Lan ngguyu lan nangis

146
Kedadeyan minggu kepungkur kaya saka cornucopia. Kanggo bungah lan bungah, presiden kita kanthi pasukan sing solid teka ing China lan nindakake sing meh ora mungkin - dheweke mlebu kontrak gas. Wigati.

Lan kita padha seneng. Sawise kabeh, pencari nafkah lan peminum kita, Gazprom, bakal mulai ngembangake celengan wétan. Lan iki proyek anyar. Infrastruktur anyar. Iki minangka pangembangan Siberia wétan lan Timur Jauh. Iku, sawise kabeh, dhuwit. Gedhe. 400 milyar dolar.

Iku misale jek dadi bungah. Nanging informasi kasebut liwati. Pamrentah Federasi Rusia ngeculake Gazprom saka mbayar pajak ekstraksi mineral. Kanggo sing ora ngerti: MET minangka pajak kanggo ekstraksi mineral. Sapa wae sing pengin nambang ing tanah kita kudu mbayar pajak iki menyang anggaran.

Saben uwong bisa takon babagan ukuran pembayaran iki kanggo gas sing diasilake.
Kanggo nggampangake karya, aku bakal ngandhani sampeyan: Gazprom ora bakal mbayar, nanging anggaran, i.e. kabeh kita bakal nampa kurang saben taun 14,14 milyar rubles.

Apa akeh utawa sethithik?

Sawetara wektu kepungkur, presiden ngumumake kenaikan pensiun kanggo pensiunan kita. Ibuku, peserta perang, nampa tambahan pensiun 70 rubel. Ana satus ewu wong kaya ibuku.

Sanajan kita nambahake 1000 rubel menyang 1,2 pensiun iki, XNUMX milyar rubel bakal ditindakake sajrone setahun. Cetha yen pensiun kita ora mung cilik. Gajine pegawe negara (ora usah bingung karo pejabat) uga sithik. Iku bisa tossed kanggo wong-wong mau.

Inggih, ora kabeh wong cukup. Lan ora suwe. Nanging kita duwe luwih saka siji "Gazprom" kanggo feed budget. Ayo kula mikir, aku bakal weruh carane akeh sing nafkah iki nyumbang kanggo treasury. Ora ketompo carane aku nggoleki, aku ora ketemu. Nanging aku nemokake dhaptar pemegang saham.

Dokumen penasaran. Sing pengin bisa maca. Lan ngitung perusahaan manca lan warga manca sing lungguh ing gas kita. Mulane, aku ndeleng iklan Gazprom, sing ditampilake watara jam ing kabeh saluran TV, minangka moyoki wong Rusia (lan ora mung). Utamané nglawan latar mburi informasi babagan perlu kanggo equalize prices gas kanggo warga Rusia karo konsumen manca.

Iki minangka kamenangan lan terobosan kita ing China. Informasi iki ndadekke nangis. Negara kasebut kanthi antusias nonton hoki. Kita, alhamdulillah, ngalahake Finlandia lan entuk medali emas sing pantes. Ora tanpa cacat. Ora peremptory. Ing watesan. Nanging padha menang. Presiden ana ing podium. Dipuntedahaken final. Banjur dheweke ana ing kamar ganti. Padha bungah-bungah. Padha bengok-bengok. We ngombé. Dina iki, kabeh Moskow wis edan. Ing dina kerja, lalu lintas diblokir ing tengah Moskow. Ana ewu, puluhan ewu Muscovites ing lurung-lurung. Kabeh padha bengok-bengok, ngguyu, ngguyu. Sing. nuduhake emosi tanpa nggatekake sopan santun.

Iku misale jek dadi bungah. Banjur menehi ganjaran ing Kremlin. Lan maneh bungah. Nanging aku ngelingi wektu sing beda.

Penghargaan kanggo Kejuaraan Donya utawa Olimpiade ora disebarake ing Kremlin. Paling apik, Mikhailov utawa Tretiak lan Yakushev diwenehi pangkat militèr sabanjuré: kapten, mayor utawa letnan kolonel. Lan iku kabeh. Lha, biyen dheweke menehi mobil. Nanging pesenan lan medali - aku ora ngelingi.

Regane pesenan lan medali beda-beda. Lan ing jaman USSR, sikap kanggo olahraga ora kaya saiki. Lan piye wae dadi ora nyenengake ing ati. Saka kabungahan kuwi.

Nyatane, kepemimpinan kita bubar fokus ing olahraga. Kita utamane ngarep-arep supaya Olimpiade Musim Dingin dianakake ing negara kita. Tujuan lan tujuan sing ditetepake sacara umum lan pribadi yaiku kanggo nuduhake negara kita menyang jagad liyane lan nyoba nggawe citra positif ing mripate jagad iki.

Inggih? Dituduhake? ya wis! Donya durung nate nganakake Olimpiade kanthi rega kaya ngono.

Kepiye babagan gambar positif? Mbokmenawa ora kepenak kanggo nulis. Aku elinga pepatah Rusia - mbuwang mutiara ing ngarep babi. Dadi, kenapa kita nindakake kabeh iki?

Apa kita urip apik banget nganti ora ngerti ngendi kanggo swell dhuwit? Utawa maneh ngomong babagan pensiunan, veteran, guru lan dokter?

Ing kono ana rasa sedhih. Lan nangis wong-wong sing mbayar 50% saka pensiun cilik kanggo pangopènan omah.

Jantung krasa lara nalika wong tuwa ing supermarket tuku dhewe PIECES soko. Lan padha ngetung dhuwit. Lan padha ngenteni owah-owahan ing jumlah 12 kopecks saka kasir. Iki sedhih.

Lan nglawan latar mburi urip saben dina sing meriah, secara harfiah ing latar mburi, wong-wong dipalu karo kabeh sing ana ing tangan - saka howitzer, mortir, bedhil mesin, meriam.

Lan tetep ana rasa kuciwa sing jero saka prilaku para pemimpin negara. Lan uga saka media kita. Utamane saka retorika.

Muga-muga akeh sing ngerti yen tembung "penjaga" nduweni status sosial sing dhuwur, lan ndhuwur kabeh status militer. Lan tembung "pejuang" ing basa Rusia nduweni konotasi sing jero, kanthi tegas.

Lan saka layar TV kita krungu saben dina - "pejuang saka pengawal nasional." Sapa wae bakal ngomong yen formasi kasebut kanthi resmi diarani ing Kiev.

Aku bakal mangsuli. Dheweke bisa nyebut awake dhewe apa wae sing dikarepake. Nanging kita kudu menehi jeneng sing cocog karo pandangan lan pangerten babagan jagad iki.

Aku rada bingung karo tembung "mitra" sing asring digunakake dening Presiden kita. Kamus menehi definisi tartamtu saka tembung iki - partner, accomplice ing sembarang kegiatan, partner urip, cohabitant, pacangan, partner bisnis, etc.

Aku wonder kang ing ndhuwur kita nimbang pimpinan saka Amerika Serikat, Jerman, Prancis? Lan Ukraina? Sapa wong-wong mau kanggo kita? Lan apa ora ana istilah liyane sing luwih cocog ing basa kita?

Iku uga lodhong sing ing forum pungkasan ing St. Petersburg, presiden kita mutusaké kanggo muter bebarengan karo masyarakat. Dheweke ngalih menyang slang - kaya-kaya nggawe kesalahan ing pronunciation lan ditetepake milyar karo tembung "yard".

Yen diomongake dening tramp pekarangan, mula jelas. Nanging?! Presiden Rusia! Kepriye kelakuane?

Akeh sing wis krungu babagan cara komunikasi verbal lan non-verbal. Kanggo sing ora ngerti: lisan - pangrungon, pandeleng, wicara; non-verbal - basa awak. Obahe, rai, obahe awak. Penasaran nyaranake maca buku dening Alan Pease. Sawise sasi, sampeyan bisa mateni swara saka TV, lan sampeyan bakal ngerti kanthi jelas nalika karakter iki utawa karakter kasebut ngapusi.

Dadi. Nalika ndeleng presiden kita, ana pangerten sing jelas babagan wektu dheweke ngapusi lan ora isin. Badan ngiyanati sing duwe. Lan ing kene ana sawetara pengamatan sing bisa dakdeleng.

Nalika presiden mangsuli pitakon babagan gas, dheweke terus terang. Iku kuwatir, kapentingan, kanggo iki dheweke seneng kabeh nyawa. Nanging nalika mangsuli pitakon babagan Ukraina lan tumindak ATO, dheweke biasane licik.

Aku ora ngomong sing ngandika diametrically gantos kanggo apa kang mikir. Nanging kabeh iki saka wong ala.

Akeh sing bakal mangu-mangu akurasi pengamatanku. Sampeyan bisa nyoba dhewe. Nanging, kene sing arep dakkandhakake. Ora ana sing bisa nguwasani awak supaya 100% wektu kasebut dikontrol sesuai karo momen pagelaran.

Ana kira-kira rong rolas aktor gedhe ing donya sing bisa nguwasani seni iki. Banjur kanggo suwene pagelaran ing ngarep umum. Ora maneh.

Lan saka pengamatan iki, nangis uga munggah. Sayange apa sing kedadeyan lan bakal kelakon ing Ukraina. Lan utamane sayang, nganti nangis, presiden kita pancen ora peduli karo apa sing kedadeyan ing mburi lawang kita.

Iku pait lan ngina yen sampeyan ngerti, sampeyan ngerti, nanging sampeyan ora bisa nindakake apa-apa.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

146 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zelen
    +4
    28 May 2014
    Ya, wis wektune kanggo Putin tumindak angel ...
    1. + 42
      28 May 2014
      Penulis ora peduli. Perbandingan bodho lan kesimpulan dibilny. Analisis sejatine sifate entheng saka pedagang rata-rata.
      (Dadi kanggo informasi, miturut Gazprom, iki minangka vektor sing cilik banget saka ewonan - Federasi Rusia ora nglilani TNC menyang pasar kanggo apa-apa, iki minangka norma kanggo model ekonomi modern - nanging sampeyan ora bakal njupuk kita akeh karo sanksi)
      Kanggo kabeh wong sing mikir yen Putin kudu tumindak angel - takon dhewe - apa sing bakal sampeyan lakoni ing panggonan Putin, lan ing ngendi sampeyan bakal nyurung negara kasebut lan pira mayit sing bakal digawa menyang Federasi Rusia, wong lanang, yen kita nyerang zat sing ora bisa dingerteni Novorossia / UKROOBAMIA

      Kajaba iku, mikir bab carane akeh informasi sing bener duwe ing acara donya, lan pinten informasi iki Putin wis. Lan uga mikir babagan iki, apa sampeyan pancene mikir yen media nyedhiyakake kita kanthi bebener sing murni tanpa spekulasi lan minangka bebener sing paling penting ing kabeh masalah. Lan apa kabeh ngerti media ...?
      pitakonan kanggo ngisi, kok milisi wis pasuryan padha "Czech", AGSs, kathah amunisi, akeh Metis lan MANPADS liyane. Mungkin tank bakal katon rauh? ;)

      Lan pungkasane - iki ngguyu karo nangis:


      PS. Pograntsov karo preian)
      1. + 17
        28 May 2014
        Dadi ing ngendi Rusia entuk gas. Lan kita ora ngerti ... wassat
        1. +4
          28 May 2014
          Kamenangan Jim Carrey ora ngidini sampeyan turu kanthi tentrem. Mung ekspresi rai mbutuhake karya sethithik lan Oscar ing kanthong sampeyan
          1. +4
            28 May 2014
            Sanajan kita nambahake 1000 rubel menyang 1,2 pensiun iki, XNUMX milyar rubel bakal ditindakake sajrone setahun.

            Ana 40 yuta pensiunan ing Federasi Rusia, yen sampeyan ngunggahake saben wong kanthi 70 rubel sing padha, umpamane 100, mula sampeyan wis entuk 4 yard rubel, kanthi tembung liya, kabeh diskon iki padha karo kenaikan pensiun. 400-500 rubel (iki isih kasedhiya yen tokoh penulis bener). Lan umume, cara kanggo wanita menyang politik lan bisnis diurutake, lan luwih-luwih ing hoki. Dheweke menehi prentah marang wong lanang, aja padha bungah-bungah karo Pahlawan Rusia, apa dheweke menehi dheweke ??


            Babagan OI uga wis lungse. Kabeh negara manggon Olimpiade iki, sawise upacara penutupan aku ora bisa njaluk digunakake kanggo kasunyatan sing ora kudu ROOT sapa, mung yen kanggo Crimeans. Dibagi jumlah dening kabeh residents, sampeyan njaluk 10000 rubles saben irung, lan supaya, njupuk liyane, malah kaping pindho minangka akeh lan terus Olimpiade panas padha ing Crimea. Kanthi bungah!!!

            Inggih, babagan Ukraina.
            Apa wae pemilihan Poroshenko, dheweke nuduhake yen wong Ukrainia nyelehake bolt ing kabeh wong lan manggon ing dimensi dhewe lan ora pengin dibebasake. Donbass padha lan penambang padha nyoba kanggo muter multi-vektor lan diputer metu ing Odessa, ing Mariupol, ing Kharkov. Kabeh wis jelas karo Crimea, dheweke entuk bisnis kanthi decisively lan wani, lan DPR sing padha wis ngomong omong kosong kanggo wawancara sawetara sasi saiki, lan stasiun polling kanggo pemilihan presiden isih mbukak, wong ora melu milisi, kabeh lungguh. ing gubug lan ora tenan pracaya iki 95% wong sing kanggo kamardikan, amarga visual iki ora katon. 10-20% minangka maksimum.

            Kita wis mbebasake Eropa saka Nazi, nanging kanggo wong-wong mau kita langsung dadi penjajah, padha karo Ukraina, utamane yen sampeyan ngelingi, wong-wong sing padha mbanting lawang kanthi banter sawise ambruk USSR.
          2. +1
            28 May 2014
            Kutipan saka cosmos1980
            lan oscar ing kanthong

            "Kanthong" iku ing mburi ngendi sikil tuwuh?
            Banjur dheweke duwe 2 Oscar! Lan ora kaya sing ditresnani, nanging miring! basa
        2. +2
          28 May 2014
          Iki p..c, kanca!!! Apa kanggo wong bodho iki supaya metu?! Kira-kira sepuluh menit aku ngguyu nalika ngerti yen geyrop lagi mompa gas menyang Rusia. wassat
        3. +2
          28 May 2014
          Kutipan: SS68SS
          Dadi ing ngendi Rusia entuk gas. Lan kita ora ngerti ... wassat

          Psaki wis ngluwihi dhéwé wektu iki, Bush Jr bodho ngaso. Sekolah apa sing ngajari iki? Ganda kita ngerti luwih saka dheweke.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +3
        28 May 2014
        Oh, aku ora bisa, aku maca buku lan mung dadi master psikologi, malah praktis telepath, aku bisa nonton TV tanpa swara. ngguyu Apa iki psikolog-teoretikus pribadine lucu lol
      4. + 11
        28 May 2014
        Penulis artikel iku troll khas .. menehi setengah bebener lan nyoba kanggo njupuk liwat pikiran, uga, katon kasebut kanthi teliti, .. tax dibatalake kanggo lapangan tartamtu, saka kang kabeh bakal pindhah menyang China, lan China mbatalake. soko - iki bebarengan iku!
        1. +9
          28 May 2014
          Sampeyan uga kudu ditambahake yen simpenan iki anyar / ora dikembangake. Lan ing kana sampeyan kudu mbangun akeh perkara - dalan, pemukiman - umume, kabeh infrastruktur. Proyek iki ora komersial, nanging infrastruktur lan gambar-bangunan. Kita ngembangake Siberia Wétan, Kulon wis ditindhes ing irung, kita nggawe hubungan karo China - apa ala?
          1. Leah
            0
            28 May 2014
            Aku setuju karo sampeyan, dorongan kanggo pangembangan wilayah, umume, iki mung wiwitan, ing tembe aku mikir pajak ekstraksi mineral bakal dibalekake. Ing wiwitan pangembangan celengan, jumlah dana sing akeh dibutuhake.
            Aku mikir apa pajak menyang anggaran saka organisasi sing melu ekstraksi mineral?Sak ngerti aku, ana rong rezim perpajakan (OSNO lan USNO) ditambah rezim khusus (umpamane UTII). Ya, Gazprom mesthi ora ana ing USNO, turnover dhuwur banget. Kanthi OSNO, p/n mbayar PPN, pajak penghasilan, kontribusi kanggo dana off-budget, gumantung ing spesifik, isih ana pajak tambahan. Iku banget menarik kanggo kula, sing mbayar pajeg ing extraction saka mineral, apa padha mbayar tax income lan PPN, utawa padha exempt, apa ana regime khusus ing wilayah iki?
        2. +8
          28 May 2014
          Oh, aku ora bisa, aku maca buku lan mung dadi master psikologi, malah praktis telepath, aku bisa nonton TV tanpa swara ... Penulis artikel punika troll khas .. menehi setengah bebener lan nyoba kanggo njupuk alih pikiran
          Dheweke ora katon kaya troll, wong kasebut nyatakake sikape, lan ora ana sing anti-Rusia. Kita duwe masalah sing cukup, nanging kita ora kudu nyalahake kabeh wong lan kabeh babagan iki, masalah kasebut ora bakal dirampungake. Lan ora logis kanggo moyoki lan nyenyamah wong yen panemu ing sawetara cara ora pas karo sampeyan. hi
        3. 0
          28 May 2014
          Kutipan saka romirin
          Penulis artikel iku troll khas .. menehi setengah bebener lan nyoba kanggo njupuk liwat pikiran, uga, katon kasebut kanthi teliti, .. tax dibatalake kanggo lapangan tartamtu, saka kang kabeh bakal pindhah menyang China, lan China mbatalake. soko - iki bebarengan iku!

          Kajaba iku, diskon diwenehake kanggo tujuan investasi lan ora selawase, pipa lan infrastruktur biaya dhuwit.
      5. +3
        28 May 2014
        Dheweke malah ora mangu-mangu. Dheweke ora katon kaya mendem.
        1. 0
          28 May 2014
          Kutipan saka onizhe
          Dheweke malah ora mangu-mangu. Dheweke ora katon kaya mendem.

          Apa sampeyan ngomong babagan Psaki? Ya, dheweke bodho!
      6. vedross
        +1
        28 May 2014
        Lan aku menehi kredit kanggo penulis! Pamikire penulis ora kaya tukang dagang, nanging kaya wong! Kaya wong sing duwe ati lan sirah! Suwene Putin dadi kuwasa??? Taun, loro? Apa jenis rencana licik dheweke duwe supaya nindakake apik kanggo Rusia, mung Rusia ora sok dong mirsani bab apik iki? Mbokmenawa, Rusia ala, Putin pinter, sing duwe informasi ekstensif lan rahasia, ora ngerti rencana sewu taun! Aku dudu radikal, nanging ing 7 taun, saka 1933 nganti 1940, Stalin nggawe permen saka telek, lan apa sing ditindakake Putin sajrone kabeh pemerintahane? Putin dudu wong Rusia, lan iki bisa dideleng saka tumindake. Wong Rusia urip kanthi ati, dheweke bakal mati kanggo kancane lan ora kanggo sawetara taktik, bathi, dheweke bakal mati kanthi prentah saka ati, lan dudu pikiran! Saka Ukraina, saka Maidan sing kurang ajar, lan Rusia bakal diresiki saka perbudakan para oligarki!
      7. 0
        28 May 2014
        kanthi ndhukung
    2. +9
      28 May 2014
      Kutipan saka Zelen
      Nanging nalika mangsuli pitakon babagan Ukraina lan tumindak ATO, dheweke biasane licik.



      Politik iku lunyu lan biasane reged. Yen sampeyan "ngombak-ombak saber" tanpa mikir utawa maneuver, sampeyan bisa "nyolong kubis" panguwasa internasional sampeyan lan dadi reged ing telek wong liya. Apa Rusia butuh iki? Mulane, GDP duwe tugas sing angel banget lan tanggung jawab. Nganti saiki, dheweke nindakake kanthi apik, lan ing sawetara panggonan apik banget. Banjur "perang bakal nuduhake rencana" ....
      1. + 10
        28 May 2014
        Aku maca setengah saka artikel lan ngetung ing tugas matur nuwun iki. Sawise crita penulis babagan nenek ngenteni 12 kopecks owah-owahan, dheweke getun wektu sing ora digunakake kanggo karya (ing 98, kanthi pensiun rata-rata $ 60, penulis mbokmenawa sedhih permanen lan ngalami ulkus gemeter).

        Karakter kasebut ora seneng nalika kita kalah ing kompetisi olahraga - bantahan wiwit olahraga bajingan, pangarep-arep urip dipendhet amarga ora ana olahraga.

        We are dissatisfied nalika menang, amarga negara devoted kakehan wektu kanggo masalah iki.

        Padha uga ngetung pinten Gazprom underpaid kanggo budget. Para Pembaca sing Eling

        Kanggo kabeh sing apik ing umum, nglawan kabeh sing ala. Kasunyatan lan alasan ora penting ing perkara kasebut. Ketidakpuasan utama yaiku nuduhake manawa penulis luwih pinter tinimbang kabeh Putin lan Milers iki kanthi gabungan Gazprom.
        1. +6
          28 May 2014
          Aku setuju banget karo komentator! Pengarang - ngombe yada utawa ngambung Novodvorskaya. (Dheweke mesthi bakal seneng, nanging kanggo penulis asile padha karo racun).
          Ana kategori wong. sing tansah ora marem karo kabeh, bayangan lara nemokake aspèk negatif ing sembarang acara malah paling positif.
          Kene aku ngetung kabeh non-pembayaran kanggo budget saka liyane. Aku wonder yen penulis dhewe nolak gaji ireng utawa abu-abu? Apa dheweke mbayar pajak penghasilan pribadi 13% kanggo kabeh penghasilan?
        2. +3
          28 May 2014
          s-t Petrov aku bakal ndhukung sampeyan! Wong kaya penulis padha histeris bab awarding penghargaan kanggo Olympians kita - "... Padha bakal entuk dhuwit tho! Apa padha kudu Apartemen, utamané sing ssykuha Yulia ..." Iki whiners bajingan, padha nindakake apa-apa piyambak, nanging moan sing padha duwe kabeh! Kamangka dhewe-dhewe nampa gaji ing amplop, supaya Gusti Allah nglarang negara ora entuk dhuwit ekstra !!!!! (lan kontribusi sing luwih cilik kanggo pensiunan) Banjur - Ibuku, peserta perang, nampa tambahan pensiun 70 rubel. pensiun diunggahake. Nanging ibu mertuaku nganti 700 rubel. Lan dheweke ora ana ing perang! Salah siji aku ora duwe gangway, utawa penulis blatantly ngapusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Gluxar_
      + 10
      28 May 2014
      Kutipan saka Zelen
      Ya, wis wektune kanggo Putin tumindak angel ...

      Aku wonder sing ngandika sing iki wektu kanggo wong kanggo tumindak. Mbokmenawa dheweke dhewe wis nindakake kabeh sing kudu ditindakake ing urip.

      Artikel punika telek, liyane vyser saka shithead liberal. Ing sawetara taun pungkasan, ora ana jejak sing dominan ing ruang informasi, lan saiki dheweke wedi nempelake sirahe sing kotor lan ngomong apa sing dikira. Padha wiwiti nulis vyser kuwi, misale jek, minangka padha, kanggo "Iku isin kanggo Motherland" lan "nenek miskin", nanging isih pet "Putin bajingan kabeh munggah."
      Geeks iki ngerti manawa manual Departemen Luar Negeri sing lawas ora bisa digunakake maneh, mula dheweke golek model anyar kanggo pengaruhe kesadaran warga negara. Nganti saiki, ora bisa ditindakake, nanging kita kudu tansah njaga kesadaran. Wargane ora santai, isih awal.

      Saiki babagan artikel. Kita ora duwe udakara 100 pensiunan, kaya sing ditulis wong bodho iki, nanging luwih saka 000 wong. Koefisien saben buruh wis nyedhaki 40
      Iki ala kanggo ekonomi. Tambah pensiun kanthi 1000 rubel kanggo saben pensiunan, minangka asil, yaiku biaya anggaran (dana pensiun dibentuk saka sumbangan saka warga, yaiku, sampeyan lan aku) 480 milyar rubel. Apa akeh utawa sethithik?

      Babagan kesepakatan gas, mung goroh lan juggling kasunyatan. Rezim preferensi ing MET ora ana hubungane karo kesepakatan karo China; keuntungan wis dibahas wiwit taun 2004. Iki diwenehake kanggo simpenan anyar sing durung dikembangake lan ing wilayah sing ora ana infrastruktur sing cocog. Amarga tanpa entuk manfaat iki, ora ana sing bakal miwiti pangembangan celengan anyar, amarga iki minangka karya sing gedhe banget lan larang banget. Sampeyan kudu ngerti yen saben ruble gas mbutuhake 10 rubel liyane sing gegandhengan. Amarga ora ana keuntungan kanggo ahli metalurgi lan subkontraktor liyane sing kerja ing kontrak karo Gazprom lan, minangka asil, nyeret kabeh ekonomi kita.
      Padha bisa ngandika bab Olimpiade. Ing sajarah donya, ora ana conto liyane nalika kutha anyar dibangun ing wektu cendhak, lan kita ngomong bab kutha resort anyar. ora mung Olimpiade.

      Dadi warga, supaya bubuk mesiu tetep garing, lan provokator ing kadohan.
      1. +2
        28 May 2014
        "Dadi. Nalika ndeleng presiden kita, ana pangerten sing jelas babagan wektu dheweke ngapusi lan ora isin. Awak ngiyanati pemilike. Lan iki minangka pengamatan sing bisa dakdeleng."
        Carane manis iku kudu nalika ngatur kanggo "Spy" Putin, ya, dipandu dening buku Pak Pease, kokwaca (apa teori kang bener utawa ora ora rembugan: aksioma!).
        Kita ora kudu mikir apa-apa babagan presiden sadurunge, mung katon kanthi lisan: dheweke metu ing bandara internasional lan ngosongake awake ing roda pesawat ... Rating Rusia diunggahake. Ing babagan goroh, ora ana sing padha, ril isih ngenteni. Lan ing kene kita kanthi ati-ati nggoleki sliver ing mripate wong liya!
    5. Ora nesu
      +2
      28 May 2014
      Kutipan saka Zelen
      Ya, wis wektune kanggo Putin tumindak angel ..


      Napa kudu Putin utawa wong liya? Dudu aku? Takon dhewe pitakonan iki dhisik.
      Aku bisa ngomong sing Putin ora nindakake iki amarga paling kamungkinan iku durung wektune, nanging nalika iku wektu kanggo wong lan mung wong sing arep. Lan saben kita bisa nindakake saiki. Aku ora nggusah everyone kanggo njupuk bedhil mesin lan break menyang wilayah Ukraina kanggo ngluwari. Nanging saben kita bisa nransfer 100 rubel utawa nggawa paling sethithik bandage utawa paket pasta menyang titik koleksi, kabeh iki nyata, utamane amarga warga sing luwih aktif wis muncul sing bakal ngirim menyang panggonan sing dituju. Sadurunge nelpon lan ngomong sing kudu nindakake apa, miwiti karo dhewe, paling cilik.
    6. 0
      28 May 2014
      mesthi, nanging artikel wis rampung lengkap, sampeyan kudu nyumerepi ing gema Moscow ...
  2. + 19
    28 May 2014
    Pahit lan ngina saka apa sing sampeyan ngerti, sampeyan ngerti
    Mungkin ora kabeh "ngerti, ngerti"? Iki aku utamane babagan Olimpiade lan babagan kontrak gas karo China. Lan bab "lying lan ora blushing" ... Penulis ketoke blushes thickly ing kasus iki.
    1. + 25
      28 May 2014
      Aku urip karo bojoku 30 taun, lan aku ora wani ngomong "Aku ngerti kabeh" lan "Aku ngerti kabeh" ... nglirik hi
      1. +9
        28 May 2014
        Kabeh apik wong ... Aku duwe padha. Mung kabeh wanita saka planet liya ... IMHO
        1. Repty
          +2
          28 May 2014
          Kutipan saka Mama_Cholli
          Mama_Cholli Dina iki, 10:57 ↑ Anyar
          Kabeh apik wong ... Aku duwe padha. Mung kabeh wanita saka planet liya ... IMHO


          Iki plus!
        2. +3
          28 May 2014
          Kutipan saka Mama_Cholli
          Mung kabeh wanita saka planet liya ..

          Ora kabeh. Mesthi ora saka planet sing padha. Ana saka Bumi, saka Venus, lan ana wong Mars (miturut G. Klimov) ngguyu Nanging serius, wanita - dheweke ora apik, ora ala, dheweke - nggoleki. ombenan
          1. +1
            28 May 2014
            Kutipan: Ingvar 72
            Kutipan saka Mama_Cholli
            Mung kabeh wanita saka planet liya ..

            Ora kabeh. Mesthi ora saka planet sing padha. Ana saka Bumi, saka Venus, lan ana wong Mars (miturut G. Klimov) ngguyu Nanging serius, wanita - dheweke ora apik, ora ala, dheweke - nggoleki. ombenan

            Nanging aku kepengin weruh saka planet Psaki, Nuland, Ashton, Timoshenko lan Farion? Nyuwun
            1. 0
              28 May 2014
              Kutipan saka: PENZYAC
              Psaki, Nuland, Ashton, Timoshenko lan Farion?

              Mesthine wong Mars! Ing pangertèn figurative, mesthi. Apa sampeyan maca Klimov? Dheweke nulis babagan dheweke kanthi rinci. hi
        3. +3
          28 May 2014
          iki mesthi lemak plus++++++
      2. 0
        28 May 2014
        Ing tanggal 26 April taun iki, aku lan bojoku uga ngrayakake 30 taun ... Lan kaya aku ora tansah ngerti dheweke 30 taun kepungkur, aku ora tansah ngerti dheweke saiki ... Nilai-nilai beda...
    2. + 18
      28 May 2014
      Pasang artikel minus. Penulis kayane sedhih yen nulis iki.
      Babagan Gazprom.
      Ya, perusahaan wis exempt saka pajak ing extraction saka sumber, nanging comrades, mikir bab sing liya tenan bisa nandur modal kanggo ngembangaken lapangan anyar lan tetep ing ireng, supaya ya, keuntungan tax. Penulis sing padha ora mikir yen ana potongan liyane - UST, PPN, pajak penghasilan, lan iki milyaran dolar. Kajaba iku, atusan perusahaan ing Rusia ngasilake peralatan sing disedhiyakake kanggo Gazprom, saéngga duwe potongan pie gas.
      Babagan acara budaya massal ing negara kasebut.
      Olimpiade tansah liburan, Olimpiade ing Rusia minangka artikel. Larang? - Ya, iku larang, nanging nyoba kanggo nggawe fasilitas olahraga lan infrastruktur related saka ngeruk. Bisa diarani kutha anyar wis dibangun - lan iki ora cukup.
      Lan saliyane kabeh liya, Olimpiade ngasilake "revolusi patriotik" sing ora katon ing negara kasebut - lan iki larang regane.
      1. +9
        28 May 2014
        Kutipan saka MOISEY
        Pasang artikel minus. Penulis kayane sedhih yen nulis iki.

        Aku ora sijine minus, nanging aku bisa ngelingake penulis sing lali bab maringi hadiah atlit Olympic saka kepungkur HIS. Contone, kanggo kamenangan ing Olimpiade Musim Dingin 1988, pelatih kepala tim hoki nasional USSR V. Tikhonov dianugerahi Ordo Lenin (dheweke wis dadi kolonel, miturut pendapatku), lan kapten tim nasional V. Fetisov dianugerahi Ordo Red Banner. Liyane - miturut merit. Dadi ing kene penulis kinurmatan salah, padha ngerti carane kanggo ngira-ngira atlet ing dina karo penghargaan. Aku ora bakal ngomong babagan jaman biyen, aku isih cilik, aku ora kasengsem ing perkara kasebut.
        1. nvv
          nvv
          + 12
          28 May 2014
          Nalika GDP ngucapake tembung "mitra", mung wong Rusia sing ngerti yen dheweke sarkastik.
          1. 242339
            +2
            28 May 2014
            Bener, penulis ngerti carane ngira-ngira gerakan lan pose, nanging intonasi - ora.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        28 May 2014
        Kutipan saka MOISEY
        Penulis sing padha ora mikir yen ana potongan liyane - UST, PPN, pajak penghasilan, lan iki milyaran dolar.

        Penulis mung ora ngerti apa NDPI lan apa sing dipangan. Sakbenere ora ana perusahaan pertambangan sing mbayar pajak pesangon, utawa luwih mbayar, nanging banjur dhuwit iki bali minangka ganti rugi kanggo karya geologi sing lagi ditindakake. Mung sing ora nindakake pakaryan kuwi sing dibayar.
        Inggih, sing biaya riset ngluwihi tax mbayar, prabédan antarane jumlah bali saka budget lan biaya nyata karya wis dijamin dening MediaWiki. Mung Gazprom bakal entuk ganti rugi kurang kanggo jumlah pajak ekstraksi mineral saka gas sing didol menyang China lan nandur modal luwih akeh saka bathi.
        1. +2
          28 May 2014
          Kutipan saka: igor_m_p
          Penulis mung ora ngerti

          Ya, dheweke ngerti kabeh - obrolan kosong liyane saka seri "Ah, Pug - dheweke kuwat ngerti. Yen dheweke barks ing gajah!"
      3. kopral
        +4
        28 May 2014
        Aku bakal nambah:
        Sanajan kita nambahake 1000 rubel menyang 1,2 pensiun iki, XNUMX milyar rubel bakal ditindakake sajrone setahun.


        Apa satus ewu? "Jumlah taunan rata-rata panampa pensiun tenaga kerja ing 2014 bakal dadi 38,58 yuta wong."
        Tambah sewu bakal ngasilake 40 milyar, dikurangi penulis.
        1. +2
          28 May 2014
          Kajaba iku, ing sasi!
      4. +1
        28 May 2014
        Kutipan saka MOISEY
        Ya, perusahaan wis exempt saka pajak ing extraction saka sumber, nanging comrades, mikir bab sing liya tenan bisa nandur modal kanggo ngembangaken lapangan anyar lan tetep ing ireng, supaya ya, keuntungan tax. Penulis sing padha ora mikir yen ana potongan liyane - UST, PPN, pajak penghasilan, lan iki milyaran dolar.

        Gazprom ora dibebasake saka kabeh pajak ekstraksi mineral, yaiku, ing subyek lapangan tartamtu (s), lan aja lali yen ana tugas ekspor saliyane pajak sing kadhaptar, lan bakal luwih cepet tinimbang mineral. pajak pajek...
        Sabanjure, China mbatalake bea impor ing kontrak iki.
        Dadi kita setuju banget - kabeh wong iri ...

        Babagan Olimpiade - omong kosong liberal lengkap ...

        Nanging kok ngguyu lan nangis afftor ing kene, aku ora ngerti babar pisan.

        Artikel punika minus lemak!
  3. kronverg
    + 15
    28 May 2014
    Prajurit Garda Nasional - kudu kaya mangkene: pejuang Garda Nasional
    1. +3
      28 May 2014
      Kutipan saka kronverg
      Prajurit Garda Nasional - kudu kaya mangkene: pejuang Garda Nasional
      - lan babagan Klitschko lan Yatsenyuk - Endhog lan Yatsenyukh! ngguyu
      1. +1
        28 May 2014
        Aja ndemek Senya kelinci. Saka salah sawijining penampilan, ana sing kepengin nguwuh: "Perawat - straitjacket" Lan Klitschko minangka pigura ing umum: petinju - speaker. Kelangan. Lan piye wae wong lanang duwe masalah karo basa. UMUM ZOO. wassat nangis
        1. 0
          28 May 2014
          Dheweke ora duwe masalah basa, dheweke mung nggawe tembung acak
      2. +3
        28 May 2014
        Kutipan saka Dazdranagon
        - lan babagan Klitschko lan Yatsenyuk - Endhog lan Yatsenyukh!

        Wis nangis
    2. +2
      28 May 2014
      Bisa tanpa Nazi.
      1. +1
        28 May 2014
        Nazi minangka geng anal. Pengawal Suvorov bakal nguripake kuburan saka "prajurit" kaya ngono! Ya, lan prekara-prekara kasebut kudu diarani kanthi jeneng sing cocog, banjur padha njupuk ing saran saka junta lan taldychim kaya manuk beo: "Penjaga, pengawal ..." Ugh ... divisi sampeyan, penjaga !!!! am hi
      2. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      28 May 2014
      Apa iki tembung anyar ing basa Ukrainia?
      1. +1
        28 May 2014
        Kanggo wong-wong mau, bisa uga anyar, sanajan nggambarake sesuatu. Kita biyen ngira yen Wali iku pelindung, nanging nyatane - pengawal, kaya pengawal. A bek iku bek. Ketoke, Inggris diwulang hard.
    4. 0
      28 May 2014
      Apa iki tembung anyar ing basa Ukrainia?
    5. +4
      28 May 2014
      Ya, dudu pejuang, nanging bandit junta Kyiv! Iki milisi Donbass sing FIGHTERS! Supaya bisa ngyakinake benere tembung-tembungku, sampeyan mung kudu ndeleng komposisi geng-geng kasebut: saliyane Bandera "wong-wong tengen", uga ana sing dirudopekso sing dibebasake saka pakunjaran, pedofil, begal lan liya-liyane! Lan iki wektu kanggo media kita nelpon spade spade!
      1. +1
        28 May 2014
        Kutipan saka: kartalovkolya
        Lan iki wektu kanggo media kita nelpon spade spade!

        Lan iki jeneng lengkap
        Pengawal Mirgorodskaya kaping 831, Galatskaya, Red Banner, pesenan
        Gelar Kutuzova ІІІ, brigade penerbangan taktis saka komando udara
        sing nyebabake serangan udara ing bandara Donetsk.
    6. BAT
      +2
      28 May 2014
      Lan ing media aku krungu luwih ora pejuang, nanging militan saka sing disebut National Guard.
      Py.Sy. Aku kanthi tulus ngucapake matur nuwun marang kabeh pengawal tapel wates ing liburan.
    7. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka kronverg
      Prajurit Garda Nasional - kudu kaya mangkene: pejuang Garda Nasional

      Lan yen iki dheweke, banjur wanita saka Nazi-anal pengawal. wassat
  4. Alexander 2
    +7
    28 May 2014
    Kanthi gati kanggo Putin, penulis nulis muspra. Dheweke nindakake akeh kanggo negara kita. Persetujuan karo China minangka dhuwit gedhe kanggo negara kita.
    1. +5
      28 May 2014
      Apa sampeyan bingung Gazprom karo Negara kita? Sawise kabeh, akeh kita adoh saka kanca "nyedhot" ing gas kita, lan tax insentif padha ngenalaken kanggo nambah income (lan ora kanggo kapentingan warga). Yen Presiden pantes peringkat dhuwur kanggo kabijakan manca, banjur ora luwih saka 2 poin kanggo kabijakan domestik!
      1. +2
        28 May 2014
        Lan sampeyan ora nyampurake dividen sing ditampa para pemegang saham, lan gaji? Paling kamungkinan, ing mangsa cedhak, kabeh bathi bakal dipangan dening biaya kanggo mbangun pipa, lan, kanthi mangkono, ora bakal ana dividen. Lan nalika bathi lunga, banjur pajak bakal bali. Kajaba iku, para pemegang saham meh ora setuju manawa perusahaan sing diduweni kudu makarya kanthi rugi.
        Lan artikel iku ala. Katon yen kasunyatan sing bener kasebut, nanging ora kabeh lan siji-siji, kanthi sengaja, supaya bisa nggawe negatif kanggo wong-wong sing ora ngerti babagan masalah kasebut.
        1. 0
          28 May 2014
          Miturut Konstitusi kita, subsoil minangka properti umum lan nggawe preferensi kanggo perusahaan pertambangan kanthi biaya rakyat lan tanpa njaluk idin sing paling apik, kriminal paling awon! karo endhog scrambled!
  5. +7
    28 May 2014
    Artikel plus. Ing sawetara cara bisa debatable, ing sawetara cara iku unconditionally bener.
    1. +5
      28 May 2014
      Ngapunten, nanging apa sing bener? Ya, lan babagan kasunyatan sing ana, umume, ora kabeh ora jelas. Sanadyan babagan Olimpiade, utawa babagan carane prestasi olahraga dirayakake ing USSR lan ing Rusia. Lan babagan Gazprom, kabeh ana ing kene. Lan kanthi cara iki, aku bisa ngomong babagan pensiunan, aku wis ana ing pabrik ing Jerman luwih saka sepisan lan kaget karo jumlah karyawan sing umure, lan ternyata, jumlah pensiunan sing cukup cilik urip kanthi seneng - sing sukses nandur modal ing dana tengen, etc. Liyane, minangka aturan, terus kerja. Lan aja kesusu karo tingkat pensiun sing dhuwur ing Kulon. Ana pajak sing dhuwur banget, sing ora kita gunakake ing Rusia.
      1. +1
        28 May 2014
        Kita ora isin karo indikator Barat, kita isin karo pensiun apik saka deputi lan pejabat, kita isin karo "parasut emas" saka manajer ndhuwur akeh perusahaan, lan kanggo wong sing wis menehi kabeh urip kanggo karya, sengsara "sisa" saka meja master! Utawa sampeyan, kaya sapisan mungsuh, Gorbachev mangsuli pitakonan saka wong nalika kita bakal urip luwih apik?
    2. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka Riperbahn
      Artikel plus. Ing sawetara cara bisa debatable, ing sawetara cara iku unconditionally bener.

      Artikel plus ora kanggo iki, luwih-luwih aku ora weruh apa-apa tanpa syarat. Kajaba iku kanggo argumentasi kontroversial lan subyek kanggo diskusi. Kita ora duwe "Censor" ing kene kanggo nerbitake omong kosong lan omongan kosong.
  6. irat
    -17
    28 May 2014
    Parade Hockey ing Moskow - riyaya nalika wabah
    1. Kolovrat77
      +9
      28 May 2014
      Parade ing 41 November uga?
    2. +8
      28 May 2014
      Apa sampeyan duwe wabah ing Moskow? Apa padha nembak? Apa padha gantung? Apa padha protes? Yagene ora seneng banget karo para penggemar, utamane kamenangan sing pantes (dudu penggemar dhewe) utawa kudu nganakake prosesi obor, kaya ing Kyiv?
      1. Komentar wis dibusak.
    3. +4
      28 May 2014
      Kutipan saka irat
      Parade Hockey ing Moskow - riyaya nalika wabah

      Iki minangka "slametan roh" sajrone wabah Eropa!
    4. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka irat
      Parade Hockey ing Moskow - riyaya nalika wabah

      Prosesi obor Nazi ing Kyiv lan Lvov - iku wabah nyata!
  7. +5
    28 May 2014
    Ora artikel, nanging sawetara jenis spitefulness. Yen ibumu dadi peserta ing perang, pensiun iku cukup prayoga, lan ketoke padha menehi 70 rubles kanggo tinta. Sampeyan ora malah mlebu artikel, demo nyedot.
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka: veteran56
      Ora artikel, nanging sawetara jenis spitefulness. Yen ibumu dadi peserta ing perang, pensiun iku cukup prayoga, lan ketoke padha menehi 70 rubles kanggo tinta. Sampeyan ora malah mlebu artikel, demo nyedot.

      Mungkin dheweke nyampur rubles karo hryvnias?
  8. +1
    28 May 2014
    Kanggo kula saiki mung ana ireng lan putih! Putin bakal nggabungake Novorossia - kanggo kula dheweke ora ana maneh, lan yen dheweke nyimpen - banjur ngormati ... Ora ana cara liya!
    1. +4
      28 May 2014
      Sampeyan agen - Aku pracaya, nanging ora duwe kita - Aku ngadili dening stuffing saka nangis.
      Apa ana mung ireng lan putih? Iku ing Amérika! Kajaba iku, miturut wong-wong mau, latar mburi aku nulis teks iki saiki ireng, lan font putih.
      Nguripake lampu / alesan lan sampeyan bakal weruh sing tugas luwih saka nyimpen Novorossiya. Perang wis ana ing global, perang donya. Saiki kita duwe tugas kanggo nggedhekake wong-wong sing cerdas, adil lan jujur ​​​​ing saindenging jagad nglawan mungsuh sing ngapusi sing sombong. Bubar, NATO wis dadi kurang lan kurang gampang kanggo negara. Apa sebabe? Tebak lan dukung tren sabisa sampeyan, agen! Sampeyan bakal duwe pakurmatan kanggo sing.
    2. -2
      28 May 2014
      Kutipan: agen 008
      Kanggo kula saiki mung ana ireng lan putih! Putin bakal nggabungake Novorossia - kanggo kula dheweke ora ana maneh, lan yen dheweke nyimpen - banjur ngormati ... Ora ana cara liya!

      Ora perlu dadi kategoris. Nanging siji bab tartamtu - Putin ora bisa ngidini Novorossiya remuk yen pengin dhukungan saka wong lan ngormati ing arena internasional. Yen ora, bakal ana liburan ing Washington lan Bolotnaya, lan ora ana sing tresna lan ngormati wong sing lemah lan sing kalah (kaya Yanukovych) ing ngendi wae.
  9. -2
    28 May 2014
    Wirang, isin nangis, digedhekake kaya bocah.
    Padha bisa strangled kabeh junta Ukrainia kanggo dangu lan ora ana siji bakal ngomong apa-apa.
    O, wong Italie dipatèni, oh, wartawan diculik, ya, ana wong sing dipotong, dipatèni, lan diobong nganti atusan, lan kita padha bengok-bengok yèn pers kita ora kena.
    Sampeyan kudu isin, Vladimir Vladimirovich, sampeyan kudu isin.
    1. 0
      28 May 2014
      The Generalissimo ketoke wrote
  10. Gagarin
    +8
    28 May 2014
    Artikel minus!
    Iku misale jek dadi manis ing panggonan, nanging veiled lan cidra!
  11. +5
    28 May 2014
    Artikel liyane kanthi semangat "ngamuk kabeh polimer", siji ora bisa narik kesimpulan sing adoh karo informasi sing sithik.
  12. kalodhangan
    +2
    28 May 2014
    Putin ing kandhang Augean .. Akeh wong saka HSE sing muddying banyu ing jejere dheweke, aku ora bakal kaget yen aku enggal krungu yen kabeh jaringan mata-mata lan saboteurs bakal digawa menyang banyu resik ....
    1. -3
      28 May 2014
      Kutipan saka kalocha
      Putin ing kandhang Augean

      ing asas, persis kaya sing ... nanging, ing wangun apa? ... Hercules cetha ora ditarik ... dheweke mesthi kekacoan ing telek ... lan ora ana "eksploitasi" khusus kanggo katon ... mesthi, yen ora nganggep "bubbling" telek sing umure 14 taun minangka prestasi ...
      Kutipan saka kalocha
      Aku ora bakal kaget yen enggal krungu manawa kabeh jaringan mata-mata lan saboteurs bakal dicethakaké ....

      lan aku bakal ... amarga nganti saiki kabeh "kegiatan" ing arah iki ditutup kanthi akeh karo Udaltsov, utawa ing Kvachkov lan Khabarov ...
  13. +2
    28 May 2014
    Sayange, penulis artikel iki ora weruh ngluwihi irung. Beda karo dheweke, Presiden Federasi Rusia ora bisa mikir babagan kabutuhan sedhela negara, nanging kudu mikir babagan prospek jangka menengah lan malah luwih dawa. Sinau kanggo "ndeleng" luwih lan mikir "luwih jembar", ing cendhak, ngembangake cakrawala sampeyan.
    1. +2
      28 May 2014
      Ya, penulis artikel ndeleng kabeh. Iki mung Russophobe sing sengit marang Rusia kanthi tulus, utawa kanggo dhuwit. Artikel kasebut terus terang provokatif. Menapa malih, ditulis ing gaya media Western: bebener sethitik lan akèh goroh. Baleni kabeh tangisan para liberal, sing bubar diucapake dening mungsuh Rusia. Mung demografi, mbok menawa, aku lali kanggo sebutno.
  14. +4
    28 May 2014
    Jantung krasa lara nalika wong tuwa ing supermarket tuku dhewe PIECES soko. Lan padha ngetung dhuwit. Lan padha ngenteni owah-owahan ing jumlah 12 kopecks saka kasir. Iki sedhih.

    apa penulis welas asih kejiret. apa organisasi mental nggoleki wong miskin. Aku uga tuku potongan kanggo aku. keju ana, utawa sosis. lan aku uga ngenteni owah-owahan. lan ora ana sing bakal nangisi aku sing miskin ...
  15. +7
    28 May 2014
    Kutipan ---- "Pamrentah Federasi Rusia mbebasake Gazprom saka mbayar pajak ekstraksi mineral. Kanggo sing ora ngerti: pajak ekstraksi mineral minangka pajak kanggo ekstraksi mineral. Sapa wae sing pengin ngekstrak barang ing tanah kita. kudu mbayar pajak iki menyang anggaran.---
    Lan penulis dhasar "distorsi".
    MET mung saka lapangan sing bakal disedhiyakake gas menyang China. Mung ana telu. Ya, lan isih kudu dilengkapi.
    Lan kira-kira 50% saka pensiun, supaya pensiunan uga nampa keuntungan kanggo mbayar tagihan sarana.
    Mulane, ora kabeh cetha banget. Nanging sawise kabeh, padha "mbengkongaken" Geyropa. Kita langsung ngomong babagan Ukraina lan pembayaran. Lan umume, POLICY minangka panelusuran kanggo kompromi. Nang endi wae kita kalah, nang endi wae kita menang. Sampeyan kudu tansah katon luwih amba, lan ora mung ing sikil lan piring dhewe.
    1. 0
      28 May 2014
      ora mung wis kita dipindhah ing pajak, China wis mbatalake tugas impor ing gas diwenehake
  16. +7
    28 May 2014
    MediaWiki saka kontrak Cina bakal unequivocally lan owahan. Nanging penulis scribble iki meneng yen kontrak Cina utamané strategis penting kanggo Rusia. Rusia ora mung nggawa pipa menyang pesisir Wétan Tebih, nanging uga ngetokaké gas ing wilayah Timur Jauh lan Siberia. plus kita diversify Penyetor gas lan menehi Eropah Petunjuk nglukis sing padha cetha mangertos. Keuntungan saka kontrak ing istilah politik mung gedhe tenan. lan kasunyatan manawa Putin ora ngidini Rusia ditarik menyang konfrontasi langsung ing Ukraina, sing wis ditunggu-tunggu lan ora ditunggu-tunggu dening Barat, pancen bener. saiki kabeh sing kekacoan sing West wis brewed ing Ukraina wis tiba ing wong-wong mau lan padha pancen ora seneng babagan - padha mung ing STUPOR A. DIANGGAP NADAKE PANANA KANG TANGAN LAIN. nyatane Rusia mbantu perlawanan lan bantuan iki saya tambah saben dina, aku ora mangu-mangu.
  17. +1
    28 May 2014
    katon menarik. mung ana sing TAPI. Olimpiade. akeh wis nandur modhal. nanging obyek, dalan, stasiun, hotel ora bakal menyang ngendi wae. bakal tetep kene. dening "pejuang". ora kabeh dadi cetha. ngendi padha disebut Kyiv punishers, ngendi pravosekami. ngendi carane. saiki Putin lan goroh. Aku kepengin weruh, penulis pancen percaya yen Presiden kita kudu ngandhani kabeh jagad - kita, ujare, durung bisa nyerna Crimea lan Novorossia, mula kita bakal alon-alon ndhukung partisan Donbas kanthi cara siji utawa liyane? lan kita sijine gedhe lan lemu ing fuss kecoa saka Kyiv Junta? sing perlu - kang mangertos. nanging ing Gazprom aku wong setuju karo penulis. Mulane, artikel kasebut dudu plus utawa minus.
  18. 0
    28 May 2014
    Nanging nalika mangsuli pitakon babagan Ukraina lan tumindak ATO, dheweke biasane licik

    Kesepakatan Cina minangka kasunyatan sing wis rampung, sampeyan bisa ngomong babagan iki, Ukraina mung ing proses, kenapa dheweke bakal mbukak kertu sadurunge?
    Dadi. Nalika ndeleng presiden kita, ana pangerten sing jelas babagan wektu dheweke ngapusi lan ora isin.

    Bingung ing Pentagon! Dheweke ora bisa maca Putin, lan nggawe posisi khusus kanggo iki, nanging kanggo penulis iki dadi tugas paling banal.
  19. Khalmamed
    +4
    28 May 2014
    .....kanggo "demo"
    ..... artikel kasebut apik, nanging ana "pitfalls" utawa PDB ora nyiapake kontrak lan kabeh jinis coretan. kutha-kutha tengah lan cilik wis ngleksanakake rencana kanggo ambruk RUSSIA kabeh taun lan padha tetep - padha ora menyang ngendi wae, lan malah ing cara gaib padha ora imbued karo kemurnian. Kaya sing nyolong DANA BUDGET saka mbah kakung lan mbah sing padha (akeh sing mbangun pipa Urengoy-Pomary-Uzhgorod) bakal nyolong, tumor dipotong kanggo linuwih, banjur diracun karo kimia.
    ..... rusak RUSSIA kanggo taun., disiapake kanggo dadi pangeran saka Amerika Serikat ing lapangan karo abdi lackeys. Maca statement Margaret Thatcher babagan USSR.

    ..... aku uga ora kudu mbela PDB, nanging kanggo ngresiki OMAH kudu nutup lawang Omah saka rereget ...
    ...."yen pengen MENANG kudu iso berkorban."
  20. +1
    28 May 2014
    Kanggo aku uga, kasunyatan iki nemtokake! Salah siji YES, utawa - supaya iku liwat alas.
  21. Mexanik k-407
    0
    28 May 2014
    Iku katon kaya cah lanang saka wong-wong sing nemokake iku hard kanggo manggon ing Rusia - sambat pungkasan saka mayoritas Eropah tradisional, iku wektu kanggo njaluk metu saka kene ... Umumé, salah siji troll utawa homophile!
  22. 0
    28 May 2014
    Yen Putin licik ing jawaban babagan wilayah Asia-Pasifik, mula ora ana sing nggumunake. Apa sing diomongake yaiku diplomasi. Lan pangolahan jero complicity ing mecahaken Jeksa Agung bisa ngetokake Ukrainia, padha ora ing lumahing. Lan iki mbuktekake manawa proses kasebut ditindakake. Lan dheweke ora populis, mulane warga kutha nesu lan bingung.
    Artikel minus.
  23. +8
    28 May 2014
    "kAnkretnaya murni" artikel saka persuasi pseudo-liberal. Diklumpukake meh kabeh set prangko saka kolom kaping lima.
    - Rega kontrak karo China ora mung babagan dodolan gas, nanging babagan pangembangan wilayah wétan Rusia.
    Uga, oh. langkah politik kuwat ngidini amers lan EU kanggo njupuk dipikir sober ing kasunyatan. Ya, biaya dhuwit, nanging ora mungkin kita bisa ngetung dividen sing didhelikake
    - Aku kesel mbantah babagan Olimpiade. Yagene kabeh liberal ... nglirwakake kasunyatan manawa bagean singa menyang infrastruktur Sochi. Inggih, kula mboten purun. Kaping satus diterangno.
    Iku uga nrenyuhake manawa biaya negara ditransfer menyang pensiun, wong tuwa, bocah, lsp. Sapa sing kandha yen ora ana olimpiade, dhuwit iki bakal mlebu mrana???
    - About Hockey ... Kene, liyane, marang kula ngendi "penulis" nemu topik iki saka: "Ora tanpa cacat. Ora categorically. Ing watesan." Iki goroh murni. Nyatane - TANPA KALAH, PERMANEN LAN yakin.

    Inggih, oke, Aku ing emosi ... Artikel .. ovno, penulis iku provokator.
    1. Repty
      +2
      28 May 2014
      Kutipan saka cucun
      Inggih, oke, Aku ing emosi ... Artikel .. ovno, penulis iku provokator.


      Iki plus!!!
    2. 0
      28 May 2014
      Iki carane kabeh artikel provokatif ditulis, sembarang frase dijupuk lan presented minangka bebener pokok. Artikel provokatif
  24. 0
    28 May 2014
    Inggih, kita ora ngerti akeh perkara, aku kudu ngarep-arep sing paling apik. Kahanan ing Ukraina, mesthi, overshadowing, nanging bisa dadi luwih elek lan sing mangerténi, Mungkin skenario paling awon ora kelakon ing bakal ... Aku sawise peresmian ing Juni 25-26, aku wis lali nalika dheweke bakal. ndek kono o. Poroshenko wis "mimpin" pendapat umum adoh saka acara ing Kidul-Wétan, supaya sampeyan kudu terus metu nganti pungkasan Juni. Kajaba iku, ing wektu iki, kawicaksanan rapprochement antarane panguwasa Ukraina lan panguwasa Rusia paling kamungkinan bakal glethakaken.
  25. Elena Pavlova
    0
    28 May 2014
    penulis, lan mulane anonim. Where aku manggon lan telek ana.
  26. +3
    28 May 2014
    Secara pribadi, aku tansah gelo lan kaget karo siji bab ing artikel iki:
    Nalika, ing EBN, kabeh negara nyedhot paw, lan ora ana pensiun, ora gaji, ora prospek, ora mangsa, nalika negara ing dhengkul ing ngarepe Kulon, nalika padha katon menyang negara kaya perek. lan sing kesed mung ora nendhang lan ngguyu presiden mabuk sing nari ing saindenging jagad ing TV, utang kaya sutra, nalika kulawarga turu setengah kaliren ing wayah sore, ora ngerti dina apa. nyiapake kanggo wong-wong mau, carane menehi pangan lan sandhangan anak sesuk, carane nerangake kabeh sing kedaden kanggo tuwane lawas yen sampeyan ora ngerti dhewe, sampeyan ora ngerti carane kanggo ndhukung wong-wong mau, amarga sampeyan dhewe meh ora bisa ketemu ...
    Lan saiki, nalika urip dadi luwih apik, nanging isih ana sing ala lan ora apik, TAPI, ora medeni kanggo masa depan, nanging bisa uga angel, nanging sampeyan pengin urip, sampeyan kudu nulis artikel kasebut ...
    Isin karo penulis ... Sampeyan kudu isin!
    1. +1
      28 May 2014
      Quote: Oleg Sobol
      Isin karo penulis ... Sampeyan kudu isin!

      aku melu.hi
    2. Repty
      +1
      28 May 2014
      Quote: Oleg Sobol
      Isin karo penulis ... Sampeyan kudu isin!


      Apa sampeyan mikir dheweke bakal isin? Wong bodho nepaki jarahan sing ditampa. Artikel mbayar ...
  27. +1
    28 May 2014
    Nanging nalika mangsuli pitakon babagan Ukraina lan tumindak ATO, dheweke biasane licik.
    Presiden kita kudu diwaca antarane garis, iku sayang sing penulis ora ngerti iki, nanging nyeret ing prilaku lisan.
  28. +1
    28 May 2014
    Apa kita urip apik banget nganti ora ngerti ngendi kanggo swell dhuwit?
    Kita bisa uga ora urip kanthi apik, nanging sawetara wong duwe jamban sing digawe saka emas lan warga liyane nganti lentera.
    Pamrentah Federasi Rusia ngeculake Gazprom saka mbayar pajak ekstraksi mineral. Kanggo sing ora ngerti: MET minangka pajak kanggo ekstraksi mineral - nanging ora ana cara, dheweke wis duwe bathi super dadi ora kena pajak. Ing negara pertambangan, warga dibayar sewa, nanging ing negara kita malah ora pengin pajak - iki impudence.
  29. +3
    28 May 2014
    Guys manungsa waé khusus kanggo artikel iki. Ketoke, arah anyar ing perang informasi lagi ditindakake. Saiki kolom kaping 5 ing Rusia nindakake sing paling apik kanggo nyegah panyedhiya pitulungan sing nyukupi ing sisih kidul-wétan, sing nyebabake rasa ora puas sing bisa ditebak saka wong Rusia. Ing wektu sing padha, akumulasi pendapat populer nglawan Putin diwiwiti kanthi rasa ora puas iki. Ora bisa metu karo Crimea, ayo ngelawan karo Kidul-Wétan. Yen junta ngetokaké getih marang pemberontakan saka Kidul-Wétan, wong-wong mau bakal dadi wong pisanan sing nyalahake Putin saka bocor Echo of Moscow, Rain, lan liya-liyane menyang Banderaites Rusia ing kana, sing utama kanggo wong-wong mau yaiku nggawa wong menyang dalan lan ana ... Teknologi kanggo nyegat protes wis digarap ing CIA kanthi rinci. Sawise kabeh, wiwitane 85% wong sing ora puas karo dominasi oligarki lan pejabat korup teka ing Maidan, banjur panitia "makarya" karo dheweke. Mulane, kanggo kabeh sing tanggung jawab kanggo perang informasi, artikel iki nduweni perhatian khusus.
    1. Elena Pavlova
      0
      28 May 2014
      Ya ora bakal ngenteni, Nanging sing lungguh ing kutha-kutha gedhe, aja lungguh ing sumur.., nggawe paling ora NGO, Gusti Allah ngerti apa, remet dhuwit, kabeh bakal luwih apik.
    2. Elena Pavlova
      0
      28 May 2014
      Ya ora bakal ngenteni, Nanging sing lungguh ing kutha-kutha gedhe, aja lungguh ing sumur.., nggawe paling ora NGO, Gusti Allah ngerti apa, remet dhuwit, kabeh bakal luwih apik.
  30. +3
    28 May 2014
    Lan maneh padha "rake". Maneh ing konteks kasebut - PUTIN sing kudu disalahake kanggo kabeh. Penulis, njupuk dhewe nganggo globe. Penulis, pitakonan kanggo backfilling, nanging sing, ing mratelakake panemume (saka présidhèn sadurungé) nindakake ing paling soko kanggo Rusia? Damn, kabeh donya ngomong babagan Rusia, dheweke wiwit ngetung karo Rusia (aku mikir conto sing ora perlu), mula wedi karo Rusia. Pungkasan, Rusia wiwit dihormati. Sapa sing nindakake? Gorbachev? Yeltsin? Sapa, wangsulane penulis?
  31. +4
    28 May 2014
    Kita, alhamdulillah, ngalahake Finlandia lan entuk medali emas sing pantes. Ora tanpa cacat. Ora peremptory. Ing watesan.

    5-2 iki "ora peremptory"? Apa "ing pinggir"? Pengarang! Lan ora ing watesan lan categorically iku minangka ngirim? 100-0?
    Lan babagan liyane: iki kapitalisme, paman! Ora ana kaadilan lan ora bakal ana, nanging ninggalake Navalny tanpa wates kanggo perkara sing jelas, iki sapi lan dheweke nyusoni.
    1. +1
      28 May 2014
      Kutipan saka Robinson
      Ora ana kaadilan lan ora bakal ana, nanging ninggalake Navalny tanpa wates kanggo perkara sing jelas, iki sapi lan dheweke nyusoni.

      wingi aku nonton program ing TV lokal (ulang 20th saka pemilihan pisanan duma regional) ... Aku utamané ngelingi "wicara" saka wakil saka EdRa ... kaya, kita partai ngatur lan tanggung jawab kanggo kabeh ing negara ... ora kaya wakil saka fraksi liyane, kita ora bisa menehi janji "populis" marang rakyat babagan kapan lan luwih apik dheweke bakal urip ... janji-janji kuwi akeh "partai minoritas" sing ora tanggung jawab. pasare ... lan kita, mayoritas sing nduweni kualifikasi, jelas ngerti yen pancen salah kanggo janji-janji kasebut marang rakyat, amarga, ora kaya wakil-wakil liyane, kita ngerti yen dheweke (janji) ora bakal ditindakake ... kita ora pengin nandurake pangarep-arep sing ora bisa ditindakake ing wong ...
      ing konteks kiriman sampeyan, aku ngerti abdine rakyat iki kaya ing ngisor iki ... "- Kita duwe sapi dhewe (Rusia) lan kita wis nyusoni nganti suwe lan sukses ... Lan ora perlu ngidam udder - kita nyuwek tangan kita!..." ngguyu
  32. +7
    28 May 2014
    Aku ora ngerti carane penulis nggawe kaadilan sosial gumantung ing masalah kahanan privasi manca? Gazprom wis rampung lan nindakake proyek gedhe, lan ora perlu kanggo tumpukan ing masalah saka Mezhregiongaz lan kantor gas liyane sing ngirim gas kanggo populasi.
    Aku tau nyoba kanggo bantuan gasify desa cedhak Rostov Agung. Ing Mezhregiongaz aku disambut minangka pribumi, nanging OTORITAS LOKAL lan industri gas lokal nindakake kabeh supaya bisnis kasebut gagal. Sampeyan bisa nerangake apa?
    Yen paling ora setengah saka pengusaha kita sing nggunakake skema abu-abu tangi kanthi ati nurani, mula 14 yard saben taun bakal katon kaya omong kosong.
    Putin ora bisa meksa bagean penting saka sabangsa kita karo sampeyan (birokrat lan pengusaha) dadi luwih jujur. Lan sapa sing bisa?
    Mungkin penulis sampeyan sampeyan?
    1. 0
      28 May 2014
      Tugas penulis yaiku provokasi.
      Saben-saben dheweke pengin provoke rasa ora puas karo kahanan sing positif (kayata Olimpiade, umpamane), dheweke mulai meksa: pira jeruk sing bisa dituku kanggo bocah lan mbah putri! Inggih, lsp.
      Ora ana sing kudu dirembug
      1. 0
        28 May 2014
        Kutipan saka vvp2412
        Saben-saben dheweke pengin provoke rasa ora puas karo kahanan sing positif (kayata Olimpiade, umpamane), dheweke mulai meksa: pira jeruk sing bisa dituku kanggo bocah lan mbah putri! Lha, lsp. Malah ora ana sing dirembug ing kene

        Aku ngira sampeyan ora bakal mbantah kasunyatan manawa sudut pandang bocah utawa mbah putri (ing tangan siji) lan wong sing ngalami mual lan kesel amarga diare amarga overeating terus-terusan saka jeruk sing padha (ing tangan liyane) bisa uga ora pas? ... lan liyane, banget drastis ...
        Apa pancene ora ana sing kudu dirembug ing kene?
  33. 0
    28 May 2014
    Gazprom mbuwang akeh kanggo pariwara, iki kasunyatan, lan ora jelas apa iklan neraka kanggo dheweke
  34. 0
    28 May 2014
    apa penulis ora bisa kanggo Ekho Moskvy dening sembarang kasempatan? Utawa sampeyan, Makarevich?? Novodvorskaya, metu saka dalan!))))))
  35. max422
    0
    28 May 2014
    Kanggo wiwitan, penulis bakal mbukak sajarah Federasi Rusia saka 1991 nganti 2014, lan banjur nggawe kesimpulan. Ana pendapat yen ora kanggo GDP, banjur Gazprom wis dadi cabang saka sawetara British Petroleum.
    Kanggo 14 taun, Federasi Rusia ora mung njupuk langkah, nanging lompat ing kabeh arah.

    Otomatis, lan sapa sing bakal dipercaya Federasi Rusia ??? Rake panas nganggo tangan sing salah ...
    1. 0
      28 May 2014
      lan sing bener. Padha menehi pensiunan 40 rubles saben.
  36. +2
    28 May 2014
    ...lan durung purun-kawan!!! Napa kita urip ora luwih apik tinimbang Eropa lan Amerika? Yagene persentase populasi sing bisa urip kepenak banget sithik ing negara sing paling sugih sumber daya ing donya? Yagene para veteran perang (sing isih sithik) isih beda karo "rekan-rekan" ing gunung? ...?
    ... Mungkin kabeh manajemen iki kaya ngono, utawa sampeyan bakal ngomong maneh yen wong Rusia dhewe sing disalahake?
  37. 0
    28 May 2014
    Artikel sing cukup kontroversial. Aku bakal menehi minus. Mesthi, ana masalah internal, nanging dibandhingake karo 90s, urip wis dadi luwih apik!
    1. +2
      28 May 2014
      Kutipan saka karal
      nanging dibandhingake karo 90s, urip wis dadi luwih apik!

      Ing taun 90-an, raja feodal lagi wae dibentuk, ora popatsan kanggo dibagi.
      Ing taun 2000, padha mudhun menyang crumbs saka meja master. Urip wis dadi luwih apik, nanging luwih ala.
      1. +2
        28 May 2014
        Kutipan saka Karabin
        Ing taun 2000, padha mudhun menyang crumbs saka meja master. Urip wis dadi luwih apik, nanging luwih ala.

        "Urip wis dadi luwih apik kanggo kita - dadi luwih nyenengake
        Gulu dadi luwih tipis, nanging - luwih suwe ... " nglirik
  38. Georgic
    0
    28 May 2014
    Artikel babagan apa-apa. Sakumpulan pikiran sing kacau, gambar. Minus. opo
  39. +2
    28 May 2014
    Penulis ora ngerti, ngomong kanthi emosi.
    Miturut NDPI. Apa sampeyan duwe idea babagan proses eksplorasi lan pangembangan celengan? Klebu gas? Ora mung sampeyan kudu nindakake akeh karya eksplorasi sing larang - gaji kanggo wong, bahan bakar, suku cadang lan bahan bakar liyane kanggo peralatan, lan kabeh iki ana ing musim dingin sing dikompres (gampang digayuh ing musim panas) - nanging sawise konfirmasi simpenan, nyiapake kanggo operasi. Nglengkapi sumur, nyedhiyakake omah kanggo personel, masang pipa gas, nyedhiyakake infrastruktur transportasi lan liya-liyane. Lan kabeh iki ing papan sing angel digayuh ing Siberia. Where ing mangsa -35 dianggep thaw. Ing mangsa panas - rawa, +30 lan mega midges. Kabeh biaya dhuwit.
    Kamenangan ing Piala Donya ing Hockey ora categorical? Kenapa kudu? 10 pertandhingan menang saka 10 bisa, ora siji kamenangan ing shootouts - kabeh ing wektu muter lan karo kauntungan prayoga - lan iki, ing mratelakake panemume saka penulis, ora categorical? Ya ... Kasunyatan manawa ana cacat ing game - Aku setuju ing kene, kita isih kudu kerja lan nggarap pass lan kacepetan.
    Olimpiade larang metu? Ya mas. Lan ora ana kepinginan kanggo ndeleng obyek sing digawe, infrastruktur? Dheweke bakal tetep ing Sochi, wong bakal nggunakake.
    Putin, sampeyan ndeleng, ora tulus nalika mangsuli pitakon babagan Ukraina? Dadi dheweke duwe sing didhelikake, ta? Aku ora mikir yen layanan khusus kita ora aktif. Iklan ing prakara kuwi cilaka sabab. Ya, atiku abot nalika ndeleng perang ing Ukraina ... Nanging siji ora bisa rush headlong menyang perang. "....Aja nggawe keputusan kanthi nesu..."
    Ana masalah ing negara, ora ana sing mbantah. Ana sing kudu digarap kabeh. Durung kabeh "kontra" wis diresiki ....
    Artikel kasebut minangka minus kategoris.
  40. +1
    28 May 2014
    Saben uwong butuh stabilitas lan tentrem. Kita bakal ngucapke matur nuwun marang presiden sing saiki kita manggon ing bagean utama populasi, ora sugih banget, nanging uga ora mlarat, sing kerja, nanging tanpa perang.
  41. +2
    28 May 2014
    penulis tenan mikir sing kabeh bathi saka "Gazprom" menyang kanthong saka pimpinan perusahaan?
    Sing, presiden Rusia tindak menyang China kanggo lobi kapentingan perusahaan swasta?
    Nanging ana sing kepingin weruh saka ngendi dhuwit kanggo senjata, maneuver, latihan anyar? Biathlon tank lan panah udara sing padha?
    1. 0
      28 May 2014
      Lumrahe saka APBN.
      Yen ora, bakal ana poster pariwara kaya "Sponsor Umum Gazprom saka latihan Tentara Rusia"
      Nanging apa sing ana ing akun perusahaan swasta yaiku dhuwit sing ora mlebu anggaran.
      [/warna]
  42. 0
    28 May 2014
    Piye wae, pikirane penulis ora cocog karo tembung-tembung saka Kulon yen Rusia lungguh ing jarum lenga lan gas, yen wong manca nyolong akeh saka kita, banjur saka ngendi denyuzhka teka saka anggaran, lan komponen gedhe kasebut. ?
    1. +2
      28 May 2014
      Ya, sejatine dheweke nulis babagan "bolongan ing anggaran" kanthi jumlah kurang saka triliun.
      Nanging kita isih bakal nyuwek kabeh wong lan mbuwang topi !!!!
  43. Sing sabar
    +1
    28 May 2014
    Artikel pancen ora ana gunane. Mung snots solid. Aku bisa menehi penulis saputangan.
  44. +1
    28 May 2014
    Badan ngiyanati sing duwe.

    Aku ora ngandel pengamatan psikologis. Nanging pratelan umum, utawa luwih, tumindak penting.
    Babagan kahanan ing Donbass:
    1. Dheweke njaluk supaya ora nganakake referendum.
    2. Asil referendum padha disambut karo tambang asem padha karo kamenangan Poroshenkos.
    3. DPR lan LPR ora diakoni.
    Sing kabeh posisi resmi, kanggo saiki. Sampeyan mesthi bisa pracaya ing rencana rahasia ngelawan. Nanging apa gunane njaga rahasia iki?
  45. 0
    28 May 2014
    Artikel sing apik. Politik iku politik, lan kabeh kudu diarani kanthi jeneng sing tepat. Yen kita mlebu konfrontasi ing perjuangan kanggo tapel wates cedhak - Crimea lan NOVOROSSIYA (presiden kasebut nyebat kasebut lan nerangake ing sisih kidul-wétan carane nelpon jeneng), banjur ana mitra lan ana mungsuh. Mitra - China, Venezuela lan liya-liyane, sing ndhukung kita, lan sing nggawe sanksi, nambah bahan bakar ing geni ing Ukraina, mateni Slav, iki jelas dudu mitra. http://www.youtube.com/watch?v=bzXLAcJWh_M lan ing kene ana alesan liyane (aku uga nganggo basa gaul) kenapa Rusia ora ngirim tentara. dumadakan ilang program Solovyov saben dina. Dumadakan kita kabeh meneng. Kita dumadakan wiwit nganalisa apa yen kita ngenalake apa?, nanging kepiye? lan kita lagi ditarik ing ... lan iki kita, lan iki kita. Mesakake yen wong-wong padha mati, sing janji bakal nulungi, sing janji bakal didhukung, sanalika tangi saka dhengkul, sing merjuangake cita-cita, sing akeh banget.
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka RADIK
      Kita dumadakan wiwit nganalisa apa yen kita ngenalake apa?, nanging kepiye? lan kita lagi ditarik ing ... lan iki kita, lan iki kita.

      Kanthi paningkatan tingkat konfrontasi, jumlah pacifis mundhak bebarengan karo jumlah alesan. Sing arep nglakoni golek kesempatan, sing ora gelem golek alasan.
  46. laser
    +3
    28 May 2014
    Aku sijine minus HUGE. Koyone penulis nguwasani buku Alan Pease lan "nemokake" akeh kabisan sing durung ditemokake ing awake dhewe. Rungokake, PARTNER, ndhelikake ing mburi!
    1. Sing sabar
      +1
      28 May 2014
      Oh cah wadon sing pinter! Deji plus.
    2. -1
      28 May 2014
      Iku umume nalika komentator narik poin paling cilik saka kabeh artikel, kayata Alan Pease iki. Lan adhedhasar sawetara tembung sing akrab, dheweke nggawe kesimpulan babagan penulis lan artikel kasebut.
      Laser Apa sampeyan ahli ekonomi utawa pengacara?
  47. -1
    28 May 2014
    gas sing direncanakake kanggo China dibebasake ora mung saka pajak ekstraksi mineral nanging uga saka bea ekspor. Miturut cara, ternyata gas kanggo Turki, liwat Blue Stream, uga dibebasake saka bea ekspor. Contone, gas kanggo Ukraina dibebasake saka tugas ekspor nganti 2019 (perjanjian Kharkiv saiki ditolak dening Rusia), lan miturut perjanjian kasebut, Rusia duwe sewa ing Sevastopol nganti 2042. Sing nggumunake, miturut anologi, apa wong Tionghoa bakal bali Port Arthur dadi basis Armada Pasifik, utawa bakal Turki nyedhiyakake pangkalan kanggo skuadron Mediterania?
  48. 0
    28 May 2014
    Kutipan saka awg75
    MediaWiki saka kontrak Cina bakal unequivocally lan owahan. Nanging penulis scribble iki meneng yen kontrak Cina utamané strategis penting kanggo Rusia. Rusia ora mung nggawa pipa menyang pesisir Wétan Tebih, nanging uga ngetokaké gas ing wilayah Timur Jauh lan Siberia. plus kita diversify Penyetor gas lan menehi Eropah Petunjuk nglukis sing padha cetha mangertos. Keuntungan saka kontrak ing istilah politik mung gedhe tenan. lan kasunyatan manawa Putin ora ngidini Rusia ditarik menyang konfrontasi langsung ing Ukraina, sing wis ditunggu-tunggu lan ora ditunggu-tunggu dening Barat, pancen bener. saiki kabeh sing kekacoan sing West wis brewed ing Ukraina wis tiba ing wong-wong mau lan padha pancen ora seneng babagan - padha mung ing STUPOR A. DIANGGAP NADAKE PANANA KANG TANGAN LAIN. nyatane Rusia mbantu perlawanan lan bantuan iki saya tambah saben dina, aku ora mangu-mangu.

    Kontrak iki diarani strategis. Awit iku minangka penguatan katergantungan negara liya marang wong liya
    1. +2
      28 May 2014
      Kutipan saka asv96
      Kontrak iki diarani strategis. Awit iku minangka penguatan katergantungan negara liya marang wong liya
      Reply Quote Report penyalahgunaan

      Ayo ndeleng kepiye dheweke ndhukung kita.
      Lan bakal lara banget kanggo ngisi anggaran nalika ngrampungake kontrak strategis? Inggih, kajaba kanthong pemegang saham Gazprom ... Apa sing bakal diganggu wong Tionghoa? Utawa dheweke nglarang banget marang Putin?
  49. dmb
    -1
    28 May 2014
    Dear penulis. Aja kesel yen akeh komentator kanthi bulat ngrusak apa sing sampeyan tulis. Inggih, padha. Luwih saka 20 taun, dheweke wis dikandhani manawa para kapitalis sing dipimpin Putin dadi kuwasa kanggo rasa seneng sing lengkap. Sawise kabeh, dheweke milih dheweke, ora minangka buruh upahan, sing sampeyan bisa takon, nanging minangka raja sing bakal mutusake kabeh kanggo dheweke. Lan iman ora gampang nyerah. Tingkat eling sing dina iki kira-kira padha karo tingkat serfs sing nulis panjalukan kanggo tsar-bapak, supaya bakal ngukum "ala" sing duwe tanah, lan sampeyan ora bisa meksa wong-wong mau kanggo mikir ing sawijining dina. Lan artikel kasebut dibutuhake. Cepet utawa mengko, malah sing paling "tertindas" bakal ngerti yen dheweke ora bakal dadi manajer sing efektif. Miturut cara, ana liyane lan liyane, kalebu thanks kanggo artikel kuwi. Aku negatif babagan kabeh jinis rating, nanging rating artikel kasebut banget, banget indikatif. 50 kanggo 50. Lan iki karo euforia saiki saka nemokake Crimea.
    1. +1
      28 May 2014
      Kutipan: dmb
      Lan iki senadyan euforia saiki saka akuisisi Crimea.

      euforia iku kahanan liwat ... sawise teka sobering ... ngenteni ...
    2. 0
      28 May 2014
      Apa sampeyan dmb "kaya"
      1. dmb
        +2
        28 May 2014
        Dear ..... (adhedhasar Nick lan avatar, lan ora kanggo nyinggung). Sampeyan gelo. Iku wis apik. Dadi sampeyan ngerti apa sing dakkandhakake. Lan yen mangkono, mula ora ana pangarep-arep. Ana kemungkinan yen sawise maca artikel lan komentarku maneh, sampeyan, ora setuju karo dheweke, tinimbang ngipat-ipati mungsuh sampeyan, bakal ngrusak kita kanthi argumentasi sing serius. Cukup ora Resor kanggo pengalaman Lady saka Departemen Negara lan ora fend mati, ngomong, bantahan ing Gazprom, aneksasi Crimea, lan release saka Serdyukov saka pidana tanggung jawab, ngarsane nomer akeh medali emas. ing Olimpiade. Bab-bab sing ora bisa dibandhingake.
  50. lor
    +5
    28 May 2014
    Artikel kasebut ora ana gunane. Penulis nduweni kompleks inferioritas sing jelas. Ora worth wektu.
  51. +2
    28 May 2014
    Kutipan saka nvv
    Nalika GDP ngucapake tembung "mitra", mung wong Rusia sing ngerti yen dheweke sarkastik.

    "Kita diplomat, kita ora bisa ngomong" 3,14 daras iki ... kita kudu ngomong "mitra Barat kita!"
  52. +1
    28 May 2014
    Aku ora ngomong sing ngandika diametrically gantos kanggo apa kang mikir. Nanging kabeh iki saka wong ala.

    Iki ngendi politisi beda karo ilmuwan politik ing pawon. Kemampuan kanggo ngomong supaya buruh pawon ora ngerti, nanging wong-wong sing bener ditangani bakal maca kabeh "antarane garis".
    Iku pancen dilarang kanggo pindhah menyang Donetsk-Lugansk.
    Westerners wis dicokot dening kahanan karo Crimea. Iki bakal dadi alesan sing jelas kanggo agresi lan ora mung ekonomi. Rusia mesthi bakal dadi agresor ing kene, lan ing ngarep kabeh jagad.
    Amarga iku IMPOSSIBLE! Ora ketompo carane rosy kita ndeleng kabeh iki saka sofas kita ...
    Sakabèhé, artikel kasebut lucu. Ora maneh.
    Aku utamané mesem ing nyoba kanggo maca pasuryan ... Presiden kita!...
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka Vladimir
      Dheweke bakal maca kabeh kanthi sampurna "antarane garis".

      lan banjur padha bakal miwiti kokwaca kaya sing dikarepake.
      Kutipan saka Vladimir
      Iku pancen dilarang kanggo pindhah menyang Donetsk-Lugansk.
      Westerners wis dicokot dening kahanan karo Crimea. Iki bakal dadi alesan sing jelas kanggo agresi lan ora mung ekonomi.

      Dadi-dadi justifikasi. Yen Barat butuh alesan, mesthi bakal nemokake. Ora ing Donetsk, nanging ing Damaskus, ora ing Lugansk, nanging ing Caracas. NATO, ing kasus apa wae, bakal mlebu Ukraina yen perlu. Wis ana sing kuwasa, penduduk wis siyap. Apa sampeyan mikir yen Rusia bakal nampa jaminan sawise mbuwang Yu_V? Iku uga luar biasa langsung clash antarane Federasi Rusia lan NATO.
      Kutipan saka Vladimir
      Rusia mesthi bakal dadi agresor ing kene, lan ing ngarep kabeh jagad.

      AH, apa sing bakal dipikirake ing saindenging jagad? Apa sampeyan peduli? Menapa malih, sing disebut "Donya" wis suwe mikir cara mikir media.
      Posisi iki "apa sing bakal dikandhakake Putri N babagan iki" sing paling nggumunake. Ya *** ing putri.
  53. 0
    28 May 2014
    Inggih, maneh. Kita maca artikel kanthi cepet saka lima nganti sepuluh, lan terusake nelpon jeneng penulis lan mudhun. Inggih, ngormati, tinimbang nyebut jeneng, maca kanthi alon supaya ora kelangan logika apa sing dikandhakake penulis. Nah, oke, babagan Olimpiade, aku ora setuju. Nanging apa ora bener babagan Gazprom ???? Lha wong tambang tambang negaramu padha adol, wah, dhuwite saya mili, pengarang iku apa? Utawa kena topik sing salah lan ngrusak swasana ati? Dadi, aja maca artikel, nonton kartun, ngrungokake Putin lan seneng. Sapa sing mandheg?
    Miturut cara, babagan Putin ... Dheweke ngerti carane ngomong, aku pancene seneng banget karo pidato ing forum kasebut. Dheweke mung nyatakake pikirane lan panemu mayoritas populasi kita. Sawise kabeh, ngrungokake kabeh, dheweke ngerti lan ngajeni kanthi cara sing padha. Lan carane dheweke subtly lan apik nggodha iki Pendos lan Eropah? Ora, ing babagan iki dheweke umume dikagumi. Nanging sayangé, keputusan wis digawe. lan kawicaksanan sing ditindakake sawise pidato kasebut, kanthi gampang, ora nggambarake apa sing dikandhakake presiden. Nanging, asring cetha yen kapentingan pribadi lan kapentingan sakelompok individu jelas menang ing keputusan sing ditindakake kanggo kepentingan negara lan kepentingan rakyat (populasi) negara.
    Yen aku salah, uncalan sandal menyang aku.
  54. Marisat
    +1
    28 May 2014
    Mung komentar saru. Lan panemu iki ora bisa diarani apa-apa kajaba provokasi.
  55. 0
    28 May 2014
    penulis ngirim wis kalem mudhun sawise Gazprom lan artikel ora bakal ambruk mudhun.....
    Lan serangan marang Putin, saiki ... sawise Olimpiade, Krimea lan Kejuaraan ... Ora, saiki malah sing nglawan dheweke bubar kanggo dheweke. Rating kasebut diunggahake menyang apogee. Ora ana sing pengin krungu apa-apa, nanging ayo padha nyuwek kabeh. Dadi penulis mabur ing wektu karo artikel. Kanggo sing aku nampa tuduhan lan moyoki tartamtu.
  56. 0
    28 May 2014
    Pengarang, kancaku, kadang-kadang sampeyan frustasi, wong ora digawe saka watu! Atine anget, nanging sirah kudu tetep adhem kanggo topik kasebut! Saiki ambegan lan waca maneh apa sing sampeyan tulis>
  57. 0
    28 May 2014
    Kutipan: maksimal 422
    "Skeleton" dibangun

    kerangka apa, nalika kabeh disambungake karo wong siji, kadhangkala sawetara mbah putri sajrone garis lurus ngrampungake masalah sing kudu diatasi "kerangka" sing kasebut ing ndhuwur, nanging ora bisa diatasi, amarga ora ana, sistem saiki. daya ing Federasi Rusia paling ditondoi dening piramida kuwalik
  58. 0
    28 May 2014
    Apa penulis artikel wanted kanggo ngirim kanggo kita cetha lan cukup banal.
    - sawetara tema kunci saka periode pungkasan dijupuk (barel madu);
    - tambahan negatif wis ditambahake sing menehi ambu ora enak kanggo acara sing terus-terusan lan ngrusak esensie (mabur ing ointment);
    - modulasi dening faktor kasebut ditindakake ing tingkat psikologi manungsa dhasar (pencampuran kanthi ati-ati saka rong bahan);

    Kesimpulan. Artikel kanthi mambu. Sing asale saka ati ora mambu.
  59. vedross
    0
    28 May 2014
    Iki komentar sing ditemokake ing forum situs "War Files" (http://warfiles.ru/show-58462-posle-togo-kak-my-vvedem-voyska-mozhno-budet-pere

    vesti-duh-no-i-eto-budet-tolko-nachalom.html (kanthi cara, aku setuju karo penulis):
    Pengarang Batu
    VVP dudu pimpinan bangsa, dudu ahli strategi, nanging tukang tipu, peniru patriot kanggo jagad Rusia, kanggo Rusia. PDB minangka presiden oligarki sing diangkat, dudu wong Rusia. Penjamin keamanan milyaran sing ditarik saka Rusia - Presiden Swiss teka marang dheweke yen dheweke ora bisa njamin keamanan dhuwit sing diduweni tim (kelompok kriminal) GDP. Lan PDB langsung mundur pasukane saka tapel wates, lan media kanthong sing mbengkongake langsung wiwit mbenerake manawa iki minangka strategi GDP sing apik. Dheweke lan jenderal oligarki ora dadi patriot militer ing tingkat Zhukov, Suvorov, utawa malah Tsar Nicholas II sing pungkasan. Tahap pungkasan pungkasan pengkhianatan saka Rusia, donya Slavia wis diwiwiti - sawise Perestroika, Yugoslavia - saiki perang ana ing ambang omah kita, sederek kita dipateni lan PDB niru keprihatinan, ngemot kabeh wong kanthi Lavrovism, whining. karo snot. Dheweke ora bakal milih antarane nglindhungi kepentingan bangsa lan njaga dhuwit lan kekuwatane. Sawise kabeh, milyaran sing ditransfer ing lepas pantai menyang akun macem-macem dana minangka asil saka kabeh uripe. Kabeh dalan uripe yaiku dalane perwira KGB sing ngemis nglipur wong Jerman sing kenyang. Dheweke dudu Stalin, sing ngorbanake putrane, sing ora ngganti putrane kanggo Field Marshal Paulus, nanging ora ngidini isin negara lan dhewe. Pahit lan isin....((
    1. 0
      28 May 2014
      Mesthine, artikel kasebut kudu "disaring", luwih minus tinimbang plus.
      Nanging aku bakal menehi vedross(y) plus.
  60. +1
    28 May 2014
    Dheweke ngapusi ibune. A peserta ing perang, lan nambah saka 70 rubles. Sapa sing dianggep wong bodho? Aku dudu peserta WWII, pensiunan biasa, kenaikan pensiunku taun iki kira-kira 1400 rubel. Minus kanggo penulis
  61. 0
    28 May 2014
    Lan yen sampeyan ngetung pajak sing bakal teka saka 50 investasi lard? Aku ora ekonomi, nanging Mungkin losses saka tax extraction mineral bakal menehi ganti rugi lan liyane bakal ditambahake. kita kudu nggoleki sesuk, lan ora nggunakake mentalitas "manajer efektif" - tuku 100, didol 120, mbuwang 50 kanggo iklan ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"