Agen intelijen Amerika Spy OSCE

47
Miturut pawarta kasebut "RT in Russian", nuduhake koran Jerman Die Presse, Badan Keamanan Nasional AS ngintip kantor Organisasi Keamanan lan Kerjasama ing Eropa. Data saka arsip mantan pejabat NSA Edward Snowden dikutip, saka ngendi OSCE kasebut ing Dokumen Kerangka Prioritas Intelijen tanggal 9 April 2013.

"Miturut dokumen kasebut, obyek kapentingan kanthi tingkat prioritas kaping papat yaiku kegiatan kabijakan luar negeri OSCE, lan masalah kontrol senjata ditugasake ing tingkat katelu," cathetan publikasi. Uga dicathet yen NSA bisa nembus jaringan komputer OPEC, uga nyelehake bug ing markas Badan Tenaga Atom Internasional, sing entuk prioritas paling dhuwur.

Wina minangka titik penting kanggo intelijen Amerika. "Luwih saka 17 diplomat manggon ing kene, lan kabeh nuduhake manawa organisasi internasional, uga kedutaan Rusia, Iran lan Korea Lor, minangka target utama," tulis koran kasebut.

Miturut publikasi, Amerika kasil nyambung menyang simpul Internet infrastruktur ing Wina, duwe kesempatan kanggo njupuk data liwat kabel serat optik backbone.

Kajaba iku, Austria ora mung dadi target NSA, nanging uga mitra. Amerika ngirim informasi sing ditampa menyang lembaga intelijen lokal.

OSCE minangka organisasi regional paling gedhe ing donya kanthi anggota 57 saka Eropa, Amerika Utara lan Asia Tengah. Antarane tugas utama organisasi: nyegah konflik, ngontrol panyebaran gaman, pangayoman hak asasi manungsa, ngawasi Pemilu lan pangembangan institusi demokratis.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 14
      23 May 2014
      Lha, kepriye carane negara-negara ngurusi kanca-kancane supaya ora adu tangan.
      1. +7
        23 May 2014
        Ya, aku bakal weruh, padha ora tenan kick, akèh-akèhé saka negara Kulon mlaku-mlaku ing sikil mburi ing ngarepe Amers.
        1. +5
          23 May 2014
          Hmm ... Intelligence ora turu !!! Aku mikir kita ora luwih elek ...
          1. +1
            23 May 2014
            Agen intelijen Amerika Spy OSCE
            Ora spying, nanging supervising! Yen bos ngontrol (ngawasi) karya bawahan, mula iki ora kaya spionase. Utawa ana wong sing ragu yen OSCE ora dikontrol dening Amerika Serikat?
            1. 0
              23 May 2014
              Utawa ana wong sing ragu yen OSCE ora dikontrol dening Amerika Serikat?
              Apa sampeyan, apa sampeyan? Padha duwe "demokrasi!" nglirik
        2. +1
          23 May 2014
          Kutipan saka MOISEY
          Ya, aku bakal weruh, padha ora tenan kick, akèh-akèhé saka negara Kulon mlaku-mlaku ing sikil mburi ing ngarepe Amers.

          Nah, yen populasine dhewe meneng amarga nglanggar kebebasane, Eropa bakal luwih meneng.
        3. AnakKuburanKuda
          0
          23 May 2014
          Lan padha bakal digunakake kanggo iku lan iku, padha wis digunakake kanggo iku.
          1. 0
            23 May 2014
            Lan padha bakal digunakake kanggo iku lan iku, padha wis digunakake kanggo iku.


            Sing mesthi! Paling ora karo ... ing mripate - kabeh iku ebune Gusti Allah ...
          2. 0
            23 May 2014
            Ya iku bakal apik tenanyen AS ora ngetutake.
            Kabeh jagad iki "dirawat".
            Wah, penasaran banget!
            1. 0
              23 May 2014
              miturut pendapatku, luwih gampang kanggo dhaptar ing driji sing ora dituruti
      2. 0
        23 May 2014
        Carane ora Spy. Lha kok obama kethek kupinge gedhe. Lan liyane .... ora ing kasus, amarga kethek duwe cangkeme gedhe.
      3. 0
        23 May 2014
        Demokrasi Amerika main demokrasi karo wong Eropa, nanging sing terakhir ora ngerti babagan iki ...

        Dheweke mung ngumpulake bahan kanggo transfer EURODOM (ing kaca) -2 ...
        1. kamulyan45
          +1
          23 May 2014

          Miturut publikasi, Amerika kasil nyambung menyang simpul Internet infrastruktur ing Wina, duwe kesempatan kanggo njupuk data liwat kabel serat optik backbone.
          Dadi apa?
          KILAT!!
          Sistem elektronik CEC Ukraina dirusak telung dina sadurunge pemilihan

          "We, #CyberBerkut, ing protes marang legitimization saka Kadurjanan junta Kiev, rampung numpes jaringan lan infrastruktur komputer saka Komisi Pemilihan Tengah Ukraina. digawe ing kontrol penuh Amerika Serikat wis mandhek kanggo ana" .

          Sadurungé, CyberBerkut nyatakake: Kita, CyberBerkut, ngumumake mbesuk sing diarani "pemilihan Presiden Ukraina" ora sah.

          Nindakake kampanye pemilu ing wektu nalika wartawan lagi nglangi ing guo, lan calon presiden diantemi dening Nazi iku SINIS.
          Nuntut pemilih pilihan ing wektu nalika junta kobong lan peracunan sing ora setuju karo kawicaksanan iku ora MORAL.
          Nganakake pemilu ing negara sing rusak amarga perang sipil yaiku KRIMINAL.
          Para impostor sing ngrebut kekuwatan ing Kyiv, reveling ing impunity dhewe, siyap kanggo banjir negara kita karo getih, pit sadulur marang sedulur, ngedol wong dadi budak kanggo oligarki, mung kanggo tetep ing palung. Kanthi nganakake pertunjukan sing dipentasake dening Barat sing diarani "pemilihan presiden Ukraina," junta anti-rakyat ngarep-arep bisa nggawe legalisasi dhewe.

          Elinga yen ing esuk 22 Mei, sistem elektronik kanggo ngetung swara saka CEC Ukraina gagal, operasi peralatan jaringan komisi diganggu, data saka komputer anggota CEC dirusak, situs web ora bisa digunakake.

          Waca liyane: http://rusvesna.su/news/1400830015
          Ngene tradisi
      4. Komentar wis dibusak.
      5. 0
        23 May 2014
        Lha, kepriye carane negara-negara ngurusi kanca-kancane supaya ora adu tangan.
        Lan kita ora kudu nguap, kanggo ngawasi "mitra", mung tanpa wahyu skandal, kayata snowden. eseman
    2. + 14
      23 May 2014
      offtopic - nuwun sewu, nanging iki informasi penting!

      Tanggal 25 Juni, peluncuran pisanan saka kosmodrom Plesetsk saka kendaraan peluncuran Angara sing janjeni kanthi model kargo dijadwalake.

      http://itar-tass.com/nauka/1208931
      1. +3
        23 May 2014
        News usus timur! Matur nuwun! ombenan apik apik
        1. +2
          23 May 2014
          Muga-muga Gusti Allah maringi supaya kabeh bisa SUKSES!
    3. +2
      23 May 2014
      Layanan khusus P & ndostan ing repertoar ... Kasunyatan yen aku duwe paranoia ora ateges forum kita uga ora dituruti keprungu keprungu ngguyu ngguyu hi hi
      1. +1
        23 May 2014
        Ayo padha nonton, supaya padha ngerti apa padha mikir bab wong-wong mau, lan apa padha pengin, sesuai karo carane padha telek WORLD kabèh!
        1. +2
          23 May 2014
          Voyers siji, & la! basa basa ngguyu ngguyu
    4. +4
      23 May 2014
      Mania dheweke nguping kabeh wong, ngintip, wedi yen bakal dibuwang, apa sing kudu ditindakake yaiku diagnosis!
      1. +3
        23 May 2014
        Iki dudu mania, iki petungan sing ketat.Sapa sing duwe informasi, dheweke duwe jagad.
        1. +1
          23 May 2014
          Iku ora ngganggu! ..
    5. +4
      23 May 2014
      Miturut cara, ing Wina, tutup kasur uga diketok dening Kedutaan Besar Rusia. Luwih becik yen dheweke njiwit irung utawa tamparan tangan, supaya ora telik.
    6. +5
      23 May 2014
      Sapa sing ora nguping? Kanggo bojo, uga, mbokmenawa, lan wiretapping lan ndjogo ... wong lanang urip seneng. Aku ngira yen dheweke mung ngomong babagan cuaca ing antarane awake dhewe, lan malah dheweke ngejar Putin amarga angin topan lan tornado. ngguyu
    7. Joyly Roger
      +3
      23 May 2014
      Dheweke ora mung nari, nanging uga nguping.
    8. Khalmamed
      +4
      23 May 2014
      iku menarik apa entitas infernal saka Amerika Serikat (invent, kringet lan whine) saka Eurogaea dying ... bakal teka menyang raos ...? ora ana bahan mentah ..., ora ana gas ..., bahan mentah (ora ana batu bara, utawa gas shale) ora mungkin ditampa saka Ukraina .... kajaba kabeh Slavs, crests lan Bendero-fasis dipateni lan dipotong dadi organ...
      (matur nuwun kanggo hangar)
    9. buser
      +4
      23 May 2014
      luwih menarik kanggo sinau babagan sing ora audisi ...
      1. +2
        23 May 2014
        Iki, kamarad, minangka cara sing trep kanggo nggawe dhaptar mungsuh.
      2. +2
        23 May 2014
        Kayane dheweke nyoba ngrungokake kabeh wong, sanajan ora kabeh bisa ditindakake.
    10. +3
      23 May 2014
      mungkin mereka saling tembak.. sekutu..
    11. Dbnfkmtdbx
      +3
      23 May 2014
      Nanging aku ora ngerti apa-apa kenapa Amerika kudu nguping kanggo ngintip nalika sing dibutuhake mung panjaluk sing gampang saka Eropa supaya ngerti yen Eropa minangka negara Amerika, mula kenapa nguping awake dhewe sing lucu wis ana penyakit. wong bodho
    12. +3
      23 May 2014
      Penganiayaan mania. Iki minangka penyakit saka wong sing lara mental. Iku wektu dhuwur kanggo nemtokake kabeh kasur kanggo wong bodho
    13. Rod sing nyambung
      +1
      23 May 2014
      Ora ana sing kudu dilewati..... Kabeh wong nganggo tali cendhak!!!
    14. +3
      23 May 2014
      Ditutul, lan seneng ... Mung sawetara jinis BDSM ...
      Nanging ana siji kasunyatan sing ora ketompo carane akeh wong ngrungokake obrolan kita bab Crimea, padha ora ngerti apa kita bakal nindakake.
      R.S. Ya, aku lali, aku tau maca yen militer kita ngomong kanthi alegori. Obrolan kasebut kaya mangkene:
      - Where is boatswain?
      - Ya, ana, ing rembulan, kethek goresan.
      1. +2
        23 May 2014
        Kriptografer Jerman ing WWII: "Gampang kanggo decipher cipher Rusia, ora bisa dingerteni!" apik apik
    15. +2
      23 May 2014
      Agen intelijen Amerika Spy OSCE

      Lan apa? Ana sing mangu-mangu? wong bodho
      Utawa apa SVR kita, contone, ora nindakake padha? keprungu
      Nyuwun Aku ora ngerti reaksi apa sing ditunggu-tunggu media, nerbitake ... um ... "kabar" kanggo kaping nth.
      Luwih becik yen dheweke ngandhani babagan cara ... nglirik
      1. +1
        23 May 2014
        Losharik lungguh ing kabel.
    16. +2
      23 May 2014
      dadi opo . Rasmussen ngrekam Putin ing obrolan pribadi ing dictaphone, lan kalbu ora nyiksa dheweke. Padha duwe ing Course saka iku, ora ana siji ing Eropah utamané isin. Toppers kasur gay aktif, wong Eropa pasif. Cara urip lan pandangan jagad Anglo-Saxon sing hina.
      1. 0
        23 May 2014
        Cukup - GAY! Lan aktif, pasif - supaya setan diurutake ing neraka !!! am am am am am
    17. Arsenal
      0
      23 May 2014
      Badan Keamanan Nasional AS ngintip kantor Organisasi Keamanan lan Kerjasama ing Eropa.

      Inggih, kaya, "Sampeyan ora bisa nolak, banjur seneng-seneng."

      Mulane dheweke lan Geyropa ... lol
    18. +1
      23 May 2014
      Amerika mbayangno piyambak minangka negara infallible lan uncontrolled, lan bangga iki nyegah wong-wong mau saka looking watara, ngerti inti saka apa wis kedados ing donya lan nampa aturan liyane saka game politik, lan iki bakal numpes wong. Eropah Kulon, nguber kabijakan sing padha karo Amerika Serikat, ngerti yen dheweke lungguh ing sangisore kakang, malah ora nyoba nolak, amarga ngerti yen bisa urip ngluwihi sarana lan mung gumantung ing donya. Amerika Serikat. Dadi ora ana sing nggumunake yen Kulon wis mbatesi owah-owahan geopolitik ing donya lan, pisanan, ing hubungane karo Rusia. Miscalculate purun saka Kulon. Ora akeh sing bisa sampeyan bayangake minangka wong sing nyekel jenggot marang Kang Maha Kuwasa.
    19. 0
      23 May 2014
      Ing jaman biyen, kabeh "pantauan-wiretapping" iki minangka RAHASIA B-O-BESAR, lan saiki, kabeh wis cetha kanggo kabeh wong, kaya dinane Gusti Allah.
      Apa "mata-mata" iki bisa dikandhani yen KITA ngerti apa sing sampeyan ngerti ...
      NANGING OPO KOWE ORA NGERTI, KOWE BAKAL NGERTI YEN ORA PENTING MANEH KANG KITA...
      Aku sing wong saka tingkat Lavrov, Putin uga weruh saka ndjogo wong, lan ora bakal "ngomong" kakehan kanggo kompromi piyambak utawa negara.
    20. 0
      23 May 2014
      Pancen angel percaya yen NSA mung spying, luwih kaya wong Gayropians dhewe sing nyurung bokonge.
    21. 0
      23 May 2014
      Lan sing bakal mangu! Lan eavesdrop, lan ngintip! Energi sing bakal, nanging ing arah tentrem!
    22. 0
      23 May 2014
      Kayane aku ora nulis artikel babagan sapa sing dituruti wong Amerika, nanging babagan sapa sing durung dituruti. Yen ana, mesthi ...
    23. 0
      23 May 2014
      Quote: armageddon
      Hmm ... Intelligence ora turu !!! Aku mikir kita ora luwih elek ...

      Ya, sawise kabeh, dheweke sinau babagan spionase))
    24. Alexander 68
      0
      23 May 2014
      Dheweke bakal ngilangke awake dhewe - dudu pertama kali ing Eropa nampa idu ing rai. Kayane kabeh Uni Eropa kanggo Amerika Serikat kaya republik pisang.
    25. EvgTan
      0
      23 May 2014
      Ayo padha Spy! Wektu bakal ngandhani ngendi dheweke bakal.
    26. Arh
      0
      23 May 2014
      Lan padha kaya ngono, malah Spy komputerku!)))
    27. 0
      23 May 2014
      yen Amerika wis mandheg ngintip wong liya, campur tangan ing urusane wong liya, ngrusak pamrentah lan negara sing ora pantes, mula ora ana maneh.
    28. 0
      23 May 2014
      Bobik mesti ngerti panggonane!!!
    29. 0
      23 May 2014
      Apa ana sing ngerti sapa sing NSA ora spy?
    30. 0
      23 May 2014
      Ora saben wong ngerti ing omah - Ing AS, tumindak "American Spring" njupuk Panggonan http://s-narodom.ru/usa/174-v-ssha-prohodit-akciya-amerikanskaya-vesna.html, Mungkin padha bisa menehi bantuan kamanungsan, ngirim ban ?
    31. 11111mail.ru
      0
      23 May 2014
      A guyon ing subyek. Ing patemon antarane Brezhnev lan Ford. Gerald Ford kandha marang Lena: sampeyan ora duwe demokrasi, contone, sampeyan ora bisa ngritik presiden, nanging ing AS, sapa wae bisa menyang alun-alun lan bengok-bengok yen dheweke ora setuju karo kebijakan presiden Amerika. . Lyonya: sampeyan salah, sapa wae bisa metu menyang Alun-alun Merah lan bengok-bengok kaya ngono!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"