhil sniper paling apik (ORSIS T-5000).
      Dadi kenapa ora nggawe senapan biathlon kanthi kinerja sing luar biasa.
      Sampeyan perlu kanggo nyetel tugas grandious, banjur bakal ana asil grandious.
    8. buser
      + 10
      22 May 2014
      dicampur ing siji artikel loro bedhil lan merek lan kandelaki ... Menehi informasi lengkap bedhil, karakteristik kinerja, prices, kaluwihan, cacat. Jancok kita Kandelaki?
    9. 0
      22 May 2014
      Wangsulan: Bab ingkang paling penting ing warta iki, ing mratelakake panemume, iku karya ing jinis khusus lengen cilik ora mandheg. Biathlon gedhe, nanging iki ngendi desain lan pangembangan teknologi kanggo sniper khusus, contone, teka saka. Lan sing paling penting, personel ing industri sing dibutuhake banget iki.
    10. 0
      22 May 2014
      Kutipan saka marder4
      senjata kita uga dadi pilihan, mesthine bakal luwih murah tinimbang sing diimpor ... plus pangembangan pasar dodolan liyane kanggo industri kita

      Aku yakin manawa bedhil kita bakal luwih apik. nanging biasane ing olahraga padha nggunakake soko sing hakim ora bisa nemokake kesalahane ...
    11. Arh
      -2
      22 May 2014
      Carane sehat kanggo biathletes iki kanggo menang !!!
    12. Ork-78
      0
      22 May 2014
      VICTORIES - iku iklan paling apik!
    13. Palych9999
      0
      22 May 2014
      Lan ing kene mambu "serdyukhapkinschenoy" ...
    14. +1
      22 May 2014
      Aku duwe "saiga" (kanthi ijin). Aku duwe SVD (Tiger-1 kanthi resolusi lan ruang lingkup 8x). Aku ora duwe Kalash. Amarga kurang ijin. Banget, ing kaping, aku pengin.
      1. 0
        22 May 2014
        Ing kekurangan iwak .... Nanging amarga pin ing batang lan bosen rifling, aku isih ora meri sampeyan)))
        1. 0
          22 May 2014
          Apa jenis pin? ngendi? Ing Saiga utawa ing Tigris?
          1. +1
            22 May 2014
            Aku kasebut lencana minangka related kanggo owah-owahan saka SKS lan SVT, kang didol ing KO sebutan, minangka conto paling ketok domestik "dandan" supaya -20% saka senjata militèr.
            1. +2
              23 May 2014
              Aku ora ngerti logika wong-wong sing ngrusak senjata kaya ngono. Aku takon ing toko babagan nyamuk kanthi tampilan optik - para penjual menehi saran supaya aku mandheg saka bisnis iki, ujare, mesthine ora bakal ngalahake kaya perang nyata, amarga dheweke ngapusi tong minyak. Dadi apa omelan iku? Ing kahanan kebanjiran counter karo senjata manca, iku mung ing mundhut kanggo karya.
    15. andrey903
      -2
      22 May 2014
      trunks isih bakal Austria, kita durung bisa. Miturut cara, Ortis wis Amérika
      1. +4
        22 May 2014
        Miturut cara, Ortis wis Amérika

        Ing dina liyane ana film kabeh babagan ORSIS ing RENTV ing "rahasia militer". Dheweke nuduhake carane dheweke narik trunks ing peralatan. Saka Amerika ing film iki mung Steven Seagal.
        1. Bangga
          0
          23 May 2014

          Iki? Kabeh wong kudu weruh!
          1. 0
            23 May 2014
            Kutipan saka Fiero
            Iki? Kabeh wong kudu weruh!


            Aku setuju, film iki menarik, mung aneh yen ing wiwitan padha nyebutake SVD (kanthi ora nyukupi syarat modern), banjur ngomong babagan ORSIS T-5000. Nanging ORSIS dudu pengganti SVD.
            ORSIS tekan luwih lan luwih akurat (yen kahanan ngidini - kumelun, bledug, bangunan, wit, etc.). Nanging SVD nduweni tingkat geni sing luwih dhuwur, lan kemungkinan ing jarak sing relatif cendhak (400-500 m), luwih disenengi.
      2. +1
        22 May 2014
        Kutipan: andrey903
        trunks isih bakal Austria, kita durung bisa. Miturut cara, Ortis wis Amérika

        Banjur apa sing ditindakake ing Promtekhnologii?
      3. Bangga
        0
        23 May 2014
        Kenapa negara-negara tuku ORSIS kanggo tentara?
        1. +1
          23 May 2014
          Amovskaya mung ana forging kualitas dhuwur kanggo tong minyak, padha Cut dhewe. forgings bisa rampung mung uga dening kita, nanging kumpulan gedhe banget saka blanks dibutuhake. Kanthi produksi massal, mesthine wis ilang, nanging teknolog industri sing tinkerer.
    16. + 15
      22 May 2014
      Informasi cilik babagan bedhil.
      Bakal dadi Bi-7-4 utawa Bi-7-5? Utawa sawetara model anyar?
      Ing tingkat apa bedhil anyar kita bakal dibandhingake karo senapan Barat sing saiki digunakake?

      Apa TTX lan TTD?
      Piye kabarmu karo bobote?

      Aku ngerti manawa iki minangka cathetan informasi ... yen mung salah sawijining biathletes sing nulis ARTIKEL babagan bedhil biathlon domestik, mesthi menarik ...
      1. +1
        22 May 2014
        setuju karo sampeyan. ing loro kasus apik
    17. Nicholas
      0
      22 May 2014
      Dadi urgent 1969-1971, kita duwe mandor baterei Kokut Nikolai Fedosovich (!). Dheweke njupuk saka ANY AKM ... Aku ora duwe tembung. Aku tansah ngomong yen peluru mabur langsung.
    18. 0
      22 May 2014
      Bener, wektune kanggo ngalih menyang bedhil domestik ... Senjata individu ing negara kita mesthi apik banget ... Masalah kasebut mung psikologis ... ora ngerteni produk kita minangka kualitas ...
      Ing subyek, kita kelingan penolakan senjata impor saka biathletes kita ing kompetisi donya ...
    19. 0
      22 May 2014
      Lan komandan batalyon kita karo AK 74 murub kaya pistol karo tangan siji.
      Ora ana penembake sing luwih apik ing tentara.
    20. +1
      22 May 2014
      Aku bakal ringkes. Pungkasane, !!!!
    21. +1
      22 May 2014
      Aneh yen biothlon kita isih nggarap ventilasi Jerman, aku yakin yen perancang kita pancene pengin, dheweke bakal ngluwihi kabeh pajak Barat! Kita bakal weruh.
      1. Vyacheslav0206
        0
        23 May 2014
        uga, sayangé, padha mbokmenawa ora bakal. Padha bakal bisa kanggo nerbitaké analog, nanging kabeh iku angel banget ing gaman kuwi. Iku kaya karo mesin roket kita. taun kepungkur kanggo nggunakake internal biasane nanging padha ilang karya lan bisnis pipa Elingi sadurunge Olimpiade Sochi padha janji bakal nggawe bedhil, sayangé, iku ora lulus test antarane biathletes, mung nggunakake Panjenengan.
        Aku pengin, nanging sayangé, dadi ketoke donya wis diatur ngendi siji luwih apik nang endi wae liya.
    22. +1
      22 May 2014
      wong, jujur, aku pribadi saiki ngerti saka ngendi biathlete entuk bedhil, aja nesu banget, aku adoh, nanging nyatane aku bakal mangsuli, iki minus kanggo militer domestik- Komplek industri yen produke diganti karo sing diimpor, biathletes Rusia hi
    23. 0
      23 May 2014
      Aku ngerti, Tula ora bisa ngatasi. Wirang ing Tula gunsmiths!
    24. 0
      23 May 2014
      Ya, Nitsche, wiwit umur limang taun, Rusia bakal dadi luwih mandiri. Kajaba iku, ora mungkin ing jagad iki bisa ngasilake kabeh ing negara kita, sing bakal luwih murah kanggo tuku tinimbang ngasilake. Nanging babagan keamanan negara, industri ruang angkasa, Rusia kudu ngasilake kabeh iki dhewe.
    25. +1
      23 May 2014
      Mungkin sampeyan kudu ngalih menyang senjata ora saka badhan Kalashnikov, nanging saka perusahaan ORSIS? :))) kabeh padha, bedhil akurat digawe ...
    26. -1
      23 May 2014
      Masalahe ora ana ing "Kulibins" nanging ing manajer (pejabat). Aku mlaku-mlaku ngubengi Tula ing pungkasan taun 70-an sepedha (utawa mungkin crita nyata); padha digawe bedhil hadiah, kanggo sawetara jenis panguwasa, salah siji kulon utawa wétan, iku ora Matter. Filigree, gilding, ukiran lan embossing karo engraving, aku weruh ing muda - kaendahan. Nanging dudu kuwi. Dheweke nggawe trunks - vertikal mburu, wiwit njupuk ing stand - Ajaib! Padha wedi yen ora bakal bisa mbaleni maneh, padha mbengkongaken. Iki carane Tula Lefty "mbengkongaken".
    27. 0
      23 May 2014
      Thanks kanggo sanksi, yen wis ana ing urutan kanggo nindakake karo vintars manca. Utawa apa bedhil kita luwih elek tinimbang sing manca, utawa ana tim kanggo ndhukung pabrikan manca?
      1. 0
        23 May 2014
        Inggih, kita ngalih menyang bedhil, yen mung bisa ngalih menyang seragam kita lan supaya iku paling sethithik "Bolshevichka", nanging merek kita dhewe. Iklan iku pariwara, nanging duweke dhewe.
    28. 0
      23 May 2014
      Solusi sing bener. Biathletes dibutuhake kanthi jelas nyatakake tugas apa sing dikarepake saka keprihatinan Kalashnikov. Lan perancang bakal nyoba.
    29. 0
      23 May 2014
      Ayo kita nindakake dhewe. Kita bakal nindakake kabeh. Sanajan, pisanan, prestise para teknolog lan desainer kita kudu diunggahake supaya kita duwe kabeh. Sampeyan katon, lan peralatan sing dibutuhake bakal katon. Timurovtsegaidarite Yeltsin nindakake akeh gawe piala, bajingan ...
    30. 0
      23 May 2014
      Aku dijupuk saka Orsis seminggu kepungkur. Pitakonan - kepiye carane dheweke nyedhaki Kiev? lan ing endi sing bakal "dadi" mengko. Dheweke ora ngandhani aku.
      1. 0
        23 May 2014
        Nanging sing paling penting ing kahanan iki yaiku kanthi kabeh iki: Babai njaluk senjata marang Putin! Nanging diwenehake marang mungsuh tanpa takon! Apa ora wektu kanggo nelpon wong-wong mau kanthi jeneng sing bener!!!
    31. 0
      23 May 2014
      Kepiye carane bisa ngasilake barang sing apik kanggo negara kasebut nalika parasit kasebut, nyedhot kabeh swasana kreatifitas, omong kosong !!! Inggih, tangan mudhun nalika gagasan dievaluasi saka sudut pandang likuiditas pasar! Aku mung arep mbengok - Aku bakal ngubur otakku dhewe!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"