Yatsenyuk nggawa helm, njanjeni operator personel lapis baja

97
Sing diarani Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ngumumake yen pamrentah Ukraina bakal nyedhiyakake babagan 100 yuta hryvnias (udakara 300 yuta rubel - kira-kira "VO") kanggo mbiayai tuku BTR-3E kanggo kabutuhan Nasional. Pengawal lan Angkatan Bersenjata Ukraina. Agensi laporan UNIAN.

Yatsenyuk nggawa helm, njanjeni operator personel lapis baja


Informasi kasebut disebarake nalika kunjungan Yatsenyuk menyang unit militèr cedhak Kiev, ing wilayah sing dilatih para reservis Pengawal Nasional. Agensi warta nglaporake manawa para reservis nindakake tumindak kanggo nglawan serangan kelompok kriminal, mbebasake sandera lan nggoleki kendaraan ing kondisi pos pemeriksaan.

Yatsenyuk teka ing rapat karo reservists ora tangan kosong. Dheweke nyerahake armor awak, helm lan peralatan komunikasi menyang unit militer. Utamane ditekanake yen standar amunisi lan peralatan iki beda karo sing Rusia "kanggo luwih apik." Iki peralatan lan amunisi teka ing Ukraina saka Western "mitra", kang Kyiv secara harfiah nyuwun bantuan militèr-technical. Carane dilindhungi bakal wakil saka Garda Nasional ing helm anyar lan rompi bulletproof, sabanjuré "tataran final" saka supaya disebut-"anti-teroris" operasi Kyiv ing sisih kidul-wétan bisa nuduhake.

Ing patemon karo reservists, Yatsenyuk ngandika kanggo dangu bab rearmament mbesuk saka pasukan keamanan Ukraina lan Ukraina ora bakal lali wong-wong sing glethakaken mudhun sing urip kanggo "manunggalipun." Kajaba iku, Yatsenyuk kelingan yen dheweke wis njaluk PBB kanggo ngevaluasi tumindak Rusia sing ngarahake "ngganggu pemilihan 25 Mei."
  • http://www.kp.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

97 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 42
    23 May 2014
    Jaman es sloth
    1. Komentar wis dibusak.
    2. + 21
      23 May 2014
      Lan iki dhuwite Zin...!
      1. + 59
        23 May 2014
        Yatsenyuk nggawa helm
        ayo enggal-enggal gawe helm dadi panci....kanggo batalyon "Donbass" ........ nek ora kerep butuh merga gething ...... penak lungguh lan corat-coret postingan Facebook
        1. + 54
          23 May 2014
          Ing artikel kasebut, tinimbang tembung "reservis" kudu diwaca "residivis"! Sing bakal luwih akurat ... nglirik
        2. +5
          23 May 2014
          hmm ... Pungkasan-tentara NO !!! Mung scum saka Bendery tetep ... Lan padha dudu perang-jackals !!! Ora suwe dheweke bakal merengek ing Eropah ...
          1. + 30
            23 May 2014
            Ora Bendery (kutha ing Transnistria), nanging Bandera - accomplice fasis lan pidana perang. Rasakna bedane?
            1. + 10
              23 May 2014
              MOBILISASI Umum TOP RUSSIA ing CIS! (Maksimum Repost)


              23 Mei 2014

              Wong lanang, saben wong sing pengin lan bisa mbantu sedulur-sedulur ing Ukraina!



              Saben uwong ngerti yen iki minangka perang bankir internasional lan perusahaan transnasional karo Rusia, Rusia, Slavia, karo kabeh ras putih. Kita sengaja diadu kanggo nggawe kita luwih cilik. Kita uga ngerti iki, nanging nganti kita menehi asu iki ing untu, supaya kabeh padha mabur metu, padha ora bakal tenang lan bakal terus lan nambah iki lawlessness getih.


              Saben kita mung WAJIB, sadurunge awake dhewe, garwane lan anak-anak, sadurunge putu lan generasi Slavia sing bakal teka, kanggo ngadeg kanggo mbela omahmu.


              Saiki aku ana ing Rostov, aku bisa nyedhiyakake koridor lan "kabeh sing sampeyan butuhake" kanggo iki. Akeh sing duwe kulawarga lan sanak keluarga ing Ukraina, wong ora bisa tetep ing omah nalika kedadeyan kasebut, lan dheweke lunga menyang klompok cilik 4,5-10 wong, pindhah menyang sing ora dingerteni kanthi tangan kosong !!


              Ayo nggawe FIST BESI lan kenek sapisan lan kanggo kabeh!! Tentara ora bakal nglawan rakyat, lan kulit korup kasebut ora bisa nindakake apa-apa (iki dituduhake kanthi serangan ing pos papriksan Stanytsia Luhanska: saka 60 PS sing nyerang, 40 ana 20 lan 300 tawanan, tawanan kita ora entheng XNUMX ), dadi kamenangan bakal dadi milik kita. Pitakonan karo PMC, nanging apa kita duwe sawetara "spesialis" sing apik??!


              Saiki kabeh scum ing wangun mercenary wis padha ngumpul ing Ukraina kanggo matèni sedulur-seduluré kanggo dhuwit, supaya ayo padha ngilangke metu saka bumi karo siji IRON FIST !!


              Kontak kanggo koordinasi:


              Skype: sonnar44, Krasnodon
              Email: [email dilindhungi]
              Megafon: +79381274891
              MTS Ukraina: +380999011411
              1. +2
                23 May 2014
                YAAMPUN TERUS
          2. Fanat1984
            -5
            23 May 2014
            sampeyan bakal paling ora mbukak kamus literatur x ... ing ...
            1. +2
              23 May 2014
              KOWE NDELENG ING HURUF BAHASA RUSIA UTAWA PRO WAR ING BLOGS Dadi HAVOLO NUTUP BENDER SLUT .YA lan ngasah kucing sing cocog.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. + 13
          23 May 2014
          Kutipan saka: strannik595
          Yatsenyuk nggawa helm

          Dheweke nggawa helm, waja awak, sing beda karo Rusia luwih apik. Apa dheweke mriksa awake dhewe? Dheweke nggawa helm, janji operator personel lapis baja !!! yaiku, 100 lyam dhuwit Kelinci wis squeezed piyambak kanggo kanthong
          1. + 13
            23 May 2014
            Waja kita dipriksa dening kepala Republik Donetsk. Nalika sampeyan bisa ndeleng iku mbantu! Lan mesthine bakal mriksa dheweke rauh .... Apa dheweke duwe wektu kanggo ndeleng lan ngerti asile ???
          2. + 11
            23 May 2014
            Padha takon Nata kanggo peralatan BU, carane bisa dadi luwih apik tinimbang kita?)) Badut piyambak ing helm saka model 1943 lan waja digawe ing USSR mubeng, lan padha nyoba kanggo ngapusi peralatan kita.
          3. + 11
            23 May 2014
            Lan uga nggawa coffins hadiah plastik (mbok menawa malah pribadi), Aku wonder?
            1. +4
              23 May 2014
              Luwih becik nggawa popok!
        5. 225 teh
          +9
          23 May 2014
          Kutipan saka: strannik595
          ayo enggal-enggal gawe helm dadi panci....kanggo batalyon "Donbass" ........ nek ora kerep butuh merga gething ...... penak lungguh lan corat-coret postingan Facebook


          Yaytsenyuk nggawa helm.
          Sing utama ora lali nyedhiyakake popok ...
          Miturut cara, yen ana sing weruh:
          Albright teka ing Ukraina, miturut sawetara laporan, salah sawijining anggota saka "Komite 300" sing diarani.
          tokoh banget serem, dikenal kanggo kasunyatan sing sawise dheweke katon, perang, kudeta, revolusi lan partisi wiwit ing Yugoslavia, Libya, Irak, etc.
        6. +3
          23 May 2014
          Kutipan saka: strannik595
          supaya padha urgently forge helm menyang pot

          Utawa bisa uga mung kanggo bowler, mbokmenawa ora perlu pot maneh, amarga Inggris ngirim popok tentara marang wong-wong mau, tongkang wis ing dalan. lol
        7. Komentar wis dibusak.
        8. GARNET-19
          +5
          23 May 2014
          Iki kedadeyan ing Ukraina:
        9. +1
          24 May 2014
          Helm e keren. Iku luwih adhem tinimbang pot biasa.
        10. Komentar wis dibusak.
      2. +7
        23 May 2014
        Aku ora ngerti, Mungkin aku salah, nanging aku sijine plus ing artikel iki karya nuduhake idiocy lengkap saka Kiev saiki, kang disebut, panguwasa.
        1. kombat58
          0
          23 May 2014
          Inggih, penulis perlu kanggo nambah sawetara tembung saka komentar supaya kita "bodho" bisa ngapresiasi mabur pikirane.
          Lan sawise maca - delirium. Mulane "minus".
      3. GARNET-19
        +2
        23 May 2014
        Quote: MIKHAN
        Lan iki dhuwite Zin...!

        Ing kono dhuwite, tentara ing dill:
      4. +2
        24 May 2014
        Kajaba iku, Yatsenyuk kelingan yen dheweke wis njaluk PBB kanggo ngevaluasi tumindak Rusia sing ngarahake "ngganggu pemilihan 25 Mei."
        Ya, apa ora? ... Lan sawise kabeh, dheweke bakal ngormati, kanthi serius, kabeh jinis p.sa.ki
      5. +4
        24 May 2014
        Kutipan: M
        Yatsenyuk teka ing rapat karo reservists ora tangan kosong.
    3. +9
      23 May 2014
      Soko ngandhani yen dheweke nap-zdel. Aku malah ora ngerti kok ya
      1. + 19
        23 May 2014
        Kutipan saka antarmuka
        Soko ngandhani yen dheweke nap-zdel. Aku malah ora ngerti kok ya

        Delengen wong iki ing mripat lan sampeyan bakal ngerti.
        1. + 19
          23 May 2014
          Utawa ing iki ... Aku kabeh cetha langsung apa ..
        2. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      23 May 2014
      kok nyinggung kewan sing apikan lan mulya kaya ngono.
    5. GCU
      + 10
      23 May 2014
      Kanthi dhuwit kita, bajingan kasebut nyedhiyakake para pembunuh !!! Sampeyan ora kudu mbayar bensin !!! Nanging dheweke ora bakal suwe ing Ukraina, kaya Sakaashvili nyiapake sarang kanggo awake dhewe ing negara bagian !!! bakal padha ketemu ing kono, saka retribusi aja ndhelikake!!!
      1. +9
        23 May 2014
        Luwih becik ngomong:Yatsenyuk nggawa tali lan sabun"
        1. +1
          23 May 2014
          Kutipan saka Voldmis
          Luwih apik yen muni: "Yatsenyuk nggawa tali lan sabun"

          ... karo Vaseline.
          1. +1
            23 May 2014
            Kenapa Vaseline? Dheweke ora mampir kanggo ngunjungi Shlyushko. nglirik
          2. 0
            23 May 2014
            Dheweke nggawa hubungan sing apik banget lan enak kanggo kabeh pimpinan Ruin.
    6. +1
      23 May 2014
      Eh, wong lanang, maneh Rusia ngganggu boba adil!
      wektu iki. Lan ing topik: ing waja Western anyar lan helm bakal katon ayu ing seng! Maju menyang akhirat sing sepi anyar!
  2. + 12
    23 May 2014
    1 tiwas 7 tatu Kutha Torez.Sisih tengen teka karo 2 mobil lan ditembak ing markas DPR ing panitia eksekutif.

    Ing awal 15.00 ing wilayah panitia eksekutif kutha Torez, ditembak dirungokake. Miturut saksi mata, ana sawetara tembakan ing njero panitia eksekutif lan njaba - sapisan. Wong-wong nglaporake yen dheweke weruh carane wong mati digawa metu saka bangunan administratif.
    1. Eugene1
      + 15
      23 May 2014
      Ayo kula ngelingake saben wong saka tembung sing kondhang yen revolusi (kekuwatan) apa wae sing ana gunane yen ngerti carane mbela awake dhewe. Kepriye bisa kedadean iki - wong lima Bandera nglebokake kupinge kutha KABEH lan ora ana siji-sijia lan ora ana sing bisa ngalang-alangi, KUWASA apa iki - DPR !? Lha endi bela diri bersenjata, polisi daerah endi, dalane pamblokiran...?
      1. 0
        23 May 2014
        Yen dideleng saka cara metune, jebule ora mung PS sing duwe gaman.
    2. Komentar wis dibusak.
  3. +6
    23 May 2014
    Kabeh, mesthi, sampeyan bisa menehi bantuan kamanungsan karo kendaraan lapis baja ngguyu ngguyu ngguyu ngguyu
    1. UFO
      + 11
      23 May 2014
      Luwih becik dheweke nggawa peti plastik luwih akeh. keprungu
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +7
        23 May 2014
        UFO
        Luwih becik dheweke nggawa peti plastik luwih akeh.

        Proposal sampeyan wis dirungokake lan disetujoni. Owah-owahan wis digawe kanggo desain saka Yaytsenyukhov armored personel operator, personel lagi dilatih lan familiarized!
  4. + 28
    23 May 2014

    nangis nganti nangis
    1. +4
      23 May 2014
      Ibid: Adolf Goblin ing nesu
  5. Fedya
    + 11
    23 May 2014
    Aku ora wani nggawa gedhang, aku wedi yen ora bisa digunakake kaya sing dikarepake!
    1. alex 241
      + 58
      23 May 2014
      ......................................
      1. WKS
        + 14
        23 May 2014
        Kutipan: alex 241
        Rauh Trials Nuremberg
        Lan kenapa Nuremberg? Luwih Zhytomyr utawa Vinnitsa.
        1. RBLipetsk
          + 18
          23 May 2014
          Kutipan saka WKS
          Lan kenapa Nuremberg? Luwih Zhytomyr utawa Vinnitsa.

          Yalta. lucu banget sejarahe...
          1. +8
            23 May 2014
            Kutipan saka RBLipetsk
            Kutipan saka WKS
            Lan kenapa Nuremberg? Luwih Zhytomyr utawa Vinnitsa.

            Yalta. lucu banget sejarahe...

            Lvovsky. Eksponensial.
      2. + 15
        23 May 2014
        Iki, misale jek, Amerika Serikat, kaya Gestapo sawise 1945, bakal dadi panas ing "sayap".
        Aku mikir, supaya wong-wong mau ora uwal saka paukuman, ora bisa diundur saka negara, diadili ing negarane, lan dieksekusi ing negarane.
      3. mad
        + 11
        23 May 2014
        Ora cukup Negro karo Hadiah Perdamaian lan Nuland karo kranjang cookie.
        1. Ork-78
          +1
          23 May 2014
          Kutipan saka mad
          Ora cukup Negro karo Hadiah Perdamaian lan Nuland karo kranjang cookie.

          Ya, lan Frau Angelika ora bakal lara!
        2. +3
          23 May 2014
          Presiden kita wis ngomong ing forum ekonomi ing St. Petersburg babagan roti lan cookie....
          1. +4
            24 May 2014
            Kutipan: podpolkovnik
            Minangka kanggo roti lan cookie ....

            Pan Yaytsenyukh, luwih becik sampeyan menyang Borya, mantan Penasihat Presiden Ukraina, ing ngendi luwih aman golek roti lan cookie ...
      4. nalim
        +1
        23 May 2014
        bajingan iki bisa digantung kanggo aku..tsa, nanging kok teles?...
        1. +6
          23 May 2014
          Dheweke entuk aku.. luwih gedhe tinimbang bajingan iki.
          1. +3
            23 May 2014
            +100500!!! Mung Knot Bearer duwe endhog.
      5. 0
        25 May 2014
        soko ing foto "ngomong kethek" ora katon
  6. + 10
    23 May 2014
    "Ditegesake manawa standar amunisi lan peralatan iki beda karo Rusia" kanggo luwih apik.

    Isih, sawise kabeh, kabeh sing ana ing "ing bukit" luwih apik tinimbang sing ana ing Rusia.
    1. + 12
      23 May 2014
      A COLUMN ASPEN, ANA LUWIH ???
      1. +2
        23 May 2014
        Kita kanggo wong-wong mau luwih TEBAL! negatif negatif
      2. +1
        23 May 2014
        Kutipan saka ia-ai00
        A COLUMN ASPEN, ANA LUWIH ???

        Ora, aspen ora ditemokake ing Amerika. Dadi dheweke kudu njagong ing saham domestik.
  7. Alexey N
    + 62
    23 May 2014
    Kapan absurd iki rampung?!
    1. 0
      23 May 2014
      Katon kaya 90 kita
      1. Alexey N
        +1
        24 May 2014
        Iki ora malah ing Rusia ing 90s.
  8. +6
    23 May 2014
    I-d-iot diwenehi dhuwit kanggo bensin, nanging dheweke tuku helm! wong bodho
  9. + 42
    23 May 2014
    Kabeh kanggo pemilihan ing 25 Mei. ngguyu
    1. MG42
      + 23
      23 May 2014
      Quote: MIKHAN
      Kabeh wong menyang pemilihan ing 25 Mei.

      Pilihan sing apik antarane Tymoshenko (Kapitelman) lan Poroshenko (Valtsman)
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +5
        23 May 2014
        Aku bakal "milih" Kolomoisky pisanan ing crosshairs saka ngarsane pisanan ...
        1. ekzorsist
          +1
          23 May 2014
          Utawa mungkin luwih apik karo KVPT bebarengan ing siji antrian ??? A ? Sanalika ... supaya, Gusti Allah, apa jenis pad-la ora menehi ek ahead saka wektu (sadurunge dijupuk).
        2. + 16
          23 May 2014
          Quote: MIKHAN
          Aku bakal "milih" Kolomoisky pisanan ing crosshairs saka ngarsane pisanan ...

          Organisasi Pertempuran Yahudi ngumumake panelusuran kanggo mungsuh wong Yahudi, accomplice Nazi lan provokator protes anti-Yahudi ing sisih kidul-wétan, Igor Kolomoisky.
          Tuduhan sing diajukake dening Kolomoisky:
          1. Mbantu Nazi;
          2. Provokasi Holocaust lan Judeophobia anyar;
          3. Nyengkuyung squealing lan Russophobia;
          Kita ora sijine dhuwit ing sirahe. Kita mung nyatakake yen Kolomoisky wis diumumake minangka mungsuh lan saben wong Yahudi nduweni hak kanggo nindakake kaadilan.
          Publisist Israel Avigdor Eskin disebut Kolomoisky najis Yahudi !!!
    2. ворона
      +7
      23 May 2014
      kaget!!!!! kanthi cara sing apik.... basa
    3. +1
      24 May 2014
      Aku mikir Mickey Mouse mimpin paket iki ora kanggo pemilihan nanging kanggo castration. supaya ora ana maneh.
  10. MG42
    + 30
    23 May 2014
    Dina iki ana perang sengit antarane batalyon Kolomoisky <<Donbass>> lan batalyon DPR <<Vostok>> cedhak desa Karlovka.
    <<Donbass>> nandhang kapitunan, ana sing tiwas lan tatu, uga tahanan
    jumlah sing bakal ditemtokake >>

    Bukti sing jelas babagan sapa sing perang ing antarane tentara bayaran tato Kolomoisky ing dada saka tentara bayaran sing dipateni saka batalyon "Donbass"
    1. + 17
      23 May 2014
      Iki kanggo IKI - ORA SORRY!
      Ditampa kanthi MERIT - FASIS!
    2. + 18
      23 May 2014
      Nazi ditusuk ing jantung. Ora senjata api. Utawa entuk?
      1. zol1
        + 10
        23 May 2014
        Aja njupuk tawanan Nazi!
      2. nalim
        +8
        23 May 2014
        Tekan apik! Mantap guys!!!
      3. + 12
        23 May 2014
        piso bayonet dipasang ing AKM ....
      4. +6
        23 May 2014
        Quote: matros
        Nazi ditusuk ing jantung. Ora senjata api. Utawa entuk?

        Ing sadawane dalan, padha masang piso bayonet.
      5. ekzorsist
        +5
        23 May 2014
        Quote: matros
        Nazi ditusuk ing jantung. Ora senjata api. Utawa entuk?

        Apa bedane?!? Ingkang utama yaiku siji uro-ya kurang.
      6. +7
        23 May 2014
        matRoss
        Nazi ditusuk ing jantung. Ora senjata api. Utawa entuk?

        Iki dhewe! (Aku njupuk conto saka Sashko).
      7. Komentar wis dibusak.
    3. MAG
      + 10
      23 May 2014
      Sing njaluk supaya ora njupuk "terwelu murni")) ing tutup, iki bakal dadi bukti utama babagan Chechen)))
    4. + 12
      23 May 2014
      Apa aku mung siji sing krungu logat Kaukasia? Lan seneng ...
      1. +8
        23 May 2014
        Kutipan saka: sabakina
        Apa aku mung siji sing krungu logat Kaukasia? Lan seneng ...

        Uga ngeweruhi. Mungkin mulane dheweke bengok-bengok babagan wong Chechen, kanggo wong-wong mau, bisa uga wong Kaukasia, Chechen ...
    5. +6
      23 May 2014
      Kutipan: MG42
      Bukti sing jelas babagan sapa sing perang ing antarane tentara bayaran tato Kolomoisky ing dada saka tentara bayaran sing dipateni saka batalyon "Donbass"

      Liyane saka kono ...



      1. +3
        23 May 2014
        Guys, piye kabare utekmu... kanca-kanca ???
        Pukulan ingkang sepisan inggih menika perforasi parang....resik pinggiripun....
        Iki digawe kanggo pesenan ... EKSKLUSIF ...
        Gambar dijupuk kanggo replikasi ... eksplisit ...
        Ora ana ahli bedah sing bakal nindakake intrusi kaya ngono ...
        Utawa CORSE ... lmbo STATEMENT ..
        ...
        Ora adil ... ora bener ...
        ...
        Lan aku kanggo milisi, malah ngethok aku ...
        Berikan Donbass!!!!
      2. +3
        23 May 2014
        Ya, Jacek ngapusi dheweke nganggo waja awak!
        Ora nulungi...
      3. +1
        24 May 2014
        Ya, paling ora njaluk neraka ing bathuk. kabeh padha, pungkasan kanggo Nazi tangi piyambak, kabeh ing wektu sing tepat, padha bakal nindakake.
        1. nvv
          nvv
          +1
          24 May 2014
          Temokake prabédan saka apa sing sampeyan rembugan ing kene lan video iki
          1. nvv
            nvv
            -1
            24 May 2014
            Kuwi isin para perwira sing moyoki wong mati, sanajan dheweke mungsuhmu.
          2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
  11. Arh
    +5
    23 May 2014
    Ora ana hubungane karo junta iki!!!
  12. +8
    23 May 2014
    Helm ing salib - iki wis kedadeyan ing Ukraina, loro mbah kakung lan bapak lan ibu dadi saksi ...
  13. +6
    23 May 2014
    Yatsenyuk kanthi dhukungan daya saka Merkel njaluk helm kanthi waja.
    1. MG42
      + 10
      23 May 2014
      Yaytsenyuk mung guyon, foto saka arsip. >>
      << Aku ndeleng langit lan mikir ... nglirik >>
      1. Fanat1984
        +2
        23 May 2014
        Dheweke ora "bodho", nanging nuduhake pasuryan sejatine !!! lol
      2. 0
        24 May 2014
        Endhog digores.
  14. + 14
    23 May 2014
    Carane Odessans dijupuk ing Grecheskaya 2 Mei 2014
    1. + 13
      23 May 2014
      Makhluk, akeh makhluk. Ana akeh karya sing kudu ditindakake kanggo ngusir kabeh makhluk kasebut.
      Aku ora bisa nonton, wong lanang.
    2. MG42
      +6
      23 May 2014
      Kutipan saka Chikua
      Carane Odessans dijupuk ing Grecheskaya 2 Mei 2014


      Ora nggumunake, sawise kabeh, pravoseks Kharkov sing uga ana ing antarane ultras ing tanggal 2 Mei ing Odessa duwe gaman.
      kene siji pravosek dikirim Arsenal ngarep
      1. +4
        23 May 2014
        Kutipan: MG42
        Kutipan saka Chikua
        Carane Odessans dijupuk ing Grecheskaya 2 Mei 2014


        Ora nggumunake, sawise kabeh, pravoseks Kharkov sing uga ana ing antarane ultras ing tanggal 2 Mei ing Odessa duwe gaman.
        kene siji pravosek dikirim Arsenal ngarep

        Mesin kanggo ukuran lan volume, aku kira, dismantled?
        1. MG42
          +5
          23 May 2014
          Kutipan: podpolkovnik
          Mesin kanggo ukuran lan volume, aku kira, dismantled?

          Lan bedhil banget, mung takon marang >>
      2. +3
        23 May 2014
        Kutipan: MG42
        Ora nggumunake, sawise kabeh, Sektor Kanan Kharkov, sing uga ana ing antarane ultras ing kana, tanggal 2 Mei ing Odessa, duwe akeh gaman, mula siji Sektor Kanan nyedhiyakake arsenal omahe.

        Ya, ing ngendi dheweke entuk kabeh!? Lan aku mung duwe kapak turis saka "senjata"ku ...
        1. MG42
          +5
          23 May 2014
          Kutipan saka revnagan
          Lha, endi sing entuk kabeh!?

          Ya, iki pancen <<open secret>>, sanajan Maidan lagi ngamuk ing mangsa iki, arsenals SBU lan Kementerian Dalam Negeri ing Ukraina kulon dicekel, senjata dijupuk dening tangan tengen, kalebu. bedhil mesin lan peluncur granat, lan VVshniks lokal menehi waja.
        2. 225 teh
          +2
          23 May 2014
          Kutipan saka revnagan
          Ya, ing ngendi dheweke entuk kabeh!? Lan aku mung duwe kapak turis saka "senjata"ku ...

          Resmi gabung karo komunitas pemburu lan entuk senjata lan amunisi kanthi sah ...
      3. +1
        23 May 2014
        Delengen, uga ditata apik, pranyata kewan duwe rasa kaendahan.
      4. jeneng kode49
        0
        24 May 2014
        Iki dudu sektor sing bener, iki sektor Fasis !!!
    3. dmitrij.blyuz
      +2
      24 May 2014
      Aku ora bisa nolak repost, nggawe aku ndredheg.
  15. + 12
    23 May 2014
    Ya, luwih becik tuku kondom nganggo dhuwit iki! Supaya banderlogs ora multiply. Kanggo operator personel wojo padha ingloriously meneng!
  16. +4
    23 May 2014
    Yen sampeyan nggambar bedhil mesin ing helm, sampeyan entuk armor personel operator kanggo sayap tengen. Kita main perang kaya nalika isih cilik, aku ana ing tank, lan sampeyan narik tuas khayalan nganggo tangan sampeyan. aran
    Dhuh Pangéran, patènana babar pisan, awit atine ora cukup kanggo wong-wong mau
  17. +5
    23 May 2014
    Ing endi cookie, ngendi cookie?
  18. +7
    23 May 2014
    Aku kasengsem karo liyane, umpamane, dheweke duwe pemilihan ing 25 Mei. Iki dheweke dadi presiden anyar, ora masalah sapa wae. EU, AS ngakoni dheweke lan kabeh. Pitakonanku, kepiye carane dheweke njupuk kekuwatan saka riffraff saiki? sanajan kuldi lengkap, nanging wis oyod ing kono. Aku ora bakal ngetung tentara sing ekstrem, nanging tentara sing kudu milih kekuwatan. Kinaaaaaa ... .
  19. +5
    23 May 2014
    Lan Yatsenyuk dhewe ora kepinginan kanggo perang? Iku bakal lucu)))
  20. +5
    23 May 2014
    Yaytsenyuk-Rampung Ch-m-o.
    1. 0
      24 May 2014
      Ejaan sing bener yaiku Sniff Eggs.
  21. zavesa01
    + 15
    23 May 2014
    Mangsa tandur tumpes, utang kaya sutra, ora ngerti gas, ora ana dhuwit, ora ana pangan, ana perang. Ora, kita bakal tuku helm !!! Ya, ing bedhil lan ing rereged sirah. Aku bakal tuku raptor langsung, bakal ngrampungake kabeh masalah. (mbantu nglawan kecoak)
  22. +5
    23 May 2014
    Ora cukup kanggo set lengkap aglets lan tridents. Lan bakal dadi "tentara sing paling apik ing donya."
    Ing kene aku ndeleng "pemimpin" junta iki - wah, pasuryane ... sawetara jinis degeneratif.
  23. lor
    +6
    23 May 2014
    Apik banget, kita ngenteni kabar babagan carane milisi ngrebut maneh sawetara BTR-3E anyar saka tentara Ukraina
  24. zavesa01
    +6
    23 May 2014
    Lan kita uga bisa menehi mistral kanthi rega sing murah. lol wong bodho
  25. +6
    23 May 2014
    Pranyata dheweke ngerti yen ATO bakal suwe ... Sawise kabeh, operator personel lapis baja ora pai, sampeyan ora bisa panggang kanthi cepet ...
  26. +5
    23 May 2014
    Sampeyan kudu ngimpor kayu bakar menyang negara lan ora tuku armor personel operator, mangsa mung watara sudhut lan takon pamaréntah kanggo popok ing sisih kulon. Lan banjur ora suwe bakal teka nalika dheweke bakal mlaku ing dermaga kanggo awake dhewe amarga wedi. Sejarah mbaleni dhewe. Nazi ngira yen dheweke bakal rusak ing salawas-lawase.
  27. +6
    23 May 2014
    Agensi warta nglaporake manawa para reservis nindakake tumindak kanggo nglawan serangan kelompok kriminal, mbebasake sandera lan nggoleki kendaraan ing kondisi pos pemeriksaan.
    Inggih, kaya ing film ing baris ngarep ... Film: "Black Hawk Down", "Marines" lan liyane kaya wong-wong mau ... Kang dhewe nuduhake yen "pemeriksaan kendaraan ing kondisi"... ora ana sing ngalangi sampeyan perang!
    Oke, kita kepingin weruh apa 12 bocah liyane bisa sinau saka mitologi Hollywood. Sing utama yaiku sampeyan cepet-cepet menyang London sadurunge rampung! Ana luwih akeh cagak lan wit sing nganggo tali ing Ukraina tinimbang sampeyan. Lan ing London dheweke bakal tresna sampeyan (kadhangkala ora konvensional), ngambung sampeyan karo kulup ing lambe lan ngajak sampeyan menehi ceramah (kepriye maneh sampeyan bisa nyoba ngremehake Slavs. Apa humpback iki saiki misuwur, utawa aku wis ketinggalan jaman?) . .. Aku malah bakal konco kabeh tangan yen mbukak ing taman hiburan tema Arktik. "Minimaidanland", ayo ngomong ... Lan sampeyan, ngurmati squalor, bakal dadi Miki Ya Anus ana! "Ngadeg, bocah-bocah! Ngadeg bunder! Ayo "kanca" ngadeg!!"
    Kepiye carane mandheg ... Kirimake, Pak lan panci ... recourse
  28. +4
    23 May 2014
    Luwih becik yen dhuwit iki digunakake kanggo pembangunan lan modernisasi negara, paling ora ana sing bisa ditindakake ing kana, kanggo wong-wong mau, lan kanthi militer, iki dhuwit.
  29. +5
    23 May 2014
    mbayar 3,14doras kanggo gas
  30. +5
    23 May 2014
    Dadi, mesthi wae, jumlah sing dicolong bisa ditulis kanggo perang, amarga iki padha perang tinimbang setuju, sampeyan isih kudu rembugan karo Donetsk, Luhansk lan liya-liyane.
  31. +6
    23 May 2014
    Iki Pak Nida! Iku tuku helm nganggo dhuwit kita!
  32. +2
    23 May 2014
    Sapa sing bakal teka karo kita karo pedhang, sampeyan ngerti luwih
  33. +3
    23 May 2014
    Dheweke luwih apik nggawa popok menyang dheweke lan menehi panganan marang tentarane.
  34. zavesa01
    + 10
    23 May 2014
    Pask dhewe yaiku mangsa bakal teka lan kabeh aces PR iki bakal mlaku menyang Rusia kanthi tangisan "bantuan." Sampeyan ora bakal nemokake pravosek siji, kabeh wong bakal sumpah ing katresnan. Pratelan sing paling pengabdian kanggo Rusia, sedulur Slavs. Iku wis kedaden sadurunge lan bakal kelakon maneh. Minangka wis entuk kabeh loro pasuryan, licik ... e tv.ri.
  35. + 20
    23 May 2014
    Informasi anyar saka Strelkov. Lawan wong lanang, Gusti paringi sukses.
    Informasi Brief saka Igor Ivanovich Strelkov, 19:12
    23 Mei 2014 18h 30 min. ing Moscow

    "Kabar apik saka salah sawijining klompok perang sing wis mundur saka kuburan:
    Papan papriksan ing Novonikolaevka dirusak. 2 BMD rusak, tank T-64 ketabrak, mungsuh 11 rusak, akeh sing tatu. Rugi kita loro "300s""
    1. +4
      23 May 2014
      Kutipan saka skylar
      Informasi anyar saka Strelkov. Lawan wong lanang, Gusti paringi sukses.
      Informasi Brief saka Igor Ivanovich Strelkov, 19:12
      23 Mei 2014 18h 30 min. ing Moscow

      "Kabar apik saka salah sawijining klompok perang sing wis mundur saka kuburan:
      Papan papriksan ing Novonikolaevka dirusak. 2 BMD rusak, tank T-64 ketabrak, mungsuh 11 rusak, akeh sing tatu. Rugi kita loro "300s""

      Foto bakal dadi sore sing apik banget!
      1. kombat58
        +5
        23 May 2014
        Lan aku bisa gampang mbayangno yen tanpa foto. ayu!
        Lan atiku dadi panas! Wektune wong lanang kanggo ngalahake mungsuh! Pinten sampeyan bisa lungguh. Wektu kanggo latihan maneh wis liwati. Ayo kerja!
    2. +5
      23 May 2014
      Kutipan saka skylar
      Informasi anyar saka Strelkov. Lawan wong lanang, Gusti paringi sukses.

      Dill, dheweke wis ngipi elek, mesthine ngimpi ...
      1. +7
        23 May 2014
        Kutipan: russ69
        Dill, dheweke wis ngipi elek, mesthine ngimpi ...

        padha ngimpi Chechens)))
  36. waisson
    +2
    23 May 2014
    Yatsenyuk nggawa helm lan setengah mesin popok ngguyu
  37. + 13
    23 May 2014
    Punika warta. Ana situs kasebut "Russian Spring". Mbok menawa akeh sing ngerti dheweke. Nanging saiki wis ditemokake manawa ana kedadeyan sing "menarik" kanggo dheweke:

    "Oddities saka RUSSIAN SPRING SITUS".
    Situs kasebut nduweni kualitas apik. Pamilihan warta uga apik, nanging ana wektu sing nguwatirake.

    • 1. Iku pancen cetho sing konco situs iki. Judhul "Kontak" bubar ilang.
    • 2. Nalika bagean "Kontak" ana, ana alamat e-mail ing gmail.com. Saiki alamat iki ditampilake ing sisih ngisor kaca. Iki minangka layanan pos Amerika, sing, miturut Snowden, duwe akses khusus. layanan US. Milisi naif ngirim warta, lan sawise iku, Amerika Serikat bisa uga nglaporake warga pro-Rusia saka SBU Ukraina.
    • 3. Pavel Gubarev ngandika ing kaca Facebook sing cedhak Volnovakha "Sektor Tengen" nembak militèr Ukraina, lan "Musim Semi Rusia" sing ditindakake dening milisi. Ora dingerteni "sapa" sing ngomong atas jenenge milisi lan ngirim kabar sing nemtokake kanthi bentuk sing paling ora apik.
    • 4. Ana serangan DDoS ing situs. Sepisanan, iki nuduhake swasana ati pro-Rusia ing situs kasebut, nanging sajrone serangan kasebut, pesen ditampilake manawa situs kasebut dilindhungi dening layanan American CloudFare. Banjur diakoni ing situs kasebut yen serangan kasebut ana ing hosting ing ngendi situs kasebut dhewe. Sampeyan bisa ngerteni lokasi hosting iki mung kanthi akses administratif menyang CloudFare. Serangan DDOS ditindakake ing wektu sing ora mesthi informasi. Ing wayahe serangan kasebut, media Ukrainia kebanjiran karo kabar yen Strelkov nekat nyerang Rusia, lan milisi padha dikalahake.
    Iki katon kaya taktik cerdas kanggo njupuk informasi nyata sing penting babagan kahanan kasebut - kanggo nggawe "Musim Semi Rusia" minangka sumber utama, banjur mateni ing wektu sing tepat kanggo mbingungake milisi.
    • 5. Situs iki ora nate nglumpukake sumbangan kanggo orane. Apa sing dicritakake babagan pendanaan sing kasedhiya (?!).
    • 6. Salah sawijining judhul situs kasebut diarani "Uvaga!"(!) Lan iki ana ing situs basa Rusia !!! Ing basa Ukrainia tegese "Wigati". Iki nuduhake yen situs kasebut digawe dening Ukrainia, dudu Rusia.

    Ana pilihan liyane: administrator situs - sing dipercaya layanan Western, nanging ora pracaya ing gamblang kuwi.
    http://www.liveinternet.ru/users/4955658/post325340247/
    1. +7
      23 May 2014
      Kutipan saka: mamont5
      Punika warta. Ana situs kasebut "Russian Spring". Mbok menawa akeh sing ngerti dheweke. Nanging saiki wis ditemokake manawa ana kedadeyan sing "menarik" kanggo dheweke:

      Sawetara dina sawise dheweke ujar manawa SBU nggawe klon, nanging sing asli diisi ...
  38. nalim
    +2
    23 May 2014
    popok, tusuk gigi, julap, enema, ... lan iki dudu dhaptar kabeh babagan carane wong Amerika bisa mbantu
  39. + 18
    23 May 2014
    Babai: Ing sawetara dina Kyiv bakal kita. VIDEO

    Milisi Slavia Alexander Mozhaev (Babai) ujar manawa ing sawetara dina milisi bakal njupuk Kyiv. Dheweke ujar iki ing pesen video.

    Babai menehi komentar babagan acara sing kedadeyan ing 22 Mei cedhak Blagodatny (distrik Volnovakha, wilayah Donetsk). Miturut dheweke, "Pengawal Nasional mateni prajurit tentara Ukrainia."

    Milisi uga dadi nasionalis Ukrainia.

    "Mlayu saka kene cepet, yen ora, kita bakal ngetutake sampeyan," ujare. Babai nambahake yen milisi bakal ngontrol Kyiv: "Mung sawetara dina lan Kyiv bakal dadi duweke."

    Sajrone pesen video kasebut, Babai nerangake marang para mungsuh yen dheweke "Rusia" lan dudu Ukrainia.

    "Sampeyan dudu wong Ukrainia - sampeyan Kievan Rus. Sampeyan wong Rusia," ujare milisi.

    Elinga yen sadurunge video muncul ing Web, sing nuduhake carane helikopter nembak militer Ukraina.

    Sumber: http://polemika.com.ua/news-146226.html

    xxx
    Senya! Helm ora bakal mbantu sampeyan! BOM TEKA!!!! basa ngguyu
    1. MG42
      + 18
      23 May 2014
      Quote: Egoza
      Senya! Helm ora bakal mbantu sampeyan! BOM TEKA!!!!
      1. INFOLegioner
        +7
        23 May 2014
        Kanthi coklat iki, sampeyan bisa ngetutake "raja coklat" Parashenko kanthi kompeten, supaya dheweke ngelingi yen "ora kabeh gampang banget" kaya sing dituduhake para penipu.
    2. +3
      23 May 2014
      Kene teka ngimpi elek kanak-kanak! kita nemokake pasuryan nyata BABAI dhewe)))) saiki kanggo kita ternyata apik)) nanging kanggo Ukronazi iku elek))
  40. +6
    23 May 2014
    Yen sampeyan ngadeg nganggo helm ing nyebrang Eropah, bisa uga ana cukup kanggo operator personel lapis baja, nanging sampeyan kudu cepet-cepet, yen ora, dheweke wis kobong terus-terusan, ora ketompo carane metu.
  41. +4
    23 May 2014
    Nah iki helm maneh. lan pozushchav armor personel operator. Lan babagan Pampers, lan ing ngendi paket kanggo "wong mati saka Garda Nasional". Dadi mendem, padha ngalahake traktor nang endi wae kanggo ndhudhuk kuburan kanggo bocah-bocah. Lan padha nguwuh maneh - "Kamulyaning Ukraina", lan apa sing ditinggalake saka Nenka. Oh, ya, sethitik, ya, cabang Kiev saka Komite Regional Washington, kang ing ayunan lengkap ngempalaken suitcases lan sharpening skates kanggo bocor nang endi wae, ngendi padha bakal njupuk !!! prajurit
  42. + 15
    23 May 2014
    Dheweke luwih apik nggawa kondom kanggo accomplices!
  43. +9
    23 May 2014
    Iki aku, apa ... Aku lunga kanggo rokok sak dina lan mikir ... Apa Vova dadi tenang? Aku elinga Reich kaping 3, perwira intelijen kita ing 3rd iki, nanging Avber, SD. lan liya-liyane - iki dudu kantor kaya SBU ing pinggiran ... Bisa dideleng yen ora sia-sia dheweke nglilani anak macan menyang Timur Jauh kanthi tenang ... (Aku ora kelingan sapa ).
  44. + 19
    23 May 2014
    Carane bakal direksa wakil saka Garda Nasional ing helm anyar lan rompi anti peluru?

    Aku ora bakal pitutur marang kowe bab waja, nanging aku ngerti persis kanggo apa helm ..
    1. +1
      24 May 2014
      KAMPANYE VISUAL OPO SING PERLU. Sayange sing BANDERLOG TANPA OTAK, ORA NGERTI. NAMPI IKI.
  45. +9
    23 May 2014
    Kabeh junta iki ngebom lampus ing pangertèn sing paling bener saka tembung padha ngerti banget. Njupuk padha Parubiy: katon saka swarga satus, partisipasi ing preparation saka Odessa Khatyn Pitakonan iku, sing perlu wong urip mung. penyidik ​​tribunal.. dalang beda pikire.
    Kolomoisha, Turchinov lan perusahaan gop? Nasib lan aku bisa prédhiksi: mati muddy (sengaja) ing pengasingan. Kabeh akun bakal direset sadurunge. .Hormat.Carlos.
  46. + 34
    23 May 2014
    Senya, sampeyan wis nyebul Crimea ...
  47. + 15
    23 May 2014
    Lan aku ngerti kenapa wong Ukrainia mlumpat, iki minangka persiapan kanggo mangsa, dheweke bakal anget tanpa gas. ngguyu
    1. +3
      23 May 2014
      Sial, iki wahyu! Sampeyan rekan mung mbukak mripatku))) ombenan
  48. +4
    23 May 2014
    Kutipan saka naablydatel
    Lan aku ngerti kenapa wong Ukrainia mlumpat, iki minangka persiapan kanggo mangsa, dheweke bakal anget tanpa gas. ngguyu

    Alas, wong biasa bakal nandhang sangsara .. Iki freaks saka Galicia (ing Kyiv) wis warmed kanggo 23 taun wis .. Padha mateni banyu kanggo Crimea .. listrik .. metu saka angkoro! Kita ing Rusia ora bisa, minangka Departemen Luar Negeri menehi saran .. Yen ora, kita ora bakal dadi Slav!
  49. +2
    23 May 2014
    Nganti padha tuku, dhuwit bakal ditransfer, nganti padha nggawa, Ukraina lan tentara ora bakal duwe, mesthi. Banjur padha nyerahke ing logam. Lan ing anyar. Siklus banyu ing sekolah njupuk Panggonan, padha karo helm lan waja bakal.
  50. +4
    23 May 2014
    Ya, dheweke paling ora bisa janji karo kapal bintang lan pedhang Jedi. Pemilu tanggal 25 lan dheweke ora bakal dadi perdana menteri maneh ....
  51. +5
    23 May 2014
    "Tilas Ketua NBU dilaporake babagan curiga miturut Part 5 saka Artikel 191 (mispropriation, embezzlement saka properti utawa njupuk milik saka penyalahgunaan saka posisi resmi) saka KUHP Ukraina."

    Badut terus, dheweke ora ngerti sapa sing kudu dipangan. Banjur ana pemilihan ...
  52. +6
    23 May 2014
    Ora komentar...
  53. +3
    23 May 2014
    Mesthi wae, dheweke janji - ing tanggal 26 dheweke bakal dicopot saka jabatane, lan dheweke bakal ngrungokake pesen iki ing pesawat Boeing mabur menyang negara sing anget)))
  54. +1
    23 May 2014
    Ora ketompo carane dadi ...
  55. Ivan 63
    +1
    23 May 2014
    Bener, ora ana wektu - sawise tanggal 25, nalika teluk-teluk iki duwe "kekuwatan sing sah" langsung diakoni dening "mitra", bakal luwih elek - pisanan kabeh kanggo kita lan mulane kita kudu tumindak - Dewan Federasi menehi terusna.
  56. +3
    23 May 2014
    Iku luwih apik kanggo njaluk otak nyisakke kanggo awake dhewe lan kanggo kabeh rabble ing jejere dheweke.
  57. +3
    23 May 2014
    Ing sawijining forum ing St. Petersburg, Putin janji marang Kulon kanggo ngakoni pemilu. Lan, ketoke, bakal dadi.
    Iki kuncine...lan apa sing digawa Yaitsenyukh utawa ora nggawa masalah ??
  58. +1
    23 May 2014
    Quote: Ireng
    Ing sawijining forum ing St. Petersburg, Putin janji marang Kulon kanggo ngakoni pemilu.

    Ora ana tembung babagan pangenalan; dikandhakake bakal kerja bareng karo pamrentah anyar.

    MOSCOW, 23 Mei - RIA Novosti. Kepala milisi rakyat Donbass, Igor Strelkov, ngajak warga kutha kasebut supaya ngungsi supaya ora ana korban jiwa. Dheweke uga menehi prentah kanggo nglarang tembakan artileri ing kutha kasebut, lapor portal kutha Slavgorod.com.ua. Informasi iki digawa menyang komando tentara Ukrainia.
    Pejuang milisi Donbass melu perang ing pinggiran Slavyansk
    Pesen kasebut nyathet yen ana serangan ing kutha kasebut, komando milisi duwe hak nggunakake senjata.
    Sekretaris pisanan Partai Komunis Slavyansk, Anatoly Khmelevsky, ujar manawa persiapan aktif saiki ditindakake dening pasukan keamanan Ukraina. Ing mangsa ngarep, milisi ngarepake serangan sing bisa ditindakake saka sisihe.
    Miturut milisi, militer Ukraina terus nyiapake serangan ing Slavyansk nggunakake artileri abot lan penerbangan.

    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140523/1009086025.html#ixzz32YqyxeSv
    1. +1
      23 May 2014
      Inggih Putin! ora ana tembung babagan pangenalan, aku ngguyu nganti nangis! Bakat!
      1. 0
        23 May 2014
        Aku setuju, aku meh tiba saka kursi nalika kita ngomong babagan "telung yard" sing isih kudu dibalekake. ngguyu
  59. +3
    23 May 2014
    Yatsenyuk nyiapake ing urip sabanjure kanggo nguwasani dhuwure profesi "badut dering", super-Olivets anyar, i.e. potlot planed. ngguyu Mulane aku entuk kerja minangka badut amatir ing Maidan
    1. 0
      23 May 2014
      Kutipan saka svelto
      Yatsenyuk nyiapake ing urip sabanjure kanggo nguwasani dhuwure profesi "badut dering", super-Olivets anyar, i.e. potlot planed. ngguyu Mulane aku entuk kerja minangka badut amatir ing Maidan
  60. +5
    23 May 2014
    Aku percaya yen saiki ana titik balik ing perang sipil ing Ukraina. Mungguh kasil ing jaman saiki, para milisi pancen percaya marang awake dhewe, yen bisa menang. Kosok baline, dill ngerti yen dheweke ora digebugi kaya bocah-bocah, lan bisa gampang mati tanpa alesan sing jelas. Patut, moral ambruk luwih murah tinimbang IQ saka ghoul alam bébas (sing main Fallout bakal ngerti).
    1. pacangan bebener
      +3
      23 May 2014
      Bener, iku bisa dingerteni. Rusia minangka aggressor, Putin minangka Hitler, Rusia minangka subhumans. Dheweke percaya iki kanthi cara sing luar biasa.
      Nganti saiki, sayangé, mayoritas pracaya.
  61. lor
    +5
    23 May 2014
    Aku uga bakal menehi kendaraan tempur anyar, padha wis wiwit dicet ing werna Eropah bener!
  62. +8
    23 May 2014
    Kajaba iku, Yatsenyuk kelingan yen dheweke njaluk menyang PBB kanthi panjaluk kanggo ngevaluasi tumindak Rusia sing tujuane "ngganggu pemilihan 25 Mei."
    wah, bajingan, saka sirah lara nganti sehat...
  63. Komentar wis dibusak.
  64. +1
    23 May 2014
    Bakal njupuk wektu suwe kanggo ngresiki ... Dheweke ngarep-arep kanthi acak ... lan akal sehat ing bagean ... Ala!
  65. +2
    23 May 2014
    Apa dheweke kelakon nggawa jeroan putih kanggo scumbags iki? Kabeh wis arep kanggo titik sing bakal rauh dikarepake!
  66. opps
    +3
    23 May 2014
    "Sampeyan dikenal saka sumber militer manawa kapal penjelajah rudal AS Vella Teluk karo pertahanan udara Aegis lan sistem pertahanan rudal mlebu ing Segara Ireng."

    Mbokmenawa tes pelaut sampeyan kanggo tahan stres ......
  67. ptitsa6110
    +2
    23 May 2014
    Kutipan saka Deadmen
    Jaman es sloth
    ora, dheweke medeni lan ala
  68. +1
    23 May 2014
    Aku ora ngerti saka waja.
    Nanging helm kita sawetara sing paling apik ing donya.
    Lan sarana komunikasi bisa diadili kanthi cara meneng operasi kasebut ditindakake ing Crimea.
  69. +1
    23 May 2014
    Iki nyata Ukraina.
    Pain Ukrainia
    Kita dipérang dadi, aku muzzle Nazi, ov lan crests,
    masrahake pedhang marang kangmas,
    nanging kita duwe siji katresnan,
    siji negara lan Rusia sugih!
    Kita padha dadi ngimpi pisah kanggo dangu, ora
    pasukan kuwi migunani kanggo mungsuh,
    mutusake kanggo mbusak siji link,
    nanging kita ngerti yen Rusia ora bisa dikalahake!
    Sumangga dipun mangertosi, Bapak-bapak,
    supaya kita ora bisa dibagi ing kesatuan Iman,
    Gusti Allah ana ing mburi kita! Bebener kabeh ana ing mburi kita!
    Lan aku ora bakal sungkem ing ngarepmu.
    Wong Ukraina, tangi saka turu,
    Aja nganti mungsuhmu menehi kekarepan,
    kita Ortodoks, kang tegese ana nyawa!
    Dadi kita sedulur!
    Kanthi iman lan getih !!!
  70. opps
    0
    23 May 2014
    Mung misale jek kula yen Putin ngakoni pemilihan ing Ukraina lan ora ngethok gas ing 3 Juni (yen Ukraina ora mbayar utang), rating dheweke bakal ana ing ngisor plinth sing wis ana ing Rusia dhewe?
  71. Mih
    +1
    23 May 2014
    - Apa sampeyan mikir yen aku lali carane sampeyan moyoki prajurit Rusia? Ora, aku ora lali. Aku wis ngiseni sikap sialmu ing salawas-lawase.
    Aku dudu sedulurmu. tresna
    Aku bakal mateni sampeyan ing ngendi aku kudu nindakake.
    Jujur, aku ora ngerti sektor sampeyan (cilik).
    Kowe iku mungsuhku lan aku bakal mateni kowe ing ngendi wae aku ndeleng kowe.... am
  72. +2
    23 May 2014
    Kutipan saka: rJIiOK
    Aku ora ngerti saka waja.
    Nanging helm kita sawetara sing paling apik ing donya.
    Lan sarana komunikasi bisa diadili kanthi cara meneng operasi kasebut ditindakake ing Crimea.

    Kabeh bener. Kanthi proteksi sing padha karo model Barat sing paling apik, bal kita meh setengah kilo luwih entheng!
  73. +1
    23 May 2014
    Quote: Egoza
    Quote: MIKHAN
    Aku bakal "milih" Kolomoisky pisanan ing crosshairs saka ngarsane pisanan ...

    Organisasi Pertempuran Yahudi ngumumake panelusuran kanggo mungsuh wong Yahudi, accomplice Nazi lan provokator protes anti-Yahudi ing sisih kidul-wétan, Igor Kolomoisky.
    Tuduhan sing diajukake dening Kolomoisky:
    1. Mbantu Nazi;
    2. Provokasi Holocaust lan Judeophobia anyar;
    3. Nyengkuyung squealing lan Russophobia;
    Kita ora sijine dhuwit ing sirahe. Kita mung nyatakake yen Kolomoisky wis diumumake minangka mungsuh lan saben wong Yahudi nduweni hak kanggo nindakake kaadilan.
    Publisist Israel Avigdor Eskin disebut Kolomoisky najis Yahudi !!!

    Ing forum kita padha koyone wis ditulis iku cara banget ... Nanging sing utama iku bisu! Slogan dheweke (lan spanduk ing Kyiv (10 kanggo kepala saboteur Rusia ..)) Aku ngerti kabeh.. Nanging nom-noman ..?
  74. 0
    23 May 2014
    Saka latihan, yen sampeyan ngandelake peralatan (senjata) menyang pejuang sing praktis lan bodho, banjur ing wektu sing paling cendhak, dheweke bakal ngowahi dadi logam kethokan sing ora ana gunane! Amarga iki minangka "perang" ing Garda Nasional, Junta, kaya biasane, mbuwang dhuwit kanthi sia-sia, luwih becik yen pensiun ditinggalake ing tingkat sing padha, utawa ana sing migunani liyane!
  75. +1
    23 May 2014
    Kutipan: Eugene1
    Ayo kula ngelingake saben wong saka tembung sing kondhang yen revolusi (kekuwatan) apa wae sing ana gunane yen ngerti carane mbela awake dhewe. Kepriye bisa kedadean iki - wong lima Bandera nglebokake kupinge kutha KABEH lan ora ana siji-sijia lan ora ana sing bisa ngalang-alangi, KUWASA apa iki - DPR !? Lha endi bela diri bersenjata, polisi daerah endi, dalane pamblokiran...?

    Setuju banget karo sampeyan. Pimpinan DPR lan LPR kudu luwih kerep nyinaoni karya Lenin. Nganti pasukan pertahanan diri digawe, iki bakal terus. Scum iki bakal mateni warga sipil.
  76. yrion
    0
    23 May 2014
    Kanggo "pahlawan" perlu kanggo nambah popok, padha ngrampungake karo populasi sipil ora bersenjata, nanging kanggo nglawan milisi bersenjata ing ndhuwur iku perlu.
  77. opps
    +1
    23 May 2014
    Helm anyar saka Pengawal Nasional lan Sektor Tengen:
  78. 0
    23 May 2014
    Quote: matros
    Ing artikel kasebut, tinimbang tembung "reservis" kudu diwaca "residivis"! Sing bakal luwih akurat ...

    Malah luwih presisi-FASHINGTON FASCISTS-RESERVISTS-RECIDIVISTS sing sawise gagal MAIDAN bakal miwiti mbangun AMERIKA lan CANADA. DIWAJARI DIRI. LAN IKI dudu sepisanan. Dadi ayo setengah pucat-ngadhepi siji langkah ing RAKE ing N! SEKALI!
  79. 0
    24 May 2014
    Jarene pemimpine dipangan tanpa komentar, mesakne utek-utek nom-noman wis kebacut babar blas, saiki wis ora bisa dididik maneh, ngono wae sing kudu dipateni. kanggo menehi apa sing pantes.
  80. 0
    24 May 2014
    UMAT NAMPI KEKUATAN YANG DIPILIH. Nganti BANDERLOGERS tiwas, dheweke bakal duwe apa sing diduweni.
  81. +5
    24 May 2014
    Medeni arep sensor. banget gething kanggo Rusia. padha ora perlu helm, sirahe wis waja-tindik. sampeyan ora bisa njaluk apa-apa apik ing kono maneh. malah ATGM
  82. 0
    24 May 2014
    Kutipan: MG42
    Dina iki ana perang sengit antarane batalyon Kolomoisky <<Donbass>> lan batalyon DPR <<Vostok>> cedhak desa Karlovka.
    <<Donbass>> nandhang kapitunan, ana sing tiwas lan tatu, uga tahanan
    jumlah sing bakal ditemtokake >>

    Bukti sing jelas babagan sapa sing perang ing antarane tentara bayaran tato Kolomoisky ing dada saka tentara bayaran sing dipateni saka batalyon "Donbass"

    Peluru bodho, bayonet gedhe.
  83. 0
    24 May 2014
    "Aku tuwuh saka sperma dadi komandan kapal selam!" Film - 72 meter ... kejem, nanging bener.
    Apa sing ditawakake kelinci sirah endhog?
  84. 0
    24 May 2014
    Sampeyan malah ora perlu ndhaptar masyarakat mburu saiki. Sampeyan ngetokake tiket mburu ing panggonan registrasi, ngumpulake sertifikat medis, njupuk kursus - 5 ewu, 5 jam lan banjur menyang LRO, njupuk saiga-12 utawa celeng. Ing 5 taun, sampeyan bisa ngethok.
    1. 0
      24 May 2014
      Piye wae aku ora takon.. Aku duwe kabeh saka sekolah.. Bapakku menehi kula Kalash ing sekolah.. Aku ora pengin ngirim koleksi ing foto ...
  85. opps
    +2
    24 May 2014
    Kutipan saka: mikki1701
    UMAT NAMPI KEKUATAN YANG DIPILIH. Nganti BANDERLOGERS tiwas, dheweke bakal duwe apa sing diduweni.


    Ora kutipan sing tepat. SABEN WONG DUWE KEKUASAAN KOWE PANTAS.

    Iki kayane sing diomongake jaman biyen...Churchill Pak....
    1. opps
      +2
      24 May 2014
      Winston Churchill uga ujar, lan iki bisa uga ditrapake kanggo kahanan saiki:

      "Sampeyan ora bakal tekan pungkasan yen sampeyan mandheg mbuwang watu ing saben asu sing sampeyan temoni."
  86. +8
    24 May 2014
    apa tembung sing bener
    1. Komentar wis dibusak.
  87. +1
    24 May 2014
    Dhuwit bensin maring Nazi :) ah ah ah Eropa Eropa, isin sampeyan :) ketoke kudu maju ing kemenangan maneh :)
  88. +5
    24 May 2014
    Kutipan saka vfck
    ah ah ah Eropa Eropa isin sampeyan

    Ya, sanajan sampeyan pipis ing mripate, sampeyan isih ora bakal kenek
  89. 0
    24 May 2014
    Aku bakal nggawa liyane mac kayu am
  90. 0
    24 May 2014
    Iki dudu sing mbuwang dhuwit; dheweke kudu tuku peti mati kanggo banderlog ing skala industri.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"