DPR nawakake rembugan pasukan keamanan Ukraina?

67
Komando detasemen punitive Ukrainia sing melu operasi anti-teroris ing sisih kidul-wétan ngumumake yen wakil saka milisi Donbass nyedhaki dheweke kanthi tujuan kanggo miwiti negosiasi. Ing wektu iki, para perwira ATO diduga mangsuli yen dheweke bakal negosiasi mung sawise "separatis" dilucuti senjata. Iki dilapurake dening RIA News.

DPR nawakake rembugan pasukan keamanan Ukraina?


Kangge, senjata tempur muncul maneh ing langit liwat Donetsk penerbangan Angkatan Udhara Ukrainia, uga pesawat pengintai tanpa awak. Perwakilan milisi DPR ngaku yen dheweke bisa nembak siji drone lan negesake yen bandara kutha ana ing kontrol milisi. On situs web resmi bandara tutugan saka ATO kacarita kanggo dina sabanjuré ing saurutan, nanging scoreboard online ora ngemot data ing penerbangan dibatalake.

Kira-kira jam 14:00 wektu lokal ing Donetsk, tembakan keprungu ing cedhak bangunan cabang lokal Layanan Keamanan Ukraina, uga ing wilayah sing ana salah sawijining rumah sakit. Panguwasa kutha menehi peringatan marang warga babagan bebaya metu menyang balkon apartemen lan obah-obah ing blok-blok kutha sing keprungu tembakan.

Ing tengah Donetsk, atusan penambang teka ing rapat umum ing tugu para korban fasisme. Wong-wong nyatakake panjaluk supaya Kyiv langsung mungkasi operasi militer marang warga Donbass.

Ing Donetsk, dheweke uga ngrembug babagan tampilan wong bersenjata ing truk lan operator personel lapis baja kanthi panji lan prasasti Rusia ing sisih pinggir kendaraan lapis baja "Batalion Vostok." Media Ukraina kanthi bulat negesake manawa iki minangka "utusan Kadyrov." Kadyrov dhewe nanggapi tembung kasebut kanthi kiriman ing Instagram:

Sumber Ukrainia nyebarake laporan yen sawetara "unit Chechen" saka Rusia nyerang Donetsk. Aku resmi nyatakake yen iki ora bener. Ora ana "personil militer Chechnya" lan utamane "kolom militer Chechnya" sing melu konflik kasebut. Chechnya minangka salah sawijining subyek saka Federasi Rusia lan, miturut konstitusi, ora duwe angkatan bersenjata.


Lan dheweke nambahake informasi sing jelas nesu Kyiv:

Yen wong weruh Chechen ing zona konflik, iku bisnis pribadi. Ana 3 yuta wong Chechen, lan rong pertiga saka wong-wong mau manggon ing njaba Chechnya, kalebu ing Kulon. Kita ora bisa lan ora ngerti sapa sing arep menyang ngendi, kaya sing ora ngerti ing Kyiv, wong Ukrainia sing arep perang ing Grozny. Yen panguwasa Ukrainia pancen pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?
  • http://rusvesna.su/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

67 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 22
    28 May 2014
    bala bantuan teka ing wektu ...
    1. MG42
      + 13
      28 May 2014
      Poroshenko nguripake menyang Amerika Serikat kanthi njaluk bantuan militer langsung

      Ukraina mbutuhake bantuan militer langsung saka Amerika Serikat, padha karo Lend-Lease nalika Perang Donya II. Iki dikandhakake dening calon utama ing pemilihan presiden ing Ukraina, Petro Poroshenko, laporan The Washington Post.
      "Saiki, kita butuh perjanjian keamanan anyar, padha karo Lend-Lease (program Lend-Lease nalika Perang Dunia II nganggep yen Amerika Serikat bisa nyedhiyakake senjata, peralatan, amunisi marang sekutu kanthi gratis, lan sawise pungkasan saka musuhan padha bakal njupuk padha bali, utawa didol kanggo kabutuhan sipil saka allies. - Gordonua.com). Kita kudu kerjo bareng ing masalah militèr-teknis lan bantuan Advisory. Kita siyap perang kanggo kamardikan, lan kita kudu nguatake angkatan bersenjata, "ujare politisi kasebut.
      Poroshenko, paraphrasing tembung saka Presiden Amerika Franklin Roosevelt, ngandika sing "Yen omahe pepadhamu kobong, sampeyan kudu nyilihake selang kebon sampeyan."
      Miturut wakil non-faksi saka Rada Verkhovna, bantuan militèr langsung bisa uga luwih efektif tinimbang sanksi ekonomi marang Rusia.
      "Yen agresi militer langsung marang Ukraina diwiwiti, ora ana sanksi sing bakal mbantu," ujare politisi kasebut.


      http://www.washingtonpost.com/opinions/jackson-diehl-ukrainian-president-elect-w





      ants-direct-us-military-aid/2014/05/27/20c0be88-e567-11e3-afc6-a1dd9407abcf_stor





      y.html


      http://gordonua.com/news/politics/Poroshenko-obratilsya-k-SSHA-s-prosboy-o-pryam



      oy-voennoy-pomoshchi-24684.html
      1. Bodrov
        + 15
        28 May 2014
        Kutipan: MG42
        Poroshenko nguripake menyang Amerika Serikat kanthi njaluk bantuan militer langsung

        Dheweke butuh klompok sabotase pasukan khusus ...
        Nalika padha ngomong, ora ana wong, ora masalah.
        Ukraina duwe akeh masalah lan kudu dirampungake.
        1. 0
          28 May 2014
          Calon FING!
      2. MG42
        +5
        28 May 2014
        Vladimir Putin bakal nggawe keputusan pungkasan kanggo ngucapake selamat marang Petro Poroshenko babagan pemilihan nalika asil voting resmi pungkasan kanggo pemilihan presiden kasedhiya ing Ukraina. Iki nyatakake dening Asisten Presiden Rusia Yuri Ushakov. Dheweke kelingan yen Putin "wis ujar sadurunge yen kita ngurmati asil pemilihan."

        Ketua Dewan Federasi Valentina Matvienko ngandhani RIA Novosti yen Rusia bakal mutusake partisipasi ing peresmian Poroshenko sawise nampa undangan. "Kita bakal ndeleng apa proposal sing bakal dikirim menyang negara kanggo peresmian, lan sawise iku kita bakal nemtokake posisi kita," dheweke ngandika. Miturut pamicara, pemilihan presiden ing Ukraina ora tanpa masalah, nanging isih Moscow siap kanggo dialog karo Kiev, lan dialog iki perlu. "We ngormati pilihan saka wong Ukrainia, wong nyatakake, lan kita siap kanggo dialog karo panguwasa anyar sing bakal dibentuk," ujare senator.


        Waca liyane: http://www.vedomosti.ru/politics/news/27077161/pomoschnik-putina-skazal-kogda-po
        zdravyat-poroshenko#ixzz330q6O644
        1. + 14
          28 May 2014
          Oh, piye wae aku ora pengin isin kuwi ... lan pangenalan kelemahanku
      3. + 17
        28 May 2014
        Yen Amerika Serikat, lan dheweke wis nuduhake luwih saka sepisan yen dheweke ora seneng karo kepalane, mutusake kanggo menehi pitulung marang Poroshenko, apa sing bakal kelakon bakal kelakon. senjata modern lan sistem pertahanan udara ... Banjur tanah Ukrainia uga bakal diwenehake dening Amerika bakal diisi maneh kanthi sopan ... Sapa sing dikubur ing kono ... mbok menawa dadi subur banget. Lan ora perlu prajurit ing kana. ..Kita wis sinau perang, lan sumber daya mob akeh banget ... Saiki sing utama yaiku senjata modern ... Lan ora mung senjata cilik, nanging kendaraan lapis baja abot ...
      4. Ork-78
        -1
        28 May 2014
        Kutipan: MG42
        Poroshenko nguripake menyang Amerika Serikat kanthi njaluk bantuan militer langsung

        Ukraina mbutuhake bantuan militer langsung saka Amerika Serikat, padha karo Lend-Lease nalika Perang Donya II. Iki dikandhakake dening calon utama ing pemilihan presiden ing Ukraina, Petro Poroshenko, laporan The Washington Post.
        "Saiki, kita butuh perjanjian keamanan anyar, padha karo Lend-Lease (program Lend-Lease nalika Perang Dunia II nganggep yen Amerika Serikat bisa nyedhiyakake senjata, peralatan, amunisi marang sekutu kanthi gratis, lan sawise pungkasan saka musuhan padha bakal njupuk padha bali, utawa didol kanggo kabutuhan sipil saka allies. - Gordonua.com). Kita kudu kerjo bareng ing masalah militèr-teknis lan bantuan Advisory. Kita siyap perang kanggo kamardikan, lan kita kudu nguatake angkatan bersenjata, "ujare politisi kasebut.
        Poroshenko, paraphrasing tembung saka Presiden Amerika Franklin Roosevelt, ngandika sing "Yen omahe pepadhamu kobong, sampeyan kudu nyilihake selang kebon sampeyan."
        Miturut wakil non-faksi saka Rada Verkhovna, bantuan militèr langsung bisa uga luwih efektif tinimbang sanksi ekonomi marang Rusia.
        "Yen agresi militer langsung marang Ukraina diwiwiti, ora ana sanksi sing bakal mbantu," ujare politisi kasebut.


        Waltzman ora ngerti sejarah lan salah nyebutake!





        y.html


        http://gordonua.com/news/politics/Poroshenko-obratilsya-k-SSHA-s-prosboy-o-pryam




        oy-voennoy-pomoshchi-24684.html
      5. Komentar wis dibusak.
      6. Stalker
        + 31
        28 May 2014
        Sadurunge Poroshenko bisa lenggah ing dhampar, dheweke wis ngumumake:
        "Kaping pisanan, kita bakal bali menyang Crimea!"
        Halo, kita wis teka. Sampeyan wis bali menyang kita rong sasi kepungkur. Wis lali? wong bodho ngguyu
        1. 0
          29 May 2014
          Ulya ngajari
    2. +7
      28 May 2014
      Padha mbayangno Chechen lan ngimpi babagan negosiasi. Padha macet ing rawa kta, kaya babi ing telek, nanging padha ora ngerti carane bakal metu. Dadi padha gush karo fantasi lara!
      1. + 11
        28 May 2014
        Yen panguwasa Ukrainia pancen pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?


        Padha njupuk kutha Bryansk ing perang, padha ngliwati kabeh kutha,
        Lan padha maca jeneng dalan pungkasan,
        Lan jeneng iku, bener, tembung gelut:
        dalan Kyiv ngliwati kutha -
        Dadi kita lagi ing dalan.
        Dadi kita lagi ing dalan.
        Kyiv Street ndadékaké kita kulon. (c) Muga-muga kanca Utyosov ngapura aku!
      2. + 16
        28 May 2014
        Sing mesthi wae..))) Wong dill wis paranoid lan ngrasakake perhitungan sing cedhak.
        Kutipan saka Aquadra
        Padha mbayangno Chechen lan ngimpi babagan negosiasi. Padha macet ing rawa kta, kaya babi ing telek, nanging padha ora ngerti carane bakal metu. Dadi padha gush karo fantasi lara!
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +1
        28 May 2014
        Bendery ngrasakake THREEDOM sing bakal teka...Iki anak babi njerit-njerit...Sok ana barbecue!!!Ayo padha wedi!!!
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +8
        28 May 2014
        Kutipan saka Aquadra
        Padha mbayangno Chechen lan ngimpi babagan negosiasi.

        Aku kabeh kepingin weruh. Kenapa Chechens? Apa ora Cossacks, Ingush, lan malah Ukrainians. Sapa wae bisa melu kene. Menapa malih, kewarganegaraan ora dituduhake ing paspor Federasi Rusia. Aku wis telung dina ora cukur. Aku katon kaya Kaukasia, malah polisi kadhangkala alon-alon. Saka Rostov Mungkin "Chechens" kuwi bakal teka lan disalahake kanggo wong Arab. Lan Rusia wis melu Al-Qaeda? Mikir dill, mikir.
    3. +2
      28 May 2014
      Yen panguwasa Ukrainia pancen pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?

      ngguyu Ya, AS lan Geyropa ana ing mburi, lan uga NATO. Dheweke mikir yen Kyiv kaya Troy. Impregnable, sampeyan bisa babakan lan babakan saka Kyiv. (Sukashvili uga mikir yen aman ing Tbilisi, oke, dheweke mandheg. Yen ora, dheweke bakal digantung ing dasi) Supaya kita bisa ngirim jaran Trojan menyang kana. ngguyu
    4. Wajar, 2,3
      0
      28 May 2014
      Ora ana rembugan, yen sampeyan nyerah, kabeh bakal setuju, nanging omah-omah bakal ana karusakan - aja mikir babagan iki.
    5. +2
      28 May 2014
      Iki video liyane kanggo warta

    6. + 12
      28 May 2014
      Nanging eyang ngomong babagan ramalan. Miturut cara, liburan Ortodoks Peter lan Paul yaiku 12 Juli

    7. +3
      28 May 2014
      A milisi ngomong babagan perang ing 26 Mei.

      1. Wajar, 2,3
        +4
        28 May 2014
        Wong pahlawan!!!!!Tetep ing dalan karo wong-wong iki.
  2. + 10
    28 May 2014
    Ora ana iman ing Kyiv, goroh, ngapusi, panganiaya, pembunuhan - iki dudu kabeh kemunafikan junta ...
    1. mad
      +8
      28 May 2014
      Mesthine fasis ngapusi ...
      1. +2
        28 May 2014
        Lha kok padha goroh, kanggo aku iki proposal sing nyata banget... ATO ngalami masalah gedhe. Pasukan, lan Nazi lan pengawal wis demoralisasi ... Sing artine mlebu akal kanggo ngrampungake mbuwang amunisi lan mateni warga sipil. lan miwiti ngomong.
        Sawise kabeh, ing bagean tentara Strelkov ora ana tugas kanggo ngrebut wilayah ing sanjabane wilayah Little Russia, nanging bisa uga muncul ...
    2. Tartar
      +5
      28 May 2014
      Teror iku cara Anglo-Saxon, dill mung nindakake karsane p.i.ndostan.
      Ora mung pemain, nanging uga pelanggan kudu tanggung jawab.
  3. + 11
    28 May 2014
    Maneh Kadyrov promosi awake dhewe - sanajan dheweke nggodha kanthi trampil)
    1. -4
      28 May 2014
      Lan kanthi apik, dheweke nuduhake kualitas pribadi lan kesetiaan marang Rusia ... apa yen subsidi dipotong? ya
      1. 0
        28 May 2014
        Wong-wong, aku kepengin weruh kepiye sampeyan dhewe memuji Chechens, lan utamane Kadyrov, amarga tumindak aktif ... lan lali yen dheweke mangan saka Rusia? Lho, kok minus? Inggih, minus yen sampeyan ora ngerti carane ngetung lan mikir rong langkah ing ngarep
      2. 0
        28 May 2014
        Kutipan saka: vsoltan
        Lan kanthi apik, dheweke nuduhake kualitas pribadi lan kesetiaan marang Rusia ... apa yen subsidi dipotong?
        Apa sampeyan ora ngerti yen Kadyrov adoh saka wong bodho lan tumindak miturut prinsip - "Perdamaian sing ala luwih apik tinimbang perang sing apik"! Sing padha bisa dikandhakake babagan Putin, entuk manfaat bebarengan.
        1. 0
          28 May 2014
          Pikiran ing ngisor iki teka ing pikiran: dheweke pinter, licik lan ora bakal kantun dhewe .... nanging mesthi ora kanca saka Rusia .... iku ono gunane kanggo wong SAIKI.
          Hubungane karo kutipan karo tembung "donya sing ala ..." ora jelas - apa tegese, tulung jelasake
          P.S. ing konteks iki, "ora bodho" ditulis bebarengan, rowange
  4. Melnik
    +5
    28 May 2014
    Wong Chechen adoh saka India, yen Ramzan yakin karo kekuwatane, dheweke duwe kekuwatan. Dheweke ngerti luwih akeh tinimbang kita.
  5. +4
    28 May 2014
    Kita ora bisa lan ora ngerti sapa sing arep menyang ngendi, kaya sing ora ngerti ing Kyiv, wong Ukrainia sing arep perang ing Grozny. Yen panguwasa Ukrainia pancen pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?

    Sadawane dalan Kyiv
    Ayo budhal,
    Ketemu wong Banderaite,
    Kita wis teka kanggo sampeyan!
  6. +5
    28 May 2014
    Nggunakake conto Ukraina, sampeyan wiwit ngerti manawa kabijakan pembalasan IDF paling bener lan ora ana sing bisa ngucapake tembung nalika ditrapake. Aku ora pengin ngirim pasukan menyang Ukraina, nanging Rusia bisa mbantu kanthi nyedhiyakake senjata lan ngatur zona larangan terbang.
  7. +7
    28 May 2014
    ....Yen ana wong sing weruh Chechen ing zona konflik, mula iki urusan pribadine. Ana 3 yuta wong Chechen, lan rong pertiga saka wong-wong mau manggon ing njaba Chechnya, kalebu ing Kulon. Kita ora bisa lan ora ngerti sapa sing arep menyang ngendi, kaya sing ora ngerti ing Kyiv, wong Ukrainia sing arep perang ing Grozny. Yen panguwasa Ukrainia pancen pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?...
    ...Aku pancene seneng wacana kasebut ...
    1. 0
      28 May 2014
      Kutipan saka: aleks 62
      ...Aku pancene seneng wacana kasebut ...

      Ya, Klitschko kaya Kadyrov ...... kanker
  8. +7
    28 May 2014
    Yen wong weruh Chechen ing zona konflik, iku bisnis pribadi. Ana 3 yuta wong Chechen, lan rong pertiga saka wong-wong mau manggon ing njaba Chechnya, kalebu ing Kulon. Kita ora bisa lan ora ngerti sapa sing arep menyang ngendi, kaya sing ora ngerti ing Kyiv, wong Ukrainia sing arep perang ing Grozny.
    Pak Kadyrov! Kok ngene iki?! Padha bocah! Kejiwaane bisa uga ora bisa nahan !!!
    1. ora psyche, nanging PSAKIK.
  9. Arh
    +2
    28 May 2014
    Banjur kita bakal weruh carane nyeret tanpa celonone!!!))) wong bodho wassat ngguyu
    1. kamulyan45
      0
      28 May 2014

      Sauntara iku, pesawat tempur Angkatan Udhara Ukrainia, uga pesawat pengintai tanpa awak, muncul maneh ing langit liwat Donetsk.

      Ya, ing Ukraina, apa sing sadurunge kedadeyan ing negara liya dadi nyata.
      Nang endi wae, ing ngendi pedagang kotor pati, Bernard Henri Levy, katon, sawise sawetara wektu, bom pangeboman diwiwiti.
      Poroshenko lan Klyachko ing Paris
      Sawise resepsi ing Istana Elysee, Poroshenko lan Klyachko tindak menyang rapat karo wong Ukraina Paris, sing ditindakake ing bioskop ing Place Saint-Germain-des-Prés tanggal 7 Maret.
      Poroshenko lan Klyachko dituntun menyang alun-alun kanthi cara sing rada ngremehake - kanggo pimpinan negara.
      Deleng, Ukrainians, sing mimpin presiden lan carane.
      Iki dipimpin déning oportunis kiwa-liberal Prancis Henri-Lévy.
      Kepiye dheweke bisa nyekeli miliarder Poroshenko lan juara Klyachko ing pundhak, kaya jaran asline.
      Sapa bos kene???
      http://tutuskania.livejournal.com/1642505.html
  10. +5
    28 May 2014
    Pancen, kenapa menyang Donetsk yen dalan menyang Kyiv luwih apik))))) wassat
  11. +7
    28 May 2014
    Media Ukrainia ngapusi amarga ora nuduhake subyek negosiasi. Nanging yen bantuan teka kanggo milisi, banjur iku apik. Good luck kanggo sampeyan, pembela wong Rusia ing Ukraina.
  12. +4
    28 May 2014
    Jawaban sing pantes kanggo para fasis))) Aku ngusulake yen Amerika Serikat nyedhiyakake Kyiv karo Coffins seng Lend-Lease kanggo Sektor Tengen.
  13. max422
    +1
    28 May 2014
    Ing telung minggu, gandum lan gandum kudu dipanen ing Donbass...
    Dadi para fasis duwe paling ora rong minggu kanggo ngamuk ing kana ...
    Banjur, nalika panen gandum maju, banderlog uga kudu dipanen, mung kanthi kombinasi sing rada beda, amarga panen ing wilayahe, diterusake karo budidaya fasis.
  14. angin topan7
    0
    28 May 2014
    Wektu kanggo rapat umum wis liwati; penambang dibutuhake kanthi gaman ing garis ngarep, ora atusan, nanging ewonan.
  15. +3
    28 May 2014
    "Oalah, miturut sawetara laporan, media Ukraina bakal cobble bebarengan lan mbabarake saperangan saka banding palsu lan" negosiasi ". Ati-ati - yen soko "nggumunke" katon ing media, aja cepet-cepet pracaya.
    Bebaya penting saka Strelkov I.I. Kaya sing dakelingake, kabeh katon.
    http://summer56.livejournal.com/127061.html
    1. INFOLegioner
      0
      28 May 2014
      Kasunyatan sing media wis riveting UKROP kanggo dangu ora nimbulaké liyane saka nistha lan jijik antarane wong cukup. Iki wis Pabrik Disinformation Massa lan Propaganda, luwih elek tinimbang GebelSS. Sing ala liyane yaiku "produk" kasebut dijupuk lan disebarake luwih lanjut. Nanging iki uga gegaman, lan banget mbebayani. Miturut cara, I. Strelkov ngerti iki kanthi apik.
  16. +2
    28 May 2014
    ...kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?
    -
    Nanging tembung iki utamané apik!
    1. +2
      28 May 2014
      Ana sing ngomong babagan apa, sawetara babagan fitur anatomi manungsa, sawetara babagan artiodactyls. Topik thread kasebut beda-beda. Iki minangka pangeling-eling kanggo wong-wong sing wis lali.

      Kutipan - Komando detasemen punitive Ukrainia sing melu operasi anti-teroris ing sisih kidul-wétan ngumumake yen wakil saka milisi Donbass nyedhaki dheweke kanthi tujuan kanggo miwiti negosiasi.

      Kepala LPR: Milisi ora njaluk rembugan karo panguwasa Kyiv
      http://www.vz.ru/news/2014/5/28/688925.html
  17. 0
    28 May 2014
    Nanging ing ngendi ana zona larangan mabur, bisa uga mandheg meneng, mandheg ngunyah snot. Endi janjine Volodin?
  18. +1
    28 May 2014
    Apa dalan sing apik kanggo Kiev? Ing ngendi ana dalan sing apik ing Ukraina? Taun kepungkur aku mutusake kanggo njupuk trabasan nggunakake navigator, mlumpat saka dalan gedhe federal kaping pirang-pirang lan ngidoni kabeh. Ora ana dalan! Ing Rusia, paling ora ing sawetara panggonan kita duwe apa-apa, nanging ora ana apa-apa. Kaya-kaya padha nyiapake perang sadurunge, kaya nyopir tank))). Dadi bodho langsung menyang Kyiv! Nawakke!
  19. +4
    28 May 2014
    Sawetara iki aku mikir ...
  20. +1
    28 May 2014
    Palsu luar biasa dening UkroSMI. Bandhingake: bala bantuan DPR wis teka, Poroshenko njaluk bantuan saka NATO. Iku luwih logis kanggo nganggep yen junta ngusulake rembugan.
  21. +6
    28 May 2014
    Ing tengah Donetsk, atusan penambang teka ing rapat umum ing tugu para korban fasisme. Wong-wong nyatakake panjaluk supaya Kyiv langsung mungkasi operasi militer marang warga Donbass.

    Para panambang! Panjaluk Kyiv kudu diterusake ing ngarep! Panjaluk kasebut kanthi cara sing efektif tekan luwih cepet, lan kanggo Nazi, rally sampeyan kaya tapal kanggo wong mati. Sampeyan ngomong iku apik kanggo menehi saran nalika lungguh ing komputer! Lha omahmu kobong! Lan aku dhewe wis "mateni" omahe wong liya! 10 wong gelut, 1000 nganakake rally lan milih irung - normal !!! Banjur sing perang bakal ditembak, dilebokake ing bangku ing Den Haag, lan sing isih ana bakal ngeluh - oh, sepira alane kita dianggep, sialan - Bilai wong sing menang !!! Gusti Allah ngalang-alangi Nazi ngremukake "cahya" lan bakal ngusir sampeyan menyang tambang lan ora ana sing wani ngomong apa-apa, sampeyan bakal bisa kanggo grub!!! am Sampeyan bakal nangis - Rusia nilar kita, iki ora nulungi kita, kita ora bisa duwe bojo lan anak. Sing kalah mbayar kabeh tagihan!!!

    Lan kanggo para pejuang ing Tenggara, busur sing kurang!
  22. +1
    28 May 2014
    Mangkene apa sing dikandhakake Strelkov dhewe babagan iki (ing situs web kanthi julukan "Kotych"): ".... Dikirim Dina iki, 01:33:52
    Miturut sawetara laporan, Media Ukrainia bakal nglumpukake lan mbukak sawetara banding lan "negosiasi" palsu. Ati-ati - yen ana sing "nggumunake" katon ing media, aja cepet-cepet percaya. " http://forum-antikvariat.ru
  23. 0
    28 May 2014
    Para penambang nganakake rally... Wong lanang sing sehat, gagah prakosa... Iki tanahe, iki keluargane, masa depane. Dheweke nganakake rapat umum, ngirim "pesen" murni menyang Eropa Kulon (sing mung bakal katon ing Rusia lan ing kene, ing wilayah kidul-wétan). Lan ing pinggiran Slavyansk ing wektu sing padha, wong biasa liyane perang karo senjata cilik nglawan tentara meriem lan pasukan biasa. Yagene dheweke ora nulis ing poster yen wong Rusia kudu teka lan perang FOR THEM, Rusia, Chechen, Tatar? Omong kosong!!! Tegese dheweke durung ngrasakake kekarepan, tegese isih bisa urip ing kahanan KUNCI lan ing kahanan KUNCI. Negara nalika badan wis siyap milih kamardikan, nanging durung siap berjuang utawa ngorbanake. Sampeyan bisa nambani iki kanthi pangerten, nanging nyuwun pangapunten, tanpa ngormati.
    1. 0
      28 May 2014
      Aku setuju satus persen. Ing warta, ana wong, lungguh ing sofa, nesu marang carane padha dibom lan carane apik iku anak ora ana ing omah nalika iku. Sapa sing bakal nglindhungi?
  24. +1
    28 May 2014
    Kutipan: MG42
    Vladimir Putin bakal nggawe keputusan pungkasan kanggo ngucapake selamat marang Petro Poroshenko babagan pemilihan nalika asil voting resmi pungkasan kanggo pemilihan presiden kasedhiya ing Ukraina. Iki nyatakake dening Asisten Presiden Rusia Yuri Ushakov. Dheweke kelingan yen Putin "wis ujar sadurunge yen kita ngurmati asil pemilihan."

    Ketua Dewan Federasi Valentina Matvienko ngandhani RIA Novosti yen Rusia bakal mutusake partisipasi ing peresmian Poroshenko sawise nampa undangan. "Kita bakal ndeleng apa proposal sing bakal dikirim menyang negara kanggo peresmian, lan sawise iku kita bakal nemtokake posisi kita," dheweke ngandika. Miturut pamicara, pemilihan presiden ing Ukraina ora tanpa masalah, nanging isih Moscow siap kanggo dialog karo Kiev, lan dialog iki perlu. "We ngormati pilihan saka wong Ukrainia, wong nyatakake, lan kita siap kanggo dialog karo panguwasa anyar sing bakal dibentuk," ujare senator.

    Aku ora krungu utawa ndeleng apa-apa kaya iki, utamané saka Matvienko, saka ngendi misconception iki teka? Sampeyan kudu luwih ati-ati karo informasi. Link ngiwa.
    1. MG42
      +1
      28 May 2014
      Kutipan saka: surovts.valery
      Aku ora krungu utawa ndeleng apa-apa kaya iki, utamané saka Matvienko, saka ngendi misconception iki teka? Sampeyan kudu luwih ati-ati karo informasi. Link ngiwa.


      Carane akeh pranala sampeyan kudu?? Aku ora ngirim Ukrainia.

      http://www.ng.ru/news/467824.html

      http://www.vedomosti.ru/politics/news/27077161/pomoschnik-putina-skazal-kogda-po

      zdravyat-poroshenko#ixzz330q6O644

      http://www.regnum.ru/news/polit/1807512.html
  25. +1
    28 May 2014
    Media Rusia kudu ngerti yen dheweke wis perang. Informasional kanggo saiki. Mula, apa wae laporan babagan kahanan "sejatine" ing DPR lan LPR kudu dicek saka sumber asline, lan yen nyebar ing media lan blog "Ukraina", kudu disaring. Ora ana gunane nalika perang kabeh wong dipeksa nyerahake radio lan diwenehi "cangkang". Iki ditindakake kanthi tepat kanggo nyuda gosip lan gupuh.
  26. 0
    28 May 2014
    Nyatane, USSR mbayar Lend-Lease ing emas, lan jumlahe ora cilik. Kepiye carane Poroshenko arep mbayar? Candy?
  27. +2
    28 May 2014
    Sanajan aku ora seneng karo Kadyrov, aku seneng banget karo tembung "...kenapa menyang Donetsk yen ana dalan sing apik kanggo Kyiv?"
  28. seliwan1
    0
    28 May 2014
    Pamit Donbass, Putin nyerahake sampeyan ...
  29. +1
    28 May 2014
    Kutipan saka Muadipus
    Nggunakake conto Ukraina, sampeyan wiwit ngerti manawa kabijakan pembalasan IDF paling bener lan ora ana sing bisa ngucapake tembung nalika ditrapake. Aku ora pengin ngirim pasukan menyang Ukraina, nanging Rusia bisa mbantu kanthi nyedhiyakake senjata lan ngatur zona larangan terbang.

    Aku elinga ing pertengahan 90s, nalika kabeh liberal (loro domestik lan impor) wiwit nguwuh babagan "hak asasi manungsa" nalika Rusia mateni teroris ing Kaukasus.
    Lan ing wektu iki, ing salah sawijining program TV, program cendhak disiarkan kanthi partisipasi Sharansky (mantan warga USSR, mengko mentri pamaréntah Israel). Makna pidato kasebut yaiku: "Israel ndhukung lan ngerti tumindak Rusia, amarga dheweke terus-terusan perang karo teroris. mengko. Lan Eropah wis urip banget dawa lan uga ing keamanan lan iku durung weruh ing dheweke ... "

    Lan aku ora tau mikir yen aku bakal urip kanggo ndeleng wektu nalika aku bakal miwiti nambani R.A. Kadyrov. Minangka mungsuh, dheweke tansah ngurmati dheweke, nanging kanggo nambani dheweke kanthi becik?
  30. +1
    28 May 2014
    Yen panguwasa Ukrainia pancen pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?
    Ora mungkin ora setuju..
  31. narn
    -1
    28 May 2014
    Miturut apa sing dilaporake media Ukraina babagan negosiasi sing diusulake, kabeh iki goroh lan fiksi !!! Wis wayahe terbiasa lan ora nggatekake!!! SING SING MENARIK...WANGGO SING KABEH INFORMASI PALSU IKI DIPETIK UKROSMI LAN LULUS SEBAGAI RESMI MEDIA LAN TV TERKEMUKA RUSIA!!!!! KENAPA LAN MEDIA KITA NINDAKAN IKI ORA CEPAT...
  32. Kir41
    0
    28 May 2014
    Akhire, para penambang Donetsk wis munggah!!!
    1. narn
      0
      28 May 2014
      Ya, padha ngadeg ... wong sehat kanthi plakat mlaku lan nuntut, tinimbang mbela hak lan hak wong sing ditresnani kanthi tangan ing tangan kanggo urip, kebebasan ing negarane, basane, budayane. ... lan mesthi, Inggih rampung. Kayane sampeyan melu gerakan pembebasan, sampeyan bisa mriksa kothak ....
  33. +1
    28 May 2014
    Kadyrov seneng karo carane dheweke ngusir dheweke. Sialan, kepiye wong-wong Ukrainia iki ngapusi populasi babagan perang sing cedhak karo Federasi Rusia, sampeyan mung kaget! lagi shooting ing sipil - Rusia ora nyerang, padha wiwit Pethel ing wilayah omah DPR lan LPR karo tentara meriem - Rusia wis nunggu maneh, wis aviation bombing Donetsk - maneh soko salah... ketoke, diwenehi kakiyatan, kita kudu nyana serangan teroris massive saka ukroseks. Padha bakal rauh wara-wara gawan, supaya Maidan 3.0 ing dill, banjur ana mung watu lan bledug. Yen ora, kepiye dheweke (Svidomo) bisa mbenerake otak? Mungkin dheweke bakal ninggalake ATO, ora ana wektu.
    1. 0
      28 May 2014
      Iki link, maca lan sampeyan bakal ngerti akeh:


      http://politobzor.net/show-23880-est-nadezhda-chto-putin-vedet-tonkuyu-igru-ved-
      sdacha-yugo-vostoka-budet-oznachat-prolog-ego-sobstvennogo-padeniya.html
  34. 0
    28 May 2014
    ....... Yen panguwasa Ukraina pancen pengin ndeleng "unit Chechen" ing Donetsk, kenapa menyang Donetsk nalika ana dalan sing apik kanggo Kyiv?

    ngguyu Ing tembung liyane: kok teka kanggo sampeyan nalika kita wis ana!
  35. Vrvarius
    0
    28 May 2014
    Padha ora weruh Chechens, iki drumming sistematis menyang kepala saka wong Ukraina, supaya padha bisa ngomong sing ing Donetsk matèni ora residents lokal, nanging aggressors saka Rusia lan Chechnya. Menapa malih, sakperangan alesan, ora ana Ukrainians mikir sing mercenary lan liyane kaya wong-wong mau ora bakal njupuk bali liwat ban, nanging bakal nindakake perang gedhe-ukuran, malah bisa nyerang.
  36. 0
    28 May 2014
    naif, ngendi wis padha weruh wong lay mudhun senjata sawise getihen. cilaka ing utek lan tumindak
  37. 0
    28 May 2014
    goroh liyane saka Kyiv - mung perang informasi entuk fitur-fitur anyar - ora mung ngapusi lan pitenah, nanging ngapusi kanthi bener, supaya kanthi goroh kasebut bakal misahake rangking perlawanan.
  38. Lyoshka
    0
    28 May 2014
    ora bakal teka saka iki
  39. 0
    28 May 2014
    Mesthi, aku ngerti kabeh, nanging...... Aku ndeleng foto lan video. Lagi mlaku-mlaku. Isin wong mlaku-mlaku. Dheweke kudu tetep ing omah. Lan loro iku posisi apik kanggo njupuk karo RPG lan iku ....... Yen ora iku ora cetha. Kaya kabeh milisi sing mangkat njupuk bandara, nanging pasukan lagi ngubengi kutha?????
  40. 0
    28 May 2014
    Iki minangka foto sabanjure sawise menehi saber menyang duta besar. eseman
  41. 0
    29 May 2014
    Inggih Kadyrov. Dheweke kanthi pinter nambahake bahan bakar ing geni supaya junta Kyiv duwe masalah turu.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"