Turki tuku torpedo MK-48

16


Turki wis mrentahake 48 torpedo Amerika MK-48 Mod 6AT kanggo kapal selam kelas U-214 buatan Jerman sing anyar. Torpedo iki regane $ 3.55 yuta saben. Turki duwe pengalaman karo torpedo Amerika (digunakake MK-46 lan MK 54 lawas). Iki tegese bakal ana masalah luwih sithik karo adopsi torpedo MK-48 lan integrasi menyang sistem kontrol geni U-214.

Turki tuku torpedo MK-48


Torpedo MK-48 mlebu layanan ing taun 1971 minangka Mod 1 lan terus dianyari wiwit saiki. MK-48 minangka torpedo 533 mm 1.7 ton kanthi jarak tekan 74 kilometer (kacepetan 50 kilometer per jam) lan kacepetan maksimal 102 kilometer per jam (banjur jarake diwatesi nganti 38 kilometer). MK-48 bisa dipandu saka kapal selam liwat kabel utawa kanthi bantuan sonar onboard sing digunakake kanggo nggoleki target lan ngindhari alangan ing jero banyu. Iki dilengkapi akeh piranti elektronik sing bisa ngatasi serangan mungsuh. Warhead MK-48 yaiku 295 kg lan nduweni sekring jarak. Ambane aplikasi maksimal udakara 800 meter. MK-48 ana ing layanan karo Angkatan Laut AS, uga Brasil, Australia, Kanada lan Walanda.



Sawise Perang Donya II, mung telung torpedo sing digunakake dening kapal selam ing pertempuran nyata kanggo nglelebke apa wae. Mung siji sing dirilis dening kapal selam nuklir (Inggris). Loro liyane dipecat dening kapal selam diesel-listrik Pakistan lan Korea Lor. Torpedo MK-48 wis tau digunakake ing pertempuran.

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    26 May 2014
    Kenapa ?, ing wayah wengi perang Segara Ireng ??????
    1. 0
      26 May 2014
      Tuku torpedo saka Amers minangka upaya sing jelas kanggo nuduhake kasetyane marang kabijakan AS, yen ora, Turki wis bubar adoh banget saka master gedhene, minangka asil saka "werna" sing ora dikarepake ing negara kasebut.
      1. 0
        26 May 2014
        Kutipan saka MOISEY
        Tuku torpedo saka amers minangka upaya sing jelas kanggo nuduhake kesetiaan marang kabijakan AS,

        Apa ora nuduhake kasetyan sampeyan, utamane amarga torpedo pancen apik. Nanging karo kita, karo senjata torpedo, supaya adoh iku "ora apik banget" (sanajan aku wis ora kasengsem ing topik iki kanggo nem sasi pungkasan - Mungkin soko wis diganti).
    2. -5
      26 May 2014
      Hmm... Siyap!!! PEACEFUL-Turki ora beda !!!Nanging KITA SQUEL-COOLER !!!
      1. +3
        26 May 2014
        karo bab, nanging Shkval rudal-torpedo, sayangé, ora gegaman umber, sawetara Bukak ora apa-apa, nganti 5 mil - bab 8-10 km (lan iki ora ana ing definisi "lengan dawa"). ), lan ora dikontrol kanthi prinsip (uga, kanthi kecepatan kaya ing banyu)
        miturut analog MK48, waca babagan UGST utawa USET-80 (sanajan kayane wis dibusak saka layanan)
        sampeyan uga bisa ndeleng babagan kompleks "Packet-NK" sing paling menarik, nanging ora dadi "lengan dawa"
    3. Komentar wis dibusak.
  2. +3
    26 May 2014
    Lan aku mikir wong Turki wis ngerti yen hotel ing pesisir luwih apik tinimbang torpedo ing segara kanggo njaga perdamaian ing bumi ...
  3. 0
    26 May 2014
    Ing unrealistic - miturut "Kursk"
  4. Khalmamed
    -3
    26 May 2014
    yen nglawan sampah sing diwarisake saka mantan Ukraina, lan saiki fascistbenderstan, banjur biaya, lan jumlahe ... paling kamungkinan pemilik Satanesshastan sing perlu dodolan .... biaya .., skenario sing padha karo "Efobkakakasya sadurunge lepas landas" super mega kabeh galactic roofing felts fighter roofing felts ...., ora ana sing ngedol, nanging perlu kanggo ngedol iku-dajal ekonomi: "Aku corak, ora tuku mine. dhewe, aku pengin ngapusi kabeh wong."
    Ya hotel lan atusan tukang bangunan gostorobaiters sing ambruk minangka sing paling apik sing bisa ditawakake presidene, bapake wong Turki ....
  5. sidprokaznik
    -1
    26 May 2014
    Sembarang arsenal kudu dianyari lan iki dudu tandha kesiapan kanggo agresi. Yen padha dhawuh prau paling anyar, iku pancene worth considering: apa iku?
    1. +3
      26 May 2014
      Kutipan saka: sidprokaznik
      Yen padha dhawuh prau paling anyar, iku pancene worth considering: apa iku?

      Miturut pendapat sampeyan, U-214 dudu prau paling anyar?
  6. 0
    26 May 2014
    Ora jelas kenapa kabar kasebut ditolak. Acara kasebut diterangake ing judhul "VO, Acara, Transfer Pers Asing", lan dudu "pendapat". Kajaba iku, sumber asli: http://www.strategypage.com/
  7. 0
    26 May 2014
    "Loro liyane diluncurake dening kapal selam diesel-listrik Pakistan lan Korea Lor" Op-pa! Lan saka ngendi asale saka Korea Lor? Apa iku blokade?
    1. +1
      26 May 2014
      Quote: Bayonet
      Opo! Lan saka ngendi asale saka Korea Lor? Apa iku blokade?

      Sapa dheweke? Torpedo wae?
    2. +1
      26 May 2014
      Korea kapitu duwe akeh torpedo 53-65, kanggo kapal selam isih ana kiriman Soviet (lan "klon" dhewe.
  8. 0
    26 May 2014
    Bab nyengsemaken. Kita ora kudu duwe kaya iki ing Segara Ireng ...
  9. 0
    26 May 2014
    Iku aneh sing padha ora wareg karo torpedo sing teka karo U-214 ing kit
    http://en.wikipedia.org/wiki/DM2A4
    ADCAP wis sawetara sethitik liyane lan kacepetan, nanging wong golek DM2A4 luwih efisien lan siluman luwih.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"