Satelit komunikasi Eropa Eutelsat-3B diluncurake ing orbit

9
Miturut RIA "Kabar", kendaraan peluncuran Zenit-3SL Rusia-Ukraina, diluncurake saka platform ngambang Odyssey ing Samudra Pasifik minangka bagéan saka proyek Sea Launch, kasil ngluncurake satelit komunikasi Eropa Eutelsat-3B menyang orbit sing dituju.

"Pemisahan pesawat ruang angkasa Eutelsat-3B saka panggung ndhuwur kedadeyan. Satelit kasebut ditransfer menyang kontrol pelanggan peluncuran, operator komunikasi Eutelsat, "ujare juru bicara Roscosmos.

Pesawat ruang angkasa Eutelsat-3B dilengkapi transponder kanggo ngirim sinyal video ing C-, Ku- lan Ka-band. Iku bakal ngawula Eropah, Timur Tengah, Afrika, Asia Tengah lan bagéan saka Amérika Kidul. Satelit kasebut digawe dening spesialis Astrium kanthi basis platform Eurostar E3000 sing dipercaya banget. Perkiraan umur layanan piranti luwih saka 15 taun.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    27 May 2014
    Inggih, paling ora ana liyane, apik!
    nanging kanggo "Proton", pelaku kudu ditemokake lan diukum ...
    1. +3
      27 May 2014
      ... Kendaraan peluncuran Zenit-3SL Rusia-Ukraina ...

      Nanging nalika kita bebarengan, kita bisa nindakake perkara sing apik.
      1. 0
        27 May 2014
        Oke, sing apik...
        lan apa persentasi sukses sukses lan gagal ing Zenit?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      27 May 2014
      Quote: Ireng lan kuning
      Inggih, paling ora ana liyane, apik!
      nanging kanggo "Proton", pelaku kudu ditemokake lan diukum ...

      Sawise kabeh, iki satelit komunikasi Eropa ...))) mesthi cetha ing kono.. (ora ana bajingan sing tiba)
      1. Wajar, 2,3
        0
        27 May 2014
        Malah nalika dheweke ambruk. Kita elinga taun 2011.
      2. 0
        27 May 2014
        Quote: MIKHAN
        (ora ana bajingan sing tiba

        Ing kacilakan roket Zenit-3SL Rusia-Ukraina, sing tanggal 1 Februari 2013 gagal ngirim satelit Amerika Intelsat-27 menyang orbit lan tabrakan ing Samudra Pasifik, sumber daya onboard (BIM) kasedhiya. Sumber Interfax sing cedhak karo komisi darurat ngandhani apa sing kedadeyan nalika diluncurake. BIM minangka turbin sing ngompa gas utawa cairan, ujare sumber kasebut. 4 detik sadurunge wiwitan engine miwiti kontak: BIM dipompa karo helium, di bangun munggah meksa kanggo 150 atmosfèr, lan Gir setir wiwit bisa. A detik lan setengah sawise wiwitan engine njupuk kacepetan lan ngalih ana - ends aliran helium lan kerosene diklumpukake.
        Sajrone wiwitan tanggal 1 Februari, turbin wiwit muter minyak tanah, nanging mung 0,8 detik, banjur dipateni. Tekanan ilang, lan roket wiwit nyimpang saka lintasan tartamtu. 20 detik sawise diluncurake, sistem darurat mateni mesin, lan roket, sing bisa mabur nganti 2 kilometer lan nyimpang 2,6 kilometer, ambruk.
  2. +1
    27 May 2014
    Kabar apik, utamane amarga kasunyatane kanca-kanca Barat nganggep proyek Sea Launch ora nguntungake lan gagal. Ayo padha percaya yen Roskosmos wis dadi "garis putih".
    1. +1
      27 May 2014
      Kutipan saka MOISEY
      Roskosmos dadi "garis putih".

      Ing kana, kendaraan peluncuran kasebut dudu Proton, nanging RS-18 (Setan), mula Roskosmos meh ora ana hubungane. Kendaraan peluncuran konversi tempur dadi luwih dipercaya tinimbang Proton sipil.
      1. +2
        27 May 2014
        Kutipan saka: inkass_98
        Kutipan saka MOISEY
        Roskosmos dadi "garis putih".

        Ing kana, kendaraan peluncuran kasebut dudu Proton, nanging RS-18 (Setan), mula Roskosmos meh ora ana hubungane. Kendaraan peluncuran konversi tempur dadi luwih dipercaya tinimbang Proton sipil.

        Nyatane, dheweke ngluncurake Zenith (sidebar saka Energia).
        1. 0
          27 May 2014
          Kutipan: podpolkovnik
          Bener dibukak Zenit

          Ya, kene aku ora kejawab, karo "Roar" beguiled. Byvat, Nanging.
          1. 0
            27 May 2014
            Lan dheweke ngaco karo "Rokot".
            Konversi "Setan" yaiku "Dnepr".
  3. 0
    27 May 2014
    nanging kabar kaya iki ora nyenengake aku, aku bakal seneng yen kita duwe kabeh satelit sing kita butuhake wis ana ing orbit lan digunakake lan kita ora duwe apa-apa maneh kanggo diluncurake, mula kita bisa miwiti kanggo geyropy.
    1. +1
      27 May 2014
      Kaping pisanan, Rusia ora ngluncurake satelit kanthi gratis, lan nomer loro, satelit kita ora ana ing tumpukan, ngenteni kendaraan peluncuran gratis. Lan, kaping telu, roket iki dirancang kanggo diluncurake saka khatulistiwa.
  4. +3
    27 May 2014
    bakal ana tilas putih nalika kanggo korupsi ing wilayah strategis penting padha ngangkat eksekusi karo sita properti saka sederek. yen ora, sawise cilik Serdyuk iki quietly sakabeheng adoh, kasalahan sistem ora bakal ditanggulangi.
  5. 0
    27 May 2014
    Kabar apik ing cahya saka kemunduran anyar. Muga-muga dadi ala.
  6. 0
    27 May 2014
    Rusia-Ukraina, pinten diparengake kanggo kombinasi tembung iki ...
  7. 0
    27 May 2014
    Iku misale jek sing karo presiden kuwi bakal kurang lan kurang saka tembung kuwi. Lan aku ora pengin!
  8. 0
    27 May 2014
    Kutipan: SS68SS
    ... Kendaraan peluncuran Zenit-3SL Rusia-Ukraina ...

    Nanging nalika kita bebarengan, kita bisa nindakake perkara sing apik.

    .... Digawe maneh "Setan" ...
    1. +1
      27 May 2014
      Kutipan saka: aleks 62
      .... Digawe maneh "Setan" ...

      Roket antariksa (RKN) "Zenit-3SL" minangka roket telung tahap ing komponen bahan bakar non-beracun oksigen cair lan minyak tanah RG-1, dirancang kanggo ngluncurake pesawat ruang angkasa menyang macem-macem orbit cedhak Bumi lan lintasan budhal. Iki digawe kanthi basis kendaraan peluncuran Zenit-2 sing dikembangake dening Biro Desain Yuzhnoye, tahap ndhuwur (RB) DM (dikembangake dening RSC Energia) lan blok muatan (dikembangake dening Boeing).
      Zenit-3SL ILV dioperasikake minangka bagéan saka roket Sea Launch lan komplek ruang angkasa sing digunakake dening perusahaan internasional Sea Launch kanggo nyedhiyakake layanan peluncuran. Peluncuran pisanan ditindakake tanggal 27 Maret 1999. Ing tanggal 20.04.2009 April 29, XNUMX peluncuran sukses wis ditindakake.
      Saka 1985 nganti 2009, 37 diluncurake saka kendaraan peluncuran basis Zenit-2 ditindakake, 30 wong sing sukses. Kajaba iku, pamblokiran sing diowahi ing tataran kapisan digunakake minangka blok sisih kendaraan peluncuran Energia lan kasil digarap sajrone rong peluncuran kasebut (total 8 blok roket).
  9. 0
    27 May 2014
    Kutipan saka: inkass_98
    Kutipan saka MOISEY
    Roskosmos dadi "garis putih".

    Ing kana, kendaraan peluncuran kasebut dudu Proton, nanging RS-18 (Setan), mula Roskosmos meh ora ana hubungane. Kendaraan peluncuran konversi tempur dadi luwih dipercaya tinimbang Proton sipil.

    .... Bener, Proton digawe minangka operator saka "ibu Kuzka" lan linuwih dhuwur banget, nanging modernisasi karo tahap ndhuwur anyar iku ora banget ....
    1. 0
      27 May 2014
      Georgy Grechko ing presentation saka buku autobiographical ing Chebarkul, bab kacilakan saka Protons.

      "Kendaraan peluncuran iki digawe ing 50-60s abad pungkasan. Lan nalika digawe, mabur kanthi sampurna lan nindakake kabeh tugas sing ditugasake. Nanging liwat wektu, utawa luwih, sawise 20-25 taun, kendaraan peluncuran iki wiwit tiba. Senajan desain iki ora utamané diganti. Aku ngubungake iki ora kanggo kasunyatan sing roket iku ala, nanging kanggo kasunyatan sing non-profesional wiwit ngumpul.

      Apa kita diwulang kaya ngono? Kita kudu bisa nindakake kabeh: mikir, ngetung nggunakake rumus, nggarap mesin, lan liya-liyane. Kita duwe spesialis sing secara harfiah "nyekel" mikron nganggo driji. Kita duwe departemen kontrol teknis, sing ora nampa karya kabeh tim kanggo kedudukan siji ing rinci. Iki carane kita makarya lan roket kita mabur gedhe. Ya, lan ora ana cara liya, kita negara sing wis nelukake papan, conto kanggo jagad kabeh. Saiki ana teledor lan ora profesionalisme dhuwur. Mulane roket tiba, "layanan pers administrasi Chebarkul ngutip kosmonot kasebut.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"