Konsekuensi utama saka pemilihan 25 Mei

98


Sedikit "psaki" sing relatif seger: "Departemen Negara AS percaya yen tumindak perwakilan kelompok bersenjata ilegal ing sisih kidul-wétan Ukraina ora bakal duwe pengaruh sing signifikan marang tumindak pemilihan presiden. Kahanan sing tenang tetep ana ing sebagian besar negara. Wiwit wiwitan "tahap pungkasan operasi anti-teroris" (22 Mei), puluhan wong tiwas lan atusan tatu. Serangan kilat sing direncanakake ing Luhansk macet. Ana bukti dokumenter babagan eksekusi wajib militer dening detasemen punitive.

Pembantaian ing cedhak Volnovakha kanthi nggunakake helikopter sing ngrampungake pos pemeriksaan sing robek mbutuhake penyelidikan sing kapisah. Aku yakin manawa iki minangka provokasi sing direncanakake dening panguwasa Kyiv, tujuane kanggo nyedhiyakake Dewan Keamanan PBB kanthi bukti kekejaman pasukan khusus Rusia lan militan pro-Rusia. Iku ora ketepakan sing malah sadurunge katon informasi bab eksekusi checkpoint, tumindak. Perdhana Mentri Arseniy Yatsenyuk ngumumake kabutuhan mendesak kanggo nganakake Dewan Keamanan PBB, nanging ora ana langkah sing ditindakake ing arah kasebut. Ana sing salah. Ana video saka adegan, akun saksi mata, lan panitia ilang keuntungan informasi.

Transfer permusuhan menyang wilayah sing padhet pedunung ing wilayah Luhansk, ing ngendi produksi mega-kapasitas industri kimia dikonsentrasi, minangka kejahatan dhewe. Nanging, kanggo khayalan nganakake "pemilihan presiden umum", pamrentah interim malah mutusake kanggo njupuk langkah iki. Pungkasane ora kaya sing dikira.

Tawuran aktif diwiwiti. Detasemen sukarelawan sing diarani "Donbass" meh ora bisa ditindakake. Miturut komandhane, Semyon Semenchenko, luwih saka setengah personel padha tatu. Miturut pasukan perlawanan, luwih saka sepuluh sukarelawan tiwas. Nanging, tokoh-tokoh sing nggegirisi iki ora ngganggu Departemen Negara utawa Kyiv, sing terus pura-pura yen isih ana sing isih ana lan kabeh bakal normal maneh. Iku ora bener. Miturut data paling anyar, meh kabeh stasiun polling ing republik Donetsk lan Luhansk diblokir utawa dirusak. Secara teoritis, pemungutan suara mung bisa ditindakake ing stasiun polling cilik sing jarang pedunung sing dikontrol dening pasukan ATO lan ing titik khusus sing disebarake ing wilayah unit tentara. Rong dina sabanjure sadurunge pemilihan ora bakal ngganti kahanan. Pitung yuta pemilih, sing langsung dadi teroris lan separatis, ora bakal melu pemilihan. Sampeyan kudu dadi bodho banget utawa banget sinis kanggo ora ngerteni kasunyatan iki.

Lanjutan saka tahap "final" saka ATO bakal mimpin kanggo mundhut malah semblance kontrol liwat klompok militèr quasi-tempur. Taktik meksa tentara kanggo panganiaya, digunakake dening wakil saka "Sektor Kanan", "Maidan poto-mbelanja" lan mbayar bayaran, rampung demoralized personel. Dheweke ora bisa nindakake operasi nyerang aktif ing kondisi kerugian sing tambah akeh, sanajan ora ana koordinasi tumindak dhasar. Ora ana komunikasi antarane klompok. Pimpinan ATO maneh mundur saka tumindak operasi kasebut. Siji-sijine cara edan sing ditinggalake: artileri lan penerbangan serangan ing kutha-kutha mbrontak. Nanging sampeyan bisa langsung mungkasi pemilihan. Kepiye kahanan bakal berkembang ing dina sing bakal teka?

Pisanan, panguwasa Kyiv sauntara bakal terus ndalang yen operasi anti-teroris berkembang kanthi sukses. Nanging, amarga militan nekat sing nggunakake cara perang sing ala lan ora manusiawi, pasukan anti-teroris ngalami kerugian.

Kapindho, anane wong mati bakal digunakake kanggo nindakake kampanye PR kanggo medeni para pemilih, sing arep teka ing TPS. "Mung kanthi milih presiden sampeyan bisa nyingkiri medeni kaya ngono." Iki minangka slogan utama tumindak sinis iki. Nyatane, pemilihan presiden mung bakal ndandani pamisah negara lan ora bakal menehi kesempatan siji, sanajan mung teoritis, kanggo normalake kahanan kasebut. Kajaba iku, dheweke bakal nggawe pamisah iki, supaya ora bisa nggunakake cara politik kanggo entuk persetujuan.

Katelu, yen acara berkembang ing urat sing padha, mula permusuhan akhir minggu sing bakal teka bisa nyebar menyang wilayah Kharkov lan Dnepropetrovsk. Iki ora Fantastic, nanging skenario banget nyata, kang, dening cara, dianggep ing Keamanan Nasional lan Dewan Pertahanan. Sawise kabeh, apa pemilu? Iki kumpul wong ing TPS, sanksi dening panguwasa. Lan nalika populasi secara harfiah electrified, spark slightest cukup kanggo mateni reaksi chain. Kajaba iku, tambahake klompok seluler pasukan perlawanan ing kene.

Kaping papat, gangguan pemilihan presiden ing wilayah wétan ora mung bakal nggawe keraguan babagan legitimasi presiden anyar, nanging uga ora ana gunane kanggo nganakake pemilihan parlemen awal.

Lan, pungkasane, kaping lima: babak kapindho pemilihan presiden, kemungkinan sing wis luwih saka 90%, bakal dadi pemicu acara sing wis ana ing ibukutha Ukraina.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

98 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. maskvich
    + 14
    24 May 2014
    Rusia ora bisa ngenali asil pemilu. Apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina ora sah lan ilegal. Ayo Eropa ngambung junta, nanging kita ora peduli. Sampeyan mung kudu nerangake manawa ora ana komunikasi karo bandit hi
    Lan wektune kanggo menehi "bali" sing jelas kanggo kabeh Merkels lan Co., sing saiki wis njaluk supaya Rusia ngakoni asil pemilihan. Stop dadi diplomatik ...
    Penulis lali yen "wong wadon nganggo arit" janji bakal Maidan anyar yen dheweke ora dadi prezik. nglirik
    1. + 13
      24 May 2014
      Pravoseki uga ora ngakoni yen Yarosh ora menang lan ora menang.
      1. + 12
        24 May 2014
        Kutipan saka Deadmen
        Pravoseki uga ora ngakoni yen Yarosh ora menang lan ora menang.

        Yarosh minangka pengasuh Departemen Luar Negeri, mula dheweke mung bakal mbengok!
        1. +2
          24 May 2014
          Yarosh minangka pengasuh Departemen Luar Negeri, mula dheweke mung bakal mbengok!
          Iku ora kasunyatan
          1. +1
            24 May 2014
            Kutipan saka: jktu66
            Iku ora kasunyatan

            buktine liyane...
            1. Alexander 68
              +1
              24 May 2014
              sanalika pemilihan dijadwalake (15.03), Departemen Luar Negeri nunjuk Poroshenko minangka presiden tanpa pilihan, nanging pitakonan iki: sapa sing bakal njamin yen ing sawetara wulan, sekretaris sayap tengen ora bakal nembak dheweke ing pekarangan administrasi.
              1. +2
                24 May 2014
                Kaping papat, gangguan pemilihan presiden ing wilayah wétan ora mung bakal nggawe keraguan babagan legitimasi presiden anyar, nanging uga ora ana gunane kanggo nganakake pemilihan parlemen awal.



                ... nanging pitakonan iki: sapa sing bakal njamin yen ing sawetara sasi wong tengen ora bakal nembak dheweke ing plataran administrasi ...


                Ing kene, tanpa sayap tengen, INFA tindak "Scum karo arit", ngerti yen dheweke kalah ing pemilihan, nyiapake serangan teroris.

              2. 0
                25 May 2014
                Apa tegese "saperangan dina" utawa "saperangan jam"? Ora suwe ngenteni rong sasi
        2. +3
          24 May 2014
          Kutipan: Rus2012
          Yarosh minangka pengasuh Departemen Luar Negeri, mula dheweke mung bakal mbengok!

          Dadi dheweke ilang swarane:
          Psaki-yarosh! Yarosh-asu!
      2. +7
        24 May 2014
        Kutipan saka Deadmen
        Pravoseki uga ora ngakoni yen Yarosh ora menang lan ora menang.

        Lan ing kene ana pitakonan sing menarik banget.
        Wis suwe ora rahasia yen "Sektor Kanan" sebagian njaga TPS ing negara kasebut. Ora panguwasa lan polisi, kepiye carane ngetung ing kahanan iki ??
        Sapa sing duwe situs liyane sing dikendhaleni yaiku presiden?? Sawise kabeh, Yarosh uga dadi calon lan dheweke ora digatekake babagan simpati marang terwelu coklat!
        Mung saiki kabeh wis ana, lan nalika swara wiwit ngetung, dheweke bakal mulai nyopot sirahe !!
        Kene sponsor saka kekacoan iki bisa njaluk menyang puddle maneh nalika iku dadi metu sing juara Yarosh, lan aku ora bakal ngilangi game kuwi.
        1. +7
          24 May 2014
          Kutipan saka APAS
          Aku wonder carane pitungan bakal pindhah ing kahanan iki ??

          TsU saka CIA kanggo Yarosh - "ing PoroSenk".
          Yarosh minangka rencana "b" kanggo CIA, yen ana sing salah karo Valtsman (contone, ana sing gagal), Departemen Luar Negeri bakal nyelehake Yarosh. Banjur bakal dadi geyropop ngipi elek.
          Lan kita seneng perang ... dadi ora peduli!
      3. +5
        24 May 2014
        Kasunyatan tentara Ukrainia lan bebener organisasi ATO. Sukarelawan saka brigade airmobile 95th ngomong.
        1. +2
          24 May 2014
          Deleng, Nazi. Rungokna wong sing diobong. mandeg! Ditonton nganti pungkasan. Ayo ngenteni seri kapindho, nalika bakal nyoba ing jajaran "Black Hundreds". Sanajan 200 wawancara ora diwenehake.
          Ora suwe kabeh tentara dill lan punishers bakal diatur maneh lan ditransfer menyang brigade 200th lan 300th. Ngapunten guys. Iku ora tega d.e.b.i.l.o.v.
      4. +2
        24 May 2014
        ora ketompo carane sampeyan ngowahi - dadi Maidan ...
        mung bakal - luwih kejem - tinimbang ing Februari.
      5. +1
        24 May 2014
        Kulon ngakoni pemilu sah, sanajan 3 wong melu. 2 kanggo babi, 1 kanggo pati karo arit.
        A piglet bakal diangkat prezikom
      6. +1
        25 May 2014
        kene pemilihan
        1. Siberia2183
          0
          25 May 2014
          iki carane pemilihan ing Ukraina bakal dianakaké
      7. Igor Gor
        0
        25 May 2014
        Nganti padha menang (yen padha ora mandheg, begalan, liquidated). Amerika muter rencana 30s Jerman ... Klasik korupsi, kesed lan kabodhoan (mbokmenawa kabeh wong ngerti babagan sinisme) ... Dheweke ngganti tanggal, ngeculake adonan lan ...
      8. Komentar wis dibusak.
    2. + 11
      24 May 2014
      Miturut cara, ya (Aku ngomong babagan Tymoshenko), amarga iki minangka panggilan terbuka kanggo terorisme, lan "panguwasa" saiki ora ngancam nganggo driji.
    3. +7
      24 May 2014
      Prezik, dheweke wis suwe, lan Amerika ora bakal milih presidene
    4. +7
      24 May 2014
      "Komite regional Washington" mung bakal milih Parasha-enko minangka presiden lan SING ... Dheweke ora nglebokake T-moshinka apa wae ... Lan bakal Zechka-stick bisa ngunggahake "Maidan 3"? (The "Zechka" ora bakal duwe dhuwit cukup ...) Pira regane sedina syuting film "Maidan2"? Nganti 5 yuta dolar ... Luwih kuwatir apa Kharkov lan Nikolaev, wis dikumbah nganggo getih. dening Khuntyats, bakal munggah ... Soooo Mugi supaya! nglirik
      1. +2
        24 May 2014
        Dheweke ora nglebokake T-moshinka apa wae ...
        dheweke wis dadi mayit politik. desa cilik uga merds lan ndhelik ing pedhut
      2. +1
        24 May 2014
        Kutipan saka ispaniard
        bakal Kharkov lan Nikolaev munggah, wis dikumbah karo getih dening Juntas ...

        Aku wedi sawise "pemilu" kita bakal ngomong babagan Polandia lan Romania liyane)).
      3. +3
        24 May 2014
        Kutipan saka ispaniard
        Lan bakal Zechka-sticks kasil mundhakaken Maidan 3?


        LAN SAPA NAWAS?
        Maidan bakal tetep ing Kyiv sawise pemilihan
        Para aktivis kasebut nyatakake yen dheweke bakal tetep nganti kabeh tujuan sing ditemtokake, yaiku ngilangi maling saka pemerintah.
        Miturut UNN, wakil saka Maidan negatip ngerteni apa wae pernyataan para politisi yen Maidan bakal buyar sawise pemilihan presiden, sing bakal dianakake bebarengan karo pemilihan walikota lan wakil Dewan Kota Kyiv, tanggal 25 Mei.

        Dadi, para panguwasa anyar kudu kerja keras kanggo ngilangi kabeh wong sing malas, provokator lan mung gangster saka alun-alun.
        1. +3
          24 May 2014
          Kutipan: AleksUkr
          Maidan bakal tetep ana ing Kyiv sanajan sawise pemilu, para aktivis kasebut nyatakake yen dheweke bakal tetep nganti kabeh tujuan sing wis ditemtokake, yaiku ngilangi maling saka pamrentah.

          lan sapa sing bakal ngrungokake? ora manut - menyang ngarep wétan, tumindak kanggo mbuktekaken pengabdian kanggo kudeta.
          Esuke sawise pemilihan, Maidan ora bakal ...
        2. +1
          24 May 2014
          supaya dheweke ora nyopot ... Maidan kudu dibubarake kanthi bantuan pasukan lan tank ...
          ana preman sing padha nglumpuk ing kono.
      4. 0
        24 May 2014
        Kutipan saka ispaniard
        Lan bakal Zechka-sticks kasil mundhakaken Maidan 3?

        dheweke ora bakal sijine apa-apa, dheweke "hobbled" dening Departemen Negara. Apa sing dikandhakake, bakal ditindakake.
        Mung wae, yen ana force majeure, umpamane pemilihan ora bakal ditindakake amarga ora ana wakil utama - dheweke bakal duwe pangarep-arep sing sithik.
        Nanging ing kene Yarosh bakal luwih cepet tinimbang dheweke ...
    5. + 14
      24 May 2014
      Kutipan: maskvich
      Rusia ora bisa ngenali asil pemilu. Apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina ora sah lan ilegal.

      Pas pemilu...
      1. +7
        24 May 2014
        comparison kelangan ngguyu "KLICHKOPSAKA" sak tetembungane... Eh, Dr.Goebels ing peti kuwi bokmenawa kaya kipas sing muter-muter murid-murid sing apes kuwi. belay
        1. +5
          24 May 2014
          Perbandingan keren "KLICHKOPSAKA" dalam satu kata...
          Otak siji kanggo loro, nalika isih cilik
      2. 0
        24 May 2014
        Putin negesake manawa kita bakal nampa keputusan apa wae saka wong Ukrainia ...
    6. +4
      24 May 2014
      Rusia ora bisa ngenali asil pemilu.
      PDB ngandika yen kita ngormati pilihan saka wong Ukrainia, nanging prezik kapilih saka Ukraina kudu mbayar utang gas, lan banjur kita bakal ngomong. Aku sing Jeksa Agung bisa ngetokake pisanan bakal parting beradab Kyiv karo wilayah kapisah
      1. +3
        24 May 2014
        Kutipan saka: jktu66
        Aku mikir sing pitakonan pisanan bakal parting beradab Kyiv karo wilayah kapisah ...

        Ana sing mumet, dina iki aku ndudhuk video, aku malah ora ngerti kepiye ... opo
        1. +3
          24 May 2014
          Kaping pisanan, mbok menawa mung provokasi (Judul video kasebut ngomong babagan iki, lan ora kabeh wong milih "FOR" ing referendum)
          Kapindho, wong bisa uga wis kesel lan wedi (propaganda DPR pincang).
        2. +4
          24 May 2014
          Medeni tenan. Siji-sijine yaiku nalika Sektor Tengen mlebu kanthi tindakan punitive, banjur wanita sing padha bakal bengok "Bantuan!"
          1. +3
            24 May 2014
            Quote: Iskander Khan
            nalika pravoseki mlebu karo tumindak punitive, banjur iki wadon padha bakal bengok-bengok "Bantuan!"

            Kaya biasane sad
        3. 0
          24 May 2014
          Quote: Lan Kita Tikus
          Ana sing mumet, dina iki aku ndudhuk video, aku malah ora ngerti kepiye ...

          Iki sampah, "we are not so simple" http://www.rus-obr.ru/media/31516
        4. +3
          24 May 2014
          video iki dipun damel film antarane 5-7 Mei ing wilayah Kutha Lawas Kramatorsk cedhak checkpoint saka KTSHHK "Pushka". Pitik iki nyoba golek pemukiman, sanajan perusahaan kasebut ora bisa digunakake ing wektu kasebut lan dheweke menyang minibus ngirim grub kanggo milisi. Sawise 12 Mei, nalika departemen akuntansi teka kerja, bibi iki meh ora ditemokake.
  2. + 13
    24 May 2014
    Lan, pungkasane, kaping lima: babak kapindho pemilihan presiden, kemungkinan sing wis luwih saka 90%, bakal dadi pemicu acara sing wis ana ing ibukutha Ukraina.
    Aku mikir kabeh bakal diputusake ing siji babak ... Lan kejujuran pemilihan iki ana ing pitakonan gedhe.
    1. +5
      24 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Aku mikir kabeh bakal diputusake ing siji babak ... Lan kejujuran pemilihan iki ana ing pitakonan gedhe.

      Nah, yen ing siji babak, banjur iki 100% sandiwara, sanajan iki wis dadi sandiwara.
      1. +5
        24 May 2014
        Kutipan saka: punk
        Kutipan saka: svp67
        Aku mikir kabeh bakal diputusake ing siji babak ... Lan kejujuran pemilihan iki ana ing pitakonan gedhe.

        Nah, yen ing siji babak, banjur iki 100% sandiwara, sanajan iki wis dadi sandiwara.


        Lan padha ora duwe cara liya. Mung nguripake kabeh kanthi cepet
      2. +5
        24 May 2014
        Ing Ukraina, iku mung perlu kanggo ngatasi kabeh ing siji babak. Kasunyatane, wewenang komisi pemilihan saiki diwatesi tanggal 31.05.2014 Mei 2. Sawise iku, persetujuan komisi anyar dibutuhake. Biasane butuh 3-2 wulan, nanging sing paling penting, iki uga butuh presiden. Lan nganakake pemilihan presiden putaran kaping XNUMX, legitimasi sing wis diragukan, sanajan tanpa komisi pemilihan sing disetujoni kanthi bener, umume ora ana gunane. Mulane sing menang wis suwe ditunjuk. Saben uwong ngerti iki, mung Tymoshenko ora pengin nyerah, ketoke penjara ora liwati tanpa tilak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 12
      24 May 2014
      ,,, Pemilu ing Ukraina adhedhasar film "Alien vs. Predator", sapa sing menang, manungsa isih bakal kalah. Nyuwun
      1. +2
        24 May 2014
        Kutipan saka bubalik
        ,, Pemilu ing Ukraina adhedhasar film "Alien vs. Predator", sapa sing menang, manungsa isih bakal kalah. panyuwunan

        Predator mung mateni sing duwe gaman, alien mateni kabeh wong (utawa digunakake minangka inkubator)
        Ya, sanajan ana uga variasi ing kene - operator utawa kewan kanggo mburu ...
        Nanging aku seneng ekspresi kasebut.
        Pemilihan alat kontrasepsi taun ...
        1. +1
          24 May 2014
          Pemilihan alat kontrasepsi taun ...
          Aku rumangsa prezik iki, amarga ora cocog, ora bakal cocog karo pangarep-arep saka geng sing ngangkat dheweke ...
      2. +1
        24 May 2014
        ,,, Pemilu ing Ukraina adhedhasar film "Alien vs. Predator", sapa sing menang, manungsa isih bakal kalah.
        Manungsa bakal rada bingung, nanging wong Ukrainia kudu urip
    4. +5
      24 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Lan, pungkasane, kaping lima: babak kapindho pemilihan presiden, kemungkinan sing wis luwih saka 90%, bakal dadi pemicu acara sing wis ana ing ibukutha Ukraina.
      Aku mikir kabeh bakal diputusake ing siji babak ... Lan kejujuran pemilihan iki ana ing pitakonan gedhe.

      Ora ana pitakonan, ora kejujuran lan ora legitimasi ora bisa dipungkiri. Kejelasan iki ora mung dingerteni dening wong sing kasengsem.
    5. + 10
      24 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Aku mikir kabeh bakal diputusake ing siji babak ... Lan kejujuran pemilihan iki ana ing pitakonan gedhe.

      Kanggo Rusia ora masalah. Jujur, ora jujur ​​- iki ora bakal mengaruhi hubungan kita kanthi cara apa wae. Kita ora bisa mengaruhi kanthi cara apa wae.
      Nalika padha sengit marang kita, iku bakal tetep.
      Kulon sing mbutuhake kaya legitimasi kanggo Presiden anyar.
      Presiden Ukraina sing mentas kapilih ora bakal teka ing Rusia kanthi jaminan persahabatan ing mangsa ngarep. Lan retorika lan tumindake bakal padha karo saiki. Persahabatan ora bakal.
      Kakuwasan saka Presiden mentas kapilih ora kamungkinan kanggo curtailed, padha ora pindhah menyang Pemilu dadi mung "tandha" tanpa kakuwasan, iki ngrancang kanggo "motong swiwi" saka Yanukovych. Ora bakal marem karo calon presiden saiki....
      Kunjungan pisanan bakal menyang Kulon kanggo dhuwit, minangka ijol-ijolan apa wae sing dikarepake kurator Barat.
      1. +8
        24 May 2014
        Kutipan saka zanoza
        Persahabatan ora bakal

        lan padha lunga menyang bokong karo kekancan kaya iku.
        Ukraina pengin nampa kabeh deviden lemak, kaya ing USSR, lan ing wektu sing padha supaya kabeh income kanggo dhewe.
        Elinga apa istilah finansial cabang kasebut!
        Rusia wis ngentekake dhuwit akeh kanggo ndhukung Ukraina, lan minangka asil, Ukraina kepengin nelukake kabeh nganti Vladivostok.
        Ayo padha njagong tanpa bantuan, kaya Estonia, Latvia lan Lithuania.
        Dheweke uga weruh yen Eropa ora mung bakal nulungi dheweke, nanging uga bakal ngempet ing vise. Nalika keluwen meksa wong-wong mau, dheweke dhewe bakal miwiti njaluk kekancan, mung kahanan sing bakal migunani. Sampeyan katon, lan dheweke bakal mulai ngormati.
    6. +4
      24 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Lan kejujuran

      ora ana konsep kaya ngono ...

      Ngomong-ngomong, kepiye Benya ... apa sing luwih nguntungake kanggo dheweke - anarki-kakacauan utawa prezik sing sah kanggo nyekel laler ing lingkungan sing bosok?
    7. +3
      24 May 2014
      Kutipan saka: svp67
      Aku mikir kabeh bakal diputusake ing siji babak ... Lan kejujuran pemilihan iki ana ing pitakonan gedhe.


      Sapa sing ngomong babagan kejujuran? Amerika Serikat kanthi praktis ngakoni asil pemilihan sing bakal dianakake sawise 25 Mei.
  3. +8
    24 May 2014
    Pemilu mung bisa ana ing pikirane departemen negara edan lan junta, liyane minangka pagelaran sing ora apik ...
  4. +5
    24 May 2014
    Siji-sijine pilihan edan sing ditinggalake yaiku artileri lan serangan udara ing kutha-kutha sing mbrontak.

    Iki bakal dadi pungkasan junta cepet ... Secara harfiah telung dina ...
    1. +1
      24 May 2014
      Kutipan: Rus2012
      Siji-sijine pilihan edan sing ditinggalake yaiku artileri lan serangan udara ing kutha-kutha sing mbrontak.

      Iki bakal dadi pungkasan junta cepet ... Secara harfiah telung dina ...

      Ing kasus iki, meh kabeh bakal gumantung marang PDB. Ora ana sing ngerti rencanane.
      1. +5
        24 May 2014
        Kutipan saka: PENZYAC
        Ing kasus iki, meh kabeh bakal gumantung marang PDB. Ora ana sing ngerti rencanane.


        wis nulis babagan topik iki:
        - sembarang nggunakake massive saka gegaman abot - "grads", indiscriminate "karpet bombing" - ing wilayah pedunung - mesthi bakal entail serangan geni cekap dening VTO saka Angkatan Udhara lan RV SU. Kanggo apa-apa, mbok menawa kabeh pilot sniper padha klempakan ing Voronezh, lan rbry lan gerombolan, ing wates tekan ...
        Bener, njupuk menyang akun 08.08.08, bakal ana siji dina wektu tundha - kanggo ndandani lan saiki sing disebut "kemanusiaan progresif" ing pasuryan saka geyrop lan Yankees disintegrating, asil saka nggunakake senjata imoral marang warga sipil...
        1. +3
          24 May 2014
          Apa sampeyan mikir bakal nggunakake senjata abot?
          Yen wis cukup wani, mula iki wis suwe ditindakake, nalika kurang senjata lan wong, lan tentara sing melu ora dadi demoralisasi kanthi ora nindakake apa-apa. Sing paling penting, kajaba akeh korban sipil, iki ora bakal nyebabake apa-apa; kaya njeblug meriam ing manuk pipit - akeh rame, kurang akal, malah sing ora melu nandhang sangsara. Kajaba iku, hadiah gedhe kanggo kita: banjur, mesthi, bakal ana fiksasi lan respon sing cukup.
          1. +4
            24 May 2014
            Kutipan saka andj61
            Apa sampeyan mikir bakal nggunakake senjata abot?


            Sekte dhewe, utamane yaytsenyukh, ora tau!
            Nanging, yen agen CIA menehi mandat saka Yankees lan wulu, utawa sing anyar pangkat dhuwur saka panitia regional teka saka konco genangan lan panjaluk - menyang ngendi? Kanggo nolak, kabeh liyane kanggo moto, guts tipis ...
            Mulane, kabeh bisa.

            Mangkene obrolan babagan apa sing bakal kelakon sawise (saka sing diterbitake, kanggo sing mangu ...) -
            Rusia siap ngirim pasukan perdamaian menyang wilayah Ukraina

            Ing acara sing Kepemimpinan paling dhuwur saka Rusia mutusaké kanggo ngirim pasukan kanggo Ukraina, unit peacekeeping khusus dilatih saka Airborne Forces wis siyap kanggo melu ing operasi peacekeeping ing wilayah Ukraina.
            Iki diumumake dening Alexander Vyaznikov, komandan pasukan pendaratan Rusia, khusus ing misi perdamaian.

            Miturut dheweke, iki masalah politik. "Yen pesenan sing cocog ditampa, kita siyap nindakake," ujare Vyaznikov.

            Ayo kita ngelingi sing sadurungé gubernur Republik Rakyat Lugansk Valery Bolotov ngandika Presiden Rusia Vladimir Putin karo panjalukan kanggo ngirim pasukan peacekeeping ing tlatah republik.

            Sumber - http://anna-news.info/node/16309
  5. + 14
    24 May 2014
    Inspirasi dening:
    Siji, loro, telu, papat, lima
    "Kelinci" bakal metu kanggo mlaku-mlaku (Poroshenko).
    Lan pamburu mlaku mrana,
    Dheweke njupuk hares lemak (Strelkov).
    Kabeh tuwuh bebarengan ing dongeng iki,
    Daging Baba, topi bocah.
    Nulis dongeng sing wong
    Lan Obama ing w.rod dheweke
    Putin bakal nutup buku kasebut,
    Aku ngandika (meh Rasputin).
    ngguyu wassat
  6. +4
    24 May 2014
    Rusia ora kudu ngakoni pemilihan kasebut ing Ukraina. Lan kita kudu ngadeg nganti pungkasan, yen pimpinan Rusia wis nggawe akeh konsesi menyang EU, AS lan NATO.
  7. +7
    24 May 2014
    Psiki seger mesem. Tumindak becik ora diarani tembung kasebut.
  8. +6
    24 May 2014
    Lan kenapa dheweke butuh presiden kabeh? Miturut persetujuan karo Uni Eropa (tandatangani utawa ora?), kekuwatan liwati menyang Eropa. Pengawas ora dipilih nanging diangkat.
    1. +3
      24 May 2014
      Kutipan: dr.star75
      Pengawas ora dipilih nanging diangkat.
      Lan sing kandha yen Poroshenko kapilih? Dheweke wis suwe diangkat. Lan iku ora kanggo apa-apa sing prajanji prajurit 1000 hryvnias wingi. Entuk tentara kanggo mbela Kolomoysha ing wiwitan.
  9. 0
    24 May 2014
    Lan, pungkasane, kaping lima: babak kapindho pemilihan presiden, kemungkinan sing wis luwih saka 90%, bakal dadi pemicu acara sing wis ana ing ibukutha Ukraina.

    Dheweke ora bakal mlebu ing babak kapindho! keprungu
  10. talnax7
    +2
    24 May 2014
    26 Mei bakal dadi esuk jaman anyar (pathetic nglirik Nanging yen, tanpa Lawakan, kebingungan lan vacillation Nganti katon saka diktator sing
  11. +4
    24 May 2014
    Lan kaping enem, Putin bakal nindakake apa sing ana ing pikirane!
  12. +8
    24 May 2014
    Lan apa, sawise pemilihan, perdamaian lan kamakmuran bakal teka ing Ukraina? Squabble liyane kanggo daya bakal break metu. Mugi sing padha ora bakal nganti Donetsk lan Lugansk. Ing endi shobla saka Maydanuts iki? Ing kasus apa wae, calon sing saiki ora bakal narik pimpinan nasional. Perang sipil mung diwiwiti, lan saka sejarah wis dingerteni yen ora cepet rampung. Kabeh isih ana ing ngarep.
  13. kamulyan45
    + 10
    24 May 2014
    Markas "pemilihan" komisi liquidated ing Donetsk Ukrainian
  14. +6
    24 May 2014
    Sawise pemilihan ing Kyiv, Lugansk lan Donetsk bakal dilalekake, perang bakal diwiwiti kanggo kepresidenan.
    1. +2
      24 May 2014
      Gusti mberkahi yen mangkono. Saben uwong sing ngupayakake kekuwatan ing Kyiv bakal duwe janji kanggo ngrampungake masalah Lugansk lan Donetsk, kaya saiki kabeh wong janji bakal bali menyang Crimea ing mangsa ngarep.
    2. +4
      24 May 2014
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Sawise pemilihan ing Kyiv, Lugansk lan Donetsk bakal dilalekake, perang bakal diwiwiti kanggo kepresidenan.

      Sayange, padha ora lali, pravosekov kudu sijine nang endi wae. Dheweke bakal nyingkirake kanthi ngirim menyang "operasi reresik", lan ana sawetara sing bakal diresiki supaya ora ngganggu ing Kyiv.
  15. + 17
    24 May 2014
    babagan "A little relatif seger" psaki ""
    1. +5
      24 May 2014
      Nerjemahake kanthi cepet menyang basa Inggris lan kirim menyang situs web Departemen Luar Negeri! Sapa sing bakal njupuk?
    2. MBA78
      +3
      24 May 2014
      sawise 10 gendul bir seger, kang tormented kanggo pipis crookedly
      1. 11111mail.ru
        +2
        24 May 2014
        Kutipan: MBA78
        tormented sawise 10 gendul bir seger

        Racun modern? Alamiah ... Nanging ing siji wektu ing Kuibyshev (ugh, Samara!) Ana bir ngédap, malah ing April 1998 aku njupuk spilled bir ing dalan kanggo Khlebnaya Square (cedhak tram) ring: bab! Sawise tekan Bashkortostan, aku njupuk 1 (siji!) cangkir saka Sterlitamaksky, wiwit iku aku ora ngombe bir ing kios ...
        1. 0
          24 May 2014
          Kutipan: 11111mail.ru
          wiwit iku aku ora ngombe bir ing kios ...

          Aku wis ora nggunakake swill iki wiwit Juni 2005.
          "dheweke bakal milih presiden belang".
  16. +1
    24 May 2014
    Kutipan: maskvich
    Rusia ora bisa ngenali asil pemilu. Apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina ora sah lan ilegal. Ayo Eropa ngambung junta, nanging kita ora peduli. Sampeyan mung kudu nerangake manawa ora ana komunikasi karo bandit hi
    Lan wektune kanggo menehi "bali" sing jelas kanggo kabeh Merkels lan Co., sing saiki wis njaluk supaya Rusia ngakoni asil pemilihan. Stop dadi diplomatik ...
    Penulis lali yen "wong wadon nganggo arit" janji bakal Maidan anyar yen dheweke ora dadi prezik. nglirik

    ora ana sing bakal ngerteni apa-apa lan ora bakal ngomong babagan iki, nanging ana sing bakal kedadeyan langsung sawise pemilihan ... v.v.p. masak opo...
    1. 0
      24 May 2014
      Kutipan saka: biasa

      ora ana sing bakal ngerteni apa-apa lan ora bakal ngomong babagan iki, nanging ana sing bakal kedadeyan langsung sawise pemilihan ... v.v.p. masak opo...

      Aku mikir yen tugas utama PDB yaiku kanggo nyegah DPR lan LPR supaya ora dibuwang ing pungkasan taun, lan ing kono, tanpa pangan (kampanye nyebar diganggu) lan gas, junta ora bisa meri sanajan ing Kyiv. lan Lvov.
  17. +2
    24 May 2014
    Kutipan saka: svp67
    Aku mikir kabeh bakal diputusake ing siji babak ... Lan kejujuran pemilihan iki ana ing pitakonan gedhe.

    Kanggo Rusia ora masalah. Jujur, ora jujur ​​- iki ora bakal mengaruhi hubungan kita kanthi cara apa wae.
    Kita ora bisa mengaruhi kanthi cara apa wae. Lan padha, kaya padha sengit marang kita, supaya bakal tetep.
    Iku Kulon sing mbutuhake kaya legitimasi kanggo Presiden anyar minangka sabdhoning kanggo kudeta bersenjata.
    Presiden Ukraina sing mentas kapilih ora bakal teka ing Rusia kanthi jaminan persahabatan ing mangsa ngarep. Lan retorika lan tumindake bakal padha karo saiki. Persahabatan ora bakal.
    Kakuwasan saka Presiden mentas kapilih ora kamungkinan kanggo curtailed, padha ora pindhah menyang Pemilu mung "tandha" tanpa kakuwasan, iki ngrancang kanggo "motong swiwi" saka Yanukovych. Kita ora bakal puas karo dhaptar calon dina iki ....
    Kunjungan pisanan bakal menyang Kulon, kanggo dhuwit, minangka ijol-ijolan apa wae sing dikarepake kurator Barat.
    1. 11111mail.ru
      +2
      24 May 2014
      Kutipan saka zanoza
      Presiden Ukraina sing mentas kapilih ora bakal teka ing Rusia, kanthi jaminan persahabatan,

      Ayo elinga EBN - ing ngendi dheweke kesusu? Wong jahat duwe impen: mabur ngubengi Patung Liberty kaping pindho. Impian dadi kenyataan id "ota!
  18. 0
    24 May 2014
    Kutipan saka: A1L9E4K9S
    Sawise pemilihan ing Kyiv, Lugansk lan Donetsk bakal dilalekake, perang bakal diwiwiti kanggo kepresidenan.

    Perang bakal diwiwiti, nanging Donetsk lan Lugansk ora bakal dilalekake. Lan kepiye sampeyan bisa lali yen dheweke tansah ngelingake sampeyan dhewe? Lan yen wilayah Kharkiv lan Dnepropetrovsk uga njupuk senjata, banjur sawise Pemilu bakal arang banget "fun".
  19. +2
    24 May 2014
    Sawise kabeh, jelas yen terwelu coklat bakal dadi "daya" - dheweke duwe dhuwit, nanging ora ana partai sing kuwasa ... sapa sing bakal nuruti dheweke? Julia? Ya, dheweke bakal ngrusak proyek Ukraina.
  20. +8
    24 May 2014
    Kutipan saka: surovts.valery
    Saben uwong sing ngupayakake kekuwatan ing Kyiv bakal duwe janji kanggo ngrampungake masalah Lugansk lan Donetsk, kaya saiki kabeh wong janji bakal bali menyang Crimea ing mangsa ngarep.

    Ilustrasi cilik babagan apa sing ana ing pikirane pemilih Ukrainia.
    Brad tenan. Utawa pikirane patriot Maidan saka Ukraina babagan apa sing kudu ditindakake presiden anyar.
    Dadi pati ing cedhak Volnovakha minangka peringatan sing nggegirisi yen kita ora duwe operasi anti-teroris - nanging perang mungsuh sing nyerang Rusia - utawa netepi pesenan Putin supaya bisa terus nganti tekane tentara Rusia. Yen pesenan kasebut tetep, mula kita ngenteni serangan saka Rusia. Putin mbutuhake kamenangan cilik, yen ora, dheweke bakal kelangan kekuwatan.
    Yen wis mundur, bandit nekat nembus menyang wetan. Kelakuane bisa prédhiksi prilaku Putin.
    Salajengipun: pemilihan presiden ora bisa dianggep minangka sekunder dibandhingake perang. Kita butuh presiden sing siap perang tanpa kompromi karo Rusia Putin lan separatis lokal nganti pungkasan. Cetha yen Poroshenko luwih setuju karo Putin (dheweke ngomong dhewe!) Lan ninggalake NATO (dheweke ngomong dhewe!). Dadi perang sing durung rampung bakal dadi korban sing luwih gedhe tinimbang digawa menyang kamenangan.
    Ing konteks iki: Kanggo Poroshenko, Yanukovych lan Akhmetov luwih cedhak tinimbang Tymoshenko utawa Svoboda Tyagnibok. Dadi kekuwatan oligarki bakal tansah dadi diktator. Yaiku, kita bakal pindhah maneh saka Yushchenko-2 menyang Yanukovych-2. Lan pengorbanan sing ditindakake kanggo revolusi Ukrainia mesthi bakal dikhianati. Lan maneh kita kudu nggawe revolusi sabanjure, ora kurang getih.
    Alam barang ora bisa diapusi. Prajurit ing 1917 ora pengin ngawula Rusia - padha uga kudu perang ing perang sipil lan mungkasi mung ing Februari 21, 2014!
    Nanging presiden anyar isih kudu nindakake rong perkara: ing kahanan perang a) ngenalake paukuman pati sajrone perang lan b) ngenalake sistem komisaris militer saka pamaréntahan revolusioner. lan pengadilan revolusioner militèr. Sepisan maneh: sampeyan ora bisa ngapusi sifat barang: sing nglawan Ukraina ora duwe hak milih ...
    (sawetara Stanislav Ovcharenko)

    Kaya iki! Lan pejuang revolusi kasebut, kanthi otak sing dipindhah ing sisih siji, sayangé setengah saka Ukraina.
    Kita ndeleng telpon tanpa wates kanggo pertumpahan getih tanpa kompromi. Apa ekonomi karo ekonomi. Kita bakal mbanting kabeh, kita bakal mateni kabeh sing ora setuju, lan banjur menyang Eropa.
    Bisa dideleng yen ing opus iki tembung "Rusia Putin" lan mung "Rusia" digunakake ing konteks sing padha. Dadi, sing maca ora bakal weruh prabédan dhasar ing kene.
    Gagasan utama: "mungsuh utama Ukraina yaiku Rusia!" (apa wae).
    Iku ora becik, nanging kasunyatan. Kita nyekseni lair saka negara musuhan nyata ing tapel wates kulon Rusia. Lan mung luwih saka 20 taun wis liwati wiwit padha urip bebarengan.
    Rusia anyar kudu didhukung ing kabeh cara! Dheweke ora kudu tetep ing Ukraina.
  21. +5
    24 May 2014
    Yagene dheweke nulis ATO kabeh wektu ing artikel babagan sumber daya? Dheweke wis nulis "pseudo ATO", utawa njupuk ing kuotasi. Demi Allah, dheweke kaya-kaya setuju karo singkatan kasebut!
  22. +2
    24 May 2014
    Wong Urkain wis shat ing gubug lan mikir sing padha bakal milih polisher utama sing bakal ngilangke munggah muntah sawise wong. Lan, saiki, dheweke bakal mlumpat lan menehi ilusi, kanthi impen udan, babagan integrasi euro. Yen sampeyan percaya informasi saka dokter lokal, mula wis diwiwiti, ing bagean, utawa luwih dening organ individu. Sawisé milih pangareping inkuisitor, para H.O.H.L.s bakal nduwèni rakit perbudakan sapi.
  23. +1
    24 May 2014
    Luwih becik mung meneng lan ora ngomong apa-apa, jagad iki wis yakin karo kemampuan mentale, hatya ora peduli apa sing diomongake ing kana, kanggo wong sing duwe otak kabeh wis jelas!
  24. + 10
    24 May 2014
    Senin, 26 Mei...
  25. +5
    24 May 2014
    Aku ngira yen Amerika pancen salah yen mikir yen sawise 25.05 Mei, tentrem lan urip sing diukur sepi bakal mrentah ing Ukraina. Padha mung ora ngerti peculiarities wilayah iki. Dheweke bakal milih Parashenko, wong wadon Maidan karo arit bakal miwiti muncrat racun lan ngumpulake Maidan-3, Kozlomoysky bakal mulai neror ing skala gedhe, pemberontakan bakal pecah ing Kharkov, Odessa, Kherson, Nikolaev, Zaporozhye. Ukroarmiya bakal cepet-cepet babagan sampeyan. Ing tembung, ora ana sing apik.
    1. +3
      24 May 2014
      Dheweke ora mikir yen bakal ana urip sing tenang. Dheweke ngerti yen bakal ana terus pembantaian. Iki persis apa sing cocog karo Yankees.Ing banyu masalah luwih gampang kanggo nyekel iwak, titik panas liyane, lemak kanggo Amerika.
  26. +5
    24 May 2014
    "MAJOR" akibat ngguyu
    1. +2
      24 May 2014
      Aku bakal lintang biru, diganti lintang belang.
      Kasunyatan obyektif supaya bisa ngomong ...
  27. +3
    24 May 2014
    Obama, masa depan sampeyan ora nyenengake ing AS. Putin melas sampeyan, apa sampeyan rumangsa dhukungan ing forum pungkasan ing St. Mikir maneh lan paling ora nindakake soko normal kanggo wong Ukrainia. Senajan Obama wis akèh wong bodho ana: salah siji McCain, utawa Psaki, utawa Sekretaris Negara lan sederek smear sampeyan karo lendhut. Nanging sampeyan kudu wis diadili ing Den Haag kanggo kejahatan marang wong Afghanistan, Libya, Suriah, lan saiki Ukraina.
  28. +2
    24 May 2014
    Quote: Arkan
    Wong Urkain wis shat ing gubug lan mikir sing padha bakal milih polisher utama sing bakal ngilangke munggah muntah sawise wong. Lan, saiki, dheweke bakal mlumpat lan menehi ilusi, kanthi impen udan, babagan integrasi euro. Yen sampeyan percaya informasi saka dokter lokal, mula wis diwiwiti, ing bagean, utawa luwih dening organ individu. Sawisé milih pangareping inkuisitor, para H.O.H.L.s bakal nduwèni rakit perbudakan sapi.

    Beda sithik...
    Padha shat Departemen Negara karo EU (ora mungkin kanggo nulis karo gedhe), ora tanpa bantuan (mesthi) saka Ukrainians, nanging padha pengin Rusia kanggo ngresiki munggah.
  29. 0
    24 May 2014
    dheweke bakal "milih" babi cilik ing babak pisanan yen ora drown ing cangkir kopi ing wektu isih, lan pati atom wiwit Maidan luwih - ana partai dhewe, padha bakal miwiti, lan bakal Rush - mung dina iki lan mung ing Ukraina Pemilu sing ngalembana - ing Kremlin duwe dhuwit ing akun dikirim dening SMS, minangka akeh minangka milyar milyar Schaub ora diijini ing dhampar ing Juli, oh kanggo daya.. Lan erectorate bakal terus kanggo drive bal lan mamah snot metu saka pakulinan scolding Rusia ing sawijining alangan
  30. +5
    24 May 2014
    Kanca-kanca Eropa wis nyiapake pitulungan finansial, dheweke ora bakal ninggalake Ukraina ing masalah.
    1. lor
      +1
      24 May 2014
      Yen sampeyan pengin guyon, kanthi ati-ati milih ilustrasi foto kanggo lelucon sampeyan. Ing foto iki, mobil Arseny Bobrovsky, microblog anjog KermlinRussia, foto dijupuk ing tanggul Smolenskaya ing Moscow.
  31. mug_morozov
    +4
    24 May 2014
    Lugansk.
    Malah dudu larangan ora milih, ora ana sing milih. Kabeh pelamar ngomong yen kita teroris, separatis lan rednecks (mbokmenawa ora bener babagan Tigipko). Ora ana calon utama sing ujar manawa kita kudu mandheg medeni wong lan miwiti negosiasi. Ora ana sing milih. Mula, kabeh wong sing dakkenal ora bakal melu pemilihan sesuk.
    Terangna kenapa pesawat tempur mabur liwat kutha ing dhuwure 200 meter? Rave.
  32. 0
    24 May 2014
    Aja nglirwakake kabeh tumindak Kiev. Bantuan Novorossiya ing kabeh cara sing bisa. Iki minangka kunci sukses.
  33. 0
    24 May 2014
    Yen Poroshenko dumadakan ora "mbuwang" kabeh juntas lan kanthi terang-terangan ora miwiti rembugan karo Moskow, mesthine kahanan politik internal ing negara kasebut bakal mundhak banget. "Tanah Tanah" ora bakal nyerahake kekuwatan kaya ngono! Yulia, sawise babak pisanan, bakal gampang miwiti Maidan-2. Demi presiden, dheweke bakal nyawiji karo sapa wae (banjur "mbuwang"). PS lan "Svoboda" uga mbokmenawa siap kanggo blok. Ora jelas kekuwatane presiden! Nalika konstitusi 2010 dibatalake ing Rada, rong teks beda saka konstitusi NEW diterbitake ing situs web.
  34. +1
    24 May 2014
    sing paling awon bakal diwiwiti sawise pungkasan permusuhan, pamrentah apa wae kudu milih lan ngukum para pelaku, ana hubungane karo sektor hak bersenjata, sing, kanthi alesan apa wae, bakal duwe pitakonan kaya apa sing kita perang lan ing endi cookie kita. .Ya, lan pimpinane ora bisa nolak supaya ora nyoba ngrebut keuntungan liyane kanggo awake dhewe..
    bakal ana Libya liyane nanging wis ing Eropah
  35. 0
    24 May 2014
    saka Maidan, paling aktif ing donya sabanjuré, rawa kiwa
  36. +1
    24 May 2014
    Lan aku duwe pitakonan siji. Kepiye prezik sing mentas kapilih bakal ngatasi masalah nyegah militan saka sisih kidul-wétan bali menyang bank kulon Dnieper? Para militan yaiku wong-wong sing saiki perang nglawan Tenggara. Ana sing duwe gegaman, ana sing duwe getih ing tangane, ana sing wis biasa njupuk barang sing duweke kanthi paksa. Apa sampeyan ngerti apa jenis pi ... kapets nunggu hamster Ukraina ing umum, nalika gerombolan sayap tengen ngliwati? Lan ing kene prezik duwe rong pilihan ing pendapatku. Salah siji kita nyawiji karo milisi saka Kidul-Wétan lan, karo bantuan saka tentara, kita Cut metu kabeh bandit kanggo nul, utawa kita nyiyapake cordons ing Dnieper lan kasebut kanthi teliti, nyaring kabeh sing climbs saka Wétan. Ing kasus apa wae, Ukraina ora bakal nyerna akeh wong bersenjata sing ora bisa dikendhaleni. Lan pemilihan ... lan ara karo wong-wong mau. Cetha yen bakal ana akeh kesenengan.
    1. INFOLegioner
      +1
      24 May 2014
      Militan isih bakal migunani kanggo teror ing Rusia Anyar ing mangsa ngarep, lan kanggo perang karo Rusia, minangka tulang punggung tentara anyar kanthi senjata lan instruktur NATO. Yen aku ana ing panggonan para abdi (Poroshenko lan Nalyvaychenko), aku bakal nindakake mung kuwi. prajurit
    2. +1
      24 May 2014
      Uga, loro kamp konsentrasi wis dibangun, siji cedhak Nikolaev lan liyane ing wilayah Donetsk.




      https://www.google.de/search?
      sourceid=navclient&hl=ru&ie=UTF-8&rlz=1T4SNYK_deDE289DE289&q=%D1%81%D1%82%D1%80%
      D0%BE%D1%8F%D1%82%D1%81%D1%8F+%D0%B4%D0%B2%D0%B0+%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%BB%
      D0%B0%D0%B3%D0%B5%D1%80%D1%8F+%D0%BD%D0%B0+%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%
      D0%B5++
  37. INFOLegioner
    0
    24 May 2014
    Manipulator wis entuk gol pisanan - kanggo nggayuh kekacauan lan getih ing tapel wates Rusia lan Eropa. Kabeh sing bisa ditindakake kanggo nyurung kabeh wong ing Ukraina nglawan kabeh wong - "dibagi lan aturan." Saiki tujuan sing paling penting yaiku nyeret Rusia menyang kekacauan gething lan bosok iki. Utawa provokasi entri pasukan (minangka akibat: pilihan 1914-1918 karo ambruk Kakaisaran Rusia) utawa pilihan 1986-1991 (dissatisfaction karo stagnasi lan perestroika karo karusakan saka USSR). Mulane, siji kudu nyana provokasi monstrous, paling sethithik saka sisih "pinggir" (loro lokal, lan outlying, lan jaban rangkah) am
    1. 0
      24 May 2014
      Ana rasa jijik ing kene. menyang Eropah. Padha njagong ing pad dadi panas karo gas kita, ngenteni metu frosts, lan tinimbang tembung matur nuwun - muntahake lan ora becik iku. Ora Katolik.
  38. 0
    24 May 2014
    tapi enteni.dina iki mung jam 24.05.hasil pemilu mbengi 25.05.ora usah tebak-tebak pemilu wae.sabar.
  39. Ork-78
    0
    24 May 2014
    Ayo ndeleng carane game rampung: Kupitelman - Zaltsman, "juara nezalezhny." Aku seneng komedi!
  40. msv
    0
    24 May 2014
    Kutipan saka Ross
    Kasunyatan tentara Ukrainia lan bebener organisasi ATO. Sukarelawan saka brigade airmobile 95th ngomong.


    Kaget: Zhytomyr, nanging malah luwih reged razmovlyaye ing ridny pamindhahan. Yen sampeyan kabeh kanggo Ukraina kesatuan murni, uga, sinau basa, lan ora nganggo campuran Rusia lan Ukrainia. Miturut cara, sing ngerti carane tembung corny bakal ing Ukrainia?
  41. Alexander 68
    0
    24 May 2014
    Kutipan: Timoshka
    ora ketompo carane sampeyan ngowahi - dadi Maidan ...
    mung bakal - luwih kejem - tinimbang ing Februari.
    Inggih, Tymoshenko ngendika, yen ora menang, dheweke bakal dadi Maidan katelu (padha lali carane ngatasi masalah yen ora). ora bakal ana sing kapindho (sing mesthine bakal ngalahake pesaing) nanging dheweke ora duwe kekuwatan nyata, kajaba Departemen Luar Negeri.
  42. 0
    24 May 2014
    Begini nasib kita(((
  43. 0
    24 May 2014
    Kutipan saka Anchonsha
    Obama, masa depan sampeyan ora nyenengake ing AS.


    Sing mesthi am lan dheweke uga wis ngedol cadangan strategis, sanajan Putin wassat
    http://www.vestifinance.ru/articles/43120 Сланцевое "чудо" США неожиданно получило серьезный удар, после того как правительство страны объявило о пересмотре оценки извлекаемых запасов нефти в самой крупнейшей формации в США.Мечты властей Калифорнии, связанные с этим проектом, также не сбудутся. Количество предполагаемых рабочих мест снизилось с 2,8 млн до 112 тыс., а объем налоговых поступлений сократится с $24,6 млрд до $984 млн.Но самое интересное, что всего за одну ночь все сланцевые запасы США сократились более чем в 2 раза с 24 млрд баррелей до примерно 11 млрд баррелей.
  44. +1
    24 May 2014
    Prajurit sawise eksekusi cedhak Volnovakha: padha prajurit Kolomoisky
  45. 0
    25 May 2014
    Kutipan saka msv
    Kutipan saka Ross
    Kasunyatan tentara Ukrainia lan bebener organisasi ATO. Sukarelawan saka brigade airmobile 95th ngomong.


    Kaget: Zhytomyr, nanging malah luwih reged razmovlyaye ing ridny pamindhahan. Yen sampeyan kabeh kanggo Ukraina kesatuan murni, uga, sinau basa, lan ora nganggo campuran Rusia lan Ukrainia. Miturut cara, sing ngerti carane tembung corny bakal ing Ukrainia?

    Dadi bakal. Sawetara utang ora duwe wektu kanggo jancok ...
  46. 0
    25 May 2014
    Kutipan saka Chikua
    Prajurit sawise eksekusi cedhak Volnovakha: padha prajurit Kolomoisky

    Anggapan kasebut bener. Kabeh kegiatan Euroaligarh iki minangka pemalsuan lan pengaturan, sing banjur diinterpretasikake dening media Maidan. Wis akeh contone. Nanging wong-wong sing dipimpin ... Iki crita sing meh padha karo kasunyatan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"