Ukraina ngekspor peralatan militer sing regane $ 1 milyar saka Crimea

37
Ukraina ngekspor peralatan militer sing regane $ 1 milyar saka Crimea

Rusia masrahake peralatan militer sing didhasarake ing Crimea $ 1 milyar marang Ukraina, miturut Wakil Menteri Pertahanan Rusia, Jenderal Bulgakov, senjata lan peralatan dipasrahake kanthi kondisi sing ditinggalake dening militer Ukraina.

Ukraina wis ngilangi luwih saka 32 senjata lan peralatan militer saka Crimea, kalebu 1 kapal. Kaya sing dilaporake ing situs web Presiden Ukraina, total nilai barang sing diekspor ngluwihi $ XNUMX milyar, laporan RIA. News.

Kita bakal ngelingake, sadurunge Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Jenderal Angkatan Darat Dmitry Bulgakov, ujar manawa Federasi Rusia ngrancang kanggo nransfer kabeh peralatan ing Crimea ing pungkasan taun 2014 menyang Ukraina. Miturut Bulgakov, senjata lan peralatan dipasrahake ing kondisi sing ditinggalake dening militer Ukraina.

Ing Ukraina, tanggal 22 Fèbruari, ana owah-owahan kekuwatan, sing miturut Rusia, ana tandha-tandha kudeta. Rada nyingkirake Presiden Viktor Yanukovych saka kuwasa, ngganti konstitusi lan jadwal pemilihan kanggo 25 Mei. Moscow percaya yen legitimasi keputusan Rada bisa dipertanyakan.

Sawetara wilayah ing sisih wétan lan kidul Ukraina, uga Crimea, ora ngakoni legitimasi sawetara keputusan Rada. Referendum babagan status otonomi dianakake ing Crimea tanggal 16 Maret. 96,77% saka wong-wong sing milih milih kanggo gabung karo republik menyang Federasi Rusia. Tanggal 18 Maret, persetujuan ditandatangani babagan mlebu Republik Crimea lan Sevastopol menyang Federasi Rusia. Tanggal 21 Maret, Presiden Rusia Vladimir Putin nandatangani hukum babagan ratifikasi perjanjian lan hukum konstitusional federal babagan pembentukan subyek anyar ing Federasi Rusia - Republik Crimea lan kutha federal Sevastopol.

Kulon ora ngakoni reunifikasi Federasi Rusia lan Krimea. Ing babagan iki, AS, Uni Eropa lan negara mitra wis ngetrapake sanksi marang sawetara wakil Rusia. Ing wektu sing padha, Presiden Rusia Vladimir Putin ngendika yen nganakake referendum tundhuk karo hukum internasional lan Piagam PBB, lan Kementerian Luar Negeri Rusia nyathet yen ngomong karo Rusia ing basa sanksi ora cocog lan kontraproduktif.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Byv
    + 14
    28 May 2014
    Hmm. Cepet karo teknologi. Iku mung perlu kanggo menehi kapal. Ayo padha nyopir "Hetman Sagaidachny" ing cedhak Slavyansk ...
    1. Vlad Gor
      + 12
      28 May 2014
      Iku perlu kanggo nransfer Donbass. apik
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Turik
        +7
        28 May 2014
        Metal kethokan sing larang banget.
        1. +2
          28 May 2014
          ... Rusia nransfer peralatan militer adhedhasar ing Crimea menyang Ukraina kanggo $ 1 milyar ...

          Jumlah sing padha saiki kudu nandur modal kanggo ndandani supaya bisa urip maneh. Peralatan kasebut dikirim ora miturut kekuwatane dhewe, nanging kanthi transportasi sepur. Bener - kita ora butuh sampah.
          1. 0
            28 May 2014
            Pancen, sawise 20 taun laying munggah, lan malah ing Ukraina, Gusti Allah ngalang-alangi kanggo ngumpulake siji saka 3-4 mobil, lan supaya iku uga dianggo minangka ngirim. Lan kapal mesthi luwih duwe bathi kanggo dipotong dadi "jarum". Pengiriman larang saiki.
        2. 0
          28 May 2014
          Quote: Turik
          Metal kethokan sing larang banget.

          kosok baline. Yen kabeh wis dijupuk menyang akun dening kethokan logam, bakal ana dhuwit luwih saka peralatan accounted
  2. +7
    28 May 2014
    Kulon ora ngakoni reunifikasi Federasi Rusia lan Krimea.


    Ya, kita ungu sadurunge diakoni ngguyu Saiki kita duwe Crimea.
  3. KOH
    + 10
    28 May 2014
    Rusia masrahake peralatan militer sing didhasarake ing Crimea $ 1 milyar marang Ukraina, miturut Wakil Menteri Pertahanan Rusia, Jenderal Bulgakov, senjata lan peralatan dipasrahake kanthi kondisi sing ditinggalake dening militer Ukraina.

    Lan saiki technique iki hammering Slavyansk lan Donetsk ... nerangake apa aku ora ngerti !!!
    1. +1
      28 May 2014
      Kutipan: KOH
      Lan saiki technique iki hammering Slavyansk lan Donetsk ... b.. nerangake apa aku ora ngerti !!!

      Aku elinga laporan saka Crimea nalika peralatan kita dibongkar tinimbang peralatan Ukrainia lan siji wong militèr kandha yen iku medeni kanggo miwiti tank iki, apamaneh nembak.
      1. +2
        28 May 2014
        Kutipan saka: punk
        iku medeni kanggo miwiti nawakke iki, apa maneh njupuk

        Inggih, padha nyoba kanggo miwiti lan njupuk. Asil kasebut dikenal - sanajan sadurunge bentrokan, limang kendaraan tempur sing beda-beda ilang, sebagian karo kru.
        1. Wong Ural
          +2
          28 May 2014
          Ing kene kanthi nomer http://warfiles.ru/show-58344-rf-peredala-ukraine-voennoy-tehniki-baziruyuscheys
          ya-v-krymu-na-1-mlrd.html
          Jumlah senjata lan peralatan militer sing dijupuk metu saka Crimea luwih saka rong ewu unit. Khususé, peralatan penerbangan - 75 unit, kapal - 32 unit, peralatan otomotif - 1341 unit, senjata roket lan artileri - 120 unit, kendaraan lapis baja - 121 unit, peralatan komunikasi - 201 unit, peralatan pendukung operasional - 302 unit, peralatan logistik - 400 unit.

          Minangka kanggo kemampuan tempur, iki Pitakonan Big?
        2. Wong Ural
          0
          28 May 2014
          Ing kene kanthi nomer http://warfiles.ru/show-58344-rf-peredala-ukraine-voennoy-tehniki-baziruyuscheys
          ya-v-krymu-na-1-mlrd.html
          Jumlah senjata lan peralatan militer sing dijupuk metu saka Crimea luwih saka rong ewu unit. Khususé, peralatan penerbangan - 75 unit, kapal - 32 unit, peralatan otomotif - 1341 unit, senjata roket lan artileri - 120 unit, kendaraan lapis baja - 121 unit, peralatan komunikasi - 201 unit, peralatan pendukung operasional - 302 unit, peralatan logistik - 400 unit.

          Minangka kanggo kemampuan tempur, iki Pitakonan Big?
    2. +2
      28 May 2014
      Aku ora ngerti apa-apa

      Lan apa sing kudu dingerteni. Kaya kasebut ing ndhuwur - cepet-cepet.
    3. +3
      28 May 2014
      Kutipan: KOH
      Lan saiki technique iki hammering Slavyansk lan Donetsk ... nerangake apa aku ora ngerti !!!

      Apa sampeyan mikir yen kabeh peralatan Ukrainia ana ing Crimea?
  4. +1
    28 May 2014
    Kita ora butuh wong liya ...
  5. +3
    28 May 2014
    Ditulis kanthi apik .. Kanggo 1 milyar US hryvnia ngguyu Iku menarik, nanging yen sampeyan ngetung dening wong diwasa, ing rega kethokan, banjur pinten? Apa tentara dill bersenjata karo saiki ora mung sampah, iku luwih ballast saka bantuan.
    1. Vlad Gor
      +5
      28 May 2014
      Milisi ora bakal nolak "ballast" kuwi. ya
  6. +1
    28 May 2014
    Lan saka ngendi regane teka? Aku ora yakin manawa logam kethokan regane akeh!) Kancaku ngandhani babagan teknik iki. Tank sing lagi mlaku udakara 20 taun kepungkur ... saka peralatan bab kondisi padha hi
  7. +1
    28 May 2014
    iki dadi, Mungkin padha bisa njaluk dhuwit saka wong-wong mau kanggo iki, sampah kanggo iki, sampeyan kudu mbayar kanggo transportasi!? ngguyu
  8. +1
    28 May 2014
    Ya, iku perlu kanggo nggawe bolongan ing trunks karo autogen lan menehi adoh, yen ora bakal backfire. Sanajan padha tresna marang teknik iki, ora bakal apik maneh
  9. +2
    28 May 2014
    Sawetara bagean (kurang luwih ing perjalanan) saiki nyuda Kidul-Wétan.. Cetha kesusu.
  10. +4
    28 May 2014
    Lan saiki iki panci Rusty ing kidul-wétan Ukraina matèni wong kita. Iku bakal luwih apik yen padha menehi Donbas utawa Luhansk.
    1. +1
      28 May 2014
      Kutipan saka volot-voin
      Iku bakal luwih apik yen padha menehi Donbas utawa Luhansk.


      Ya, yen sampeyan pengin nulungi Donbass, banjur padha nulungi, kita duwe barang sing luwih akeh tinimbang ing kabeh Ukraina lan sing efisien, kabeh padha, kabeh bakal dibuwang lan diganti karo sing modern. Pitakonan iki, kenapa ora mbantu?
      1. 0
        28 May 2014
        Lan apa babagan bantuan kanggo bengok-bengok ing saindenging jagad?! We mbantu, nanging meneng! Lan sampah sing diwènèhaké marang dill, sampeyan dhewe weruh - iku "liwati" kabeh saluran! Kajaba iku, "gambar" beda! Lan kabeh wong krungu pernyataan militer kita babagan negara properti sing ditransfer!
    2. +2
      28 May 2014
      Kutipan saka volot-voin
      Lan saiki iki panci Rusty ing kidul-wétan Ukraina matèni wong kita. Iku bakal luwih apik yen padha menehi Donbas utawa Luhansk.

      Lan menek ing Internet utawa maca apa sing sadurunge dikirim ing situs iki kanthi lemah? Teknik iki ora bisa diwiwiti yen ora bakal ditinggal dhewe. Nanging dimuat crane menyang platform sepur utawa traktor lan digawa lunga. Apa jenis bantuan kanggo Donetsk? Ing endi entuk dhuwit lan suku cadang kanggo ndandani? Sampeyan mung bisa mbangun barikade saka sampah iki!
  11. +1
    28 May 2014
    Ing kasur selebaran, sampah iki bakal dibalekake lan bakal ngrusak lan ngrusak pepadhamu luwih akeh .... Sifate bajingan.
    1. +3
      28 May 2014
      kutipan-Rusia masrahake peralatan militer sing adhedhasar ing Krimea menyang Ukraina kanthi rega $ 1 milyar.Miturut Wakil Menteri Pertahanan Rusia Jenderal Bulgakov, senjata lan peralatan dipasrahake kanthi kondisi militer Ukraina ditinggal.
  12. +1
    28 May 2014
    Kanggo handout kasur, sampah iki bakal dibalekake lan bakal ngrusak lan ngrusak tanggane.

    ora, iku duwe bathi kanggo Amerika sijine ing persenjataan
  13. +1
    28 May 2014
    Ora perlu gupuh, yen tangise sampeyan kaya "geni ing rumah bordil"! Apa sampeyan mikir babagan kemungkinan nggunakake sampah iki? Kita nganggep yen mbuwang "kasugihan" iki bakal biaya kita kaping pirang-pirang tinimbang mung mbalekake menyang pemilik! Lan aku uga pengin nambah manawa, nalika ninggalake Crimea, mantan "bapak-komandan" mateni kabeh sing bisa lan, miturut kesimpulan para ahli, luwih murah tuku peralatan anyar tinimbang reanimate sampah iki. , sing manggon ing tlatah Lake Donuzlav, ujar manawa, ngungsi, para prajurit Ukrov nyuwil kabeh sing bisa, lan dhuwure meanness wis keracunan lan ngombé sumur banyu kanthi beton! Kabeh kaya miturut N.V. Gogol: "... nanging roda iki bakal tekan ... menyang Moskow (menyang Donbass)? Ora, ora bakal tekan, kajaba bakal diangkut ing bagean."
    1. +1
      28 May 2014
      Lan ngirim menyang smelter? Bakal luwih murah kanggo mung nyawiji baja berkualitas tinggi tinimbang nyawiji saka bahan mentah. Dudu kuwi?
    2. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka: kartalovkolya
      Apa sampeyan mikir babagan kemungkinan nggunakake sampah iki?
      Kaping pisanan, yen "sampah", kenapa Ukraina njupuk? Kapindho, yen kita ngomong, "Ing Ukraina, tanggal 22 Februari, ana owah-owahan kekuwatan, sing miturut pendapat Rusia, ana tandha-tandha kudeta," banjur kepiye carane bisa menehi senjata marang junta, ora preduli. negara padha ing? Yen iki ora ngiyanati, banjur paling bodho. Sapa ngerti, bisa uga sawetara "sampah" iki saiki mateni wong Rusia ing sisih kidul-wétan. Sanadyan kathah prabotipun piyambak-piyambak, sampun sugih lan loma, punika botên têgêsipun mêngsahipun rusia prêlu dipun gaman.
  14. 0
    28 May 2014
    Lan apa? Ing Novorossia, peralatan iki bakal didandani lan isih bakal migunani kanggo wong-wong mau. Begjanipun, dheweke ora pindhah adoh saka Crimea. ngguyu
  15. 0
    28 May 2014
    Biaya mulihake peralatan luwih akeh, mula kudu ditransfer kanthi bener, banjur modernisasi mengko, supaya Angkatan Bersenjata Ukraina mikir babagan iki.
    1. 0
      28 May 2014
      Apa neraka kudu dipulihake, dheweke bakal ninggalake cedhak Donetsk
  16. 0
    28 May 2014
    Hmm... Ora ana tembung... Lan kudu klelep penjaga, ngunci Donuzlav ??
  17. 0
    28 May 2014
    Iku angel kanggo ngremukake wong kanthi teknik iki - ora diwiwiti kanthi apik ... Akeh mobil mung bisa nyopir.
    Aku elinga carane ing "urgent" operator kita "panganan" saka parking NZ - "nggoleki" kanggo spare parts ana. Lan ing kene - luwih saka 20 taun kabeh ngadeg. Iku angel perang ing wesi karat. Luwih becik milisi njaluk peralatan sing apik kanthi cara liya, contone, kanthi "meres" saka mungsuh.
  18. +1
    28 May 2014
    Kita ora butuh wong liya, kita ora bakal menehi duweke dhewe.
  19. Wong Ural
    0
    28 May 2014
    Kang melu laku cabul kaya iki http://www.regnum.ru/news/1807201.html - Patriarch Kirill congratulated "presiden kapilih Ukraina" Poroshenko.
    Rusia pungkasane bisa kelangan kabeh sing dipikolehi kanthi kerja keras, uga apa sing ana ing kasunyatan lan kanthi alasan legal. Mulane, wilayah lan kamardikan lan rakyat.
    Yen ora ana posisi sing jelas lan tepat, angel mbela kepentingan sampeyan. Lan umume, aku ora pantes ndeleng lan ndeleng maneh ing Kulon Rusia saiki, amarga dheweke wis dadi sejarah. Ing kasunyatan, wis ana peradaban sing beda, jagad sing beda, ora kaya sadurunge (kayata kira-kira 30-40 taun kepungkur).
    Rusia saiki kudu tumindak kanggo nggawe lan nguatake jagad Slavik internal lan mbentuk komunitas komunitas sing ramah karo kita. Yen Rusia (wargane individu) terus nindakake nyembah brahala kanggo tagihan dolar, asile bakal nglarani.
    Utamane, supaya sebagian bisa ngrampungake paling ora bagean saka masalah iki, aku ngusulake kanggo miwiti kanggo saben wong kanthi individu (tuku mung barang Rusia - supaya kualitase luwih elek, nanging bakal dadi Rusia, dudu wong manca, sing ora ana. ngerti apa liyane wis di-push ana; ngaso mung ing resorts Russian, lan yen dheweke lunga menyang Kulon, banjur sijine pasuryan ing Papan informasi ing saindhenging kutha supaya everyone mangerténi). Langkah-langkah awal iki bakal mbantu ngatasi masalah gedhe sing saiki diadhepi Rusia ing kabijakan manca, ekonomi, pendidikan generasi mudha, lan ing pambentukan ide nasional.
    Yen sampeyan ora miwiti nindakake iki saiki (lan ora ana pejabat utawa buruh minangka prioritas), banjur ing rong puluh taun (yaiku ing taun 2034) Rusia bakal resmi ora ana, lan akeh negara cilik bakal katon ing sawijining wilayah, ngendi Russian lan Alas, ora ana panggonan kanggo populasi Slavic.
  20. 0
    28 May 2014
    Tanpa guna padha menehi piranti kanggo bajingan. Nglawan tentara, bisa dadi sampah, nanging nglawan warga sipil, cukup cocog. Apa sing saiki kita deleng.
  21. 0
    28 May 2014
    Inggih, ayo nambah 3.5 milyar rubles kanggo utang gas saka 1 milyar rubles. Aku sing karo matématika kuwi, Ukraina ora bakal metu saka bolongan utang.
  22. Associate Professor
    0
    28 May 2014
    Yatsenyuk nuduh Rusia nyolong gas sing diduga Ukrainia ing Crimea kanthi jumlah $ 1 milyar.
  23. Lyoshka
    0
    28 May 2014
    scrap metal kanggo 1 milyar
  24. 0
    28 May 2014
    Bagéyan saka peralatan iku mesthi kethokan logam, nanging minangka spare parts bisa digunakake. Nanging, kanthi transfer, kudu ngenteni nganti Ukraina tenang ...
  25. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"