Ing 2019, penerbangan pisanan saka kompleks penerbangan jarak jauh sing janjeni bakal ditindakake

84
Miturut pawarta kasebut ITAR-TASS, kanthi referensi menyang Panglima Angkatan Udara Rusia, Letnan Jenderal Viktor Bondarev, ing 2019 penerbangan pisanan saka kompleks penerbangan jarak jauh (PAK) sing janji bakal ditindakake. penerbangan (YA).

"Ing 2019, penerbangan pisanan (pesawat. - ITAR-TASS) kudu rampung, ing 2023 - rampung tes negara lan pangiriman menyang pasukan," ujare Bondarev ing konferensi pers sajrone kompetisi Aviadarts-2014.

PAK DA minangka pembawa bomber strategis generasi anyar sing dikembangake dening Tupolev. Iki minangka pesawat dhasar anyar sing bakal ngganti pesawat strategis Tu-95 lan Tu-160. Sadurungé, Panglima Angkatan Udara nyathet yen bakal dadi pesawat subsonik.

Miturut Viktor Bondarev, pasukan kasebut bakal nampa penerbangan garis ngarep PAK pisanan (FA) - pejuang T-50 - ing 2016.

PAK FA (T-50) yaiku pesawat tempur multirole generasi kaping lima sing dikembangake dening Biro Desain Rusia Sukhoi. Penerbangan pisanan ditindakake ing taun 2010.

Kajaba iku, ing taun iki Angkatan Udara bakal nampa pesawat transportasi militer Il-76MD-90A (Il-476).

"Taun iki kita entuk sing pertama (pesawat - ITAR-TASS). Lan luwih, nganti 2020, 38 potongan liyane kudu ditampa, "ujare panglima.

Il-76MD-90A minangka pesawat Il-76 sing wis dimodernisasi banget, sing dibangun ing pabrik penerbangan Aviastar-SP ing Ulyanovsk, sing dadi bagéan saka United Aircraft Corporation.
  • http://itar-tass.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

84 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 18
    23 May 2014
    Aku optimistis banget. Ayo ndeleng.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +4
        23 May 2014
        Kutipan saka zanoza
        Fantasi, bye, nggambar siluet ing ngisor iki

        sketsa lawas :)
        Nganggep siluman, keels kudu beveled-ambruk ... lan KIS (variable sweep wing) kanggo subsonik-perlu.
        1. +1
          23 May 2014
          Kutipan: Rus2012
          Kutipan saka zanoza
          Fantasi, bye, nggambar siluet ing ngisor iki

          sketsa lawas :)
          Nganggep siluman, keels kudu beveled-ambruk ... lan KIS (variable sweep wing) kanggo subsonik-perlu.

          Saiki kanggo pers mbukak bisa ngomong apa wae (siluman, subsonik, lsp). Ayo ndeleng apa sing sejatine ditindakake.
    2. +5
      23 May 2014
      Inggih, ing kene kita ngenteni generasi ke-5. Kita ngenteni produksi serial saka Kulon meri.
    3. +8
      23 May 2014
      Nalika para desainer mikir, pangkalan udara ing Engels urip dhewe.
      http://allday2.com/index.php?newsid=492850
      1. dmitrij.blyuz
        +4
        23 May 2014
        Inggih, Engels. Wong lanang duwe gaweyan dhewe-dhewe! Semoga sukses!
      2. +6
        23 May 2014
        Iki luwih estetis kanggo aku. apik
        1. sag
          -2
          23 May 2014
          pesawat saka dimensi kaya sing digambar, sapuan variabel ora ana gunane ... komplikasi sing ora perlu lan isin. IMHO
    4. +3
      23 May 2014
      Kutipan: Nevsky_ZU
      Aku optimistis banget. Ayo ndeleng.

      Mungkin kita mung ora ngerti.Nanging sauntara kuwi, kerjane wis rampung? Aku pengin percaya
    5. +5
      23 May 2014
      suwe-suwe ... jelas perkarane rumit, nanging kahanane kaya saiki sing dibutuhake ...
      1. +4
        23 May 2014
        Quote: Andrey Yurievich
        http://allday2.com/index.php?newsid=492850

        Yen pesawat tingkat IL-2, mesthine wis ana ing kana, nanging sampeyan kudu sabar. hi
    6. dmitrij.blyuz
      +5
      23 May 2014
      Aku setuju! T-50 nalika padha janji? 14,15,16. Lan PAK YES mesin luwih serius.
      1. +2
        23 May 2014
        T-50 wis miwiti tes negara, nanging ... suwene dirancang? Lan ing kene bakal luwih angel.
        1. +3
          23 May 2014
          Kutipan saka Wedmak
          T-50 wis miwiti tes negara, nanging ... suwene dirancang? Lan ing kene bakal luwih angel.


          Iku kabeh amarga saka 98s. Wong lunga, nanging ora ana sing anyar muncul, ora ana lamaran, kesinambungan rusak.
        2. +5
          23 May 2014
          Inggih, yen subsonik, plus maneuverability lan lepas landas lan kebangkrutan alamiah ora fighter, banjur ngrancang glider bakal luwih cepet. Luwih, paling kamungkinan mesin bakal dikirim dening PS-90 dipunéwahi utawa dikembangaké kanggo MS sipil. Siji-sijine sing, miturut pendapatku, kudu luwih angel yaiku peralatan elektronik. Nanging mbok menawa sawetara bakal digunakake saka PAKFA lan Su-34. Mulane, istilah kasebut bisa uga luwih cendhek.


          Nanging penolakan saka supersonik .... Iku misale jek kula sing iki salah ... Sampeyan bisa nemokake perang nglawan jangkoan siluman, lan ora angel. Radar karo sawetara milimeter, contone, katon. Nanging terobosan ing papan sing dhuwur banget isih dadi cara sing efektif. Mulane, kanthi kombinasi, rong teknik kasebut bakal mbantu nambah stabilitas pertempuran kompleks kasebut. TAPI pesawat bakal luwih larang.


          Dadi, sampeyan kudu nyimpen ora kanggo pertahanan, nanging kanggo tuku klub bal-balan Inggris lan yacht oligarki
          1. +7
            23 May 2014
            Nanging penolakan supersonik .... Aku iki salah ...

            Dheweke ujar manawa penolakan supersonik amarga tugas PAK DA ora kalebu terobosan ing radar mungsuh. Tugase yaiku tetep ing udhara sajrone bisa lan, yen ana, njupuk roket saka kadohan.
            1. +2
              23 May 2014
              Tugase yaiku tetep ing udhara sajrone bisa lan, yen ana, njupuk roket saka kadohan.

              bener. Nanging pluru mung bakal super- lan hipersonik.
    7. +1
      23 May 2014
      Aku uga kaya ngono. Lima utawa enem taun kanggo ngembangake lan mbangun kompleks kompleks kasebut optimistis banget.
      1. +3
        23 May 2014
        Kutipan saka Wedmak
        Aku uga kaya ngono. Lima utawa enem taun kanggo ngembangake lan mbangun kompleks kompleks kasebut optimistis banget.

        Iki statistik -
        8 taun kanggo pangembangan airframe
        10 - ing engine.
        Pilihan bisa, yen kita ngidini kanggo drive menyang seri tanpa ngrampungake MVI-GI Tipe gliders kanggo parking. Banjur, adhedhasar asil tes negara, urgently finalize lan massively sijine menyang operasi ... Nanging kaya sadurunge ... nalika tentara udhara cacahe ewonan pesawat. Nalika barang Piece - iku ora apik kanggo nindakaken.

        Miturut cara, ujare, ICBM cairan abot ing tema Sarmat wis wiwit ngubengi lambung lan unsur, sing ora bakal diowahi mengko ...
        1. +3
          23 May 2014
          8 taun kanggo pangembangan airframe
          10 - ing engine.

          Mungkin kita durung duwe piranti serial jinis iki (swiwi terbang). Pira penyakit bocah cilik sing bakal muncul ora dingerteni.
    8. +3
      23 May 2014
      Aku mikir karo Shoigu, ayo ngenteni !!!
    9. Komentar wis dibusak.
    10. 0
      23 May 2014
      Ora masalah, sing utama yaiku kemajuan ing pasuryan. Kabar apik))
  2. +3
    23 May 2014
    wing mabur bakal alias B-2
    1. +2
      23 May 2014
      Lan bakal luwih apik minangka T-4MS.
      1. 0
        23 May 2014
        uga, dheweke mabur luwih saka Mach 2
  3. +4
    23 May 2014
    Sampeyan menehi TTX kanggo wong, bungah ing Pts. Aku pengin kanggo Angkatan Udhara kita lan meri iri putih saka flyers !!!
    1. +3
      23 May 2014
      Tipe siluman subsonik "sayap terbang". Iku banget awal kanggo ngomong bab liyane! hi
  4. +5
    23 May 2014
    ing taun 2019, penerbangan pisanan saka kompleks penerbangan (PAK) penerbangan jarak jauh (DA) bakal ditindakake.
    - ora perlu guess! Yo-mobile uga dijanjekake bakal dilebokake ing dalan ing 2013! Tenang, ayo nglakoni! Lan bengok-bengok "bakal mabur sesuk!" ora perlu! hi
    1. Arsenal
      +2
      23 May 2014
      Lan bengok-bengok "bakal mabur sesuk!" ora perlu!

      Aku mikir yen dheweke (Komandan Angkatan Udara Rusia, Letnan Jenderal Viktor Bondarev)
      Wangsulan: Bab ingkang utama lan manteb ing ati.
      Yen ora, aku ora bakal ngomong apa-apa ... (Rahasia Militer)
    2. + 11
      23 May 2014
      Dazdranagon "Yo-mobile uga dijanjekake bakal dilebokake ing dalan ing 2013!"
      Aku ora mangu-mangu yen proyek Prokhorov bakal ditutupi cekungan tembaga.)))) Lan ana akeh njerit lan squeaking.))) "Kanca" iki kaya ing kabeh, dheweke ora nggawe. apa wae lan ora bakal nggawe apa-apa. Nanging kanggo nggawe ... iki ora kanggo sampeyan tryndet. Banjur dheweke dadi pinter ing TV.))))))
      Lan adhine ora adoh saka dheweke ....)))
      1. +2
        23 May 2014
        Quote: Nagaybak
        Aku ora nate mangu-mangu manawa proyek Prokhorov bakal ditutupi cekungan tembaga.
        - lan aku pracaya ing Ajaib! wassat
        1. +4
          23 May 2014
          Aku, minangka wong sing sethitik menowo karo bab elek disebut nggawa "saka Papan drawing kanggo conveyor", ora mangu omong kosong iki kanggo liyane. Nanging dina iki "tutul", dadi ora dosa kanggo "tutul" kanggo mateni mukjijat! ombenan
  5. Arsenal
    +1
    23 May 2014
    ing 2019, penerbangan pisanan saka kompleks penerbangan (PAK) penerbangan jarak jauh (DA) bakal ditindakake.

    Ngenteni, ngenteni ... Kanthi sabar banget
  6. + 12
    23 May 2014
    Kaya sing dikandhakake, proyek pengebom anyar kanggo penerbangan jarak jauh Angkatan Udara Rusia, disetujoni ing 2013 (saka PopMechanics)
    1. Arsenal
      +5
      23 May 2014
      VIEWED, FITUR UMUM.
      Proyek, insinyur Jerman ing pungkasan Perang Dunia II
      1. +8
        23 May 2014
        Kutipan: Arsenal
        VIEWED, FITUR UMUM.

        Apa sing umum? Apa loro-lorone miturut skema sayap mabur? Dadi Me-109 lan Su-25 duwe fitur umum.
        1. Arsenal
          -4
          23 May 2014
          Lan kasunyatan manawa Jerman duwe pangembangan taun 1944-1945 ...
          Iki kanggo wong goblok...
      2. +7
        23 May 2014
        VIEWED, FITUR UMUM.

        Pancen, lan ana, lan ana rong swiwi!
        1. +6
          23 May 2014
          Y... Yen arep gawe kagetku: swiwine siji.
          1. alex 241
            +6
            23 May 2014
            Wangun karakteristik biplane lan polutoraplan: ing ndhuwur - biplane siji-kolom, ing ngisor - polutoraplan siji-kolom (normal).

            Kutipan saka Wedmak
            Y... Yen arep gawe kagetku: swiwine siji.
            Monoplane duwe loro konsol siji sayap. Wangun karakteristik monoplanes: 1 - monoplane-parasol, kanthi bebas nggawa; 2 - monoplane-parasol, strut; 3 - monoplane kanthi swiwi ndhuwur; 4 - monoplane kanthi swiwi ndhuwur, strut; 5 - monoplane kanthi swiwi sing kurang, nggawa gratis; 6 - monoplane kanthi swiwi kurang, strut; 7 - monoplane swiwi tengah
        2. +1
          23 May 2014
          hmm ... Nanging arahe bener ... wah, apik!
        3. Komentar wis dibusak.
      3. +5
        23 May 2014
        Kutipan: Arsenal
        VIEWED, FITUR UMUM.
        Proyek, insinyur Jerman ing pungkasan Perang Dunia II

        Apa sampeyan wis nyelehake kreta ing jejere Ferrari utawa BMW? Ana uga akeh sing umum! wassat
        1. Arsenal
          -2
          23 May 2014
          Apa persis?
          Konfirmasi studio!
          Dadi (**********), aja mindhah tas ...
      4. +1
        23 May 2014
        Dadi, sampeyan uga bisa nambah Parabola Cheranovsky ing awal telung puluhan ...
        1. Arsenal
          -3
          23 May 2014
          Tambah lan lampirake, sumber lan bukti ....
  7. + 13
    23 May 2014
    Lan panguwasa Kyiv durung nuntut klarifikasi? ngguyu
  8. +4
    23 May 2014
    Amerika ujar manawa pengebom sabanjure bakal dadi hipersonik, sing tegese kita bakal ngembangake sing padha!
    1. +3
      23 May 2014
      Nalika aku ngerti, pilihan ing kene yaiku: hipersonik lan katon kanthi wektu penerbangan otonom sing ora suwe, utawa subsonik, ora katon lan mabur suwe. Kayane para perancang kita tindak kanthi cara liya.
      1. +1
        23 May 2014
        Ya, versi subsonik sayap mabur wis disetujoni. Nanging ana uga luwih saka rolas tata swiwi kuwi.
        1. alex 241
          +4
          23 May 2014
          Kabar babagan proyek PAK DA diumumake dening direktur departemen industri penerbangan Kementerian Perindustrian lan Perdagangan A. Boginsky. Sajrone konferensi pers sajrone pertunjukan udara internasional Singapore Airshow 2014, sing dianakake ing Singapura, pejabat kasebut ngomong babagan warta paling anyar babagan program PAK DA. Minangka ternyata, ing Desember taun kepungkur, Kementerian Pertahanan Rusia lan perusahaan Tupolev nandatangani kontrak babagan desain awal pesawat sing janjeni. Pendanaan wis diwiwiti lan bakal terus kanggo sawetara taun sabanjure. Mangkono, nggawe bom anyar wis nyedhak ing tataran katon saka project, miturut kang pesawat bakal dibangun.




          Miturut pratelan paling anyar dening perwakilan Kementerian Pertahanan lan industri, penerbangan pertama prototipe pesawat PAK DA bakal ditindakake ing 2019. Ing tengah dasawarsa sabanjuré, direncanakake kanggo njupuk bomber anyar menyang layanan, uga miwiti mbangun pesawat serial. Pangiriman pesawat serial bakal ngidini Angkatan Udara nganyari armada pengebom jarak jauh. Miturut lapuran, pesawat PAK DA bakal ngganti pesawat pengebom Tu-95MS, Tu-22M3 lan Tu-160 sing saiki digunakake. Mangkono, ing pungkasan taun thirties, pengebom janjeni bakal dadi basis saka aviation jarak adoh Rusia.

          Perwakilan Kementerian Pertahanan ing sawetara taun kepungkur wis ngumumake sawetara rincian proyek PAK DA. Tanpa nerangake rincian teknis, dheweke ngomong babagan fitur umum saka bom jarak jauh sing janjeni. Miturut lapuran, montor mabur PAK DA bakal dadi subsonik lan bisa nggawa muatan sing luwih gedhe tinimbang bom sing ana. Informasi kasebut nyebabake asumsi yen bomber sing janjeni bakal dibangun miturut skema sayap mabur.

          Dikarepake yen desain pesawat mogok sing janjeni bakal nggunakake macem-macem solusi teknis lan bahan sing dirancang kanggo nambah kinerja penerbangan lan nyuda visibilitas radar. Kaya ing ngisor iki saka pratelan wakil Kementerian Pertahanan, pengebom PAK DA bakal bisa nggawa misil jelajah sing ana lan sing bakal teka lan macem-macem jinis bom. Perbandingan beban tempur PAK DA kanthi parameter sing padha karo pesawat Tu-160 nuduhake manawa bomber sing janjeni bakal bisa nggawa paling ora 25-30 ton senjata. Jangkoan persenjataan bom kasebut bisa uga kalebu rudal Kh-55 lan Kh-555, uga Kh-101 sing janjeni. Yen perlu, pesawat kasebut kudu nggunakake bom sing dipandu. Kajaba iku, kamungkinan nggunakake rudal udara-ke-udara sing dirancang kanggo pertahanan diri ora bisa ditolak.

          Ing wulan Agustus taun kepungkur, Panglima TNI Angkatan Udara, Letnan Jenderal V. Bondarev, ngendika manawa pengebom pembawa rudal PAK DA bakal bisa nggawa lan nggunakake misil hipersonik sing janjeni. Ing wektu sing padha, ora ana informasi sing bisa dipercaya babagan pangembangan amunisi kasebut, sanajan ana sawetara pangembangan ing wilayah iki.

          Kanggo entuk karakteristik penerbangan sing dibutuhake, pengebom PAK DA kudu nampa mesin sing cocog. Dikenal yen karya riset lan pangembangan wis ditindakake wiwit taun 2011, tujuane kanggo nggawe mesin turbojet sing janjeni. Kajaba iku, sawetara taun kepungkur, versi sing durung dikonfirmasi muncul babagan panggunaan mesin AL-41F1S ("Izdeliye 117S"), digawe kanggo pesawat tempur Su-35S.

          Kanthi muatan paling sethithik 25-30 ton, bobot take-off bomber PAK DA kudu ngluwihi 110-120 ton. Nganggep syarat kanggo ngganti pesawat sing ana, bisa dianggep manawa jarak penerbangan saka bomber sing janjeni bakal tekan 8-10 ewu kilometer. Kacepetan maksimum pesawat ora ngluwihi 950-1000 km / h. Nduweni ciri kasebut, pesawat PAK DA bakal bisa nindakake sawetara misi tempur sing khas saka jinis bom sing wis ana.
          1. +1
            23 May 2014
            Kutipan: alex 241
            Kabar babagan kemajuan proyek PAK DA

            Thanks Sanya kanggo komentar.
            hi
            Iku menarik kanggo maca saora-orane sing luwih spesifik.
            apik
          2. 0
            23 May 2014
            Matur nuwun kanggo nggawa topik kanggo cahya. Aku isih mikir yen PAK YES ora bakal kaya B-2. Luwih, sawetara jinis hibrida sayap mabur lan Tu-160.
          3. waf
            waf
            +3
            23 May 2014
            Kutipan: alex 241
            Kanthi muatan paling sethithik 25-30 ton, bobot take-off bomber PAK DA kudu ngluwihi 110-120 ton. Nganggep syarat kanggo ngganti pesawat sing ana, bisa dianggep manawa jarak penerbangan saka bomber sing janjeni bakal tekan 8-10 ewu kilometer. Kacepetan maksimum pesawat ora ngluwihi 950-1000 km / h. Nduweni ciri kasebut, pesawat PAK DA bakal bisa nindakake sawetara misi tempur sing khas saka jinis bom sing wis ana.


            Sanya, matur nuwun uga kanggo komentar (Aku melu ing Tankers), nanging murni ing topik ... iki LABUD lengkap.
            Ora ana motor ... nalika bakal .. neraka ngerti nalika ..... Kuznetsov ora bisa, lan pangarep-arep kanggo Saturnus lan Salyut .. banget khayalan.
            Kanthi "makar" apa sing arep ngangkat 120 ton (Tu-22M) menyang udara nganggo mesin 117C belay NK-22 lan 25 menehi 23 lan 25 ton saka tikaman kanggo MFR, kang tegese ing kene bakal perlu kanggo ngumpulake 4 (apa sampeyan ngerti biaya kanggo NK? Nah, kene kabeh 4th 117s, kang mangan padha ora kuwat). nanging ing wektu sing padha pengin senjata 30 ton ... bobote "kosong" 70 ton, dadi 20 ton bahan bakar.
            Nanging Bondarev @ K "swings" ing "ngganti" everyone lan kabeh, loro Tu-95 lan Tu-160 (sing ngerti apa bobot lan bahan bakar lan pinten).
            Umumé, LABUDA lengkap .. gelzya kanggo gabungke ... ora kompatibel.

            Ya, kanggo "manis" ... dina iki ing panggonan palsu, peluncuran praktis rudal udara-ke-udara ditindakake saka siji pesawat (minangka bagéan saka ngrampungake CSI), rudal kasebut diarani ed. 804M 9, tinimbang 801). jarak peluncuran ing PPS meh 400 mil.. target-target.. rampung! prajurit
            1. +1
              23 May 2014
              Kutipan saka waf
              gabung karo tanker

              Sugeng rawuh, Sergey.
              hi
              Ora ana prajurit, kabeh wong biasane "politisi" - padha seneng banget babagan topik ...
              Ing kene, nganti Sanya241 ngeculake komentar, dheweke ngrokok kabeh pring - dheweke ngenteni paling ora sawetara komentar sing bisa dingerteni saka pamflet babagan topik PAK YES.
              Kowe kabeh lunga menyang ngendi?
              ngguyu

              Kutipan saka waf
              jarak peluncuran ing PPS meh 400 mil.. target-target.. rampung!

              Ing!
              apik
              Dadi, isih ana "drynas" ing pangembangan sing bakal cocog karo Chamberlain nganti amandel?
              Iku... TOAST AGUNG!!!
              ombenan
              1. waf
                waf
                +3
                23 May 2014
                Quote: Aleks TV
                Kowe kabeh lunga menyang ngendi?


                Hi Aleksey! ombenan Dadi sawise kabeh, musim panas ... "kasangsaran" wis diwiwiti. lan Biro Desain Antonov .... "ing zona database" ... masalah, nanging recourse , nanging ... kita mutusaké nglirik

                Quote: Aleks TV
                Dadi, isih ana "drynas" ing pangembangan sing bakal cocog karo Chamberlain nganti amandel?


                Mesthi ana, lan padha tansah wis .. mung sadurungé, amarga macem-macem coincidences, paling ora pindhah luwih saka prototipe, sanajan iki kemajuan.
                Ananging saiki.. jamane wis ora padha ..... kita tansah begja ing ... "kahanan" kaya ... tendhangan ing sak panggonan.kanggo nyepetake.
                Ing mangsa panas, "jawaban" iki kudu diadopsi kanthi resmi. Kabeh pejuang "gedhe" anyar bakal "digawa". kalebu .. generasi kaping 5! prajurit
                1. +2
                  23 May 2014
                  Kutipan saka waf
                  Ing mangsa panas, "jawaban" iki kudu diadopsi kanthi resmi. Kabeh pejuang "gedhe" anyar bakal "digawa". kalebu .. generasi kaping 5!

                  Sergey -
                  Sial ... Inggih, maneh - TOAST !!!
                  ombenan
                  Sampeyan nyanyi aku, bocah wadon abang sing lugu ...
                  Oh, sing ... Lan aku, sawise kabeh, kudu ngadeg ing ngarep kasur ing esuk ...
                  ngguyu
            2. +1
              23 May 2014
              "Inggih, kanggo "manis" ... dina iki ing panggonan palsu, peluncuran praktis saka rudal udara-ke-udara digawa metu saka siji pesawat (minangka bagéan saka completion saka CSI), rudal disebut ed. 804M 9, yaiku tinimbang 801). jarak peluncuran ing PPS meh 400 mil .. target-target .. rampung "
              IKI WARTA BANGET!!! Matur nuwun Sergey apik lan sedhela -31 dheweke bakal lunga (yen ora rahasia) - pancen apik tenan!
              1. waf
                waf
                +1
                24 May 2014
                Kutipan saka TSOOBER
                lan sedhela -31 dheweke bakal lunga (yen ora rahasia) - pancen apik tenan!


                Hey Igor! Lan ngandika akeh banget ... keprungu dadi.. ing pribadi nglirik
  9. +2
    23 May 2014
    Tenang, ngenteni 2020 :)
  10. +4
    23 May 2014
    sampeyan menehi motto 30s, pesawat sing luwih apik lan beda, pengalaman Perang Donya II nuduhake yen kabeh bisa digunakake kanggo ngalahake mungsuh ..
  11. +3
    23 May 2014
    Aku ing wektu kuwi (PAK) (YA) bakal ngganti karakteristik kinerja luwih saka sapisan, nanging iki langkah ing arah tengen, ora bakal ana triad tanpa operator rudal pantes, lan iki ancaman kanggo Rusia!
  12. 3vs
    +2
    23 May 2014
    Ya, mbokmenawa bakal ana sawetara jenis piring mabur! sedulur
    1. +1
      23 May 2014
      EKIP contone.
    2. Komentar wis dibusak.
  13. +2
    23 May 2014
    Sakwise dileksanakake sanksi, saben dina emosi positif teka, iki nyenengake banget, yen iki akibat saka sanksi, banjur aku kanggo pitepangan.
  14. Alex_Popovson
    0
    23 May 2014
    Ora cocog banget.
    Diwenehi urip layanan, Nanging, lan reconfiguration saka industri kanggo produksi, padha bisa sijine sawetara jenis B-52 menyang layanan. Lan akeh! Dheweke, pira tèh sing digawe Sshashka? Kira-kira seket, yen ora luwih. Elinga yen aku seneng banget karo industri penerbangan kita!
    1. +1
      23 May 2014
      B-52 umur padha TU-95, lan padha riveted ora kurang.
      1. Alex_Popovson
        +1
        23 May 2014
        Maneh, sumber daya? Lan pira. Carane akeh ing mesin? Ora perlu nggawa omong kosong, industri kita ora bisa ngasilake luwih saka 20 pengebom.
    2. Komentar wis dibusak.
  15. 0
    23 May 2014
    Nanging, dheweke bakal miwiti ngembangake pejuang ringan generasi kaping lima. Lan ikatan bakal kaya ing aliansi antarane MiG29 (cahya) lan SU27 (abot).
  16. +2
    23 May 2014
    Wektu kanggo ngalih menyang mesin bypass elektromagnetik rotary-pulsation anyar nglirik
    Lan mungkin iki wektu kanggo serius menyang angkasa, ana sing tetep ana ing Bumi nglirik
    1. +3
      23 May 2014
      Kutipan: Alexey11
      Wektu kanggo ngalih menyang mesin bypass elektromagnetik rotary-pulsation anyar

      Lan banjur anobtanium wis ora ono kanggo pindhah. eseman
    2. +1
      23 May 2014
      Sampeyan bakal entuk obat bius sing apik - lan sampeyan bisa mabur menyang galaksi liyane karo Mars!
  17. +1
    23 May 2014
    Perlengkapan pengebom strategis perlu maneh, ora preduli apa sing saiki, wis tuwa, avionik ora mandheg, mula kudu diganti wektu.
  18. Arh
    +1
    23 May 2014
    Iku menarik kanggo ndeleng pesawat apa sing bakal digawe tanpa sampeyan))) eseman
  19. +3
    23 May 2014
    wong lanang, pisanan nindakaken, nyoba, nganggo, lan banjur janji wong sing mesthi bakal fly.
  20. Dbnfkmtdbx
    +2
    23 May 2014
    Lan aku menehi saran supaya wong-wong gedhe sing nganggo seragam sinau tanggung jawab kanggo bazar, banjur kepercayaan rakyat bali nglirik
  21. Gagarin
    +3
    23 May 2014
    Swiwi sing mabur bakal umure 100 taun ing wayah awan.
    Wong Jerman, mesthine, rampung kanthi apik, dheweke ora ngetutake buntut.
  22. -2
    23 May 2014
    Apa kita butuh bom strategis? Bom Amerika? Iku bakal angel kanggo break liwat. Roket bakal luwih gampang. Maskapai pesawat kanggo nyopir? Kanggo nyerang kabeh Cathars lan medeni Eropah? Mobil kelas Tu-22M luwih cocog ing kene ...
  23. +1
    23 May 2014
    A WAR gedhe teka! Gusti Allah tulung kita!
    1. +3
      23 May 2014
      A WAR gedhe teka
      pip ing lathi ......... ojo kondhang nalika sepi
  24. +1
    23 May 2014
    Yen dheweke bakal mabur, aku ora mangu-mangu. Apa sing didorong ing njero?
    1. +3
      23 May 2014
      Yen dheweke bakal mabur, aku ora mangu-mangu. Apa sing didorong ing njero?

      Minangka tansah - bantuan kamanungsan.
  25. +1
    23 May 2014
    Poghosyan uga duwe ide sing apik
    1. alex 241
      +3
      23 May 2014
      Kutipan saka Cherdak
      Poghosyan uga duwe ide sing apik
      1. alex 241
        +2
        23 May 2014
        Kaya ing kasus proyek T-60, ora ana bahan serius ing domain umum babagan tampilan pesawat T-60S. . Dadi, ing sawetara sumber kasebut kanthi serius nyatakake yen sistem kahuripan plasma dikembangake khusus kanggo pesawat kasebut ing salah sawijining lembaga riset pertahanan.
        Sawetara taun sawisé wiwitan karya ing proyek kulawarga T-60, kira-kira ing pertengahan taun wolung puluhan, Biro Desain Sukhoi miwiti pangembangan bom liyane, yaiku pangembangan luwih saka T-60 lan T- 60S. "Obyek 54" nduweni tujuan sing padha karo sing sadurunge, nanging beda banget ing desain lan peralatan ing papan. Ing proyek "54", para perancang maneh bali menyang ide sayap sweep variabel. Kajaba iku, pesawat iki padha ing ukuran T-60 sadurungé. Thanks kanggo panggunaan tata letak integral, nyuda dawa pesawat lan lebar sayap kanthi 2-3 meter ora nyebabake mundhut bobot lepas landas. Kosok baline, bomber 54 katon luwih abot tinimbang versi pisanan saka T-60. Kanthi bobot garing 50 ton, bobot lepas landas maksimal kira-kira satus ton, sing ana 15 ing layanan.

        Muatan sing luwih cilik saka "Obyek 54" amarga jarak penerbangan. Thanks kanggo loro mesin AL-41F karo tikaman nganti 20000 kgf, saben "54" wis mestine kanggo fly ing kadohan nganti 11 ewu kilometer. Kacepetan maksimum saka bomber janjeni bakal 2100 km / h. Wigati dicathet menawa karakteristik sing diwilang saka sawetara pesawat "Obyek 54" ngluwihi paramèter T-60. Malah karo tambah konsumsi bahan bakar gawan kanggo mabur ing kacepetan supersonik, "54" bisa mabur luwih saka T-60 ing mode optimal. Miturut lapuran, nalika nggawe proyek "54", kamungkinan ngurangi radar lan visibilitas inframerah dianggep. Tinimbang generator plasma Fantastic, iku ngajokaken kanggo ngatur Unit paling ngelingke mlaku, contone, nutup lading kompresor engine karo partisi khusus. Kajaba iku, bahan komposit digunakake akeh ing desain.

        Senadyan bobot sing luwih murah, muatan pesawat "54" meh padha karo persenjataan T-60. Ing kompartemen kargo fuselage, direncanakake kanggo nyelehake peluncur kanggo 4-6 misil, kalebu peluncur drum. Range senjata "Obyek 54" cocog karo proyek T-60. Kanggo njamin kerja tempur, pengebom anyar direncanakake bakal dilengkapi karo kompleks avionik Predator B004. Iki kalebu stasiun radar kanthi susunan antena bertahap, televisi lan sistem pencitraan termal, komunikasi lan peralatan perang elektronik. Wigati dimangerteni yen wis ana ing pertengahan eighties, masalah nglengkapi kokpit kanthi tampilan kanggo nampilake kabeh informasi sing dibutuhake dianggep serius.

        Ing tahap pungkasan pangembangan "Obyek 54" (kadhangkala proyek ing tahap iki ditetepake dening indeks "54C"), desain pesawat wis ngalami sawetara owah-owahan liyane. Kaping pisanan, nozzles engine asli kudu dicathet. Kanggo ngurangi visibilitas ing sawetara infrared, pesawat "54" kudu dilengkapi mesin karo nozzles flat. Ana informasi babagan eksistensi laboratorium mabur adhedhasar pesawat tempur Su-27, sing mesin kiwa asline nampa nozzle asli, yaiku struktur persegi panjang ing bagean silang kanthi rong panel sing bisa dipindhah. Rincian tes ora dingerteni.
        Miturut sawetara sumber, karya utama ing mesin flat-nozzle wiwit ambruk Uni Soviet, lan pesawat 54C digawe sak iki wektu. Kajaba iku, ana informasi babagan penghentian sementara kabeh karya ing tema bom, sing kedadeyan ing awal nineties.
  26. +1
    23 May 2014
    Ya, sing apik banget - Rusia minangka siji-sijine tenaga nuklir sing duwe program kanggo pangembangan lan nganyari penerbangan strategis. Amerika Serikat ora duwe program kuwi. AS malah ora duwe program kanggo nganyarke utawa ngganti Minuteman 3s lawas lan hulu ledak nuklir kanggo wong-wong mau. Ora suwe, tameng nuklir AS bakal dadi bosok. Perisai nuklir kita dianyari lan dimodernisasi. Iki nggawe aku seneng.

    http://www.dal.by/news/177/18-03-14-20/
    1. alex 241
      +3
      23 May 2014
      Kutipan: Dmitry Toderese
      Ya, sing apik banget - Rusia minangka siji-sijine tenaga nuklir sing duwe program kanggo pangembangan lan nganyari penerbangan strategis.

      Obyek ing langit liwat Texas. Departemen Pertahanan AS tetep meneng.
      1. bigELDAK
        +2
        23 May 2014
        lan punika infa
        http://alternathistory.org.ua/nevidimka-zamenit-belogo-lebedya
        http://alternathistory.org.ua/eto-ptitsa-eto-samolet-da-eto-samolet
        teka ing, maca informasi sethitik sing aku ketemu
  27. sregep
    -2
    23 May 2014
    Kutipan saka Gagarin
    Swiwi sing mabur bakal umure 100 taun ing wayah awan.
    Wong Jerman, mesthine, rampung kanthi apik, dheweke ora ngetutake buntut.

    Wong Jerman ... Aku duwe prasaja (keturunan saka wong buangan) nandur wit Natal. Saperangan saben baris kanggo saben wong, telu dadi rong larik. Kita njupuk akeh saka wong-wong mau, negara kita, uga setengah Jerman, kontrol. The Anglo-Saxon kudu piye wae pedhot saka expanses memikat kita ...!
  28. 0
    23 May 2014
    Kita isih kudu urip nganti 2023, apa sing kedadeyan ing jagad iki.
  29. Vlad Gor
    0
    23 May 2014
    Kutipan saka Magic Archer
    Amerika ujar manawa pengebom sabanjure bakal dadi hipersonik, sing tegese kita bakal ngembangake sing padha!

    Amerika janji akeh perkara. Aku elinga program SDI wedi. Ya, lan kanthi pertahanan rudal lagi dipakai luwih saka setahun. lol
  30. 0
    23 May 2014
    Iki bakal katon, paling Kulon ngarep-arep supaya ...
  31. Lyoshka
    0
    23 May 2014
    ing paling padha ora smitten
  32. disebar
    +2
    23 May 2014
    Cepet marang perancang: sampeyan kudu nggawe operator bom miturut skema sayap operator - tanpa buntut, kanthi fungsi EKRANOPLANE. Bab kasebut mabur dhewe, lan dumadakan - sapisan, ora, apa tiba utawa apa? Hey Papua, sampeyan wis weruh Rusia ing kene? Rusian apa? gedhe banget, flat? iya dhewe. Ora, dheweke ora weruh, bisa uga tiba ing segara, kaya Boeing Malaysia, bisa uga mabur menyang Afghanistan menyang pangkalan rahasia. Lan kita, mabur menyang dhewe ing zigzags 5 meter ing sadhuwure lumahing segara, nyabrang segara, banjur bali, alon-alon supaya, nganti swara, pindhah liwat ing latar mburi lumahing segara. Lan sampeyan bisa mabur ing mode iki, contone, ing 2 saka 4 mesin kanggo oh suwene.
    Sssssssssssssssssssssssssss a word to someone else , supaya ana surprise kanggo mungsuh. Subsonik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"