Amerika Serikat nyebut Lithuania tanggung jawab kanggo krisis Ukraina

119
Amerika Serikat nyebut Lithuania tanggung jawab kanggo krisis Ukraina


Kepentingan Nasional, publikasi Amerika sing paling berpengaruh ing bidang hubungan internasional, nulis yen krisis Ukraina diprovokasi dening posisi Polandia lan Lithuania, sing pengin nggedhekake Uni Eropa kanthi biaya Ukraina ing kabeh biaya. Kanggo Uni Eropa, sing wakil sadurunge wis ngomong babagan tanggung jawab Lithuania kanggo negosiasi karo Yanukovych sing rampung ing puncak Vilnius sing gagal, posisi kaya sekutu Amerika tegese carte blanche kanggo pungkasane ngowahi kabeh kesalahan kanggo krisis kasebut menyang diplomasi Lithuania lan Dalia. Grybauskaite pribadi kanggo mbabarake dheweke minangka provokator lan "switchman", sing mung disalahake kanggo kabeh.

Kepentingan Nasional ora mung minangka salah sawijining publikasi sing paling dihormati kanggo urusan internasional, ilmuwan politik, akademisi lan konsultan politik ing saindenging jagad. Iki uga minangka majalah meja kanggo panyiapan politik lan diplomatik ing Amerika Serikat, nyatakake pandangan saka kalangan elit Amerika sing paling berpengaruh.

Saben wulan iki dirating minangka publikasi pakar gravitating menyang Sekretaris Pertahanan AS Chuck Hagel, salah siji saka pimpinan Partai Republik, uga salah siji saka wakil paling pengaruh saka bunderan paling dhuwur saka Republik ing Washington ing masalah privasi manca. Pemikir modern sing misuwur kerja sama karo jurnal kasebut, kayata Richard Pipes lan Francis Fukuyama, sing seprapat abad kepungkur nerbitake artikel ing National Interest sing dadi tonggak sejarah pangembangan sawetara ilmu sosial. crita? Ketua Kehormatan Dewan Editorial - Sekretaris Negara AS ing Presiden Nixon lan Ford, pemenang Hadiah Nobel Perdamaian Henry Kissinger. Ing tembung, iki minangka cangkeme diplomasi Amerika ing komunitas ahli lan politik donya.

Lan saiki mouthpiece iki probing lemah kanggo lay tanggung jawab kanggo krisis Ukraina ing Uni Eropa, lan utamané ing Polandia lan Lithuania.

"Nyatane, sing kedadeyan yaiku Uni Eropa nggawe kekacauan lan ora pengin ngresiki dhewe. Luwih elek, dheweke ora gelem ngakoni kanthi umum babagan tanggung jawabe (sing dadi bagean penting) kanggo krisis ing Ukraina lan kanggo petualangan Putin, "tulis Wakil Pemimpin Redaksi Kepentingan Nasional Rebecca Miller ing Kenapa Barat Kudu Isin. kanggo Ukraina?

Dheweke nedahake manawa Uni Eropa ora kudu nyoba nggedhekake pengaruhe menyang Ukraina, manawa Uni Eropa kudu ngantisipasi pembalasan Rusia nalika mutusake kanggo narik Ukraina luwih cedhak karo Eropa Kulon, lan Putin pancen bener ing "ucapan Krimea" nalika dheweke ujar. sing sajarah Rusia lan Ukraina sing rapet disambungake lan intertwined, Rusia lan Ukrainians iku bangsa persaudaraan, lan Crimea wis tansah nyedhaki Rusia ing istilah sajarah lan budaya.

Kepentingan Nasional nyebar nyalahake krisis kasebut marang pemain Barat: "Kuciwane paling gedhe ing keputusan EU kanggo menehi hasil karo Ukraina ing musim gugur pungkasan yaiku Jerman nyatakake rasa kuwatir babagan persetujuan iki (sanajan rasa kuwatir iki ora amarga wedi provokasi Rusia). , Nanging, ora malah nyoba kanggo mbatalake. Obama ora duwe keprihatinan babagan kesepakatan iki, lan Polandia lan Lithuania kanthi aktif ndhukung.

Iku pengaruh Polandia lan Lithuania sing saben wulan nelpon faktor nemtokake sing nggawe krisis liwat Agreement Asosiasi antarane Ukraina lan Uni Eropa ora bisa dihindari: "Akeh negara Eropah Kulon wis nentang lan terus nglawan nggedhekake EU. Nanging, kanggo gawe marem kepinginan kuwat Polandia lan Lithuania kanggo ngrangkul Ukraina, negara iki succummed kanggo persuasi.

"Sejatine, Polandia lan Lithuania sing kudune prihatin babagan penandatanganan perjanjian kasebut, amarga reaksi saka Putin mesthi bakal cetha. Mungkin dheweke ngetung yen Rusia nuduhake agresi, Jerman lan Prancis bakal nulungi dheweke? Ya, kanthonge amba. Utawa mungkin dheweke ngandelake Amerika Serikat, yaiku, ing NATO? Apa anggota EU tau mikir babagan akibat sing bisa ditindakake ing Ukraina? Yen mangkono, mula bisa uga ora kedadeyan manawa reaksi Rusia sing kuat?

Iku misale jek sing sekutu NATO wiwit nelusuri ing rangking kanggo sing banget "switchman" sing piyambak iku kanggo nyalahke kanggo kabeh, metokake kabeh tanggung jawab lan umume "ekstrim". Iku mokal kanggo endlessly ngalih nyalahke ing Rusia lan diusir Presiden Yanukovych: wong kudu njawab kanggo scam karo Agreement Association antarane Ukraina lan EU, lan kanggo intrik unleashed watara puncak Vilnius, lan kanggo tatanan saka efek saka pangarepan inflated ing masyarakat Ukrainia - kanggo kabeh faktor kang wekasanipun mimpin kanggo jeblugan sosial. Lan uga kanggo rembugan karo Yanukovych, sing wong Eropah enlightened disebut pidana incapable kanggo rong taun sadurungé, lan telung sasi sawise KTT Vilnius padha disebut presiden ora sah. Lan kanggo ngeyek Fantastic Eropah, nalika kabeh pemimpin Eropah ing Vilnius nganti pungkasan ing wayah wengi nyuwun "ora bisa rembugan pidana" kanggo mlebu Agreement Association, abandoning kabeh panjaluk ing Kepemimpinan Ukraina.

Kandidat paling alami kanggo peran "ekstrim" kasebut yaiku Presiden Lithuania Dalia Grybauskaite. Lan ora mung amarga dheweke dadi nyonya rumah saka KTT Vilnius, tanggung jawab kanggo program Kemitraan Timur lan tetep sesambungan karo Presiden Yanukovych, nanging uga amarga posisi Lithuania ing masalah Ukrainia tansah paling ekstrim.

Tanpa pangecualian, kabeh negara liya ing sisih kulon nduweni posisi paling sethithik, nanging luwih fleksibel. Senat AS pungkasan musim panas ngliwati resolusi dening Senator Republik Illinois Richard Durbin nuntut supaya Persetujuan Asosiasi lan Zona Perdagangan Bebas ing Vilnius ora ditandatangani tanpa ngeculake Yulia Tymoshenko. Seimas saka Lithuania nolak resolusi sing padha, lan Vyacheslav Simulik, wakil saka Partai Demokrat Sosial Lithuania, menehi komentar babagan resolusi kanca-kanca Amerika ing wawancara karo RuBaltic.ru kanthi ukara: "Nyuwun pangapunten: Amerika Serikat minangka salah sawijining pamuter, Uni Eropah iku pemain liyane. Lan wiwit asosiasi Ukraina ora direncanakake karo Amerika Serikat, nanging karo Uni Eropa, aku pengin krungu swara kabeh Uni Eropa ... Supaya Amerika Serikat ora ngganggu pembongkaran antarane negara liya.

Perdhana Mentri Polandia Donald Tusk percaya yen Warsawa saiki nduweni posisi sing kuat ing Eropa, amarga Polandia wis ngupayakake "kabijakan rasional, tanpa emosi" marang Rusia lan Ukraina sajrone sawetara taun kepungkur.

"Aku pengin ngomong kanthi yakin yen Polandia - nalika aku ana ing kalangan pembuat keputusan - ora bakal dadi negara sing ngetrapake konsep anti-Rusia sing agresif," ujare Donald Tusk bubar ing saluran TVN Polandia. 24.

Luwih fleksibel yaiku posisi ing Ukraina malah saka rong negara Baltik liyane, sing uga kalebu "zona penyangga" sing misahake Rusia lan Eropa.

Latvia luwih milih ora ngganggu intrik ing sekitar asosiasi Ukraina lan EU. Estonia bisa ngelingi obrolan antarane Menteri Luar Negeri Urmas Paet lan Catherine Ashton, ing ngendi dheweke ngaku yen dudu Yanukovych sing ana ing mburi penembak jitu ing Maidan, nanging pimpinan oposisi Ukrainia. "Sampeyan kudu prinsip aturan hukum dileksanakake, lan plot related kanggo Tymoshenko, mesthi, ora tiba ing sawetara sing perlu kanggo integrasi luwih serius karo Uni Eropa," Marko, Ketua saka Komite Urusan Luar Negeri saka Riigikogu, marang RuBaltic.ru Mikhelson (kanthi cara, dheweke nggantosi Uni sisih tengen lan anti-Rusia ing Fatherland lan ResPublica ing parlemen Estonia). Ketua panitia Lithuania babagan urusan luar negeri ing parlemen, Benediktas Juodka, langsung nimbali ketua Parlemen Eropa, Martin Schulz, kanggo ngidoni nilai-nilai Eropa lan mlebu Persetujuan karo Ukraina ing kabeh biaya.

Diplomasi Lithuania minangka angel lan tanpa kompromi. Nyatane, iki dudu diplomasi, nanging minangka provokasi sing mung bisa ngrusak arsitektur keamanan Eropa. Lan iki lagi ngomong bab liyane lan liyane ing Kulon.

"Aku ujar sawetara dina kepungkur marang Presiden Lithuania: Aku ngerti manawa luwih gampang ngomong babagan mungsuh, babagan sejarah sampeyan lan liya-liyane. Luwih angel diucapake: ayo ndeleng kepiye carane bisa mbantu mbangun hubungan. Yen ora, ora ana sing bakal nganggep sampeyan, "ujare Wakil Presiden Parlemen Eropa Miguel-Angel Martinez-Martinez ing pungkasan taun kepungkur. Oke, iki sosialis Spanyol, kiwa, sing panemune wis beda banget saka Grybauskaite lan konservatif wiwit ditutup Sekolah Partai Vilnius. "Sajrone Kepresidenan Lithuania Uni Eropa, dheweke dipasrahake kanthi misi sukses ngrampungake negosiasi babagan Kemitraan Timur karo negara-negara tanggane saka bekas blok Soviet. Nanging tinimbang asil sing konstruktif lan positif, kita saiki ngalami krisis diplomatik sing jero antarane Rusia lan Uni Eropa, "ujare anggota Parlemen Eropa Polandia wulan kepungkur ing review bisnis Eropa. Ya, iku Polandia sing ora bisa ngapura Grybauskaite kanggo perawatan saka Polandia wilayah Vilnius. "Ana masalah serius sing ndhelikake ing sangisore kehormatan Lithuania. Ing tengah masalah iki yaiku wong sing kadhangkala diarani minangka kepala Komisi Eropa sabanjure, Dalia Grybauskaite, "ujare MEP Inggris Graham Watson, menehi komentar babagan tesis babagan "sukses" presiden EU Lithuania. Ya, ing pungkasan, kabeh iki mung pendapat pribadi saka siji MEP!

Lan saiki "mouthpiece of Washington" - publikasi Amérika anjog ing bidang hubungan internasional - nulis bab tanggung jawab Lithuania kanggo krisis Ukraina, ngrumusake lan presents posisi kelas politik saka Amerika Serikat.

Republik Lithuania lan pribadi Dalia Grybauskaite nyedhaki proklamasi resmi provokator lan wong sing dibuang saka politik donya. Lan Vilnius ora duwe apa-apa kanggo nglawan pendapat iki, dheweke ora bisa mungkasi proses kasebut. Diplomasi Lithuania mimpin negara menyang buntu: ternyata ora bend, nanging mung break.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

119 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    28 May 2014
    Iku wektu kanggo nggoleki sing guilty!
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Turik
      + 13
      28 May 2014
      Amerika nggoleki wedhus.
      1. + 36
        28 May 2014
        Quote: Turik
        Amerika nggoleki wedhus.

        Dheweke ora nggoleki. Janji. negatif
        1. +5
          28 May 2014
          Kutipan saka: igor_m_p
          Dheweke ora nggoleki. Janji.

          Iki kanggo tembung salah sawijining walikota negara Baltik babagan pasukan NATO - sing padha tumindak kaya penjajah.
          1. +2
            28 May 2014
            Semono uga sing dakkira !!!
            1. 0
              28 May 2014
              Artikel muncul ing National Interest Ranchier. Sampeyan bisa nglacak ing media manca.
          2. AVG
            +2
            28 May 2014
            Kutipan saka: punk
            Iki kanggo tembung salah sawijining walikota negara Baltik babagan pasukan NATO - sing padha tumindak kaya penjajah.

            Wektu kanggo NATO ngebom dheweke, rada, kanthi demokratis, mung kanggo ketertiban lan disiplin. ya
        2. 0
          28 May 2014
          Kanggo 5 (lima) milyar? Sembarang karep. nglirik
      2. +5
        28 May 2014
        "Sapa sing kudu disalahake, lan apa sing kudu ditindakake" - Chernyshevsky kanggo mbantu dheweke, supaya dheweke maca klasik.
        1. 0
          28 May 2014
          lan volume katelu "Carane dadi lan dadi sapa?"
      3. +2
        28 May 2014
        Quote: Turik
        Amerika nggoleki wedhus.

        Mesthine, Amerika bakal nggabungake kabeh negara pasca-Soviet lan ngatur kekacauan kanggo wong-wong mau, amarga sok-sok ngebom wong langsung, lan ana wong sing dikembangake kaya nyedhot, kaya Ukraina saiki.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +1
        28 May 2014
        Ora, delengen carane Obama iki bisa nuding driji.
        1. zavesa01
          0
          28 May 2014
          Kanthi kabeh aku ora ngormati, Obama wis rampung, nerjemahake panah.
          Mungkin bener yen PDB dheweke nyekel udder. ngguyu
      6. +2
        28 May 2014
        Quote: Turik
        Amerika nggoleki wedhus.

        Iki ora bisa nanging bungah-bungah! Dadi upaya Amerika Serikat kanggo nyalahake Rusia wis rampung gagal !!!Maneh, PDB AS nggawe wedhus!
        1. +2
          28 May 2014
          Dheweke ora bakal ninggalake kita.
        2. 0
          28 May 2014
          Kutipan saka: serega.fedotov
          Maneh, GDP AS nggawe wedhus!

          Wigati sopan.
        3. 0
          28 May 2014
          Kutipan saka: serega.fedotov
          Dadi upaya Amerika Serikat kanggo nuduh Rusia wis rampung gagal !!!

          Nganti saiki, kabeh ana ing kerangka skenario Anglo-Saxon kanggo kekacauan Ukraina lan Eropa, pendidikan lan pamrentahan Hitler anyar ing reruntuhan - "pasukan eksternal sing ora bisa ditolak"; sawise serangan marang kita - ngewangi kita ing ijol-ijolan kanggo nulis mati utang saka "miliar emas". Ing saham, dheweke duwe proyek "khalifah gedhe" lan pambukaan perang ing Timur Jauh)).
          Lan informasi sing diwenehake ing artikel kasebut mung gema saka dhukungan "kumelun" informasi babagan rencana iki, uga topik "gas shale" lan latar mburi ekonomi liyane)).
        4. 0
          29 May 2014
          WASHINGTON, 28 Mei - RIA Novosti. Presiden AS Barack Obama ngendika dina Rebo yen Amerika Serikat, kanthi mengaruhi opini publik donya, bisa ngisolasi Rusia ing panggung internasional ...
      7. +4
        28 May 2014
        Dalia! Sambungan politik sing ora teratur ora ndadékaké sing apik.
        1. +1
          28 May 2014
          Petugas cadangan
          "Oppositionists" Lithuania aktif exaggerating topik kasunyatan sing Dalite wis tau nikah, lan ora ana wong ing lingkungan dheweke, hinting ing dheweke uga orientasi Eropah .... :))) Dadi, mbok menawa, sambungan malah malah. luwih semrawut tinimbang sing katon ... :)))
          Nanging ing umum, mesthi, iku ridiculous kanggo lay tanggung jawab ing pygmy politik (Lithuania), kang wis diabaikan ekonomi lan kesempatan liyane, kang wis tau nguber kawicaksanan sawijining, ing sembarang cara beda saka kawicaksanan Amerika Serikat. Dheweke mung bisa dianggep minangka utusan Amerika menyang Uni Eropa.

          Ora, nanging kaya apa Tusk? Kanca sing fleksibel banget, wingi kita dadi mungsuh sing nggegirisi lan kudu diremehake, nanging dina iki dheweke wis repot ing klien lan siaran kanthi mripat biru babagan persahabatan. :))) Katon bokonge kobong tenan.....:)))
          1. +3
            28 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            Ora, nanging kaya apa Tusk?

            Hello eseman! hi
            Loro-lorone Tusk (karo dhukungan bokong Sikorsky bebarengan karo hobbit underdog), lan Komarovsky, kaya Dalita, wiwit dina pisanan Maidan, ngadeg ing posisi pro-Bandera sing ketat babagan masalah Ukrainia. Ora ana dina kepungkur yen perdana menteri Polandia ora ngidoni arah Rusia sajrone 3 wulan kepungkur. Iki bisa diamati ing media Polandia (adhine Ukrop-media).
            Nanging idu iku siji bab. Nanging ngrampungake masalah ekonomi negara, kalebu rega gas Rusia sing diwenehake menyang Polandia lan Lithuania, iku crita liyane.
            Lan nalika Tusk melu euro-surfing karo telpon kanggo nggawe Euro-Union ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka rega padha kanggo gas Russian, b-Dalia cepet mlebu persetujuan karo Gazprom, kang digawe diskon kanggo Lithuania. Sing, ing kasunyatan, "mbuwang" Pan Tusk karo idea kang.
            Lan dina iki, Tusk durung ngganti nada retorika anti-Rusia, sanajan dheweke nyoba nggawe pasuryan sing ayu ing game mati. Nanging persetujuan antarane Rusia lan China babagan pasokan gas sijine kabeh ing panggonane. Eropah wis temen maujud sing Ruin nggawe masalah monstrous karo transit gas (ora kanggo apa-apa sing EVERYONE nelpon ing Bandera Yahudi kanggo mbayar kanggo gas diwenehake).

            Lan pungkasane ... Bisa dideleng kanthi mripat langsung yen negara Matrasia nggunakake kurcaci EU (lan ora mung wong-wong mau) minangka pion ing partai anti-Rusia. Untunge, paragraf lima saka Traktat Transatlantik ngidini iki ...
            1. 0
              28 May 2014
              stalkerwalker
              Hello boyar!
              Komentar apik!
              Siji koreksi, nuwun sewu, :))) Kita kudu ngomong - Dalita - Dalyonka. :))) Makhshe karo ora seneng kudu .... :)))
          2. +4
            28 May 2014
            Tusk nduweni rasa ngreksa diri, kaya umume pengusaha. Dheweke ngerti yen dheweke bakal ngalahake dheweke saiki. Lan bisa uga sikil. Minangka Ilf lan Petrov ngandika.
      8. +3
        28 May 2014
        Antarane kewan, sing paling lemah biasane dipangan.
    3. mad
      +5
      28 May 2014
      Ha, lan medeni karo sanksi) Sampeyan isih bisa ngebom sethithik, sing menang hadiah perdamaian seneng ngebom sing ringkih. Kajaba iku, Rusia ora bakal mbantah wassat
      1. +1
        28 May 2014
        Kok, piye carane! Iku kebak kita! Lan ing umum, Rusia ora menehi pelanggaran marang wong sing ringkih! Senajan padha bodho...
        1. +4
          28 May 2014
          Kutipan saka e_krendel
          Kok, piye carane!

          Ora, ora bakal. Ya, dheweke bakal langsung nguwuh yen bom Amerika luwih disenengi tinimbang pendhudhukan Rusia ...
    4. +7
      28 May 2014
      Aku ora kaget yen dheweke nemokake sing pungkasan kanthi cepet)))))
      Saben uwong ing saindenging jagad wis ndeleng pasuryan sejatine "demokrasi dill" ing bentuk Nazi sayap tengen sing njerit babagan sawetara lemak sing tiba lan piala sing ditindakake ing sisih kidul-wétan !!!
      Cepet golek kambing hitam lan luwih apik saka antarane sing ora bisa kentut tanpa idin Pak Sam.
      1. +6
        28 May 2014
        Apa wong Latvia uga menehi cookie ing Maidan? Aku bisa mbayangno betapa kagete wong Latvia saiki. Sing duwe njupuk lan gelo, lan padha pracaya supaya padha kari.
        1. +2
          28 May 2014
          Dadi kanca, ngladeni lan nggawe kesepakatan karo AS kaya nggawe perjanjian karo Iblis, kabeh padha nglawan sampeyan lan bakal milih AS.
    5. +5
      28 May 2014
      Lan sing mangu-mangu yen Amerika Serikat ora guilty? lan limang milyar iku Balts sijine meksa ing Amerika apes sing padha ora duwe siji kasempatan nangis
    6. + 10
      28 May 2014
      Ing resepsi ing Gedung Putih: Presiden Lithuania Dalia Grybauskaite nyedhaki Obama lan ngenalake awake dhewe - Grybauskaite! Obama nyoba mbaleni jenenge - jamur ..., jamur ..., lan baris sampeyan saka kene menyang ...!
      1. +8
        28 May 2014
        Kutipan saka: major071
        Grybauskaite! Obama nyoba mbaleni jenenge - jamur ..., jamur ..., lan baris sampeyan saka kene menyang ...!

        metu saka topik nanging ...
        1. 0
          28 May 2014
          Witty! Test apik kanggo humor. eseman
        2. 0
          29 May 2014
          Off topik, nanging lucu banget! ngguyu
    7. 0
      28 May 2014
      Hmm...VASELINE wis disiapake...Sing golek KORBAN...
      1. Marisat
        +1
        28 May 2014
        Apa sampeyan yakin yen dheweke pancen manungsa? Vaseline minangka kemewahan kanggo mongrels kuwi.
    8. Komentar wis dibusak.
    9. 0
      28 May 2014
      Iku wektu kanggo nggoleki sing guilty!


      Ora suwe bakal teka lan nggabungake junta! Banjur, mbok menawa, Porosenko)))
    10. +2
      28 May 2014
      Dolizalis!
    11. +2
      28 May 2014
      Sing duwe, yen nindakake salah, mesthi ngalahake asu.
    12. +1
      28 May 2014
      supaya Yankees temen maujud sing karo Ukraina padha mabur kaya plywood liwat Paris, lan padha golek cara kanggo njaga pasuryan apik ing game ala ...
    13. 0
      28 May 2014
      Kutipan: VNP1958PVN
      Iku wektu kanggo nggoleki sing guilty!


      ...Ya. A sethitik "wisuh". Mundhakaken badai ing media lan ing guise saka heaping munggah malah ing negara Baltik.
    14. 0
      28 May 2014
      Sampeyan ora ngerti apa-apa, Suriah sing kudu disalahake kanggo kabeh! Dheweke bakal dibom.
    15. 0
      28 May 2014
      Kutipan: VNP1958PVN
      Iku wektu kanggo nggoleki sing guilty!

      Foto menarik ing artikel kasebut.
      Ana sing aneh Barak maneh nuduhake driji sing salah marang Dale (kaya biasane).
      Sclerosis ing proses?
    16. 0
      28 May 2014
      Kutipan: VNP1958PVN
      Iku wektu kanggo nggoleki sing guilty!

      Lan iku banget nyenengake! eseman
  2. + 19
    28 May 2014
    Singkatnya...:- "Lithuania lan Polandia -"... KENAPA KOWE TANPA TOPI???..."
    1. Komentar wis dibusak.
  3. Byv
    +7
    28 May 2014
    Nggoleki wong sing ora salah lan menehi ganjaran kanggo wong sing ora melu. Umumé, kesimpulan sing menarik kaya biasane. Aku elinga yen pemanasan global sing disalahake amarga terorisme sing nyebar.
  4. +2
    28 May 2014
    Nemen ing prakara kuwi ora bakal natoni kabeh. Ora suwe bakal setaun wiwit Ukraina goyangake jagad iki, kabeh wong wis kesel.
  5. +9
    28 May 2014
    yen krisis Ukraina diprovokasi dening posisi Polandia lan Lithuania,


    Pranyata sing kudu matur nuwun kanggo Crimea ngguyu
  6. +8
    28 May 2014
    Balt lan Polandia umume provokator ... tangisan "Rusia teka" wis kesel banget karo kabeh wong ...
    Ing penolakan rabid saka Rusia, dheweke nggawe akeh langkah sing pancen bodho lan ora adil ... uga, bagean saka masyarakat Ukrainia disalahake dening kabutuhan kanggo Kulon kanthi saran saka negara Baltik lan Polandia ... Nazi, inti kejut saka Maidans (crita ora diwiwiti wingi), umume, layanan khusus negara kasebut langsung dilatih ...
    1. 0
      28 May 2014
      asu ajag88
      Nanging provokator kasebut tansah tumindak kanthi eksklusif ing perintah saka Amerika Serikat. Ora ana panyengkuyung Amerika Serikat sing luwih semangat ing Uni Eropa tinimbang saiki. Malah wong Latvia lan Estonia katon luwih mandiri. Ya, Maidauns dilatih ing kemah ing cedhak Vilnius, nanging kemah kasebut digawe dening Amerika, sing ngontrol layanan khusus negara kasebut. lan antarane instruktur, malah Georgians padha kebak.
  7. +7
    28 May 2014
    Apik banget!!! Kabeh sing kudu disalahake nanging aku !!! Lan sapa sing menehi pie? Sapa sing ngojok-ojoki kabeh EU kanggo nemtokke sanksi??? Pranyata yen Amerika Serikat minangka sing paling lucu lan paling apik, lan dudu dheweke sing nggawe kabeh, nanging wanita Lithuania sing ala ... masalah, sungkowo!
    1. +7
      28 May 2014

      Klasik. Lurus siji siji.
      1. 0
        28 May 2014
        Lan aku, apa aku? Dheweke ora krungu.
    2. 0
      28 May 2014
      Надежда
      :))) Sayange, kaya ngono nasibe kabeh wanita sing kanthi sukarela nyewakake awake dhewe kanthi gratis - digunakake lan dibuwang ... dheweke meh ora menehi dhuwit ...
      Nanging wong iki bakal terus sregep nyedhot nganti wong kang dianggep pemilik, lan nindakake ing kuwi cara sing pemilik seneng, lan njupuk dheweke bali ... ora makili.
      Kisah urip sedih...
    3. +1
      28 May 2014
      Quote: Pangarep-arep
      wanita Lithuania jahat..

      Aku ngerti sampeyan, Hope!
      Solidaritas wanita lan kabeh sing .... Nanging ayo padha adil, kanggo pandering kanggo fascism ing negara kita, nyengkuyung fascism ing Ukraina, elinga kamp latihan ing Lithuania!
      Bulik iki pantes tali!
      Oke, oke! Kanggo ngormati sampeyan! Ayo dadi sutra !!!
  8. Tur
    + 10
    28 May 2014
    Inggih, punika becik.
    Pertarungan sing apik - mung nyenengake.
    Awal sing apik kanggo dina.
  9. +4
    28 May 2014
    Inggih, ora cahya tanpa kumelun. Kabijakan dheweke ora fleksibel. Sanajan, kabeh wong ngerti banget yen tanpa direktur utama, pipa serak iki ora bakal squeak.
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka pertempuran66
      tanpa direktur utama, pipa serak iki ora bakal squeak.

      Iki tenan! Titik bakal nggawa!
      Nanging sapa sing ujar manawa para pemain ora kena diukum?
      Padha cukup ing piyambak nggawa piala kanggo donya!
      Lan sing paling penting, ndeleng nasib sing sedhih, para pemain liyane kudu mikir, apa worth iku?
  10. + 10
    28 May 2014
    Scribe, miturut publikasi iki, Polandia lan Lithuania nggawe politik donya, AS lan Eropa dibandhingake karo wong-wong mau .. fie .. Lan sing organizer bener kabeh revolusi pelangi .. Polandia lan Lithuania .. lan kita, kabeh, dosa ing USA.. eseman
    1. +1
      28 May 2014
      AS ngakoni yen dheweke dadi HOSTAGE saka informasi sing ditampa saka LITHUANIA lan POLAND.
      Sapa sing bakal mangu-mangu. Dadi adoh ora mbebayaniIki minangka kambing hitam sing pengin disalahake AS. Iki minangka pengakuan babagan informan sing ora sopan.
      Iki minangka peserta FULL saka REVOLUSI KRIMINAL ing Ukraina.
      Lan padha ora wisuh sawise pratelan iki. Sing dituruti pimpinan Eropa, Polandia lan Lithuania. Persemakmuran. Iki minangka kapentingane.
      Iki minangka pangenalan sing penting ora mung kanggo kita, nanging kanggo kabeh wong sing sopan ing kabeh negara. Kalebu politisi kaya Marine Le Pen.
      Lan para politisi kita kudu nggatekake pesen iki. Lan kita ngelingi mungsuh kita.
      ------------------
      Aku wis nulis yen aku ora ngandel marang Tsarev.
      Sapa sing durung maca - http://politring.ru/interviu-i-mneniya/2014/05/08/carev-princip-hameleona.html
      1. +3
        28 May 2014
        Kutipan saka Turkir
        AS ngakoni yen dheweke dadi HOSTAGE saka informasi sing ditampa saka LITHUANIA lan POLAND.

        Sampeyan naif, kaya bojoku ... ngguyu
        Kasur nuduhake garis sing cetha akhir-akhir iki "... Ora salah aku ... aku diapusi ... ".
        Badut kepala sing ngomong ngisi ALL cangkem resmi Departemen Luar Negeri - ing endi wae sampeyan ndeleng, Psaki lan klone bodho ana ing endi wae ...
        Sing nalika kasur ninggalake departemen Kiev saka dill-SBU lan apologize kanggo kabeh sederek saka korban, loro ing Maidan lan ing Odessa, Donetsk, Lugansk, banjur kita bisa pirembagan bab sawetara jenis pangenalan.
        Iki ora bakal kelakon ... mandheg
  11. +6
    28 May 2014
    Aku nangis karo ngguyu, maneh putri-in-hukum kanggo nyalahke, mbokmenawa ing Departemen Negara padha ngerti iki paribasan Ukrainia.
  12. +2
    28 May 2014
    Asring aku kudu ngunjungi negara kasebut kanggo kerja. Mbalik ing jaman Soviet, kita ora ngrungokake pendapate, utamane pimpinan Lithuania, kita nggawe perusahaan lan lapangan terbang dhewe. Sawise kabeh, wong Rusia nggawe republik iki metu saka telek, lan crests wiwit ngrungokake sapa? Iki sing kita bayar saiki.
  13. +2
    28 May 2014
    "Switchers" wis ditunjuk! Lan saiki supaya padha njawab menyang Eropah Bersatu - ngendi gas Eropah lan nalika negara-negara kasebut ing ndhuwur bakal menehi dhuwit kanggo Ukrainians kanggo gas supaya padha ora nyolong? ngguyu
    1. 0
      29 May 2014
      Kutipan saka: Starover_Z
      "Switchers" wis ditunjuk! Lan saiki supaya padha njawab menyang Eropah Bersatu - ngendi gas Eropah lan nalika negara-negara kasebut ing ndhuwur bakal menehi dhuwit kanggo Ukrainians kanggo gas supaya padha ora nyolong? ngguyu

      Lan yen ukram menehi dhuwit dumadakan mandheg nyolong? Koyone bubar mbuwang dhuwit, supaya bisa mbayar bensin. Lan minangka asil - "Endi dhuwite Muly?"
  14. DNX1970
    +1
    28 May 2014
    Iku wektu kanggo menehi NATO pugs topi (Mongrel?).
  15. +4
    28 May 2014
    Sing paling penting yaiku Polandia lan Lithuania krungu wong sing ora duwe omah sing pungkasan sing kudu disalahake. Banjur bisa uga ana sawetara owah-owahan ing sirahe. Sampeyan katon, lan Rusia ora bakal dadi ala.
  16. +1
    28 May 2014
    Arrogance saka amers ora mandheg gumun, lan ora ana kapel! negatif
    1. +1
      28 May 2014
      Arrogance saka amers ora mandheg gumun, lan ora ana kapel!

      Inggih, Amerika dudu jinis overbrain monolitik, ana macem-macem sing beda-beda ing kene, kanthi tingkat idiosyncrasy sing beda-beda.
  17. +1
    28 May 2014
    Oh, apa wench agresif dheweke, oh apa wong ora apik, radish ing tembung, padha ngomong bener yen setan tansah lungguh ing wong wadon.
  18. PEGASUS
    +1
    28 May 2014
    Lan aku ngerti sapa sing kudu disalahake. Kanggo ngandhani?
  19. +1
    28 May 2014
    Hubungan kemitraan normal. Sapa sing pungkasan lan bapak.
  20. Khalmamed
    0
    28 May 2014
    ..... game punks saka 8 kelas SMA, intimidate menehi 10 kopecks, minangka kanggo bokong (trans homoseksual) padha bakal njupuk ora sandi fault, iku kabeh George.
    ..... ana wong lanang wadon tuna-susila lan tukang sihir BOCORAN (sampeyan).
    ..... KITA TONTON episode ing ngisor iki saka seri "Carane BODO ditusuk".
  21. +2
    28 May 2014
    kepinginan kuwat saka Polandia lan Lithuania kanggo ngrangkul Ukraina
    - Lithuania lan Polandia wisuh jamban ing Jerman lan Prancis. Sapa sing bakal ngresiki WC kanggo wong-wong mau? Dadi peta tiba ing Ukraina! ngguyu
  22. +9
    28 May 2014
    Kok iso, Mikhalych!!
    Pranyata Lithuania lan Polandia iku loro negara adidaya donyasing mimpin negara-negara Uni Eropa kanthi kuat lan utama lan, medeni, ana ing mburi layar malah mimpin Amerika Serikat dhewe !!! Banjur kabeh iku Departemen Negara, Departemen Negara ...
  23. +2
    28 May 2014
    RELEASE KAZLAS ARE APPOINTED!!!!! Sing padha perlu!!! Luwih apik lan luwih dilat bokong belang!!!! Minangka pamrentah negara-negara kasebut padha ngapura politik .. nenun, mula sikap kasebut cocog !!! ngguyu
  24. +3
    28 May 2014
    Carane licik ... Aku padha nyiapake skenario iki ing advance. Iki, mesthine, ora bakal nggawe bubur sedhep, nanging duwe kesempatan kanggo metu saka banyu luwih utawa kurang garing. Nggawe kambing hitam lan meneng ing bagean iki. Nanging iki ora bakal mungkasi perang ing Ukraina, lan DPR lan LPR ora mung bali saiki.
    Iku misale jek sing koridor lagi digawe, lemah kanggo nggawa pasukan peacekeeping Federasi Rusia kanggo mutusake masalah kahanan ing sisih kidul-wétan.
  25. +1
    28 May 2014
    Ana sing Barat cepet-cepet milih "kambing hitam". Wedhus ora katon. Poland isih ora menyang ngendi wae, mongrel Amerika lawas, ditarik dening pemilik dening buntut lan dibuwang kanggo ambruk. Nanging Lithuania... Ora ana sing bisa dicekel kanggo mbuwang.
  26. + 15
    28 May 2014
    PEMATIH DIPERLUKAN!!!!
  27. +1
    28 May 2014
    wong bodho Ya, mantu mesthi sing disalahake! Tutup kasur wis edan, kok padha nyekel jagad kabeh kanggo wong gemblung?!
  28. Dbnfkmtdbx
    +1
    28 May 2014
    Lan ing ngendi Balt, aku uga ora ngerti, bajak laut Samolian sing disalahake kanggo kabeh, dheweke pisanan miwiti, banjur Balt wis bener. ngguyu
  29. Vlad Gor
    +1
    28 May 2014
    Katon yen sekutu NATO wiwit nggolek pangkat kanggo "switchman" sing padha ...
    Katon kaya Kulon wiwit gupuh. Wektu liwati, nanging Rusia ora nyerah posisi. Lan ngarsane NATO ora ngganggu dheweke (Rusia) (ora wedi). Lan Barat ora pengin nyerah. Nanging kudu. Utamané ora pisanan. lol
  30. +2
    28 May 2014
    Piye wae Amerika tumindak ora solid, dheweke nggawe ekstrem enem. Bodho lengkap.
  31. +3
    28 May 2014
    Amerika Serikat nyebut Lithuania tanggung jawab kanggo krisis Ukraina

    Menarik banget: kepiye Lithuania bakal mbenerake dhewe? aran Tontonan sing nyenengake, mesthi, bakal ...
  32. +3
    28 May 2014
    Ha-ha-ha! Wektu kanggo "ngumpulake watu"! Lan ing tradhisi paling apik ing negara, kabeh wong guilty, nanging ora kita! Yo wis, bravo! Lan kenapa ora ngakoni Honduras, contone, minangka guilty saka krisis dill?! "Dill ora pengin njupuk gedhang saka Honduras, mula dheweke" mangsuli "! Utawa pulo Macronesia, Papua Nugini ?! Kandhane wong-wong kuna - dheweke bakal nemokake bintik ing mripate pepadhamu nalika dheweke ora weruh log. ing dhewe! Lan Lithuania, lan Polandia - pawulangan Carane kowe kaya "sarwa negara jaban rangkah"?! Carane "goreng mambu" ing sampeyan lan padha ndeleng "nemen"! Boten, sampeyan ora mung ketemu guilty iki, njaluk siap!!! PS Oke, Polandia iku "pelacur" sing kondhang, Nanging Lithuania! Sampeyan menek endi?! Maju, menyang europanel, nganti liyane "nyuwek"?!
  33. +1
    28 May 2014
    Kutipan saka Dazdranagon
    kepinginan kuwat saka Polandia lan Lithuania kanggo ngrangkul Ukraina
    - Lithuania lan Polandia wisuh jamban ing Jerman lan Prancis. Sapa sing bakal ngresiki WC kanggo wong-wong mau? Dadi peta tiba ing Ukraina! ngguyu


    Jebule uga Kalamoy!!! keprungu
  34. +1
    28 May 2014
    "Ketua Panitia Luar Negeri Riigikogu Marko Mikkhelson (kanthi cara, makili Uni sisih tengen lan anti-Rusia ing Fatherland lan ResPublica ing Parlemen Estonia)" Ngelingake aku soko!
  35. +2
    28 May 2014
    yen krisis Ukraina diprovokasi dening posisi Polandia lan Lithuania, sing pengin nggedhekake Uni Eropa kanthi biaya Ukraina ing kabeh biaya.

    Iku misale jek sing ora ana siji wis mangu kanggo dangu sing Departemen Luar Negeri ngerti carane milih switchmen. keprungu
  36. +2
    28 May 2014
    Inggih, aku dianggep Lithuania negara merdika, i.e. negara sing ora ana sing gumantung! ngguyu
  37. Komentar wis dibusak.
  38. +8
    28 May 2014
    Nalika AS ngetrapake sanksi marang Iran, dheweke meksa kabeh wong: Uni Eropa, Korea, Jepang, menehi tekanan marang India lan China. Banjur sanksi dileksanakake marang Iran dening kabeh negara satelit AS lan EU. Lan banjur dikenal yen Amerika terus dagang karo Iran liwat perusahaan ngarep ing Arab Saudi, Qatar! Berurusan karo AS kaya main kertu karo tukang ngapusi sing wis dikenal kabeh wong, kaya saiki, sanksi AS (penegakan sanksi EU) tujuane kanggo nglemahake Uni Eropa dhewe, amarga. papan suci ora bakal kosong. Bisnis EU ngerti iki lan aktif protes. Ayo ndeleng apa sing ngluwihi ...
  39. +2
    28 May 2014
    Sampeyan perlu kanggo nyepetake Estonia menyang Lithuania lan Polandia - iki "kulak sing-along" langgeng. Bener, dheweke bakal nyepak, nolak lan nyalahke kabeh ing Latvia. Ya, ora ing negara bagian ...
  40. +2
    28 May 2014
    Maneh, dheweke wiwit nyerahake agen pengaruhe! wong bodho
  41. +2
    28 May 2014
    Rusia, Lithuania, Polandia, sapa maneh sing bakal ditunjuk dening jenderal donya minangka ekstrem ??? Lan negarane dhewe, putih lan alus, nggawa omong kosong ing saindenging jagad !!! am
  42. dreamer
    +5
    28 May 2014
    rzhunemagu lol , pranyata sing nemtokake nasibe donya, nanging aku mikir ... ora ana tembung, mung swara. ngguyu wong bodho lol
  43. +3
    28 May 2014
    Sepisan aku takziah kanggo Polandia lan Lithuania.
    Kucingku nek pojokan pojokan disuduk moncong, banjur dilathi lambene bingung suwe-suwe karo ekspresi "iki tenanan ta?"
    Lan banjur kabeh lan macem-macem crowded bebarengan, nanging dilat lambé ing siji Dale.
  44. +1
    28 May 2014
    Polandia Lithuania kaya mutts sing, kanthi idin tacit saka pemilik, dicokot wong, lan mung banjur pemilik sumpah lan kicked wong ing bokong!
    Padha ngambong Amerika kanti awon ing bokong, awit padha nggabung sampeyan wong! sampeyan nyoba langsung menyang cupang, dumadakan kulo ngguyu
  45. +2
    28 May 2014
    Aku ngerti ... Yankees mesthi pengin mati ... Aku wis colic saka ngguyu
    1. +1
      28 May 2014
      Kutipan saka: andrei332809
      Aku wis duwe colic saka ngguyu

      Ing ati? opo Kula nyuwun pangapunten nangis ...
      1. 0
        29 May 2014
        oh sampeyan, oh sampeyan ... oke, aku ora ndemek ati sampeyan, nanging aku bakal nyuwek bolongan irung nalika ketemu.
  46. +3
    28 May 2014
    Polandia lan Lithuania lagi sepi ah ... kaget. Padha mung wanted kanggo kari sih karo "pemilik" lan saiki lagi ing ... "Asu ala, ala." Lan asu kasebut kanthi tulus kepengin weruh apa sing salah. Dheweke ora ngganggu sandal EU, dheweke ngoyak Rusia ing kesempatan kasebut. Nah, apa maneh sing dibutuhake NATO lan EU iki? belay
  47. Ork-78
    +2
    28 May 2014
    Pembunuhan ngapusi.. dki! Apa sampeyan nglampahi 5 lemak babi kanggo pai?
    1. +4
      28 May 2014
      Yen negara-negara wis nggoleki EXTREME ... Dadi Kremlin nindakake kabeh sing bener !!!
    2. Komentar wis dibusak.
  48. +1
    28 May 2014
    Wobbles wiwit. Padha nggoleki penembake.
  49. +1
    28 May 2014
    EU guilty, kang tegese Matrasia uga guilty. Amarga EU wis waving Matrasia kanggo dangu.
  50. 0
    28 May 2014
    Republik Lithuania lan pribadi Dalia Grybauskaite nyedhaki proklamasi resmi provokator lan wong sing dibuang saka politik donya.
    Apike, minangka paukuman saka NATO lan Amerika Serikat, apa sing bakal ditindakake? Sing paling efektif yaiku nggawe Lithuania dadi pusat rekreasi kanggo prajurit NATO, lan milih Dalia Grybauskaite kanggo ketemu ing pelabuhan kanthi roti lan uyah kanggo urip. lol
  51. 0
    28 May 2014
    padha ora bakal urip apa-apa, mulane padha dibutuhake ing kono
  52. +1
    28 May 2014
    Mrs Gribenko overdid iku sethitik ngguyu
  53. +1
    28 May 2014
    Sycophancy ora tau diwanti-wanti dening sapa wae. Saben uwong seneng sanjungan, nanging ora ana sing seneng sanjungan. The Balts reaping ganjaran sing! Kepinginan kanggo "kabebasan" Eropa ora ana apa-apa kanggo dheweke. Ora ana tandha tulus ing hubungan ing Kulon, kajaba padha homoseksual ...
  54. 0
    28 May 2014
    Motto minggu iki: "Pawn your homie!"
  55. 0
    28 May 2014
    Polandia mesthi bakal diangkat dadi switchman! Lithuania ora cocok kanggo peran iki, cilik banget wassat
  56. 0
    28 May 2014
    Ngalahake dhewe supaya wong liya wedi! Lithuania kanthi wujud Grybauskaite pengin dilat pemilike, nanging entuk tendhangan nganggo boot! Yen publikasi pancen serius, Amerika Serikat wis nandhang kerugian gambar sing serius, liyane sawise Suriah.
  57. 0
    28 May 2014
    dheweke bakal nemokake kambing hitam! :) Tangan bakal resmi obah rauh! :)
  58. +1
    28 May 2014
    Penggabungan aktif sekutu lan nyetel kuldi wong liya kanggo distribusi diwiwiti. Carane Amérika iku.
  59. 0
    28 May 2014
    Polandia lan Lithuania tansah dadi mungsuh Rusia, sanajan ing jaman Ivan the Terrible, meh kabeh bagean kulon lan tengah Ukraina saiki dadi milik Lithuania lan Polandia, mung matur nuwun marang Gusti, sing tansah ana ing sisih. saka Rusia, lan kabijakan wicaksana Ivan the Terrible, saiki kita duwe RUSIA BESAR, lan dudu Polandia lan Lithuania. Dadi, kepinginan kanggo ngremehake Rusia ing tingkat genetik. Kita kudu ngluwihi dheweke amarga ALLAH WITH WITH US!
  60. Ham
    0
    28 May 2014
    Iki kabeh WILD, WILD WEST! Saiki Lithuania lan Polandia wis ditampilake kanthi akurat panggonane - digunakake "spacer" antarane Timur lan Wild West!
  61. 0
    28 May 2014
    Dadi ing kene ZORG sing elek manggon!
  62. 0
    28 May 2014
    Ora ana owah-owahan ing politik AS - Pisanan kita nggodho wong bodho menyang "masa depan shitcratic sing padhang", banjur kita nglakokake kudeta, banjur kita dorong juntas sing dadi kuwasa nglawan populasi dhewe, banjur kita telek dhewe amarga ana sawetara alasan populasi sipil. wiwit label junta shitcratic minangka crooks, lan banjur kita katon kanggo switchmen, kanggo nyalahke kabeh ing wong.
  63. 0
    28 May 2014
    Inggih punika mung apik! Sapa maneh sing hiperaktif ing njilat bokong Amerika? Romania, Estonia, Latvia - metu lan mbangun.
    Sampeyan uga bakal "diampuni". Lan Polandia lan Lithuania wis "singgung" negara, ing pangertèn saka "diilangi". Ora apa-apa, wis biasa. Sawise kabeh, sampeyan ora bakal ngidini homophobia anti-Amer, iku ora Eropah.
    Lan saiki, kanthi sabar, kanthi eseman (sampeyan bisa nyanyi, yen cangkeme ora sibuk), ngadeg ing papat poin, rada ngunggahake kaping lima.
    Kabeh wis kedaden, sampeyan lagi "dikenalke" kanggo nilai Western!
    SUKA???
  64. 0
    28 May 2014
    Persis! Iki kabeh salah lesbian!
  65. 0
    28 May 2014
    Kabeh! Hello! "Bangsa sing luar biasa" iki ora ana ing endi wae lan ora tau "guilty ..." Dina iki aku nonton acara ing Abkhazia ing warta. Mung Maidan liyane. Uga - uga Polandia lan Lithuania sing kudu disalahake
  66. 0
    28 May 2014
    Dalia Polikarpovna, iki ucapan selamat saka Amerika Serikat babagan pemilihan maneh minangka Presiden Lithuania!
  67. 0
    28 May 2014
    Ora ana sing anyar, 1) dheweke nggawe kekacoan, 2) dheweke ngaco 3) saiki bakal milih sing ekstrem lan, bebarengan karo Federasi Rusia, dheweke bakal meksa dheweke menyang media.
  68. XYZ
    0
    28 May 2014
    Tusk uga bakal mangsuli iki. Dheweke ora bakal bisa maneh dadi penyelamat Polandia saka Kaczynski sing ora normal, amarga ... kawicaksanane, ing asas, ora beda karo kejang-kejang "Pak Ketua". Suwene kita bakal terus feed lan ngembangake Lithuania? Pemilu paling anyar wis nuduhake yen kita nindakake iki kanthi sengaja lan sukses.
  69. 0
    28 May 2014
    Pungkasane, kambing hitam ditemokake, yaiku switchman. Lan apa sampeyan mikir, purun, sycophants, sing padha tansah pat sampeyan ing sirah, ora, malah yen perlu, padha bakal menehi tendhangan lan nyatakake sampeyan outcast.
  70. 0
    28 May 2014
    Para abdi sing paling setya kuwi sing pisanan nyingkiri sing nduwèni. Gentlemen Lithuanians, iku isin, tengen?
  71. 0
    28 May 2014
    Ya, sampeyan, Polandia lan Lithuania, ora kejawab, sampeyan ora kejawab. Apa sing ditindakake ing abad kaping 17? Wau!!! Khmelnitsky ora kejawab ... Lan iku, meneng iku.
    Nanging, yen katon luwih jembar, supaya bisa ngomong, kanggo nyambungake cakrawala, banjur ...
    Mongolia!!! Mongolia kudu disalahake kanggo kabeh. Yen Mongol ing abad 13-14 wis tumindak kanthi cara sing migunani kanggo Obama, mesthine ora ana kontrak gas, lan liya-liyane ...
    Dadi, ALL FOLLOWERS DEMOKRASI WESTERN, ALL COOKIE LOVERS, DLL!
    AYO MONGOLIA!!!
  72. 0
    28 May 2014
    Uni Eropa butuh budak, utamane ing sisih wétan, Kutub lan Balts wis lunga menyang kulon, akeh budak sing luwih murah dibutuhake ing panggonane, dill cocok kanggo iki. Iku misale jek sing iki persis apa Banderlog lan geyromaydowns perang kanggo. Dheweke ora mikir yen dheweke bakal bisa nggawe Ukraina gedhe ing bendera Banderaisme, sanajan, kanthi tingkat intelijen kaya Banderaites, bisa uga.
  73. Ham
    0
    28 May 2014
    Perdhana Mentri Polandia Donald Tusk pracaya Warsawa saiki manggoni posisi kuwat ing Eropah
  74. 0
    28 May 2014
    ing Baltik, ibu rumah tangga metu. werni werni - kasepen. sharikas- gavs gavs.
  75. 0
    28 May 2014
    Dadi, Yusovites wis siyap kanggo nggabungake Maydowns?
    Inggih, Pak, apa sing kudu kita ucapake utawa kudu ngemas koper? Galicia nunggu sampeyan!
  76. 0
    28 May 2014
    Ora preduli sapa sing ditunjuk minangka sing pungkasan. Kasunyatan banget babagan tampilan artikel penting, sing bisa uga nuduhake wiwitan owah-owahan ing dalan kanggo Amerika lan EU. Padha pungkasanipun temen maujud sing nggero printah ora bisa ing dealing with Rusia, lan ana uga wong temen beda ing Parlemen Eropah - lan padha wiwit golek cara kanggo ngreksa "pasuryan". Inggih, oke. Tentrem kang ala iku luwih becik tinimbang padudon kang becik. Ayo padha mbangun maneh kanthi cepet.
  77. bagbag
    0
    28 May 2014
    Ha! Lucu))
  78. 0
    28 May 2014
    Sing nggawe aku seneng ing urip iki yaiku aku ora tau bosen kaget. Coba pikirake carane sombong lan sinis sing diduweni Amer ... saiki mung kudu ngetrapake sanksi ing puting susu.
  79. 0
    29 May 2014
    WASHINGTON, 28 Mei - RIA Novosti. Presiden AS Barack Obama ngendika ing Rebo yen Amerika Serikat, kanthi mengaruhi pendapat umum ing donya, bisa ngisolasi Rusia ing tataran internasional sawise aneksasi Crimea.

    "Kemampuan mratelakake panemume donya kita mbantu langsung ngisolasi Rusia. Thanks kanggo Kepemimpinan Amerika, donya langsung ngukum tumindak Rusia, Eropah lan G7 gabung kita ing nemtokke sanksi, NATO dikuatake komitmen kanggo Eropah Wétan, IMF mbantu nyetabilake ekonomi Ukrainia. Pemantau OSCE menehi jagad babagan wilayah sing ora stabil ing Ukraina, "ujare Obama, ngandika ing West Point Military Academy ing New York.

    "Mobilisasi pendapat (umum) donya lan institusi donya wis dadi imbangan kanggo propaganda Rusia, pasukan Rusia ing tapel wates lan milisi bersenjata," tambah presiden Amerika. "Kita ora ngerti kepiye kahanan bakal berkembang. Bakal ana tantangan serius. Nanging dhukungan kita kanggo sekutu atas jenenge tatanan internasional wis menehi kesempatan kanggo rakyat Ukraina kanggo milih masa depan, "ujare Obama.

    RIA Novosti http://ria.ru/world/20140528/1009749682.html#ixzz334PezL3J

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"