Kerusuhan ana ing tentara Ukrainia: prajurit sambat babagan kahanan layanan sing ora bisa ditindakake

207
Kerusuhan ana ing tentara: Prajurit sambat babagan kahanan layanan sing ora bisa ditindakake (video) - Rincian - Inter - 24.05.2014/XNUMX/XNUMX.

"Detail" ing TC "Inter" minangka program informasi utama Ukraina.

Prajurit marang koresponden Podrobnosti sing padha arep perang karo weteng kothong, padha ora duwe pangan normal, owah-owahan saka jeroan, lan jenderal saka Staff Umum ora pengin komunikasi karo wong-wong mau lan ngatasi masalah iki.

Kanggo siji unit 58 wong, mung ana 4 rompi anti peluru.

Sawetara prajurit wis kelangan pakaryan sajrone mobilisasi lan ora bisa mbayar utang lan menehi panganan kulawargane kanthi gaji 1200 hryvnias.



***

Kanggo setengah dina, lalu lintas diblokir ing dalan gedhe Kyiv-Warsaw cedhak tapel wates Polandia. Wong diblokir lalu lintas. Amarga iki, lalu lintas multi-kilometer dibentuk. Para demonstran nuntut bali saka cadangan lan mobilisasi wong saka wilayah wétan, lan tinimbang ngirim personel militer biasa.

Pendhudhuk distrik Lyubomlsky ing Volyn mblokir dalan internasional Kyiv-Warsaw ing desa Rymachi cedhak pos papriksan Yagodin.

Sawetara atus wong, sing paling akeh ibu lan garwane prajurit sing dimobilisasi, njaluk supaya bojone dipulangkan lan digawa metu saka zona pertempuran ing zona operasi antiteroris.

Miturut wanita, tenggat wektu kanggo mobilisasi wis liwati lan kabeh wong kudu bali. Kajaba iku, padha ngomong yen sanak-sedulure ora dilatih perang, lan pejuang profesional sing dilatih kudu melu perang. Dheweke yakin manawa mobilisasi ditindakake kanthi nglanggar prosedur kasebut, utamane, dheweke ora nindakake pemeriksaan medis, lan akeh wong sing nandhang penyakit kronis rampung ing tentara, sing dikontraindikasi kanggo tetep ing lapangan nganti suwe. .

Pamblokiran dalan kasebut diwiwiti kira-kira jam 8 esuk, kepala administrasi lokal teka ing para demonstran, menehi layang kanggo nulis layang kanthi panjaluk marang dewan regional lan Kementerian Pertahanan, uga komisaris registrasi militer lan enlistment. kantor, sing ngandika sing bali saka prajurit mobilized durung ngrancang. Rotasi bisa ditindakake nalika panggilan sing direncanakake lan para rekrut ngalami latihan sing dibutuhake. Nanging iki bisa kedadeyan ora luwih awal tinimbang sasi, utawa luwih.

Dalan gedhe saiki ditutup kanggo lalu lintas. Ing pinggir dalan ana udakara 150 truk gedhe, uga akeh mobil. Panas ing dalan, sauntara, tekan 35 derajat.

Sederek saka Volyn mobilized prajurit tindak ing piket sawise mobilized saka Volyn tilar donya ing wilayah Donetsk cedhak Volnovakha, sing ing wektu tentrem njabat ing brigade motorized 51st ing Vladimir-Volynsky. Wilayah kasebut ngumumake rong dina tangisan kanggo wong mati.

Crita saka sersan dijupuk saka tentara Ukraina

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

207 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 51
    25 May 2014
    Sobsno ing cara iki, kauntungan numerik lan technical saka Junta liwat milisi wis leveled.
    Apa gunane 10 ewu wajib militer lan digerakake yen ora diwenehi panganan, disimpen ing kahanan kewan, ora diidini mulih?
    Apa gunane akeh kendaraan lapis baja yen mung saben tank katelu utawa kendaraan tempur infanteri diwiwiti?
    1. Alexey N
      + 41
      25 May 2014
      Lan iku apik sing! Kita ora butuh maneh!
      1. + 55
        25 May 2014
        bener. Miturut cara, kasunyatan sing Strelkov, karo nomer pasukan ing hubungan kanggo mungsuh 1:20, ngatur kanggo nindakake operasi militèr sukses saben dina, ngandika bab semangat militèr banget kurang saka tentara metu.
        Militer Ukraina dhewe ora pengin perang, lan pasukan DPR banget motivasi perang nglawan fasisme kanggo tanahe.
        1. Alexey N
          + 25
          25 May 2014
          Paling kamungkinan, tentara Inggris perang paling, yen ing kabeh. Donbass diserang utamane dening tentara bayaran, pravoseks lan "penjaga".
          1. + 56
            25 May 2014
            Benderovskina sampurna ngerti kabeh. Dheweke ora pengin perang, amarga iki dudu Berkut. Ing Wetan Ukraina padha diantemi lan diantemi mercilessly, "nganti nol", amarga kanca-kanca penambang lan metallurgists ora ngerti carane nindakake liyane.

            Ing Maidan, dheweke mbayar dolar, dheweke entuk dhuwit sing apik banget, dheweke cepet-cepet mulih minangka pahlawan, stern-poily, dheweke uga nari, dheweke kendel ...

            Amarga padha ngerti yen dheweke wis ngaco Ukraina lan iki dudu pungkasan, mung wiwitan. Perlu cepet! lan "imperceptibly" dumunung kabeh. minangka? Iku dhasar kanggo mateni kabeh wong - "ora katon". Kulon mung - Kanggo!
            Mung piye wae "ora bisa" - Kidul-Wétan "ora gobble munggah", nanging mbalela.
            Masalah.
            Asil? Ambruk lengkap negara minangka Ukraina.
            Aku wis Ukrainia lan aku manggon ing Ukraina, nanging aku ora perlu kuwi "dheweke" Ukraina.
            1. + 10
              25 May 2014
              Kyiv terus terang "nggabung" "recalcitrant" lan "bodho-kepala" saka Maidan! Ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake ing Kyiv, lan liyane, dheweke "muter" kanthi apik (apa yen rabble iki, bersenjata, "sembrono" mbuwang sawetara "trick"?!)! Apa ora luwih gampang ngirim kabeh "gerombolan" iki minangka "pakan meriam"?! Sampeyan katon, lan dheweke bakal sibuk karo "bisnis", lan bakal "muter" saka Kyiv !!!
            2. +4
              25 May 2014
              Aku mung bisa simpati karo sampeyan. Wis 23 taun padha ngrusak negara, mesthi, ora karo partisipasi sampeyan. Lan saiki wayahe kritis wis teka, Nazi wis kuwasa, ora ana sing nganggep rakyat, kabeh iki sedih.
          2. GARNET-19
            + 14
            25 May 2014
            Kutipan: Alexey N
            Paling kamungkinan, tentara Inggris perang paling, yen ing kabeh. Donbass diserang utamane dening tentara bayaran, pravoseks lan "penjaga".

            Aku bakal ngomong Pengawal Nasional - Pengawal Nazi!
            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
            1. GARNET-19
              +6
              25 May 2014
              Iki minangka pengawal Nazi:
              1. + 13
                25 May 2014
                Kuat!!!!
                1. jeneng kode49
                  +1
                  25 May 2014
                  Oh iya langsung on point!!!
              2. Komentar wis dibusak.
              3. Komentar wis dibusak.
              4. Komentar wis dibusak.
              5. Komentar wis dibusak.
              6. GARNET-19
                +6
                25 May 2014
                Kendaraan lapis baja anyar saka tentara Ukraina:
                1. GARNET-19
                  +1
                  25 May 2014
                  Crita saka banderlast lawas:
                  Aku putu saka pahlawan
                2. Komentar wis dibusak.
              7. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
          3. Komentar wis dibusak.
          4. +5
            25 May 2014
            Prajurit-prajurit iki babar pisan ora kaya wadya-bala kuna RUSIA.

            https://www.youtube.com/watch?v=fOG8o776Gv0
          5. +3
            25 May 2014
            Prajurit-prajurit iki babar pisan ora kaya wadya-bala kuna RUSIA.

            https://www.youtube.com/watch?v=fOG8o776Gv0
          6. lg41
            +4
            25 May 2014
            Lan sapa sing nembak artileri kaliber gedhe ing omah-omah sing tentrem saka pedunung Donbass?
            Mati demi mati...
          7. +2
            25 May 2014
            Dadi wadyabala iku ora akeh perang, wong-wong padha ngrasa yen arep ngoyak-oyak, nanging durung ngerti kepriye. meksa wong-wong mau mbales kanca-kancane.
        2. +6
          25 May 2014
          Amarga, ing tentara dill, ora ana sing direkrut! Wong sing ora ngerti apa sing kudu diperjuangake, apa sing kudu mati ...! Lan ing milisi ana spesialis, "kader worn"! Ngerti, ndeleng lan melu perang luwih saka siji! Good luck wong lanang! Jaga awakmu please!!!
          1. GARNET-19
            +2
            25 May 2014
            Apa sing isih ana saka tentara Ukraina sadurunge mangsa:
            SING UTAMA SING ORA DUWE PEMBULANG LAMBANG

            TINDAKAN STRETCH ING GAMBAR.
          2. Komentar wis dibusak.
      2. + 16
        25 May 2014
        Lan sing paling penting, ing sisih kulon Ukraina, ana protes lan tumindak nglawan rezim nganiaya wong-wong sing ora siyap nganggo seragam kanggo mateni! Ora suwe sedulure dhewe bakal teka kanggo para prajurit lan tanpa ngrusak kabeh sing diarani tentara Ukraina! Lan pemilihan ora bakal mbantu!
        1. WKS
          +7
          25 May 2014
          Quote: Predator
          Lan sing paling penting, ing sisih kulon Ukraina ana protes lan tumindak nglawan rezim nganiaya wong sing ora siap nganggo seragam kanggo mateni.

          Ayo ndeleng apa sing kedadeyan nalika tentara Novorossiya njupuk Kyiv lan nggawe pamblokiran dalan ing wilayah Lvov lan Ivano-Frankivsk.
          1. +2
            25 May 2014
            Kutipan saka WKS
            sijine munggah checkpoints ing wilayah Lviv lan Ivano-Frankivsk.

            Kanggo apa? Apa sing kudu ditindakake? Sampeyan mung kudu ngenteni nganti Wilayah Kulon dhewe mati.
            1. Bangga karo Rusia
              0
              26 May 2014
              Ora bakal mati - dheweke diwenehi cookie kanthi apik ...
      3. GARNET-19
        + 11
        25 May 2014
        Mangkene masa depan tentara Ukraina:
      4. Komentar wis dibusak.
    2. + 15
      25 May 2014
      Kajaba iku, padha ngomong yen sanak-sedulure ora dilatih perang, lan pejuang profesional sing dilatih kudu melu perang.


      1. + 12
        25 May 2014
        Apike, ing teks sumpah tentara Ukrainia ana tembung sing ditresnani: kanggo nandhang kasusahan layanan tentara -?

        50 taun wis liwati, nanging aku elinga tembung iki, lan dina iku Holiday, ing Tentara Soviet
        1. +1
          25 May 2014
          DAY OF Sumpah
        2. +2
          25 May 2014
          Quote: lawas banget
          Apike, ing teks sumpah tentara Ukrainia ana tembung sing ditresnani: kanggo nandhang kasusahan layanan tentara -?

          Priksa metu kene:
          Sumpah VIYSKOVA

          Aku, (jeneng, sawise bapakku), aku mlebu militer
          layanan lan aku solemnly sumpah kanggo wong Ukraina
          zavzhdi buti vіrnim lan vіddanim yoma, sumlynno lan jujur
          obov'yazok militèr vikonuvati, ngukum komandhan,
          clumsily nggoleki Konstitusi lan hukum Ukraina,
          ngurus taєmnitsyu negara lan militèr.

          Aku sumpah kanggo ngrebut negara Ukrainia, ngadeg ora sopan
          ing njaga kamardikan lan kamardikan.

          Aku sumpah ora bakal natoni wong Ukraina.
          1. GARNET-19
            +3
            25 May 2014
            Lan kene ing basa Rusia:

            Tèks P.: "Aku, (jeneng mburi, jeneng ngarep lan patronymic), mlebu dinas militèr lan solemnly sumpah kanggo wong Ukraina kanggo tansah setya lan pengabdian kanggo wong-wong mau, conscientiously lan jujur ​​nindakake tugas militèr, pesenan saka komandhan, unswervingly. netepi Konstitusi lan hukum Ukraina, njaga rahasia negara lan militèr. Aku sumpah kanggo mbela negara Ukrainia, tetep mantep kanggo mbela kamardikan lan kamardikan."


            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
            1. GARNET-19
              +8
              25 May 2014
              Lan iki BANDEROV BTR-5 anyar:
            2. Komentar wis dibusak.
      2. +9
        25 May 2014
        Saliyane foto sampeyan, siji maneh, saka Crimea, ing salah sawijining dina pisanan konfrontasi antarane "wong sopan" lan tentara. wilayahU.Sampeyan bisa ndeleng, raos siksa iku saiki malah ...
    3. + 13
      25 May 2014
      Apa gunane akeh kendaraan lapis baja yen mung saben tank katelu utawa kendaraan tempur infanteri diwiwiti?
      apa gunane mati kanggo junta sing malah ora ngurmati bekti marang pertiwi, lan yen tanah air sing kudu dibela, utawa bisa uga bener ing sisih liya, pikirake karo sapa lan gawe kesimpulan. sampeyan karo junta lan marang wong, utawa sampeyan karo rakyat lan marang junta .
    4. +7
      25 May 2014
      Kutipan saka: ambiorix
      Apa gunane kendaraan lapis baja,


      Saiki, rasa teknologi, luwih tepat, saka komponen logam.
      Ukraina kanggo kethokan?
      Saiki kenalan saka Ukraina, sing melu transportasi kargo cilik, nuduhake kabar. Sawise penghapusan tugas impor saka Ukraina menyang EU, tuku kethokan ferrous lan non-ferrous wis intensif ing Nezalezhnaya. Para panuku langsung nyritakake kabeh jinis wong sing ora duwe omah lan lumpen sing paling nyeret logam, supaya dheweke mulai pertambangan kanthi aktif - padha ngethok kabel lan kabel, mbusak hatches, nyeret kabeh sing bisa nganti lafa rampung.
      Nalika jendhela mbukak, EU bakal nyoba kanggo uncalan jumlah maksimum bahan mentahan sing padha bisa njaluk. Ketoke, sing padha tuku kethokan bakal sugih.

      http://maydan-2014.livejournal.com/959953.html
      1. GARNET-19
        0
        25 May 2014
        Kutipan saka igordok
        Nalika jendhela mbukak, EU bakal nyoba kanggo uncalan jumlah maksimum bahan mentahan sing padha bisa njaluk. Ketoke, sing padha tuku kethokan bakal sugih.

        Lan nalika logam ing Ukraina rampung, tank bakal nindakake ing ngisor iki:
      2. Komentar wis dibusak.
    5. +6
      25 May 2014
      Kutipan saka: ambiorix
      Apa gunane 10 ewu wajib militer lan dikendhaleni yen ora diwenehi panganan, disimpen ing kahanan kewan, ora diidini mulih? Apa gunane kendaraan lapis baja yen mung saben tank katelu utawa kendaraan tempur infanteri diwiwiti?

      Wong-wong ing negara padha diapusi dening oligarki lan sing diarani mung dolanan ing tangane.
      Aku mikir prajurit padha korban propaganda karo kabeh wong, patriots teka kanggo nylametake negarane saka serangan Rusia.
      Mulane padha kesusu karo pemilu supaya bisa ngrebut kekuasaan kanthi sah, ora ana sing ngomong yen oligarki nyolong ilegal !!
      Maidan mbuwang siji oligarki lan nandur 10 Ukraina ing gulu, nanging ora ana sing diganti!
      1. GARNET-19
        0
        25 May 2014
        Kutipan saka APAS
        Maidan mbuwang siji oligarki lan nandur 10 Ukraina ing gulu, nanging ora ana sing diganti!

        Lan iki minangka jam tangan saka Kyiv Rada!
      2. Komentar wis dibusak.
    6. +3
      25 May 2014
      Iki minangka indikator yen junta njaga wargane kanggo ternak, kanggo bahan konsumsi, lan wong ngrasa ...
      1. +3
        25 May 2014
        Aku setuju karo sampeyan.
        "panguwasa" Kyiv ora peduli banget karo wong-wong sing mati kanggo dheweke. Nalika iku iku bakal teka kanggo wong-wong sing dibuwang ing peluru ... lan nalika padha nguripake senjata marang iki anti-manungsa, anti-wong Kyiv "panguwasa"?
      2. GARNET-19
        0
        25 May 2014
        Kutipan saka Klibanophoros
        Iki minangka indikator yen junta njaga wargane kanggo ternak, kanggo bahan konsumsi, lan wong ngrasa ...

        Ya, ya, iki pancen kedadeyan, lan yen dheweke ora ngganti pikirane, mula iki sing ditunggu-tunggu:
      3. Komentar wis dibusak.
    7. Komentar wis dibusak.
  2. + 12
    25 May 2014
    A wiwitan wis digawe, banjur transisi menyang sisih wong.
    1. + 30
      25 May 2014
      Kutipan saka vjatsergey
      A wiwitan wis digawe, banjur transisi menyang sisih wong.

      meh ora. Militer Ukrainia nduweni kapentingan pribadi sing adhedhasar salah sawijining naluri primitif - keluwen. Sesuk Poroshenko bakal menehi panganan nganti kenyang, menehi saben potongan lemak babi, sawetara dhuwit lan para prajurit iki bakal cepet-cepet perang. Mula aja ngandel banget marang wong-wong mau. Sapa sing mbayar dheweke bakal nari.
      1. +5
        25 May 2014
        Ya, aku ora bakal ngetung banget, kabeh wong duwe conto Berkut, sing disalahake junta kabeh dosane.
      2. +5
        25 May 2014
        Poroshenko ora bakal mbayar metu saka kanthong dhewe, nanging ing budget - mouse ing laso ...
        1. +7
          25 May 2014
          Kutipan saka igorkuzik
          Poroshenko ora bakal mbayar metu saka kanthong dhewe, nanging ing budget - mouse ing laso ...

          Aku dhewe weruh pidato pra-pemilihan piglet rong dina kepungkur, ing ngendi dheweke janji saben prajurit 1000 hryvnia saben dina lan 1 hryvnias asuransi.
          1. +1
            25 May 2014
            ... uga, "pesen" iki bisa lan kudu dadi materi serius kanggo pengadilan Den Haag! (yen isih - pengadilan).
          2. 0
            25 May 2014
            Dheweke isih ora ngerti pira dhuwit sing ana ing tong sampah ing tanah air
      3. Bashkaus
        +3
        25 May 2014
        YES, apa sing bakal diwenehake Porashenko iki, kanggo bar coklat Roshen? Kanggo njaga tentara iku kanggo sampeyan tuku penggemar kanggo kasus vodka, supaya padha pomaidan.
      4. +5
        25 May 2014
        ... Aku ndhukung! ,,Pemandangan melas sing dakdeleng ing kene ...,, ndadékaké pamikiran manawa tentara Ukraina minangka mitos. Ora duwe kekarepan utawa kepinginan, luwih-luwih tujuan sing jelas, tentara tentara nangis babagan "kahanan sing angel" ing unit kasebut! Teka ing titik sing "teroris" dhewe (!!!) melas "penjaga" iki - feed lan mimpin ,, omong-omongan sing ati-ati ,, ora ngerti yen wong-wong celaka iki wis teka - MAteni !! (senadyan sumpah marang rakyat lan konstitusi) Ya mung jatah sing wis rampung, kabeh prigel wis lunga menyang endi wae (!?) Para tahanan mesthi ora katon apik banget, nanging ing kene ... . lan ora nutupi isin washable! Lan alesan-alesan kasebut katon lucu lan lucu (rada sedhih). Apa sing bakal diomongake marang anak-anake? Nalika kabeh wis rampung!
    2. + 20
      25 May 2014
      Satemene aku ngerti saka video pisanan, ora bisa luwih elek kanggo dheweke, dheweke dipecat saka pakaryan, bojone keguguran amarga kuwatir, ora ana sing mbayar utangan, ora ana owah-owahan kebersihan, pungkasane ana. ana apa-apa kanggo EAT, nanging isih siap perang kanggo Ukraina ... ing kasus nemen, pindhah maneh menyang Maidan padha .... Nanging ora ing sisih milisi. Ketoke dheweke ora tau entuk otak ...
      1. +2
        25 May 2014
        Kutipan saka: sabakina
        Ketoke dheweke ora tau entuk otak ...

        Aku njaluk sampeyan !!! Yen sampeyan ora duwe otak kanthi alami, sampeyan uga ora bisa njaluk cookie Maidan !!! Lan kanggo wong-wong mau, shards sing wis kosong 23 taun wis dikumbah nganggo dill lan tse europa, pancen kabeh preziks, nanging ing wektu sing padha, dheweke ngrampok negara lan mateni tentara !! Simpenan sing ditinggalake saka ambruk USSR bakal cukup kanggo lengen lan nyelehake tentara lima yuta lan ora ngenteni saham garing saka Departemen Luar Negeri, sing saiki wis sukses ing Internet !!!
      2. +8
        25 May 2014
        Kutipan saka: sabakina
        nanging isih siap perang kanggo Ukraina.

        Ora kabeh cetha banget! Kene flashed INFA sing sak Pemilu, kang PS "ngawasi", padha mung bakal milih 5-7 wong ing polling lan ngirim menyang tentara dening pasukan!
        Saiki, sawise kabeh, padha ora nglilani wong lanang sing tindak menyang tentara ing Yanukovych! Set pungkasan supaya ngomong. Dheweke mesthine dibebasake, nanging ora dibebasake!
        Salajengipun - padha ngumpulake wong kanggo 10 dina kanggo latihan. Lan coba aja lunga - 8 taun penjara lan "masalah" gedhe kanggo kulawarga. Nanging ora ana sing ngomong yen dheweke bakal dibuwang ing Yu.V.! Wong nolak - padha ditembak.
        Wis ing TV padha nuduhake carane "200" teka kanggo Volyn ... apa aku bisa ngomong ... wong wadon nangis.
        Lan yen SO TERRIBLE kanggo ngalahake omong kosong metu saka otak, banjur supaya iku pungkasan wektu lan FOREVER!
      3. lg41
        +1
        25 May 2014
        Pedunung Gallicia dudu Slavia. Iki minangka Gals (Celts). Lan ora bakal bisa gabung karo pedunung Novorossiya. Dheweke nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang pedunung Ukraina ing kabeh babagan (agama, budaya, lsp.)
  3. +9
    25 May 2014
    ... prajurit kudu nandhang susah lan kasusahan ing dinas militer! ngguyu
    1. +7
      25 May 2014
      Yen ana kanggo apa lan kanggo sapa.
      Nglindhungi elit oligagic? ing weteng kosong .. reservis dudu "brigade" Kolomoisky ..
      1. + 17
        25 May 2014
        Kutipan: Barracuda
        Yen ana kanggo apa lan kanggo sapa.
        Nglindhungi elit oligagic? ing weteng kosong .. reservis dudu "brigade" Kolomoisky ..

        Manungsa mesthi duwe pilihan! Aku ora bakal melas marang dheweke! Ayo wong kaliren ....
    2. +7
      25 May 2014
      ... prajurit kudu nandhang susah lan kasusahan ing dinas militer!

      Nalika panggedhe sing ngaku-aku ngrampok, ngrampok lan ngedol kabeh negara kanthi cepet!
      1. +3
        25 May 2014
        saben bangsa pantes dadi panguwasa ... (wong Tionghoa katon kaya wong wicaksana, utawa tembung saka Kitab Suci ... aku ora ngelingi, nanging mesthi!)
  4. +3
    25 May 2014
    Kita mlumpat!
    1. mad
      +3
      25 May 2014
      Durung, dadi, rada kesel wis teka. Ing musim gugur dheweke mlumpat - ora ana panen, ing musim semi dheweke mlumpat tinimbang kerja lapangan, dadi panas karo kayu bakar, utang langka dicolong sadurunge tekan wates Ukraina, lan banjur ana "pemilihan" presiden ing kasur. - kabeh pasukan bakal menyang zombie pamilih dhewe.
      1. Bashkaus
        +4
        25 May 2014
        Aku setuju, bodhone para mudha jaman saiki pancen ngrampungke aku, tinimbang utek-utek sing duweke.. tsa. Ing kasunyatan, padha tresna marang Crimea, padha tresna Donbass, sowing crops ambruk mati, lan kabeh padha mlumpat - iku ora malah kabodhoan, wis demonism.
  5. +1
    25 May 2014
    Pira bukti sing sampeyan butuhake babagan carane junta mateni sedulur-sedulurmu, lan sabar supaya sampeyan kabeh ngerti - ora tumindak sampeyan padha karo kejahatan !!!???...
  6. +3
    25 May 2014
    "Sawetara prajurit ilang kerja sajrone mobilisasi lan ora bisa mbayar utangan ..."
    _________________________________

    Wong lanang nyerah, dheweke uga kuwatir babagan sawetara utangan ...
    1. +1
      25 May 2014
      ... kita mutusaké kanggo entuk dhuwit ekstra ing getih wong liya, lan karo F..Y wuda padha bakal bali (utawa bali ... ing kothak, apa padha scrape mati) menyang "hadiah kanggo kulawarga lan anak" tinimbang susu! (YUDAS! sial!)
  7. Alexey N
    + 31
    25 May 2014
    Iku ripens, iku ripens, nanging nalika iku bakal break liwat? Utawa uk. tentara ora wong?
    1. Alexey N
      +5
      25 May 2014
      BALITA DONETSK REPUBLIK, lan saiki NOVOROSSIYA

      http://vk.com/club3223620
      1. +3
        25 May 2014
        Muga-muga enggal, amarga junta militer luwih apik tinimbang oligarki!
        1. Alexey N
          +1
          25 May 2014
          Nanging mesthine anti-fasis!
  8. khan
    + 18
    25 May 2014
    Dheweke mikir bakal teka lan ngrampog lan mateni wong Rusia, nanging wong-wong Bandera entuk apa sing pantes sangang gram ing bathuk, lan langsung sing pengin pindhah menyang sisih kidul-wétan padha suda, kita kudu ngirim luwih saka rong atus zapadentsev menyang omah. .
  9. + 17
    25 May 2014
    Sayange ora ana komandan lan jenderal sing pantes bisa nyekel tentara menyang tangane dhewe lan nglarang junta. Terpils piyambak.
    1. +5
      25 May 2014
      Kutipan saka rassel0889
      Sayange ora ana komandan lan jenderal sing pantes bisa nyekel tentara menyang tangane dhewe lan nglarang junta. Terpils piyambak.

      ya wis! Ora perlu ngimpi babagan kudeta militer. Nanging paling ora ana komandan tingkat perusahaan utawa batalyon kanggo ngatur serangan ing tetanggan Pravoseks kanggo mutusake masalah karo waja lan pangan. meh ora. Sampeyan kudu mati "kanggo tanah air" kanthi weteng kosong, nanging tatu ing weteng menehi kasempatan kanggo urip. Lan nuwun sewu, mesthi, kanggo wong lanang, ora ana tujuan, ora ana makna, yaiku, ora duwe motivasi, ora pengin mati, nanging kudu !!!!!
      1. +4
        25 May 2014
        Kutipan saka dosyl
        Nanging paling ora ana komandan tingkat kompi utawa batalyon ditemokake kanggo ngatur serangan marang tetanggan Pravoseks.

        Nganti saiki, pravoseki njaga tentara ing kontrol, tembak kanggo ora manut. Yen ana Tentara, kepala tengen lan junta wis suwe dibubarake.
        1. 0
          25 May 2014
          Dideleng dening bocah-bocah sekolah sing mlaku-mlaku, wong Ukraina wis dikumbah khusus, tentara kudu dadi tentara. marang pamrentahane.
      2. +2
        25 May 2014
        Kutipan saka dosyl
        tatu ing weteng menehi tambah kasempatan urip.

        Ciloko nambah kemungkinan dadi spare parts kanggo kentut lawas Western ngguyu
      3. lg41
        0
        25 May 2014
        Wong-wong sing tatu ing weteng lan bagian awak liyane saka sayap tengen wis rampung ing rumah sakit
      4. 0
        25 May 2014
        nanging tatu ing weteng menehi tambah kasempatan kanggo urip

        Ketoke, kemungkinan urip mung diwenehake kanggo organ individu sing tatu.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      25 May 2014
      Lan ora bakal ditemokake - ing 23 taun dheweke dadi Russophobes sing semangat - dheweke nampa perawatan sing apik
    4. +4
      25 May 2014
      Kutipan saka rassel0889
      Sayange ora ana komandan lan jenderal sing pantes bisa nyekel tentara menyang tangane dhewe lan nglarang junta. Terpils piyambak.

      Kabeh rumit ing kana. Sampeyan ngerti, kaya ing Italia ana 50 yuta pelatih tim bal-balan, dadi ing dill ana 45 presiden. Saben uwong, tanpa pangecualian, ngerti yen owah-owahan radikal dibutuhake, nanging saben wong duwe resep dhewe. Ora. Beda karo wong wetan industri, terpelajar, padha bisu, nanging ing wektu sing padha padha manunggal. lan padha dibutuhake. Thanks kanggo iki, padha banget manunggal. kekacoan iki kanggo denominator umum ... Aku duwe ramalan negatif kanggo pangembangan acara. "Ukraina" project wis rampung. Bakal ana selimut patchwork, potongan kang mengko gabung karo macem-macem negara. Sayange, liwat getih. lan kasangsarane rakyat.carane rapi n Politisi kudu tumindak! Kanggo mbandhingake, aku kenal karo siji Serbia. Dheweke manggon ing Moskow. Aku takon marang dheweke: "Napa Serbia meh ora ana segara. . ". Apa sing kedadeyan karo Yugoslavia? Gawe kesimpulan dhewe.
    5. 0
      25 May 2014
      Kutipan saka rassel0889
      Terpils piyambak.

      Dheweke duwe siji bab - kanggo nyepak kursi karo bokong lan entuk pensiun.
  10. + 10
    25 May 2014
    Ya, tentara Ukrovsky ora begja. Aku kepengin weruh yen Rusia uga kudu disalahake?
    1. +9
      25 May 2014
      Kutipan saka Zomanus
      Ya, tentara Ukrovsky ora begja. Aku kepengin weruh yen Rusia uga kudu disalahake?

      Njupuk luwih dhuwur - PDB pribadi lol
  11. +4
    25 May 2014
    Pambrontakan iki ora bakal diwasa. Dheweke, kanthi bedhil mesin lan peralatan, nandhang penghinaan lan karusakan kanthi kabeh cara lan sarana sing kasedhiya, dheweke bakal cepet sumpah setya marang Amerika.
    1. AnakKuburanKuda
      +2
      25 May 2014
      Luwih kaya wong Romania.
  12. +6
    25 May 2014
    apa nangis! njaluk ing behi lan menyang Kyiv kanggo gaji!!!
  13. +6
    25 May 2014
    Milisi nglawan aturan! Tinimbang "paws" saka penampilan sing nggumunake lan "kawanan" sing akeh banget, dheweke uga nglawan kanthi lara! Yen wis mateng, tegese durung rampung dipanggang. Ing musim gugur, nalika udan salju diwiwiti, dheweke durung nyanyi. Yen dheweke ora bubar sadurunge, sedhih.
  14. +1
    25 May 2014
    Prajurit marang koresponden Podrobnosti sing padha arep perang karo weteng kothong, padha ora duwe pangan normal, owah-owahan saka jeroan, lan jenderal saka Staff Umum ora pengin komunikasi karo wong-wong mau lan ngatasi masalah iki.
    Apa sampeyan ora pengin mangan tentara sampeyan? Sampeyan bakal Feed wong liya.
  15. +8
    25 May 2014
    Ehe-he Aku kelingan lelucon Soviet lawas. A cah wadon saka kulon Ukraina ngiringan tunangane menyang tentara lan takon marang: - ngendi kowe malah nulis layang? - Mikir, wangsulane - ya, langsung nulis menyang panangkaran .......
    1. +1
      25 May 2014
      Quote: mikir
      Ehe-he Aku kelingan lelucon Soviet lawas. A cah wadon saka kulon Ukraina ngiringan tunangane menyang tentara lan takon marang: - ngendi kowe malah nulis layang? - Mikir, wangsulane - ya, langsung nulis menyang panangkaran .......

      Siji wong miskin Ukrainia. Loro detasemen partisan. Telung detasemen partisan karo pengkhianat. ngguyu
  16. +1
    25 May 2014
    Sirkus bakal diwiwiti sawise sesuk.
    1. 0
      25 May 2014
      Kutipan: shinobi
      Sirkus bakal diwiwiti sawise sesuk.


      Kenging punapa? Sawise pemilu, bener? Mbok. Banjur aku maca manawa sawetara klompok liyane dadi pro-Ukraina. Dheweke bakal perang karo kabeh wong.
      "Langit: sukarelawan Ukrainia nyiapake kanggo ngusir "Novorossiya"
      Sky News nemokake formasi bersenjata pro-Ukraina ing sisih kidul wilayah Donetsk, sing nyiapake kanggo nglawan milisi Donetsk. Miturut para pejuang, dheweke minangka warga ing sisih kidul-wétan negara sing ngadeg kanggo pertahanan dheweke. Nanging, dheweke ora kasengsem ing pemilihan presiden ing Kyiv, amarga padha arep nyisihake politisi kanthi "revolusi" sabanjure.


      Ukrainians bakal milih sesuk ing pamilihan nemtokake sing bisa nggawa stabilitas kanggo negara. Presiden Putin ujar manawa dheweke bakal njupuk keputusan para pamilih. Sauntara kuwi, perang ing sisih wétan ora mandheg. Wartawan Sky News Katie Stallard entuk akses menyang pangkalan latihan kelompok bersenjata pro-Ukraina ing Mariupol ing Ukraina wétan. Prajurit ing kana kandha yen wis siyap nglawan para separatis Rusia.
      Nalika salah siji bagéan saka negara wis siyap kanggo pemilihan, liyane wis siyap kanggo musuhan. Prajurit iki kagolong ing divisi Azov. Kabeh mau minangka sukarelawan milisi pro-Ukraina sing gabung karo formasi kasebut kanggo mbela Ukraina sing gratis.

      Kita ketemu ing tapel wates kidul wilayah Donetsk. Kita janji ora bakal mbukak persis ing ngendi. Ing tembunge dhewe, sing paling akeh warga lokal, saka kidul lan wetan negara. Sajrone rong wulan kepungkur, dheweke ndeleng separatis bersenjata ngontrol wilayah asale. Saiki lagi nyiapake kanggo njupuk maneh.
      http://russian.rt.com/inotv/2014-05-25/stallard-pro-vibori-na-ukraine
      1. Nambani Nakosh
        +5
        25 May 2014
        Ya, kabeh provokasi padha. Lan apa maneh sing bisa ditindakake, kajaba paling ora ing "kabar" sing apik kanggo muji tentara pseudo sing ageng?
    2. 0
      25 May 2014
      Ya wis 23 taun, muga-muga tumindak sing pungkasan bakal teka.Wah, negara ora bisa urip yen kabeh dicolong lan dirusak. Lah, nalika sing diarani pemerintahan anyar, apa sing ditindakake? kutha lan negara terus. Aku ramalan: negatif.
  17. + 12
    25 May 2014
    Minangka kanggo "arep menyang sisih" saka wong, sampeyan ngerti, lagi lungguh ing Junta, nanging malah iki mangertos yen prajurit lokal, kaya ing Crimea, bakal cepet pindhah menyang sisih wong.
    Mulane, Donbass saiki mimpin utamané dening Unit kang Bol-in zapadentsy. Apa gunane Mykhalyk saka Ternopil kanggo pindhah menyang sisih petani ing Kramatorsk? Dheweke kaya wong asing, dheweke kepengin mulih menyang Ternopil asline, yen Donbass kanggo dheweke.
    1. zavesa01
      +5
      25 May 2014
      Kutipan saka: ambiorix
      ing Ternopil asli kepengin

      Dadi kirim menyang Ternopil gratis kanthi muatan 200. Ha, sing mateni wanita lan bocah-bocah pengin mulih. wassat Nalika aku lunga perang nglawan wong tuwa karo bocah-bocah, apa sing dakkira? Aku baleni maneh, tentara iku njawi politik. Kanggo pangayoman saka mungsuh EXTERNAL. Lan iki dudu prajurit, nanging kriminal.
      1. +4
        25 May 2014
        Kutipan saka: zavesa01
        Dadi kirim menyang Ternopil gratis kanthi muatan 200.

        Gratis? Ing wayah wengi, ing sawetara sumber, aku nonton acara TV Fastov, mula ana rong patriot tanpa kepala nyritakake kepiye dheweke gelem perang.
        Ing registrasi militèr lan kantor enlistment padha langsung ngandika sing bakal pindhah ing biaya dhewe ... We teka, wus wong bakal nglatih wong kanggo soko - bummer, ora ana grub, ora ana dokumen partisipasi ing database lan ora bakal, dheweke bakal cilaka, metu kanthi biaya dhewe. Dheweke bakal mateni sampeyan yen sedulur ora njupuk bal, mula dikubur ing kene ...
        Kanggo sawetara alasan, para patriot ora seneng kabeh belay We ninggalake ...
        Lan sampeyan ngomong Staff Umum Ukraina ora bisa kanggo kita!
        1. zavesa01
          +1
          25 May 2014
          Inggih, iku uga apik. Ing Rusia, dheweke tansah ngubur macem-macem sampah kanggo pekarangan gereja.
  18. + 26
    25 May 2014
    soko iki..

    1. 0
      25 May 2014
      Ayo dadi tentara! Dhumateng rakyat, negari ... A - MARAUDERS SELALU ... (tanpa uji coba ...)
  19. + 19
    25 May 2014
    Sampeyan bisa nglebokake minus kaya sing sampeyan seneng - aku ora melas lan ora simpati - ing wiwitan padha perang karo kanca-kancane, lan saiki penjajah ana ing negara manca, Novorossia. Umumé, padha ' t duwe cukup Darling, ing kampanye pisanan padha ora manis, nanging utamané sing ora whine lan moan, ora ngancam karo kerusuhan lan mulih karo senjata, lan ora arep menyang kothak sembarang. , s ... oh ba .... ing!
  20. +3
    25 May 2014
    Kutipan: Kilo-11
    Sampeyan bisa nglebokake minus kaya sing sampeyan seneng - aku ora melas lan ora simpati - ing wiwitan padha perang karo kanca-kancane, lan saiki penjajah ana ing negara manca, Novorossia. Umumé, padha ' t duwe cukup Darling, ing kampanye pisanan padha ora manis, nanging utamané sing ora whine lan moan, ora ngancam karo kerusuhan lan mulih karo senjata, lan ora arep menyang kothak sembarang. , s ... oh ba .... ing!

    Apa kekurangane? sampeyan ngomong kabeh bener ... Warriors iki mung bisa ngatur Maidans, padha ora bisa luwih.
  21. Timmir
    0
    25 May 2014
    Wis wayahe wong-wong mau ngerti sapa sing dadi kanca lan sapa sing dadi mungsuhe.
    1. +1
      25 May 2014
      Kutipan saka Timmir
      Wis wayahe wong-wong mau ngerti sapa sing dadi kanca lan sapa sing dadi mungsuhe.

      Apa yen ora ana sing ngerti?
      1. +1
        25 May 2014
        Ya, ora ana sing kudu dipikirake ing kursi mburi.
  22. Alikovo
    +1
    25 May 2014
    yen kerusuhan massive diwiwiti ing tentara lan kabeh National Guard ditembak mudhun, junta dhewe bakal mlayu saka Ukraina karo 7-mil langkah.
    1. +2
      25 May 2014
      Quote: Alikovo
      yen kerusuhan massa diwiwiti ing tentara lan kabeh Garda Nasional ditembak

      Nganti saiki, pravoseki nembak wong sing ora dikarepake ing tentara. Iki dudu tentara, nanging komplotan sing manut!
    2. 0
      25 May 2014
      Ya, YA, sepuluh menit menyang tapel wates Kanada..
  23. + 20
    25 May 2014
    Iki "prajurit" ora pantes kanggo melas. Mati kanggo Tanah Air bisa uga kanthi weteng kosong - segara conto ing sejarah. Lan iki banjur kanggo ngrampog, lan nalika iku wiwit esuke ing wong-wong mau mung meriam fodder, padha wiwit whining.
    1. +5
      25 May 2014
      Sampeyan bisa mati kanggo Tanah Air kanthi weteng kosong -

      Mangkono uga kanggo Tanah Air, lan iki dikirim mati kanggo kesejahteraan materi saka oligarki. Lan supaya dheweke ora duwe insentif kanggo perang, sampeyan ora bisa ngirim pasukan Rusia menyang Ukraina.
    2. zavesa01
      +5
      25 May 2014
      Kutipan: Vladimir 70
      Sampeyan bisa mati kanggo Motherland karo weteng kosong

      Pomny maca memoar saka Jerman nalika Perang Donya II. Dheweke nggambarake kasus nalika dheweke ora bisa njupuk pil kanggo dangu. Lan geni mung senapan mesin. Sawijining dina kothak pil meneng. Nalika padha mbukak, jebule mesin gunner sing perang nganti pungkasan mati keluwen ing mburi bedhil mesin. Mung kaget.
    3. +2
      25 May 2014
      Kutipan: Vladimir 70
      sampeyan bisa nindakake ing weteng kosong

      Umumé, wong normal mlebu perang kanthi weteng KOSONG!
      Yen sampeyan nyekel peluru utawa bayonet ing weteng, bakal ana kasempatan kanggo tetep urip, kanthi weteng kebak 100 kilogram asil mateni!
      Kene sawise perang, kene mesthi.
  24. pengembara
    +4
    25 May 2014
    --------- apa negara, tentara kuwi ... squalor.
  25. 0
    25 May 2014
    Wis wektune Tentara nyapu sampah iki saka sektor sing bener!
  26. Nambani Nakosh
    +5
    25 May 2014
    Sapa sing bengok-bengok "Endi pasukan Putin? Yagene dheweke ora nggawa?!? " © ?
    -kabeh mlaku dalane.
  27. +3
    25 May 2014
    Ana paribasan lawas sing dieling-eling saka tentara: "liwat tangan, sikil menyang sirah."
    Apa tembung ora tekan otak saka militèr Ukrainia teka karo keluwen lan deprivation, pangerten teka sing bisa keluwen mung kanggo bebener, nanging ora kanggo fasis sing njupuk wong dhewe.
  28. +4
    25 May 2014
    ya gema wis tekan tlatah kulon, trus wong kulon sing ayem tentrem iki bakal kaget yen setengah ora mulih, ngenteni wae, malah tambah adhem.
  29. 0
    25 May 2014
    Quote: saka artikel
    Prajurit marang koresponden Podrobnosti sing padha arep perang karo weteng kosong
    Tanpa ndemek aspek "prihatin" saka junta militer babagan angkatan bersenjata, aku bakal nyathet, sanajan ora cukup babagan topik kasebut - kanggo akeh prajurit Perang Dunia II sing nampa tatu peluru utawa serpihan ing weteng, KOSONG. Weteng lan Usus Nylametake Urip ...

    Iki sisih liyane saka koin ...
  30. Parput
    0
    25 May 2014
    Aku percaya yen ora suwe bakal ana Maidan liyane, mung mayit satus iki ora bakal ditindakake.
  31. + 15
    25 May 2014
    Tengen Strelkov ngandika, paling saka Donetsk lan Luhansk petani lungguh ing ngarep lan nunggu mangsa padhang teka kanggo wong-wong mau. Lan para penambang njagong ing omah lan bengok-bengok yen kita bakal kelangan pakaryan. Wong-wong sing kaya ngono kuwi njupuk wong ala, njupuk bedhil mesin lan gabung karo milisi, perang paling ora kanggo awake dhewe, kanggo anak-anakmu, supaya paling ora urip tentrem lan tentrem. Sing bakal kerja kanggo awake dhewe, kanggo negarane, kanggo pensiun saka wong tuwane, lan ora kanggo wong tuwa sing ora dingerteni ing Ukraina sisih kulon, sing saiki nglawan dheweke.
    1. Alexander65
      +1
      25 May 2014
      Sampeyan isih kelalen ngomong: "Kabeh! Minangka siji!"
    2. 0
      25 May 2014
      Apa pancene ora ana wong lanang sing pantes ing microdistricts kutha, pekarangan, omah? Senajan padha bakal defend sing ,, watesan, ....! Saka provokator, perampok sing mlaku-mlaku ngubengi kutha lan nembak warga sipil (nyebar rasa wedi lan gupuh) Ayo paling ora nutupi mburi milisi! Sampeyan ora perlu akeh, yen sampeyan ora ana ing ngarep, paling sethithik supaya omahmu, nglindhungi pekarangan !!!
    3. lg41
      0
      25 May 2014
      Yen sampeyan nesu banget, teka menyang Novorossiya. njaluk gegaman. Lan melu aktif ing pertempuran bebarengan karo milisi
      1. +2
        25 May 2014
        Kutipan saka lg41
        Yen sampeyan nesu banget, teka menyang Novorossiya. njaluk gegaman. Lan melu aktif ing pertempuran bebarengan karo milisi

        Lan tegese Vitya iku apikan, supaya sampeyan bakal ngapusi ing kursi, lan kita bakal perang kanggo sampeyan?
        Lan Vitya, aja nelpon wilayah Luhansk Novorossiya! Sampeyan ora nggawe Novorossiya! Lan pracaya kula, sawise perang, kabeh wong bakal takon apa sing sampeyan tindakake kanggo menang!
        Lan umume, kanca, sampeyan ora mbukak cangkeme kanggo setelan sing salah, ana akeh wong ing kene sing wis ngliwati Kaukasus, percaya, iki luwih ala tinimbang gelut karo riff-raff ing pekarangan sampeyan. !
        1. lg41
          0
          26 May 2014
          Vitya minangka sersan ing Tentara Soviet. DMB-81. Sawise telpon kapindho kanggo layanan - kapten Tentara Soviet. Dipecat ing '89.
  32. +3
    25 May 2014
    Dheweke beda-beda, sial ... Dheweke ora menehi panganan! Dadi sampeyan duwe gegaman ing tangan sampeyan! Mung iku ora perlu kanggo langsung menyang wong, nanging freaks sing sampeyan, wedhus, dikirim marang wong!
    1. +1
      25 May 2014
      Dadi wedhus. Pravoseki karo geng Kolomoisky nembak wong-wong sing ora gelem nglawan bangsane dhewe, lan saka tentara liyane ora ana protes, ora ana tumindak, malah kanthi ngukum kejahatan kasebut. Mung menehi wong mangan.
  33. +1
    25 May 2014
    njaluk supaya bojone bali menyang omah lan digawa metu saka zona perang

    Dheweke bakal mundur ing bagean lan langsung menyang Eropa am
  34. +4
    25 May 2014
    Tentara dadi demoralized sing ora saged putsch.
    1. +6
      25 May 2014
      Quote: Aslan
      Tentara dadi demoralized sing ora saged putsch.

      Apa jenis tentara ana? Sekelompok saloed lan perampok !!! Dheweke ngerti banget ing ngendi lan kenapa dikirim !! Saben wong elek iki menehi langganan sing padha siap kanggo njupuk wong tuwa lan bocah-bocah!! Ayo asu mangy ndilat boots sing nduweni, supaya padha ngaso karo keluwen, nalika padha perang ing antarane piyambak kanggo gada lusuh saka koshevoy lan terus njarah-rayah negara lan ngedol menyang kasur kanggo wrappers Candy ijo !!
  35. 3vs
    +1
    25 May 2014
    Sing kesurupan, misale jek, duwe tugas kanggo naleni wong akeh kanthi getih
    nyembelih seduluran.
  36. 0
    25 May 2014
    Whineers. Mbokmenawa mabuk wis ilang, nanging durung kabeh wong. apik
  37. Zauralec
    +3
    25 May 2014
    Mung aja mitenah prajurit Ukrainia, iku wong biasa, padha ora arep perang, padha ora ngerti apa perang lan marang sapa. Panguwasa nyoba nggunakake kaya keset. Dheweke diantrekake karo detasemen Nazi (kaya unit Verkhmacht lan SS). Dheweke mung kudu mulih, ngidoni Kyiv fasis.
    1. +7
      25 May 2014
      Aku bakal nambah ing Crimea, meh kabeh Unit saka Angkatan Bersenjata ditransfer menyang tentara Rusia, uga Departemen Dalam Negeri. Yen diwenehi kesempatan lan kajelasan menyang ngendi lan menyang sapa, akeh unit bakal pindhah menyang sisih Donbass. Ing Crimea, pasukan khusus Tigr, mantan Skat, Shadow, Lavender [pasukan khusus Departemen Dalam Negeri], meh kabeh Crimean lan Sevastopol alpha, ora kanggo sebutno Berkut, meh kabeh marinir saka Feodosia, lan kabeh iki. minangka elit pasukan khusus Kementerian Dalam Negeri, APU lan SBU. Ing Crimea, padha tansah nyimpen sawetara saka unit paling apik, ing cilik saka uprising ana. Yen diwenehi kesempatan, banjur 100 persen akeh pasukan keamanan ukrov bakal pindhah menyang sisih kita. Cetha yen Garda Nasional lan liya-liyane ora bakal nyabrang, nanging liyane gampang. Supaya wong-wong mau miwiti nyebrang, pisanan sampeyan kudu nerangake marang wong-wong mau sing lagi njupuk ing residents lokal, lan ora ing intruders Russian. Kabeh wong ing kene ujar manawa dheweke ngerti menyang ngendi, lan liya-liyane, dheweke ora ngerti! Kabeh sing kita deleng ing musim semi Rusia, lan liya-liyane, dheweke ora ngerti. Kita wis ndeleng video kasebut sak jam sawise perang, nanging ora ana sing bakal nuduhake, lan kabeh sing dingerteni yaiku informasi sing diwenehake dening panguwasa utawa Ukrainia. Inggih, lan sing paling Jahwéh, iku wis perlu kanggo nggawe tentara Novorossia, minangka siji bab kanggo wong militèr kanggo gabung sawetara partisans, lan liyane kanggo gabung karo tentara biasa Donbass.
      1. zavesa01
        +5
        25 May 2014
        Kutipan saka: g1v2
        Supaya wong-wong mau miwiti nyebrang, pisanan sampeyan kudu nerangake marang wong-wong mau sing lagi njupuk ing residents lokal, lan ora ing intruders Russian.

        Apa wanita lan bocah-bocah sing mandhegake kolom ing dalan uga dadi penyusup Rusia? Lan murub saka mortir lan "carnations" ing kutha uga marang intruders? Blokade ing kutha populasi sipil lan karusakane uga perang nglawan separatis. Ora perlu liberal der ... nanging. Merengek babagan wong lanang umur 30 taun sing ora lugu, mlarat, mobilisasi. NGERTI arep menyang ngendi. Padha arep nyolong ing guise lan Cut mudhun dhuwit ing kasusahan wong liya. Lan saiki ora bisa, padha nangis. Pranyata padha dilumuri getih, rumangsane kudu mangsuli, mulane padha karsa, miturut pakulinan Bandera lawas, nyentak ing grumbul.
    2. +2
      25 May 2014
      Kutipan saka Zauralec
      Padha diubengi dening detasemen

      Apa padha ora duwe gaman? Dijupuk lan masalah wis ditanggulangi!
    3. lg41
      +3
      25 May 2014
      Prajurit Ukrainia iki (wong biasa) saka howitzer saben dina nyerang omah-omah sipil ing Novorossia
    4. +1
      25 May 2014
      Prajurit mungsuh mung bisa ditresnani lan dididik maneh sawise mandheg dadi bebaya, yaiku, dilucuti senjata lan ora bakal bisa nglawan. Aku wis ngomong yen ing minggu pisanan Perang Donya II, prajurit Tentara Merah, sing durung nemoni Jerman, yakin yen "sadulur kelas kita" padha ngladeni ing Wehrmacht, lan mulane kudu diobati. kanthi pangerten lan pakurmatan. Aku kabeh ngerti yen sampah ideologi iki metu saka kepala Tentara Abang sawise bentrokan pisanan karo Nazi. Sayange, kanggo sawetara, bebarengan karo otak ...
  38. +5
    25 May 2014
    Nanging nalika ngeluh babagan urip sing angel, ora ana prajurit kasebut malah kanthi santai nyentuh pitakonan utama: "Apa sing kita lakoni ing kene? Saka sapa kita nglindhungi Ukraina??" Lan jenderal tanpa jeneng kasebut, ing prinsip, seneng. Kanthi prentah sing kaya ngono, ora perlu tentara lan mungsuh.
  39. +6
    25 May 2014
    Informasi anyar saka Igor Strelkov. Tenang wong lanang, kita karo sampeyan!
    Informasi saka Strelkov Igor Ivanovich kanggo 24 Mei 2014 2:06
    "Ing wayah wengi, detasemen kita nyerang pos papriksan cedhak pemukiman Seleznevka (kira-kira rong kilometer ing sisih wétan Slavyansk - sisih lor Semenovka. 1 operator personel lapis baja dirusak (dibakar), siji liyane ditembak. Kerugian kita yaiku 1 sukarelawan.
    Dina iki ing 17.30 padha dikirim (minangka prajanji - posisi tentara meriem diselehake ing njaba kutha) gabungan serangan ing loro kelompok mungsuh ing desa Kombikormovy lan ing BZS checkpoint. Utama efforts padha klempakan ing terakhir - 90 tambang saka 82-mm lan 25 cangkang Nona. Ana neraka sethitik - pom bensin mbledhos meh langsung ... Ana sawetara detonations amunisi (padha akeh iku ana lan salah siji saka markas Garda Nasional dumunung). Iku misale jek sing ukrov wis losses lan, Mugi, owahan. Kajaba iku, kita durung nate nembakake meriem ing wayah awan, lan dheweke rumangsa kepenak banget ing kana.
    Tentara meriem saka tentara Ukraina invincible ing Karachun (lan ora mung ana) ora kejawab advance kolom lan shelling dhewe, lan nganti njabut banget baterei kita saka posisi, padha ora bisa murub siji. Nanging, miturut ngendi dheweke miwiti njupuk telat, dheweke ora nemokake posisi tembak kita.
    80 sukarelawan liyane teka ing sedina, kalebu udakara 10 saka Rusia.

    Tambahan anyar saka Igor Ivanovich:
    "Sawise mortir lan Nona mecah checkpoint lan benteng BZS (miturut terminologi Ukrainia, "checkpoint No. 3") menyang tong sampah, padha nyoba kanggo njupuk peralatan menyang checkpoint ing giliran kanggo Krasny Liman (dheweke "Ora. . 4 "). Nanging ing kana dheweke ngenteni kejutan cilik ing bentuk penyergapan kita. Akibaté, 1 waja diobong saka tembakan RPG, sing kapindho - saka sawetara bledosan saka "Utes". menyang posisi asline (tugas kanggo nyekel pos kasebut ora disetel - amarga kaunggulan gedhe banget saka mungsuh ing kendaraan lapis baja lan instruksi supaya ora ngetokake serangan gedhe ing njaba benteng dhewe.) Nanging, perang ora rampung ing kono. : bab 1-10 liyane Ukrainians perang perang sengit karo saben liyane kanggo sawetara menit, nggunakake meriam lan bedhil mesin abot .... fires saka iki isih tambah.
    Ing arah kulon - ing wilayah desa Mirny - klompok pengintaian kita uga murub ing kiriman mungsuh.
    Kanggo iki, wong Ukrainia "mbedakake dhewe" ing wayah sore - padha mbasmi klompok jurnalistik kanthi sakabehe ... ing Andreevka, loro wartawan Italia lan penerjemah tiwas, wartawan Prancis tatu ing sikil. Milisi bisa ngevakuasi wong Prancis, nanging ora bisa narik mayat wong Italia nganti pirang-pirang jam amarga ana tembakan - wong Ukrainia (utawa, bisa uga, Polandia saka PMC sing njaga Karachun ing saubengé perimeter) murub ing gerakan apa wae. .
  40. +8
    25 May 2014
    "Kajaba iku, padha ngomong yen sedulure ora dilatih perang, lan pejuang profesional sing dilatih kudu melu permusuhan."

    ORA ana siji-sijia sing kudu melu perang nglawan bangsane! Pranyata yen padha dipakani apik, nanging padha menehi adonan, sampeyan uga bisa mateni wong?! !!! U.R.O.D.S!!!
  41. Sing sabar
    +3
    25 May 2014
    Tentara sedih negara mantan sedih. Apa padha ora ngerti apa-apa? Dheweke ora ngerti yen ing kasus apa wae, dheweke mung bakal dipateni. Malah saka mink liberal sing nyaman, iki katon jelas. Oh, wong lanang, luwih becik sampeyan nguripake senjata marang Kyiv Gauleiters sampeyan.
  42. +6
    25 May 2014
    Dewan Nasional Ukraina babagan Penyiaran Televisi lan Radio wis nglarang seri "Prajurit" amarga promosi agresi militer.



  43. +4
    25 May 2014
    Kutipan saka: maks-101
    apa gunane mati kanggo junta sing malah ora ngurmati bekti marang pertiwi, lan yen tanah air sing kudu dibela, utawa bisa uga bener ing sisih liya, pikirake karo sapa lan gawe kesimpulan. sampeyan karo junta lan marang wong, utawa sampeyan karo rakyat lan marang junta .

    Miturut pendapatku, kerjasama karo junta iku pidana, amarga. ora ana sing milih freaks iki, lan panguwasa Luhansk lan Donbass padha kapilih dening wong.
  44. +3
    25 May 2014
    Klitschko - pidato propaganda kanggo sing arep menyang kidul-wétan

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kS3C2tMqnHc
    1. +2
      25 May 2014
      Dheweke lali nerangake kenapa dheweke uga nampa dhuwit saka Amerika Serikat saka partai Merkel. aneh.
  45. +2
    25 May 2014
    Sanalika informasi teka babagan bapak-bapak lan sanak-sedulure ngerti yen wong sing ditresnani wis ora urip maneh, ing kene bioskop lan domino bakal diwiwiti, perasaan kaya ing Kyiv iki yen kabeh wong wis edan, apa pancene ora jelas yen masalah ngenteni wong-wong mau!
  46. ken
    +9
    25 May 2014
    Sawise kerusuhan wis brewing ing tentara, banjur iku wektu kanggo nguripake kanggo Kyiv, lan ora kanggo perang karo Donbass. Ing mratelakake panemume iku logis sing wis kanggo ilang.
  47. + 13
    25 May 2014
    Lan yen dheweke mangan kanthi apik lan kabeh wong duwe waja, apa dheweke bakal luwih apik ???? karo bangsaku!!! Iki dudu sebabe prajurit iki protes (((
  48. lor
    +4
    25 May 2014
    Tentara reguler Ukraina dikalahake ing perang karo milisi lan warga sipil. nistha. Kepiye carane bisa diarani tentara? Sanadyan pamikiran militèr, utawa manungsa.
  49. +9
    25 May 2014
    "Kajaba iku, padha ngomong yen sanak-sedulure ora dilatih kanggo perang, lan pejuang profesional sing dilatih kudu melu ing permusuhan. " -Ayo tentara bayaran Cut metu bodho ing sisih kidul-wétan, nanging kita mung wanted drive? rojo pati, nanging supaya wong liya lunga. , luwih frostbitten. negatif
  50. + 16
    25 May 2014
    Mungkin ora topik.
    Akhire, sawise 200s wiwit teka, Z.U. mikir bab apa lan karo sapa padha gelut. Nanging ora bakal ana pangertèn saka pagelarané. Kunci kanggo ngrampungake kabeh masalah ana ing Kiev. Lan ana kabeh populasi kanggo revolusi. Padha uga pungkasan wektu. Kesalahan Yanukovych yaiku dheweke ora mindhah ibukutha menyang Kharkiv. Analogi bisa digambar ing Rusia. Muscovites, kanggo sijine iku mildly, ora kaya VVP .... Kutha loro iki parasit ing awak negara. Miturut cara, rawa dikonfirmasi iki. Lan saiki proyek anyar kanggo pemilihan presiden ing Rusia bakal dikembangake kanthi dhuwit ACF.
    Kesimpulan: iku perlu kanggo mindhah ibukutha!
    1. +2
      25 May 2014
      Kutipan: 30143
      Muscovites, kanggo sijine iku entheng, ora seneng V.V.P.

      Nyalahke! Kene sampeyan, mesthi, kancaku, lungguh ing Ukraina (amarga ngurmati sampeyan, aku nelpon iku!) Sampeyan mesthi ngerti apa Moscow lan Muscovites ambegan? Apa iya? Apa srengenge panas ing panggonan sampeyan?
      Yen ing Moskow padha arep ngumpulake Bolotnaya sawetara ewu wong aneh, banjur kok sampeyan entuk gagasan yen dheweke dadi Moskow, amarga ing Moskow? Apa wong-wong Kiev nari ing Maidan ing Kiev?
      Miturut cara, babagan wong Kiev. Ing taun 85, dheweke njabat kanthi cepet ing Zhytomyr ing Pasukan Rudal Strategis, kita duwe Kievans. Wong sing apik tenan! Lan apa sing kedadeyan ing kutha saiki yaiku saka riffraff sing mlayu ana!
      Dadi ngendi kanggo mindhah ibukutha menyang tanah air riffraff?
      Aku ora bakal isin paling ora karo salah paham!
      Mungkin sampeyan uga bisa nulis Novodvorskaya ing Muscovites? Utawa mrentahake kutha Baranovichi Belarus sing paling ayu supaya dibongkar amarga lair saka t iki ing p lan ana!
  51. parus2nik
    +3
    25 May 2014
    padha lunga menyang perang karo weteng kosong, padha ora duwe pangan normal utawa ngganti sandhangan
    Sampeyan bisa ngatasi masalah karo tentara Ukraina mung .... Outbid ...
  52. Jerman Rusia65
    +5
    25 May 2014
    Mateni Bandera....simpen Ukraina......
    1. Sing sabar
      +3
      25 May 2014
      Mateni pseudo-liberal - nyimpen Rusia.
      1. lor
        0
        25 May 2014
        Apa sing kudu kita lakoni karo wong Eropa Gay?
      2. 0
        25 May 2014
        Quote: Sabar
        Mateni pseudo-liberal - nyimpen Rusia.

        Alim Mikhailovich, ngganti avatar sampeyan. Ngganggu...
        + kanggo pikiran sing bener!
  53. Bashkaus
    +5
    25 May 2014
    Kesalahan paling gedhe sing saiki bisa ditindakake milisi Donetsk yaiku miwiti nyerang pasukan reguler Ukraina. Ing kahanan apa wae, iki ora kudu ditindakake! Sampeyan kudu strategis ngerti yen ana perang kanggo Ukraina, lan dudu pulo cilik Donetsk lan Lugansk.
    Sing biasa wae ora gelem melu-melu nyembelih, malah ing tragedi anyar iki wis cetha yen wong lanang iku dudu prajurit, ora perlu kabeh iki. Amarga tugas layanan, dheweke resmi dadi bawahan kanggo sawetara panguwasa saiki lan ngadeg ing ring satus sepuluh saka encirclement, ora njupuk bagéyan ing kontak geni.
    Strelkov, Menteri Pertahanan Republik Donetsk, misale jek ora dadi wong ala minangka taktik, nanging aku durung weruh pamikiran strategis ing dheweke. Kesadaran wis sempit kanggo ngrampungake masalah tartamtu ora luwih saka siji utawa loro gerakan ing ngarep. Perang kanggo Ukraina minangka game multi-cara.
    Lha wingi-wingi jarene wong mati iku wong pengecut, ora ngerti perang, ora gelem, ora wani nyabrang ing sabrang, ing kene aku iki. D'Artagnan apik tenan, nyekel bedhil mesin lan coolly nggunakake - miturut kahanan.
    Elinga yen Crimea dijupuk TANPA SATU! dijupuk.
    Ing kahanan saiki, kudu tumindak kanthi presisi bedah. Mirsani aturan unwritten gencatan senjata antarane milisi lan tentara reguler, nanging ing wektu sing padha nemen ngilangi anggota Sektor tengen saka Garda Nasional, etc. coven
    Saben tembung kudu diverifikasi, lan ora kudu kaya "oh delengen m...kovs iki, padha ora ngerti carane perang, nanging kene aku..." nanging iki kudu tembung langkah rapi menyang a rapat, entuk kapercayan, rembugan karo komandan lokal tentara biasa.
    Pungkasane, sampeyan ora bisa nyalahake wong sing bodho utawa bodho amarga dheweke kecekel cuci otak.
    Kaping pisanan, deleng dhewe, sing ditresnani, kepiye sampeyan ngedol USSR kanggo permen karet, jins sing suda lan kebebasan wicara mitos, yaiku. kemampuan kanggo ngomong apa wae sing dikarepake tanpa tanggung jawab kanggo tembung sampeyan.
    Saben uwong cenderung nggawe kesalahan, lan uga ana kerusuhan ing negara kita.
    Nyipta konflik lan misahake Novorossiya dudu apa sing dibutuhake Rusia lan Ukrainia. Rudal NATO dhasar ora peduli saka ngendi mabur menyang Moskow, saka Kharkov utawa Lvov, wektu lan jarak sing diidini saka ngendi wae.
    Yen milisi Donetsk ora ngerti yen dheweke saiki duwe beban gedhe ing pundhak lan salib kanggo mbebasake ALL Ukraina, mula dheweke ora ana gunane, tegese dheweke minangka separatis sing nyoba ngrusak Ukraina. Yen dheweke duwe rencana kanggo mbebasake kabeh Ukraina saka fasisme lan pelanggaran hukum para oligarki lan Barat, mula dheweke dadi pahlawan, tegese kudu ditulungi ing kabeh, tegese pakurmatan lan kamulyan kanggo dheweke. Nanging sayangé, aku durung weruh swasana "Menuju Berlin", nalika aku ndeleng mundur "Menuju Moskow".
    1. Pak Anderson
      +1
      25 May 2014
      Sing bener, ing Crimea dheweke kerja miturut skema kepercayaan. Saiki, taktik sing padha kudu digunakake, rembugan karo tentara lan mbujuk, gawe uwong yakin. Iki mesthi ora cepet, nanging perlu banget.
      1. Bashkaus
        0
        25 May 2014
        Iku bener kanggo gawe uwong yakin ora bakal dadi bagéan saka Federasi Rusia, nanging ing tutup saka Federasi Rusia bakal pindhah menyang Kulon, mbebasake Kyiv lan ngresiki metu Benderites; saiki kabeh kertu mbukak, sing paling ideologis. sing kapapar ing rangking saka Garda Nasional. Liquidate - Aku ora pengin.
    2. Escander_84
      +2
      25 May 2014
      Inggih, apa sing kita deleng saka kabeh ing ndhuwur ... Apa sampeyan, kanca Bashkaus, nyoba mbebasake Ukraina saka fasis kanthi tangan milisi Novorossiya. Pendekatan eksklusif "LOKAL" kanggo kabeh sing kedadeyan, prinsip "moyahataskray" ing tumindak. Apa sampeyan pribadi nindakake iki??? Yagene wong lanang Donetsk lan Lugansk kudu mbebasake "Panjenengan" Ukraina, saka sampah "Panjenengan"??? BUTUH IKI??? Ing omah, dheweke berjuang kanggo tanah air, kulawarga, bocah lan wong tuwa. Lan kenapa kudu ngwutahake getih ing Kyiv, utawa ing Z.U. ??? Strelkov nindakake apa sing kudu ditindakake minangka Menteri Pertahanan. Njamin kemampuan pertahanan negara. Lan, aku kudu ujar, dheweke nindakake kanthi apik !!! Ing topik global babagan reresik Ukraina saka duraka fasis, supaya politisi duwe sirah. Wong saiki duwe tugas kanggo nglindhungi awake dhewe, lan aneksasi wilayah liyane bisa diputusake mengko. Dadi, amarga kasunyatan sing saiki, "KESIMPULAN" sampeyan nyesel.
  54. 0
    25 May 2014
    Kanggo prajurit Brest. Stalingrad, Adzhimushka, ing antarane ana akeh Ukrainians nyata, iku akeh harder, nanging padha perang kanggo Tanah kelairan. Lan Banderlogs perang kanggo POCKET. Tentara Ukrainia umume katon kaya PSA sing diantemi, luwe, ragged, nanging terus setya ngawula marang bendarane, sing saben-saben ngusapi sikile. Dadi ojo cengeng, wis wayahe arep mutusake.
  55. 0
    25 May 2014
    Wong-wong militèr wiwit ribut, wiwit ngrembug urip lan eksistensi ing pinggir, yen kabeh terus ala, bisa uga nyerang wong ...
    1. Bashkaus
      +1
      25 May 2014
      Ingkang utama yaiku ora njupuk nalika lagi mikir. Iki kabeh jelas kanggo kita saka njaba, nanging kanggo wong ing panggonan iku angel banget kanggo mangerteni kabeh, ngerti sapa sing lan nggawe pilihan.
  56. Polarfox
    +5
    25 May 2014
    Lan maneh kita ngadili siji-sisi. Ukraina Kulon lan Kyiv ora bakal ana ing sisih Novorossiya. Dheweke mung pengin nggawa wong lanang menyang omah.

    Aku ngomong ing Skype karo kanca saka Vinnitsa, iku wong cukup, ora seneng nasionalis lan Bandera edan. Dheweke ujar manawa warga Vinnytsia dadi pendukung Maidan. Umume, dheweke uga ora puas karo tumindak "pemerintah" sing nyatakake awake dhewe, nanging ora ngarep-arep rekonsiliasi karo Novorossiya, nanging, sebaliknya, penindasan "separatisme" kanthi biaya apa wae. Lan dheweke percaya yen pamrentah ora cukup agresif menyang Kidul-Wétan. Malah mbah-mbah ing lawang mlebu mikir menyang arah "Ukraina ing ndhuwur." Adhedhasar iki, aku nyimpulake: siji ora kudu ditipu dening kerusuhan Barat, padha ora ndhukung Novorossiya, nanging ing nalisir, padha pengin cepet dipatèni, preduli saka korban. Ya, dheweke pengin tentrem. Nanging mung karo kekalahan final saben wong sing ora setuju karo gagasan Nazi saka Sektor Tengen.
  57. +1
    25 May 2014
    Q.E.D. Kabeh sing ditindakake para bajingan sing wis manggon ing Kyiv iki mung kanggo nyenengake para sponsor saka AS. Dheweke dilaporake babagan mobilisasi, dilaporake babagan kasedhiyan peralatan, nanging ora ana sing takon babagan kualitas. Ingkang utama yaiku media kasebut ngeculake informasi. Nanging dheweke ora mikir babagan reaksi kasebut, ora ngerti kepiye reaksi kasebut. Saiki milisi kudu nyerang ing ngarep informasi, nglibatake ibu-ibu Ukrainia, garwa lan kabeh wong sing wis ilang wong sing dikasihi ing Donbass. Asil bakal cetha.
  58. +1
    25 May 2014
    Ing perang kaya ing perang. Sapa wae sing ana ing crosshair senapan mesin sampeyan, yen ora, sampeyan bakal dadi 200 utawa 300. Good luck kanggo milisi.
  59. G8K
    G8K
    +1
    25 May 2014
    Biyen yo kudu mikir.Bareng tekan stasiun rekrut, mbok menawa dijanjeni gunungan emas, tibane gratisan, janjine. Sing pinter wis suwe ilang neng ngendi-ngendi. Salahe dewe!
  60. 0
    25 May 2014
    Ana curiga manawa tentarane dhewe bakal nembak wong-wong sing ana ing Maidan!
  61. 0
    25 May 2014
    Iku aneh yen padha ngalangi dalan. Apa sampeyan pancene ora seneng, misale jek sampeyan milih kabeh kanggo dhewe ing mangsa, kamardikan, kesetaraan, paseduluran, apa masalah? Yen kabeh wong ing Maidan ora marem karo soko, mlumpat, mangan cookie, ban ngobong, masalah bakal ditanggulangi. Kok macet dalan, madeleine ora bakal teka ing dalan.
  62. +6
    25 May 2014
    Wong Kulon uga pungkasane wiwit kedutan. Banjur: "Ukraina iku Eropah!" SHAZ!!! "Ukraina dudu Eropah, Ukraina iku bajingan!"
  63. +1
    25 May 2014
    Kutipan: 30143
    Muscovites, kanthi gampang, ora seneng V.V.P...

    Ing Moskow, PDB uga dianggep normal, mung persentase wong sing ora puas ing kana luwih dhuwur tinimbang ing negara kasebut. Nanging iki minangka penyakit saka ibukutha apa wae; sentimen protes mesthi luwih dhuwur ...
    1. Sing sabar
      0
      25 May 2014
      Bener. Malah aku lan kanca-kanca, ultra-liberal, ngormati dheweke. Mung dheweke lan kita minangka patriot tanah air kita sing gedhe. Lan kabeh rabble oposisi barking iki minangka agen pengaruh biasa. Iku cukup kanggo tetep ing leash cendhak lan uncalan sawetara balung. Supados gulung-gulungan mboten kendel... Suasana protes... Heh. Apa iki nglawan urip sing kepenak lan kepenak? Ora ana wong bodho.
      1. lor
        0
        25 May 2014
        www.topwar.ru
        Kalmarov Alim Mikhailovich
        A sukses modern enom Russian karo sudhut views.
        www.soccer.ru/profile/336036/
        Alim Heavenly shit satus Cumi. Wong enom sing sukses/

        wong sial?
  64. 0
    25 May 2014
    Kamulyan kanggo Tentara Rusia!!!!!

    Lan aja nganti nggawe alesan - ora ana sing ngedol,
    padha mung pakan mriem kanggo BLUE JUNTA.
    1. Bashkaus
      -3
      25 May 2014
      Nuwun sewu, nanging kahanan mbah kakung kanggo pertahanan Sevastopol beda karo "wong cilik sing sopan". Simbah mlaku ing bom nalika loro tentara numpes saben liyane. Aneksasi Crimea saiki minangka wilayah sing tentrem saka negara liya nalika ana masalah gedhe lan ana ing intervensi Barat. Aku karo loro tangan FOR aneksasi Crimea lan Uni karo Ukraina, nanging aku marang cara.
      Mulane, karo kabeh pakurmatan kanggo tentara Rusia, kang aku uga sethitik nganti saiki, ora ana apa-apa kanggo bangga. Kaya sing diucapake, "...Kita dudu pahlawan, dheweke duwe akeh sing ala, ora akeh sing bali saka lapangan.
      Nalika kita njupuk Fashington, ya, kita bakal urip, aku bakal nemoni sampeyan lan ujar, menehi sèket dolar kanggo "Kamulyaning Tentara kita?"
      1. Alexander65
        +9
        25 May 2014
        iki minangka wilayah sing tentrem saka negara liya nalika ana masalah gedhe
        Spin, sampeyan ngomong? Ayo, nyoba kanggo remet Galicia tanpa DESIRE saka residents, malah kanggo dhuwit! Crimea bali dhewe, bali LEGAL, amarga ... minangka bagéan saka Rusia lan ditransfer sacara ilegal menyang Ukraina, babagan keputusan Dewan Tertinggi RSFSR wiwit taun 1992 babagan mbatalake transfer Crimea ing taun 1954. Ukraina milih masalah dhewe lan wong normal ngungsi saka negara sing nesu iki. wilayah-wilayah
      2. Escander_84
        +1
        25 May 2014
        Inggih, maneh sampeyan kanggo dhewe ... I.e. sampeyan ora nglawan aneksasi Crimea, sing nyebutake prosedur iki "PEACEFUL SUPPRESS OF TERRITORY saka NEGARA LAIN nalika ana masalah gedhe." Ing kiriman ing ndhuwur, sampeyan umume njaluk manunggaling Ukraina, lan saiki sampeyan wis nganggo tangan loro kanggo "ngecet" wilayahe! Sampeyan, Pak, mbantah dhewe. Sampeyan bakal mutusake. Yen ora, iku ora adoh saka provokasi! wong bodho
    2. Sing sabar
      -1
      25 May 2014
      Aja nelpon dheweke biru. Tchaikovsky lan Mercury sing gedhe bali ing kuburane. Iki mung pedo-fasis.
      1. lor
        +1
        25 May 2014
        Divisi 250 saka Wehrmacht - "divisi biru", phalangists. Apa dheweke ngomong babagan apa wae?
        Aja nggambar paralel karo orientasi sampeyan.
        1. 0
          25 May 2014
          FASIS SPANYOL IDEAL ing ngarep Soviet perang hard karo kita lan praktis ora nyerah.
      2. 0
        25 May 2014
        Miturut cara, TCHAIKOVSKY ora 3.14 A DOR - iku fitnah marang wong dening WANITA ditolak.
  65. +7
    25 May 2014
    http://www.yaplakal.com/forum1/topic817468.html

    A ketepakan elek, Mungkin paranoia, nanging ora penake.

    Bojone adhine, wong Jerman asal Polandia, wis pirang-pirang taun dideleng dening dokter ing Munich lan mbutuhake transplantasi ginjel. Miturut giliran, ing awal taun iku watara sepuluh ewu soko. Wektu nunggu sawetara taun. Dheweke duwe jinis getih sing umum, ing asas ora ana masalah karo donor, nanging ana antrian sing dawa, sing pancene nyenyet kulawarga, mung ana siji pencari nafkah, lan dheweke durung dadi warga negara ...

    Nanging wingi bengi dheweke nelpon lan dheweke kabeh sumringah kanthi bungah liwat layar, ternyata Wojciech entuk telpon saka sawetara klinik ing Salzburg (amarga ora ana sing bisa takon) lan ujar manawa dheweke duwe donor. dheweke, tes wis rampung, ngetik wis rampung (aku ora ngerti apa iku) lan misale jek kaya yen sampeyan wis siyap kanggo overpay mung 5 kilo euro ing ndhuwur, miwiti urgent, ginjel dadi adhem. . Donor ketoke mati amarga kacilakan mobil. Inggih, ingkang dipunwiwiti piyambak. Sveta (adhine) seneng banget lan wis ngilangi kuping kabeh sedulure, rasa seneng.

    Lan esuk iki padha nelpon saka KLINIK LAIN saka Josefstad (aku ora ngerti apa iku, kutha apa, wilayah apa) lan misale jek kaya bab sing padha ... padha duwe donor ing ngarsane ...
    Dheweke ngobrol ing Skype, lan aku maca laporan saka teater operasi Ukrainia lan meneng ooh:

    Ya, kebetulan banget, munculé puluhan "dokter militer" manca ing kamp "sayap tengen lan simpatisan", laporan mayit kanthi weteng sing mbukak lan nyuda antrian kanggo transplantasi ing siji kasus tartamtu. ..
    Mungkin aku nyopir, mungkin kebetulan, nanging ana sing dadi serem...
    1. Bashkaus
      +2
      25 May 2014
      Apa wae sing dikarepake, kabeh padha persis ing Yugoslavia. Aku pengin kesehatan kanggo Jerman asal Polandia lan condolences kanggo ibu sing ilang putrane.
    2. 0
      25 May 2014
      Kutipan saka TS3sta3
      Mungkin aku nyopir, mungkin kebetulan, nanging ana sing dadi serem...

      Ora, sampeyan ora nyopir. Asosiasi karo EU mlaku kanthi apik. ngguyu
      1. Escander_84
        +1
        25 May 2014
        Kaya sing dikandhakake, sekutu pamrentah saiki ing Ukraina bisa bebas lelungan menyang Eropa !!!

        Bener, ora kabeh bebarengan, lan ora kabeh !!! wassat
  66. Georgic
    +2
    25 May 2014
    Video pisanan, groan alami, psikologi budak, master nyinggung, wanita nangis. Ora sepesen Adol makhluk tani Video loro - Aku ora krungu basa kotor iki Intine wis jelas - bali wong kita, supaya wong liya mateni Donbass.
  67. 0
    25 May 2014
    Lan ing musim gugur ora ana sing bisa dipangan, kabeh tentara bakal mlayu, sampeyan ora bakal bisa urip ing jatah garing Amerika.
    1. Sing sabar
      +1
      25 May 2014
      Utawa, pungkasane, dheweke bakal ngerti apa apa lan ing ngendi mungsuh nyata. Ing kasus apa wae, nasibe junta saiki ora bisa ditindakake.
      1. +1
        25 May 2014
        junta - pion
  68. Lyoshka
    +1
    25 May 2014
    kaya kita ing perang Chechen pisanan
  69. Alexander 68
    0
    25 May 2014
    Bodho yen ora mbrontak, yen pemilik menehi panganan sing ora apik, mula dheweke ngorok setengah ati. Slogan Perang Dunia II "bayonet ing lemah" lan fraternisasi relevan maneh.
  70. 0
    25 May 2014
    Quote: Bashkaus
    Nalika kita njupuk Fashington, ya, kita bakal urip, aku bakal nemoni sampeyan lan ujar, menehi sèket dolar kanggo "Kamulyaning Tentara kita?"

    Lan kenapa kita butuh Washington, adoh banget, apa yen ana wong sing lara laut, Berlin lan Paris luwih cedhak.
    lan seket dolar ora bakal cukup ... eseman
  71. 0
    25 May 2014
    Oh, apa-apa sing mlarat, padha ora gelem gelut karo weteng kosong, uh, padha scum..v.
    Ayo padha ngedol kendaraan waja lan artileri kanggo kaleng panganan kaleng. Dene manawi sami nyabrang ing sisihipun tiyang, sampeyan piyambak badhe mangretos, manawi sami lumampah ing sisihipun tiyang amarga saka panganan, banjur kok padha ana?Nanging yen padha ngalih kanggo alasan ideologi, banjur iku prakara temen beda.
    Banjur para sanak-sedulure padha metu lan njaluk supaya padha bali menyang omah, jarene, umur layanane wis kadaluwarsa, ya, sampeyan ora bisa mungkasi perang, amarga sampeyan bisa bali menyang omah, nanging. stupidly mung bali ngarep, lan perang bakal neraka karo, yen ora kita.
  72. 0
    25 May 2014
    Saiki ana wawancara karo wartawan LifeNus sing dirilis. Ana topik sing menarik babagan kasunyatan manawa warga Rusia, tentara bayaran, tumindak ing sisih junta. Wong bodho iki ora ngerti yen petualangan gedhe nunggu dheweke ing omah, ora mung kanggo awake dhewe, nanging kanggo kulawargane.
    1. Escander_84
      0
      25 May 2014
      Saben kulawarga wis wedhus ireng sawijining, lan diwenehi sing Rusia ora negara cilik, kita duwe sethitik luwih saka siji freak.

      Sedih kayane...
  73. +1
    25 May 2014
    Mungkin akhire bakal esuk ing wilayah Bender sing disengiti ing sisih kidul-wétan lan Bandera bakal mbales dendam ing ngendi wae. kutha-kutha lan desa-desa.A " INTEGRITAS DILL WEH SUWUK LANGSUNG!
  74. +1
    25 May 2014
    Kutipan: 30143
    Kunci kanggo ngrampungake kabeh masalah ana ing Kiev. Lan ing kana kabeh populasi kanggo revolusi. Padha uga pungkasan wektu

    Ora bener. Aku ana ing Maidan 1, nalika padha arep nggulingake Kravchuk, lan ing 2nd ing Yushchenko, ing 3rd aku cukup pinter ora ngganggu. Kievans native sepi. Para demonstran utamane wong-wong sing teka akeh saka wilayah, utamane saka Kulon. Aku dhewe sing dadi saksi.
  75. Pendaftar
    +7
    25 May 2014
    Off topik, nuwun.
    Aku seneng foto twitter.com/EvgenyFeldman. Dheweke nulis:
    "situs liyane ing Krasnoarmeysk, wilayah Donetsk."
    Ing website wektu 9.27, lan CARA TATI-TITINYA SORA-SORA DISERANG ING TUMPUAN SATU!
    1. +1
      25 May 2014
      wassat 16:12, Vinnitsa - Ing wilayah Vinnitsa, jumlah surat suara ngluwihi jumlah pemilih. - Apa sampeyan ora weruh pamilih? Nanging ana ing kono!!! -kolichestvo-byulleteney-na
      mnoho-prevyshaet-kolichestvo-izbirateley
  76. opps
    0
    25 May 2014
    Ora gumun Rumyantsev-Zadunaisky ngandika:

    Prajurit sing apik yaiku prajurit sing apik.

    Sajarah nandheske iki ing Ukraina.
  77. opps
    0
    25 May 2014
    Ora usah ngelawan bangsane, kudu mulih, maring bojone, bojone
  78. Komentar wis dibusak.
  79. +1
    25 May 2014
    Kutipan saka WKS
    Ayo ndeleng apa sing kedadeyan nalika tentara Novorossiya njupuk Kyiv lan nyetel pos pemeriksaan ing wilayah Lviv lan Ivano-Frankivsk

    Omong-omonganmu dirungokké Gusti Allah!
  80. 0
    25 May 2014
    Deleng, dheweke ora pengin gelut kanthi weteng kosong. Apa sing sampeyan pikirake nalika miwiti Maidan?
  81. 0
    25 May 2014
    nalika ora ana apa-apa kanggo perang, banjur persediaan apik ora bakal mbantu
  82. 0
    25 May 2014
    [media=
    6146&hash=99604f42b96763b5&hd=1"%20width="607"%20height="360
    "%20frameborder="0"> ]

    Ora kabeh wong ing Donbass lungguh ing kursi.
  83. Alexander65
    +1
    25 May 2014
    "b.u." - mantan Ukraina - iki carane wilayah iki kudu disebut. Sampeyan ngomong "digunakake" lan iku cetha apa kita ngomong bab!
  84. +3
    25 May 2014
    Aku kelingan puisi-puisi iki, apa jenenge, umume, "kita dudu sedulur." Mesthi wae ora sedulur. Nalika perang Chechnya, prajurit kita ora bengok-bengok kaya ngono. Ayo kita Wigati sing iku luwih angel kanggo wong-wong mau. Lan (ora nglanggar milisi) Chechen perang luwih hard, lan padha duwe dhuwit luwih. Ing endi roh "Maidanov" ing antarane para prajurit? Go nggulingake junta. Ya, ora tanpa "cookie" Departemen Luar Negeri. Sampeyan apik lan gratis. Mergo .
  85. 0
    25 May 2014
    Iku ora malah tega - apa negara lan tentara. Sampeyan isih bakal mlumpat lan ayo lunga - ing sawijining dina sampeyan bakal tresna kabeh negara. Apa sing sampeyan perang ...
  86. RAF
    0
    25 May 2014
    Ukrainians pengin "remuk" kidul-wétan karo nomer, ora skill. Lan saka ngendi para pengrajin kuwi bakal teka???Banderlog iku Banderlog, dheweke luwih biasa provokasi, nusuk ing mburi, lan ora duwe semangat sing cukup kanggo ngadhepi. Mungkin banjur Ukraina nyata bakal tangi lan nglakoake lan ngubur junta.
  87. RAF
    0
    25 May 2014
    am sial, mods, opo iki??? Aku nulis "Ukrainians WANT ...", ora "Ukrainians pengin ..." Nalika sampeyan ngeklik CHANGE, teks asli ditampilake, lan katon ing situs ing wangun dipunéwahi.
  88. 0
    25 May 2014
    Perang kaya wong diwasa ora tirani wong sing ora duwe pertahanan ... Ya. Prajurit... Weteng kothong, nanging ati panas, kaya sing diomongake Nastya... nangis
  89. 0
    25 May 2014
    Kutipan: 30143
    Mungkin ora topik.
    Kunci kanggo ngrampungake kabeh masalah ana ing Kiev. Lan ana kabeh populasi kanggo revolusi.

    Sampeyan duwe pendapat sing ala banget babagan kita.
  90. 0
    25 May 2014
    Iki nangis, iki individu karo endhog lan barang pribadi ora bisa disebut wong nyata, ngandika saka mentality saka dill. Kanggo sijine iku bluntly, nanging kanggo sijine iku mildly, padha pissers bodho.
  91. -1
    25 May 2014
    Wong, apa pejuang iki ngomong sing bener?
    Aku banget mangu-mangu, malah siji milisi tiwas ing kono. Yen dheweke wis dipateni, mula pos papriksan iki ora bakal ana lan dheweke ora bakal lungguh kanthi tenang ing pos papriksan iki. Angger-anggering Toret ana yen sampeyan njupuk ing milisi, sampeyan ora duwe dawa kanggo urip.
    1. 0
      25 May 2014
      Kutipan saka bumerang.
      Wong, apa pejuang iki ngomong sing bener?

      Ya, utamane sing tiwas kurang saka satus ... Lintang kasebut misuwur ... eseman
    2. 0
      25 May 2014
      Rompi iku MUSIK TERBUKA MUNGKIN KERUGIAN SAMPAI BANGUNAN-BENANGAN KANG DIPENINGKE KANGGO MILITER trus dirusak artileri nanging ora kaya APC, lan dadi kontradiksi kanggo awake dhewe. LAN MORTAR, LAN OPERE ING OPEN. ORIENTASI NGGAWE - Dadi jam 3 banjur dadi jam 12, sanajan miturut posisi kudu jam 12.
  92. +1
    25 May 2014
    Aku kaya pracaya sing iki mung wiwitan. Ambruk tentara, ambruk kekuwatan, ambruk negara ANTI-RUSIA Ukrainia. Dheweke wis ngiyanati Iman Ortodoks ing jaman saiki - dheweke pisah saka Patriarkat Moskow lan nggawe Patriarkat Kiev skismatik. Lan iki minangka tambahan kanggo Gréja Uniate sing ana. Pengkhianat saka sedulur siji-dadi lan Iman Ortodoks ora bisa seneng lan makmur. Padha ora ilang Eropah, padha kita, Ortodoks. Padha kudu lan bisa éling, ngerti, bali! Muga-muga Gusti Allah paring pangerten, mbukak mripat, nggugah nurani! Mangga!
  93. 0
    25 May 2014
    Pamrentah nyedhiyakake $ 1.2 milyar kanggo ATO, amarga sawetara pengusaha sing cedhak karo panguwasa menangake kompetisi kanggo pasokan produk. Pasokan daging 110 ton - A. Tabalov. , obat-B. Duduka. Sapa sing peduli karo perang?
  94. 0
    25 May 2014
    Tentara ing wangun saiki ora luwih saka pakan meriam kanggo junta! Sawise sing diarani pemilu, kabeh personel, saka wiwitan nganti rampung, bakal ngadhepi lustration sing paling abot. Sawetara bakal tetep ing panggonane, lan bisa uga isih urip. Seksi kuwi ora perlu.
  95. +1
    25 May 2014
    Yagene wong-wong bajingan Bandera-Galicia mutusake yen dheweke dadi wong Ukrainia!? Aku ngerti Ukrainians nyata - iki sedulurku! Lan wong-wong iku bajingan, keturunan pengkhianat saka macem-macem belang. Padha macak minangka Ukrainians ... h.e.r. kabeh ing pasuryan! Sampeyan bakal kebak timbal, sampeyan makhluk.
  96. +1
    25 May 2014
    Kutipan saka igordok
    Dewan Nasional Ukraina babagan Penyiaran Televisi lan Radio wis nglarang seri "Prajurit" amarga promosi agresi militer.




    Apa padha maca apa sing ditulis?
    Iku misale jek sing iki "comrades" ing LSD
    Lan carane akeh wong bodho sing dibenturi watu sampeyan kudu ngerteni iki kanthi normal?
  97. 0
    25 May 2014
    nhIsJ.jpg[/img][/center]
    [/ Quote]
    Dear! Tanpa ndhelikake, minus kanggo sinisme. Saben mati pantes meneng. Lan siji kaya wong iki - RESPECT!
    1. +1
      25 May 2014
      Yen wong lanang pancen mati kaya sing wis ditulis, iki salah sawijining perkara sing kudu diajeni. Nanging, miturut pendapatku, iki minangka dongeng liyane saka "pencerita" lokal babagan "pahlawan atusan swarga" liyane!
  98. lor
    0
    25 May 2014
    Ukrosmi lan panguwasa Ukraina liyane nggoleki jejak Chechen, militan, lsp. Lan padha ora ketemu. Lan aku ketemu.
    Ing kene kita maca, ing basa Rusia http://zulikhan.livejournal.com/194188.html Zulikhan Magomadova
    Coba tebak ing sisih endi dheweke nglawan.
  99. 0
    25 May 2014
    Kutipan: 30143
    Kesimpulan: iku perlu kanggo mindhah ibukutha!

    Timbang Lyulei ing wektu, lan ora pindhah ibukutha! Lan luwih gampang kanggo treasury lan luwih nyenengake kanggo jantung! ngguyu
  100. 0
    25 May 2014
    Kutipan saka: dmitriygorshkov
    Mungkin sampeyan uga bisa nulis Novodvorskaya ing Muscovites? Utawa mrentahake kutha Baranovichi Belarus sing paling ayu supaya dibongkar amarga lair saka t iki ing p lan ana!

    Oh, aku malah ora ngerti yen iki mujijat saka Baranovichi kita. Saiki aku ngerti efek ing awak weakened rawa Belarusian lokal. Twang ing kana luwih elek tinimbang Siberia ... lan iki saka kana. ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"