Azerbaijan nyiapake tuku helikopter lan UAV Turki, nalika Turki nindakake latihan kaping pindho ing sasi

79
Azerbaijan luwih seneng nguatake kerjasama militer-teknis karo Turki. Perwakilan saka departemen militèr utama Azerbaijan ngandhakake yen diskusi ditindakake ing Baku babagan implementasine sawetara proyek.

Salah sawijining proyek kasebut ana gandhengane karo demonstrasi helikopter T-129 ATAK Turki (helikopter penyerang pabrikan Turki Turkish Aerospace Industries - TAI) kanthi kemungkinan tuku massal helikopter kasebut dening Angkatan Udara Azerbaijan. Helikopter kasebut digawe kanthi basis model dhasar Italia Agusta A129 Mangusta. Jangkauan penerbangan kasebut kira-kira 561 km, kru ana rong wong, lan kacepetan jelajah 269 km / jam.

Azerbaijan nyiapake tuku helikopter lan UAV Turki, nalika Turki nindakake latihan kaping pindho ing sasi


Proyèk kapindho yaiku rencana tuku kendaraan udara tanpa awak Turki dening Baku. Perwakilan Kementerian Pertahanan Azerbaijan paling kasengsem ing drone Anka. Turki rampung tes ing Januari taun kepungkur. Dawane UAV kira-kira 8 m, lebar sayap 17,3 m, Anka dilengkapi mesin 155 hp. Drone iki bisa tetep ing udhara paling ora 24 jam.

Miturut Presiden Turki Abdullah Gul, Turki siap nindakake kabeh kanggo njaga stabilitas ing wilayah kasebut. Publikasi iki laporan Dina.az .

Sementara, Perdana Menteri Turki Erdogan dina iki nonton latihan EFES-2014 sing ditindakake dening Angkatan Bersenjata negara kasebut.



Iki minangka latihan militer nomer loro ing wulan iki sing dianakake Ankara. Kira-kira seminggu kepungkur, kapal Turki mlebu ing Segara Aegea kanggo maneuver lan tembak.
EFES-2014 duwe skala serius: udakara 90 pesawat lan helikopter saka macem-macem jinis, 60 tank, 40 kapal, 100 artileri. Data kasebut ing skala latihan mimpin http://www.trthaber.com/.
  • http://www.disput.az/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

79 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    29 May 2014
    Sawetara duwe Siria lan Kurdi ing sisihe, liyane duwe Karabakh ....
    Azerbaijan ngurmati impen NATO ???
    Lan loro-lorone duwe Rusia, sing nganggo berets ...
    1. +2
      29 May 2014
      Iku kabeh jenis curiga. Azerbaijan taun iki, miturut pendapatku, bakal nganyari kabeh senjata tentara - banjur tank karo operator personel lapis baja ing awal taun, minggu kepungkur - sawetara sistem roket peluncuran, saiki helikopter. Sanajan, kaya ing paribasan "Yen sampeyan pengin tentrem, siyap perang."
      1. Byv
        +8
        29 May 2014
        Kanca-kanca! Saiki aku ketemu:
        UPDATE:

        Nalika nyiapake postingan, Igor Ivanovich entuk kontak.
        Dheweke ngonfirmasi informasi babagan helikopter kasebut.
        Lan dheweke ngomong babagan NONA "berlapis". Waca!

        "Aku nyiapake kinerja liyane ing St. George's Cross DPR sing mentas diadegake. Iki minangka sing kaping papat, dirusak dening bawahanku ing cedhak Slavyansk (lan sing kaping lima, kanthi njupuk ditembak dening perusahaan Krasnolimanskaya).
        Kajaba iku, ana bledosan ha-a-arosh ing Karachun awal esuk iki ... A sukses hit dening "numpes Nona". Kaping pindho turntable njupuk metu tatu.
        Lan Ukrainians nanggepi murub ing wilayah omah Cherevkovka.
        1. +3
          29 May 2014
          Kutipan saka BYV
          Sukses hit saka "numpes Nona".


          Yaiku, Nona utuh? Iki nggawe aku seneng. Dheweke kerjane apik banget ing dill. Ing tangan trampil "Nonochka".
      2. +6
        29 May 2014
        Kutipan saka MOISEY
        Iku kabeh jenis curiga. Azerbaijan taun iki, miturut pendapatku, bakal nganyari kabeh gaman tentara - banjur tank karo operator personel lapis baja

        Ora sembrono. Sampeyan kudu ngusir mafia Azerbaijan saka Federasi Rusia, yen ora duwe dhuwit akeh banget. Dheweke mbokmenawa mikir babagan Karabakh. Iki wektu kanggo wong Armenia kanggo perdagangan senjata.
        1. +3
          29 May 2014
          Kutipan saka volot-voin
          Ora sembrono. Sampeyan kudu ngusir mafia Azerbaijan saka Federasi Rusia, yen ora duwe dhuwit akeh banget. Dheweke mbokmenawa mikir babagan Karabakh. Iki wektu kanggo wong Armenia kanggo perdagangan senjata.

          Pancen, wong Azerbaijan pengin kanthi terang-terangan tetep ing Turki, nanging kita duwe woh-wohan ing pasar, lan para gastorbaitor ing situs konstruksi! Iku kekacoan, ayo padha menyang Turki! Ya, lan Armenia butuh bantuan karo Karabakh!
          1. +3
            29 May 2014
            Kutipan saka: serega.fedotov
            Azerbaijan kepengin mbukak kanggo wong Turki, nanging kita duwe woh-wohan ing pasar, lan gastorbaitors ing situs construction.

            Saora-orane wong-wong Armenia ora ngiyanati kita, sanajan bangsane pinter-pinter. Bangsa iku sekutu lan gumantung marang kita.
            Lan yen Azerbaijan mung dagang karo woh-wohan, lan semangka Krasnodar, lan wit Natal ing mangsa (akeh wit Natal tuwuh ing Azerbaijan?), Tomat, timun, apel, kentang (produk saka wutah domestik) ...... (coba Rusian , metu kanggo dagang pasar? Lan dheweke bakal nundhung sampeyan lan mateni sampeyan ...
            1. +1
              29 May 2014
              Kutipan saka volot-voin
              Saora-orane wong-wong Armenia ora ngiyanati kita, sanajan bangsane pinter-pinter.

              Carane, duwe kualitas kapindho, padha ora ngiyanati???
              Padha kelalen carane padha cepet-cepet menyang asosiasi karo EU ??? Lan nalika Putin teka ing Baku, kontrak senjata rampung, voila, wong Armenia dumadakan cepet-cepet mlebu CU, sanajan padha rembugan babagan asosiasi.
              Kutipan saka volot-voin
              lan gumantung ing kita.

              Iku mung alesan padha ora bisa ngiyanati durung.
              Kutipan saka volot-voin
              nyoba Rusia menyang pasar kanggo perdagangan? Lan ditendhang metu lan mateni ...

              Dadi apa sampeyan mikir?? Saben sektor ing ekonomi Rusia dikontrol dening sawetara klompok. Lan nyoba kanggo nuduhake yen sampeyan ora duwe kontak karo wong-wong mau. kanggo nindakake, sawetara ing Gazprom pengin, etc. Lan fault kabeh iki iku panguwasa sing manggon karo sistem iki, nutupi lan njupuk bageane, yen ora ana wong Azerbaijan, mesthi ana liyane, lan liya-liyane.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. +2
              29 May 2014
              Ya, wong Armenia ora ngiyanati sampeyan:
              Jeblugan ing metro Moscow ing taun 1977. maca
              http://rusplt.ru/policy/terakt1977.html
            4. +1
              29 May 2014
              Armenia paling ora ngiyanati kita
              Ngomong ing Politbiro, Gorbachev, minangka juru wicoro kanggo kepentingan diaspora Armenia, nyathet yen: "24 April 1985 minangka ulang taun kaping 70 pembantaian Armenia, diatur dening bunderan penguasa Sultan Turki." Dheweke banjur ujar manawa: "Dewan Perwakilan AS ngliwati resolusi sing nyatakake tanggal 24 April" Dina Inhumanity kanggo Manungsa lan Genosida Armenia. Lingkaran pamrentah Prancis lan sawetara negara liya uga aktif ing arah sing padha… ".
              "Ing babagan iki, Komite Pusat Partai Komunis Armenia ngusulake kanggo ngetokake Keputusan Presidium Dewan Tertinggi SSR Armenia babagan ngumumake 24 April minangka Dina Pengetan Para Korban Pembantaian, uga kanggo nyedhiyakake pidato Sekretaris Pertama Partai Komunis Armenia ing radio lan televisi kanthi nerbitake teks pidato ing pers republik, "Gorbachev nggawe inisiatif kasebut. Dheweke mesthi "didhukung kanthi semangat" dening sekretaris pertama Komite Pusat Partai Komunis Armenia Karen Demirchyan.
              Nanging, inisiatif kuwi dening Gorbachev-Demirchyan kesandhung ing disagreement saka mayoritas anggota Politbiro saka Komite Pusat CPSU, utamané paling tuwa lan paling experienced V.I., Grishin V.V., Gromyko, M.S., Tikhonov, sing rightly dipuntudhuh. kepemimpinan SSR Armenian nyoba kanggo complicate hubungan Soviet-Turkish lan complicity ing prakara iki kanggo kapentingan Amerika Serikat. Akibaté, "balon nyoba" sing diluncurake dening Gorbachev, ketoke kanthi urutan saka pihak Armenia, ora nemokake dhukungan sing tepat. Nanging senadyan iki, Gorbachev mbujuk Politbiro kanggo nggawe keputusan ing implementasine ing April 1985 ing tingkat Uni lan republik: "tradisional diadegaké acara umum, adhedhasar usulan-usulan saka Komite Pusat Partai Komunis Armenia lan njupuk menyang akun ijol-ijolan pendapat sing kedadeyan ing rapat Politbiro Komite Pusat."
              Ana akeh bukti liyane sing ngonfirmasi orientasi pro-Armenia saka langkah-langkah Mikhail Gorbachev, utamane ing masalah Karabakh, maneh dibuwang menyang Gorbachev saka sisih Armenia ing USSR lan ngluwihi. Kasunyatane, ora tanpa bantuan saka lobi Armenia ing Amerika Serikat, Presiden Amerika Ronald Reagan banjur diwenehi gagasan kanggo promosi pimpinan "manual" menyang jabatan kepala USSR, sing bakal ngrampungake Ngimpi Amerika: dheweke bakal numpes saingan utama donya - Uni Soviet. Lobi Armenia ngusulake calone Mikhail Gorbachev kanggo pencalonan "penggali kuburan USSR". Sawise pemilihan M. Gorbachev dadi Sekretaris Jenderal Komite Pusat CPSU, lobi Armenia Amerika Serikat lan Prancis ngatur akeh rapat kanggo dheweke karo para pemimpin negara-negara Barat, ing ngendi nasib Uni Soviet ana. wis disegel.
            5. +3
              29 May 2014
              Duma Negara njaluk wong Armenia supaya njamin Avakov

              Moscow-Kyiv, 13 Mei (Navigator, Mikhail Stamm) - Ketua Komite Duma Negara babagan Asosiasi Umum lan Organisasi Keagamaan Yaroslav Nilov ngirim telung banding resmi - menyang Catholicos of All Armenians Garegin II, kepala Nakhichevan Anyar lan Keuskupan Rusia. Gréja Apostolik Armenia, Uskup Agung Ezras, uga kanggo Présidhèn Kongres Armenia Donya lan Uni Armenian Rusia Ara Abrahamyan kanthi panyuwunan kanggo mengaruhi akting. Menteri Dalam Negeri Arsen Avakov, sing dikenal duwe akar Armenia
              .Avakov wis bola-bali nyatakake: "Miturut pasporku, aku warga Ukraina, kanthi kabeh akar aku wong Armenia"
            6. +2
              29 May 2014
              Yen sampeyan pengin ngerti carane wong Armenia tresna sampeyan, ndalang dadi Estonia utawa Latvia lan ngomong wong Armenian pisanan sing bisa njaluk kewarganegaraan Rusia kanggo 100 rubles, lan kanggo 1000 dolar AS lan ndeleng ngendi dheweke ndeleng mangsa.
          2. +7
            29 May 2014
            Kutipan saka: serega.fedotov
            Pancen, wong Azerbaijan kanthi terang-terangan pengin tetep karo wong Turki, nanging kita duwe woh-wohan ing pasar, lan para gastorbaitor ing situs konstruksi!

            Ngomongake aku, minangka wong sing kerja ing salah sawijining perusahaan woh paling gedhe ing Rusia, apa persentase pasar sing dikuwasani dening woh-wohan Azerbaijan ??? Lan yen aku ngerti akeh babagan sektor konstruksi, pira wong Azerbaijan sing dikira ing kono ? ??
            Lan banjur kabeh ahli kene mung infa ala siji mbah putri ngandika salah siji stereotypes bodho utawa nggatekke prakara ing umum, nanging lizhby la la.
            1. +2
              29 May 2014
              Lan tenan, apa persentasi pasar sing dikuwasani woh-wohan Azerbaijan?
              1. +4
                29 May 2014
                Quote: Kucing sing apik
                Lan tenan, apa persentasi pasar sing dikuwasani woh-wohan Azerbaijan?

                Saiki, aku mbusak kabeh komentar babagan banjir lan sampeyan bakal ngerti. Apa topik babagan woh-wohan?! Peringatan iki ditrapake kanggo kabeh sing ana ing cabang sing ora ana topik.
                1. Komentar wis dibusak.
              2. +3
                29 May 2014
                Quote: Kucing sing apik
                Lan tenan, apa persentasi pasar sing dikuwasani woh-wohan Azerbaijan?

                Amerika Selatan, Afrika Selatan lan Eropa kabeh. Lha wong raseksa, ya ana Hindu, lsp. Lucune yen barang digawa saka Bangladesh, didol kaya India.
                Israel mung nyedhiyakake akeh barang sing ibu ora nangis, nanging uga luwih larang. Dadi, nyatane, ora ana kelas siji ing Rusia. Kabeh sing ana ing Rusia yaiku kelas loro sing diurutake kanthi apik. ))) Lan wong hawala))
                1. 0
                  29 May 2014
                  Lan liwat sapa kabeh kasugihan woh iki entuk panuku pungkasan? liwat Azerbaijan. Azerbaijan minangka raja adol maneh.
                  1. +3
                    29 May 2014
                    Aku bosen ngomong babagan pasar, mula aku ndeleng pangguna sing nulis babagan pasar setengah taun wiwit ndhaptar lan wis nulis babagan 3000 komentar yen sampeyan ngetung saben komentar rata-rata setengah menit + maca komentar liyane + wektu kanggo maca artikel yaiku pinten wektu luang sing dibutuhake saben dina? parasitisme ana ing pasuryan lan saka ing kono meri Wong mluku ing pasar saka 7 am kanggo 10 pm lan sampeyan mung ngomong babagan keagungan Rusia lan sampeyan ora ngangkat driji kanggo iki, Aku bakal pitutur marang kowe comrades cheers-Rusia patriot, senajan garwa lan anak sadurunge kula utawa mbok menawa wong tuwamu ngandika lunga kerja, beda karo sampeyan, aku ora pengin sampeyan ala.
            2. 0
              29 May 2014
              Aku pitutur marang kowe sing kabeh pangiriman Grosir kanggo Murmansk lan wilayah sing dianakaké ing tangan dening aizers, sadurunge ngrusak loro perusahaan Murmansk "Foros" lan "Laponia" ing 1998, pangiriman teka saka St Petersburg ing dumping prices.
          3. +4
            29 May 2014
            Kutipan saka: serega.fedotov
            Azerbaijan tenan


            Minus ngrusak jeneng negaraku, yen sampeyan duwe penglihatan sing kurang utawa geografi sing kurang, utamane kanggo sampeyan.AZERBAIJAN
        2. max422
          0
          29 May 2014
          Kutipan saka volot-voin
          Ora sembrono. Sampeyan kudu ngusir mafia Azerbaijan saka Federasi Rusia, yen ora duwe dhuwit akeh banget.


          yen kabeh padha dijaluk metu karo barang-barang, banjur bakal luwih elek kanggo Azerbaijan tinimbang kabeh sanksi PBB lan Eropa lan ora liya ... ambruk ekonomi bakal dadi "aja menyang mbah".
          1. +2
            29 May 2014
            Kutipan: maksimal 422
            yen kabeh padha dijaluk metu karo barang-barang, banjur bakal luwih elek kanggo Azerbaijan tinimbang kabeh sanksi PBB lan Eropa lan ora liya ... ambruk ekonomi bakal dadi "aja menyang mbah".

            Pisanan maca struktur ekonomi Azerbaijan, lan banjur ngomong soko Sindrom sekutu ala, subsidi Belarus, wong miskin ing Armenia, Tajikistan lan Kyrgyzstan, mesthi, ninggalake tandha, nanging Azerbaijan ora saka chaps iki.
          2. +2
            29 May 2014
            yèn kabèh padha disuwuni apa-apa, banjur kanggo Azerbaijan
            Ing tetanggan, kulawarga Azerbaijan nyimpen kafe cilik, ora urip kanthi becik, kabeh wong kerja, wis 20 taun. Ora perlu kaya sing njerit: stasiun koper Rusia !!!
            1. 225 teh
              +2
              30 May 2014
              Kutipan saka: jktu66
              Ing tetanggan, kulawarga Azerbaijan nyimpen kafe cilik, ora urip kanthi becik, kabeh wong kerja, wis 20 taun. Ora perlu kaya sing njerit: stasiun koper Rusia !!!


              elek tenan!
              Azerbaijan minangka negara sing mandhiri lan sugih, Kita biyen bebarengan ing USSR lan dheweke dudu sing pertama ngunggahake masalah pemisahan saka USSR ..
              Akeh wong Azerbaijan sing mung kuli, uga ana sing dagang. Ing antarane bangsa apa wae, uga ana wong jahat.
              Ing kasus apa wae, wong Azerbaijan umume tansah ceria lan grapyak.
              Mergo aku ora tau diapusi, beda karo sing licik tenan..pye.
              Umumé, aku mikir sing luwih apik kanggo dadi kanca lan perdagangan karo Azerbaijan, malah ing senjata, amarga padha mbayar langsung lan ing mata uang hard,
              mesthi ora bakal njaluk apa-apa, kaya sawetara kanggo ijol-ijolan bantuan mitos lan janji palsu persahabatan langgeng ...
        3. +3
          29 May 2014
          Kutipan saka volot-voin
          Sampeyan kudu ngusir mafia Azerbaijan saka Federasi Rusia, yen ora duwe dhuwit akeh banget


          ngirim oligarki kita menyang neraka saka Rusia, Abbas Abasov (kepala Azerros), Vagit Alekperov (kepala Lukoil), Aras Agalarov (kepala Crocus Co) ....... kita bakal ngucapke matur nuwun banget !!!
          1. -1
            29 May 2014
            Kutipan saka Apollon.
            oligarki kita menyang neraka saka Rusia, Abbas Abasov (kepala Azerros), Vagit Alekperova (kepala Lukoil), Aras Agalarov (kepala Crocus Co) ....... kita bakal ngucapke matur nuwun banget

            Gagasan kasebut ora ala ing nasionalisasi properti. Aku mikir yen tanpa sumur kita, dheweke bakal cepet mandheg dadi oligarki (aku ora ngerti yen dheweke duwe sumur ing Azerbaijan). Aku ora ngerti babagan wong sing kerja, nanging mafia woh Azerbaijan pancen mlebu pasar.
            1. +3
              29 May 2014
              Kutipan saka volot-voin
              Mafia woh Azerbaijan pancen mlebu pasar.

              Opo maksude ngomong mafia neng pasar-pasar??Pangeran klasik tembung pasar, tenda ngendi, lsp. Utawa pasar.
            2. +3
              29 May 2014
              Dadi sampeyan ora bisa nyopir wong Rusia ing kana, dhuwit minangka tenaga kerja nanging kerja keras! Dheweke dagang grosir sajrone 3 taun lan pungkasane mandheg! Lan sing ora ngerti topik iki supaya meneng! Tanpa wong-wong mau, sampeyan bakal mangan siji Turki, Mesir, Iran lan Israel! Dadi sampeyan mangan Krasnodar, Rostov, Volgograd, Astrakhan, lan saka Azerbaijan akeh woh-wohan lan sayuran menyang pasar kita!
              1. Komentar wis dibusak.
          2. ed65b
            0
            29 May 2014
            Kita ora bakal nyerah Alekperov, kita butuh wong kaya ngono. lan pancen endi hubungane warga negara kasebut, bisa uga Vagit luwih Rusia tinimbang Rusia liyane.
          3. +3
            29 May 2014
            Kutipan saka Apollon.
            ngirim kita oligarki menyang neraka karo Rusia

            Panjelasan, aku tansah sengit lan bakal remuk kaya karton.
          4. -1
            30 May 2014
            Kutipan saka Apollon.

            ngirim oligarki kita menyang neraka saka Rusia, Abbas Abasov (kepala Azerros), Vagit Alekperov (kepala Lukoil), Aras Agalarov (kepala Crocus Co) ....... kita bakal ngucapke matur nuwun banget !!!
            Inggih, mesthi! Ya, yen uga karo modal! ...
            yaSHCHASSS... Ing kene dheweke ana ing pengawasan, lan bakal ngrusak sampeyan ...
        4. +6
          29 May 2014
          jawata volot
          Klompok etnis kudu ditangani ing kasus apa wae, kanthi cara sing padha karo sampeyan dhewe. Lan Armenia lan Azerbaijan kudu dilebokake ing meja rembugan. Iku ora cukup kanggo dheweke perang.
          Aku ora ngerti carane kudu rembugan, padha ngerti luwih ... Kepemimpinan Armenia ora bakal setuju kanggo nyerah lengkap Karabakh - iku bakal mangan populasi dhewe. Dibagi Karabakh iki, sing kaya serpihan ing saben wong ... lenggah, setengah utawa liyane ... Ing kasus apa wae, wong Armenia kudu bali menyang wilayah sing dicekel, supaya bisa ngomong, ngluwihi Karabakh. Lan iki kanggo kepentingan Armenia dhewe. Yen padha perang ana ing cara serius, iku bakal ala kanggo loro-lorone. Ya, lan kita apa-apa apik hotbed saka tension, menyang kang Erdogan langsung kelet irung, lan West, ora bakal nggawa.
          1. +4
            29 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            Klompok etnis kudu ditangani ing kasus apa wae, kanthi cara sing padha karo sampeyan dhewe. Lan Armenia lan Azerbaijan kudu dilebokake ing meja rembugan. Iku ora cukup kanggo dheweke perang.
            Aku ora ngerti carane kudu rembugan, padha ngerti luwih ... Kepemimpinan Armenia ora bakal setuju kanggo nyerah lengkap Karabakh - iku bakal mangan populasi dhewe. Dibagi Karabakh iki, sing kaya serpihan ing saben wong ... lenggah, setengah utawa liyane.

            Vladimir, nuduhake apartemen karo pepadhamu, yen sampeyan seneng. nglirik
            1. 0
              29 May 2014
              Quote: sepi
              Lan Armenia lan Azerbaijan kudu dilebokake ing meja rembugan. Iku ora cukup kanggo dheweke perang.

              Punapa mawon, iku ora worth gelut, nanging minangka wilayah regejegan, malah ono gunane kanggo kita - ora ana sing bakal gabung NATO.
              1. +2
                29 May 2014
                Kutipan saka volot-voin
                lan minangka wilayah regejegan, malah kita entuk manfaat

                Nanging matur nuwun kanggo bebener, sanadyan kita wis ngerti iki kanggo dangu.

                PS Miturut cara, "Nanging Armenia lan Azerbaijan kudu sijine ing meja rembugan. Iku ora cukup sing padha uga perang." iki dudu tembungku, sing ati-ati hi
      3. 0
        29 May 2014
        kabeh iku rada curiga. Azerbaijan taun iki, miturut pendapatku, bakal nganyari kabeh senjata tentara
        Sawise Ukraina, akeh negara bakal mikir babagan carane ora dadi korban liyane saka "demokrasi" kasur
    2. +3
      29 May 2014
      Mung wingi utawa dina sadurunge wingi, aku duwe regejegan babagan topik iki karo peserta ing forum iki saka Azerbaijan. Miturut dheweke, Azerbaijan lan Turki minangka wong siji, nanging dipisahake kanthi wates. Pitakonan yaiku, apa tangan kotor Rusia nggambar tapel wates iki? Preparasi dhewe lan rearmament sing ditingkatake ora jelas. Lan turntable iki kaya Apache, helikopter sing entheng, bisa maneuver, nanging ora dilindhungi.
      1. dmitrij.blyuz
        0
        29 May 2014
        Azerbaijan nindakake kabeh kanggo nyingkiri Rusia. Senajan wong Turki ana hubungane karo wong-wong mau, dheweke ora pengin ngerti yen Turki mbok menawa tahap sabanjure kanggo toppers kasur babagan kesetiaan marang kita. Erdogan ngerti kabeh kanthi sampurna. Nanging dheweke bisa 't milih. Salah siji "mriksa" utawa "checkmate" saka partners geopolitik dhewe. Dipencet ing tembok, iku ora Singa. Ing negara, luh bab carastrophe ing tambang lan hubungan ora dingerteni karo NATO lan Rusia. ora ngerti kabeh, nanging ana sing ngetutake, lan Siria ana ing sisihe.
      2. +5
        29 May 2014
        Lan ing kene tangane wong Rusia? Watesan kasebut dibentuk amarga kahanan sejarah
      3. 0
        29 May 2014
        Quote: YUBORG
        Miturut dheweke, Azerbaijan lan Turki minangka wong siji, nanging dipisahake kanthi wates. Pitakonan yaiku, apa tangan kotor Rusia nggambar tapel wates iki?

        Ya, siji wong, sampeyan bisa ngadili kemurnian tangan sing narik kawigaten. Nanging ing wektu luang, maca dekrit Petrus babagan pemukiman maneh wong Armenia, dekrit Stalin babagan pengusiran kabeh wong Azerbaijan saka wilayah tapel wates karo Turki, lsp. cara, akèh Azerbaijan manggon ing sisih liya tapel wates Turki karo Armenia .
        1. +1
          29 May 2014
          Kutipan saka Yeraz
          Miturut cara, akeh wong Azerbaijan manggon ing sisih liya tapel wates antarane Turki lan Armenia.

          Ya, ana wong sing mung "ora urip" !!! Ana Georgia, lan Armenia, lan Kurdi, lan malah TURKS!!!
        2. 0
          29 May 2014
          Yeraz
          Lan sampeyan kudu maca babagan carane wong Azerbaijan gabung karo wong-wong Armenia lan wong-wong, saka ngendi kita banjur nglumpukake Georgia (lan padha njaluk bantuan marang Peter) supaya ora perbudakan dening Ottoman ...... kanca enomku, sing percaya yen Bandera minangka pahlawan nasional Ukraina, ora ana fasis ing Ukraina, lan perang karo Hitler Jerman dudu perang sampeyan, mula sampeyan nganggep sedulur-sedulurmu kanthi padha, sing perang nglawan Hitler lan dheweke. :)))
          Lan ing sisih liya tapel wates karo Armenia, wong-wong Armenia sadurungé manggon, mbokmenawa ora kurang saka siji iki. :))) Lan ing ngendi dheweke lunga, sing gumun ... :)))
          1. +1
            29 May 2014
            Kutipan saka: eseman
            Lan ing sisih liya tapel wates karo Armenia, wong-wong Armenia sadurungé manggon, mbokmenawa ora kurang saka siji iki. :)))

            Kaping pirang-pirang sing manggon ing kono, ing kene isih cilik, nganti padha manggon.
            Kutipan saka: eseman
            Lan ing ngendi dheweke lunga, aku takon ... :)))

            kanggo khianat padha lunga menyang kabeh planet bumi utawa padha njupuk lan nyamar dadi wong Turki, iki wong Armenia. Lan mesthi, nomer tartamtu mati, sayangé ora kabeh, wong Turki nggawe masalah kanggo kita karo wong-wong mau. kebecikan.
            1. 0
              29 May 2014
              Yeraz
              Ya, saiki aku ngerti kenapa sampeyan duwe sikap positif marang fasis Ukraina modern - Bandera, sampeyan mung ngaku ideologi sing padha ... sugeng. :)))
              1. +1
                29 May 2014
                Kutipan saka: eseman
                Ya, saiki aku ngerti kenapa sampeyan duwe sikap positif marang fasis Ukraina modern - Bandera, sampeyan mung ngaku ideologi sing padha ... sugeng. :)))

                ora perlu kanggo mbangun kene saka pussies Rusia, padha uga Cut lan burned gloriously.
                1. 0
                  29 May 2014
                  Yeraz
                  Ya, apa sampeyan setuju yen sampeyan duwe konsonan pandangan donya karo Bandera? :))) Matur nuwun kanggo terus terang. Akibate, rega kabeh statement sampeyan persis padha karo wong-wong sing saiki nguwuh-uwuh "jancok nganggo piso" lan ngobong wong urip, lan uga sok-sok ngacungake kain nganggo swastika sing dijupuk saka lemah - yaiku, ora . Wong sing kaya ngono kuwi ora pantes diajèni utawa diajèni.
                  1. 0
                    30 May 2014
                    Kutipan saka: eseman
                    Ya, apa sampeyan setuju yen sampeyan duwe konsonan pandangan donya karo Bandera? :))) Matur nuwun kanggo terus terang.

                    Secara pribadi, yen kita mlaku-mlaku ing negara kasebut, kayata, sawetara milisi kabeh nglawan tembok tanpa pandang bulu lan eksekusi, pembantaian khas. ora ana wong ora masalah, lara lan sijine wong kaya alangi antarane kita.
                    Babagan Ukraina, aku kanggo integritas teritorial. Liyane ora ana gunane kanggo mbantah ing kene, ing karya padha ngandhani carane sederek Rusia karo Ukraina njagong meh ing ndhuwur saben liyane nyoba kanggo mbuktekaken sing bener, sanajan loro-lorone iku Rusia Ukrainia, nanging ing panelusuran. roti padha teka ing Rusia.
                    Kepiye organisasi fasis mlaku-mlaku ing negarane dhewe lan mbuwang gunung kanggo nuduh fasisme liyane, wah, iki ora masuk akal)))
                    Intine pungkasane bisa padu karo spiritual lan mental sing cedhak karo Rusia Ortodoks Georgia lan wong-wong fraternal, nelpon kabeh Bandera, sampeyan bakal adoh, apa sing bisa dakkandhakake.
              2. Komentar wis dibusak.
              3. +1
                29 May 2014
                Kutipan saka: eseman
                Ya, saiki aku ngerti kenapa sampeyan duwe sikap positif marang fasis Ukraina modern - Bandera, sampeyan mung ngaku ideologi sing padha ... sugeng. :)))



                Kawitan rampung mati non-manungsa Panjenengan, lan banjur mikir bab Ukrainians.
                1. 0
                  29 May 2014
                  piyambakan
                  Aku wonder yen sampeyan setuju karo pendapat saka Yeraz? Apa sampeyan uga fasis ing jantung? Apa sampeyan uga melu panemune (dheweke mratelakake marang aku ing kene) yen kabeh wong Azerbaijan sengit marang Rusia lan Rusia, lan yen padha komunikasi normal karo kita sacara lahiriah, banjur padha munafik lan goroh? Mungkin sampeyan uga nganggep Bandera minangka pahlawan nasional lan Bandera - pejuang kanggo Ukraina nglawan penjajah Rusia lan Jerman? Yen sampeyan ora kesed, mangga mangsuli - Aku pancene pengin ngerti jawaban kanggo pitakonan iki. Aku mikir yen sampeyan ngerti sapa sing sampeyan dukung ... :)))
                  Miturut cara, aku ora setuju karo dheweke lan ngira yen dheweke wis ngapusi kabeh wong Azerbaijan kanthi cepet ...
                  Banjur aku bakal mangsuli pitakon babagan ngendi lan pirang-pirang Nazi, lan luwih elek Nazi sing kuwasa, sing ngolah wong-wong mau, ngrangkul dheweke lan ngetokake indulgensi kanggo kejahatan apa wae, tinimbang sawetara wong sing ora bisa dituntut dening hukum negara.
                  1. -1
                    30 May 2014
                    Kutipan saka: eseman
                    Apa sampeyan uga fasis ing jantung?

                    Aku nganggep aku Pan-Turkist nglirik
                  2. +1
                    30 May 2014
                    Kutipan saka: eseman
                    Aku wonder yen sampeyan setuju karo pendapat saka Yeraz? Apa sampeyan uga fasis ing jantung?

                    Kutipan saka Ytraz
                    Aku nganggep aku Pan-Turkist

                    Lan kanthi pribadi, misale jek yen sampeyan nyamar rincian tartamtu lan referensi geografis ing komentar sampeyan, mula bisa disalahake kanggo pernyataan saka Ukrainia "Svidomite-nasionalis" ...
                    Lan nganti APA sing padha "SETUJU", muga-muga ora perlu dielingake?
                  3. 0
                    30 May 2014
                    Aku nglawan kasunyatan manawa saben Ukrainia sing ora setuju karo pendapat sampeyan diarani fasis, Bandera, sayap tengen, lan liya-liyane. Minangka kanggo Ukraina, aku duwe pendapat dhewe. Ora ana apa-apa kanggo menek ana kanggo sampeyan, utawa Amerika, utawa wong liya. , kanggo kasuksesan, kanggo kesalahane. Ngirim Kadyrovtsy ana (Kadyrov ora bakal wani ngirim menyang kono tanpa PDB), Girkins, Babaevs mung kerja ing tangan produsen kasur. Produsen kasur wis nggawe pit wis dibentuk ing antarane Ukraina lan Rusia, lan saben jam bolongan iki saya jero.
                    1. 0
                      31 May 2014
                      piyambakan
                      Amerika wiwit ndhudhuk bolongan ana ing paling meh seprapat abad kepungkur. Lan preduli saka tumindak utawa ora tumindak kita, padha bakal nurtured Bandera ana. Ing kasunyatan, kabeh elit politik Ukraina modern digawa munggah ing pangaribawa saka layanan rahasia dikenal, karo keterlibatan super-Bandera Ukraina diaspora ing Amerika Serikat lan Kanada. Yen SBU dijupuk ing kontrol penuh saka Amerika Serikat, ing sawijining bangunan CIA diparengake kabeh lantai lan spanduk macet ing ngleboke, karyawan diwenehi wewenang kanggo njaluk file pribadi kabeh karyawan SBU. Aku ora ngomong bab liyane, banjur kita ngomong bab kontrol lengkap saka Amerika Serikat liwat kabeh proses ing Ukraina modern .... Lan aku ora pitutur marang kowe dongeng, iku mung sing mbokmenawa duwe kawruh banget entheng. malah informasi sing paling entheng babagan topik kasebut .... Nanging sampeyan lagi ngomong ... :)

                      Lan kita bisa nanggung? Wong Rusia dipateni ana, sawise kabeh, lan dheweke wiwit mateni sadurunge intervensi sing relatif aktif ..... apa kita kudu sabar? menarik. Piye perasaanmu babagan kedadeyan ala karo wong Azerbaijan ing Armenia sawetara dekade kepungkur? Sampeyan ngomong - uga, neraka karo wong-wong mau - iki negara liyane. kita ora duwe hak kanggo campur tangan? Jawab mangga.
                      Kita tahan suwene 23 taun, tahan, Nazi dadi kuwasa.
                      Lan carane wong bisa ngurus sampeyan. yen kabeh diputusake dening AS? Ukraina wis ilang kadhaulatan.
                      Lan aja molak, kita ora nelpon kabeh Ukrainians sing ora setuju karo kita fasis - mung sing ndhukung rezim fasis nyata. diinstal saiki ing Kiev. Miturut cara, iku rampung ilegal.

                      Lan ora perlu ngomong babagan kasunyatan manawa Nazi sing ora penting, sing mlebu artikel kasebut lan asring metu, mlebu penjara - iki padha. bilih para Banderait ingkang kebak getih, ingkang angsal sanjata tuwin indulgensi saking nagari tumrap kadurjanan punapa kemawon, ingkang ideologiipun sami dipun pendhet dening meh sedaya pimpinaning nagari.... punapa panjenengan mboten nyumurupi bedanipun? Utawa mungkin sampeyan mung ora pengin ndeleng dheweke? Lan sampeyan pancene ora pengin ...
                      Aku ora ngerti. apa sudut pandang sampeyan disebabake - miopia sing disengaja utawa kasunyatan sing sampeyan kesed kanggo nganalisa informasi kasebut. Nanging. amarga sampeyan jelas dudu bab sing ora peduli. nuwun sewu, sampeyan ora ngerti, aku nyaranake nonton rong film:
                      Leontiev "Anak Oranye saka Reich Katelu" - babagan sing mbentuk elit Ukraina modern - akeh materi faktual sing bisa diverifikasi kanthi foto, dokumen, lan liya-liyane.
                      Lan film, misale jek Mamontov, "Bandera. Executioners ora pahlawan" bab wong-wong sing separatis modern lan pemimpin negara Ukrainia resmi dianggep pahlawan, lan saiki.
                      Dadi. bilih sedaya tumindak kita punika namung tumindak males, ingkang boten saged kita tindakaken. Kita ora duwe hak.
                      Lan sampeyan ora mangsuli pitakonan - pendapat sampeyan pas karo pendapat Yeraz, utawa ora? :)))
                      1. 0
                        31 May 2014
                        Kutipan saka: eseman
                        Dheweke mateni wong Rusia ing kana, sawise kabeh

                        Wong bersenjata. Wong sing nyekel senjata ora bisa kadhaptar minangka warga sipil. Lan kanggo warga sipil, Vladimir, ing saben konflik warga sipil diserang. Iki kasunyatan. Nanging iki ora ateges kabeh wong kudu dianggep fasis.
                        Saben wong duwe panemu dhewe-dhewe. Lan ora wajib pas. Aku nyaranake sampeyan mbasoni para fasis sampeyan, sing kanthi terang-terangan nguap ing rapat, lan ngunggahake gendera Reich Katelu ing rapat umum. Nalika sampeyan miwiti udan, aku bakal percaya yen sampeyan nglawan fasisme. Saiki, sing dakdeleng yaiku histeria.
                2. +1
                  30 May 2014
                  Ing Ukraina, ing Pemilu, Nazi nampa luwih saka 10 persen saka votes saka Lyashko lan liyane "kabebasan", nanging ing Rusia, loro saka sawetara gambar, ngendi ana ing paling rolas utawa loro lanang, aku wis ora weruh. luwih saka siji urip Natsik, contone, karo kita, yen kuwi katon, resuscitators bakal makarya hard, pracaya kula.
    3. +7
      29 May 2014
      Quote: Ireng lan kuning
      Lan loro-lorone duwe Rusia, sing nganggo berets ...


      Ing pangertèn apa loro? Apa Rusia mungsuh Turki lan Azerbaijan?
      Inggih, yen Turki, banjur dening kabecikan saka keterlibatan ing aliansi, ya ... Nanging iki sejatine sifate teori. Kita ora duwe apa-apa kanggo nuduhake.
      Lan wiwit kapan Rusia ngancam Azerbaijan nganggo tali sepatu? Ngadeg ing Armenia - ora nglilani remuk - apa iki ancaman?
      Azerbaijan kepengin banget karo rencana revanchist, Karabakh ngobong kanthi rasa ora adil ... iki nemtokake EVERYTHING! Nanging Azerbaijan, muga-muga, ora kudu mudhun menyang NATO.
      Masalah cilik...
      1. +4
        29 May 2014
        Kita ora bakal tekan NATO utawa EU, iki wis dikonfirmasi kaping pirang-pirang ing tingkat pemerintah.
    4. +2
      29 May 2014
      supaya wong Turki dhewe ora tuku saka skandal pasta.
    5. +4
      29 May 2014
      Wong Turki kudu nindakake apa-apa.
    6. +1
      29 May 2014
      Pitakonan sing ora ana topik: Ngendi wong-wong saka situs kasebut lunga? Pangguna duwe akeh sing seneng, lan saiki mung sawetara ... Lan rating artikel kurang
    7. Komentar wis dibusak.
    8. 0
      29 May 2014
      Hmm ... Kita duwe komplek ing kene helikopter ... meh ora pancake nyiyapake ...
    9. Komentar wis dibusak.
  2. +1
    29 May 2014
    Soko Azerbaijan serius mutusaké kanggo lengen piyambak lan marang kang menarik
    1. 0
      29 May 2014
      keprungu
      Kutipan saka Zamachus
      Soko Azerbaijan serius mutusaké kanggo lengen piyambak lan marang kang menarik

      Ora ana sing ngerti ... Obama ngumumake ing saindenging jagad yen dheweke "nyelehake Rusia ing dhengkul" .. keprungu
  3. + 10
    29 May 2014
    Drone "Anka" - iku menarik! Banjur kita kudu menehi "Petka" lan "Vasili Ivanovich" menyang Azerbaijan!
    1. +2
      29 May 2014
      Kutipan saka propolsky
      "Vasili Ivanovich


      Vasily Ivanovich minangka tank T-90, lan Petka minangka TOS-1 Pinocchio, sing didol kanggo dheweke. eseman
  4. +4
    29 May 2014
    Apa mung aku sing duwe perasaan yen jagad iki siyap kanggo perang? Rearmament serius lan tuku sarana kanggo mbasmi populasi planet ana ing endi wae.
    1. 0
      29 May 2014
      Sampeyan ora duwe. Elit donya wis nyolong akeh, lan saiki padha semangat kanggo ngubungake kabeh kanggo perang. Mung mandheg gada nuklir kita. Anggere dheweke wedi.
    2. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka Gxash
      Apa mung aku sing duwe perasaan yen jagad iki siyap kanggo perang? Rearmament serius lan tuku sarana kanggo mbasmi populasi planet ana ing endi wae.
      Hello-a-a-stee kanggo sampeyan!

      Nah, kaya sampeyan kudu "mripat" supaya ora weruh CETHO bab???
  5. MBA78
    +2
    29 May 2014
    turntable iki ora rampung sethitik
    bumper ngarep ilang
    1. +1
      29 May 2014
      dadi iki versi ekspor ... iku tanpa "sinyal nguripake" ...
  6. +2
    29 May 2014
    Azerbaijan, kanthi hormat marang presidene, mutusake kanggo langkah ing rake padha karo Ukraina. Nanging mung Maidan Azerbaijan sing bakal dadi luwih getih!!! Persahabatan lan ngambung karo Amerika Serikat ora tau nuntun sapa wae menyang kabecikan lan kamakmuran, ora kaya Amerika dhewe!
    1. +4
      29 May 2014
      Kutipan saka: capex1
      Azerbaijan, kanthi hormat marang presidene, mutusake kanggo langkah ing rake padha karo Ukraina. Nanging mung Maidan Azerbaijan sing bakal dadi luwih getih!!! Persahabatan lan ngambung karo Amerika Serikat ora tau nuntun sapa wae menyang kabecikan lan kamakmuran, ora kaya Amerika dhewe!

      sampeyan wong mung irresistible.Azerbaijan mundut nomer ageng senjata saka Rusia kanggo dhuwit nyata, iku wiwit ngandika iki mungsuh kita, kok kita ngedol kanggo wong.
      Azerbaijan sacara teoritis nimbang tuku senjata saka Turki, sing volume kaping pirang-pirang luwih cilik, dheweke pengin gabung karo NATO, dalan Ukraina, lsp.
      Apa sampeyan kanca karo otak utawa apa????Lan padha wonder kok sawetara wong isin adoh saka Rusia, nanging ora karo dheweke.
      Mung ana sawetara komentar sing ditimbang, dianalisis, akeh mung mateni kanthi logika.
  7. +3
    29 May 2014
    Inggih, yen mengkono, siji mung bisa bungah kanggo Azerbaijan T-129 punika helikopter serang Italia A-129 Mangusta saka Agusta-Westland, digawe miturut syarat saka angkatan bersenjata Turki. Iki kalebu mesin anyar lan luwih apik sing nambah jarak lan ketinggian helikopter, komputer onboard Aselsan, suite avionik lan sensor sing luwih apik, lan macem-macem sistem rudal jarak jauh manca lan Turki.


    Ing cendhak, tambahan apik kanggo armada Azerbaijan Mi-24/35:
    35 Mi-24;
    15 Mi-24G Super Hind. Nganyarke ing Ukraina ing pabrik ndandani pesawat Konotop Aviakon kanthi partisipasi Advance Technologies and Engineering (ATE) saka Afrika Kidul.
    24 Mi-35M. 16 saka 24 pesenan helikopter wis dikirim menyang Azerbaijan lan dilayani.
    Leres, pirembagan babagan tuku 60 helikopter T-129 ATAK dening Azerbaijan saka Turki wis suwe banget, lan wis bola-bali ditolak dening pihak Azerbaijan, saengga akeh sing ora bisa dingerteni.
    Informasi sing diterbitake ing media lokal yen Azerbaijan mrentahake 60 helikopter T-129 ATAK menyang Turki wis dibantah
    minangka transfer AZE.az, layanan pers perusahaan TAİ (Turkish Aerospace Industries) mbantah informasi babagan tuku helikopter tempur dening Azerbaijan.
    Laporan kasebut ujar manawa ora ana tender ing republik babagan masalah iki.

    http://deyerler.org/ru/110742-rsssryos-rryisrrirsrirrs-rrrirsss-r-rrryesryiryer-



    rrsrrrrrrrr-rirssrrrsrri-r-129-rrrr.html
  8. 0
    29 May 2014
    Quote: Ireng
    Quote: Ireng lan kuning
    Lan loro-lorone duwe Rusia, sing nganggo berets ...


    Ing pangertèn apa loro? Apa Rusia mungsuh Turki lan Azerbaijan?
    Inggih, yen Turki, banjur dening kabecikan saka keterlibatan ing aliansi, ya ... Nanging iki sejatine sifate teori. Kita ora duwe apa-apa kanggo nuduhake.
    Lan wiwit kapan Rusia ngancam Azerbaijan nganggo tali sepatu? Ngadeg ing Armenia - ora nglilani remuk - apa iki ancaman?
    Azerbaijan kepengin banget karo rencana revanchist, Karabakh ngobong kanthi rasa ora adil ... iki nemtokake EVERYTHING! Nanging Azerbaijan, muga-muga, ora kudu mudhun menyang NATO.
    Masalah cilik...


    Kayane aku, sayang, masalah isih ora bisa dihindari, sanajan sedhih ...
    Siapke lan tundha sing ora bisa dihindari, mung siji sing ditinggalake kanggo kita SEMUA.
    1. +1
      29 May 2014
      kutipan-Salah sawijining proyek kasebut ana gandhengane karo demonstrasi helikopter Turki T-129 AAK (helikopter serangan saka pabrikan Turki Turkish Aerospace Industries - TAI) kanthi kemungkinan tuku massal helikopter kasebut dening Angkatan Udara Azerbaijan. Helikopter kasebut digawe kanthi basis model dhasar Italia Agusta A129 Mangusta.




      kutipan-Proyèk kapindho yaiku tuku kendaraan udara tanpa awak Turki dening Baku. Perwakilan Kementerian Pertahanan Azerbaijan paling kasengsem ing drone Anka.

      1. +4
        29 May 2014
        Lan ora mung kuwi.
        Azerbaijan rencana tuku rudal Pakistan
        Azerbaijan kasengsem ndarbeni rudal jarak jauh Pakistan, lapor Kementerian Pertahanan Pakistan.

        Juru bicara kementerian kasebut ujar manawa negosiasi awal wis ditindakake ing antarane para pihak: "Ora ana masalah ing antarane kita babagan penjualan misil kasebut menyang Azerbaijan. Kasunyatan yen hubungan politik lan militer antarane negara kita ana ing tingkat sing dhuwur. menehi kesempatan kanggo nransfer prestasi teknologi paling anyar tanpa masalah, "ujare APA.

        Wakil Menteri Pertahanan Pakistan nyathet yen dheweke siap ngedol ora mung rudal jarak jauh, nanging uga sistem pertahanan liyane sing dibutuhake Azerbaijan, nanging ora nemtokake sistem sing diomongake.
        http://www.vestikavkaza.ru/news/Azerbaydzhan-planiruet-priobresti-pakistanskie-r
        akety.html
    2. 0
      29 May 2014
      Quote: Ireng lan kuning
      Siapke lan tundha sing ora bisa dihindari


      Azerbaijan nyiapake "ora bisa dihindari", ora ndeleng utawa krungu iki tegese ora pengin. Tuku saka kita, saiki saka Turki ... Helikopter serangan, drone, T-90s - kanthi jelas, ora kanggo pertahanan diri ... tension!!!), Aliyev bisa uga nyoba ngontrol maneh NK...
      Iki banget praktis lan ...

      Nanging!!!! Aku pracaya lan ngarep-arep kanggo kawicaksanan lan solusi tentrem kanggo konflik.
      1. +3
        29 May 2014
        Solusi damai kanggo konflik kasebut yaiku mundurake pasukan pendudukan saka wilayah Azerbaijan. Anggere wilayah kasebut dikuwasani, solusi damai kanggo konflik kasebut ora masuk akal. Coba nundhung babi tetanggan saka kebon sampeyan kanthi persuasi. ora bakal ninggalake nganti sampeyan anget punggung nganggo tongkat.
        1. 225 teh
          +1
          30 May 2014
          Quote: sepi
          .Coba ngusir babi tanggane metu saka kebon sampeyan kanthi mbujuk, ora bakal lunga yen sampeyan anget punggung nganggo tongkat.


          ))) Perbandingan sing apik Omar !!))))))
  9. 0
    29 May 2014
    Lan kita duwe ...
    Dina iki ing JSC "Zelenodolsk tanduran dijenengi sawise. A.M. Gorky, kapal roket cilik kapitu Orekhovo-Zuyevo saka proyek 21631 (nomer seri 637) dilebokake.

    Proyek kapal kasebut dikembangake dening Biro Desain OJSC Zelenodolsk.

    Spesifikasi:

    Pamindahan: 950 ton

    Ukuran utama: dawa - 74.1 m, jembaré - 11 m, konsep - 2.6 m.

    Kacepetan lelungan maksimal: 25 knot

    Jarak jelajah: 1500 mil

    Otonomi: 10 dina

    Crew: 36 wong
  10. +1
    29 May 2014
    ora mung Turki, nanging uga Rusia:
    Ing wulan Agustus, 30 tank T-90S bakal dikirim menyang Azerbaijan. Wong-wong mau bakal ditindakake tes acceptance kanthi partisipasi spesialis Uralvagonzavod.
    http://vpk.name/news/111153_rossiya_otpravit_v_azerbaidzhan_novuyu_partiyu_tanko
    v_t90s_v_avguste_tekushego_goda.html
    Perwakilan Uralvagonzavod ngandhani APA yen miturut kontrak sing ditandatangani, Azerbaijan bakal diwenehake 18 unit. TOS-1A "Solntsepek". Taun kepungkur, batch pisanan 6 kendaraan dipasrahake, sing didemonstrasikan ing parade Juni ing Baku.
  11. +1
    29 May 2014
    Amarga rega minyak, Azerbaijan duwe dana kanggo modernisasi tentara. Azerbaijan ora bakal gabung karo NATO. Karabakh minangka wilayah sing disengketakan. Ing kene bebaya yaiku kabeh jinis Nulands karo cookie bakal teka ing Azerbaijan.
    1. +2
      29 May 2014
      Ya, kita bakal ngirim Nulands metu ing cepet, kita ora ngadeg ing upacara karo wong-wong mau
      1. +1
        29 May 2014
        kutipan-Sauntara kuwi, dina iki, Perdana Menteri Turki Erdogan mirsani latihan EFES-2014 sing ditindakake dening Angkatan Bersenjata negara kasebut.

  12. +2
    29 May 2014
    Iki minangka tren global, yen sampeyan pengin kamardikan tartamtu - lengen dhewe lan siyap .....
    supaya iku lan bakal dadi "negara? lan carane akeh divisi iku duwe?" negara bisa dianggep minangka negara sing siap mbela awake dhewe, lan ora ngatur parade "kanthi ATV sing kuat lan cepet" ....
  13. ed65b
    +1
    29 May 2014
    Aku bubar maca pendapat ahli babagan helikopter Turki. panemu ora flattering, ora turd, mesthi, nanging ora mirah uga. dadi mobil biasa-biasa wae.
  14. max422
    0
    29 May 2014
    MOSCOW, 29 Mei - RIA Novosti. Kepala Asosiasi Rusia kanggo Kerjasama Internasional, mantan kepala Kamar Akun Federasi Rusia, Sergei Stepashin, ujar manawa sinau wajib babagan basa Rusia dienalake ing kabeh sekolah Siria.
  15. +1
    29 May 2014
    Kutipan: STALGRAD76
    Iki minangka tren global, yen sampeyan pengin kamardikan tartamtu - lengen dhewe lan siyap .....
    supaya iku lan bakal dadi "negara? lan carane akeh divisi iku duwe?" negara bisa dianggep minangka negara sing siap mbela awake dhewe, lan ora ngatur parade "kanthi ATV sing kuat lan cepet" ....

    Setuju..! Iki kudune! Negara sing kuwat yaiku Tentara sing siap tempur sing kuat! Lan kabeh..
  16. +1
    29 May 2014
    Ana dhuwit, supaya Azerbaijan wis arming dhewe, bisa uga bakal tuku helikopter saka kita, nanging kabeh iku praktis crammed karo pesenan saka Kamentrian Pertahanan kita. Lan Turki flexing Otot ing ngarepe Suriah, nanging iki mung game, ora luwih.
    1. 0
      29 May 2014
      Quote: Raksasa Pikiran
      Mungkin dheweke bakal tuku helikopter saka kita, nanging kabeh iku praktis crammed karo pesenan saka MO kita.

      Helikopter wis dituku saka Rusia. karo Turki, mung teori supaya adoh.
  17. 0
    29 May 2014
    Drone nduweni kekurangan sing signifikan - perlu landasan pacu. Aku ngerti, iki pramuka. Nanging yen "diikat" menyang lapangan udara, banjur kanggo kepentingan pasukan apa sing bisa ditindakake? Kanggo ukuran kasebut, kemungkinan (mung intelijen) rada tipis.
  18. +1
    29 May 2014
    Pancen, ing wektu nalika sawijining negara sing bau lan wis ngganggu ngumumake kepemimpinan donya sing ora bisa dipungkiri adhedhasar kekuwatan angkatan bersenjata, kabeh negara liya ngupaya modernisasi tentarane ing kesempatan sing sepisanan. Iki mung siji-sijine kasempatan kanggo njaga kedaulatan sampeyan ing jaman nalika hak sing kuwat didominasi. Saray Bananov nggarap nomer kasebut kanthi cetha: dheweke ngluncurake balapan senjata anyar ing donya kanggo nyenengake bisnis senjata ... Cukup elinga yen bedhil macet ing tembok, mesthi bakal murub. Lan akeh saiki ngupaya ngganti bedhil iki kanggo tambang darat. Iku booming, iku booming!
  19. +1
    29 May 2014
    Aku ngerti manawa luwih saka 80% warga Baku nglawan ambruk lan pamisahan Azerbaijan saka USSR; nanging ati-ati - wong Yahudi Amerika bakal nggunakake sampeyan ing perang nglawan Persia (lenga lan gas); nyatane, kabeh kekacoan ing Ukraina amarga dheweke ora bisa tekan wates Iran liwat Suriah.
    1. 0
      29 May 2014
      Kutipan saka dojjdik
      nanging ati-ati - wong Yahudi Amerika bakal nggunakake sampeyan ing perang nglawan Persia (lenga lan gas);

      Lan bakal gampang banget kanggo nindakake nalika ana masalah Karabakh lan Rusia ndhukung agresor, sampeyan ora perlu nyoba hard.
    2. +1
      29 May 2014
      Kutipan saka dojjdik
      ora bisa tekan wates Iran liwat Suriah

      belay Lan apa karo Irak. Sayang, apa angel ndeleng peta? Iran ora wewatesan karo Suriah. wassat
      1. +2
        29 May 2014
        Quote: sepi
        ?Iran ora wewatesan karo Suriah.

        sadulur, ana akeh topik liyane ing kene, prinsip utama yaiku ngucapake apa wae))))
  20. Vlad Gor
    0
    29 May 2014
    Kutipan saka volot-voin
    ....... (Coba wong Rusia, menyang pasar kanggo dagang? Lan dheweke bakal nundhung sampeyan lan mateni sampeyan ...
    Lan kenapa wong Rusia lali carane mateni?
  21. Ivan 63
    0
    29 May 2014
    Nyatane, bapak presiden Azerbaijan saiki ujar manawa kabeh kekacauan ing wilayah tilas Uni Soviet lan sekitar bakal mandheg nalika pimpinan muncul ing Moskow sing fokus ing sukses Rusia lan ora pengin nyerah. Kulon, i.e. Sanalika Aliyev ngrungokake pitutur wicaksana bapake, ora bakal luwih elek.
    1. +3
      29 May 2014
      Aku heran kapan dheweke ngomong ngono?
  22. +2
    29 May 2014
    Ya, ayo padha tuku dhewe, iku dhuwit lan Azerbaijan mbuwang kaya sing dikarepake. Lan Rusia pantes dicela - Turki mbangun lan adol drone, nanging ing endi duweke kita? Kita bakal ngrancang nganti satus taun maneh. Kita kudu padha tengen dina iki
  23. +1
    29 May 2014
    http://topwar.ru/20209-vertolet-boevoy-podderzhki-t-129a-dlya-tureckih-vooruzhen
    nyh-sil.html
  24. 0
    29 May 2014
    Azerbaijan lagi nyiapake aksi militèr kanggo Karabakh. Ana dhuwit amarga ana lenga. Dheweke tuku senjata saka Turki amarga yen ana perang karo Armenia, Rusia ora bakal menehi bantuan materi lan teknis, dene Turki ora bakal. Dheweke dhewe duwe dendam marang Armenia lan bakal ndhukung Azerbaijan ing kabeh cara bisa. Tumrap wong Azerbaijan sing manggon ing tlatah Rusia, wong biasa ora ana apa-apa. Aja enggal-enggal nempel ing kewarganegaraan. Ana cukup freaks kanggo saben wong. Nanging pamrentah lan kabijakan menyang Rusia - ...
    1. +3
      29 May 2014
      Kutipan saka valentina makanalina
      Saben uwong wis cukup freaks. Nanging pamrentah lan kabijakan menyang Rusia - ...

      Apa salah karo kabijakan menyang Rusia ing Rusia, sampeyan weruh G..nanging? Ngendi sampeyan ndeleng sikap musuhan Azerbaijan marang Rusia?
  25. +7
    29 May 2014
    Ana sewu alasan kenapa Azerbaijan ora bakal gabung karo NATO, paling ora njupuk kasunyatan yen Azerbaijan gabung karo NATO, mula kita ora bakal bisa miwiti operasi militer amarga ana prinsip nggawe keputusan NATO konsensus unanimous, militer. pancasan disiapake dening Komite Militer, nanging kabeh pancasan final digawe The North Atlantic Council, lan diwenehi sing Prancis meh Armenian lan lobi Armenia ing Amerika wis pengaruh cukup ing panguwasa negara, banjur kita ora bakal weruh wilayah dikuwasani. Lan CSTO lan kanggo tetanggan karo wong Armenia umume metu saka alam fantasi.
    Aku ora ngerti sapa sing dadi penggemar pertandhingan Azerbaijan - AS miturut warga negara, nanging dheweke uga setuju karo aku)))))
  26. +3
    29 May 2014
    Aku bosen ngomong babagan pasar, mula aku ndeleng pangguna sing nulis babagan pasar setengah taun wiwit ndhaptar lan wis nulis babagan 3000 komentar yen sampeyan ngetung saben komentar rata-rata setengah menit + maca komentar liyane + wektu kanggo maca artikel yaiku pinten wektu luang sing dibutuhake saben dina? parasitisme ana ing pasuryan lan saka ing kono meri Wong mluku ing pasar saka 7 am kanggo 10 pm lan sampeyan mung ngomong babagan keagungan Rusia lan sampeyan ora ngangkat driji kanggo iki, Aku bakal pitutur marang kowe comrades cheers-Rusia patriot, senajan garwa lan anak sadurunge kula utawa mbok menawa wong tuwamu ngandika lunga kerja, beda karo sampeyan, aku ora pengin sampeyan ala.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"