Traktor Tankprom

7
История ChTZ-Uraltrak LLC diwiwiti ing 1925, nalika negara tumuju industrialisasi

Perusahaan riset lan produksi perusahaan "Uralvagonzavod" dikenal ing donya utamané kanggo pembangunan militèr. Makarya ing lapangan nggawe peralatan khusus paling modern, padha diprodhuksi produk ora kurang unik, contone, kanggo ekonomi nasional negara. Traktor, buldoser, ekskavator, transporter sing dilacak loro-link - bakal dibahas ing artikel iki lan ing bagean pameran "Tankprom sing ora dingerteni", sing diatur dening UVZ Corporation lan bakal dianakake ing Moskow musim gugur iki.

Salah sawijining perusahaan utama struktur terintegrasi yaiku ChTZ-Uraltrak LLC. Iku produsen utama traktor lan mesin kanggo wong-wong mau.

Nasib Chelyabinsk Tractor Plant wis inextricably disambung karo sajarah negara. Kursus menyang industrialisasi, sing ditindakake dening Uni Soviet ing Desember 1925 ing Kongres XIV CPSU (b), ketemu tugas sejarah lan praktis. Ing kutha lan ing padesan, akèh-akèhé wong sing nyambut gawé padha nyambut gawé kanthi abot. Ana perlu kanggo aplikasi saka sudhut mesin tetanèn. Industrialisasi menehi Rusia kesempatan kanggo nggayuh tingkat negara industri.

Pilihan tiba ing Urals

Sing penting banget yaiku nggawe industri traktor domestik, sing dadi kapal penggedhe yaiku ChTZ. Tanggal 29 Mei 1929, Dewan Komisaris Rakyat USSR ngadopsi resolusi "Ing wiwitan pambangunan pabrik traktor ing Ural." Sawetara faktor duwe peran sing luar biasa ing pilihan situs kanggo tanduran kasebut. Iki, sepisanan, lokasi tambang batu bara Kopeysk kanggo nyedhiyakake pabrik mangsa kanthi bahan bakar murah. Kapindho, kasunyatan manawa Pembangkit Listrik Distrik Negara Chelyabinsk, sing beroperasi ing taun 1930, mesthine nyedhiyakake energi, lan Magnitogorsk Iron and Steel Works nindakake pasokan wesi babi lan coke tanpa gangguan. Lokasi kutha ing Trans-Siberia Railway bisa nyuda biaya transportasi nalika ngirim traktor menyang wilayah wétan negara. Kajaba iku, wilayah industri paling tuwa - Ural - minangka tenaga kerja sing mumpuni.

Ing Nopember 1929, kanthi prentah saka Dewan Ekonomi Tertinggi USSR, disetujoni yen ChTZ ing mangsa ngarep kudu dadi salah sawijining pabrik pertama ing negara kasebut kanggo produksi traktor uler skala gedhe lan ngasilake 40 kendaraan saben taun.

Proyek ChTZ asli lan proses perakitan traktor dikembangake ing AS, kanthi nggunakake mung peralatan Amerika. Nanging wis ing Course saka construction, nalika dadi cetha sing mokal kanggo tuku Unit dibutuhake ing Amerika Serikat, bagéan saka pesenan ditransfer menyang Eropah. Luwih saka 120 pabrik ngasilake alat mesin lan mekanisme kanggo ChTZ. Bagean saka peralatan domestik sacara sakabèhané luwih saka 40 persen.

Pangembangan rencana induk kanggo Pabrik Traktor Chelyabinsk diwiwiti ing wulan Juni 1929. Ing musim semi 1930, rancangan rancangan perusahaan digawe ing biro desain khusus sing diatur ing Leningrad. Ing jangkah dhuwur saka karya construction wis bisa ing 1932 kanggo nerusake kanggo instalasi ekstensif peralatan produksi. Conveyor khusus dibangun ing ChTZ kanggo produksi traktor ulat Stalinets-60 (S-60), traktor Uler Amerika-60 dadi prototipe.

Prototipe pisanan traktor S-60 kanthi mesin naphtha dirakit ing pabrik pilot tanggal 15 Februari 1931, lan produksi serial pisanan digawe ing jalur perakitan utama produksi utama tanggal 15 Mei 1933. Iki diprodhuksi nganti 31 Maret 1937. Wiwit wektu iku, ChTZ terus-terusan kerja kanggo nambah traktor sing diprodhuksi lan nggawe model anyar sing luwih janjeni.

Ing taun 1935, klompok perancang saka NAMI Moscow, dipimpin dening P. V. Mitsyn, nggawa gambar mesin diesel M-17 menyang ChTZ. Mesin M-17 duweni daya 75 tenaga kuda, digawe nganti 1941, minangka "keturunan" mesin M-13 lan M-75, nggarap campuran autol karo minyak tanah, lan gampang diwiwiti ing 30 derajat. frosts. Ing Januari 1937, M-17 diajukake kanggo disetujoni dening NKTP, lan ing tanggal 20 Juni, traktor diesel S-65 pisanan diluncurake saka jalur perakitan. Ing Februari 1938, batch pisanan saka 65 kendaraan Stalinets-65 (S-60) diekspor. Dieselization saka armada traktor negara wiwit karo S-65. Sukses sing teka kanggo perancang Soviet ing taun 1937 ngidini Uni Soviet, 20 taun sabanjure, dadi sing pertama ing donya kanggo ngalih kabeh industri traktor menyang diesel.

Traktor TankpromIng pameran internasional "The Art and Technology of Modern Life" ing Paris ing Mei 1937, ing antarane pameran paviliun Soviet, loro traktor ChTZ - S-60 lan diesel S-65 ditampilake. Juri internasional dianugerahi traktor Ural Grand Prix, penghargaan paling dhuwur saka pameran, sing dadi jenis pangenalan global traktor Chelyabinsk.

Saka pungkasan 20s kanggo 1941, 490 ewu wheeled lan 195,7 ewu traktor dilacak padha diprodhuksi ing negara, kang ChTZ diprodhuksi luwih saka 100 ewu heavy track S-60 lan S-65.

Kanthi wiwitan Perang Patriotik Agung, Biro Desain Khusus Kharkov SKB-75 kanggo mesin dievakuasi menyang Chelyabinsk. Ivan Yakovlevich Trashutin minangka pangareping desainer kanggo bangunan mesin tank ing ChTZ wiwit taun 1941 nganti 1981. Nanging tank Biro desain uga melu ing pangembangan mesin kanggo produk sipil.

Malah nalika perang, manut dhawuhe Komisariat Industri Tank Rakyat tanggal 15 Mei 1944 No 320, pabrik kasebut diprentahake kanggo miwiti ngembangake desain lan produksi traktor pertanian diesel kanggo masa damai. Klompok desainer SKB-75 ChKZ (Chelyabinsk Kirov Plant, jeneng tanduran nalika taun perang) ing pimpinan I.F. Trotsky lan A.A. Lazarev dipasrahake karo produksi gambar mesin diesel KDM-46 mangsa kanggo nglengkapi S-80 traktor karo. Wolung sasi sawisé pungkasan perang, ing Januari 1946, ChTZ wiwit ngrakit pisanan pasca-perang traktor universal S-80, desain wis gampang kanggo aggregate karo meh kabeh mesin. Traktor iki nduweni peran gedhe ing rekonstruksi pasca perang ekonomi nasional negara lan ing pangembangan tetanèn.

Ing taun 1948, S-80 ditampilake ing Pameran Internasional ing Praha. Ing taun 1952, kanggo saben traktor S-80 sing digunakake ing tetanèn, ana 2830 hektar tanah subur bersyarat. Nanging, wis ana peternakan sing jumlahe XNUMX hektar.

Ing taun 1954, sidang pleno saka Komite Pusat CPSU diadopsi resolusi "Ing Tambah luwih ing produksi gandum ing negara lan ing pangembangan prawan lan lemah fallow." Komite Perencanaan Negara USSR ngrancang kanggo ngluku paling sethithik 43 yuta hektar ing Kazakhstan, Siberia, wilayah Volga, Ural lan wilayah liyane ing negara kasebut. Traktor S-80 wis dadi buruh sing ora bisa dipisahake ing pangembangan lahan prawan lan lemah.

Kanthi S-80, pangiriman aktif produk Chelyabinsk ing luar negeri diwiwiti. Ing taun 1949, 194 traktor pisanan dikirim menyang Polandia, Cekoslowakia lan negara liya. Ing pertengahan 50-an, peralatan ChTZ wis didol menyang kabeh negara kamp sosialis, uga menyang Finlandia, Swedia, Austria, India, Burma, Suriah, Mesir, Afghanistan, lan Brasil. Kira-kira ing 50 negara traktor donya USSR diprodhuksi dening ChTZ makarya. Geografi panggunaan S-80 nyakup kabeh jagad: saka Arktik nganti Antartika, total 200 unit diprodhuksi.

Mengko, ing basis saka S-80, versi gas-ngasilaken sawijining, digawe model modern: S-100, T-100M, T-100M3 lan macem-macem modifikasi saka mesin iki.

Yen C-60, C-65 lan C-80 umume mbaleni desain traktor Uler Amerika, banjur ing mangsa ngarep desaine adhedhasar solusi teknis asli perancang domestik. Rencana pamrentah negara kanggo mbangun pembangkit listrik tenaga air, saluran irigasi, ril sepur, dalan gedhe, ing ngendi perlu kanggo nglakokake karya bumi raksasa, nyebabake desainer Chelyabinsk nggawe traktor industri sing kuat ing separo kapindho 50-an. DET-250 sing misuwur dadi traktor industri diesel-listrik pisanan ing donya kanthi kapasitas 310 tenaga kuda kanthi transmisi elektromekanis sing nyedhiyakake kontrol traksi lan kecepatan kanthi otomatis. A plus amba saka DET-250 iku kamungkinan saka nggunakake minangka pembangkit listrik seluler, nyediakake saiki industri lan duwe daya luwih saka 60 kilowatt. Ing Biro Desain Trashutin, masalah kanggo mesthekake operasi gabungan transmisi listrik lan diesel wis dirampungake. Iki diakoni minangka mobil paling apik ing kelase ing donya. Dheweke duwe telung medali emas ing pameran internasional. DET sing dimodernisasi isih diprodhuksi nganti saiki.

Ing pungkasan taun 60-an - awal 80-an, Pabrik Traktor Chelyabinsk ngalami lair maneh: direkonstruksi kanthi radikal supaya bisa ngasilake kulawarga anyar traktor industri T-130 sing janjeni. Ing bengkel perusahaan dipasang garis otomatis kanthi kinerja dhuwur, sing ndadekake bisa nambah volume produksi kanthi signifikan.

Ing taun 1984, yuta traktor mbalek metu saka baris Déwan saka Chelyabinsk Tractor Plant. Output maksimum traktor industri wis tekan ing 1988, nalika 31 mesin mbalek mati baris Déwan saka perusahaan.

Kanggo 80 taun, tugas sing paling angel ditindakake sadurunge pabrik, lan tukang traktor Chelyabinsk bisa ngrampungake. Dina iki, ChTZ-Uraltrak ora mung tanduran traktor, nanging asosiasi industri kanggo produksi macem-macem peralatan konstruksi dalan, mesin, spare parts lan produk teknologi dhuwur liyane.

Pengalaman mbangun traktor ing Uralvagonzavod

Kanggo njamin wilayah prioritas ing bidang ngrancang produk anyar peralatan pertanian lan konstruksi dalan, Biro Desain kanggo Peralatan Pertanian lan Konstruksi Jalan (KB DST) digawe ing Uralvagonzavod ing 2002. Fungsi utamane yaiku pangembangan dokumentasi desain kanggo mesin pertanian lan dalan ing tingkat prestasi donya, dhukungan penulis kanggo nggawe produk eksperimen lan serial.

Ing wektu sing cendhak, biro desain dikembangake kanthi basis traktor Lipetsk LTZ-155 lan ing taun 2004 ngenalake produksi massal kulawarga traktor roda universal pertanian kanthi jenuh energi sing tambah kanthi kualitas ergonomis sing luwih apik: RT-M-160 kanthi setir. gembong mburi lan RT-M-160U karo gembong mburi unsteered.

Mesin kasebut kasil dioperasikake ing 24 wilayah Federasi Rusia, uga ing Kazakhstan, Uzbekistan lan Bulgaria.

Traktor row-crop universal RT-M-160 dirancang kanggo pakaryan umum, kalebu budidaya lan panen bit gula, sayuran, kentang lan tanduran baris dhuwur. Nduwe unit operasi tunggal lan gabungan sing dipasang ing mburi lan ngarep, uga wadhah kanggo wiji, pupuk lan herbisida kanggo plowing kanthi dipasang, kalebu bajak sing bisa dibalik saka macem-macem lemah nganti ambane 30 sentimeter, budidaya terus-terusan, nyebar. , panen gandum lan liya-liyane, palawija, transportasi barang. Senadyan umur enom, kang wis loro medali emas lan salaka, iku juara macem-macem pameran, lan sing paling Jahwéh, iku wis buktiaken ing lapangan negara.

Ing wektu sing padha, sawetara traktor industri dikembangake lan diprodhuksi ing seri cilik kanggo kabutuhan ekonomi nasional: traktor welding khusus RT-M-160TS (dirancang kanggo nglereni lan ngelas plasma udara ing wilayah sing angel digayuh. ), traktor sarana RT-M-160K, traktor kanggo mbusak salju nganggo rotor, snowplow SSHR-2,6, traktor penarik.

Biro desain uga nindakake karya kanggo nggawe traktor roda universal kanthi macem-macem gaya traksi lan macem-macem mesin saka Doutz, uga Yaroslavl Motor Plant, Altai Motor Plant lan ChTZ-Uraltrak LLC. Dokumentasi desain dikembangake ing biro desain lan karya ditindakake kanggo nyelehake traktor RT2-160 kanthi kinerja sing luwih apik dadi produksi massal, kanggo nambah unit traktor, utamane, kanggo nyiapake produksi gearbox kanthi gear sing digunakake dening kopling hidrolik. .

Ing basis saka traktor RT-M-160 digawe modul traksi kanggo mobil TMV-1. Ing Desember 2008, telung modul traksi gerbong dikirim kanthi panyuwunan direktur kanggo ndandani gerbong barang JSC Russian Railways menyang depot gerbong ing Yaroslavl, Magnitogorsk, lan Vikharevka. Novelty dirancang kanggo ngeterake mobil barang kosong saka stasiun menyang depot kanggo ndandani, mobil sing didandani maneh, uga kanggo mbusak trek saka salju lan lebu. Mobil bisa digunakake ing mobil, lan ing dalan sepur. Modul kasebut uga dilengkapi sistem pneumatik lan bisa mindhah 10 gerbong utawa tank sekaligus.

Dina iki, pembangunan iki ditinggalake. TMV-2 anyar minangka proyek independen kanthi struktur pigura, lan dudu produk sing dikembangake adhedhasar mesin apa wae.

Ing ngendi wong liya ora bakal lunga

Gagasan nggawe kendaraan multi-link kanggo gerakan off-road sing ora ana alangan wiwit biyen. Kaping pisanan, kemampuan salib-negara sing dhuwur lan kemampuan maneuver, muatan gedhe narik kawigatosan para spesialis, lan utamane sing kerja kanggo kepentingan departemen militer. Tujuan utama nggawe kendaraan sing dilacak artikulasi (SGM) kanthi pangembangan industri roket yaiku transportasi rudal menyang medan sing angel digayuh. Saiki, minangka asil konversi gagasan utama, kendaraan sing dilacak artikulasi, transporter sing dilacak loro-link (DT) akeh digunakake kanggo ngatasi tugas militer lan sipil. Kurang kendaraan salju lan rawa khusus ing Rusia ngalang-alangi pangembangan wilayah lor lan nyebabake biaya materi sing ageng.

Panggonan khusus dikuwasani dening operator sing dilacak loro-link saka kulawarga Vityaz sing digabung. Open Joint Stock Company "Mesin-bangunan perusahaan" Vityaz "wiwit 2008 minangka bagéan saka perusahaan.

Kompleks karya ing nggawe kulawarga gabungan saka loro-link dilacak operator "Vityaz" kalebu telung orane tumrap sekolah utama: tatanan saka prasyarat lan karya search ing SGM (eksekutor - SKB minangka bagéan saka Altai Tractor Plant); riset lan pangembangan karya kanggo nggawe desain kanggo kulawarga united mesin diesel "Vityaz" (dileksanakake dening SKB minangka bagéan saka Rubtsovsk Machine Plant, Altai Territory); persiapan lan produksi massal mesin diesel, komisioning kasebut ditindakake minangka bagean saka pabrik teknik transportasi Ishimbay. Ing enem taun - saka 1977 kanggo 1983 ing kutha Ishimbay, BASSR, pabrik kelas siji dilengkapi peralatan modern lan teknologi digawe kanggo produksi Komplek, unparalleled mesin diesel Vityaz.

Kabeh karya ing nitahaken saka kulawarga mesin diesel "Vityaz" iki digawa metu ing sesuai karo pancasan saka Dewan Mentri USSR lan Komite Pusat CPSU ing persetujuan karo TsAVTU. Desainer utama Pabrik Mesin-Mesin Rubtsovsk diangkat dadi kontraktor utama lan manajer teknis karya kasebut.

Sawetara lembaga riset cabang, tim desain lan sawetara pabrik utama ing negara kasebut melu dadi co-kontraktor ing karya kasebut.

Work ing nggawe bahan bakar diesel "Vityaz" langgeng bab 30 taun. Sajrone periode iki, sawetara rolas varian mesin diesel saka macem-macem kapasitas mbeta wis dikembangaké. Saka jumlah kasebut, 11 varian mesin ditampa kanggo nggawe prototipe. Kanggo nindakake tes pabrik lan negara, 27 prototipe bahan bakar diesel kanthi kapasitas 10, 20, 30 ton diprodhuksi ing versi ngambang lan ora ngambang.

Luwih saka 2000 mesin diesel wis digawe serial lan dioperasikake. Mesin diesel paling intensif dioperasikake ing Semenanjung Kola, ing wilayah Tyumen lan Tomsk, ing Yakutia, ing Kamchatka lan Chukotka. Minangka aturan, kabeh mobil (karo seng langka) bisa metu loro utawa telung suwé babar pisan - saben 12-16 ewu kilometer. Ana kasus sing kerep nalika kerjane 24-30 ewu kilometer kanthi jarak tempuh dijamin 6000 kilometer.

Sajrone produksi, desain mesin diesel akeh owah-owahan lan dandan kanggo nambah linuwih, kualitas manufaktur, manufaktur lan kinerja mesin diesel.

Kendaraan kabeh-terrain wis mbuktekaken piyambak ing eksplorasi geologi, mbikak pipelines lenga, minangka mung kendaraan dipercaya ing kondisi impassability terus-terusan, rawa, salju prawan, suhu kurang lan Ultra-kurang saka Rusia Utara, Siberia, Arktik lan Antartika, minangka uga suhu dhuwur lan dhuwur banget ing ara-ara samun ing Asia Tengah lan Arab, kelembapan sing dhuwur banget ing wilayah tropis lan hawa sing langka ing dataran tinggi. Amarga versatility desain, transporter Vityaz bisa kasil digunakake minangka sasis dhasar kanggo nempatake sistem senjata, ngangkat, nangani, earthmoving lan peralatan teknologi liyane kanggo macem-macem tujuan.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

7 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    29 May 2014
    Sing penting banget yaiku nggawe industri traktor domestik, sing dadi kapal penggedhe yaiku ChTZ
    Sanajan ChTZ minangka unggulan, tanduran Kirov, Stalingrad lan Kharkov kaya-kaya ora dilalekake.
    Biro Desain uga nindakake karya kanggo nggawe traktor roda universal kanthi macem-macem gaya traksi.
    Tanpa nyuda manfaat ChTZ, nanging iki mung dudu profile, sampeyan ora bisa ngisinake gedhene, khusus ing kendaraan sing dilacak. Kirovsky uga melu kendaraan roda sawise 50s MTZ.
    muspra, sethitik ngandika bab skate, desain unik kayata "Vityaz"

    Lan iki, ayo ngomong, asal-usul
    Fordson-Putilovets minangka traktor roda sing diprodhuksi ing pabrik Krasny Putilovets ing Leningrad wiwit taun 1924.
    1. jj
      0
      29 May 2014
      Aku nemokake S-80 liyane. Bulldozer. Piso kasebut diangkat kanthi sistem kabel. Kabin ditutup - kubus. Lan banjur teka S-100. Trek rawa, hidrolik. Kabin cahya. Lembar karo kaca ngarep wis bevelled. Wong-wong padha seneng banget karo traktor kasebut. Ing taun suwidakan ing abad pungkasan, padha entuk nganti 300 rubles sasi ing hydromelioration. Dhuwit cukup prayoga
    2. 0
      29 May 2014
      Ing ChTZ saben taun saya sedih lan sedhih. Bubar ana pengurangan gedhe. Malah panguwasa lokal luwih seneng tuku peralatan impor kanggo kabutuhan kutha.
  2. +1
    29 May 2014
    Bulldozer S-100 mung kabel, nanging T-100 T-100m sabanjure kaya kabel, nanging ana uga hidrolik. Nalika dismantling mesin Sotov, siji bisa njaluk piala terkenal. Klep knalpot digawe saka baja paling panas! Piso sing digawe saka katup knalpot ChTZevsky minangka katana Uni Soviet. Pisauku potong kaca!!!!!
    1. 0
      29 May 2014
      Aku duwe gunting Cina ing pawon sing gampang cokotan liwat dhuwit recehan sepuluh ruble.300 rubles. Lan sampeyan ora kudu reforge katup. Sampeyan bisa nindakake akeh perkara sing migunani saka file tosh. Mung apa omelan?
      Lan buldoser s-100 ana ing ndhuwur. Kanggo nggawe tata letak primitif, dheweke butuh operator traktor. Lan sampling lemah meh ora bisa.
  3. 0
    29 May 2014
    Lan ora ana ing artikel babagan T-800 :(
  4. 0
    29 May 2014
    Wingi aku weruh mini excavator iki.
    1. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"