Perang ing Luhansk Aleksandrovsk

172
Ing kutha Aleksandrovsk, wilayah Luhansk, ing wayah sore Kamis, 29 Mei, ana perang antarane wakil milisi rakyat lan pasukan keamanan Ukraina. Pertempuran kasebut ana ing cedhak salah sawijining unit militèr, sing dadi unit Garda Nasional Ukraina.

Saluran tv RT laporan sing shooting mimpin kanggo detonation amunisi dumunung ing wilayah unit militèr. Sawise bledosan amunisi, perang mandheg. Nganti saiki, jumlah sing tiwas lan tatu ing perang dhewe lan nalika bledosan durung dilaporake.
Milisi nyedhaki unit militèr ing sawetara truk, duwe bedhil mesin arsenal, bedhil mesin lan sawetara peluncur granat. Gunggunge milisi sing nyerang posisi pasukan keamanan Ukraina kira-kira 120 wong.



Aleksandrovsk iku sawijining kutha ing wilayah Lugansk kanthi pedunung watara 6,8 ewu wong, dumunung ing pinggir Kali Lugan.
"Panguwasa" Kyiv ngumumake yen batalyon tambahan saka pengawal nasional wis dikirim menyang sisih kidul-wétan.

Ing kaca Facebook, komandan batalion Donbass, Semyon Semenchenko (sing padha, ing korespondensi karo Avakov, ngakoni yen dheweke melu eksekusi Pengawal Nasional sing nyoba mlayu saka medan perang) ngumumake rekrutmen menyang "anyar". "batalyon kab.

Semenchenko:

Kanggo sing ora ngerti apa sing kedadeyan. Perang wis bubar. Aku mbaleni maneh - nganti kita nggawe maneh tentara, Kementerian Dalam Negeri, layanan khusus, nganti kabeh wong tangi - bakal njupuk kabeh sing diwenehake. Kita ngumumake rekrutmen menyang batalyon pasukan khusus saka Pengawal Nasional. Perwira lan sersan utamané dibutuhake. Syarat utama yaiku kekarepan, yen perlu, mati kanggo Tanah Air. Liyane iku sekunder.


Dheweke ora ujar manawa Semenchenko dhewe "mbantu" mati "kanggo Tanah Air."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    172 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Andrenaline
      + 33
      29 May 2014
      Kamulyan kanggo para pahlawan sejati! Lan ora screamers!
      1. + 34
        29 May 2014
        Kutipan saka Andrenaline
        Kamulyan kanggo para pahlawan sejati!


        Inggih rampung! Lemah kudu kobong ing sikile junta Garda Nasional! Kamenangan ora digayuh kanthi pertahanan, dheweke nindakake kabeh kanthi bener, njupuk inisiatif ing tangane dhewe!
        Ya, ana skandal karo Sekretaris Jenderal NATO, dheweke dicela lan diarani kriminal perang getih.
        [media=http://my.mail.ru/mail/sgray/video/_myvideo/47.html]
        1. + 29
          29 May 2014
          Wong-wong bakal njupuk apa wae sing kita paringake.
          Blaya bakal dijupuk!
          1. + 11
            29 May 2014
            Sing luwih akeh sing mati kanggo oligarki, lan ora kanggo tanah air, luwih apik! Sing utama yaiku kanggo milisi, ayo padha ngurus awake dhewe!
            1. Byv
              + 30
              29 May 2014
              Nanging nyata - U.K.R.s kuna lan kuwat ditiup! Ing tingkat iki, milisi bakal enggal nyerang ing kabeh bidang. Umumé, aneksasi Kyiv menyang Novorossiya - TO BE!!!!
              1. mad
                +4
                29 May 2014
                Ora ana komentar
                1. +4
                  30 May 2014
                  Iki topik liyane * babagan carane luwih saka satus wong sing tatu tiwas dening bedhil mesin lan mabur!!! Atusan prajurit mati lan ora ana pitulungan (((!!!
                  1. 0
                    31 May 2014
                    PUNISH!!! Yen dicekel, bakal dirusak!!!Tanpa diadili utawa diselidiki.
                  2. Eugene1
                    0
                    31 May 2014
                    Lha kok ora ana TUTUP, kok pendukung Bandera nganti tekan mburi milisi, kok...
                  3. Eugene1
                    0
                    31 May 2014
                    Lha kok ora ana TUTUP, kok pendukung Bandera nganti tekan mburi milisi, kok...
                2. Komentar wis dibusak.
                3. +8
                  30 May 2014
                  Bajingan iku siji tembung. Jerman ing Stalingrad malah ngatur jam bisu supaya tatu lan mati bisa diklumpukake. Siji tembung BANDERISTS.
                4. 0
                  31 May 2014
                  Iki dudu pemerintah, iki geng pembunuh lan koruptor, ora peduli sapa lan endi... Ora ana gunane ngomong karo wong kaya ngono, mung sawetara wong sing digantung. Nat. Pengawal, atus swarga - menyang krematorium kanthi tembok kaca supaya sampeyan bisa ndeleng urip !!!
              2. +2
                29 May 2014
                Apa ora optimis banget? Kabeh iku angel banget .... kita bakal njupuk .... nalika kahanan politik lan tekad kepemimpinan KITA ngidini .... ora luwih awal ....
                1. khromin111
                  0
                  1 2014 Juni
                  Apa hubungane tekad?
              3. Glock - 1980
                +1
                30 May 2014
                Kanca-kanca, kita pancen beda-beda, kita jijik yen dheweke seneng karo kita, kita mbela awake dhewe minangka bangsa gedhe, dheweke mung homo abu-abu, Rusia minangka Roma kaping telu.
                1. +2
                  31 May 2014
                  Kanggo neraka karo Roma katelu, luwih apik dadi Rusia pisanan.
            2. + 30
              29 May 2014
              Kutipan saka kocclissi
              Sing luwih akeh sing mati kanggo oligarki, lan ora kanggo tanah air, luwih apik!
              Quote: Semenchenko
              ...Perwira lan sersan utamané dibutuhake. Syarat utama yaiku kekarepan, yen perlu, mati kanggo Tanah Air. Liyane iku sekunder.

              Kaya iki, ing teks biasa: "We urgently need meriam fodder. Kita dhewe ora pracaya ing kamenangan."
              1. +4
                29 May 2014
                Lemak plus!
              2. + 11
                29 May 2014
                Kutipan saka chehywed
                Syarat utama yaiku kekarepan, yen perlu, mati kanggo Tanah Air.

                Apa Semenchenko pancen pengin "mati kanggo Tanah Air yen perlu"? Mesthine kanggo nyukupi kekarepan, amarga kabutuhan wis suwe. Lan ndawakake kesenengan supaya sampeyan entuk sensasi lengkap. Nandur ing stake aspen, lan ora landhep, supaya ora langsung pierce, nanging mboko sithik.
              3. +4
                30 May 2014
                Kutipan saka chehywed
                We urgently perlu meriam fodder.


                Ing sawetara buku, sayangé aku ora ngelingi sing endi, ana tembung sing aku seneng banget: "Tugas sampeyan ora mati minangka pahlawan, tugas sampeyan nggawe mungsuh mati minangka pahlawan." Dadi ayo dheweke ngrekrut luwih akeh pahlawan.
          2. +6
            29 May 2014
            "BERKUT" Iki minangka pahlawan pungkasan saka Ukraina bersatu! Lan dudu pahlawan sing mati saka Penjajah Nazi ora . Aku ora ngerti apa sing diarani milisi nalika perang karo Nazi, nanging sesambat kasebut "Kanggo Berkut!" Uga nangis - "Kanggo Odessa"! Aku bakal cocok banget. Saliyane wedi, batalyon "YarykhKallov" sing mikir yen dheweke berjuang kanggo tujuan sing adil / dibayar kanthi bentuk United Ukraine uga bakal duwe pangerten (Yen isih bisa ngerti apa wae) apa sing dilawan dening milisi Donbass. kanggo.
            1. +8
              29 May 2014
              Nanging, elang emas Kiev tindak perang kanggo junta ing Donbass. Carane ngerti iki?
              1. + 11
                30 May 2014
                Ya, wong tuwa, aku weruh kabar iki ... NANGING iki dudu "Berkut" maneh (sing malah aku wong Rusia mung OH..L ora ngarep-arep ndeleng kepahlawanan, pakurmatan lan kekuwatan saiki ing abad 21) mung - "Mylicia" supaya Padha ditulis ing seragam Black. Ora, kabeh apik, kabeh mlarat, kepiye sampeyan ora ngerti wong lanang?.. Dheweke duwe "KREDIT KREDIT DIBAYAR" ... Nanging nalika entuk peluru (pah-pah) aku ora mikir. yen ing "Ukro-Banderlogia" sapa wae saka Junta bakal nyerahake supaya mbayar keuntungan kanggo kulawargane ora
              2. 0
                30 May 2014
                Iki dudu elang emas sing padha, nanging ana sing salah
            2. +1
              31 May 2014
              Ora mikir, diwènèhi dhuwit kanggo garing utek, ora duwé gagasan, ora duwé rupa manungsa—scum ing tembung.
          3. SSR
            +7
            29 May 2014

            Dheweke ora ujar manawa Semenchenko dhewe "mbantu" mati "kanggo Tanah Air."

            Dadi kasunyatane yaiku yen media sing dituku dipotong (ora tanpa bantuan saka Saxon) kabeh informasi saru (kanggo wong-wong mau), kaya ing Olimpiade, lan wong-wong sing bodho mangan kabeh.
            Imha
            Informasi sing luwih konstruktif ana saka kita tanpa sele lan liya-liyane, luwih cepet Banderlogs dill bakal keselak ing empedu.
            1. + 44
              29 May 2014
              Kutipan saka S.S.R.
              Than luwih saka iku bakal gampang informasi sing mbangun saka U.S tanpa jeli utawa liya-liyane - luwih cepet banderlog dill bakal keselak ing empedu.


              1. Bormental
                +1
                30 May 2014
                Jinis loshar anyar yaiku Khokhloshar.
              2. 0
                31 May 2014
                Masalahe yaiku dheweke pancen percaya yen ana perang nglawan teroris ing sisih kidul-wétan. Iki sing dikirim dening sedulur saka Kharkov marang aku. Kajaba iku, meh ora mungkin kanggo ngyakinake aku. media.
          4. +1
            29 May 2014
            Ora, kabeh wong wis sober ... bakal njupuk apa sing diwenehake ... sampeyan ana ing ngendi, VVP?
        2. Erg
          0
          29 May 2014
          Ayo, ayo, kerja kanggo Amerika ...
          1. +1
            1 2014 Juni
            Yagene sampeyan downvoting Erg, ngandika bener: iki bakal komandan, supaya bisa ngomong, bisa kanggo Amerika.
        3. Mih
          -25
          29 May 2014
          Ya, aku uga dadi bungah babagan ide kasebut, terus apa? Kita kudu ndeleng kanthi nyata, para pejabat. Lan jadwale kaya mangkene:
          1. Ora ana dhuwit, Federasi Rusia.
          2. Senjata lawas
          3. Ora ana bantuan medis
          4. Ora ana amunisi.
          5. Lan Federasi Rusia ora bakal melu konflik, kita duwe omong kosong karo sanksi saka wong ireng.
          Asil punika prakara wektu - wektu iku dhuwit.
          Apik banget dadi bocah sing duwe ide (sanajan apik) tresna
          1. +4
            30 May 2014
            Sayange, akeh sing ngomong kosong ing forum, aja digatekake, mesthi akeh. Ora WE sing wis ngaco munggah karo sanksi - nanging sing kuwasa sing isih nindakake apa-apa, sanajan padha duwe cukup dhuwit lan amunisi ... nanging tagihan liwat gunung - lan sethitik, lan malah resiko? Kita kudu nindakake tugas kasebut, kanthi cepet lan kanthi cetha, kahanan kasebut pancen wis diitung kabeh....lan cukup ditrima lan lulus, nanging kita ora bisa pisah karo dhuwit sing dicolong....ide - ide bakal menang malah ing sirahe ethereal.....nanging mengko, sing sabar....ing pungkasan, kita uga menyang polling lan milih wong impoten...
        4. 0
          30 May 2014
          Kutipan saka hommer
          Kutipan saka Andrenaline
          Kamulyan kanggo para pahlawan sejati!


          Inggih rampung! Lemah kudu kobong ing sikile junta Garda Nasional! Kamenangan ora digayuh kanthi pertahanan, dheweke nindakake kabeh kanthi bener, njupuk inisiatif ing tangane dhewe!
          Ya, ana skandal karo Sekretaris Jenderal NATO, dheweke dicela lan diarani kriminal perang getih.
          [media=http://my.mail.ru/mail/sgray/video/_myvideo/47.html]

          Kulon wis rampung najisake dhewe kanthi ngreksa Nazi. Eropah teka.
      2. Erg
        -36
        29 May 2014
        Sapa sing wong Ukrainia? Apa dheweke ora duwe alesan kanggo bangga karo Tanah Air?
        1. + 45
          29 May 2014
          Lurah, apa sing dibanggake SAIKI? Ing Maidan omong kosong utawa "Piglet" digawa menyang daya tinimbang "Sayuran"? Utawa Mungkin Odessa utawa Mariupol?.. Ana wong Ukrainia Russian-speaking mbelo Donetsk lan Lugansk saka wong Ukrainia Zepedensky. Nek sing mbiyen nduwe sing kudu dibanggake lan mertahanke omahe, opo sing di lindungi???
          1. Erg
            -14
            29 May 2014
            ngurmati. Prajurit.
            1. + 13
              30 May 2014
              Disrespect. Provocateur. Blabbermouth.
              1. Erg
                -5
                30 May 2014
                Aku sijine plus hi
          2. + 11
            30 May 2014
            Sial, yen sampeyan ngerti yen iki dudu wong-wong pinggiran "wong sing ngomong Rusia", wong-wong kuwi wong Rusia !!!
          3. 0
            1 2014 Juni
            Lan sampeyan, umum, mungkasi omong kosong, kabeh omong kosong, ora ana gunane entuk rating murah kanthi jingoisme.
        2. SSR
          + 19
          29 May 2014
          Kutipan saka Erg
          Sapa sing wong Ukrainia? Apa dheweke ora duwe alesan kanggo bangga karo Tanah Air?

          Sapa sing sampeyan pikirake?
          Mungkin iki proto-Ukrainians gedhe sing diapusi menyang perbudakan dening Mongol.ka.tsaps?
          Mungkin iki wong sing dilat boots Kalommoyskoho lan ParAshenko?
          Mungkin iki wong sing bangga sing Rus 'wiwit karo Kiev?
          Sapa sing dadi wong Banderait?
          Lan sing saiki Torchinov?
          Ora ana Gogol kanggo dill sing diapusi. Sing paling kejam yaiku wong sing diapusi, percaya karo sele sing diwutahake. Ukrainia dadi donor kanggo wong Eropa - wis bajingan, dheweke slamet. Mung kanggo iki aku siap kanggo mencet sampeyan karo boot ing anus, kanggo kasunyatan sing wiji saka sycophants tansaya ing dill. Ugh.
          1. +1
            30 May 2014
            Kutipan saka S.S.R.
            Ora ana Gogol kanggo dill sing diapusi. Sing paling kejam yaiku wong sing diapusi, percaya karo sele sing diwutahake. Ukrainia dadi donor kanggo wong Eropa - wis bajingan, dheweke slamet. Mung kanggo iki aku siap kanggo mencet sampeyan karo boot ing anus, kanggo kasunyatan sing wiji saka sycophants tansaya ing dill. Ugh.

            Wong-wong Tsrushnik padha ngadu wong-wong kita, nanging padha ndeleng lan bungah-bungah. Angkatan Bersenjata Novorossiya sukses ing perang nglawan Nazi.
          2. -5
            1 2014 Juni
            Inggih, punika rant liyane
            1. +1
              1 2014 Juni
              ,, lan sapa sampeyan,, yen tembung ora ateges apa-apa kanggo sampeyan, banjur mbenerake otak. Aku ngerti nalika padha menehi sawetara bantahan, lan banjur distributor katon: sing apik lan sing ora. gums bakal ngambung.
            2. -1
              2 2014 Juni
              Bodho tanpa otak
            3. 0
              2 2014 Juni
              Bodho tanpa otak
        3. Glock - 1980
          +3
          30 May 2014
          Tanah kelairan kita umum lan kamulyan kita umum, nanging wong rabuk iku, taler kang nistha, tan darbe tanah kelairan, kang jumeneng Bandera biyen, sirna sira.
        4. Komentar wis dibusak.
        5. + 10
          30 May 2014
          Aku bakal dadi sing pertama bangga karo wong Ukrainia sing bakal nggulingake junta ing Kyiv lan nyumerepi penjahat perang ing Khreshchatyk ing ngarepe wong!
        6. +3
          30 May 2014
          Kutipan saka Erg
          Sapa sing wong Ukrainia? Apa dheweke ora duwe alesan kanggo bangga karo Tanah Air?

          Wong lanang Ukraina kudu perang ing sisih wong, ora Nazi lan Tsrushki.
        7. 0
          1 2014 Juni
          Inggih, padha bangga ing cara dhewe. Lan sapa sing ora bangga? Apa sampeyan maca sejarah? Paling sekolah? Saben uwong mesthi bangga ... lan saiki padha bangga - Skotlandia ing rok lan Swiss karo weteng bir
      3. +2
        29 May 2014
        Hmm...Isih ana...DINA murka wis ngarepake...!!!
      4. Komentar wis dibusak.
      5. + 13
        29 May 2014
        Flywheel resistance wiwit muter kuwat lan kuwat. Kanthi creaking, grinding, shavings lan lenga diobong, nanging gerakane luwih cepet lan luwih kuat. Iku ora kanggo apa-apa sing Nazi getih njerit. Sumsum balung mburi ngrasa yen bakal nggiling dadi bledug bosok. Dadi wong-wong mau nyebut "daging" kanggo ngadeg ing ngarepe dhewe kanggo nundha pati sing ngisin-isini.
      6. + 30
        30 May 2014
        Kutipan saka Andrenaline
        Kamulyan kanggo para pahlawan sejati!

        Kamenangan bakal dadi milik kita!
      7. Timur
        +1
        30 May 2014
        repost yen bisa. Matur nuwun

        Dikirim dening: Putin Vladimir Vladimirovich
        Nyatakake zona larangan mabur ing wilayah Donetsk lan Luhansk ing Ukraina

        https://www.change.org/ru/петиции/путин-владимир-владимирович-объявить-бесполетн
        uy-zone-ndhuwur-Donetsk-lan-Luhansk-wilayah-ing-Ukraina
        1. Komentar wis dibusak.
          1. 0
            30 May 2014
            Iki palsu, wis ing Rusia 24 nuduhake asli. Iki asline http://youtu.be/6BA5-9E7Cj8
        2. +4
          30 May 2014
          nanging apa sing kedadeyan ing cedhak Slavyansk!
      8. 0
        30 May 2014
        22:46
        Layanan Border Ukrainia nglaporake pertempuran abot ing pos terdepan cedhak Lugansk
        Kira-kira jam 20.30 (21.30 wektu Moskow), departemen tapel wates detasemen tapel wates Dyakovo ing wilayah Lugansk diserang, lapor Layanan Perbatasan Negara Ukraina.

        Miturut kepala layanan pers departemen tapel wates, Oleg Slobodyan, udakara 80 wong sing melu serangan kasebut. Miturut dheweke, penyerang nggunakake bedhil mesin, peluncur granat lan bedhil mesin. Tentara Ukraina ngirim pesawat militer kanggo ndhukung pengawal tapel wates, laporan Interfax.

        Ing wektu iki, perang terus.

        Elinga yen panguwasa Ukrainia ngluncurake operasi punitive skala gedhe ing wilayah Donetsk lan Luhansk, sing ngumumake kamardikan sawise referendum. Pasukan keamanan aktif nggunakake artileri abot lan pesawat tempur. Akeh korban sipil lan karusakan omah lan infrastruktur wis dilaporake.
        http://warfiles.ru/show-58894-pogransluzhba-ukrainy-soobschila-o-tyazhelyyh-boya
        h-na-zastave-pod-luganskom.html
    2. + 27
      29 May 2014
      Kanggo mati kanggo Motherland saka peluru ing mburi.
      1. IFreedman
        + 43
        29 May 2014
        Kutipan saka Alez
        Kanggo mati kanggo Motherland saka peluru ing mburi.

        "Ing kaca Facebook, komandan batalion Donbass, Semyon Semenchenko (sing padha, ing korespondensi karo Avakov, ngakoni yen dheweke melu eksekusi Pengawal Nasional sing nyoba mlayu saka medan perang) ngumumake rekrutmen menyang " batalyon anyar.

        Dheweke nembak siji batalyon, saiki menehi liyane ...
        1. + 15
          29 May 2014
          Apa Semyon ora mikir yen gilirane bakal teka?
          1. + 37
            29 May 2014
            Rungokake, dheweke dudu agen Kremlin, mula sampeyan katon kaya dheweke bakal nembak kabeh Nazi, batalyon demi batalyon, SBU kudu ndeleng kanthi luwih cetha, sampeyan bakal weruh ing endi wae ana jubah kulit lan pasangan. saka keris wassat
            1. + 14
              29 May 2014
              Shhh! Iki rahasia militer!
              1. +9
                29 May 2014
                Oh piye!!
                tembung kunci - "Karep mati kanggo Motherland!"
                Kanggo apa?
                Kanggo "Panjenengan" - ngendi "luwih anget"?
                1. + 15
                  29 May 2014
                  Inggih, kang siji - kanggo AS. Sadurunge, Nazi duwe tanah kelairan ing Jerman, nanging saiki ana ing AS.
            2. +7
              29 May 2014
              Kutipan saka vladstro
              Rungokake, dheweke dudu agen Kremlin, mula kayane dheweke bakal nembak kabeh Nazi, batalyon demi batalyon.

              Aku kabeh gumantung saka jumlah adonan, yen kita menehi luwih akeh bakal dadi Kremlin, yen kita menehi luwih dhuwit bakal dadi kanker ...
            3. Komentar wis dibusak.
        2. +2
          30 May 2014
          Oalah, aku mikir peluru bakal nemokake Semyon iki uga ...
    3. + 18
      29 May 2014
      "We are ngumumake rekrutmen kanggo batalyon pasukan khusus saka Garda Nasional. Petugas lan sersan utamané dibutuhake. Syarat utama yaiku kekarepan kanggo mati kanggo Tanah Air yen perlu. Sisane sekunder. "
      Tembung, sema iki konkret de..beat! Batalyon bom bunuh diri liyane! ngguyu
      1. + 93
        29 May 2014
        Iki ngendi kabeh diwiwiti ...
        1. +7
          29 May 2014
          Fasis: "Kanggo kita? Banjur bengok-bengok ing van gas sapa sing ora gallop!"
        2. Erg
          -50
          29 May 2014
          nggegirisi. Sapa sing menehi plus iku anathema
          1. +8
            30 May 2014
            Kutipan saka Erg
            nggegirisi. Sapa sing menehi plus iku anathema

            Dhuh, ing konteks karepmu, luwih cocok kanggo ngomong herem! (mesemmu medeni). Lan wong saka foto ketoke lali sawetara wektu elek saka sajarah wong kang!
          2. 0
            1 2014 Juni
            Kepiye carane sampeyan tekan kene, fosil?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +8
        29 May 2014
        Kutipan saka pertempuran66
        "We are ngumumake rekrutmen kanggo batalyon pasukan khusus saka Garda Nasional. Petugas lan sersan utamané dibutuhake. Syarat utama yaiku kekarepan kanggo mati kanggo Tanah Air yen perlu. Sisane sekunder. "
        Tembung, sema iki konkret de..beat! Batalyon bom bunuh diri liyane! ngguyu

        Ing asas, iki ora ala, kurang scumbags, bakal luwih gampang kanggo ngatasi masalah mantan Ukraina.
      4. Erg
        -54
        29 May 2014
        Aku maca sampeyan lan aku mikir yen ing tanggal 17 ana sing padha. Kabeh mbaleni dhewe ... Ya ... Dheweke ora entuk pangertèn ... Inggih, apa sing bisa dakkandhakake ... Rusia maju - jiwa Ukrainia sing mbayangno awake dhewe dadi supernation. Kamenangan bakal dadi milikmu, aku ora mangu-mangu. Kamenangan Pir...
        1. + 14
          29 May 2014
          Aku ora ngerti, apa sing dikarepake? Apa kabeh bakal dirampungake kanthi tentrem? Wis telat ngombe Borjomi. Iki kudu ditindakake sadurunge tanggal 2 Mei. Kyiv wis ngrasakake getih lan ora bisa mandheg.
        2. Giacint A
          +8
          29 May 2014
          Ing asas, sawetara wis mbayangno ... Lan Ukrainians mung tawar-menawar Kripik ing game saka master Obama kanggo dominasi donya khayalan ...
        3. + 10
          30 May 2014
          Ya, ora ana perintah "maju". Yen ana, mesthi ora ana sing bisa diomongake. Nanging sing kudu nyalahake kabeh babagan Rusia pancen ngenteni. Ora bakal ngenteni. Enteni maneh, setengah paling taun. Banjur bukak situs web - critakna babagan taun kaping 17, babagan jumlah intelijen sing sampeyan entuk, menyang endi utangan saka IMF, apa sing bakal sampeyan gunakake kanggo panas omah ing musim dingin, kepiye carane gabung EU (ana wis ditundha, huh?), Apa sampeyan ngirim cookie? Iku bakal menarik.
          1. +1
            30 May 2014
            Kutipan: Tupolev-95
            Apa padha ngirim cookie? Iku bakal menarik.

            Aku utamané kasengsem ing masalah cookie. wassat
        4. Glock - 1980
          +1
          30 May 2014
          Kamenangan bakal lengkap, yen sampeyan mbusak kabeh husks banjur% 80 iku Slavs Russian-speaking, malah sampeyan cacing ngandika Russian. Prajurit mung teka kanggo tameng lan urip sampeyan, lan yen sampeyan ora njupuk sisih, tameng kasebut bakal dadi ewonan. Banjur bakal teka marang kita, ora ana maneh
        5. +2
          30 May 2014
          Kutipan saka Erg
          Nah apa sing bisa dakkandhakake ...

          Sampeyan wong bodho, kancaku. A wong bodho Dheweke uga MORONI ing Afrika wassat
          1. +5
            31 May 2014
            Dheweke ora koyone wong bodho, nanging troll Bandera
    4. + 24
      29 May 2014
      Khan menyang junta singkatan..! Memori langgeng kanggo sing tiba! Bocah-bocah dievakuasi saka Slavyansk lan Kramatorsk menyang Crimea.
      1. + 21
        29 May 2014
        Quote: MIKHAN
        Khan menyang junta singkatan..! Memori langgeng kanggo sing tiba! Bocah-bocah dievakuasi saka Slavyansk lan Kramatorsk menyang Crimea.

        Ya, wis wektune kanggo nggawe saluran langsung ngliwati tapel wates. Warga sipil lan tatu menyang Rusia, lan mbantu militer.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. + 15
          29 May 2014
          Kutipan saka APAS
          Quote: MIKHAN
          Khan menyang junta singkatan..! Memori langgeng kanggo sing tiba! Bocah-bocah dievakuasi saka Slavyansk lan Kramatorsk menyang Crimea.

          Ya, wis wektune kanggo nggawe saluran langsung ngliwati tapel wates. Warga sipil lan tatu menyang Rusia, lan mbantu militer.

          Pangarep-arep muga-muga nurani tangi lan ora ngebom warga sipil.. Aduh, kabeh wis adoh banget.. (anak-anak dievakuasi kulawargane..) Supaya wong lanang ora kuwatir lan gelut kanthi tenang.. Iku wis pungkasanipun dipunwiwiti! Gusti mberkahi lan St George Victorious!
          1. +2
            30 May 2014
            Wong lumrah duwe kalbu, wong-wong iki, utamane wong normal, ora bisa dipadhakake apa wae.
          2. +1
            30 May 2014
            Wong lumrah duwe kalbu, wong-wong iki, utamane wong normal, ora bisa dipadhakake apa wae.
    5. + 16
      29 May 2014
      Ingkang sepisan inggih menika purun pejah kangge tanah air, ingkang kaping kalih pemakaman gratis wonten ing kawah cangkang, ingkang kaping tiga inggih menika kutukan berabad-abad dening bangsanipun piyambak. Nggawe syarat kanggo netepi paragraf siji saka jaminan 100%.
      1. zzz
        zzz
        +5
        29 May 2014
        Kutipan: Barboskin
        Kesanggupan pisanan mati kanggo tanah air


        Kanggo tanah air: kanggo Poroshenko, kanggo Kolomoisky, kanggo Avakov, kanggo Lyashko!!!!I.d.i.o.t.y!
        1. +8
          29 May 2014
          Iki apa sampeyan kudu kaya perang FOR THE YAHUDI! Kayane wong Ukrainia tansah duwe sikap negatif marang wong Yahudi, nanging saka ngendi asale semangat kasebut? Apa Ukrainians tenan sing BODO sing padha pracaya media Yahudi? Katon! ParAshenko minangka wong Yahudi murni. Timashonka minangka wong Yahudi murni. Ing ngendi wong Ukraina? Sapa sing padha milih? Wah, aku ora ngerti wong goblok iki...
          1. kavkaz8888
            +1
            30 May 2014
            Kayane (2) Wingi, 23:50 ↑
            ParAshenko minangka wong Yahudi murni.

            Ora, dheweke ngetutake bapake. Ibu misale jek salah jenis. Mulane, dheweke minangka bahan sing bisa dikonsumsi kanggo kabeh wong. Dheweke bakal njagong ing kagans lan dosvidos.
    6. + 35
      29 May 2014
      Melu WARGA NASIONAL!Uripmu bakalan menarik,nanging singkat!!!!Sala kanggo para pahlawan
    7. angin prahara
      + 13
      29 May 2014
      Sampeyan junta sundal spawn - padha ora matèni sampeyan cukup! Nanging apik yen milisi wis mandheg lungguh lan nyerang awake dhewe ... Senajan pasukan isih ora padha.
      1. RUS
        +4
        29 May 2014
        Quote: angin badai
        Sampeyan junta sundal spawn - padha ora matèni sampeyan cukup! Nanging apik yen milisi wis mandheg lungguh lan nyerang awake dhewe ... Senajan pasukan isih ora padha.

        19:56
        Wis ana perang ing Kharkov!!!!!!
        Dina Kamis, cedhak kutha Izyum (wilayah Kharkiv), konvoi pasukan bersenjata Ukraina diserang. Minangka versi elektronik saka koran Ukrayinska Pravda kacarita, siji prajurit tiwas lan telu liyane padha tatu minangka asil saka shelling.
        1. RBLipetsk
          +3
          29 May 2014
          Kutipan: RUSS
          "Bebener Ukraina"

          ngguyu ngguyu ngguyu
          Kutipan: RUSS
          Jalaran saka tembakan mau, siji prajurit tiwas lan telu liyane tatu.

          Kaya biasane, kaping telu ...
    8. +3
      29 May 2014
      Kanggo sing ora ngerti apa sing kedadeyan. Perang bubar. Aku mbaleni maneh - nganti kita nggawe maneh tentara, Kementerian Dalam Negeri, layanan khusus, nganti kabeh wong tangi - bakal njupuk kabeh sing diwenehake. Kita ngumumake rekrutmen menyang batalyon pasukan khusus saka Pengawal Nasional. Perwira lan sersan utamané dibutuhake. Syarat utama yaiku kekarepan, yen perlu, mati kanggo Tanah Air. Liyane iku sekunder.

      Wong pinter liyane (wong bodho). Kanggo kekarepan kanggo mati, liyane ora bakal kelakon.
      1. +1
        29 May 2014
        Nanging, Semyonchenko iki ndeleng jero. nalika padha nggawe, ora bakal ana sing isih ana
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        30 May 2014
        NANG Kyiv, KOTA DONETSK, OPO ORA KENE MATI....OPO ANEH KANG KOWE? TAPI ORA.
    9. + 25
      29 May 2014
      Ayo, Semenchenko bajingan! Lunga lan mati kanggo Kalo-moisha, wong Yahudi Banderaite lan Chabad
      1. +4
        29 May 2014
        Iku Chabad sing di-push Obama menyang kantor lan doctrine ... nuwun, kang ndhelikake pasuryan!
    10. + 27
      29 May 2014
      Kabeh! Iku misale jek inisiatif wis diwiwiti kanggo milisi. Serangan minangka cara paling apik kanggo mbela ...
      1. avt
        + 26
        29 May 2014
        Kutipan saka Nick
        Kabeh! Iku misale jek inisiatif wis diwiwiti kanggo milisi

        Sampeyan wis bungah! Aja euphoric! Nanging nyatane yen wong-wong mau mbusak garnisun cilik, ngembangake, miturut cara partisan Belarusian, wilayah sing dikuwasani, bener ing istilah taktik lan strategis. Ingkang utama yaiku nyuwek unit sing bersenjata lan paling siap tempur kanthi potongan, kanggo nyuda kebebasan manuver kanthi serangan saka ambushes, umpamane saka barang ijo, kaya sing ditindakake dening wong lanang ing wilayah Kharkov, ing ngendi pasukan terjun payung wiwit anteng nalika padha mundur. Ayo padha lungguh, kanggo wiwitan, ing benteng gedhe, loro ing lapangan udhara cedhak Kramatorsk lan Karachun. Nalika nggawe dhasar urip sipil ing wilayah sing dibebasake, wektu bakal bisa digunakake kanggo Novorossians. Kajaba iku, tekanan moral saka "lungguh" bakal ngrusak tingkat pertempuran para pasukan terjun payung, sing utama yaiku kanggo mesthekake yen dheweke entuk rembulan tanpa gangguan. ngguyu kanggo "bajing"
        1. RBLipetsk
          +5
          29 May 2014
          Kutipan saka avt
          Nanging kasunyatan manawa wong lanang ngresiki garnisun cilik, ngembangake, miturut metode partisan Belarusia,

          uga ngeweruhi. paling Jahwéh, sawise shelling saka sekolah, taman kanak-kanak lan wilayah omah, milisi ing Donbass kasedhiya 100% support saka populasi. dadi saiki junta ora bakal kobong ing sembarang cara.
        2. lg41
          +2
          30 May 2014
          bener. Lan mateni moonshine, lan mateni listrik, lan banyu, lan gas.
          Lan komunikasi radio
        3. 0
          30 May 2014
          Kutipan saka avt
          Sampeyan wis bungah! Aja euphoric!

          Ayo! Aku mung ngucapake pangarep-arep ...
      2. +3
        29 May 2014
        Kutipan saka Nick
        Serangan minangka cara paling apik kanggo mbela ...

        Ya, nalika sampeyan duwe soko kanggo nyerang! Ngluwihi kutha-kutha, tanpa ngrampungake masalah udhara, anané peralatan lan artileri sing cukup, mung pengintaian lan sabotase kelompok lan detasemen individu sing bisa ditindakake kanthi tujuan serangan ing komunikasi mungsuh.
        1. + 12
          30 May 2014
          Nah, iki ora sethithik. Perang gerilya ING PRINSIP ORA BISA KALAH anggere ana populasi sing ndhukung partisans ... Aku dhewe saka Belarus lan aku maca akeh babagan partisans, mbah kakung, mbah putri lan ibu padha partisans ... Lan iki bab utama ing perang gerilya:
          1. Aja njupuk tawanan. Iki hukum pisanan lan paling penting saka partisans. Kawruh mungsuh babagan hukum perang gerilya iki nduweni efek CATASTROPHICAL ing efektifitas pertempuran prajurit perang nglawan partisan. Ibu crita nalika ana TIGA FASIS ketemu dheweke ing dalan alas lan ... TELU padha mlayu mlayu saka siji partisan.
          2. Nduwe intelijen lan komunikasi sing ekstensif. Ing kabeh panggonan sing ana mungsuh mesthi ana kuping lan mripate partisan.
          3. Serangan pancet ing garnisun lan saka ambushes. Losses ing operasi kuwi biasane 1 ing 10 ing sih saka partisans. Ing ngarsane bahan peledak, perang tambang babagan komunikasi.
          4. Teror marang konco-konco penjajah lan KELUARGA. Tesis iki ora diiklanake sajrone taun-taun Soviet amarga alasan politik, lan ing perang nyata para partisan ora ngremehake cara sing EFEKTIF kanggo medeni para penjajah lan para accomplices.
          5. Sambungan karo "daratan". Tanpa iki, perang gerilya MANY kaping kurang efektif.
          1. +7
            30 May 2014
            Kabeh iki apik, nanging Donbass ngumumaké kamardikan lan nyoba kanggo mbangun negara. Pemberontakan partisan ing wilayah sing dikuwasani minangka salah sawijining perkara, lan nyatakake negara merdika iku liyane. Dadi perlu kanggo nggawe tentara manunggal karo markas, rencana medan perang lan ngarep kesatuan. Yen Novorossiya pengin kita nulungi, mula kudu nggawe atribut negara - hukum, pengadilan, Kementerian Dalam Negeri, tentara. Ayo padha nominal kanggo saiki, nanging iki wis pratandha saka negara. Partisanism iku mesthi bab efektif, nanging kanggo ngresiki Donbass sampeyan kudu ngarep lan planning united. Banjur padha nguwasani dewan desa, nggantung gendera DPR lan lunga, banjur Tentara Nasional teka lan nyuwek-nyuwek, banjur tentara bayaran Kola nggantung apa-apa. Miturut cara, akeh bagean saka ukrov wis demoralized lan yen ana tentara nyata SE, padha bisa pindhah menyang. Aku mung maca babagan brigade 51 saka Pengawal Nasional, brigade airmobile kaping 25 wis dipromosekake suwe - BMD lan Nona nggawa akeh keuntungan kanggo Strelkov. Ana kemungkinan prayoga saka Unit ngalih menyang sisih Novorossiya, nanging kudu cetha ngendi padha ngoper.
        2. +1
          30 May 2014
          Quote: Orik
          Ya, nalika sampeyan duwe soko kanggo nyerang! Ngluwihi kutha, tanpa ngrampungake masalah udhara, anané peralatan lan artileri sing cukup, tumindak mung pengintaian lan sabotase kelompok lan detasemen individu bisa uga.

          Iki persis carane sampeyan bisa nyerang mungsuh sing priori luwih kuat ing loro senjata lan sumber daya manungsa. Lan lenggah ing pertahanan ing kahanan kaya ngono tegese kalah, mung masalah wektu
    11. + 19
      29 May 2014
      Ing wektu sing padha, ibune ora bakal ngerti ngendi putrane "patriot", amarga dheweke bakal nampa peluru ing mburi sirah sanajan mikir perang karo rakyate saka komandan Nazi, utawa yen tatu dheweke bakal. pindhah menyang "suku cadang" kanggo burghers, utawa ing kasus "gagah" pati saka peluru milisi utawa serangan udhara dhewe bakal dikubur dening buldoser ing sawetara jurang... Kasunyatan sedih saka negara fasis Amerika...
      1. +2
        30 May 2014
        Sing menarik ... Semenchenko iki mbokmenawa duwe ibu, bojo lan anak? Lan ing ngendi padha manggon? Napa ora ana sing teka lan menehi tandha yen dheweke bakal GULING "pembela tanah air kanggo paraAshenko" sing banget semangat. Aku mikir bakal bisa digunakake pisanan ...
    12. +9
      29 May 2014
      Tampilake Semenchenko conto - mati goddamn!
    13. max422
      +5
      29 May 2014
      Dina iki dina kabar apik))
    14. + 12
      29 May 2014
      Pejuang wis mabur liwat Stanitsa-Luganskaya watara jam, wis wiwit bunder
      1. +6
        29 May 2014
        sluganka
        Iki nyaranake MANPADS. :))) Lan umume, ana kesan yen dheweke mung duwe siji pejuang - mabur ing kene, nanging aku durung krungu babagan operasi ing lemah. Lan kenapa banjur mabur? Apa dheweke pancen digunakake minangka pramuka?
        1. +5
          29 May 2014
          Kutipan saka: eseman
          sluganka
          Iki nyaranake MANPADS. :))) Lan umume, ana kesan yen dheweke mung duwe siji pejuang - mabur ing kene, nanging aku durung krungu babagan operasi ing lemah. Lan kenapa banjur mabur? Apa dheweke pancen digunakake minangka pramuka?

          ketoke - pengintaian lan intimidasi
          saka desa menyang tapel wates 30-40 km, mula dheweke mabur saka kita menyang tapel wates, ditambah Ukrainia ngadeg sawetara km saka tapel wates.
          diubengi cendhak saka lor lan wetan
          1. +5
            29 May 2014
            sluganka
            Hmm...kowe urip seneng...kaya ing tong mesiu ing bledheg.... Pranyata tapel wates ing wilayahmu. Muga-muga kita bisa nemokake kesempatan kanggo ngatur pasokan bantuan sing ora diganggu lan, yen perlu, pasokan - ing kahanan kaya ngono, kekurangan pangan bisa uga diwiwiti ing negara sampeyan. Miturut cara, Mungkin padha ora uncalan kabeh kekuatan ing sampeyan ana, sing padha wedi kanggo mbabarake tapel wates? Aja kelangan ati, ora ana sing bakal "jancok" sampeyan, kaya sing diklaim sawetara.
        2. +2
          29 May 2014
          Kutipan saka sluganka
          Pejuang wis mabur liwat Stanitsa-Luganskaya watara jam, wis wiwit bunder


          Kutipan saka: eseman
          Iku begs kanggo MANPADS.


          Utawa mbok menawa...Dheweke milih papan kanggo ndharat?

          LPR uga bakal duwe Angkatan Udara dhewe ...
        3. wanderer_032
          +2
          30 May 2014
          Kutipan saka: eseman
          Apa dheweke pancen digunakake minangka pramuka?

          Injih pak.
          Dheweke mesthi nggawe foto udara.
          Dheweke kudu diturunake. Dheweke nggawa artileri.
          Umumé, kita kudu nyingkirake dheweke saka mabur ing wilayah udara New Russia.
          1. +1
            30 May 2014
            Mabur liwat wilayahe wong liya tanpa ijin?! am TABOO! am
      2. zzz
        zzz
        +3
        29 May 2014
        Kutipan saka sluganka
        Pejuang wis mabur liwat Stanitsa-Luganskaya watara jam, wis wiwit bunder


        Lan dheweke, sing mbalela, njaluk prahara.....bisa uga dheweke pengin nyekel cangkang?
    15. + 18
      29 May 2014
      Milisi mati kanggo TANAH AIR, kanggo kulawargane, lan para pejuang Garda Nasional mati kanggo "kepentingan" Amerika Serikat, kanggo "nilai" fasis Bandera lan amarga kelakuane sing ngirim dheweke mati.
      1. +5
        30 May 2014
        Aku mikir sampeyan ora sakabehe akurat ing taksiran kene. Dheweke uga fasis ideologis lan berjuang kanggo pemahaman HIS babagan tanah air. Yen dheweke wis hammered karo omong kosong Bandera saka kanak-kanak, kang digunakke lan pracaya ing omong kosong iki lan dadi "ideologis," uga, plus padha isih bisa dibayar kanggo perang. Jinis-jinis iki paling mbebayani lan mung bisa diendhegake kanthi EXTERIFIKASI kabeh. Lan carane mbantu milisi? Sapa sing kudu dihubungi? Kirim dhuwit utawa liyane? Mungkin ana sing ngerti? Mesakake wong, yen negara gedhe ora bisa nulungi, kabeh jagad kudu nulungi ... melas yen aku wis tuwa lan aku dhewe ora bakal bisa nulungi bajingan iki.. nanging aku bakal nransfer dhuwit.
        1. +1
          30 May 2014
          Sampeyan mikir kanthi bener. Stalin, ing sawijining wektu, nggawe kesalahan BESAR kanthi menehi prentah supaya "dipenjara para pengikut Bandera suwene 25 taun" ora Kabeh mau kudu DIGANTUNG. Ora bakal ana omong kosong kaya ing Ukraina saiki ...
          1. srn1974
            +1
            31 May 2014
            Aku setuju, kita kudu mungkasi bajingan lan, kanthi cathetan sing nggegirisi, feed karo lemah saka khatyn nganti bledosan.
    16. +2
      29 May 2014
      asu lan pati asu-makhluk ora pantes apa-apa liyane. Kabeh Nazi gomniardia lan homo-pravoseks wis ngenteni ing neraka. Sing liyane padha dipateni, kurang omong kosong bakal ditinggalake ing pasar Ukraina
      1. +3
        29 May 2014
        Ora perlu kaya wong Ukrainia sing seneng-seneng amarga mati "COLORADS" sing diobong urip ing Odessa.
        1. Byv
          +6
          29 May 2014
          Umumé, ing perang, bungah ing pati saka mungsuh iku normal. Nalika ana semangat kanggo wong sipil sing wis mati, malah wong Kulon, mula kudu dipikirake sapa sejatine kita. Mergo iki.
    17. +7
      29 May 2014
      Semenchenko kaya wedhus sing mimpin wedhus kanggo nyembelih.
      1. +2
        29 May 2014
        Wedhus ora ngetutake wedhus, dheweke duwe wedhus lanang! Aku mikir.
        1. +3
          29 May 2014
          Wedhus ora ngetutake wedhus, dheweke duwe wedhus lanang! Aku mikir.
          Sampeyan salah mikir. Pindhah menyang Tien Shan kanggo ngendhokke. Para pamimpin wedhus ana ing kono. Amarga wedhus lanang iku wedhus lanang. Mlaku-mlaku tanpa ngerti dalane.
        2. Kuban
          +3
          30 May 2014
          Ing jaman Soviet, ing pabrik pangolahan daging ing Krasnodar, ana pabrik sing padha, dheweke nggawa babi lan wedhus menyang omah jagal. . Nanging sampeyan ora bisa uwal saka nasibe. Wong-wong mau ngomong yen dheweke tiba saka buruh anyar. Iki paralel saka donya kewan.
          1. 0
            30 May 2014
            Ya! Nanging iki mbok menawa kasus sing luar biasa.
    18. + 22
      29 May 2014
      Kidul-wétan ora bakal dijupuk dill-mrico, padha ora bakal dijupuk maneh! Wishlist wis kempes .... Ing Kiev, kerusuhan diwiwiti amarga kelangan wong, terwelu coklat ora seneng maneh babagan "kasenengan" sing tiba, terwelu coklat kaping pindho ing luar negeri nggawe eulogies kanggo awake dhewe, Eropa wis sepi. ing pasuryan saka serangan gas bisa ..... Soko Wong lanang wis nggawe kekacoan, padha bakal ngombe omong kosong iki kanggo dangu.
      1. zzz
        zzz
        +9
        29 May 2014
        Kutipan saka pertempuran66
        Kidul-wétan ora bakal dijupuk dill-mrico, padha ora bakal dijupuk maneh! Wishlist wis kempes .... Ing Kiev, kerusuhan diwiwiti amarga kelangan wong, terwelu coklat ora seneng maneh babagan "kasenengan" sing tiba, terwelu coklat kaping pindho ing luar negeri nggawe eulogies kanggo awake dhewe, Eropa wis sepi. ing pasuryan saka serangan gas bisa ..... Soko Wong lanang wis nggawe kekacoan, padha bakal ngombe omong kosong iki kanggo dangu.


        Mulane Yulka nyerah ... Lan iki d.u.r.a.ch.o.k. Smoked njupuk lan menang))))
      2. 0
        30 May 2014
        Tanpa bantuan eksternal saka Rusia lan Belarus, dheweke ora bakal urip ... Lan Putin mumbles soko, Lukashenko umume kanca karo bandit sing tangane nganti elbows ing getih ... dheweke nyoba "ngreksa pasar Ukraina" naively. .. Lan ana wong sing tiwas ... Belarusians Rusia saka Bandera. Butuh bantuan, ning kene meneng... senajan ana pangarep-arep yen sawise Kejuaraan Hoki Dunia akeh sing bakal owah... nanging nganti saiki sepi... Aku ora ngerti Rama babagan iki ... ora paham...
    19. Komentar wis dibusak.
      1. +2
        29 May 2014
        Ahah ngguyu Cocok tenan.
      2. Erg
        -11
        29 May 2014
        [Ing antarane fasis iki, setengah remaja sing ora duwe otak. Mesthi, luwih gampang kanggo ngethok dheweke ...
        1. + 12
          29 May 2014
          Apa sampeyan ngusulake pendidikan maneh? Dadi pungkasan, apa sing ditindakake lan bocah-bocah ing Odessa? kanggo iki kabeh wong menyang kuburan
        2. +3
          30 May 2014
          Lan sapa sing bakal ngajari maneh? Apa padha yatim piatu? Ora, wong lanang, sampeyan kudu ngresiki dhewe. Rusia kudu nulungi sisih kidul-wétan, nanging ora liya.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +4
          30 May 2014
          Sampeyan kudune wis ngrungokake wawancara saka milisi ... lan ora bajingan ngapusi ing TV ... padha nandheske saben wektu yen ing wajib militer sing pisanan ora tau mbukak geni .............. Conto pungkasan ing Lugansk.....dheweke ora wiwit nyerang pangkalan nganti wajib militer metu menyang wong tuwane....80 wong, omong-omong......sawise perang karo pahlawan nasional terus. menit - prajurit nyerah langsung!
      3. 0
        29 May 2014
        Aku setuju karo gambar sampeyan. Mung ing ngendi wong-wong anyar iki bakal mlayu? Ora duwe dhuwit, ora bisa perang. Iku sampah, Eropa ora bakal nglilani dheweke mlebu. Afrika bakal mlayu nganggo bandage.
      4. RBLipetsk
        +1
        29 May 2014
        kelas!! apik kanthi ijin kanggo koleksi gambar "lucu".
    20. + 12
      29 May 2014
      Milisi sing apik, dheweke pindhah menyang permusuhan sing aktif. Lan unit militèr dilucuti senjata, lan helikopter karo jenderal junta dirusak. Ora suwe kabeh republik bakal dibebasake. ombenan
    21. +4
      29 May 2014
      Lan apa sing dikarepake. Iki Bandera murni. Urip aside - sing utama yaiku asil. Lan sawise iki, kita Rusia dipuntudhuh saka ora njupuk losses menyang akun kanggo kamenangan. Ora perlu bingung mati heroik saka pahlawan sing tiba mati ing dugout karo gunung mayit dikirim mati dening jawata kuwi.
    22. +8
      29 May 2014
      "Kita bisa bang?
      - Kita mesthi bakal bang! Lan luwih saka sepisan. Kabeh jagad iki rusak! Nanging banjur ..." (C) DMB
    23. +3
      29 May 2014
      Prajurit dill iki lali nambah: "Kamulyan kanggo xxxepoyam!!!"
    24. + 38
      29 May 2014
      Aku ngarep-arep yen rauh karo junta neo-fasis Bandera, entrenched ing Kiev lan tormenting South-East, iku bakal persis padha ing 40s saka abad pungkasan karo leluhur-ideolog saka exclusivity ras?
    25. UVB
      +9
      29 May 2014
      A informasi sethitik. Aleksandrovsk bener Lugansk dhewe, administratif bagean saka distrik Artemovsky kutha.
    26. maksimal1
      +8
      29 May 2014
      Tentara Ukraina wiwit nyerang ing ngendi wae.
      Kepiye Slavyansk bakal dibebasake saka piala ing saubengé tegese proses kasebut ora bisa dibalèkaké.
      1. +4
        29 May 2014
        maksimal1
        Iku angel - ana akeh banget, lan padha dikubur ing lemah.
        1. zzz
          zzz
          0
          29 May 2014
          Kutipan saka: eseman
          maksimal1
          Iku angel - ana akeh banget, lan padha dikubur ing lemah.


          Kepiye carane sampeyan bisa ngrokok metu saka kono?
      2. irat
        0
        30 May 2014
        Lan akeh ilmuwan politik wis percaya yen titik bali wis suwe.
    27. angin topan7
      + 13
      29 May 2014
      Lemah junta wiwit kobong ing ngisor sikilé; ing wilayah Kharkov, cedhak Izyum, partisan nyerang kolom Nazi sing bali saka cedhak Slavyansk kanggo ngaso. ora bakal padha ngaso ing ngendi wae. Semenchenko nembak personel kasebut, maneh ngumumake rekrutmen pengebom bunuh diri.
      1. +4
        29 May 2014
        Akhire, wis diwiwiti kabeh Novorossiya! Sampeyan kudu langsung palu, cara partisan durung dilalekake!
    28. narn
      +7
      29 May 2014
      Ngenteni nganti sampeyan bungah babagan perang iki ... yen dideleng saka video kasebut, bledosan kasebut kuat banget ... bisa nyebabake ora mung Bandera, nanging uga milisi ... kita kudu ngenteni informasi sing luwih akurat ... ayo ngarep-arep milisi urip!!!!!
    29. + 17
      29 May 2014
      "Klitschko, minangka walikota Kiev sing mentas dicithak, ngunjungi Maidan. Kanggo proposal kanggo "ngresiki papan", para pedunung "wilayah kebebasan" nanggapi kanthi ngguyu sing ramah lan, minangka cinderamata, "ngrebut" ponsel walikota kanthi tembung "sampeyan bakal tuku dhewe."
      http://vk.com/soutukraine
      Wong lanang ing kana mung duwe "Zaporozhye Sich". Padha ngenali mung "bapak" saka ataman, lan ora clowns ostentatious. wassat
      Senajan, kanggo Kyiv, iki elek! Nanging sing padha perang kanggo lan mlayu menyang!
      1. Erg
        +2
        29 May 2014
        Inggih rampung. Hp Klitschko dijupuk. Iku bakal terus kaya iki ...
    30. +4
      29 May 2014
      Video liyane saka kono ...
    31. + 42
      29 May 2014
      penjajah mulih
    32. Arh
      +2
      29 May 2014
      Aku Percoyo Semangat Berjuang Kuwat Kuwat!!!***
    33. +9
      29 May 2014
      Tegese, kita kudu ngerti manawa ciptaan Semenchenko sadurunge tentrem. Ayo bumi dadi kaktus kanggo wong-wong mau.
    34. +2
      29 May 2014
      kekarepan, yen perlu, mati kanggo Motherland

      Inggih, paling ora dheweke ora ngomong babagan kesiapan kanggo mateni Tanah Air, mungkin iki ora ana maneh ing referensi Washington.
    35. +2
      29 May 2014
      kekarepan, yen perlu, mati kanggo Motherland. Liyane iku sekunder.

      moral, yen mung ana getih liyane. Muga-muga ora ana wong bodho sing arep nyembelih.
    36. +6
      29 May 2014
      Ukraina iku téater saka absurd dina! Saben uwong ngerti pasuryan produser lan sutradara, padha ndeleng pasuryan aktor, nanging biasane ekstra sing mati .... Wong biasa mati! Ana sing pungkasane bakal menang Oscar ...
      Aku ora ngandel yen kita ora bisa mungkasi iki lan aku ngerti yen dheweke (Turchinovs, Poroshenkos lan liya-liyane) ora bisa mandheg!
      Pertunjukan getih kudu diterusake!
      Tampilake Must Go On!
      Sayange.
    37. narn
      +1
      29 May 2014
      Wong-wong, mbok menawa ana sing wis duwe informasi babagan para korban ing perang iki lan ing bledosan????? kuwatir banget karo milisi!!!! bledosan banget, dideleng saka video ... sing ngerti bakal ngerti ....
      1. zzz
        zzz
        +2
        29 May 2014
        Kutipan saka narn
        Wong-wong, mbok menawa ana sing wis duwe informasi babagan para korban ing perang iki lan ing bledosan????? kuwatir banget karo milisi!!!! bledosan banget, dideleng saka video ... sing ngerti bakal ngerti ....


        Aku nyalin korespondensi: Wong lanang, sapa sing ngerti apa sing kedadeyan ing Aleksandrovsk saiki?
        dina iki



        Alex Compana
        22:49
        gudang senjata murub
        Kelas! siji

        22:49
        Apa karo kita? Urip?

        Alex Compana
        22:49
        ana laporan babagan lifenews

        22:50
        ing wektu pira?

        Alex Compana
        22:50
        http://lifenews.ru/news/134090
        22:50
        ora ana korban jiwa
        Sampeyan

        Roman lan Lydia Rozhdestvensky mangsuli
        22:51
        Katon kaya siji mati, saperangan tatu. Dheweke nyekel 20 Nazi ... liyane mlayu.
        1. +2
          30 May 2014
          Ing perang gerilya, PERATURAN SING SING SING SING SING SING SING SING SING AJA NGGAK TAWAN! Ibuku ngandhani aku iki ... dheweke dadi partisan nalika Perang Patriotik Agung ... iku sing mulang aku urip ...
        2. +1
          30 May 2014
          ora njupuk tawanan
    38. +7
      29 May 2014
      "Aku nyiapake kinerja liyane ing St. George's Cross DPR sing mentas diadegake. Iki minangka sing kaping papat, dirusak dening bawahanku ing cedhak Slavyansk (lan sing kaping lima, kanthi njupuk ditembak dening perusahaan Krasnolimanskaya).
      Kajaba iku, ana bledosan ha-a-arosh ing Karachun awal esuk iki ... A sukses hit dening "numpes Nona". Kaping pindho turntable njupuk metu tatu.
      Lan Ukrainians nanggepi murub ing wilayah omah Cherevkovka.
    39. boyar
      -37
      29 May 2014
      Kutipan: Zyablitsev
      Ukraina iku téater saka absurd dina! Saben uwong ngerti pasuryan produser lan sutradara, padha ndeleng pasuryan aktor, nanging biasane ekstra sing mati .... Wong biasa mati! Ana sing pungkasane bakal menang Oscar ...
      Aku ora ngandel yen kita ora bisa mungkasi iki lan aku ngerti yen dheweke (Turchinovs, Poroshenkos lan liya-liyane) ora bisa mandheg!
      Pertunjukan getih kudu diterusake!
      Tampilake Must Go On!
      Sayange.

      Endi bruwange? Dheweke njupuk apa sing dibutuhake, nanging aja kuwatir babagan liyane.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. -1
          30 May 2014
          Ya, sampeyan patriot lan geopolitik ... mung siji sing cukup? Yagene kowe mbengok lan ora sopan? Wong duwe hak kanggo mratelakake panemume lan ora kanggo sampeyan, wong sing keren, kanggo nutup cangkeme, kene ekspresi bebas .... Marshal Damn .... miturut pendapatku, dheweke dadi wong sing ngomong.
      2. Erg
        0
        29 May 2014
        Ajari aku, kancaku, carane entuk cons supaya pinter eseman
        1. 0
          30 May 2014
          Lan sampeyan bakal ngomong karo sersan-mayor pensiun narcissistic .... padha ora ngerti bantahan apa-apa .... padha wis ngerti paling dhuwur, kanggo wong-wong mau kita kabeh setengah-witted lan retarded.
        2. +1
          30 May 2014
          Kutipan saka Erg
          Ajari aku, kancaku, carane entuk cons supaya pinter

          Napa sampeyan butuh iki? Sampeyan wis bisa menehi kelas master dhewe. ya
    40. +9
      29 May 2014
      Sensasi liyane saka junta disuarakake dening Andrei Parubiy, Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional. Dheweke nyatakake yen Rusia nindakake "perang hibrida" marang Ukraina, sing kalebu perang konvensional, perang skala cilik lan serangan liwat Internet. Pernyataan kasebut mung sawise Menteri Luar Negeri Sergei Lavrov nuntut supaya junta nggawe kahanan kanggo nyedhiyakake koridor kanggo warga ing sisih kidul-wétan Ukraina kanggo nampa bantuan kamanungsan.
      Parubiy ujar manawa dheweke duwe bahan audio, video lan fotografi sing konfirmasi anané pejuang saka Chechnya ing Ukraina wétan. Lan perwira intelijen Ukraina sing ora wedi bisa nemokake sing luar biasa: Presiden Rusia Vladimir Putin, ing tekanan saka bunder batine, nolak invasi militer ing Ukraina. Nanging, Rusia mutusake nggunakake kelompok sabotase, sing ngidini dheweke ngaku yen ora melu operasi militer ing Ukraina kidul-wétan.

      Junta Kiev kerep banget ngyakinake publik babagan partisipasi Rusia ing operasi militer ing Ukraina wétan sing cepet utawa mengko bakal ngenteni kedadeyan kasebut, mung kanggo nyegah pamrentah sing ora sah ora ana dhasar ...

      #SaveDonbassPeople
      1. +4
        29 May 2014
        Kutipan saka: vezunchik
        Sensasi liyane saka junta disuarakake dening Andrei Parubiy,

        Wah, histeris tenan!
        "4,5 ewu sukarelawan nyabrang saka Federasi Rusia saka macem-macem bekas republik! Padha nglumpukake rabble saka kabeh liwat USSR! Ana Chechens, Kaukasia, Moldovans ... "(miturut pendapatku, iku wektu kanggo Kadyrov banget gelo kanggo "Rabble!"!) "... Tapel wates kita ora dilindhungi! Para saboteurs dilatih dening 150 wong sekaligus dening buruh GRU lan dikirim menyang kita ... "
        1. 0
          29 May 2014
          Quote: Egoza
          Kutipan saka: vezunchik
          Sensasi liyane saka junta disuarakake dening Andrei Parubiy,

          Wah, histeris tenan!
          "4,5 ewu sukarelawan nyabrang saka Federasi Rusia saka macem-macem bekas republik! Padha nglumpukake rabble saka kabeh liwat USSR! Ana Chechens, Kaukasia, Moldovans ... "(miturut pendapatku, iku wektu kanggo Kadyrov banget gelo kanggo "Rabble!"!) "... Tapel wates kita ora dilindhungi! Para saboteurs dilatih dening 150 wong sekaligus dening buruh GRU lan dikirim menyang kita ... "

          Aku ora ngerti apa-apa, ing dalan dheweke sparred karo Klitschko - yen 4,5 ewu liwat, banjur ing ngendi padha disiapake lan ing ngendi padha dibuwang.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Blondie
          +3
          30 May 2014
          4.5 ewu - apa sing dikarepake saka negara kanthi 147 yuta wong? Wong-wong mau padha rengek-rengeng nganti suwe, nyuduk gubuk nganggo tongkat, lan pungkasane "diinterogasi" lol ing umum, padha kudu ngelingi tembung saka Otto von Bismarck: Aku ngerti satus cara kanggo nggodho bear metu saka den, nanging aku ora ngerti siji carane sijine maneh.
          lan 4.5 ewu mung wiwitan ...
        4. 0
          30 May 2014
          Muga-muga Gusti Allah paring kayekten kaya sing dikandhakake ur.d iki. Nanging kanthi alesan sing apik, kudu ngirim sukarelawan lan senjata kaping pindho ing kana ... wong RUSIA padha mati ana ing tangane wong Bandera dhewe.
        5. +1
          30 May 2014
          Aku wedi, malah Moldovans ... Apa padha ana kanggo mbangun wilayah benteng ing rega Piece? wassat
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        30 May 2014
        Aku wis krungu babagan prajurit Rusia sing ora katon....durung babagan perang hibrida. Apa maneh otak Nazi sing mriyang?
    41. +8
      29 May 2014
      Sadurungé wabah perang, Edward dadi tukang bangunan, lan melu nguber bandit saka Sektor Kanan, sing ditembak ing rapat umum tentrem ing Kharkov, nalika nampa tatu bedhil ing pasuryan.
      Mung kanthi mukjizat dheweke bisa urip, sawise ngalami patang operasi.
      Sawise wungu, dheweke temen maujud sing ora bakal bisa kanggo teka menyang persetujuan karo Nazi kanthi tentrem, lan mlebu ing unit pertahanan diri Donbass,
      njupuk ing pangayoman kutha Slavyansk ing strategis dalan Rostov-Kharkov.
    42. +4
      29 May 2014
      Iki nunggu kabeh henchmen fasis! Obama, sampeyan ora suwe!
      14 pasukan punitif fasis sing dipimpin Mayor Jenderal Pasukan Internal Ukraina Sergei Kulchitsky dirusak.
      Kulchitsky njabat minangka kepala pertempuran lan latihan khusus saka Pengawal Nasional. Pasukan keamanan Ukrainia nyoba kanggo break liwat menyang helikopter downed, kedhaftar nulis.
      Ing wilayah Slavyansk, wakil saka Republik Rakyat Donetsk nembak helikopter junta:
      “Kira-kira 15 menit kepungkur, pemberontak DPR nembak helikopter ing wilayah Molochar. Kumelun metu, ana geni sing kuat." Dheweke uga nglaporake manawa pasukan keamanan ATO nyoba nembus helikopter sing ambruk: "Katon kaya perang serius, ketoke dheweke pengin nembus menyang helikopter sing tiba."
    43. +7
      29 May 2014
      Kutipan saka Andrenaline
      Kamulyan kanggo para pahlawan sejati! Lan ora screamers!

      Kamulyan kanggo pahlawan sing ora numpak, nanging nglindhungi tanah, kulawarga lan kanca-kanca!
      Lan Yanukovych, sing ngakoni pemilihan sing sah tanggal 25 Mei, wektune dideportasi saka Rusia. Pengkhianat marang rakyate.
      1. -1
        30 May 2014
        Dheweke bakal ngenteni nganti Ukraina ngisi panjaluk kasebut banjur dipasrahake ... lan apa gunane mung kanggo aku dadi ...
    44. potap2872
      -5
      29 May 2014
      jebule AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    45. 0
      29 May 2014
      "Kanggo wong-wong sing ora ngerti apa sing kedadeyan. Perang pecah. Aku mbaleni maneh - nganti kita nggawe maneh tentara, Departemen Dalam Negeri, layanan khusus, nganti kabeh wong tangi - bakal njupuk. kabeh kita menehi wong. We are ngumumake recruitment kanggo batalyon pasukan khusus saka Garda Nasional "Petugas lan sersan utamané dibutuhake. Syarat utama iku kekarepan, yen perlu, mati kanggo Motherland. Liyane iku secondary."
      Aku lagi alon-alon, kok dheweke nimbali Garda Nasional, ora kanggo awake dhewe?
      1. Erg
        +1
        29 May 2014
        Sampeyan pancen alon-alon, kancaku. Pisanan, maca rencana Dulles
    46. +1
      29 May 2014
      Quote: boyar
      Kutipan: Zyablitsev
      Ukraina iku téater saka absurd dina! Saben uwong ngerti pasuryan produser lan sutradara, padha ndeleng pasuryan aktor, nanging biasane ekstra sing mati .... Wong biasa mati! Ana sing pungkasane bakal menang Oscar ...
      Aku ora ngandel yen kita ora bisa mungkasi iki lan aku ngerti yen dheweke (Turchinovs, Poroshenkos lan liya-liyane) ora bisa mandheg!
      Pertunjukan getih kudu diterusake!
      Tampilake Must Go On!
      Sayange.

      Endi bruwange? Dheweke njupuk apa sing dibutuhake, nanging aja kuwatir babagan liyane.

      Aku ora preduli, aku ora peduli apa-apa. Poroshenko ngendika? Apa dheweke njaluk Amerika Serikat ngirim pasukane? Dadi kita bakal langsung ngremuk, lan ing wektu iku kita bakal nggawa kita. pasukan lan mungkasi Amerika Serikat.
      1. Sedoy13
        0
        30 May 2014
        Naivety kuwi padha karo bodho
    47. +7
      29 May 2014
      Sauntara kuwi...

      Kamentrian Pertahanan Ukraina nuduh kantor registrasi lan pendaftaran militer ngirim wong sing ora pantes dadi tentara. UNIAN laporan iki. Minangka Penjabat Menteri Pertahanan Mikhail Koval ngandika, komisariat regional saka wilayah Volyn lan Rivne, Dnepropetrovsk lan Odessa dikirim. "Menyang tentara wong sing, amarga kualitas moral, kulawarga lan status fisik, mesthine ora gabung karo Angkatan Bersenjata". Miturut dheweke, kasus pidana wis dibukak babagan fakta kasebut lan diselidiki.

      Kaya sing diucapake prajurit sing wani Schweik: "Umume, kabeh ing tentara wis mambu busuk," ujare sukarelawan kasebut, nutupi awake karo kemul. "Masa durung tangi. ngarepe digawe mie, ana sing ketabrak.” peluru, mung bisik-bisik: “Mbah,” ya mung ngono wae. Saiki ora ana pahlawan, nanging ing markas umum ana sapi potong lan jagal. bakal ngenteni kerusuhan. Lha bakal ana tawuran! Urip tentara! Sugeng dalu! .Klasik!
      1. +2
        29 May 2014
        Massa durung tangi. Karo mripate mbledhos, banjur menyang ngarep arep digawe mie; lan yen ana peluru sing kena wong, dheweke mung bakal bisik: "Ibu," lan kabeh. Saiki ora ana pahlawan, nanging mung nyembelih sapi lan tukang jagal ing markas umum.

        Nah, kepiye babagan game shooting online? ngguyu
        Mung wae "pahlawan gemuk" kasebut rampung ing game shooting nyata, sing ora ana beban sing bola-bali (ora ana telas) kanggo nyoba liyane kanggo ngrasakake "asu perang", kanthi koreksi kesalahan sing wis ditindakake sadurunge, lan wiwit esuke ing sawetara sing World ala luwih apik tinimbang perang apik, utamané karo mungsuh pantes. ngguyu
        Ora kanggo wong-wong mau (Banderlogs) mlaku-mlaku ngubengi Kyiv, ngremehake para veteran tuwa, lan nyerang lan ngalahake wong sing sepi ing bungkus.
        ngguyu
      2. Erg
        -1
        29 May 2014
        Lan apa surprises sampeyan? Apa sampeyan ngelingi ana sing ora biasa?
    48. +1
      29 May 2014
      ...Srat utama yaiku kekarepan, yen perlu, mati kanggo Tanah Air. Liyane iku sekunder.

      Iki saka seri "Maju, elang, lan kita ana ing mburi sampeyan. Kita bakal ngadeg kanthi dhadha ing mburi sampeyan!"
    49. +5
      29 May 2014
      Imam Agung Vladimir Maretsky, sing njaluk rekonsiliasi antarane prajurit Ukraina lan warga lokal ing Kramatorsk, dicekel militan Pengawal Nasional lan disiksa kanthi brutal.

      Sanalika imam dicekel, keuskupan nolak dheweke lan ing rapat dewan keuskupan, sing dipimpin dening Uskup Agung Mitrofan saka Lugansk lan Alchevsk, diputusake kanggo mbusak ulama kasebut saka nindakake tugas pastoral "nganti klarifikasi pungkasan kabeh kahanan kasus kasebut," ujare layanan pers keuskupan kasebut.

      Sabanjure, Persatuan Warga Ortodoks Ukraina ngandhani wartawan Interfax-Religion yen dheweke nganggep Rama Vladimir minangka "pengaku sing nyengkuyung perang Rusia Suci nglawan junta anti-Kristen".

      "We takon Uskup Agung Mitrofan ora nganiaya confessor, nanging kanggo aplikasi pakewuh saka Fundamentals saka Konsep Sosial Gréja Rusia, miturut kang Gréja bisa nelpon kanggo disobedience kanggo panguwasa yen tumindak galau pracaya. Nalika wong Ortodoks. saka Novorossiya dibom lan ditembak, iki ngganggu kita," ujare pernyataan Uni.
      1. 0
        30 May 2014
        Yo ngono... ayo eling jenenge... kaya Hermogenes lan Tikhon, wong RUSIA sejati.
      2. 0
        30 May 2014
        Kutipan saka: vezunchik
        We takon Uskup Agung Mitrofan ora nganiaya confessor, nanging kanggo aplikasi pakewuh saka Fundamentals saka Konsep Sosial Gréja Rusia, miturut kang Gréja bisa nelpon kanggo disobedience kanggo panguwasa yen tumindak mbingungake pracaya. Nalika wong Ortodoks Novorossiya dibom lan ditembak, iki ngganggu kita, "ujare pernyataan Uni.

        Dadi wong-wong wiwit ngajak pasamuwan supaya tumindak, yen pimpinan wis suwe saya santai. Nalika panguwasa ora bisa nggugah wong perang, pasamuwan nindakake. Lan saiki Wong-wong padha ngunggahake pasamuwan, sing wis dicemplungake dening sawetara imam. recourse
    50. +3
      29 May 2014
      Kutipan saka pertempuran66
      Kidul-wétan ora bakal dijupuk dill-mrico, padha ora bakal dijupuk maneh! Wishlist wis kempes .... Ing Kiev, kerusuhan diwiwiti amarga kelangan wong, terwelu coklat ora seneng maneh babagan "kasenengan" sing tiba, terwelu coklat kaping pindho ing luar negeri nggawe eulogies kanggo awake dhewe, Eropa wis sepi. ing pasuryan saka serangan gas bisa ..... Soko Wong lanang wis nggawe kekacoan, padha bakal ngombe omong kosong iki kanggo dangu.

      Mesthine ora bakal njupuk, Pengemis, ora ana sumber daya, bensin, ora ana apa-apa. Lan Eropa ora bakal nulungi dheweke, amarga bakal mangan salju dhewe lan nyawiji es banjur. sabar lan wangkal. Lan ora mundur alon-alon. Umume, njupuk lan tembak kabeh pimpinan Maidan!
      1. +4
        29 May 2014
        Amarga ora duwe daya lan bodho, junta bisa nindakake perkara sing luwih ala. Gusti Allah ngalang-alangi sing "Grads" bakal mencet populasi sipil ... Banjur mung compulsion kanggo Peace! 08.08.08
        1. Mih
          0
          29 May 2014
          Gusti Allah aja padha kenek karo Grad.
          Yen sampeyan wong mukmin, sing aku mangu-mangu, sampeyan ora kudu ngelingi asmane Gusti Allah kanthi muspra. Lan HAILWAYS, padha bisa wis disabetake dangu ago, nanging padha ora. Lan kenapa? sad
          Pitakonan kasebut mesthi menarik, nanging yen sampeyan ndeleng kanthi teliti ing kabeh omong kosong iki ..., sampeyan bisa nyimpulake - aku njaluk sampeyan, aku ora ngguyu ... tresna
    51. +6
      29 May 2014
      Deleng - Ukrainians sambat yen lagi kurang panganan, duwe kondisi elek, lan ora mbayar! Milisi sambat yen ora ana senjata lan amunisi sing cukup!
      1. Mih
        0
        30 May 2014
        Carane tender padha. Iblis borscht ora nyerang? Ah ah ah!!!! ngguyu
    52. boyar
      -33
      29 May 2014
      Quote: boyar
      Kutipan: Zyablitsev
      Ukraina iku téater saka absurd dina! Saben uwong ngerti pasuryan produser lan sutradara, padha ndeleng pasuryan aktor, nanging biasane ekstra sing mati .... Wong biasa mati! Ana sing pungkasane bakal menang Oscar ...
      Aku ora ngandel yen kita ora bisa mungkasi iki lan aku ngerti yen dheweke (Turchinovs, Poroshenkos lan liya-liyane) ora bisa mandheg!
      Pertunjukan getih kudu diterusake!
      Tampilake Must Go On!
      Sayange.

      Endi bruwange? Dheweke njupuk apa sing dibutuhake, nanging aja kuwatir babagan liyane.

      Lan sing paling penting, ana luwih akeh minus! Nanging kasunyatan, ana fakta! Ambisi kekaisaran luwih dhisik kanggo Medveputians!
      1. +3
        29 May 2014
        Nglirwakake adhem saka cons, kang ends munggah
        1. +3
          30 May 2014
          Kutipan: Komintern
          Nglirwakake adhem saka cons, kang ends munggah
          Dadi dheweke ora kudu ngenteni suwe ...
          Ora suwe nganti "tengkorak", banjur ...
      2. +4
        29 May 2014
        Quote: boyar
        Lan sing paling penting, ana luwih akeh minus! Nanging kasunyatan, ana fakta! Ambisi kekaisaran luwih dhisik kanggo Medveputians!


        Apa sing sampeyan lakoni "Sampeyan ora ngerti apa sing kudu dilebokake" menyang steppe salah. Kita duwe ambisi kekaisaran, ujarmu? Semono uga perasaanmu "boyar" diarani jeneng nglirik ngguyu
        Ya, sanajan kita duwe kekaisaran, nanging alhamdulillah dheweke ora dadi abdi, kaya sampeyan - "boyars". ngguyu
      3. +1
        29 May 2014
        Quote: boyar
        Ambisi Imperial luwih dhisik
        Kutipan: Victor-M
        Lha, senajan awaké déwé nduwé imperial, alhamdulillah wong-wong kuwi dudu abdi-abdi, kaya kowé.
        Obama duwe kekaisaran, tegese para abdine uga, sanajan ... Serfs mung duwe ambisi sing cukup kanggo cookie Departemen Luar Negeri.
      4. Glock - 1980
        +2
        30 May 2014
        Kekaisaran minangka kaluhuraning negara, ora ana sing bisa disalahake, saben wong bangga karo negarane lan pengin kamakmuran. kulon lan wetan, sewu taun wis kliwat, ora ana owah-owahan.
    53. +4
      29 May 2014
      Dheweke nindakake pakaryan gedhe ing Nazi. Batalyon punitive sing kasusun saka scum lan setengah panggang wong bakal terus numpes. Muga-muga Gusti Allah menehi keberanian lan kesabaran marang Pahlawan Novorossiya!
    54. Komentar wis dibusak.
    55. +4
      29 May 2014
      Kabeh kabar
      privasi
      Masyarakat
      Ekonomi lan bisnis
      Kedadeyan
      Dhuwit pribadi
      Olahraga
      movie
      Budaya
      game
      Ilmu lan Teknologi
      kesehatan
      Otomatis
      Mosaik
      Real Estate
      Warta liyane babagan topik iki
      Perang sipil ing DPR lan LPR. Sapa sing kudu disalahake lan apa sing kudu ditindakake?
      Panggonan kuburan rahasia para pengikut Bandera ditemokake ing cedhak Slavyansk
      27.05.2014/508811357/XNUMXnewskritikXNUMX
      Tags: Ukraina, perang, Uni Slavic, Rajapati

      Telung warga desa Andreevka, cedhak Slavyansk, nemokake kuburan massal wong mati ing area tambang kapur.

      Minangka cathetan DNR24, kuburan kasebut ana ing sisih lor-kulon Gunung Karachun, ing wilayah kerja kapur.

      "Panggonan iki didhelikake, diubengi tumpukan sampah kerja lan tambang. Kuburan cethek, mayit dikubur jerone 5-10 cm. Ambune cocok. Ora bisa ditahan. Kabeh sing dikubur ora nganggo busana. Ora mungkin. ngenali afiliasi. Tingkat dekomposisi sing dhuwur, "laporan situs web.

      Gunggunge, warga lokal nemokake papat kuburan, nanging durung bisa ngitung jumlah wong sing dikubur. Temenan, kita ngomong babagan atusan, yen ora ewonan wong. Miturut warga Slavyansk, sing diblokir dening pasukan punitive Ukrainia, tambang kapur cedhak Gunung Karachun bakal bisa njawab pitakonan ing ngendi "defectors" lan "ilang" prajurit tentara Ukraina dumunung.
    56. Aleshen74
      0
      29 May 2014
      Apik banget, wong lanang !!! Kanthi sukses - nganti kamenangan!
    57. MG42
      +3
      29 May 2014
      Ing kaca Facebook, komandan batalion Donbass, Semyon Semenchenko (sing padha, ing korespondensi karo Avakov, ngakoni yen dheweke melu eksekusi Pengawal Nasional sing nyoba mlayu saka medan perang) ngumumake rekrutmen menyang "anyar". "batalyon kab.

      Ya, ing video kasebut, komandan batalion "Donbass"
      Paling kamungkinan Semyon Semenchenko minangka jeneng samaran. Lan sing nggawe film kasebut = saluran TV Rusia Dozhd?
      1. Sedoy13
        +3
        30 May 2014
        Televisi lan radio "Rusia" iki "Dozhdi" wis suwe nyoba ngrusak stabilitas politik lan negara ing Rusia dhewe. Dheweke pengin Maidan dhewe ing Rusia.
      2. +4
        30 May 2014
        Makhluk iki wedi mbukak pasuryane! Iki minangka bukti saka KESEHATAN MLAKU LAN ndhelik! Dadi prekara-prekara sing ora apik kanggo rabble iki kaya sing katon. Ya, dheweke bakal ngerti dheweke ... iki minangka pakurmatan kanggo milisi ...
      3. Edward
        0
        31 May 2014
        emblem udan ing pojok tengen ngisor
    58. narn
      +3
      29 May 2014
      LUGANSK, 29 Mei – RIA Novosti. Milisi Lugansk nangkep 20 prajurit Garda Nasional Ukraina minangka asil operasi ing Kamis, wakil milisi marang RIA Novosti.
      "Dina iki operasi ditindakake ing Aleksandrovsk, ing ngendi unit militer pasukan internal dumunung. Minangka asil saka operasi kasebut, kita ngontrol unit militer, "ujare interlocutor agensi kasebut.
      Miturut dheweke, milisi njupuk 20 tawanan. Antarane pejuang milisi, siji tatu; ora ana laporan korban jiwa ing antarane pasukan keamanan.
      Sadurungé, minangka akibat saka tawuran ing wilayah Aleksandrovsk, amunisi wiwit njeblug ing gudang unit militer lan gudang kasebut kobong. Jeblugan keprungu nganti pirang-pirang jam.
      Saiki, pesawat pengintaian lagi mabur ing papan kasebut.
      ... kabeh katon bisa metu ... Matur nuwun Gusti !!!
      1. -1
        30 May 2014
        Yagene para partisan bakal nangkep tawanan? Prentah pisanan saka partisans yaiku TANPA TANGGAPAN! Hukum iki digayuh liwat kasangsaran saka partisan Belarusian nalika Perang Donya II. SING WIDI DUMURANI kesalahane ora kena ditindakake nalika nindakake perang gerilya.
    59. +8
      29 May 2014
      Replenishment saka milisi Lugansk. Tembung sing apik, ujare komandan babagan mungsuh ...
      1. Glock - 1980
        +1
        30 May 2014
        Aku pengin pindhah menyang Mesir taun iki, nanging aku digodha kanggo ngganti rute
      2. Melnik
        +1
        30 May 2014
        Akibaté, tentara, sebutno, 20 ewu bakal muncul, kanthi pengalaman lan semangat tempur, bakal ngreksa Novorossiya, oke. Lan ing jejere Rusia, ing ngendi oligarki padha aturan ... hmm Rokhlin mung blurted metu, aku bakal nguripake pasukan lan "nembak" bojoné
    60. Mih
      +1
      29 May 2014
      Kutipan saka cheega69
      Nanging, elang emas Kiev tindak perang kanggo junta ing Donbass. Carane ngerti iki?

      Maca Jack London. Intine iku asu basa seneng teken.
      1. Erg
        -6
        29 May 2014
        Ngerti apa? Ing bard media. Ora biasa?
      2. Glock - 1980
        0
        30 May 2014
        Saben uwong ngerti kabeh kanthi becik, ana wong sing berpengalaman ing kene, ora bisa numpes Ukraina, kurban ora bisa dihindari. Nanging umume, taktik Yusovites bisa digunakake ing Ukraina, kita sinau kanthi cepet. Aku maca lan nggegirisi karo petungan taktis sing ora produzmevabt wong lan bocah-bocah.
    61. +3
      29 May 2014
      Quote: boyar
      Quote: boyar
      Kutipan: Zyablitsev
      Ukraina iku téater saka absurd dina! Saben uwong ngerti pasuryan produser lan sutradara, padha ndeleng pasuryan aktor, nanging biasane ekstra sing mati .... Wong biasa mati! Ana sing pungkasane bakal menang Oscar ...
      Aku ora ngandel yen kita ora bisa mungkasi iki lan aku ngerti yen dheweke (Turchinovs, Poroshenkos lan liya-liyane) ora bisa mandheg!
      Pertunjukan getih kudu diterusake!
      Tampilake Must Go On!
      Sayange.

      Endi bruwange? Dheweke njupuk apa sing dibutuhake, nanging aja kuwatir babagan liyane.

      Lan sing paling penting, ana luwih akeh minus! Nanging kasunyatan, ana fakta! Ambisi kekaisaran luwih dhisik kanggo Medveputians!

      Obama duwe kekaisaran, tegese para abdine uga, sanajan ... Serfs mung duwe ambisi sing cukup kanggo cookie Departemen Luar Negeri.
      Amerika Serikat lan Uni Eropa duwe ambisi sing paling awon lan mambu. Iku babi sing ngelak getih, uks. Ora cukup kanggo rendhem.
      Lan Rusia apik.
    62. Ivan 63
      +1
      29 May 2014
      Aku wonder carane purun saka Kyiv bakal Komentar iki, Mungkin iku wektu kanggo mbukak kanggo Pakdhe Sam?
    63. +1
      29 May 2014
      Sing liyane omong kosong, nyuwun pangapunten - pupuk, sing tiba ing lemah, luwih apik bakal tuwuh!
    64. Mih
      0
      30 May 2014
      Kutipan saka Erg
      Sapa sing wong Ukraina iku? Apa dheweke ora duwe alesan kanggo bangga karo Tanah Air?

      Pitakonan iku, mesthi, menarik. Wong lanang Ukraina - sapa sing? Nyuwun Aku kabeh ragu-ragu: Aku ora bakal ngomong babagan wong-wong sing sayap tengen (homoseksual - sapa? Apa dheweke pancen Prancis?) Mesthi, yen sampeyan wis mangan sayap tengen, sampeyan bisa bangga karo karepmu. Sampeyan mbokmenawa ora ngerti yen pasukan SS kalebu utamane wong-wong saka orientasi seksual non-tradisional.
      Nanging aku mikir yen sampeyan wong Ukrainia nyata - yen ora salah. tresna
    65. G8K
      G8K
      +2
      30 May 2014
      Isin yen amunisi njeblug, mesthi migunani banget.
    66. +5
      30 May 2014
      Muga-muga Gusti Allah maringi para pembela Wétan Kidul menang perang iki nglawan kejahatan fasis.

      Lan wong Ukrainia sing nguwuh-uwuh yen "tiran getih" Putin kudu disalahake kanggo kabeh, pungkasane kudu njupuk timbangan saka mripate lan ngerti apa jenis Wong sing saiki mlaku ing negara kasebut, medeni kita lan utamane Presiden kita karo Amerika lan NATO pengawas. , ora nyadari yen Rusia bakal ngliwati kabeh Eropah, banjur dheweke bakal mlebu ing sarang NATO lan ora ana sing bakal nyegah kita. Ukrainia wedi karo China, sing wis manggoni kita lan saiki arep perang nglawan kita, ora nganggep yen ora ana wong Rusia sing kurang ing China, yen perang karo kita bakal mbuwang China bali menyang Zaman Batu utawa ngganggu kabeh. dalane bangsane. Wong Ukraina, tangia saka dhengkul sing ditindakake dening Eropa lan Amerika Serikat, ngadeg bebarengan karo kita lan Belarusians, bebarengan kita ora bisa rusak lan ora ana sing bisa ngalahake kita.

      p.s
    67. 0
      30 May 2014
      Strelkov janji bakal menehi ganjaran marang milisi sing nembak helikopter Ukrainia
      Subyek:
      Operasi khusus ing Ukraina wétan (587) / Ukraina: babad acara
      20/1429.05.2014/20 42:29.05.2014 (dianyari: 1833620141/XNUMX/XNUMX XNUMX:XNUMX)XNUMX
      Sore iki, milisi Slavyansk nembak helikopter Pengawal Nasional sing nggawa bala bantuan menyang Gunung Karachun. 12 wong tiwas: enem saka pasukan khusus Kementerian Dalam Negeri lan enem saka Garda Nasional, kalebu kepala pertempuran lan departemen pelatihan khusus Garda Nasional, Mayor Jenderal Sergei Kulchitsky.
      Helikopter tempur Ukrainia ing langit liwat Donetsk. Foto arsip
      © AP Photo/ Vadim Ghirda

      DONETSK, 29 Mei - RIA Novosti. Panglima "militia rakyat" Slavyansk, Igor Strelkov, janji bakal menehi bawahan, sing nembak helikopter Ukraina dina iki, menyang "St. George Cross DPR," ujare Strelkov dhewe ing blog.

      Sore iki, milisi Slavyansk nembak helikopter Pengawal Nasional sing nggawa bala bantuan menyang Gunung Karachun. 12 wong tiwas: enem saka pasukan khusus Kementerian Dalam Negeri lan enem saka Garda Nasional, kalebu kepala departemen tempur lan pelatihan khusus Garda Nasional, Mayor Jenderal Sergei Kulchitsky. Salah siji prajurit slamet sawise tatu parah.

      "Iki minangka papat (helikopter - cathetan RIA Novosti) sing dirusak dening bawahanku ing cedhak Slavyansk. Lan kaping lima, njupuk siji sing ditembak dening perusahaan saka Krasny Liman, "tulis Strelkov.

      Sadurunge, layanan pers Garda Nasional ngumumake yen milisi sing nembak helikopter kasebut dirusak.

      Strelkov uga nglapurake yen ing Gunung Karachun, sing dikuwasani dening tentara Ukraina, "esuk iki ana bledosan sing apik - sing sukses diluncurake dening Nona (gun self-propelled).

      Wiwit pertengahan April, panguwasa Kyiv nindakake operasi khusus ing Ukraina wétan sing nglibatake penerbangan lan kendaraan lapis baja kanggo nyegah gerakan protes sing muncul minangka reaksi kudeta sing kedadeyan ing negara kasebut tanggal 22 Februari sawise. dina tawuran ing tengah. Konfrontasi paling akut ing sisih wétan negara ana ing kutha Slavyansk ing sisih lor wilayah Donetsk, sing saiki dikuwasani dening unit milisi, uga ing Kramatorsk lan Mariupol. Ing Moskow, operasi khusus iki, sing wis nyebabake puluhan korban lan ciloko, diarani punitive lan njaluk supaya langsung mandheg.



      РИА Новости http://ria.ru/world/20140529/1009911589.html#ixzz338i0MPb5
    68. +2
      30 May 2014
      Dheweke rekrut liwat Facebook ... lucu banget ... dheweke uga bakal gelut ing jaringan sosial? Teater absurd ...
    69. +5
      30 May 2014
      Wawancara Donetsk karo prajurit batalyon Vostok (1 bagean) 29/05/2014
    70. +1
      30 May 2014
      ing Stanitsa-Lugansk perang wis lumaku watara 40 menit
      dideleng saka arah milisi sing nyerang detasemen tapel wates
    71. Glock - 1980
      0
      30 May 2014
      Ana wong ing kene sing pengin lunga, aku pribadi seneng, kita mung butuh panitia. Aku luwih seneng nglindhungi bangsa kita tinimbang menyang Mesir
    72. Komentar wis dibusak.
    73. +1
      30 May 2014
      Syarat utama yaiku kekarepan kanggo mati ... hmm, dheweke uga nulis, kita njamin yen sampeyan bakal mati, banjur dheweke bakal ngenteni antrian ing kantor pendaftaran militer lan pendaftaran militer. Nazi wiwit kedutan, milisi mung bisa pesen bream kanggo wong-wong mau.
    74. +1
      30 May 2014
      Telek lengkap. Nggawe batalyon liyane kanthi jeneng banter. Dheweke langsung ngrusak divisi kasebut lan bakal diarani "Nachtigall" utawa "Galicia". Kesinambungan generasi b ... blah.
    75. +2
      30 May 2014
      Kutipan saka ispaniard
      Aku ora ngerti apa sing diarani milisi nalika perang karo Nazi,

      Nazi lungguh ing trenches, ndhelikake, ngelawan penembak jitu milisi, bengok-bengok menyang megaphone: "Sapa sing ora mlumpat iku Mos.Kal!" nglirik
    76. 0
      30 May 2014
      Ing mandeg rahasia ing alas ireng padhet
      Kabut abu-abu padhang ngambang ing kali
      Lagu sing meh ora keprungu metu saka pedhut,
      Lagu alus saka partisan alas.

      Sampeyan ora bisa nggawe geni, supaya mlayu ora bisa metu,
      Sampeyan ora bisa nyedhot rokok, deleng,
      Cukup nyanyi lagu kasebut kanthi tenang, meh ora keprungu,
      Dadi mung tembung sing diwenehake ing dhadha.

      Ngendhokke:
      Hit mungsuh ing ngendi wae!
      Ngalahake mungsuh nganggo apa wae!
      Akeh sing tiba, nanging isih sithik!
      Sawetara tiba! Perlu liyane!

      Lagu mabur liwat pinggir sing gosong,
      Mabur liwat Meadows drenched getih
      Pangarep-arep gedhe kanggo wong sing gelo
      Lan pati ireng kanggo mungsuh galak!

      Dheweke nelpon meneng-menengan, dheweke muni dully
      Lan yen break liwat, iku tengen liwat!
      Lead tawon digali menyang kuping
      Lan abang munggah kaya jago!
    77. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka: eseman
      Iku angel - ana akeh banget, lan padha kakubur ing lemah

      Mungkin ana ora perlu kanggo njaluk wong saka ing kono?
    78. pengembara
      0
      30 May 2014
      -------------- Aku duwe perasaan yen ana kedadeyan sing nggegirisi banget, sing kedadeyan saiki mung kembang ..., wah.... Aku rumangsa.
    79. GexZloy
      -5
      30 May 2014
      Muga-muga para teroris bakal cepet dibuwang lan perdamaian bakal mrentah ing Ukraina.
      1. +1
        31 May 2014
        Ya, ya, ya, saiki luwih akeh sukarelawan bakal maju lan nyerang teroris sing dikutuk saka Pengawal Nasional lan pasukan punitive saka batalyon DonbaSS.
    80. BelPartizan
      0
      30 May 2014
      Kutipan saka: vezunchik
      Imam Agung Vladimir Maretsky, sing njaluk rekonsiliasi antarane prajurit Ukraina lan warga lokal ing Kramatorsk, dicekel militan Pengawal Nasional lan disiksa kanthi brutal.

      Sanalika imam dicekel, keuskupan nolak dheweke lan ing rapat dewan keuskupan, sing dipimpin dening Uskup Agung Mitrofan saka Lugansk lan Alchevsk, diputusake kanggo mbusak ulama kasebut saka nindakake tugas pastoral "nganti klarifikasi pungkasan kabeh kahanan kasus kasebut," ujare layanan pers keuskupan kasebut.

      Martir anyar liyane. Muga-muga dheweke ngaso kanthi tentrem lan Kratoning Swarga!
    81. Bormental
      +1
      30 May 2014
      "Syarat utama yaiku kekarepan, yen perlu, mati kanggo Tanah Air"
      Panglima sing normal bakal njaluk saka bawahane supaya siap meksa mungsuh supaya mati kanggo Tanah Air.
    82. 0
      31 May 2014
      Pancen ... Kayane akeh sing nyoba, ora masalah kanggo kita
    83. 0
      31 May 2014
      Pengawal Nasional ora kena ditawan, dheweke milih dhewe!
    84. 0
      31 May 2014
      Quote: Nagant
      Apa Semenchenko pancen pengin "mati kanggo Tanah Air yen perlu"? Mesthine kanggo nyukupi kekarepan, amarga kabutuhan wis suwe. Lan ndawakake kesenengan supaya sampeyan entuk sensasi lengkap. Nandur ing stake aspen, lan ora landhep, supaya ora langsung pierce, nanging mboko sithik.
      Dhukungan lengkap, aku maca artikel kasebut lan pengin nulis komentar sing padha, nanging dheweke ngalahake aku :)
    85. Antytacoaby
      0
      1 2014 Juni
      http://dnevnik-vampirov.ru/
    86. 0
      1 2014 Juni
      http://obshestvomt.ru/blog/43877425834/Tyi-znaesh,-kak-hochetsya-zhit-(Vasiliyu-

      Burovu,-Sergeyu-ZHdanov?utm_campaign=transit&utm_source=main&utm_medium=page_14&

      pad=1&mid=87F439733F5B3FFD5D17B154A381AC12

      Nyuwun pangapunten, aku ora ngerti carane langsung ngetik video ing kene, dadi mung link, nanging aku duwe bongkahan ing tenggorokan, kapan Gusti bakal mungkasi kabeh iki?
    87. 0
      1 2014 Juni
      Kutipan saka Erg
      nggegirisi. Sapa sing menehi plus iku anathema


      Inggih, abu-abu, sampeyan mesthi ora bakal weruh pros, amarga sampeyan mung fokus ing cons, aku melas kanggo sampeyan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"