Dina iki Babette ambune kaya mesiu

27


Poroshenko nyentak. Iku ing kene lan ana ing pers donya. Dheweke njupuk wawancara, saingan kanthi julukan sing bener kanthi politik: "miliarder pengusaha", "sugih ing produksi coklat", "calon siji saka wong" - apa wae sing ditulis jokers. Dheweke ngelingi carane dheweke nyerang ing Rusia, ngalangi aliran karamel lan coklat ekspor. Iku misale jek kaya plus kanggo karma - sampeyan ndeleng, Rusia ora kaya Poroshenko karamel, kang tegese wong kita. Kanthi wartawan Kommersant Rusia Andrei Kolesnikov, Poroshenko ngomong dawa, gugup lan emosional babagan desentralisasi minangka alternatif patriotik kanggo federalisasi (sing diklaim ora ana pitakonan).

"...Amarga desentralisasi yaiku nalika, ing tangan siji, kita ninggalake kekuwatan menyang pusat sing kuwat, nanging, ing sisih liya, kita nransfer hak menyang wilayah, hak kanggo komunitas kanggo ngrampungake mayoritas mutlak masalah urip saiki. wong, supaya kanggo ngatasi masalah iki ora perlu kanggo nguripake menyang tengah. .

Refleksi Poroshenko uga ora banget ngyakinake. Kita ngomong babagan kesempatan kanggo mbangun tugu pahlawan-pahlawan sing dikasihi ing alun-alun kutha cilik, kanggo mutter regional ing basa saben dinten, kanggo ngrameke preian ngarep biasanipun, lan ing. Wilayah kasebut bakal entuk kabeh kabungahan sing nyenengake saka desentralisasi kanthi gratis, nanging apa maneh sing dibutuhake? "...Ana sing bakal protes marang tugu Gastello, lan ana sing bakal protes marang tugu Bandera. Inggih, mugi sami ngêdêgakên tugu dhatêng Bandera ing Lvov, tuwin ngadêgakên tugu dhatêng Gastello ing Donetsk. Lan dudu urusan Lvov, sing didegake tugu ing Donetsk. Iki urusane masyarakat. Dadi dheweke mutusake ... Festival apa sing kudu dianakake, lagu apa sing bakal ditembangake - iki ora bisa dadi alasan kanggo nusuk negara.

Babagan anggaran pribadi kanggo wilayah kanggo reformasi dhewe, modernisasi infrastruktur dalan, saham omah - ora ana tembung ing wawancara iki. Nanging ing limang menit presiden ngobrol karo wartawan babagan rakus lan ora sopan Rusia, babagan pamisahan Putin ing jagad iki, babagan demokrasi teladan Ukraina. Ing ngisor iki minangka dialog sing durung rampung sadurunge.

"Demokrasi minangka prosedur. Yen ana sing ngira yen ana sing salah ing negara kasebut, kirimake menyang Mahkamah Konstitusi. Warga Yanukovych bisa nglamar kanggo Pengadilan Konstitusi, lan keputusan Pengadilan Konstitusi bakal final lan ora tundhuk banding.

– Terus kenapa? Dheweke dadi presiden sing sah!
- Sapa sing ngandhani yen dheweke dadi presiden sing sah?
Amarga ora ana alesan kanggo dheweke beda! Ora ana papat alasan kenapa dheweke bisa dicopot saka tenaga kerja.
- Sing sampeyan mikir.
- Lha piye? Iki ditulis dhewe, yen ora salah, konstitusi.
- Lan sapa sing menehi hak kanggo nerangake konstitusiku? Kanggo sampeyan, Andrei sing dikasihi, utawa kanggo sampeyan, Vladimir Vladimirovich sing dikasihi, sing menehi hak kanggo nerangake konstitusi kita?
"Apa sampeyan bisa maca paling ora?"
– Waca. Ora bisa ditafsirake. Lan maca - maca.
- Apa bisa menehi pendapat ing demokrasi?
"Pendapatmu ora narik kawigatenku, Andrey ..."


Apik, bener?

Ing media Eropa lan Amerika, Poroshenko sumunar - pengin nyenengake. Saka kaca The Washington Post njaluk bantuan teknis lan penasehat langsung menyang AS ing kerangka aliansi keamanan militer alternatif karo AS lan Eropa. Ing wawancara kanggo Bild, dheweke janji bakal nanggapi pendhudhukan Crimea lan nerusake operasi anti-teroris ing sisih wétan nganti para separatis rampung dibasmi - ora fisik, Poroshenko langsung mbenerake awake dhewe: "Kita pengin pimpinan teroris ditangkep lan digawa menyang pengadilan. Nanging uga jelas yen militan bersenjata lengkap nembak prajurit kita, mula kita kudu nglawan maneh.

Poroshenko marang apa sing bakal kelakon kanggo milisi dijupuk Presiden seger terus retorika saka saingan kapitunan, urging donya kanggo nanggapi karo sanksi kanggo antics Putin kang. "Aku mesthi bakal ngomong karo Putin kanggo nyetabilake kahanan. Nanging, kita kudu terus nggunakake kabeh alat kanggo meksa Rusia, iki uga kalebu sanksi tambahan.. Dheweke uga luwih seneng ora ngomong babagan prospek asosiasi Eropa. Kajaba iku, dina iki ana desas-desus sing ora apik kanggo panyengkuyung Euromaidan: Poroshenko nggawe meh Yanukovych feint lan njaluk Uni Eropa nundha penandatanganan perjanjian kasebut (kaya-kaya Uni Eropa lagi cepet-cepet karo iki) . Informasi kasebut bocor liwat pejabat Eropa sing akeh banget ngomong.

Nalika presiden candied wis digunakake kanggo peran, admirer kang, oligarki Firtash saka Austria, terus kanggo kemudi aset lan aktif katon ing Ukrainia "ngendi-ala-lying". Contone, menyang sektor pertanian, sing uga ora asing karo Poroshenko. "Pasar pertanian saiki dadi topik diskusi gedhe ing tingkat strategis kita. Kita miwiti kanggo katon ing dheweke pungkasan, iku worth mengkono iku sadurungé. Isih, kerja ing Ukraina lan ora diwakili ing pasar pertanian iku salah, "sambat ing Firtashev's Group DF lan janji bakal mbenerake kesalahan iki.

Partisi ulang uga pecah ing platform lokal demokrasi Ukrainia. Sing pungkasan sing sinis bakal nyenyet irunge nalika ndeleng kémah-kémah, kesepian ditiup dening lipatan kurus. Batang sing ora ana gunane ditumpuk ing watu paving Khreshchatyk, diubengi dening mantan warga. Ana sing sedhih, ana sing tambah nesu. Saka praupane, paraga, sandhangane, wis angel dimangerteni sapa lan sapa biyen. Saiki iki minangka wong sing ora duwe omah pungkasan saka "revolusi kamulyan" sing gagal, sing walikota anyar ora pantes dibuwang saka omah sementara ing papan sing bergengsi ing tengah kutha. Ngirim para veteran revolusi kanggo ngaso, ing apartemen lan gubug sing dipateni provinsi kanthi kahanan urip sing ora luwih apik tinimbang tarub, para pamilik anyar Kyiv janji yen "pahlawan" ora bakal dilalekake. Memorial lan Museum Revolusi - paling. Mboten kesupen kaliyan sederek-sederek sedoyo ingkang mbetahaken sedoyo kalepatan saderengipun Pilkada, ingkang sampun dipun paringi kanugrahan samukawis, dados namung 15 kaluwarga ingkang nguntungaken.

Klitschko ngandhani yen luwih becik mbebasake papan Dewan Kutha Kyiv saka selimut sing reged. Isih, ing Kyiv ana walikota gedhe-bokong sing saiki wis ora ono kanggo latihan pancingan lan jabs. Dadi metu, kanca-kanca. "Aku takon marang para pembela diri sing manggon ing kana, kanggo ngosongake papan kasebut lan menehi kesempatan marang kantor walikota kanggo miwiti kerja. Ukrainians milih presiden, wong Kiev - walikota lan dewan kutha. Lan kita kudu Kyiv lan negara kanggo bali menyang urip tentrem lan miwiti kanggo nindakake reformasi. Kita ngobrol nganti suwe lan mangsuli kabeh pitakon. Aku wis nemokake pangerten.

Iki ora mungkin.

«Maidan ora bakal bubar, nanging wilayahe bakal diatur maneh ", - minted kanggo nanggepi persuasi Klitschko ing platform sipil New Country. Aktivis umum menehi komentar babagan ora gelem ninggalake perches kanthi alasan militan: "Ora ana panjaluke Maidan sing kawujud.. Lan banjur kanggo applaud, nanging ora. Model Ukrainia saka aktivis sosial metu karo nikah. Aktivis kasebut, minangka aturan, mbingungake wangun lan isi, mula dheweke ora menehi perhatian marang protes sosial anyar sing kuat (sawise kabeh, ing pungkasan, Euromaidan nampilake Ukraina ing piring perak ora kanggo wong, nanging kanggo oligarki senegara lan rentenir asing).

Organisasi umum ngrancang nganakake kompetisi arsitektur kanggo ngatur Maidan sing paling apik. Dadi, ing tengah ibukutha, paling gedhe ing sawijining crita MAF. Kanthi dodolan kamulyan revolusioner Ukrainia paten, tutup, sunbeds, kuburan ritual cilik, lambang salib. Menapa malih, rauh, miturut aktivis, lagi nunggu replenishment: saka sisih wétan negara, sukarelawan patriotik dawa-ngenteni bakal bali menyang Kyiv Maidan, sing uga kudu nang endi wae kanggo manggon lan mangan, lan iki bali saka militan. sing nembak sipil ing sisih kidul-wétan lan wong-wong sing wis ngerti getih mesthi bakal bali supaya "ing wates Maidan".

Apa migrasi Klitschko lan Poroshenko kuwi perlu minangka pitakonan retorika. Ora suwe, surveyor karo topografi bakal turu ing Kyiv, ngatur instrumen ing tripod, ngukur dhuwur lan ambane ibukutha kanggo pusat blanja anyar, parkir lemah, toko kaos bordir, ngumbah dhuwit wong, setan ngerti ngendi. Kyiv bakal didol saben kothak meter - lan kothak omah kanggo revolusioner ora kasedhiya ing pembangunan dinamis saka ibukutha. Bayangake apa sing bakal ditindakake mayoritas pro-presiden-walikota ing Dewan Kutha Kyiv anyar, sanajan "Tanah Tanah" Bondarenko, sing kalah ing pemilihan, dina sabanjure sawise dheweke bisa nulis kabar babagan Obolonsky Prospekt kanggo pusat blanja, restoran lan parkir multi-storey kanggo sederek "manajer pasokan" Yanukovych. Iku amarga mungsuh-mungsuh iki kenceng ing rangkulan sing agawe. Ora ana sing bisa ngontrol kanca mungsuh lan mungsuh kanca. Dewan Kiev ora entuk partai-partai utama, sing ing minoritas bisa saka wektu kanggo wektu paling ora ngremehake mayoritas snickering. Properti liya saka revolusi kamulyan: sing ora pantes lungguh ing kursi-kursi, sing pantes crumpling konco lawang sing ditutup, nyoba kanggo mulihake jeneng apik ing pengadilan karo obah uga-pantes ing ballots fabricated ing "Ukrainians".

Oligarki liyane sing teka ing Kyiv, sing dadi misuwur kanggo "Beep of Donbass", rampung gagal Piece saka ibukutha lemah. Iki dudu tokoh wicara. Gagal dalan kasebut dibentuk ing jejere obyek Akhmetovsky, sing dibangun dening Central Department Store. Yaiku, rusak. Nanging perusahaan Akhmetov, ESTA Holding, wis mbantah ing situs web dhewe: kontraktor kita nemokake wektu kasebut, kita ngelingake, dheweke ora ngrungokake kita, lan umume, TSUM ora ana hubungane.

LLC Stolichny TSUM tumindak minangka investor ing proyek laying jaringan sumber banyu kanggo bangunan administratif saka Departemen Industri Batubara (dumunung ing jejere TSUM) - sesuai karo kewajiban dileksanakake ing perusahaan dening perusahaan Kievvodokanal. Kabeh ambruk ana. "... Nanging, ora ana langkah sing ditindakake kanggo nyegah kacilakan saka sisih. Pipa banyu udan sing bocor ditemokake awal minggu kepungkur, nanging ora ana tanggapan. Kabeh sumber daya digunakake kanggo ngilangi akibat saka kacilakan kasebut. Perusahaan ngarep-arep yen masalah akut saka kerusakan sistem drainase kutha Kyiv bakal dirampungake, sing bakal mbantu nyegah kahanan darurat sing padha ing mangsa ngarep.

Ora ana sing bisa ngontrol apa sing kedadeyan. Para aktivis sosial sing ngumpul ing Euromaidan ndhelik, sawetara ing cache hibah sing sempit, sawetara ing anyar, nanging uga "kantor ing kantor ing kantor".

Ing siji wektu, iku aktivis sosial, skillfully spun mati saka macem-macem kelompok lobi skandal construction, mbantu Akhmetov netepake piyambak minangka "negotiable" lan "pro-Eropah" (sing disebut wong) builder-philanthropist-pengusaha. Oligarki Kaukasia unik iki menangake ati para penggemar Kyiv kanthi janji bakal kalebu ing klompok umum ing fasilitas kasebut supaya bisa ngrungokake saran praktis. Para aktivis, kaget amarga cedhak karo awak multimilyar dolar, nggantung kuping lan kanthong. Swara-swara sing nesu saiki saya sithik. Ing Facebook, dheweke ngirim laporan foto saka rapat kerja - sampeyan kudu ndeleng: pasuryan ideologis abstruse, "poppies" sing mencorong ing meja kanthi "visualisasi" lan "presentasi", swasana tawuran ing omah kanthi kerudung ketulusan sing nyenengake, kopi lan cookie. Nasib wis disetel. Lan saiki, mangga - saka TSUM tetep ana cangkang njaba, dalan menyang dimensi ruang paling ngisor sajarah liyane, pangembang lan aktivis ora ana maneh laporan babagan reformasi konstruksi Podil ing situs web lan kaset.

Sumber informasi saka Crimea sing dikuwasani Putin uga ora garing. Bisa uga, para pengungsi Krimea, sing diundang menyang Kyiv, bakal nggawe tenda dhewe ing Euromaidan, nambahake bagean kasebut kanggo kabutuhan lan protes. Wiwit 1 Juni, ora ana sing mbayar omah sementara saka enem atus mantan Crimeans, sing dibayar dening Palang Merah lan panguwasa lokal. Patriot Krimea sing larang regane sing ora setuju karo aneksasi kasebut ora tau diwenehi omah permanen lan ora dibantu karo kerja. Saka 10-14 ewu Crimean sing diumumake sing mlayu menyang Ukraina (rong ewu teka ing Kyiv), mayoritas ora duwe fasilitas dhasar.

Kangge, Departemen Dalam Negeri Ukraina murub puluhan ewu polisi Ukrainia ing Crimea, kutha-kutha ing sisih kidul-wétan lan malah Ukraina Kulon - "kanggo desertion." Kanggo sawetara alesan, padha ora cepet-cepet mbela pamaréntahan anyar, supaya generously angsal dening Heroyama. "Kita ngadhepi pengkhianatan gedhe marang karyawan Kementerian Dalam Negeri. Dina iki aku bisa nyatakake yen kita ora ngomong babagan sewu, nanging babagan puluhan ewu, - ngeluh menyang Kementerian Dalam Negeri.

Ing sawetoro wektu, saben wong sing saling bersaing nawakake knead separatis timur tanpa terus ngobrol, proyek No. 4950 katon ing situs web BP "Babagan perlu kanggo ngenalake kamp overhead ing wilayah Donetsk lan Luhansk, diwiwiti dening Rudkovsky. Miturut cara, pakan meriam anyar wis mateng. Wiwit wingi, ana wajib militer kanggo layanan militer sing penting ing Kyiv, layanan pers saka Administrasi Negara Kyiv City kacarita. Kyiv kapekso kanggo menehi perbudakan militèr 1 wong enom sing kudu ninggalake bocah-bocah wadon, skateboards lan Boombox compacts ing ngarep. Disambungake maneh wajib militer kabeh-Ukraina kanggo layanan militer sing penting wiwit tanggal 308 Mei minangka keuntungan liyane sing ora diragukan saka Maidan. Dali be.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

27 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    29 May 2014
    "Aku mesthi bakal ngomong karo Putin kanggo nyetabilake kahanan. Nanging, kita kudu terus nggunakake kabeh alat kanggo meksa Rusia, iki uga kalebu sanksi tambahan."

    Percaya diri. Ayo kang ndeleng apa Putin bakal ngomong karo Amérika "coklat kuthah" jackal.
    1. Byv
      +4
      29 May 2014
      Inggih, kanca-kanca, kita pasang taruhan: Apa Porosenko bakal urip nganti musim dingin? Aku taruhan NO! ngguyu
      1. + 11
        29 May 2014
        Wingi Churkin ngirim putusan ing Dewan Keamanan PBB - SHAKING HAND))))
        1. +1
          29 May 2014
          Apa "nggantheng" Piglet, yen, malah dening mripat, ngira bobot sawijining, iku wektu kanggo nyeret menyang rumah jagal kanggo Cut sikil, yen Gusti Allah ora bakal overripe.
        2. +1
          29 May 2014
          Coklat Hitler,..
    2. +1
      29 May 2014
      Kaping pisanan, sampeyan kudu jelasake marang Poroshenko apa jenis bokonge ing babagan ekonomi, banjur nglampahi sasi utawa rong sasi, banjur sampeyan bisa nampa iku (ing syarat-syarat dhewe).
    3. -1
      29 May 2014
      "Ora bakal ana laporan maneh, comrades. Ana alesan kanggo iku. Siji bab aku bisa ngomong - padha shelling. Ing dina - kutha, saiki lagi hammering Semenovka karo howitzers ... kanggo dangu ... suwene rong jam. Lan dheweke ora preduli - kita tembak, utawa ora ditembak. Dheweke percaya yen Rusia ora bakal campur tangan. Mula kapercayan ing impunitas. "
      Kremlin loro-lorone turu ing rangkulan karo Abramovich, lan turu. Cara kasebut ora dilindhungi dening jagad Rusia, nanging kanthi jatah feodal, sing diwarisake saka wong mabuk. Lan "manajer efektif" sijine iki.
      Donya Rusia luwih jembar, sanajan kurang kuat, yen ora nggatekake status negara Putin.

      Proses banderisasi bisa diwiwiti. Nanging wong liya bakal ngrampungake.

      Ing Abkhazia, ora mung wong Abkhazia sing nglawan fasis saka Georgia. Lan rasio ana 4 kanggo 1 ing sih saka Georgians. Kremlin ora nulungi bajingan. Abkhaz duwe pimpinan super - Ardzinba. Lan wong Abkhazia didhukung dening pedunung Kaukasus Lor. Apa rampung - kita ngerti.

      Aku pengin kurang getihen, mesthi ... ... nanging kita ora bisa mundur sadurunge fasis. Crita iki bakal ngubur Putin Vekselbergov. Igor Strelkov ana ing dalan menyang kalanggengan, kaya Ardzinba biyen.
      Ora perlu rampung break karo telpon kanggo wong Rusia liwat Internet, Igor Vsevolodovich. Ana uga wong Rusia. Sawetara wong ngidoni Kremlin. Sampeyan nulis kanggo kita, dudu kanggo Putin ...
      1. +2
        29 May 2014
        Yagene sampeyan, "wong Rusia", isih ora ana ing Slavyansk, ora cedhak Strelkov?
        Whistling - ora mbuwang tas?
        1. -3
          29 May 2014
          Kutipan saka Flinky
          Yagene sampeyan, "wong Rusia", isih ora ana ing Slavyansk, ora cedhak Strelkov?

          Banjur kenapa neraka kita butuh tentara ing umum, supaya biathlon tank, lan maneuver ostentatious cedhak tapel wates diatur?
      2. -2
        29 May 2014
        Warga Rusia nyuwun marang Presiden Putin V.V. kanthi proposal kanggo diakoni langsung saka Republik Rakyat Donetsk lan Republik Rakyat Luhansk! Iki bakal mbantu ngalahake fasisme!
        Kita njaluk sampeyan, Rusia, kanggo ndhukung banding iki karo mréntahaké kanggo Presiden Federasi Rusia.
        Cara paling cepet kanggo nglamar yaiku menyang situs web Presiden Rusia http://letters.kremlin.ru/
        Ing Ukraina, massa wis melu politik. Akeh sing isih ngarep-arep yen Nazi bakal ninggalake wong-wong mau, ora bakal nembak sing ora bersenjata, padha protes. Nanging luwih akeh sing ngerti yen fasisme kudu ditumpes njupuk senjata.
        Ing kahanan kasebut, Rusia, pewaris USSR, pemenang fasisme, wajib ngakoni referendum lan ngakoni Republik Rakyat Donetsk lan Republik Rakyat Lugansk, ngakoni Novorossia, sing rakyate tanpa pamrih nglawan fasisme. Utamane sawise referendum kuwi unprecedented ing sajarah - mayuta-yuta warga, senadyan wedi punishers, teka ing referendum, puluhan ewu warga makarya kanggo free ing stasiun polling, meh kabeh padha ditarik menyang Rusia.
        Perlu ngakoni DPR lan LPR lan nggawe persetujuan babagan bantuan bebarengan karo dheweke, kalebu ing bidang militer. Sampeyan perlu kanggo bantuan karo peralatan, organisasi pertahanan, tentara, mbukak "payung" diplomatik liwat wong-wong mau, bantuan nglengkapi tapel wates karo Ukraina, bantuan karo tariffs gas lan lenga, netepake hubungan ekonomi, sistem financial lan sistem keamanan sosial. Wiwit DPR lan LPR wewatesan karo Rusia, dheweke ana ing kahanan sing luwih apik kanggo diakoni lan sesambungan karo Rusia tinimbang Transnistria, sing wis 23 taun kanthi wani lan stoically nyekel wates kulon.
        Paling ora ana akeh alasan kanggo Rusia ngakoni DPR lan LPR minangka Abkhazia lan Ossetia Kidul.
        Wiwit fasis mung bisa dipengaruhi dening pasukan utawa ancaman pasukan, pangenalan Rusia saka DPR lan LPR lan kesimpulan saka prajanjen serikat bakal nggawe kahanan kanggo mungkasi getihen, nylametake ewonan nyawa saka sabangsa kita, lan nyegah gedhe- perang skala ing wilayah wong-wong sedulur.
        Urip sekutu anyar Rusia ing perang nglawan fasisme - Republik Rakyat Donetsk lan Republik Rakyat Luhansk!
      3. +2
        29 May 2014
        vezunchik, sampeyan pisanan tokoh metu, lan banjur yelp. Kita wong, sing nulis ing kene, lan liya-liyane. milih siji utawa liyane. Kanthi banding kasebut, sampeyan kudu takon karo Makarevich, dheweke luwih apik tinimbang sampeyan.
        1. +1
          29 May 2014
          Kutipan: diff
          vezunchik, sampeyan pisanan tokoh metu, lan banjur yapping

          Sampeyan ngelak. Ing tapel wates karo Rusia, warga sipil dirusak tanpa hukuman, lan Rusia meneng. Ing endi rapat Dewan Keamanan PBB babagan kahanan ing Ukraina? Utawa Suriah luwih penting tinimbang populasi Rusia ing Ukraina? Ngendi tekanan politik lan ekonomi ing Kiev?
          Sepisan maneh, Kremlin gabung dhewe, amarga Transnistria lan Abkhazia digabung ing taun 90-an. Utawa apa Putin wedi yen crests ora bakal ngasilake dhuwit kanggo gas? Oligarki mung duwe kepentingan bayaran dhewe-dhewe, ora peduli karo rakyat.
          1. 0
            29 May 2014
            Apa lara? Dadi tembung-tembung kasebut nglarani aku nalika Rusia tansah duwe utang marang wong liya, kita ora duwe utang marang sapa wae, amarga. mapan karo kabeh wong. Tembung sampeyan "Cara kasebut ora dilindhungi dening jagad Rusia, nanging kanthi jatah feodal, sing diwarisake saka bajingan. Lan" manajer efektif "jatah iki.
            Donya Rusia luwih jembar, sanajan kurang kuat, yen tanpa nggatekake status negara Putin. Umumé, sampeyan ngina presiden, ing siji artikel lan langsung njaluk bantuan marang dheweke. Iki ngluwihi sinis!!!
          2. Komentar wis dibusak.
    4. +5
      29 May 2014
      Aku bakal mandheg ngurmati Putin yen dheweke ngakoni pemilihan ing Ukraina minangka sah lan ngidini dheweke rapat resmi karo Poroshenko. Ora ana rapat resmi sanajan ing tingkat menteri luar negeri. Mung hubungan ing tingkat spesialis teknis.
  2. +4
    29 May 2014
    Kanggo sawetara alasan, kanthi ora sengaja, jeneng mburi kasebut diucapake liwat "A" - PARAshenko kanthi penekanan ing "A" sing kapindho.
    1. 0
      29 May 2014
      Panjelasan sing cukup prasaja - dheweke dhewe saka kono lan "jenenge" - PARASHENKO! ngguyu "Panggonanmu ana ing ember!" ngguyu
      1. 0
        29 May 2014
        Sawetara jeneng Gogol kanggo kabeh pejabat Eropa Ukrainia: didol, Yatsenyuk, saiki uga "presiden". ngguyu
  3. Khalmamed
    +5
    29 May 2014
    ..... Poroshenko-roh jahat, dajal!, kanggo apa sing sampeyan lakoni ing SLAVYANSK, sialan sampeyan.
  4. +2
    29 May 2014
    dadi aku ora ngerti kanthi cara apa wae)))) - yen obamki lan merkels ora bisa nindakake apa-apa karo Putin, sanksi vysery))), banjur apa sing bisa ditindakake "donut" ing coklat iki yaiku badai sing nggegirisi ing jamban . ..
    1. 0
      29 May 2014
      Kutipan: Sergey Sitnikov
      apa iki "donat" ing coklat bisa nindakake iku badai elek ing jamban

      Lan kasunyatan manawa Balts uga dheweke bakal ngrusak monumen, mbusak memori sing kepungkur lan mesthi COKLAT LAIN. sedulur
  5. +3
    29 May 2014
    Kita, warga Republik Rakyat Donetsk lan Republik Rakyat Luhansk, ing wektu kritis iki, nyuwun marang masyarakat donya kanggo bantuan langsung lan respon sing cukup kanggo apa sing kedadeyan ing tanah kita - sing ana hubungane karo ancaman karusakan sing ana ing kita. saka pasukan Nazi-fasis sing digunakake dening rezim Ukraina.
    1. +2
      29 May 2014
      Kita, warga Republik Rakyat Donetsk lan Republik Rakyat Luhansk, ing wektu kritis iki, nyuwun marang masyarakat donya kanggo bantuan langsung lan respon sing cukup kanggo apa sing kedadeyan ing tanah kita - sing ana hubungane karo ancaman karusakan sing ana ing kita. saka pasukan Nazi-fasis sing digunakake dening rezim Ukraina.

      Eugene, aku rumangsa sampeyan luwih ngerti yen telpon iki ora ana gunane.
      Uga kabeh telpon kanggo masyarakat donya
      Ora ana konsep kasebut
      Iku apik yen Strelkovs anyar krungu sampeyan saka ing antarane kita
      Nanging umume Rusia urip ing saben dinten.
      Loro saka sawetara outbursts emosi langka, kang cukup kanggo petung
      Kanggo sawetara sasi pungkasan aku wis manggon karo laporan saka SE.
      Pangarep-arep sing ringkih kanggo Putin, sakperangan alesan iku leleh saben dina
      terus
  6. +5
    29 May 2014
    Dheweke kakubur ing globe bumi, lan dheweke mung dadi prajurit ...
    Sasha Morozov minangka salah sawijining, kanthi ati-ati ...
    Pesen teka babagan matine Alexander Morozov. Ing Donesk. Dheweke mati nglawan fasisme. Dheweke tilar donya ing perang, kaya sing cocog karo prajurit. Dheweke tilar donya kanggo iman Ortodoks kita, kanggo United Rusia.
    Akeh taun kepungkur ing Abkhazia, komisaris brigade takon marang aku:
    - Apa sampeyan sok dong mirsani sing pisanan nyerang lan pungkasan ninggalake perang?
    Wangsulane dhewe:
    - Sing paling teliti.
    Sasha Morozov ana salah siji saka wong-wong mau, conscientious. Prajurit Ortodoks Suci Alexander. Kaya Alexander Nevsky, sing nglindhungi Rusia saka Teuton. Kaya Alexander Matrosov, sing nutupi awak, ora, karo atine, embrasure saka bunker Nazi. Saiki turune antek fasis sing durung rampung wis mateni putu sing menang, kaya-kaya mbales kekalahan sing kepungkur. Dheweke mateni ora mung wong Rusia - dheweke mateni masa depan, amarga ora bakal duwe. Lan kita bakal ngurus.
    Kulawarga Morozov, penduduk Kaluga, dipotong - petani pungkasan dicopot dening perang. Kanggo jiwa sing ora duwe kalbu, perang suci wis ana ing pinggiran Moskow. Lan senajan negara ageng iki durung munggah menyang perang pati, putra lan putri wis tangi. Perang iki dudu fratricidal - Nazi dudu sedulur kita. Yaiku rehabilitasi bangsa kita, ngresiki jiwa kita saka skala ora peduli, srakah, lan ciyut. Ayo liwat purgatory, ngadeg munggah - lan ora break Rusia. Lan ayo padha ati-ati. Kita bakal entuk semangat lan ora bakal mandheg. Yen kita meneng, lurung-lurung kita bakal kotor karo getih.
    Kita pitados bilih getih kanca perang kita ora muspra. Nampa, Gusti, nyawane, prajurit saka tentara Kristus. Memori langgeng kanggo abdine Gusti Allah, prajurit Alexander.
  7. +1
    29 May 2014
    Laba-laba ing jar, dening Gusti Allah! wassat Bunch saka Downs! PARASHENKO mbantah awake dhewe, katon kaya "kepala ngomong" liyane! Nanging, dheweke ora ngarep-arep apa-apa liyane saka dheweke! Oligarki, kanthi kedok nyolong rampokan wis! Klitschko, "wong miskin", ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo Maidan?! Lan apa sing dikarepake, akeh wong sing wis biasa karo "freebie", ora perlu kerja, mikir babagan roti saben dinane! Kanggo apa? Kebon ditandur, pitik dilebokake, babi dadi lemu! Yen buyar - bali menyang omah, kanggo masalah, kanggo pengangguran?! ORA! Kita ora setuju, dina iki kita mung keluhan marang panguwasa dill, sesuk kita bakal teka karo liyane! Sajrone "upaya" saka Kementerian Dalam Negeri dill, pancen bener kanggo "ngeculake luh sing akeh - dheweke ora manut, ora pengin ...! Cekakipun, sawetara jenis" menagerie "karo akeh karakter negatif! Mung siji bab nyawiji kabeh gerombolan iki - Rusia disalahake kanggo masalah kita! ngguyu
  8. Dbnfkmtdbx
    0
    29 May 2014
    Umume dheweke ngerti apa sing ditindakake yen ora ana sing nyolong ing kana, lan wong-wong ora dikendhaleni, apa sing salah karo Namaidan lan tujuane skenario mung siji lan katon kaya n7a suwe. nangis
  9. 0
    29 May 2014
    Kita kudu ngenteni nganti 3 Juni, lan ing kana bakal katon "presiden" apa dheweke.
  10. 0
    29 May 2014
    Gegayutan karo acara ing Ukraina, macem-macem langkah keamanan dianggep ana hubungane karo perlindungan warga sipil saka serangan. Salah sawijining cara kasebut yaiku "zona ora mabur" ing wilayah tartamtu. Editor-in-chief saka majalah Keamanan Nasional, pakar militèr Igor Korotchenko pracaya sing Federasi Rusia independen bisa nggawe zona kuwi liwat Donbass supaya korban saka populasi. Iki bakal, dheweke nerangake, langkah politik serius sing bakal nyebabake akibat serius.

    "Ya, iki minangka salah sawijining mekanisme pengaruh nyata ing kahanan kasebut, nanging aku mikir yen keputusan kasebut ora bakal ditindakake ing Dewan Keamanan PBB. Aku mikir yen saka sudut pandang politik, masalah iki kudu diunggahake sadurunge Keamanan. Dewan. Kanggo iki, utamane, perlu kanggo nuduhake karusakan rekaman dokumenter saka populasi sipil dening pesawat Ukrainia. Utawa, Rusia bisa pindhah menyang introduksi zona kasebut dhewe. Kanggo nindakake iki, cukup kanggo narik munggah. pasukan pertahanan udhara klompok kanggo tapel wates Rusia-Ukraina, kang andal bakal nyegah tumindak permusuhan. Iki minangka gerakan politik kuwat sing bakal nimbulaké résonansi serius lan ", Aku pracaya, ing framework saka kaputusan sing diwenehi dening Dewan Federasi, skenario kasebut bisa uga. Nanging iki minangka skenario sing ekstrem. Iki dudu introduksi pasukan, nanging langkah iki bisa uga diterusake kanthi gelombang sanksi lan tambah kontradiksi antarane Rusia lan Kulon, "- Igor Korotchenko diterangno Nakaune.RU.

    Ing wektu sing padha, pakar kasebut kanthi yakin ujar manawa ora bakal ana konflik militer internasional. "Ora bakal ana konflik internasional kanggo Ukraina. Negara kasebut ora dadi anggota NATO. Sanajan Rusia ngirim pasukan menyang wilayah Ukraina wétan, iki ora bakal nyebabake konflik militer. Aliansi kasebut ora duwe kepinginan utawa kapasitas legal kanggo nanggapi. Aku wis bola-bali ngandika aliansi iki netepake risiko. Apa risiko permusuhan nyata antarane Rusia lan NATO? Iku risiko njupuk sawetara serangan nuklir ing kelompok pasukan disebaraké sing bakal njupuk musuhan marang Rusia. Yagene padha njupuk resiko kuwi? Mesthi, padha ora bakal njupuk risiko kuwi. Mulane, aku rampung ngilangi skenario internasionalisasi, supaya bisa ngomong, konflik. Ayo kula ngelingake sampeyan yen prinsip sing padha ditrapake kanggo Poroshenko sing dibentuk dening Washington ing hubungane karo diktator Nicaragua Somoza. Banjur diucapake kanthi harfiah kaya mangkene: "Mesthi wae, iki anak asu, nanging dheweke anak asu kita". Poroshenko minangka produk politik Amerika, mula dheweke bakal diwenehake kabeh. jinis dhukungan. Kajaba iku, padha bakal diblokir dening penyiksaan dening Rusia utawa negara liya kanggo nolak dheweke. Utamane, kita ngomong babagan operasi punitive sing ditindakake ing sisih wétan negara, "ujare ahli kasebut. Ing wektu sing padha, dheweke njlentrehake manawa negara-negara sing duwe hak milih ing NATO bakal nolak keputusan kasebut kanthi jelas. zona ora-fly lan ora bantahan bakal bisa ing wong.
    1. +1
      29 May 2014
      vezunchik, kowe kok gelisah! Sampeyan pracaya kabeh, nanging ora kasunyatan sing jelas. Kabeh pembantaian iki dibutuhake kanggo nggawa pasukan AS menyang Ukraina. PARASHENKA dhewe ngundang Angkatan Bersenjata AS menyang Ukraina (amarga Federasi Rusia durung nggawe keputusan babagan penyebaran pasukane). Iki minangka tujuan utama USARIkovs. Lan yen iki kedaden, banjur padha bakal remet kabeh lan kabeh wong lan kabeh wong ing kono.
  11. 0
    29 May 2014
    Ember apa wae sing pungkasane disiram ing jamban. Dheweke ora bakal suwe karo pernyataan kaya ngono.
  12. 0
    29 May 2014
    Aku mesthi bakal ngomong karo Putin kanggo nyetabilake kahanan.


    Aku bakal mangsuli:

    Lan kita, minangka wong Kristen, miturut adat Kristen, menehi pitutur kanthi andhap asor lan ora pengin padu karo sampeyan, amarga ana pakurmatan kanggo sampeyan padu karo aku, lan ora ana pakurmatan yen aku padu karo sampeyan.

    saka pesen Ivan the Terrible Polandia King Stephen Bathory 1579

    Umumé, aku bakal ngutip kanthi lengkap. maca.
    http://old-ru.ru/07-35.html
  13. 0
    29 May 2014
    Enem iki wong Amerika! Rasa atiku, dheweke ora bakal tumpah getih anggur ing mangsa ngarep. am
  14. 0
    29 May 2014
    - Barimor, ana gerombolan apa?
    - parade gay, Pak.
    - Ya? Kok padha rame-rame ngono?
    - pid..aces, Pak.
  15. +1
    29 May 2014
    Saiki iki minangka wong sing ora duwe omah pungkasan saka "revolusi kamulyan" sing gagal, sing walikota anyar ora pantes dibuwang saka omah sementara ing papan sing bergengsi ing tengah kutha. Ngirim para veteran revolusi kanggo ngaso, ing apartemen lan gubug sing dipateni provinsi kanthi kahanan urip sing ora luwih apik tinimbang tarub, para pamilik anyar Kyiv janji yen "pahlawan" ora bakal dilalekake.

    Para separatis bakal njupuk luwih akeh saka junta sing ora nggawe apa-apa, nanging mung nggawa Ukraina mudhun menyang ngisor ekonomi. Pensiun, gaji sing prayoga ora bakal suwe banget. Draf pemuda bakal dipotong ing perang sipil. Lan kabeh iki, minangka pasangan ngandika ".. karo caress lan pitulungan Gusti Allah." Padha disusupi soko.
  16. +1
    29 May 2014
    Kenapa Amerika Serikat milih Poroshenko minangka "bojo sing ditresnani"? Kanggo apa layanan kasebut kanggo Amerika? Aku mikir dheweke paling bisa dikontrol lan bisa ditebak. Utawa ana blackmail kanggo sawetara tumindak peteng?
    Luwih becik yen dheweke melu bisnis sing manis, amarga kanggo dheweke bisa rampung banget! Saiki dheweke nemen, lan bakal tanggung jawab kanggo kabeh tumindak ala!
  17. 0
    29 May 2014
    Inggih, apa tokoh Ukrainia iki, oligarki, naively pracaya padha bisa duwe sawetara jenis mangsa. Piye wae dheweke ora objektif netepake kahanan ing Ukraina lan ing saindenging jagad, dheweke ora weruh tren.
  18. 0
    29 May 2014
    Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane juntas saiki bakal buyar Maidan. Sawise kabeh, dheweke ora bakal bubar.
  19. 0
    29 May 2014
    Umumé, mesthi, ora aktif lan bisu Putin ing hubungan karo DPR lan LPR nyebabake kebingungan gedhe. Menapa malih, malah tentara Rusia dipununduraken saking tapel wates Rusia-Ukraina, kang punishers njupuk kauntungan saka, tanpa wedi nggunakake artileri lan pesawat marang sipil. Utawa apa sanksi kasebut mengaruhi dheweke? Sawise kabeh, ana informasi babagan janji penahanan dening Kulon saka akun pribadine ing bank-bank Swiss. Wedi kanggo "wrappers" Panjenengan? Utawa apa oligarki domestik wiwit meksa dheweke? Banjur muncul pitakonan kenapa tapel wates karo Rusia durung dibukak? Apa angel kanggo "mbusak" alangan tapel wates sing apes iki? Iki bakal nemen ease posisi pejuang, dipakani karo senjata Rusia lan paling ora sukarelawan.Tapel wates kudu dibukak sakcepete sabisa: ana informasi bab plans saka panguwasa Kyiv kanggo nggawe zona "khusus" kebak pasukan. ing tapel wates karo Rusia, banjur bakal luwih angel kanggo break liwat tapel wates. Lan umume, saka retorika Lavrov lan acara minggu kepungkur, siji entuk kesan yen panguwasa Rusia bakal mbuwang Novorossiya supaya dirusak dening para punishers. wong Rusia? Ing ngendi rally ing Moskow lan kutha-kutha liyane nuntut bantuan langsung kanggo Novorossiya? Lan wektu kanggo Putin ngerti yen dheweke ora bakal bisa lungguh ing mburi tembok Kremlin. Bentrokan ing tingkat angkatan bersenjata ora bisa dihindari maneh yen Rusia pengin tetep paling sethithik ing posisi mantan ing donya, utawa sawise penindasan getih saka pemberontakan Rusia ing Wetan Ukraina, NATO bakal nyedhaki wates. saka Rusia ing sawetara taun. Banjur pitakonan kanggo FSB Rusia? Yagene dheweke ora kejawab kraman ing Tskhinvali? Apa sing sejatine ditindakake? Dheweke ora bisa ngatasi, ngarahake kepemimpinan menyang neraka.
    1. Sagitarius
      +2
      29 May 2014
      Downvoted amarga ora ngerti babagan geografi lan peta politik wilayah Kaukasus Lor. Tskhinval minangka ibukutha Ossetia Kidul (republik). Lan protes marang pamaréntah njupuk Panggonan ing kutha Sukhum - ibukutha Abkhazia (republik). Kanggo nggawe bisu Putin, wong sing nduweni tanggung jawab kasebut kudu nimbang kabeh pro lan kontra ing pangembangan kahanan tartamtu lan nggawe pilihan sing bener. Aku nandheske: mung siji sing bener. Ngasilake emosi lan tekanan pendapat umum, panjaluk lingkungan lan nggawe gerakan sing ora dianggep lan ora seimbang, kanthi sepisanan sing bener, sampeyan bisa entuk pangembangan kahanan miturut skenario paling awon.
    2. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"