DPR nuntut saka Akhmetov kanggo mbayar pajeg

43
Miturut pawarta kasebut "RT in Russian"Ing dina Minggu, rapat umum dianakaké ing Donetsk nglawan pemilihan awal kanggo presiden Ukrainia. Sawetara atus wong maju menyang omah oligarki Rinat Akhmetov, nganakake protes ing kana. Mengko jumlahe mundhak dadi limang ewu wong.

Kacathet yen Akhmetov dhewe ora ana ing Donetsk saiki, mula para pamimpin DPR wiwit negosiasi karo wakil-wakile, ngetokake tuntutan kanggo mbayar pajak menyang anggaran republik.

"Usaha Akhmetov dumunung ing tlatah DPR, warga DPR kerja ing kono, sing ing 11 Mei milih kamardikan. Ayo dheweke mbayar pajak ing kene, "ujare wakil Vladimir Makovich.

Pesen manawa omah warga paling sugih ing Ukraina dijupuk ing kontrol Tentara Rakyat DPR muncul ing Twitter republik kasebut.

Kandhane para pimpinan DPR, dheweke ngarep-arep bakal oleh wangsulan saka panjaluke ing mangsa ngarep.

"Negosiasi saiki lagi ditindakake. Muga-muga bisa entuk wangsulan kanthi cepet, mbok menawa sesuk," ujare Perdana Menteri DPR Alexander Borodai.

Wigati dicathet yen ing 23 Mei, kantor kejaksaan DPR mbukak kasus pidana marang Akhmetov miturut rong artikel - "Kanggo upaya nggulingake pamaréntahan" lan "Kanggo ora mbayar pajak."

  • http://russian.rt.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

43 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexey N
    + 13
    26 Mei 2014 08:39
    Padha dipencet Gauleiter saka tax eseman
    1. +8
      26 Mei 2014 08:42
      Padha dipencet Gauleiter

      sing paling menarik ... saka ngendi asale kasugihan kuwi ??? Donbass ora bakal ndhukung iku, amarga nguripake adoh saka iku, lan ing Kyiv ana pesaing!!! Lha, wong lanang wis ana ing antarane rong geni!
      1. + 13
        26 Mei 2014 08:44
        Dheweke mung duwe pilihan siji - menyang jagad karo DPR, yen ora bakal ditinggal tanpa celana.
        1. +4
          26 Mei 2014 08:58
          Perang karo oligarki diwiwiti. Padha ora bakal defend kapentingan negara nalika stash katahan liwat gunung.
          1. +3
            26 Mei 2014 09:25
            Siji-sijine pilihane, kanggo nylametake bisnise, yaiku nyerahake dhuwit sing ana ing ndhuwur lan ndhaftar maneh ing DPR, wiwit "nol" akumulasi modal aktif. Yen ora, banjur bakal. Lan, yen padha karo SBU kang metu (bunch saka brainless kov), banjur mung hara-kiri.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +1
            26 Mei 2014 09:35
            Kutipan saka Voldmis
            Perang karo oligarki diwiwiti. Padha ora bakal defend kapentingan negara nalika stash katahan liwat gunung.

            Sampeyan pancen bener! Mung banjur negara bisa mardika yen kelas panguwasa, sing bener-bener mengaruhi kabeh kedadeyan ing negara, ora gumantung ing rejeki sing dumunung ing njaba wates negara. Iki uga ditrapake kanggo Rusia. Iki mung nerangake "kabijakan non-intervensi" - ing tingkat negara - ing acara ing Ukraina.
        2. GCU
          +1
          26 Mei 2014 09:12
          Lan saiki dheweke kudu nggawe siji-sijine pilihan sing bener, ditinggal tanpa pabrik lan kapal, utawa ditinggal tanpa dhuwit ing bank-bank Barat, dheweke ngerti yen negara bisa beku kabeh kanggo dheweke, mula dheweke kudu nggawe pilihan sing angel. !!!
          1. +1
            26 Mei 2014 10:23
            Kutipan saka A.V.
            Dadi dudu pilihan sing gampang!

            dheweke wis nggawe pilihan nalika dheweke ngrebut apa sing wis digawe dening rakyat sajrone 70 taun, banjur sajrone limang taun pungkasan dheweke meksa wong Ukraina ngladeni kerajaan bisnise. Iki dudu duweke, ora ana sing kudu dirembug karo dheweke.
        3. kalodhangan
          0
          26 Mei 2014 09:38
          Dheweke bakal gabung karo Parashenko lan nyoba mbalekake apa sing wis ilang, ora lali bareng karo "zukerka" ...
        4. +2
          26 Mei 2014 10:25
          Kutipan saka MOISEY
          Dheweke mung duwe siji pilihan - pindhah menyang jagad karo DPR,

          Ing Novorossia, nyatane, ana revolusi sosialis, ing kasus apa wae, aku ngadili kanthi tembung pimpinan republik iki babagan nasionalisasi perusahaan oligarki lokal. Aku ora ngerti carane iku pancene bakal ana, ing kasus apa wae, syarat kanggo Akhmetov kanggo mbayar pajak piye wae ora pas karo nasionalisasi Enterprises kang. Opsi "donya", miturut pendapatku, ora bakal bisa, sawise pidato umum lan dhukungan Akhmetov kanggo tumindak panguwasa Kyiv sing ilegal, utamane sawise dheweke langsung mlayu menyang London, utawa malah ngomong saka kono. Mbayar pajak ing titik kasebut tegese Akhmetov ngakoni Republik Donetsk, ora panguwasa Kyiv utawa agresor internasional sing diwakili dening Amerika Serikat lan Inggris ora bakal ngapura dheweke, akun lan properti ing luar negeri bakal langsung ditangkep, nanging dheweke ora bisa. bali menyang Donetsk salah siji, pramila piyambakipun milih London, kang wis pasrahaken piyambak ing nyawa kanggo mundhut saka Enterprises Ukrainia, wis cukup dhuwit dicolong kanggo manggon mulyo ing luar negeri, nonton pangembangan acara ing Donetsk saka ing kono, apa yen DPR dirusak? Pitakonan kapindho: kepiye keputusan DPR kanggo nasionalisasi perusahaan-perusahaan oligarki bakal dirasakake dening "kanca-kancane", tuan-tuan, oligarki Rusia lan pribadi Pak Putin, sing dadi salah sijine?
          1. 0
            26 Mei 2014 11:31
            bistrov.ya
            Kanggo revolusi sosialis, iki rada kuwat. Nanging pitakonan babagan posisi bisnis ing hubungan karo sing diproklamasiake ora dadi sing pungkasan. Miturut cara, yen bisnis setuju kanggo mbayar pajak, banjur ing apa itungan lan ngendi kanggo nindakake opo ? Kanggo PrivatBank wong bodho ?

            Lan ing kene uga dicathet:
            Pitakonan kapindho: kepiye keputusan DPR kanggo nasionalisasi perusahaan-perusahaan oligarki bakal dirasakake dening "kanca-kancane", tuan-tuan, oligarki Rusia lan pribadi Pak Putin, sing dadi salah sijine?

            Pitakonan ing kene, luwih, ora babagan nasionalisasi, kaya ngono, nanging babagan kepemilikan oligarki ing Rusia lan babagan prioritas kapentingan negara, lan dudu pemilik. Menapa malih, ing konteks kamungkinan nyabut properti (penebusan ing "tuku" prices ing 1991). Iki minangka topik sing kudu dipikirake dening oligarki.
            hi
      2. 0
        26 Mei 2014 09:10
        Sial ... Ya, ora seneng-BAYAR PAJAK lan turu-meneng !!!
      3. Komentar wis dibusak.
    2. 225 teh
      +2
      26 Mei 2014 09:04
      Kutipan: Alexey N
      Padha dipencet Gauleiter saka tax

      iku oligarki lan oligarki ing Afrika.
      Padha maling, maling lan swindlers. ora bakal bareng karo wong lan ora bakal nuduhake kanthi sukarela nalika angel ...
      lan mulane nasionalisasi.
      mbalekake barang sing dicolong ilegal. piye kabare kita?
      1. -1
        26 Mei 2014 09:42
        Kutipan: 225chay
        lan mulane nasionalisasi.
        mbalekake barang sing dicolong ilegal. piye kabare kita?

        Lan kita duwe gas ing Siberia (nanging ora babagan kita).
        Sawise kabeh, dina iki kita duwe Miller
        Adol gas wingi menyang China!
        Saiki ayo urip sugih
        Bukak kanthong luwih amba!
  2. +9
    26 Mei 2014 08:40
    Langkah pisanan sing paling angel, wektune kanggo miwiti nasionalisasi industri ...
    1. +2
      26 Mei 2014 08:59
      Lan properti sing dituku kanthi ilegal.
  3. +2
    26 Mei 2014 08:42
    bayar pajak ----- turu wae =) ..... senajan susah..
  4. +7
    26 Mei 2014 08:44
    Kabeh apik, kaya ing negara-negara beradab. Yen aku nyoba ora mbayar pajak, ujare, kanggo real estate - kurang saka setahun, omah kasebut bakal dilelang dening sheriff. Lan kanggo evasion tax income, padha bisa dikunjara.
    1. 0
      26 Mei 2014 09:01
      Kabeh apik, kaya ing negara-negara beradab. Yen aku nyoba ora mbayar pajak, ujare, kanggo real estate - kurang saka setahun, omah kasebut bakal dilelang dening sheriff. Lan kanggo evasion tax income, padha bisa dikunjara.


      Apa yen Akhmetov wis mbayar junta? Aku arep turu kanthi tentrem, banjur - kejutan!
  5. +1
    26 Mei 2014 08:48
    Pembentukan negara kalebu, ing antarane, koleksi pajak kanggo njamin aktivitas pemerintahan lan struktur negara.
    Dadi kabeh pancen logis.
    Sampeyan perlu kanggo nerusake karya ing tatanan negara ing Tenggara ... hukum ... struktur ... kabeh sing njamin orane Republik Merdeka.
  6. +2
    26 Mei 2014 08:50
    Ayo DPR mbayar, dudu FIG sing nyengkuyung junta!!!
    1. +2
      26 Mei 2014 09:02
      Yen dheweke duwe aset ing sisih kulon lan ing memori utawa tengah Ukraina, ora ana gunane kanggo rembugan karo dheweke mung babagan mbayar pajak. Ora bakal dadi jinak kanggo DPR.
      Lan tegese ninggalake tambang.
      Dekulakization, yen pasukan ngidini.
  7. +2
    26 Mei 2014 08:50
    Rinat Leonidovich gagal mancing ing banyu sing bermasalah. Nalika dipencet ing West, ngandika bab 4 opsi. Saiki ditekan ing Kidul-Wétan.
    Dadi Akhmetov nemokake awake ing antarane watu lan papan sing angel. Nanging aku pancen pengin kamardikan ing kerajaanku.
  8. +2
    26 Mei 2014 08:52
    Kutipan: Kazanets
    Ayo DPR mbayar, dudu FIG sing nyengkuyung junta!!!

    ya ... yen dheweke mbayar, dheweke ngakoni legitimasi ...
  9. +1
    26 Mei 2014 08:52
    Tembak dadi tembak uga. Ora ana dalan bali. Ayo dheweke mbayar utawa nasionalisasi.
    Yen teka iki, banjur Akhmetov dhewe kanggo nyalahke kanggo iki. dheweke uga dudu tokoh cilik, apa sing sampeyan pikirake sadurunge? Bareng Yanuk, nalika kekuwatan ana ing tangan. Aku uga mbokmenawa panginten, Mungkin iku bakal nindakake liwat.
  10. Joyly Roger
    +4
    26 Mei 2014 08:52
    Inggih rampung, sing ora mung marang latar mburi saka swasana ati revolusioner padha mutusaké kanggo nasionalisasi iku, nanging cukup miturut hukum, supaya ngerti sing saiki ana hukum lan ketertiban ing Novorossia.
  11. +2
    26 Mei 2014 08:53
    Ana siji pilihan ing kene: nasionalisasi lengkap kabeh sing dicolong Akhmetov ing Donbass lan nyatakake "dilarang" (lan umume wektu kanggo nindakake iki ing hubungane karo panitia pembantaian ing Ukraina Kidul-Wétan)! wektu kanggo mbagekke "es kapak" lan ngirim wong kanggo ngleksanakake bakal rakyat! Getih kanggo getih! Pati kanggo pati!
  12. +2
    26 Mei 2014 08:55
    Iku wektu kanggo mbayar tagihan, nanging carane wanted Susu! Umumé, dheweke ... iku haaroshia, kaya bunglon negatif
  13. tukang push
    +3
    26 Mei 2014 08:55
    NASIONALISASI LAN ORA KANG LAIN, NANGGO RAKYAT NENG OLIGAR, KARO GAME POLITIK!
  14. 0
    26 Mei 2014 09:04
    Nasionalisasi minangka perkara sing nggegirisi. Aku ora nelpon apa-apa =












    kanggo nasionalisasi, perlu kanggo nggawe luwih utawa kurang struktur daya. Paling ora polisi







    0
  15. Alexander 68
    +1
    26 Mei 2014 09:10
    Akhmetov nyoba ngunggahake wong marang DPR ing perusahaan, nanging ing kene dadi bummer.
    1. 0
      26 Mei 2014 09:20
      supaya bisa liwat menyang sisih "separatis", wani kudu ..... lan mung ana kalkulator ing sirah.
  16. 0
    26 Mei 2014 09:21
    Gampang padu nalika kedadeyan kaya ngono. Sawise kabeh, dheweke langsung ngerti yen kabeh wong bakal dicopot, mula dheweke njupuk posisi kaya ngono. Tumindak panguwasa DPR cukup logis. Kepiye carane bisa ana republik tanpa dhuwit. Mung proses iki kudu digawe cepet.
  17. 0
    26 Mei 2014 09:25
    Ya, apa wong gila? Ora perlu nuntut pajak, nanging kanggo nasionalisasi kabeh aset lan perusahaan minangka mungsuh rakyat lan mung! Apa sirkus sing padha dipentasake, pisanan padha ngunggahake masalah nasionalisasi, saiki mung njaluk pajak.
    Nganti ana tumindak sing nemtokake, dheweke bakal mandheg.
    1. 0
      26 Mei 2014 09:28
      sapa sing bakal ngumpulake pajak? Babai? Endi struktur daya nyata? Pancen ora ana struktur eksekutif ing kana ....
  18. 0
    26 Mei 2014 09:29
    Akhmetov kudu setuju, yen ora, dheweke bakal kelangan kabeh, lan liyane, dheweke ora bakal nyingkiri macem-macem sabotase! belay
    1. 0
      26 Mei 2014 09:34
      iku perlu kanggo nyuwek kabeh 18 kulit saka wong ...... nanging nindakaken sipil, sesuai karo OSCE lan kabeh limo CE liyane =)
  19. 0
    26 Mei 2014 09:41
    Pisanan sampeyan kudu ngatur badan legislatif lan eksekutif, sampeyan kudu panguwasa pajak lan polisi, lan mung sampeyan bisa njaluk pajak. Maneh, bank kudu dikontrol dening DPR, dudu junta Kyiv. Inggih, malah Akhmetov bakal nransfer dhuwit menyang cabang Donetsk bank, nanging item income isih bakal tax, lan Kyiv bisa gampang njupuk dhuwit iki. Nganti saiki, DNR sing bisa mbayar pajeg mung kanthi nggawa dhuwit menyang kantor gubernur rakyat.
  20. liberal
    -3
    26 Mei 2014 09:44
    pajak apa? DNR entuk kode pajak? utawa mungkin treasury dhewe? gopota dadi edan ing sadawane dalan, mbayar wong-wong mau mung tegese mbuwang dhuwit, bakal ana tunggakan ing ngarepe budget, lan nalika farm kolektif Donetsk iki buyar lan ora ana sing takon.
    Akhmetov pungkasane, sawise tembung babagan nasionalisasi properti, kudu "dhawuh" kabeh boobies iki, supaya dadi ora sopan.
    1. +1
      26 Mei 2014 09:56
      minus sing dibenerake .... ora ana "gopots" sing kuwasa ---- mung ora cukup wong kanggo kabeh postingan ..
  21. 0
    26 Mei 2014 10:25
    Alignment menarik - crests dirampok dening Tatar, kita kene dening Kaukasia karo wong Yahudi ...
  22. 0
    26 Mei 2014 10:31
    Akhmetov nggawe pilihan lan bakal mangsuli.
  23. 0
    26 Mei 2014 10:35
    Quote: Raksasa Pikiran
    Akhmetov nggawe pilihan

    Apa wong liya ngarepake apa-apa liyane?
  24. Alexander 68
    0
    26 Mei 2014 11:09
    Quote: mungKir
    supaya bisa liwat menyang sisih "separatis", wani kudu ..... lan mung ana kalkulator ing sirah.
    kalkulator iki ora ana gunane, amarga yen milisi menang, kanggo oligarki bisa nguripake ing sembarang cara.
  25. snake_gadukin
    +1
    26 Mei 2014 12:46
    Sing kedadean saiki ora nasionalisasi, sing diuwuh-uwuh ing kene, nanging divisi banal saka nishtyaks.
    Mitra Rusia bakal squeeze bagean Rinatka lan ngirim dheweke manggon ing London, ngendi sawise dheweke lan ... ana precedents anyar.
    DPR wis ndhisiki usaha cilik kanthi tema "membayar dhuwit kanggo APBD". Mung (!) ha-ha, ora bisa. Ora ana struktur sing bisa ngatur proses iki. Mulane, bakal ana rampokan banal saka para pengusaha sing ora bisa utawa ora duwe wektu kanggo mbucal. Bocah-bocah sing nganggo bedhil mesin wis padha menyang toko, njaluk mbayar pajeg menyang kas DPR, mung takon "Piye?" Sing lanang ora ngerti jawabane.
    "Makhnovshchina" diwiwiti. Bakal ana liyane ... (Aku wis meneng babagan pilihan bodho dening para pejuang mobil sing disenengi saka populasi)
  26. 0
    26 Mei 2014 14:18
    Inggih, ayo cepet-cepet nransfer kabeh stash asing menyang Rusia lan sujud ing DPR ....
    Banjur junta ora butuh dheweke saiki, kanggo Poroshenko dheweke dadi pesaing, nanging kanggo Yulia, nyatane, mungsuh ...
    Apa karo DPR, utawa menyang "London" kanggo pensiun ....
    1. +1
      26 Mei 2014 16:13
      Ya, lan pensiun ing London ora suwe =)))
      1. 0
        26 Mei 2014 21:31
        Quote: mungKir
        pensiun ing London ora suwe

        Ya, ana preseden
        Mulane, MBH mutusake menyang Swiss ...
        iklime luwih entheng, salju kurang lunyu, nanging akeh sumbu es ...
        Dheweke ora nggatekake.
        Kanthi penanganan sing ora tepat, sampeyan bisa ngrusak setengah sirah ...
  27. 0
    26 Mei 2014 22:08
    Sayange yen maling iki ora bakal bisa njupuk kabeh.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"