Putin menyang Kyiv: Endi dhuwit kita?

74
Ing pembukaan Forum Ekonomi Internasional St. Petersburg, Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin takon pitakonan langsung lan ora ambigu marang panguwasa pseudo Ukraina: Endi dhuwit kita? Ngendi bantuan kita milyar dolar? Wicara Vladimir Putin diterbitake ing situs web saluran kasebut RT.



Vladimir Putin ngandika sing Moscow uga weruh saka kahanan financial angel saka Ukraina, lan ing wektu sing padha ngelingi sing cukup bubar Rusia nyedhiyani negara tanggané karo $ 3 milyar ing wangun silihan, kasedhiya diskon ing gas kanggo waktu pisanan. saka 2014, kasedhiya yen Ukraina bakal mbayar utang akumulasi lan nggawe pembayaran saiki. Kaya sing sampeyan ngerteni, saiki ora ana pirembagan babagan pambayaran utang kanggo gas dening Ukraina kanthi syarat kontrak. Kyiv, kanthi wangkal sing nyenengake, nuntut supaya Moskow bali menyang rega $ 268,5 saben 1000 meter kubik bahan bakar biru.

Ing wicara kasebut, Vladimir Putin ora mung nyentuh babagan energi (topik utang gas Ukraina), nanging uga babagan sawetara masalah kebijakan luar negeri liyane. Utamane, kepala negara ujar manawa sistem unipolar tatanan donya ora kedadeyan.

Lebokno:

Donya pancen ganti kanthi cepet. Kita ndeleng owah-owahan geopolitik, teknologi lan struktural. Model unipolar saka tatanan donya ora kelakon. Dina iki ketok kanggo kabeh wong, malah kanggo wong-wong sing isih nyoba kanggo operate ing sistem koordinat menowo.


Sawetara jam sadurunge, sambutan Putin ing Konferensi Keamanan Internasional ing Moskow diwaca dening Menteri Pertahanan Rusia Sergei Shoigu (teks lengkap ing situs web RIA. News http://ria.ru/):

Ing kahanan saiki, agenda rapat sampeyan penting banget. Proses nggawe sistem polycentric anyar hubungan internasional ora gampang, diiringi dening tambah kahanan kang ora tetep global. Ketegangan tetep ana ing Timur Tengah lan Afrika Lor, lan ana risiko serius sing ana gandhengane karo kahanan ing Afghanistan. Iku ketok sing tantangan modern lan ancaman mbutuhake penolakan saka logika kuna, game geopolitik zero-sum, nyoba kanggo nemtokke resep-resep dhewe lan orientasi nilai kanggo wong liya, kalebu liwat "revolusi werna.


Nyatane, Putin ngajak negara-negara tartamtu supaya mandheg campur tangan ing urusan negara liya.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    74 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 27
      23 May 2014
      Wis wayahe kanggo nyelehake caudle dill iki ing meja ....
      1. +9
        23 May 2014
        Ora, supaya padha mbayar ing jenis))) Inggih... Sampeyan ngerti kula.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. + 15
            23 May 2014
            "Alam" iku tanah, wilayah.
            Apa sampeyan mikir?! Ai-yay-yay, isin banget)))
            1. +8
              23 May 2014
              ya ... lan sistem transportasi gas ... lan pabrik ....
              1. +6
                23 May 2014
                Quote: DanSabaka
                ya ... lan sistem transportasi gas ... lan pabrik ....

                Ukraina minangka kekuwatan pipa sing apik banget ....!
                1. Komentar wis dibusak.
            2. 0
              23 May 2014
              Kutipan saka Wiruz
              "Alam" iku tanah, wilayah.


              Apa ana wilayah sing ora disewakake panguwasa Ukrainia?
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +8
          23 May 2014
          Kutipan saka Wiruz
          Ora, supaya padha mbayar ing jenis))) Inggih... Sampeyan ngerti kula.

          Apa sampeyan?
          1. +2
            23 May 2014
            Nyuwun ...........................
      2. +9
        23 May 2014
        Quote: DanSabaka
        Wis wayahe kanggo nyelehake caudle dill iki ing meja ....

        Wis wayahe gapot iki dilebokno nang pulpen, dudu neng meja .......
        1. + 11
          23 May 2014
          siji bab ora ngganggu liyane ... nanging dhuwit - go ahead! ... lan pena - ing bokong ....
      3. +9
        23 May 2014
        Putin menyang Kyiv: Endi dhuwit kita?

        Nang kene lagi kerja...
      4. +8
        23 May 2014
        wilayah Lugansk, Rubizhne. udakara 30 prajurit lunga menyang sisih milisi LPR.

      5. +9
        23 May 2014
        Republik Donetsk mbukak Kedutaan Besar ing Federasi Rusia
        Republik Donetsk mbukak Kedutaan Besar ing Federasi Rusia. Saiki, aparat Kedutaan Besar sementara dumunung ing Moskow ing markas cabang Moskow saka Uni Pemuda Eurasia ing Varshavskoye shosse, 1, W Plaza, lantai 3, kantor 308

        Gerakan Rakyat Republik Donetsk mutusake kanggo mbukak kantor perwakilan manca pisanan lan nampa pengakuan resmi saka sawetara organisasi patriotik umum saka Federasi Rusia. Langkah iki bakal dadi luwih ngiyataken hubungan antarane pedunung Republik Donetsk lan liyane saka Rusia, kanggo sabab saka reunification saka tanah sajarah Rusia artificially dibagi ing 1991.
        Perwakilan Kedutaan kanggo Hubungan Masyarakat:
        Sergey Alexandrovich, e-mail: [email dilindhungi].
        Pribumi lan residents saka Donetsk, Lugansk, Dnipropetrovsk, Zaporozhye, Kharkiv, wilayah Kherson duwe hak prioritas kanggo aplikasi kanggo Kedutaan Besar Republik Donetsk ing Federasi Rusia ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka njupuk passports warga Republik Donetsk.

        1. +2
          23 May 2014
          Lord of the Sitkh-DPR mbukak telung perwakilan, siji ing Moskow, St. Petersburg lan Rostov-on-Don info lengkap ing situs web DPR
      6. -6
        23 May 2014
        Lan aku takon - ngendi dhuwitku ?! Manggon ing tlatah Latvia, dadi warga Rusia, kang Applied kanggo pensiun. Lan pembunuh iki saka Dana Pensiun Rusia nolak senioritasku ing Kementerian Dalam Negeri, amarga kasunyatane, nalika aku kerja, yaiku Departemen Dalam Negeri USSR, lan nalika Menteri Dalam Negeri Latvia. dipecat, cathetan ing pegawe ora converge. Dheweke nyolong pengalaman kerja 12 taun saka aku, lan malah ngedhunake koefisien saka 1.5 dadi 1.2, nyatakake yen ora ana koefisien kasebut ing Rusia, nanging kanthi jujur ​​aku entuk ing USSR. Aku apologize kanggo clogging situs karo masalah, nanging ora ana panggonan liya kanggo nyuwara misfortune sandi. Dadi aku takon - ngendi dhuwitku ?!
        Aku pensiun taun iki nalika umur 60 taun, lan ing taun 1991 aku duwe pengalaman kerja 30 taun.
        1. +9
          23 May 2014
          Apa sing dikarepake????Ora ana negara USSR sing kaya ngono !!!!
          PS Senajan aku ngerti sampeyan minangka manungsa.
        2. +5
          23 May 2014
          Sampeyan isih kudu dipikirake kanggo sapa lan apa sing sampeyan lakoni sajrone pirang-pirang taun iki. Warga Ibu Rusia, dheweke ora ngadhepi omong kosong kasebut.
          1. +8
            23 May 2014
            Kutipan saka: ochakow703
            Sampeyan isih kudu dipikirake kanggo sapa lan apa sing sampeyan lakoni sajrone pirang-pirang taun iki. Warga Ibu Rusia, dheweke ora ngadhepi omong kosong kasebut.
        3. +6
          23 May 2014
          Standar urip ing negara-negara Baltik tansah dadi urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang ing Rusia, lan luwih-luwih ing pedalaman, ing Ural. Sampeyan wis milih sing paling apik. Sampeyan kudu nyerahake apa wae ing urip. , banjur sampeyan bakal entuk."Ngetung dhuwit tanpa ninggalake kasir."
          1. +9
            23 May 2014
            Ya, aku ora milih apa-apa. Wong tuwa sawise perang milih. Lan dheweke ora bisa lunga. Ibu ana ing tangane. Ora ana sing kudu dituju. Lan saiki ora ana apa-apa. Lan kanggo warga Rusia sing manggon ing Rusia, iku apik, manggon, kanggo Gusti Allah. Panjenengan ora perlu. Aku ora ngoyak Tanah Airku, aku mung nyuwil-nyuwil nalika Khodorkov lan Prokhorovmu padha lemu. Nanging dheweke ora ngedol tanah air lan ora nampa kewarganegaraan asing.
            1. +1
              24 May 2014
              Hubungi panguwasa dhukungan sosial, ana departemen khusus kanggo pensiunan, bisa uga bisa mbantu.
            2. Komentar wis dibusak.
          2. Beloborodov
            +1
            24 May 2014
            Kapethik saka: mira.36
            Standar urip ing negara-negara Baltik tansah dadi urutan gedhene sing luwih dhuwur
            Standar urip digawe, pisanan, dening wong.
            Kapethik saka: mira.36
            Sampeyan wis milih sing paling apik.
            Miturut logika sampeyan, sampeyan milih sing paling awon?
      7. + 11
        23 May 2014
        .... Padha nyoba kanggo nyelehake Crimea ing counter banyu .... Padha sijine munggah rega 9 rubles. saben kotak, iku 2 kopecks ..... Golden banyu dijupuk ... Kanggo comparison: produksi artesian lokal saka 7 kanggo 11 rubles. saben kubus ... Iku perlu kanggo crush freaks, crush !!!!
        1. +1
          23 May 2014
          Aku ngusulake kanggo ngumumake pambangunan saluran saka Kuban menyang Crimea - ing saindenging negoro. Masalah bakal didandani taun ngarep. Lan supaya dill sungkowo bab bathi ilang nalika draining banyu menyang Segara Ireng. Secara teknis, masalah iki ditanggulangi - ing wektu.
        2. +2
          23 May 2014
          Aku mbayar 11 rubel saben meter kubik ing dacha, nanging sing ngombe banyu saka sumur. lan ora gravitasi, lan malah dibangun ing USSR!
      8. +5
        23 May 2014
        Putin, kesel kaya ing video kasebut, lara ing dalan, kayane negosiasi ora gampang ing China ..
      9. +4
        23 May 2014
        Ngamuk marang Kyiv: "Endi dhuwite Sen?" Kasepen nanggepi
      10. -8
        23 May 2014
        Quote: DanSabaka
        Wis wayahe kanggo nyelehake caudle dill iki ing meja ....

        Oh, ya, kabeh iki wis ngandika, ditulis, exaggerated kanggo taun - lan iku titik .. Ngerti - Aku ing sih saka 1) numpes kolom 5th; 2) pungkasanipun, sanajan ing syarat-syarat entheng, kanggo nransfer properti kanggo wong, njupuk adoh saka oligarki, 3) kanggo nggawe sistem pembayaran nasional nyata; 4) mangkat saka dolar ing kabeh wilayah, sanajan bertahap lan alus.
        Nanging ngerti - ing Ukraina, rezim fasis - lan Putin FSUs, dheweke mung ngumumake mundur total pasukan saka wilayahe dhewe ing jero negara kasebut (sanajan ora ana persetujuan utawa perjanjian siji-sijine sing bisa sacara teoritis mewajibake kita duwe gerakan pasukan ing njero kita. wilayah dhewe), NATO kanthi terang-terangan nguatake kabeh klompoke, angkatan udara lan angkatan laut, ing tapel wates karo Rusia - Putin ngomong babagan mundur pasukan; Wong-wong milisi Rusia dipotong lan dipecat saka artileri ing sisih kidul-wétan Ukraina, lan Putin mung mabur lan nyimpulake kontrak gas ... Apa gunane? Ya, dheweke pengkhianat, dheweke duwe milyaran lan kabeh kanggo dheweke .... Kanca-kancane sing paling apik yaiku sawetara Rotenberg ... ugh ... Apa sampeyan ora ngerti ?? Ya, dheweke diikat tangan lan sikil dening para oligarki lan nari kanthi irama ...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          24 May 2014
          Ora ana pikiran. Mung emosi.
    2. +8
      23 May 2014
      Miturut cara, cukup aneh, nanging sajrone wicara, ruble wiwit tuwuh nglawan dolar. Jujur.
      1. RBLipetsk
        +6
        23 May 2014
        Kutipan saka Wiruz
        Miturut cara, cukup aneh, nanging sajrone wicara, ruble wiwit tuwuh nglawan dolar. Jujur.

        Kadhangkala ngomong luwih apik tinimbang meneng ... ngguyu
      2. + 18
        23 May 2014
        Kutipan saka Wiruz
        Miturut cara, cukup aneh, nanging sajrone wicara, ruble wiwit tuwuh nglawan dolar. Jujur.

        para ekonom ndeleng kahanan luwih apik tinimbang politikus histeris Barat sing nyelehake negarane ing Amerika Serikat
    3. +7
      23 May 2014
      Ana sing bakal njaluk paw ing cucuk!
      1. +5
        23 May 2014
        Kutipan saka kocclissi
        Ana sing bakal njaluk paw ing cucuk!

        Sampeyan ngelingake lelucon lawas. Ayo digress?
        "Dheweke lungguh kanggo main kertu Yeltsin, Chernomyrdin lan Chubais.
        Esltsin distributes lan warns - Lan sing, sampeyan ngerti, bakal defame .... bakal njaluk ing pasuryan abang arrogant!
        --------------------------------------------
        Semono uga sampeyan karo "beak" nglirik ?
      2. 0
        23 May 2014
        Kutipan saka kocclissi
        Ana sing bakal njaluk paw ing cucuk!
        Iki "beak" isih kudu digayuh! Lan iku apik yen padha tekan financial!
    4. +6
      23 May 2014
      Dhuwit kabeh mapan ing kanthong oligarki.
      Ora ana apa-apa kanggo pangembangan industri, saiki junta ngrasa yen bumi kobong ing sangisore sikile, dheweke bakal ngrampog sing terakhir lan mlumpat "liwat bukit" menyang tutup kasur kanggo panggonan permanen.
      1. +2
        23 May 2014
        lan bakal dadi, nanging ing pungkasan, pipa uga bakal bang, bezogony.
      2. tokin1959
        +4
        23 May 2014
        tutup kasur ora comrades kanggo oligarki.
        ora nepaki apa padha nuntut - kabeh dhuwit bakal dijupuk lan sijine konco bar.
        konco oligarki sembarang ana akeh pelanggaran pidana, ana ora ono kanggo sijine test.
        kasur ora duwe kanca, lan yen sampeyan duwe akèh dhuwit, sampeyan mung cow awis kanggo wong-wong mau.
        lan iku apik yen padha mung njupuk adoh lan sijine iku ing kunjara, digunakake padha uncalan menyang bandit, lan padha bakal mbayar pamit.
      3. 0
        24 May 2014
        Kutipan saka seregakursk
        ngrampog terakhir lan mlumpat mati "liwat gunung" kanggo kasur isine kanggo panggonan permanen.

        Ya, kaya Bender Ostap ibn Suleiman ... ing "Pedet Emas"

        Kutipan saka tokin1959
        tutup kasur ora comrades kanggo oligarki.
        ora nepaki apa padha nuntut - kabeh dhuwit bakal dijupuk lan sijine konco bar.

        Kepiye para pengawal tapel wates Romania ana: "Branzuletka!" - ditarik menyang benang lan dibuwang!
    5. Gagarin
      +5
      23 May 2014
      Iku wektu dhuwur:
      Dhuwit ing wayah esuk - kursi ing wayah sore (gas)!
      1. +1
        23 May 2014
        Kutipan saka Gagarin
        Dhuwit ing wayah esuk - kursi ing wayah sore (gas)!

        ya, Aku wis fige kanggo sasi wis, padha bakal Cut mati Penyetor gas kanggo junta, lan padha bakal nonton carane junta wriggles ... Apa narik soko?
    6. Alf
      +2
      23 May 2014
      Cetha yen tantangan lan ancaman modern mbutuhake nolak logika kuno, game geopolitik nol, nyoba ngetrapake resep lan orientasi nilai dhewe ing wong liya, kalebu liwat "revolusi warna.

      Nyatane, Putin ngajak negara-negara tartamtu supaya mandheg campur tangan ing urusan negara liya.

      Aku kepengin weruh kepiye negara "tertamtu" bakal nanggepi tembung kasebut? Utamane, wakil saka negara "tertamtu" Psaki? Mbokmenawa, dheweke bakal nutup maneh yen "ana sing ora jelas ing teks kasebut," sing bakal mbuktekake maneh yen dheweke durung ndeleng teks kasebut sadurunge rapat.
      Lan kanggo dhuwit.. Apa ana wong liya sing ngarep-arep weruh dhuwit iki?
    7. +7
      23 May 2014
      Ora ana diskon utawa kridit sing dibutuhake. Kita wis nandur modal 200 milyar dolar ing wong-wong mau, nanging padha sengit marang kita. Amerika ngginakaken 5 milyar ing Maidan lan sijine pamaréntahan. Sampeyan perlu kanggo bantuan lan finance pasukan sing ndhukung kita, lan ora enem amers. Lan supaya Komisi Eropa nyathet pinten gas sing wis dikirim ing tapel wates Rusia lan Ukraina, supaya ana kekurangan sing dituntut saka ukrov, lan ora saka kita.
    8. +2
      23 May 2014
      Dhuwit ing tas, tas ing mripat ... pasuryan Turchinov iku worth soko ...
    9. +1
      23 May 2014
      Pitakonan sing bener, kaya V.S. Vysotsky: "... Ing endi dhuwit, Zin?..."
    10. +3
      23 May 2014
      Saiki ing NTV aku ngrungokake apa sing diomongake Presiden babagan iki, sanajan dheweke bisa ngerti manawa dheweke pancen logis lan bener ing kahanan kasebut! Mung plus ageng kanggo kemampuan kanggo nggawa bantahan kanggo wong, ora ketompo sing padha ing moderat!
      1. 0
        23 May 2014
        Ya, Putin ngerti carane njlentrehake marang wong sing alon-alon. Mbok mung dubil lengkap ora bakal ngerti dheweke, Nanging ing jaban rangkah, karo diagnosa kuwi, sawetara negara sing mrentah. Dheweke ora kuwasa, kudu dirawat.
    11. +2
      23 May 2014
      Dhuwite menyang ngendi? Banjur ora ana sing ngerti, dheweke nandur modal ing kulawarga Janek nalika dheweke kuwasa, Amerika ngakoni yen dheweke wis ana ing Ukraina wiwit taun 1991. swelled 5 milyar lan sho? Crimea iku bagéan saka Rusia, supaya kabeh quits, nanging liwat liyane 2 milyar kanggo Ukraina kanggo swell kanggo paritas karo Amerika lan menehi wong 52 Galician Banderstat.
      1. +7
        23 May 2014
        ngutip- Ing bukaan Forum Ekonomi Internasional St. Ngendi bantuan kita milyar dolar?kutipan pungkasan

        Pitakonan sing apik, malah sing apik banget. Aw, Yanukovych ing ngendi sampeyan, isih ngusap celonone sampeyan ing Rostov. Inggih, metu ing wayah awan lan wangsulane kanthi lengkap. Presiden Rusia, Vladimir Vladimirovich, ngenteni.
        1. 0
          24 May 2014
          Kutipan saka Apollon.
          Pitakonan sing apik, malah sing apik banget. Ay, Yanukovych ing ngendi sampeyan, isih ngusap celonone ing Rostov.


          Ora ana sing bisa ditindakake ing Rostov. Ing Rublyovka, paling kamungkinan.
          Kutipan saka Apollon.
          Inggih, metu ing wayah awan lan wangsulana kanthi lengkap. Presiden Rusia, Vladimir Vladimirovich, ngenteni.

          Aku sing Presiden Rusia ngerti luwih saka Yanukovych ngendi dhuwit.
          Sampeyan mung kudu ketegangan panguwasa Kyiv lan nggawe cetha kanggo wong-wong ing Kulon sing ndhukung sing utang kudu dilunasi preduli saka pilihan politik lan ciri nasional.
    12. + 16
      23 May 2014
      saiki mbandhingake Putin lan Obama - komentar ora perlu
      1. + 13
        23 May 2014
        Iki kanggo sampeyan kanggo Suriah lan pancing garang pungkasan kanggo Ukraina ...))))) keprungu
      2. 0
        23 May 2014
        Mung p.e.d.r.i.l.a sing terus terang bisa ngomong kaya ngono. Ayo dadi tetep, aku ora sedih ngerti yen presiden negara gedhe. Sing utama yaiku warga seneng, karo dheweke ...
    13. narn
      -3
      23 May 2014
      iku mung ngandika:
      Rusia bakal siyap kanggo dialog karo pimpinan anyar Ukraina, sing bakal dibentuk sawise pemilihan 25 Mei. Iki dicritakake dening Presiden Rusia Vladimir Putin, njawab pitakonan ing Forum Ekonomi Internasional St.

      "Kita isih kerja karo wong-wong sing ngontrol kekuwatan, nanging sawise pemilihan, mesthine kita bakal kerja karo struktur sing mentas kapilih," ujare kepala negara.

      Kepala Federasi Rusia nyatakake yen Rusia bakal ngurmati pilihan wong Ukraina ing 25 Mei.

      "Kita ngerti lan ndeleng manawa wong ing Ukraina pengin negara kasebut metu saka krisis sing terus-terusan iki," ujare presiden. "Kita uga pengin ndeleng paling ora tenang ing Ukraina ing pungkasan, kita bakal ngormati pilihan wong Ukraina," ujare. Ing wektu sing padha, presiden nemtokake manawa Rusia bakal "ngawasi kanthi ati-ati apa sing kedadeyan ing kana."

      Putin ngarep-arep yen sawise pemilihan presiden, kabeh permusuhan ing Ukraina "bakal langsung rampung."

      Mesthi wae, aku ora ahli ing politik gedhe, nanging isih ... yen kita ngakoni kabeh wong lan kabeh, mula kenapa ora langsung ngakoni ... kenapa pangarep-arep palsu iki kanggo wétan Ukraina ... takdire...piye saiki dadi wong DPR lan LPR...durunge ora ketok Ukraina kulon, saiki wes wetan, lak kabeh ngerti alesane....sedih banget wong kono. ...!!! mratelakake panemume amatir, mungkin aku salah dhasar ... mung akumulasi
      1. +3
        23 May 2014
        kita bakal ngormati pilihan saka wong Ukrainia," dheweke nambah. Ing wektu sing padha, presiden nemtokake yen Rusia bakal "ngawasi kanthi rapet apa sing kedadeyan ing kana."
        Kita maca huruf demi huruf.
        Ora ujar manawa asil pemilu diakoni.
        Tembung-tembung kasebut uga bisa dimangerteni minangka pengakuan marang DPR.
        Apa sing bakal kelakon - ora ana sing ngerti.
        1. 0
          23 May 2014
          Cekakipun, piyambakipun boten ngandika "ya" utawa "ora". Politikus sejati.
        2. 0
          24 May 2014
          Kutipan: Ost_51RU
          kita bakal ngormati pilihan saka wong Ukrainia," dheweke nambah. Ing wektu sing padha, presiden nemtokake yen Rusia bakal "ngawasi kanthi rapet apa sing kedadeyan ing kana."
          Kita maca huruf demi huruf.
          Ora ujar manawa asil pemilu diakoni.
          Tembung-tembung kasebut uga bisa dimangerteni minangka pengakuan marang DPR.
          Apa sing bakal kelakon - ora ana sing ngerti.


          .... ora ana sing ngerti ..... kajaba PDB ya

          Mulane O-ban's Shed dadi abu-abu lan ora turu ing wayah wengi keprungu
      2. +2
        23 May 2014
        Ngomong ora ateges nindakake, nanging sadurunge tumindak sabanjure (pemilu) aja nganti nggodha angsa, kaya ngono.
    14. 11111mail.ru
      +3
      23 May 2014
      Sawise kabeh, sampeyan iku dhuwit sialan,
      Padha nyolong kabeh - siji kawirangan!
      Bali cepet! Aku ngomong:
      Dhuwite ngendi Zin?.
    15. +8
      23 May 2014
      Ro Rusia-24 Putin konferensi penet ing St Petersburg. Katon. Vladimir Vladimirovich anneals! Wartawan Barat sing misuwur terus-terusan takon kaping pindho babagan pengakuan pemilihan presiden ing Ukraina. Jawaban sing cetha lan ora ambigu! Pendhaftaran pangerten saka jawaban Putin iki: padha mbuwang Yanukovych sah, kita nyoba kanggo rembugan karo wong-wong miskin sing teka kanggo daya ing Kyiv sawise Maidan, padha ora krungu kita. Oke, wong cilaka sing padha bakal kuwasa, kita bakal nyoba kanggo alesan karo dheweke, yen mung kanggo mungkasi operasi punitive ing Kidul-Wétan. Nanging nyatane Putin ora ndeleng kekuwatan sing sah ing Ukraina sanajan sawise pemilihan. Dadi aku mikir kabeh bakal apik, Putin wis ora nilar Kidul-Wétan, ora perlu gupuh. Tugas kasebut cetha: Ukraina tanpa NATO, tanpa Bandera lan geyropa. Lan kepiye kedadeyan kasebut, liwat DPR, LPR, Republik Novorossia, bakal katon luwih lanjut, nanging ora karo panguwasa Kyiv saiki lan sing pungkasan.
    16. +4
      23 May 2014
      Nah, apa sing dikarepake kabeh "donya progresif lan kreatif"? Kompas tansah duwe rong werna ing panah, alam ora ngidinke kekosongan, lan ing pungkasan, Good tansah ngalahake ala (bisa uga mbantah, loot ngalahake ala, uga, Good mbayar rampokan maneh), lan donya ora bisa unipolar. , sing paling becik yaiku sing ora setuju ... pindhah menyang bene-fen, contone, menyang rembulan (lan dheweke, minangka Heinlein ngandika, "nyeleh hard"). ombenan
    17. +2
      23 May 2014
      Kutipan saka: surovts.valery
      Tugas kasebut jelas: Ukraina tanpa NATO, tanpa Bandera

      Kanthi NATO jelas. nanging Bandera, ing setengah negara apa apa karo?
      1. +1
        23 May 2014
        Kutipan saka saag
        nanging Bandera, ing setengah negara apa apa karo?


        Ya, akeh karya ing situs konstruksi. Ekonomi kudu diunggahake. Kaping pisanan, dheweke bakal mbukak irung, banjur bakal sinau. Ayo dadi bisa.
      2. +3
        23 May 2014
        Kutipan saka saag
        nanging Bandera, ing setengah negara apa apa karo?

        Kaya sing dakkarepake kanggo ngubur dheweke ing lemah sawetara wulan kepungkur, posisiku ora owah. Ing tanahe, ing tanah. Ayo lemah dadi fertilized. Ing paling sawetara pangertèn.
      3. +3
        23 May 2014
        .....
        Kutipan saka saag
        Kutipan saka: surovts.valery
        Tugas kasebut jelas: Ukraina tanpa NATO, tanpa Bandera

        Kanthi NATO jelas. nanging Bandera, ing setengah negara apa apa karo?

        .... Ngubengi eri lan nyuda gas !!!! ....:))))))
        1. +6
          23 May 2014
          Kutipan saka: aleks 62
          Ngubengi eri lan nyuda gas !!!! ....:

          lan supaya padha mlumpat malah nganti padha biru ing pasuryan
      4. +2
        23 May 2014
        Aku pengin pengin - ing beyo. Cetha yen kanthi kamenangan Kidul-Wétan, bakal dadi. Inggih, kanggo "presiden mentas kapilih", kaya Poroshenko, ing printah saka pemilik saka Departemen Luar Negeri, dheweke bakal nyoba kanggo njaluk nyisihaken saka wong-wong mau. Nanging ing kene aku pengin dheweke "sukses": dheweke bakal ngrusak untune karo bendarane. Ayo ngenteni lan ndeleng nalika padha mangan dhewe.
      5. 0
        23 May 2014
        Kutipan saka saag
        nanging Bandera, ing setengah negara apa apa karo?

        Duh Gusti, yen mung arsenal sing diwenehake junta marang "sayap tengen" bakal tiba ing tanganku, lan masalah ing tingkat kutha bakal dirampungake ... Lan aku ora mung siji ing kutha .. .Lan pirang-pirang kutha ing Ukraina ...
    18. +1
      23 May 2014
      Lan iki umume wisuh tangan lan ora melu ing ATO lan malah ora komentar.
      1. +1
        23 May 2014
        Dheweke diobati karo greenery, nyuda kisut
    19. buser
      +5
      23 May 2014
      Putin-Kyiv: Endi dhuwit kita?
      Kyiv-Putin: Lan kita bakal duwe presiden anyar
      milih, takon dheweke, dheweke ngerti ...
      Putin-Kyiv: Apa sampeyan mesthi milih dheweke?
      Kyiv-Putin: kita bakal milih, kita bakal milih!!! Sampeyan ora wedi dheweke ...
    20. parus2nik
      +1
      23 May 2014
      Nanging nalika negara tartamtu wis hammered bolt, nanging bakal fly metu lan supaya iku bakal nggebug bathuk ..
    21. + 14
      23 May 2014
      Sawise mlebu kontrak karo China, Putin nglanggar sumpahe nggawe bisu. Apa sing bakal kelakon !!!
    22. +2
      23 May 2014
      Sampeyan isih kudu menehi dhuwit maneh, ora ketompo sing lungguh ing kursi Presiden Ukraina, lan karo kapentingan.
    23. +2
      23 May 2014
      Yen, sepuluh dina mengko, yen ora ana pembayaran advance, pasokan gas kanggo Ukraina ora mandheg, siji liyane misunderstanding bakal metu.
    24. +1
      23 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Sampeyan isih kudu menehi dhuwit maneh, ora ketompo sing lungguh ing kursi Presiden Ukraina, lan karo kapentingan.

      Aja ngomong .. buruh sauntara lagi lungguh ing Kiev lan nuduhake utangan IMF saiki .. tugas Rusia kanggo ngrebut Ukraina saka cengkeraman saka scavengers-vultures lan serigala EU nganti mung siji balung tetep .. Ukraina kaya kuwi ora ana maneh ( nanging ana wong) muga-muga kita duwe wektu.. (lan dhuwit iku barang)
    25. ed65b
      +4
      23 May 2014
      Ayo njupuk bumi. Wilayah lan wilayah. Ayo padha bali.
    26. +9
      23 May 2014
      Sauntara kuwi, pratelan kang kaya mangkono.. Konyol..? ora, sedih banget ...
      1. +1
        23 May 2014
        [quote = MIKHAN] Sauntara kuwi omongane.. Ngakak..? ora, sedhih banget ... ---- dadi, americosia siyap tuku kabeh potong rami ing Ukraina, kayane rame !!!!
        1. ekzorsist
          0
          23 May 2014
          [quote=datur][quote=MIKHAN]Sakjane omongan koyo ngono..Konyol..? ora, sedhih banget ... ---- dadi, americosia siyap tuku kabeh potong rami ing Ukraina, kayane pilih-pilih !!!! [/ kutipan]
          nah keprungu kanggo ndeleng ing Kazakhstan Chui hemp dituku kanggo silihan ... ana sing ngomong hemp garnaya ... ngguyu ombenan
    27. 0
      23 May 2014
      Dhuwit kanggo tong minyak! Lan aja ngombe !!! :)
    28. 0
      23 May 2014
      Aku ora ngerti kebijakan negara kita ... !!!
      Sing siap kanggo dialog karo panguwasa Khokhlyatskaya anyar sawise pemilihan ...
      Nanging sapa sing arep diajak guneman? yen ana kekirangan Barat munggah pangkat lan presiden !!!
    29. +5
      23 May 2014
      Nonton urip kanthi lengkap.
      Kita nindakake gedhe.
      Aku mikir sawise pemilu ora bakal "mundur" maneh.
      Sampeyan kudu njawab kabeh lan utang dhisik.
      Kita kanggo finansial, lan wong liya ...
    30. Ivan 63
      +1
      23 May 2014
      Yen sampeyan pengin kapitalisme, sampeyan bakal entuk "counter", nanging sing kudu dielingake yaiku "loro sekutu" - tentara lan angkatan laut.
    31. boyar
      -10
      23 May 2014
      Aja nyepak kanthi keras, nanging kaya Putin narkotika.
      1. 0
        23 May 2014
        Sampeyan bakal manggon ing regime kang, sampeyan uga bakal koyone ing obatan tanpa obatan
      2. 0
        24 May 2014
        Malah ing kene iku perlu kanggo mirsani decency lan pakurmatan! Pilihen tembung-tembungmu kanthi tliti! minus
    32. +1
      23 May 2014
      Trio pemain bandura wis nglebokake milyaran kasebut ing koper, tiket wis dipesen, tanggal 25.05 Mei kudune ing Brussel.
    33. +4
      23 May 2014
      Dideleng saka swara, Putin lara, Gusti mberkahi dheweke. Lan babagan tembung kasebut, aku mikir iki minangka dhukungan paling apik kanggo Kidul-Wétan - kanggo numpes junta Kyiv sacara ekonomi.
    34. +1
      23 May 2014
      Utang kudu dilunasi... jaman...
      Luwih becik ora ana konsesi kanggo Nazi
    35. +1
      23 May 2014
      Cetha kanggo saben wong apa "negara tartamtu" iki. Mesthi wae, kajaba "negara tartamtu" iki dhewe!
    36. +1
      23 May 2014
      Lan aku seneng carane Presiden kita cetha hinted sing kabeh iki canggih Amerika trik karo sanksi lan organisasi saka Bandera kudeta ing Kiev ora paling disambungake karo kepinginan kanggo ngalahake sekutu Eropah Kulon ing kompetisi najis .... Ayo warga biasa saka Uni Eropa ngeruk turnips apa jenis kanca jaban rangkah padha sijine ing gulu ... Apa ora wektu kanggo wong-wong mau dadi independen ing pilihan karo sapa lan carane perdagangan, lan karo sapa dadi kanca?!
    37. +2
      23 May 2014
      "... cetha diisyaratake ...", "jelas kabeh ....", lsp. lan. lsp. Apa iki perang utawa aktivis partai? Kang menehi kritik dening phrases - pungkasan. Kanca butuh bantuan. Mungsuh kudu dipateni. Iki carane kita diwulang ing sosialisme. Kaya sing saiki umume dipercaya - banjur kabeh salah. Nanging mungsuh kita banjur 6 kaki ing ngisor lemah. Lan saiki dheweke ana ing ndhuwur kita.
      Apa sing bener babagan iki?
      Mungsuh sing apik yaiku mungsuh sing wis mati. Yen ora, kita bakal mati. Gaddafi percaya karo kompromi. Hussein percaya karo kompromi. Sampeyan uga?
      Ora bakal ana kompromi. Utawa Kita - utawa Dheweke.
      Apa sing luwih disenengi?
      1. +2
        23 May 2014
        Iku banget awal. Njupuk Stalin, contone, telat wiwitan perang kanggo pungkasan nggunakake kabeh cara kasedhiya.
    38. 0
      23 May 2014
      Kutipan saka JACTUS RECTUS
      .Njupuk Stalin, contone, telat wiwitan perang kanggo pungkasan nggunakake kabeh cara kasedhiya.

      ya, ing Mei padha mlebu pakta non-agresi, lan ing Juni perang, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa
      1. 0
        24 May 2014
        Kanggo 2 taun. Dheweke wis nindakake akeh kanggo dheweke ...
    39. +1
      23 May 2014
      Inggih, sing cukup akeh carane padha nindakake. Lan kaya ngono kita mikir babagan dheweke.
    40. +1
      23 May 2014
      Ing forum ing St. Petersburg, GDP ngandika bab "ngormati pilihan saka wong Ukraina" ...
      Wah...
    41. maksimal1
      0
      23 May 2014
      Dhuwite endi, ing pipa gas endi.
      Miturut total utang kanggo 23 taun, perlu kanggo njupuk kabeh SE karo GTS saliyane.
    42. 0
      23 May 2014
      Aku mikir sing Putin wanted kanggo ngomong soko. Aku mikir yen sawise pemilu, posisi Rusia ing hubungane karo DPR lan LPR bakal jelas banget. Aku percaya yen ora ana sing bisa menehi interpretasi kanthi rong cara.
    43. +1
      23 May 2014
      Dhuwite wis dingerteni ing ngendi, padha mabur menyang pipa, nanging luwih becik bali.
    44. 0
      23 May 2014
      Quote: boyar
      Aja nyepak kanthi keras, nanging kaya Putin narkotika.

      Iki ora bener. Mung wae wong sing waras ngerti kabeh inti saka pitakonan provokatif saka tuan rumah.
      Putin guyon terus terang ing Kulon nalika ngadhepi tuan rumah. Dheweke takon: "Endi sampeyan entuk?", nuduhake Gavrik iki.
      Kabeh kaya biasane.
      Cetha yen ing partai iki presiden nuduhake awake dhewe lan negara saka sisih sing paling apik lan kuwat.
      Ora mentel kaya taun 90-an.
      Iki minangka pesen kanggo bisnis lan Kulon umume.
    45. +1
      24 May 2014
      MUDAKOV DUKROPOV MULAI Mbongkar awak supaya maju menyang cah wadon Eropa menyang PANEL, WARRIOR kanggo spare PARTS, NEGARA A SAMPAH Dump, rong puluh telu taun kamardikan ing bokong! Aku pengin dadi kepala ing Inggris. KRAVCHUK APA "SVIDOMY" THINKS bab ALL THIS
    46. everest2014
      0
      24 May 2014
      Kutipan saka Milan
      Lan aku takon - ngendi dhuwitku ?! Manggon ing tlatah Latvia, dadi warga Rusia, kang Applied kanggo pensiun.

      Warga Rusia, ing taun pinten Latvia tiba, nyuwun pangapunten? Apa sampeyan saiki wis sadar? Lha saiki, pikiren wae, pas kolonisasi rembulan bakal diwiwiti, ing 50 taun, sampeyan mung bakal ngumpulake pikirane.
    47. 0
      24 May 2014
      Kutipan saka Wiruz
      "Alam" iku tanah, wilayah.
      Apa sampeyan mikir?! Ai-yay-yay, isin banget)))


      Lan kita panginten sampeyan bocah ala banget! Ai-ai-ai, fu do it))))

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"