Tank Merkava 4 diobong ing Libanon

35
Partai Demokrat Rakyat nandhani ulang taun mundur Israel saka Libanon kanthi parade sing kalebu replika Israel. tank. Dheweke diseret liwat dalan-dalan sing diikat menyang kuldi, banjur diobong.

Tank Merkava 4 diobong ing Libanon

Burning "tank Israel"


Pengetan mundur IDF saka Libanon ing taun-taun pungkasan wis dadi acara kultus sing ngluhurake Hizbullah, lan dina Sabtu kepungkur (23 Mei 2014) para penggemar organisasi kasebut ngrayakake kanthi ngrusak model tank Merkava 4.

Ing acara ulang tahun kaping 14 mundur pasukan Israel saka Libanon, Partai Rakyat Demokratik Libanon mutusake kanggo menehi tandha acara iki kanthi cara asli. Miturut laporan saka Libanon, sajrone telung sasi, luwih saka 25 anggota partai sibuk nggawe model tank Merkava 4 lan ngenteni luwih saka 260 jam kanthi tujuan mbangun replika "simbol kamenangan" lan ngowahi "mesin mateni dadi obyek sing dipoyoki wong Libanon."


Keledai narik "tank"


Dadi apa sing ditindakake karo model kasebut? Tank imitasi mlaku patang kilometer ing wayah awan liwat dalan-dalan ing Tsidon, sing diarani "Tour of Defeat".

Model kasebut diikat menyang kuldi, lan gendéra Israel lan Amerika Serikat diseret ing mburi. Model tank mandheg ing sawetara lokasi kanggo upacara ngurmati para pejuang Hizbullah lan kelompok perlawanan liyane.

Puncak sore kasebut ditindakake ing Ha Shuhada Square ing Sidon, ing ngendi pesta kasebut nganakake upacara utama sing menehi tandha mundur saka IDF saka Libanon. Ing bagean seni saka program, anggota saka partai tumindak minangka pejuang, lan puncaké yaiku karusakan saka model tank, kang, antarane liyane, padha melu.

Pihak kasebut ngundang masyarakat ing upacara kasebut kanggo melu ngrusak tank, kalebu liwat papan reklame ing dalan. Undhangan iki uga nampilake lambang klompok liya ing Libanon, kalebu Hizbullah.

Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

35 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    26 May 2014
    Aku wonder apa padha ora nempel jarum menyang boneka iki?
    1. +2
      26 May 2014
      Lan apa sing isih kudu ditindakake dening negara-negara sing ditindhes dening sanksi (kanthi saran saka Israel, lan kanthi dhukungan saka Amerika Serikat, sing tegese wajib kanggo kabeh wong!) - lan negara sing ora diakoni?
      1. +7
        26 May 2014
        Kutipan saka mirag2
        Lan apa sing isih kudu ditindakake dening negara-negara sing ditindhes dening sanksi (kanthi saran saka Israel, lan kanthi dhukungan saka Amerika Serikat, sing tegese wajib kanggo kabeh wong!) - lan negara sing ora diakoni?

        dheweke master bangunan tank karton lan riveting video palsu
        Iki ngendi padha gagal kanggo bisa. Ngomong-ngomong, apa Israel ngetrapake sanksi marang Libanon? nglirik

        PS
        ecastasis,


















        1. +3
          26 May 2014
          Kaya sing diucapake: "Apa wae sing nyenengake bocah ..."
        2. Sing sabar
          0
          26 May 2014
          Apa lady ing gambar pisanan nyoba kanggo nindakake karo bedhil? Aku duwe curiga ala ...
      2. +6
        26 May 2014
        Patriotisme ing negari diunggahake, bener. Ora ana sing kudu dilawan, kita kudu sinau urip kanthi tentrem.
    2. +1
      26 May 2014
      Kutipan saka Jovanni
      Aku wonder apa padha ora nempel jarum menyang boneka iki?


      Dheweke dudu kultus voodoo. eseman
    3. Honghuz
      -2
      26 May 2014
      hi Tank Merkava-4 ora bisa kobong ing prinsip) kaya popok sing kebanjiran .....))))) saka iklan kanggo Tel Avidenya)
  2. +4
    26 May 2014
    Inggih, sing utama yaiku wong seneng)
  3. hon
    +7
    26 May 2014
    Sialan! Nalika maca judhul artikel, aku meh keselak teh. Aku panginten padha gelut maneh
    1. 0
      26 May 2014
      Kanthi judhul kaya ngono, "penekan kuning" biasane nyenengi. Aku uga ambruk ing wiwitan.
  4. +8
    26 May 2014
    Sawetara jinis sirkus ... Ora ana tembung! Ora bisa ngalahake merkava nyata,
    dadi ayo diobong plywood! Ayo wong israel ngguyu...
    Pancake Papua negatif
    1. +1
      26 May 2014
      Padha isih duwe kabeh ahead karo merkavs nyata, malah yen lagi latihan ing apa kasedhiya, padha mulang muda, ngandika, sing ngandika ora ana mungsuh invincible.
  5. +2
    26 May 2014
    260 jam makarya, lan asil - zilch. lol
    1. +3
      26 May 2014
      Luwih becik nindakake perkara sing migunani.
  6. +3
    26 May 2014
    wong Papua!!!! Kanthi tambang ing kangaroo dicet, matèni nyawa. supaya mengko luwih gampang kanggo mateni awak, lan nambah semangat.
  7. +4
    26 May 2014
    Kanggo pomposity luwih, padha kudu tuku kumpulan Merkavas ing Israel lan ngobong siji taun. Kaya bocah-bocah, dening Gusti Allah.
    1. +1
      26 May 2014
      Kutipan saka Nester
      Kanggo pomposity luwih, padha kudu tuku kumpulan Merkav ing Israel lan ngobong siji taun

      Ayo padha tuku model inflatable saka kita - kabeh luwih murah.
      1. 0
        26 May 2014
        Quote: Bayonet
        Ayo padha tuku model inflatable saka kita - kabeh luwih murah.

        Ya, lan luwih akrab. Padha mlarat ana, padha ora duwe cukup dhuwit kanggo omah-omah, supaya padha karo wanita inflatable.
  8. Chaves
    0
    26 May 2014
    ha ha seneng
  9. -5
    26 May 2014
    Wektu bakal teka lan Israel zilch.
    1. +2
      26 May 2014
      Bisa uga negara Israel bakal mandheg ana ing mangsa ngarep, nanging mesthine ora bakal dadi zilch, aja lali yen dheweke duwe granat nuklir sing akeh lan penting banget yen wong-wong ing kana angel banget. lan kabeh wilayah ing negara sadurunge pati, minangka padha ngandika dadi lebu.
  10. VADEL
    +1
    26 May 2014
    Quote: Nagant
    260 jam makarya, lan asil - zilch.

    Api unggun perintis: Oh! sedulur Mood: Wah! apik Asil: ombenan ngguyu
    1. paul33
      -3
      26 May 2014
      sanalika bisa
  11. +4
    26 May 2014
    Lan ing kana, sing nyeret banjur ngobong mesin perang iki, dheweke dianugerahi gelar Donkey of Lebanon.
  12. +2
    26 May 2014
    Kutipan saka Starshina wmf
    Wektu bakal teka lan Israel zilch.


    Aku ora ngira yen wektune bakal teka.
  13. +6
    26 May 2014
    Merkava asli uga kalah nglirik
    1. +2
      26 May 2014
      Kutipan: 0255
      Merkava asli uga kalah nglirik

      Apa sampeyan wis nyeret foto apes iki (ing iku MK-2, omong-omong), apa ana liyane? nglirik
  14. +2
    26 May 2014
    ))) ya ...... pamer-pameran wae, iki temenan ora bakal nuntun marang kabecikan
  15. +3
    26 May 2014
    sampeyan kudu miwiti kerja ... pinten sampeyan bisa berjuang?
  16. +4
    26 May 2014
    Inggih, inggih, ya, padha nggawe tank plywood lan diobong. Apa pahlawan! Apa wani!
    Singa sing mati bisa ditendhang asu ajag.
    Dheweke ora bisa luwih.
  17. 0
    26 May 2014
    Padha ngomong tank ora nyata!
  18. +3
    26 May 2014
    ditandhani karo karusakan saka model tank Merkava 4.

    Nah, kaya ngono, aku ngira yen dheweke ngobong wortel, aku ngarep-arep rincian - lan ing kene manekin-mannequin lagi murub)))
    1. Sing sabar
      0
      26 May 2014
      Ya, penipuan lengkap. duka
  19. +4
    26 May 2014
    Kuldi padha. Ing sacedhake, wong ngasilake tank nyata, nanging isih ana feodalisme.
    1. -2
      26 May 2014
      Napa dheweke kudu nggawe tank? Aku padha duwe cukup RPGs.
      1. +1
        26 May 2014
        Apa bisa ngasilake RPG? Utawa Mungkin aku ora kejawab soko.
  20. 0
    26 May 2014
    Nah, sawise iku padha arep gawe uwong yakin kula sing urip ing Libanon iku hard? Iku bakal dadi, padha bakal duwe x iki. ngguyu renyu ora kerjo"
  21. Alexey Prikazchikov
    +1
    26 May 2014
    Inggih, aku ngidoni jeneng, antara liya, roti isi karo kaviar abang.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"