Kyiv arep nglengkapi zona buffer ing tapel wates karo Rusia

168
Kepala Dinas Perbatasan Negara Ukraina, Nikolai Lytvyn, ujar manawa Kyiv ngrancang ngenalake sistem pertahanan sing dipercaya ing wates wétan negara kasebut. Lytvyn nyathet yen iki ora babagan penutupan pungkasan tapel wates Ukraina karo Rusia, nanging babagan nggawe zona penyangga. Tembung Litvin dipetik Antarane (ejaan lan tanda baca disimpen - cathetan "VO"):

Ing wektu sing angel kanggo Ukraina, aku pengin nyatakake kanthi tanggung jawab lengkap ing ngisor iki: Ukraina kudu langsung ngatur pertahanan, lan dudu keamanan, bagean Ukrainia-Rusia ing tapel wates negara kanthi keterlibatan kabeh sumber daya negara, utamane ing bagean kasebut. wilayah Lugansk lan Donetsk.


Kyiv arep nglengkapi zona buffer ing tapel wates karo Rusia


Lytvyn uga nyatakake yen ing mangsa ngarep, unit khusus kira-kira 3 ewu wong bisa uga katon ing layanan tapel wates Ukraina, sing bakal melu "tutup kuat tapel wates negara."

Kanggo referensi: zona penyangga minangka wilayah khusus sing digawe ing antarane macem-macem bagean negara utawa negara sing beda-beda kanggo misahake pihak sing konflik ing jarak sing aman. Salah siji opsi kanggo zona buffer yaiku zona demiliterisasi. Iki minangka wilayah saka pasukan ditarik, instalasi militer lan obyek liyane saka jinis iki wis dibubarake. Conto zona penyangga (demiliterisasi) kalebu wilayah sing misahake Republik Turki Siprus Lor saka Republik Siprus, lan wilayah ing tapel wates Kosovo lan Serbia.

Komponen utama zona penyangga kalebu sistem penghalang, peralatan pengawasan, pos kontrol (strip kontrol), lan patroli.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    168 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 13
      28 May 2014
      Deepen selokan ing sadawane tapel wates? wassat
      1. + 31
        28 May 2014
        Selokan bakal diisi banyu lan baya bakal dikembangake! wong bodho
        1. +5
          28 May 2014
          Ban lan PS. am
          1. mad
            + 32
            28 May 2014
            Apa pager taman, Dnieper minangka tapel wates sing apik banget. Kanggo klelep sewu wong Pravosek ana - kok ora baya?!
            1. +5
              28 May 2014
              Lha kok ngregedi kali?
              1. +2
                28 May 2014
                pakan crayfish
                1. +1
                  28 May 2014
                  Ora worth iku. Crayfish urip mung ing banyu resik. Dheweke bakal ninggalake yen tiba ing banyu kanggo mbuwang
            2. +6
              28 May 2014
              Saiki, kita mesthi bakal entuk utang kanggo horseradish gas))) sing tegese tanduran sing padha bakal sumunar kanggo Ukrainia ing wulan Juni)))) tinimbang gas))))
              Iku misale jek sing juntas ora mikir bab apa-apa ing kabeh kajaba perang mitos karo Rusia ... Aku wonder carane zona buffer padha iki bakal bisa kanggo mungkasi tentara modern yen soko mengkono? ngguyu
              1. +2
                28 May 2014
                Inggih, mandheg kira-kira 5 menit - kanggo ngethok kabel nganggo tang. Utawa bakal ngrusak (benteng) menyang lemah nganggo artileri. Lan Ukraina ora bakal duwe pertahanan.
                1. +5
                  28 May 2014
                  Inggih, mandheg kira-kira 5 menit - kanggo ngethok kabel nganggo tang. Utawa razed menyang lemah

                  Masalah ngirim pasukan (yen keputusan kuwi digawe!) bakal dirampungake kanthi beda! Saiki jembatan kanggo nampa unit tempur bakal dicekel dening pasukan pendaratan (tetes udara ... helikopter ... segara) ... lan mung banjur bedhil motorized bakal ngenalaken ... Lan sing nyebrang tapel wates ... ... bakal cukup kanggo kolom militèr passage ... Dadi selokan ... pager kawat luwih kanggo perang mbah ... sing arep kumpul karo kanca-kanca ing desa tetanggan cara lawas ...
                  1. +1
                    29 May 2014
                    Aku mikir, nenek, minangka pasukan kanggo ngatasi "zona penyangga" bakal luwih serius tinimbang pasukan khusus.
                    Kandha yen sampeyan bisa nyimpen kabel lan cagak nganti esuk ...
                    Ing wayah esuk ora ana sing bisa diatasi!
                    Kabeh bakal dicolong menyang pager!
                    Lan ora bakal ana wedhi ing PCB - kucing bakal butuh kanggo jamban.
                2. Komentar wis dibusak.
                3. +2
                  28 May 2014
                  Kutipan: Dmitry Toderese
                  Inggih, mandheg kira-kira 5 menit - kanggo ngethok kabel nganggo tang. Utawa bakal ngrusak (benteng) menyang lemah nganggo artileri. Lan Ukraina ora bakal duwe pertahanan.

                  Apa 5 menit?
                  Wewatesan tanah Ukraina karo Rusia, ora ngetang Crimea, iku 1974,04 km, kanggo ngatur perimeter kuwi kudu njupuk 3-4 taun - iki yen sampeyan duwe dhuwit, nanging kanggo nutupi karo unit saka 3 ewu wong, ing. mratelakake panemume, ridiculous
              2. +2
                28 May 2014
                Kutipan saka domokl

                Iku misale jek sing juntas ora mikir bab apa-apa ing kabeh kajaba perang mitos karo Rusia ... Aku wonder carane zona buffer padha iki bakal bisa kanggo mungkasi tentara modern yen soko mengkono? ngguyu

                Ibu Obama lan Merkel mikir kanggo dheweke.
                Lan dhuwit saka treasury Ukraina bakal pindhah menyang perusahaan Poroshenko lan kanca-kanca.
                Aku ora kudu dadi presiden.
                Dheweke mutusake kanggo pager nganggo kawat berduri lan selokan. Kamp konsentrasi lagi dibangun kanggo wong-wong.
                Ora ana sing pribadi, iki mung bisnis ing Ukraina ...
              3. sag
                0
                28 May 2014
                Nonton tentara Estonia sing gagah perkasa nglawan tank Rusia! Kabeh jawaban ana !!!
              4. 0
                29 May 2014
                Kutipan saka domokl
                Juntas ora mikir apa-apa kajaba perang mitos karo Rusia ...

                Ya, iki minangka upaya liyane kanggo nyerang Novorossiya!
                Dheweke bakal nyoba nggawe zona demiliterisasi ing wilayahe!
                Lan ing basis iki nuntut kanggo nyerahke senjata menyang milisi!
                Lan nangis yen dheweke ora bakal nyerah lan njaluk senjata lan mbantu supaya bisa tenang!
          2. 0
            29 May 2014
            Ban, asu lan asu.
        2. + 22
          28 May 2014
          Dheweke nggawe sawetara rencana. Default kanggo kita + Maidan 3, lan kabeh padha nggawe pangertèn saka kabeh halusinasi.
          1. +6
            28 May 2014
            Sing mesthi! Ora suwe ora bakal ana sing dipangan, lan otak kerja ing arah sing salah!
            1. +3
              28 May 2014
              Dheweke bakal menyang Eropa kanggo mangan
              1. sag
                0
                29 May 2014
                ... iki mung satus ewu pisanan sing bakal nggawe ing wektu. Banjur zona penyangga kasebut, sing dikuatake karo penembak mesin, bakal cepet katon ing cedhak wates kulon zona independen!
              2. 0
                29 May 2014
                kaping telu dina lan compote kanggo cemilan afternoon!!!
          2. +2
            28 May 2014
            Asam gratis sing disebarake ing Maidan ora ngeculake.
            1. +3
              28 May 2014
              Ya, iki mung wiwitan ing Maidan, kesenengan bakal diwiwiti ing kana!
          3. AVG
            +5
            28 May 2014
            Mulane kabeh wong kesusu, wedi yen ora duwe wektu kanggo ngethok. Lan saiki apik banget, dina iki sampeyan kudu mbangun wilayah sing dikubengi, lan sesuk sampeyan nglaporake karusakan lengkap dening milisi utawa penculikan dening Chechen. Lan kabeh wong seneng.
          4. +2
            28 May 2014
            Kutipan: a52333
            ing irung + Maidan 3, lan kabeh padha ngerti sawetara jenis halusinasi.
            ya... dill dadi jamu mateni!
            1. Komentar wis dibusak.
        3. +3
          28 May 2014
          Kutipan saka: alex
          Selokan bakal diisi banyu lan baya bakal dikembangake!

          Baya ing kono bakal mati keluwen, sayangé kewan, Ukroekonomika ora bakal ndhukung. Ya, lan selokan bakal diisi dening milisi, kanthi tangane para tahanan)
          Ing kasunyatan, yen Poroshenko duwe pangertèn, paling ora bakal nyoba kanggo njaluk persetujuan, iku bakal luwih apik kanggo ngenali federalization saka perang sipil karo asil ora dingerteni, beban ing ekonomi frail lan akeh korban.
          1. +2
            28 May 2014
            Kutipan saka volot-voin
            Ing kasunyatan, yen Poroshenko duwe pangertèn, paling ora bakal nyoba kanggo njaluk persetujuan, iku bakal luwih apik kanggo ngenali federalization saka perang sipil karo asil ora dingerteni, beban ing ekonomi frail lan akeh korban.


            Ya, dheweke bisa lunga, nanging pemilik ora ngidini.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. +3
          28 May 2014
          Kutipan saka: alex
          Selokan bakal diisi banyu lan baya bakal dikembangake!


          Lan dheweke bakal ngasilake UKROkodilov ing kono!
        6. + 11
          28 May 2014
          Kutipan saka: alex
          Selokan bakal diisi banyu lan baya bakal dikembangake!

          kabeh wong ditutup ing kabeh sisih saka Rusia dhewe lan Eropah saka wong-wong mau
          1. +1
            28 May 2014
            Kutipan saka: punk
            kabeh wong ditutup ing kabeh sisih saka Rusia dhewe lan Eropah saka wong-wong mau

            Sandhangan warna iki 100% ora diidini mlebu.
        7. +1
          28 May 2014
          Hmm... Ora Iki BIRU... MIMPI!!!
        8. Komentar wis dibusak.
        9. +1
          28 May 2014
          Kutipan saka: alex
          Selokan bakal diisi banyu lan baya bakal dikembangake! wong bodho

          Ora ana tentara sing bisa ngatasi alangan kasebut. ngguyu Lan langit bakal ditutupi dening "swarga satus" sing dipimpin dening Bily ...
          1. +4
            28 May 2014
            "Lan langit bakal ditutupi "swarga satus" sing dipimpin Bily.

            Dheweke ora bakal bisa nutupi langit amarga ora diidini ana - satus kobong ing neraka ing wajan - aku yakin. Ora ana revolusioner menyang Swarga, amarga revolusioner pisanan jenenge Lucifer.

            Inggih, kanthi intine: Malah bunker Jerman ora mandhegake Tentara Rusia, apamaneh pager ...
        10. WKS
          0
          28 May 2014
          Kutipan saka: alex
          Selokan bakal diisi banyu lan baya bakal dikembangake!

          Dheweke bakal ngluncurake kapal selam pungkasan ing kana.
      2. +8
        28 May 2014
        Ora zona penyangga sing kudu dibangun, nanging ekonomi sing kudu dipulihake.
        1. +3
          28 May 2014
          Nanging carane?! Recovery ekonomi mokal ing kahanan perang sipil.
          Pisanan, wong kudu menang, lan banjur mbangun maneh.
        2. +8
          28 May 2014
          Ora ana sing bisa mulihake.
          Sing duwe kuwasa yaiku wong sing ngerti carane nyolong, ngrusak, mlumpat lan nggawe pidato sing relevan mung nalika janjian karo psikiater ...
          1. +3
            28 May 2014
            Quote: Oleg Sobol
            Psikiater...

            Aku ing kasus iki malah medicine psikiatri ora daya. Nangis ing algojo bakal luwih relevan. Sanajan nyatane dheweke bakal "nangis" ing tembok liyane. Ing tanah prajanji. Sapa sing dadi wargane? Cara kerjane jagad iki yaiku wong-wong sing paling jahat lan jahat uwal saka kaadilan, asring amarga pangarep-arep wong kanggo pengadilan swarga. Nanging muspra, sampeyan kudu ngukum ing urip iki.
        3. Bodrov
          +1
          28 May 2014
          Kutipan saka MOISEY
          Ora zona penyangga sing kudu dibangun, nanging ekonomi sing kudu dipulihake.

          Kanggo zona penyangga iki, sampeyan kudu njupuk sawetara silihan maneh, tundha pensiun, lan ngenalake pajak keamanan.
          Inggih, sumbangan sukarela bakal ditampa ...
        4. +7
          28 May 2014
          Kutipan saka MOISEY
          Ora zona penyangga sing kudu dibangun, nanging ekonomi sing kudu dipulihake.

          Dheweke Kelinci Coklat, dheweke pancen bajingan
          Dheweke tegese kabeh-O-O-O.
          Sapa sing bakal ngurusi ekonomi - apa sing diomongake???
        5. 0
          28 May 2014
          ... Ora zona penyangga sing kudu dibangun, nanging ekonomi sing kudu dipulihake ....

          Tembung lan pikiran sing pinter. Masalah mung karo wong sing pinter ing Ukraina saiki. Ana sing pinter.
      3. + 27
        28 May 2014
        Kidul-Wétan bakal dadi bagéan saka Rusia. Perang bakal ing 12 Juli (Petrus lan Paul) lan Rusia bakal menang!

        1. +2
          28 May 2014
          Quote: Gusti saka Sith
          Perang bakal kelakon tanggal 12 Juli

          Kenapa persis tanggal 12?
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +5
            28 May 2014
            Kutipan: Ingvar 72
            Kenapa persis tanggal 12?

            Ujare mbah siji nglirik
            Ora, sampeyan ora bisa nindakake ing tanggal 12 - Piala Donya diwiwiti. Mangkene carane tim kita bakal diilangi saka juara - kita bisa miwiti kanthi emosi mentah! wassat
            1. +4
              28 May 2014
              Banjur pemain kita kudu dielingake yen saya suwe main, luwih adoh saka garis ngarep. Kayane bakal nyuwek anus sampeyan ...
          3. +1
            28 May 2014
            Kutipan: Ingvar 72
            Quote: Gusti saka Sith
            Perang bakal kelakon tanggal 12 Juli

            Kenapa persis tanggal 12?

            Petrus lan Paulus tanggal 12 Juli miturut kalender Ortodoks.
        2. +2
          28 May 2014
          Saka ngendi informasi sing akurat kaya ngono, sayang?
        3. +4
          28 May 2014
          Quote: Gusti saka Sith
          Kidul-Wétan bakal dadi bagéan saka Rusia. Perang bakal ing 12 Juli (Petrus lan Paul) lan Rusia bakal menang!

          Apa Odessa ora kalebu? Lan Kharkov, kang kita ngwutahake getih? Lan Kyiv? Ora wong tuwa, meh ora ngitung hi
          1. +3
            28 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Apa Odessa ora kalebu? Lan Kharkov, kang kita ngwutahake getih? Lan Kyiv? Ora wong tuwa, meh ora ngitung hi

            Lan Odessa lan Kharkov minangka South-East.
        4. +6
          28 May 2014
          Miturut alam, aku mamang nalika nerangake prekara lan ramalan kaya ngono.
          Nanging aku ora bakal nolak yen ing uripku aku wis sesambungan karo wong sing kaya mbah iki.
          Wong sing kaya ngono kuwi nduweni kekuwatan sing ora bisa diterangake, ora nate nesu, dheweke nganggep wong liya kanthi sabar lan loman, kaya wong tuwa sing tresna marang anak. Dheweke bisa uga ngerti babagan sing ora bisa dingerteni, amarga wis tuwuh ing jagad Internet lan teknologi modern ... Nyuwun
          P.S. Ana sing bakal ngomong omong kosong, aku ora percaya! Aku mesthi wis ngandika mangkono, yen ora kanggo wusana. Nalika umur 3 taun, dheweke ngalami rasa wedi banget lan wiwit gagap. Wong tuwaku ngajak aku menyang mbah tukang sihir, sing ngandhani ibu yen gagap dheweke bisa dibenerake lan minangka gantine dheweke mung butuh selendang anyar kanggo nutupi sirahe, sing kudu dijahit dening ibuku nganggo tangane dhewe.
          Sawise sawetara dina dolan, sawise selendang dijahit lan diwenehake marang wong wadon tuwa, gagap kasebut ilang. apik
        5. kombat58
          0
          28 May 2014
          kersane Gusti! Suarane wong!
          Lan kita bakal ngenteni. Ora suwe ditinggal.
      4. +6
        28 May 2014
        Kamentrian Luar Negeri: Rusia nawakake Ukraina kanggo koordinasi pangiriman bantuan kamanungsan kita menyang SE

        RELEASE MEDIA

        Babagan cathetan saka Kementerian Luar Negeri Rusia babagan arah bantuan kamanungsan kanggo pedunung wilayah wétan Ukraina


        Ing tanggal 28 Mei, Kamentrian Luar Negeri Rusia ngirim cathetan menyang Kamentrian Luar Negeri Ukrainia, ing ngendi perhatian pihak Ukrainia ditarik menyang kasunyatan manawa pihak Rusia nampa panjaluk mendesak saka warga lan organisasi sing ana ing zona konflik ing sisih wétan. wilayah Ukraina, ing ngendi minangka akibat saka tumindak kuat ana korban manungsa lan akeh korban, karo panjalukan kanggo bantuan kamanungsan urgent, utamané obat-obatan lan persediaan medical.

        Ditegesake manawa pihak Rusia wis siyap nyedhiyakake pitulungan sing dibutuhake kanggo warga ing wilayah kasebut lan ing babagan iki, pihak Ukrainia dijaluk njupuk langkah-langkah sing dibutuhake sanalika bisa kanggo njamin pangiriman bantuan kamanungsan Rusia kanthi cepet. wilayah sing kena pengaruh konflik.

        Rute lan kahanan tartamtu kanggo ngangkut bantuan kamanungsan kasebut, cathetan cathetan, bisa disepakati kanthi cara kerja liwat departemen Rusia lan Ukraina sing relevan.

        Nganggep kahanan darurat ing kahanan saiki, pihak Rusia ngetung tanggapan sing paling cepet saka pihak Ukrainia kanggo banding kasebut.
        1. +7
          28 May 2014
          Kutipan: Sid.74
          Kamentrian Luar Negeri: Rusia nawakake Ukraina kanggo koordinasi pangiriman bantuan kamanungsan kita menyang SE

          Kemungkinan ngirim bantuan kamanungsan mesthi kudu digoleki. Ing kasus apa wae, saiki penting kanggo menehi pitulungan marang para dokter ing republik, amarga jumlah sing tatu. Plus panganan, lan akeh liyane sing dibutuhake saiki, ora kanggo tujuan militer ...
      5. +5
        28 May 2014
        Tionghoa bakal diundang. Mbangun Tembok Besar Ukrovsk nganggo dhuwit EU.
        1. yur
          yur
          +1
          28 May 2014
          Kutipan saka nikcris
          Tionghoa bakal diundang. Mbangun Tembok Besar Ukrovsk nganggo dhuwit EU.
          Sichasss! Banjur perlu kanggo nuduhake! mandheg
      6. + 13
        28 May 2014
        Lan wong-wong sing ciyut ora ngerti yen dheweke wis suwe dadi zona penyangga. Lan ora suwe dheweke uga bakal dadi zona keamanan sing dhuwur.
        1. +5
          28 May 2014
          Lan wong-wong sing ciyut ora ngerti yen dheweke wis suwe dadi zona penyangga. Lan ora suwe dheweke uga bakal dadi zona keamanan sing dhuwur....
          .... Gasket jinis "Tampex" kanthi sayap bakal ...
      7. +4
        28 May 2014
        Zona penyangga bakal mlaku ing tapel wates wilayah Lugansk lan Donetsk ing Federasi Rusia nglirik
        Ana sing gelem mbantah?
        1. +1
          28 May 2014
          Ana.
          Senajan aku luwih seneng sudut pandangmu.
        2. +4
          28 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ana sing gelem mbantah?

          Ora!
          Avatar sampeyan, Alexander, luwih saka ngyakinake ... ngguyu
        3. +3
          28 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Ana sing gelem mbantah?

          Alexander, ana !!! hi Apa lali wilayah Odessa? nglirik

          Ing Odessa, markas Svoboda diobong, ing kono ana wong loro

          Odessa ora ngapura 2 Mei. Gema Odessa Khatyn terus kumandhang ing saindhenging Ukraina. Ing wayah wengi 28 Mei 2014, wong sing ora dingerteni nyoba ngobong markas organisasi regional Odessa saka partai Nazi "Merdika". Layanan pers partai nglaporake iki.

          "Ing 2:30, panyerang wiwit pour bensin menyang kamar liwat jendhela loteng, lan banjur diobong," laporan Svoboda.

          Ing wektu iki, ana rong anggota Svoboda ing bangunan - asisten lan konsultan kanggo wakil rakyat, wakil sah saka fraksi parlementer Nazi ing wilayah Odessa, Pavel Kirilenko.

          "Nalika petugas pemadam kebakaran teka, geni wis ngrusak peralatan kantor, perabot lan dokumen," ujare laporan kasebut.

          Nazi ngeluh yen departemen kepolisian Portofrankovsky nyoba nyuda panyebab pembakaran dadi kobongan amarga alasan domestik, dene petugas pemadam kebakaran langsung nemtokake manawa panyebab kebakaran kasebut yaiku pembakaran sing disengaja.

          Ayo kita ngelingake yen ing wayah wengi sawise pemilu ing 26 Mei ing Ilyichevsk, wong sing ora dingerteni ngobong bangunan ing ngendi markas lokal organisasi Nazi sing padha.
          Sadurunge, ing 19 Mei, ing Belgorod-Dnestrovsky, wong sing ora dingerteni nyerang papan sel partai lokal. The Avengers mbanting tandha, ngethok spanduk lan mbuwang watu ing papan kasebut.
        4. +3
          28 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Zona penyangga bakal mlaku ing tapel wates wilayah Lugansk lan Donetsk ing Federasi Rusia nglirik
          Ana sing gelem mbantah?


          Ya, sampeyan kudu nambah area menyang dhaptar sampeyan.
          1. +3
            28 May 2014
            Kutipan saka Dym71
            Zona buffer bakal mbukak ing sadawane tapel wates wilayah Lugansk lan Donetsk Federasi Rusia winked
            Ana sing gelem mbantah?


            Ya, sampeyan kudu nambah area menyang dhaptar sampeyan.

            Aku pengin Ukraina united ing aturan saka milisi Novorossiya, luwih minangka bagéan saka Federasi Rusia. Muga-muga Strelkov bakal dadi juara ing Kyiv, kaya sing dijanjekake. Iku ora bener kanggo ninggalake ibukutha kuna kanggo mungsuh kanggo desecrations.
        5. +1
          28 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Zona penyangga bakal ngliwati tapel wates wilayah Lugansk lan Donetsk ing Federasi Rusia Apa ana sing gelem mbantah?

          Ora, mesthi, kita mung kudu nyabrang driji kanggo milisi supaya ora nglilani fasis nggawe zona iki, yen ora bakal dadi pengepungan.
        6. Komentar wis dibusak.
        7. +1
          28 May 2014
          Inggih, malah mungsuh Ukrainia suggest sing nganti LPR lan DPR "nyangga" tapel wates karo Rusia kanggo bagean, padha ora bakal weruh apa luck. Ing perang modern, garis komunikasi ana ing ngarep kabeh. Nyekel wong-wong mau kadhangkala luwih penting tinimbang nyekel pinggiran utama.
      8. +3
        28 May 2014
        Quote: DanSabaka
        Deepen selokan ing sadawane tapel wates?

        Lha, aku wis kesel banget karo wong-wong mau. Lha, wis ora lucu maneh. Lha, ana sing ngendhegake siksane.
      9. Komentar wis dibusak.
      10. +1
        28 May 2014
        Quote: DanSabaka
        Deepen selokan ing sadawane tapel wates?


        Padha bakal deepen lan ndudhuk munggah sawetara liyane larik menyang tapel wates banget kulon lan ora Ukraina, nanging wilayah Ukraina terus.
      11. +2
        28 May 2014
        Quote: DanSabaka
        Deepen selokan ing sadawane tapel wates? wassat


        Ora, pemotongan utang sing luwih serius wis direncanakake.

        Kepala Layanan Pengawal Border Negara Ukraina Mykola Lytvyn


        Aku mbokmenawa wis nggawe luwih saka siji perusahaan kanggo "ngatur tapel wates"
      12. +3
        28 May 2014
        Reservist protes ing Poltava


        1. +2
          28 May 2014
          AYO SUKARELAWAN... KOWE BAKAL KETEMU!!!
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +3
          28 May 2014
          Nanging padha ora mikir sing padha arep nggawe "pahlawan" metu saka wong-wong mau kanthi anumerta, supaya padha bisa maneh takon Komite Washington kanggo dhuwit, senjata lan mercenary. Oh, sampeyan daging sapi tentara. Ya, yen dheweke kepengin banget mateni kanggo kepentingan Amerika ing ekstraksi sumber daya alam ing Ukraina lan dadi "pahlawan" sacara anumerta.
        4. 0
          28 May 2014
          Nanging padha ora mikir sing padha arep nggawe "pahlawan" metu saka wong-wong mau kanthi anumerta, supaya padha bisa maneh takon Komite Washington kanggo dhuwit, senjata lan mercenary. Oh, sampeyan daging sapi tentara. Ya, yen dheweke kepengin banget mateni kanggo kepentingan Amerika ing ekstraksi sumber daya alam ing Ukraina lan dadi "pahlawan" sacara anumerta.
        5. sag
          0
          29 May 2014
          nyembelih kaya ngrokok...
      13. +7
        28 May 2014
        Ora ana sing lucu banget ing kene. Umumé, kanthi kabeh raos sing ana kanggo scum Bandera, kita kudu ngakoni yen dheweke bisa tumindak kanthi efektif, sanajan kejem, lan reaksi kanthi cepet. Aku bakal menehi conto - 1) milisi ing bandara Donetsk kanthi jelas ngarepake yen dheweke bakal diserang dening infanteri, lan dheweke bakal ngrusak dill, mula AGS ing atap lan senjata penembak jitu, lan dill ora nggatekake. sisih materi lan numpes bandara anyar saka udhara, nanging ing wektu sing padha, matèni Bunch saka wong 2) njupuk ing Slavyansk - sawise kabeh, katon apa mengkono - padha njupuk sethitik dening sethitik, supaya ora ana korban massive, nanging cetha purposefully ing wilayah omah - kanggo instill medeni ing sipil lan kasurung kanggo ninggalake kutha 3) zona buffer ora guyon ing kabeh lan bakal efektif. Ngelingi yen terobosan ngliwati tapel wates kedadeyan ing mobil, amarga ... Terrain ing tapel wates umume rata, diselingi karo alas, lan ing pirang-pirang papan tapel wates bisa diluncurake mung ngliwati lapangan ing KamAZ sing didorong, banjur gelombang dill bisa nggawe pasukan seluler ing telenging wilayah kasebut ing arah sing bisa ditindakake. transisi. Banjur nggunakake pengawal tapel wates mung minangka informan babagan terobosan, dheweke bakal duwe wektu kanggo nyiyapake penyergapan ing rute kolom kasebut, lan kadhangkala kolom kasebut mesthi bakal mlebu ing alangan kasebut. Senajan, mesthi, tapel wates ora bisa rampung diblokir ing cara iki, aku ora perlu nerangake jalaran saka karya malah saperangan PKM lan regu mesin gunner ing mobil kebak wong.
        1. INFOLegioner
          +4
          28 May 2014
          Lan mulane penting banget kanggo ngganti ALL penjaga tapel wates karo sing duwe dhewe! LAN LANGSUNG LUWIH. Yen dheweke ora ngerti babagan iki, utawa yen dheweke ngerti nanging ora bisa nindakake ing Novorossiya, mula kabeh usaha lan perjuangan bakal muspra. Wewatesan karo Rusia minangka wiwitan lan pungkasan kabeh.
        2. +2
          28 May 2014
          Ing bandara, iki, mesthi, misscalculation cetha saka printah. Nanging iki perang sipil. Aku ora nggawe alesan kanggo printah, nanging sadurunge iku, paling saka gelut kapérang saka njupuk bangunan karo utawa tanpa firefight. Ora nate ana serangan pesawat serang kaya ngono sadurunge. Saiki prentah kasebut kudu nggawe kesimpulan sing bener saka iki. Umumé, tentara dibentuk ing kana amarga Ing perang sipil, tuwuh saka detasemen, lan luwih cepet ngliwati tahapan "partisan", luwih siap tempur. Kolonel Strelkov, kanthi nembak loro penjarahan, nuduhake yen dheweke ngerti proses kasebut lan ditindakake kabeh kanggo ngontrol dheweke. Minangka kanggo bandara, sampeyan bisa nyoba kombinasi mortir "roaming" digawe saka greenery utawa bangunan karo MANPADS lan senapan mesin anti-pesawat, kapindho, nyoba kanggo macet saluran komunikasi radio antarane pilot lan pengontrol pesawat, amarga frekuensi isih. Soviet kita, ing kasus nemen, mlebu menyang rembugan lan sijine meksa moral, duplikat karo sinyal palsu target sebutan karo pluru, ngatur goleki kanggo kontrol pesawat. Uga, rute evakuasi lan pasokan sing jelas, lan liya-liyane. Inggih, kanggo nyebrang tapel wates, sadurunge nyebrang tapel wates sampeyan kudu ngirim grup pengintaian kanthi tugas ndeteksi lan nyegah patroli pengintaian lan, mesthi, interception radio.
        3. yur
          yur
          0
          28 May 2014
          Kutipan saka Slon1978
          padha bakal duwe wektu kanggo nyiyapake ambush bebarengan rute kolom, lan kadhangkala kolom iki mesthi drive menyang alangan iki.
          Bener, nanging mung yen aku njupuk lemak babi sing diselundupake menyang Ukraina. ngguyu Lan tentara modern duwe prabédan cilik saka smuggler biasa - Intelligence (space, udhara, kelompok pengintaian, informan padha, ing pungkasan). Dadi ora kabeh tragis. duka
      14. 0
        28 May 2014
        Ora ana sing lucu banget ing kene. Umumé, kanthi kabeh raos sing ana kanggo scum Bandera, kita kudu ngakoni yen dheweke bisa tumindak kanthi efektif, sanajan kejem, lan reaksi kanthi cepet. Aku bakal menehi conto - 1) milisi ing bandara Donetsk kanthi jelas ngarepake yen dheweke bakal diserang dening infanteri, lan dheweke bakal ngrusak dill, mula AGS ing atap lan senjata penembak jitu, lan dill ora nggatekake. sisih materi lan numpes bandara anyar saka udhara, nanging ing wektu sing padha, matèni Bunch saka wong 2) njupuk ing Slavyansk - sawise kabeh, katon apa mengkono - padha njupuk sethitik dening sethitik, supaya ora ana korban massive, nanging cetha purposefully ing wilayah omah - kanggo instill medeni ing sipil lan kasurung kanggo ninggalake kutha 3) zona buffer ora guyon ing kabeh lan bakal efektif. Ngelingi yen terobosan ngliwati tapel wates kedadeyan ing mobil, amarga ... Terrain ing tapel wates umume rata, diselingi karo alas, lan ing pirang-pirang papan tapel wates bisa diluncurake mung ngliwati lapangan ing KamAZ sing didorong, banjur gelombang dill bisa nggawe pasukan seluler ing telenging wilayah kasebut ing arah sing bisa ditindakake. transisi. Banjur nggunakake pengawal tapel wates mung minangka informan babagan terobosan, dheweke bakal duwe wektu kanggo nyiyapake penyergapan ing rute kolom kasebut, lan kadhangkala kolom kasebut mesthi bakal mlebu ing alangan kasebut. Senajan, mesthi, tapel wates ora bisa rampung diblokir ing cara iki, aku ora perlu nerangake jalaran saka karya malah saperangan PKM lan regu mesin gunner ing mobil kebak wong.
    2. + 11
      28 May 2014
      Langkah liyane menyang alienation saka loro bangsa fraternal.
      1. +9
        28 May 2014
        Kutipan saka Apollon.
        Langkah liyane menyang alienation saka loro bangsa fraternal.

        Paradoks sejarah pasca-Soviet: wong-wong iku persaudaraan, negara-negara dadi musuhan utawa netralitas militer ...
        hi
        1. +5
          28 May 2014
          Kenging punapa? Iki minangka tren. Bulgaria perang nglawan Rusia ing rong Perang Donya II. Lan sawise nampa kamardikan saka tangan Rusia, padha kesusu kanggo Yugoslavia. Apa babagan Polandia?
      2. +9
        28 May 2014
        Sayange, sampeyan bener, Azir. Amerika bakal menang konfrontasi iki ing kasus apa wae, amarga ... ing kasus apa wae ing Ukraina kita bakal entuk musuhan, negara pro-Amerika ing tapel wates kita. Saiki ana perang babagan ukuran negara iki. hi
      3. +2
        28 May 2014
        Kutipan saka Apollon.
        Langkah liyane menyang alienation saka loro bangsa fraternal.

        Apollo minangka langkah ing Amerika Serikat lan ora bakal bisa.
        1. +3
          28 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Iki minangka langkah saka Amerika Serikat lan ora bakal bisa ditindakake.

          Hello San. hi Iki ora mung bisa digunakake ing DPR lan Republik Lugansk. Bisa uga dianggo ing wilayah Sumy lan Kharkov. Pendosy bakal mbayar antik junta kasebut, luwih murah kanggo perang karo Rusia kanthi bantuan Ukrainia.
        2. +4
          28 May 2014
          Apa tegese ora bakal bisa? Apollo, ing antarane para sadulure, bisa uga tegese wong Kulon sing ngatur wates.

          Aku pribadi duwe sedulur ing milisi, nanging liyane ora lan ora bakal.
    3. + 18
      28 May 2014
      Ya lan iki bakal katon kaya ...
      1. Bodrov
        +3
        28 May 2014
        Aku lali masang catapult)))
      2. +2
        28 May 2014
        Wis lima!!! apik
      3. +1
        28 May 2014
        Nglawan baya... Tangguh!
    4. +2
      28 May 2014
      opo Maginot Line - gambar ing Wikipedia.
      PS Atas, apa... recourse
      1. +4
        28 May 2014
        Kutipan saka nikcris
        Garis Maginot

        Ngelingake kula carane akeh Jerman njupuk kanggo?
        1. +1
          28 May 2014
          Ya, aku uga ngomong babagan iki. Ora tau lucu...
        2. kobong78
          +2
          28 May 2014
          Padha ora njupuk, supaya lying watara. Padha mlaku-mlaku lan mung iku.
          1. 0
            28 May 2014
            Kutipan saka: burn78
            Padha ora njupuk, supaya lying watara. Padha mlaku-mlaku lan mung iku.

            Ing kasunyatan, Jerman nyuwil liwat ing sawetara panggonan. Sedhela ing kene: http://www.bibliotekar.ru/antisuvorov/5.htm
    5. +5
      28 May 2014
      Ya, ing kene wiwit nyoba ngisolasi NOVOROSSIYA saka tapel wates Rusia.

      Bisnis mbebayani...Novorossiya kudu golek cara kanggo nglawan iki.
      1. zzz
        zzz
        +4
        28 May 2014
        Quote: LYOKHA padha
        Bisnis mbebayani...Novorossiya kudu golek cara kanggo nglawan iki.


        Sampeyan ora perlu kuwatir, dina iki bakal dikirim, sesuk bakal nyolong. Wong kudu mbangun maneh.
        1. zzz
          zzz
          +1
          28 May 2014
          Larisa Gydzenko
          SAwise maca PESAN IKI ING SITUS MARIUPOL 0629 ANA PITAKONAN: APA PITUTUR PANE IKI BISA NYELAMATI KITA????
          NILAI SAKING LONGONG OMAH, KOWE ORA BISA MASUK TOKO LAN DONGKUNG ING OMAH KITA ............................. ......................

          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!

          Ing Mariupol, perusahaan omah, kondominium, koperasi omah diprentahake kanggo mriksa bangunan omah sing ana ing neraca lan nggawe ruang paling ngisor (njupuk sampah, ndandani bocor, lan liya-liyane).

          "Ing kutha, survey ruang paling ngisor saka bangunan bertingkat ditindakake, kapasitas wong-wong mau dijlentrehake. Meh saben ruang paling ngisor bakal bisa nampung para penyewa omah, "ujare 0629 kepala departemen keamanan sipil lan perlindungan populasi Sergey Litvinenko.

          Kaya sing kacathet ing Departemen Keamanan Sipil, ana akses udara ing ruang paling ngisor.

          Nanging bangku, lan perabot liyane sing perlu, ing "papan penampungan bom" bakal dipasang yen perlu.
    6. +2
      28 May 2014
      lan apa kang bakal padha nindakake karo pamukiman liwat kang liwat wates?
    7. Gagarin
      +5
      28 May 2014
      Ya, banjur ndhudhuk selokan, isi banyu ...
      Kyiv dhewe bakal dadi ZONE BUFFER.
      1. +2
        28 May 2014
        Ora bakal, omah edan kayane wis suwe.
        PS Sawetara jinis Toshnilovka: Aku durung nate ngadohi Ukrainia saka Rusia sadurunge ...
        PS2 Iku luwih apik yen aku ngimpi kabeh iki ing ngimpi edan.
    8. +7
      28 May 2014
      Kepala Dinas Perbatasan Negara Ukraina, Mykola Lytvyn, ujar manawa Kyiv ngrancang ngenalake sistem pertahanan sing dipercaya ing wates wétan negara kasebut. Lytvyn nyathet yen iki ora kabeh babagan penutupan pungkasan tapel wates antarane Ukraina lan Rusia, nanging babagan nggawe zona penyangga.
      Zona penyangga bakal kalebu kabeh wilayah ing wilayah Lugansk lan Donetsk ...
      Kepriye maneh yen wong-wong padha tangi...
    9. zzz
      zzz
      +1
      28 May 2014
      Dheweke bakal disiksa kanggo mulihake.
    10. +4
      28 May 2014
      Zona buffer dibentuk tanpa partisipasi Kyiv - Novorossiya.
      Quote: DanSabaka
      Deepen selokan ing sadawane tapel wates?

      Aku padha ora bakal diijini kanggo deepen selokan. Ing Luhansk, bagéan saka tapel wates wis ana ing kontrol milisi.
      1. +1
        28 May 2014
        Kutipan saka volot-voin
        Zona buffer dibentuk tanpa partisipasi Kyiv - Novorossiya.

        Lan aku ngomong babagan iki + ombenan Nanging iki mung wiwitan.
    11. +2
      28 May 2014
      Nalika Novorossiya rampung karo penjajah, aku mikir masalah iki bakal dirampungake dhewe
    12. olf_1959
      +6
      28 May 2014
      Bare bokong, ing patang sasi sampeyan bakal miwiti nari hopaka tanpa gas, tanpa mandheg. Dadi pucuk sikil luwih apik.
      1. +1
        28 May 2014
        .... Aku pancene pengin ... Yen ora ana macem-macem keributan sing ora bisa dingerteni ing sekitar gas iki ....
        1. +3
          28 May 2014
          Kutipan saka: aleks 62
          ...Aku pancene pengin ... Yen ora ana macem-macem keributan sing ora bisa dingerteni ing sekitar gas iki ....


          Aku nangis, iki sanksi saka Jepang!!! nangis

          Klompok wakil Jepang sing dipimpin Naokazu Takemoto lagi nyiapake kanggo ngirim proyek pipa gas antarane Sakhalin lan Jepang menyang Perdana Menteri Shinzo Abe kanggo pertimbangan, ujare Takemoto ing wawancara karo Bloomberg.

          Miturut prakiraan dening grup inisiatif parlementer "Kanggo Promosi Pipa Gas antara Jepang lan Rusia," sing digawe ing Mei, proyek kasebut bakal biaya 600 milyar yen (udakara $ 6 milyar) lan bisa rampung ing limang taun. Pipa gas sing dawane 1350 kilometer bakal wiwit saka ujung kidul Sakhalin ing sadawane dhasar segara menyang pulo Hokkaido Jepang, banjur liwat wilayah lor pulo Honshu menyang kutha Hitachi ing Prefektur Ibaraki, 150 kilometer saka Tokyo.
    13. +3
      28 May 2014
      Ya, kita kudu ... zona penyangga tanpa militer Ukraina ... saka tapel wates wétan Ukraina menyang Dnieper ....
    14. +3
      28 May 2014
      Ana 2 opsi kanggo "zona buffer": 1. Amarga mburi jero saka Federasi Rusia. 2. Amarga mburi jero Dill. Opsi kapindho yaiku ing wates LPR lan DPR (saiki).
      1. +1
        28 May 2014
        Kutipan saka: chelovektapok
        1. Amarga mburi jero saka Federasi Rusia.

        Aku mung bakal menehi minus kanggo iki supaya pikirane ora ana.
    15. +4
      28 May 2014
      Ora artikel, nanging sawetara jenis komentar. N. Lytvyn, sadulur saka mantan speaker saka Dewan Tertinggi Ukrainia, ngandika frase tartamtu, kang diterbitake ing wangun mratelakake panemume. Panemune sapa iki? Sesuk Litvin dhewe bakal ngomong yen dheweke diapusi.
      Aku ngerti yen iki bisa dikirim minangka link sajrone diskusi, nanging minangka topik sing kapisah ... Iku rada ringkih!
    16. +3
      28 May 2014
      Dhaptar acara ditampa saka Pindostan. Ukroshavki lagi digarap.
    17. +5
      28 May 2014
      Lytvyn uga nyatakake yen ing mangsa ngarep, unit khusus kira-kira 3 ewu wong bisa uga katon ing layanan tapel wates Ukraina, sing bakal melu "tutup kuat tapel wates negara."


      ,,, ngendi padha njaluk supaya akeh "zoldaten"? penjaga perbatasan, polisi, angkatan bersenjata, penjaga nasional, segala macam batalion feodal,,, Nyuwun

      ,,,Sensor wis ngunjungi saiki, topik "Wajib wajib militer wis diwiwiti ing Kyiv", mula ora ana sing kepengin ngladeni, aku lega karo komentar kasebut. ngguyu

      Kolxoz

      Saiki komisaris militèr bakal ngumpulake dhuwit, bebarengan karo komisaris. Inggih, sing bakal alesan piyambak saka tentara lan pinten, yen ora bakal dikirim menyang perang, sanajan umume jenderal bakal mbangun dachas.
      28.05.2014 11: 45

      Opanas Ukrainia

      Dadi. Iki korupsi.


      Kolxoz

      Shanovnyi Pak! Ya iki korupsi.

      28.05.2014 11: 52

      Makkssi
      Inggih, kula mbayar. Ayo wong enom mbayar saiki - iku adil.
      28.05.2014 11: 58
      Kirill K
      Apa tegese adil? Apa sing dilawan Maidan banjur? Maneh karo rake padha?


      Makkssi

      .. Aku umume bakal introduce ukuran resmi pembayaran saka layanan (minangka ing sawetara negara). Banjur dhuwit bakal menyang budget. Miturut cara, wanita uga kudu disusun dadi tentara (ing Israel padha disusun - apa dheweke luwih bodho tinimbang kita?). Yen ora, kita nguwuh-uwuh babagan penindasan wanita ing Ukraina, nanging ing kasunyatan, sakperangan alesan, mung wong lanang sing kudu mbayar "utang menyang tanah air".


      ,, kanthi semangat patriotik,,,
    18. +5
      28 May 2014
      Perlu dipikir-pikir carane ngunggahake roti lan beetroot, nanging ana penyangga ing sirahe....... Otake ora mung dikumbah, nanging uga diperes.
      1. MG42
        +7
        28 May 2014
        Sampeyan pancene ora ngerti swasana ati ing Ukraina, apa Buryak?
        Negara kasebut wis dadi perang, akibat saka Maidan, perang informasi lan ATO.
        Gagal ekonomi dikompensasi dening utang multi-milyar dolar sing wis teka ing bentuk tranche saka IMF lan struktur liyane.
        Rusia minangka mungsuh nomer siji ing kabeh media.
        Kulon uga kasengsem ing zona buffer iki.
        Aplikasi Ukraina kanggo anggota NATO ora khayalan maneh, lan lochtorat pro-Ukraina didhukung nganggo tangan loro.
        1. pemain
          +3
          28 May 2014
          Sampeyan pancene ora ngerti swasana ati ing Ukraina, apa Buryak?
          Negara kasebut wis dadi perang, akibat saka Maidan, perang informasi lan ATO.
          Gagal ekonomi dikompensasi dening utang multi-milyar dolar sing wis teka ing bentuk tranche saka IMF lan struktur liyane.
          Rusia minangka mungsuh nomer siji ing kabeh media.
          Kulon uga kasengsem ing zona buffer iki.

          Ing kasus perang, Eropah ora bakal disimpen dening zona buffer iki keprungu Pitakonan yaiku suwene IMF bakal dadi sponsor? Ukraina dhewe ora bakal bisa urip nganti suwe, Kulon uga ora bakal nulungi kabeh wektu, dheweke ora bodho terus-terusan mbuwang dhuwit.
        2. + 11
          28 May 2014
          Kutipan: MG42
          Negara wis njupuk pijakan perang, akibat saka Maidan lan perang informasi.
          Gagal ekonomi dikompensasi dening utang multi-milyar dolar sing wis teka ing bentuk tranche saka IMF lan struktur liyane.

          Utang kudu dilunasi ing sawijining dina. Dhuwit nyata. Ora luwih saka 7 sasi mengko, ing Januari 2015, pembayaran pisanan kudu digawe.
          Lan siji entuk kesan yen ora ana wong ing Kyiv sing peduli babagan iki ...
          Kesimpulan kasebut nuduhake dhewe: salah siji Ruina ora bakal mbayar utange malah menyang IMF, utawa ing Januari negara iki wis ora ana maneh ing peta geopolitik. sedulur
          1. MG42
            +5
            28 May 2014
            Hello Ilyich! warta saka jam >>

            Poroshenko nguripake menyang Amerika Serikat kanthi njaluk bantuan militer langsung

            Ukraina mbutuhake bantuan militer langsung saka Amerika Serikat, padha karo Lend-Lease nalika Perang Donya II. Iki nyatakake dening calon utama ing pemilihan presiden ing Ukraina Petro Poroshenko, The Washington Post laporan.
            "Saiki, kita butuh perjanjian keamanan anyar, padha karo Lend-Lease (program Lend-Lease nalika Perang Dunia II nganggep yen Amerika Serikat bisa nyedhiyakake senjata, peralatan, amunisi marang sekutu kanthi gratis, lan sawise pungkasan saka musuhan padha bakal njupuk padha bali, utawa didol kanggo kabutuhan sipil saka allies. - Gordonua.com). Kita kudu kerjo bareng ing masalah militèr-teknis lan bantuan Advisory. Kita siyap perang kanggo kamardikan, lan kita kudu nguatake angkatan bersenjata, "ujare politisi kasebut.
            Poroshenko, ngucapake tembung saka Presiden Amerika Franklin Roosevelt, ujar manawa "nalika omahe pepadhamu kobong, sampeyan kudu nyilih selang kebon sampeyan."
            Miturut wakil non-faksi saka Verkhovna Rada, bantuan militer langsung bisa uga luwih efektif tinimbang sanksi ekonomi marang Rusia.
            "Yen agresi militer langsung marang Ukraina diwiwiti, ora ana sanksi sing bakal mbantu," ujare politisi kasebut.


            http://www.washingtonpost.com/opinions/jackson-diehl-ukrainian-president-elect-w
            ants-direct-us-military-aid/2014/05/27/20c0be88-e567-11e3-afc6-a1dd9407abcf_stor
            y.html
            1. +6
              28 May 2014
              Kutipan: MG42
              Hello Ilyich! warta saka jam >>

              Sugeng rawuh, Sergey!
              hi
              Ing Kyiv, otak dadi luwih elek lan luwih elek - Paras coklat, amarga kekurangane, wis sijine wong wadon karo scythe lan Durchinov, dijupuk bebarengan, ing sabuk. Apa sing bakal kedadeyan sabanjure angel mbayangno ...
              Kanggo jinis Lend-Lease, jinis jaminan pembayaran minimal dibutuhake... sedulur
              Nanging yen Washington "politisi" nyebut algojo Kyiv politisi .... wong bodho
              1. MG42
                +4
                28 May 2014
                Petrukha diangkat dadi Presiden Ukraina ing Brussels, kanthi persetujuan pencalonan ing Washington, saiki dheweke kudu ngrampungake. Mulane aliansi Klitschko + Poroshenko dadi walikota Kyiv, game kasebut dimainake. Kita ngenteni pamindhahan sabanjure karo NATO mung cedhak.
                1. +3
                  28 May 2014
                  Kutipan: MG42
                  Kita ngenteni pamindhahan sabanjure karo NATO mung cedhak.

                  Iki ngendi sekutu kudu ngelingi kursus awal ing geografi - ngendi Matrasia, lan ing ngendi Eropah lan Ruin, sing bakal nampa cucumbers liyane ing acara saka konflik panas.
    19. +2
      28 May 2014
      Dheweke ndhudhuk selokan lan ngluncurake kapal selam. Dheweke pengin akeh, nanging sing bakal entuk, kaya biasane, yaiku nglebokake unit keamanan khusus ing operasi sabanjure. ngguyu
    20. +2
      28 May 2014
      Struktur DPR wis digawe, nanging apa maneh pasukan perbatasan sing menarik, amarga dheweke nulis sing nyegah transportasi senjata kanggo milisi.
    21. lor
      +3
      28 May 2014
      Ngerti integritas adat Ukrainia, dheweke bakal langsung nulis label rega saben meter wates.
    22. +3
      28 May 2014
      ....Apa puncak bakal bisa urip nganti tiba ing watese saiki????Rencana Napoleon...
    23. Vlad Gor
      +2
      28 May 2014
      Wewatesan Zbruch bakal cocog karo kita. keprungu
    24. Arh
      +2
      28 May 2014
      Ing sawijining dina, wong-wong Ukraina bakal ngerti, kanthi liwat wektu, apa jenis ambush padha mimpin menyang!!!
    25. Ham
      +1
      28 May 2014
      Kiev ora duwe dhuwit akeh, prioritas pisanan yaiku ngisolasi dhewe saka sisih wétan, lan populasi sing ora duwe wektu kanggo uwal ora bakal entuk istirahat!
    26. +3
      28 May 2014
      Apa dana sing bakal ditindakake Ukraina? Ra cetho. Komplek industri militer ora bisa digunakake, lan ing prinsip meh kabeh industri ora bisa digunakake. Bakal padha manggon ing utang lan ing handouts saka Eropah lan Amerika??? Dadi dheweke ora bakal mangan suwe; Eropa dhewe ora duwe dhuwit. wong aneh. Iku bakal luwih apik kanggo mikir bab carane mulihake kabeh lan nyedhiyani proyek. Utawa negara saiki bakal diwenehi panganan coklat "Karol")? wassat
    27. +4
      28 May 2014
      Mung ... Video paling epik! Iku worth nonton, mung nyiyapake validol utawa valerian.
      1. pemain
        +3
        28 May 2014
        Sawetara jenis omong kosong, sanajan kanthi teoritis Ukraina bakal mandheg dadi negara sawise iki
      2. +2
        28 May 2014
        Ya, topi wong lanang sobek...
      3. +2
        28 May 2014
        Kutipan saka Wedmak
        Mung ... Video paling epik! Iku worth nonton, mung nyiyapake validol utawa valerian.

        Miturut cara, Solovyov ngomong babagan awu radioaktif babagan Amerika, panyipta video ngowahi kabeh, uga, iku tugase, pemilik nggawe rencana.
        1. +2
          28 May 2014
          Yen ora ... nanging katon ing gaya, apa pejuang sing angel lan galak .... Aku pancene ora weruh sambungan antarane pembangkit listrik tenaga nuklir lan awu radioaktif, nanging aku wedi. Kabeh 3 menit 11 detik.
      4. 0
        28 May 2014
        Mesthi wae, dheweke bakal bisa nggawa sampah radioaktif ing kanthong, nanging banjur ana masalah karo reproduksi)))

        P.C. Aku mikir yen ide kontak karo sampah nuklir bakal nambah patriotisme.
      5. +4
        28 May 2014
        Aku ora lali makhluk, nalika sampeyan lagi lungguh ing bolongan ibu, aku mimpin wong ing blok 4 kanggo pati kanggo Ukraina. Sampeyan isih pengin ngancem, yen sampeyan main game karo pembangkit listrik tenaga nuklir lan patron Amérika, Rusia ora bakal teka Chernobyl liyane maneh. Kita wis mbayar 50 ewu nyawa kanggo iki. Banjur, kanthi operasi punitive, sampeyan bakal duwe perang nglawan kontaminasi radioaktif ing wilayah kasebut.
      6. 0
        28 May 2014
        Aku ora lali makhluk, nalika sampeyan lagi lungguh ing bolongan ibu, aku mimpin wong ing blok 4 kanggo pati kanggo Ukraina. Sampeyan isih pengin ngancem, yen sampeyan main game karo pembangkit listrik tenaga nuklir lan patron Amérika, Rusia ora bakal teka Chernobyl liyane maneh. Kita wis mbayar 50 ewu nyawa kanggo iki. Banjur, kanthi operasi punitive, sampeyan bakal duwe perang nglawan kontaminasi radioaktif ing wilayah kasebut.
    28. pemain
      +2
      28 May 2014
      Kutipan saka arh
      Ing sawijining dina, wong-wong Ukraina bakal ngerti, kanthi liwat wektu, apa jenis ambush padha mimpin menyang!!!

      Ya, muga-muga dheweke ngerti sadurunge kepiye omong kosong sing bisa nandhang sangsara, sampeyan kudu kerja, lan ora nggawe barikade! Nalika wong mluku normal, dheweke ora duwe kekuwatan maneh kanggo mikir sing ala.
    29. +1
      28 May 2014
      Kyiv arep nglengkapi zona buffer ing tapel wates karo Rusia
      Lan zona buffer iki diarani Novorossiya. hi
    30. +1
      28 May 2014
      Inggih, panguwasa Ukraina "duwe akeh dhuwit," supaya sampeyan bisa ngatur lan ndhukung tambahan apa wae. wadyabala tapel wates.
    31. +2
      28 May 2014
      Lan nalika crests saka Rusia ngliwati tapel wates solo, dheweke bakal ngirim menyang awake dhewe. Ora ana dhuwit ing negara, nanging wewatesan. Musim dingin bakal teka lan wong-wong bakal anget karo kayu bakar. Sing luwih adoh, luwih bodho lan bodho.
    32. +3
      28 May 2014
      Lha, piye carane kudu nambani wong-wong iki hm...? Wong sembrono. Oblomovs.. Panggonan kosong, nanging pura-pura dadi kekuwatan serius. Anggaran kosong, lan rencana Napoleon gedhe banget ... Kanggo mbangun barang kasebut lan njaga adonan sing akeh ... lan konstruksi bakal tahan paling ora sawetara taun ...
    33. tnship2
      +1
      28 May 2014
      zona buffer tegese buffering ing sisih siji. Ora ana maneh buffer ing loro-lorone. Padha menehi radishes! Aku ora ngerti. Apa iki bakal dadi buffer sempit antarane Donbass lan Rusia? Lan apa hubungane Kyiv Gnus?
    34. pemain
      +2
      28 May 2014
      Kutipan saka: BOB044
      Lan nalika crests saka Rusia ngliwati tapel wates solo, dheweke bakal ngirim menyang awake dhewe. Ora ana dhuwit ing negara, nanging wewatesan. Musim dingin bakal teka lan wong-wong bakal anget karo kayu bakar. Sing luwih adoh, luwih bodho lan bodho.

      Minangka Putin ngandika, supaya padha p ... t tegese padha menyang Siberia kanggo kayu bakar wassat
      1. +1
        28 May 2014
        Kang siji nganti saiki? Ana akeh kayu bakar ing Saratov uga. Oak ing log 4,5 bêsik kanggo kapasitas - ZIL.
      2. 0
        28 May 2014
        Deja vu... Pavel Korchagin (waca Nikolai Ostrovsky) wis mbangun jalur sepur sing ukurane sempit kanggo ngeterake kayu bakar menyang Kyiv sing beku. Ing meh 100 taun, sejarah bisa dibaleni maneh ...
    35. +1
      28 May 2014
      Kutipan: Alexander Romanov
      Kutipan saka nikcris
      Garis Maginot

      Ngelingake kula carane akeh Jerman njupuk kanggo?

      Dheweke ora njupuk, dheweke ngliwati.
    36. +3
      28 May 2014
      Mbayar bensin lan turu!
    37. +7
      28 May 2014
      Apa wong-wong iki bakal kerja?
    38. +1
      28 May 2014
      Kutipan: 1536
      Apa wong-wong iki bakal kerja?

      +100500, iku wektu dhuwur kanggo miwiti
    39. Dmitro_d
      +1
      28 May 2014
      saka ngendi asale kekuwatan lan sumber daya? Apa kabeh wong ana lara?
    40. Palych9999
      +3
      28 May 2014
      Awake dhewe kudu DISCONNECT dhewe saka Outskirts, rampung: ekonomi, teritorial, transportasi, gas, etc.
      Program lengkap.
      Bakal luwih apik kanggo kabeh wong.
      1. +1
        28 May 2014
        Ya, lan ngusir 3 yuta "trampil" buruh Ukraina saka Federasi Rusia. Ayo watu paving diwutahake lan disimpen kanggo Maidan 3.
    41. +1
      28 May 2014
      Lan ing sadawane jalur kasebut, para pengawal tapel wates Ukraina bakal mlaku kanthi Chupacabra ing tali.
    42. Komentar wis dibusak.
    43. nicollider
      +2
      28 May 2014
      kelas apa. negara wis parit, 2 presiden, saiki padha bakal nggawe zona buffer, padha bakal urip kaya ing dongeng.
      1. 0
        28 May 2014
        Syarat visa liyane. Supaya para "yak" ora ngganggu lan ora ngrusak uripe. Iku lucu lan sedih ing wektu sing padha.
    44. +4
      28 May 2014
      Oh, para tukang crito iki... Nalika padha ngedegake pos-pos papriksan ing tengah-tengah wilayah pedunung, aku bakal weruh carane prajurit Ukraina bakal dibuwang metu saka desa-desa iki kanthi saru.
    45. +5
      28 May 2014
      Sektor Kanan duwe tujuan kanggo sambat menyang Den Haag nglawan para separatis amarga nglanggar aturan perang. Nalika "Sektor Tengen" nutupi geni sing abot, milisi bengok-bengok nganggo megaphone, "Sapa sing ora mlayu, dheweke ora bakal." Luwih, meh 100% pati saka "Sek Kanan" - salah siji saka peluru saka milisi, utawa saka dhewe, yen sampeyan ora gelem mlumpat. ngguyu
    46. Anton Sed
      +1
      28 May 2014
      Apa kabeh padha narkotika ing kana? Dheweke mbokmenawa nyerahake sadurunge mlebu ing Rada.
    47. 0
      28 May 2014
      Saiki pejabat pemerintah bakal saingan kanggo ndeleng sapa sing bisa ngenali ancaman paling saka Rusia, lan mbenerake dhuwit sing dicolong saka anggaran.
    48. 0
      28 May 2014
      Tentara Rusia ora diendhani malah dening bunker Jerman, apamaneh pager ...
    49. Nikolaev
      0
      28 May 2014
      Lan apa. Litvin-Poroshenko line? Lan detasemen kavaleri mabur saka Sektor Kanan? Tenang, Ibu Rusia !!!))))
    50. +2
      28 May 2014
      Kutipan: a52333
      Dheweke nggawe sawetara rencana. Default kanggo kita + Maidan 3, lan kabeh padha nggawe pangertèn saka kabeh halusinasi.

      Ana jenderal ing Pentagon sing kelangan pikirane lan mbengok: "Rusia teka!" - mbuwang awake metu saka jendhela.
      Temenan, konsultan integrator Ukraina saiki nandhang penyakit mental sing padha. sedulur
      1. 0
        28 May 2014
        Iku dudu jenderal, nanging Menteri Pertahanan Forestal - Icarus abad kaping 20 ...
    51. +1
      28 May 2014
      Mungkin wis cukup kanggo mash susu ... Kanggo sawetara bengi, target sawetara basis gedhe saka pahlawan nasional Ukraina karo pluru. Wong-wong mau bakal turu ing wayah awan, lan ing wayah wengi bakal gumeter lan ngenteni wong sing nggebug.
    52. +1
      28 May 2014
      Ing endi bakal entuk dhuwit kanggo eri? ngguyu
    53. 0
      28 May 2014
      Apa padha arep mbangun soko ing semangat baris Mannerheim ???
    54. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka mad
      Apa pager taman, Dnieper minangka tapel wates sing apik banget. Kanggo klelep sewu wong Pravosek ana - kok ora baya?!

      Apa karo Nikolaev lan Odessa, dheweke ana ing sisih liya Dnieper
      1. Ivan 63
        0
        28 May 2014
        Apa reinvent setir? Stalin, mesthi, tokoh paling gedhe ing abad kaping 20, nanging mbokmenawa wilayah Lvov lan kabeh Westernism ing umum padha superfluous kanggo Uni.
      2. Ivan 63
        0
        28 May 2014
        Apa reinvent setir? Stalin, mesthi, tokoh paling gedhe ing abad kaping 20, nanging mbokmenawa wilayah Lvov lan kabeh Westernism ing umum padha superfluous kanggo Uni.
    55. 0
      28 May 2014
      Apa padha ora duwe apa-apa apa karo dhuwit? Dadi ayo padha nuduhake!
      1. yur
        yur
        0
        28 May 2014
        Kutipan saka Kulneff2009
        Apa padha ora duwe apa-apa apa karo dhuwit? Dadi ayo padha nuduhake!
        Paling ora utang bakal dilunasi.
    56. 0
      28 May 2014
      Kutipan: Andrey78
      Kutipan saka mad
      Apa pager taman, Dnieper minangka tapel wates sing apik banget. Kanggo klelep sewu wong Pravosek ana - kok ora baya?!

      Apa karo Nikolaev lan Odessa, dheweke ana ing sisih liya Dnieper


      Inggih, ora ing pangertèn harfiah, - "sadawane Dnieper"!!!! ngguyu
    57. 0
      28 May 2014
      Kyiv bakal dibangun lan kita bakal nyirnakake wassat Ayo dadi Kyiv sing nggawe tapel wates saka ban ing sakubenge dhewe, supaya wong liya ngerti yen dheweke skizoid ing luar negeri. wong bodho
    58. +2
      28 May 2014
      Lan ing kene ana tamparan liyane ing arah Rusia - "Kakha Bendukidze wis dadi penasihat Presiden Ukraina." Iki carane apik Amerika mrentah parade ing Ukraina. Piye kabare kita??????? lan kita mundur pasukan. Ing Israel, siji kosong tiba ing lapangan saka Siria. Dadi montor mabur mabur lan ngebom pangkalan ing Suriah. Kartrid miturut omongane uwong ambruk ing cedhak Turki, mula pasukan Turki + patriot + macem-macem kendaraan lapis baja isih tetep tugas abot ing tapel wates karo Suriah lan nembak pesawat sing durung nyerbu. Apa we???? Kita seneng karo anggota NATO; kita dumadakan dadi manut - "NATO weruh wiwitan penarikan pasukan Rusia saka tapel wates karo Ukraina."
    59. 0
      28 May 2014
      Lan ing tapel wates, kabeh pravoseks sing dipompa nganggo helium kudu diluncurake tinimbang balon. Supaya ora ana sing mabur liwat. Siji bisa aran kang mahasiswa ing daya ing Kyiv. .
    60. 0
      28 May 2014
      Iki kanggo Border Guard Day? Mung kepingin weruh sing bakal njaga tapel watese, i.e. bakal padha maneh njagong tightly ing gulu saka populasi lokal? Tentara wis ndhaptar karo pedunung, mula saiki bakal mewajibake warga supaya bisa ngubengi jalur kasebut lan ngenali pelanggar?
    61. 0
      28 May 2014
      sethitik mati topik Nanging seneng liburan kanggo kabeh pengawal tapel wates
    62. 0
      28 May 2014
      Kyiv plans kanggo introduce sistem pertahanan dipercaya ing wewatesan wetan negara
      Istilah "dipercaya" ing hubungane karo Ukraina wis nyebabake aku paling ora eseman kanggo sawetara taun saiki, lan paling eseman pait. Iki "mitra sing bisa dipercaya" bisa ngapusi organisasiku kanthi meh 100 rubel. Ora ala, ta?
    63. 0
      28 May 2014
      Ukrainians gedhe tresna kabeh gedhe - supaya padha mbangun iku Tembok Ukrovskaya Agung. Ora ana kuwatir liyane ...
    64. 0
      29 May 2014
      Zona buffer mbutuhake negara wewatesan. Lan uga kontrol biasa lan jalur jejak. Sing ing foto mung cocok kanggo plot kebon. Oalah, apa 3 ewu penjaga perbatasan nalika ora ana apa-apa kanggo mbayar bensin?
    65. 0
      29 May 2014
      Ayo, nyetel wates. Murah banget! Senajan, yen Galitians kejiret munggah saka Maidan, padha bakal plough bumi karo tangané. Masalahe pilar mung diobong ing tong sampah, amarga kebiasaan ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"