"Poroshenko minangka pedhet kurban"

43
"Poroshenko minangka pedhet kurban"Kekuwatan nyata ing Ukraina sawise sawetara wektu bakal ana ing tangan Tymoshenko, pakar yakin

Dina iki, ilmuwan politik kondhang lan wartawan TV Maxim Shevchenko nuduhake pendapat.

Poroshenko ngadhepi pitakonan sing ora bisa ditanggulangi

- Petro Poroshenko minangka pedhet kurban sing arep nyembelih perjanjian mangsa antarane para elit ing ruang Eropa lan Eurasia. Pembantaian bakal ditindakake nalika wong-wong Yulia Tymoshenko menyang Verkhovna Rada kanthi akeh.

Sanajan Poroshenko menang pemilu kanthi wates sing amba, Tymoshenko ana ing posisi kaping pindho, diikuti dening Lyashko lan Gritsenko, yaiku rakyate. Banjur - Tigipko, lan iku pangreksa Tymoshenko saka taun enom, dheweke makarya karo wong ing Komsomol ing Dnepropetrovsk. Miturut gosip, kancane Nestor Shufrich uga bakal ngalangi dheweke.

Iki tegese pemilihan kanggo Rada sing direncanakake kanggo musim gugur bakal dadi kamenangan mutlak kanggo Tymoshenko, lan Konstitusi bakal diganti supaya presiden bakal dadi tokoh. Kakuwasane bakal ditransfer menyang Verkhovna Rada, utawa menyang pamaréntahan sing dipilih dening Rada, yaiku, ing kasus apa wae, Tymoshenko lan elit oligarki sing ana hubungane karo dheweke bakal duwe kekuwatan.

Poroshenko ngadhepi pitakonan sing ora bisa ditanggulangi. Pisanan. Apa dheweke bakal ngakoni status quo ing Crimea? Yen ora, Moscow ora bakal rembugan karo wong, ora ketompo carane akeh puffs metu pipi. Kapindho. Kepiye carane dheweke bakal ngrampungake kahanan ing wilayah Luhansk lan Donetsk. Kanthi paksa? Ya, wis diwiwiti, lan Avakov lan Turchinov nindakake, yaiku, wong Tymoshenko. Padha ngeculaké segara getih ing Donetsk, dianakaké ontran-ontran karo execution saka tatu. Kabeh supaya masalah sing digawe kudu ditanggulangi dening "simbol murni demokrasi" Poroshenko.

Ora bakal ana kamenangan militèr ing kana, sanajan nyatane Rusia tumindak aneh banget: yen ora ngiyanati, paling ora bakal mbuwang pemberontak saka Timur lan Tenggara. Ora ana kang bakal mantun dhewe: getih wus kawutahake, wong wis padha dipateni, kang ateges garis abang wis nyabrang, supaya para pemberontak padha perang.

Elit Ukraina digunakake kanggo nyolong dhuwit gas

Masalah kaping telu sing ora ditanggulangi sing disematake Poroshenko yaiku standar ekonomi lan sosial, sing bakal kedadeyan ing Ukraina luwih cedhak karo musim gugur taun iki. Ora ana sing nandur utawa mluku, ekonomi stagnasi, ora jelas kepiye gaji lan pensiun. Elit Ukrainia digunakake kanggo nyolong dhuwit gas, nanging aliran iki mandheg, mula negara kasebut kudu urip kanthi bantuan Amerika.

Poroshenko bakal tanggung jawab kanggo kabeh iki. Sapunika sampun jumeneng ngagem busana pethak, mambu ambune manis-manis, nanging rasukanipun badhe lumêbêt ing getih, sarta ambunipun manis-manis campur awu griya ingkang kobong. Ing wayahe, Yulia Timoshenko bakal mlebu ing arena lan implementasine skenario Rusia 1994-96 bakal diwiwiti.

Yagene Yeltsin miwiti perang ing Chechnya? Ya, amarga ing pemilu normal, kabeh geng sing kuwasa bakal kalah karo Partai Komunis. Mulane, dheweke miwiti konflik militer sing dikontrol karo komponen ètnis, sing nggedhekake wong saka loro-lorone. Iku marang latar mburi Lebed jumeneng, lan saiki peran padha, nanging mung ing Ukraina, diputer Tigipko lan Gritsenko. Rating Zhirinovsky mundhak ing Rusia, lan ing kene sampeyan bisa nggambar paralel karo Lyashko. Yeltsin duwe kesempatan kanggo nambah rating kanthi biaya faktor patriotik-nasionalis. Lan Zyuganov, mesthi, analog saka Poroshenko.

Aku rencana iku sabenere Tymoshenko bakal fly kanggo rembugan karo Moscow ing latar mburi Poroshenko kang ora bisa kanggo ngatasi masalah sing wis diselehake ing wong.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

43 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mad
    + 19
    29 May 2014
    Petro Poroshenko minangka pedhet kurban

    Aku bakal ngomong babi kurban ...
    1. +5
      29 May 2014
      Kutipan saka mad
      Aku bakal ngomong babi kurban ...


      Inggih, dheweke bakal mlayu, mlayu ... wassat Saiki dheweke bakal ngedol aset-aset kasebut lan nggoleki dheweke ... Iku sing dilaporake kantor berita! wassatPamrentahan Coklat Pedro bakal dadi epik lan cepet!

      110 ewu rubel (37,5 ewu hryvnias) ilang saka akun bank komunitas agama Yahudi progresif "Ner Tomid", dumunung ing cabang Simferopol saka "Privatbank" Ukraina Igor Kolomoisky. Iki dicritakake dening kepala komunitas Anatoly Gendin.
      Gendin nampa kabar saka Privatbank babagan owah-owahan saldo akun, sing saiki padha karo nol. Kepala komunitas gagal ngerteni apa dhasar dana kasebut dibusak.
      "Minangka aku ngerti, Igor Kolomoisky butuh dhuwit saka komunitas agamaku kanggo nggawe batalion liyane kanggo nglindhungi urip lan nglawan" teroris ", yaiku, saben wong sing ora pengin urip miturut hukume," ujare Gendin.
      RJC arep menehi pitulungan marang komunitas Yahudi Crimea, persetujuan sing ditindakake sadurunge kelangan dana ditemokake, cathetan ITAR-TASS.

      http://russian.rt.com/article/34166


      Ing Ukraina, rampokan bantuan NATO kanggo pasukan ing Donbass wiwit

      Kyiv, 29 Mei (Navigator, Volodymyr Mykhaylov) - Unit Garda Nasional sing perang ing Ukraina wétan ngalami kekurangan senjata, panganan lan barang-barang penting liyane, dene bantuan sing ditampa saka Kulon asring dicolong.
      Iki diumumake ing konferensi pers ing Kyiv dening wakil Pengawal Nasional Vladimir Volkov.

      Aktivis Maidan nglaporake manawa yayasan kasebut, sing nglumpukake dana kanggo kulawarga Ratus Swarga, ilang 52 yuta hryvnia (~ $ 4,5 yuta). Dheweke nyoba ngerteni - ora ana sing kedadeyan, sapa sing kudu disalahake - ora dingerteni.

      Nikolaev, 29 Mei (Navigator, Mikhail Chaliapin) - Militer Volyn saka unit sing diobong ing Volnovakha nganakake kerusuhan ing wilayah Nikolaev.

      Ing tanggal 27 Mei, dheweke ngunci awake dhewe ing gerbong ing ngendi brigade kasebut diangkut menyang wilayah Mykolaiv, lan ora gelem ninggalake saka kono, laporan publikasi VolinPost, nyatakake wakil komisaris militer regional Vladimir Bondaruk.

      Miturut dheweke, militer ora gelem metu lan miwiti mbongkar mesin lan peralatan. Dheweke ngaku yen ngombe alkohol, sing nyebabake tremens delirium ing udakara 10 wong.

      Para pejuang njaluk bali menyang papan latihan Rovno utawa Vladimir-Volynsky.

      "Dheweke," ujare wakil komisaris, "ora rembugan lan ora gelem nuruti prentah.
      1. 0
        30 May 2014
        Sid.74(2)

        Nanging iki kabar apik.
      2. 0
        30 May 2014
        kutipan:
        Para pejuang njaluk bali menyang papan latihan Rovno utawa Vladimir-Volynsky
        pisi: Tegese, wong Kulon wis padha turu, padha ngerti yen ora bakal ninggalake wetan nganggo sikile dhewe.
    2. + 19
      29 May 2014
      Kutipan saka mad
      Aku bakal ngomong babi kurban ...

      Ya, dheweke ora bisa uwal saka tangane Obama:
      1. +4
        29 May 2014
        Kutipan: SRTs P-15
        Kutipan saka mad
        Aku bakal ngomong babi kurban ...

        Ya, dheweke ora bisa uwal saka tangane Obama:

        Nanging, Obama bakal njupuk wujud "bulu" iki kanthi ngubungi Banderlogs. ngguyu
      2. Repty
        +1
        30 May 2014
        Kutipan: SRTs P-15
        Ya, dheweke ora bisa uwal saka tangane Obama:


        Iki mesthi plus! Foto kocak.
    3. +9
      29 May 2014
      nyoh!!! iku mung wedhus ... aku ora seneng mbungkuk ngenyek wong, nanging dudu wong, apa wedhus ?!
      1. -6
        29 May 2014
        "Apa sampeyan mikir Poroshenko minangka raja coklat? Kesalahan metu. Dheweke uga mikir babagan Aragorn: tramp, Kolobrod. We are dealing with fenomena liyane. Apa sampeyan wis lali Tolkien durung? Baline raja. Raja kanthi kekuwatan gedhe. lan kamulyan, sadurunge Valars lan elf bakal sujud, sing Sauron (Putin) sing kalah karo Ring of Omnipotence ora nggegirisi. , wis rampung Uni gedhe. Ing Ukraina, wektu wong wis teka."

        Valeria Novodvorskaya
        1. +3
          29 May 2014
          Nyatane, raja Tolkien ing Gondor luwih murah tinimbang raja elf, lan luwih murah tinimbang Valar.
          Nanging apa sing dikarepake saka "iki"? Mesthi ora dididik.
        2. Sing sabar
          +1
          29 May 2014
          Lan kanggo apa? Toad lemak iki piye wae ora narik Arwen, utawa Galadriel, utawa Elbereth. Maksimum saben troll wadon sing ora marem. Ayo dheweke terus nglayang ing Valinor paranoid. Ora perlu ngganggu wong normal.
          1. +2
            29 May 2014
            Dadi, ing Conchita Novozherskaya kita, Maidan otak teka ing wayahe lair.
          2. +2
            30 May 2014
            Quote: Sabar
            Lan kanggo apa? Toad lemak iki piye wae ora narik Arwen, utawa Galadriel, utawa Elbereth. Maksimum saben troll wadon sing ora marem. Ayo dheweke terus nglayang ing Valinor paranoid. Ora perlu ngganggu wong normal.

            Ah mati liyane - ing Gollum.
            Abuh saka keluwen.
            Lan "dheweke minus - banjur, langsung saka jantung ...
            Sampeyan bisa uga mikir sing aku dikirim iki sabanjuré "vyser" dheweke kanggo nuduhake pendidikan lan kawicaksanan.
            Minangka kaping ??? nguber gol babar blas ngelawan. belay
            1. Sing sabar
              0
              30 May 2014
              Mekaten. Aku nyadari yen makna sampeyan pancen kosok balene, nanging wong-wong ora ngerti - lan milih. Jujur dielingake - aja dadi diganti.
              Nuwun sewu, wingi kula sampun maringi tandha tambah liberal. Ora bisa ngganti gambar gedhe nangis
              PS Dear kedhaftar forum, ayo nambah kahanan sethitik. Ana kesalahpahaman sethithik ing kene. ombenan
        3. +4
          30 May 2014
          Mikhail, kenapa sampeyan ngirim foto Novodvorskaya nalika isih cilik? Dheweke ing kene kira-kira 12-13 taun. Saiki dheweke katon luwih tuwa. Kanggo manure ing sirahe, aku ora bisa ngomong apa-apa - pira, akeh sing ditambahake (hobbit cilik sing bobote 150 kg, Jancok sampeyan ...). keprungu
          1. 0
            30 May 2014
            Ing foto - temenan ing ngarsane peralatan gedhe banget - parasut, loro utama lan cadangan ....
            Ing kene platform kargo bakal luwih cocog ....
            Lan malah luwih apik - anané lengkap kabeh ndhuwur.
        4. 0
          30 May 2014
          Marasmus. Apa jenis wong ing daya ing Ukraina fasis biasa.
    4. +2
      29 May 2014
      Kutipan saka mad
      Petro Poroshenko minangka pedhet kurban

      Aku bakal ngomong babi kurban ...

      Bukti liyane ora ana pimpinan ing negara, mung ana kepentingan EKONOMI! Poroshenko ora duwe masa depan, kaya Ukraina dhewe. Sawise maca teks iki, aku mikir kanthi tiba negara kasebut bakal dipérang antarane Rusia lan Uni Eropa. Amarga negara kasebut ora kedadeyan, lan presiden anyar minangka bolongan donat !!
    5. max422
      +4
      30 May 2014
      Kaya iki ...
    6. +3
      30 May 2014
      Sing tenan - "lemak kanggo Ukraina."
      1. 0
        30 May 2014
        Quote: Lelek
        Sing tenan - "lemak kanggo Ukraina."

        Babagan! Hryun Morzhov, ing wong.
        Stepan Kapusta wis ana ...
    7. 0
      30 May 2014
      Dheweke bakal dadi kurban yen dheweke mati ditusuk karo kandang babi ing alun-alun kanthi tampilan lengkap ...
      Nganti saiki, dheweke mung lungguh ing kursi.
  2. 0
    29 May 2014
    Sapa sing bisa nuduhake informasi babagan desa sablino, anakku dikirim menyang desa iki dening tentara Angkatan Udara.
    1. 0
      29 May 2014
      Kutipan: Alex74
      Sapa sing bisa nuduhake informasi babagan desa sablino, anakku dikirim menyang desa iki dening tentara Angkatan Udara.

      cedhak Saint Petersburg?
      1. 0
        29 May 2014
        Ya, miturut PÉTRUK!
        1. 0
          29 May 2014
          Kutipan: Alex74
          Ya, miturut PÉTRUK!

          ketik nomer bagean ing Yandex lan golek forum kolega
  3. Sing sabar
    +2
    29 May 2014
    Luwih kaya coklat bar basa
    1. +4
      29 May 2014
      Quote: Sabar
      Luwih kaya coklat bar basa

      Dheweke bakal nyembeleh celeng ing mangsa .... aran
      1. Sing sabar
        +1
        29 May 2014
        ya. Padha sijine boletus ing tusuk sate keprungu
    2. +6
      29 May 2014
      Quote: Sabar
      Luwih celeng

      sing iki mesthi celeng, sing iki uga ora sumunar, amarga piye wae sing m ...
      1. Sing sabar
        0
        29 May 2014
        Julia bakal masak. Dheweke utawa Miss Lyashko lol
  4. +9
    29 May 2014
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/752/ywko907.jpg
  5. +2
    29 May 2014
    Ora bakal ana kamenangan militèr ing kana, sanajan nyatane Rusia tumindak aneh banget: yen ora ngiyanati, paling ora bakal mbuwang pemberontak saka Timur lan Tenggara. Ora ana kang bakal mantun dhewe: getih wus kawutahake, wong wis padha dipateni, kang ateges garis abang wis nyabrang, supaya para pemberontak padha perang.


    Ya wis ... perang lagi rame ... miwiti gampang, mandheg .... luwih angel.

    Yen Novorossiya kepengin dadi negara sing merdika, mula kudu sinau kanggo mbela awake dhewe, lan proses iki wis diwiwiti.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. +1
    29 May 2014
    "... Aku mikir rencana kasebut yaiku Tymoshenko bakal mabur kanggo rembugan karo Moskow"
    Ya, ing kapasitas apa dheweke bakal pindhah menyang kono, lan sing paling penting, kenapa dheweke bakal nyederhanakake urip Poroshenko?
    1. +3
      29 May 2014
      Aku bakal nyatakake gagasan yen ora ana sing bakal rembugan karo Yulia sawise dheweke "ditembak saka senjata atom" ... Wong Rusia ora bakal ngerti ...
      1. +2
        29 May 2014
        Penulis njlèntrèhaké kabeh kanthi apik, nanging ora nyebutake yen Poroshenko nduweni patron ing Kulon lan ing Amerika, lan kanthi mangkono, kabeh kertu trump Yulia minangka sampah cilik.
  8. +4
    29 May 2014
    Ayo Julia nyamar dadi sapa wae sing dikarepake, nanging dheweke bakal duwe masalah sing padha. Lan muspra penulis mbandhingaké fag karo Volfovich.
  9. +3
    29 May 2014
    Materi kasebut menarik, lan kag-be ana sing kudu dipikirake ... Pitakonan, apa dheweke pengin ndeleng "peri sing apik" Timoshenko ing Moskow?.. Aku ora mikir manawa bagean penting saka Rusia bakal seneng. iku. Lan Kremlin kudu nganggep panemu kasebut yen ora pengin ngedhunake rating menyang level plinth bosok...
    1. +1
      29 May 2014

      Chicot 1 (2) SU  Dina iki, 18:56 Anyar
      Materi kasebut menarik, lan kag-be ana sing kudu dipikirake ... Pitakonan, apa dheweke pengin ndeleng "peri sing apik" Timoshenko ing Moskow? ..


      ,,, kok ora, tembung presiden isih bingung aku saka garis lurus, elinga?


      "Kita sesambungan karo kabeh wong. Pimpinan lomba presiden saiki yaiku Pak Poroshenko. Bagean penting saka bisnise ana ing Rusia, dheweke mrodhuksi permen ing kene. Ms. Tymoshenko Aku pribadi ngerti banget. Sanajan dheweke njaluk "menembak Rusia saka senjata atom", nanging aku mikir yen iki wis rampung, paling mungkin, sajrone gangguan emosional", - Putin ngandika sak "garis lurus". Presiden ngelingi sing iku Tymoshenko sing mlebu kontrak gas kondhang, "kang dina dheweke comrades party lan peserta ing tondo asto saka kontrak iki nolak kanggo nepaki."Kita duwe hubungan bisnis sing apik karo dheweke." - ngandika pimpinan Russian.
      1. 0
        29 May 2014
        Kekuwatan nyata ing Ukraina sawise sawetara wektu bakal ana ing tangan Tymoshenko, pakar yakin


        Pimpinan partai Batkivshchyna, Yulia Tymoshenko, ngucapake selamat marang Petro Poroshenko amarga kamenangane ing pemilihan presiden awal ing Ukraina. Iki dilaporake dening layanan pers politisi kasebut ing Kamis, 29 Mei.

        Ing wektu sing padha, Tymoshenko nyatakake yen pasukan politik dheweke duwe niat kanggo ngontrol tumindak tim presiden anyar.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
  10. +2
    29 May 2014
    Ngendi Partai Strike? Serangan Klichkovsky wis ana ing pembuangan Poroshenko. CPU ora bakal ambruk dina iki utawa sesuk, wakil Simonenko wis ninggalake partai, apa deputi iki bakal gabung karo BYuT? Kajaba iku, wakil Poroshenko ngumumake resusitasi partai Solidaritas dhewe karo terwelu coklat, lan ana sing pengin ngadeg ing sangisore bendera presiden saiki.
    Kajaba iku, Yulia wis kesel para pemilih sajrone pirang-pirang taun lan, mula, rating dheweke sithik.
    Artikel-, sakumpulan aksara.
  11. +5
    29 May 2014
    Perdemonokol lengkap. Ora ana maneh Ukraina merdika - ana 51 negara bagian AS.
  12. +2
    29 May 2014
    Artikel, so-so. Cocog ing rubrik: Apa sampeyan kedher? wah! Kasunyatan bilih Poroshenko minangka korban aborsi Maidan jelas sanajan tanpa Maxim Shevchenko.
  13. +2
    29 May 2014
    Artikel kasebut rada ambigu. Loro-lorone kita lan sampeyan. Ora spesifik. Ya, bantahan...
    1. 11111mail.ru
      +1
      29 May 2014
      Kutipan saka valentina makanalina
      artikel punika rada ambigu. Loro-lorone kita lan sampeyan

      Apa penulis, kuwi artikel. aku minus.
    2. +1
      29 May 2014
      Kutipan saka valentina makanalina
      Artikel kasebut rada ambigu. Loro-lorone kita lan sampeyan. Ora spesifik. Ya, bantahan...

      Spesifik mung lengkap! Lan pranyata perang ing Kaukasus diwiwiti amarga nyegah kamenangan Partai Komunis ????
      Kanggo sapa dheweke nulis iki, kanggo Psaki?
      Lan kapribaden dibandhingake - mateni cahya!
      Utamané paralel Zhirinovsky-Lyashko! Zyuganov-Poroshenko!!!
      Kanggo ngrusak kabeh omong kosong, sampeyan kudu nulis artikel kaping 20!
      Dheweke ora grapyak karo akal sehat, utawa mung mungsuh?
  14. +2
    29 May 2014
    "Poroshenko minangka pedhet kurban"


    Luwih, babi sing wis dilemu kanggo acara tartamtu utawa seri acara.

    Prajurit nulis layang menyang omah:
    "Bapak lan ibu sing ditresnani! Aku njaluk sampeyan tuku babi ing pasar. Jenenge kaya mandorku - Poroshenko, pakan kanthi apik nganti demobilisasi. Aku bakal teka - aku bakal ngethok!"
  15. +1
    29 May 2014
    Lagi wae menang pemilihan presiden ing Ukraina sedulur , Petro Poroshenko takon nangis Pimpinan Eropa nundha penandatanganan bagean ekonomi perjanjian asosiasi karo EU. Alesan - Kyiv ora siap belay menyang tingkat integrasi sing padha.

    Lan amarga iki, iku worth nggabung negara menyang lalen. Nyuwun wong bodho
  16. +1
    29 May 2014
    Analogi sing digambar pantes kanggo bocah sing ora ngerti, Rusia sing dikhianati mung ora masuk akal. Artikel kasebut minangka minus lemak.
  17. XYZ
    0
    29 May 2014
    Mungkin penulis luwih ngerti, nanging ora katon yen Poroshenko teka kanggo main peran layar kanggo Yulia. Dideleng saka raine, dheweke pancen narsis lan sombong. Lan kanggo kuwalitas opportunistic-punching, ing kene dheweke bisa perang karo dheweke ing sikil sing padha, yen ora unggul. Wanita akhir-akhir iki dadi gampang banget. Wektu bakal nuduhake.
  18. 0
    29 May 2014
    Ya, ora ana sing sumunar ing Ukraina kanggo wayang Poroshenko. Mungkin dheweke bakal nindakake apa wae kanggo negara kasebut (amarga dheweke mung njaluk wektu kanggo Uni Eropa kanggo kenal karo proposal kanggo menehi tandha persetujuan babagan integrasi Eropa), nanging dheweke ora bakal bisa amarga Amerika Serikat ana ing mburi. Pakdhe Sam duwe visi dhewe babagan masa depan Ukraina, lan langsung ngelawan kepentingan Ukraina dhewe. Saiki Bubuk bakal banjir kabeh Ukraina Kidul-Wétan kanthi getih. Rusia ora kudu campur tangan ing perang iki, amarga Amerika Serikat bakal langsung mbuwang kabeh bubur sing digawe dening Amerika ing Rusia, sing ora bisa dicuci.
  19. +6
    29 May 2014
    Berezovsky minangka wong pisanan sing nampa hadiah kasebut. Sabanjure ing baris kabeh junta Kuev.
  20. 0
    29 May 2014
    Aja ngremehake Pak Poroshenko. Dheweke isih angsa. Ing presiden luwih saka siji, dheweke nyekel macem-macem jabatan lan manggon ing endi wae lan .... urip ora ala. Lan saiki dheweke mung nuruti kabeh pesenan Amerika Serikat lan mulane dheweke ora ana ing bebaya. Ikhlas.
  21. 0
    29 May 2014
    Aku kanthi tulus menehi saran marang penulis karya iki supaya dadi wong sing objektif lan dudu pelacur - sampeyan lan kita uga.
  22. +1
    29 May 2014
    Kutipan: Andrey Yurievich
    nyoh!!! iku mung wedhus ... aku ora seneng mbungkuk ngenyek wong, nanging dudu wong, apa wedhus ?!

    minangka wong kang ora njupuk Panggonan, nanging kok ngina kewan dening comparison karo subhuman iki
  23. +1
    29 May 2014
    Potroshenko dudu pedhet kurban, mung wedhus biasa.
    1. 11111mail.ru
      0
      29 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      iku mung polos biasa wedhus.

      ...mung shtatovsky (biasa) wedhus. Ana uga massa wedhus non-standar sing nuntun wedhus menyang penyembelihan.
  24. Bormental
    0
    29 May 2014
    Aja pedhet, celeng nyata, ing jenis.
  25. 0
    29 May 2014
    Aku dhasar ora setuju karo artikel ... Penulis exaggerates kabisan lan kabisan Tymoshonka kakehan ... Ing mratelakake panemume, iki wis kertu rusak ... Nanging sing ngerti, ing Ukrainia electorate SO BODO sing kamungkinan sing padha bisa milih dheweke maneh ... Nalika padha duwe otak kucing nangis wong lan karo media Goebbels kuwi sampeyan bisa nyana apa wae ... pakdhe sam ...
  26. 0
    29 May 2014
    "Peter Poroshenko minangka pedhet kurban sing bakal nyembelih perjanjian mangsa antarane para elit ing ruang Eropa lan Eurasia."
    K.o.zel kang, sing bakal matèni cepet utawa mengko!
  27. max422
    0
    30 May 2014
    Akeh sing nulis ing Kyiv saiki Maidan 3 diwiwiti.
    Kayane yulka lagi nguras petka. Dheweke janji kaya iki sadurunge pemilihan, yen dheweke ora menang
  28. max422
    0
    30 May 2014
    Lan penasehat Petya saiki Saakashvili lan accomplice saka Georgia, padha mulang carane ngunyah dasi, ing kasus iki.
  29. +1
    30 May 2014
    Iku misale jek sing snacking ing dasi iku, ing saran saka wani Mishiko, squeak taun. keprungu
  30. 0
    30 May 2014
    "Ora bakal ana kamenangan militèr ing kana, sanajan Rusia tumindak aneh banget: yen ora ngiyanati, paling ora bakal mbuwang pemberontak saka Timur lan Tenggara. , sing artine garis abang wis nyabrang, supaya para pemberontak padha perang "...
    Aku bakal mangsuli penulis: Rusia tumindak kaya sing dikarepake.
    1. Apa sampeyan (penulis) wis tau melu urusan militer? - Kanggo nggunakake sistem rudal MANPADS, sampeyan kudu paling ora sinau babagan iki, ora mungkin para pekerja lan penambang wingi bisa nggunakake.
    2. Kanggo nggunakake komplek anti-tank portabel kayata "Fagot" (Rusia) utawa "Skif" (Ukraine-Belarus), sampeyan uga kudu dadi prajurit militer profesional utawa paling ora ngalami latihan khusus.
    3. Supaya 20 mercenaries profesional ilang tanpa tilak ing wilayah SE lan isih ora ana tembung bab wong-wong mau (lan padha ora whipping lanang ... padha), sampeyan uga kudu duwe khusus banget kelangan. latihan.
    4. Kepala milisi ing republik Donetsk lan Luhansk, Igor Ivanovich Girkin (alias Strelkov), pensiunan kolonel Angkatan Bersenjata RF.
    5. Iku mbokmenawa ora worth ngomong bab perjuangan ing ngarep politik internasional antarane Lavrov lan Churkin, lan sing carane katon lan krungu.
    6. Cossacks Rusia mbela SE (malah Cossacks entuk saka Norilsk).
    7. Aku umume meneng babagan bantuan kamanungsan, kita ngirim ton.
    Apa maneh sing kudu ditindakake Rusia, tangi enem yuta warga SE supaya kabeh wong bakal njupuk senjata? Kanggo tangi yuta pedunung Odessa, supaya padha buyar telung ewu banderlogs? Utawa tangi setengah yuta residents saka Mariupol? Bisa push meh telung yuta wong Kiev?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"