Peacekeeper Kadyrov: lagu anyar babagan lawas?

221
"Aku bungah yen ing antarane politisi Ukrainia ana wong sing duwe pikiran sing bisa ngevaluasi kahanan kasebut, ngerti manawa ora ana gunane nuduh para wartawan nindakake tugas terorisme." (R. Kadyrov).

Peacekeeper Kadyrov: lagu anyar babagan lawas?


Ngomong yen aku kaget karo giliran iki ora ngomong apa-apa. Lavrov ana, Lukin, sapa wae - bakal logis. Lan banjur ana Kadyrov. Nanging asil penting. Lan carane Ramzan Akhmatovich dipeksa politisi Ukraina "mikir soberly" - iki aspèk. Lan ora pati penting. Amarga setengah saka populasi Rusia cukup realistis bisa mbayangno cara iki.

Aku nguripake menyang forum Ukrainia, takon carane kasus iki katon kaya ana. Cetha yen ora perlu ngarep-arep obyektivitas khusus, nanging ana sing dibebani karo intelijen lan ora ana agresi sing ora duwe motivasi, ditemokake.

kritik2132 - 25.05.2014/08/24, XNUMX:XNUMX
Ya, dheweke ngapusi banget, ngapusi banget babagan teroris - lan saiki dheweke nglilani aku lunga. kanthi mangkono ngerteni manawa ora ana terorisme sing ditindakake dening wartawan. Lan Rusia - uga rampung, ditarik metu dhewe. Rusia ora ninggalake dhewe.

Wong Gusti Donbass - 25.05.2014/08/26, XNUMX:XNUMX
mung supaya telek iku lunga

kritik2132 - 25.05.2014/08/29, XNUMX:XNUMX
ngendi sampeyan ndeleng sing "teroris" mung dirilis? Iki mung tembung anyar ing yurisprudensi! Sawise dibebasake, tegese dheweke dudu teroris.

shmat Lyudmila - 25.05.2014/08/37, XNUMX:XNUMX
Dheweke mung dijaluk dibebasake kanthi sopan.

Dnepro Petrovsky - 25.05.2014/08/38, XNUMX:XNUMX
Iku angel nolak nalika wong sopan saka Chechnya teka kanggo sampeyan

Petro1313 - 25.05.2014, 08:43
Kita ngerti iki sopan karo wesi soldering lan wesi

Ya, sanajan nganggo RPG utawa flamethrower! Yen mung ana rasa. Ya, wong Chechen duwe reputasi sing padha, aku setuju, nanging apa tegese? SBU kebak boneka beruang, ta?

PUGALO CHPOKNULO - 25.05.2014/06/18, XNUMX:XNUMX
Dick Chechens bakal nebus dhuwit, kene kabeh wis rampung klasik. Dheweke njupuk sandera saka kulawarga pejabat dhuwur saka SBU, ngirim video kanthi piso ing tenggorokan. Dheweke menehi wektu kanggo ngrampungake syarat kasebut. Mekaten.

Ellochka-kanibal - 25.05.2014/06/19, XNUMX:XNUMX
Lan iya dadi.


Svidomo Highly Value SBU sing. Langsung cetha yen SBU dudu kue yen dibandhingake karo preman Kadyrov sing nganggo lading. Inggih, apa pop - kuwi paroki.

kothak dill - 25.05.2014/06/49, XNUMX:XNUMX
Apa dill, non-negara sampeyan wis nindakake ing ngarepe Ramzanka))))))

Jeneng Surname - 25.05.2014/06/51, XNUMX:XNUMX
Ya, pembayaran upeti kanggo Kadyrka isih adoh.)))

kothak dill - 25.05.2014/06/52, XNUMX:XNUMX
Ya, Kuev mbayar kanthi jelas dina iki))))


kesalahan rus74 - 25.05.2014/06/46, XNUMX:XNUMX
pengamat lengkap saka UkrSBU… Nanging, ora pisanan kanggo jester Facebook… iku perlu, saliyane kanggo kabeh liyane, supaya pesawat metu saka Kyiv calmly… lan aku mangertos karo Ramzan ing Papan… ps. Ramzan muzhik ... nggarap masalah kasebut

Jeneng Surname - 25.05.2014/06/44, XNUMX:XNUMX
Putyata, saora-orane, aja ngremehake dhewe yen sampeyan ngladeni wong Chechen. Padha matèni prajurit Rusia.

Lan kene aku - 25.05.2014/06/45, XNUMX:XNUMX
Yen sampeyan pengin ngalahake mungsuh, gawe kancamu.

Jeneng Surname - 25.05.2014/06/47, XNUMX:XNUMX
Apa dheweke kancamu? Utawa dheweke nggunakake sampeyan?

kothak dill - 25.05.2014/06/47, XNUMX:XNUMX
Dadi dill matèni, lan dhewe

Jeneng Surname - 25.05.2014/06/48, XNUMX:XNUMX
Umarov, Zakaev, Dudayev, Basaev, Raduev - Ukrainians?

Lan kene aku - 25.05.2014/06/50, XNUMX:XNUMX
Apa sampeyan isih ngelingi sapa Yarosh njaluk bantuan ing awal April ... Panjenenganipun croaked Ceko ing sirahe

Yen sampeyan ngidoni trolls cathetan, dheweke ngormati sampeyan. Wedi nanging ngajeni. Ketoke, iki pitungan. Inggih, kanggo "spesialisasi".

Alexey P. 11 menit kepungkur
"Nalika kita dilebokake ing mobil, ing ngendi kita krungu pidato Chechen, aku langsung rumangsa luwih apik. Aku ngerti sapa sing campur tangan "(M. Saichenko) - apa owah-owahan sing apik. Ing 94-95, ing nalisir, iku bakal dadi ala saka iki.


Jaman ganti. Lan wong, kanthi cara, uga. Gambar Kadyrov minangka wong sing bisa ngrampungake masalah politik kanthi tentrem - anyar. Jujur, aku ora mikir yen negosiasi karo politisi Ukraina ditindakake liwat semangkuk teh. Iku pancene luwih apik tinimbang cara lawas. Nanging karo wedhus - wedhus-kaya. Dadi sepisan maneh, asil penting.

Ana akeh pirembagan babagan Kadyrov ing Internet sing mung ora realistis kanggo ngutip kabeh. Umumé, gambar isih padha. "Putin's wolf" iku sing paling beradab sing dakgoleki. Asu ajag kok, aku pribadi ora ngerti. Ketoke, wong sing ngluncurake omset kasebut pancen ora ngerti jenis asu kaya asu Caucasian Shepherd Dog. Iki luwih elek tinimbang serigala babagan kekuwatan lan konsep. A Kaukasia nindakake apa sing katon pas ing wilayahe. Ora ana efek khusus sing banter. Nanging efisien lan efektif.

Aku bungah yen wong lanang kita bisa dibebasake. Aku nampani tumindak Ramzan Akhmatovich, apa wae pertimbangan sing dipandu lan apa wae cara sing ditindakake dening wakil-wakile. Sawise kabeh, iku dudu masalah kita maneh.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

221 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 70
    26 May 2014
    Dadi batalyon Vostok wis ana ing Donetsk ... Kok kaget ... Lagi ngaso ing Akhmetov ...


    1. + 105
      26 May 2014
      ngguyu Donbass purebred normal ngguyu saiki sawah ing wilayah Donbas lan Luhansk bakal dibuahi kanthi akeh karo pravoseks sing mlaku lan ukrov kuna liyane
      1. + 95
        26 May 2014
        Kasunyatan bilih Kadyrov. mung nerangake kabeh. Salah sawijining koresponden yaiku saka Grozny. Diwenehi peculiarities saka Kaukasia, perang getih, ngormati wong tuwa, kanggo sabangsane. lan carane Chechens dipanggonke. Kadyrov cocog karo peran liberator wartawan kaya ora ana liyane.
        Aku bungah yen Kadyrov lan Putin langsung ngerti iki. Padha duwe pakurmatan kanggo sing.
        1. + 70
          26 May 2014
          Wawancara "KP". - ... Halo, aku ngucapake selamat marang prestasimu, ing tumindakmu, Ramzan Akhmatovich! - Ana tumindakku, prestasi ora ana. Ana presiden negara sing mbela hak asasi manungsa, penduduk negara gedhe kita - Rusia. Lan kita prajurit mlaku. - Prajurit sikil Putin? - Mesthi. Napa sampeyan takon pitakonan provokatif iki? - Amarga aku ora mangu-mangu yen iki, Ramzan. Aku uga prajurit sikil Putin. Apa Vladimir Vladimirovich nelpon sampeyan dhewe lan takon babagan iki? Utawa sampeyan duwe gagasan kaya ngono? - Mesthi ora. Aku wong cilik supaya bisa disebut ing kono. Aku ngerti kebijakan presiden. Lan minangka prajurit, kita kudu latihan. Lan saben wong duwe dhewe ana, sampeyan ngerti, kene, obah, metu. Lan carane ngomong yen kita kabeh nindakake instruksi. Aku kudu ngeculake, nggawa mulih. kene. Lan kita ngerti iki, kita kudu nglindhungi hak-hak wong, njamin safety warga Rusia. Nang endi wae. Mulane, iki tugas sing Presiden Vladimir Vladimirovich Putin tansah nyetel kanggo kita.
          1. + 210
            26 May 2014
            Kyiv. Ing kantor SBU, Lyashko lan Yarosh interogasi wartawan LifeNews. Lawang mbukak karo bang, Kadyrov lumebu ing kamar karo bedhil mesin ing Pundhak. Katon watara lan nguripake kanggo wartawan: - Klumpukne wong lanang. We are going home... Lyashko is stunned: - Lan apa sing bakal karo kita? Lan Al Qur'an ora ngandhani aku supaya ndemek fagots nganggo tanganku ... - Ramzan kanthi tenang nerangake marang dheweke. - Dadi anggur ora fag ... - Lyashko, emboldened, nuding driji ing tengen-winger, sing wis nguripake bulak bebarengan. Ramzan meneng nyawang Yarosh kanthi pitakon. - Ojo nggugu yogo, shanovny...!!! - dheweke cepet-cepet rame, ngrangkul lan ngambung Lyashko:
            1. + 47
              26 May 2014
              Kahanan karo wartawan nuduhake yen Kaukasia uga bisa migunani ing omah umum. Contone, nalika Putin nelpon ukrovoyak kanggo mbebasake wartawan, bakal ana sing ngrungokake dheweke? Ora mungkin. Saben uwong ngerti yen ana Merkel nglawan Putin, ana Obama ... etc. lsp. Lan padha pengin Merkel lan Putin lan Obama. Wong Maidan iku umume konkrit, duwe ideologi, duwe tujuan, duwe impen, lan ngevaluasi kabeh liya babagan kesesuaian karo tujuan lan impen. Dheweke dhewe, ora bisa dikendhaleni, lan ora peduli carane akeh wong sing kudu mateni ing dalan menyang impen. Sesuk, ujar Obama supaya rukun karo Rusia - dheweke bakal dikirim menyang .... Nanging nalika Kadyrov wiwit ngomong lan tumindak, dheweke langsung ngrungokake. Amarga padha ngerti: Kadyrov ora kaiket karo konvensi apa wae, kanthi persetujuan internasional, lan dheweke tumindak kanthi konkrit. Yen sampeyan ora ngrungokake dheweke, sampeyan bisa nandhang sangsara dhewe, sanak-sedulurmu bakal nandhang sangsara. Lan ora ana pahlawan ing donya saiki sing siap nyanyi Internationale sanajan ing ngarepe tungku lokomotif. Lan ora ana sing pengin ngrusak bangkai sing larang regane.
            2. +5
              26 May 2014
              apik tenan! Ditilik dening indeks - kanthi rasa humor, gangguan ora dikarepake. Fasis - ing count.
            3. 0
              26 May 2014
              oh iya, kaya ing lagu.
            4. +2
              27 May 2014
              versi iki paling cedhak karo bebener
            5. Komentar wis dibusak.
            6. Stalker
              +1
              27 May 2014
              Kyiv. Ing kantor SBU Lyashko lan Yarosh

              RESPEK!!!!! lol apik hi ngguyu
            7. 0
              28 May 2014
              Kanthi wartawan, kabeh wis jelas. Kang katelu lunga menyang ngendi? Sopiripun?
          2. -86
            26 May 2014
            Quote: aku
            Wawancara "KP". - ... Halo, aku ngucapake selamat marang prestasimu, ing tumindakmu, Ramzan Akhmatovich! - Ana tumindakku, prestasi ora ana. Ana presiden negara sing mbela hak asasi manungsa, penduduk negara gedhe kita - Rusia. Lan kita prajurit mlaku. - Prajurit sikil Putin? - Mesthi. Napa sampeyan takon pitakonan provokatif iki? - Amarga aku ora mangu-mangu yen iki, Ramzan. Aku uga prajurit sikil Putin. Apa Vladimir Vladimirovich nelpon sampeyan dhewe lan takon babagan iki? Utawa sampeyan duwe gagasan kaya ngono? - Mesthi ora. Aku wong cilik supaya bisa disebut ing kono. Aku ngerti kebijakan presiden. Lan minangka prajurit, kita kudu latihan. Lan saben wong duwe dhewe ana, sampeyan ngerti, kene, obah, metu. Lan carane ngomong yen kita kabeh nindakake instruksi. Aku kudu ngeculake, nggawa mulih. kene. Lan kita ngerti iki, kita kudu nglindhungi hak-hak wong, njamin safety warga Rusia. Nang endi wae. Mulane, iki tugas sing Presiden Vladimir Vladimirovich Putin tansah nyetel kanggo kita.

            Aku ora ngerti apa-apa: Wawancara sapa iki? Apa mung kutipan saka dheweke? Utawa "mepo" mlebu ing omong kosong iki? Carane sickening maca iki "pesanan"! Lan apa iki "pesanan" ngandika kasunyatan sing nalika aku sijine "MINUS", banjur tambahan SIX "PLUS" TCTerms njedhul munggah! Bapak-bapak bloggers, tulung aja ngetung iki, amarga. iki ora mratelakake panemume, nanging elektronik "kimia". Nanging, ing umum, kita kudu mungkasi karo situs iki: Aku ora seneng nalika wong liyo nyoba kanggo nggawe kula go-ota.
            1. + 37
              26 May 2014
              valerei EN Lan, bener, aku kudu mungkasi karo situs iki: Aku ora kaya iku nalika manca nyoba kanggo nggawe kula bodho.
              Pamit kanggo pinter kita, sampeyan mbokmenawa mbutuhake sensor lan link salah.
              1. + 17
                26 May 2014
                iki link menyang sumber-Sumber: http://www.kp.ru/daily/26235.7/3117371/
                wong bodho
                Aku ora bakal downvote - mung aja kasar.Apa mung kutipan saka dheweke? Utawa "mepo" mlebu ing omong kosong iki?
            2. + 21
              26 May 2014
              ! valerei RU Lan apa iki "zakazuha" ngandika kasunyatan sing nalika aku sijine "MINUS", banjur tambahan SIX TCTerms "PLUS" njedhul munggah!

              Ya, iku, nanging ora nyoba kok 6 pluses muncul?
              (nalika sampeyan maca, wong liya menehi 6 plus)
              Nanging, ing umum, kita kudu mungkasi karo situs iki: Aku ora seneng nalika wong liyo nyoba kanggo nggawe kula go-ota.

              pamit. tembung uga fox mesthi
              1. Ujin61
                + 13
                26 May 2014
                Kok gawe wong bodho sing wis suwe rampung, tanpa bau (valereiRU) sampeyan bakal luwih gampang ambegan.
            3. ded10041948
              +5
              26 May 2014
              valerei: "bener, Aku kudu mungkasi karo situs iki: Aku ora kaya iku nalika manca nyoba kanggo nggawe kula goofy."

              Kenapa? Wis, siap!
            4. +2
              26 May 2014
              Dadi bukak Censor.net, nang kono mung "HEBAT".... Wis medeni!
            5. Erg
              +1
              26 May 2014
              Sedhihmu bisa dingerteni. Inggih, gendera ing tangan sampeyan, drum ing gulu. Kanthi pakurmatan, ora ana sing nahan sampeyan. ya
            6. + 17
              26 May 2014
              Sayangku, aja ngapusi yen sampeyan ora ngerti apa-apa. Sampeyan sampurna ngerti yen sampeyan sijine minus, lan "tambahan SIX TCTerms" PLUS "mlumpat munggah", banjur iki tegese ing wektu sing padha SEVEN wong sijine plus. Minangka VVP ngandika bab Kerry "ngerti sing ngapusi, nanging isih ngapusi" Aku temen maujud sing ora kaya "nalika wong liyo nyoba kanggo nggawe wong bodho metu saka kula", supaya sampeyan nggawe dhewe bodho dhewe. Lan ora ana kang nyeret sampeyan situs iki ing lasso. Yen orientasi politik saka mayoritas ing situs iki ora cocog karo sampeyan, mula sampeyan kudu ngunjungi situs-situs minoritas sing beda-beda.
            7. +1
              28 May 2014
              Iku luwih gampang kanggo situs rampung karo sampeyan dening ngirim sampeyan adus ing umur!!!
            8. 0
              28 May 2014
              Kutipan saka valerei
              Aku ora seneng yen wong liyo nyoba nggawe aku bodho.
              Aja kuwatir kaya ngono! Ora ana wong liyo ing kene, kabeh duwe ... ya
          3. Komentar wis dibusak.
          4. +3
            26 May 2014
            Modesty adorns Men, ora ketompo apa padha ngomong bab iku saiki.
          5. Erg
            0
            26 May 2014
            Ora ketompo carane adoh peradaban njupuk kita, isih ana aturan - sing kuwat nemtokaken. Lan nalika iki digabungake karo kaadilan ... Pahlawan, apa maneh ngomong
        2. -53
          26 May 2014
          Kutipan saka Sterly

          Sterlya


          Dina iki jam 09:42

          ↑ ↓ Anyar


          Kasunyatan bilih Kadyrov. mung nerangake kabeh. Salah sawijining koresponden yaiku saka Grozny. Diwenehi peculiarities saka Kaukasia, perang getih, ngormati wong tuwa, kanggo sabangsane. lan carane Chechens dipanggonke. Kadyrov cocog karo peran liberator wartawan kaya ora ana liyane. Aku bungah yen Kadyrov lan Putin langsung ngerti iki. Padha duwe pakurmatan kanggo sing.

          Kasunyatan manawa wartawan dibebasake, mesthi, apik. Nanging, misale jek aku ora duwe apa-apa konkrit marang wong-wong mau, wektune wis teka kanggo ngeculake wong-wong mau kaya ngono. Lan Kadyrov campur tangan ing "tirai", entuk "titik" tartamtu saka awal. Lan saiki babagan pujian Kadyrov lan Chechens. ISIN maca babagan. Memori kategori tartamtu saka wong-wong kita cendhak banget, dheweke cepet banget lali babagan atusan ewu korban Rusia sing tiwas ing gangster Chechnya. Mungkin dina iki dheweke ora bandit, banjur kok ora ana memorial ing Grozny ing memori saka tragedi iki? Lan ora bakal dikirim! Iki ing Jerman - nyiyapake lan ngadeg lan Jerman ngrawat dheweke! Lan ing Chechnya? Ora, ora bakal. Pasukan bersenjata Chechnya ana, sanajan jeneng beda, lan iku ora kasunyatan sing padha, ing kahanan tartamtu, ora bakal miwiti mateni Rusia maneh, i.e. kita karo sampeyan! Rusia, ing pribadi presiden kita, mbayar pajeg kanggo Chechens supaya padha ora miwiti perang kanggo poto-netepake maneh. Dadi, siji kudu mikir hard: sing Chechen "pasukan khusus" ngawula? Kaya Wong Tua Makhno: ngendi dheweke bakal nguripake kreta? Lan wartawan, apa! Wartawan minangka chip tawar-menawar, uga akeh kita ing loro-lorone tapel wates Ukrainia.
          1. + 38
            26 May 2014
            Inggih, inggih. Nalivaika lan Parubiy dumadakan sadar lan netesake luh lan mutusake kanggo nindakake "kabecikan" kanthi ngeculake para tawanan.

            Ora ana barang anyar ing sangisore srengenge:
            Sajrone Perang Kaukasia ing taun 1825, nalika Yermolov ninggalake markas lan tindak rembugan ing Persia, Chechens njupuk sandera kepala staf korps, Kolonel Shevtsov, lan wiwit njaluk tebusan 18 kreta perak kanggo dheweke. Tinimbang negosiasi tradisional ing kasus kaya mengkono babagan ukuran tebusan, kanggo ngurangi, Yermolov ngirim sawetara atusan Cossack menyang Chechnya, sing njupuk 18 saka pinituwa paling dihormati saka auls paling gedhé minangka amanat (sandera). Yermolov nggawa menyang manungsa waé saka highlanders yen Shevtsov ora nampa kamardikan ing sasi, amanat bakal digantung. Kolonel Rusia dibebasake tanpa tebusan.
            Babagan Kadyrov:

            Shamil, sing nalika Perang Kaukasia 1840-59. ngwutahake getih Rusia akeh banget, sawise dicekel tanggal 25 Agustus 1859 ing Gunib, dheweke digawa menyang St Petersburg, lan ditampa Kaisar Alexander II ora minangka tahanan, nanging minangka tamu. Kehormatan lan kemurahan sing ditampa dening Tsar Rusia, lan cara Tsar Rusia nganggep dheweke, menehi properti ing provinsi Kaluga, ing ngendi Shamil manggon ing papan lengkap karo sanak-sedulure sing akeh, saengga pimpinan Chechnya kesengsem. dheweke, ing karsane dhewe, kanthi tulus sumpah setya marang Tsar. Sawisé iku, Chechens ngawula Kakaisaran Rusia lan perang ing sisih. Elingi Divisi Native Wild.

            Apa kawicaksanan para leluhur kita duwe makna apa-apa kanggo kita?
            1. + 21
              26 May 2014
              Miturut cara, nalika Perang Donya I, luwih saka 3500 Kaukasia dianugerahi salib lan pesenan St.
              Iku menarik sing pisanan, supaya ora nyinggung raos agama Muslim, tinimbang gambar George Victorious, lambang saka Kakaisaran Rusia diselehake ing penghargaan, nanging pahlawan Kaukasia takon kanggo bali saka ing "jigit" - sing carane padha disebut George Victorious.
          2. + 31
            26 May 2014
            valerei
            Ana apa-apa ing tembung sampeyan ... nanging apa sampeyan ora mikir yen saben perang rampung kanthi tentrem? Sampeyan ora ngelingi yen Shamil, sawetara kanca-kancane, sing ana getih Rusia luwih akeh tinimbang sing saiki kuwasa ing Chechnya, ora diukum. Padha nyerah lan ngadeg ing layanan saka Rusia. Ramzan duwe utang kabeh sing diduweni lan Chechnya, kalebu nyawane, marang Rusia. Dheweke ngerti iki kanthi sampurna, sanajan ana ayat babagan pitulungan saka Allah. Mulane dheweke bakal perang kanggo Rusia, kaya kanggo awake dhewe ... amarga pancene, kanggo awake dhewe. Ing kasus apa wae, sampeyan kudu mbangun hubungan karo dheweke. Ya, kita ora lali apa-apa lan ora bakal lali. Ya, ora kabeh dadi kaya sing dikarepake. Nanging mbangun sesambetan iku penting. Lan yen memori ngganggu iki, banjur kudu rada dampened ... yen ora, kita bakal maneh kudu crush wong, lan sing bakal entuk manfaat saka Chechen liyane? Kita mesthi bakal ngremukake dheweke, utamane saiki, duwe pengalaman sing sugih, lan bakal luwih gampang tinimbang sadurunge. Nanging sampeyan isih kudu nggawe basa sing umum ... mula sampeyan kudu langsung nindakake?
            Miturut cara, apa sampeyan ora mikir sing kita chop wong munggah ana luwih saka padha kita? Kalebu ora sengaja nyigar cukup akeh wong sing tentrem. Aku ngakoni, aku ora getun, amarga kita ora miwiti bodyaga iki, lan kita ora sengaja - supaya padha nggantung kula kanggo kanibalisme, aku kaya - nanging aku ora bakal lali bab iku. .... kanthi cara sing padha, uga meh satus ewu sing tentrem non-Chechen, sing ana ing kalbu wong Chechen sing progresif ... sabenere wong ....
            Nanging kudu urip bebarengan, nanging kanthi swasana ati sing sampeyan duwe, ora bakal bisa. Dadi kenapa sampeyan butuh? Kadhangkala emosi kudu disingkirake. amarga padha ngganggu urip ... ...
            1. + 17
              26 May 2014
              Ora mung kanggo alasan iki. Wong Chechen wis milih sisih. Saiki ora mung wektu kanggo negara cilik lan bangsa. Ing kene dollar bakal mati, contone ... Ya, ana akeh ahead kaya tapel wates bakal retak, lan negara bakal bledosan, lan wong bakal pindhah menyang wong. Apa kasempatan Chechnya saiki? Chechnya ora duwe. Ora ana jumlah wani sing bakal nylametake sampeyan.
              Sampeyan kudu karo wong. Kalih sinten? Ing Amerika, sampeyan kudu ngapusi lan tanpa kesel nggambarake orgasme. Dene sira diedhun-andhuhake ... Ing wong Arab, aja nganti mung turu, saben detik kudu ngremehake, lan kudu nguwuh-uwuh saka asor, padha seneng kaya ngono. Ora kanggo orgasme.
              Inggih, Rusia lan prajurit iku ora bisa dikalahake (kabeneran lawas, nanging ora bakal dadi lungse) lan kabeh nistha iki ora mung obrolan, malah ora ana pitunjuk! Rusia ngurmati sekutu, nanging tanpa flinching, dheweke bakal mati kanggo kanca. Apa pilihan prajurit ing kene? Ya ora ana. Matur nuwun, Ramzan, kanggo wong lanang, lan umume apik yen sampeyan nggawe keputusan. Kabeh ana ... nanging kabeh liyane bakal. Ing neraka kita bakal ngetung karo arang, nanging saiki kita bakal break liwat, ora kanggo pisanan.
          3. usaha
            +7
            26 May 2014
            valerei: "Rusia, ing pribadi presiden kita, mbayar pajeg kanggo Chechens supaya padha ora miwiti perang kanggo poto-netepake maneh." Lan apa jenis pajeg apa Rusia mbayar kanggo Chechens, apa Rusia menehi kanggo Chechens luwih saka kanggo wong liya ing negara, please menehi paling siji conto, tembung iki wis mboseni (Rusia mbayar pajeg, Rusia feed Chechens, etc.), yen Rusia feed Chechens, banjur feed lan liyane saka wong, uga, amarga negara menehi Chechens, pensiun, upah, keuntungan, etc. kaya wong liya, aku ora ngerti carane ora tekan sawetara, Chechens ora njaluk apa-apa free, lan padha mbayar pajeg kaya wong liya, supaya ing bab iki, sampeyan bisa tenang ing pungkasan lan ambegan bebas. lan rata. Lan yen sampeyan ngomong bab pemugaran saka formidable bab obyek ing construction beda ing Republik, banjur iki minangka ngirim, lan sing bakal mulihake yen ora Rusia ... nanging bab korban ana lan kabeh sing, saka mesthi, padha ora lali korban saka kabeh pihak, padha tiwas nalika perang ewonan kaping luwih sipil Chechen saka militan, kita kabeh ngelingi wong kaya sampeyan lan aja padha lali. ya !
            1. padonok.71
              0
              26 May 2014
              Nanging apa sampeyan ana? Kanggo reproach iki
              Kutipan saka ekuitas
              nanging bab korban ana lan kabeh sing, mesthi padha ora lali korban saka kabeh pinggiran, sak perang ewu kaping luwih sipil Chechen saka militan mati, kita kabeh ngelingi wong kaya sampeyan lan aja lali!

              Ya, malah karo eseman. Kita bakal seneng lali, nanging ana sing ora bisa ditindakake.
              1. usaha
                0
                26 May 2014
                kutipan padonok.71 : “Ya malah karo mesem”. Napa sampeyan ora seneng karo smiley? ngguyu. kutipan: "Kita bakal seneng lali, nanging ana sing ora bisa." Kita uga bakal seneng, nanging soko ora bisa metu, iku! Nyuwun
          4. +2
            26 May 2014
            rumiyin ajeni, Valery, kowe ngerti kasunyatan sajarah negara Asia lan Kaukasia ing layanan saka Tsar-rama Rusia? padha tansah dibayar amarga militansi sing ora bisa dikendhaleni mung bisa dibendung karo emas. lan matur nuwun endhog sing padha milih rubles, ora dollar. kasunyatan banget sing padha milih rubles tabet sing padha duwe urutan ing sirah. sakehing bangsa Rusia kareben ngrampungi siji-sijine miturut apa kang dikunjara.
            karo uv.
          5. +1
            26 May 2014
            rumiyin ajeni, Valery, kowe ngerti kasunyatan sajarah negara Asia lan Kaukasia ing layanan saka Tsar-rama Rusia? padha tansah dibayar amarga militansi sing ora bisa dikendhaleni mung bisa dibendung karo emas. lan matur nuwun endhog sing padha milih rubles, ora dollar. kasunyatan banget sing padha milih rubles tabet sing padha duwe urutan ing sirah. sakehing bangsa Rusia kareben ngrampungi siji-sijine miturut apa kang dikunjara.
            karo uv.
          6. Medved
            +2
            27 May 2014
            sepisanan. Ora ana sing mbangun monumen kanggo para pahlawan perang sipil ing ngendi wae, sanajan Amerika. Perang sipil dhewe minangka perang reged sing ora ana sing bisa ngadegake monumen.
            Kapindho. Elinga carane akeh prajurit Rusia dilebokake ing gunung Kaukasus ing perang Kaukasia pisanan dening associates Shamil. Lan sawise sing highlanders padha prajurit paling pengabdian ing tentara tsarist. Masalah karo wong-wong mau asale saka salah pangerten babagan dhasar mentalitas sing jero. Highlanders ngormati lan mung manut Force! Saiki, wong-wong dataran tinggi ing wong Kadyrov sacara pribadi dadi bawahan Putin, amarga dheweke ngrasakake kekuwatan sing ora bisa ditolak. Dheweke ora bisa dituku, ora bisa dipeksa, duwe pamrentah sing impoten kaya EBN lan rombongane. Kajaba iku, kanggo wong-wong mau pancen ora penting asal-usul Angkatan iki, legitimasi, amarga "oposisi" kita seneng banget mbantah. Yen ing sawijining dina Putin mandheg nganggep Angkatan iki kanggo dheweke, kita bakal entuk perang Chechen liyane.
            Coba pikirake kenapa ora ana wong Chechen siji sing wani njupuk senjata nalika Stalin njupuk kabeh ing rong minggu menyang ngendi Makar ora nyopir pedhet? Ora ana siji sawise kabeh banjur ora peeped!
            1. +2
              27 May 2014
              masalah karo highlanders njedhul nalika siji sisih (kita ing kasus iki) dadi ringkih, kelangan kekarepan lan semangat, supaya kabeh ana ing tangan kita.
          7. 0
            27 May 2014
            aja manik-manik pedhang ing ngarep babi, ana luwih saka siji artikel babagan chichas, lan ing endi wae akeh sing siap ngambung dheweke ing bokong,
            sawetara ngakoni katresnan kanggo wong-wong mau, etc ..... umume, slag, ora wong.
            kabeh lan kabeh wis lali ...
            Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane ...
        3. Komentar wis dibusak.
        4. + 25
          26 May 2014
          Ramzan Akhmatovich Kadyrov. !!!
          "Sawise Crimea, Ramzan Kadyrov ngandika sing pisanan kita felt bangga dadi kagungane Rusia. Iki worth a lot, diwenehi pengalaman sadurunge kita sesambetan lan tragedi loro bangsa - Russian lan Chechen.
          Lan saiki Kadyrov ngeculake wartawan Rusia. Biaya luwih, amarga iki ora tembung maneh. Iki minangka tumindak.
          Ing mratelakake panemume, ing ngarepe kita, proses tektonik rapprochement saka rong donya wis diwiwiti - donya Rusia lan Kaukasia. Lan iki diwiwiti dening Chechens, lan khusus dening Kadyrov. Iku misale jek sing padha temen maujud sing republik, yen wis merdika, bakal dadi panguwasa gunung cilik, ora ana apa-apa ing donya, paling kamungkinan miskin lan sengsara, ambruk dening regejegan - apa aku bisa ngomong, kita wis weruh iki. Lan saiki dheweke dadi bagean saka SUPERPOWER. Lan bisa ngomong lan tumindak minangka bagean saka superpower lan atas jenenge superpower. Lan bakal dirungokake. Amarga, dadi bagéan saka Rusia, padha nguripake saka obyek politik menyang subyek. Saka sing muter - ing sing muter.
          http://continentalist.ru/2014/05/namyok-byil-ponyat/

          "Ramzan Kadyrov -" KP ":" Aku, infanteri Putin, nyoba mbuktekake ing saindenging jagad yen kita ora bakal ngidini warga kita dipeksa dhengkul ""
          http://www.kp.ru/daily/26235.7/3117371/
        5. -12
          26 May 2014
          Apa mung aku sing ngira yen Kadyrov dipromosekake kanthi ora sengaja? Apa GDP ora nyiapake panggantos kanggo awake dhewe?
        6. 0
          28 May 2014
          Kayane aku (aku dibaptis) manawa acara ing Volnovakha ana hubungane karo kasus iki ...
      2. GORKO
        -18
        26 May 2014
        Donbass murni normal saiki lapangan Donbass lan Luhansk wilayah bakal generously fertilized karo telek mlaku pravoseks lan ukrov kuna liyane


        Sampeyan duwe memori cendhak, apa sampeyan lali carane dheweke mateni wong Rusia karo bapake? Sampeyan duwe memori cendhak banget, supaya cendhak sing meh ora ana. Bedding bisa diarani sing seneng Kadyrov. Aku duwe sawetara sederek sing perang ing Chechnya lan padha ora duwe pendapat sing paling apik babagan Kodyrov.

        PS Lan barang murah sing seneng Kadyrov, aku pengin terus creep. Iku apik yen ana sawetara sprei kaya sampeyan, yen ora, kita ora bakal ngalahake gerombolan, dudu Napoleon, dudu Hitler.
        1. +8
          26 May 2014
          Miturut logika sampeyan, apa sing kudu ditindakake karo wong Jerman?
        2. + 15
          26 May 2014
          Kutipan saka Gorko
          Memori sampeyan cendhak, sampeyan lali carane dheweke mateni wong Rusia

          Mikir maneh dhewe ing 94-96. Sepira sampeyan tresna marang Yeltsian Rusia? Nalika iku pancene isin sing kita dipimpin dening apparatchik party mabuk karo inclinations saka sudagar rusak. Lan sajrone pesta pora Rusia, luwih akeh sing tiwas amarga tumindak cidra pimpinan pimpinan ing saindenging tilas USSR, kalebu wilayah Federasi Rusia.
        3. + 25
          26 May 2014
          GORKO
          Lan apa sing sampeyan kurban? Mateni yuta nokhchi? Lan apa, ana donya bakal langsung teka? Aku, kaya sanak-sedulurmu, uga ora seneng karo Ramzan, nanging kita kudu menehi hak, dheweke migunani kanggo Rusia, lan apik banget yen kita nyewa dheweke.

          Lan babagan penyimpangan sejarah sampeyan - apa sampeyan ngerti yen Rusia wis dadi negara multinasional wiwit jaman Horde? Apa sampeyan ngerti apa massa ageng Tatar tindak menyang layanan saka pangeran Russian? Padha malah perang bahu menyang pundhak karo kita ing lapangan Kulikovo. Ivan the Terrible duweni getih Genghisid. Ing tentara Rusia, sing njupuk Kazan, luwih akeh Tatar tinimbang ing tentara multi-suku sing dibentuk dening Tatar sing nelukake Kazan sadurungé. Ing abad XIX, tsars kita ora ragu-ragu kanggo njupuk ing layanan saka mungsuh - padha Chechens, Dagestanis, Circassians, sanajan padha duwe getih Russian ing tangan. Ya, apa sing kudu diomongake - ing abad kaping 18, kita njupuk Cossacks menyang sebe, sing, bebarengan karo Polandia, banjur karo Krymchaks, banjur, peduli, pungkasane, karo Swedia cukup sukses ngrampok tanah kita. Lan ing wektu sing padha ngwutahake getih Rusia, kaya ora luwih saka Chechens. Iki mengko, nalika padha bridled lan combed. apamaneh karo sisir sing landhep banget padha dadi abdine tanah air, lan sakdurunge.... Coba pikiren sapa sing kok arani murah.... Yen panemumu menang ing negara kita, kita ora bakal bisa mbangun kaya ngono. negara gedhe...
        4. + 17
          26 May 2014
          Nalika aku isih cilik, kita padha gelut ing pekarangan lan minangka aturan banjur dadi kanca paling apik utamane yen loro-lorone entuk bener.
        5. gadik
          +1
          26 May 2014
          bener ngomong +
        6. +1
          27 May 2014
          Mbokmenawa, sampeyan durung tau krungu apa iku V E L I K O D U S I E.
          Ora nggumunake. Sawise kabeh, iki minangka fitur saka karakter Rusia.
        7. +5
          27 May 2014
          muspra, pracaya kula, perang Rusia wis rampung akeh ing Kaukasus, uga, kene kita ora duwe hak kanggo ngadili. sing kudu dilalekake. Lan aku durung weruh luwih akeh patriot Rusia tinimbang ing Chechnya, lan iki jujur
        8. 0
          27 May 2014
          Ora ana sing bisa diajak ngomong karo sampeyan. Kanthi kawruh babagan basa Rusia, siji kudu isin kanggo katon ing forum, lan malah luwih kanggo komunikasi. Apa sampeyan tau sinau basa ing sekolah?
        9. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        27 May 2014
        iku bakal luwih apik yen padha njupuk karo wong-wong mau ing paket saka jatah NATO
      4. 0
        27 May 2014
        Saka pupuk kasebut, setan bakal tuwuh ... ngguyu
    2. + 39
      26 May 2014
      Akeh wong Chechen sing manggon ing Ukraina. Suwene aku bisa nulis. Aku duwe kanca Chechen sing manggon ing Donetsk. Dheweke manggon ing saindenging jagad. Dadi, kepiye yen wong Tionghoa nyerang?
      1. + 23
        26 May 2014
        Implementasine pembebasan wartawan 100% entuk manfaat. Paling kamungkinan, Ramzan nggawe tawaran sing kalebu tebusan lan kemungkinan kacilakan lan ilang karakter individu junta yen ora gelem.
        Kanthi asu ajag, sampeyan mung bisa ngomong karo serigala, yen ora, dheweke ora ngerti. Kene kita ngomong karo wong-wong mau. Lan kita mung bisa ngerteni manawa wektu sopan santun wis rampung. Donya maneh mung ngerteni kekuwatan lan rasa wedi, lan diplomasi mung kanggo nutupi serangan sing bakal teka. Wayahe serigala..
        1. +1
          26 May 2014
          elmi
          Aku mikir sampeyan salah. Ora ana pitakonan babagan tebusan. Ya, lan ngadili dhewe - sing Chechens teka karo koper dhuwit lan takon sing baksheesh kanggo wartawan Russian? Nanging yen sampeyan ora njupuk, banjur kita bakal Cut sampeyan? Wah lucu, jujur ​​wae. Apa sampeyan pancen ora cocog karo kasunyatan? Sanajan ancaman kasebut diumumake (lan mesthi nyuworo), mula kabeh ditutupi, lan ing kerangka etika diplomatik.
          1. +4
            26 May 2014
            eseman
            Coba bayangna kaya sing dikarepake, apa aku kandha nèk tebusané?
            Dikandhakake
            Kutipan saka elmy
            Paling kamungkinan Ramzan nggawe tawaran sing kalebu tebusan lan kemungkinan kacilakan lan ilang karakter individu junta yen ora gelem.

            Apa ana ancaman utawa ora, kita durung ditakdirake kanggo ngerteni. Apa sampeyan mikir yen dheweke dibebasake kanggo tembung sing ayu?Basa diplomasi?Kok ora langsung dirilis, sawise negosiasi diplomatik? , ora, kayane sampeyan ora nyambung karo kasunyatan. Kanthi asu ajag, sampeyan mung bisa ngomong karo serigala, yen ora, dheweke ora ngerti. Kene kita ngomong karo wong-wong mau.
            Donya maneh mung ngerteni kekuwatan lan rasa wedi, lan diplomasi mung kanggo nutupi serangan sing bakal teka.
            Sawise Crimea, Ramzan Kadyrov ujar manawa kanggo pisanan kita rumangsa bangga dadi Rusia. Iki worth a lot, diwenehi pengalaman sadurunge kita sesambetan lan tragedi saka wong loro - Russian lan Chechen. Lan saiki Kadyrov ngeculake wartawan Rusia. Biaya luwih, amarga iki ora tembung maneh. Iki minangka tumindak.
    3. + 17
      26 May 2014
      Kutipan saka Nayhas
      Dadi batalyon Vostok wis ana ing Donetsk ... Kok kaget ... Lagi ngaso ing Akhmetov ..

      Nanging, ana ...
      1. +9
        26 May 2014
        Aku seneng yen wong Ceko ora dipajang. Para milisi ngadeg, lan iki ana ing mburine, kanthi sopan .... hi
      2. Admin 54
        +5
        26 May 2014
        Inggih cah lanang! Perlu kanggo kabeh peternakan kolektif kanggo "nyisir" metu. piye maneh? amarga kita overgrown karo sembarang infèksi.
      3. Nikita_Pilot
        0
        27 May 2014
        Nanging, ana uga akeh wong Rusia.
    4. VaranG42
      +6
      26 May 2014
      Aku mikir yen iki kabeh pasukan udhara sing padha saka Ossetia Kidul, dheweke wis suwe ana, sanajan sapa ngerti ..
      1. +5
        26 May 2014
        Aku mikir yen iki kabeh pasukan udhara sing padha saka Ossetia Kidul, dheweke wis suwe ana, sanajan sapa ngerti ..

        Utawa saka Abkhazia.
    5. +6
      26 May 2014
      Iki dudu "Vostok" ing papan istirahat Akhmetov, nanging "ngaso" Akhmetov. Batalyon "Timur kerja !!!!. Dadi saiki Akhmetov ora ana ing ngendi wae," langkah menyang sisih (ing mburi pager omah gedhong) dianggep minangka uwal. Lan uwal, miturut angger-anggering jaman perang, dihukum dening ....., sing bener - dening eksekusi ing titik.
    6. + 28
      26 May 2014
      Nayhas
      Batalyon Chechnya "Vostok" dibubarake cukup suwe. Jeneng sing padha diwenehi kanggo pambentukan Novorossia, sing ora ana Chechen siji. Lan ing foto, paling kamungkinan Ossetia - ana bab rolas sukarelawan menyang Ukraina. Ketoke, ora ana Nokhchi ing Ukraina. Mung wae, media Ukraina, amarga ora bisa nerangake sebabe pasukan reguler lan geng Bandera nyuwek sawetara milisi bersenjata lan kurang bersenjata - Rusia lan Ukrainia anti-fasis, wiwit metu. Crita babagan Ceko sing ora bisa dikalahake asring ditiru dening UkroSMI, mula dheweke yakin. :)))
      Lan Ramzan iku wong lanang. Kanthi kawicaksanan kasebut, dheweke ora mung nulungi kita, dheweke nggawe wong Chechen nganti nyatane yen Rusia dadi duweke .... Terus terang, sayang banget yen ora ana wong Chechen ing Ukraina - yen kita bebarengan karo wong-wong mau bakal nyepak bokong wong liya. , bebarengan ngusapi yushka saka irung sing rusak, iki bakal nduweni peran gedhe kanggo mikir maneh sikap marang Rusia, utamane dening wong Chechen dhewe. Lan iki penting banget.
      Inggih, kanggo wartawan ... :))) provokator Ukrainia saka SBU, sing ngatur set-up, sing kudu wis kicked metu saka layanan kanggo clumsiness karya (paling ora kanggo kasunyatan sing nomer serial). saka MANPADS Polandia "Grom" ditampilake), dheweke dhewe ora ngerti apa sing kudu ditindakake ... . diakoni "saka ngendi kayu bakar kasebut asale"), para provokator dhewe ora ngerti carane metu saka provokasi dhewe ... Inggih, ana alesan kasebut - padha nyerah marang Ramzanych Dhewe ... kayane ora nyerang. kaya sadurunge sawetara wong Rusia .... Deshshshovki ...
      1. +5
        26 May 2014
        Kutipan saka: eseman
        Murah...


        apa "revolusi" - kuwi lan "Dzerzhinsky" !!!

        ya
    7. +5
      26 May 2014
      Iki sisih wétan liyane, batalyon Chechen ing sisih wétan dibubarake ing taun 2008. Kadyrov duwe wong dhewe, nanging padha dadi Kementerian Dalam Negeri. Strelkov ujar manawa ana wong Chechen, nanging dheweke ora duwe sawetara.
  2. -24
    26 May 2014
    Ya ... Ramzan menyang Kremlin, lan Stalin 2.0 wis siyap
    1. + 34
      26 May 2014
      Quote: Gavril
      Ya ... Ramzan menyang Kremlin, lan Stalin 2.0 wis siyap


      Napa menyang Kremlin, kanggo wiwitan, aku suggest ngirim Ramzan Akhmetovich menyang Dewan Keamanan PBB, kanggo mbantu Churkin !!!
    2. -23
      26 May 2014
      Aku ora mikir yen ing Kremlin, nanging ing tembok Kremlin kanggo njaga Rusia, tengen.
      1. + 14
        26 May 2014
        Ramzan bakal disewa setaun ing kuthaku kanggo dadi walikota. Aku bakal langsung ana dhuwit kanggo dalan lan lampu.
      2. Komentar wis dibusak.
    3. +8
      26 May 2014
      Quote: Gavril
      Ya ... Ramzan menyang Kremlin, lan Stalin 2.0 wis siyap

      Kanggo bungah, cipratan kenek sirah?!
    4. + 13
      26 May 2014
      Quote: Gavril
      Ya ... Ramzan menyang Kremlin, lan Stalin 2.0 wis siyap

      Dheweke ngancam bakal dadi warga Ukraina, kanthi partisipasi ing pemilihan presiden anyar. Lan padha ora setuju - kanggo nggawe Ukraina bagéan saka Republik Chechen ing Federasi Rusia. Dheweke ora nganti Kremlin saiki. Ana akeh sing kudu ditindakake.
    5. +1
      28 May 2014
      ora bakal tekan Stalin
  3. +5
    26 May 2014
    Sing utama yaiku RESULT.
    Kita bakal sinau babagan cara negosiasi, nanging ora saiki.
  4. +6
    26 May 2014
    Quote: Gavril
    Ya ... Ramzan menyang Kremlin, lan Stalin 2.0 wis siyap

    Gusti mberkahi!!!!
  5. dmb
    -14
    26 May 2014
    Ah, Roman. Bandit lan pembunuh, kang rama temen maujud ing wektu sing dening defecting kanggo camp liyane, kang wis ora mung luwih kasempatan kanggo urip, nanging uga kanggo nampa deviden amba, bubar wis presented minangka meh warga Rusia. Dheweke iku asu ajag, dudu asu ajag, lan, bebarengan karo asu ajag ing saubengé, bakal ngiyanati Rusia nalika cocog karo dheweke. (Aku ora ngomong babagan Chechen ing umum, nanging babagan Kadyrov lan pak). Minangka kanggo "pahlawan" dirilis dening wong, sing kesah kanggo kasunyatan goreng sing ndadekake iku bisa kanggo nggawe dhuwit, ngandika metu. Aku ora bakal mbaleni. Ayo kula mung ngelingake yen dheweke ora beda karo Masyuk lan Politkovskaya lan Babitsky.
    1. + 32
      26 May 2014
      Aku ora nyoba mbenerake Kadyrov, nanging ana akeh perwira sing uga ora ngadeg ing upacara sanajan karo populasi sipil nalika perang karo bandit. Ana uga wong Rusia sing lunga menyang sisih bandit, nanging ing wektu sing padha seneng ngormati saka wong-wong mau (gumantung saka kaluwihan). Iki perang, lan nalika wong-wong sing lagi perang teka ing sisih sampeyan, iku apik. Lan luwih becik tikel loro nalika wong-wong iki nebus kesalahane kanthi tumindak sing apik. Kang kita ndeleng ing kasus iki.

      Dheweke bakal nglawan Rusia lan bangsane, panggonane bakal ana ing jejere kabeh pimpinan bandit Chechen.
      1. + 13
        26 May 2014
        Gampang banget, wong Chechen lan umume wong liya karo kita, amarga kita minangka wong sing paling keren ing bal kurang ajar iki lan mulane kita ngrebut kaping enem saka planet iki. Negara sing mabuk, bandit lan pelacur sing ana ing taun 90-an ora bisa nglumpukake sapa wae. Aku ora mung ngelingi Chechnya, nanging uga referendum ing Tatarstan, walikota Novosibirsk, sing nuntut pemisahan Siberia saka Federasi Rusia, lan liya-liyane. . Separatisme ngrembaka ing endi wae lan omong kosong sing padha kaya ing Chechnya bisa uga ana ing papan liya. Saiki iki ora kedadeyan lan iki minangka manfaat utama PDB. Sing perlu kanggo ngindhari masalah karo bangsa liya mung kudu kuwat. Lan kanggo Ramzan, VVP minangka brahala, panutan, lan bekti marang dheweke, aku kelingan yen dheweke perang nglawan kita, nanging nyatane yen ora amarga bapake, Chechnya ora bakal bali, lan perang bakal. isih arep ana. Ora njupuk ing sudhut sapisan sasi, nanging kayata karo artileri lan aviation. Apa sing ana, sampeyan bisa seneng-seneng ing jaman kepungkur, nanging sampeyan bisa ndeleng masa depan. Aku ora nglawan ekstasi saka Kadyrov, nanging aku ora ragu babagan pengabdian marang Federasi Rusia lan Putin, ora kaya akeh oligarki, pejabat lan intelektual Rusia.
    2. + 33
      26 May 2014
      Ah, Roman. Bandit lan pembunuh, kang rama temen maujud ing wektu sing dening defecting kanggo camp liyane, kang wis ora mung luwih kasempatan kanggo urip, nanging uga kanggo nampa deviden amba, bubar wis presented minangka meh warga Rusia. Dheweke iku asu ajag, dudu asu ajag, lan, bebarengan karo asu ajag ing saubengé, bakal ngiyanati Rusia nalika cocog karo dheweke.
      Ya, sejatine, kita dudu bapake saiki ngrembug babagan jagad iki nganti awu. Lan tumindak tartamtu saka Ramzan dhewe. Kepiye sampeyan bisa nyimpulake saka tumindak kasebut yen dheweke bakal ngiyanati ing tembe, aku ora ngerti. Nanging saiki, dheweke dadi duweke kita.
      Babagan "pahlawan" sing dibebasake, sing lelungan kanggo fakta goreng sing bisa ngasilake dhuwit,
      Yen ora kanggo HEROES iki sing lelungan kanggo (fakta goreng), loro sampeyan lan kita kabeh mung bakal njupuk informasi saka ngendi kabeh iku apik lan apik.
      menehi kesempatan kanggo nyembelih rampokan
      Loro-lorone turner lan janitor mangkat kerja supaya (nggawe rampokan) kita kabeh gumantung ing rampokan lan aku ora weruh apa-apa pidana ing kene. hi
      1. +8
        26 May 2014
        Kutipan: Kazakh
        Ah, Roman. Bandit lan pembunuh, kang rama temen maujud ing wektu sing dening defecting kanggo camp liyane, kang wis ora mung luwih kasempatan kanggo urip, nanging uga kanggo nampa deviden amba, bubar wis presented minangka meh warga Rusia. Dheweke iku asu ajag, dudu asu ajag, lan, bebarengan karo asu ajag ing saubengé, bakal ngiyanati Rusia nalika cocog karo dheweke.
        Ya, sejatine, kita dudu bapake saiki ngrembug babagan jagad iki nganti awu. Lan tumindak tartamtu saka Ramzan dhewe. Kepiye sampeyan bisa nyimpulake saka tumindak kasebut yen dheweke bakal ngiyanati ing tembe, aku ora ngerti. Nanging saiki, dheweke dadi duweke kita.
        Babagan "pahlawan" sing dibebasake, sing lelungan kanggo fakta goreng sing bisa ngasilake dhuwit,
        Yen ora kanggo HEROES iki sing lelungan kanggo (fakta goreng), loro sampeyan lan kita kabeh mung bakal njupuk informasi saka ngendi kabeh iku apik lan apik.
        menehi kesempatan kanggo nyembelih rampokan
        Loro-lorone turner lan janitor mangkat kerja supaya (nggawe rampokan) kita kabeh gumantung ing rampokan lan aku ora weruh apa-apa pidana ing kene. hi


        Bener, ujare wong liya, aku bakal nyengkuyung.
      2. dmb
        -13
        26 May 2014
        Banjur kenapa Politkovskaya lan Babitsky nyebabake kita dikutuk? Nalika padha diwutahake lendhut marang wong-wong mau lan ngalembana para bandit, kita padha nesu, sanajan dheweke ngumumake kasunyatan nyata sing ditulis dening sunjar sing diajeni. Kasunyatane manawa para pamilik tartamtu mbayar kabeh dhuwit, lan dheweke nulis kabeh sing diwenehake para pamilik kasebut. Sesuk, yen nduweni bathi kanggo nyebut Strelkov dudu pahlawan, nanging algojo, dheweke bakal nindakake kanggo rampokan, amarga iki minangka inti saka profesine. Ngarep-arep bebener saka wong-wong mau pancen ora masuk akal kaya ngarepake welas asih saka buruh jagal kanggo sapi sing disembelih. Minangka kanggo ngiyanati Kadyrov, ngiyanati sapisan bisa kanggo ngiyanati kaping pindho. Utawa sampeyan nyoba kanggo gawe uwong yakin Ramzanchik iki inflamed karo katresnan kanggo Rusia ing umum lan Rusia ing tartamtu? Banjur aku njaluk sampeyan ngelingi prilaku lan statements babagan Kondopoga, Salsk lan Krasnodar.
        1. +4
          26 May 2014
          kabeh wong main game dhewe-dhewe! mung saiki sampeyan kudu bebarengan, Aku loro Kadyrov lan Putin ngerti iki!
        2. +9
          26 May 2014
          dmb
          Dmitry, sampeyan salah! ora
          1. Politkovskaya lan liya-liyane minangka wakil saka sekelompok liberal, sing leluhure wis ing taun 1905 ngucapake salam marang Jepang ing kamenangane. Ora ana owah-owahan. Lan iku ora tansah bab dhuwit, nanging bab b ... th mentality. Iki G.! Lan padha bangga iku.
          2. Sapa lan kapan Kadyrov ngiyanati? Perang ing Chechnya diluncurake dening antek Boba alkohol. Khasbulatov, Dudayev lan liya-liyane ora tuwuh ing kebon dhewe, nanging ditandur ing kono dening konduktor lan drummer "jauh-sighted". Lan, ing mratelakake panemume, pengkhianat negara padha bajingan ing seragam, dikirim conscripts sanalika sawise mesthi saka prajurit enom menyang neraka, ndamel tank menyang kutha lan didol plans kanggo tentara dhewe kanggo dhuwit. Kadyrov perang. Kabeh padha perang.
          Katon GDP - kahanan wis diganti radikal malih. Lan Kadyrov ora bodho kanggo ... nglawan angin. jancok! Inggih, kasunyatan sing cara kang ora standar - "sing sinau apa". Nanging makarya.
          3. PDB nggarap topik karo Crimea lan mandheg. Dheweke ora ngirim pasukan lan, miturut pendapatku, pancen bener. Ana akeh politik ing kana sing ora bisa dibalik. "Ngunggahake eroplanes lan bom Kyiv" kanthi dhukungan saka peralatan abot lan rudal taktis - ora ana sing bakal - dheweke bakal nggawe akeh mayit. Lan kanggo nggawa pasukan lan miwiti misahake crests saka crests iku tugas tanpa matur nuwun, padha bakal nampa mayit dhewe.
    3. +4
      26 May 2014
      Kutipan: dmb
      Ah, Roman. Bandit lan pembunuh, kang rama temen maujud ing wektu sing dening defecting kanggo camp liyane, kang wis ora mung luwih kasempatan kanggo urip, nanging uga kanggo nampa deviden amba, bubar wis presented minangka meh warga Rusia. Dheweke iku asu ajag, dudu asu ajag, lan, bebarengan karo asu ajag ing saubengé, bakal ngiyanati Rusia nalika cocog karo dheweke. (Aku ora ngomong babagan Chechen ing umum, nanging babagan Kadyrov lan pak). Minangka kanggo "pahlawan" dirilis dening wong, sing kesah kanggo kasunyatan goreng sing ndadekake iku bisa kanggo nggawe dhuwit, ngandika metu. Aku ora bakal mbaleni. Ayo kula mung ngelingake yen dheweke ora beda karo Masyuk lan Politkovskaya lan Babitsky.

      Oh carane sampeyan wis kegawa adoh. Sampeyan ora ngomong kanggo wong liya. Apa sampeyan bisa dadi sing pisanan ngiyanati? Apa sampeyan ngerti. Kadhangkala sampeyan kudu mikir sadurunge nulis apa wae, sampeyan bisa ndeleng kabeh sing ala, malah wartawan sing padha. Apa sampeyan tau mikir babagan iki?
      1. +4
        26 May 2014
        Elingi omong kosong sing ana ing sirah kita ing taun 90-an. Ing kene, yen sampeyan miwiti nggoleki pengkhianat, mula kita kabeh apik.
        Aku uga ora ngormati Kadyrov, nanging diwiwiti ing Ukraina, ing wiwitan aku bangga yen kita duwe Ramzan, nanging saiki aku mulai ngormati dheweke. Kita bebarengan, padha wedi karo kita, lan iki sing utama. Sing elinga mripat lawas metu.
      2. dmb
        +2
        26 May 2014
        Señor, ing masyarakat sing sopan iku ora biyasa nyodok. Aku duwe alesan kanggo ngomong babagan kemungkinan pengkhianatan Kadyrov, ora kaya sampeyan babagan aku. Amarga sampeyan ora duwe alesan kanggo nuduh aku ngejar kabeh wong. Sampeyan, senadyan kiriman, aku ora ngerti, lan mulane aku ora bisa ngomong apa-apa apik utawa ala bab sampeyan. Ngandharake sikap negatifku marang wong iki utawa wong kasebut, aku tansah mbantah iki. Aku mung bisa pengin sampeyan padha.
        1. +2
          26 May 2014
          dmb Ngandharake sikap negatifku marang wong iki utawa wong kasebut, aku tansah mbantah iki. Aku mung bisa pengin sampeyan padha
          Lan ing ngendi argumentasi sampeyan ndhukung versi pengkhianatan mangsa Ramzan?
          1. dmb
            0
            26 May 2014
            Kadyrov-papa pisanan ngulungaké negara kang dadi warga ing taun 1991, gabung karo rangking bandit dipimpin déning Dudayev. Ing pangkat kasebut, bapak lan putrane, sing wis gedhe, nganti taun 1999, lan "nyumurupi cahya" mung nalika dheweke ngerti yen negara wis mutusake ora guyon karo bandit maneh. Sadurungé iki, wong-wong mau ora mung ngadeg ing sisih, nanging uga njaluk dipatèni warga negara, lan ora mung militèr, nanging ing basis nasional. Banjur sakarone wiwit nyingkur para bandit kanthi tembung, nanging mung saka wong-wong sing ora ngerti kekuwatane lan ora duwe kekuwatan negara. Wong-wong sing ngakoni kekuwatane, senadyan kejahatan sing ditindakake, minangka "elit" Republik Chechen. Kabeh ing ndhuwur ora menehi alesan kanggo pracaya marang pakurmatan lan kesopanan Kadyrov. Miturut cara, sawetara owahan saka Chechens sing ora klebu ing "bandelita" terus bisa hard ing pangentukan minangka tukang prasaja, lan aku manawa ing pakurmatan.
            1. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          26 May 2014
          Kutipan: dmb
          Señor, ing masyarakat sing sopan iku ora biyasa nyodok. Aku duwe alesan kanggo ngomong babagan kemungkinan pengkhianatan Kadyrov, ora kaya sampeyan babagan aku. Amarga sampeyan ora duwe alesan kanggo nuduh aku ngejar kabeh wong. Sampeyan, senadyan kiriman, aku ora ngerti, lan mulane aku ora bisa ngomong apa-apa apik utawa ala bab sampeyan. Ngandharake sikap negatifku marang wong iki utawa wong kasebut, aku tansah mbantah iki. Aku mung bisa pengin sampeyan padha.

          Kaget kita. Nyritakake alasan sampeyan ngiyanati Kadyrov ing mangsa ngarep.
          Amarga aku ora duwe alesan kanggo nuduh sampeyan ngejek kabeh wong. Alasanku komentar sampeyan, waca kabeh sing sampeyan tulis ing ndhuwur. Apa alasan liyane sing sampeyan butuhake?
        3. 0
          26 May 2014
          Argumentasi..
          Aja lali sapa sing mateni bapake. Muga-muga sampeyan uga njupuk iki minangka argumentasi.
          Kanca gampang ilang, angel entuk.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. 0
          27 May 2014
          Kutipan: dmb
          Aku duwe alesan kanggo ngomong babagan kemungkinan ngiyanati Kadyrov,


          Dadi nuduhake alasan sampeyan! Nanging kita mung ndeleng pernyataan sing ora ana dhasar.
      3. NEMO7
        +3
        26 May 2014
        Kadyrovtsy ngalahake prajurit pasukan federal ing Chechnya (FOTO, VIDEO) http://yellowpress.ws/?public=5184
    4. +3
      26 May 2014
      Ayo ngliwati Chechen pisanan lan peran Akhmat - kene kita ngomong babagan Ramzan. Wong lanang iku tanpa wates pengabdian marang bapakne lan bakal ngetutake dheweke menyang ngendi wae, lan miturut pangandikane bakal nindakake kabeh. Maneh, kita ora bakal ngrembug kenapa Akhmat nggawe pilihan kasebut lan tumuju menyang Rusia - sing penting ing kene Ramzan ngetutake dheweke.

      Yen bapake isih urip, kita bakal ngomong babagan kasetyane marang Rusia, lan ora babagan kasetyane Ramzan, amarga jelas Ramzan bakal ngetutake dheweke ing endi wae. Kasunyatan bilih Akhmat dipatèni (lan dipatèni dening Wahhabi - mungsuh donya Rusia) minangka jaminan yen Ramzan bakal setya marang Rusia - ora bakal ngiyanati bapake.

      Aku elinga cuplikan saka patemon pisanan antarane VVP lan Ramzan sawise Rajapati Akhmat - Putin nyekeli Ramzan ulig dening tangan lan wuwus bab rama, sawise kang Ramzan nambah sing pilihan digawe dening wong Chechen iku pilihan sadar. Aku ora mung siji sing duwe perasaan yen ing wektu iku dheweke wis ngadopsi anak yatim piatu. Saben-saben Razman ngomong babagan Putin, pengabdian para putrane dirasakake ing pidato.

      Saka wawancara karo Ramzan ing 2006:

      Ana sawetara wong sing bisa diarani kanca sejatiku, Kadyrov terus. - Kita digawa bebarengan dening perang. Lan saiki aku bakal menehi uripku kanggo saben wong. Yen ana kangelan, aku tansah takon karo wong-wong mau. Presiden Rusia lan bapakku dadi kanca. Lan aku mung infanteri Putin. Dheweke minangka wong utama sing ndhukung kita ing wektu sing paling angel. Yen ora kanggo dheweke, aku ora ngerti apa sing bakal kedadeyan ... Lan saiki dheweke ora duwe wong sing luwih pengabdian tinimbang aku. Ora kanggo Kremlin, ora kanggo layanan khusus, nanging kanggo wong pribadi. Sawayah-wayah, aku bakal menehi uripku kanggo dheweke. Lan sak ora-orane wong Wahabi isih urip, aku percaya yen aku durung males bapakku. Nanging ora suwe ngenteni.


      Yen Ramzan pribadi duwe utang menyang Rusia, banjur bali lan karo kapentingan. Minangka salah siji saka comrades ngandika bab wong: "Ana plug ing saben tong minyak" - nang endi wae Ramzan nyoba kanggo migunani kanggo negara lan pribadi kanggo presiden, lan tansah siap kanggo sembarang undertakings. Kanthi latar mburi iki, kuciwane ndeleng kepiye dheweke isih bisa takon pitakon provokatif babagan masa lalu.

      Kutipan: DMB 1995
      Quote: Gavril
      Ya ... Ramzan menyang Kremlin, lan Stalin 2.0 wis siyap

      Gusti mberkahi!!!!


      Aku yakin yen kita bakal nemokake wong sing luwih pantes lan duwe kemampuan tinimbang Ramzan, sing kudu dipromosikan lan disiapake luwih dhisik. Nanging, aku uga ora nuduhake categoricalness wangkal komentar kapindho. Mbayangno pemilihan presiden sabanjure karo calon sing padha karo sing sadurunge (Putin, Zyuganov, Prokhorov, Zhirinovsky, Mironov), nanging karo Ramzan tinimbang Putin - sapa sing bakal dipilih?
    5. +1
      26 May 2014
      Ing wayahe, ndadekke keuntungan nyata kanggo Rusia.
    6. +3
      26 May 2014
      dmb
      Sampeyan ngerti, Dmitry, amarga aku ora seneng karo wartawan, aku ora bisa ngakoni yen dheweke nindakake tugas sing penting banget ing Ukraina saiki. Ing jaman saiki, pancen ana pulpen sing bisa dipadhakake karo bayonet. Mesthine, ora nyenengake kanggo nyebut dheweke pahlawan, nanging uga kudu mbayar pajeg. Lan aja mikir sing padha arep ana kanggo adonan. Kanggo golek goreng - ya, kanggo marem wani jurnalistik - ya. Kanggo dhuwit - ora. Aku mikir yen malah masyuk curvy saka Politkovskaya ora bisa kanggo dhuwit, utawa rodo, ora mung kanggo dhuwit - padha mungsuh ideologi kaya Novodvorskaya. Delengen, masyuk sing diwulangake kanca-kanca Chechen kanggo sawetara wektu kanggo "tresna marang Tanah Air" :)) metu maneh - uga, ora bisa ngrusak negara.
      Lan umume, sampeyan ndeleng, tanpa wartawan, perang informasi mung ora mungkin ...
      Lan kanggo Ramzan ... uga, bali ing abad XIX, Rusia rembugan karo bandit lan pembunuh ... iki kawicaksanan tradisional kita, ternyata ... Lan kabeh penolakan, aku kudu ngakoni - kadhangkala sampeyan kudu kanggo rembugan ... malah karo kuwi. Lan aku ora mikir. yen dheweke bakal ngiyanati - amarga ing kasus iki dheweke bakal kelangan kabeh. Dheweke urip mung amarga kita. Dheweke ora bakal lunga, dipakani ....
      1. dmb
        +3
        26 May 2014
        Vladimir. Nalika aku maca komentar sampeyan, aku sok-sok mikir (ora njupuk kanggo causticity). Sampeyan lan aku duwe persamaan sing meh mutlak ing penilaian revolusi, lan bedane mutlak ing jaman saiki. Ing mratelakake panemume, iki ora kelakon. Miturut wartawan. Aku kudu komunikasi karo wong-wong mau ing proyek. Saka kondhang ing tartamtu karo Sladkov. Kanggo kabeh pro-pemerintah saluran sing digunakake, dheweke lan karyane menehi inspirasi kanggo aku. Sayange, ana sawetara sing kaya dheweke. Lan siaran saka Chechnya pancen ngandika; kita lan padha; Lan dina iki, akeh spesialisasi ing rehashing informasi sing padha ing phrases padha, kang, maneh, ing mratelakake panemume, ora menehi gambar siji saka apa sing kedados lan umume propaganda clichés. Yen sampeyan wis ngeweruhi, posisi "fluktuasi bebarengan karo baris saka partai" utawa pemilik. Wartawan jujur, ing teori, mesthine kanggo ngevaluasi telpon Strelkov, lan malah ora Matter kang siji, nanging jujur. Lan iki meneng lan mung melu registrasi shelling. Minangka kanggo Kadyrov, Dadi ing yard ora 19, nanging 21. Ya, lan ing tanggal 19, iku ora dadi luwih persetujuan minangka dijupuk tawanan lan sangsoro saka panguwasa. Nanging ora ana ing sangisoré tsar, utawa ing sangisoré Bolshevik, Rusia ora nransfer kekuwatan marang bandit. Iki minangka prestasi sing diragukan ing jaman modern. Lan dheweke bakal ngiyanati, mesthine, mung yen dheweke yakin manawa ora bisa dikhianati.
        1. +1
          26 May 2014
          dmb
          Inggih, aku ora arep mbantah karo sampeyan ing kene .... amarga aku umume setuju.
          1. +7
            26 May 2014
            Aku kenalan.
            Aku bakal mangsuli mung siji tembung: sapa sing ngelingi sing lawas - sing mripat metu, sing lali lawas - loro.
            Sampeyan ora bisa lali lawas. Nanging uga kanggo nolak anyar ing gaya. Dakkandhani yen sampeyan ora nate ngganti kapercayan lan pandangan jagad ing urip sampeyan.
            Aku ora bakal pracaya.
            Ora ketompo carane ala Kadyrov 10 taun kepungkur, sing luwih penting yaiku saiki.

            Nanging kanggo ngangkat pitakonan lan curiga kabeh wong ... nuwun sewu, bodho. Dadi ora kaya sampeyan bisa tetep tanpa sekutu - tanpa sedulur.
            1. dmb
              +1
              26 May 2014
              Sampeyan ndeleng Roman (aku kira sampeyan ngomong karo aku). Aku ora pengin kelangan mripat loro. Anyar, apa bandit iki kuwasa?. Secara pribadi, sing anyar iki ora cocog karo aku lan ora cocog karo aku. Ing wektu sing padha, kewarganegaraan bandit pancen ora penting apa Kadyrov, Darkin utawa wong liya. Kekuwatan sing ngidini bandit bisa dadi bandit. Aku ora ngowahi pikiranku babagan iki. Maling tetep dadi maling, sanajan sampeyan nelpon manajer efektif kaping satus.
              1. 0
                27 May 2014
                Eh, Dmitry Mikhalych Dmitry Mikhalych, sampeyan ora nglindhungi ati. Dadi akeh racun! Dadi sawise kabeh, mabuk bisa kedadeyan.
                Ya, bisa dingerteni karo Kadyrov - sampeyan rumangsa ora seneng, nanging karo wong loro saka LifeNews iki. Sampeyan ora ngerti wong-wong mau, sampeyan ora mangan karo wong-wong mau ing cedhak Shali utawa Gudermes. Padha cukup enom. Siji bener ijo. Yagene, banjur, padha sembarangan lan in absentia "diturunake" mung amarga duwe Profesi? Konstantin Simonov favorit sampeyan uga dadi wartawan militer. Lan wong-wong iki (nganti kabukten liya) nindakake pakaryan kanthi jujur. Ing mratelakake panemume, wong lanang kaya Poddubny, Popov, Natanzon minangka wartawan militèr nyata lan, ing kasunyatan, ing ngarep (secara harfiah), ing perang informasi iki, padha Prajurit nyata, Prajurit Rusia. Nggunakake terminologi Kadyrov, infantri Putin.
                Muga-muga sampeyan ora lara amarga ora disengaja.
                1. 0
                  27 May 2014
                  Ya, bab maling lan bandit.

                  Dmitry Mikhailovich, takon ing wektu luang carane Frunze ngatur kanggo pacify Asia Tengah ing sasi lan ngedegake daya Soviet ana, senadyan oposisi aktif saka Inggris. Antarane tuan rumah Basmachi (bandit lan pembunuh), dheweke milih sing "tengen" lan diangkat dadi panyengkuyung pamrentah Soviet, lan dheweke wis melu nyekel lan ngrusak liyane. Dhèwèké wong lokal saka Bishkek lan ngerti adat lan adat istiadat ing kono.
                  Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?
                  Kabeh iki diarani seni politik.
                  "Principality" lan straightforwardness bisa lan ngidini "ora ngrusak" rekaman trek, nanging, minangka aturan, padha multiply shedding getih wong liya. Apa sing ditindakake Putin ing Chechnya kanthi skala sejarah minangka seni lan prestasi paling gedhe. Ing basane kanca-kanca Tionghoa, "guru jinak macan", sing wis suwe dilestarekake dening Anglo-Saxon.
  6. + 21
    26 May 2014
    The Caucasian Shepherd Dog utawa Wolf ing layanan saka Beruang Rusia dudu sing utama, sing penting yaiku para wartawan bebas. Matur nuwun Kadyrov!!!)))
  7. + 18
    26 May 2014
    Tumindak kasebut ngganti citra Republik Chechen dadi luwih apik!
    1. +2
      26 May 2014
      Dheweke ngganti gambar, nanging dudu inti ...
    2. Komentar wis dibusak.
  8. + 10
    26 May 2014
    Ramadhan iku Obudsman anyar???
    1. Ham
      +3
      26 May 2014
      Lan kenapa ora? Kepala negara kaiket karo kabeh perjanjian karo OSCE lan perjanjian "demokratis" liyane, ora kaya dheweke, Kepala Republik Chechnya ora peduli karo kabeh wong sing ngomong saka Jenewa lan barat liar, kaya dheweke. kepengin lan bisa, lan mekso levers, lan asil penting, nuwun, iku bakal banget awal kanggo Booth.
    2. +2
      26 May 2014
      Kutipan: Rostov
      Ramadhan iku Obudsman anyar???

      Dheweke bakal katon apik ing peran iki. Aku yakin babagan iki. Ana sawetara wong sing gelem nglanggar hak-hak wong Rusia.
  9. +6
    26 May 2014
    asil penting, wong lanang wis ing ngarep, nanging carane lan sing nindakake iku kabeh padha kanggo kula.
  10. +4
    26 May 2014
    Kutipan: Rostov
    Ramadhan iku Obudsman anyar???

    Ing kene disematake ing wayah esuk. Nanging uga rampung, solves masalah
  11. +5
    26 May 2014
    Yen ana sing ngarep-arep yen masalah karo wartawan junta sing dicekel Gestapo bakal dirampungake ing bidang hukum internasional ing tingkat, paling ora, konsulat, sampeyan salah ... Hak dilanggar dening amers, nanging sampeyan kudu nylametake wong, dadi pilih ...
  12. + 26
    26 May 2014
    Ya .. Kadyrov duwe masa lalu sing angel, nanging apa wong Chechen sing disalahake kanggo pembantaian ??? Yeltsin lan kanca-kancane nyerahake Chechnya ... bersenjata. Apa sampeyan mikir wong Ceko dhewe pengin perang, nanging ngerti yen dheweke bakal dirusak !!
    Sampeyan bisa ngomong ala babagan Ramzan kaya sing dikarepake, nanging saiki dheweke ora nglilani akeh getih sing diwutahake ... ngyakinake Tatar .. ora ngidini wartawan dipateni .. dheweke bakal nggawa keuntungan luwih akeh kanggo Rusia ..
    1. +7
      26 May 2014
      Apa sampeyan ngerti apa wewenang sing diduweni ing Chechnya? Dheweke minangka pimpinan sing ora bisa dibantah.
      1. usaha
        0
        26 May 2014
        Hamul "Apa sampeyan ngerti apa wewenang sing ana ing Chechnya? - iku pimpinan sing ora bisa dibantah." Dheweke duwe wewenang ing Chechnya, kaya Stalin ing USSR!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. -1
      26 May 2014
      Kutipan saka Dave36
      Ya .. Kadyrov duwe masa lalu sing angel, nanging apa wong Chechen sing disalahake kanggo pembantaian ??? Yeltsin lan kanca-kancane nyerahake Chechnya ... bersenjata. Apa sampeyan mikir wong Ceko dhewe pengin perang, nanging ngerti yen dheweke bakal dirusak !!

      Kaya biasane: kulawarga lan sekolah sing kudu disalahake, nanging kasunyatan manawa wong Chechen sing ora sopan mateni atusan ewu wong Rusia sing ora salah! Sawise kabeh, dheweke ngeculake loro wartawan (utawa bisa uga ora ana?) - supaya "feat" iki sampeyan bisa ngilangi atusan ewu mayit Rusia.
  13. +1
    26 May 2014
    Sapa sing ngerti, lan sapa sing dadi tahanan katelu, miturut video kasebut?
    1. +3
      26 May 2014
      Sapa sing ngerti, lan sapa sing dadi tahanan katelu, miturut video kasebut?

      Yen sampeyan ngomong babagan panangkepan wartawan, sing nomer telu yaiku penduduk lokal Kramatorsk, sing mlaku menyang garasi nganggo sandal lan teka ing kono kanthi ora sengaja. Miturut cara, dheweke dibebasake meh langsung.
    2. Komentar wis dibusak.
  14. + 46
    26 May 2014
    Aku ngomong ing kene karo siji Maidan saka Kiev - Aku kudu ngomong sing komunikasi uga. Dadi dheweke nggawa aku macem-macem, lan dakkandhani, nanging ayo menehi kasunyatan - dheweke mikir lan ujar ayo.
    Aku nyritakake kasunyatane - sanalika dheweke ngerti yen kasunyatane ora trep, dheweke langsung pindhah. Lan aku nyadari yen aku ora bisa mbuktekake apa-apa marang dheweke, kanthi cara apa wae. Dadi aku menehi saran supaya kita ndeleng kasunyatan -
    Wartawan kejiret saka pelanggaran hukum - Fact
    Ora ana sing bisa mutusake apa-apa - Fact
    Kadyrov (paling ora versi resmi) ditarik metu saka Rusia - Fact.

    Kita wis ngenteni nganti pirang-pirang taun supaya kedadeyan kasebut - Rusia ngalami masalah lan Negara nylametake dheweke.
    Lan iki kedados - Kadyrov - pejabat negara lan personifies negara ing salah siji cara utawa liyane.
    Lan Federasi Rusia nylametake wargane.

    Lan iku pleases. Lan iki kasunyatan!
    1. +3
      26 May 2014
      Kepiye carane dadi pilot sing "ngoyak" ing negara-negara kanggo perdagangan narkoba? Lan warga Bout minangka pengusaha Rusia sing dijatuhi hukuman penjara 2012 taun ing Amerika Serikat ing 25 amarga duwe niat ilegal nindakake perdagangan senjata lan ndhukung terorisme. Carane dadi karo wong-wong mau?
      Kene, paling kamungkinan, kasunyatan iku salah siji saka wartawan ora mung native saka kutha Grozny, nanging uga paling kamungkinan leluhur Chechens.
    2. +2
      26 May 2014
      Aku ora mikir aku yakin yen Putin wis takon, dheweke bakal nglilani dheweke luwih cepet (mung aja takon metu saka tangan), lan Kadyrov ing kasus iki, uga rampung!
  15. -20
    26 May 2014
    Lan apa sebabe bungah? Kanca-kancane bakal dadi irung saiki, amarga ternyata Putin ora bisa, lan Kadyrov bisa? Tanpa guna anggone nguwasani panguwasa, mula sira bakal ngepung woh ara!
    1. kombat58
      +5
      26 May 2014
      Kok repot. Lha opo wae, angger uwong nindakake KEBAIKAN!
      Mergo iki.
    2. 0
      26 May 2014
      Kutipan saka jagdpanzer
      Lan apa sebabe bungah? Kanca-kancane bakal dadi irung saiki, amarga ternyata Putin ora bisa, lan Kadyrov bisa? Tanpa guna anggone nguwasani panguwasa, mula sira bakal ngepung woh ara!


      Putin bisa nyepelekake Kadyrov, mula saiki Kadyrov, luwih akeh tinimbang wong Rusia, nyuwek tenggorokan kanggo Rusia.
      1. -2
        26 May 2014
        Ya, pira asu ajag ora mangan ... Apa sampeyan mikir yen dheweke dadi patriot? ngguyu
  16. +7
    26 May 2014
    Kadyrov urip suwene Putin butuh .. aja lali babagan iki ..
    1. Komentar wis dibusak.
  17. + 10
    26 May 2014
    Iki carane donya wis diganti, yen basa Nakh dadi luwih ramah tinimbang basa ing "basa Ukraina".
  18. necha265
    +5
    26 May 2014
    The junta dhewe teka karo aturan game karo Rusia, sawise exhortations dawa kanggo "teka pikiran sehat" kita diadopsi aturan sing! Punika asil! seneng )))!! Iku ayu kanggo menang bakat iki !!! wassat
  19. +6
    26 May 2014
    Inggih Ramzan Kadyrov, stands kuwat kanggo RUSSIA lan presiden kita. apik prajurit
  20. explorer
    +9
    26 May 2014
    "Ora ketompo carane akeh wong sing sampeyan mateni, sing penting carane sampeyan bisa rukun karo sing isih urip."

    lan negara kudu bener mbuwang kabisan wargane, kalebu ngirim menyang kapentingane upaya warga kasebut njaba. . nglirik
  21. +3
    26 May 2014
    Lelucon babagan topik ...
    Kyiv. Ing kantor SBU, Lyashko lan Yarosh interogasi wartawan LifeNews.
    Lawang mbukak karo bang, Kadyrov lumebu ing kamar karo bedhil mesin ing Pundhak. Delengen lan alamat wartawan:
    - Klumpukne wong lanang. Kita mulih...
    Lyashko gumun:
    - Lan apa sing bakal ana karo kita? ..
    - Sampeyan dudu prajurit, mula aku melas amarga peluru ing sampeyan. Lan Al Qur'an ora ngandhani aku supaya ndemek fagots nganggo tanganku ... - Ramzan kanthi tenang nerangake marang dheweke.
    - Dadi anggur ora fag ... - Lyashko, emboldened, nuding driji ing tengen-winger, sing wis nguripake bulak bebarengan.
    Ramzan meneng nyawang Yarosh kanthi pitakon.
    - Ojo nggugu yogo, shanovny...!!! - dheweke cepet-cepet ngguyu, ngrangkul lan ngambung Lyashko:
    1. +3
      26 May 2014
      Kelas - maidan kanggo aku ing anekdot iki sing aku disalin lan dikirim wrote "Sampeyan ora anekdot lucu" - nanging aku seneng
  22. +1
    26 May 2014
    Ya, apa sing arep dibahas. Yen batalyon saka dinas keamanan kepala Chechnya saiki ing sisih kidul-wétan, iku ora supaya gampang kanggo Ukrainians asor Novorossia, ora ketompo carane akeh padha kudu scurry kanggo Lvov, ninggalake kabeh konco.
    1. +1
      26 May 2014
      batalyon saka dinas keamanan saka kepala Chechnya saiki ing South-East
      Batalyon "Vostok" ing sisih kidul-wétan. Siji ngetutake saka liyane ...
  23. Roshchin
    +3
    26 May 2014
    Apa infanteri Putin Kadyrov duwe pangkat militer resmi?
    1. 0
      26 May 2014
      yen memori serves - Mayor Jenderal Kamentrian Dalam Negeri
    2. 0
      26 May 2014
      Kutipan: Roshchin
      Apa infanteri Putin Kadyrov duwe pangkat militer resmi?

      Polisi Mayor Jenderal.
  24. +2
    26 May 2014
    Bener!
    Bakal menarik kanggo ndeleng carane gopota buta huruf saka "sektor" bakal nglawan paman Chechen diwasa (dites ing pertempuran kutha lan partisanship) ??? ngguyu
    Aku mesthi ndhukung Ramzanchik!!!
  25. +5
    26 May 2014
    Kaya ing film: Lavrov minangka polisi sing apik Ramzan minangka polisi sing ala, lan katon, kerjane!
  26. +5
    26 May 2014
    Iku banget mangu sing padha perang ing South-East tanpa Chechens. Iku ora kanggo apa-apa sing Ukrainians ora pindhah ing serangan lan painfully pinter kanggo defend piyambak.
  27. -5
    26 May 2014
    Aku ora peduli karo patriotisme sampeyan .. Dheweke mateni prajurit kita lan sampeyan mbengok Urrya .. Ya, sanajan sampeyan mikir babagan iki, dheweke ora bakal mandheg dadi pembunuh.
    1. +8
      26 May 2014
      Kaya diterangake dening kaya. Punika dikenal sing Slovaks perang nglawan USSR kanggo Wehrmacht nalika Perang Donya II. Nanging, iki ora nyegah partisans kita, kanthi bantuan agitation, kanggo menang menyang sisih. Ing kasus apa wae, ana getih ing tangane, nanging ing sawetara kasus padha liwati kabeh unit. Apa sampeyan mikir: kepiye carane eksekusi paling ora sawetara prajurit ing kahanan sing angel iki duwe pengaruh?
      Kahanan ing Chechnya meh padha karo saiki ing Donbass:
      Para wadya balane perang alon-alon - para separatis nduweni semangat kang dhuwur.
      Pasukan nyerang wilayah pemukiman - militan kalebu warga sipil
      Mung pasukan khusus (pengintaian, lan liya-liyane) bisa ditindakake kanthi efektif - warga sipil mblokir dalan
      ing wiwitan konflik, meh kabeh padha. Senajan mengko Wahhabi lan mercenary manca (yaiku, dudu ideologis) tindak menyang Chechnya, lan Nazi tumindak marang milisi ing Donbass - iki mung prabédan dhasar.
      Strelkov, umpamane, uga duwe getih ing tangane, amarga ora bisa nyaring batalyon campuran saka sayap tengen lan tentara. Upaminipun (impen sing dikarepake) pasukan moderat teka ing Ukraina, sing bakal fokus ing jagad multipolar. Lan ayo ngomong sawetara bagéan saka Rusia Anyar bakal nindakake teror, lan wilayah iki bakal kalebu ing salah siji cara utawa liyane ing Ukraina, banjur Gubarev, Strelkov lan liyane bakal, ing mratelakake panemume, a) liquidated, b) dipenjara? Utawa kudu pamaréntah Ukraina isih bisa karo panguwasa anyar ing Lugansk lan Donetsk?
      Satus ewu komentar wis ragu-ragu ing saben thread babagan "kadyr ala". mbenerake.
    2. IGS
      +2
      26 May 2014
      Apa Jerman uga kudu dicekik? Padha nindakake kekejeman Luwih akeh lan, kanthi cara, ing tanah kita, lan ora dhewe. Utawa agama liberal ora ngidini bab kuwi kanggo malah mikir bab. Iki Eropah gedhe. wassat
  28. -1
    26 May 2014
    Iku mangu sing ing Novorossia padha perang tanpa Chechens. Iku ora kanggo apa-apa sing Ukrainians ora seneng kanggo pindhah ing serangan, lan milisi mbela piyambak banget pinter.
  29. +7
    26 May 2014
    Kepemimpinan kita wicaksana, nggunakake kahanan kanthi maksimal, nyetak poin ing arena kabijakan manca lan ing sadawane dalan kanggo ngrampungake sawetara masalah internal, utamane, rehabilitasi "jeneng apik" saka wong Chechen, yen ora, padha duwe ala. gambar ... Iku tengen - kanggo remet kabeh metu saka kahanan saiki, iki wicaksana ... Nanging apa memori short wong duwe ... Apa muji Kadyrov, apa super-warriors Chechens ... Ya, kuwat, wong lanang agresif, nanging iki kuwalitas saka sembarang wong normal ... 90s kena pengaruh saben wong beda , wong wis apa-apa kanggo ngelingi, lan wong ora pengin lali ... Dheweke wis nulis kene - Chechens padha ora disalahake kanggo ontran-ontran ... Aku ora bakal menehi referensi sembarang, Quote angkara. babad 91-94 ing wilayah Kaukasus Lor lan ngelingake sing balunge slabs paving ing Grozny ngapusi ing, akeh ora perlu iki ... Lan iki dingerteni, tentrem lan kasepen apik ... Mugi Ramzan ing leash cendhak , lan aku setuju, saiki dheweke nindakake lan ujar sing bener, nanging lagu-lagu pujian sing ditujokake marang dheweke ...
  30. +3
    26 May 2014
    Kutipan: Slav
    lan kanggo ngelingake balung kang slabs paving ing Grozny ngapusi, akeh ora perlu iku
    sing bakal ngelingi mripat lawas metu lan sing bakal lali sing .. Sampeyan katon ing rong puluh taun padha bakal nulis sing iku pahlawan Rusia, jawata wani, etc. Inggih, Gusti Allah mberkahi, tangane kebak getih, siji ara.
  31. +6
    26 May 2014
    Aku bakal ngomong dhewe, yen Chechen sumpah kekancan karo sampeyan, banjur iki ing salawas-lawase. Iku wektu kanggo lali dendam Kaukasia lawas, lan appreciate ing tumindak. Matur nuwun Ramadhan!
    1. +5
      26 May 2014
      Hehe... Iki saiki diarani murka Kaukasia lawas.... Kayane wong wadon padha ngelus-elus ajiné... Leres, sampeyan kudu ngapresiasi tumindak sampeyan. Lan aja ngiyanati memori sing kepungkur. Toleransi metokake woh, alon nanging mesthi Conchita nembus negara kita ... Brzezinski dikutuk ...
      1. +1
        28 May 2014
        Brzezinski minangka lambang Russophobia, ora pantes dikutuk. Kayane Joe sing angel dipahami, muga-muga sampeyan ngerti. Aku bakal ngomong babagan "pelanggaran", leluhurku saka Terek Cossacks, iki wis suwe banget. Impen kabeh politisi Negara multinasional iku nat. minoritas nganggep awake dhewe dadi bagean saka Negara ... biaya kabeh !!! Yen sampeyan ngerti carane nggawe kesimpulan sing bener, sampeyan bakal ngerti aku. Ikhlas.
  32. -14
    26 May 2014
    Gusti bloggers. Kabeh wis bajingan munggah ing situs iki! Ing ngendi para komisioner memuji Kadyrov lan, ing dasi Putin, banjur komentar kasebut ora "MINUS" kanthi cara apa wae! Lan ing ngendi panemune pancen diajukake, mula komentar kasebut ora "PLUS"! Iku cukup, aku "nandang gerah" dening karya hack purposeful saka situs iki. Ora ana komentar maneh saka aku, cukup kanggo aku. Bloggers Gusti, "Yen sampeyan ngombe banyu saka sumur bosok, aja kaget yen weteng sampeyan wis rusak." Wetengku isih tresna marang aku kanggo mbantu pamilik situs nggawe dhuwit saka iklan.
    1. +2
      26 May 2014
      Kutipan saka valerei
      Ing ngendi para komisioner memuji Kadyrov lan, ing dasi Putin, banjur komentar kasebut ora "MINUS" kanthi cara apa wae.

      Luwih kaya minus. muspra sampeyan. Yen panemune wong beda karo pendapat sampeyan, iki ora ateges wong ora duwe hak kanggo nyatakake.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. -6
        26 May 2014
        Kutipan saka edeligor
        Luwih kaya minus. muspra sampeyan. Yen panemune wong beda karo pendapat sampeyan, iki ora ateges wong ora duwe hak kanggo nyatakake.

        Apa pendapat! Mung klik mouse! Lan "mratelakake panemume" wis diprogram ing advance, ing sisih kiwa utawa tengen nol basa. Punika ingkang badhe kula aturaken. Aku setuju, nanging mung "panemu" sawetara "wong sing cedhak karo kaisar" sing TABOO!
    2. +5
      26 May 2014
      Gusti bloggers. Kabeh wis bajingan munggah ing situs iki! Ing ngendi para komisioner memuji Kadyrov lan, ing dasi Putin, banjur komentar kasebut ora "MINUS" kanthi cara apa wae! Lan ing ngendi panemune pancen diajukake, mula komentar kasebut ora "PLUS"! Cukup, aku
      Sampeyan ngapusi kabeh.
      Ora ana komentar maneh saka aku, cukup kanggo aku
      Ya, pungkasane menyang sisih tengen lan sinau.
  33. +6
    26 May 2014
    A gerakan subtle, Kadyrov diangkat dadi negosiator .. nerangake ngendi crayfish hibernate .. Lan sapa ibune Kuzma .. Inggih ...
  34. +2
    26 May 2014
    Wong lanang ngomong, wong kuwi.
    Ramzan Kadyrov - ngormati lengkap.
    - gantung diri.
    1. INFOLegioner
      +1
      26 May 2014
      Tanpa ijin lan kontrol pimpinan ndhuwur FSB lan GRU, dheweke ora bakal nggawe tembung utawa langkah ing kana. Sampeyan kudu realistis lan ngerti sapa sing ana ing mburi. Kadyrov luwih saka prajurit tinimbang politisi. Lan diplomat saka dheweke umume ragu-ragu (IMHO, mesthi). Lan ora mungkin dheweke janji sing apik marang junta ...
  35. +1
    26 May 2014
    Pilihan komentar sing apik. Nada wis diganti ing ukroforums, Oh, carane wis diganti. Dadi sethithik, sampeyan ndeleng, lan kita bakal meksa sampeyan ngajeni.
  36. +2
    26 May 2014
    Aku ora mikir yen rembugan karo politisi Ukrainia ditindakake liwat semangkuk teh

    Lan aku ora mikir, mung "Ceko" ngerti carane gawe uwong yakin. Nggawe tawaran sing ora bisa ditolak lawan yaiku bakat.
  37. -3
    26 May 2014
    Batalyon Vostok wis dadi paling misuwur lan
    unit tempur elit saka tentara Rusia. Padha
    sijine tentara Georgian mabur ing Gori, padha nyekeli
    Ukraina Wétan. Lan iki ora nggumunake: Chechnya
    nyiapake prajurit maneh lan luwih ati-ati, padha njupuk
    ana akeh kaping cartridges urip ing kursus militèr saka
    ing tentara Rusia.
    1. +2
      26 May 2014
      wah! Bener?!!! Lan ngomong babagan sing menarik ... sampeyan pancen apik banget ...
    2. +6
      26 May 2014
      padha njupuk
      ana akeh kaping cartridges urip ing kursus militèr saka
      ing tentara Rusia.
      Sialan, dheweke mbukak sadurunge perwira intelijen Yahudi. Mbokmenawa ana wong Yahudi mlebu batalion Timur kanthi kedok Chechen. Apa sing kudu daklakoni saiki? ngguyu
      1. 0
        26 May 2014
        Kabeh padha kriting lan sunat, piye wassat ?
    3. +1
      27 May 2014
      Aku uga pengin ngerti saka sampeyan, ing struktur Israel apa Yarosh lan Kolomoisky sinau?
  38. Eugene
    +4
    26 May 2014
    Kutipan: Slav
    lan kanggo ngelingake balung kang slabs paving ing Grozny ngapusi, akeh ora perlu iku


    Mesthi wae ora perlu dieling-eling ... kabeh wong wis ngelingi kedadeyan taun 90-an lan awal 00-an. Kita kabeh ngelingi Kaukasus, lan arang banget ngelingi pirang-pirang "patriot" lan "pejuang hak" sing sejatine banjur digali ing Moskow. Apa ora kaping satus luwih mbebayani kanggo negara kayata: Navodvorskaya, Kovalev, Alekseeva, lsp.
    1. +2
      26 May 2014
      Tikel satus luwih mbebayani ... Amarga padha ngadeg ing mburi lan ora katon nganti padha mbukak cangkeme ... Pramila mugi-mugi kawicaksanan pimpinan lan nggunakake munggah patriotisme ing lawas lan rating. mlumpat, sampeyan ngerti sapa, kanggo nganggo hukum sing bener ... Pitakonan tanggung jawab ditanggulangi kanggo pernyataan anti-Rusia saka kabeh jinis pejabat ing kana ... Lan luwih becik dadi luwih angel ... Umumé, aku kanggo kamardikan lan demokrasi ...)) Aku ora seneng ing Rusia - pindhah menyang Irop utawa Amerika Serikat, pliz ... Mungkasi varnish apik! )) Senajan aku luwih seneng njupuk ... Kanggo khianat. Aku malah ora ngerti yen ana artikel kuwi saiki?
  39. +6
    26 May 2014
    Ibumu...padha muji Bandera, banjur Kadyrov...Sinked...Ndadosaken tugas nalika ing PNS, kang sujud ing sikil? Sampeyan bisa ngormati. yen iki bebarengan, lan aku duwe wedi terus kanggo wong, aku dijupuk, ngerti, sadurunge ing arah salah (Bandera, dening cara, banget) ... Aja nyalahke kula, purun. Mratelakake panemume, ala lan unkempt, nanging mine.
    1. +2
      26 May 2014
      Aku uga setuju karo Slavyan! Ngadhepi wong Chechen ing kuthane! Ing kasus paling - preman sing ngerti mung pasukan! Dheweke nggawe masalah kanggo wong biasa. Mulane, kadhangkala padha mati luwih kerep tinimbang warga biasa))
    2. +2
      26 May 2014
      Slavyans wis klelep ... Apa dheweke wis nindakake tugas nalika dadi pegawai negeri, supaya padha sujud ing sikile?
      Lan saiki apa sing ora bisa dipuji kanggo proyek sing ditindakake kanthi apik?
      1. +4
        26 May 2014
        Dheweke uga nindakake pakaryan liyane sadurunge ... Pujian uga kanggo dheweke? wong duwe memori cendhak ... yen padha duwe memori iki kabeh ...
        Oke, wong lanang, matur nuwun marang pahlawan, wis rampung, wong, kita ora bisa nindakake, nanging Kaukasia iku wong lanang sejati!
        Wareg karo pujianku? Aku nindakake sing paling apik!
        Lan din, sing isih ana wiwit saiki, kabeh wong bakal nyerna awake dhewe ...
        Lan liyane.. Yen panemuku beda karo wong liya, aku bisa ngungkapake, ta?
        1. +2
          26 May 2014
          Kutipan: Slav
          Lan liyane.. Yen panemuku beda karo wong liya, aku bisa ngungkapake, ta?
          Jare kowe krungu, yen panemuku beda karo pendapatmu, bisa kan?
          Oke, wong lanang, matur nuwun marang pahlawan, apik, wong, wong kita ora bisa nindakake, nanging wong Kaukasia iku wong lanang sejati
          Kita lan nindakake iku sayangé sing ora ngerti iki.
        2. 0
          27 May 2014
          Kutipan: Slav
          Dheweke nindakake perkara liyane kanthi apik sadurunge ...

          Ing Chechnya nalika iku ana perang sipil alam, kaya saiki ing Donbass. Klan mungsuh sing paling angel nyatakake kepinginan kanggo ngladeni kita lan mbuktekake pengabdian kanthi tumindak. Kanggo iki, sampeyan bisa lali sawetara dosa. Lan supaya dheweke nyoba kanggo wagu kiwadheweke bakal ngelingi ...
          Iki carane perang sipil menang.
    3. +2
      26 May 2014
      Temokake wong sing entuk manfaat saka nglawan wong-wong sing manggon ing Rusia lan kabeh bakal tiba. hiSanajan panjelasan iki luwih nyenengake kanggo Valerai opo
  40. +4
    26 May 2014
    Aku duwe alat anyar kanggo ngatasi sawetara masalah. Alat kasebut perlu, nanging yen ditangani kanthi ora bener, sampeyan dhewe bisa lara. Apa sing nyengsemaken? Bubar, kita duwe cara lan cara anyar kanggo nggayuh tujuan kita, sing penting, iki ora mesthi nggunakake tentara, kaya sing diidinake ing taun 1956 utawa 1968. Iki asring kita ngerti. Iki minangka "wong sing sopan" lan "obrolan telpon ora sengaja bocor menyang pers" lan "kasepen V.V. Putin" lan crita Snowden, lan liya-liyane. Iki wis bisa kalebu ing buku teks teori perang.
  41. +3
    26 May 2014
    "Ceko" duwe sipat saiki. Yen dheweke sumpah persahabatan karo sampeyan, dheweke ora bakal ngiyanati sampeyan. Ing layanan urgent, lan iki isih ing USSR, Chechens dadi karo kita. Ana akeh perkara apik lan ala. Nanging yen siji tronish teka mlaku kanggo bantuan everyone. Nganti saiki, aku ora ngerti. Kita bakal ndeleng Grozny kanthi kuwatir nganti suwe. Sampeyan ora bisa nindakake apa-apa. Wong sing kuwat sing ngerti carane ngapura.
    1. +1
      26 May 2014
      Kutipan: b.t.a.
      Nanging yen siji tronish teka mlaku kanggo bantuan everyone.

      ALL Kaukasia tumindak kanthi cara sing padha, gegayutan karo "dhewe". Lan ora mung Kaukasia - Asia uga. Mung Rusia tetep, minangka aturan, piyambak. Nanging ana titik liyane: yen sampeyan ngadeg nglawan "Ceko", aja njaluk kaki kadhemen lan ora nyerah - padha bisa imbued karo bab kuwi sing ora bisa entuk ing urip biasa liwat taun! Lan ing kasus iki, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal ditinggalake kanthi masalah. Dheweke duwe kekuwatan lan wani.
  42. Lyoshka
    0
    26 May 2014
    saka kang, nanging saka Ceko, Aku ora nyana bantuan, uga rampung apik
  43. +1
    26 May 2014
    Ing Chechnya, saliyane Chechens, tentara bayaran saka kabeh ndonya perang kanggo dhuwit sawetara oligarki lan Kulon! Iki ora mbenerake militan, nanging ana wedhus ireng ing saben komplotan !!! Lan wedhus iki isih ana. kasil ulig ing Kaukasus!
  44. +7
    26 May 2014
    Kyiv resmi nyatakake yen "wartawan Rusia dibantu dening OSCE lan PBB." Kadyrov bisa congratulated. Dheweke sabanjure dadi presiden PBB. Tuwuh ing ngarepe mripatmu!
  45. 0
    26 May 2014
    lagi ngomong, ing perang kabeh cara apik
  46. Komentar wis dibusak.
  47. +4
    26 May 2014
    Bener, kaya sing dikarepake, holivar mbalik, wis suwe ngenteni topik sing padha kanggo ngungkapake pikirane.
    Sing kita duwe 2 perusahaan Chechen ngendi jumlah ageng getih diwutahake lan saiki akeh Rusia, Chechens digandhengake karo acara iki, ing mratelakake panemume nyalahke dumunung karo everyone merata, lan ora mung karo Chechens, amarga EBN piyambak ngandika, njupuk supaya. akeh kadhaulatan, carane akeh sing njupuk adoh, iku kabeh diwiwiti ing gelombang iki, ora mung support diwenehake dening banjur "kanca" Iya lan Turki, nanging Georgians uga ngatur kanggo pipis ana, nanging Gusti Allah karo bajingan iki wis dawa. wis cetha, nanging sawise kabeh, nang negara ana tokoh sing kabuka padha ndhukung terorisme Chechen, lan paling wong iki uga entuk dhuwit ing loot iki lan dikembangaké operasi marang wong-wong mau. Tegese, pengkhianatan ana ing sakubenge lan kabeh kuali iki dibumbui karo Wahhabisme, nyatane, ing kene geng Wahabi wiwit lumaku ing perang nglawan negara, sing wis kasil digunakake, sanajan wis mandheg ing Suriah, nanging liyane. crita.
    Umumé, sikil masalah iki tuwuh metu saka roso sepi kawangun ing pikiran sawise ambruk USSR, ing wektu sing wong wis goal kanggo mbangun komunisme, ana semangat umum, pionir, farms bebarengan lan akeh liyane. kabeh wong urip minangka siji, kanggo kabecikan negara lan wong, sawise Uni ambruk, apa katon? Nanging tujuan umum ilang lan Wahhabisme, Banderaisme, chocks, lan pikirane wong liya entuk karakter sing ngrusak, lan akeh sing wiwit nggunakake iki, wiwit jaman Soviet, ing ngendi saben wong padha lan ngupayakake kabecikan umum, mula, amarga contone, Buryats padha ngomong "njaluk Cina metu saka negaraku" uga, kita ngerti apa iku kabeh mimpin kanggo, 90s dashing, nasionalisme rampant, perang ing Chechnya lan acara tragis liyane.
    Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, perlu kanggo menehi Rusia saiki maneh tujuan umum sing bakal kita lakoni, lan supaya papan pikiran sing ngrusak wiwit dikuwasani dening kreatif, lan iki nyata! Delengen carane Olimpiade, acara Crimean nglumpukake negara, upaya Maidan tanggal 18 kanthi jelas nuduhake iki.
  48. 0
    26 May 2014
    Kayane aku, para bapak lan warga ... hi Ing siji wektu, Kaisar Rusia wis atusan pribadi, dumadi saka highlanders. Lan Kaisar ora duwe prajurit sing setya maneh.
    Apa kabeh bali normal? nglirik
  49. dzau
    +1
    26 May 2014
    Lyudmila - 25.05.2014/08/37, XNUMX:XNUMX
    Dheweke mung dijaluk dibebasake kanthi sopan.
  50. 0
    26 May 2014
    Ramzan Kadyrov nindakake tumindak, pakurmatan lan pujian marang wong kanggo tumindak iki.
    1. 0
      29 May 2014
      Sampeyan bisa langsung ndeleng sapa sing dihormati ing Rusia ... Putin lan Lavrov wis metu kanthi snot lan ora ana gunane ... Lan Ramzan ngandika lan kabeh wong ... ngormati ... lan sing dianggep minangka getih KADYROV Dhewe .. .iku putusan...
  51. +2
    26 May 2014
    Mbokmenawa Kadyrov nuduhake bukti jejak Ukraina ing perang Chechen!
    Ora, dudu Sashko lan Yarosh! Nanging ana sing luwih penting.
    Mungkin iki mung spekulasi ...
    Nanging nyatane dheweke menehi wartawan ora kanggo nuduhake kekarepane. Lan aku ora mikir yen Kadyrov lunga menyang obrolan sing tulus babagan teh babagan persaudaraan.
  52. +5
    26 May 2014
    Agak off topic...
    Sawise dibebasake, wong lanang kasebut ing konferensi pers yen ana tentara bayaran saka Rusia ing "Ukrop Guard"..... Jujur, aku kaget !! Ngitung kabeh!!! Clear to zero!!!

    Lan Ramzan minangka plus.
    1. INFOLegioner
      +4
      26 May 2014
      Miturut cara, ya. Mercenaries Rusia ing sisih huntyars minangka scum paling mbebayani yen padha ideologis. Lan mung bisa diobati kanthi tablet timbal - menyang otak sing rusak negatif
  53. + 10
    26 May 2014
    ngguyu: ngguyu
    1. +3
      26 May 2014
      ngguyu padha uga bakal mbayar ekstra, supaya bisa ngomong, "paukuman"
    2. 0
      26 May 2014
      Banjur sampeyan bisa tenang. Ramzan Akhmadovich bakal nindakake kabeh kanthi bener. Asu ajag bakal dipangan lan wedhus bakal dijaga.
  54. SAVA555.IVANOV
    -5
    26 May 2014
    Kepiye carane dheweke memuji Ramzan lan sapa wong Slavia!!!!??? Mulane ora ana sing seneng karo kita, sing ora duwe spine (padha kena kabeh situs saka Kadyrov), sampeyan mesthi bakal njupuk sisih fasis, ing ngendi sampeyan ana ing Rusia lan kabeh wong lagi guyon.
    1. +7
      26 May 2014
      Kutipan: SAVA555.IVANOV
      Kepiye carane dheweke memuji Ramzan lan sapa wong Slavia!!!!??? Mulane ora ana sing seneng karo kita, sing ora duwe spine (padha kena kabeh situs saka Kadyrov), sampeyan mesthi bakal njupuk sisih fasis, ing ngendi sampeyan ana ing Rusia lan kabeh wong lagi guyon.

      Iki kabeh Khokhlomu, sawetara bocah setengah Slavia Galicia lan meh kabeh bokong setengah bokong nyebar ing ngarepe. Lan kita duwe Chechen, lan Tatar, lan Rusia, lan Yakuts, lan kabeh wong Rusia. Ing Rusia, malah kabeh jinis Nemtsovs, Novodvorskys, Sobcachki lan omong kosong liyane mlaku-mlaku ing unbeaten, ora nyemprotake cat ijo, ora kena kekerasan. Kanggo Rusia minangka kekuwatan, Banderia minangka cesspool potensial ing donya, kaya Liberia utawa Republik Afrika Tengah. Suku Bandera sing mrentah nyirnakake kabeh wong sing ora duwe getih, lan sing slamet bakal dadi batur.
      P.S. Sadurunge tentara, aku dhewe nasionalis. Lan ing kana aku weruh yen kabeh wong iku WONG.
      1. SAVA555.IVANOV
        +5
        26 May 2014
        West kabeh ngadeg konco freaks iki, aku tau dielingake yen SBU lan Kamentrian Dalam Negeri ora ing sisih wong pro-Rusia kajaba sawetara (kahormatan lan pujian kanggo wong-wong mau), ora ana sing ngatur kita, ora kaya. wong-wong Kulon sing dilatih ing pagunungan nalika kita kerja, Slavia patriotik - semangat pro-Rusia ora ditanam ing wong enom lan iki minangka asil: mung sawetara sing nglawan pamaréntahan iki ing pimpinan wayang Barat. , bridgehead pungkasan bakal cepet utawa mengko bakal dijupuk (yen tumindak angel ora dijupuk), uga, yen malah banjur Rusia ora bisa karo wong bakal mandek kanggo ana, Rusia iku tataran pungkasan kanggo plans saka Kulon, lan maksudku. , dudu kesalahan Barat sing dadi ompong, aku uga dadi tentara ing USSR, lan kita, akeh warga negara, anget awake dhewe kanthi geni, kanthi periodik menehi dalan kanggo wong liya sing nyedhaki geni, lan saiki. Aku ora ngerti akeh bangsa (padha kaya edan)) Sayange bebarengan Kita padha kuwat. Sanajan Perang Donya II diwiwiti kanthi kekalahan lan pendhudhukan kita lan rampung ing Berlin.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. +1
      27 May 2014
      Sapa sing bakal nguwuh babagan wedhus, kewan boneka!
  55. +3
    26 May 2014
    "Putin's Wolfdog" iku sing paling beradab aku wis ketemu. Aku pribadi ora ngerti kok serigala. Ketoke, wong sing miwiti turnover kuwi pancen ora ngerti jenis asu kayata Caucasian Shepherd. Iki luwih elek tinimbang serigala, kanthi kekuatan lan konsep. A Kaukasia nindakake apa sing dianggep perlu ing kerangka wilayahe. Ora ana efek khusus sing banter. Nanging efektif lan efisien

    Sampeyan, Romawi, ketoke duwe ide sing ora apik babagan Angon Kaukasia sing nyata ... Ora umbaran hiasan (asu ajag bakal mangan fly lan ora keselak) kanthi atap sing ambruk sawise 4-5 taun, nanging Kaukasia nyata. , sing njaga wedhus. Iki duwe campuran getih serigala sing akeh (utamane asu serigala sing padha). Kajaba iku, wiwit cilik dheweke dipeksa "komunikasi" karo asu ajag supaya ora wedi karo dheweke ... Ya, lan ing penampilan dheweke duwe serigala luwih akeh tinimbang asu ...
    Dheweke ngerti wates wilayahe lan tanpa tim (ing kasus apa wae) dheweke ora bisa kerja ...
    Lan omong-omong, wolfhounds ora tau ngetutake serigala siji-siji. Iki kasus langka. Sepasang utawa telu... nglirik
    Lan yen kita wis ngomong babagan asu gedhe, mula Asia (Alabai) luwih disenengi ing kuwalitas saka Kaukasia ...

    P.S. Lan ing kasus Kadyrov ... Anak serigala domestik ... Nanging ora ketompo carane sampeyan Feed serigala ...
    1. +3
      26 May 2014
      Kutipan saka Chicot 1
      Nanging carane akeh asu ajag

      Dadi dheweke wis duwe alas. Lan lair ... katon ing views saka Grozny.
  56. +1
    26 May 2014
    Kanggo luwih saka 100 taun Chechen wis dadi pengawal kanggo kulawarga kraton Yordania lan dianggep prajurit paling setya lan dipercaya. Lan Divisi Wild nalika Perang Donya 1 ora beda banget.
  57. +6
    26 May 2014
    Kutipan saka Landwarrior
    Kayane aku, para bapak lan warga ... hi Ing siji wektu, Kaisar Rusia wis atusan pribadi, dumadi saka highlanders. Lan Kaisar ora duwe prajurit sing setya maneh.
    Apa kabeh bali normal? nglirik

    Nyatane, kaisar duwe atusan pengawal pengawal Cossack! Simbahku njabat ing Kuban satus sadurunge Jerman! Dheweke dipilih ing kana adhedhasar penampilan lan diucapake penampilan Slavia! Kaya resimen presiden saiki. Piye wae, ora apik banget - ora ana prajurit sing luwih setia tinimbang wong dataran tinggi! Lan kabeh prajurit Rusia liyane mulane kurang setya?
    1. +2
      26 May 2014
      Goblin 28Ana akeh atusan. lan uga ana wong gunung.

      Kutipan: Goblin 28
      Lan kabeh prajurit Rusia liyane mulane kurang setya?

      Aku ora ngomong, mung ana bedane - kasetyan marang sumpah lan kasetyan pribadi marang Panguwasa. nglirik
    2. Komentar wis dibusak.
  58. +1
    26 May 2014
    Duh, sial, aku nulis, rasane aku wis nulis artikel 282, kabeh ora ana gunane. am Kanggo neraka karo sampeyan, memuji Kadyrov Panjenengan luwih.
    1. +1
      26 May 2014
      Kutipan saka jagdpanzer
      Duh, sial, aku nulis, rasane aku wis nulis artikel 282, kabeh ora ana gunane. am Kanggo neraka karo sampeyan, memuji Kadyrov Panjenengan luwih.

      Apa sing salah karo kasunyatan manawa pejabat pemerintah, kepala entitas konstituen Federasi Rusia, uga nindakake tugas sipil?
      1. +2
        26 May 2014
        Ing jaman kepungkur lan nyoba nampilake dheweke minangka malaekat
        1. +2
          27 May 2014
          Yen kita ngelingi kepungkur ing salawas-lawase, kita bakal urip kaya asu ajag lan squabble karo saben liyane kanggo bungahaken saka Yankees! Apa sing kedadeyan wis kepungkur.
  59. Aslan
    +3
    26 May 2014
    Kabeh mlaku ing dalan sing bener. Wong Chechen wis nandhang infeksi iki. Saiki dheweke mbantu wong liya. Mantap!!! Lan Akhmat Kadyrov nuduhake kanthi conto pribadhi yen wong Chechen, bebarengan karo kabeh wong ing Peradaban umum kita, njaga agresi apa wae (utamane Fasisme).
  60. +2
    26 May 2014
    Dear Ramzan Akhmatovich! Yen sampeyan ngirim anak lanang menyang Ukraina, aja lali aku. Sanajan aku wis tuwa (63 taun), aku durung lali carane njupuk, aku duwe pengalaman tempur, aku duwe pendhidhikan medis, mula aku ora bakal dadi beban!
  61. +1
    26 May 2014
    lan apa sing aneh babagan wong lanang sing dilatih lan berpengalaman, ora nggumunake yen PDB digunakake minangka jenis PMC, padha karo wong Amerika .... utamane amarga asile 100% lan tegese ora menarik. kanggo aku minangka wong sing prasaja ing dalan lan paling ora aku kuwatir babagan kepiye lan kanggo papan apa crests utawa sedulure dijupuk.
  62. +3
    26 May 2014
    Inggih, pungkasanipun, paling ora ana wong ing Rusia mutusake kanggo nulungi Rusia ing Ukraina ... Lan wong iki dadi CHECHEN! Ing mratelakake panemume, iki kudu dadi isin kanggo wong RUSIA lan, pisanan kabeh, kanggo Putin ... Nanging dheweke ora menehi perhatian, dheweke bakal terus ngunyah snot, lan ora mbantu ...
  63. +1
    26 May 2014
    Iki ora klik ing irung, iki doyo biting ing rahang. Ora ana kalah, nanging mimpin khusus ... Carane Chechens makarya, sing CIA-SBU ora meow, aku kudu matur nuwun. .Aku bakal nutup mripatku kanggo cara, sawise pelanggaran hukum kaya MANPADS, Aku pracaya iku ora bakal kelakon maneh.
  64. +3
    26 May 2014
    Quote: Sakhalin
    ngguyu Donbass purebred normal ngguyu saiki sawah ing wilayah Donbas lan Luhansk bakal dibuahi kanthi akeh karo pravoseks sing mlaku lan ukrov kuna liyane

    Wong lanang, yen sampeyan ngerti carane akeh bangsa sing manggon ing Donbass! Lan wong Turki Meskhetian, lan Azerbaijan, lan Armenia, Georgia, Yunani, Tatar, Gypsies, aku umume meneng babagan Rusia lan Ukrainia. Dadi lelucon babagan Donbassians murni ora cocog. Aku 'm sawise minggu ing srengenge, lan malah tanpa cukur, aku ora bakal katon padha, sanajan aku Ukrainia.
  65. 0
    26 May 2014
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake? Yen Ramzan terus nindakake iki, lan nindakake apa wae sing wajar, dheweke bakal 100% menyang pemilihan presiden ing Rusia ... Lan, mesthine, dheweke bakal menang.
    1. -2
      26 May 2014
      Kutipan saka Severok
      Inggih, apa sing bisa dakkandhakake? Yen Ramzan terus nindakake iki, lan nindakake apa wae sing wajar, dheweke bakal 100% menyang pemilihan presiden ing Rusia ... Lan, mesthine, dheweke bakal menang.

      Inggih, pisanan kabeh, ora ngomong nanging nulis, kita ora ing chatting, nanging ing forum.
      Kapindho, ing ngendi kabeh crita iki ana GRU, FSB, brigade operasi khusus sing diiklanake kanthi akeh. Muncule preman Kadyrov ing peran pisanan kanthi jelas nuduhake kerentanan pasukan khusus Federasi Rusia.
      Kanggo Kadyrov minangka pesaing kanggo jabatan Presiden Rusia, iki ora bakal kedadeyan, ora perlu fantasi.
      1. +1
        26 May 2014
        Ya, sawetara jinis spekulasi tanpa dhasar.
        Kaya ing "Putri Kapten" - "Dheweke ana ing wetengku. Lan aku ana ing kupinge, ing liyane, ing katelu .." eseman
        -------------
        Lan matur nuwun kanggo Ramzan Kadyrov kanggo tumindak apik sampeyan.
      2. 0
        26 May 2014
        Kutipan saka Apollon.
        Munculé preman Kadyrov ing peran pisanan kanthi jelas nuduhake kerentanan pasukan khusus Rusia.

        Aku isih kudu ngomong babagan petungan sober. "Spesialis" bisa nyolong, nanging diwenehi kekhususan saka kahanan kasebut, mesthine ora bakal kedadeyan tanpa gangguan. Kita ora bisa njupuk wong hostage! .. Nanging Chechens - padha bisa, padha duwe reputasi kuwi wassat Sing mbok menawa padha digunakake: supaya ora ana sing mikir babagan goyang prau, supaya ora dadi "jodoh" saka kepala Chechnya. belay .. ngguyu
  66. +1
    26 May 2014
    Matur nuwun Ramadhan! Lan supaya wong sing fitnah Chechens nindakaken piyambak, lan kita bakal weruh.
  67. +1
    26 May 2014
    Aku mbaleni maneh - kita kudu nutup mata kanggo cara kanggo nggayuh tujuan ing kahanan iki. Ramzan nindakake kabeh angel lan bener. Yen Ukrainians ngganti popok lan mbebasake kita, senadyan kasunyatan sing SBU = CIA, banjur iki. sukses sing jelas. Artikel kudu dipilih, anggota forum. Salam hormat.
  68. +1
    26 May 2014
    Umumé, reaksi samesthine kanggo artikel.. Ana wong-wong sing scorched dening kampanye Chechen, ana korban ing lurung-lurung kita - Slavic - kutha saka "Chechen mafia"... Lan ana sing ndeleng mung wartawan sing wis mardika, lan padha bungah-bungaha tanpa mikir apa-apa. Mung wong lanang: mungkasi mindlessly admiring iku! AKU SENENG KALIAN - OLEG LAN MARAT! Lan matur nuwun marang Gusti Allah sing kanggo wong-wong mau epik iki karo dungeons rampung kasil. Lan aku pengin ngarep-arep wartawan kita ora bakal "ilang" kaya iki maneh.
    Aku pengin mratelakake panemume babagan kekaguman sing diucapake kanggo Ramzan Kadyrov. Ramzan iku wong Chechen. Lan dheweke nindakake apa sing kudu ditindakake wong Chechen, yaiku "ing layanan" saka KOMANDER KUAT. Aku ora mangu-mangu yen dheweke nindakake iki kanthi niat sing tulus kanggo mbuktekake awake dhewe, lan maneh mbuktekake kasetyane marang Presiden - amarga Presiden iku KUAT, lan a Chechen tansah ana ing sisih wong sing luwih kuwat! Iki psikologi sing, padha kudu ing sisih menang. Mulane, nalika tentara Rusia lan pasukan khusus wiwit overpower ing perang, akeh militan padha digambar "menyang camp juara." Mesthi, akeh gumantung ing propaganda - kang uga dikuwati Ngartekno. Mungsuh dikalahaké - kalebu karo bantuan saka militan wingi. Ing matur nuwun kanggo bantuan iki, Chechnya nampa saestu ROYAL pendanaan kanggo reconstruction, plus Bunch saka keuntungan saka pembayaran Federal. Deleng ing Grozny sing dibangun maneh - Sochi gugup ngrokok ing pinggir! Dheweke, Sochs, ora tau ngimpi dhuwit kaya ngono!
    Chechnya ing Rusia minangka unit federal sing rumit lan ambigu. Saiki dheweke, dipimpin dening Ramzan, siyap nyuwek sapa wae sing ditunjuk Presiden. Lan perasaan iki - Aku mbaleni - IKHLAS! Nanging wong Chechen uga minangka tes lakmus: yen padha wiwit katon "njaba", yen kesejahteraan katon kaganggu, iki bakal dadi tandha pisanan kelemahane kekuwatan kita dhewe, lan dheweke bakal miwiti maneh nggoleki "pimpinan sing kuwat", sing bisa nyebabake muncule Dzhokhar Dudayev liyane.
    Kesimpulane, aku bakal ujar: kepiye wartawan kita gratis! Siji bab depresses kula: konco kabeh iki - mesthi pantes manungsa waé - hype iki piye wae lali nasib pilot kita Konstantin Yaroshenko, sing wis nandhang sangsara ing pakunjaran Amer kanggo patang taun (!), didakwo ing pretext adoh-fetched (tembung saka Kementerian Luar Negeri!) ... Carane aku kaya kanggo bantuan wong banget! Kamentrian Luar Negeri ora bisa menehi pitulungan medis marang Rusia. Mungkin Ramzan Akhmatovich bakal setuju kanggo bantuan? Sepisan maneh..
  69. eszzse
    0
    26 May 2014
    Ramzan lan teip, wiwit perang Chechnya, wis hubungan cukup cedhak karo pandherekipun Bandera, supaya Kadyrov muter liwat wong-wong mau lan nindakake iku, amarga Rusia saiki wis bali kekuatan, yen kita weakened, hubungan iki bakal digunakake kanggo nyuduk kita. ing mburi minangka padha ing 90s lan sak perang sipil, lan bab kasetyan lan kejujuran saka Nokhchi, takon Tertsev.
    1. +1
      27 May 2014
      /esih/
      Apa takon Terek Cossacks, apa, lan sapa sing takon babagan Cossacks, sampeyan Cossacks ternyata (dadi) Terek kanthi sih-rahmat saka Tsar Rusia, miturut Kho.luysky. Aku ora Rusia utawa Kaukasia, nanging aku ngerti Chechen, jujur, wong prayoga, ora Samsaya Awon saka lackeys, lan ing sawetara cara malah luwih apik. Rusia ora tau nampa akeh masalah, masalah, kasusahan, pengkhianatan, lan piso ing mburi saka Cossack ing sejarahe saka luwih saka siji negara. Dadi, kita ora bakal takon apa-apa marang para pelamar!
      1. eszzse
        0
        27 May 2014
        "Aku ora Rusia lan ora Kaukasia" yaiku, ora ana siji lan ora ana ing ngendi wae. Lan pancen ana sing salah karo Cossacks, dheweke ora takon marang ksatria gunung kaya Nokhchi. lan supaya. Padha metu kanggo mlaku-mlaku, uga, supaya wong-wong mulya lan adil iki bali tanah Cossack ditampa kanggo pembantaian Terts kanggo tanah sipil. Lan kanggo wong anyar, wong Chechen diijini manggon ing sikil dening Ivan the Terrible, yen padha nglindhungi wates Rusia saka serangan Nagaev.
        1. 0
          27 May 2014
          /esih/

          Aku wakil saka wong ing Rusia tengah, lan sampeyan pancene ora siji, utawa rodo ho..luy, iku padha. Apa tanah Cossack, aja ngomong sandalku, suwe sadurunge roh sampeyan ora ana, wong Kaukasia manggon ing wilayah sing saiki dadi Wilayah Stavropol lan Krasnodar, sampeyan lan Rusia teka ing Kaukasus, ngrokok populasi pribumi saka Wilayah Krasnodar lan Stavropol - ana Circassians, Dagestanis ing umum, Kaukasia, dadi akeh Kaukasia atusan kaping kaya walang, padha matèni sampeyan, matèni sampeyan, ngalahake sampeyan, nanging kabeh muspra, sampeyan teka maneh lan maneh kaya gerombolan tikus. , kaya-kaya padha stamping nang endi wae, kaya iki ing pungkasan Ing pungkasan, Rusia ngrokok Kaukasia metu saka tanah, lan manggoni karo Rusia lan petani, Kaukasia ilang amarga jumlah cilik, padha ora duwe akeh. daging kanggo nglampahi, lan ing pungkasan padha kalah perang, supaya ora ana tanah Cossack ing Kaukasus, nanging luwih tepat, Kho.lui manggon ing tanah Kaukasia, matur nuwun kanggo pemilik iki!
          1. eszzse
            -2
            27 May 2014
            Inggih, banget babagan sampeyan, wakil rakyat, aja lali, sampeyan, kanggo nambah "I DRIVE", sing pancene ora dakcritakake. Ing Rusia tengah, yaiku Rus', wong utama lan pribumi yaiku Rus, mulane Rusia, mula sampeyan dadi wakil saka Rus, nanging sampeyan ngarani wong-wong mau, pranyata sampeyan wakil saka wong-wong mau, GLAVKHOLUY. Lan enlighten kula, ora pantes, ngendi wis wong-wong sing manggon ing Kaukasus sadurunge Circassians, Dagestanis ing umum, Kaukasia saiki? Ketoke, disabetake dening bangsawan, saka karsane dhewe, padha nyerahake Kaukasus lan ilang menyang lalen. enlighten kula holler vile, oh WAKIL.
            1. +2
              27 May 2014
              /esih/
              Ing Rusia ana wong-wong kaya Chuvash, Nogais, Tatar lan liya-liyane, mula aku dadi wakil saka salah sawijining warga negara sing weruh yen preman minangka pemerkosa, lsp. ana ing antarane saben wong, sadurunge Circassians, Dagestanis, yaiku, sadurunge Kaukasia, ora ana sing manggon ing Kaukasus kajaba Kaukasus, Kaukasia minangka populasi pribumi Kaukasus, lan Rusia karo antek-antekne yaiku wong-wong sing teka mrana, sing carane abdi, padha crita dongeng marang bocah-bocah padha pracaya!
  70. +2
    27 May 2014
    Lan aku bakal ngomong bravo! Pungkasan, kita wiwit sinau perang informasi lan nanggapi Amerika ing perang kasebut.Miturut pendapatku, iki minangka informasi lan operasi taktik sing cilik nanging kompeten, yen sampeyan mikir sethithik, kabeh bakal jelas.
  71. Barei16RUS
    0
    27 May 2014
    Quote: Sakhalin
    ngguyu Donbass purebred normal ngguyu saiki sawah ing wilayah Donbas lan Luhansk bakal dibuahi kanthi akeh karo pravoseks sing mlaku lan ukrov kuna liyane

    Nyatane, gampang mbingungake Tatar karo Chechnya, utamane kanggo Rusia lan Ukrainia.
  72. alex=111
    -1
    27 May 2014
    Ing taun-taun pungkasan, Ramzan wis dadi plug ing saben tong minyak, ing ngendi wae dheweke katon. Soko wis dadi akeh banget saka dheweke, apa sampeyan krungu apa-apa babagan kepala entitas konstituen Rusia liyane? Yagene padha ngedol marang kita? saben wong sing admires Ramzan lan Chechens ora kamungkinan kanggo ndeleng wong minangka tanggi
    1. 0
      28 May 2014
      Aku bakal nerangake kanggo sampeyan wong bodho: Yen kita perang ing Chechnya, ngira biaya nyediakke lan njaga kabeh klompok. Kajaba iku, pirang-pirang kendaraan lapis baja sing bakal diobong sajrone wektu iki. Ditambah konsumsi amunisi... Dadi, ing taun 2000-an aku dhewe nyurung Chechnya menyang tentrem. Aku nembak, dheweke nembak aku ... Nanging perang wis rampung. Saiki wong-wong Chechen dhewe bakal nyandhet sembarang bid'ah separatis kanthi bungah ... Adhedhasar rega sing dakkandhakake ing ndhuwur, iku worth :)
  73. Tuko
    +1
    27 May 2014
    Batalyon Vostok saiki. lan ing ngendi batalyon, Voronezh, Kursk, Tambov, Ufa, Kurgan, Irkutsk, Vladivostok? lan kenapa dheweke durung ana ing Kiev?
  74. 0
    27 May 2014
    Presiden Rusia Vladimir Putin, ing patemon Dewan Pangembangan Self-Government Lokal, kanthi pribadi ngucapake matur nuwun marang kepala Republik Chechnya, Ramzan Kadyrov, kanggo pitulungan kanggo mbebasake wartawan Rusia sing ditahan ing Ukraina.
    "Matur nuwun maneh kanggo bantuan sampeyan mbebasake wartawan kita,"
    – Putin ngandika, ngarahake kepala Chechnya.
    Malah sadurunge, Ramzan Kadyrov nyatakake yen dheweke melu mbebasake wartawan atas jenenge Vladimir Putin.[media=http://[media=http://www.youtube.com/watch?v=GcOx6CyCSH4]]
  75. +2
    27 May 2014
    Kutipan saka Gorko
    Sing seneng Kadyrov bisa diarani sampah.

    Lan apa sing sampeyan tresnani, apa sing sampeyan lakoni kanggo Rusia ngunggahake gendera, gambare? Ora perlu nulis akeh intelijen lan wani ing mburi keyboard. Ya, Chechen nglawan Rusia lan dibayar kanthi lengkap. Nanging padha perang kanggo RUSSIA ing Georgia, lan saiki wis siyap. Ora ketompo carane ambivalently padha nambani Kadyrov, iku sing mbebasake wartawan. Sanadyan Zhirinovsky, utawa Navalny, malah ora ana sing barked. pakurmatan lan kamulyan marang Panjenengane kanggo iki.
  76. +1
    27 May 2014
    Divisi liar ing Kakaisaran Rusia minangka bagéan saka pengawal pribadi tsar. Satus, bebarengan karo Cossacks, minangka bagéan saka pengawal pribadi panguwasa. Ora ana owah-owahan. Rusia ana, saiki lan bakal dadi !!!
  77. +1
    27 May 2014
    Iku bakal becik kanggo niru "pengalaman iki." Isih akeh wong Rusia (Ukraina, kita) ing pakunjaran kanthi tuduhan separatisme, terorisme, lan ora seneng karo dill.
    Nalika kita perang karo Chechnya, kabeh West lan hostages marang kita sing iki dudu terorisme, nanging mardika nasional. perjuangan. Dadi iki dheweke. Apa bedane bangsa endi lan endi sing kudu dibebasake? Lan GDP duwe urusan dhewe. Dheweke ora bakal ngidak-idak obrolan karo Akvakovs-Parashenki-Yaytsenyuks.
  78. +2
    27 May 2014
    Kutipan saka valerei
    Kutipan saka Sterly

    Sterlya


    Dina iki jam 09:42

    ↑ ↓ Anyar


    Kasunyatan bilih Kadyrov. mung nerangake kabeh. Salah sawijining koresponden yaiku saka Grozny. Diwenehi peculiarities saka Kaukasia, perang getih, ngormati wong tuwa, kanggo sabangsane. lan carane Chechens dipanggonke. Kadyrov cocog karo peran liberator wartawan kaya ora ana liyane. Aku bungah yen Kadyrov lan Putin langsung ngerti iki. Padha duwe pakurmatan kanggo sing.

    Kasunyatan manawa wartawan dibebasake, mesthi, apik. Nanging, misale jek aku ora duwe apa-apa konkrit marang wong-wong mau, wektune wis teka kanggo ngeculake wong-wong mau kaya ngono. Lan Kadyrov campur tangan ing "tirai", entuk "titik" tartamtu saka awal. Lan saiki babagan pujian Kadyrov lan Chechens. ISIN maca babagan. Memori kategori tartamtu saka wong-wong kita cendhak banget, dheweke cepet banget lali babagan atusan ewu korban Rusia sing tiwas ing gangster Chechnya. Mungkin dina iki dheweke ora bandit, banjur kok ora ana memorial ing Grozny ing memori saka tragedi iki? Lan ora bakal dikirim! Iki ing Jerman - nyiyapake lan ngadeg lan Jerman ngrawat dheweke! Lan ing Chechnya? Ora, ora bakal. Pasukan bersenjata Chechnya ana, sanajan jeneng beda, lan iku ora kasunyatan sing padha, ing kahanan tartamtu, ora bakal miwiti mateni Rusia maneh, i.e. kita karo sampeyan! Rusia, ing pribadi presiden kita, mbayar pajeg kanggo Chechens supaya padha ora miwiti perang kanggo poto-netepake maneh. Dadi, siji kudu mikir hard: sing Chechen "pasukan khusus" ngawula? Kaya Wong Tua Makhno: ngendi dheweke bakal nguripake kreta? Lan wartawan, apa! Wartawan minangka chip tawar-menawar, uga akeh kita ing loro-lorone tapel wates Ukrainia.

    Waca kanthi teliti Lermontov M.Yu., Orlov M. babagan Chechens lan yen ora, sampeyan bakal ngerti kabeh. Perang ing Chechnya minangka kesalahan paling gedhe lan aib Yeltsin lan para penasehate sing setengah-setengah. Iki tentrem ing Chechnya, iki pengabdian Kadyrov Ramzan Akhmatovich kanggo Rusia lan pribadi kanggo Putin! ". Wong sing kaya ngono durung lair,
    Kanggo ngisi gunung karo peti mati,
    Kanggo mindhah Kazbek kanthi tangan sing wani,
    Kanggo nggawe budak CHECHEN!" M.Yu. Lermontov Kepiye relevan saiki kanggo milisi Donbass!!!
  79. +2
    27 May 2014
    Kutipan: SAVA555.IVANOV
    West kabeh ngadeg konco freaks iki, aku tau dielingake yen SBU lan Kamentrian Dalam Negeri ora ing sisih wong pro-Rusia kajaba sawetara (kahormatan lan pujian kanggo wong-wong mau), ora ana sing ngatur kita, ora kaya. wong-wong Kulon sing dilatih ing pagunungan nalika kita kerja, Slavia patriotik - semangat pro-Rusia ora ditanam ing wong enom lan iki minangka asil: mung sawetara sing nglawan pamaréntahan iki ing pimpinan wayang Barat. , bridgehead pungkasan bakal cepet utawa mengko bakal dijupuk (yen tumindak angel ora dijupuk), uga, yen malah banjur Rusia ora bisa karo wong bakal mandek kanggo ana, Rusia iku tataran pungkasan kanggo plans saka Kulon, lan maksudku. , dudu kesalahan Barat sing dadi ompong, aku uga dadi tentara ing USSR, lan kita, akeh warga negara, anget awake dhewe kanthi geni, kanthi periodik menehi dalan kanggo wong liya sing nyedhaki geni, lan saiki. Aku ora ngerti akeh bangsa (padha kaya edan)) Sayange bebarengan Kita padha kuwat. Sanajan Perang Donya II diwiwiti kanthi kekalahan lan pendhudhukan kita lan rampung ing Berlin.

    Aku ora pengin ngomong tembung ala bab Ukrainians. Ukrainians wis mung wis manja!!! Ing sawijining wektu, pamrentah Soviet ngrusak: tanah Rusia asli - Novorossia, mangga, negara - mangga, Crimea - mangga! Sawise ambruk USSR, maneh negara, tanah Rusia, Crimea, please! Pinjaman sing ora bisa dibalekake - please!!! Carane akeh Rusia nyuwek adoh saka dhewe lan marang Ukraina - atusan yard saka "ijo"!!! Lan apa bali??? Sikap memusuhi kanthi terbuka marang Rusia !!! Mungkin wong Rusia, lan dudu Ukrainia, sing milih pengkhianat turncoat Kravchuk, Kuchma, Yanukovych, Yushchenko Nazi, lan saiki Poroshenko minangka presiden? Ing ngendi ana anak lan putu para veteran Perang Dunia II nalika kuman Nazisme, Bendera lan fasisme muncul ??? Ing ngendi dheweke nalika wong biasa diobong urip ing Odessa??? Ing Donbass lan Lugansk padha ngadeg kanggo nglawan junta fasis! Kepiye wilayah liyane? Dheweke lungguh ing ngarep TV! Dheweke ngenteni Rusia maneh ngadeg maneh karo wong lanang! Ora, lan Putin pancen bener yen ora ngirim pasukan, sanajan dheweke duwe hak kasebut! Ukrainians duwe cukup kekuatan kanggo numpes Kyiv junta! Paling ora SEKALI nuduhake apa sampeyan - kabeh Ukrainians saged!!!
  80. Kir41
    +1
    27 May 2014
    Inggih Kadyrov!
  81. +2
    27 May 2014
    Lan apa karakteristik: republik paling ngrusak saka USSR (negara Baltik, Georgia, Ukraina) ALL dadi mungsuh irreconcilable kita ..., makhluk ...


    Saka I.I.Strelkov:
    Mungsuh kita terus nembak. Ing wayah sore, dheweke murub langsung menyang kutha - miturut data awal, papat sipil tiwas, sawetara wong lumpuh. Geni kasebut diobong ing "area turu" - desa Artem. Ora ana fasilitas militèr ing kana, lan "saiki" katon saka Karachun, saka ngendi howitzer lan mortir ditembakake. Sing paling awon yaiku kabeh perwira artileri ing Karachun yaiku 100% Rusia ... Lan dheweke minangka sing paling profesional saka kabeh tentara Ukraina sing perang supaya anak lan putu ora nganggo basa Rusia ...

  82. +1
    27 May 2014
    Yen perlu, banjur ora bab artikel. Aku ngomong bab Chechens lan Ramzan ing tartamtu. Iku paradoks, nanging kasunyatan sing paling ngomong bab intransigence marang Chechens iku sing ora perang ing kono, lan ora ngawula ing kabeh Aku ora ana, nanging aku ngadili dening wong lanang sing liwat salah siji pisanan utawa kaloro. Ya, padha gremet untune, nanging saka akal sehat dheweke ngakoni yen kudu mungkasi siji utawa liyane. Kita ora perang karo tentara bayaran, sanajan ana akeh, akeh. Kita perang karo Chechens. Lan kita bisa urip bebarengan, apa kita pengin utawa ora. Nanging kita kudu ngelingi. Elinga apa sing nyebabake kelemahan lan perpecahan kita. Kanthi getih apa sing kita bayar kanggo iki, kita lan wong-wong sing cedhak karo kita. Elinga kanthi getih apa pengkhianatan marang panguwasa kita dibayar. Elinga lan ngerti yen sing paling akeh bengok-bengok babagan irreconcilability saiki yaiku wong-wong sing mangan lan ngedol pasukan kita ing Kaukasus, sing nguwuh-uwuh "Rusia nyerah," sing ora gabung karo tentara kanthi alasan apa wae, nanging macet ing tank. Kita kudu ngelingi kabeh mau. Merga saka wong-wong iki, perang dadi bisa, lan siji liyane. Ana wong Kaukasia sing ora sopan. mangan. Nanging kok padha tumindak mangkono? We ngidini. Kita dibagi. Wong Rusia ora bakal ngadeg kanggo wong Rusia; polisi lan pejabat sing korup uga wong Rusia, biasane. Lan padha ngedol dhuwit maneh, mula kudu eling. Sampeyan kudu dadi kuwat. Kita kudu dadi Rusia, kabeh wong butuh iki, percaya aku. Lan wong Chechen sing padha uga butuh, kita tanggung jawab kanggo tanah sing kita manggon. Lan nalika kita lemes, nalika kita ngiyanati, pati teka ing bumi iki.
    P.S. Nyuwun pangapunten kanggo pathos, nanging aku mikir.
  83. 0
    27 May 2014
    Aku ngormati Ramzan Akhmatovich!
  84. serg72
    0
    27 May 2014
    Kabeh wong kelingan jaman biyen Ramzan... Mangkene lan iki... Aku ora ngomong yen dheweke iku cempe Gusti Allah, nanging aku dhewe wis nindakake nistha kaya ngono 20 taun kepungkur ... Aku yakin saben wong ing uripe suwé lan tumindak sak kang isin. Lan pisanan kanggo sampeyan dhewe ... Nggawe kesimpulan adhedhasar tumindak saiki, donya ora mandheg, kaya sampeyan ... Kabeh owah lan berkembang ...
    1. krang
      0
      27 May 2014
      Dheweke ora isin. Sampeyan mung ora ngerti motif sejatine tumindake. Iki dudu katresnan kanggo wong Rusia. Kanggo mikir yen Kadyrov nindakake tumindak kasebut amarga tresna lan ngormati wong Rusia, paling ora bodho lan kabeh wong sing ngajeni Kadyrov ing kene mung minangka komplotan wedhus sing bodho. Saka akeh alasan kenapa Kadyrov ngirim "perwakilan" menyang Ukraina - nyatane yen dheweke paling ora pengin nglawan lan nindakake perkara sing biasa, sing disenengi - iki mung sing paling banal lan prasaja.
  85. 0
    27 May 2014
    Ramzan ngandika!!! Ramzan wis!!! Lan ora preduli apa sing ditulis para kritikus bajingan lokal, sederek wartawan kasebut (anak, wong tuwa, garwane) ora peduli sapa sing nylametake lan kepiye carane. Sing utama yaiku dheweke urip lan ing omah. Lan Ramzan Kadyrov, ya, dheweke duwe wektu kanggo nyebarake watu, saiki wektu kanggo ngumpulake. Ing wektu iki, dheweke nggambarake wong sing wicaksana lan tumindak! Ganteng!!!
  86. max422
    0
    27 May 2014
    Yen Kadyrov dipromosikan, iku kanggo bisnis (utawa luwih, kanggo bisnis).
    Pendapat pribadiku yaiku "krisis Ukraina" bakal nyetujoni Rusia karo Chechen 100500 kaping luwih cepet tinimbang akeh perkara birokrasi lan sosial ...
    Dadi, wong Chechen bakal mbayar utang wiwit taun 40-an wiwit taun 90-an.
    1. krang
      0
      27 May 2014
      Ora bakal bisa rukun. Iki wis memori ing tingkat genetis.
  87. 0
    27 May 2014
    A serigala metu saka konco bruwang, thoughtfully looking ing akeh raming saka serigala, lan cepet klik untu. Inggih Ramzan, apa sing bisa dakkandhakake.
  88. RAF
    +1
    27 May 2014
    Kanthi dill adhep-adhepan, mung nggunakake kekuwatan lan tumindak, amarga ora ngerti tembung kasebut!
  89. 0
    27 May 2014
    Inggih, Ramzan Akhmadovich! Aku ngganti pendapat babagan dheweke dadi luwih apik.
  90. zavesa01
    +1
    27 May 2014
    Kadyrov iku wong sing pinter banget. Dheweke ngerti banget yen tangane ana ing getih prajurit Rusia. Lan siji-sijine cara kanggo entuk pakurmatan ing antarane populasi Rusia yaiku nglayani kanthi setya ing blog Rusia. Mulane dheweke nglebokake tembung-tembunge ing wangun sing bisa dicerna. Ing wayahe dheweke dadi politisi PALING patriotik. Kabeh Nokhchi uga ngerti iki. Yen saiki ana pitakonan politik babagan ngirim sukarelawan menyang Ukraina, banjur 50% saka populasi lanang Chechnya bakal siap maju.
    Sijine dhewe ing sepatune. Yen sampeyan duwe pakurmatan, iku mung cara kanggo EARN pangapunten. Ora kanggo nampa (sampeyan bisa nindakake iku mung kaya sing), nanging kanggo entuk dhuwit.

    Dadi, sanajan kabeh, Kadyrov tumindak kaya wong sing dihormati.
    1. -2
      28 May 2014
      Dadi, sanajan kabeh, Kadyrov tumindak kaya wong sing dihormati.
      Iki bener. Lan dheweke tumindak kaya ngono amarga ... dipercaya Putin lan ngormati dheweke minangka wong, minangka pejuang (master olahraga ing judo lan sambo) lan minangka komandan.
  91. 0
    27 May 2014
    Kahanan kasebut ngelingake crita lawas dening Henry Kuttner, "The Mechanical Ego."
  92. +2
    27 May 2014
    Penting kanggo mangerteni yen Kadyrov ora tumindak miturut keputusane dhewe, mesthine, kabeh ana ing kontrol Putin. Lan operasi kanggo mbebasake wartawan uga disiapake ing jero ruangan layanan khusus. Kadyrov diangkat dadi eksekutor. Dheweke ngrampungake tugas kasebut kanthi sampurna.
    1. alex=111
      -1
      28 May 2014
      yaiku, saiki kita duwe Kadyrov minangka kepala utawa kurator layanan khusus?
  93. -1
    27 May 2014
    Lan aku mikir yen kita butuh wong kaya Ramzan. Negara kudu duwe loro tangan, siji kanggo salaman, lan liyane kanggo mencet ing rahang! Amarga ana scum sing ora bisa disepakati, lan ora ana kepinginan kanggo gelut, nanging ngidak tenggorokan lan ngomong yen dheweke tumindak ala iku pancen bener!
    1. -1
      28 May 2014
      Kita bisa ngalahake sampeyan ing rahang tanpa ramzans, sing utama yaiku presiden ora ngiyanati dheweke ... lan asu gila, siji-sijine, dheweke ora ngomong karo dheweke, mung ditembak, murah lan nyenengake.
      OKEH CHECHEN LAN JO-PO-LIZES YAHUDI SING NAMPAK (UTAWA WIS?) ING SITUS IKI, SUDI...
      TANGELAH WONG KOWE BUDAK!!!!!!!, ENGET DIRIMU, BANGSAMU, LELUHUR SING JATUH DI PERANG BEDA!!
      PEDOT LAN PATI SUPAYA JACKALS KAMULYA ING RUSIA???

      JAWABEN PITAKON IKI DIRIMU.
  94. 0
    28 May 2014
    Aku mung seneng - - Ing taun 1898, pujangga Inggris Belloc kanthi bangga nulis: "Apa wae sing kedadeyan, kita entuk bedhil Maxim, lan dheweke ora duwe" - "Saben pitakonan duwe jawaban sing jelas: kita duwe Maxim, dheweke ora. duwe "."
  95. +1
    28 May 2014
    Eropah nelpon kabeh wong saka Rusia Russian, kalebu Chechens. Lan ora perlu ngyakinake dheweke babagan iki. Ayo dheweke terus mikir. Yen ana wong Chechen utawa Cossack ing antarane wong Rusia, iku apik. Saben wong Rusia duwe adat dhewe, lan nalika sampeyan nggabungake kabeh adat kasebut, sampeyan bakal entuk negara sing kuat sing bisa nindakake apa wae amarga macem-macem kemampuan bangsa kita. Ramzan wis dadi salah sawijining inten rasi lintang iki, dheweke lan wong-wonge bangga, lan nguatake negara kita. Beda karo permusuhan sing jelas digawa menyang Eropa lan Amerika Serikat.
  96. Ivan 63
    0
    28 May 2014
    Ramzan - pangenalan lan pakurmatan. Mungkin wong bakal ngurus liberal kita?
  97. shurahan
    +1
    28 May 2014
    lan sampeyan ngerti, iki apik banget. dadi PR politik. iku bener gedhe. Sawetara taun kepungkur aku maca seri buku, apik banget, ditulis kanthi jelas, nanging mbebayani banget. kita ngomong bab Chechens. bab carane padha aran kaya boss ing Moscow, bab disdain kanggo Slavs ... apa aku bisa ngomong. Ana bebener ing kene, nanging uga ana goroh geopolitik sing gedhe. amarga Chechen dadi korban geopolitik, kaya dill saiki. lan nyatane yen Kadyrov saiki ana ing sisih Rusia minangka prestasi paling gedhe, nyatane yen ing Chechnya dhewe, ing wektu iki, gething diarahake menyang Amerika Serikat, lan dudu Rusia, uga minangka prestasi paling gedhe. mungsuh umum, kang, ngerti, nyawiji. Wong Chechen, nyatane, ora duwe apa-apa karo Rusia, kaya wong Ukrainia. nalika bebener iki dicethakaké kanggo saben wong, banjur provokator Western ora duwe apa-apa ing tanah kita. banjur nalika wong ngerti yen Rusia, Chechen, Ukrainians, Tatar, Kazakhs, Georgians, etc. - Intine yaiku salah sawijining peradaban Rusia, mula AS bakal mati. amarga slogan: dibagi lan nelukake bakal ora relevan. sampeyan ngerti, bab 12 taun kepungkur, bali saka ndharat gunung meh sasi-dawa, kelompok kita teka tengen Forester Chechen, Isa. dheweke scolded kita, panganan kita lan sijine kita amben. Jurang Issyk diresiki liwat upaya - dheweke menehi pilihan kanggo kabeh pelanggar kanggo njupuk tong sampah utawa mbayar denda ing kutha Talgar. Lumrahe, wong milih ngresiki sampah. Jurang kasebut apik sajrone setahun. Mulane, ora perlu kanggo stigmatize Chechens. iku worth branding oligarki. lan kewarganegaraan iku sawijining perkara sing bisa dadi tujuan utawa sarana. Lan supaya wong-wong Kadyrov, sing nguwuh-uwuh Alah Akbar, dadi ing sisih Rusia lan bangga karo keterlibatan ing Rusia Agung tinimbang sing bakal dadi oposisi. Dadi oligarki liyane ing jagad iki nangis. Ayo dadi. ayo padha nangis. Kita teka saka USSR. Kita kanca wong. Kita kabeh wong Rusia. Sanajan wong Georgia, Kazakh, Chechen, Azerbaijan lan Chukchi.
  98. Kostya-pejalan kaki
    0
    29 May 2014
    Apa jenis wong perdamaian? Nalika perang dadi watara - lan kita kudu masang bunder iki kaya selang menyang wong sing escalating perang iki, supaya padha mangan otak dhewe, ZMBio.

    Aku nemokake informasi babagan tanggal 31 Mei, mula aku maca babagan sapa wae: cathetan ing Wikipedia Subedai [1] [2] (Subeetai, Subeetay-Baatur[3], Subeetay [4], Subetai [5] Subbedai, Subedai-bahadur [6] ], Subudai) (1176 - 1248) [7] - komandan Mongol paling misuwur, sekutu Temujin-Genghis Khan.

    Saka putrane Subedey, Rasyid ad-Din jenenge Timur-Buka, Kukuju lan Uryankhatai (Uryankatay). Kukuju dadi kepala sewu sayap tengen tentara; sasampunipun bapakipun tilar donya.

    Lan kita duwe akeh sayap Masonik ing negara bagian Victoria. Mung iklan Honda nang endi wae! Lan sing paling gedhe yaiku Melbourne Expo ing jejere Docklander Wharf Way?

    Miturut cara, papan sing apik kanggo pameran "senjata lan peralatan Rusia lan negara CIS." Yarmolnik ngandika yen sampeyan bisa nggawe dhuwit apik ing perang. Ing kono Butu menehi 25 tukang kebon, menehi VOSEM 4 kanggo menehi 5!

    Ing cendhak, kurcaci mutusaké kanggo menehi kita kulo. Aku ndeleng Dudayev ing kene. Lan aku weruh yen rereget mesthi teka saka ECT-onium menyang kita. Dheweke nggawe pembunuh saka perwira militer.

    Miturut cara, film apik "Perang Mirrors"

    Sampeyan bakal ngerti apa tegese terorisme Masonik lan teror Martian. Banjur ana Phobos - wong Yunani ngerti apa iku, nanging stubbornly tetep bisu.

    Ing cendhak, kita duwe atraksi apik ing Australia, nanging ana sawetara lanang nyata. Nanging nang endi wae ing Quisland malah ana monumèn kanggo clurut.

    Oalah, wong-wong mau padha nyerang bapak maratuwaku, lan meh nyingkirake anakku, ora liya bojoku lara aneh. Aku kepengin weruh sapa sing pengin ngganti anakku lan urip kaya wong putih?

    Foto: kapal selam Nautilos - uga menarik kanggo mbandhingake tanggal. Sampeyan uga bisa maca babagan Maltese Naval Navigation School.
  99. Kostya-pejalan kaki
    0
    29 May 2014
    Budha Shintai liyane wis teka. Ora kulawarga, nanging giliran perestroika!

    Aku ngormati Ratu Elizabeth 2 kita banget! Dheweke ora bakal nyerahake makutha, lan telung 666 iki, bener, ayo padha nindakake tugas.


    Sugeng Ambal Warsa!

    PieS: Sanajan wong Farisi ora duwe kesempatan kanggo ngliwati Abwehr ing taun iki, aku kudu nampani Booth (yen ora tlapak sikilku kobong - aku butuh sepatu sing bener), yen putumu ing Las Vegas bakal disalahake. Kita dudu beras, nanging lev. Secara pribadi, aku ora butuh Nissan Navara - simpen Barnabas dhewe, lan aku bakal duwe sepatu bot sing luwih adhem!

    Miturut cara, mangsa ing taun iki bakal sengit. Padha ngomong wong Mars wis muncul ing bumi.
  100. 0
    6 2014 Juni
    Kadyrov dudu wong sing tepat kanggo takon. Aku mung ngancam Ukraina. Nanging padha ora, Chechens ora peduli ngendi kanggo perang, iki tembung saka Kadyrov piyambak. Cukup kanggo dheweke ngomong pasuryan lan Chechens wis ing Lvov, liwat Kyiv. Apa jenis sektor tengen ana, padha bakal mlayu kaya clurut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"