Pangeran Charles mbandhingake Vladimir Putin karo Adolf Hitler

169
Miturut pawarta kasebut "RT in Russian", sajrone obrolan pribadi karo sukarelawan museum Kanada, pewaris tahta Inggris, Pangeran Charles, ujar manawa Presiden Rusia Putin tumindak meh padha karo Hitler. Kadutaan Rusia ing London nyuwun marang wakil saka Kantor Luar Negeri Inggris kanthi panjaluk supaya menehi katrangan resmi babagan kedadeyan kasebut, kanthi nyebutake tembung-tembunge pangeran kasebut keterlaluan.

Pangandika Pangeran Charles uga kena kritik saka menteri Inggris. Miturut salah sawijining anggota parlemen, yen ahli waris tahta bakal menehi komentar kaya ngono, luwih becik dheweke nolak hak-hak makutha. Ing jaman biyen, Charles wis dituding campur tangan ing politik negara, sing malah entuk julukan "pangeran sing ngganggu."

Clarence House nolak menehi komentar babagan pratelan Pangeran Charles.

Wigati dicathet yen iki dudu skandal pisanan sing digandhengake karo Nazisme, sing dicathet anggota kulawarga kerajaan. Ing taun 2005, putra Pangeran Charles, Harry teka ing pesta kostum nganggo swastika ing lengen klambi.
  • http://russian.rt.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

169 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 36
    23 May 2014
    Pangeran blurted metu soko, lan hype munggah menyang langit, cathetan, protes udan mudhun ... Ahli waris kudu ngetutake bazaar, sanajan sampeyan duwe obrolan pribadi. Wartawan bocor obrolan iki menyang media. Bapak luwih becik ngetutake anake sing rambute abang.
    1. + 17
      23 May 2014
      Gajah ngirim ora reaksi menyang pug.
      1. + 23
        23 May 2014
        Inggih, imbecile lawas blurted metu soko .. sing kanggo neraka karo wong.
        1. + 18
          23 May 2014
          Kutipan saka Mitek
          lan menyang neraka karo.
          lan kene ora.
          Iku dawned ing kula. Kabeh iki fuss karo mbandhingaké Putin karo Hitler, kampanye ora kepinginan kanggo denigrate GDP, nanging minangka upaya kanggo nglebokake jeneng Hitler


          (yen sampeyan nyampur massa ireng karo putih, banjur ora bakal dadi ireng)
          1. +7
            23 May 2014
            [quote=Muadipus][quote=Mitek] lan menyang neraka karo dheweke.[/quote]nanging ora.
            Iku dawned ing kula. Kabeh iki fuss karo mbandhingaké Putin karo Hitler, kampanye ora kepinginan kanggo denigrate GDP, nanging minangka upaya kanggo nglebokake jeneng Hitler


            Aku setuju.
            1. 0
              23 May 2014
              tinimbang mindhah panah saka support saka Bandera
            2. Komentar wis dibusak.
            3. +1
              23 May 2014
              Ora, mung kita lan Pedropeans duwe gagasan sing rada beda babagan Hitler lan fasisme. Kanggo kita, iki minangka memori getih kanggo atusan taun. Kanggo wong-wong mau, episode "a la Indiana Jones." Mulane, wong-wong getih-messers iku pangeran kanggo basa lan ora tindakake.
          2. +4
            23 May 2014
            Kutipan saka Muadipus
            Iku dawned ing kula. Kabeh iki ribut karo mbandhingake Putin karo Hitler, kampanye iki dudu kepinginan kanggo ngremehake PDB, nanging minangka upaya kanggo whitewash jeneng Hitler.

            Pikiran sing menarik, sanajan aku ora mikir yen hake kuping gedhe iki bakal mikir dhewe. Pratelan sadurunge ora menehi alesan kanggo pangarep-arep yen pangeran bakal dadi luwih wicaksana.
            1. vlrosch
              0
              23 May 2014
              Dheweke metu saka piala - maneh dheweke ora nglilani aku turu karo wong wadon ...
            2. vlrosch
              0
              23 May 2014
              Dheweke metu saka piala - maneh dheweke ora nglilani aku turu karo wong wadon ...
          3. +5
            23 May 2014
            Ya ora ndue utek kanggo mikir sing kaya ngono kuwi, praupane dadi tuladha sing nggegirisi nalika alam tumungkul marang bocah-bocah, mula dheweke wis 65 taun dadi pewaris tahta, amarga ibune wedi leren. putra bakal ngisi kabeh kanthi cepet.)
            1. 0
              23 May 2014
              Ana panemu yen dheweke duwe pasukan sing duwe pengaruh ing kana, ing ndhuwur, sing ora ngidini munculé raja anyar, Charles III the Eared, mula dheweke narik Baba Lisa kanthi kekuwatane.
              1. 0
                23 May 2014
                ratu iku mantan ratu kanggo ratuning urip-mati lan Elizabeth isih urip supaya Charlie ora sumunar lan misale jek uga kanggo urip
              2. Komentar wis dibusak.
          4. +1
            23 May 2014
            Pikiran sing menarik, nanging .... Kabeh iku gampang banget kanggo mungsuh lan, susah, kerjane! Nonton ukro.TV saben dina lan maca bot komentar, aku yakin bola-bali - paralel ONE SINGLE sing jelas: PUTIN yaiku HITLER. Wong Rusia ora kena, padha nyoba misahake Rusia saka pimpinan. Rusia mung sembarang rascal nelpon fasis, supaya bisa ngomong, metu saka inisiatif dhewe.
            Padha ngalahake banget prasaja, supaya teka menyang imbitsil pungkasan lan ora cetho pesen! Pemrograman! Dadi b.a.r.a.n iki uga mEkaet kaya sing dicritakake!
          5. +2
            23 May 2014
            Iku dawned ing kula. Kabeh iki ribut karo mbandhingake Putin karo Hitler, kampanye iki dudu kepinginan kanggo ngremehake PDB, nanging minangka upaya kanggo whitewash jeneng Hitler.
            Pewaris tahta Inggris kudu nulis surat njaluk ngapura marang Presiden Rusia Vladimir Putin. Mangkono pangandikane MP Inggris George Galloway. Sadurunge, Pangeran Charles mbandhingake Vladimir Putin karo Hitler.
            Galloway ndesek Pangeran Charles kanggo apologize kanggo Putin, nandheske kasunyatan sing rama presiden Rusia tatu ing ngarep ing perang nglawan Nazi, RIA Novosti kacarita.
            "Apa sing kudu ditindakake Charles saiki yaiku nulis layang pribadi kanggo njaluk ngapura marang Presiden Putin amarga bisa dadi komentar sing sembrono, nanging dadi ora sopan, bodho lan liar, ora bener," ujare parlemen kasebut.
            Miturut timbalan, pangeran kudu eling marang sanak kadang. "Paklike minangka perwira SS, lan putrane Harry nate tindak menyang pesta nganggo busana perwira Jerman kanthi swastika," ujare Galloway.
            Wakil Pangeran Charles ngandhani RIA Novosti yen dheweke ora menehi komentar babagan obrolan pribadi. Nalika ditakoni babagan kekerabatan Nazi Charles, dheweke mangsuli yen dheweke "ora bisa mbantu riset babagan perkara kasebut."

            Artikel asli: http://russian.rt.com/article/32978#ixzz32WaecNSW


            Akèh wong ing Inggris teka ing pangeran kanggo pangandikane. Nanging .... duwe pejabat SS ing sedulure, ora ana sing bisa diarepake ora
            1. +3
              23 May 2014
              Pimpinan RT babagan tembung Charles: supaya dheweke ngelingi sejarah kulawargane
              23 Mei 2014, RIA Novosti.

              Paman Elizabeth II, Edward VIII, dikenal amarga kontak pribadi karo pimpinan Nazi Jerman lan, bebarengan karo garwane, ketemu karo Hitler. Bibi Pangeran Charles, Sophia, nikah karo perwira SS. Putra Pangeran Charles, Pangeran Harry katon nganggo seragam Nazi ing pesta Halloween.
              Kulawarga kerajaan kudu ndeleng hubungane sadurunge rapat sing dijadwalake Pangeran Charles karo Presiden Vladimir Putin tanggal 6 Juni kanggo menehi tandha ulang taun pendaratan Sekutu ing Normandia, rampung Anissa Naue.
        2. + 10
          23 May 2014
          Kutipan saka Mitek
          Inggih, imbecile lawas blurted metu soko .. sing kanggo neraka karo wong.
          Ora mung blurted, nanging nyatakake gething, wedi lan medeni Eropah lan Anglo-Saxon sadurunge Putin))))). McCain miwiti tagihan ing Kongres kanggo nggulingake Putin. Kanggo "pembangunan demokrasi" ing Rusia, kanggo nyurung Moscow Maidan, 30 milyar dlr bakal dialokasikan sajrone 3 taun.
          Rincian ing kene http://www.e-news.in.ua/news/11738-30-mlrd-planiruyut-potratit-ssha-na-sverzheni
          e-putina.html
          Aku ngusulake kanggo njupuk dhuwit, nggulingake Putin, lan banjur milih dheweke dadi kaisar kanggo urip :)
          1. +2
            23 May 2014
            30 milyar iku dhuwit apik, padha kudu swiped liwat kolom kalima goblok lan dikirim menyang pangembangan demokrasi ing Amerika lan EEC.
        3. PAM
          +1
          23 May 2014
          ora kanggo "bazaar" kudu kaukum, paling sijine ing sudhut ngguyu p/s kepriye carane ngrusak dheweke, saengga dheweke meneng kaya iwak
        4. Komentar wis dibusak.
        5. +2
          23 May 2014
          PIYE BISA KOE IKI!!!
          Dheweke iku ratu ing Inggris mangsa ngarep!!! wong bodho
      2. +4
        23 May 2014
        Kutipan saka MOISEY
        Gajah ngirim ora reaksi menyang pug.
        Mesthi! Ora peduli karo Russophobes iki. Banjur padha ngirim cathetan protes, nanging padha ora ngalih kupinge. Sampeyan ora bakal dipeksa dadi becik, lan kita kudu? Sampeyan mung kudu ngelingi bisnis sampeyan dhewe, ngatasi kesulitan sampeyan, ngembangake negara sampeyan, nglindhungi rakyat sampeyan, lan ora nyoba meksa utawa ngyakinake wong ing kana kanggo ngganti pikirane, utamane wong sing nyerep Russophobia karo susu ibune.
      3. +1
        23 May 2014
        Aku ora setuju karo sampeyan: "pugs" iki nggawe Afghanistan (zona pendhudhukan Inggris) dadi produser utama lan pemasok heroin menyang Rusia lan Eropa. ngomong kaya sing bab kepala salah siji saka kakuwasan paling kuat ing donya, ing asas, kang lan kulawarga bosok kabeh fasis nyata, lan Adolf lan liyane mung wayang sing!
    2. +2
      23 May 2014
      ya, Laborites pengin "relik terry saka jaman kepungkur" kanggo ngajukake petisi kanggo turun tahta!)
      1. +7
        23 May 2014
        Ing blurted metu, pasuryan nuduhake yen dheweke iku setan saka snuffbox, mbokmenawa uga reproduksi sing padha menyang padhang, sing bakal mikir sing padha pusat bumi.
        1. +9
          23 May 2014
          Kutipan: ZU-23
          sampeyan bisa ndeleng ing pasuryan dheweke iku setan

          Wis! Dhéfinisi sing tepat! wassat
          1. RUS
            +4
            23 May 2014
            Pangeran Charles mbandhingake Vladimir Putin karo Adolf Hitler

            Iki ch.m.o.shnik, pengkhianat lan slobber ora mung discredited piyambak, kulawarga lan monarki ing umum, nanging uga blathers ing arah kita, kelalen carane Britons diijini Hitler ing 30s.
            1. +1
              23 May 2014
              RUS
              Inggih, kasunyatan bilih piyambakipun minangka "pengkhianat" mbokmenawa ora kena ndemek kita ... lan bojo cilik ora tetep utang ... utamané amarga iku Diana, minangka bagéan saka vendetta karo tambang anti-personil, sing nggawe. organisasi sing nglatih instruktur Chechen babagan "reresik tambang" ... ya, dheweke nganti kupinge getih ...
          2. PAM
            +4
            23 May 2014
            katon kaya "wuda" saka lord of the rings yen dicukur lol
          3. +4
            23 May 2014
            jago lawas. Iki sapa sing katon. Petushara kluruk ana ing pojok, lan saiki wis dibuwang ing saindenging jagad. Apa aku kudu nggatekake nistha iki
        2. +3
          23 May 2014
          Putin tumindak ora kaya wong, nanging kaya Putin. Pimpinan negara sing kuwat, sober, tenang, tentrem, pragmatis lan patriotik. Lan aja padha mbandhingake, nanging njupuk conto. Iki carane sampeyan kudu mimpin. Pinter lan kandel.

          Senajan, yen sampeyan mikir babagan iki, supaya D.E.B.I.Ls terus mimpin Kulon, iku luwih nguntungake kanggo kita ...
      2. Komentar wis dibusak.
    3. DNX1970
      +3
      23 May 2014
      Wong lanang sing duwe jejak degenerasi genetik ing raine ngonfirmasi yen dheweke uga dadi degenerasi moral!
    4. + 10
      23 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Bapak luwih becik ngetutake anake sing rambute abang.

      telat wassat
    5. +2
      23 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Sang pangeran ngucapake apa-apa

      Jagad iki saya suwe saya klelep ing alam goroh.Apologis kanggo "Pedhet Emas" ora ngerti maneh apa sing ditindakake.
      Ing Ukraina, wong bodho karo spanduk fasis bakal histeria babagan Rusia, ing Inggris "rahayu", pangeran tuwa sing wis kejiret ing Nazisme luwih saka sapisan nelpon Putin-Hitler ....!
      Utawa mbok menawa dheweke mutusake kanggo memuji?Miturut pangerten?
      Ngenteni makutha katon duwe efek ngancurake ing cuckold sing wis ora seimbang!
    6. babon
      +2
      23 May 2014
      Mungkin elinga Falklands?
    7. +1
      23 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Pangeran blurted metu soko, lan hype munggah swarga

      ya, iku aneh. Lan London, kayane, kita durung ngebom, kaya Adolf. Lan apa sing dialami wong tuwa. Ana uga sing gemeter - dheweke nguwuh ing tank Rusia lan mlumpat metu saka jendela.
    8. +2
      23 May 2014
      Padha pura-pura dadi Prinze.. Omong kosong utawa bodho donya.. Inggris nganggep awake dhewe minangka demokrasi ing sistem monarki.
    9. +2
      23 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Bapak luwih becik ngetutake anake sing rambute abang.

      Daddy ora ana ing bisnis ana, iku permaisuri pangeran (inseminator saka ratu lan salinan pameran saka model saiki raja), ora ngatasi masalah. Sampeyan kudu sambat marang ibune, wong wadon tuwa iku bibi sing angel, dheweke bisa nulis wong kasebut kanggo putrane yen dheweke ora mung bakal kelangan tahta (ora bakal mrentah), nanging uga tetep tanpa dhukungan materi. Banjur ora bakal ana apa-apa kanggo nunggang ing saindenging jagad lan nyatakake pikirane sing bodho.
    10. 0
      23 May 2014
      Pangeran kudu nindakake tugas langsung minangka badut, lan ora campur tangan nalika wong-wong mau nindakake bisnis.
      1. +1
        23 May 2014
        Dheweke tuwuh dadi bocah kamar. Ing Rusia, bocah-bocah diwulang wiwit cilik kanggo tanggung jawab marang tembung lan tindakake obrolan. Pangeran ora bisa ndeleng
      2. Komentar wis dibusak.
    11. Komentar wis dibusak.
    12. +1
      23 May 2014
      Kelalen carane mbah putri nangani Adolf? Lan kepiye carane Nicholas 2 lulus?
    13. +4
      23 May 2014
      cuckold iki luwih apik ora blather, nanging nyoba kanggo mangerteni sing tenan rama "putra" Pangeran Harry ... lan mesthi ora ngganggu hobi - ngempalaken kursi jamban, kang wis dilakoni kanggo 47 taun. Punika skalanipun! Lan sampeyan ora kudu mlebu urusan paman gedhe, topi ora miturut Senka.
      1. 0
        23 May 2014
        Kutipan saka Silkway0026
        ora kanggo kupluk Senka.

        Inggih, utawa minangka Mexican muchachos ngomong: "Ora miturut Juan sombrero!" nglirik
    14. +1
      23 May 2014
      iki kidang gedhe saka Great Britain, tanduk sing almarhum bojoné Diana disetel kanggo wong sing paling gedhe ing Inggris! Miturut cara, isih ora ana kajelasan ing pati, nanging ana gosip sing layanan khusus Inggris melu ana, ing umum, aku bakal ngomong alus bab wong, iku ora wong apik banget, ora apik banget, kanggo ngadili. pimpinan, negara sing ngalahake fasisme lan Hitler.
    15. +1
      23 May 2014
      Apa kita peduli babagan kerusuhan sosial Inggris. Pangeran, putri, bal, mburu, resepsi, skandal kulawarga ..., pangeran ...., sial. Ayo warga kerajaan sing isih manunggal ing kana dhewe-dhewe "ngumbara" saka "kerusuhan manis" iki. Kita ora nganti pangeran.
    16. 225 teh
      0
      23 May 2014
      Kutipan saka Canep
      Sang pangeran ngucapake apa-apa, lan hype munggah menyang swarga,


      sang pangeran kentut banter, ora gumun.
      kabeh kulawarga kraton wis ngeculake gas beracun menyang Rusia nganti pirang-pirang atus taun.
      Inggris mung minangka "generator" bau
    17. dmitrij.blyuz
      +4
      23 May 2014
      Manawi tiyang ingkang kirang prayogi punika botên mirêngakên atur kula, mugi karsaa mirêngakên rêmbagipun.
    18. +1
      23 May 2014
      "Pangeran sing penting" katon kaya Hitler. Kajaba iku, ekspresi rai ora utamané "jiwa". Ya, lan nyebutake pasuryan tinimbang lungguh ing teras.
    19. +1
      23 May 2014
      Yen badut iki ngunggahake putrane kanthi cara iki lan nyetujoni setelan kanggo wong SS, lan saiki dheweke nyebut Putin Hitler, mula iki ora liya kajaba admiration ... Inggih, saben wong duwe brahala dhewe ... Ana sing duwe Nazisme lan Hitler . . Ing pasuryan, sawise kabeh sampeyan bisa ndeleng kabeh IQ))). Mesthine, iki bisu kanggo Inggris, uga ora nyenengake kanggo kita, nanging aku mikir yen pangeran mung pengin dilat))))
    20. +1
      23 May 2014
      Mungkin mung Pangeran Charles lan putrane sing dadi pengikut Hitler? mulane, admiring, kang mbandhingaké Putin karo brahala ngguyu

      lan mesthi, kang kudu wis marang sing bingung cahya lor karo endhog bantheng
      1. 0
        25 May 2014
        nanggepi Putin
        “Aku pribadi ora krungu dheweke ngomong ngono. Yen mangkono, iki mesthi ora bisa ditampa. Dakkira dheweke dhewe ngerti iki, dheweke pancen wong sing sopan. Aku ngerti dheweke lan anggota kulawarga kerajaan. Lan iki dudu prilaku kraton. Nanging kita wis ing taun anyar, lan aku wong wis digunakake kanggo kabeh, lan ing karya aku ora bakal dipandu dening apa lan carane padha ngomong bab kula, nanging, minangka aku wis ditekan, kanggo kapentingan wong Rusia. , "ujare Putin.
    21. +1
      23 May 2014
      Iki dudu pangeran. Sawetara jinis cangkir, katon kaya wong bodho
    22. +1
      23 May 2014
      . bodho . Mulane, nganti saiki, pangeran, lan dudu raja!
    23. AAA
      AAA
      +1
      23 May 2014
      Yen sampeyan ngelingi sejarah kulawarga kerajaan, dadi jelas sapa sing sejatine Nazi ... belay
      Paman Elizabeth II, Edward VIII, dikenal amarga kontak pribadi karo pimpinan Nazi Jerman lan, bebarengan karo garwane, ketemu karo Hitler. Bibi Pangeran Charles, Sophia, nikah karo perwira SS. Putra Pangeran Charles, Pangeran Harry, katon nganggo seragam Nazi ing pesta Halloween ...
    24. 0
      23 May 2014
      Lah kok isih dadi pangeran, ibu banjur weruh yen dheweke kidang, ora mung sungu, nanging uga kuping.
    25. EKT
      +1
      23 May 2014
      Mudhun, tumindake wong bodho.
    26. saber1357
      0
      24 May 2014
      Ya, amarga dheweke "teka ing pesta kostum kanthi swastika ing lengen klambi." (sing ora bakal ditindakake dening wong normal sanajan sawise 10 botol), mula dheweke mung pengin muji GDP kita. Lan wiwit ilmuwan Inggris wis mbuktekaken sing pendidikan Inggris paling awon ing donya, punika asil - kepala monarki fiktif ora bisa tenan muji wong, mikir, mbokmenawa, kaya street British Young Turks (utawa Street Arabs, no pun intended. ) sing "Adolf iku badass, bro" ...
  2. Joyly Roger
    +9
    23 May 2014
    Dadi, kapan ana referendum babagan kamardikan Skotlandia?
    1. +5
      23 May 2014
      Kutipan saka JoyRoger
      Dadi, kapan ana referendum babagan kamardikan Skotlandia?

      Rauh, 14 September.
  3. + 14
    23 May 2014
    Saka idleness lan ngenteni suwene makutha saka ibune, sing mesthi bakal urip maneh, pangeran tiba ing demensia ....
    Aku arep menyang pabrik kanggo kerja, pikirane ala lan bodho bakal langsung ninggalake sirahku ...
    Pot nyebut ceret ireng:

    Paman Elizabeth II, Edward VIII, dikenal amarga kontak pribadi karo pimpinan Nazi Jerman lan, bebarengan karo garwane, ketemu karo Hitler. Bibi Pangeran Charles, Sophia, nikah karo perwira SS. Putra Pangeran Charles, Pangeran Harry katon nganggo seragam Nazi ing pesta Halloween.

    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140523/1008977493.html#ixzz32WBXlR00
    1. 0
      23 May 2014
      Kowe bener.
      Asal-usul fasisme Jerman ana ing Inggris.
      Ah, ngapura kula wong Inggris, ing Inggris.
      Pangeran Charles saka kulawarga apa?
      Apa iku basa Inggris? Aku ora yakin.
  4. KOH
    +1
    23 May 2014
    Sapa iki Charles?
  5. + 29
    23 May 2014
    Aku bakal menehi perhatian marang anakku. Ing kono para fasis
    1. +1
      23 May 2014
      Utawa mungkin kulawarga putra mahkota pengin Putin njupuk Inggris ing swiwine?
      Lha piye maneh carane ngerti omongane
      Pangeran Charles ujar manawa Presiden Rusia Putin tumindak meh padha karo Hitler.

      lan tumindake putrane, ing kene digambarake?
      Putra Pangeran Charles Harry teka ing pesta kostum kanthi swastika ing lengen klambi.
  6. +2
    23 May 2014
    Iki dudu sepisanan aku krungu omong kosong ... aku ora nggatekake maneh ....
  7. +5
    23 May 2014
    Luwih kaya pelawak mabuk tinimbang pangeran ngguyu
  8. UPStoyan
    +1
    23 May 2014
    A comparison banget akeh kanggo pangeran. Vova bisa ngelingi.
  9. Alexey N
    +9
    23 May 2014
    Delengen sapa sing ngomong. Island ub..lyudok lan korban inses deigned kanggo mbukak tutuk. Aku ora nyetujoni akeh tumindak lan ora tumindak Putin, nanging ing latar mburi Geek mahkota iki, iku mung genius lan sadulur saka sih-rahmat ing siji botol.
  10. +5
    23 May 2014
    Oh, kulawarga kraton Inggris iki ... Yagene padha dibutuhake? Dheweke ora melu politik ... Kanggo perabot utawa apa? ngguyu
    1. Alexey N
      +3
      23 May 2014
      Yagene padha dibutuhake kabeh?
      Kunstkamera (istana) karo pameran non-alkohol (kulawarga kerajaan). Ana lan dolan mimpin
    2. +1
      23 May 2014
      Furnitur saka wong-wong mau anyar tinimbang meja kopi sing bisa digunakake.
  11. +4
    23 May 2014
    Lha, kok kita kaget tenan? Nazisme lan Britania Raya banget cedhak. Cukup kanggo ngelingi yen kamp konsentrasi pisanan diciptakake dening Inggris ... Lan aja lali yen Hitler digawa munggah dening kabeh jinis asu Anglo-Saki ing kana.
    1. alex 241
      + 11
      23 May 2014
      Apa maneh sing diarepake saka wong sing urip karo jaran? Saka kaendahane sing ora biasa, malah prajurit penjaga kehormatan sing berpengalaman, kaya sing ana ing Madrid!
      1. +3
        23 May 2014
        Kutipan: alex 241
        Apa maneh sing diarepake saka wong sing urip karo jaran? Saka kaendahane sing ora biasa, malah prajurit penjaga kehormatan sing berpengalaman, kaya sing ana ing Madrid!

        Pffffff.... wassat Alexander, Sugeng rawuh! hi Aku meh tumpah kopi ing keyboard saka guyonmu! Kobong ... apik
        1. alex 241
          +2
          23 May 2014
          Zhen hello Foto nyata Sajrone parade solemn kanggo ngurmati tekane Pangeran Charles lan garwane Camilla Parker Bowles ing Madrid, salah sawijining anggota pengawal kehormatan tiwas ing ngarepe Putri Letizia Spanyol, 30 Maret 2011. (Foto dening Andrea Comas | Reuters): Ing kene maneh, tinggalake kopi ing sisih pinggir: ketawa Putri saka Cornwall Camilla lan Pangeran Charles ditemoni ing Papua New Guinea
          1. +4
            23 May 2014
            Nda... Watak dongeng !!!! ngguyu



            Akibate nganggo rok!!! ngguyu
            1. alex 241
              +1
              23 May 2014
              Kutipan: Sid.74
              Akibate nganggo rok!!!

              Leres, rok, hak nganggo kilt kudu digayuh, saben kilt duwe warna lan ornamen dhewe, lan sampeyan bisa nganggo mung kanthi persetujuan saka sesepuh klan!
              1. +4
                23 May 2014
                Kutipan: alex 241
                Hak nganggo kilt kudu entuk


                Inggih, nyinggung pangeran! wassat
                1. alex 241
                  +1
                  23 May 2014
                  Zhen, sampeyan ngerti, saben taun ing Moskow ana festival band militer "Spasskaya Tower" lan pagelaran saka Skotlandia tansah paling laris! Aku ngirim video ing ngisor iki.
                  1. +2
                    23 May 2014
                    Kutipan: alex 241
                    paling didol-metu ing pagelaran saka Scots!

                    Skotlandia apik, nanging pangeran Charles ala! ngguyu Apa, nanging orkestra sing apik! apikLan video kasebut apik banget! hi
                    1. alex 241
                      +6
                      23 May 2014
                      Wong Norwegia seneng, nonton nganti pungkasan.
                      1. +1
                        23 May 2014
                        Kutipan: alex 241
                        Norse

                        Nda...Wong-wong sing apik-apik wae!!!Lan mung setaun dadi tentara!Nda..Ora ana tembung, blunder!!! sedulur hi
                      2. dmitrij.blyuz
                        +2
                        23 May 2014
                        Kaping pirang-pirang aku nonton, bungah! Wong Norwegia sing apik! Slavyanka ing pagelarane pancen ana!
            2. 0
              23 May 2014
              Kutipan: Sid.74
              Nda... Watak dongeng !!!!

              Padha mbokmenawa perang karo Kamilochka saben esuk kanggo hak nganggo rok anyar!
              Dheweke bakal mlaku menyang Conchita, lan ora mumbled kabeh limo omong kosong ing mikropon basa
      2. +2
        23 May 2014
        Apa maneh sing dikarepake saka wong sing manggon karo jaran

        Dadi ing wayah esuk, dheweke menehi panganan oatmeal.
      3. +2
        23 May 2014
        zoophiles manggon karo jaran ... lan nyatane, yen katon ing degradasi pewaris Inggris lan pitik tahta, iku wiwit akeh sadurungé saka wektu kita, elinga literacy lan cleanliness saka raja ing jaman kuna, nalika putri saka pangeran Russian. dadi kacang saka apa sing kedadeyan ing "beradab" insolence)))
        1. +2
          23 May 2014
          Kutipan: Evgen_Vasilich
          apa sing kedadeyan ing arrogance "beradab")))

          Sapa sing nari!???
          1. dmitrij.blyuz
            +1
            23 May 2014
            Lha wong wadon kok malik-malik?
  12. +2
    23 May 2014
    Saking eling-eling, dheweke ora bisa ngunggahake anake dhewe sing mangan nganggo seragam Nazi, lagi pazing! Ayo dheweke katon setengah ati ing omahe, lan ing ngendi panemune ora perlu karo pathos kaya ngono, luwih becik tetep. meneng, wedhus pinter.
  13. +3
    23 May 2014
    muspra sampeyan Charles sijine iku cara .. oh muspra.))) Skotlandia apa ana ing kono? keprungu
    1. alex 241
      +3
      23 May 2014
      Quote: MIKHAN
      Kepiye carane Skotlandia ana?
      Apik banget! Ing Moskow, dheweke seneng banget!
  14. zavesa01
    +3
    23 May 2014
    Degenerasi njupuk tol. Apa sing ana ing pasuryan, apa sing ana ing sirah.
  15. +1
    23 May 2014
    Iki tikus jancok!
  16. +5
    23 May 2014
    Ing Rusia, ing ngendi jumlah pati saka Jerman Hitler tekan, miturut macem-macem prakiraan, nganti 30-40 yuta wong, nelpon presiden Rusia Hitler minangka kejahatan internasional ing wangun penghinaan. Perlu ngukum ilat dawa kraton.
    1. 0
      23 May 2014
      Kutipan saka Sergg.
      ... Perlu ngukum ilat dawa kraton.
      Kanthi penggal sirahe raja
  17. +2
    23 May 2014
    Kelangan! Pranyata kegilaan pikun ora mung ana ing antarane para raja, nanging uga ing antarane para pangeran ...
  18. +1
    23 May 2014
    Kanggo ngina wong sing paling dhuwur saka kekuwatan gedhe - kanthi lilin ing sirahmu, sampeyan ngerti, Churlya-murlya? Preduli saka werna getihmu. Nggawa wong tuwamu menyang sekolahan krama inggil. Aja lali buku harianmu.
  19. +1
    23 May 2014
    minangka Yuryev nyathet wingi: "Yagene kita kudu peduli karo panemune pangeran sing, kaya Paman Vasya sing ora duwe omah, tangi ing genangan, kentut, muttered soko Putin lan banjur klelep menyang lalen? Apa pendapat saka Paman sing ora duwe omah. Vasya, panemu Charles pancen padha.
  20. +1
    23 May 2014
    Pakdhe Charles mung bodho cemburu karo presiden kita lan dhukungane ing antarane rakyate dhewe. Sapa lan carane ora gumunggung lan ora bengok-bengok, nanging Adolf Schicklgruber minangka wong sing hebat banget lan politisi sing nyawiji Jerman. Kejahatan perang lan sosialisme nasional beda-beda, sing kita numpes. Nanging sembarang comparison karo wong iki, ing pangertèn, malah mulya.
    1. 0
      23 May 2014
      Kutipan saka edeligor
      Pakdhe Charles mung bodho cemburu karo presiden kita lan dhukungane ing antarane rakyate dhewe. Sapa lan carane ora gumunggung lan ora bengok-bengok, nanging Adolf Schicklgruber minangka wong sing hebat banget lan politisi sing nyawiji Jerman. Kejahatan perang lan sosialisme nasional beda-beda, sing kita numpes. Nanging sembarang comparison karo wong iki, ing pangertèn, malah mulya.

      Aku pengin ngelingake sampeyan yen miturut hukum sing diadopsi dening Duma Negara Federasi Rusia, rehabilitasi Nazisme bisa dihukum pidana.
    2. 0
      23 May 2014
      ... Schicklgruber minangka wong sing hebat banget lan politisi sing nggabungake Jerman ...
      Sampeyan kudu njlentrehake - sadurunge wiwitan perang lan karusakan massal wong. Mulane, ora ana perbandingan.
  21. Rod sing nyambung
    0
    23 May 2014
    Bajingan tua!!!!! Sapi sapa sing bakal moo, nanging luwih becik dheweke meneng !!! Nazi dhewe sing paling dhuwur.
  22. necha265
    +5
    23 May 2014
    Kabeh kacilakan RUSIA mung saka Anglo-Saxon !!! Mung amarga kabijakan ideologi sing ala, perang ana ing jagad iki !!!
  23. 0
    23 May 2014
    apa worth iku kanggo gelo karo wong gemblung - mbah kakung mung mutusaké kanggo narik kawigaten manungsa waé kanggo awake dhewe, nanging ora bisa metu banget.
  24. 0
    23 May 2014
    Delengen, sampeyan wis suwe ora menek, banjur slapstick Inggris tangi. Dheweke mateni Diana lan saiki dheweke pengin Rusia. Ayo dheweke lungguh ing kraton lan bodho
    marang ibumu. wassat
  25. +1
    23 May 2014
    Merozmatik lawas! Dheweke wis getun apa sing diomongake luwih saka sepisan! wong bodho
  26. +4
    23 May 2014
    Apa kita ora kudu ngunggahake segara ing donya nganti setengah meter?
  27. +1
    23 May 2014
    Dadi padha mikir ora mung ing prim Inggris, nanging ing kabeh, minangka saiki adat kanggo ngomong, "dunia beradab", kaya-kaya menehi tandha yen Rusia minangka negara donya katelu. Yen kita pirembagan bab nilai, banjur nilai Russian kita - bener, lan ora angsal minangka asil saka seksual lan revolusi liyane - minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang kabeh iki kepala Inggris karo lintang. Wong tuwa, lan malah wong kaya pangeran, didhawuhi ngapura kabeh, nanging Kamentrian Luar Negeri Rusia, sing ngirim cathetan menyang London, kanthi bener nyatakake yen njaluk ngapura. Lan iki ditrapake kanggo sapa wae, dadi warga negara sing sederhana, utawa sing dhuwur pangkat minangka pangeran pikun. Kabeh kudu ana tanggung jawab.
  28. +1
    23 May 2014
    Adhedhasar tumindak awal, aku curiga pangeran tresna marang fasisme. Mungkin dheweke seneng banget karo Vladimir Putin, mula dheweke mbandhingake karo favorit. opo
    1. 0
      23 May 2014
      Windsors Jerman! Dheweke ora Inggris.
      Kok kaget?
  29. 0
    23 May 2014
    Nah, sawise statement resmi kuwi, njaluk ngapura resmi bakal tindakake, padha ora asing.
  30. 0
    23 May 2014
    Tarik munggah "ngluwihi pasar" lan gawe pasuryane katon luwih apik supaya bisa ndeleng apa sing metu saka cangkeme sing reged ...
  31. 0
    23 May 2014
    Wong-wong sing dicukur cilik wis mulai iri karo retorika militan "Macan Baltik", dadi wis ngigau ... Bapak mesthine nonton putrane (apa?) luwih apik ...
  32. +1
    23 May 2014
    KETEMU OPO SING DIBUKA, OPO, LAWAS SING BEKU DIRI PASTI ORA NGERTI OPO.
  33. 0
    23 May 2014
    Semono uga aku ndeleng wong-wong mau, lan aku gumun - carane bengkong! Lan pasuryan sing luwih elek, luwih elek diare lisan. Kerry, McFaul, McCain, Psaki, Ashton, lan saiki Charlie ... Aku kepengin weruh apa ana panjelasan medis babagan iki? Diagnosis?
  34. 0
    23 May 2014
    Wong-wong saka pulo iki mangsuli, uga, iki obrolan pribadi, lsp. ................ Lan aku bisa mbayangno yen V.V. ing obrolan pribadi, dheweke ngomong babagan kasunyatan manawa pangeran iki lan ibune mateni Putri Diana (sing akeh sing diomongake) Yen mung lolongan kasebut mundhak.. lan mambu!
  35. 0
    23 May 2014
    Dhuwur langgeng mung wanted kanggo elinga soko ing sajarah, nanging fellow miskin isih nunggu dhampar lan boten. vysluzhivaetsya.All Great Britain ngaso ing Bose !!!
  36. 0
    23 May 2014
    Senile edan utawa game pemikir?
    Sawise kabeh, sembarang trik reged cilik kuwi worsens hubungan antarane Rusia lan negara reged, paling ing tingkat subconscious.
  37. Ora nesu
    0
    23 May 2014
    Elit Barat mudhun saka elit, mung papan jeneng sing isih ana.
    1. 0
      23 May 2014
      Sing diarani elit wis suwe saya rusak lan ing saindenging jagad.
  38. 0
    23 May 2014
    Sampeyan kudu nonton pasar. Utamane sing kalah kaya Charles. Kayane dheweke ora bakal nyoba makutha.
  39. gusti
    0
    23 May 2014
    pangeran - pasuryan angelic katon gay didhelikake
  40. 0
    23 May 2014
    Dheweke duwe pasuryan sing ora sopan, dheweke bakal meneng, mungkin dheweke bakal lulus kanggo sing pinter nglirik
  41. Fanat1984
    0
    23 May 2014
    Yen Putin minangka Hitler, banjur Inggris nganakake pembantaian ing Afrika Kidul (ing pungkasan abad kaping XNUMX - wiwitan abad kaping XNUMX) kanggo entuk manfaat saka wong ireng? wong bodho
  42. +1
    23 May 2014
    Ora bisa dipikir! Ing putra banget disambungake karo Nazisme, ing skandal lan bahan kompromi kaya watchdog ing kutu. Lan dheweke mateni bojone Diana. Edan ing mripate sumunar
  43. +1
    23 May 2014
    Apa sampeyan umume sesambungan karo wong Eropa, ujare?
  44. C_Don
    0
    23 May 2014
    pikun. Luwih becik sampeyan nggawa bebek menyang ibu-ratu. Lan media kita kudu kurang menehi perhatian marang pernyataan "Neanderthal" kasebut. Padha kudu dieling-eling mung ing obituari, kayata: lair-urip-mati. Para abdiné padha ngluhuraké Panjenengané. Lan tutup thread kasebut ...
  45. 0
    23 May 2014
    mirip? Aku mikir banget
  46. APS
    +1
    23 May 2014
    Salah sijine anggota sing paling dhuwur ing negara sing paling agresif ing donya mesthine luwih becik meneng ... Aku mesthi lulus kanggo sing pinter ...
  47. 0
    23 May 2014
    2005
    "A skandal anyar njeblug ing kulawarga kraton Inggris. Putra ragil Diana teka menyang partai ing seragam Jerman karo swastika ing lengen klambi. Lan nasib ala - iku banjur wartawan koran Sun kejiret wong. Akibaté, kaca ngarep salah siji saka publikasi London paling populer iki decorated karo foto saka pangeran ing judhul Nazi Harry.
    Harry paling ora njaluk ngapura sawise 2 dina:
    .....Iku pilihan rasukan lan aku njaluk ngapura, "Harry mratobat. Dewan Yahudi Inggris nampa njaluk ngapura. "We are pleased sing pangeran wis apologized," Dhéwan ngandika ing statement. "Kedadeyan kasebut ana rasa ala, utamane sadurunge Dina Pengetan Holocaust, ing ngendi kulawarga kerajaan bakal dadi peran utama."
    1. zavesa01
      +1
      23 May 2014
      Kanggo dheweke, fasisme minangka kostum. Sampeyan bisa langsung ndeleng pendidikan Eropa ing universitas "paling apik", siji tembung - omah kraton.
  48. joker55
    0
    23 May 2014
    Wong Inggris sing bodho!!!Dideleng dening pangeran!
  49. 0
    23 May 2014
    Ibune kudu ngambung lambene, bakal nyawang putrane, wong goblok getih kraton.
  50. 0
    23 May 2014
    pantes diremehake! Cekakipun, piyambakipun ngalahaken piyambak lan wicaranipun Bilyat!
  51. +1
    23 May 2014
    Bandhingane tipis. Charlik ora duwe imajinasi, lan uga kecerdasan. Perangko degenerasi katon. Wong bodho iki kudu dielingake yen Hess mabur menyang London, dudu Moskow. Persahabatan karo Nazi iku murni Inggris, lan mengko Amerika.
    Lan Hitler nggawe kamp konsentrasi ing gambar sing ana ing Afrika Kidul, ing ngendi "pembela hak lan kabebasan paling apik ing donya" nahan tawanan Boer.
    Wong-wong mau tau dadi "Inggris Bangga," nanging dheweke dadi asu murni ing panas, dilat bal saka asu ireng Amerika.
  52. +1
    23 May 2014
    Kepala wastafel lan komandan washcloth ... Leprechaun tuwa wis edan.
  53. +2
    23 May 2014
    Pitakonan prasaja kanggo Yang Mulia:
    Kepiye Yang Mulia netepake pamboman Dresden tanggal 13-15 Februari 1945 dening Angkatan Udara Kerajaan Inggris lan Angkatan Udara Amerika Serikat, sing, miturut perkiraan paling konservatif, mateni paling ora 25 ewu wong, umume warga sipil, lan numpes luwih saka setengah saka Simpenan omah kutha kang? Utawa kasunyatan iki minangka conto liyane saka demokrasi absolut?
  54. +1
    23 May 2014
    Quote: Sinbad
    Dadi padha mikir ora mung ing prim Inggris, nanging ing kabeh, minangka saiki adat kanggo ngomong, "dunia beradab", kaya-kaya menehi tandha yen Rusia minangka negara donya katelu. Yen kita pirembagan bab nilai, banjur nilai Russian kita - bener, lan ora angsal minangka asil saka seksual lan revolusi liyane - minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang kabeh iki kepala Inggris karo lintang. Wong tuwa, lan malah wong kaya pangeran, didhawuhi ngapura kabeh, nanging Kamentrian Luar Negeri Rusia, sing ngirim cathetan menyang London, kanthi bener nyatakake yen njaluk ngapura. Lan iki ditrapake kanggo sapa wae, dadi warga negara sing sederhana, utawa sing dhuwur pangkat minangka pangeran pikun. Kabeh kudu ana tanggung jawab.

    Ayo kula njlentrehake. Padha nganggep Rusia minangka negara normal - sawise kabeh, ekonomi kalima ing donya, lan wis disimpen Eropah saka dhewe luwih saka sapisan, lan saka machinations saka makutha Inggris kakehan. Yen ora, dheweke ora bakal mbandhingake pimpinan kita karo karakter favorit - Hitler lan Napoleon. Nalika padha njaluk kita kanggo gas lan lenga, padha ngomong sing kita saka "katelu" donya, nanging dina iki kita ora mbayar manungsa waé maneh. Nanging titik sing digawe babagan revolusi seksual bener. Miturut pendapatku, Pak Pangeran minangka salah sawijining wakil sing paling padhang, mung "kaya pangilon saka revolusi seksual," kaya Leo Tolstoy saka Rusia. Pitakonan yaiku, kenapa ana wong sing nglebokake tembung "mabur" ing sirah lan lambe? Inggih, sepisanan, ing basa Rusia, ujar: "tembung kasebut dudu sparrow, sampeyan ora bakal nyekel," lan yen ana wong sing dihormati njaluk ngapura, kaping pindho, VVP kudu ngrayakake ulang taun kebangkrutan "sekutu" pasukan ing Normandia ing 1944 , lan rawuh ing kono, ketoke, padha arep ngubengi iki jenis statements, saéngga ngremehake peran Rusia ing Perang Donya II. Dadi, kaya sing dikandhakake saiki, iki minangka slip Freudian.
  55. +1
    23 May 2014
    Kajaba iku, London nyemplung maneh menyang kutha kasebut. Dheweke nanggapi protes kita yen dheweke ora arep ngrembug tembung-tembung saka pewaris tahta lan narik kawigatosan kita yen kita ora kudu nusuk irung menyang pemilihan Ukraina. Aku driji Putin ing tombol wis gatel. Lan kasunyatan manawa Kulon wis bersekongkol kanggo ngedhunake Rusia ora katon maneh kanthi mata telanjang. Kahanan kita ala. Kanggo kabeh bantahan kita, mung moyoki minangka respon.
  56. Pantai Sanyok
    +1
    23 May 2014
    Nanging apa sampeyan bisa nindakake nalika Nazisme ing sajarah Eropah mung precedent kanggo manifestation saka kekuatan lan bakal. ora dadi beda. Liyane iku kita ndeleng wong-wong mau minangka beda lan iki wis kesalahan kita, kita bakal mbayar karo getih kita. Prinsip, minangka tansah.
  57. Komentar wis dibusak.
  58. +1
    23 May 2014
    Paman Elizabeth II, Edward VIII, dikenal amarga kontak pribadi karo pimpinan Nazi Jerman lan, bebarengan karo garwane, ketemu karo Hitler. Bibi Pangeran Charles, Sophia, nikah karo perwira SS. Putra Pangeran Charles, Pangeran Harry katon nganggo seragam Nazi ing pesta Halloween.

    http://ria.ru/world/20140523/1008977493.html
  59. kamulyan45
    +1
    23 May 2014
    Porfiria

    Porphyria (pranala njaba) (Yunani kanggo ngumbah ungu) minangka kelainan getih sing umum banget ing kulawarga kraton Eropah (link njaba) lan ing Tsars Rusia, ing ngendi inbreeding meh dadi aturan. Kita dikandhani manawa penyakit iki, sing ana ing macem-macem wujud, nyebabake mitos Dracula amarga wong sing nandhang porfiria dipeksa mulihake getihe, liwat dialisis utawa ngombe.

    Bisa ditambahake yen kekuatan kanggo mecah coke sintetik saka esuk nganti sore, sawetara getihe wong dadi bosok, kudu ngombe getih seger ing wayah esuk kanggo sarapan [5] (link njaba) . Iku bisa uga katon luar biasa, nanging bener.

    Debat kasebut rame lan kulawarga kraton, kalebu Inggris, nolak pancen dadi korban penyakit iki, amarga leluhure George III lan Mary Stuart diduga. Charlotte, putune Ratu Victoria, uga duwe porfiria, uga ibune Vicky utawa seduluré Ratu Elizabeth, William saka Gloucester.

    Mesthi, ana kemungkinan Pangeran Charles nyatakake ing Oktober 2011 yen dheweke keturunan Dracula (link njaba) dening mbah putri, Ratu Mary.

    Kajaba iku, Dracula dudu mitos, uga ora ngombe getih utawa nglindhungi awake saka sinar srengenge. Lan apa sing dikarepake kanggo getih? Iki bocah-bocah putih, mesthi.

    Mung kanggo informasi umum. Kajaba iku, kulawarga kerajaan Inggris melu pedofilia, pesta setan, ngontrol perdagangan narkoba ing Eropa utawa malah ing jagad iki.
    http://metatv.org/sur-les-pratiques-pedophiles-et-satanistes-de-la-famille-royal
    e-anglaise
  60. +1
    23 May 2014
    Asu bark - kafilah maju. Apa sing diomongake bocahe ibu iki?
  61. zol1
    +1
    23 May 2014
    Sakit ing sirah! Apa maneh sing arep diomongake?!
  62. 120352
    +1
    23 May 2014
    Pangeran iku tokoh negara. Dheweke tanggung jawab kanggo negara, lan negara kanggo dheweke. Saiki ayo padha mangsuli. Padha kudu nyatakake boikot. Aku ngerti, kita ora duwe perdagangan khusus utawa hubungan liyane karo Inggris. Kita ora bakal cilaka. Lan hubungan dagang sing ana karo dheweke kudu mandheg. Dheweke bakal rumangsa, negarane cilik.
  63. +2
    23 May 2014
    Aku bisa mbaleni iki maneh:
    Anglo-Saxon ora banget keganggu karo fenomena kaya fasisme. Iki schemers jahat mung kasengsem ing gol lan kapentingan dhewe, lan iku ora Matter dening cara apa padha entuk. Conto sing nggumunake yaiku kahanan saiki ing Ukraina. Yen nalika Perang Donya II kita ora miwiti nyentak Reich Hitler, mula dheweke ora bakal mbukak ngarep liyane. Sekutu sialan! Setengah apik saka henchmen Hitler diselehake ing swiwine. Ing Inggris lan AS mesthi ana akeh penggemar Hitler (kayane, kalebu kulawarga kerajaan)
    Apa sing arep diajak ngomong? Mungsuh - padha mungsuh!!!
  64. +1
    23 May 2014
    Ya, pikun tuwa ... siji tembung -
  65. +1
    23 May 2014
    katon kaya fly agaric kerut ... nanging umume luwih apik kanggo nonton anakku nalika mlaku-mlaku nganggo seragam Nazi ... sanajan bisa ... isih cilik lan bodho.
  66. +1
    23 May 2014
    nampa jejuluk "pangeran ngganggu."

    Sialan... iku dheweke, dudu pangeran.
  67. +1
    23 May 2014
    Aku nggambar pangeran iki
  68. +1
    23 May 2014
    Produk inses
  69. yulka2980
    +2
    23 May 2014
    Dheweke wis kesel banget karo Hitler! Biyen, Putin dibandhingake karo Stalin, nanging saiki katon gaya dadi tiran. wassat Charles wis lawas tongkat minangka ibune am
  70. Bangga
    +1
    23 May 2014
    Skotlandia bakal enggal lunga saka Inggris, wong-wong sing dicukur cilik bakal ilang rasa wedi ...
  71. +1
    23 May 2014
    lan wong bodho iki ngelingake aku ing penampilan -
  72. 0
    23 May 2014
    Ibu Jepang, jarene..... paling ora ngormati awakmu
  73. galak
    0
    23 May 2014
    "An Englishwoman is shitting" ungkapan iki wis dikenal wiwit jaman Ivan the Terrible. Miturut cara, para pelaut kita nguwasani pasuryan para peminum lemon ing tavern pelabuhan ing abad kaping 17,18, 19 lan 21 nggunakake ungkapan iki minangka umpan. Wiwit saiki punika XNUMX. abad, sampeyan ora bisa nyekel pangeran ing tavern port (kang tega) , Aku suggest ngirim gulungan kertas jamban karo kepinginan kanggo tundhuk karo standar kesehatan dhasar!
  74. 0
    23 May 2014
    Incest raja-raja ora nyebabake kabecikan lan nduwe pengaruh negatif ing otak.
  75. negeroi
    0
    23 May 2014
    Persis! Wong wadon Inggris iku ngentut. Kaya biasane. Pangeran ngomong apa-apa? Apa ora sing mateni garwane nalika dheweke nyemir sungu? Ya, apa sing diijini sapi ora cocog karo Jupiter. wong mikir liyane. Nanging ing kasus apa wae, Ora ana cara sing bisa dadi moralizer. Kanggo mbandhingake kaya ngono, moncong lan tangan kudu bebas saka getih lan bulu. Nanging ana wong sing perang ing Irak, Afghanistan, ngebom Libya, lan mateni bojone. ora bisa ngomong ala bab wong, sapi sing bakal moo.
  76. b.sh.d.13
    0
    23 May 2014
    Aku sinau Charles iki kene. Iki ora mung wong bodho, utawa dheweke lair kanthi cara iki utawa dheweke ditinggal nalika isih cilik. Iki bocah, mung bocah diwasa. Dheweke dolanan dolanan ing kana, dolanan karo prajurit ing omah lan sepur, mula dheweke ora dipercaya karo urusan pemerintah. Iki mbokmenawa kudu ngomong soko. Lan carane menarik reaksi Ratu Britania Raya marang antics, kanggo antics Nazi putrane? Sawise kabeh, ratu kasebut minangka perawat nalika Perang Dunia II lan mbantu para prajurit sing nglawan Hitler.
  77. XYZ
    0
    23 May 2014
    Iki carane kita beda-beda saka wong-wong mau. Kita kudu entuk ngagem headdress militer, lan kanggo wong-wong mau - rok. Aku langsung eling yen ing Afrika nglawan Rommel padha sinau kanggo nyekel ngarep mung nalika rasio pasukan 1 kanggo 3 ing sih.
  78. Vlad Gor
    0
    23 May 2014
    Nyatane, kabeh kulawarga kraton iku fasis. Kajaba iku, fasisme diwarisake. Pira wong ing donya sing wis dirusak sajrone pirang-pirang abad sing dikuasai? Dibandhingake karo wong-wong mau, Hitler minangka bocah cilik sing nakal. ya
  79. 0
    23 May 2014
    Ing sawetara cara, dheweke lan wong ora seneng. Padha manggon ing donya dhewe, banget pedhot saka kasunyatan! Nanging sampeyan kudu nyaring pasar kabeh wektu, ora preduli ing ngendi sampeyan!
  80. Komentar wis dibusak.
  81. 0
    23 May 2014
    wong bodho Inggris! Sirahe kosong, lan ilate kaya ula.
  82. 0
    23 May 2014
    Lan rok kasebut malah cocog karo dheweke :)
  83. 0
    23 May 2014
    Ana "purpura" sing jelas ing rai, penyakit genetis raja-raja, saka perkawinan consanguineous. Asu lan raja ora ngakoni kekerabatan!
  84. 0
    23 May 2014
    Apa iku pangeran utawa ora, iku m.u.d.a.k. kondhang!
  85. 0
    23 May 2014
    Dheweke katon kaya Bush Jr., ing penampilan lan prilaku badut sing bodho.
    Mbok ana anak haram... Bush mlaku-mlaku karo bajingan sing ora adoh.

    Ing politik Barat iki, wong bodho ngoyak wong bodho karo wong bodho. Dheweke wis bisa nggawe koloni badut dhewe. Kita bakal ndeleng dheweke kaya ing sirkus. lan nyumerepi tandha - AJA ENTUK KANGGO TANGAN, iku nular!
  86. 0
    23 May 2014
    Asu menggonggong, nanging kafilah maju, paribasan timur iki ora bisa teka ing wektu sing luwih apik.
  87. 0
    23 May 2014
    Pangeran mbandhingake GDP karo Hitler ... Inggih, nganti titik tartamtu, Hitler minangka wong sing ngunggahake Jerman saka dhengkul.
    Nanging degenerate iki, matur nuwun Gusti, ora bisa dibandhingake karo Churchill!
  88. dmitrij.blyuz
    0
    23 May 2014
    Loro sedulur, siji Natsik, siji pahlawan, lan siji bakal Kain.
  89. Voenruk
    0
    23 May 2014
    Ora wonder Diana ngapusi dheweke
  90. MADE_IN_USSR
    0
    23 May 2014
    Kabeh jancok sampeyan kurang ajar CHMYRI SOFAS
  91. 0
    23 May 2014
    Wong lanang sing diijolke Diana kanggo sawetara jenis scarecrow langsung, lan malah karo pakulinan saka prostitusi, mung bisa dadi panguwasa antarane prostitusi. Kalebu sing politik.
  92. 0
    23 May 2014
    Wis ngadeg makutha tiba metu saka panggonan?
  93. 0
    23 May 2014
    Inggih, sampeyan wis dadi lengkap ditempelake ing sabar. Ora ana gunane dheweke ora bakal dadi raja; Ibu Ratu luwih ngerti babagan masalah sirahe tinimbang kita. Inggih, kula lulus 3.14 kaya wong bodho. Dheweke dudu tokoh politik, dheweke mung tukang jagal alas. Saben kulawarga duwe wedhus ireng, kaya sing dikandhakake.
  94. 0
    23 May 2014
    Inggih, awit Putin punika Hitler, iku wektu kanggo miwiti FAA ("Topol") ing London
  95. 0
    23 May 2014
    Saben kulawarga duwe wedhus ireng! Menapa malih, ing moncong lan ing sirah ... Pepatah populer bener kanggo kabeh wong! wassat
  96. 0
    23 May 2014
    Kanthi hormat dhumateng para ratu lan para pewarisipun...
    Ora masalah mbuwang label.
    Sayange yen ing Rusia ora ana wong sing setingkat Char sing bisa menehi jawaban pangilon, ngumumake yen Anglo-Saxon minangka bangsa sing mundur. ngguyu .
    We are reaping kesalahane 1917.
    Sanajan ... ana Putin, lan kasepene cocog karo raja.
    Nanging, Gusti Allah maringi pangandikane minangka ukuran kabeh.
    Kepiye tembung Putin iki ... ngadeg?
  97. 0
    23 May 2014
    Dheweke kudu ditindhes ing rai, kanthi gaya Rusia, supaya dheweke mikir apa sing kudu diucapake. Nanging sayang - lengenku cendhak sad

    Miturut cara. Ing ulang taun kaping 60 saka Kamenangan, ana sawetara wawancara karo para veteran Jerman. Lan salah siji saka wong-wong mau ngandika kira-kira ing ngisor iki: "Sajarah, mesthi, wis sijine kabeh ing panggonan. Nanging kita Jerman, sadurunge utawa sawise Hitler, urip luwih apik tinimbang ing wong." Ora ana alesan kanggo ora percaya karo wong sing umure 80 taun.
  98. 0
    23 May 2014
    Mbokmenawa, peran lambang, sing, luwih-luwih, ora ngrampungake apa-apa, minangka beban sing abot. Lelucon kuwi mung njalari rasa welas asih.
  99. Komentar wis dibusak.
  100. 0
    23 May 2014
    Muga-muga Pak Putin ora salaman ing rapat tanggal 6 Juni, nanging siji-sijine dheweke bakal ngelingake kepiye putrane nganggo seragam SS supaya wong kraton bakal isin.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"