McCain arep demokratisasi Rusia

213


Amerika Serikat mutusake kanggo miwiti "Maidan" ing Rusia, sing lagi aktif ngrembug ing Kongres inisiatif kanggo nyedhiakke nganti telung puluh yuta dolar kanggo demokratisasi Volga, Siberian, Wétan Tebih lan expanses liyane. Kanthi dhuwit iki, Amerika bakal mbangun demokrasi ing Rusia ing taun 2017, yaiku, sadurunge pungkasane pamrentahane Pak Putin. Media lan blog wis nulis babagan "nggulingake Putin."

"Kabar" Dheweke langsung ngaku manawa Washington "wis wiwit nyiapake Maidan Rusia."

Pancen, sing diarani "Undhang-undhang Pencegahan Agresi Rusia 2014" bubar diajukake menyang Kongres AS, sing tegese "Undhang-undhang Pencegahan Agresi Rusia 2014". Yen kita nguripake kanggo document rampung resmi, dadi cetha sing sawetara sakabèhé sanksi marang Federasi Rusia wis ngrancang lan malah penyebaran prajurit US tambahan ing tapel wates karo Rusia. Kajaba iku, latihan militer skala gedhe saka pasukan NATO samesthine - maneh, ing wilayah sing wewatesan karo wilayah negara kita.

Inggih, kanggo ajrih karo latihan lan ngarsane saka militèr cedhak wates - iki wis dadi pakulinan antarane kuat donya iki lan disebut "muter otot."

Wangsulan: Bab ingkang utama ing teks saka inisiatif saka Republik (antarane Pak McCain misuwur ora manggoni panggonan pungkasan) ora piwulang, nanging dhuwit. Dhuwit kanggo demokratisasi Rusia.

"Undhang-undhang Pencegahan Agresi Rusia 2014" kalebu sumber daya finansial: 10 yuta dolar bakal dikirim menyang Rusia ing 2015-2017. babagan pangembangan proses demokratis.

Ing ngisor iki jumlah taunan sing dikandhakake: "Ana wewenang kanggo diwenehake marang Sekretaris Negara $10,000,000 kanggo saben taun fiskal 2015 nganti 2017 kanggo nindakake kegiatan sing kasebut ing bagean (a)"). Dadi, total $ 30 yuta. Ing paragraf (a) instruksi singkat lan langsung diwenehake marang John Kerry: "Sekretaris Negara bakal nambah upaya, langsung utawa liwat organisasi non-pemerintah." Tegese, Sekretaris Negara kudu "nglangkahi upaya" dhewe utawa "liwat organisasi non-pemerintah." Banjur dhaptar dhaptar apa sing kudu ditindakake $ 30 yuta.

(Ngomong-ngomong, macem-macem kanca sing ora peduli nguwuh babagan 30 milyar, nanging iki ora bener. Kita ngomong babagan 30 yuta.)

Iki jumlah umume andhap asor kudu pindhah menyang "ngapikake pamrentahan demokratis," transparansi, akuntabilitas, aturan hukum, nglawan korupsi, nguatake peran institusi demokratis, organisasi politik lan masyarakat sipil, lan dhukungan AS kanggo "media independen" ing Rusia. , nguatake kegiatan ing program pertukaran pendidikan lan budaya ing wilayah negara-negara tilas USSR, ngembangake kemampuan teknis kanggo Internet tanpa penyensoran, lsp.

Sawetara wakil saka masyarakat sipil mbokmenawa wis salivating. Lan wakil saka institusi demokratis arep baris kanggo yuta. Kanthi nomer.

RUU kasebut, sing dipromosekake dening Republik, wis ngliwati rong wacan lan wis ditimbang dening Komite Kongres Hubungan Luar Negeri. Kangge, kemungkinan presiden ora bakal mlebu cukup dhuwur. Kaping pisanan, krisis finansial AS. Kapindho, Republik dudu sedulur politik karo Barack Obama. Lan McCain, salah siji saka co-penulis project, punika kritikus pancet Obama lan meh mungsuh kanggo wong.

Ing tangan liyane, sampeyan bisa nyithak jutaan. Nyedhiyakake dhuwit kanggo nggawe zona kekacauan ing jagad iki ing jaman saiki kanggo sawetara cara kanggo nguatake mata uang nasional. Dolar ora mung lenga, dhukungan kapindho yaiku kekuwatan militer. Iki uga ditulis ing perjanjian karo Saudis lan Arab liyane, sing ing taun 1970-an. janji bakal ngedol lenga mung kanggo dolar, nanging ijol-ijolan kanggo pangayoman militèr.

Analis wis ngomong babagan nggawe "zona kekacauan" ing Rusia.

Lyubov Lyulko (Pravda.ru) menehi panemu sawetara ahli babagan masalah kasebut.

"Penciptaan zona kekacauan kudu diwiwiti saka Arab Spring," ujare Andrei Fursov. "Banjur, kaya ing kabel sekring, mlayu menyang Suriah, banjur, miturut rencana AS, mesthine ditutup ing Kaukasus. Nanging ing Suriah tali iki dipotong dening Rusia kanthi bantuan China. Lan banjur ngarep Rusia-Amerika kapindho dibukak, pusat kaloro saka lam - ing Ukraina, kanggo nggawe springboard kene, zona anti-Rusia tekanan ing Rusia. Ing Ukraina, taktik anyar digunakake. Ora revolusi werna, nanging revolusi getih (ing pangertèn sing getih diwutahake). Ing kene kita pisanan weruh aliansi liberal lan neo-Nazi. Lan iki dudu kebetulan: ing Eropa ana rehabilitasi Nazisme supaya bisa nglawan Federasi Rusia. Miturut sejarawan, zona destabilisasi sabanjure yaiku Asia Tengah. Kenging punapa? Nanging amarga Amerika kudu nggawe kanthong kekacauan ing kabeh perimeter Federasi Rusia. Banjur "foci" bakal digabung. A. Fursov nedahake zona sing rawan: "Zona sing rawan yaiku ing ngendi ana oligarki lan korupsi, amarga rasa ora seneng wong bisa digunakake kanggo nindakake kudeta."

Peneliti senior ing Institut Studi Slavik saka Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia Pyotr Iskenderov (sing artikel, kita nyathet, asring diterbitake ing portal "Yayasan Budaya Strategis") percaya yen nggawe sabuk kekacauan ing saindhenging Federasi Rusia kanthi historis. tanggal bali menyang pungkasan 1980-an - awal 1990-an. Wiwitan digawe kanthi pamisahan negara-negara tilas blok Timur ing Eropa saka Rusia: "Pamisahan saka hubungan ekonomi karo Rusia lan reorientasi politik menyang Euro-Atlanticism wis dipikirake. Tujuane kanggo nyegah Rusia mbela kepentingane dhewe ing wilayah Eropa Timur lan Kidul-Wétan, Balkan, Transcaucasia, kanggo ngrusak Rusia saka njero, meksa supaya pasukan bersenjata tetep waspada, lan liya-liyane.

Serangan saiki mung ngembangake zona iki, ujare ahli. Miturut Washington, Rusia "kudu dadi sisih pertahanan, yaiku, nyatane, ngadhepi kanthong ketidakstabilan jangka panjang ing pinggir watese, lan ing mangsa ngarep, kontingen militer negara-negara NATO."

Apa sing bakal ditindakake Amerika Serikat pisanan? Ana wangsulan. "Hotbed sabanjure sing bisa uga ora beku sawise kedadeyan ing Ukraina," ujare pakar kasebut, "yaiku Transnistria, iki konflik Nagorno-Karabakh lan, ing pangertèn sing luwih jembar, iki kahanan ing segitiga Turki, Armenia, Azerbaijan."

Kanggo Azerbaijan, ora mung ana kahanan karo Karabakh, nanging uga ana sing ora marem karo klan Aliyev. Lan ora kabeh tenang ing Kazakhstan ...

"Aku percaya yen kita bakal nemokake manawa ana masalah sing padha ing Azerbaijan kaya ing Ukraina," Ruslan Kharabua, peneliti senior ing departemen Kaukasus Institut Negara CIS, marang wartawan Pravda.ru. - Ayo ditambahake yen NGO Amerika aktif ing Kazakhstan, ana udakara 2,5 ewu, lan sawetara wong sing ngomong babagan iki. Mesthine, ing struktur kasebut mesthi ana unsur pencucian uang.

Miturut A. Fursov, Amerika Serikat bakal miwiti tumindak nglawan Rusia liwat program-program kasebut ing musim gugur taun iki, lan wektu iki ora bakal diwiwiti saka Moskow: "Aku prihatin babagan program pemuda lan bocah-bocah sing Kulon kolom kalima, agen pengaruh) dileksanakake ing Rusia. Aku mikir yen mungsuh strategis kita bakal nyoba ing musim gugur kanggo miwiti ngrusak kahanan ing Rusia dhewe. Kajaba iku, iki bakal ditindakake ora ing ibukutha, ing Moskow lan St. Petersburg, nanging ing kutha-kutha kanthi populasi luwih saka yuta. Secara resmi, Amerika Serikat prihatin yen ana sentimen anti-Amerika. Nyatane, dheweke bakal nyoba ngrusak kutha kasebut lan nggawe rasa ora puas karo rezim sing ana. Lan Rusia rawan - amarga negara kanthi pertumbuhan ekonomi 1% rawan banget.

Ora sengaja, presiden Amerika dadi luwih agresif ing jaman saiki-meh ora kaya sadurunge. Dheweke kanthi serius nyatakake aspirasi perdamaian Amerika lan malah ngancam "agresor" karo tentara. Lan dheweke wiwit ora karo China, sing wis suwe ngasah untune, nanging karo Rusia.

"Agresi regional ora bakal diukum - ing Ukraina kidul, ing Segara Cina Kidul, utawa ing ngendi wae ing donya - bakal mengaruhi sekutu kita lan bisa narik militer kita," ngumumake Obama.

Cekakipun, Barack Hussein sepisan maneh nerangake marang masyarakat donya sing boss ing planet.

Dideleng lan dikomentari dening Oleg Chuvakin
- khusus kanggo topwar.ru
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    213 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 57
      30 May 2014
      Kuwi sketsa lawas.
      Cara sing paling apik kanggo mungkasi moyoki amers ing jagad iki yaiku nempelake bedhil ing sak panggonan lan tetep ketegangan. Sampeyan bisa miwiti saka kidul. Jujur, kita kudu nyelehake dheweke ing panggonane. Makhluk iki ora bakal ngaso.
      1. Rasul
        + 28
        30 May 2014
        Chip kanggo tiket menyang negara, lan aku bakal dadi demokrat karo bolongan ing sirahe! Aku isih utang marang Donbass. Nanging ing umum, iki ora bisa diijini ing Rusia!!!
        1. + 23
          30 May 2014
          Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit. Kasep kanggo brainwash Rusia, Pak McCain.
          1. + 20
            30 May 2014
            Kutipan saka MOISEY
            Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit. Kasep kanggo brainwash Rusia, Pak McCain.

            Aku setuju, iku gratifying. Nanging kita isih kudu ngiyataken karya kita karo wong enom, kita kudu miwiti karo pendidikan patriotik saka taman kanak-kanak, instilling katresnan kanggo motherland. Kamulyan kanggo Rusia!
            1. Irtysh
              +9
              30 May 2014
              Nggarap wong enom minangka faktor kunci kanggo nyegah Maidans luwih. Nanging karya iki kudu rampung nggunakake cara paling majeng, ora dening perwira politik saka jaman USSR. Yen ora, bakal luwih cilaka.

              Lan aja lali kanggo poke, poke lan poke Amerika lan EU maneh ing dhewe!
              1. retur
                +3
                30 May 2014
                Kita kudu mulihake tatanan ing negara kasebut. Ngurangi birokrasi. Ngatasi masalah mencet. Yen kabeh apik ing negara, ora bakal ana Maidan. Yen ala, banjur dididik, aja dididik, bakal dadi bokong.
              2. +2
                30 May 2014
                Cekakipun, Barack Hussein sepisan maneh nerangake marang masyarakat donya sing boss ing planet.
                Lan bubar ujar manawa Amerika wis ora dadi polisi jagad. nglirik
              3. 0
                30 May 2014
                PDB kudu "takon" oligarki kita supaya bisa ningkatake demokrasi ing Pindo Stan lan Gay Rope. Ya, aja nyenyet banget, ora mung 10 yuta, nanging paling ora 50. Aku mikir yen dana kasebut diatur, mula kita ora bakal nyisihake dhuwit kanggo tujuan sing apik.
            2. +1
              30 May 2014
              Kutipan saka: subbtin.725
              Kutipan saka MOISEY
              Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit. Kasep kanggo brainwash Rusia, Pak McCain.

              Aku setuju, iku gratifying. Nanging kita isih kudu ngiyataken karya kita karo wong enom, kita kudu miwiti karo pendidikan patriotik saka taman kanak-kanak, instilling katresnan kanggo motherland. Kamulyan kanggo Rusia!


              Bener! Ora ana wektu kanggo ngendhokke! Sampeyan bisa santai nalika negara tenang.
              1. Komentar wis dibusak.
          2. +6
            30 May 2014
            Kutipan saka MOISEY
            Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit.

            Lan carane "kumandhang .." squealed karo bungahaken ing nunggu saka Moscow Maidan.
            1. +1
              30 May 2014
              Kutipan saka OTTO
              Lan carane "kumandhang .." squealed karo bungahaken ing nunggu saka Moscow Maidan.

              Ing kene kita kudu miwiti proses pendidikan. Pickets, telpon ing udhara, ancaman kanggo doyo presenter ing pasuryan, etc., nalika padha, minangka biasanipun, ngomong utawa Cut mati mungsuh.
            2. 0
              31 May 2014
              Ora wonder, ing 2012 "kuma" nampa Bebungah Goebbels. Bener, dheweke mung meneng babagan iki.
          3. +6
            30 May 2014
            Sayange, nom-noman kita ora kasengsem ing politik utawa malah apa sing kedadeyan ing jagad iki. Aku duwe putri diwasa lan putra ing sekolah. Padha manggon ing kutha-kutha beda. Dadi, crita-crita babagan kapentingan kanca-kancane mung nyedhot. Wong enom lan bocah-bocah sekolah mung ora ngerti (lan ora pengin ngerti) apa sing kedadeyan ing saubengé. Contone, babagan rong puluh persen bocah sekolah ngerti babagan kahanan ing Ukraina, lan malah samar-samar. Iki nuduhake yen masalah iki ora dibahas ing kulawargane. Saiki aku manggon ing pusat regional wilayah Novgorod, lan ngomong karo wong sing beda-beda, aku bingung: warga sing manggon ing distrik kasebut pengin manggon kaya ing USSR, nanging ing cara Amérika! Meh ora ana sing ndhukung presiden; kabeh wong mbaleni omong kosong liberal sing metu saka media lan Internet. Iki ngendi lapangan kegiatan McCain dumunung! Perlu kanggo nindakake pakaryan panjelasan karo wong lokal, nganakake obrolan lan seminar, utamane karo wong enom. Lan administrasi lokal kudu dadi kepala iki, nanging, miturut pendapatku, dheweke ora peduli. Aku ngubungi Fedorov NOD, lan ternyata ing wilayah kita mung ana siji anggota gerakan iki, sing uga nuduhake pandangan liberal. APA sing kudu ditindakake? CARA NYALAMATI RUSIA SAKA KANGGO WARGA DIRI?
            1. +3
              30 May 2014
              Aku ora ngerti karo sampeyan, nanging ing kene (aku kelas 11) akeh sing ngerti apa sing ana, malah ana guru, lan nalika dheweke wiwit ngandhani babagan Ukraina iki, dheweke lunga menyang wiwitan apik.
            2. retur
              0
              30 May 2014
              Ngapusi terang-terangan. Wong enom umur 20 - 26 taun sing paling aktif politik, beda karo warga sing lair lan gedhe ing USSR.

              warga sing manggon ing wilayah pengin manggon kaya ing USSR, nanging ing cara Amérika


              Sejatine, apa salahe wong kepengin urip luwih apik?

              Perlu kanggo nindakake pakaryan panjelasan karo wong lokal, nganakake obrolan lan seminar, utamane karo wong enom. Lan administrasi lokal kudu dadi kepala iki, nanging, miturut pendapatku, dheweke ora peduli.


              Lan carane sampeyan bakal menehi hasil karo kasunyatan lingkungan? Yaiku, dheweke nindakake pakaryan panjelasan, dosene mlebu bisnis bergengsi utawa mobil kelas premium lan nyopir menyang omah, apa wong ora bakal nglanggar pola kasebut? Utawa sampeyan menehi saran supaya kita njupuk wong bodho?

              Yen ora ana kapercayan marang panguwasa, mungkin panguwasa sing disalahake, lan dudu wong ala?
            3. +3
              30 May 2014
              Kaping pisanan, misale jek, kita kudu mutusake apa sing dikarepake. Salah siji kita pengin manggon ing negara kadhaulatan kuwat, banjur kita bakal uncalan metu kabeh omong kosong bab carane kelangan iku ing Kulon. Salah siji kita tetep appendage saka Kulon. Amarga kita ora bakal urip kaya ing Amerika utawa Eropa. Mung Amerika lan Eropa sing bisa urip kaya iki! Rusia mung bisa manggon ing basa Rusia! Nalika kita mutusake, banjur kita bakal nari. Miturut pilihan pisanan, kita kudu nyerah karo kabeh liberalisme lan demokrasi ing wangun "mitra" Barat kita. Bentenane sing jelas antarane "becik lan ala". Lan negara kudu terus-terusan nerangake liwat media tumindake lan visi tumindak negara liya. Warga kudu diterangake apa sejatine "demokrasi" ing istilah Barat, lan ora maca definisi saka buku teks, kaya sing diwènèhaké para ahli teori 200-300 taun kepungkur. Kiselevsky mouthpiece cetha ora cukup.
              Kita kudu tansah ngluhurake prestasi kanggo bangsa kita dhewe. Yen ora, kita duwe luwih akeh rereget babagan negara kita. Ya, ana akeh masalah, nanging uga ana prestasi. Nanging dheweke tansah ngomong babagan masalah, meh ora tau babagan sing kapindho. Posisi media iki nggawe kompleks inferioritas ing wong enom. "Aku wong Rusia - aku wong sing kalah. Aku bakal ninggalake Uni Soviet lan dadi sing paling apik." Mesthine ora!
              Nalika kita pengin manggon ing Rusia dhewe, lan ora ing karikatur Kulon, kabeh bakal apik karo kita. Nalika kita cepet-cepet ngubengi, nyenengake kita lan sampeyan, bakal ana perselisihan ing sirah lan bocah-bocah bakal dadi akeh pecandu gadget bayi. Lan kabeh jinis McCains kanggo 30 yuta bungkus permen aku bakal "ngatur demokrasi kita"
              1. Max_Kokyhin
                0
                1 2014 Juni
                Kanca-kanca, sing ngomong sing apik kanggo manggon ing Kulon! Ana pengangguran sing dhuwur banget ing AS! negara angkasa kewajiban! Akeh pengemis! Mung ora ana sing nuduhake! Ora ana demokrasi ing kana. Korporasi, oligarki, pamrentah sing korup - sing urip ing kana! Struktur negara lan masyarakat, yen dikarepake, bisa diurai luwih gampang tinimbang kita! 90% pedunung AS percaya yen presidene mung bajingan! Lan kabeh pamrentahane! Dadi sadurunge sampeyan ngomong kanthi antusias babagan Kulon, pikirake, maca lan kabeh bakal ilang dhewe!
          4. +2
            30 May 2014
            Kutipan saka MOISEY
            Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit. Kasep kanggo brainwash Rusia, Pak McCain.


            Kanggo kang akeh thanks kanggo "Ukrainia Maidan". Pira pirang-pirang wong bodho sing dakgawa menyang akal lan mbukak mripate.
          5. +2
            30 May 2014
            Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit.

            Inggih, ghouls rawa pita putih bakal teka. Ya, Gudkov Jr. lan Ponomarev bakal gallop maneh supaya pemilik bakal weruh lan ngapresiasi semangate.
            Lah, bakal padha nampa pat ing Pundhak saka pemilik.
          6. 0
            30 May 2014
            Kutipan saka MOISEY
            Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit.

            Lan menehi kritik dening tagihan sing diusulake dening McCainish lan kanca-kancane, utawa luwih saka "jumlah" sing digambar ing kono, dheweke dhewe ngerti babagan iki, amarga ora bakal bisa ngatur Maidan serius ing negara kita, lan mulane. "Undhang-undhang" iki mung minangka upaya dening wong Amerika sing kaget banget kanggo ngunggahake peringkat ing antarane para pamilih SMD Amerika sing padha kaget)))
          7. +3
            30 May 2014
            Makarevich mandheg masak pasta - wektune kanggo pindhah menyang area potong
            1. dmitrij.blyuz
              0
              30 May 2014
              Siberian, Wétan Tebih lan expanses liyane nganti telung puluh metermilyar dolar.Apa! Ayo padha nggawa dhuwit. Kita bakal ngatasi dhewe ing Siberia. Wong-wong ing kene serius banget.
          8. + 10
            30 May 2014
            Kutipan saka MOISEY
            Kasep kanggo brainwash Rusia, Pak McCain.


            Yen awake dhewe ora menehi alesan. Generasi mudha sing digedhekake ing taun 90-an meh ora kejawab pendidikan patriotik, saiki sing paling penting ora "kantun" bocah-bocah. Aku bubar krungu kabar yen dheweke arep nerbitake buku sejarah militer kanggo wong enom, iki wis apik. Nanging patriotisme digawa saka awal kanak-kanak, utamané ing antarane lanang. Aku elinga kanak-kanak, nalika bapakku ngajak aku menyang Museum Angkatan Laut ing Leningrad, banjur menyang Museum Angkatan Bersenjata ing Moskow, nalika dheweke lagi liburan. Aku isih ngelingi carane maca crita babagan sajarah militèr saka penulis apik S.P. Alekseev, "The Unprecedented Happens," "The Terrible Horseman," "Cerita babagan Suvorov lan Prajurit Rusia," "The Glory Bird." Saiki, sayangé, kaya ngono. buku ora ditulis.Iki ngendi pendidikan patriotik lan bangga ing Tanah Air.
            Sapa sing duwe lanang, Aku Highly Rekomendasi buku iki kanggo wong-wong mau kanggo maca tinimbang penembake, iku bakal migunani pranala, banjur ana kemungkinan luwih gedhe yen dheweke bakal tuwuh dadi wong normal lan ora ngapusi nilai-nilai Barat, dadi papan kanggo "revolusioner warna"
            Inggih, McCain entuk roti Russophobic kanggo dhuwit saka lobi Yahudi sing paling kuat sing ana ing mburi dheweke, uga mayoritas senator ing Kongres lan politisi liyane ing AS lan ing Rusia.
            1. +4
              30 May 2014
              Aku setuju karo sampeyan, aku mung bakal nambah dhewe, cukup aneh, ing antarane wong-wong sing lair ing separo kapindho 90-an - awal 2000-an (iki utamane siswa sing saiki aku komunikasi ing karya lan anak-anak kenalan. lan kanca-kanca kulawarga)) umume patriotik banget! Ana sawetara liberal sing blak-blakan, paling ora kurang saka ing antarane generasi lawas. Lan iki nggawe aku seneng banget))))
              1. +2
                30 May 2014
                Setuju karo sampeyan. Kathah para mudha patriotik ing kalangan siswa. Aku kerja ing universitas
          9. +1
            30 May 2014
            Kutipan saka MOISEY
            Amerika bodho mbuwang dhuwit


            Ora kaya iki! Dheweke bakal entuk Ssex rawa ing telpon!
          10. +1
            31 May 2014
            Padha ora kena disepelekake. Yen sampeyan tansah mencet sak panggonan, cepet utawa mengko bolongan bakal katon. Rusia kebak masalah, lan masalah banget serius, "korupsi" mung worth iku. Ing kuotasi amarga padha duwe cukup korupsi banget.
            Katalis kanggo rasa ora puas sing serius saiki bisa dadi "sepele", contone karo pembebasan Vasilyeva.
          11. 0
            31 May 2014
            Padha ora kena disepelekake. Yen sampeyan tansah mencet sak panggonan, cepet utawa mengko bolongan bakal katon. Rusia kebak masalah, lan masalah banget serius, "korupsi" mung worth iku. Ing kuotasi amarga padha duwe cukup korupsi banget.
            Katalis kanggo rasa ora puas sing serius saiki bisa dadi "sepele", contone karo pembebasan Vasilyeva.
        2. yulka2980
          +1
          30 May 2014
          Aku mikir kabeh wong bakal mlebu amarga alasan kasebut, utamane yen sampeyan bali liwat Ukraina lan ing wektu sing padha nggawe bolongan ekstra kanggo junta ngguyu
        3. Ambek FERTHER
          +2
          30 May 2014
          Ha! Iku 30 yuta! MALAKIN. Putin bakal nambah lan tuku Amerika kanthi sepenuh ati apik
          1. +1
            30 May 2014
            Menapa malih, mbok menawa ing kita dhewe. Peraturan sing bener babagan NPO
          2. 0
            30 May 2014
            Quote: Evil FERREN
            Ha! Iku 30 yuta! MALAKIN. Putin bakal nambah lan tuku Amerika kanthi sepenuh ati
            Miturut pendapatku, ana kesalahan ing artikel kasebut, sadurunge informasi kasebut kira-kira 30 milyar!
            1. +1
              30 May 2014
              Kutipan saka: bombg.77
              Miturut pendapatku, ana kesalahan ing artikel kasebut, sadurunge informasi kasebut kira-kira 30 milyar!

              Banjur sampeyan ora kudu mungkasi peretas saka hacking akun NPO. Inggih, ing guise lan ndhukung demokrasi ing Amerika Serikat karo disusupi dhuwit. Yen, mesthi, 30 milyar. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngembangake ekonomi sampeyan dhewe.
              1. 0
                31 May 2014
                Sapa sing nglawan!?))))
        4. +1
          30 May 2014
          Apa chip kanggo tumindak apik kuwi?
          Kabeh sing kita butuhake yaiku informasi babagan sapa saka kolom kaping lima sing nampa dhuwit AS, pinten, kapan, lan ing endi sing disimpen.
          Lan carane njaluk dhuwit iki saka ala Novodvorskikh, uga, iki prakara laku;)
          Iki tiket lan preian ing Caymans sawise kasus kasebut.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. +4
          30 May 2014
          Lha kok dadi ora sopan - bolong, tembak. Ana cara sing luwih keren kanggo troll McCain. Putin mung kudu retroaktif menehi gelar Pahlawan Uni Soviet (utawa Rusia) kanggo prestasi "pertempuran" kepungkur. Sawise kabeh, nalika dheweke dadi pilot Angkatan Udara AS, dheweke ngrusak luwih akeh pesawat Amerika dhewe tinimbang akeh ace kita. Dadi ayo dheweke nerangake marang Republikan kaya ngono, "Sampeyan salah paham kabeh, aku ora kaya ngono," lan kita bakal ngguyu ing pinggir. Lan Mack ora duwe wektu kanggo ngomong babagan kabeh omong kosong iki.
          1. +1
            30 May 2014
            Dheweke ora pantes dadi pahlawan, nanging isih bisa bersaing kanggo gelar mahasiswa sing apik banget ing latihan perang lan politik.
        7. +7
          30 May 2014
          Sugeng siang kanca!
          Matur nuwun Oleg kanggo artikel kasebut, analisis sing apik banget.

          Quote: Rasul
          Chip kanggo tiket menyang negara, lan bakal ana demokrat karo bolongan ing sirahe! Aku isih kudu mbales dendam marang Donbass.

          Kanca, tugas iki ora gampang ditindakake. Aku ngomong karo polisi sing ngadeg ing cordon nalika kethek iki teka ing Jerman. Asu iki ndhelikake saka kabeh wong kanthi apik. Sadawane rute kabeh, kabeh lawang kalen ditutup ditutup (agen Layanan Rahasia mlaku-mlaku lan mriksa). Dheweke dhewe tansah ana ing mburi kaca anti peluru. Ana penembak jitu ing payon kabeh target. Posting saben 10 meter. Yen ana akeh wong, mula wong akeh ngemot 30% agen. Dheweke uga lungguh ing kalen. Polisi tansah mikir kenapa Putin pancen ala lan ora apik. Kok bisa mandeg lan mangan sosis goreng tanpa wedi.
        8. 0
          30 May 2014
          Cekakipun, Barack Hussein sepisan maneh nerangake marang masyarakat donya sing boss ing planet.


          Iku tega kanggo monkey, nanging sampeyan kudu nyumerepi ora mung, nanging uga nduweni!
      2. + 38
        30 May 2014
        Inggih, ayo miwiti demokratisasi pembunuh lawas!
        Sampeyan uga bakal mangsuli kita kanggo Vietnam!!!!
        1. + 15
          30 May 2014
          Kutipan: Veles75
          Inggih, ayo miwiti demokratisasi pembunuh lawas!

          Nanging sawetara mangu-mangu nyusup ing pikiranku ... Euforia, gegayutan karo tumindak presiden kita, mesthi apik, nanging kita wiwit lali babagan anané separatis ing Siberia, Ural lan wilayah wétan liyane.
          Persetujuan sing ditandatangani karo China mesthi bakal ngrampungake sawetara masalah, nanging implementasine durung diwiwiti, mula Amerika mutusake kanggo mbantu.
          FSB lan badan kontrol liyane kudu nguatake kontrol aliran dana kanggo kabutuhan umum lan organisasi liyane saka negara sing dikontrol dening AS lan EU...
          Nganti masalah pembangunan daerah dirampungake, bebaya nyata, lan ora perlu nyiyapake topi kanggo mbuwang masalah kasebut ...
          1. +1
            30 May 2014
            Kaping pisanan, supaya democratizer nyurung ... uga, sampeyan ngerti ngendi, banjur mikir kaping sepuluh, sanajan ora ana apa-apa, nanging isih, bisa uga bakal kelakon yen kabeh perang karo Rusia rampung ing ibukutha agresor.
          2. +3
            30 May 2014
            Quote: domokl Nanging sawetara mangu-mangu nyusup ing pikiranku... Euforia, gegayutan karo tumindak presiden kita, mesthi apik. Nanging kita wiwit lali babagan anané separatis ing Siberia, Ural lan wilayah wétan liyane. / kutipan


            Yagene aku ora ketemu separatis ing Siberia? Marang kula ngendi padha, Aku bakal gumun ing wonder.
            1. +3
              30 May 2014
              Separatis Siberia nglawan pambangunan pabrik ferroalloy ing kutha Krasnoyarsk, sampeyan ngerti, padha wedi karo emisi, padha kuwatir karo anak-anake.
              1. +2
                30 May 2014
                Aku dhewe saka Krasnoyarsk, aja ngomong omong kosong babagan separatis. Wong-wong nglawan pambangunan pabrik ferroalloy ing cedhak kutha, amarga iki minangka produksi sing mbebayani, lan kita wis duwe akeh pabrik. Kutha iki najis, tansah ana emisi ing pedhut, yen ora ana angin, utamane ing mangsa panas. Lan kasunyatan manawa tanduran iki mbebayani wis suwe dibuktekake. Dadi sadurunge sampeyan ngomong iki, sampeyan kudu sinau masalah kasebut. Saben 2 kita nglawan tanduran iki, sampeyan kanthi otomatis menehi label minangka separatis!?
                1. 0
                  30 May 2014
                  Siji KrAZ lan KrasTPP worth iku! Kabeh jinis panyulingan lan bahan kimia liyane.
                2. OkunevichRV
                  +1
                  2 2014 Juni
                  Nalika sampeyan dudu separatis, kahanan karo tanduran nglarani, nanging kanthi pendekatan sing bener, pangolahan informasi lan pendanaan saka Amerika Serikat, sampeyan ajaib dadi separatis.
                  Dibagi lan aturan. Ing Ukraina, uga, alesan iki mung ridiculous, nanging apa asil, iku kabeh babagan preparation lan lack saka manungsa waé saka kuwasa kanggo masalah lokal. Tema tanduran kasebut sengaja diangkat, kanggo dipikirake.
            2. 0
              30 May 2014
              Yagene aku ora ketemu separatis ing Siberia? Marang kula ngendi padha, Aku bakal gumun ing wonder.
              Apa bab Yakuts? Dheweke wis ngusir Rusia nganti suwe.
              1. +2
                30 May 2014
                Saka ngendi wong-wong mau diusir? Saka tundra?
              2. 0
                30 May 2014
                Kutipan: okknyay82
                Apa bab Yakuts? Dheweke wis ngusir Rusia nganti suwe.

                Hmm, kepiye carane bisa nundhung Rusia yen ana ing kono kaya edan?
          3. +2
            30 May 2014
            Apa jenis separatis ing Urals kita ngomong bab? Aku manggon ing Urals lan ora tau ndeleng separatis siji, ing wong utawa ing koran. Sadurunge nulis sepisan, pikirake kaping pitu. Sirah dudu kanggo mangan, nanging kanggo mikir.
          4. 0
            30 May 2014
            Ing wektu sing padha, sawise perang ing Siberia, ngganggu kontrak sing padha karo China
          5. +4
            30 May 2014
            Kutipan saka domokl
            kita wiwit lali babagan anané separatis ing Siberia

            belay NENG ndi? Apa sampeyan durung weruh '36 manggon ing Siberia? opo
            1. +1
              30 May 2014
              Kutipan saka Horst78
              Apa sampeyan durung weruh '36 manggon ing Siberia?

              Ana sawetara wong pikun ... Mungkin padha pindhah menyang Amerika?
          6. +2
            30 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Nanging kita wiwit lali babagan anané separatis ing Siberia, Urals lan wilayah wétan liyane.

            separatis? ing Siberia? ora, aku durung.
          7. +4
            30 May 2014
            [quote=domokl][quote=Veles75]Inggih, ayo miwiti demokratisasi pembunuh lawas![/quote]
            Nanging kita wiwit lali babagan anané separatis ing Siberia, Urals lan wilayah wétan liyane.

            Kita ora duwe separatis ing Siberia! Sampeyan ora bakal nemokake wilayah sing luwih patriotik tinimbang ing Siberia. Nanging babagan Moscow ana keraguan gedhe. Ora ketompo carane kakehan aku komunikasi karo Muscovites ing lelungan bisnis, padha salah siji gelo dening soko, padha ora ngirim soko, utawa padha kebak lan ngimpi obah ing luar negeri. Iki ngendi kolom kaping lima wis siyap
          8. +1
            31 May 2014
            Kutipan saka domokl
            Nanging kita wiwit lali babagan anané separatis ing Siberia, Urals lan wilayah wétan liyane.

            Alexander ing Urals karo huruf kapital, iku siji bab, lan sareh, kabeh mucus ora ana ing Urals lan Siberia, nanging ing Pervopresolnaya, urip lan sehat, ing wilayah kita bakal kurang toleransi ... hi
        2. PASUS
          +5
          30 May 2014
          Aku eling tembung saka film "Brother-2" - "sampeyan bakal njawab kita kanggo Crimea" - lan padha tenan mangsuli, nalika Bodrov katon menyang banyu.
        3. +2
          30 May 2014
          Inggih, ayo miwiti demokratisasi pembunuh lawas!
          Dideleng saka rekaman trek (sadurunge diterbitake ing VO), kanca iki, apa wae bisnis sing ditindakake, luwih gawe piala marang negarane. Ana sing nyritakake yen dheweke dipasrahake babagan perkara iki, mesthine Obama bakal dadi presiden pungkasan ing Amerika Serikat. lol
        4. 0
          30 May 2014
          Inggih, ayo miwiti demokratisasi pembunuh lawas!
          Dideleng saka rekaman trek (sadurunge diterbitake ing VO), kanca iki, apa wae bisnis sing ditindakake, luwih gawe piala marang negarane. Ana sing nyritakake yen dheweke dipasrahake babagan perkara iki, mesthine Obama bakal dadi presiden pungkasan ing Amerika Serikat. lol
        5. 0
          30 May 2014
          Para kolega, aku njaluk ngapura amarga menehi gelar Pembawa Ordo Bintang Merah - siswa sing paling apik ing pertempuran lan latihan politik lan gelar kehormatan kopral Angkatan Bersenjata USSR. pasukan.
        6. +1
          30 May 2014
          Kutipan: Veles75
          Sampeyan uga bakal mangsuli kita kanggo Vietnam!!!!

          Ora, dheweke mangsuli kanthi lengkap - dheweke bali karo "Mesin karo tongkat"
        7. 0
          30 May 2014
          Kekejaman Amerika ing Vietnam kudu ditampilake sacara periodik ing RT.
      3. +7
        30 May 2014
        Ya, dheweke pengin tanggung jawab kabeh kanggo Vietnam ...

        Nanging 30 yuta kaya-kaya ora kuwat ... Milyar-milyar kita dipotong supaya nyamuk ora nglarani irung, lan nguwasani 10 lyam saben taun minangka tugas kanggo klompok senior taman kanak-kanak. wassat
        Dadi aku mikir yen Amerika bisa ngacungake tangan ing dhuwit iki ...
        1. +2
          30 May 2014
          Kutipan saka: igor_m_p
          Nanging 30 yuta kaya ora kuwat ...

          dhewe lan bakal Cut liwat sawetara jenis dana.Dadi kejut liyane saka udhara
          1. +1
            30 May 2014
            Hmm...Versi kanggo Congress...lan dhuwit bakal pindhah menyang eksplorasi!!!
          2. Komentar wis dibusak.
      4. +9
        30 May 2014
        Kabeh oposisi sampeyan wis dikirim adoh lan dawa dening wong bebarengan karo Manezhka 2014 Navalny lan cockerel liyane
        1. +1
          30 May 2014
          Kepiye carane bisa demokratisasi? Mungkin kita bisa demokratisasi paling ora sapisan? Ayo nggawa demokrasi, kaya sing dikandhakake, mung ing versi Rusia?
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +1
          30 May 2014
          ngguyu wassat becik, Mungkin aku bisa uncalan ing ruble banget lol
      5. +1
        30 May 2014
        Kaping pisanan, kolom kaping lima ing Federasi Rusia kudu dikirim menyang Siberia kanggo ngresiki salju, yen ora ana sampah, saka ngendi akeh bajingan teka, aku kaget banget.
        1. 0
          30 May 2014
          Ya, aku ora ngerti asale bajingan kasebut. Sing utama yaiku dheweke ora bisa nerangake kanthi jelas kenapa dheweke nglawan. Nanging nglawan. Nang endi wae ing sawetara wong akeh, ketoke, iku modis kanggo nglawan. Wong-wong iki bakal mbentuk kolom kaping lima mung kanggo perusahaan
        2. +2
          30 May 2014
          Lan 99,9% saka sampah iki ana ing Moskow. Lan liyane saka Rus, kaya ing USSR, digunakake kanggo njaga pasuryan saka Motherland ing wangun ayu, wong ora duwe wektu kanggo nyenengi awake dhewe.
        3. 0
          30 May 2014
          Lan 99,9% saka sampah iki ana ing Moskow. Lan liyane saka Rus, kaya ing USSR, digunakake kanggo njaga pasuryan saka Motherland ing wangun ayu, wong ora duwe wektu kanggo nyenengi awake dhewe.
      6. SSR
        +5
        30 May 2014
        Ana guyonan lawas babagan sijine bedhil ing sak panggonan, karo interpretasi beda, nanging inti padha.

        Petka mlaku liwat barak lan krungu bengok "Bend your, bend your."
        ibu, mbengkongaken" Ya, apa sing kudu kita lakoni? Petka mlayu menyang barak lan ndeleng Vasily.
        Ivanovich lungguh ing kursi sing ditutupi kringet.
        "Inggih, apa kedaden Vasily Ivanovich," takon Petrukha.
        - sial, aku ora bakal percaya, aku ngimpi: "Mulane mbayangno gunung
        dhuwur ing sakubenge lan dalane dadi ciut, ciut, gulung-gulung ing tebing, uga
        kanggo nindakake - Aku arep, ngandika Vasily Ivanovich, lan introduce kula kanggo rapat
        pahlawan epik teka Ilyusha, uga, sing Muromsky, uga, iku cetha
        ora ana cara kanggo misahake. Banjur dheweke ngomong menehi dalan, aku ngomong Ilya lan aku ngomong
        segara iku dhengkul-jero, lan aku kesel ngeculke wong liwat, aku marang wong sing
        Aku uga ujar manawa aku dudu bajingan - Chapaev I, jaran pisanan sing dakrungu kaya ngono? Uga kene Ilyushka
        kesel aku nyoba kanggo ngukur dhewe ing syarat-syarat steepness, kang njupuk lan macet indeks kang
        Aku fingered tengen menyang rectum liwat kang bolongan lan ditarik metu sandi
        tangan kiwa liwat telenging, uga, iki ngendi kabeh medeni wiwit, Aku aran
        Aku wiwit nyelehake driji lan bengok-bengok marang dheweke "BEND, BEND
        ILYUSHA BAKAL LANGSUNG."
      7. +8
        30 May 2014
        Cekakipun, Barack Hussein sepisan maneh nerangake marang masyarakat donya sing boss ing planet.

        https://pbs.twimg.com/media/Bn8j8lgIgAI63D5.jpg
        1. +3
          30 May 2014
          Kutipan saka Ross
          Cekakipun, Barack Hussein sepisan maneh nerangake marang masyarakat donya sing boss ing planet.

          https://pbs.twimg.com/media/Bn8j8lgIgAI63D5.jpg


          Aku bakal ngedol mobil lan menehi kabeh hasil mung kanggo ndeleng iku ing wong.
        2. Komentar wis dibusak.
      8. +1
        30 May 2014
        ojo gawe nesu!!!
      9. +1
        30 May 2014
        Kutipan saka afire
        Makhluk iki ora bakal ngaso.


        Makhluk iki ora bakal ngaso nganti paling sethithik diremuk dadi potongan cilik, utawa luwih apik, dirusak. Mung ing kasus iki keamanan donya bisa dijamin saka agresi ing pihak.
      10. Komentar wis dibusak.
      11. 0
        30 May 2014
        Lha kok ngomongke sing nduwèni pesenan (Pesanan Bintang Merah kanggo mateni operator pesawat), wong kita entuk bintang Pahlawan sing paling apik, aja ngganggu.
      12. ksendzov1971
        0
        30 May 2014
        Aku kabeh kanggo iku! Dheweke pengin ... ngganggu masalah karo donya kabeh! Kita kudu nyetel ing Washington lan New York! Lan drive Black-bokong Obama menyang wit kurma karo gedhang!
      13. 0
        30 May 2014
        Kutipan saka afire
        Kuwi sketsa lawas.
        Cara sing paling apik kanggo mungkasi moyoki amers ing jagad iki yaiku nempelake bedhil ing sak panggonan lan tetep ketegangan. Sampeyan bisa miwiti saka kidul. Jujur, kita kudu nyelehake dheweke ing panggonane. Makhluk iki ora bakal ngaso.
      14. 0
        30 May 2014
        ing nalisir, padha argue sing kita ora duwe demokrasi. Otakku arep njeblug.
      15. 0
        31 May 2014
        Ingkang utama yaiku tampilan ngarep ing tong minyak kudu luwih gedhe, supaya sampeyan ora lali babagan lokasi sampeyan.
      16. 0
        31 May 2014
        nanging empalnik ora ngganggu Amerika bokong bocor. Padha bakal squeal sanalika poplar wiwit.
      17. 0
        31 May 2014
        http://vk.com/anna_news?z=photo-35276355_330012113%2Falbum-35276355_00%2Frev
    2. +6
      30 May 2014
      Demokrasi ana ing Neraka, nanging Kratoné ana ing Swarga! nglirik
      1. +1
        30 May 2014
        apik Pikiran sing menarik. Yagene ora kedadeyan ing aku? ora
      2. Alex_Popovson
        0
        30 May 2014
        Kepiye babagan khilafah ing Bumi?
    3. +7
      30 May 2014
      Demokrat durung tuwuh karo Rusia wong bodho
      1. MBA78
        +1
        30 May 2014
        dheweke wis tuwa banget, dheweke bakal mati ing setahun
    4. +8
      30 May 2014
      Aku ora ngerti babagan Aliyev, dheweke katon kaya ora beku lan bodho, supaya ora ngerti carane Amerika bakal nggunakake Karabakh yen dheweke nyusup ing kana. , padha ora coddle karo oposisi, padha bakal buyar lan Padha bakal transplantasi wong-wong mau... Klan Aliyev wis dadi bagéan saka Azerbaijan lan dheweke bakal menehi daya kanggo wong liya ing kono.
      Kanggo Rusia, bubar buruh pita putih kita nganakake rapat, 200 wartawan lan 200 polisi huru-hara teka, ngadeg, ngrokok lan lunga, ora ana sing teka ing rapat umum kanggo demokrasi. ngguyu
      1. mad
        +6
        30 May 2014
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kanggo Rusia, bubar buruh pita putih kita nganakake rapat, 200 wartawan lan 200 polisi huru-hara teka, ngadeg, ngrokok lan lunga, ora ana sing teka ing rapat umum kanggo demokrasi.

        Demokrasi ing Rusia) Dhuwit kasebut dipotong kanthi cepet nganti lali nyisihake dhuwit kanggo tuku tambahan. wassat
      2. +1
        30 May 2014
        Yankees umum, ora wedi apa-apa lan ora isin karo sapa wae....
        Katon kaya iki bakal dadi titik wiwitan perang global sing anyar.
        Pengeran! Wangsulana otak Baramka! wong bodho hi
        1. +4
          30 May 2014
          Kutipan saka sscha
          Pengeran! Wangsulana otak Baramka!

          Apa gunane apa sing diputusake ing kono??? negatif
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +1
        30 May 2014
        Iki bener-bener taktik militer :) Nyatane, rally multimillion-dollar (lan kok repot-repot karo trifles, multi-milyar-dollar) rally dumadi ing kepala penyelenggara kanthi siaran langsung saka aliran kesadaran ing Twitter lan Facebook :))))
    5. +6
      30 May 2014
      30 lyam dolarii rada ringkih. Liberna kita kanthi kejujuran lan panjaluke ora cukup kanggo kopi. Gentlemen Amerika bajingan, ngombe.
    6. kombat58
      +4
      30 May 2014
      Cekakipun, Barack Hussein sepisan maneh nerangake marang masyarakat donya sing boss ing planet.

      Kesimpulan ing artikel kasebut bener. Nanging sing paling penting yaiku dheweke ora "nggawe cetha", nanging nyoba kanggo nggawe cetha.
      Mangkono, konfirmasi stubbornness asinine lan unwillingness kanggo njupuk menyang akun kasunyatan anyar. Kita isih kudu ngrampungake. Ora ana liyane sing isih ana. Faktor wektu iku penting.
    7. +5
      30 May 2014
      Kita bakal enggal krungu ing Echo of Moscow lan ing Rain lan ing media kuning liyane kepala Navalny, Sobchak, Shevchuk, Makarevich, Nemtsov, Novodvorskaya, Alekseeva, Udaltsov lan demokrat liyane.
      Aku ngarep-arep yen padha blurt metu, padha meneng. Dhuwit saka Amerika Serikat cukup cetha kanggo zilch. Kepiye carane mbenerake zilch iki kanggo dheweke - ketoke bakal bisa digunakake kanthi asimetris.
    8. +1
      30 May 2014
      Hei, dudu taun nineties, 30 lyams saka kubis minangka jumlah sing ora nyenengake kanggo Rusia! Edan, Pak, tambah kuwat! keprungu
      1. retur
        +4
        30 May 2014
        Ingkang utama yaiku ngendi kanggo ngarahake. Ing Rusia, masalah karo migran utawa masalah nasional durung rampung. Langsung dhuwit kanggo ngrangsang nasional konflik - ora mung Maidan, nanging uga perang karusakan.
        1. 0
          30 May 2014
          30 lyams, ora ketompo carane ngomong, iku kaya nyebar butter ing roti, katon kaya sampeyan mangan soko, nanging 20 menit wis liwati lan sampeyan pengin mangan maneh! wassat
    9. +1
      30 May 2014
      Kita kudu cepet-cepet nggawe pelayanan kanggo nggawe destabilisasi ing Amerika Serikat dhewe, amarga ora kabeh lancar ing kana, kita mung kudu golek titik lara; nggawe dhewe, omah "Maidan". wis digawe, banjur kita obah ing arah tengen Pitakonan utamané migunani akut. Kamulyan kanggo Rusia!
    10. + 10
      30 May 2014
      Aku menehi artikel plus. Forewarned wis forearmed. Kita isih duwe akeh wilayah sing durung dikembangake ing sisih lor, lan ing kana kita bakal ngirim kabeh "kolom kalima".
      Inggih, aku mung bisa pengin siji bab kanggo dandelion Gusti Allah McCain: sampeyan kudu pindhah nang endi wae lan tetanduran sawetara kembang, alon-alon njaluk digunakake kanggo bumi, yen ora, sampeyan bakal mati lan bumi ora bakal nampa sampeyan. ngguyu
    11. +1
      30 May 2014
      McCain jelas minangka pasien kejiwaan.
    12. +4
      30 May 2014
      Apa sampeyan ngomong babagan pompa wilayah? Neraka karo kerahmu - ora ana tembung sing luwih apik! Ing provinsi, semangat Rusia Agung isih tetep. Moscow lan St.
      1. 0
        30 May 2014
        Persis! Rusia minangka provinsi lan kuwat!
    13. parus2nik
      +2
      30 May 2014
      Amerika Serikat mutusake kanggo miwiti "Maidan" ing Rusia.. Bakal bosen nguntal bledug..
      1. +2
        30 May 2014
        Kapethik saka: parus2nik
        Amerika Serikat wis mutusake kanggo miwiti "Maidan" ing Rusia. Dheweke bakal kesel ngulu bledug.

        Aku manggon ing Timur Jauh. Sanalika aku krungu swara ngina marang Tanah Air sing ditresnani, aku bakal menehi tekanan pribadi, aku bakal mangsuli tembung kasebut. Nanging ora ana sing bisa dicritakake babagan Makesha pikun iki, apa ora ana akeh. saka pakurmatan?
        1. MBA78
          0
          30 May 2014
          milenium anyar nembak monster iki ing pasuryan ing taun 2001, kaping pindho ... tandha iki ambruk menara, sing tegese monster ditinggal tanpa otak "yaiku, tanpa sirah" ... lan iki bisa dideleng amarga ora ana logika ing kabeh keputusan sing ditampa ( sisa-sisa memori seluler konvulsif sing isih urip) ... ora bisa dihindari ... lan wis wiwit nyeret lan bakal nyeret saben wong sing dicekel monster iki kanthi tentakel ijo.
        2. setan0n
          0
          30 May 2014
          Kutipan saka: subbtin.725

          Aku manggon ing Timur Jauh. Sanalika aku krungu swara ngina marang Tanah Air sing ditresnani, aku bakal menehi tekanan pribadi, aku bakal mangsuli tembung kasebut. Nanging ora ana sing bisa dicritakake babagan Makesha pikun iki, apa ora ana akeh. saka pakurmatan?


          Sampeyan bisa uga kaget, nanging Tanah Air bisa langsung dikirim menyang neraka kanthi tujuan sing paling apik.
          A sirah kelangan - pisanan kabeh. Nanging, iki uga ora menehi jaminan mutlak.
          Aku ora nyaranake utamane nganggep manawa tatanan bakal dibalekake ing negara kasebut, amarga iki, kabeh wong kudu kringet akeh (utamane ing awake dhewe): ora bisa mulihake tatanan tanpa partisipasi sukarela saka kabeh masyarakat ( ora kanggo sebutno kasunyatan sing idea iki bakal nemokake akeh mungsuh, kang kudu ditanggulangi nggunakake cara liyane). Dadi ancaman kasebut nyata.
          Nanging ora mung kuwi. Masalah konfrontasi nasional durung rampung ing negara kasebut (lan ora bakal dirampungake ing mangsa ngarep). Ideologi nasionalisme Rusia uga bakal dadi peran. Ana cukup titik-titik intervensi, sanajan mayoritas masyarakat sobers munggah, banjur malah bagean cilik bisa cukup kanggo ngatur mabuk umum anyar.
    14. Dbnfkmtdbx
      +1
      30 May 2014
      Mug goblin iki ora bakal retak wong bodho
    15. 120267
      0
      30 May 2014
      Maidan kudu diatur ing Time Square SySHA. Lan mung ninggalake wong India pribumi ing kabeh wilayah, supaya bisa ngunggahake mustang.
      1. 0
        30 May 2014
        Maidan kudu diatur ing Time Square SySHA. Lan mung ninggalake wong India pribumi ing kabeh wilayah, supaya bisa ngunggahake mustang.

        Rusia Dina iki aktif nggarap iki!
    16. 0
      30 May 2014
      Siji-sijine cara sing efektif kanggo nglawan kegiatan mitra kita yaiku nggawe lan implementasine ideologi nasional sing ketat, minangka alternatif sing kuat kanggo kabeh ide separatis lokal. IMHO
    17. 0
      30 May 2014
      Wong kasebut mbutuhake perawatan ... lan kanthi cepet ... ana masalah mental minangka akibat saka trauma Vietnam.

      Nanging risiko sing kita duwe ... iki kolom kaping lima saka liberal lan penyanyi liyane saka "donya bebas" ... padha kudu tansah dijupuk menyang akun ... rawa lan Maidans liyane kudu ora diijini.
    18. +1
      30 May 2014
      Wektu kanggo Rusia miwiti revolusi ing tanah air para homoseksual. Aku Persemakmuran Negara Merdeka muni inspirasi ... Alaska lan Hawaii kanggo kita, supaya liyane wallow ing lam revolusioner. Nanging, bakal ana 300 yuta homoseksual sing kurang lemak ing donya ...
    19. retur
      +1
      30 May 2014
      Rakyat minangka kelemahan paling gedhe ing negara kita - multinasionalitas. Tuang dhuwit menyang pembangunan nasional konflik, utawa provokasi karo migran, lan kabeh, negara kita nangis.

      Nganti pitakonan nasional Rusia lan masalah ngimpor migran wis rampung, kemungkinan Maidan mung bakal nambah.
    20. 0
      30 May 2014
      ing donya sabanjure dheweke menehi dheweke absen, nanging dheweke isih ana, aktivis Maidan f..y.
    21. 0
      30 May 2014
      Tanpa manggon ing RUSIA, sampeyan ora bakal ngerti kita wong Rusia. McKain mutusake kanggo eksprimen karo kita .. ayo dheweke nyoba. Kita bakal seneng nggunakake dhuwit)))))) Bagéyan bakal menyang sistem kickback --- liyane bakal pindhah menyang pambangunan dalan ing Siberian Far Eastern wilayah..
    22. 0
      30 May 2014
      A wong gundul bakal duwe sirah ngaco munggah bokong. Ing kono dheweke duweke.
    23. 0
      30 May 2014
      Nalika pasuryane wis demokratisasi?
    24. 0
      30 May 2014
      Oh, lan McCain iki katon kaya Borka Moiseev ...
    25. yulka2980
      0
      30 May 2014
      wassat Wong bodho padha Obama, mung karcis kuning, kabeh padha kaget ing kono, aku kira.
    26. Khalmamed
      0
      30 May 2014
      .....korban saka wong Vietnam, McCainshield bodho lawas, kaya freak karo masalah saka keluwihan Vanity, sesambat ...
      .....perlu kanggo STUFF wakil kutha cilik saka kolom kaping lima ing RUSSIA - iki ora mung sing nyanyi lagu babagan punggung fleksibel, nanging uga sing ngrusak kesehatan, pendidikan, pertanian, lan kemampuan pertahanan. saka RUSIA.
      .....WINGI kudu mbukak kasus lan baris kanggo kemah.
    27. 0
      30 May 2014
      Iku mbokmenawa wektu kanggo tangi gunung geni Yellowstone kanggo ngalihake manungsa waé saka "demokrat" kanggo masalah sing.
    28. KS4E
      +1
      30 May 2014
      Yen kabeh kaya sing ana ing artikel kasebut, mula kudu waspada, sedulur, kita bakal ngremuk kabeh lintang lan garis demokrat sing bakal katon ing kutha-kutha Rusia. Dhuwit. Kaping pisanan, dheweke bakal miwiti kampanye babagan segmen penduduk sing berpendapatan rendah. Nanging nyatane, ing bidang sosial-ekonomi ing njero negara, kabeh ala. , polisi... Ora ketompo carane ala, sampeyan kudu ora menehi ing agitasi.
    29. 0
      30 May 2014
      Kongres AS nulis undang-undang anyar nglawan Rusia saben taun, wektune kita bisa digunakake :), nyatane, AS ngrancang ngrusak Rusia (banjur USSR) ing taun 50-an, hukum AS "On Captive Peoples ” wis tau repealed, lan mbokmenawa ora bakal dibatalake.
    30. +2
      30 May 2014
      Oh nggih! 30 lyams uga bakal migunani kanggo kita ing farm (kanthi analogi karo Crimea). Ora mungkin "demokratisasi" Rusia, nanging kanggo demokratisasi McCain cukup ... ngguyu
    31. Victor64
      0
      30 May 2014
      Dheweke bakal disiksa. Kita wis kesel karo demokrasi sing ora ana lan toleransi sing salah. Lan umume, kebebasan nurani ing AS lan Uni Eropa wis dadi kamardikan saka kalbu. Kanggo 30 yuta, luwih becik dheweke nemokake spesialis normal ing Rusia, sing bakal nerangake prinsip, spiritualitas, sanajan dheweke sabar - sapa wae sing ora padha karo kita salah.
    32. +1
      30 May 2014
      Setara karo Zhirinovsky ing AS))) Dheweke bengok-bengok akeh, nanging ora bakal dadi kriminal (matur nuwun Gusti). Patriot lan badut Amerovsky sing misuwur.
      Kutipan saka: rereture
      Nganti pitakonan nasional Rusia lan masalah ngimpor migran wis rampung, kemungkinan Maidan mung bakal nambah.

      Ya, ana sing kudu ditindakake karo wong neneko, yen ora Maidan ora bisa dihindari, sing bisa dimanfaatake dening mungsuh. Muga-muga iki bakal tekan pimpinan Federasi Rusia, yen ora, kahanan bakal mulai berkembang saka ngisor miturut skenario sing ora bisa ditebak.
    33. ny4ulo
      0
      30 May 2014
      Nanging miturut kabar saka Kaukasus, dheweke kaya-kaya nerusake apa sing diwiwiti. Sawise kabeh, iku ora mung wong sing metu ana?
    34. +1
      30 May 2014
      Quote: Siberian lawas
      McCain jelas minangka pasien kejiwaan.

      Pit Vietnam ora mung ilang kaya ngono. ora ana tamba kanggo iki. (sindrom Vietnam) wong bodho Wong lanang dadi edan.
    35. -1
      30 May 2014
      MCCAIN kanggo PRESIDEN RF!!! HURRAY COMRADES!
    36. 0
      30 May 2014
      Ayo padha nransfer dhuwit menyang akunku nglirik Oh, kepiye kita kabeh bakal luwih apik ing kene ... lol .
    37. pravda2014s
      0
      30 May 2014
      Aku malah ora mangu-mangu yen kita ora duwe tentara lan xiao, dheweke bakal ngebom kita lan mateni kita, miturut sawetara slogan bodho kanthi jeneng demokrasi. Bajingan fasis iki sejatine nyatakake perang marang kita. Ing artikel iki, dheweke wis mbukak campur tangan ing negara kita. Kanggo nuwuhake rasa sengit etnis, lsp, dheweke pengin mbuwang dhuwit. Kabijakan kanggo ngemot mung minangka langkah pertama, diikuti karo karusakan lengkap lan pembantaian wong Rusia. Peacetime wis rampung, mungkasi sijine munggah karo bajingan iki! Kita kudu nggedhekake kabeh pasukan ing saindenging jagad. Dheweke wis nguwasani setengah planet, nanging sing nomer loro bakal kanggo kita. Kita wis mbebasake Eropa kaping 2, saiki kita bakal mbebasake jagad iki saka hegemon liyane tanpa manungsa.
    38. KOH
      +4
      30 May 2014
      Apa sampeyan ngelingi apa jenis omong kosong sing diomongake ing internet sadurunge pemilihan Putin, pita putih, Udaltsovs, Navalnys, Nemtsovs, lan liya-liyane, dadi luwih awal kanggo santai ... kita kudu mungkasi kolom kaping 5 sapisan. lan kanggo kabeh...
      1. 0
        1 2014 Juni
        Wis suwe, telat, tanganku gatel!
    39. 2 Log
      0
      30 May 2014
      Ing Ukraina, taktik anyar digunakake. Ora revolusi werna, nanging revolusi getih (ing pangertèn sing getih diwutahake). Ing kene kita pisanan weruh aliansi liberal lan neo-Nazi.

      Wangun wis diganti, nanging ora tugas lan karakter umum. Persamaan antarane pamrentah Oranye-ora nyenengake lan hubungan Ukrainia-Rusia wis suwe ditemokake.
      Kabeh pamrentah sing pasif sing ati-ati dibuwang, ngidini sing oranye entuk kekuwatan luwih dhisik. Obat sing efektif wis ditemokake - intervensi sing cepet lan nemtokake, mungkasi pelanggaran oranye.
      Yen ing tingkat negara pawulangan sinau, paling ora ing Rusia lan Belarus, banjur, kaya sing bisa dideleng saka sikap Putin marang acara Ukraina, kabeh luwih sedih.
      Weruh iki, wong kaya McCain nguripake maneh rencana kanggo bali menyang rencana lawas.
      Putin bakal tetep meneng, kaya para pengikut Internet sing nerangake lan mbenerake kabeh.
    40. +1
      30 May 2014
      Ha, ha. Dheweke ngomong babagan demokrasi nanging mikir babagan hidrokarbon.
    41. +5
      30 May 2014
      Artikel kasebut nyentuh bab-bab sing nglarani banget: nggarap dekomposisi pemuda wis ditindakake luwih saka setahun, contone, ijol-ijolan bocah sekolah, amarga kabeh kelas lunga lan sinau ing Amerika Serikat lan apa sing diwulangake ing kana. sinau ing-ambane saka basa, misale jek wayahe wis teka nalika iku perlu kanggo serius menehi hasil karo pendidikan Russian lan upbringing saka anak lan muda Saiki bab kamungkinan saka ngatur "Maidans" ing outback Russian, lan supaya McCain ing paling. pindhah menyang Urals, aku mikir yen bakal ana PIT sing ora luwih elek tinimbang wong Vietnam; wong pikun kepengin banget kanggo "pertempuran" kepungkur, kenapa ora nulungi wong tuwa! saka "liberal pita putih" tembung iki wis dadi kasar ing antarane wong-wong, lan tembung V.I. Lenin teka ing atine: "... intelligentsia iku SHIT saka bangsa ..." lan kabeh tiba ing panggonan panggonan! Bab positif liyane sing bisa dijupuk saka keputusan Departemen Luar Negeri AS yaiku ngakoni campur tangan ing urusan internal Rusia lan McCains dhewe nyedhiyakake fakta sing apik kanggo nutup NPO!
    42. -1
      30 May 2014
      kita seneng demokratisasi, sing utama yaiku nyiyapake kanthi bener)
    43. 0
      30 May 2014
      Dheweke ora nutupi rencana maneh, Amerika wis edan banget. Kita kudu ngresiki kolom kaping lima ing Rusia, ancaman kasebut ana. Lan sampeyan kudu chip kanggo tiket ora doyo McCain ing kuping, nanging ngirim jalmo metu saka Rusia.
    44. +2
      30 May 2014
      Cepet mundur saka perjanjian babagan karusakan rudal jarak menengah, lan miwiti pangembangan lan pangiriman menyang pasukan kanthi jumlah massa, paling ora 400-500 misil. Kita butuh rudal jarak menengah kaya kita butuh udara. apik ombenan prajurit
    45. ded10041948
      0
      30 May 2014
      Dokter! Inggih, paling ora menehi enema (setengah ember ski karo 2 kg jarum gramofon), amarga wong tuwa nandhang sangsara! Sampeyan njupuk sumpah Hippocratic kanggo nulungi kabeh sing nandhang sangsara!
    46. 0
      30 May 2014
      piye wae, dadi isin kanggo para demokrat kita, dheweke ora dihargai ing Amerika ...
    47. +1
      30 May 2014
      piye wae, dadi isin kanggo para demokrat kita, dheweke ora dihargai ing Amerika ...
    48. +1
      30 May 2014
      piye wae, dadi isin kanggo para demokrat kita, dheweke ora dihargai ing Amerika ...
    49. 0
      30 May 2014
      Sial, Amerika bodho iki bakal nggawa menyang titik sing wong bakal milih Putin minangka Kaisar, nanging ing umum padha ora wedi kanggo nggawe lam ing negara karo x,,, mega nuklir lan kabeh jinis senjata, yen a kekacoan teka, apa bakal kasil kanggo Bumi
    50. retur
      +1
      30 May 2014
      Kanggo nyuda kemungkinan "Maidan" kanthi minimal, pimpinan kita kudu mandheg main game sing diarani "Rusia minangka negara 1000 bangsa", nyeponsori pangembangan nasionalisme negara-negara cilik (kanthi cara, Rusia ora. disenengi sabenere amarga padha mayoritas).

      Lan miwiti main game "Salah Negara, Bangsa siji", nyepetake asimilasi bangsa cilik. Kanggo nindakake iki, perlu kanggo ngurangi jumlah jam sing diwenehake kanggo basa nasional, sejarah wilayah tartamtu kudu dianggep mung ing konteks kabeh sejarah Rusia (yen, kanggo sawetara, Batu minangka pahlawan. , kanggo wong liya, minangka penindas). Nanem budaya Rusia (ora Rusia, ora Rusia, nanging Rusia.) Lan ing 40 taun kita bakal duwe mung siji bangsa Rusia, lan tembung kayata Tatar, Bashkir, Dagestan, etc. - mung bakal nuduhake gadhahanipun wilayah tartamtu.

      Kajaba iku, pamrentah kita kudu nyuda migrasi eksternal lan nambah migrasi internal kanthi nambah mobilitas populasi, contone, kanthi ngilangi lembaga registrasi utawa mewajibake majikan kanggo nyedhiyakake omah kanggo para pekerja nonresident.

      Langkah-langkah sing paling jelas sing bakal ngrampungake masalah sing penting.
    51. Alex_Popovson
      0
      30 May 2014
      Dheweke bakal ngombé dhuwit lan ngirim bajingan iki menyang neraka
    52. 0
      30 May 2014
      Amerika uga bisa ngatur respon! Ora kabeh dadi lancar karo separatisme dhewe! Pindhah munggah Indian lokal! Kanggo seneng-seneng ing "Black Panthers", yen ana sing ngelingi ana pahlawan Amerika kayata Angela Davis lan Leonardo Peltier.
    53. 0
      30 May 2014
      Kita kudu waspada lan ngilangi kabeh upaya ing oyod, bajingan iki kudu mangsuli tumindake sing kepungkur, lan dheweke wis nggawe rencana kanggo masa depan, nanging kita wis duwe pengalaman pahit mbangun cracy. fly, crumbs. )) supaya hotbeds ora digawe, nalika lagi nggayuh tujuane, getih warga sipil diwutahake ing Ukraina.
    54. 0
      30 May 2014
      Ayo ditambahake yen NGO Amerika aktif ing Kazakhstan, ana sekitar 2,5 ewu, lan sawetara wong ngomong babagan iki.
      Lan pirang-pirang LSM Kazakh sing kerja ing Amerika?.. Apa kabeh pancen ora digatekake nganti rakyat lan Presiden ing negarane dhewe ora bisa mutusake dhewe kepiye agen lan LSM asing sing dibutuhake lan cukup?
    55. Stasi
      +2
      30 May 2014
      Kulon wis suwe ngerti yen Rusia ora bisa dikalahake kanthi kekuwatan. Banjur taktik liyane diadopsi - nggunakake agen pengaruh, sing dikenalake ing kabeh lapisan masyarakat, tumindak liwat macem-macem LSM lan LSM. Kabeh iki dadi efektif banget. Taktik sing padha dites nalika runtuh Uni Soviet, banjur ana uga agen pengaruh lan NGO, mung kanthi kedok sing beda. Lan dina iki, taktik iki digunakake maneh ing wangun sing dianyari. Mung saiki Barat bakal menehi panganan separatis kita ing Siberia, wilayah Volga, Kaukasus lan Timur Jauh. Iku apik yen Putin njupuk tindakan countermeasures: akeh LSM pro-Kulon lan NGO ditutup, sawetara milih kanggo mandek kegiatan dhewe. Kabeh iki wis nyuda kemampuan Amerika kanggo campur tangan ing urusan internal negara kita lan mengaruhi kawicaksanan. Presiden Belarus tumindak kanthi cara sing padha. Ing kana, kabeh LSM iki praktis ora duwe kesempatan kanggo ngganggu lan mengaruhi politik republik. Lan aku pengin menehi saran marang kabeh presiden tilas republik Soviet iki: yen sampeyan pengin tetep kuwasa, nglarang LSM lan LSM Barat ing negara sampeyan sadurunge kasep.
    56. +2
      30 May 2014
      "Nyatane, dheweke bakal nyoba ngrusak kutha kasebut, nggawe rasa ora puas karo rezim sing ana. Lan Rusia rentan - amarga negara kanthi pertumbuhan ekonomi 1% rentan banget. "

      Pancen aneh kanggo ngetung kerentanan politik negara kanthi nyambungake menyang PDB. Standar urip populasi ing Rusia ora gumantung marang pertumbuhan PDB. Menawi kita sedaya kedah gesang kados syekh Arab. Nanging sayang. Kita urip kaya sing kita lakoni, kanthi pendapatan sing ora seimbang antarane pusat lan wilayah. Lan ing wektu sing padha, acara-acara ing Ukraina nglumpukake wong-wong ing saubengé presiden, nglumpukake panguwasa lan ora kosok balene, minangka bukti saka rating Putin. Populasi ora peduli babagan pertumbuhan PDB, mula ora ana pengaruh ing pikiran lan swasana ati kita. Iki minangka salah perhitungan taktik gedhe ing Kulon nalika ngenalake sanksi kanthi pangarep-arep bisa goyangake wong. Kita kebal babagan iki.
    57. 0
      30 May 2014
      regane murah! Demokratisasi cilik banget. negatif
    58. 0
      30 May 2014
      Ayo padha ngelingi paribasan Serbia lawas: Ana Gusti Allah ing swarga, lan Rusia ing bumi.
    59. WOT
      WOT
      0
      30 May 2014
      Sial, pinten umure wong pikun sing nggawe rencana, edan sing bodho mung nggegirisi, utawa sing dudu sing luwih masuk akal, mesthine dheweke percaya karo omong kosong dhewe lan wong mati. bokmenawa ing umur kita sing luwih berpendidikan wong goblok
    60. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka MOISEY
      Kang menehi kritik dening cara wong teka ing Maidan pungkasan, diatur ing Moscow liwat Internet, utawa rodo ora ana sing teka, wong Amerika bodho bakal nglampahi dhuwit. Kasep kanggo brainwash Rusia, Pak McCain.

      Titik paling lemah ing Rusia saiki yaiku pitakonan nasional! Ora ana sing nglarani populasi Slavia pribumi luwih saka pengunjung saka Asia lan warga Kaukasus sing migrasi internal, sing umume ora duwe rasa hormat utawa nurani! Kanggo nyegah konflik nasionalis, presiden kudu cepet-cepet mikir apa sing kudu ditindakake!
    61. 0
      30 May 2014
      Sanalika bisa, Amerika bakal miwiti demokratisasi.
    62. 0
      30 May 2014
      Iku wektu kanggo nggawa mudhun dollar minangka itungan, supaya padha mbayar karo manik-manik Kita kudu menehi dhuwit kanggo demokrasi lan kamardikan ing Texas lan liyane "tertindas" negara - njaluk granat fasis,
    63. potap48a
      0
      30 May 2014
      Saiki Jerman, akeh Alekseeva, Kasparov Makarevich lan sundel liyane rubbing tangan. Ora suwe dhuwite bakal mabur menyang kanthong cilik. maneh bakal ana rawa lan hedgehogs karo wong-wong mau, maneh iki durung rampung bakal bengok-bengok saka layar rentv ing Maximovskaya apa jenis pejuang padha kanggo rasa seneng manungsa. Sampeyan bakal weruh ing musim gugur kabeh rigmarole iki bakal diwiwiti, nalika wong teka saka kebon !!!
    64. +1
      30 May 2014
      Kanggo Siberia, 300 milyar ora masalah. Ora ana sing bisa ditindakake ing kene. Iki dudu Eropa. Ana mentalitas sing beda ing kene! ngguyu


      http://topwar.ru/uploads/images/2014/306/pcvp816.gif
    65. 0
      30 May 2014
      McCain arep demokratisasi Rusia, lan kita nendhang Amerika !!!
    66. +1
      30 May 2014
      Yen Shoigu dadi presiden sabanjure - "Dheweke bakal entuk bolongan saka donat lan ora ...." Kuzhugetovich - durung ana wong liya.
    67. +1
      30 May 2014
      Yen sampeyan gulungake lambe ing bathuk lan ambegan jero, bisa disedot
    68. +1
      30 May 2014
      McKay mung duwe fobia babagan sistem pertahanan udara kita numpes dheweke saka langit Vietnam, mula dheweke ora bisa ngapura. Nanging amarga ilat bisa uga, kalebu dilat "anus", mula aku ngadeg.........

      Aku weruh ANGLO-SAXON, JANCOK!
    69. SanEpidNadzor
      0
      30 May 2014
      Katon banget kamungkinan akhir-akhir iki donya wis ing verge saka milih sisih. Bisa uga ndhukung Amerika Serikat, utawa gabung karo kamp Rusia, sing saya kuwat. AS lan Eropa, ing asas, ora duwe pilihan liyane saka pembangunan ekstensif. Luwih akeh pasar, luwih akeh dodolan - kaya walang utawa kobongan alas. Selaras karo iki, nggawe hotbeds ketegangan permanen kanggo nyuda kesiapan tempur utawa, ing umum, paling ora kekarepan politik mungsuh, mung perlu. Lan mesthi. Separatisme bakal terus tuwuh ing Rusia lan China utawa negara-negara sing ora ramah bakal dibentuk, amarga iki minangka kabijakan Amerika Serikat. Ora ana sing anyar. Nanging yen sadurunge USSR wis cetha dadi ossified ing sistem dogmatis sawijining, dikunci dhewe ing framework saka Warsawa Pakta, saiki Putin wis nemokake dalan anyar. Wigati dimangerteni - dheweke nyoba ngobrol karo wong saka sudut pandang sing luwih cedhak karo dheweke. Kaping pisanan, iki minangka aspek ekonomi. Sareh, iku kudu nyatet sing Rusia nyoba kanggo tumindak saka posisi nilai tradisional - kulawarga, masyarakat, hukum. Iki minangka barang sing ora ana ing masyarakat modern. Kabeh mlaku alon-alon - ora ana imposition, mung ing kerangka kemitraan ekonomi. Ing dekade kepungkur, pancen ora ana sing menehi syarat kasebut marang mitra potensial, lan posisi Putin babagan iki kuwat banget.
    70. MG42
      +1
      30 May 2014
      Senator McCain nesu amarga ora ana bantuan militer langsung saka Amerika Serikat kanggo Ukraina

      "Lan kita isih ora bakal menehi Senjata #Ukraine sing Dibutuhake ... "Pemberontak Pro-Rusia nembak helikopter Ukrainia, mateni 12," tulis McCain.

      Sadurungé, John McCain njaluk bantuan kanggo Ukraina nganggo senjata ing latar mburi ancaman saka Rusia. Miturut panemune, kekurangan pitulung "mung nyengkuyung Putin" kanggo nambah konflik karo Ukraina.

      http://www.radiosvoboda.org/content/article/25403703.html
    71. vtel
      +1
      30 May 2014
      Judeo-Masonic America saiki mbangun dhewe Hacienda Judeo-fasis ing Dill, lan wis meh wiwit bisa metu, nanging padha lali, kaya 2000 taun kepungkur, sing Gusti Allah iku lan bakal ndhuwur kita lan bakal numpes kabeh inchnia. saka encroachment. Media kita uga meh padha pasuryan - deleng lan ndeleng Kozner, Ertsov, Gusinsky lan Foxes liyane lan krungu "The Echo of Zhdov" - "Getih kang ana ing kita lan anak-anak kita ...", amarga padha ora. melas kanggo sapa sing kita lan We weruh ing Odessa, nanging bab awon iku akeh wong diwasa lan enom ing Maidan ora nganggep iki ala, Gagal lengkap kalbu. Iki persis apa sing dianggep McCain ing Rusia. Yudaisme minangka virus sing nggegirisi sing nyerang Dill, nanging uga bakal nyerang kita yen ora urip miturut kalbu, tanpa iman ing Gusti Yesus Kristus, sing disalib.
    72. 0
      30 May 2014
      McCain arep demokratisasi Rusia

      Deleng, aja isin, bajingan :)
    73. +1
      30 May 2014
      Miturut Pak McCain, siji operasi medis wis suwe nangis - diarani craniotomy.
      1. 0
        30 May 2014
        Kutipan saka sinukvl
        Miturut Pak McCain, siji operasi medis wis suwe nangis - diarani craniotomy.


        Ing kasus kasebut, lobotomi dibutuhake
      2. Komentar wis dibusak.
    74. 0
      30 May 2014
      Apa sing diomongake badut sing kaget banget iki?
    75. 0
      30 May 2014
      Ora ana gunane, Putin duwe rating lan kapercayan sing akeh banget saka wong-wong ing negara kasebut, lan wong-wong bakal nyuwek sapa wae sing wani ngrusak banyu.
    76. 0
      30 May 2014
      Kanggo kula, ayo padha nyedhiakke dhuwit sabisane. Sing utama yaiku dhuwit iki banjur bisa digunakake kanggo Rusia lan rakyate tanpa kawruh Yankees, lan ora kanggo nilai-nilai demokrasi Amerika sing palsu.
    77. 0
      30 May 2014
      Aku pracaya yen ing kasus iki iku sabdho kanggo ketegangan panguwasa wewenang negara. 30 yuta iku dhuwit sing cukup apik supaya wong-wong sing nduweni hak kanggo njaluk bokong saka kursi lan mesthekake yen dana saka Amerika Serikat disebarake menyang organisasi sing bener.
    78. Sigismund
      0
      30 May 2014
      Simbah McCain, apa ora wektu kanggo mikir bab nyawa? Nalika sampeyan mbucal uwuh ing wilayah wong liya, aja lali sing padha bakal mbucal liyane ing sampeyan uga.
    79. maxistuff
      0
      30 May 2014
      Nalika setan iki bakal mandheg!? Yen ekonomi ora ambruk, mesthine ora bakal ...
    80. 0
      30 May 2014
      Dadi naif. Kanthi tingkat korupsi kita, dhuwite ora bakal tekan panampa pungkasan.
    81. 0
      30 May 2014
      Quote: siberalt
      Kanggo Siberia, 300 milyar ora masalah. Ora ana sing bisa ditindakake ing kene. Iki dudu Eropa. Ana mentalitas sing beda ing kene!

      Aku setuju karo sampeyan sedulur sebangsa. Ing Siberia, jumlah sing mati wis muddying banyu. Sampeyan bisa ilang ing kono. Iki dudu Vietnam.
    82. AX
      0
      30 May 2014
      Sepira adohe wong-wong mau....(saka kita).
    83. +1
      30 May 2014
      Lha wis disiapake perak 30, lan sing khas ana rombongan p’idor sing arep nguasai. Lan sapa sing luwih elek - sing mbayar utawa sing kerja?
    84. 0
      30 May 2014
      wis wayahe kanggo tenangake skizofrenia iki, yen kita bisa nemokake rumah sakit jiwa sing cocok ...
    85. Bormental
      +1
      30 May 2014
      Apa kita ora kudu ngganggu Amerika Serikat? Apa pancene ora bisa nemokake 30 lyam ing anggaran?
    86. Taltsetl
      0
      30 May 2014
      Nalika Mummy McCain mundur, kita kabeh bakal ngomong WOW!
    87. Taltsetl
      +1
      30 May 2014
      Nalika Mummy McCain mundur, kita kabeh bakal ngomong WOW!
    88. +1
      30 May 2014
      Ana pendapat yen iki ora bakal bisa ditindakake ing Putin. Apa sampeyan ngomong kanca?
    89. ed65b
      0
      30 May 2014
      Apa bodho Macain ora bakal bledosan? Lan dheweke ora ngerti "demokrat" kita kanthi apik. Dheweke janji dhuwit sithik. Sing kanggo crumbs kuwi ora bakal keganggu kanggo mbuang mayuta-yuta iki mung sapisan utawa kaping pindho. Nenek-nenek ora bakal nindakake apa-apa, dheweke bakal nyuda lan nyalahake kabeh marang Putin sing getihen, sing nyegah dheweke kabeh ngupayakake demokrasi ing Rusia, lan wong-wong bodho sing ora ngerti kabeh kesenengan demokrasi kanthi cara Amerika.
    90. D.V.
      0
      30 May 2014
      Apa dheweke isih duwe demacratisatar?
    91. 0
      30 May 2014
      Apa dheweke wis edan ing Amerika? - Bener, dheweke ora duwe pikiran ...
    92. +1
      30 May 2014
      McCain arep demokratisasi Rusia
      Aja kuwatir, John, kita uga bakal nambani sampeyan ...
    93. 0
      30 May 2014
      Aku kepengin weruh yen dheweke bakal ngatur apa wae ing negara kita, kenapa ngandhani kabeh jagad babagan iki? Utawa padha bodho? wong bodho
    94. +1
      30 May 2014
      Kembar Psaki lan McCain.
      Anekdot: "Jane Psaki minangka politisi Amerika sing lugas lan duwe tujuan. Dheweke ora butuh konvolusi.
    95. 0
      30 May 2014
      Nanging Vietnam, contone, ora pengin "telek-cratize"? Lan apa! Dheweke ngerti kahanan! Pira taun dheweke nongkrong ana ing kitsch nganti ilang pikirane? ngguyu Ing Siberia ora kaya Vietnam - adhem banget!
    96. 0
      30 May 2014
      Ana akeh Ovnyuks nang endi wae, sanajan ing Rusia. Nanging ayo dheweke nyoba ngatur Maidan ing kene. Oral seks dijamin. Mesthi wae, bakal dadi "cah wadon". ngguyu
    97. +1
      30 May 2014
      $30 yuta? Ya, sesuk aku bakal ndhaptar NGO "Kanggo Demokrasi ing Rusia", aku bakal njaluk dhuwit "Akeh", aku bakal sambat menyang Departemen Luar Negeri yen Putin minangka tiran, lsp. Lan nalika aku nampa dhuwit, aku bakal ngirim laporan menyang Departemen Negara ing wangun laporan video ing karya rampung. Ing endi aku lan panyengkuyung saka FSB lan GRU duwe jeblugan ing restoran, pesta pora sing ora ana gunane ing bathhouses (ing andhuk karo gendéra Amerika), tuku mobil Amerika anyar lan ngobong lagu-lagu patriotik sing mabuk, mung kanggo seneng-seneng. Nanging jujur, aku bakal ndhaptar LSM, nampa dhuwit lan menehi perawatan kanggo bocah-bocah sing tuwane ora bisa nemokake dhuwit kanggo operasi. Mbuwang AS lan mbantu bocah-bocah 80% ditambah karo karma.
    98. lor
      +1
      30 May 2014
      Vietnam piye wae kasebut kanthi teliti, tresna marang McCain, asil pocapan lan langgeng.
    99. 0
      30 May 2014
      McCain, kita bakal ngidini sampeyan demokratisasi Rusia! Kita bakal menehi sampeyan, nanging pipi sampeyan bakal pecah.
    100. +2
      30 May 2014
      Miturut Washington, Rusia "kudu dadi sisih pertahanan, yaiku, nyatane, ngadhepi kanthong ketidakstabilan jangka panjang ing pinggir watese, lan ing mangsa ngarep, kontingen militer negara-negara NATO."

      Carane menowo iki kanggo kita!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"