Beijing ngupaya ngamanake status superpower

26
China minangka anggota resmi kaping lima saka klub tenaga nuklir. Status iki dilebokake ing Perjanjian Non-Proliferasi Nuklir. gamanditandatangani lan diratifikasi dening Beijing ing taun 1992. Amarga kasunyatan manawa ing pirang-pirang dekade pungkasan, RRC kanthi yakin njupuk papan nomer loro ing donya sawise Amerika Serikat ing pirang-pirang indikator pangembangane, sinyal ing kabijakan Beijing tambah jelas katon, nuduhake yen dheweke posisine minangka negara adidaya nomer loro. saka donya modern karo kabeh konsekuensi salajengipun, status iki, hak kanggo muter peran nemtokake ing mecahaken ora mung masalah regional, nanging uga global pembangunan donya modern. China tansah nganggep status nuklir minangka atribut penting saka kekuwatan gedhe. Ing kahanan modern, nalika RRC ngaku peran minangka negara adidaya sing bisa nantang hegemoni global Amerika Serikat, masalah sing ana gandhengane karo posisi pimpinan China babagan senjata nuklir dadi relevan.

RETROSPEKTIF

Pakaryan ing program senjata nuklir ing China diwiwiti ing pertengahan 50-an kanthi partisipasi aktif Uni Soviet, sing, nalika hubungan bilateral ing bidang ilmiah, teknis, teknologi lan militèr rusak, dipasrahake menyang spesialis Cina. dokumentasi babagan nggawe senjata nuklir lan kendharaan pangiriman. , lan uga menehi pitulung penting kanggo nggawe dhasar industri nuklir RRC. Iki ndadekake China bisa ngrampungake proyek nuklir kanthi mandiri, sing pungkasane sukses ing uji coba piranti nuklir pisanan China ing taun 1964.

Supaya luwih ngerti posisi China saiki babagan senjata nuklir, perlu dilacak perkembangane wiwit pimpinan China nggawe keputusan politik kanggo nggawe. Kaputusan iki paling kamungkinan dijupuk nalika Perang Korea, nalika tatanan PLA biasa njupuk bagéyan aktif ing permusuhan nglawan pasukan PBB disebut-mimpin dening Amerika Serikat ing sisih Korea Utara, ing kasunyatan depriving Amerika Serikat saka kesempatan. kanggo menang cepet lan nemtokake kamenangan ing perang karo ditrima kanggo losses umum Amérika.

Sadhar yen upaya politik lan militer kolosal Amerika Serikat ing konteks bantuan militer aktif menyang DPRK saka USSR lan mlebu ing perang RRC kanthi sumber daya manungsa sing meh ora ana watesan ora bakal nyebabake asil sing direncanakake, Washington kanthi serius. dianggep nggunakake senjata nuklir marang China. Amerika Serikat ngetrapake rencana kanggo ngirim serangan nuklir ora mung marang klompok sukarelawan wong Tionghoa ing wilayah DPRK, nanging uga marang kutha-kutha ing RRC. Alamiah, ing kahanan kaya mengkono, motif utama saka Kepemimpinan Cina kanggo nggawe senjata nuklir ana aspek related utamané kanggo keamanan, mangertos minangka prakara ora mung anané rezim saka daya Partai Komunis China (CCP). , nanging uga kaslametane bangsa Cina. Siji ora bisa setuju karo pendapat sawetara ahli Barat yen Mao Zedong, ora kaya para pamimpin Soviet lan Amerika, ora nate nganggep senjata nuklir minangka faktor militer kunci sing bisa duwe pengaruh sing nemtokake ing dalan lan asil perang, lan mulane digunakake ing perang. operasi tempur ora tau nyata, ora direncanakake. Kesalahan pernyataan kasebut dadi jelas yen kita ngelingi apa sing diucapake pimpinan Cina ing Konferensi Partai Komunis lan Partai Buruh taun 1957 ing Moskow. Sajrone rapat kasebut, Mao Zedong nyebat bom atom minangka "macan kertas" lan njaluk supaya ora wedi karo perang atom, sing bakal ngidini pungkasane mungkasi imperialisme. Akibaté, ing mratelakake panemume, prospek kanggo bangunan unimpeded saka komunisme ing ukuran kabeh planet bakal mbukak.

Nanging, kudu diakoni manawa aspek militer ing posisi pimpinan China babagan senjata nuklir nalika semana isih durung dominan. Tatanan kasebut ora kurang dipengaruhi dening kompleks inferioritas China minangka negara, sing dikembangake dening pimpinan ing proses komunikasi sing ora padha karo negara-negara Barat, sing nganggep Kakaisaran Surgawi minangka obyek ekspansi, nyedhiyakake kesempatan kanggo ngrampok iki. negara karo impunity lan eksploitasi sumber daya, nalika nampa bathi gedhe tenan. Komplek iki wiwit muncul nalika jaman Perang Opium, luwih dikembangake sajrone penindasan Pemberontakan Boxer lan dikuwatake sacara signifikan sajrone periode agresi Jepang ing pungkasan taun 30-an.

Pelestarian kompleks iki uga difasilitasi dening perasaan pimpinan militer-politik Cina babagan posisi ing hubungan karo Uni Soviet ing peran adhine, yaiku, peran bawahan Beijing ing hubungane karo Moskow ing Uni Soviet. -Aliansi Cina saka 50s. Minangka salah siji sarjana Tionghoa nyatakake ing obrolan pribadi, "Bantuan Soviet nalika jaman kejayaan kekancan Soviet-Cina nganti sawetara nyinggung China, sing sacara historis mapanake awake dhewe minangka kekuwatan gedhe - pusat donya. Iki bisa njlèntrèhaké hushing munggah dening sejarawan Cina saka pinunjul saka bantuan Soviet, loro ing perang anti-Jepang saka wong Tionghoa, lan ing kamenangan pasukan dipimpin déning PKC nglawan Kuomintang lan ing pembangunan pasca-perang. Cina. Sampeyan uga kudu ditambahake manawa akeh ilmuwan Tionghoa, umpamane, sanajan kabeh cara bisa mbantah peran penting sing dimainake Uni Soviet ing proses industrialisasi RRC, nggawe senjata nuklir lan kendaraan pangiriman, implementasine program spasi saka tetanggan wetan sawijining, etc.

DOKTRIN NUKLIR MODERN CHINA

Doktrin nuklir minangka bagéan integral saka doktrin militer negara, sing nemtokake posisi resmi babagan panggunaan, pangembangan, penyebaran lan keamanan senjata nuklir, uga babagan masalah kontrol proliferasi lan transfer (perdagangan) teknologi nuklir lan materi.

Perlu dicathet yen ora ana dokumen resmi sing disebut "Doktrin Militer (utawa Nuklir)", sing bakal nampilake posisi resmi kepemimpinan militer-politik Cina babagan senjata nuklir, ing RRC. Nanging, bisa dibangun ing wangun sing cukup lengkap, adhedhasar bahan-bahan kongres CPC, pidato resmi dening para pemimpin Cina, perjanjian internasional sing ditandatangani dening China, kertas putih sing diterbitake dening Kementerian Pertahanan RRC, artikel dening ilmuwan militer lan bahan liyane saka alam cocog.

Pranata utama doktrin nuklir modern China babagan panggunaan senjata nuklir yaiku kaya ing ngisor iki.

Kaping pisanan, China ora bakal dadi sing pertama nggunakake senjata nuklir. Ora bakal, ing kahanan apa wae, nggunakake senjata nuklir utawa ngancam bakal digunakake marang negara utawa negara non-nuklir sing ana ing zona bebas senjata nuklir.

Komitmen kepemimpinan militer-politik Cina modern kanggo prinsip iki tegese nganggep senjata nuklir luwih minangka alat politik kanggo nyegah musuh potensial saka nggunakake senjata pemusnah massal marang RRC tinimbang minangka sarana nyata kanggo nglancarake perang, njamin pungkasane menang. . China, sing nduweni angkatan bersenjata paling akeh ing donya, dilengkapi senjata konvensional sing cukup modern, miturut kepemimpinan militer-politik lan akeh ahli, kalebu wong manca, cukup bisa ngamanake kamenangan marang mungsuh potensial ing kabeh arah ing sadawane keliling wates nasional tanpa nggunakake senjata nuklir kanthi tingkat kerugian sing bisa ditampa kanggo dheweke. Panggunaan senjata nuklir dening musuh potensial umume nyuda kaluwihan RRC sing wis ana. Kajaba iku, ing konteks keunggulan kuantitatif lan kualitatif sing ana ing senjata nuklir, serangan serangan nuklir disarming gedhe-gedhe dening wong-wong mau ora mung pitakonan babagan kemungkinan entuk kamenangan, nanging uga kaslametane China minangka negara.

Kapindho, minangka sarana kanggo nyegah, potensial nuklir RRC kudu bisa nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa kanggo mungsuh potensial ing serangan balas dendam.

Miturut prinsip iki tegese senjata nuklir China, sanajan sawise serangan pelucutan senjata pisanan, kudu njaga stabilitas pertempuran, njamin kemampuan kanggo nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa ing mungsuh ing serangan balas dendam. Amarga kasunyatan manawa serangan balas dendam kasebut bakal ditindakake dening regu senjata nuklir RRC sing isih urip, supaya bisa nyebabake karusakan sing ora bisa ditampa ing mungsuh, target serangan kasebut kudu dadi kutha gedhe lan wilayah industri sing terakhir. .

Beijing ngupaya ngamanake status superpower


Modernisasi lan perbaikan pasukan nuklir strategis angkatan laut minangka salah sawijining wilayah prioritas pangembangan militer China. Foto saka situs


Nguatake stabilitas tempur pasukan nuklir lan aset ing ngadhepi kemungkinan serangan disarming massive dening mungsuh potensial, ing mratelakake panemume saka kepemimpinan militer-politik Cina, kudu mesthekake liwat implementasine saka langkah-langkah ing ngisor iki: sijine senjata seluler ing pertempuran. tugas, kayata mobile ground-based strategic missile systems (PGRK); nambah jumlah lan kemampuan tempur angkatan laut strategis nuklir (NSNF); nambah keandalan kanggo nutupi wilayah posisi pasukan nuklir kanthi pertahanan udara lan pertahanan anti-rudal (pertahanan udara / pertahanan rudal); nguatake perlindungan wilayah posisi pasukan nuklir marang pengaruh pasukan operasi khusus saka mungsuh lan teroris; nguatake keamanan peluncur silo (silo) rudal balistik; nambah linuwih komando tempur lan kontrol pasukan nuklir lan aset; nggawe lan adopsi sistem kanggo nglawan pertahanan anti-rudal global sing digawe AS; nambah efisiensi kamuflase peluncur silo lan sistem rudal lemah seluler. Bisa dianggep manawa kanggo njaga potensial serangan balas dendam, China bisa nggawe sing dilindhungi lan didhelikake saka pangkalan panyimpenan senjata nuklir mungsuh kanthi prasarana sing dibutuhake, sing ngidini, ing wektu sing relatif cendhak sawise serangan nuklir disarming massive. kanggo sebagian mulihake potensial nuklir RRC lan ngirim serangan retaliatory retaliatory.

Pangaturan tartamtu kanggo isi doktrin nuklir China digawe dening macem-macem perjanjian internasional sing ana hubungane karo senjata nuklir. Khususé, China nandatangani Perjanjian Larangan Uji Nuklir Komprehensif ing taun 1996. Senadyan kasunyatan manawa prajanjèn iki durung diratifikasi, Beijing netepi pranatané. Ing taun 1992, China uga nandatangani Prajanjian babagan Non-Proliferasi Senjata Nuklir, miturut syarat-syarat sing ditindakake China supaya ora ngirim senjata nuklir utawa piranti peledak nuklir menyang negara apa wae, uga ngontrol senjata utawa senjata kasebut. piranti lan ora mbantu, kanggo ngidini utawa nyengkuyung negara non-nuklir kanggo ngembangake utawa ndarbeni senjata nuklir utawa piranti mbledhos nuklir.

Ing perjanjian iki, RRC, kaya negara nuklir liyane, janji ora bakal nggunakake utawa ngancam bakal nggunakake senjata nuklir marang negara non-nuklir utawa zona bebas senjata nuklir.

Ing wektu sing padha, kudu dicathet yen China, nalika ndhukung upaya Uni Soviet lan Amerika Serikat, lan banjur Rusia lan Amerika Serikat kanggo ngurangi senjata nuklir sing nyerang, dhewe ora gelem melu proses iki, paling ora nganti arsenals nuklir saka loro kakuwasan nuklir paling gedhe ing donya ing syarat-syarat kuantitatif ora bakal iso dibandhingke karo Cina.

Assessment Kepemimpinan Cina ANCAMAN MILITER RRC

Masalah saka ancaman bebarengan ing hubungan antarane Rusia lan China wis rampung lan pungkasanipun dibusak, kang jumbuh enshrined ing tingkat kontrak lan legal. Deklarasi Gabungan babagan Dasar-dasar Hubungan antara Federasi Rusia lan Republik Rakyat China tanggal 18 Desember 1992 nandheske yen "kabeh pasulayan antarane negara loro bakal dirampungake kanthi cara sing tentrem." Loro-lorone pihak wis setya dhewe sing "ora bakal Resor kanggo pasukan utawa ancaman pasukan ing sembarang wangun marang saben liyane, kalebu nggunakake wilayah, wilayah banyu lan wilayah udara saka negara katelu ... ora Partai bakal melu ing sembarang militèr-politik. aliansi diarahake marang Partai liyane, rampung karo negara katelu sembarang prajanjèn lan persetujuan sing ngrusak kadhaulatan negara lan kapentingan keamanan saka Partai liyane.

Konfirmasi praktis ora ana faktor ancaman bebarengan yaiku penandatanganan antara negara loro ing 3 September 1994 saka Pernyataan Bersama babagan non-nargetake senjata nuklir strategis lan panggunaan senjata nuklir sing ora pisanan.

Langkah penting liyane kanggo nambah kapercayan ing bidang militer yaiku penandatanganan Persetujuan babagan Informasi Bersama babagan Peluncuran Rudal Balistik sajrone kunjungan resmi menyang China ing Oktober 2009 dening Perdana Menteri Rusia Vladimir Putin.

Sabanjure, kesimpulan ing 16 Juli 2001 saka Prajanjian Kejiranan, Persahabatan lan Kerjasama antarane Federasi Rusia lan RRC nandhani tahap anyar kanthi kualitatif ing pangembangan hubungan kemitraan antarane rong negara kita.

Ing Pernyataan Bersama Moskow saka Kepala Negara Rusia lan China tanggal 16 Juli 2001, Prajanjian kasebut diarani minangka "dokumen program sing nemtokake pangembangan hubungan Rusia-China ing abad anyar...". Iku "ing wangun legal enshrined ideologi tentrem saka loro negara lan bangsa: ing salawas-lawase kanca lan tau mungsuh."

Ing wektu sing padha, Kepemimpinan Cina, minangka cetha saka statements pejabat Cina, bahan saka kongres CPC lan karya saka teori militèr Cina, ing tataran saiki nganggep Amerika Serikat minangka negara adidaya nuklir sing nuduhke utama. ancaman kanggo RRC. Kepemimpinan politik lan militer China diwiwiti saka kasunyatan manawa Amerika Serikat, nyoba njaga hegemoni global, diraih minangka akibat saka kekalahan geopolitik Uni Soviet, sing nyedhiyakake Amerika kanthi kahanan sing cocog kanggo kamakmuran lan pangembangane dhewe liwat eksploitasi sumber daya negara liya, kalebu China, bakal nggunakake kabeh cara sing kasedhiya kanggo njaga lan nguatake posisi iki.

Amarga kasunyatan manawa China wis nggawe terobosan sing kuat ing bidang ekonomi, teknologi lan militèr ing dasawarsa kepungkur lan nyekel Amerika Serikat babagan indikator pembangunan utama, Washington, miturut pimpinan China, nganggep China mung siji-sijine. negara ing donya modern saged nantang hegemoni donya Amérika. Sing terakhir, ing mata elit panguwasa Amerika, kanthi otomatis ndadekake RRC minangka salah sawijining target utama kabijakan luar negeri sing musuhan, aksi ekonomi lan militer Washington, uga negara-negara sekutu lan berorientasi.

KOMPOSISI LAN STRUKTUR SENJATA NUKLIR RRC

Sampeyan kudu nandheske yen pimpinan militer-politik China percaya yen Amerika Serikat, minangka cara ekstrem kanggo meksa China, bisa meres kanthi ancaman nggunakake senjata nuklir, lan ing kasus sing luar biasa malah bisa nggunakake langsung. senjata nuklir marang RRC. Utamane ing kasus nggawe sistem pertahanan rudal global AS sing efektif banget sing bisa njamin keamanan Amerika Serikat lan sekutu kanthi tingkat linuwih sing cukup.

Adhedhasar kesimpulan kasebut, pimpinan politik lan militer China nemtokake struktur arsenal nuklir lan arah utama kanggo pangembangane ing jangka menengah lan jangka panjang.

Pasukan nuklir strategis RRC dirancang kanggo nyegah musuh potensial saka ngluncurake serangan skala gedhe ing RRC nggunakake senjata pemusnah massal (WMD). Iki kalebu komponen darat, segara lan udara.

Komponen lemah saka pasukan nuklir strategis China diwakili dening Pasukan Rudal Strategis (SRV) utawa "Korps Artileri Kapindho", yaiku jinis angkatan bersenjata Tentara Pembebasan Rakyat China (PLA), sing dimaksudake kanggo digunakake ing kasus agresi marang RRC nggunakake serangan rudal nuklir WMD marang target mungsuh bebarengan karo pasukan nuklir strategis angkatan laut lan strategis. penerbangan, uga kanggo bebaya serangan rudal, ngawasi terus-terusan lan ngontrol ruang cedhak Bumi, ngrusak pesawat ruang angkasa mungsuh lan misil balistik, njamin aktivitas operasional lan pertempuran klompok pasukan (pasukan) ing teater operasi militer, nindakake ruang angkasa. pengintaian, njamin fungsi informasi multi-level lan jaringan switching sistem komunikasi kontrol, pengintaian sebutan target lan sistem komputer.

Miturut imbangan Militer kanggo 2013, Korps Artileri Kapindho (Pasukan Rudal Strategis) saka PLA saiki duwe 470 sistem rudal saka macem-macem kisaran. Antarane: rudal balistik antarbenua (ICBM) - 72, kalebu 10 - Dong Feng DF-4 (CSS-3), 20 - basis silo DF-5A (CSS-4Mod2) kanthi jarak nganti 13 km, uga minangka 000 sistem rudal lemah seluler DF-12 (CSS-31) lan 9 sistem sing padha saka jinis DF-30A (CSS-31Mod9) kanthi jarak nganti 2 km.

Sistem paling modern kanthi rudal balistik antarbenua yaiku PGRK saka jinis DF-31 saka macem-macem modifikasi, sing bisa uga kena target sing ana ing pesisir wétan Amerika Serikat. Kajaba iku, ing Juli 2012, miturut sumber intelijen AS, China kasil nguji rudal balistik antarbenua ultra-long-range sing bisa nyerang meh ing endi wae ing lemah AS.

Ana rong unit rudal balistik jarak menengah DF3A (CSS-2) kanthi jarak 5500 km ing pasukan nuklir strategis China, dene ana 122 rudal balistik jarak menengah, kalebu: sawetara DF-16, udakara 80 lemah seluler. -sistem rudal adhedhasar DF- 21 / DF-21A (CSS-5Mod1/2), kira-kira 36 DF-21C (CSS-5Mod3) lan 6 DF-21D (CSS5Mod4) kanthi jarak 1800 km.

China duwe 1800 rudal balistik jarak cendhak (kurang saka 252 km), kalebu: 108 rudal DF-11A / M-11A (CSS-7Mod2), uga sekitar 144 rudal DF-15 / M-9 (CSS-6) .

China duwe 10 rudal jelajah berbasis darat saka jinis CJ-10 (DH-54).

Komponen maritim Angkatan Nuklir Strategis China diwakili dening papat kapal selam rudal balistik bertenaga nuklir (SSBN), kalebu: siji SSBN kelas Xia (Tipe-029) sing dilengkapi 12 JL-1 (CSS-N-3) SLBM, lan telung prau selam strategis nuklir jinis Jin (Tipe-094), bersenjata nganti 12 JL-2 (CSS-NX-4) SLBM kanthi jarak 7200 km. Ing wektu sing padha, miturut London Institute for Strategic Studies, kapal selam rudal strategis katelu lan kaping papat ana ing tahap pungkasan konstruksi.

Komponen udara triad nuklir strategis China kalebu sawetara operator rudal Khun-6K saka modifikasi paling anyar kanthi radius tempur tambah dadi 3500 km. Pesawat iki bisa nggawa telung rudal jelajah sing diluncurake kanthi udara (ALCM) lan kabare bakal nggunakake rudal jelajah udara CJ-10A anyar kanthi jarak 2500 km. Secara total, Angkatan Udara PLA saiki bersenjata karo 82 pembom Hong-6 saka macem-macem modifikasi, sanajan jumlah sing tepat saka operator rudal sing bisa ngrampungake tugas strategis sing ana gandhengane karo panggunaan rudal jelajah jarak jauh sing diluncurake udara ora dingerteni.

Minangka potensial ekonomi lan militèr ngiyataken, China saya mbelo kapentingan nasional ing ajang internasional. Ngantisipasi kemungkinan oposisi sing angel kanggo kursus kasebut ing Amerika Serikat, sing, ing kahanan tartamtu, ora ngilangi panggunaan kekuwatan ing RRC, kalebu pemerasan nuklir, pimpinan militer-politik China mbayar sing paling serius. manungsa waé kanggo ngrampungake masalah nambah kapabilitas Angkatan Bersenjata nasional, kalebu pasukan nuklir strategis, kanggo ngalangi encroachments agresif kuwi. Ing wektu sing padha, Beijing resmi, ing mratelakake panemume, isih nyoba ora ngluwihi tingkat minimal saka pasukan nuklir strategis perlu kanggo nyegah Amerika Serikat ing Panggonan pisanan, ing konteks pangembangan senjata strategis janjeni dening. sing terakhir, kalebu loro sistem serangan ruang lan nggawe sistem pertahanan rudal global.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

26 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -4
    25 May 2014
    Siji-sijine alangan ing dalan China menyang kursi superpower nomer 2 yaiku Rusia, sing saiki manggoni posisi kasebut.
    1. +2
      25 May 2014
      Quote: Nagant
      Siji-sijine alangan ing dalan China menyang kursi superpower nomer 2 yaiku Rusia, sing saiki manggoni posisi kasebut.


      Ya, kenapa, ana pilihan liyane - kanggo mencet Amerika Serikat bebarengan karo Rusia. Iki luwih optimal.
    2. +4
      25 May 2014
      Nyuwun pangapunten, kanthi dhasar apa sampeyan menehi Rusia papan nomer loro? China wis ana kanggo dangu.
      1. +1
        25 May 2014
        Eh, ora. China ana ing posisi nomer loro ing babagan ekonomi. Lan konsep superpower kalebu sawetara kondisi, bebarengan karo komponen ekonomi.
        1. +6
          25 May 2014
          Lan apa syarat-syarat kasebut? Alun-alun negara? China gedhe banget. Populasi lan distribusi ing saindenging jagad? Saingan. Industri, ekspor. Saingan. Tentara? Pisanan babagan jumlah lan kecepatan jenuh karo senjata. Ana kira-kira 4 pejuang saka 4-600+ generasi ing Angkatan Udara. Sapa, kajaba Amerika Serikat, sing bisa gumunggung babagan kaya ngono?
          Angkasa... Malah ana operator satelit aktif ing pasar donya. Sajarah iku salah siji sing paling kuna. Kasugihan alam sing akeh banget. Ilmu pengetahuan berkembang kanthi cepet. Sistem transportasi? Sepur kacepetan dhuwur wis 4 kaping luwih saka ing Jepang. Jaringan paling jembar Mung trek levitation Magnetik ing donya. Nyiyapake kanggo construction saka liners penumpang. Kebijakan? Temtunipun merdika.
          Dadi apa kekurangan "non-manufaktur" ing China saiki?
    3. Tornh
      0
      30 May 2014
      Durung Rusia ana ing posisi kaping telu, nanging bisa uga tekan posisi pertama
  2. +3
    25 May 2014
    China nduwèni populasi watara 1,5 milyar jiwa. Kajaba iku, iku sawijining tenaga nuklir kanthi industri militer-technical, aerospace, kanthi ekonomi maju, mung ing kabeh parameter kasebut, China minangka kekuwatan donya sing ora kalah. menyang Amerika Serikat. Nduwe China minangka sekutu apik kanggo negara apa wae, kalebu Rusia.
  3. lor
    +2
    25 May 2014
    China nindakake kabeh alon-alon.
  4. +6
    25 May 2014
    China ora ngupaya dadi negara adidaya, wis dadi siji, Putin ngerti iki, Obama ora .....
  5. 11111mail.ru
    +4
    25 May 2014
    Beijing ngupaya kanggo ngamanake status superpower Pengarang Alexander Shlyndov

    China wis suwe duwe status iki. Mulane, "kanca" karo dheweke kudu ati-ati banget. Kita kudu ora lali yen ing politik donya "padha kanca nglawan".
    1. +2
      25 May 2014
      Beijing ngupaya ngamanake status superpower


      Status negara adidaya punika konsep samar-samar dibandhingake karo maling ing hukum. Kanggo iki, perlu kanggo nganakake rapat Super Powers kanggo nyathet status kasebut. ya ora mesthi kedaden alon kanggo wong sadurungé teka kanggo wong liwat wektu, China wis ing klub iki.
    2. Komentar wis dibusak.
  6. 0
    25 May 2014
    Ya, supaya padha perang kanggo panggonan ing peringkat "kakuwasan ndhuwur", nanging ing sawetoro wektu kita bakal mbangun maneh negara kita lan ngiyataken iku, aku saben penduduk Rusia wis ngerti sing manggon ing negara gedhe, kanggo iki. cukup kanggo ngelingi sajarah sethitik. Ora perlu kita dadi hegemon global, kita dudu negara kolonial, ora kaya sawetara.
  7. +2
    25 May 2014
    Papat panemuan gedhe saka China: kertas, kompas, bubuk mesiu lan tipografi. Luwih becik supaya wong-wong mau dadi kanca lelungan tinimbang mungsuh. Nanging kita ora kudu lali babagan mentalitas Timur (licik)!
    1. 11111mail.ru
      -2
      25 May 2014
      Kutipan saka bronik
      Patang penemuan gedhe China: kertas, kompas, bubuk mesiu lan percetakan.

      Pathetic. 1. Kertas. Serangga biasa - tawon "nemokake" proses iki ing jaman biyen. Wong Mesir nggawe papirus, wong Eropa nganggo perkamen. Panjaluk kertas digawe kanthi nyetak. 2. Kompas. Pitakonan iku, ngendi aku bisa njaluk bijih wesi Magnetik kanggo magnetization secondary? Ing pandhu arah pesisir, kabutuhan item iki relatif. Viking diarani nggunakake spar Islandia kanggo pandhu arah. 3. Bubuk mesiu kanggo mercon lan krupuk, kaya ing Cina, iki mung siji, utawa bubuk mesiu kanggo bombard lan culverin liyane. 4. Tipografi. Napa China kudu niru publikasi, nyingkirake para ahli Toret lan hobi favorit para bangsawan Cina - latihan kaligrafi. Ing Eropah ana monumen sajarah sing dicithak kanthi bentuk "Alkitab" utawa "Rasul". Point menyang langka Cina padha.
  8. +1
    25 May 2014
    Pay manungsa waé menyang sawetara rudal Cina lan pesawat Cina. Sebagéyan gedhé rudal duwé jangkauan nganti 5 km. Rudal kasebut ora bakal tekan AS kanthi cara apa wae.
  9. +1
    25 May 2014
    Rusia kudu cepet-cepet ngrampungake masalah internal, sing cedhak karo monster ekonomi donya iki, sing mantan adhine wis diwasa lan wiwit ngethok untune.
  10. +3
    25 May 2014
    China tansah nganggep awake dhewe minangka Kekaisaran Agung ... kanggo wong-wong mau, sejarah pirang-pirang ewu taun katon minangka proses sing terus-terusan ...
  11. +1
    25 May 2014
    Amarga alasan taktik sejatine, China duwe sekutu kaya Rusia. Nalika iki cocog karo loro-lorone hubungan kasebut. Apa sing bakal kelakon sesuk, sesuk, mung bisa ditebak. Gusti Allah aja nganti ana perang.
  12. -3
    25 May 2014
    China ora bisa saingan ing syarat-syarat witjaksono karo Rusia utawa Amerika Serikat kanggo mangsa cedhak, lan iki kasunyatan, tanpa bantuan kita ing teknologi padha pinasthi kanggo pancet lagging konco ing kabeh ngarep, ora ana basis ilmiah sing Rusia lan Amerika Serikat wis obah menyang iki kanggo puluh, iku mokal ing 10 taun Kurban backlog China ing teknologi dhuwur.
    1. 0
      26 May 2014
      Kutipan saka: kod3001
      ... tanpa bantuan kita ing teknologi, mesthine bakal ketinggalan ing kabeh aspek, ora ana basis ilmiah ...

      Dheweke praktis ngrampungake masalah iki. aran
  13. +2
    25 May 2014
    Ayo ndeleng sawetara nomer saiki: (http://countrymeters.info/ru/China/)
    Jam Populasi China (urip)
    25-05-2014 11:11:11
    1 366 888 165
    Populasi saiki

    709 664 039
    Populasi lanang saiki (51.9%)

    657 224 126
    Populasi wanita saiki (48.1%)
    6 555 032
    Lair taun iki
    21 149
    lair dina iki
    3 749 542
    Mati taun iki
    12 098
    Seda dina iki
    -170 676
    Migrasi net taun iki
    -551
    Migrasi net dina iki
    2 634 813
    Pertumbuhan populasi taun iki
    8 501
    Pertumbuhan Populasi Saiki

    Saben 1.90 detik. anak siji lair. Ing sak jam, populasi China diisi maneh dening 1 bocah (bocah).
    Saben 3.33 detik. siji wong mati. Saben jam, China kelangan 1 wong.

    Ekonomi China
    $ 5
    GDP (Produk Domestik Bruto) taun iki
    (paritas daya beli)
    $ 4 222
    PDB taun iki per kapita (taunan $10)
    $ 18
    GDP kanggo dina iki
    $14
    GDP kanggo dina saiki per kapita
    $ 3
    counter utang pemerintah
    $ 2 234
    Utang pemerintah per kapita
    $-8
    Utang pemerintah taun iki
    $-28
    Utang pemerintah dina iki
    Saiki kita duwe: (http://countrymeters.info/ru/Russian_Federation/)
    Jam populasi Rusia (urip)
    25-05-2014 11:24:14
    141 873 672
    Populasi saiki
    65 617 593
    Populasi lanang saiki (46.3%)
    76 256 079
    Populasi wanita saiki (53.7%)
    624 739
    Lair taun iki
    2 055
    lair dina iki
    906 862
    Mati taun iki
    2 983
    Seda dina iki
    150 955
    Migrasi net taun iki
    496
    Migrasi net dina iki
    -131 167
    Pertumbuhan populasi taun iki
    -431
    Pertumbuhan Populasi Saiki

    Saben 19.98 detik. anak siji lair. Ing jam, populasi Rusia diisi maneh dening 180.2 bocah (bocah).
    Saben 13.76 detik. siji wong mati. Saben jam Rusia kelangan 261.5 wong.
    Ekonomi Rusia
    $ 1
    GDP (Produk Domestik Bruto) taun iki
    (paritas daya beli)
    $ 7 470
    PDB taun iki per kapita (taunan $18)
    $ 3
    GDP kanggo dina iki
    $25
    GDP kanggo dina saiki per kapita
    $ 372
    counter utang pemerintah
    $ 2 625
    Utang pemerintah per kapita
    $ 12
    Utang pemerintah taun iki
    $ 40 622 886
    Utang pemerintah dina iki
    Nalika padha ngomong - "komentar sing superfluous". Tegese, miturut sing diarani "tenaga kerja" (kuwalitas apa sing dadi masalah dhewe), China sejatine "superpower". Saiki ayo nyoba mangsuli "pitakonan bodho" kanggo awake dhewe: ing endi, nyatane, bakal "lanang" yen ana?
    1. +1
      25 May 2014
      Iki alamiah, tundhuk prestasi kondisi sing perlu ing peralatan lan senjata, mesthi (lan padha ora turu - padha bisa, "dig", salinan). Lan, kita koyone ora pikiran, menehi kritik dening dodolan lan maksud. Wong-wong aktif ngupayakake Arktik (maneh, kanggo sektor kita). Umumé, ndeleng statistik (utamané mbandhingaké), "pikiran abot" wiwit menang. Kanggo "utama" optimis, alasan kanggo soko ora katon, nganti saiki.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Sing sabar
      0
      25 May 2014
      Eh, pira pensiunan sing bakal ora ngasilake apa-apa sajrone 30-40 taun? 600-700 yuta? Kepiye negara bakal berkembang ing kahanan kaya ngono? Masalahe elek. Aku wedi ngira carane wong Cina bakal ngatasi ...
  14. +1
    25 May 2014
    Lan iki kaya sampeyan: lan ing kene aku uga ngelingi kepiye "jenis" Dmitry Medvedev, ing pungkasan kepresidenan, ngidini wong Tionghoa njupuk foto udara ing tapel wates karo Rusia, lan saiki dheweke ngerti babagan penyebaran kita. sawetara pasukan ing wates Wétan Tebih. Pamrentah kita duwe "kemitraan" sing aneh karo China. Dadi sampeyan mikir babagan iki, apa iki kemitraan utawa ngiyanati kepentingan Rusia? Padha ngomong yen ing gelombang "persahabatan" iki saiki nomenklatura kita tetep dhuwit ora ing bank-bank Western, nanging karo kanca-kanca ing China. Paling ora ana "daftar Magnitsky" ing kana. durung.
  15. +1
    25 May 2014
    Lan babagan "persahabatan gedhe" kita: sawise padu karo nines karo komunitas donya, "boyars Kremlin" nguripake menyang Kakaisaran Celestial, lan partners Beijing, njupuk kauntungan saka kahanan iki kanggo awake dhewe, mlebu kontrak long-term. kanggo mompa sumber daya kita kanthi rega murah. Temenan, yen terus-terusan ngoyak-oyak kasugihan negara, ora nguntungake negara lan kita kabeh, nanging mung nyengkuyung kabutuhan politik sing sedhela.
    Ing konteks nyuda permintaan kanggo gas Rusia ing Eropa, Kremlin bener-bener ngedol gas menyang China kanthi rega mbuwang, mula dheweke meneng babagan rega masalah kasebut, ndhelikake rega sing ora masuk akal iki saka masyarakat. Wong lanang ing kana ora prihatin karo ekonomi dhewe (padha banget), nanging mung babagan masalah nahan kekuwatan. Kesimpulan kasebut ketok, amarga transfer banal sumber daya, bahan mentah menyang ekonomi negara liya terus, lan ing wektu sing padha, fasilitas pangolahan dhewe ora dibangun.
    1. 0
      25 May 2014
      Lan siji liyane: mung ing 2013 dadi dikenal yen ing 2011, Pamrentah Federasi Rusia, ing pimpinan "Perdana Menteri-Presiden" Putin, menehi China 1 yuta hektar alas kanggo ditebang. Minangka kacarita All Russia.ru, amarga kekurangan sumber daya kayu, China nganggep Rusia minangka mitra strategis utama. Salah sawijining wilayah ana ing sangisore potong. Sauntara kuwi, yen pihak Cina ora puas karo pilihan iki, Rosleskhoz nyatakake kesiapane kanggo nyedhiyakake informasi babagan cadangan kayu ing Rusia, uga babagan cara ngembangake. Apa panguwasa sing apik, sing peduli karo bangsa liya lan ekonomi liyane. Internationalists, ing tandha petik.
      Miturut Kantor Kejaksaan Lingkungan, luwih saka setengah dana alas negara ing Wilayah Amur ambruk, sing ngancam ilang alas. Nanging kanggo panguwasa, iki trifles, Amur ora katon saka Kremlin, nganti padha duwe pikiran negara ing sirah lan tangane tekan titik, alas anyar bakal tuwuh, ing satus taun. Ing sawetoro wektu, supaya mitra Cina kita nggunakake kayu kita murah, kabeh padha, kita dhewe ora duwe Enterprises kanggo Processing jero. Delengen, wong sing dikasihi, kepiye Finland wungu kanthi biaya alas Rusia. Kita wis ngeterake "kayu bunder" sing murah ana ing kereta api wiwit jaman USSR, lan dheweke, sawise diproses, adol produk sing larang ing saindenging jagad. Kita uga tuku. Dadi sapa? Lan ngendi?
    2. Komentar wis dibusak.
  16. RUSIA AGUNG
    +1
    25 May 2014
    Apa sampeyan seneng utawa ora, Nanging, sawise kekalahan Amerika Serikat ing ajang donya geopolitik, telung negara adidaya bakal tetep ing donya: China, Rusia lan India. sumber gedhe saka kabeh jinis sumber daya, lan iki kanggo 20 taun ora cukup, sampeyan kudu kaping pirang-pirang, lan mung siji negara ing donya wis kuwi jumlah gedhe saka sumber daya - Rusia Lan yen sampeyan nambah lack monstrous saka omah lan tetanèn. papan ing negara, banjur kabeh liyane, kajawi Rusia, ora ana negara sing bakal duwe wilayah kuwi.Mangkono ing long term konflik antarane Rusia lan China ing kabeh wilayah saka pengaruh ing ajang donya kanggo ruang lingkup dadi mung kudu ono. Nanging, ing wektu iki, saingan utama Rusia lan China yaiku Amerika Serikat, tegese kita kudu ngatasi dhisik (ya, ya, bener-bener ditangani). sadurunge konflik hipotetis iki, lan Amerika Serikat mung bisa ngenteni tuwung pahit saka kaadilan. mayuta-yuta wong.
  17. Vlad Gor
    0
    25 May 2014
    Kanggo njupuk Panggonan pisanan ing donya ing produksi barang konsumen ora ateges dadi superpower. China mabur menyang angkasa amarga teknologi sing dituku lan sebagian dicolong saka mantan USSR. Usaha kanggo nyalin barang saka senjata modern ora sukses. China isih tuku senjata lan sistem modern saka Rusia. Nganti China dhewe dadi pabrikan senjata generasi paling anyar, ora ana sing bisa ngomong babagan impen kekuwatan super. Kepengin ora elek... keprungu
  18. 0
    25 May 2014
    A guyon ing subyek.
    - Barcode, wis ilang kabeh makna!
    - Kenapa?
    - Lan ora ketompo apa kode kasebut, pabrikan bakal tetep dadi China!
  19. 0
    25 May 2014
    Sosialisme, iki konsep pisanan humanistik, ing ora cara gawe katut kayata perang daging getih saka pederasty usurpation saka hegemoni enslavement Eurofashism executions massa saka jihad fundamental Islam pro -American nasionalis nasionalisme toleransi kolonialisme.

    USSR ora bisa ngleksanakake (Sosialisme) nganti cukup, mungkasi kabeh kanthi "stagnasi", "lomba kreta", "perestroika" lan fenomena liyane sing kondhang. Nanging China kasil.

    Rusia lan Tionghoa sejatine duwe akeh persamaan ing tampilan lan karakter. Lan bisa uga kita bakal dadi negara sing bakal ngetutake lakune kanca lan pembimbing Tionghoa. Lan anak lan putu kita kudu sinau pisanan kabeh basa Cina, lan mung Inggris.
  20. 0
    25 May 2014
    Artikel kasebut menarik banget. Thanks kanggo penulis kanggo analisis lan sistematisasi.
  21. 0
    26 May 2014
    Artikel kasebut apik, ora ana keraguan. China, saka kekaisaran banget ngupaya kanggo nggayuh tujuan iki! Kekarepan kanggo njamin keamanan lan kamakmuran negara kanggo populasi. Masalah sing isih ana yaiku POPULASI (wis dadi gedhe banget). Lan ing kene isih ana mung siji ekspansi wates negara, sing tegese (……)
    1. Tornh
      0
      30 May 2014
      Kosok baline, saiki ing China populasi saya suda lan akeh sing dilarang duwe anak luwih saka 1.
    2. Tornh
      0
      30 May 2014
      Kosok baline, saiki ing China populasi saya suda lan akeh sing dilarang duwe anak luwih saka 1.
  22. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"