Nanging Tefft isih ora teka ...

102
Konco vicissitudes saka acara Ukraina, konco gunung data bab pseudo-Pemilu ing Square, informasi bab Moscow "Maidan", kang diumumake ing luwih saka slogan grandiose kanggo bunderan kondhang "Tanpa scoop reged", " Maret nglawan diktator" lan "Mudhun karo Putin saka Kremlin", cukup andhap asor. . Lan pira sumber daya sing ditindakake para panitia acara iki kanggo nyebarake informasi babagan aksi "POPAZition" sing bakal teka!

Gelombang informasi paling dhuwur - jinis gelombang kaping sanga - disapu, kaya sing sampeyan bisa bayangake, liwat jaringan sosial, sing "demokrasi maju" wis biasa digunakake minangka cangkem umum utama. Dadi, kanthi latar mburi woro-woro sing kuat lan motto sing luwih kuat, ing latar mburi karya jaringan sosial sing panas, ... zilch kaya ngono. Arena, sing mesthine kanggo nampung "mayuta-yuta wong sing ora setuju," katon kaya telu utawa patang kelompok mini-turis sing mandheg ing kana, sing wakil-wakile katon mubeng, ora ngerti ngendi para juru-juru lan ing ngendi, nyatane, janji " yuta" padha.

Nanging Tefft isih ora teka ...


Nanging wong-wong wis siyap, padha diterangno kanthi jelas yen dheweke kudu metu lan langsung nyatakake yen ora mungkin manggon ing "negara iki", luwih becik "nglangkungi gunung", amarga hak asasi manungsa ... saka pondasi masyarakat demokratis... ora nglaporake daging marang macan... lan sapanunggalane . Akeh wong nyoba nerangake iki kanthi cetha marang wong. Salah siji saka wong-wong sing ngumumaké oppression tanpa wates dhewe lan sing, Kutipan: "ora bisa dadi Samsaya Awon," ana Pak Satarov, kepala yayasan INDEM kanggo riset politik Applied, ex-aide kanggo presiden (saka 1994 kanggo 1997) lan dissent penting.
Kanggo nuduhake pikirane balapan sing nggegirisi, Georgy Alexandrovich milih, sampeyan ora bakal percaya, platform Internet stasiun radio "Echo saka Moscow". Ing bloge (lan mantan asisten duwe blogger progresif-demokratis sing ana ing kono, ing Ekho), Pak Satarov ujar manawa, ujare, panguwasa terus nyerang LSM lan mbatesi kegiatan media (dheweke ngomong babagan TK). Dozhd lan situs web Kasparov.ru... Pranyata manawa iki minangka media, lan akeh sing yakin manawa iki SMD ...) lan nglanggar Artikel 13 Konstitusi Federasi Rusia - babagan larangan ideologi negara. .


Lan kita kabeh ing kene nalar, sing nyekel banget karo cakar kanggo artikel kaping 13 iki, sing sejatine ora bisa nggawe platform patriotik sing lengkap ing macem-macem institusi negara lan umum (contone, ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia). , ing ngendi, miturut hukum, malah ideologi patriotik kasebut ora -ora ...). Lan banjur kabeh wis dikonfirmasi - "kita" dissenters nyekeli artikel iki, yaiku titik kaloro, karo cakar - uga, kanggo kang ideologi saka Financing aktivitas kuat saka luar negeri mung siji sing bener lan ditampa ...

Dadi - menyang Moscow "Maidan". Pranyata wong-wong padha diklumpukake kanggo ngucapake dukane sing bener babagan:

titik a: aneksasi Crimea;
titik b: perang karo Ukraina;
item ing: kawicaksanan domestik.

Kabeh iku mung kutipan.

Lan ndeleng telpon kasebut, sakperangan alesan - kanggo uripku, aku ora bisa ngendhaleni awakku - eseman putih "kanca Rusia" ngliwati mripatku, sing mesthi pengin Rusia apik, tentrem lan kamakmuran. Mesem putih-toothed iki kaping pirang-pirang luwih akeh, contone, ing 1994-1997, nalika asisten Satarov ing ndhuwur mbantu kepala negara Boris Yeltsin ing tembung lan tumindak.



Yagene padha luwih amba? Inggih, iku cukup prasaja: cauldron getih Chechen; bacchanalia teroris; bolongan ekonomi karo hopelessness saka silihan sing padha "kasebut kanthi teliti" diwenehake kanggo kita dening IMF padha, supaya kita bakal mbayar maneh silihan dijupuk sadurunge lan ora bakal mikir nandur modal ing pembangunan industri, pertahanan, medicine, pendidikan, budaya; pemilihan presiden 1996 kanthi asil palsu, nanging diakoni dening "donya demokratis".

Dina iki, eseman putih "kanca Rusia" wis ilang banget. Sampeyan kudu eseman, sijine pasuryan apik nalika game iku ala, nanging kucing scratching ing nyawa - unipolarity slipping saka ngisor sikilmu. Lan kanggo mungkasi proses iki, supaya bisa nyekel Olympus geopolitik lan geostrategis, "demokrasi progresif" ngusapake, bebarengan karo pakunjaran CIA rahasia, bebarengan karo total ndjogo ing Internet, bebarengan karo ideologi invasi manca. negara, bebarengan karo mesin cetak raging lan Pack saka moseks, looking for kesempatan paling anyar. Nanging, ketoke, dheweke ora bisa nggawe apa wae sing anyar, lan mulane maneh: jaringan sosial, "gema" lan "gema", mantan penasehat, mantan menteri, misi diplomatik, cookie ... Lingkaran ditutup. ...

"Manege Maidan" samesthine ing tingkat ing ngisor iki (komentar saka jaringan sosial):

Manezhka-2014. Kita ngenteni atusan ewu ing kene lan mayuta-yuta ing saindenging negara.


Aku ora pengin diktator. Aku pengin kebebasan!


Lan ing pungkasan:

Lha wong endi? Apa, kabeh setuju? ..


Acara kasebut kanthi jelas ora ngematake sponsor saka "Maidan" Rusia, lan "saka ing kono" tangis - ayo, baleni, nanging kanthi cara sing paling apik! Posisi POP kanthi manut nanggapi perintah kasebut lan banjur koordinasi "pawai mayuta-yuta wong" anyar supaya Paman Sam bisa tenang sethithik. Dheweke teka ing kantor walikota Moskow, wiwit koordinasi, lan sawise kabeh padha setuju ... Ya - ora ing Manezhnaya, nanging ing Triumfalnaya Square. Ya - dudu "sejuta", nanging 300 wong ...

Pistol karo siji kartrid diam-diam dikirim menyang kedutaan Amerika ... Nanging Tefft isih ora teka ...

Tefft sing padha ora seneng karo lagu Ukrainia:

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

102 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 64
    26 May 2014
    Iku wektu kanggo "demokrat maju" kanggo ngerti apa persis padha "Luwih becik munggah gunung" lan apa sing padha perlu "Negara iki ora bisa urip". Iku wektu kanggo daya kita LSM bakal kerja rapet!
    1. + 37
      26 May 2014
      Ide kasebut wiwitane isih lair, minangka "exhalation pungkasan pae Zhe" ing kasus Departemen Luar Negeri.
      1. +1
        26 May 2014
        sampeyan ora bisa santai ... pawai jinis "kanggo tentrem" ing antarane makhluk ternyata akeh banget ....
        1. +1
          26 May 2014
          Ana akeh banget demonstrasi ing 1 lan 9 Mei) Lan mung "kentut" sing banter - ora ana liyane)))
      2. +5
        26 May 2014
        sampeyan ora bisa santai ... pawai jinis "kanggo tentrem" ing antarane makhluk ternyata akeh banget ....
        1. lotus
          0
          28 May 2014
          sampeyan ora bisa santai. Iki bener. Ngelingi sing Maret iki wis disiapake wiwit tiba, padha ora bisa banjur ngetung sing sawise Olimpiade lan Crimea iku idea pancen kosong. Calon peserta ora wani metu amarga kahanan kasebut. Nanging padha ana. Tugas kita yaiku kanggo mesthekake yen dheweke saiki terus-terusan kaya wong asing ing kene.
          Lan misale jek kaya ngono nalika kita bisa mbantu presiden. Sapa sing teka ing rapat-rapat iki? Pemuda. Ayo ngobrol luwih akeh karo anak-anak kita, mbok menawa dheweke uga ngrancang menyang kana?
    2. + 34
      26 May 2014
      Quote: Jeneng
      . Iki wektu kanggo panguwasa kita MEREKTI LSM!


      Kita bakal mbantu kanthi kemampuan sing paling apik!
      1. + 69
        26 May 2014
        "Sing paling nggegirisi kanggo mungsuh kita dudu tentara kita, dudu potensial nuklir kita, nanging pangerten sing jelas yen kita, sing ditangekake dening pepeteng getih Maidan, saiki bakal MILIH MUNG KANG PIMPIN sing bakal njamin kita bakal ngrusak total. MUSUH KITA.
        Lan kita ora preduli apa sing dipikirake masarakat asing babagan kita; iki ora adil kanggo kita.
        Kita ora peduli babagan kekurangan kenyamanan lan stabilitas; ing mangsa ngarep, dheweke ora bakal ana, anggere jantung paling ora siji mungsuh Rusia ngalahake ing endi wae.
        Iku bakal luwih kamungkinan sing pangerten iki bakal teka ing pikiran saka rata-rata warga Eropah. Mungkin iki bakal mbantu dheweke nelpon pamrentah supaya mrentah lan ngalihake nesu sing bener saka negarane. " - Ivan Okhlobystin
        1. musibah
          + 10
          26 May 2014
          Dideleng saka pemilihan Parlemen Eropa, rata-rata wong Eropa wis ngerti iki !!!Ayo ndeleng kabijakan EU saiki !!!
          1. +4
            26 May 2014
            Obama diculik malah ing Afghanistan
            http://politring.ru/novosti-i-sobytiya/2014/05/26/obame-plyunuli-v-dushu.html
            Amerika minangka negara Psaki!
            1. +9
              26 May 2014
              Kutipan: wax
              Obama diculik malah ing Afghanistan


              Kepiye carane sampeyan bisa ngidoni barang sing ora ana?
              1. +4
                26 May 2014
                Kepiye carane sampeyan bisa ngidoni barang sing ora ana?

                Inggih, mung kanggo isi sirah karo soko.
      2. +5
        26 May 2014
        Artikel 13 Konstitusi Federasi Rusia - babagan Larangan ideologi negara. Iki minangka ideologi negara, kaya ing lelucon babagan gerobak karo sampah ing lawang mlebu pabrik gerobak. Iku wektu kanggo sok dong mirsani iki.
        1. +6
          26 May 2014
          Wektu kanggo ngganti konstitusi sing ditulis kanggo Rusia ing Washington.
      3. + 15
        26 May 2014
        Rusia wis ngalami revolusi lan kudeta lan demokrasi sing dibanggakake ing taun 90-an. Ora ana sing duwe kepinginan kanggo nyilem guano iki maneh.
      4. Salamander
        + 36
        26 May 2014
        Wong-wong LSM iki kudu diusir liwat gunung, yen ora padha cackling.
        1. 0
          27 May 2014
          Sampeyan ora butuh kabeh wong. Aku duwe NGO sing padha, Yayasan "Masyarakat Sukarela kanggo Promosi Pembangunan Olahraga", ing ngendi bocah cilik (lan ora cilik) melu. eseman
    3. +7
      26 May 2014
      Quote: Jeneng
      wong-wong kuwi sing ”luwih becik nyabrang gunung” lan ora bisa manggon ing ”negara iki”


      Iki persis apa sing bakal ditindakake, nanging mung yen pemilike ngidini dheweke nindakake. Enem dhewe ora mutusake apa-apa. Dheweke bakal ngliwati "bukit" kanthi ijin, utawa nalika nglawan Rusia lan rakyate nganti ora bisa tetep karo kita, dheweke bakal dilebokake ing pakunjaran. Lan ing kana dheweke bakal nyatakake awake dhewe dadi pejuang keadilan lan bakal njerit saka luar negeri. Kanggo wong normal, esensi bosok bakal katon kanthi mripat langsung, lan sing ndhukung wong kasebut mung bakal ngobong awake dhewe ing ngarep.
    4. +8
      26 May 2014
      Quote: Jeneng
      Iki wektu kanggo panguwasa kita MEREKTI LSM!

      Untunge, umume wong Rusia ora ngerti babagan NGO kasebut lan ora ngerti. Nyata yen dheweke sukses kanthi sukses - kanggo "nguwasani" dhuwit saka Departemen Luar Negeri, CIA, MI5, ... kanggo kegiatan anti-Rusia. Nanging "Echo of Moscow" lan kabeh reguler sing diundang menyang saluran TV federal entuk kabeh wong lan kabeh - pancen yakin! Iki dudu kebebasan ngomong, iki kebebasan sabotase, kegiatan anti-Rusia subversif, ngina lan ngremehake warga Rusia sing ora pengin mati negarane. Sampeyan nguripake wesi utawa menet tombol jamban - aliran omong kosong saka "Echo" lan para pengikute ana ing endi wae!
      1. +1
        26 May 2014

        Iki tegese ana sing butuh ing negara kasebut. Akhir-akhir iki, kasepen Putin ing antarane wong-wong sing kuwasa, sing siyap ngiyanati dheweke lan kita kanggo keuntungan pribadine, saya tambah akeh.
        1. 0
          27 May 2014
          Aku ora setuju!!! Shoigu, Lavrov, Chirkov pancen pantes banget. Muga-muga Gusti Allah maringi kanca-kanca liyane sing diajeni katon!
      2. +2
        26 May 2014
        Layanan khusus kita kudu ngilangi pitulungan sing bakal diwenehake Departemen Luar Negeri ing Rusia kanggo wong-wong sing ora setuju karo kabijakan PDB saiki. menyang kudeta (30 milyar ora lying watara ing dalan), lan banjur kita bakal ngomong kanggo dhuwit terus rapat umum ora Bolotnaya marang Putin ing embassy marang kawicaksanan Abama. Sawise 5-10 punctures kuwi, Carey lan McCain bakal menyang Vietnam ngenteni ing zindan pati.
    5. +5
      26 May 2014
      Quote: Jeneng
      Wektu kanggo "demokrat maju" ngerti yen dheweke "luwih becik ngliwati gunung" lan ora bisa manggon ing "negara iki."

      Dadi demagoguery dheweke ora bakal dibayar ing kono. Dheweke bakal ngubengi jagad ngguyu .
      iki kene Kulon lan AS butuh, amarga ... Mung kanggo yapping ing panggonan, padha nampa hibah lan handouts saka wong-wong mau.
      "Ora ana sing pribadi - Iki tugase...."
      1. 0
        26 May 2014
        lan dheweke uga duwe gething patologis ... Kabeh wong salah, mung dheweke sing bener ...
      2. 0
        26 May 2014
        Malah Berezovsky karo mayuta-yuta sing dicolong, nemokake awake dhewe ora ana kapentingan kanggo sapa wae ing Kulon, mutusake kanggo njupuk nyawane dhewe ... , Venediktov lan liya-liyane... .Dheweke kabeh ngadhepi lalen populer mbledug lan ambruk karir politik.
    6. WKS
      0
      26 May 2014
      Quote: Jeneng
      Wektu kanggo "demokrat maju" ngerti yen dheweke "luwih becik ngliwati gunung" lan ora bisa manggon ing "negara iki."

      Mulané wong-wong mau wis suwé budhal, lan teka mrene kanggo njaluk dhuwit kanggo apa-apa amarga padha ora menehi apa-apa ana.
      1. +4
        26 May 2014
        Kocak. Lunga liwat gunung, sampeyan ora bisa manggon ing kene, ora ana kamardikan. Nanging, sakperangan alesan padha manggon kene. Aku malah ngerti kok. Ing kene padha dibayar kanggo yelping sing (lan iku kabeh padha bisa nindakake) saka konco hilllock proverbial, nanging ana padha ora bakal mbayar. Sanadyan yapping, utawa lagu-lagu lan lelucone ora ana. Mulane padha kerja ing kene, lan entuk dhuwit ing kana. A sebutno khusus kanggo Makaronych!
    7. +3
      26 May 2014
      Wektu kanggo PDB menehi pesenan: bank-bank kudu ngawasi ALL transfer dolar, euro lan mata uang liyane menyang akun NPO lan transfer menyang "tujuan" sing nyata, ing ngendi dhuwit iki bisa nggawa bantuan nyata - menyang akun Bank Sentral. Federasi Rusia: pitulungan kanggo bocah-bocah yatim piatu, wong cacat, veteran perang, etc. Lan LSM, tanpa investasi Barat, bakal mlayu menyang Kulon sing ditresnani iki, utawa ..... t? Lan bakal dadi luwih gampang kanggo ambegan ing Rusia.
    8. +1
      26 May 2014
      Quote: Jeneng
      Iku wektu kanggo "demokrat maju" kanggo ngerti apa persis padha "Luwih becik munggah gunung" lan apa sing padha perlu "Negara iki ora bisa urip". Iku wektu kanggo daya kita LSM bakal kerja rapet!


      Cukup adil. Paling ora ana sing ngresiki gempa susulan ing negara manca ... yen ora buruh saiki nyoba nyalahke kabeh ing Maidan ...
    9. +1
      26 May 2014
      Aku uga mikir, amarga ing kene pancen ala, apa ora padha menyang kulon sing ayu, ing ngendi dheweke diarep-arep. Nanging pranyata, kenapa kudu lunga? Dheweke uga ora dipangan ing kene. Lungguh lan nggiling, padha nampa dhuwit apik saka sing duwe jaban rangkah. Iku dudu proyek sing ala. Kabeh iki uga ditutupi dening nimbali kamardikan, dermocracy lan hak-hak saka sawetara jenis wong, kang padha biasane ora pirembagan bab khusus. Nanging yen teka munggah, iku dadi metu sawetara cute "Pussy Wright" sing gelo kene tanpa alesan. Dadi dheweke bakal ngaco.
      Nanging kanggo kula, kita kudu meksa wong-wong mau kabeh laporan babagan karya sing wis rampung. Ayo saben wong metu saben taun lan ngandhani apa sing ditindakake sajrone taun kanggo nggawe urip luwih apik kanggo kita ing kene. Banjur kita bakal weruh sing ngaco ing ngendi ...
  2. + 11
    26 May 2014
    Konstitusi Federasi Rusia saiki minangka dokumen kolonial Barat sing ana hubungane karo kita. Perlu diowahi kanthi cepet
    1. +2
      26 May 2014
      Lan Putin nanggapi komentar kasebut kanthi ujar manawa luwih becik wong kasebut ngganti otak.
    2. hon
      +2
      26 May 2014
      Apa sampeyan ora seneng karo konstitusi?
      1. +4
        26 May 2014
        iki ditulis miturut ndhikte penasehat CIA - ora mungkin CIA bakal nulis pesenan sing migunani kanggo Federasi Rusia
        1. Komentar wis dibusak.
        2. hon
          +1
          26 May 2014
          Apa khusus sampeyan ora seneng?
          1. +1
            26 May 2014
            Tuladhane...

            v 13. Kasebat ing ngriki. Apa sing menehi? Iki menehi kesempatan legal kanggo ngembangake macem-macem ideologi ing wilayah negara, kayata Nazisme, fasisme, Wahhabisme lan isme liyane kanggo ngrusak negara kasebut. Kanggo nglarang, sampeyan kudu ngetrapake hukum sing kapisah, lsp.

            ing 15 p4. Nempatake hukum nasional ing sangisore hukum donya/internasional. sing. Rusia gabung sawetara memorandum / résolusi lan ing negara bisa uga ana satus hukum sing nglarang nindakake soko diwènèhaké ing resolusi, ora Care babagan. sing. hypothetically, yen Rusia nyimpulake persetujuan karo Amerika Serikat babagan pembayaran pajak dening warga Federasi Rusia menyang budget US, ora ana hukum internal sing bisa mbatalake iki ... mung ngganti konstitusi ... lan iki prakara kang repot.
            1. hon
              +1
              26 May 2014
              Kutipan saka gandalf
              v 13. Kasebat ing ngriki. Apa sing menehi? Iki menehi kesempatan legal kanggo ngembangake macem-macem ideologi ing wilayah negara, kayata Nazisme, fasisme, Wahhabisme lan isme liyane kanggo ngrusak negara kasebut. Kanggo nglarang, sampeyan kudu ngetrapake hukum sing kapisah, lsp.

              Apa sampeyan mikir yen ana sing bisa dilarang tanpa definisi tartamtu? Supaya sampeyan bisa Sejatine nglarang Islam. Sampeyan ora bisa nglarang apa-apa tanpa ngliwati hukum tartamtu.
              Kutipan saka gandalf
              ing 15 p4. Nempatake hukum nasional ing sangisore hukum donya/internasional. sing. Rusia gabung sawetara memorandum / résolusi lan ing negara bisa uga ana satus hukum sing nglarang nindakake soko diwènèhaké ing resolusi, ora Care babagan. sing. hypothetically, yen Rusia nyimpulake persetujuan karo Amerika Serikat babagan pembayaran pajak dening warga Federasi Rusia menyang budget US, ora ana hukum internal sing bisa mbatalake iki ... mung ngganti konstitusi ... lan iki prakara kang repot.

              Dadi iki minangka praktik global, hukum lan perjanjian internasional sing digabung karo negara kasebut luwih prioritas tinimbang sing domestik. yen ora ana gunane. Mulane, sadurunge gabung karo apa wae, perlu kanggo netepake akibat. Ayo, kita mlebu persetujuan karo China, China nglanggar banget, kita nguripake kanggo arbitrase internasional, nanging wong Cina ngandhani yen kita isih ora bakal tundhuk karo aturan domestik, kita bener. Iku pedhang loro.
            2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +1
      26 May 2014
      Ing Rusia, keruwetan / absurditas hukum dikompensasi kanthi sifat sing ora ana gandhengane karo implementasine, kadhangkala iki minangka plus :-)
  3. Joyly Roger
    + 20
    26 May 2014
    Ya, pemerintah kita adoh saka tanpa dosa, bisa lan kudu dikritik, nanging Maidan ora bakal bisa kanggo kita!
    1. mad
      +5
      26 May 2014
      Wong-wong saka Maidan wis cukup mangan nganti suwene generasi ... lan banjur Shah bakal mati (Amerika) utawa kuldi bakal ngomong (Eropa bakal mbuwang dictates liberal, homoseksual lan utusan kebebasan liyane).
      Utawa, dumadakan, Rusia lan China bakal nyedhiyakake donya kanthi nilai-nilai anyar sing ora adhedhasar kekuwatan dhuwit ... nanging iki mbokmenawa fantasi (((
  4. +7
    26 May 2014
    Janjian Teft minangka kegagalan epik liyane saka pamrentahan Obama ...
    Aku duwe perasaan yen kabeh "ahli Rusia" iki njupuk informasi saka artikel Navalny lan, sing paling penting, pracaya marang dheweke!
    1. +1
      26 May 2014
      Teft isih Tuft.
  5. +9
    26 May 2014
    Ing alun-alun, aku weruh nom-noman uga nganggo tas ransel kaya ing Maidan, muga-muga kanca-kanca sing kompeten takon: "Apa sing ana ing tas ransel wong lanang kita!"
    1. +4
      26 May 2014
      ArMax
      Ya, iku modis ing antarane wong-wong mau ... nom-noman sing sampeyan sebutake mung nganggep tas ransel minangka bagean saka gambare ... ketoke, wong lanang nganggep awake dhewe wong Eropa sejati - lan padha menek liwat tumpukan sampah (maksudku gangway iki), nggawa tas ransel, sedulur-sedulure Maydowns - wah, wong-wong bagus sing uga nglawan korupsi lan nglawan oligarki didhukung .... kok ora wong Eropa? Ing mratelakake panemume. Iki kabeh pratandha saka wong Eropah ... ya, padha ora ngerti bab iku, nanging padha duwe tandha liyane - watesan apik tenan.....
    2. Komentar wis dibusak.
    3. hon
      +1
      26 May 2014
      Kutipan saka ArMax
      Ing alun-alun, aku weruh nom-noman uga nganggo tas ransel kaya ing Maidan, muga-muga kanca-kanca sing kompeten takon: "Apa sing ana ing tas ransel wong lanang kita!"

      Aku uga kerep mlaku-mlaku nganggo tas ransel, yen ora nganggo mobil, pancen trep banget.
      1. +1
        26 May 2014
        Umumé, tas ransel minangka barang sing migunani, aku setuju, mung ing Kyiv, para bajingan nggawa koktail ing wong-wong mau sing ora kanggo ngombé lan barang-barang liyane kanggo mateni lan mateni kanca-kancane!
      2. Vlad Kukuev
        0
        26 May 2014
        Sing dakkandhakake. Utamane numpak sepeda!!!
    4. Vlad Kukuev
      +1
      26 May 2014
      Aku wis mlaku-mlaku ing tanah kelairanku nganggo tas ransel sajrone 50 taun lan ora nate nyana tas ransel bakal dadi tandha saka Maidan. Bener, aku luwih seneng tas ransel "Abalakovsky".
  6. +7
    26 May 2014
    pangan kanggo dipikir supaya ngomong:
    $ 30 milyar kanggo nggulingake Putin

    RUU sing disiapake dening 26 politisi Republik, kalebu Senator Russophobe John McCain, wis diajukake menyang Kongres AS. Nomer dokumen 2277 dikirim ing situs web resmi Kongres AS, diarani "Undhang-undhang Pencegahan Agresi Rusia 2014", sing bisa diterjemahake minangka "Undhang-undhang Pencegahan Agresi Rusia 2014".

    Saliyane kabeh jinis sanksi, paningkatan militèr lan latihan militèr ing saubengé tapel wates Rusia, uga nambah kegiatan ing program pertukaran pendidikan lan budaya ing tlatah tilas USSR, nyedhiyakake alokasi $ 10. milyar saben taun ing periode saka 2015-2017 kanggo "pembangunan demokrasi ing Rusia"

    Intine, iki tegese ora luwih saka owah-owahan rezim ing Federasi Rusia lan campur tangan langsung ing urusan internal Rusia, nyerat situs web Alex Jones infowars.com.

    Ayo kita elinga yen Amerika Serikat ngentekake $ 5 milyar ing Ukraina kanggo tujuan sing padha, yaiku, "kanggo ndhukung aspirasi rakyat Ukraina kanggo pamrentahan demokratis sing luwih kuat." Angka kasebut dikutip ing wawancara dening Asisten Sekretaris Negara AS kanggo Urusan Eropa lan Eurasia Victoria Nuland. Jumlah sing diwenehake kanggo Rusia kaping pirang-pirang luwih gedhe - $ 30 milyar sajrone telung taun.

    Dhuwit sing direncanakake kanggo "demokrasi" Rusia direncanakake digunakake kanggo kabutuhan ing ngisor iki:

    SEK. 206. Dhukungan kanggo DEMOKRASI RUSIA lan ORGANISASI SIPIL.

    (1) ningkatake pamrentahan demokratis, transparansi, akuntabilitas, aturan hukum, lan upaya anti-korupsi ing Federasi Rusia; - ningkatake pemerintahan demokratis, transparansi, akuntabilitas, aturan hukum lan langkah-langkah anti-korupsi

    (2) nguatake institusi demokratis lan organisasi politik lan masyarakat sipil ing Federasi Rusia; - nguatake peran institusi demokratis, uga organisasi politik lan masyarakat sipil

    (3) nggedhekake akses Internet sing ora disensor ing Rusia; lan - ngembangaken kapabilitas teknis kanggo Internet uncensored

    (4) nggedhekake akses gratis lan tanpa wates menyang media merdika saka kabeh jinis ing Rusia, kalebu liwat nambah aktivitas penyiaran sing didhukung Pemerintah Amerika Serikat, lan kanggo mbantu nglindhungi para wartawan lan aktivis masyarakat sipil sing wis ditargetake kanggo aktivitas bebas wicara - Creation kondisi free kanggo media independen kanggo operate ing Rusia, tambah support kanggo wong-wong mau saka pamaréntah AS, lan bantuan kanggo nglindhungi wartawan lan masyarakat sipil.

    RUU kasebut wis ngliwati rong wacan lan wis diajukake menyang Komite Hubungan Internasional. Minangka mantan komandan intelijen Distrik Militer Trans-Baikal, calon ilmu politik, Mayor Jenderal Sergei Kanchukov nyathet ing bloge, diwenehi mayoritas Republik ing Kongres, adopsi hukum iki mung sawetara wektu.

    Wigati dimangerteni menawa tagihan iki dikritik banget dening mantan Senator Republik Ron Paul, sing bubar, senadyan afiliasi politik, kanthi jelas njupuk posisi pro-Rusia. Ora kaya ngono, dheweke ujar kanthi tegas nglawan introduksi sanksi marang Rusia lan ngritik banget marang pamrentahan Obama.
    1. +2
      26 May 2014
      ana proposal kanggo njupuk dhuwit lan digunakake kanggo nambah kemampuan pertahanan negara utawa kanggo liyane migunani
    2. +2
      26 May 2014
      Sedhela, Roh Rusia dirating murah dening pengusaha ...!
    3. +3
      26 May 2014
      Kutipan saka Jonny
      pangan kanggo dipikir supaya ngomong:
      $ 30 milyar kanggo nggulingake Putin

      RUU sing disiapake dening 26 politisi Republik, kalebu Senator Russophobe John McCain, wis diajukake menyang Kongres AS. Nomer dokumen 2277 dikirim ing situs web resmi Kongres AS, diarani "Undhang-undhang Pencegahan Agresi Rusia 2014", sing bisa diterjemahake minangka "Undhang-undhang Pencegahan Agresi Rusia 2014".

      Saliyane kabeh jinis sanksi, paningkatan militèr lan latihan militèr ing saubengé tapel wates Rusia, uga nambah kegiatan ing program pertukaran pendidikan lan budaya ing tlatah tilas USSR, nyedhiyakake alokasi $ 10. milyar saben taun ing periode saka 2015-2017 kanggo "pembangunan demokrasi ing Rusia"

      Intine, iki tegese ora luwih saka owah-owahan rezim ing Federasi Rusia lan campur tangan langsung ing urusan internal Rusia, nyerat situs web Alex Jones infowars.com.

      Ayo kita elinga yen Amerika Serikat ngentekake $ 5 milyar ing Ukraina kanggo tujuan sing padha, yaiku, "kanggo ndhukung aspirasi rakyat Ukraina kanggo pamrentahan demokratis sing luwih kuat." Angka kasebut dikutip ing wawancara dening Asisten Sekretaris Negara AS kanggo Urusan Eropa lan Eurasia Victoria Nuland. Jumlah sing diwenehake kanggo Rusia kaping pirang-pirang luwih gedhe - $ 30 milyar sajrone telung taun.

      Dhuwit sing direncanakake kanggo "demokrasi" Rusia direncanakake digunakake kanggo kabutuhan ing ngisor iki:

      SEK. 206. Dhukungan kanggo DEMOKRASI RUSIA lan ORGANISASI SIPIL.

      (1) ningkatake pamrentahan demokratis, transparansi, akuntabilitas, aturan hukum, lan upaya anti-korupsi ing Federasi Rusia; - ningkatake pemerintahan demokratis, transparansi, akuntabilitas, aturan hukum lan langkah-langkah anti-korupsi

      (2) nguatake institusi demokratis lan organisasi politik lan masyarakat sipil ing Federasi Rusia; - nguatake peran institusi demokratis, uga organisasi politik lan masyarakat sipil

      (3) nggedhekake akses Internet sing ora disensor ing Rusia; lan - ngembangaken kapabilitas teknis kanggo Internet uncensored

      (4) nggedhekake akses gratis lan tanpa wates menyang media merdika saka kabeh jinis ing Rusia, kalebu liwat nambah aktivitas penyiaran sing didhukung Pemerintah Amerika Serikat, lan kanggo mbantu nglindhungi para wartawan lan aktivis masyarakat sipil sing wis ditargetake kanggo aktivitas bebas wicara - Creation kondisi free kanggo media independen kanggo operate ing Rusia, tambah support kanggo wong-wong mau saka pamaréntah AS, lan bantuan kanggo nglindhungi wartawan lan masyarakat sipil.

      RUU kasebut wis ngliwati rong wacan lan wis diajukake menyang Komite Hubungan Internasional. Minangka mantan komandan intelijen Distrik Militer Trans-Baikal, calon ilmu politik, Mayor Jenderal Sergei Kanchukov nyathet ing bloge, diwenehi mayoritas Republik ing Kongres, adopsi hukum iki mung sawetara wektu.

      Wigati dimangerteni menawa tagihan iki dikritik banget dening mantan Senator Republik Ron Paul, sing bubar, senadyan afiliasi politik, kanthi jelas njupuk posisi pro-Rusia. Ora kaya ngono, dheweke ujar kanthi tegas nglawan introduksi sanksi marang Rusia lan ngritik banget marang pamrentahan Obama.

      Endi maling anggaran kita? carane njarah-rayah wong wadon tuwa iku ndhisiki liyane, lan carane njarah budget pennant, supaya langsung achko muter .... wong-wong sing ringkih, achkuns, mesthi wis nguwasani, padha mbangun miturut. path, padha bakal mbukak ing sadawane dalan aspal karo dadi panas, lan padha nggawe urip kaya ing Eropah, lan supaya wong liya bisa ndemek kadohan ayu, lan tukang bisa entuk dhuwit. Pira tumindak becik sing bisa ditindakake?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. hon
        +2
        26 May 2014
        Kutipan saka SpnSr
        Endi maling anggaran kita? carane njarah-rayah wong wadon tuwa iku ndhisiki liyane, lan carane njarah budget pennant, supaya langsung achko muter .... wong-wong sing ringkih, achkuns, mesthi wis nguwasani, padha mbangun miturut. path, padha bakal mbukak ing sadawane dalan aspal karo dadi panas, lan padha nggawe urip kaya ing Eropah, lan supaya wong liya bisa ndemek kadohan ayu, lan tukang bisa entuk dhuwit. Pira tumindak becik sing bisa ditindakake?

        Aja kuwatir, kanca kita ora bakal nguciwani ngguyu
    4. 0
      26 May 2014
      Ana buku sing menarik banget dening Valentin Pikul, "With a Pen and a Sword," sing nggambarake game ing mburi layar ing Eropa karo Rusia. Meh ora ana owah-owahan, mesthi ana pengkhianat sing dituku dening mata-mata negara manca. Iku perlu kanggo counterintelligence kanggo bisa tanpa kesel, yen ora bakal padha tuku kabeh wong maneh karo giblets, amarga dhuwit bakal muter kaya edan.
  7. +1
    26 May 2014
    Lan mayuta-yuta panginten lan kesusu menyang kasur, yen ora, sampeyan ora bakal wareg karo ngadeg "gedhe".
  8. +6
    26 May 2014
    Mugi conto Ukraina bakal kelangan kepinginan kanggo demokrasi ing antarane sawetara kepala liberal Moscow. Senadyan sing kerja ing Departemen Luar Negeri kanggo dhuwit dibayar dhuwit kanggo ambruk negara ... Mung hawa seger Kolyma sing bakal nggawe wong sing kaya ngono ...
  9. +6
    26 May 2014
    yen ora bisa manggon ing "negara iki", luwih becik "nyabrang gunung"

    Yen ana wong sing ora seneng manggon ing negara asale, ayo pindhah "nyabrang gunung" menyang negara "demokrasi maju"!
    Sapa sing bakal nyekel wong-wong mau?! Lan supaya wong-wong mau lunga, nanging kita "luwih seneng nandhang sangsara."
    Lan ora ana gunane kanggo mulang puluhan ewu cara urip lan apa sing kudu ditindakake, sing duwe "situs cadangan" lan jutaan endhog sarang!
    1. +4
      26 May 2014
      Kutipan saka: Starover_Z
      Yen ana wong sing ora seneng manggon ing negara asale, ayo pindhah "nyabrang gunung" menyang negara "demokrasi maju"!

      - Inggih, metu saka kene!
      - Persis. Kanai. Lan supaya dheweke metu saka kene, yen ora, sungune bakal dakcekel, cangkeme nyuwek, lan kedhip! Sampeyan bakal bisa kanggo obat kabeh urip !!! Sosis, sosis, lobak, Nebukadnezar! Hamburg jago!!!
  10. +4
    26 May 2014
    Voting kanggo Ron Paul ing pemilihan sabanjuré......
  11. +2
    26 May 2014
    Apa kita ora duwe patriot sing, sawise krungu babagan rapat kasebut, bakal nglumpukake lan menehi wektu sing angel kanggo para penyayang demokrasi?
    Sabanjure sampeyan katon lan wedi kentut marang Rusia
    1. +5
      26 May 2014
      Sadurunge 18 Mei, nalika tumindak kasebut dijadwalake, aku mlaku ing Internet lan maca tanggapan saka wong sing nyukupi kanggo telpon kasebut, kabeh wong setuju yen Gusti Allah nglarang, yen nyoba, dheweke bakal nampa skema lengkap, mula aku bakal 'Ora kaget yen ing trotoar ing Dina iku, wong sing peduli mlaku.
      1. 0
        26 May 2014
        Ana akeh video ing Internet ing ngendi warga sing prihatin lunga menyang kabeh wilayah kanggo nggoleki "demokrat" sing padha, mung nemokake siji http://youtu.be/CoBNNwzB7Zg
  12. +3
    26 May 2014
    Miturut Departemen Luar Negeri, ora bakal ana "kabebasan" ing Rusia !!!, nanging wong-wong bakal njaluk pengkhianat sing diangkat dening Departemen Luar Negeri ing ngarep ...
  13. +1
    26 May 2014
    Dheweke (Teft) sibuk banget saiki, nulis rencana kanggo karya sing bakal teka. Sampeyan kudu nggunakake 30 milyar sing dialokasikan dening Kongres kanggo "pembangunan demokrasi ing Rusia." Wong lanang ngayun amba. Yen ora, aku bakal teka luwih dhisik, metu menyang Manezhka karo tas cookie, miturut jumlah wong sing ngubengi kono, wis cukup kanggo kabeh wong.
    1. 0
      26 May 2014
      Sing pengin duwe jeblugan ing Manezhka kudu dianggep sawetara krupuk, tas kanggo saben lan alas kanggo tiba ing taiga, bakal ana wektu kanggo mikir bab urip lan bakal ana cukup olahraga nemen ana kanggo liyane saka sampeyan. urip.
  14. +4
    26 May 2014
    Conto UKRAINE katon jelas kanggo kabeh wong. Kita ora butuh pupuk kaya ngono. Lan Presiden RUSIA kita sing paling apik ing donya. Kita padha mung begja karo wong. prajurit
  15. +3
    26 May 2014
    Aku mung bungah yen kita isih ora duwe akeh omong kosong sing teka ing kumpul kaya ngono.
  16. kombat58
    +3
    26 May 2014
    Pistol kanthi siji kartrij dikirim kanthi rahasia menyang kedutaan Amerika ...

    Nanging aku luwih seneng karo loro. amunisi. Inggih, lampus karo loro nembak!
    Sejarah ngerti conto. Wis ana rong conto. Siji ing sirah - ing Kravchenko, liyane ing jantung - ing Bely.
    Dadi ana pilihan.
    Bets ditampa, comrades!
    Inggih, mboten purun.
  17. sazhka4
    +1
    26 May 2014
    Piye wae, kanthi tenang lan ora dingerteni, situs kasebut diuripake saka Military Review dadi murni politik. Wis cukup "apik" iki ing Internet. Dadi akeh jeneng Glorious malah ora katon. Mungkin dheweke mung browsing, mbok menawa. Lan padha nindakake kanthi bener. Bosen, Pak, Bapak-bapak, mboseni...
    1. 0
      26 May 2014
      Kutipan saka: sazhka4
      Bosen, Pak, Bapak-bapak, mboseni...

      Iki minangka topik sing disedhiyakake. politik. Iso dingerteni. mboseni. Plus - kanggo sampeyan lan kanggo artikel.
  18. +1
    26 May 2014
    Manezhka-2014. Kita ngenteni atusan ewu ing kene lan mayuta-yuta ing saindenging negara.
    ...
    Kabeh "eh-h-hee" iki "siram" karo "udan" menyang jamban gedhe lan kualitas apik sing dipasang ing lawang ngarep kantore.
    Pira akeh goroh lan rereget sing "tutuk" diwenehake sajrone pirang-pirang wulan kepungkur sing wong-wong wis lara karo "pejuang" iki. Kamenangan AS nglawan Rusia. Dheweke nuduhake saka wiwitan nganti pungkasan kanggo kepentingane lan sapa sing "perang". Mung wong lara, uga wong-wong celaka "omah" sing sengit marang Rusia lan wargane, kaya Novodvorskaya, bisa ngetutake anak didik AS.
  19. 0
    26 May 2014
    Ayo. Aku nganggep iki dhuwur ... bengok-bengok minangka vaksinasi. Yen ana masyarakat sing kuwat lan motivasi, mula loudmouths iki ora bakal nyebabake cilaka. Yen masyarakat ing njero lemah lan wis ilang dhasare, malah sawetara rolas loudmouths bakal ngrusak. Saiki masyarakat pasif marang virus kasebut, mula ora nanggepi. Aku ngenteni dina nalika masyarakat wiwit aktif squeeze metu loudmouths iki. Nalika dheweke ora pengin ana, kerja, utawa manggon karo dheweke. Iki bakal rampung normal.
  20. +3
    26 May 2014
    Maidan ing Moskow? Kocak!
    Wong-wong Amerika bisa uga rumangsa melas amarga dhuwit sing dituku ing Kiev Maidan. Dheweke mbayar karo Crimea. Saiki dheweke pengin nandur modal ing Moskow, nanging bakal biaya luwih akeh tinimbang Crimea.
    Dheweke ngarepake mayuta-yuta peserta, nanging entuk atusan.
    Aku eling lukisan "Esuk saka Eksekusi Streltsy"; iku bakal becik kanggo nglukis lukisan "Pagi saka Triumphant Flogging". Muga-muga aku bisa ngalahake kabeh peserta ing Maidan Moskow iki ing alun-alun.
  21. +2
    26 May 2014
    Kutipan saka Jonny
    nyedhiyakake alokasi $ 10 milyar saben taun ing periode saka 2015-2017 kanggo "pembangunan demokrasi ing Rusia."



    Ora elek ngumpulake dhuwit wajib pajak... Nanging kudu ditanggung. Dadi wong-wong padha teka karo maidans rawa....
    1. 0
      26 May 2014
      The Fed bakal nyithak sing anyar! Aku ora mikir kertas.
  22. +1
    26 May 2014
    Ya, tefft kobong kaya bocah! Lha iki - BEBAN WONG PUTIH!!! Sepira akeh wong pribumi sing digawe seneng karo macem-macem "nilai" lan wong pribumi ing kaos bordir uga! Lan ora suwe dheweke bakal teka kanggo mbantu mbangun peradaban! Kabeh! Lebokna balalaika, bajingan lan kosovorotka ing dhadha, gantung medali ing rante, utawa luwih becik, menyang alas, aja nembang lagu Rusia, massa anyar bakal bosen.
  23. +2
    26 May 2014
    kabeh sing ora setuju lan ora marem diundang kanggo pindhah menyang panggonan permanen ing Kulon lan seneng demokrasi ing kono lan kabeh keuntungan saka masyarakat Kulon - kayata parade gay, etc. lsp. Ora ana gunane kanggo nguwuh-uwuh ing kene, kita kudu kerja.
  24. +4
    26 May 2014
    Demokrat ing Rusia kaya sumber cahya ing pepeteng ...
    Mulane, panggonan sing paling cocok kanggo iku yaiku ing tiang lampu.
    1. 0
      26 May 2014
      Kutipan saka sinukvl
      Demokrat ing Rusia kaya sumber cahya ing pepeteng ...
      Mulane, panggonan sing paling cocok kanggo iku yaiku ing tiang lampu.

      demokrasi kudu kuwat ngguyu
  25. +1
    26 May 2014
    Inggih, kabeh sundel politik lan prostitusi, kabeh nits lan ciliates pro-Kulon wiwit urip, wis didilat bokong saka demokrasi Western bosok ing pangertèn harfiah lan figurative, sawise kabeh betrayal ing Crimea lan Ukraina, iki decomposed, mayit rotten mutusaké kanggo mambu kanggo pungkasan wektu. Aku nawakake kabeh wong normal RUSSIA tuku liyane putih lan banyu iki bosok lan ringkih awak cilik saka gema Moscow, ibu navodvorskaya, ibu Amerika Alekseeva, pimpinan saka " bangsawan" Nemtsov lan accomplices. Kaya ing lagu lawas, dina pungkasan sampeyan teka borjuis, sanajan saiki aku wis mandheg ngombe alkohol (aku ora nyenengi wae), nanging babagan nyebutake nyawamu sing ala lan awak sing bosok, aku bakal njupuk 100 gram RUSIA kita. VODKA minangka sebutan saka nyawa sampeyan SU-I NASTY.
  26. +1
    26 May 2014
    Bubar, ngece... ngusir, ngusir manca negara....
    Apa pemerintah kita ideal? Ora mbutuhake pengawasan, kritik, ancaman - sing wong bakal weruh soko (contone, pesawat ing resort jaban rangkah, pejabat apik ing goleki poaching)??? Utawa bakal "United and Indivisible Russia" nindakake iki dhewe?
    Yen ora ana kompetisi, yen ora ana oposisi, kekuwatan mesthi mudhun.
    Oposisi, kualitas apik, cerdas, dibutuhake kaya hawa. Lan kudu digawe ... lan iki luwih angel tinimbang ngatur kekuwatan dhewe. Nganti saiki, peran iki ditindakake dening wong sing kaya ngono kanthi pigtails lan ransel, utawa luwih, Departemen Luar Negeri dipasrahake marang dheweke. Muga-muga Partai Komunis pungkasane bakal ngelingi masa lalu sing gedhe lan nanggung beban kasebut.
  27. +2
    26 May 2014
    Kita kudu ngidini dheweke ngrungokake lagu Ukrainia ing wayah wengi, sing dheweke tresna banget (Ukraina ora mati).

    Ing 2 minggu dheweke bakal lunga dhewe ....
  28. +4
    26 May 2014
    Pawai "protes" ora ditindakake tanggal 18 Mei amarga siji alasan: konsulat lan kedutaan Amerika ora nggawe kue sing cukup. nglirik
  29. + 10
    26 May 2014
    Ya, aku kelingan 94-97 nalika Presiden Rusia isin. bolongan utang IMF. Kabeh jinis MMM, Khoper Invest lan Nemtsov, Yavlinsky, Novodvorsky lan liya-liyane. Kita ora butuh "demokrasi" kaya ngono. Ora ketompo carane kita mundhakaken Rusia tanpa Maidans. Ana masalah, dadi ing ngendi ora? Ayo kula dadi "scoop", nanging Rusia ora bakal mbengkongake sapa wae. Aku ngerti kudu ana oposisi. Iki kanggo kepentingan negara lan pemerintah. Nanging liberal kaya kita iku soko. Dheweke mung bodho sengit marang Rusia lan kita, rakyate. Yen sampeyan ora mikir kaya wong-wong mau, sampeyan zombie Putin, etc. . Dheweke terus-terusan ngetutake masa lalu Soviet (sanajan umume entuk pendidikan sing luwih dhuwur gratis) ing wektu kasebut. Ana sawetara crita medeni babagan rezim Putin. Sawetara milyar lan kastil Putin. Ya, dheweke dhewe durung nindakake apa-apa kanggo Rusia. Kaya sing wis entuk.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      26 May 2014
      Kutipan: b.t.a.
      Aku ngerti kudu ana oposisi. Iki kanggo kepentingan negara lan pemerintah.

      Aku setuju, kudu ana oposisi. Nanging kudu "konstruktif", i.e. "Wong lanang, iki ala kanggo sampeyan, ayo nglakoni kanthi cara iki lan iki, kudu dadi luwih apik."...Lan "oposisi" modern kita mung bisa ngeluh babagan kabeh sing ala, tanpa menehi apa-apa. hi
  30. +2
    26 May 2014
    Wis wektune kita ngresiki kolom kaping lima kanthi bener.
  31. +2
    26 May 2014
    Paradoks lengkap. Kongres AS nyedhiyakake 30 milyar bungkus permen evergreen kanggo "pembangunan demokrasi" ing Rusia. Lan kanggo Ukraina sing wis demokratisasi, dheweke ngrusak jaminan negara nganti 1 milyar bungkus permen sing padha.
    PS Saiki RAIN emas bakal tiba ing Rusia.
    1. 0
      26 May 2014
      Iku persis apa aku ngeweruhi: iku bakal luwih apik yen dhuwit iki digunakake kanggo mulihake ekonomi Ukraina, nanging ora bakal luwih apik kanggo numpes Rusia. Dadi metu kanggo tiba loro, kene sampeyan, lan kanggo mulihake, mung nyedhot lollipop.
  32. +1
    26 May 2014
    Kutipan saka Fagot
    Wis wektune kita ngresiki kolom kaping lima kanthi bener.

    Babar pisan ora ana gunane! Iki revolusioner, bajingan ...! Kabeh urip ing perjuangan! Sadurunge nedha awan karo keluwen, sawise nedha awan karo turu! Padha bakal tansah protes, lan marang kabeh, anggere ana paling sethithik manungsa waé kanggo wong-wong mau! Indifference (sajatine indifference lan ora condemnation) ing bagean saka kabeh masyarakat, aku, bakal nemen decimate pangkat sing!
    1. 0
      26 May 2014
      Ora, wis ana indifference ing Ukraina lan carane rampung? Sampeyan kudu luwih ati-ati ing kene.
  33. +1
    26 May 2014
    Upaya para "penyayang" ing jaban rangkah lan bangsa-bangsa ing Rusia ora ana gunane. Injeksi finansial ora ana gunane. Padha adoh banget saka kasunyatan saiki. Rusia wis ora padha. liyane. Dewasa, luwih wicaksana, diwenehi pengalaman pahit, diilhami dening cakrawala anyar. Padha nyoba muspra. Tetep wae.&
  34. +2
    26 May 2014
    Kongres Amerika narik metu saka lemari proyek lawas sing dipangan moth "Pengembangan demokrasi ing saindenging jagad, kalebu ing Rusia." Wektu kanggo Rusia mikir babagan kontra-idea. Iki bisa uga, contone, idea "Akses gratis kanggo informasi lan pangayoman data pribadi saka spionase negara" utawa "Perlindhungan hak asasi manungsa". Untunge, Snowden ana ing Rusia. Nanging ora ana gunane kanggo pager mung kanthi nggunakake artikel ing kode pidana. Kita kudu nglawan serangan, utamane amarga tantangan kasebut dibuwang.
  35. + 10
    26 May 2014
    Kutipan saka SpnSr
    Kutipan saka sinukvl
    Demokrat ing Rusia kaya sumber cahya ing pepeteng ...
    Mulane, panggonan sing paling cocok kanggo iku yaiku ing tiang lampu.

    demokrasi kudu kuwat ngguyu

    Leres, DEMOKRASI kudu dikuwatake kanthi TARAKAN saka ngisor!!!!Supaya angin ora goyang ing TIANG!!!!! ngguyu ngguyu ngguyu
    1. +8
      26 May 2014
      Sialan! Respect kanggo Dostaevsky
      1. +2
        26 May 2014
        Yen kita ngrujuk marang Dostoevsky, mula dheweke DEMONS!
  36. +1
    26 May 2014
    Akeh sing wis ditulis ... Loro-lorone babagan Konstitusi .. lan babagan "Echo of Moscow ..". Lan babagan oposisi ...

    1. YA supaya Konstitusi tetep kaya saiki. Iki dudu babagan sing ditulis, nanging babagan CARA ditindakake. Ana masalah sing jelas babagan kepatuhan karo sawetara artikel Konstitusi. Inggih? sapa sing peduli? Yen pemerintah "mindhah" saperangan artikel (31 contone), banjur pindhah Pasal 13 ora masalah, mesthi ana kepinginan (kabutuhan). IMHO, Presiden lan tim, sethitik dening sethitik, ing dhewe, nindakake apa sing perlu, nanging yen sampeyan miwiti resmi ngganti Konstitusi, sampeyan ora bakal mungkasi munggah karo bau.
    2. "Echo of Moscow" lan liya-liyane kaya dheweke ora PERLU ditutup. Ayo padha fitnah!!! TAPI!!! Pendanaan pemerintah, kalebu. lan Cut mati rampung liwat struktur negara-kontrol. Gawe wangsulane "kanggo pasar": yen ngapusi, dhuwite dibuwang!!! Artikel babagan libel bali menyang KUHP Federasi Rusia ora mung kaya ngono, nanging amarga kasus kasebut. jotosan financial sing paling efektif. Lan melu kontra-propaganda kanthi luwih aktif, kanthi demonstrasi omong kosong sing rasional. Nanging sampeyan ora kudu nutup Echo .. "A Bunch saka mungsuh padha kumpul watara wong lan media padha, sing, ora, ora, bakal nuduhake piyambak. Yen ora, banjur nyekel wong siji-siji.
    3. Babagan "oposisi". Ing sawijining wektu, akeh wong ing Moskow metu kanggo protes marang pemalsuan pemilihan Duma. Rally kasebut narik kawigaten puluhan ewu wong. Nanging ... Cukup kanggo ndeleng sapa sing munggah ing podium rally kasebut (Nemtsov, Kasyanov, lan liya-liyane) kanggo kabeh kepinginan kanggo melu ing rapat umum ilang. Ing dhuwur saka nepsu wong, gerombolan inveterate soundless padha arep pindhah menyang swarga. Ora ana sing anyar. Sawetara taun sabanjure, kedadeyan sing padha ditindakake ing Ukraina. Ing Rusia, dheweke ora sukses (aku rumangsa yen wong-wong weruh sapa sing bakal "njupuk kekuwatan"), ing Ukraina dheweke sukses. Ora perlu mbubarake "oposisi", cukup kanggo nuduhake pasuryan sing sejatine. Nanging ana masalah karo iki.
  37. Sing sabar
    +2
    26 May 2014
    Pseudo-writer Bykov mung bajingan lemak. Ing urip nyata, dheweke luwih njijiki lan hippopotamistic tinimbang ing foto. Jiwa esteteku nesu. Yen ana wong nglirwakake awak kaya iki, mula wedi yen mbayangno apa sing kedadeyan ing njero dheweke, aku ora bakal salaman maneh.
  38. +1
    26 May 2014
    Minangka salah sawijining klasik, papan sing paling sensitif ing awak oposisi yaiku dompete. Kanthi langsung mengaruhi papan iki, sampeyan bisa kanthi gampang entuk macem-macem asil. Ora ana dhuwit Departemen Luar Negeri saka LSM, lan ora ana " massa populer."

    PS: Ing Rusia, oposisi yaiku wong-wong sing ana ing palung, nanging diusir.
  39. conthong pinus
    +4
    26 May 2014
    Sawetara jinis bosok "Echo", instrumen propaganda mungsuh ing ibukutha Federasi Rusia, dibiayai dening Gazprom. Apa ora wektu kanggo mungkasi iki?
  40. +2
    26 May 2014
    Yen kita ngetung bebarengan karo mikroba, banjur ana triliunan ing wilayah kasebut)))
  41. tnship2
    +1
    26 May 2014
    Wayahe bali menyang terapi kerja. Wong sing kumpul ing playpen lan alun-alun liyane akeh wektu luang lan pikiran sedih ing sirahe. Sedhih ing abstrak iku dosa. Menehi alesan kanggo sedhih nyata pungkasane. Ayo ngomong seminggu dadi buruh ing situs konstruksi gedung pencakar langit.
  42. 0
    26 May 2014
    Ana tawaran!!! Gawe grup (partai) nglawan Putin, lsp! Lan njaluk dhuwit saka amers bodho kanggo "nglawan" tirani lan ngembangake demokrasi! wassat Dheweke ngentekake 5 yard ing Ukraina. - Ayo kita duwe negara sing luwih gedhe lan butuh dhuwit luwih akeh! Kita bakal pura-pura perang, lan mbayar! Iki minangka investasi kanggo negara kita!
  43. 0
    26 May 2014
    Sawise pemilihan sabanjure Putin, kanthi dhukungan populer sing luwih yakin, pamisah ing elit sing ngatur dadi jelas. Ing patriot - statistik lan liberoid - pedagang kabeh lan kabeh. Tahap kapindho penjualan Rusia (privatisasi), sing diimpiake dening Barat, ora kedadeyan. Ya lan akeh liyane. Wong-wong padha tangi lan para liberoid pancen ngrasakake kekuwatane minangka bebaya sing bisa nyebabake awake dhewe. Apa jenis Manezhki sing ana? Mung wedi lan bingung. "Es wis pecah, tuan-tuan juri!" ngguyu
  44. RUSIA
    0
    27 May 2014
    Inggih, kabeh apik! Mykola sing nembak warga Odessa tiwas dina iki; 3 bocah-bocah wadon sing nyedhot koktail bebarengan nanging mutusake kanggo bunuh diri amarga tresna sing ora bisa dibales marang Maidan budhal saka bangunan 9 lantai! demacrtia normal utawa demokrasi mung godhok munggah bungah kanggo kita lan ora melas kanggo iki hoochkas enom vile, padha mikir kabeh iku prasaja, lan malah ing YouTube padha sijine video carane scum reged nyepakaké Molotov lan banjur sawise dadi akeh. mayit bakal urip tresna!!!!!!!!! ora Bandera hantu!!!!!! KOWE MUNG MATI! LAN COKLAT uga bakal duwe MAIDAN VILE anyar sampeyan!!!!!!
  45. 0
    27 May 2014
    Venediktov lan geng gema nindakake liya liyane, nuduh wartawan Lifenews "complicity" lan mbabarake wong-wong mau ing bebaya mortal; padha ndhukung tumindak SBU kanggo nahan wartawan. Iki "liberal demokratis" emanate bau njijiki ngiyanati lan goroh jahat marang panguwasa lan media saestu demokratis.
    Panguwasa nduduhake kesabaran wesi, lan wong-wong kepeksa ngrungokake omong kosong paling anyar saka pidato "pinter" saka "kelas kreatif" ... Pitakonan, suwene suwene ?! Jaman angel, mungsuh maju saka kabeh pihak, mbok menawa sampeyan ngerti, apa warga negara pengkhianat? Aku seneng Amerika, dadi ayo, menyang mrana utawa padha ngirim sampeyan ana karo mortir
  46. 0
    27 May 2014
    Kutipan saka sinukvl
    Demokrat ing Rusia kaya sumber cahya ing pepeteng ...
    Mulane, panggonan sing paling cocok kanggo iku yaiku ing tiang lampu.

    Lan Solovyov wis soko apa karo iki, apa sisih karo p.d.a.r.a.m.i iki. ngadeg ing baris?
  47. viktor.o
    +1
    27 May 2014
    Iku wektu kanggo introduce nyabut kewarganegaraan liwat pengadilan, padha sangsoro saka kewarganegaraan kanggo tumindak marang Rusia lan negara lan, nalika bola-bali, padha deported kolom 5 kanggo ngendi padha pracaya padha duwe kabeh hak, padha ora ana gunane minangka warga. Siji bab, mutusake babagan real estate ing wilayah Rusia sing ora ana informasi babagan penghasilan .
  48. Komentar wis dibusak.
  49. 0
    27 May 2014
    Umumé, iku apik sing gedhe ngandika "fuss" kanggo kabeh mongrels dheweke! - kabeh wong makmur lan liberal metu lan nuduhake piyambak ing kabeh kamulyan. Saiki kita ngerti persis sapa sing melu kita lan sapa sing nglawan kita.
    Liyane pamindhahan gedhe saka Scout - liwat dicethakaké jaringan sungguh saka agen Western pengaruh
  50. 0
    27 May 2014
    Yeees! Ana sing luwih tenang lan luwih tenang tinimbang swara saka panyengkuyung Pind.Sov, lan piye wae ana "mayuta-yuta" sing luwih sithik!
  51. 0
    27 May 2014
    ora nambah utawa nyuda.
  52. 0
    27 May 2014
    Kutipan: svd-73
    Layanan khusus kita kudu ngilangi pitulungan sing bakal diwenehake Departemen Luar Negeri ing Rusia kanggo wong-wong sing ora setuju karo kabijakan PDB saiki. menyang kudeta (30 milyar ora lying watara ing dalan), lan banjur kita bakal ngomong kanggo dhuwit terus rapat umum ora Bolotnaya marang Putin ing embassy marang kawicaksanan Abama. Sawise 5-10 punctures kuwi, Carey lan McCain bakal menyang Vietnam ngenteni ing zindan pati.

    Iku bakal becik, nanging ora bisa. Ayo padha mandheg ngurmati awake dhewe. A ngapusi gedhe diwiwiti karo goroh cilik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"