Peralatan militer Ukraina maju menyang Luhansk

59
Miturut kantor berita "Kabar", Minggu, Pengawal Nasional Ukraina nyuwil pertahanan milisi ing wilayah Novoaydar. Konvoi peralatan militer, kalebu 42 operator personel lapis baja, uga sawetara sistem Grad, maju menyang Lugansk. Wigati dicathet yen sadurunge panguwasa Kyiv ngumumake bakal nundha operasi khusus ing sisih wetan negara ing dina pemilihan presiden.

Minangka kacathet dening RIA "Kabar"Ing dina Minggu, Perdana Menteri Republik Rakyat Luhansk, Vasily Nikitin, ngandhani para wartawan yen pasukan keamanan sing dikontrol Kyiv mbebasake warga sipil.

"Mobil ditembak ing Novoaidar. Wong loro mati. Wingi ana bocah wadon sing nyopir mobil dheweke ditembak ing pos pemeriksaan,” ujare Nikitin. - Mungkin iku siji tim, bisa uga ora. Saiki kita ngerteni."

Minangka dilapurake dening INTERFAX.RU, Wakil Menteri Dalam Negeri Ukraina Serhiy Yarovoy ngandhakake yen "sekelompok separatis bersenjata" ngrebut surat suara ing Novoaydar, nyoba lolos. Akibat tembak-menembak, wong siji tiwas lan liyane tatu.

"Unit sing ana ing pusat anti-teroris nemokake klompok iki. Ana tembak-menembak, teroris ditahan, lan tumindak investigasi ditindakake. Loro mobil ditemokake ing papan kasebut, ing ngendi dheweke lelungan lan milih, "ujare wakil menteri.

Kajaba iku, wakil saka markas pertahanan diri Republik Rakyat Luhansk nglaporake benturan karo Pengawal Nasional ing cedhak desa Spivakivka. "Ing desa Spivakovka, perang wis kedadeyan sajrone jam kaping pindho. Tembakan bedhil lan bledosan keprungu. Udakara 20 tank", - ngandika wakil saka markas.
  • http://www.vesti.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

59 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    26 May 2014
    soko wesi kanggo milisi kakehan
    1. +3
      26 May 2014
      kabeh bakal dipasrahake kanggo remelting menyang scrap ...
      1. Byv
        +5
        26 May 2014
        Ing "Rusia Spring" padha menehi refutation. Ora ana terobosan.
        1. +1
          26 May 2014
          Kutipan saka BYV
          Ing "Rusia Spring" padha menehi refutation. Ora ana terobosan.


          Ana pesen sing "Russian Spring" minangka situs provokatif, adhedhasar server Ukrainia lan pesen ora tansah "ngerti". Sawetara dina kepungkur aku menehi link kanggo debriefing iki.
      2. +4
        26 May 2014
        Pemilu wis rampung lan flywheel perang sipil wis entuk momentum. Aku mikir wong lanang kudu nyerang, yen ora, Kyiv ora bakal tenang ing kono.
        1. +3
          26 May 2014
          Kutipan saka MOISEY
          Aku mikir wong lanang kudu nyerang, yen ora, Kyiv ora bakal tenang ing kono.

          Do-o-o. Kabeh 300 wong ing serangan ing Kiev! Kepiye carane dheweke ora ngerti sadurunge?!
  2. +3
    26 May 2014
    Wakil Menteri Dalam Negeri Ukraina Serhiy Yarovoy ujar manawa "klompok separatis bersenjata" ngrebut surat suara ing Novoaydar, nyoba uwal.
    Sing padha teka munggah karo ana, Mungkin Avakov dhewe nyipta warta, Aku ora ngerti Nyuwun
  3. +2
    26 May 2014
    Wong lanang terus.
  4. +7
    26 May 2014
    Pimpinan LPR wis mbantah manawa pertahanan wis dilanggar, lan tank bakal cedhak karo Lugnaska sajrone jam.
    Iki disinformasi kanggo nyebar panik
    1. +2
      26 May 2014
      Kutipan saka: ambiorix
      Iki disinformasi kanggo nyebar panik

      Iki disinformasi kanggo wong bodho sing lungguh ing Censor.
  5. 0
    26 May 2014
    Sadhar yen pedunung Novorossiya bakal "perang nganti pungkasan", aku bisa ngomong kanthi yakin manawa para punishers pancen ora duwe kesempatan kanggo sukses. Sing utama yaiku wong-wong sing nandhang sangsara sethithik.
    1. 0
      26 May 2014
      Kutipan: Predator-74
      Sadhar yen pedunung Novorossiya bakal "perang nganti pungkasan", aku bisa ngomong kanthi yakin manawa para punishers pancen ora duwe kesempatan kanggo sukses. Sing utama yaiku wong-wong sing nandhang sangsara sethithik.

      Kyiv, kanthi logis, pengin nggawe kaya Ghetto saka Novorossia, utawa kaya Irlandia Lor.
  6. +3
    26 May 2014
    Kita butuh akeh RPG lan luwih akeh penembak jitu, supaya dheweke lali babagan blitzkrieg, ngatur Stalingrad anyar kanggo para fasis cam ...
  7. 0
    26 May 2014
    Mungkin surat suara sing "ditemokake" kudu diwaca minangka "dibuwang"? Kesempatan sing trep kanggo ngumumake Novoaydar milih lan kanthi asil sing dikarepake.
  8. 0
    26 May 2014
    Ing kabeh wektu, ana siji slogan kanggo pemberontak - ROTI lan SENJATA.
    Lan Rusia wajib menehi iki menyang Rusia Anyar!
  9. +1
    26 May 2014
    Kutipan saka: mig31
    Perlu akeh RPG

    lan isih kaya switchblade, kanthi granat RPG lan jarak 2 km :-)
  10. 0
    26 May 2014
    Rusvesna:
    http://rusvesna.su/
    Pusat Pers OSR mbantah laporan panik media Rusia babagan terobosan para agresor ing wilayah Novoaidar.
  11. 0
    26 May 2014
    Fasis gatel ... Dheweke mesthi milih pengusaha coklat kanthi tenang ... Sawise kabeh, ora ana sing ngganggu, sanajan bisa ...
  12. +1
    26 May 2014
    Kahanan kanggo Kyiv luwih saka ala. Katon kaya pemilu, nanging kahanan ing negara kasebut ora dikendhaleni, miturut pratelan Poroshenko, sawise pelantikan dheweke bakal nggawe dialog karo Kidul-Wétan. Isih ana wektu sadurunge njupuk jabatan, mula tekanan bakal mundhak. Tenggara kudu terus metu lan, yen bisa, nyegah tumindak panguwasa Kyiv.
  13. +5
    26 May 2014
    Brad terus ...
    Mung pasukan bisa mungkasi Nazi ... tembung ora ateges apa-apa ing kene.
  14. +2
    26 May 2014
    Inggih, nalika kita bakal weruh yen tentara Novorossia bersenjata karo paling senjata anti-tank. Sawise kabeh, iki bisa ditindakake kanthi ora resmi! Sawise kabeh, Kadyrov mabur menyang Kyiv kanggo wartawan. Yaiku, sampeyan bisa nuduhake kekarepan sampeyan.
    1. 0
      26 May 2014
      Н
      Inggih, nalika kita bakal weruh yen tentara Novorossia bersenjata karo paling senjata anti-tank.


      Aku tormented dening pitakonan: wilayah Lugansk lan Donetsk ngumumaké kamardikan, sing Unit militèr permanen ora quartered ing wilayah iki, lan yen ana senjata lan peralatan saka Unit iki? Apa ora diekspropriasi?
  15. UVB
    +1
    26 May 2014
    Punika refutation: http://rusvesna.su/news/1401061657 Miturut cara, bab Pemilu. Komisi Pemilihan Pusat Ukraina ngetokake turnout pemilih ing wilayah Luhansk (?) ndhuwur 17%. Padha ngerti carane ngetung! Iki senadyan kasunyatan sing pemilu mung dianakaké ing rong kabupaten, salah siji saka padesan paling jarang pedunungé. Ing wektu sing padha, foto karo antrian ing referendum diterusake minangka foto anyar saka pemilihan!
  16. 0
    26 May 2014
    Wingi, miturut laporan, dituduhake manawa pasukan kasebut ditarik menyang papan kasebut! Ditilik saka jumlah operator personel lapis baja, batalyon bedhil bermotor sing dikuatake mlebu terobosan. Iku watara 50 km kanggo Lugansk liwat pemukiman Happiness, siji lan setengah utawa loro drive ing konvoi.
    1. 0
      26 May 2014
      Ora maca artikel nganti pungkasan. Dadi ing kana, brigade mekanis mlebu celah ing rong kolom. Wingi ora nutup kurungan, nanging nindakake regrouping lan konsentrasi brigade. Ora wonder Bender gumunggung ing komentar saiki. Padha dipompa lan dikirim menyang perang.
  17. Khalmamed
    0
    26 May 2014
    Kepinginan lan manipulasi sing nggegirisi Wong kanthi ngapusi lan ngrusak wong liya - karo bangkai manungsa sing didunungi dening entitas infernal Ana tandha masalah gedhe karo balung ing ngendi otak dumunung ... conto: asu individu lan wakil SS saka departemen setan-negara. saka usa lan ing fascistbenderogulalalabad ing pasuryan ...
    saben Manungsa dhewe tanggung jawab kanggo awake dhewe .., pracaya utawa dipercaya monsters sing nglilani Satanists homoseksual menyang omah lan ngedol tanah kanggo marga saka wong lan ngidini kanggo Cut fellow warga ing organ ... pendhudhukan dubious . .. pracaya bender-fasis, dillbenderizdat lan dillblablavision - iki angkara marang awake dhewe lan ALASAN.
  18. +1
    26 May 2014
    Kutipan: Predator-74
    Sadhar yen pedunung Novorossiya bakal "perang nganti pungkasan", aku bisa ngomong kanthi yakin manawa para punishers pancen ora duwe kesempatan kanggo sukses. Sing utama yaiku wong-wong sing nandhang sangsara sethithik.

    Nganti pungkasan, iki dudu pilihan! Saben uwong kudu ngadeg kanggo pilihane! Sing kabeh!
  19. +1
    26 May 2014
    Kutipan saka Turkir
    Ing kabeh wektu, ana siji slogan kanggo pemberontak - ROTI lan SENJATA.
    Lan iki kabeh Rusia wajib menehi menyang Rusia Anyar!


    Iku misale jek sing padha wis mbuwang partai cilik ilegal liwat tapel wates, mbok menawa malah panguwasa ora ngerti. Sukarelawan jelas ora nyabrang tapel wates karo tangan kosong. Kaya sing diucapake "Kanthi jagad ing benang." Luwih akeh ATGM, ATGM lan RPG, banjur Nazi ora mung mandheg mabur, nanging uga ngganti pikirane babagan nyopir.
  20. Bendera
    -15
    26 May 2014
    Kowe ngrokok apa esuk? poo gedhe zombified sampeyan saka lan saka milisi sampeyan siji nglanggar hukum sekelompok maling gopots lan wong sampah liyane wingi ora bisa milih amarga militiamen tentrem ing topeng karo bedhil mesin Muga-muga minggu iki milisi sampeyan bakal ditampilake panggonane minangka poo gedhe ngandika bab jamban!
    1. 0
      26 May 2014
      Inggih, saka kuping kuldi
    2. +1
      26 May 2014
      Kodhok-kodhok kuwi ora diwènèhi tembung, lungguha aja ngolok-olok, yèn ora, kowé bakal nggolèki mistral nganggo gergaji besi.
    3. +1
      26 May 2014
      Ya wis. Sampeyan mesthi ndeleng luwih apik. Telusuri internet kanggo video babagan wajib militer ing Ukraina. Ing kono sampeyan bakal weruh "maling, gopota lan sampah." Lan ewonan tawanan sing dibebasake saka pakunjaran lan ditampa ing Pengawal Nasional, mesthine minangka kembang bangsa Ukrainia. Informasi iki adhedhasar bahan saka pers Ukrainia.
      PS Coba, yen bisa, kanggo nulis ing paling sethitik liyane melek, digunakake looking ing kiriman, kanggo sawetara alesan, misale jek kaya gopnik saka gateway.
    4. 0
      26 May 2014
      Quote: Bendera
      gerombolan maling gopota lan sampah liyane

      Yen kita njupuk menyang akun sing kabeh scum saka Ukraina diklumpukake ing Maidan, ing Garda Nasional, ing kabeh jinis batalyon variegated karo jeneng sonorous, banjur saka ngendi asalé saka Novorossia Dadi, omong kosong, banderlog warga liyane.
      Miturut cara, aku ndudhuk munggah materi menarik ing Bandera
      Ayo kita ndemek sawetara aspek sing paling penting, pribadi lan ora dingerteni ing uripe. Kaping pisanan, asal. Poppel mangsa teka saka pitung wong Yahudi sing dibaptis menyang Uniatisme (konversi). Rama: Adrian Bandera - Katulik Yunani saka kulawarga borjuis Moishe lan Rosalia (nee Beletskaya, Yahudi Polandia miturut warga negara) Bander. Ibu saka "pahlawan" Ukraina mangsa Miroslava Glodzinskaya - wong Yahudi Polandia. Yaiku, ideolog nasionalisme Ukrainia yaiku wong Yahudi murni.

      Nanging, kasunyatan sing Bandera minangka pederast ora dadi rahasia kanggo kanca-kancane. Ora kanggo apa-apa ana julukan partai "Baba".

      Ing pungkasan uripe, Bandera nyedhiyakake "basis teoretis" kanggo pederasty lan malah nyatakake yen wajib kanggo Svidomo Ukrainians: "... nanging revolusi Ukraina bakal beda karo kabeh revolusi liyane ing hubungan lanang sing cedhak. ngomong babagan kekancan ing kene! Kanggo nggulingake pendhudhukan gunung, wong Ukrainia kudu saling kenal. Iki dalan kanggo kamardikan, iki dalan kanggo kamardikan. Lan aku percaya yen dina sing kaya ngono bakal teka"

      (Stepan Bandera "Rakyat Ukraina lan revolusi" 1950).


      Ing ndhuwur ana kutipan kanggo sapa waé sing kasengsem http://www.allmirest.org/news/soplja_po_prozvishhu_baba/2014-05-18-1300

      Dadi ganti login sampeyan, aja ngremehake dhewe.
    5. lor
      0
      26 May 2014
      Kerah seksual lanang
    6. 0
      26 May 2014
      Sampeyan pancen buta huruf nganti nulis "Bendera".
      Dadi sampeyan butuh. Aku ora bakal mbenerake.
      Valtsman lan Kolomoisky ngontrol sampeyan, sugeng.
      Valtsman-Poroshenko, Kolomoisky, Yarosh saka sarang sing padha - Stepan ngowahi ing kuburane.
      Lan Yarosh duwe kulawarga ing Inggris. Sampeyan ndeleng, ngendi dheweke bakal mungkasi?
      Kumelun, ora suwe wong Polandia bakal teka lan nuduhake sampeyan menyang Eropa.
      Kene ngguyu. ngguyu
  21. 0
    26 May 2014
    Ya, presiden kapilih ing Ukraina, Avakov janji bakal nerusake operasi marang Yu-V, dheweke ora pengin mbayar dhuwit kanggo gas. Aku ngerti, ora ana owah-owahan, sanajan tanggal sing ditunggu-tunggu Amerika Serikat lan geyropa wis liwati. Saiki tetep kanggo Rusia ora ngakoni pemilihan, lan kabeh bakal pindhah menyang babak kapindho. Iku mung luwih akeh senjata sing dibutuhake ing sisih kidul-wétan. Serangga - "mabur" lan "bumblebees" bakal mbiyantu banget.
  22. 0
    26 May 2014
    - Lan apa serangga iki "Benderovets" mengkono kene?
    1. +1
      26 May 2014
      nglarang wedhus kanggo urip
  23. maksimal1
    0
    26 May 2014
    Quote: Bandera
    Kowe ngrokok apa esuk?

    Panggonanmu cedhak ember
  24. Bendera
    -9
    26 May 2014
    Ing distrik Amvrosievsky ing wilayah Donetsk (konstituensi No. 62), ing desa Metallist, wong-wong sing ora dingerteni ngrusak stasiun polling No. 140030 lan nyolong kabeh surat suara. Iki dilaporake dening para pengamat kampanye pemantauan gabungan organisasi umum pra-sekolah "Komite Pemilih Ukraina" lan Jaringan Sipil OPORA ing Donetsk.

    Miturut saksi, wakil DPR mbobol TPS lan ngalang-alangi kerja KPU. Padha nuntut kanggo ngrampungake voting, mekso sing pemilu ilegal. Para militan njupuk kabeh buletin komisi kanthi jumlah 1308.

    Kajaba iku, miturut DEC No. 62, komisi kasebut ilang kontak karo 52 TPS saka 82 sing beroperasi ing kabupaten kasebut. Mula, anggota komisi ora bisa ngerteni jumlah pemilih ing TPS kasebut.

    Kaya sing sampeyan ngerteni, dina iki ing Dokuchaevsk (distrik 61), wakil saka DPR mblokir karya kabeh komisi wilayah. Voting ing kutha durung diwiwiti.

    Pegawe saka Universitas Teknik Nasional Donetsk nguripake menyang departemen polisi regional Voroshilovsky sing wong bersenjata wis mlebu ing latar departemen militèr, bejat kunci.

    Miturut OSO GUMVDU ing wilayah Donetsk, ing ancaman nggunakake senjata, wong sing ora dingerteni dipeksa mbukak papan kasebut kanthi latihan peralatan militer lan nyolong rong bedhil mesin, rong unit latihan instalasi anti-pesawat, uga amunisi, pemandangan optik. , teropong, latihan tambang lan peralatan engineering.

    Proses pidana wis dibukak miturut bagean 3 saka artikel 187 KUHP Ukraina (perampokan kanthi penetrasi menyang omah, papan utawa panyimpenan liyane). Sanksi artikel kasebut nyedhiyakake nganti 12 taun penjara.
  25. Bendera
    -7
    26 May 2014
    Aku mutusaké kanggo nambah banyu seger menyang rawa mambu Panjenengan ngguyu
    1. Wong Ural
      +2
      26 May 2014
      Mungkin kita ngrokok, nanging sampeyan mambu apa, iki pitakonan gedhe ???
      1. BAT
        0
        26 May 2014
        Dheweke sniffs apa kabeh wong Bandera sniff. Dheweke njupuk ing sak panggonan nganggo driji, banjur sniffs. Idolane Bandera-popel-snot dicopot sak tenane. Mula kabeh pandherekipun ugi ngupados kados brahalanipun. Nang endi wae sing katon, mung ana bajingan. Lyashki, avakovy, yaroshi ... Lan Departemen Negara ditunjuk minangka parashets sing cocog. Ing tembung, Banderaisme minangka fagot pertumbuhan lengkap.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. lor
      +1
      26 May 2014
      Bendera ing gendéra Rumania ... sampeyan bakal nganggo klambi Vatikan.
  26. +1
    26 May 2014
    Kutipan: kostyan77708
    - Lan apa serangga iki "Benderovets" mengkono kene?

    Dichlorvos dheweke, dichlorvos!
    1. BAT
      +1
      26 May 2014
      Iku dudu serangga, nanging larva.
  27. +1
    26 May 2014
    Miturut OSO GUMVDU ing wilayah Donetsk, ing ancaman nggunakake senjata, wong sing ora dingerteni dipeksa mbukak papan kasebut kanthi latihan peralatan militer lan nyolong rong bedhil mesin, rong unit latihan instalasi anti-pesawat, uga amunisi, pemandangan optik. , teropong, latihan tambang lan peralatan engineering. - lan padha nindakake bab sing bener, iku perlu kanggo nglawan junta 3,14dor karo soko !!!
  28. Bendera
    -10
    26 May 2014
    Wong lanang, pungkasane, wangun komunikasi sing sampeyan gunakake ngonfirmasi tingkat budaya sing kurang, lan babagan sing anyar, aku mbaleni dhewe: Aku zombified sampeyan 5+, sampeyan bisa nglarang Kamulyan kanggo Ukraina!
    1. +2
      26 May 2014
      Quote: Bendera
      Kamulyan kanggo Ukraina!

      Ora, ora kaya ngono, kaya "Sala menyang Ukraina, kanggo para pahlawan lemak." Utawa luwih.
      1. +1
        26 May 2014
        Kafan Ukraina!!!!
      2. +1
        26 May 2014
        Ora, ora kaya ngono, kaya "Sala menyang Ukraina, kanggo para pahlawan lemak." Utawa luwih.


        HEROYAM SAVAN!
      3. BAT
        +2
        26 May 2014
        Ora, ora bener. Ora "Sala kanggo Ukraina, lemak kanggo pahlawan", nanging "Disedot ing Ukraina, pahlawan di sedot!!!" Aku bakal nambah saka aku - padha nyedhot, lan pahlawan bakal nyedhot. Lan ora ana lemak babi ing Ukraina kanggo dangu. Diimpor saka Polandia.
    2. tokin1959
      0
      26 May 2014
      Bandera - basa Ukrainia - basa warga desa, budheg redneck.
      pranyata - pikiran sampeyan kejiret dening redneck.
      lan sampeyan ora bisa apa-apa liyane - mung kanggo nyanyi lagu babagan fuilo - iki budaya lan lagu repertoar.
      lan mlumpat menyang slogan moronic - sapa sing ora mlumpat dudu Ukrainia - iki tarian sampeyan.
      Sampeyan degenerates, mung degenerates!
    3. tokin1959
      +1
      26 May 2014
      lan padha milih prezik kanggo awake dhewe - wong Yahudi, lan caved ing wong ireng, amarga sampeyan dudu sapa-sapa.
      1. 0
        26 May 2014
        Ya, antek iki ora ngerti apa sing kudu diarani brahala.
        Tulisen bab budaya! Dheweke dhewe mbokmenawa mikir yen perlu kanggo mambu. ngguyu
  29. Simonov
    +1
    26 May 2014
    Quote: Bendera
    Kowe ngrokok apa esuk? poo gedhe zombified sampeyan saka lan saka milisi sampeyan siji nglanggar hukum sekelompok maling gopots lan wong sampah liyane wingi ora bisa milih amarga militiamen tentrem ing topeng karo bedhil mesin Muga-muga minggu iki milisi sampeyan bakal ditampilake panggonane minangka poo gedhe ngandika bab jamban!

    Apa sampeyan ngrokok karo pemilik sampeyan?
    Ukraina ana ing antarane Iran lan Afghanistan. Xianan nyakup pemilihan presiden ing Ukraina.
    1. lor
      0
      26 May 2014
      Inggih, cretinism geografis CNN ora ana warta, golek Jerman ing peta
  30. sanek0207
    0
    26 May 2014
    Ing desa Vyselki, Wilayah Krasnodar, wanita lan wong lanang mlaku-mlaku ngubengi pekarangan, wong-wong non-lokal mbujuk dheweke kanggo nulungi "alun-alun", nanging cepet metu, amarga. kabeh kanggo Lugansk lan Donbass. Pamrentah lokal ora nindakake apa-apa. Ing wayahe padha bisa kampanye kanggo lanang enom ing liya!
  31. 0
    26 May 2014
    Ing desa Vyselki,Wilayah Krasnodar wanita lan wong mlaku watara yard, non-lokal mbujuk wong-wong mau kanggo pindhah bantuan "alun", nanging cepet metu, amarga. kabeh kanggo Lugansk lan Donbass.


    Mbokmenawa dhewe ing Ukraina ora kampanye?
    Katon yen junta saiki entuk manfaat saka kahanan kaya ngono ing sisih kidul-wétan Ukraina supaya bisa medeni wong Eropa homo lan nyedhot dhuwit saka wong-wong mau kanggo diduga nglawan Rusia.
  32. 0
    26 May 2014
    Quote: Bendera
    Aku mutusaké kanggo nambah banyu seger menyang rawa mambu Panjenengan ngguyu

    Pira wong Bendera iki ngubur rawa Rusia asli kita - lan ora diitung. Nanging saka banyu ditambahake, rawa maneh manggoni 1/6 saka tanah ing planet.
    Lan ora katon kaya wis rampung!
  33. +1
    26 May 2014
    Quote: Bendera
    Aku mutusaké kanggo nambah banyu seger menyang rawa mambu Panjenengan ngguyu

    Cetha, wong-wong bodho padha tangi
    1. 0
      26 May 2014
      Apa sampeyan yakin yen dheweke ngerti tembung "angel" kaya "bodho"?
      Aku ora. Dheweke mung nerd umum. Ing sekolah dheweke dadi ganda.
  34. 0
    26 May 2014
    Kutipan saka figter
    Wingi, miturut laporan, dituduhake manawa pasukan kasebut ditarik menyang papan kasebut! Ditilik saka jumlah operator personel lapis baja, batalyon bedhil bermotor sing dikuatake mlebu terobosan. Iku watara 50 km kanggo Lugansk liwat pemukiman Happiness, siji lan setengah utawa loro drive ing konvoi.
  35. 0
    26 May 2014
    Iki carane padha dijupuk mobil karo wong wadon konco setir. Mungkin dheweke panik utawa takon ora ngerti apa sing kudu ditindakake ...

  36. Sing sabar
    0
    26 May 2014
    Man, aku telat karo tugas iki. Apa ana bangkai Bendera sing isih urip? Kowe arep menyang ngendi, parasit? duka Dheweke njupuk dolanan saka liberal!!!AAAA!!!Aku pengin dolanan karo kewan iki!!!!!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"