Kyiv junta duwe rong pilihan ... Loro-lorone kalah ...

79
Saben uwong kasengsem ing siji pitakonan. Apa junta bakal mutusake kanggo nggunakake kabeh peralatan militer abot, kalebu MLRS, ing kutha-kutha ing sisih kidul-wétan (DNR lan LNR)? Sawise kabeh, sadurunge Pemilu, sing disebut. Mung rong dina kanggo Presiden Ukraina.

Kyiv junta duwe rong pilihan ... Loro-lorone kalah ...


Punika komentar Igor Ivanovich Strelkov:

"Dheweke bakal mutusake yen pungkasane percaya yen Rusia ora bakal campur tangan. Dheweke bakal langsung mutusake. Aku malah simpati karo wong aneh iki ing sawetara cara (yen aku bisa ngomong babagan wong-wong sing bakal dakkirim kanthi seneng ing gantungan). Dheweke duwe alternatif. :

1) miwiti perang, nampa pukulan deafening saka Rusia lan, sawise ngrampungake "proyek Ukraina" kanthi kejut, tenggelam menyang lalen (emigrasi)

2) ora miwiti perang gedhe-gedhe, babagan metu wektu lan ... tenggelam menyang lalen tanpa perang sembarang, bebarengan karo "proyek Ukraina" mung minangka asil saka timer disintegration (amarga kekalahan ing ATO bakal kanthi otomatis mimpin kanggo "ambruk" kabeh "kamardikan" sing isih lair iki).

Loro-lorone opsi duwe kaluwihan lan cacat.

Ing pilihan kapindho, mungsuh bisa ngarep-arep yen kanthi bantuan agen-agen kasebut, "republik sing nyatakake diri" ora bakal bisa mbangun apa-apa lan bakal tiba ing rawa kejahatan lan krisis ekonomi sing terus-terusan. Nanging "ora kasunyatan" - bab sing padha diprediksi kanggo Crimea. Nanging, Rusia duwe cukup "pembungkus" ing akun kanggo nyegah skenario iki. Lan supaya rencana umume cacat.

Nanging pilihan pisanan - "kanthi acak" ("Putin nemu kadhemen kaki", etc.), Kanggo kabeh riskiness, banget menginake. Gulungake "separatis lan teroris" "kaya dewa penyu" lan mlebu critane misunderstanding sajarah iki (Ukraine) minangka "pemenang saka Rusia". Iku bakal kelangan! wah! Malah Mazepa ora kasil! Arsen Avakov (dinilai saka Twitter) minangka wong sing ora ana gunane. Inggih, mung oh-oh-dadi! Dheweke mesthi kanggo! Sawise kabeh, kanggo "Ukrainia sing wiyar lan wiyar" Ukraina mung minangka "lapangan dolanan", ora liya. Apa Ukraina kanggo dheweke? Dudu ibu, dudu bojo lan dudu jeng (c). Dadi, salah sawijining negara sing ora sengaja lan sementara beruntung dadi salah sawijining pejabat paling dhuwur lan "mudhun ing sejarah." Nalyvaichenko lan Turchinov minangka antek langsung saka Amerika Serikat lan uga "kanggo" "nyoba." Yatsenyuk mung pengecut (dheweke prudently metu saka pimpinan operasi).

Dadi ora muspra yen padha nyopir Topan ing kene.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

79 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    23 May 2014
    Loro-lorone pilihan kanggo warga ing Tenggara bisa mungkasi kanti awon.

    Iki video kekalahan pasukane wingi, kaya janjine

    1. + 10
      23 May 2014
      Apa ana sing ngerti apa-apa?
      23 Mei 2014, 02:05 (MSK) | politik | Warta RIA
      Milisi Lugansk: Militèr Ukraina nembak sing tatu ing rumah sakit

      "Dheweke (militer Ukraina) mlebu rumah sakit lan nembak sing tatu," ujare Cherny. Dheweke njlentrehake manawa milisi lan militer Ukrainia ana ing rumah sakit.
      http://news.mail.ru/politics/18294034/
      1. +1
        23 May 2014
        Quote: Gusti saka Sith
        Iki video kekalahan pasukane wingi, kaya janjine

        Apa aku ngerti bener? Wingi dikandhakake ana 51 moncong Barat ing "checkpoint" iki. Banjur wong nyopir munggah lan wiwit udan karo peluncur granat lan bedhil mesin. Dadi asile kira-kira 16 mati lan 32 tatu. Nanging ing shooting iki, ing wektu turntables, akeh ukrovoyaks isih ing kesehatan lengkap. Sing. iki wis dijupuk saka turntables?
        1. +2
          23 May 2014
          Ringkesan sore Strelkov I.I. ing Slavyansk kanggo 22 Mei 2014
          "Ringkesan sore saka Slavyansk.
          Kasepen terus nganti meh sedina muput. Nanging ing wayah sore, kaya sing dikarepake (kaya biasane), wong Ukrainia mabuk bir lan njupuk posisi kita ing Semyonovka ing BMP-2. Cukup brazenly lan kanggo dangu padha dijupuk. Banjur BMD-1 kita mlebu bisnis - iku njupuk kabeh amunisi ing checkpoint ngelawan (ing dalan kanggo Krasny Liman) - soko kejiret geni lan mbledhos ana, lan BMP mungsuh seneng ndhelikake ing jembatan. Nalika pengadilan lan kasus kasebut, patroli kita menyang pinggir sektor swasta, ngluncurake 4 VOG. Kayane sukses - ana sing nangis.

          Miturut lapuran sing durung diverifikasi, ana spotter mungsuh ditembak ing Solzavod. Nanging kudu dijlentrehake - ing kene, sanajan ditembak, ana akeh wong sipil sing nganggur ... utamane akeh biru.

          Panguburan ing Vostochny Besok - Ukrainians, njupuk liwat Karpovka pungkasan wengi, matèni kabèh kulawarga saka telung. Kebetulan. Padha mung riddled omah, sing piye wae dumadakan katon ing baris geni. Lan dheweke mung "menembak" wilayah kasebut.

          Saiki, saben 15 menit, howitzer abot (152 mm) murub ing voli. Dheweke kanthi ati-ati ngirim 4 utawa 8 cangkang menyang Semyonovka. Ora realistis yen entuk sarana sing kasedhiya kanggo kita - supaya bisa nerusake pakaryan reged kanthi aman. Nganti saiki, kita ora duwe kerugian. Miturut cara - prajurit ngawula bedhil. Lan wingi padha shooting, lan dina sadurunge wingi. Iki kanggo kasunyatan sing "lan lanang padha dipeksa kanggo perang lan padha kudu melas." Kanthi kasar, ora kasar. nanging padha gelut ... Dadi, "ing perang - kaya perang!"

          Aku ora ngerti luwih akeh babagan wilayah Lugansk tinimbang sampeyan, mula ora ana komentar.
        2. 0
          23 May 2014
          Kutipan: Nicholas S.
          Apa aku ngerti bener? Wingi dikandhakake ana 51 moncong Barat ing "checkpoint" iki. Banjur wong nyopir munggah lan wiwit udan karo peluncur granat lan bedhil mesin. Dadi asile kira-kira 16 mati lan 32 tatu. Nanging ing shooting iki, ing wektu turntables, akeh ukrovoyaks isih ing kesehatan lengkap. Sing. iki wis dijupuk saka turntables?

          Sampeyan bingung cacahe wong sing jenenge brigade - Brigade Sukarelawan Mekanis kaping 51. Ya bener, padha nglumpukake sing tatu, banjur turntable mabur.
    2. + 17
      23 May 2014
      AS nuduh 'separatis pro-Rusia' ing Ukraina nyerang pasukan pemerintah

      AS nuduh "separatis pro-Rusia" ing Ukraina nyerang pasukan pemerintah Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Jen Psaki nuduh panyengkuyung federalisasi ing Ukraina mateni pasukan pemerintah ing sisih wétan negara kasebut. "Paling ora wolung anggota layanan Ukraina tiwas lan puluhan tatu ing serangan separatis ing pos pemeriksaan ing njaba Donetsk," situs web Departemen Luar Negeri ngutip transkrip pengarahan kasebut.

      Milisi uga, miturut dheweke, nyerang detasemen tapel wates Ukrainia ing Luhansk, minangka asil saka enem pengawal tapel wates. Ing papan liya ing Lugansk, panyengkuyung federalisasi uga mateni siji lan tatu loro prajurit Ukrainia, ujare Psaki, nyatakake pengawal tapel wates. Dheweke ngaku yen penembakan kasebut asale saka telung truk lan mobil sing nyoba mlebu menyang Ukraina kanthi ilegal saka Rusia.

      "Kita ngukum serangan saiki ing Ukraina wétan dening separatis pro-Rusia, sing mateni sawetara prajurit Ukraina lan puluhan tatu," ujare Psaki. "Separatis njaluk campur tangan militer Rusia kanggo nglindhungi populasi sipil mung ora masuk akal," ujare juru bicara Departemen Luar Negeri.

      Ing wektu sing padha, Psaki ora weruh ancaman langsung kanggo pemilihan presiden sing bakal teka ing Ukraina tanggal 25 Mei. "Kita wis suwe percaya yen ana hubungan sing kuat antarane Rusia lan separatis Rusia ing Ukraina, lan ing kene kahanan kasebut ora owah. Iki kedadeyan ing sawetara wilayah, "dheweke nerangake, lan nambahake ana ewonan pengamat ing lapangan lan "kita bakal nindakake kabeh langkah ing dina-dina sing bakal teka kanggo mesthekake yen wong bisa milih." Malah ing Donetsk, Lugansk, ing ngendi bentrokan dumadi, lan uga ing Sloviansk, panyengkuyung federalisasi mung nguwasani sawetara rolas bangunan individu, dene populasi wilayah kasebut luwih saka 6 yuta wong. Miturut Komite Statistik Negara Ukraina, wiwit 1 September 2013, populasi wilayah Donetsk ana 4,356 yuta jiwa. Populasi kabeh Ukraina ing 1 April 2014 ana 45,378 yuta jiwa.


      Waca liyane: http://www.vedomosti.ru/politics/news/26874361/ssha-obvinyayut-prorossijskih-sep
      aratistov-na-ukraine-v#ixzz32VZpULql

      Sing dikarepake maneh! Rusia lan agen Rusia nyebar piala ing saindhenging Ukraina!! Ing pancake Psaknula bebek Psaknula
      1. +6
        23 May 2014
        AS nuduh 'separatis pro-Rusia' ing Ukraina nyerang pasukan pemerintah


        psaki kudu jujur. yen iki "separatis pro-Rusia", banjur sing "pasukan pamaréntah pro-Amerika".
      2. Komentar wis dibusak.
      3. xan
        +5
        23 May 2014
        Kutipan: Veles75
        Ing pancake Psaknula bebek Psaknula

        Ya, Psaki mung cah ayu legendaris! Secara pribadi, penampilan rambut abang lan "omong kosong sing diomongake kanthi tampilan sing cerdas" mula rada nyenengake.
        1. +1
          23 May 2014
          Kutipan saka xan
          Secara pribadi, penampilan rambut abang lan "omong kosong sing diomongake kanthi tampilan sing cerdas" mula rada nyenengake.

          1 + 1 sampeyan ora piyambak)))
        2. +1
          23 May 2014
          Apa babagan EXCITE ora bungah? Utawa ing kabeh serius?
          1. xan
            +6
            23 May 2014
            Kutipan: Alex2014
            Apa babagan EXCITE ora bungah? Utawa ing kabeh serius?

            Tangan Psaki! Ginny rambut abang nyoba sing paling apik ing ngarepe kanggo ngrusak sistem Amerika. Ya, dheweke bakal nyopot lan dilebokake ing sawetara ahli botani sing cerdas - apa bakal luwih gampang kanggo kita?
            Sepisan maneh kanggo wong sing alon-alon - Psaki minangka wong ing Fashington!
            Lan babagan kaendahan wanita Psaki - aku bakal nyoba menehi dheweke ngombe vodka, aku ora mangu-mangu yen dheweke minangka wanita sing kuat.
        3. +1
          23 May 2014
          lan apa ngagetne, yen asring wakil saka Departemen Luar Negeri AS, ngandika bab Ukraina, ora ngerti ngendi iku.
          1. 0
            23 May 2014
            Kutipan saka persei
            ... wakil saka Departemen Luar Negeri AS, ngandika saka Ukraina, ora ngerti ngendi iku.
            Ya, dheweke umume ora ngerti apa sing ditulis ing kertas lan diwaca.
      4. +9
        23 May 2014
        - Mbah, kowe karo mbahmu kok ngarani asumu aneh - Psaki?
        - Ya, dheweke mung cilik, palsu, lan telek, ing ngendi wae!
        1. +1
          23 May 2014
          Kutipan saka andj61
          - Mbah, kowe karo mbahmu kok ngarani asumu aneh - Psaki?
          - Ya, dheweke mung cilik, palsu, lan telek, ing ngendi wae!


          Cangkriman : Kula ninggal mbah, ninggal mbah?
    3. +5
      23 May 2014
      Iku banget ngelingake kebingungan ing Chechen pisanan, ora ana hubungane karo udhara, ing ngendi kita ora ana. Yen ora kanggo ponsel, mesthi ana imam. tundha rong puluh taun.
    4. +1
      23 May 2014
      Iki video kekalahan pasukane wingi, kaya janjine
      Aku yen pilot internal simpati karo DPR, banjur prentah nembak sing dianggep pengkhianat bisa ditindakake kanthi semangat khusus.
    5. +4
      23 May 2014
      Ya, dheweke duwe ide sing aneh babagan taktik pertahanan sajrone serangan udara - dheweke nyopir ZIL menyang FIELD! Kudu ijo. Padha njagong ing Bunch kaya wedhus - iku perlu kanggo buyar bebarengan ijo. Ora ana radio. Kekacoan wis kebak!
      1. 0
        23 May 2014
        Interogasi prajurit kontrak sing ditangkep ing cedhak Novodruzhesk (wilayah Luhansk) tanggal 22 Mei prajurit

        http://rusvesna.su/news/1400833348
    6. +4
      23 May 2014
      Pesen anyar saka Strelkov ... Kayane junta wis nyiapake dhewe ing Slavyansk ...
      Pesen saka Strelkov Igor Ivanovich tanggal 23 Mei 2014


      23 Mei 2014 15h. 30 min.

      "Mungsuh wiwit mindhah infantri lan kendaraan lapis baja menyang posisi wiwitan kanggo serangan kasebut.
      Ing wayah esuk, kolom tank lan armor personel operator (kira-kira 30 unit total) maju saka Malinovka menyang Semyonovka. Saiki ana konsentrasi infantri (sawetara atus wong) lan armor personel operator ing Bylbasovka. 8 operator personel waja lan sawetara atus infantri uga maju saka sisih Kombikormovoy.
      Padha murub ing posisi artileri ing slope mbalikke Karachun. 8 cangkang saka Nona. Soko njeblug banget karo kepulan asap ireng. Mungsuh, minangka nanggepi, saka howitzers mbanting rong omah lan cuci mobil ing cedhak jembatan ing Kazennyy Torets. Ora ana korban jiwa ing antarane populasi, nanging proposal wis dirungokake ing rapat umum spontan kanggo "metu saka kene." Ora wonder ... wong cukup dingerteni lan pancen ora bisa disalahake apa wae. Nanging, aku kepengin ngrungokake apa sing bakal diomongake seminggu sawise (yen) kita "metu" ... "
  2. Vlad Gor
    +7
    23 May 2014
    Banderlogs ora ngerti carane pindhah menyang serangan frontal. Lan kaya ngono perang menang. Nasibe amarga saka sudhut lan ing sly. Malah kaunggulan numerik ora mbantu dheweke. ya
    1. +5
      23 May 2014
      Kutipan: Vlad Gor
      Banderlogs ora ngerti carane pindhah menyang serangan frontal. Lan kaya ngono perang menang. Nasibe amarga saka sudhut lan ing sly. Malah kaunggulan numerik ora mbantu dheweke. ya


      Ora bakal menang, nanging bisa ngetokaké akèh getih. Paling padha "Hurricanes". Nanging, giliran bakal teka, nanging ora mikir babagan iki. Bye...
      1. 0
        23 May 2014
        nanging ing umum perlu, yen pasukan ngidini, kanggo nerusake kanggo raids ing panggonan penyebaran prajurit Nasional, kanggo ngrebut inisiatif ....
    2. + 24
      23 May 2014
      Apa frontal?! Omong kosong iki dibuwang saka wong liya ing Perang Dunia II. Iku mung wong sing ora ngerti lan wedhus nyerang serangan frontal saiki!
    3. mad
      +9
      23 May 2014
      Frontal, uga "psikis", tetep ing perang kepungkur, kanthi geni otomatis sing padhet, lan sawetara Cliffs ing sisih pinggir, kabeh LS bakal tiba.
      Nanging nom-noman saka Garda Nasional nampa latihan militèr ing penembake komputer lan mbayangno awake dhewe dadi pejuang sing tangguh, mung nalika tawuran nyata, dheweke tiba ing stupor. Saiki dheweke nyoba nglawan wong sipil sing ora bersenjata, utawa karo prajurite dhewe nggunakake efek kejutan.
      1. + 28
        23 May 2014
        Kutipan saka mad
        Nanging nom-noman saka Garda Nasional nampa latihan militèr ing penembake komputer lan mbayangno awake dhewe dadi pejuang sing tangguh, mung nalika tawuran nyata, dheweke tiba ing stupor.

        Iku katon kaya ...
        1. + 31
          23 May 2014
          Ora usah adoh-adoh. Sawijining kenalanku, nyopir menyang Rusia suwene 15 taun, mlebu ing Pengawal Nasional. Teka lan sepi wingi. Kabeh abu-abu, pundhake dikutuk, sawetara jinis tato tempur, tembung ora bisa diremehake. Lan esuk dheweke wis lunga menyang endi wae..
          1. xan
            +9
            23 May 2014
            Kutipan: Barracuda
            Ora usah adoh-adoh. Sawijining kenalanku, nyopir menyang Rusia suwene 15 taun, mlebu ing Pengawal Nasional. Teka lan sepi wingi. Kabeh abu-abu, pundhake dikutuk, sawetara jinis tato tempur, tembung ora bisa diremehake. Lan esuk dheweke wis lunga menyang endi wae..

            A pluru owah-owahan akeh ing sirah, malah yen cocog bokong (Al Capone).
        2. +3
          23 May 2014
          ..... Jew Jerman gedhe Karl Marx bener - ngantem nuwuhake kesadaran .... :))))))
    4. +5
      23 May 2014
      Kutipan: Vlad Gor
      Banderlogs ora ngerti carane pindhah menyang serangan frontal. Lan kaya ngono perang menang. Nasibe amarga saka sudhut lan ing sly. Malah kaunggulan numerik ora mbantu dheweke.

      Ing terminologi militer, ora ana konsep "saka sudhut lan ing sly" eseman Ing kasus iki ana gropyokan
      1. +1
        23 May 2014
        -Nalivaichenko lan Turchinov minangka henchmen langsung saka Amerika Serikat lan uga "kanggo" "nyoba." Yatsenyuk mung pengecut...
        Nah, kaya Pengecut, Berpengalaman, Dunce ...
        - Banderlogs ora bisa nggawe serangan frontal.
        Lan minangka punishers lan pengawal mung tengen.
      2. Komentar wis dibusak.
    5. + 14
      23 May 2014
      Kutipan: Vlad Gor
      Banderlogs ora ngerti carane pindhah menyang serangan frontal.

      Divisi Waffen Grenadier kaping 14 saka SS "Galicia" mung digunakake sapisan nglawan pasukan Tentara Merah lan suwene 40 menit, kerugian kira-kira 40% l / s. Sawisé iku, divisi iki kurang staf lan digunakake sacara eksklusif ing operasi punitive, kajaba dina pungkasan.
      Wiwit tanggal 30 Maret, divisi kasebut ditransfer menyang pembuangan Korps Kavaleri 1 lan wiwit tanggal 7 April 1945, dheweke melu operasi pertahanan ing wilayah Feldbach (Austria). Saka agêng-April 1945, iki ditransfer menyang yurisdiksi saka 4 SS Panzer Corps. Nalika manggon ing ngarep, 98 prajurit saka divisi padha ninggal.[7]
      lan padha manggon ing ngarep limang dina.
      1. +6
        23 May 2014
        Nyuwun pangapunten, 60 persen personel ing 40 menit)))
      2. 0
        23 May 2014
        Nyuwun pangapunten, 60 persen personel ing 40 menit)))
        1. +2
          23 May 2014
          .... Batalyon punitive "Dnepr" meh kalah karo rekor mbah mbah .....:))))))
      3. +1
        23 May 2014
        Sayange ora 100%
    6. Andersen68
      +1
      23 May 2014
      Aku setuju, amarga tikus mung bisa mujudake awake dhewe.
    7. Ora nesu
      +2
      23 May 2014
      Kutipan: Vlad Gor
      Banderlogs ora ngerti carane pindhah menyang serangan frontal. Lan kaya ngono perang menang. Nasibe amarga saka sudhut lan ing sly. Malah kaunggulan numerik ora mbantu dheweke.



      Ya, iki dudu Maidan sing ana kabeh permissiveness lan irresponsibility lengkap saka sisih ngelawan. Kene, ing nalisir, kita nelpon wong.
      1. xan
        +1
        23 May 2014
        Ukrainians biasane bisa perang mung bebarengan karo Rusia lan kanggo Rusia. Nanging dheweke ora ngerti carane nglawan Rusia.
  3. +4
    23 May 2014
    http://warfiles.ru/57630-igor-strelkov-o-sobytiyah-22-maya-i-ne-tolko.html

    Komentar Igor Ivanovich babagan informasi manawa Strelkov diduga nyekel walikota Slavyansk Ponomarev:

    "Ora, aku ora nangkep dheweke. Aku mung nglucuti senjatane pengawale lan wong-wong sing cedhak karo dheweke. Supaya wong-wong mau mandheg dadi liar. Kekuwatan militer mung siji."

    Piye wae aku ora kejawab. Sapa sing duwe informasi?
    1. +8
      23 May 2014
      "Walikota Rakyat" Slavyansk Vyacheslav Ponomarev mbantah desas-desus babagan penahanan Igor Strelkov. Iki dilaporake tanggal 22 Mei dening Dozhd kanthi referensi menyang walikota dhewe.
      "Ana loro kanca lawas, comrades apik. Carane kanca lawas apikku nyekel kula yen kita nindakake bab umum karo wong? Aku wis tau konflik karo Comrade Strelkov, lan ora bakal, "Ponomarev ngandika.

      pranala: http://colonelcassad.livejournal.com/1597521.html
      1. +3
        23 May 2014
        Malah ora ana sing mangu-mangu sing v.b sabanjuré.
    2. Komentar wis dibusak.
  4. Rod sing nyambung
    +5
    23 May 2014
    Wong aneh iki ora ana sing suci !!! Dheweke bakal menehi prentah lan akeh getih sing ora salah bakal diwutahake ...... Gusti mberkahi !!! Kabeh bakal oleh ganjaran!!!
  5. nvv
    nvv
    +9
    23 May 2014
    Aku ora ndhukung introduksi pasukan Rusia. Nanging wayahe mung apik. Sing utama yaiku dheweke ora duwe wektu kanggo uwal, yen ora, goleki, tinju.
    1. +3
      23 May 2014
      Ora usah kuatir, cepet-cepet bakal ketemu :)
    2. xan
      +1
      23 May 2014
      Kutipan saka nvv
      Aku ora ndhukung introduksi pasukan Rusia. Nanging wayahe mung apik. Sing utama yaiku dheweke ora duwe wektu kanggo uwal, yen ora, goleki, tinju.

      Aja ngomong! Dadi, meksa tentrem, lan nalika Psaki mbukak cangkeme, wis ana ing wilayahe, ninggalake liyane kanggo milisi.
      1. 0
        23 May 2014
        Psaki bakal mbukak cangkeme
        uga, kosong ana ing barak mangan gedhang
  6. + 11
    23 May 2014
    Iki liyane. Velikoukry, misale jek, wis siyap kanggo perang gerilya.

    Pembiakan larva: Ing sekolah Lviv No. 93, model cache UPA dibukak kanggo bocah-bocah sekolah
    Tanggal 22 Mei, jam 15, mock-up saka cache UPA dibukak ing sekolah Lviv No. 00. Inisiator penciptaannya yaiku Kongres Nasionalis Pemuda. Manajemen sekolah nyedhiyakake kamar sing kapisah kanggo cache. Ruangan iki bakal nyritakake uripe para pemberontak, para siswa bisa ndeleng kepriye urip lan perange para pejuang UPA. Bocah-bocah sekolah dhewe uga melu mbangun tembolok.
    Sekolah No. 93 wis dadi sekolah nomer loro ing Lviv, sing duwe model cache nyata. Ing Desember 2011, sarang sing padha muncul ing sekolah No. 21.
    http://warfiles.ru/show-57628-vo-lvovskoy-shkole-93-dlya-shkolnikov-otkryli-make
    t-shrona-upa.html
    1. +7
      23 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Ing sekolah Lviv №93 kanggo bocah-bocah sekolah mbukak tata letak cache saka UPA

      Inggih, struktur apik dipikolehi, skill anak putu antek Nazi ora ilang. Mungkin sampeyan uga kudu ngrayakake pesta omah-omah, mula ajari anak-anak sampeyan uga - sampeyan bakal nggawa Pemuda Bender sing pantes! (Hitler-Jugend) Cukup gawe REPAIR EROPA ... nglirik
    2. +3
      23 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      : Ing sekolah Lviv No. 93, mock-up saka cache UPA dibukak kanggo bocah-bocah sekolah

      Inggih, bocah-bocah sekolah seneng cache: tanpa Internet lan jamban karo saluran; tanpa smartphone, "penembake" elektronik, oven gelombang mikro (dhaptar terus); "McDonald" ora ana? Lan uga ujar manawa yen tumindak ala, dheweke bisa nglampahi luwih saka setahun ing kana.
    3. Favor
      +2
      23 May 2014
      Ya, dheweke ora nutup cache kasebut. Nganti saiki, padha ngadeg kaya "musium".
      1. +2
        23 May 2014
        Banderlogs mambu yen dina lawas sing apik bakal teka, kaya ing lelucon:
        Rapat Dewan Agung. Speaker:

        - Mantan anggota Bandera Panas Golovko njaluk lantai.

        Swara saka kursi:

        - Ora! Aja menehi tembung marang Bandera!

        - Nanging dheweke kepengin ngomong babagan tema lingkungan.

        - Banjur supaya wong ngomong.

        - Wong lanang, jaga alas! Sampeyan isih kudu hove lan hove ing wong!
    4. +2
      23 May 2014
      .... Salajengipun tata tata makam satriya UPA .... Ing saben sekolah .... Ing wilayah kulon .... :)))))))
  7. +2
    23 May 2014
    Yen Strelkov bisa ngubengi paling ora bagean penting saka tentara Junta ing cedhak Slavyansk, njupuk peralatan lan senjata, Kyiv bakal rampung. Kabeh wong bakal mlayu saka Kidul-Wétan.
    1. + 11
      23 May 2014
      Kepiye sampeyan mbayangno: kanthi 1000 milisi, SURROUND klompok multi-ewu kanthi peralatan lan helikopter?
  8. +5
    23 May 2014
    Strelkov lan Bolotov - Minin lan Pozharsky saka sajarah modern...
  9. +2
    23 May 2014
    peralatan bakal ing tank Slovyansk utawa bedhil poto-propelled saka loro perusahaan lan perusahaan Pinocchio, banjur junta bakal ngenali opsi katelu - karusakan lengkap tanpa ampun.
  10. + 17
    23 May 2014
    Junta, mesthi, ora kuwat. Nanging mung kekirangan iki sing ndadekake mbebayani. Teror yaiku carane junta bakal bisa ngimbangi kelemahane militer. Kekejaman sing luar biasa kanggo nandurake rasa wedi lan medeni ing pikirane warga Ukraina, kanggo nyegah kekarepane kanggo nolak. Dheweke duwe kekuatan sing cukup kanggo iki.
    Lan aku pengin Strelov lan kanca-kanca apik luck.
    1. fedorovith
      0
      24 May 2014
      Aku bungah kanggo ngalangi wong-wong mau ing bale, lan ngobong wong-wong mau, supaya padha ngelingi ODESSA sadurunge mati
  11. 11111mail.ru
    +4
    23 May 2014
    Pancen, bakal angel kanggo wong lanang! Iku perlu kanggo introduce martial law sadurungé, sanalika sawise referendum, nanging cetha ora ana wektu, ing tampilan saka nomer cilik pemberontak lan geger organisasi. Kajaba iku, tumindak "kolom kalima" lokal ora bisa dikalahake. Yen wong-wong munggah saka dhengkul lan gabung karo "strelkovtsy", banjur ana kesempatan sing apik, nanging yen ora ana dhukungan, "banderlogs" bakal ngremuk milisi kanthi massal.
  12. +2
    23 May 2014
    Ing panemuku, lagu kasebut ditembangake, pagelaran kasebut njijiki, sampeyan ora sabar ngenteni keplok, ora tuwuh apa-apa, EU AS kudu diakoni, negara-negara kasebut nggawe proyek sing ora bisa ditindakake lan kabeh iki. ing saindenging jagad, dadi wektune kanggo nggawe koper lan mlaku!
  13. Polarfox
    +5
    23 May 2014
    Nyatane, ana sing edan, malah karo latar mburi edan sing wis wiwit April. RIA-Novosti nglaporake babagan eksekusi dening pasukan keamanan Ukrainia saka 30 prajurite, dicekel lan dibebasake dening para pemberontak. Babagan njupuk sing tatu ing rumah sakit, ing antarane para pemberontak lan pasukan keamanan Ukraina. Apa iki - sangsara ing kabeh inhumanity sawijining? Sawise kabeh, iki minangka kejahatan perang, pelaku sing dikenal kanthi jeneng mburi. Apa sing padha ngetung?
    1. Volkhov
      -18
      23 May 2014
      Teroris mbutuhake campur tangan saka Federasi Rusia, supaya padha provoke tentara Ukrainia kanggo murub saka Grad kaya Georgians ing Tskhinvali - taktik kuwi. Tanpa introduksi pasukan, dheweke gagal - populasi ora ndhukung.
    2. 0
      23 May 2014
      kasunyatan sing liyane bakal pindhah menyang penembake, padha ndeleng agen saka Kremlin looking ing panggonan salah, agen kepala Kolomoiets
  14. +4
    23 May 2014
    Prakiraan minangka tugas tanpa panuwun. Apa sing bakal kelakon sesuk, wektu bakal ngomong. Sapa sing ana ing konflik iki dikenal. Amerika karo Hohlonatsiks bisa ditebak ing wangkal. GDP ora bisa ditebak kanggo wong-wong mau. Kang ndadekake game iki banget nglipur. Sing ala mung wong biasa nandhang sangsara. Nanging sawise kabeh kanggo wong-wong iki uga perjuangan wis conducted. Sugeng Strelkov.
  15. +1
    23 May 2014
    Pilihan iku opsi, nanging kesempatan kanggo njaluk "ing sirah" ora ngedeni kosong saka "woodcutters sayap tengen", iku worth recalling histeria Kiev babagan Aviadarts-2014. Wektu penerbangan saka Voronezh kanggo Slavyansk punika 40-50 menit. lan bisa uga kanggo terus "kompetisi" kanggo tujuan nyata. Pramila aku sing punishers wedi nggunakake MLRS lan senjata abot marang South-East Ukraina!
    1. 0
      23 May 2014
      uga iki kanggo final
  16. +5
    23 May 2014
    Informasi kanggo refleksi - bisa dibantah.
    1. +1
      23 May 2014
      Kabar sedih sing kudu dipikirake ...
  17. Komentar wis dibusak.
  18. Vlad Gor
    +1
    23 May 2014
    Quote: Predator
    Apa frontal?! Omong kosong iki dibuwang saka wong liya ing Perang Dunia II. Iku mung wong sing ora ngerti lan wedhus nyerang serangan frontal saiki!

    Wong bodho lan wedhus mbusak pemukiman dadi bledug nganggo sistem geni voli. Kaya ing Tskhinvali. Yen ora, dheweke ora ngerti carane. hi
  19. +3
    23 May 2014
    Informasi kanggo dipikirake: "pahlawan" crita kasebut dicekel dening penegak hukum nalika dheweke lunga menyang Slavyansk. Banjur dheweke dibebasake lan, aku mikir, dheweke langsung "nyerah". bab pimpinan DPR lan LC?
  20. 0
    23 May 2014
    Sembarang pilihan kanthi terusan pungkasane bakal dadi tiang kanggo para pimpinan junta fasis.
  21. +2
    23 May 2014
    panggunaan instalasi Grad, iki minangka gunung mayit, lan ing antarane warga sipil - kayane serem ...
  22. +1
    23 May 2014
    Ing "Russia 24" minangka konferensi internasional babagan keamanan.
  23. +1
    23 May 2014
    Aku pengin ngarep-arep supaya ora nggunakake "Grad" ...
  24. +3
    23 May 2014
    Kutipan: Volkhov
    Teroris mbutuhake campur tangan saka Federasi Rusia, supaya padha provoke tentara Ukrainia kanggo murub saka Grad kaya Georgians ing Tskhinvali - taktik kuwi. Tanpa introduksi pasukan, dheweke gagal - populasi ora ndhukung.

    Apa sampeyan duwe otak kabeh? Utawa sampeyan liyane "Crimean", putri saka "petugas"?
  25. Alf
    +3
    23 May 2014
    We urgently kudu nyerah sadurunge kasep!
  26. Alf
    +2
    23 May 2014
    Lan tutugan. Aku arep ngumpulake dhuwit, dokumen lan njupuk tiket sepur.
    1. tokin1959
      +1
      23 May 2014
      ora))))
      Hitler duwe rencana sing luwih sederhana.
  27. Stasi
    +2
    23 May 2014
    Jujur, nonton warta, siji entuk kesan yen milisi lagi nglakokake perang pertahanan murni nglawan pasukan junta. Bab sing paling awon yaiku ora ana persatuan lan interaksi antarane milisi Kramatorsk, Donetsk lan kutha-kutha liyane, sing main ing tangan sayap tengen. Kangge, kahanan saya tambah rumit, amarga Grads lan sawetara sistem roket peluncuran liyane lagi digawa. Kanggo nyegah panggunaan kasebut, milisi kudu ngrusak sistem kasebut kanthi ngatur serangan wengi. Lan umume, dheweke ngerti banget wilayahe, kabeh dalan lan dalan. Dheweke uga bisa ngatur perang gerilya nglawan pasukan junta, nyiyapake penyergapan, serangan wengi lan mburu sayap tengen, nggunakake senjata lan peralatan sing dijupuk minangka piala. Nanging kabeh iki ora katon, yen ora, blokade Slavyansk lan kutha-kutha liyane ing Kidul-Wétan mesthi ora ana ing jaman biyen, lan sing disebut ATO dhewe, lan nyatane perang nglawan wong-wong mau bakal mandheg. Yen milisi ora pindhah menyang tumindak sing angel lan tegas, pasukan junta bakal nyapu dadi bledug.
    1. +2
      23 May 2014
      Kutipan: Stasi
      Kangge, kahanan saya tambah rumit, amarga Grads lan sawetara sistem roket peluncuran liyane lagi digawa. Kanggo nyegah panggunaan kasebut, milisi kudu ngrusak sistem kasebut kanthi ngatur serangan wengi. Lan umume, dheweke ngerti banget wilayahe, kabeh dalan lan dalan. Padha cukup

      M-d-ah! Aku maca garis iki lan ngimpi: "Sepi iku wengi Ukrainia. Ukro-tentara wong, slurping jatah garing Amérika nalika muttering:" Aku bakal njaluk luwe, aku bakal ngelingi Novodvorskaya, "padha menyang amben. Padha ngginakaken sedina muput. ing sangisore srengenge sing panas lan saiki padha seneng nyopot waja awak, mbongkar, lan liya-liyane. Penjaga tunggal, bali menyang kemah, ngomel-ngomel: "Apa, apa aku butuh luwih saka sapa wae?", ndhelikake AK ing ngisor tumpukan jerami lan menyang kali, saka ngendi keprungu jeritan bocah-bocah wadon deso sing adus .... Fly. - Aku ora pengin!
  28. +2
    23 May 2014
    Dadi Kolomoytsy entuk paling aku ora bisa.
    Batalyon sukarelawan "Donbass", sing dibentuk ing wilayah Dnepropetrovsk kanggo nglawan panyengkuyung saka Republik Rakyat Donetsk, diserang ing cedhak desa Karlovka. Iki diumumake ing Facebook dening komandan Semyon Semenchenko.
    Miturut dheweke, para pejuang "Donbass" teka ing geni saka bedhil mesin lan peluncur granat, penembak jitu uga tumindak marang wong-wong mau, milisi lan operator personel lapis baja ditarik munggah. Minangka Semenchenko ngandika, sawetara saka wong-wong mau padha diubengi.
    Komandan "Donbass" njaluk bantuan saka militer, sing nggawe pos papriksan ora adoh saka medan perang. Semenchenko ngaku yen panjaluke marang perintah kasebut ora dirungokake
    Mengko
    Semenchenko ujar manawa bagean saka batalyon tetep ana ing geni: "Sambungan kasebut diganggu, para pejuang wis kehabisan amunisi."
    Semenchenko ujar manawa ing antarane para bawahan, 50% personel tatu. Korban digawa menyang pos papriksan tentara. "Aku yakin yen rute gerakan kita wis dikenal luwih dhisik. Detasemen Chechen sing dilatih kanthi apik nglawan kita," ujare komandan Donbass.
    Waca kanthi lengkap: http://top.rbc.ru/politics/23/05/2014/925730.shtml


    Saben wong bakal diganjar miturut tumindake!
  29. +2
    23 May 2014
    Kutipan: Barracuda
    Ora usah adoh-adoh. Sawijining kenalanku, nyopir menyang Rusia suwene 15 taun, mlebu ing Pengawal Nasional. Teka lan sepi wingi. Kabeh abu-abu, pundhake dikutuk, sawetara jinis tato tempur, tembung ora bisa diremehake. Lan esuk dheweke wis lunga menyang endi wae..

    Mesthi, panguwasa sing ngawasi cepet-cepet ngrampungake masalah kasebut karo kanca sampeyan keprungu
  30. +5
    23 May 2014
    kapal iku kabeh babagan .. blee, nanging sampeyan ora bisa nglangi ing prau maneh. milih ora milih, nanging pungkasan junta siji, gantungan.
  31. Kucing ireng
    0
    23 May 2014
    Arsen Avakov minangka jeneng lengkap Ukrainia murni. Ahaha.
    Ghoul iki kudu nindakake purge ing pangkate ... Kanggo trah ....
  32. +1
    23 May 2014
    Siji pengin - ngurus Strelkov, seragam ngirim ora ngadeg metu, waja iku kudu lan tutup, kaya wong liya, iku luwih apik kanggo nyandhang. Nguatake keamanan lan ora "mlaku" ing papan sing mbukak. Ngenteni, aku rumangsa yen dheweke mesthi bakal ngrampungake "masalah" kanthi tujuan kanggo ngrampungake Huntari.
  33. 0
    23 May 2014
    Kutipan saka persei
    lan apa ngagetne, yen asring wakil saka Departemen Luar Negeri AS, ngandika bab Ukraina, ora ngerti ngendi iku.

    Nanging dheweke ngerti kanthi ndeleng
  34. bda
    bda
    0
    23 May 2014
    Dheweke bakal mutusake / nggunakake kabeh sarana militer sing kasedhiya kanggo nglawan populasi Donbass / yen pungkasane percaya yen Rusia ora bakal campur tangan.

    Rusia wis ngyakinake wong-wong mau nganti pirang-pirang dina yen ora bakal ngganggu, nanging isih ora percaya (padha njaluk supaya pesawat pengintai bisa mabur, utawa liya-liyane).
  35. bda
    bda
    +2
    23 May 2014
    Kutipan: Volkhov
    teroris Intervensi RF dibutuhake

    Tuan-tuan, mirsani terminologi:
    Wong I.I. Strelkov diarani teroris dening mungsuh asing, utawa dening fagots ideologi internal / istilah medis kasebut asale saka Yunani kuna, saka ngendi banjur teka ing Latin klasik /.
  36. 0
    23 May 2014
    Kaya sing dakkarepake, Strelok ora jujur ​​yen dheweke ora bisa nggayuh posisi sistem artileri. Kanthi nggunakake Hurricanes, Nazi bakal menehi tandha surat perintah mati dhewe. Lan yen dheweke nutupi setelan kasebut dhewe, mula kita umume bakal tenang: - "Kabeh apik Igor, apik, ayo tetep irama sing padha, ing ati kita karo sampeyan ...", lsp.
  37. 0
    23 May 2014
    Kanggo sing pengin hubungi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"