Pemberontakan nglawan kudeta malih dadi perang pembebasan rakyat Rusia

153


Katon yen Petya, sawise ditunjuk ing jabatan kasebut, menehi prentah kanggo ngresiki Donbass kanthi biaya apa wae nalika dina pelantikan. Mulané perang banjur lumaku penerbangan kanthi serangan roket lan artileri abot. Iki amarga kasunyatane yen unit lemah Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional wis mbuktekake awake dhewe ora efisien.

Kamentrian Pertahanan Ukraina percaya yen tentara wiwit ngisi mayat kutha Donbass lan ngisi getih, populasi bakal wedi lan nyerah marang welas asih para punishers Sektor Tengen.

Miturut katrangan kula, para pangarsa ingkang sinebut. ATO sengaja misinformasi Kementerian Pertahanan, ngandhani panguwasa dhuwur babagan kerugian gedhe saka milisi DPR lan Donetsk wis dicekel. Pancen angel dimangerteni tegese tumindak kaya ngono. Temenan, ing wayah wengi owah-owahan personel utama, para jenderal nyoba mbuktekake awake dhewe, kanggo mbuktekake kabutuhan rezim anyar.

Alami, ora ana sing mikir babagan akibat saka shelling lan bom. Ditilik dening jenderal Ukrainia, ora ana sing mikir. Nanging saiki ing Donbass, nglawan latar mburi korban massal warga sipil lan karusakan sing ora ana gunane, kebencian umum kanggo Ukraina lan rezim politik ing Kyiv lair. Promosi intensif saka flywheel perang sipil wiwit.

Iku misale jek sing panggedhe Ukrainia amba BENAR-BENAR ora ngerti alam saka wong sing arep kanggo mrentah. Mulane padha kumpul karo teror gedhe-gedhe kanggo meden-medeni Donbass. Nanging piye wae aku ora ngelingi yen ana wong sing bisa meden-medeni wong Rusia kanthi teror. Saiki Kyiv ora bakal bisa nindakake tanpa eksekusi massal ing Donbass. Yen ora, apa sing ditindakake saiki bakal nyebabake dheweke ing mangsa ngarep. (Yen aku Poroshenko, aku mesthi wis mrentahake mbangun benteng ing pinggiran Kyiv lan nyiapake eselon kanggo evakuasi.)

Sadurunge mripat kita, thanks kanggo kabijakan bodho saka Kepemimpinan Ukrainia anyar, uprising saka Donbass marang kudeta militèr ing Kyiv lancar ganti menyang perang mardika Russian.

Kanthi kang, nyatane, aku congratulate everyone.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

153 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    28 May 2014
    Sampeyan ora bisa mbantah karo bedhil mesin marang tank lan SU-25
    1. + 68
      28 May 2014
      Ora kanthi otomatis. Lan karo "Dzhigit" lan "Vampire" ya. Lan sing paling penting, kanthi pangerten manawa ana sukarelawan sing ngadeg ing jejere sampeyan ing rangking - wong saka iman / kewarganegaraan sing beda sing bakal nutupi punggung sampeyan ing perang nglawan Nazi.
      1. + 17
        28 May 2014
        Poroshenko terus muter geni, nanging dheweke ora ngerti yen angin sentimen ing Uni Eropa diganti, banjur ing Den Haag bakal ngenteni dheweke ing dermaga, kanthi tuduhan "pembantaian bangsa lan kejahatane dhewe. marang manungsa."
        1. + 17
          28 May 2014
          Inggih, kados pundi Den Haag kangge anak didik Amerika, elinga Saakashvili, lan angin swasana ati EU mung owah-owahan kanthi ketat karo instruksi Departemen Luar Negeri AS.
          1. + 14
            28 May 2014
            Nganti pelantikan sing ora sah, kaya sing dakmangerteni, pandhita sektarian totaliter isih ngurus.
            Gambar kanggo eseman.
            1. Erg
              -7
              28 May 2014
              Nalika kita ngguyu, kita kaya wong mongrel sing ngoyak wong liwat saka mburi pager.
              1. +3
                29 May 2014
                sampeyan salah - nalika perang, Kukryniksy banget nyenengake pasukan kasebut lan Hitler ngukum dheweke mati tanpa absen - lan sampeyan ngomong ....... (yen ana sing lali iki seniman majalah Buaya)
              2. 0
                29 May 2014
                Apa ora ngganggu sampeyan yen SU-27 ngadeg ing latar mburi? Lan padha murub soko saka helikopter SU-25 lan Mi-24, ta? Aku rada ragu karo foto-foto kasebut. Aku bubar maca statement (alami ora bisa verifikasi) sing ana pangkalan pejuang interceptor ing Mirgorod, lan SU-25s mabur saka panggonan liya, kaya saka wilayah Nikolaev. Nanging mesthine, kabeh iki ana ing tingkat pernyataan sing durung dikonfirmasi [/ kutipan]
                ________________________________________________________________________________

                ___________
                Aku konfirmasi pilot metu ing latar mburi ora su25 ing kabeh
          2. +5
            28 May 2014
            Quote: Dembel
            Inggih, kados pundi Den Haag kangge anak didik Amerika, elinga Saakashvili, lan angin swasana ati EU mung owah-owahan kanthi ketat karo instruksi Departemen Luar Negeri AS.

            Ya, Den Haag bisa diganti dadi Rostov, lan ana sing ngandhani yen pengadilan Rostov ora bakal peduli sapa sing dadi antek.
        2. +4
          28 May 2014
          meh ora. The Hague Tribunal digawe EKSKLUSIF kanggo ngukum mungsuh Eropa lan Amerika Serikat. Ora ana panyengkuyunge.
          1. +3
            28 May 2014
            Pengadilan Den Haag ora liya mung sampah Amerika sing dimaksudake kanggo mbales wong sing ora pantes. Elinga Karadzic, Milosevic lan patriot liyane ing negarane.
        3. +3
          28 May 2014
          Poroshenko terus muter geni, nanging dheweke ora ngerti yen angin sentimen ing Uni Eropa diganti, banjur ing Den Haag bakal ngenteni dheweke ing dermaga, kanthi tuduhan "pembantaian bangsa lan kejahatane dhewe. marang manungsa"

          Dheweke bisa ngerti apa sing dingerteni, nanging dheweke ora bisa tumindak kanthi mandiri minangka wayang. Kabeh pembantaian iki, kabeh korban iki dibutuhake dening dalang saka sebrang samodra. Nanging bakal diadili (yen bejo).
        4. +3
          28 May 2014
          Kutipan saka MOISEY
          Poroshenko terus muter geni, nanging dheweke ora ngerti yen angin sentimen ing Uni Eropa diganti, banjur ing Den Haag bakal ngenteni dheweke ing dermaga, kanthi tuduhan "pembantaian bangsa lan kejahatane dhewe. marang manungsa."


          Apa EU kanggo wong, kang ngarep-arep kanggo negara. Ana bendarane sing sejati lan mung dheweke sing manut. Jarene naksir, dadi boo. digawe. Lan apa sing kedadeyan sabanjure, ora ana sing peduli.
        5. +7
          28 May 2014
          The footman wis apa-apa kanggo ngerti lan ngirim ora. Kudu nuruti dhawuh.
          Ing Ukraina - pamaréntah external. Lan Poroshenko, paling apik, dadi pelayan ing rumah bordil negara ing Kyiv, lan sing paling awon, ... uga, dheweke ngerti aku.
        6. +3
          28 May 2014
          Aku ora pengin ndeleng kabeh paket iki ing Den Haag!!! Dheweke kalebu ing kuburan sing ora dingerteni, tanpa istirahat!!!! am
          1. +1
            29 May 2014
            Aku ora pengin ndeleng kabeh paket iki ing Den Haag!!! Dheweke kagolong ing kuburan sing ora dingerteni, tanpa mratobat!!!!

            Kuburan opo maneh? Mung cremation lengkap, lan flushing saka awu menyang sistem saluran pembuangan saka Slavyansk. Awu junta kudu bali menyang lingkungan asale: menyang feces.
            1. bilgesez
              0
              29 May 2014
              Sing pahlawan dhewe ora ngangkat driji, nanging wis ndhikte soko ana. Perlu luwih cocog
            2. 0
              29 May 2014
              Luwih apik, sijine kabeh geng iki ing kandhang lan sijine ing kothak kanggo hiburan wong.
        7. Komentar wis dibusak.
        8. 0
          28 May 2014
          dheweke ngerti kabeh! kanggo wong, pitakonan beda - salah siji kang bakal tundha lan ilang kabeh, utawa njupuk resiko karo kasempatan sing ora bakal kelangan kabeh.
        9. 0
          28 May 2014
          Ya, Piglet ora bakal ngadeg ing Den Haag, dheweke nuruti pandhuane bos - duta kasur.
        10. 0
          28 May 2014
          Ya, Piglet ora bakal ngadeg ing Den Haag, dheweke nuruti pandhuane bos - duta kasur.
      2. + 11
        28 May 2014
        Tulung dakkandhakake nalika nerangake nutupi mburi? Nalika meneng lan bla, bla, bla. Aku bakal ngomong langsung aku ora nelpon kanggo input.
        Lan ya, pathos iku apik.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +4
          28 May 2014
          Dadi, INFA misale jek wis mlebu ing Donbass, ing Donbass, akeh sukarelawan saka negara-negara DPR sing ramah, bersenjata, kalebu MANPADS modern, sing ora ana gunane perangkap panas. Katon kaya zona larangan mabur bakal dijamin.
        3. +1
          28 May 2014
          Apa tegese tutup mburi? Lima utawa pirang-pirang wong sing ana, lan yen sampeyan mlebu baris ing panggonan mogok lan serangan keluwen sing ora ditemtokake, mula masalah kasebut bakal dirampungake. KEMENANGAN sing diraih dhewe luwih penting tinimbang liyane! Banjur ngidini, ing ngendi wae lan karo sapa wae, bisa ngomong kanthi cara sing beda! Rusia berjuang ing ngarep diplomatik lan nindakake akeh, lan babagan banyu pasukan, iki sing diupayakake kabeh "mitra" kita!
      3. 0
        28 May 2014
        kok beda? meh kabeh wong Ortodoks Rusia.
      4. +1
        28 May 2014
        Kutipan saka ispaniard
        Ora kanthi otomatis. Lan karo "Dzhigit" lan "Vampire" ya. Lan sing paling penting, kanthi pangerten manawa ana sukarelawan sing ngadeg ing jejere sampeyan ing rangking - wong saka iman / kewarganegaraan sing beda sing bakal nutupi punggung sampeyan ing perang nglawan Nazi.

        Lan kenapa persis sing liyane? Ana akèh-akèhé saka Rusia lan iman Ortodoks.
      5. Erg
        0
        28 May 2014
        Ing perang iki, ora ana sing mikir babagan wong. Bener ta?
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 21
      28 May 2014
      Dina iki, pimpinan DPR ngumumake yen dheweke entuk bantuan sing gedhe-gedhe lan bersenjata. Muga-muga iki minangka akibat saka pratelan para pengawal tapel wates babagan terobosan saka Rusia saka truk 40 kanthi wong lan gaman!
      1. + 14
        28 May 2014
        Kutipan saka: ksv500
        Dina iki, pimpinan DPR ngumumake yen dheweke entuk bantuan sing gedhe-gedhe lan bersenjata. Muga-muga iki minangka akibat saka pratelan para pengawal tapel wates babagan terobosan saka Rusia saka truk 40 kanthi wong lan gaman!

        wingi padha nuduhake tapel wates Ukraina-Rusia, utawa DPR-Rusia.dadi para penjaga perbatasan, yen ora nyengkuyung, malah ora ngalangi Rusia lan Ukrainia ngliwati pos papriksan.
        1. tukang pit
          0
          28 May 2014
          ngendi sampeyan nuduhake iku?
          1. +2
            28 May 2014
            Quote: biker
            ngendi sampeyan nuduhake iku?

            saluran rusia, koresponden program-khusus
      2. 0
        28 May 2014
        http://www.youtube.com/watch?v=DmZgNTPOQyU
        kaya iki
        http://www.youtube.com/watch?v=ZVmeQPIswis
        lan kaya iki)))
      3. +5
        28 May 2014
        Umumé, padha duwe program kuwi, junta karo panguwasa pungkasanipun mutusaké kanggo matèni manuk loro karo siji watu, meksa nindakake perkara fasis lan milisi marang bathuk, lan banjur kaya kasepen lan negara tentrem ing pimpinan ember, lan tentara, kang kanggo sisih paling ora pengin matèni sawijining wong, nanging ora nglindhungi uga , banjur bakal terus ngawula NATO Ukraina.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +7
        28 May 2014
        Aku ora ngerti kenapa kanthi terang-terangan nembus tapel wates, yen ana desa ing sadawane tapel wates kabeh, contone, sing siji bagean Ukraina lan liyane Rusia, utawa malah setengah omah ing Rusia lan setengah omah ing Ukraina, ana. ora ana kiriman, wong-wong padha kerja bolak-balik, sing ngalangi perusahaan swasta Batalyon Vostok LLC kanthi tenang mlebu DPR ing wayah wengi. Utawa ngirim senjata menyang milisi ing tapel wates Krimea - kanthi tenang, tanpa swara lan bledug? Ing omah sing padha ing tapel wates (aku ora ngelingi apa sing diarani desa kasebut) kanggo nggawe lawang saka Rusia menyang Ukraina?
        1. +4
          28 May 2014
          Quote: macem-macem
          Aku ora ngerti kenapa kanthi terang-terangan nembus tapel wates, yen ana desa ing sadawane tapel wates kabeh, contone, sing siji bagean Ukraina lan liyane Rusia, utawa malah setengah omah ing Rusia lan setengah omah ing Ukraina, ana. ora ana kiriman, wong-wong padha kerja bolak-balik, sing ngalangi perusahaan swasta Batalyon Vostok LLC kanthi tenang mlebu DPR ing wayah wengi. Utawa ngirim senjata menyang milisi ing tapel wates Krimea - kanthi tenang, tanpa swara lan bledug? Ing omah sing padha ing tapel wates (aku ora ngelingi apa sing diarani desa kasebut) kanggo nggawe lawang saka Rusia menyang Ukraina?


          Saiki aku mikir yen ora ana terobosan ing tapel wates lan kabeh pernyataan babagan iki minangka provokasi. Yen ana terobosan - endi buktine?
          1. INFOLegioner
            +1
            28 May 2014
            Bukti bakal teka nalika ora bakal ana siji dill helikopter-pesawat ing langit Novorossia, lan kabeh dill armored personel operator-bmp tank bakal ageng liwat bolongan ing sisih lan turrets. Lan ya - mung gosip saka SBU (CIA), lan impen pangarep-arep para pemberontak prajurit
        2. +4
          28 May 2014
          Ora perlu nyederhanakake. Ing pemukiman kasebut ana penjaga tapel wates ing loro-lorone, lan nyebrang tapel wates lokal diatur kanggo warga lokal. Watesan antarane Ukraina lan Rusia cukup transparan, ana atusan dalan sing ora dikendhaleni, sawetara sing diaspal. Bener, sawetara taun kepungkur kabeh padha digali dening selokan ing sisih Ukrainia, sing ora ngganggu para penyelundup. Akeh wong ing zona tapel wates - kita lan Ukrainia - urip saka transportasi ilegal barang.
          1. +1
            28 May 2014
            Aku dhewe teka saka kutha tapel wates ing wilayah Rostov. Kanggo Lugansk - sethitik luwih saka 100 km. Aku lan mbah kakungku wis kaping pirang-pirang, lan dheweke ngubengi polisi kanthi macem-macem "jalur wedhus" - dheweke ora katon ing kono. Malah kanthi lingkungan sing tenang ing tilas Ukraina, bisa dipindhah kanthi bebas. Lan malah luwih saiki. Sampeyan pancen bener. Kajaba iku - uga, kepiye cara nyandhingake pasukan tapel wates karo peralatan modern lan para pengawal tapel wates dill, sing ora bisa mbantah MZP karo KSP)))
        3. +1
          28 May 2014
          Aku ora ngerti apa sebabe mbukak wates

          ... ya, platoon, perusahaan maksimal bisa dipimpin liwat sawetara "gumpalan" ... sewelasan seng ing kartrid ... nanging ora luwih!
          Kenging punapa para penghukum udhara mabur tanpa ukuman ... kendharaan lapis baja nyembur ing dalan ...? Dheweke butuh "kontrol" saka sisih gegaman sing cocog ... lan sampeyan ora bisa ngirim akeh ing tangan sampeyan kanggo nulungi wong sing nyerang.
          Utawa apa sampeyan mikir yen njupuk kontrol sawetara titik nyebrang tapel wates ing wilayah Lugansk ... utawa nyoba kanggo ngontrol lapangan udara ing Donetsk dening milisi mung saka kepinginan kanggo nyekel mergo? Ora kabeh isih ditindakake ing sorotan pers ... TV ... Iku dudu wektu kanggo nuduhake kanthi lengkap "karya" karo banderlogs Kyiv ....
          1. 0
            29 May 2014
            Dheweke butuh "kontrol" saka sisih gegaman sing cocog ... lan sampeyan ora bisa ngirim akeh ing tangan sampeyan kanggo nulungi wong sing nyerang.
            Dene prau mabur, ya. iku ora gampang kanggo ngalahake dheweke mudhun. Nanging ing biaya waja apa wae, aku wis suwe saya kelangan, amarga aku ora ngerti; Apa pancene ora ana ammonite lan detonator ing wilayah pertambangan? Lan yen ana, banjur kohrena padha ora digunakake?
        4. Komentar wis dibusak.
      6. +1
        28 May 2014
        Kutipan saka: ksv500
        Dina iki, pimpinan DPR ngumumake yen dheweke entuk bantuan sing gedhe-gedhe lan bersenjata. Muga-muga iki minangka akibat saka pratelan para pengawal tapel wates babagan terobosan saka Rusia saka truk 40 kanthi wong lan gaman!

        Muga-muga iki dudu pratelan sing pungkasan (para penjaga njaba) kaya ngono. Sanadyan, bakal luwih apik kanggo njaluk pengawal tapel wates iki metu saka tapel wates administratif kita ing umum.
      7. Aksusha
        +5
        28 May 2014
        Ya, ora jelas kenapa mbukak rahasia militer? Kosok baline, kudu nolak, aku ora weruh apa-apa, aku ora krungu apa-apa, aku ora bakal ngomong apa-apa marang sapa wae! Lan bakal ana efek kejutan. Dadi KALAmoishi iki mesthi bakal narik "Grad".
        1. kucing padha
          0
          29 May 2014
          Bener! Lan ing kene, sanajan ana Review Militer, wong nulis, oh
          dudu militèr.
      8. +1
        28 May 2014
        ora. SBU duwe informasi luwih dhisik babagan tekane bala saka Lugansk. lan ing wektu sing padha nindakake misinformation sing truk ndamel tengen tapel wates.
        Nambahake 2 + 2 lan ora nggatekake 3, rata-rata wong awam bakal mikir yen para rekrut digandhengake karo truk, amarga. kabeh kedadeyan ing wektu sing padha, lan dheweke bakal nyimpulake yen iki minangka tamu sing diatur saka Federasi Rusia, nyatane klompok teroris, nanging kesimpulane ora bener! Intine iku!!!
    4. + 20
      28 May 2014
      Kutipan: VNP1958PVN
      Sampeyan ora bisa mbantah karo bedhil mesin marang tank lan SU-25

      Infantryman sing dilatih lan dilengkapi kanthi apik luwih disenengi tinimbang tank lan pesawat ing kahanan tartamtu, lan bisa nindakake akeh.
      1. +2
        28 May 2014
        bener! ing Israel, klompok GRU wis suwe nindakake operasi khusus. 8 wong nyerang kolom tank ing Maret. Kolom dirusak, jendral ditawan. Ora ana kerugian.
    5. +6
      28 May 2014
      Kutipan: VNP1958PVN
      Sampeyan ora bisa mbantah karo bedhil mesin marang tank lan SU-25

      Mesthi wae ora, dina iki mergo sepi, wingi ana informasi sing ana bantuan, bisa uga meneng, aku durung ngerti, ora ana informasi sing tepat.
    6. + 13
      28 May 2014
      Apike kok tentara bayaran saka kantor pribadi AS, saka negara Polandia, Latvia, lan liya-liyane, bisa perang ing sisih Garda Nasional, lan "nyewa" perusahaan swasta kayata: Batalyon Vostok LLC, Batalyon West LLC ora bisa perang ing DPR "utawa LLC Batalyon Don Cossacks"?
      1. +6
        28 May 2014
        Quote: macem-macem
        Apike kok tentara bayaran saka kantor pribadi AS, saka negara Polandia, Latvia, lan liya-liyane, bisa perang ing sisih Garda Nasional, lan "nyewa" perusahaan swasta kayata: Batalyon Vostok LLC, Batalyon West LLC ora bisa perang ing DPR "utawa LLC Batalyon Don Cossacks"?


        Jujur, aku tansah mikir apa sebabe. Mungkin wong ing situs bisa menehi komentar babagan iki kanthi cekap lan rinci, supaya kabeh dadi jelas?
        1. 0
          28 May 2014
          Jujur, aku tansah mikir apa sebabe. Mungkin wong ing situs bisa menehi komentar babagan iki kanthi cekap lan rinci, supaya kabeh dadi jelas?
          Amarga negara-negara lan geyropa lagi lungguh kanthi ancaman sanksi skala gedhe marang Rusia yen dheweke weruh bantuan sing diwenehake marang anti-fasis.
          Dheweke nganggep awake dhewe bener, dheweke duwe kesempatan kanggo ngetrapake sanksi. Iku ora kanggo apa-apa sing Putin malah rame karo jawaban kanggo pitakonan saka koresponden AS babagan ngenali Parashenko minangka sah.
          1. +4
            28 May 2014
            Saka Putin, jawaban langsung kanggo pitakonan babagan pangenalan utawa non-pangenalan Porosenko secara harfiah squeezed metu. Entuk jawaban sing ora jelas minangka salah sawijining tugas utama koresponden Amer, mula sawetara kunjungan ditindakake. Nanging dheweke ora entuk wangsulan !!! Putin ora rame, dheweke mung menehi wangsulan kaya "ya lan ora, aja ngomong, aja pour abang lan putih." Iku seni gedhe, dening cara, ngomong akeh tanpa ngomong apa-apa.
      2. 0
        28 May 2014
        CJSC "Babaevsky Gorky" dilalekake)
    7. tukang pit
      +1
      28 May 2014
      isih carane trample! perlu b-aku aja nganti bathuk. sanajan, minangka Shota Rustavelli ngandika: "Saben uwong fancies piyambak strategist ndeleng perang saka sisih .."
    8. +3
      28 May 2014
      Sampeyan ora bisa mbantah karo bedhil mesin marang tank lan SU-25


      Ing kutha, tank dibombardir karo koktail Molotov, uga ana RPG. Luwih angel karo pesawat, nanging sawise kabeh, milisi duwe sistem pertahanan udara Igla ... Helikopter tiba kanthi alasan.
    9. Komentar wis dibusak.
    10. +2
      28 May 2014
      Kita bakal nyuwek, GIVE TIME !!! Lan bakal ana senjata ...
    11. +3
      28 May 2014
      Sampeyan ora bisa mbantah karo bedhil mesin marang tank lan SU-25


      Kayane sanajan nganggo jarum lan panah, saiki ora bakal gampang ngalahake turntable dill. Dheweke nginstal Adros KT-01ABE sing modern ing turntables, mula milisi kita ora bisa nggawa dheweke mudhun, iki minangka tantangan kanggo kita. produsen jarum lan panah kanggo modernisasi. Punika foto Adros diinstal ing turntable dill.
      1. +3
        28 May 2014
        lan apa, malah miturut skenario Afghan saka loro titik bebarengan ora bakal bisa?
        1. +2
          28 May 2014
          Pitakonan sinkronisasi angel diatasi. Kajaba iku, wis ana solusi sing wis siap - MANPADS modern sing bisa ngliwati jebakan. Aku ora nyekel tanganku, nanging wong-wong saka pasukan kasebut ngandhani yen dheweke ndeleng dhewe)
      2. ekzorsist
        +1
        28 May 2014
        Kutipan saka: gfhjkm

        Kayane sanajan nganggo jarum lan panah, saiki ora bakal gampang ngalahake turntable dill. Dheweke nginstal Adros KT-01ABE sing modern ing turntables, mula milisi kita ora bisa nggawa dheweke mudhun, iki minangka tantangan kanggo kita. produsen jarum lan panah kanggo modernisasi. Punika foto Adros diinstal ing turntable dill.

        ... Ketinggian pesawat kasebut ora dhuwur ... nanging bodho saka RPG? Lan poop ing Adros KT-01AVE.
      3. Nikita_Pilot
        0
        29 May 2014
        Bebek apa DPR duwe "Kord", muga-muga bisa nembus waja helikopter?
    12. Komentar wis dibusak.
    13. Gluxar_
      +4
      28 May 2014
      Kutipan: VNP1958PVN
      Sampeyan ora bisa mbantah karo bedhil mesin marang tank lan SU-25

      Nanging tanker lan pilot kadhangkala butuh turu, lan ora ana sing mbatalake kunjungan ing omah.
    14. Nikita_Pilot
      0
      29 May 2014
      Dadi apa, sing utama yaiku duwe wong sing apik ing cedhak.
  2. + 21
    28 May 2014
    Perang kanggo Donbass, lan ibu dear kanggo Ukraina. Negara fasis bakal kaya Hitler, kanthi kulawarga sing dipateni, mayit sing diobong, lan uji coba Nuremberg. Apa sing pantes sampeyan bakal entuk, amarga apa sing wis sampeyan lakoni, kabeh bakal bali kanthi ukuran telung.
    1. tukang pit
      +1
      28 May 2014
      iku ora fasis!!! -oligarki.
      1. 0
        28 May 2014
        Quote: biker
        iku ora fasis!!! -oligarki.

        Lobak lobak ora luwih manis.
      2. +1
        28 May 2014
        Quote: biker
        iku ora fasis!!! -oligarki.

        Nyatane, fasisme tansah digandhengake karo oligarki; ora bisa ana tanpa iku. Dadi, saiki Ukraina minangka negara fasis klasik.
  3. Byv
    +8
    28 May 2014
    Dadi kenapa dheweke ora efektif? Dheweke cukup sukses karo populasi sipil. Bener, ora mesthi.
  4. + 33
    28 May 2014
    Kene dheweke - "pahlawan"!
    1. + 12
      28 May 2014
      Apa sampeyan duwe alamat pahlawan kasebut?
      1. + 25
        28 May 2014
        Nanging jenderal Ukrainia wis dhengkul ing ngarepe duta besar AS.
        1. + 20
          28 May 2014
          Kutipan: Minyak standar
          Nanging jenderal Ukrainia wis dhengkul ing ngarepe duta besar AS.

          Ya, aku bakal ngirim ing Sensor, ing larangan supaya ing larangan. ngguyuWis dikirim nglirik
          1. +9
            28 May 2014
            Alexander, sampeyan bisa nyelehake "Mutiara" sing paling padhang saka Sensor kanggo foto iki? Aku pancene pengin maca apa jenis bokong-pain Banderlogikov wiwit ing ngarsane "Patriotisme" saka Umum Ukro ...
            1. +1
              28 May 2014
              Kutipan saka ispaniard
              Alexander, sampeyan bisa nyelehake "Mutiara" sing paling padhang saka Sensor kanggo foto iki?

              http://censor.net.ua/news/287369/merkel_prizvala_putina_prinyat_mery_protiv_sepa
              ratistov_na_vostoke_ukrainy/sortby/tree/order/desc/page/1#comment_4368039
              0 Iki link. Mung spammed lan iku.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. +3
                28 May 2014
                Kabeh ATAS, aku dilarang maneh wassat
          2. Komentar wis dibusak.
        2. +3
          28 May 2014
          Aku isih kudu nyedhot!
        3. +5
          28 May 2014
          Sing aku seneng, carane padha bengok-bengok ing r - Amerika karo kita !!! Hore! Lan iki pitakonan kanggo kasunyatan sing padha "gedhe Ukrainians" - apa ora lucu?
        4. 0
          28 May 2014
          Kutipan: Minyak Standar
          Nanging jenderal Ukrainia wis dhengkul ing ngarepe duta besar AS.

          uga bakal ngadeg ing ngarepe Rusia. Kita bakal nggawe tradisi.
      2. PEGASUS
        +5
        28 May 2014
        Dheweke bakal nemokake, amarga ora bakal mabur menyang rembulan.
        1. + 30
          28 May 2014
          Iki 3,14 ... ry saka Crimea saka lapangan terbang Belbek ... Wong-wong sing, ing video ostentatious kanggo CNN, marched ing banner abang unit karo bengok - Amerika karo kita! ... muspra kita specialists banjur fraternally dirilis saka Crimearecourse Ya, ora ana apa-apa, saiki "Bandera Air Show" ora bisa dicuci maneh, lan dheweke nutupi Kamaz karo milisi tatu kanthi sia-sia, OH WHAT IN muspra ...
        2. Komentar wis dibusak.
    2. +8
      28 May 2014
      Dheweke ngomong ora ...
      "Dikirim Dina iki, 12:48:57
      Miturut cara, miturut diskusi wingi (apa jenis formasi udhara saka Banderlogs sing disetrika dening kita ing Donetsk) - Aku mung nampa informasi saka spesialis (dheweke ngawasi Angkatan Udhara lan formasi udhara saka Angkatan Bersenjata Ukraina) .. . Punika ingkang dipunserat: "Dheweke ngomong kanthi bener yen ing 831 Su-27. Mbok menawa, ora ana wektu kanggo ndeleng kabeh. Nanging mesthi ana Su-25 - iki brigade 299 saka Kulbakino ing Nikolaev.
      Nganti saiki, mung MiG-29 lan Su-25 sing nemoni aku liwat Donetsk. Su-25 minangka brigade kaping 299 saka Kulbakino. Ing brigade Mirgorod 831 - Su-27, nganti aku weruh. MiG-29, kemungkinan brigade udara kaping 114 saka Ivano-Frankivsk (ex-aerobatic MiGs katon karo dheweke).
      Umumé, aku kudu nyalahke. Nyuwun pangapunten kanggo informasi sing ora akurat babagan partisipasi brigade udara 831st ing terrorizing Donetsk ... Aku sungkem sirah lan tanpo pekso lungguh mudhun ing sudhut isin saka incompetence ((((( ("


      http://putnik1.livejournal.com/3143412.html
    3. zzz
      zzz
      + 22
      28 May 2014
      ANTIMAYDAN lan kita 784 Gabung karo milisi DPR - Alexander Samsonychev
      784 710 anggota, 18 kanca
      08:20
      "SERB" nuduh!

      Manungsa waé!!!! Repost maksimal!!!!

      Pahlawan serangan udara ing Donetsk, mbusak profil saka situs!!!! Ayo padha nulungi supaya ora klelep ing samar!

      Salah sijine yaiku Alexey Vlasenko, Mirgorod!!!!!

      Foto dheweke lan kulawargane, dheweke wis mbusak kaca kasebut.

      Dheweke sing ngebom kutha-kutha sing tentrem lan mateni wong sing ora bersenjata!!!!
      1. +3
        28 May 2014
        Kutipan saka zzz
        Foto dheweke lan kulawargane, dheweke wis mbusak kaca kasebut.


        Ing situs apa survey kasebut? Banjur sampeyan bisa nyoba "nyiksa" cache Google lan ora mung kanggo nggoleki informasi sing menarik.
      2. +6
        28 May 2014
        Ketoke foto kanggo tugu ... IMHO
    4. +3
      28 May 2014
      Scum lan bajingan!
      1. +4
        28 May 2014
        Kutipan saka zzz
        Foto dheweke lan kulawargane, dheweke wis mbusak kaca kasebut.


        Sapa sing kudu ngelingi lan nulis. Mugo-mugo uripe deweke wedi tekane lan mbales....
      2. +5
        28 May 2014
        Kabeh wong krungu slogan utama: "AMERIKA WITH THEM!"
        Ing kene padha nyepak bokong ...
        1. 0
          28 May 2014
          Kutipan saka x.andvlad
          Kabeh wong krungu slogan utama: "AMERIKA WITH THEM!"
          Ing kene padha nyepak bokong ...

          Amerika ora omnipotent. Apa sing kedadeyan yen gunung geni Yellowstone njeblug? Para ilmuwan ujar manawa iki bisa kedadeyan kapan wae, kewan-kewan wis lunga.
    5. +4
      28 May 2014
      Ketoke, kanthi gratis, dheweke bakal mabur saka atap menyang aspal, nalika ngebom liwat anus ... "falcons metu"
      pisi: Sedhih yen isih ana "petugas" kaya ngono ing jagad iki, sanajan dheweke bakal adol jambul lan ibune dhewe ...
    6. +5
      28 May 2014
      Apa ora ngganggu sampeyan yen SU-27 ngadeg ing latar mburi? Lan padha murub soko saka helikopter SU-25 lan Mi-24, ta? Aku rada mamang babagan foto kasebut. Aku bubar maca statement (alami ora bisa verifikasi) sing ana basis pejuang interceptor ing Mirgorod, lan SU-25s miber saka panggonan liya, kaya saka wilayah Nikolaev. Nanging mesthine, kabeh iki ana ing tingkat pernyataan sing durung dikonfirmasi.
  5. +5
    28 May 2014
    "... Ditilik dening jenderal Ukrainia, ora ana sing mikir ing kana ...." Frasa sing ora mung dadi jenderal dill, nanging kabeh kekuwatan!!!!!
  6. +3
    28 May 2014
    Perang dudu bubuk coklat - iki ayam jago pungkasan sampeyan ...
  7. +5
    28 May 2014
    Ing perang apa wae ... lan utamane sing ora ana gunane lan kejam kaya sipil ... masyarakat polarisasi dadi kanca lan mungsuh kanthi cepet lan radikal ... luwih akeh getih, luwih cepet proses polarisasi lan pihak sing luwih ora bisa rukun. dadi...
    Mesthine, tesis sing paling penting ditemtokake ... sing dadi slogan konfrontasi ...
    Ing Ukraina, iku wiwit karo oppression saka basa Rusia lan Watesan saka hak wong kanggo poto-identitas ... iki dadi jenis gendera.
  8. +3
    28 May 2014
    Wong-wong bakal nyapu kabeh sampah iki saka tanahe lan ora bakal ana tilas.
  9. + 18
    28 May 2014
    Apa-apa kanggo congratulate. Lintang lan Stripes mbutuhake Ukraina ing geni. Dheweke entuk. Iku ora bisa kanggo tarik Rusia menyang konflik, padha bakal pindhah cara liyane, buffer, sing, Ukraina bakal banjir getih. Jelek, jelek banget!!!
    1. +1
      28 May 2014
      Sayange yen lempeng tektonik ing Amerika Utara tenang ... pancen ora ana sing nyipta senjata tektonik?
      1. +1
        28 May 2014
        Kutipan saka Mama_Cholli
        Sayange yen lempeng tektonik ing Amerika Utara tenang ... pancen ora ana sing nyipta senjata tektonik?

        Lempeng tektonik isih tenang, nanging ketegangan ing zona kesalahan Amerika Kulon saya tambah, magma ing Yellowstone saya cedhak lan nyedhaki permukaan, senjata tektonik bisa uga ora dibutuhake - bumi dhewe bakal ngukum para pemerkosa (jarene iki bisa kedadeyan ing mangsa sing cedhak banget).
        1. 0
          28 May 2014
          Kutipan saka: PENZYAC
          magma ing Yellowstone saya cedhak lan nyedhaki lumahing,

          persis_
  10. + 50
    28 May 2014
    UKRAINE - WAKE UP! Wis CHECHENS teka kanggo nglindhungi sampeyan? LAN KOWE???
    Penampilan sukarelawan "batalyon Chechen" ing Donetsk minangka acara kejut kanggo kabeh pihak perang sipil ing Ukraina.
    Kaping pisanan, Rusian dhewe padha disabetake ing jantung lan ing nyawa. Amarga, yen tanpa munafik, bangsa kita sing manggon ing negara sing padha ora seneng banget. Ing 2004, Chechnya teka tentrem, nanging musuhan sing wis thukul liwat taun perang ora bisa langsung ilang - gosip panganan kanggo lengkap, iku ora supaya lali bab kepungkur. Gambar Chechnya minangka "zona surup", urip kanthi cara dhewe, terus-terusan ngganggu tatu sing rada waras. Wartawan KP terus-terusan lelungan menyang Chechnya sajrone taun-taun kasebut. Lan ora sapisan ana tembung kasar marang kita, ora sapisan padha nyoba kanggo ngremehake kita, ngapusi kita.
    Lan ing Moskow, kita, sing bali saka Chechnya, ketemu kanca lan sederek minangka wong saka donya sabanjuré. Kita nyoba kanggo nerangake soko kanggo wong-wong mau, nanging padha ora ngandel. Sauntara iku, kita weruh carane Chechens nyoba kanggo nggawe tentrem karo Rusia. Nalika ing 2006 gréja Ortodoks Archangel Michael, numpes ing perang, dibukak maneh ing Grozny, pengungsi Rusia teka ing layanan Paskah pisanan, lan Ramzan Kadyrov ngadeg ing ngleboke lan menehi dhuwit kanggo wong-wong mau. Sawetara njupuk, sawetara ora. Pirang-pirang taun sabanjure, kita ngerti yen iki minangka upaya kanggo ndandani. Kikuk, nanging dheweke!
    .
    Lan taun sabanjuré, sopir taksi Grozny acak wis congratulated wartawan ing Paskah.
    Banjur ana 2008, Tskhinval, batalyon Chechen "Vostok" - bid serius kanggo bali menyang kulawarga saka wong sing manggon ing Rusia. Ora ana kasenengan gedhe babagan partisipasi Chechen ing perang ing 08.08.08/XNUMX/XNUMX, nanging acara iki macet ing memori saben wong. Iku misale jek sing mungsuh anyar, nanging kene - Pundhak kanggo Pundhak, ngadeg munggah kanggo banget.
    Nanging kabeh wong utamane kaget karo operasi khusus Ramzan Kadyrov kanggo mbebasake wartawan saka panangkaran ing Kyiv. Sapa sing bakal mikir - wong Chechen ngluwari wartawan Rusia saka zindan Ukrainia! Kadyrov mengko bakal ngomong ing wawancara karo Komsomolskaya Pravda (deleng ing kp.ru): "Akeh wong ing Rusia saiki bakal mikir luwih apik babagan Chechen. Iki minangka rasa syukur sing paling gedhe kanggo aku.
    Lan ing dina liyane, salah sawijining karyawan administrasi Republik Rakyat Donetsk nimbali kita:
    - Mbayangno kedadeyan wingi ing alun-alun! Chechens teka, 27 wong. Dilengkapi kanthi apik. Wong-wong padha nyeret banyu, menehi kaca tingal. Wong wadon mau padha ndedonga lan mbaptis. Kanggo wong iku tandha.
    - Apa tandha?
    - Sing Rusia karo wong-wong mau.
    Ing Mei aku ana ing GROZNY lan aku konfirmasi menara ngandika. DRIVER LOKAL Mbantu Aku kanggo nemokake Omah, senajan ternyata gampang banget. SIKAP SING RAMAH.WONO ING GORGE ARGUN
    1. +4
      28 May 2014
      Pira maneh wong sing kudu mati sadurunge liyane nindakake apa-apa? Apa kita kabeh Slav? Apa materialisme lan karir uga bisa ngalahake wong-wong kita?
    2. 0
      29 May 2014
      Ing kene aku meh padha. Umumé, wong Chechen iku wong sing ramah, mung ideologis kaya sing-along Dudayev sing miwiti perang loro.
  11. +8
    28 May 2014
    Sayange kanggo wong-wong sing mati ing prentah saka Nazi.
    Nanging aku ora bisa pindhah menyang rekonsiliasi karo pembunuh.
    Ing am / E / R / s goal punika remuk lan subjugate kabeh negara SLAVIC, iku wektu kanggo menehi monster iki jotosan ing sirah.
    Ing njero, kabeh nggodhok, murka lan gething marang FASisme nguwasani jiwa. Yen aku isih enom, dening Gusti Allah, aku bakal dadi sukarelawan kanggo gabung karo tentara milisi, kanggo nyirnakake para fasis, sing ditresnani dening leluhur kita, ora dibuwang saka bumi.
  12. PEGASUS
    +8
    28 May 2014
    Lan Petya dadi kuldi padha Olksander
    1. INFOLegioner
      +1
      28 May 2014
      Sayange, malah luwih, lan ora kuldi, nanging scum.
  13. Melnik
    +3
    28 May 2014
    Getih ndudohke getih, ing munggah Nalika atrocities wiwit marang tawanan, marang sipil, saka video ing internet ... banjur iku ... zvezdochen schweinz.
  14. +3
    28 May 2014
    Sajarah mbaleni dhewe ..... wis ana perang Khmelnitsky, minangka asil saka Polandia-Lithuania ora ana. Kepemimpinan Ukrainia modern, ketoke, ora ngerti apa-apa babagan iki.
  15. + 11
    28 May 2014
    Cukup kanggo nulis yen perang diwiwiti! Perang wis diwiwiti lan wis suwe, mung saben dina fase saya panas. Samudra diwiwiti karo kali, elinga iki lan apa krisis iki bakal nyebabake ...... Aku bisa ngomong yen Perang Donya I diwiwiti kanthi mateni pangeran, sing nomer loro karo Perang Sipil Spanyol .... lan yen sampeyan ngerti sethitik liyane saka iku apa wis kedados ing sekolah, sampeyan bisa tarik baris banget padhang lan ndeleng carane Ukraina saiki meh podho Spanyol ing 30s.
  16. +5
    28 May 2014
    Sore Grozny
    1. +3
      28 May 2014
      Kutipan saka: vezunchik
      Sore Grozny

      Katon kaya China ing wayah wengi.
    2. Nikita_Pilot
      0
      30 May 2014
      Apa sampeyan nyatakake yen luwih apik ing taun 90-an, ya? ora
  17. +7
    28 May 2014
    Ketoke, apa wae sing bisa dikandhakake, Rusia kudu ngatasi OSCE lan PBB babagan penyebaran pasukan perdamaian. Alya-Pridnestrovie - seri kapindho.
    Lan luwih cepet luwih apik.
    1. +5
      28 May 2014
      Petisi menyang Dewan Keamanan PBB: Kirimi pasukan penjaga perdamaian Rusia menyang sisih kidul-wétan Ukraina


      Petisi iki penting banget lan butuh dhukungan kita. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap lan mlebu petisi:
      http://www.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Vvesti_mirotvorcheskie_v
      oyska_Rossii_na_YugoVostok_Ukrainy/?ePEfyhb
      1. 0
        28 May 2014
        Quote: macem-macem
        Petisi menyang Dewan Keamanan PBB: Kirimi pasukan penjaga perdamaian Rusia menyang sisih kidul-wétan Ukraina
        ...

        Dewan Keamanan PBB ora bisa mutusake apa wae babagan masalah iki. Kita lan AS duwe hak veto ing Dewan Keamanan PBB. Dadi sampeyan mung bisa ngomong babagan iki, ora luwih.
      2. 0
        29 May 2014
        Lan uga kudu eling yen kita duwe sanksi ganda kanggo introduksi pasukan: saka Dewan Federasi lan saka presiden Ukraina sing sah, Yanukovych. Kanthi panyuwunan pasukan saka warga Tenggara, kita kudu nindakake iki.
    2. +1
      28 May 2014
      Quote: Sinyalman
      Ketoke, apa wae sing bisa dikandhakake, Rusia kudu ngatasi OSCE lan PBB babagan penyebaran pasukan perdamaian. Alya-Pridnestrovie - seri kapindho.
      Lan luwih cepet luwih apik.

      Ana uga CIS. Ukraina isih dadi anggota lan, miturut piagam kasebut, ora bisa mundur luwih awal tinimbang setahun sawise aplikasi resmi mundur.
  18. +1
    28 May 2014
    Pemilu ing Ukraina ora ngerti utawa ora pengin ngerti sing milih sing paling apik saka algojo.
    1. +3
      28 May 2014
      Sampeyan wong naif. Pemilu minangka lelucon, kinerja. Presiden wis suwe diangkat. Kayane sampeyan ora ngerti carane ngetung suara. Rusia kebak conto.
    2. Komentar wis dibusak.
  19. +7
    28 May 2014
    Mbok ana sing ngerti..?
    Jeneng pitu pembunuh profesional Gauleiter Poroshenko wis ditetepake. Rega siji sortie kanggo pamboman yaiku 9000 hryvnia. Pilot saka kiwa menyang tengen: Alexander Grab, Alexey Vlasenko, Sergey Yalyshev, Stepan Chobanu, Yuriy Krishtal, Alexander Oksanchenko, Andrey Shevchenko. Brigade Migorod. Sajrone Crimea, dheweke ana ing Belbek. Dheweke banjur berbaris "aja tembak, kita urip"
    1. +1
      28 May 2014
      Wis mati...krungu, biyen yo ngono...
    2. +5
      28 May 2014
      Quote: MIKHAN
      MIKHAN (1) SU Dina iki, 08:58 Anyar

      Mbok ana sing ngerti..?

      "Dear Traveler!
      Nglaporake babagan Ravens
      Informasi sing ditampa, biaya 12 ewu hryvnia
      Nalika sampeyan takon, kita bisa ngirit 3.
      Kabar babagan inisiasi bakal dikirim dina iki.
      Sukses
      Pavlo"

      Iki minangka laporan saka pengadilan. Companion "Pavlo" ngandhani yen rincian lengkap saka pilot sing nyerang Donetsk wingi wis ditampa, lan kurang dhuwit wis ngginakaken saka samesthine, lan kabar saka wiwitan kasus pidana ing anggepan kanggo nindakake Kadurjanan perang (mbom pemukiman tentrem) bakal. dikirim menyang alamat omah para tersangka.
      http://putnik1.livejournal.com/
  20. Dbnfkmtdbx
    +3
    28 May 2014
    Boobies fasis iki lan shushara ballroom apa wae kudu nyatakake yen dheweke kudu mangsuli kabeh miturut kabeh konsep yen wektune bakal teka lan mburu bakal diwiwiti kanggo sirahe (kuping) lan ora ana sing butuh urip. malah wong-wong sing saiki mangan roti utawa menehi lemak. duka
  21. +7
    28 May 2014
    Iku misale jek sing panggedhe Ukrainia amba BENAR-BENAR ora ngerti alam saka wong sing arep kanggo mrentah.
    Lan padha ora keganggu kanggo nindakake. Junta mung mikir bokonge. Padha dituku nganggo giblets. Maksimum pidato pupulist dening Petya Parashenko. Apa sing dianggep? Apa dheweke pancen mikir yen sawise kabeh pelanggaran hukum iki, dheweke bakal ditresnani lan diajeni ing sisih kidul-wétan?
    1. irina.mmm
      0
      29 May 2014
      Ora suwe dheweke bakal nggawa permen-permene ing saindenging negari minangka tandha tobat, saiki wis coklat - ora pati penting, korupsi, malah dadi pengkhianat, supaya anak-putune ... dadi mungsuh rakyat nganti pirang-pirang abad, ayo. bumi diobong ing sangisore wong-wong mau Lan ora ana sing bakal ngaso .Lan carane tumungkul, dheweke wis latihan.
      Lan pembunuh iki ora bakal entuk kebangkrutan sing alus.
  22. +3
    28 May 2014
    Wektu kanggo Cockerel ing sup, nalika dheweke durung nindakake masalah gedhe. Il Kadyrov kanggo mabur ana siji liyane, duwe chatting am
  23. +9
    28 May 2014
    Aku dhasar ora setuju karo kasunyatan sing interlocutors nyoba kanggo pirembagan bab Ukraina minangka negara fasis, utawa sing wong lair gething kanggo Ukraina. Ukraina minangka negara sing padha karo negara liya. Wong Ukraina lagi diapusi kaya ing negara liya. Amarga sawetara Nazi lan maling sing ngrebut kekuwatan (ora suwe), kabeh negara ora bisa disalahake, iki salah.
    1. + 10
      28 May 2014
      Pindhah menyang Ukraina, nginep ing kono sajrone seminggu, lan sampeyan bakal weruh apa sing ana "sakepel" fasis. Kira-kira sakepel sing padha nate nutupi kabeh jagad kanthi sedhih (apa sampeyan krungu babagan sawetara Reich Katelu?)!
    2. +1
      28 May 2014
      Aja bingung konsep negara lan negara. Negara ing Ukraina mung fasis.
      1. -1
        28 May 2014
        Negara ing Ukraina

        ... Ngapunten, apa?))) Negara ngendi?
        1. 0
          29 May 2014
          Lan minusers kudu maca definisi negara lan banjur dhaptar fitur prentah sing njupuk Panggonan kanggo wong-wong sing saiki nelpon piyambak panguwasa ing mantan Ukraina. Kepinginan kanggo nyelehake minus bakal langsung suda ...
  24. Khalmamed
    0
    28 May 2014
    .....
    Kutipan saka: vsoltan
    Sajarah mbaleni dhewe ..... wis ana perang Khmelnitsky, minangka asil saka Polandia-Lithuania ora ana. Kepemimpinan Ukrainia modern, ketoke, ora ngerti apa-apa babagan iki.

    ..... iki padha pisanan ing syarat-syarat ost hitlershlyukherberg lan tekan wong-wong mau - ambruk saka nilai katalitik, trance rampant lan homoseksualitas, padha nesu ekonomi sing STALIN dibalèkaké ing USSR - mung isolasi kanggo 10 taun padha. awake dhewe bakal degenerasi.
  25. + 10
    28 May 2014
    Kebijakan PDB sing bener! Kohesi multinasional Rusia sing saya tambah ngidini kita ngarep-arep sukses tartamtu, kalebu geopolitik.
  26. + 12
    28 May 2014
    "Nanging sapunika ing Donbass, nglawan latar mburi korban massal warga sipil lan karusakan sing ora ana gunane, gething umum sing sengit marang Ukraina lan rezim politik ing Kyiv lagi lair. Unwinding intensif saka flywheel perang sipil wis diwiwiti."

    Ayo kula ora setuju karo penulis. Aku kanggo paling wong iki "FIRE HATE FOR Ukraina lan REGIME POLITIK ITS ing Kyiv" lair sawise ODESSA ing Mei 2, 2014!
    Ngomong dhewe, aku wis duwe wiwit presiden "pisanan" MERDEKA!
  27. Vlad Gor
    +4
    28 May 2014
    Kutipan saka MOISEY
    Poroshenko terus muter geni, nanging dheweke ora ngerti yen angin sentimen ing Uni Eropa diganti, banjur ing Den Haag bakal ngenteni dheweke ing dermaga, kanthi tuduhan "pembantaian bangsa lan kejahatane dhewe. marang manungsa."
    Ora bakal ana Den Haag. Kanggo fasis metu, pengadilan bakal digawe dening Rusia lan sekutu. ya
    1. +1
      28 May 2014
      Kutipan: Vlad Gor
      Ora bakal ana Den Haag. Kanggo fasis metu, pengadilan bakal digawe dening Rusia lan sekutu.

      Zhirinovsky ngandika: Rostov Tribunal.
  28. Vlad Gor
    +4
    28 May 2014
    Pramila penerbangan tempur tumindak ...
    A rolas liyane "cangkang" bakal banget migunani. ya
  29. +5
    28 May 2014
    Kanggo miwiti, urgently ngumumake kabeh South-East minangka "No-Fly Zone", nganakake tahap sabanjure "Aviadarts-2014" ing lapangan udara saka ngendi pembunuh warga sipil Donetsk mabur, kanthi cepet nyedhiyakake Donetsk karo MANPADS, PRUR lan abot. artileri kanggo pertempuran kontra-baterei nglawan reptil Ukronazi!
  30. 0
    28 May 2014
    Wektu kanggo Den Haag kanggo nyiapake resepsi "tamu sing ditresnani" Poroshenko, Tymoshenko, Avakov, Turchinov, aku tsenyuk, Yarosh lan makhluk liyane sing mateni rakyate! am
    1. +6
      28 May 2014
      Apa Den Haag? Rostov-on-Don!
  31. Alexey N
    +8
    28 May 2014
    Ora Ukraina sing perang karo Donbass, nanging peradaban Kulon karo peradaban Rusia. Iku wektu kanggo kita ngerti iki.
    1. INFOLegioner
      0
      28 May 2014
      lan misale jek sing iki ora Big Words, nanging tumindake werna abu-abu lan kasunyatan pait wis sad am
  32. 0
    28 May 2014
    Kutipan saka: vezunchik
    Kene dheweke - "pahlawan"!


    Nah, saiki dheweke ora kudu ngebom sipil nganti suwe !!! Mlaku bajingan!!! lol
  33. RUS
    +6
    28 May 2014
    Sadurunge mripat kita, thanks kanggo kabijakan bodho saka Kepemimpinan Ukrainia anyar, uprising saka Donbass marang kudeta militèr ing Kyiv lancar ganti menyang perang mardika Russian.


    Ah, yen ngono wae....
  34. +7
    28 May 2014
    kanggo pitakonan apa Kadyrov tenan ngirim patang puluh truk KAMAZ karo pejuang saka Chechnya kanggo Donetsk kanggo bantuan milisi, Ramzan mangsuli (dheweke quipped pancake, ketoke dheweke sinau sekolah Putin uga, presiden kita uga seneng njawab cetha lan guyon) ngandika "Yagene kita kudu menyang Donetsk, nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv!")))) boo a ha ha)) Aku mikir PARASHENKO bakal maca wawancara iki, krungu lan mikir apa dheweke kudu nggawe sikil ing Polandia utawa Amerika Serikat nganti Kadyrov tekan Kyiv)
    punika sepotong:
    "Yen ana wong sing weruh Chechen ing zona konflik, mula iki urusan pribadine. Ana telung yuta wong Chechen lan rong pertiga saka wong-wong mau manggon ing njaba republik, kalebu ing Kulon. Kita ora bisa lan ora ngerti sapa sing arep menyang ngendi, kaya sing padha ora ngerti ing Kyiv, wong Ukrainia sing arep perang ing Grozny. Yen panguwasa Ukraina pancene pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kiev?"
    1. +6
      28 May 2014
      Kadyrov isih enom, dheweke kecanthol Maydaun kanthi apik! apik
    2. nicollider
      +5
      28 May 2014
      Katon kaya 1 diplomat gedhe liyane wis muncul ing Rusia (tanpa sarkasme): Putin, Lavrov, Churkin, lan saiki Kadyrov.
  35. 0
    28 May 2014
    Dina iki aku krungu taksiran siji wartawan warta saka Donetsk bab swasana ati saka pedunung kutha iki. Dheweke ujar manawa udakara 50 nganti 50 wong sing siap perang lan sing siap nampa pamrentahan fasis anyar, yen kabeh wis tenang. Persentase sing terakhir saya akeh. Tambah akeh, media Rusia nelpon separatis milisi, lan Putin umume ujar "Ayo presiden anyar menehi hasil karo rakyate dhewe." Apa tegese kabeh iki? Apa kita "gabung" milisi?
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka kit-kat
      Apa tegese kabeh iki? Apa kita "gabung" milisi?

      Introduksi pasukan menyang Ukraina sawise pemilihan presiden lan diakoni dening kabeh jagad (kajaba Rusia) dadi ora ana gunane. Mbok menawa sadurunge pungkasan taun, "intelijen aktif" bakal rampung. Iku bakal rampung sadurungé yen Ukraina wis rampung mblokir tapel wates karo Rusia lan Transnistria.
      1. nicollider
        +1
        28 May 2014
        Ora ngerti. ora tembung - apa jenis Intelligence aktif. nggedhekake pikire. kang bala mlebu lan sapanunggalane.
    2. +4
      28 May 2014
      Kutipan saka kit-kat
      Dheweke ujar manawa udakara 50 nganti 50 wong sing siap perang lan sing siap nampa pamrentahan fasis anyar, yen kabeh wis tenang.

      Biyen, lakon A. Korneichuk "Ing Steppes Ukraina" apik banget, sedhela kanggo sing durung weruh, durung maca. Ana loro ketua coglehozes - kanca. padha perang bebarengan ing Budyonny, nanging saiki padha "prewangan" cedhak. Mung siji farm kolektif disebut "Pati kanggo Kapitalisme", lan liyane "Urip Sepi". Ing pungkasan iki ketua ngandika: "Nanging ing ngendi dheweke kesusu. Aku mung mapan ing sosialisme lan aku durung kesel" ...
      Bener wis ing rong jeneng - Gambar padhang lan cetha saka populasi Ukraina. Ana sing sregep perang lan ora mikir/t tunduk, dene liyane .... "kolgosp Sepi urip"
    3. +1
      28 May 2014
      Yen iki bener lan mung 50% sing siap perang, lan 50 liyane ngenteni tenang, banjur ngenteni luwih lanjut, lungguh ing apartemen pakunjaran, nganti dipindhah menyang sing nyata utawa diidini fertilisasi ...
  36. +2
    28 May 2014
    Kutipan saka zzz
    ANTIMAYDAN lan kita 784 Gabung karo milisi DPR - Alexander Samsonychev
    784 710 anggota, 18 kanca
    08:20
    "SERB" nuduh!

    Manungsa waé!!!! Repost maksimal!!!!

    Pahlawan serangan udara ing Donetsk, mbusak profil saka situs!!!! Ayo padha nulungi supaya ora klelep ing samar!

    Salah sijine yaiku Alexey Vlasenko, Mirgorod!!!!!

    Foto dheweke lan kulawargane, dheweke wis mbusak kaca kasebut.

    Dheweke sing ngebom kutha-kutha sing tentrem lan mateni wong sing ora bersenjata!!!!


    Hello Lech Vlasenko!!! Saiki kita kabeh ngerti sampeyan! Salo kanggo pahlawan, - kanggo pahlawan Salo !!! keprungu
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +5
      28 May 2014
      Apa "Bandero-flyers" ngrasakake apa sing dirasakake para pejuang "Berkut" nalika diidentifikasi lan diancam ing jaringan sosial? Bedane sampeyan yaiku "Berkut" minangka PAHLAWAN TERAKHIR UNITED UKRAINE kanthi urip nyoba mungkasi nistha Maidan. Padha ngawula lan mati ora kanggo dhuwit, nanging kanggo pakurmatan lan katresnan kanggo motherland! Lan sampeyan nuduhake karo "Bender-Air-Show" apa sing paling penting kanggo sampeyan, iki nenek - 9000 UAH. kanggo pesawat? Nalika sampeyan nembak sampeyan, ora ana wong ing sisih kidul-wétan sing bakal ngrasakake sampeyan (lan bisa uga ing saindenging Ukraina) sampeyan dadi tukang dagang lan pembunuh. Ndedonga mudhun ing parasut menyang lemah kanggo krungu saka milisi RUSSIAN wicara lan ora Chechen ... P.S. Guys, Aku takon sapa sing duwe kesempatan kanggo ngirim teks iki ing Ukro-Censor, thanks in advance.
      1. Semyon Semenych 2
        0
        28 May 2014
        Inggih, ngirim soko ora angel. Kepiye babagan maknane?
      2. Komentar wis dibusak.
    3. Aksusha
      +4
      28 May 2014
      Serge Chekhoff (Sevastopol)
      ditambahake ing 28/05/2014 09:53:51 Quote
      Dadi dikenal yen dina iki ing Donetsk pilot lan pejuang saka Brigade penerbangan Mirgorod (831st taktis aviation brigade) guilty saka pati sipil lan sukarelawan. Melu, ing pesenan saka mentas minted non-pemerintah Ukraina, loro pesawat Su-25, loro MiG-29 lan 4 helikopter Mi-24.

      Pilot:
      Alexander Grab
      Alexey Vlasenko
      Sergei Yalyshev
      Stepan Chobanu
      Yuri Krishnan
      Alexander Oksanchenko
      Andrey Shevchenko.

      PRICE OF DEPARTURES 9000 UAH nyebar informasi liwat kabeh sumber kasedhiya lan jaringan sosial

      Informasi dijupuk saka situs "Vzglyad" (artikel "Milisi Donetsk ngumumake panrimo bala gedhe")
      Saka aku aku bakal nambah: kanggo pahlawan pati dawa lan nglarani!
  37. +3
    28 May 2014
    Poroshenko durung dadi presiden, dheweke durung dadi sapa-sapa. Mung calon. Dheweke ora bisa mimpin operasi militer. Iki minangka kasangsaran utawa histeria saka subhuman sadurunge sing kuwasa. Lan kabeh wis jelas, sawise janjian presiden, bakal ana panjaluk sithik saka panguwasa interim sadurunge. Lan luwih-luwih karo dheweke, dheweke bakal langsung ngumbah tangan - aku dudu aku lan jaran dudu duweke. Mula, saiki ana operasi militer tanpa rem babar pisan. Ing mratelakake panemume, cara paling apik kanggo mungkasi dheweke iku kanggo ngalahake wong metu saka thread sauntara. Supaya liyane bakal ora sopan. Kabeh bakal langsung tenang.
  38. +7
    28 May 2014
    Temokake pembunuh-pilot sing mentas dicithak iki kanggo ngadili lan ngeksekusi. Kaya ing Spanyol ing 37, nalika pilot fasis saka Condor Legion numpes kutha Spanyol Guernica karo kabeh populasi anak, wanita, lan wong tuwa. Banjur Guernica, saiki Donetsk, Slavyansk, kabeh South-East. Yen fasisme menang, kaya sing ditindakake ing Spanyol, mula bakal teka ing Rusia. Remuk ing pucuk lan copot kolom kaping 5 saka Rusia, yen ora, kekalahan ora bisa dihindari.
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka: tank64rus
      ... Yen fasisme menang, kaya sing ditindakake ing Spanyol, mula bakal teka ing Rusia ...

      Dheweke teka ing Rusia suwe banget, Federasi Rusia ora kabeh Rusia, Novorossia lan Little Russia uga Rusia (Rusia).
  39. Hyperboreec
    +1
    28 May 2014
    Sukarelawan (karo amunisi) ing DPR lan LPR apik. Lan yen wong Ukraina tangi saka turu zombie (propaganda) ndeleng sukarelawan, iku bakal dadi kamenangan.
  40. Semyon Semenych 2
    -16
    28 May 2014
    Umumé, dadi, iki sawetara bebener sing ora ditampilake ing Sekelev-TV. Sampeyan bisa downvote, sampeyan bisa nglarang, nanging ora ana sing bakal owah saka iki. Dadi:
    1. Kenging punapa tiyang-tiyang Timur boten sami mbela? Amarga padha ora bisa mbayar. Ing dina teroris ditampa saka 300 UAH. nganti 1000 dolar. Nonton apa sing sampeyan lakoni. Contone, kanggo defend sak dina ing checkpoint - 300 UAH. Wengi - 500 UAH. Utawa apa sampeyan mikir yen chichi iki teka kanggo mateni Ukrainia ing telpon saka atiné? Naif ... Pengawal Nasional lan Batalyon Khusus uga mbayar. Kurang. Private ditampa saka 10000 UAH. saben sasi. Iki sing ana ing garis ngarep.
    2. Apa ora penambang lan metallurgists ndhukung kang disebut. DNR? Bakal nerangake. Saben ton batu bara sing diprodhuksi ing Ukraina disubsidi. Ing Rusia, lapisan 100 meter ora kena. Ing Donbass, lapisan 1-2 meter. Yen diarani DPR bakal pedhot, banjur bakal luwih murah kanggo Ukraina tuku batu bara ing Polandia. Sing. penambang, contone, nampa gaji 5 ewu hryvnias, plus regresi saka 5 ewu, lan padha ngomong marang, padha ngomong, njupuk bedhil mesin lan pindhah menyang perang. Kagem sinten? Kanggo Chipushilin? Kanggo bali saka Yanukovych? Kahanan sing padha karo metallurgists.
    3. Ora suwe, populasi dhewe bakal njupuk teroris. Ing kene, dina sadurunge wingi ing Donetsk, bandit DPR njarah lan ngobong arena es "Donbass". Kanggo apa? Wong kaget. Perampokan bank, toko. Iki kabeh kasunyatan Donbass saiki. Ing checkpoint, sampeyan bisa kanthi gampang ditembak amarga ora mandheg. lsp.
    4. DPR iku opo? Iki minangka "republik", ukuran bangunan 10-lantai sing direbut dening Administrasi Negara Daerah Don. Kabeh. Ora ono liyane. Inggih, karo pimpinan Khubarev lan Chipushilin. Chipushilin, kanthi cara, wis muter ing Mercedes, mlaku-mlaku nganggo setelan saka Brioni.
    Iku kabeh kedadeyan utama ing Timur. Ing Lugansk, gambar kasebut meh padha.
    1. +2
      28 May 2014
      Ing Rusia, lapisan 100 meter ora kena. Ing Donbass, lapisan 1-2 meter.

      Kampanye geologi bangsawan !!! paling sapisan kanggo ndeleng lapisan kuwi !!!
      1. 0
        28 May 2014
        Kutipan: Rostov
        Ing Rusia, lapisan 100 meter ora kena. Ing Donbass, lapisan 1-2 meter.

        Kampanye geologi bangsawan !!! paling sapisan kanggo ndeleng lapisan kuwi !!!

        Ya aku dudu ahli geologi, nanging waduk 100 meter iku angel!
        Ngendi dheweke maca iki? Saora-orane nyaring bazaar sethithik, pangimpen.
    2. +3
      28 May 2014
      Kutipan: Semyon Semenych 2
      Apa DNR? Iki minangka "republik", ukuran bangunan 10-lantai sing direbut dening Administrasi Negara Daerah Don. Kabeh. Ora ono liyane. Inggih, karo pimpinan Khubarev lan Chipushilin. Chipushilin, kanthi cara, wis muter ing Mercedes, mlaku-mlaku nganggo setelan saka Brioni.
      Iku kabeh kedadeyan utama ing Timur. Ing Lugansk, gambar kasebut meh padha.


      Nanging apa asile? Kabeh junta Kyiv Nazi kena kanker. ngguyu
    3. komrad.klim
      +1
      28 May 2014
      Lan bebener sampeyan ditampilake ing media UKRO-FASCIST?
    4. +1
      28 May 2014
      Where info, mangga sumber!
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +6
      28 May 2014
      Semyon Semenych, aku weruh sampeyan Banderlozhek ilang dalan? Marang kula Banderlog, apa sampeyan wareg karo asil jumping ing Maidan? Siji-sijine sing ditinggalake kanggo sampeyan Banderlog sawise negara prs..th lan atusan sabangsa sing tiwas yaiku Maidan sing mambu. wassat. Nanging sampeyan uga bisa ngapura dheweke! Padha nandur dhewe (sanajan ora bisa dingerteni kanggo kita cita-cita babagan "kebebasan Eropa") ing ngisor oligarki Lemak sabanjure ... Dheweke ngganti "Sayuran" dadi "Porosenko". Saiki malah "Liberal" ortodoks ing saindenging jagad wis nyingkiri sampeyan. Umumé, sampeyan bab ... Apa kabeh ... ngguyu ngguyu ngguyu
    7. +1
      28 May 2014
      Kutipan: Semyon Semenych 2
      kang ora ditampilake kanggo sampeyan ing Sekelev-TV. Sampeyan bisa minus

      Ya, kabeh sing sampeyan ucapake bener! Lan Nuland teka kanggo mangan sampeyan karo cookie, lan kewan "Berkutovtsy" nglalu ing lurung-lurung, lan ing Odessa Colorados spontan ignited, lan milisi njupuk conscripts, ora pemotong getih .. .... Sampeyan ngomong sing bener. ngapusi siji.
      Ing jeneng sampeyan. Sam Samovich sampeyan. Kasur sprei.
    8. +1
      28 May 2014
      Semyon Semenych 2, ing mratelakake panemume, apa sampeyan njupuk bebener saka TV're metu? Utawa sampeyan variasi liyane saka "wong wadon Krimea, putri pejabat"? Menyang Kanada lan ana e-lan otak.
  41. Semyon Semenych 2
    -9
    28 May 2014
    Miturut cara, amarga bandit ing Slavyansk, pensiunan ora bisa nampa pensiun. Apa sing kudu ditindakake? Mungkin Girkin bakal mbayar?
    1. +6
      28 May 2014
      Kutipan: Semyon Semenych 2
      Miturut cara, amarga bandit

      Mekaten! Amarga bandit Kyiv, pensiunan ing Slavyansk ora bisa nampa pensiun!
      1. +2
        28 May 2014
        Mekaten! Amarga bandit Kyiv, pensiunan ing Slavyansk ora bisa nampa pensiun!

        ambruk dikarepke tibane... ayo dideleng kepriye lelakone pensiun sak Krajina.
    2. +2
      28 May 2014
      Kanggo paukuman junta Kyiv, miturut conto Nazi, luwih aman kanggo kulit dhewe kanggo ngebom warga sipil ing Kidul-Wétan kanthi ranjau lan cangkang, ngirim pesawat lan helikopter kanggo wong tuwa, wanita lan bocah-bocah. Dolar Yudas Amérika ... The militias ora pengin sing karo sederek lan kanca-kanca Bandera lan fasis tumindak minangka padha diobong wong biasa urip ing Odessa lan bakal defend tanah pribumi kanggo mburi lan menang VICTORY, kaya mbah kakung lan buyut kita ing 9 Mèi 1945!
    3. +1
      28 May 2014
      Kutipan: Semyon Semenych 2
      Mungkin Girkin bakal mbayar?

      Sedhihmu apa? Apa sampeyan ngerti yen potongan perak bakal mbayar sampeyan?!
      Bener, bakal ana pembayaran maneh. Apa sampeyan ndeleng wit anjir?
    4. 0
      28 May 2014
      Kutipan: Semyon Semenych 2
      Miturut cara, amarga bandit ing Slavyansk, pensiunan ora bisa nampa pensiun. Apa sing kudu ditindakake? Mungkin Girkin bakal mbayar?

      Utawa Mungkin Piglet utawa Kalomoisha pribadi? Privat-Bank sapa? Lan bandit dikirim menyang Slavyansk dening Yarosh lan Turchinov, padha (PS, "Nazi Guard") - teroris nyata.
  42. komrad.klim
    +2
    28 May 2014
    Seng Penting !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2014 taun
    UKRAINE IS A PENDIDIKAN NEGARA FASIS!
  43. +1
    28 May 2014
    Kutipan saka: zakidon73
    Aku dhasar ora setuju karo kasunyatan sing interlocutors nyoba kanggo pirembagan bab Ukraina minangka negara fasis

    Aku setuju banget! Aku ora bakal mikir yen aku kudu memuji Nazi, nanging aku kudu nindakake kanthi adil. Pitakonan: Apa ana phishism lan fasis ing Ukraina? Jawaban: mesthi ora. Aku nerangake gagasanku. Apa iku fasisme? Iki minangka doktrin sing wis dipikirake kanthi apik lan terstruktur sing nemtokake tujuan lan tujuan, uga cara lan cara kanggo nggayuh. Kita ora bakal nimbang apa tujuan, tujuan lan metode iki saiki. Ngomong aku, apa sing diarani "fasis Ukraina" duwe platform politik sing wis ditemtokake? Ora. Opuses Bandera sing ditranskripsi ora layak kanggo judhul iki.
    Salajengipun, ing goal saka Nazi kanggo nggawe negara kuat, ekonomi dikembangaké, kang padha ngrambah mung enem taun (!). Apa ana pangertèn kanggo mbandhingaké dinamika ekonomi Jerman sawisé nem taun pamaréntahan Nazi lan ékonomi Ukraina sawisé rong puluh taun pamaréntahan déning wong-wong sing saiki disebut fasis?
    Ayo pindhah menyang pribadine. Hitler, mesthi, minangka, kanthi gampang, asu. Nanging iki Svol @ ch (karo huruf kapital)! Marang kula, sing ing syarat-syarat panguwasa antarane populasi bisa dibandhingake karo Hitler ing Ukraina modern? Poroshenko sing dipilih populèr? Aku njaluk sampeyan! Kita ora duwe sore ngguyu, mula aku ora bakal nyebutake "panguwasa" liyane kayata wanita sing nganggo arit utawa bocah lanang sing duwe karep pederastic. Lan ora mung wong pisanan. Mbandhingaké Himmler lan Avakov, Kaltenbrunner lan Nalivaichenko, Goebbels lan Farion. Parodi, ta?
    Saiki babagan perang "Nazi" ing sisih wétan. Apa bisa menehi tandha sing padha ing antarane batalyon Waffen SS saka divisi "Kepala Mati", sing ngliwati kabeh Ukraina sajrone rong sasi kanthi lagu, karo batalyon "Nazi" "Dnepr", sing wis nyerang pos papriksan cedhak. Slavyansk kanggo sasi katelu? Apa SBU pas karo tlapakane, contone, Gestapo?
    Aku ora nyoba nyanyi pujian saka Hitler utawa antek-antekne. Aku mung arep kanggo tarik manungsa waé kanggo kasunyatan sing Nazi padha pinter, wani lan mungsuh kuwat, kang ora bisa ngandika bab ketombe sing nyoba kanggo nyamar dadi Nazi ing Ukraina.
    Nelpon wong bodho iki Nazi tegese flattering Vanity, provoking malah liyane lawlessness.
    1. +1
      28 May 2014
      Kutipan saka Capt.
      Kutipan saka: zakidon73
      Aku dhasar ora setuju karo kasunyatan sing interlocutors nyoba kanggo pirembagan bab Ukraina minangka negara fasis

      Aku setuju banget! Aku ora bakal mikir yen aku kudu memuji Nazi, nanging aku kudu nindakake kanthi adil. Pitakonan: Apa ana phishism lan fasis ing Ukraina? Jawaban: mesthi ora. ...
      Aku ora nyoba nyanyi pujian saka Hitler utawa antek-antekne. Aku mung arep kanggo tarik manungsa waé kanggo kasunyatan sing Nazi padha pinter, wani lan mungsuh kuwat, kang ora bisa ngandika bab ketombe sing nyoba kanggo nyamar dadi Nazi ing Ukraina.
      Nelpon wong bodho iki Nazi tegese flattering Vanity, provoking malah liyane lawlessness.

      Lan carane nelpon: under-fasis lan under-Nazis? Saka kasunyatan sing padha bodho, setengah-educated lan ora kompeten, padha ora mandheg dadi fasis lan Nazi. Lan kabeh pratelan liyane marang master Washington.
      1. +1
        28 May 2014
        Carane nelpon wong sedhela, aku ora ngerti. Nanging aku bakal menehi definisi: Ukrainia "Nazi" punika darned gond @ n, sing mbayangno piyambak minangka airship.
    2. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka Capt.
      Ngomong aku, apa sing diarani "fasis Ukraina" duwe platform politik sing wis ditemtokake? Ora. Opuses Bandera sing ditranskripsi ora layak kanggo judhul iki.

      fasis Ukrainia mung massa, plasticine, lan sculptor tengen segara, kang loro crumples lan ngarahake. Ora ana gunane yen kabeh roh jahat fasis sing durung rampung manggon ing Amerika. Ing kana, teori fasisme digarap maneh lan ditindakake. Dadi iki FASCISM.
      Aku menehi saran supaya sampeyan nonton dokumenter "Fasisme Biasa" dening Mikhail Romm. Sampeyan bakal nemokake akeh sing padha ing kana.
    3. 0
      29 May 2014
      klarifikasi cilik. Ukraina dudu negara fasis. Iki Weimar Jerman. Hitler ana ing taun 1923, lan kaya ngguyu. Punika dikenal sing sajarah mbaleni dhewe, pisanan minangka tragedi, kaping pindho minangka farce. Mung getih sing diwutahake ing kabeh kasus. Lan dudu kasunyatan manawa jumlahe bakal luwih sithik - senjata kasebut dadi luwih kuat.
    4. Komentar wis dibusak.
  44. +1
    28 May 2014
    Saiki ora ana sing njamin yen milisi lan sukarelawan dianggep minangka pembebas paling ora 90% saka populasi. Masalah misale jek kula lack saka program cetha kanggo Kepemimpinan DNR lan LNR. Perang ora mung operasi militer, nanging uga organisasi sipil - karya, panentu urip, kapercayan ing mangsa, etc. Ya, wong manggon ing G.O.V.N.E. lan wedi, nanging iki cara biasanipun. Ngganti iki, nuduhake perspektif pembangunan ing tangan siji (wortel), lan dill teken wis nyedhiyani warga.
  45. +2
    28 May 2014
    Semyon Semenych 2 SU ...i.e. penambang, contone, nampa gaji 5 ewu hryvnias, plus regresi saka 5 ewu, lan padha ngomong marang, padha ngomong, njupuk bedhil mesin lan pindhah menyang perang. Kagem sinten? Kanggo Chipushilin? Kanggo bali saka Yanukovych?

    Loro FOR Chipushilin lan Yanukovych, lan MARANG FASISsing padha mateni warga sipil sing wis ngusapake sikile ing para veteran Perang Dunia II, sing bakal duwe penambang sing padha karo budak, sing ora bakal diidini nganggo basa Rusia, sing wis ngilangi rasa persaudaraan antarane Rusia lan Ukraina, sing ngowahi kita. bangsa dadi mungsuh.
    Sawise kabeh utawa OLEH ROTI SATU MANUNGSA URIP, lan malah luwih ora 5 ewu hryvnia...
  46. +1
    28 May 2014
    Kayane Petya, sawise ditunjuk ing jabatan kasebut, menehi prentah ...

    Petya... Petya... pitik jago sing ora dipotong... bakal teka - bakal ditegor ...
  47. +1
    28 May 2014
    Rusia butuh bantuan senjata, obat-obatan, keuangan, sukarelawan. Kanthi bantuan kasebut, Novorossiya mesthi bakal menang.
  48. Aksusha
    +1
    28 May 2014
    Serge Chekhoff (Sevastopol)
    ditambahake ing 28/05/2014 09:53:51 Quote
    Dadi dikenal yen dina iki ing Donetsk pilot lan pejuang saka Brigade penerbangan Mirgorod (831st taktis aviation brigade) guilty saka pati sipil lan sukarelawan. Melu, ing pesenan saka mentas minted non-pemerintah Ukraina, loro pesawat Su-25, loro MiG-29 lan 4 helikopter Mi-24.

    Pilot:
    Alexander Grab
    Alexey Vlasenko
    Sergei Yalyshev
    Stepan Chobanu
    Yuri Krishnan
    Alexander Oksanchenko
    Andrey Shevchenko.

    PRICE OF DEPARTURES 9000 UAH nyebar informasi liwat kabeh sumber kasedhiya lan jaringan sosial

    Informasi dijupuk saka situs "Vzglyad" (artikel "Milisi Donetsk ngumumake panrimo bala gedhe")
    Saka aku aku bakal nambah: kanggo pahlawan pati dawa lan nglarani!
  49. +1
    28 May 2014
    Pilot fasis Ukraina - 6 hryvnia kanggo penerbangan lan eksekusi sipil.
    Pilot saka kiwa menyang tengen: Alexander Grab, Alexey Vlasenko, Sergey Yalyshev
    Stepan Chobanu, Yuri Krishtal, Alexander Oksanchenko, Andriy Shevchenko.
    Brigade Migorod. prajurit
    1. +1
      28 May 2014
      kabeh wong menyang pitchfork!
  50. +1
    28 May 2014
    Kutipan saka: navara399
    Kebijakan PDB sing bener! Kohesi multinasional Rusia sing saya tambah ngidini kita ngarep-arep sukses tartamtu, kalebu geopolitik.

    kita mung ora bisa njaluk menyang clashes panas, pacify Ukraina lan njupuk munggah masalah internal kanggo taun liyane, upsurge nasional ditampa sawise Olimpiade lan Crimea bisa pindhah menyang arah salah.

    Mungkin gagasan saka USSR 2.0 ora dadi utopia?
  51. 0
    28 May 2014
    может быть хватит этого ажиотажа с фото и адресами?
    то же самое было и после одессы,а где результат?
    немого не в общем ключе,но...когда из танков расстреливали парламент тоже было много криов по поводу танкистов,и что...
    историю пишут победители,и в конечном итоге все будет зависить от того чем закончится это противостояние
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka gmasterbit
      .когда из танков расстреливали парламент тоже было много криов по поводу танкистов

      Действительно _ И что ?
      Кто кричал ?
      kowe ?
      Можете продолжать _

      Хорошо восьмидесятки отработали !
      А сейчас Януковичу ставят в вину , что он так не поступил Киеве !
      Словоблуды !

  52. 0
    28 May 2014
    семен семеныч чеши себе грудь битой бутылкой или выпей йаду
  53. 0
    28 May 2014
    Ora ngerti. ora tembung - apa jenis Intelligence aktif. nggedhekake pikire. kang bala mlebu lan sapanunggalane.
    "В марте 1921 года Разведуправление РККА начало создавать и перебрасывать на территорию Западной Украины и Западной Белоруссии, отошедших к Польше по Рижскому договору (1921) вооруженных отрядов для организации сопротивления польским властям. Предполагалось, что они станут ядром всенародного партизанского движения, которое в перспективе приведет к освобождению этих земель и их воссоединению с СССР".
    Вот это и называлось "активной разведкой". Добавлю для полноты картины:
    1. Операции были настолько засекречены, что о них не знали даже "соседи" из ОГПУ.
    2. Например, в Зап. Белоруссии отрядами партизан командовали С. А. Ваупшасов, К. П. Орловский, В. З. Корж, А. М. Рабцевич, будушие "кадры" ОМСБОН.
    3. Они громили даже довольно крупные польские гарнизоны (скажем, в городе Столбцы, в августе 1924 года).
    4. Группы боевиков "на оседание" забрасывались в Румынию, Болгарию, Германию (только в Германию - до 1500 человек).
    5. По разным причинам "активная разведка" была прекращена в 1925 году.
    6. В истории советских (российских) войск спецназначения "активная разведка" обозначила первый этап зарубежной деятельности.
    Словом, умели прадеды работать! А главное, понимали, что на войне, как и в любви, все средства хороши.
  54. Semyon Semenych 2
    -5
    28 May 2014
    Quote: Raksasa Pikiran
    Rusia butuh bantuan senjata, obat-obatan, keuangan, sukarelawan. Kanthi bantuan kasebut, Novorossiya mesthi bakal menang.


    Не, добровольцев не надо. Вашими добровольцами все морги в Донецке забиты. Девать некуда, складируют прямо на полу в кучи. Говорят, если обойти вокруг Донецкого аэропорта, то можна собрать чеченца. ngguyu ngguyu ngguyu
  55. Semyon Semenych 2
    -4
    28 May 2014
    "В супермаркете "Амстор", расположенном в Киевском районе Донецка по улице Университетской, террорист "Донецкой народной республики" ранил посетителя.
    По словам свидетелей, в работающий супермаркет вошел юноша с автоматом и начал бродит по магазину. Вел себя вызывающе, явно получал удовольствие от происходящего. Играл с автоматом, пока тот не выстрелил. Шальной пулей был ранен случайный посетитель супермаркета."
    http://donetskie.com/novosti/2014/05/28/v-supermarkete-donetska-boevik-ranil-pos
    etitelya-iz-avtomata

    От рады донетчане, что можно пулю от бандюги получить в магазине. Счастье то какое!
  56. Sigismund
    0
    28 May 2014
    Пишут про Гаагу. Какая Гаага?Кое, кто может и соскочит.Остальных,"стрелочников" просто не довезут,до ближайшего поворота.Особенно, если по дороге столбы попадутся.
  57. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  58. 0
    28 May 2014
    Kutipan saka: best_ua
    .Народ сидит дома и боится высказать свое мнение

    Ya, apa sampeyan ngomong ...


  59. 0
    28 May 2014
    Природа человека такова что если его человека постоянно называть окупантом то он может свыкнутся с этой мыслью и без зазрения совести окупировать и начать купировать всю гейропу от натовских педиков и подстилок типа вротвозмучки ляшко. Суд в гааге переформатировать в дом для умолишённых закрытого типа.Все кто мечтает о Русской Сибире предоставить такую возможность в виде каменоломень и рудников лет по 15 на рыло.
  60. 0
    29 May 2014
    Kutipan saka: komrad.klim
    UKRAINE IS A PENDIDIKAN NEGARA FASIS!

    Не надо льстить и сравнивать хрен с пальцем. Фашистское государство в свое время поставило Европу раком, а го...веное образование под названием "украина" способно лишь на то, чтобы вылизывать ей анальное отверстие.
    Фашистами были те, что дошли до Сталинграда, попутно поимев то, что сейчас именуется евросоюзом. А эти - так, клоуны, воображающие о себе, что они великие и ужасные, до тех пор пока не получат качественно по мордасям. Не я сказал про Историю, которая повторяется дважды в разных видах. А на незалежной мы видим даже не фарс, а дурдом какой-то.
  61. 0
    29 May 2014
    Действительно, "стараются" запугать население Донбасса. Только это, приносит прямо- противоположный результат.
    Удивительно. Кому в голову пришла такая "замечательная, светлая мысль"?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"