Prancis ngonfirmasi ketergantungan vassal marang Amerika Serikat

164
Prancis ngonfirmasi ketergantungan vassal marang Amerika Serikat


Kanggo awake dhewe sejarah karo Mistral kudu dadi pelajaran: gaman kudu dituku ing luar negeri minangka pilihan pungkasan

Ora ana rahasia kanggo sapa wae yen negara-negara Uni Eropa sajrone sawetara taun kepungkur wis dadi vassal nyata ing Amerika Serikat, ing mayoritas kasus tanpa diragukan bisa ngrampungake kabeh syarat Amerika, malah sing ngrusak Donya Lawas.

Ketaatan sing manut marang penguasa jaban rangkah kasebut katon kanthi jelas ing cahya saka krisis Ukrainia, nalika Amerika Serikat meh kanthi prentah meksa Uni Eropa ngetrapake sanksi marang Rusia. Nganti saiki, perkara kasebut diwatesi mung kanggo ngumumake dhaptar pejabat "dilarang" lan sanksi marang sawetara bank Rusia, nanging bisa uga ing wektu sing cedhak kerjasama antarane Rusia lan Uni Eropa, utamane karo Prancis, bisa uga. njupuk giliran scandalous.

Miturut portal defensenews.com, Prancis nggoleki cara ... kanggo mungkasi kontrak karo Rusia kanggo pambangunan operator helikopter Mistral! Kapal pisanan kanggo Angkatan Laut Rusia - "Vladivostok" wis dibangun, dibayar kanthi lengkap lan kudu dipasrahake menyang pelanggan ing musim gugur, nanging kanggo operator helikopter kapindho - "Sevastopol", Rusia durung mbayar kanthi lengkap lan kahanan iki "ngeculake" Prancis saka kewajiban lan saiki padha "nggoleki opsi liyane."

Menapa malih, Rusia ora mbayar kapal, ora amarga ora duwe dhuwit utawa nolak kanggo nindakake ing asas, minangka, contone, Ukraina ing regejegan gas, nanging amarga kontrak menehi pembayaran phased. Mesthine, Rusia ora nolak kewajiban lan bakal nransfer kabeh menyang sen euro pungkasan menyang Prancis nalika pambangunan Sevastopol rampung, nanging dheweke mutusake nggunakake "pancing" iki sing diciptakake lan wis siyap nglanggar kontrak kasebut. siji pretext utawa liyane, lan nawakake kang kapal sawetara "negara sekutu".

Ketoke, tekanan Washington marang Paris dadi ora bisa ditanggung, mula pamrentah Prancis mutusake kanggo njupuk langkah sing mbebayani banget kanggo Prancis. Iku siap ora mung kanggo break kontrak, kang menehi hukuman serius, nanging uga kanggo spoil hubungan karo Rusia. Amarga yen ora gelem nransfer Sevastopol menyang pelanggan, ora ana keraguan manawa jaman es bakal langsung diwiwiti ing hubungan antarane negara kasebut. Rusia ora bakal ngapura sikap boorish lan ora kudu ngapura.

Kajaba iku, ing kasus iki, penting banget kanggo njupuk langkah-langkah pembalasan, lan sing bakal nggawe Paris getun trik kasebut.

Nanging, Prancis ora ana sing bisa dituju. Uni Eropa, sing sejatine wis dadi jajahan Amerika, wis suwe dadi entitas negara kanthi kedaulatan sing winates, lan presiden negara-negara Uni Eropa, mbentang ing ngarep, ngrungokake saben wahing lan swara liyane saka Gedung Putih.

Mulane, nalika "Big Brother" belang lintang nempatno tekanan ing Prancis lan nuntut kanggo mungkasi kontrak operator helikopter, Francois Hollande ora duwe pilihan nanging cepet-cepet kanggo netepi pesenan saka atasane.

Akibaté, Sevastopol sing durung rampung bisa ditawakake menyang pihak katelu. Kajaba iku, masalah iki saiki ditliti kanthi aktif. Lan sanajan nganti saiki durung ana pernyataan resmi saka pamrentah Prancis, nyatane yen Prancis nggoleki panuku kanggo kapal Rusia kasebut akeh banget.

Nanging apa gampang banget kanggo ngedol operator helikopter menyang pihak katelu? Sawise kabeh, Sevastopol dibangun miturut kepinginan pelanggan tartamtu - Angkatan Laut Rusia, mesthine, sawetara owah-owahan digawe ing desain kasebut ing wiwitan supaya kapal kasebut ketemu standar Rusia, lan dumadakan Prancis mutusake kanggo didol.

Malah mobil kudu dicocogake kanggo pasar tartamtu, apamaneh operator helikopter, yaiku barang kanthi spesifik operasi sing angel banget. Ora mung sampeyan kudu mbayar jumlah sing apik, nanging panuku potensial uga kudu duwe infrastruktur sing cocog kanggo ngoperasikake kapal kasebut. Diwiwiti saka pelabuhan sing cocog lan dipungkasi karo sistem dhukungan urip pesisir. Sawise kabeh, Mistral ora yacht kesenengan, kang ora Care ngendi kanggo moor - malah ing pelabuhan Monaco, malah ing dermaga ing reservoir Pirogovsky.

Wong Prancis ngerti manawa bakal angel banget, yen ora mokal, golek panuku kanggo Sevastopol. Solusi sing paling apik kanggo wong-wong mau yaiku nransfer kapal menyang Angkatan Laut Prancis, nanging kasunyatane yaiku Prancis kanthi serius nyuda belanja pertahanan lan ora siap ngenalake. armada kapal larang rampung rasah. Brasil dijenengi minangka pembeli potensial, nanging negara iki uga ora kepengin nguatake armada kanthi kapal kasebut. Banget larang, lan prospek kanggo nggunakake nimbulaké admiral Brasil luwih pitakonan saka jawaban.

Sing paling menarik yaiku sawetara "analis" Prancis nyoba nggawe pasuryan sing apik ing game sing ala. Dheweke ujar manawa kontrak karo Rusia ora duwe peran apa wae kanggo ekonomi Prancis, lan 1,2 milyar euro minangka sepele sing sampeyan ora kudu nggatekake. Nanging ing wektu sing padha, Prancis metu saka cara kanggo entuk paling ora sawetara kontrak militer ing saindenging jagad, ora ngremehake jumlah sing luwih cilik. Prancis siap ngedol apa wae lan kabeh kanggo sapa wae lan kapan wae.

Ekspor senjata wis mesthi lan bakal dadi bisnis sing nguntungake banget, lan mulane, nalika analis Prancis ujar manawa penjualan "Mistrals" menyang Rusia minangka sepele, iki, paling ora, mung nuduhake yen dheweke ora duwe kabeh. informasi ing kabeh utawa sengaja molak iku. Kajaba iku, dheweke mbukak Prancis kanthi cara sing bodho, nyebabake karusakan serius ing reputasi minangka negara pengekspor senjata.

Contone, ing saiki, Prancis banget mbujuk India karo pejuang Rafale. Kontrak $ 20 milyar durung ditandatangani, sanajan Prancis wis menang tender India. 20 milyar dolar, mesthi, dudu 1,6 milyar dolar, yaiku biaya "mistral" kanggo Rusia, lan ora ana sing bisa ngomong yen jumlah kasebut ora pati penting.

Nanging nyatane, wong-wong India ngetutake pasar senjata global, amarga dheweke minangka importir senjata paling gedhe. Ora ana sangsi sing masalah karo Russian "Mistrals" ora uwal manungsa waé. Ing sambungan iki, muncul pitakonan sing logis: yen kontrak kasebut diakhiri, kepiye India bakal nanggepi? Yen dina iki Prancis, tanpa kedhip mata, mbatalake kontrak karo Rusia, banjur ing ngendi jaminan yen sesuk wong Prancis ora bakal nindakake perkara sing padha karo wong India? Nanging India kudu nglengkapi maneh pabrik pesawat kanggo ngasilake "Rafales" sing dilisensi, ngentekake dhuwit akeh, ing dalan tuku amunisi Prancis, suku cadang, nglatih maneh pilote, lsp.

Saiki, Prancis lan India duwe hubungan kemitraan sing normal, nanging ing sawayah-wayah wong Prancis bisa nampa arahan saka Gedhung Putih sing mrentah supaya nyegah kabeh kerjasama militer karo wong India. Kenging punapa? Ya, mung amarga Washington ora seneng nguatake tentara India, sing ngancam sekutu Amerika - Pakistan.

Lan yen India lan Pakistan maneh wiwit konflik babagan wilayah tapel wates sing disengketakan, kaya sing wis kedadeyan luwih saka sepisan, mula Amerika Serikat bakal kanthi tegas lan kanthi prentah njaluk kabeh negara Uni Eropa mungkasi kerjasama militer karo India. Lan sing, bruising bathuk saka zeal, cepet-cepet mlayu kanggo nepaki pesenan Washington. Apa sing bakal ditindakake India karo pesawat sing durung rampung lan pilot sing ora dilatih? Sue? Bisa uga India bakal menang ing pengadilan, mung keputusan pengadilan sing ora bisa ngiyataken kemampuan tempur tentara India, lan malah ing konflik militer.

Umumé, crita karo "Mistrals" sepisan maneh mbuktekaken apa iku ndadekake pangertèn kanggo mbuktekaken amarga cetha - senjata kudu dituku ing luar negeri mung ing cilik saka darurat. Kajaba iku, operator helikopter Prancis dudu sawetara karya teknis sing ora bisa ditangani dening industri domestik.

Akibaté, ing acara saka break ing kontrak, Rusia resiko njupuk bogged mudhun ing taun litigasi karo asil ranyono, ora nampa kapal dhawuh lan ilang yuta ing budget. Kajaba iku, kabeh iki ora kedadeyan nalika perang, nanging mung sajrone krisis Ukraina. Siji mung bisa guess carane Prancis bakal tumindak yen Rusia wis perang karo wong. Contone, karo Georgia padha ing Agustus 2008.

Nanging, sajarah armada Rusia ngerti conto carane Rusia ilang pesenan lan mbayar kapal. Ing Kawa saka Perang Donya I, loro cruisers cahya padha dhawuh ing Jerman - Admiral Nevelskoy lan Muravyov-Amursky. Rusia mbayar bagéan saka kontrak, nanging karo pecah perang, cruisers padha requisitioned lan dadi bagéan saka armada Jerman ing jeneng Elbing lan Pillau. Rusia ilang ora mung dhuwit lan rong kapal perang, nanging uga nyumbang kanggo nguatake armada mungsuh utama.

Iku tetep ngarep-arep yen krisis Ukrainia ora berkembang dadi negara perang, sing, mesthi, Rusia bakal disalahake. Lan ing kono para Mistral dijaluk kanthi kedok. Ya, lan padha ora piyambak.

Sanajan, mungkin pelajaran iki pungkasane bakal mulang para pejabat militer kita supaya ora ngandelake "mitra" Eropa, nanging kanthi kekuwatane dhewe. Sawise kabeh, Rusia isih bisa mbangun kapal kelas iki dhewe.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

164 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 52
    30 May 2014
    pranyata akeh kebeneran ing kahanan sadurunge Perang Donya I
    1. + 25
      30 May 2014
      Ya, lan ana akeh kebeneran karo Perang Donya II, paling sethithik sawetara taun sawisé runtuh Kakaisaran Rusia lan awal Perang Donya II, lan saiki runtuh USSR lan acara nyata, ana ing kono 23 taun.
      1. +6
        30 May 2014
        Hmm ... Tahap-tahap nguatake RUSIA ... Iki Kebetulan ... Aku bungah sing saiki wis siyap !!!
        1. + 28
          30 May 2014
          Iku mung titik sing padha ora siap. Akeh sing wis ilang sajrone 25 taun mbangun swarga kapitalis. Njupuk industri elektronik padha, kita ora duwe telek.
          1. RAF
            + 10
            30 May 2014
            Lan saiki omong kosong sing padha diamati: Apa sing wis ditindakake lan ditindakake ing Skolkovo Chubais? Ya, sial !!! Ora ana produk, ora ana ide sing cerah, penggelapan total.
          2. +2
            30 May 2014
            '' Njupuk industri elektronik padha, kita ora duwe taek.'' Dibandhingake karo negara maju biasane, kita ora duwe. Tuku elektronik Soviet padha karo lotre: begja - apes, iku bakal bisa kanggo setaun utawa sesuk grunt. Zhvanetsky ngandika apik banget babagan topik iki ing monolog '' Luwih teliti '': '' Dheweke wis nguwasani tampilan umum, saiki ora perlu ngliwati rincian ...''.
          3. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Salamander
        + 11
        30 May 2014
        Ana paukuman sing oh-oh! Kita ora mikir dhuwit ekstra. Lan Mistral bisa dadi kapal manca paling seneng ing donya - gendéra St. Andrew bangga bakal mabur liwat.
        1. Ivan Petrovic
          +1
          30 May 2014
          ya nafren butuh pelvis iki, ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake
          1. +5
            30 May 2014
            Kutipan: Ivan Petrovich
            ya nafren butuh pelvis iki, ora ana sing ngerti apa sing kudu ditindakake

            Yen Ivan Petrovich ora ngerti, iki ora ateges Staf Umum lan Departemen Pertahanan ora ngerti.
            1. Ivan Petrovic
              0
              31 May 2014
              ing markas lan ing Kementerian Pertahanan padha ngerti carane nguwasani dhuwit budget
            2. +1
              1 2014 Juni
              uga, ayo kang mung ngomong Staff Umum ora ngerti apa apa karo, lan Markas Utama Angkatan Laut dadi mung ing kagum ndarbeni piranti iki. Para pelaut mung ngadhepi kasunyatan manawa kapal kasebut saiki bakal ana ing armada lan kanthi cepet entuk peran lan tugas kanggo dheweke. Umume, iki saiki dadi kapal kontrol (waca kapal pesiar kanggo kerucut saka Kementerian Pertahanan)
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +7
            30 May 2014
            Malah nalika padha mung ngrembug kontrak Mistral, malah ing situs iki ana rembugan kapal iki - apa apa karo kapal iki lan apa Rusia perlu wong. Kita sarujuk yen Rusia ora mbutuhake wong-wong mau - kita ora bakal ndharat pasukan ing wilayah manca, supaya dhukungan helikopter ora dibutuhake. Nalika kontrak kasebut ditandatangani, militer gremet untu lan ngucap: "Kita bakal dipasang ing endi wae." Saiki ana kesempatan unik kanggo ngukum negara NATO, lan kita bakal bener. Kabeh kudu ditindakake supaya Prancis bisa nglanggar perjanjian kasebut. We njaluk bali dhuwit plus denda lan njaluk nyisihaken saka sirah ing wangun operator helikopter. Prancis wis sangsoro saka dhuwit, proyek, status negara prayoga lan nemu sawijining "troughs" bebarengan karo sirah - apa apa karo wong-wong mau, ngendi kanggo masang. Lan nuansa liyane sing menarik - tutup kasur bisa tuku kapal kasebut dhewe, saéngga mbuktekake kohesi negara-negara NATO - dheweke nyuda kapal Rusia lan nylametake sekutu kasebut. Nanging dheweke ora peduli karo Prancis, ayo padha golek dalan metu, iki dudu masalahe, sanajan dheweke nggawe masalah kasebut.
        2. +1
          30 May 2014
          Ngelingi yen malah wong Prancis nyoba mikir "carane ora bali" - kapal SECOND ... Kanggo miturut sing pisanan, ora ana pilihan kanggo ora bali.
          Iki tegese biaya sing banget incomparable. Supaya Prancis bakal padu karo Rusia amarga "siji lan setengah lard / dibagi loro, minus biaya latihan lan dokumentasi lan multiply dening denda" ... Iki ora malah metu saka katresnan kanggo Rusia, nanging bab kasunyatan. sing rega residual ora banget serius.
    2. Ora nesu
      0
      30 May 2014
      Kutipan saka saag
      pranyata akeh kebeneran ing kahanan sadurunge Perang Donya I



      lan saben dina saya akeh. hi
    3. Nikita_Pilot
      +5
      30 May 2014
      Aku ora Care babagan ketepakan, supaya Mistrals rampung lan bali menyang kita, kita mbayar dhuwit kanggo wong-wong mau.
      1. + 11
        30 May 2014
        Quote: Nikita_Pilot
        supaya Mistrals rampung lan bali menyang kita.


        Ketua Komite Duma Negara babagan Pertahanan Vladimir Komoyedov, sing sadurunge dadi komandan Armada Segara Ireng, nyathet yen Rusia siap kanggo mungkasi kontrak kasebut:

        "Wong Prancis kudu ngucapake matur nuwun yen dheweke nolak kontrak Mistral.


        Kita bisa nggawe dhewe "kaleng timah", proyek kapal kelas iki luwih apik lan luwih bersenjata," ujare wakil kasebut.



        1. +6
          30 May 2014
          Kutipan saka Vadivak
          Kita bisa nggawe dhewe "kaleng timah", proyek kapal kelas iki luwih apik lan luwih bersenjata," ujare wakil kasebut.

          Hi Vadim! Yen kita bisa nindakake luwih apik, kok padha tuku omong kosong iki Komoyedov ora nemtokake?
          1. +9
            30 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            ! Yen kita bisa nindakake luwih apik, kok padha tuku omong kosong iki Komoyedov ora nemtokake?


            Hai Sasha, Apa sampeyan ngelingi skandal Serdyukov kanthi tuku peralatan manca? Aku bisa nyeret soko, mesthi, ora disinterestedly
            1. +1
              30 May 2014
              Kutipan saka Vadivak
              Aku bisa nyeret soko, mesthi, ora disinterestedly

              Nang endi wae aku maca tata letak finansial sing ditugasake dening Mistral - ing salah sawijining materi babagan Serdyukov - lan ana tokoh kasebut diwenehi:
              Biaya mbangun siji Mistral $ 750 yuta.
              Biaya konstruksi "karo kita" yaiku $ 250 yuta.
              Carane "ora disinterested" persetujuan iku, siji mung bisa guess ..
          2. RAF
            +5
            30 May 2014
            Inisiator omong kosong iku bangkekan sing saiki urip lan makmur, bajingan! Komoyedov mung nyatakake sudut pandang para pro.
            1. 0
              30 May 2014
              Kutipan saka raf
              !Komoedov mung mratelakake panemune para pro.

              Lan ngendi dheweke nalika padha dhawuh iki, ing mratelakake panemume, "kaleng timah"?
        2. Associate Professor
          +7
          30 May 2014
          Kutipan saka Vadivak
          Ketua Komite Duma Negara babagan Pertahanan Vladimir Komoyedov, sing sadurunge dadi komandan Armada Segara Ireng, nyathet yen Rusia siap kanggo mungkasi kontrak kasebut:
          "Wong Prancis kudu ngucapake matur nuwun yen dheweke nolak kontrak Mistral.
          Kita bisa nggawe dhewe "kaleng timah", proyek kapal kelas iki luwih apik lan luwih bersenjata," ujare wakil kasebut.

          Aku arep takon Komoyedov apa tegese Ivan Gren nalika ngandika yen kita bisa mbangun kapal sing luwih apik. Ivan Gren wis dibangun wiwit taun 2004. Ora bakal mbangun
        3. -3
          30 May 2014
          Kutipan saka Vadivak
          Kita bisa nggawe dhewe "kaleng timah".

          Inggih, mesthi - "dhewe karo kumis"! Kene, siji bisa ngomong, kapal siap, lan ora "proyek kita." Nalika kita lagi dibangun, kanker bakal wissot, lan armada kudu dianyari sanalika bisa. Kakehan wektu wis boroske lan akeh wis ilang.
          1. 0
            31 May 2014
            Aku ngerti sing bakal ana penggemar saka Bukak prau ing siram, lan iku alam kanggo ngadili strategi Angkatan Laut kita lan kabisan Komplek militèr-industri. Thanks kanggo downvote, aku ora salah.
        4. Nikita_Pilot
          0
          31 May 2014
          Banjur apa kita tuku Mistrals iki saka wong-wong mau.
      2. +2
        30 May 2014
        Quote: Nikita_Pilot
        Mistral lagi rampung lan bali menyang kita

        Kepiye babagan ara?
        Quote: Pengarang Alexander Plekhanov
        Brasil dijenengi minangka pembeli potensial, nanging negara iki uga ora kepengin nguatake armada kanthi kapal kasebut. Banget larang, lan prospek kanggo nggunakake nimbulaké admiral Brasil luwih pitakonan saka jawaban.

        Kanggo laksamana kita, tuku sing larang iki nyebabake kebingungan. Ora ana prasarana utawa tugas kanggo kapal kasebut. Iku luwih apik kanggo ngenteni, lan nalika Prancis break kontrak, menehi wong tagihan babak. Lan dinuga, minangka pihak gelo, ing indignation nang endi wae liya kanggo jiwit buntut. nglirik
      3. +8
        30 May 2014
        Aku mikir yen Prancis njupuk Mistral kanggo awake dhewe utawa kanggo NATO, carane seneng Rogozin lan Shoigu. Dhuwit kasebut bakal dibalekake kanthi bathi (penalti "ibu aja nangis"), lan umume, dheweke bakal nyingkirake kapal sing ora ana sing butuh.
        1. + 29
          30 May 2014
          Kaya biasane, aku bakal ngidini aku ora setuju, kanca-kanca.
          Donya arang banget ndeleng "bom kapal ekonomi". Mistral, tanpa ngliwati jam tempur siji, trolled PERLU luwih elek tinimbang Boreas. Saestu: angin adhem - TO BE. A kapal sing pamisah non-monolith saka pemblokiran muter menyang tangan Rusia banget.
          Apa rega bisa dibandhingake? Rega apa? Biaya karya ing mrikso wilayah berthing lan infrastruktur pangkalan pesisir kamp militèr saka divisi 36 saka kapal lumahing?
          http://www.newsvl.ru/vlad/2012/08/31/tof/##ixzz33CRBZ2VI
          http://topwar.ru/21493-remont-prichalov-bazy-tihookeanskogo-flota-vo-vladivostok
          e-photo.html

          Utawa rega "wetting" ing Ka52-k? Utawa pesen turntables tambahan merek iki?
          Utawa rega pesenan senjata miturut DVKD? Aku bakal modestly tetep bisu bab Staff.
          DeFacto - program kanggo akuisisi kothak iki dadi lokomotif. Ora Ivan Gren, dudu Mitrofan MoskaLenko (moderator, jeneng kapal dudu kutukan :), dudu keajaiban liyane. Loro buritan Mispalei "digawe ing USSR".
          http://topwar.ru/30025-v-peterburge-spustili-na-vodu-kormu-pervogo-rossiyskogo-m
          istralya.html

          Mula, pambiji kahanan kudu objektif; loro saka sudut pandang geopolitik, lan saka sudut pandang teknik abot. Panggul iki nggawe luwih rame tinimbang Kuznetsov yen dheweke muncul ing dalan New York, tanpa kapal tunda.
          Lan sing paling penting. Hollande minangka salah sawijining kondom Prancis sing paling ora populer. Setengah istilah wis digulung maneh. Sing nomer loro ora bisa digunakake kanggo dheweke. (kajaba Ajaib kedaden, amarga tren ing pasuryan). Skandal karo Misral (ing versi skenario apa wae), uga nyoba kanggo deflect ing S.G.. Omerigi, kanggo wong iku kahanan zugzwang. Kaputusan kanggo mungkasi kontrak bakal ditangani ing tingkat pemerintah lan prezik. Iku mung bisa politik. Ya, padha bisa nindakake ala kanggo kita lan apik kanggo Overlord. Nanging! Kapitalis saka DCNS (lan sekutu liyane) - kaya kabeh kapitalis - luwih penting tinimbang rampokan sing menang politik. Lan kita duwe kabeh sing ngeculake blok kasebut, ngowahi Prancis dadi vektor kita. Sing liyane Omeriga menehi tekanan marang Prancis, saka posisi sing duwe, luwih cepet wong kaya Marine Le Pen bakal dadi kuwasa. Mistral dadi bom wektu, lan malah ana efek sing luwih dawa.
          Apa sing bakal ilang Rusia yen ana sanksi ing feri? Bakal padha bali dhuwit? Transaksi kasebut diasuransiake. Lan Prancis tetep ing reputasi. Apa denda ora dibayar? Reputasi DCNS luwih larang tinimbang siji lan setengah lard ... Lan ing kana, ora mung Prancis ing mozharitariyah ... Korea uga bakal pengin dhuwit ana. Nang endi wae sampeyan mbuwang - nang endi wae wedge. Kanggo wong Prancis. Kita wis bajingan karo kesepakatan iki. Lan kita bakal duwe liyane.
          Sepisan maneh aku ngomong: mung ana 5 negara anggota Dewan Keamanan PBB, kanthi hak veto. China, bubar diumumake minangka "penjahat" dening Babamka. Swing ana ing sisih Rusia, yen sampeyan narik Prancis.
          http://politikus.ru/events/20208-barak-obama-prigrozil-rossii-i-kitayu-primeneni
          em-armii-v-sluchae-proyavleniya-agressii.html

          Nalika iku kita krungu bab Prancis, banjur kita pungkasanipun bisa ngubur NEED. Siji setengah gajih - dheweke wis nindakake bisnis goyah, wis PATANG TAHUN ...
          1. +1
            30 May 2014
            Pancen ing bolongan. Aku setuju.
          2. + 12
            30 May 2014
            Kutipan saka dmitreach
            Mula, pambiji kahanan kudu objektif; lan babagan geopolitik

            Saben uwong ndeleng kahanan karo Mistral saka tingkat pangerten masalah sing ana, kanthi pengalaman, pendidikan, kawruh. Sawise taktik, OI, strategi teka politik lan geopolitik. Banjur, mbok menawa, kosmogoni utawa sawetara bidang kawruh liyane bakal katon sing nggambarake hubungane wong bumi karo alien.
            Padha karo cabang. "Dibutuhake-ora perlu" - saka sudut pandang wong awam, sing asring ora duwe kawruh, pengalaman, pendidikan. Iki katon minangka rasa ora percaya marang kompetensi Kode Sipil Angkatan Laut, Departemen Pertahanan Federasi Rusia, Dewan Menteri (komisi militer-industri), Presiden negara, sing nate nyetujoni kesepakatan iki.
            Pitakonan. Apa padha bodho lan ora weruh apa iki "masterpiece" saka engineering? Lan kenapa sampeyan mutusake tuku DVK saka Prancis, lan dudu saka Spanyol? (Bandhingake bobot politik lan peran ing tataran donya).
            Aku wis bola-bali nulis babagan mistral. Aku ora duwe apa-apa maneh, aku wis kesel mbaleni dhewe. Aku pengin Wigati mung siji bab: (ora nglanggar!) kolega sing ngrembug karakteristik kinerja kapal, lan ora manggonke supaya ing Prancis - taktik; sing ngomong babagan panggunaan kapal lan tugase - tingkat operasional; wong-wong sing nyoba kanggo nemtokake panggonan lan peran saka kapal ing sistem saka Angkatan Laut lan perjuangan bersenjata ing segara mbokmenawa strategi. Nanging wong-wong sing ndeleng kesepakatan lan akibate kanggo kementerian RF - IKI level POLITIK. Dina iki, Negara-negara dipeksa ngrusak sekutu NATO! Anggota kongres nulis pesen menyang Sekretaris Jenderal NATO nuntut ngganggu kesepakatan kasebut. Saiki bayangake pasuryan politik Prancis, posisine dhewe minangka salah sawijining pemain utama ing platform donya, yen ana ing sangisore negara. Wayang! Lan iki, pisanan kabeh, bakal dikandhakake dening Prancis dhewe - panyengkuyung Marine Le Pen!
            Nalika ngrampungake masalah antar negara bagian, ora bisa menehi penilaian saka tingkat taktis kanggo mangerteni masalah kasebut. Sapa sing nindakake iku kaya fungsi matematika sing diwatesi saka ndhuwur.
            Nyuwun pangapunten sakderengipun menawi kula mboten sengaja nyinggung sapa-sapa kanthi "renungan" kula. Nanging iki minangka pangerten babagan masalah kasebut, lan aku ndhukung posisi Dmitry minangka konsonan karo aku. IMHO.
            1. 0
              31 May 2014
              Nalika ngrampungake masalah antar negara bagian, ora bisa menehi penilaian saka tingkat taktis kanggo mangerteni masalah kasebut.

              Titik iku paling comrades nimbang koper-kapal iki saka posisi "casting darat, kaya BDK 775 ...". Lan aku wong weruh: kanggo pisanan ing sajarah, sing bakal underpaid, glued miturut pola sipil ... (ing asas, perlu kanggo Rusia ing tingkat taktis, ora ketompo sing galangan kapal nglairake iku) digawe rustle luwih. saka (!) Sembarang "DADAK" katon saka kapal "1" pangkat utawa SSBN (sanajan project 955 "Borey"), posing marang latar mburi lik ijo, karo obor ... Padha ngrembug iki ... uga, seminggu ... uga, sasi ... lan ... Z.A.B.U.D.U.T. Minangka karo surprise saka Kuzi, ing banyu Britain, Autumn pungkasan.http://topwar.ru/38114-noveyshiy-anekdot.html Kanthi mistral kita ndeleng sejarah wiwit 888! Serius wiwit berkembang ing 2010. Lan saiki: "Rusia ing NADO omahmu, swayed pipa." Yen ing Rusian: sawetara jenis shortfall, kang Panggonan ing konflik lokal, diatur siji tulus - kanggo taun !!! Lan endi sing ikhlas? Ing "suci sing paling suci" saka blok NAD! Sampeyan uga kudu disebutake yen Prancis, sanajan, kaya-kaya, ana ing blok kasebut, nanging wiwit taun apa? Bantuan http://ria.ru/world/20090404/167041652.html# Iku kebetulan? Kanggo kula - kaya nyopir wedge menyang blok.
            2. 0
              31 May 2014
              Aku ndhukung.
            3. 0
              1 2014 Juni
              Lan kenapa sampeyan mutusake tuku DVK saka Prancis, lan dudu saka Spanyol?

              HZ kok. Ing Rusia, malah lisensi driver ngandika "permis de conduire".
        2. 0
          30 May 2014
          Kutipan saka Bob0859
          Aku mikir yen Prancis njupuk Mistral kanggo awake dhewe utawa kanggo NATO, carane seneng Rogozin lan Shoigu. Dhuwit kasebut bakal dibalekake kanthi bathi (penalti "ibu aja nangis"), lan umume, dheweke bakal nyingkirake kapal sing ora ana sing butuh.

          Rogozin ngandika luwih saka sapisan sing karo dhuwit iki, shipbuilders kita bakal ora mbangun 2, nanging telu lan setengah operator helikopter karo fitur desain luwih maju lan senjata liyane.
          1. +3
            30 May 2014
            Sampeyan pasangan, pasta Italia karo kodhok Prancis ngapusi!
          2. 0
            30 May 2014
            Kutipan saka: subbtin.725
            .Dadi pasta - dhuwit drive.

            Rampung bingung! Pasta - apa Italia miturut klasifikasi lokal? Tutup kasur (paus minke) yaiku wong Amerika, lan wong Prancis minangka kolam renang! Sinau materi, kanca!
          3. +3
            30 May 2014
            Kutipan saka: subbtin.725
            Rogozin wis bola-bali ujar manawa kanthi dhuwit iki, para tukang kapal kita ora bakal nggawe 2, nanging operator helikopter telu lan setengah kanthi fitur desain sing luwih maju lan kanggo senjata sing luwih akeh.

            Aku ora ngelingi nalika, sawise 90s, operator helikopter dikembangake (dirancang) kanggo Angkatan Laut kita, nyukupi syarat modern.
            Kutipan saka: subbtin.725
            Dadi pasta - drive dhuwit.

            Wong Prancis iku sejatine "kodhok".
            Pasta iku basa Italia. Apa padha duwe utang marang kita?
            1. 0
              31 May 2014
              Quote: Boa constrictor KAA
              Rogozin wis bola-bali ngandika

              Ngandika lan ngandika akeh, mung ora ana sing ditambahake saka iki - populisme gedhine! Aku wiwit frustasi karo dheweke.
              1. +1
                1 2014 Juni
                Quote: Bayonet
                Quote: Boa constrictor KAA
                Rogozin wis bola-bali ngandika
                Dheweke ngomong lan ngomong akeh


                BAYONET! Sanajan sampeyan wis rampung kanthi apik (miturut kawicaksanan populer), maca komentar kasebut kanthi teliti: Aku D.O. Rogozin ora kasebut ing kiriman. Aku ngutip kolega lan ngritik dheweke amarga gampang ditipu ... Lan sampeyan, dumadakan, nggawe aku dadi pengagum Wakil Perdana Menteri ...
            2. 0
              1 2014 Juni
              Pasta iku basa Italia. Apa padha duwe utang marang kita?

              Padha nyebul kapal perang kita Novorossiysk ing taun 1955!
              1. 0
                2 2014 Juni
                Kutipan saka technolux
                Pasta iku basa Italia. Apa padha duwe utang marang kita?

                Padha nyebul kapal perang kita Novorossiysk ing taun 1955!

                "Iki dudu kasunyatan, Tuan Adipati!" (Makutha Kakaisaran Rusia ... (C))
      4. +4
        30 May 2014
        Kamentrian Pertahanan Prancis ngonfirmasi kawujudan kontrak kanggo Mistral
        Prancis terus ngrampungake persetujuan kanggo nyedhiyakake rong operator helikopter kelas Mistral menyang Angkatan Laut Rusia tanpa owah-owahan, ujare kementerian pertahanan negara kasebut.
        30 Mei 2014, 13:09
        "Kontrak kasebut kudu rampung ing Oktober-November, lan saiki ditindakake kaya sadurunge," ujare layanan pers departemen pertahanan Prancis.
        Sadurungé, Présidhèn Prancis Hollande ngonfirmasi yèn Paris tetep setya marang kewajibané, kelingan ITAR-TASS.
        Artikel asli: http://russian.rt.com/article/34281#ixzz33CPr82jN"

        Lan sadurunge iku, ana kabar yen anggota kongres Amer pindhah menyang NATO kanthi panjaluk tuku Mistral. Kabar! Amerika dhewe ora pengin nebus, nanging njaluk saka wong liya. Nalika padha ngomong - padha rake ing panas karo tangan salah; dening tangan wong liya kastanye diseret saka geni
        1. +3
          30 May 2014
          Quote: _ pendapatku
          Amer congressmen nguripake kanggo NATO karo panjalukan kanggo tuku Mistrals. Kabar! Amerika dhewe ora pengin nebus, nanging njaluk saka wong liya

          Apa sampeyan mikir? Ing kene budget lagi Cut menyang balung kanggo scrape bebarengan keuangan kanggo [Obamacare], lan padha nglampahi dhuwit mbayar pajeg kanggo tuku unplanned kapal, kang uga ora nggawe proyek kanggo galangan kapal Amérika? Lan ing November, pemilihan kanggo Kongres. Wong-wong sing mbayar pajeg ing kene duwe memori sing cendhak, nanging bisa uga ora lali nganti Nopember, lan para anggota kongres pancen ora pengin ninggalake omah.
        2. 0
          30 May 2014
          Lan paus minke wis digunakake kanggo dangu lan, lagi ngomong, mangan iwak lan ... ora njagong mudhun, padha duwe peculiarities politik nasional sing piye wae bakal bang ing pungkasan, lan kudu lan rampung. Kita kabeh ngerti paribasan Rusia liyane sing apik yen kanggo angel ana x kanthi sekrup ngguyu kapercayan entu bakal konfirmasi luwih, ngandika: Ora ketompo carane akeh tali ora corak, iku isih bakal pungkasan.
  2. + 51
    30 May 2014
    Mamang samar-samar nggegirisi aku. Wong sing pinter ngomong yen kita butuh mistral kaya kelinci gonorrhea. Sampeyan uga bisa nggawe dhuwit saka forfeit. Pranyata Obama nindakake pesenan rahasia Vladimir Vladimirovich?))
    1. +5
      30 May 2014
      Kutipan saka zorcher
      dibutuhake kaya gonore kelinci.

      ngguyu hi Luwih becik ora ngomong, wis rampung! Aku setuju 100%!
    2. +4
      30 May 2014
      Kutipan saka zorcher
      Mamang samar-samar nggegirisi aku. Wong sing pinter ngomong yen kita butuh mistral kaya kelinci gonorrhea. Sampeyan uga bisa nggawe dhuwit saka forfeit. Pranyata Obama nindakake pesenan rahasia Vladimir Vladimirovich?))


      Mungkin saiki ora relevan kaya taun 2011.
      Mbokmenawa, frigat serangan lan kapal selam saiki luwih dibutuhake.

      Suwene suwene kanggo mbangun 2 kapal kelas iki ing galangan kapal domestik?
      1. +3
        30 May 2014
        Suwene suwene kanggo mbangun 2 kapal kelas iki ing galangan kapal domestik? Kaping pisanan, Rusia nampa kabeh dokumentasi teknis kanggo Mestrals, mula ora butuh wektu akeh kanggo mbangun - pitakonane, apa armada butuh?
        1. 0
          30 May 2014
          Aku ora ngerti apa aku nampa utawa ora, nanging ing kasus, tanpa kontrak construction, iku ora bakal didol.
        2. +2
          30 May 2014
          Kutipan: SIROP73
          Kaping pisanan, Rusia nampa kabeh dokumentasi teknis kanggo Mestrals,

          lan karo kapasitas industri kanggo construction saka 2 mistral! Yen mangkono, banjur ora ana masalah. Nanging tanpa wong-wong mau (galangan kapal!) Aku duwe pitakonan:
          a) Kowe arep mbangun ngendi?
          b) apa pesenan (wis diselehake, docked karo kontraktor ing syarat-syarat wektu lan urutan saka sumber komponen, karo peralatan teknologi saka saham!) Apa sampeyan arep kurban (tenane Boreas lan wit Ash!?)
          c) ing ngendi para pekerja trampil, teknologi, tukang kapal sing dibangun(lan ora direkonstruksi, kaya ing Gorshkov) bubar, kapal kanthi pamindahan luwih saka 20 ewu ton. t.
          Yen kabeh iki kasedhiya lan ora ana sing kudu dikorbanake, banjur maju! Kanggo operator helikopter Rusia sing anyar!
      2. +4
        30 May 2014
        Mistral kanggo Rusia ora tau relevan. Jinis iki dimaksudaké, pisanan kabeh, kanggo melu ing perang lokal cilik karo negara "tropis" sing ora duwe armada dhewe. Wiwit, ing prinsip, iki minangka "kaleng timah" sing ora duwe sekat tekanan. Ing panyuwunan Rusia, kapasitas lembaran lambung kanggo operasi ing perairan lor tambah.
        Lan umume, biaya siji mistral kira-kira 500 yuta euro, dene kanggo kita biaya luwih saka milyar saka "suplai" Pak Serdyukov. dadi JANCOK KITA BUTUH ???.
        1. 0
          30 May 2014
          Loro Mistral regane 1,2 milyar euro, ora siji.
          Kanggo perang, padha perang ing wilayah negara tropis.
        2. +2
          30 May 2014
          Kutipan saka xenod55
          Ing panyuwunan Rusia, kapasitas lembaran lambung kanggo operasi ing perairan lor tambah.
          Dadi sampeyan mangsuli "relevansi" kanggo negara kita. Tinimbang komplotan BDK, siji mistral bakal ngangkat lan ngirim pasokan, personel, peralatan menyang zona Arktik ing siji perjalanan. Lan rauh bakal rame saka wong-wong sing pengin anget tangan ing hidrokarbon kita.
          1. 0
            31 May 2014
            Kita duwe hidrokarbon ing saben peternakan negara sing layak, ing latar mburi - ora mung nganggo tangan, nanging uga nganggo sirah, kita bisa nyoba.
      3. +1
        30 May 2014
        Kutipan saka bulvas
        Suwene suwene kanggo mbangun 2 kapal kelas iki ing galangan kapal domestik?

        BDK Ivan Gren wis dibangun suwene 10 taun. Karo wong India, critane luwih keren:
        "Kontrak ekspor paling gedhe kanggo modernisasi Laksamana Gorshkov, sing didol menyang Angkatan Laut India, ditandatangani dening Rusia ing taun 2004 lan kasedhiya yen Federasi Rusia bakal modernisasi kapal kasebut kanthi rega $ 750 yuta lan nyedhiyakake India karo pesawat berbasis operator kanthi jumlah sing padha. .
        Kaping pisanan, transfer kapal menyang pelanggan direncanakake ing taun 2008, nanging amarga tambah akeh karya, tenggat wektu pangiriman bola-bali diganti. Upacara penyerahan resmi Vikramaditya menyang sisih India dijadwalake tanggal 4 Desember 2012, nanging ing tahap tes sabanjure sawetara kesalahan dicethakaké, kalebu boiler uap pembangkit listrik utama sing ora tekan kapasitas penuh. Akibaté, tenggat wektu wis diundur menyang 2013. Jumlah kontrak anyar $2,3 milyar lan tambahan kanggo persetujuan sing ditandatangani ing 2004. Upacara masrahake kapal menyang India ditindakake tanggal 16 November 2013."
        http://ria.ru/world/20140108/988223492.html#ixzz33DL4jJl6
        Mulane, ngadili dhewe: D.O kita bener utawa ora. Rogozin dudu wong militer, dudu penyelenggara industri (malah dudu insinyur), nanging wartawan militer, saiki dadi Wakil Perdana Menteri kanggo industri pertahanan.
    3. +5
      30 May 2014
      Kutipan saka zorcher
      Pranyata Obama nindakake pesenan rahasia Vladimir Vladimirovich?))
      1. 0
        31 May 2014
        Ha-ha-ha, apa ora guyon.
    4. 0
      30 May 2014
      Sampeyan bener bab apa padha bakal wring metu paukuman kanggo kita lan mbangun soko migunani, lan supaya Papuans nglangi ing Shits.
    5. +1
      30 May 2014
      Masalah iku Prancis mung bisa nolak kanggo mbayar ilang lan, ing Kajaba iku, ora bali dhuwit kanggo kapal pisanan, lan pengadilan ECC licik bakal ndhukung wong-wong mau nalisir kabeh hukum lan akal sehat, utawa wong isih mangu-mangu sing Barat dipimpin sampah???
      1. +3
        30 May 2014
        Dheweke ora bisa nolak mbayar yen nglanggar kontrak kasebut. Banget diikat ekonomi karo kita. Coba, contone, Renault. Utawa ana sing mikir yen perusahaan Prancis sing beroperasi ing Rusia ora bakal kena pengaruh apa wae?
        1. +3
          30 May 2014
          Ora masalah Renault dudu Renault, pidos dhawuh blumbang dayung rampung, Prancis dadi vassal, lan nasibe vasal kudu nindakake dhawuhe gusti apa wae, luwih-luwih amarga artikel kasebut langsung ujar manawa wong Prancis iku. nyoba golek pitunjuk supaya ora mbayar paukuman, lan ora ketompo apa sing bakal ora dingerteni, sing utama yaiku, ora ketompo carane ana pesisir cedhak Belarus kanggo ngirim tanggal 6. Armada AS, lan penutupan utama perusahaan Renault ing Rusia bakal nyerang Rusia uga Prancis.
          PS Kaget karo minus, sampeyan ndeleng wong sing isih urip kanthi khayalan "beradab", demokratis Barat ...
          1. Escander_84
            0
            30 May 2014
            Inggih, padha bisa mbantah paukuman, nanging ora ana cara kanggo prabayar! Lan sanajan ing skenario iki, Rusia bakal dadi ireng. Kaping pisanan, sawetara yard bakal bali menyang ekonomi, lan nomer loro, ora perlu masang kapal kasebut ing endi wae! Katelu, supaya akeh wong ajeg nampa gaji ing galangan kapal Kita, ngendi bagéan saka Mistrals dibangun! Inggih, lan sing paling penting, iki pasuryan Prancis ing perdagangan senjata internasional !!! Dheweke bakal kelangan kontrak karo India, lan iki dudu pirang-pirang milyar, nanging puluhan, lan akeh kontrak liyane!
          2. +1
            30 May 2014
            Kutipan saka JACTUS RECTUS
            artikel langsung ngandika sing Prancis nyoba kanggo golek pitunjuk supaya ora mbayar paukuman, lan iku ora Matter sing ora bisa dingerteni.
            Alexei! iki sesanti saka masalah dening penulis artikel. Sayange, aku ora ngerti tingkat kompetensine, nanging statement saka Kementerian Pertahanan Prancis lan Hollande tanggal 16 kanthi referensi menyang kantor berita sing dikutip dening Eugene (mratelakake panemume RU Today, 01:30.05) minangka posisi resmi saka pamaréntah Prancis babagan masalah iki. Pramila anggota kongres AS ngirim cah ayu menyang "Rahasia Seksual Cemerlang Nada" kanthi panjaluk kanggo ngilangi kontrak kasebut.
            1. +1
              30 May 2014
              Aku ngerti manawa iki minangka panemu saka penulis, nanging ana siji nanging penting banget, Kulon dikontrol dening scum lan ora peduli karo pendapat Wilayah Moskow lan "Presiden pidos ... Prancis", sing njupuk posisi iki kanthi ijin lan bantuan, lan dheweke langsung gumantung marang para gubernur AS, tembung saka kanca-kanca sing ora jabat tangan iki minangka hukum kanggo kabeh presiden, raja, lan liya-liyane ing Eropa. Saiki kita ndeleng pasuryan apik saka pamaréntah Prancis ing game ala kanggo mratelakake panemume umum saka Prancis, sing ora kaya kanggo éling sing negara biyen gedhe , mung vassal saka Amerika Serikat Yen Amerika Serikat mutusaké kanggo nglanggar kontrak kanthi serius, banjur Prancis bakal nindakake. Apa sing luwih penting kanggo presiden lan pamrentah Prancis, tetep dadi kuwasa lan karir politik sing sukses, utawa pirang-pirang milyar lan hubungane karo Rusia ???
    6. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka zorcher
      Mamang samar-samar nggegirisi aku. Wong sing pinter ngomong yen kita butuh mistral kaya kelinci gonorrhea.

      Mamang kaya mangkene akeh wong, utamane ngelingi yen kita isih ora duwe konsep kanggo nggunakake "Mistrals" lan iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing sanajan ana statement babagan nguatake awak, kita ora bisa nggunakake. ing kahanan es.
      Kesepakatan kasebut wiwitane padha karo bantuan kamanungsan Sarkozy. Lan yen teknologi dibutuhake, mula ana anggepan serius sing wis ditampa. Iku ora kanggo apa-apa sing bagean saka Mistrals dibangun ing St.
      1. +2
        30 May 2014
        Kutipan saka arj
        kita isih ora duwe konsep kanggo nggunakake "Mistrals" lan iki ora kanggo sebutno kasunyatan sing senadyan statements bab nguatake awak, kita ora kamungkinan kanggo nggunakake ing kahanan es.

        Kapal digawe (dituku) kanggo tugas. Kasunyatan sing padha ora digawa menyang masyarakat umum ora ateges padha ora ana ing alam.
        Mistral, mesthi, dudu pemecah es; dheweke ora perlu mlaku ing es sing cedhak. Nanging ing "banyu nyawiji", utawa nalika ngawal pemecah es ing es ngeculke, kaya kapal kelas es, lan malah ing mangsa panas, bakal rampung (tanpa distracting kapal liyane saka n / x plans kanggo kabutuhan Wilayah Moscow) ngrampungake tugas ngirim barang menyang pesisir Arktik RF, nalika isih CPU klompok Arktik Angkatan Laut. Wis cukup papan kanggo nampung pejabat staf, peralatan komunikasi kanggo komando lan kontrol.
        Utawa sampeyan pengin cara lawas: ing kapal perang, "zh.op kanggo zh.op", ing kepala kru, (kanthi pratelan kanggo comfort saka kabin siji) kanggo manggonake perwira markas marching, ing salawas-lawase ora marem karo kahanan urip lan pangan (sebagéyan tengen). !) Lan kanthi mangkono nggawa SEC lan Panglima menyang titik edan? Kanggo ngrebut kapal peringkat 1 saka bunder kanggo ngrampungake misi pertempuran (ora mungkin kanggo nyelehake markas tingkat iki ing liyane - ora ana sarana komunikasi lan kontrol sing cukup). Sing, miturut pendapatku, Mistral dibutuhake ing Arktik. Senajan aku bisa salah.
    7. -2
      30 May 2014
      About clap muni kelangan lan ing subyek ngguyu
  3. + 20
    30 May 2014
    Prilaku Hollande, yen ana istirahat, mung bakal menehi dhukungan tambahan kanggo Marine Le Pen lan Front Nasional. Sing Rusia mung main ing tangan.
    1. mad
      +2
      30 May 2014
      Yen Holland tiba ing pemerasan iki, mula dheweke lan partaine dadi mayit politik. Senajan aku meneng-menengan ngarep-arep mandap, kajaba cooling sauntara hubungan karo Storage, ana pluses ngalangi kabeh watara!
      1. +3
        30 May 2014
        Hollande lan partaine wis suwe dadi mayit politik. Miturut rating minimal ing antarane populasi, dheweke wis suwe puas karo kompetisi obamka.
    2. RAF
      +2
      30 May 2014
      Aja diapusi dening Marine Le Pen. Partai dheweke bakal menang ing pemilihan lan dheweke bakal dadi presiden, mesum kanggo mbantu dheweke.
    3. 0
      30 May 2014
      Ya, ana ing antarane vise ... wassat carane bakal metu?
      1. 0
        30 May 2014
        Kutipan: Tatar 174
        Ya, aku entuk antarane vise ... kepiye carane aku bisa metu ???

        Waca komentar kita lan isih metu!
  4. + 14
    30 May 2014
    Pinten siji bisa mbaleni - nalika kaputusan digawe kanggo supaya Mistrals, galangan kapal kita pait ngandika sing padha bisa nggawe pesenan kuwi ora Samsaya Awon: - "Maneh, ora pesenan, ora dhuwit!" Kita mbangun kapal selam, misil, peralatan militer dhewe! Senadyan, Prancis dikenal amarga "sakit" kickbacks! Prancis minus! Ana negara sing merdika lan dihormati (jaman De Gaulle!)! Lan ing ngendi Prancis saiki?! Lan apa Prancis dina iki?!
    1. INFOLegioner
      +1
      30 May 2014
      Prancis ana ing panggonan sing padha karo Jerman - antarane Inggris lan Swiss (yen ing peta). Lan malah luwih tepat - miturut Anglo-Saxon lan bankir IMF (yen nyatane) keprungu
    2. +2
      30 May 2014
      Kutipan saka asar
      Lan ing ngendi Prancis saiki?! Lan apa Prancis dina iki?!

      Prancis minangka tenaga nuklir. Anggota permanen Dewan Keamanan PBB, anggota NATO, sing nduweni tentara lan angkatan laut modern, siap tempur. Yen kanthi "pesenan" kita wis mimpin pamrentah negara iki dadi posisi kaping pindho lan kanthi mangkono ngrusak solidaritas Atlantik babagan sanksi marang Rusia, mula iki wis apik.
      Inggih, lan liya-liyane, tanpa ngganggu Severodvinsk saka pambangunan kapal nuklir, kita bakal entuk 2 kapal saka zona samudra. Siji bisa mbantah babagan karakteristik kinerja, nanging kanggo penempatan markas dheweke duwe tingkat kenyamanan sing cukup (dibandhingake karo wong Spanyol sing padha), sing penting banget ing kahanan pamisahan sing dawa saka pesisir kanggo njaga efisiensi para perwira. komando pertempuran lan badan kontrol. Pracayaa, aku ngerti apa sing dakkandhakake.
  5. 0
    30 May 2014
    Mamang samar-samar nggegirisi aku. Wong sing pinter ngomong yen kita butuh mistral kaya kelinci gonore. Sampeyan uga bisa entuk dhuwit saka forfeit. Apa Obama ngetutake perintah rahasia Vladimir Vladimirovich?
    1. +1
      30 May 2014
      Troll kasebut nyuda kabeh wong. Kayane dheweke seneng karo Mistral utawa kanthi pribadi lobi kontrak ngguyu
  6. kombat58
    +3
    30 May 2014
    Sawise kabeh, Rusia isih bisa mbangun kapal kelas iki dhewe.
    Pengarang Alexander Plekhanov

    Paling bingung mung rong tembung "DUNG".
    Apa sing penulis babagan?
    Mbokmenawa bug! Aku ora pengin mblusukake.
    1. +3
      30 May 2014
      Iki dudu salah ketik, nanging bebener sing pahit. Saiki, kita wis ilang kemampuan kanggo mbangun sawetara kelas abot saka kapal lumahing. Saiki, pemugaran lan modernisasi industri galangan kapal minangka salah sawijining prioritas kompleks industri militer.
      1. 0
        30 May 2014
        Kutipan saka Valter1364
        Saiki, pemugaran lan modernisasi industri galangan kapal minangka salah sawijining prioritas kompleks industri militer.

        Remet galangan kapal Nikolaev saka Urkaina. Ora ketompo carane - kanthi ngirim wong sing sopan, utawa mbayar bensin. Secara sinis, opsi kapindho bisa uga luwih apik saka sudut pandang ekonomi. Ing wangun sing ora diabaikan saiki, padha regane ... wah, ora sen, nanging ora kudu larang. Gaji ing Urkain iku setengah saka apa sing ana ing Federasi Rusia, lan padha mesthi ora bisa dibandhingake karo Prancis, nanging shipbuilders bakal ngucapke matur nuwun kanggo Federasi Rusia lan pribadi kanggo GDP kuwi. Lan mbangun ana ing mirah, paling Ulyanovsk 2.0, paling padha Mistrals miturut dokumentasi Prancis. Lan supaya Kyiv mbayar program sosial ing Nikolaev.
        Kabeh padha, St. Petersburg lan Severodvinsk dimuat nganti pirang-pirang taun.
    2. +2
      30 May 2014
      Kutipan saka: kombat58
      Paling bingung mung rong tembung "DUNG"
      - kader lawas padha lunga, lan sing anyar isih dipalsukan dadi ahli ekonomi, manajer lan pengacara ... isin!
  7. +5
    30 May 2014
    Kamentrian Pertahanan Prancis ngonfirmasi kawujudan kontrak kanggo Mistral

    http://russian.rt.com/article/34281
  8. Sing sabar
    +3
    30 May 2014
    Iku worth ngenteni. Marinka bakal teka tinimbang Hollande sundel lan kita bakal duwe kabeh chiki-farts karo kodhok. Lan "Sevastopol" bakal menehi kita apik. Pisnis iku pisnis. ora politik nglirik
  9. +2
    30 May 2014
    Iku luwih apik kanggo kita nuntut iki "Mistrals" saka Prancis ..... Dadi kita bakal drive wedge antarane wong-wong mau lan YuSoftsy, konfirmasi wewenang kita lan ora ninggalake kesempatan kanggo wong kanggo ngiyataken pasukan landing, yen ora, Gusti Allah ngalang-alangi. , wong Tionghoa bakal tuku pelvis iki ....
    1. +1
      30 May 2014
      Lha kok butuh wonge, butuh pengiring, bahan bakar khusus.. Pendapatku dipotong, nanging aku ora weruh apa-apa saka dheweke.
  10. +4
    30 May 2014
    Taburetkin nindakake sing paling apik. Umumé, wong Prancis ora bisa nindakake iki, kontrak kanggo Mistral minangka bagéan saka kontrak gas, lan ana nomer sing luwih nyengsemake tinimbang 1,2 milyar. Ya, lan kaya sing kasebut kanthi bener , reputasi Prancis ing kasus iki bakal ambruk banget, lan iku penting banget ing pasar senjata. Inggih, lan siji aspek liyane - akhir-akhir iki wong Prancis wis banget ora seneng yen presiden kaping 1 berturut-turut nari miturut tune saka Amerika Serikat. Dheweke uga bakal mbatalake kontrak iki ing mripate Prancis, Hollande lan partai bakal saya mudhun.
    1. +2
      30 May 2014
      nanging apa taburetkin durung ditembak dadi mungsuh rakyat, ???, nanging muspra ..... dheweke mesthi duwe rolas maneh, supaya ora njupuk Mauser kaping pindho ... .
      1. +1
        30 May 2014
        Kutipan saka simbirzit
        nanging muspra..... karo dheweke bakal ana rolas maneh, supaya Mauser ora digawa metu kaping pindho ....

        Nanging bener, ekonomi kudu ekonomi!
      2. +1
        30 May 2014
        Kutipan saka simbirzit
        supaya ora njupuk Mauser kaping pindho ....
        Lan aku terus mikir: Endi dolanan favorit Feleks Edmundovich? Lan dheweke ana ing panyimpenan karo simbirsite, ternyata!
    2. 0
      30 May 2014
      nanging apa taburetkin durung ditembak dadi mungsuh rakyat, ???, nanging muspra ..... dheweke mesthi duwe rolas maneh, supaya ora njupuk Mauser kaping pindho ... .
  11. -3
    30 May 2014
    We need mistrals kaya terwelu perlu stoplight. Plus, paukuman ing sih saka treasury. Obama nepaki pesenan rahasia Vladimir Vladimirovich?
  12. 0
    30 May 2014
    Ayo padha adol menyang China utawa Venezuela, banjur kita bakal mapan))
  13. Gvozdovsky
    +6
    30 May 2014
    Inggih, sampeyan kudu cepet-cepet nggawe kesimpulan: paddling pools durung mutusake kanggo mungkasi kontrak, amarga padha ngerti kabeh akibat sing ora nyenengake saka langkah iki kanggo wong-wong mau. Aku loro kapal bakal ditampa tengen ing jadwal. Kabeh hype lisan diarahake menyang konsumen eksternal (S.Sh.P.) Umume, gagasan artikel babagan perniciousness tuku senjata ing luar negeri bisa dingerteni lan ora ana keraguan. nglirik
  14. +2
    30 May 2014
    Mbangun bisa nanging beda.
    Ya, lan wektu dibandhingake ora bisa dibandhingake,
    bab pambangunan kapal, dening Prancis!
    Amarga ora ana pengalaman ing pangembangan lan pambangunan kapal kelas iki.
    Dituku nganggo dokumentasi lan teknologi. Lan iku ora bakal superfluous
    konstruksi militèr angkatan laut kita.
    1. 0
      30 May 2014
      lan apa sing salah karo wektune?Bagian buritan digawe ing pabrik-pabrik kita lan malah dipasrahake menyang Prancis luwih awal saka jadwal.
  15. 0
    30 May 2014
    Many thanks maneh kanggo Taburetkin kanggo pesenan operator helikopter sing kita ora perlu, carane akeh sing ditampa saka kontrak iki, sajarah bisu, lan saiki Rusia sirah supaya ora kelangan akèh dhuwit. Lan Prancis bisa uga bakal kelangan akeh pelanggan potensial ing mangsa ngarep, lan pancen bener.
  16. SongnyaDV
    +8
    30 May 2014
    Dokumentasi ing Rusia.
    Spesialis kita wis ngerti siklus konstruksi utama - saiki kita bakal njaluk mbalekaken kanthi kapentingan HUGE.
  17. Andrey82
    0
    30 May 2014
    Inisiator tumbas ing luar negeri yaiku Pak Serdyukov. Ora mung operator helikopter, nanging uga bedhil sing direncanakake bakal dituku ing luar negeri lan liya-liyane. Lan dheweke, kaya banyu saka goose, ora peduli apa-apa lan korupsi ing wilayah Moskow ing sangisore dheweke, lan Mace, sing isih ora mabur kanthi normal, sanajan ana jaminan sing nalisir 3 taun kepungkur.
    1. 0
      30 May 2014
      lan Mace ngirim ora fly, padha kudu ngalahake ing sirahe (luwih apik saka Serdyukov), uga, utawa ing bagean awak liyane, nanging apa wae sing sampeyan nelpon yacht, supaya bakal ngambang.
  18. +3
    30 May 2014
    Senjata ora kena dituku, nanging digawe dhewe! Ayo Mistral dadi pelajaran kanggo Rusia! Malah ing kasus sing ekstrem, aja ngandelake sapa wae! Dina iki minangka mitra, lan sesuk minangka "musuh sing mungkin"!
  19. IvanT
    +1
    30 May 2014
    Malah penulis medeni nyekel)))
  20. +2
    30 May 2014
    Siji kapal cukup kanggo kita nglatih personel lan ngembangake proyek kita dhewe adhedhasar kapal iki. Kita duwe proyek, dokumentasi uga, paukuman kanggo jurang kasebut uga ora lara, mula entuk kabeh sing dibutuhake. Ing kasunyatan, ing kawitan kita wanted kanggo tuku siji kapal, nanging Franks ora setuju kanggo nginstal sistem kontrol anyar ing, etc., lan padha kudu ulig dening Tambah ing kontrak kanggo construction saka kapal liyane. Galangan kapale ora rame lan ora bisa nolak. Umumé, kita isih ana ing ireng, lan francs ing ngendi srengenge ora sumunar, utamane sawise kontrak kasebut rusak, sing pengin tuku senjata serius saka dheweke bakal nyuda.
  21. +2
    30 May 2014
    Apa Eropah sadurunge p.i.n.d.o.s.a.m.i. bengkok?...
    Inggih, boten. Kita duwe ilmu kanggo masa depan.
  22. 0
    30 May 2014
    Che, ayo ngidak garu nganti sirahe tiba?
  23. tnship2
    +3
    30 May 2014
    Kasus unik karo Mistral. Dheweke bakal ngedol kapal menyang Rusia, apik banget. Ora bakal adol apik banget. Umume, Mistral minangka senjata nyerang. Sapa sing kudu diserang ing segara?
  24. sang Punisher
    +4
    30 May 2014
    Apa mung aku sing mikir yen agen kita pancen njagong ing pamrentahan Amerika Serikat?
    Saben-saben padha nyoba kanggo nindakake soko njijiki kanggo kita, mung iki kabeh duwe efek ngelawan. ngguyu
  25. +1
    30 May 2014
    Dadi apa "donya unipolar"
  26. +5
    30 May 2014
    Amerika Serikat mbenerake kesalahane kebijakan militer-teknis kita?! Matur nuwun kanthi sanget. Wangsulan: Bab ingkang utama iku Prancis bali dhuwit kanggo kita kanggo bagean mbayar karya ing kapal. Utawa bakal padha tindakake path saka Ukrainians? Lan dhuwit dicolong? Nanging sawise kabeh, Prancis "dudu bocah" lan ngerti yen ing kasus iki, dheweke mung bakal diusir saka Rusia kanthi isin maneh ing Leroy-Merlin, Peugeot lan Auchan, banyu jamban lan omah fashion. Lan kabeh aset Prancis bakal menyang pengusaha kita. Stop main-main karo boors. Iki kudu dikandhakake kanthi umum.
  27. +1
    30 May 2014
    Iki minangka warisan Serdyukov ing tentara kita ... Apa sing bakal dadi asil isih durung dingerteni, nanging Paris wis ilang pasuryan minangka pemasok senjata sing dipercaya. Iki uga bakal mengaruhi hubungan Rusia-Prancis. Yagene kita butuh mitra kaya ngono ing mangsa ngarep?
  28. +3
    30 May 2014
    Kahanan kaya kita bengok-bengok: "Mung ora ing grumbulan eri," lan Amerika Serikat mung kanggo stupidly ngganggu.
  29. +1
    30 May 2014
    Ora ana apa-apa kanggo kita ngembangake industri militer musuh karo nenek kita. Ayo pesenan Mistral minangka kesalahan pungkasan.
  30. 0
    30 May 2014
    Inggih, apa sampeyan bisa njupuk saka "sharomyzhnikov" - minangka tansah ing dhaptar, padha dilat anus saka Amerika kanggo tonsils banget! Saiki kita ngenteni catchphrase saka PDB: "... ing ngendi dhuwit?"
  31. +1
    30 May 2014
    Kapal kelas iki dibutuhake, mesthi. Bisa uga kudu cepet mindhah wadyabala saka Novorossiysk menyang Crimea, saka Vladivostok menyang Kamchatka, saka St. Petersburg menyang Kaliningrad, saka Severomorsk menyang Kola, ing mangsa ngarep banget. Yaiku, "Mistrals"? Iku ora kasunyatan. Kita ora bakal luwih elek, paling ora. Mung supaya rampasan bali. Ora ana apa-apa, Marinka teka, atur kabeh.
  32. 0
    30 May 2014
    [quote = Anton Gavrilov] wong Prancis bakal nindakake iki [/ quot
    Prancis bakal lunga lan ora iki! Nemokake pilihan kanggo nyita "Mistral" kanthi basis "sah" ora angel banget - kanthi kepinginan sing kuat. Kanthi "wong barbar Rusia" wong Eropa sing bangga ora tau ngadeg ing upacara kasebut. Apa boss konco genangan ngandika, padha bakal nindakake.
  33. 0
    30 May 2014
    masyarakat ingkang kinurmatan.
    Wong Prancis, mesthine kudu nandhang kapitunan ing prinsip ... ora ana sing bisa gawan tanpa gawe piala marang awake dhewe.

    Nanging ayo dideleng kanthi beda ... dhuwit kasebut, kanthi nganggep paukuman amarga ora netepi kontrak, bakal bali menyang kita ... negara kita ora butuh operator helikopter kanggo ngatasi masalah ... ing dikarepake dening kahanan, sampeyan bisa nggunakake pengalaman mbangun operator pesawat lan nandur modal ing galangan kapal domestik kita. Mungkin luwih apik yen kita ora entuk.
    1. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka silberwolf88
      negara kita ora mbutuhake operator helikopter kanggo ngatasi masalah ... lan yen dikarepake dening kahanan, sampeyan bisa nggunakake pengalaman mbangun kapal operator pesawat

      "Beda ibu sing penting, beda ibu sing dibutuhake!"
      Armada kasebut butuh kapal sing beda-beda, kalebu operator helikopter.
      Lan nalika kapal kasebut tiba-tiba dibutuhake, mula ora ana sumber daya strategis - TIME ilang nalika ngomong: "PERLU - ORA PERLU."
      Nanging pengalaman mbangun "kapal induk" wis ora ana maneh. Dheweke bocor bebarengan karo spesialis lawas. Mulane, iku perlu dibalèkaké dicokot dening dicokot.
  34. 0
    30 May 2014
    Iku ora mundhut saka prau iki sing nyengsemaken, nanging babi, yen ora Samsaya Awon, sikap marang Rusia. Yen kedadeyan kasebut, mula mung kudu menehi respon sing cukup. Lan "angin ing kumis" ing mangsa ngarep.
  35. 0
    30 May 2014
    Minangka media saka macem-macem asal sing nglaporake saiki, para senator AS nuntut supaya Obama tuku Mistral mung kanggo ngganggu, sing wis mambu banget. Apa Rusia butuh kapal kelas iki utawa ora, ora bisa dingerteni kanggo aku, minangka non-spesialis. Wis dhawuh mau kanggo dangu. Siji wis ditampa. Lan sanajan aku ora mikir yen kerugian iki bakal nyata, pendapatku isih cilik.
    Resonansi utama ing kene yaiku prilaku Prancis dhewe. Ugly, ayo ngomong, prilaku ... Kanggo prilaku kasebut, garis ditambahake menyang dhaptar "radishes". Nanging pitakonan ing komentar nuduhke titik-kosong - apa jenis sampah iki kanggo nggawe strategis (!) Pesenan ing workshop NATO? Apa jenis idiot sampeyan kudu dadi ing politik?
  36. +1
    30 May 2014
    Yen pesenan diwenehake kanggo ngembangake lan mbangun kapal apa wae ing RUSIA, mula bakal dikembangake lan dibangun luwih cepet tinimbang tenggat wektu. Sampeyan bisa yakin babagan iki. Lan panjaluk kasebut kudu cocog. Lan dheweke bakal nindakake sadurunge. prajurit
  37. 0
    30 May 2014
    Mistral dudu kapal dhasar kanggo armada kita! Pengalaman pait kerjasama karo Prancis minangka plus utama kanggo kita saka kegagalan kesepakatan! Banjur sampeyan kudu nandur modal ing produksi imager termal kanggo tank (kanggo ngembangake dhewe) Lan sing paling penting, kaya sing kacathet ing artikel kasebut, penolakan iki bakal mungkasi program Rafal (kita, aku mikir, bakal bisa digunakake. karo India), bakal menehi MIG 35 kasempatan! Lan iki umume apik banget bakal mungkasi industri pesawat militèr Prancis pejuang! Umumé, ana luwih pluses saka minuses saka penolakan unequivocally!
  38. +2
    30 May 2014
    Kanggo aku, babagan Mistral, aku wis ngomong babagan kapal-kapal kasebut luwih saka sepisan lan menehi alesan.
    Nanging saiki, masalah Mistral wis dadi masalah politik. Yen kita bisa njupuk iki .... prau. Iki bakal dadi kekalahan politik liyane kanggo Amerika Serikat. Lan bakal menehi dorongan kanggo status Amerika ing Eropah. Sawetara (mesthi ora kabeh) bakal miwiti takon pitakonan: - "Apa padha nang ing jaran tengen. Lan kekancan karo Amerika Serikat dadi apik lan aman "
  39. olf_1959
    +1
    30 May 2014
    Kutipan saka JACTUS RECTUS
    Masalah iku Prancis mung bisa nolak kanggo mbayar ilang lan, ing Kajaba iku, ora bali dhuwit kanggo kapal pisanan, lan pengadilan ECC licik bakal ndhukung wong-wong mau nalisir kabeh hukum lan akal sehat, utawa wong isih mangu-mangu sing Barat dipimpin sampah???


    Iku tegese kanggo nangkep properti kanggo jumlah luwih saka biaya Misrals iki lan iku.
  40. +1
    30 May 2014
    Yen krisis Ukraina nyebabake kasunyatan sing wis dingerteni babagan impersonalitas Uni Eropa kanthi penghinaan sing luwih gedhe, mula mesthine, ing kahanan kasebut, ora ana sing bisa dipercaya apa wae. Mung produksi dhewe, ora ana pilihan.
  41. +2
    30 May 2014
    Kesepakatan Mistral minangka rencana Serdyukov sing korup. Kaya karo Iveco.
  42. Repty
    +1
    30 May 2014
    Amarga yen ora gelem nransfer Sevastopol menyang pelanggan, ora ana keraguan manawa jaman es bakal langsung diwiwiti ing hubungan antarane negara kasebut. Rusia ora bakal ngapura sikap boorish lan ora kudu ngapura.

    Plus penulis! Sampeyan ora bisa ngomong ...
  43. 0
    30 May 2014
    lan wis siyap, ing siji pretext utawa liyane, kanggo break kontrak, lan kanggo kurban kapal kanggo sawetara "negara sekutu".
    Ayo Lithuania didhawuhi tuku mistral kapindho sing durung rampung. Ayo dheweke ngedol gandhewo, amarga. dheweke paling aktif ing negara Baltik, lan supaya Latvia lan Estonia tuku bagean mburi rampung, uga, supaya ora nyeret dheweke adoh saka St. lol
    1. INFOLegioner
      0
      30 May 2014
      Banjur sapa sing bakal Amerika Serikat adol karat kanthi rega sing larang yen para pro-ebal sing setya numpak teknologi anyar? sampeyan ora ngerti politik keprungu
  44. +2
    30 May 2014
    Nalika aku krungu ing bunderan tartamtu .. nalika kontrak kanggo Mistral ditandatangani, kita pengin ndeleng sistem kontrol NATO sing diinstal ing wong-wong mau, nanging mung Cut metu saka versi Rusia kaya ...

    Babagan galangan kapal domestik:

    Tukang kapal kita bisa ngethok lambung apa wae sing dikarepake, nanging ...
    Sembarang lambung tanpa ngisi palung kanthi luwih utawa kurang layak laut..
    Nanging isi iku sampah ... Aku dhewe kerja ing perusahaan radio-elektronik. Sadurunge, dheweke nggawe isi kanggo pesawat lan UAV, nanging saiki ana pesenan kanggo helikopter-segara, supaya implementasine angel lan ana ing snot ...
    1. +2
      30 May 2014
      Trik kasebut yaiku Prancis nyedhiyakake awak lan mesin sing kosong, lan kita nyuplai kabeh isi.
  45. +1
    30 May 2014
    Aku ora mikir yen kita ora ngetung opsi kanthi kemungkinan mbangun kapal pendarat dhewe ... nanging ing kasus apa wae, kedadeyan karo Mistral iki bakal dadi pelajaran kanggo sawetara "pelanggan" kita.
  46. Komentar wis dibusak.
    1. +2
      30 May 2014
      Ora ketompo carane "Eropa" sing dicerahkan bakal nuntun sampeyan saka "pencipta" tanah sing wis dikenal. hi
    2. +3
      30 May 2014
      Kutipan: Maxim1

      "Kalbu" Konstantin Frolov-Krymsky (fragmen)
      ...
      Dadi atusan taun saka panggonan sing didhelikake
      Kita Rusia nindakake salib langgeng,
      Kanggo diwarisake marang anak turune
      Kemampuan kanggo ndeleng, krungu lan ... ngapura.

      Kanggo atusan mil, semaput, delirious
      Kemampuan kanggo ngrasakake masalah ing jantung.
      Lan malah kanggo wong-wong sing ngiyanati kita ping telu,
      Cepet-cepet nulungi ing wektu sing angel!


      Kita slamet luwih saka siji perang
      Lan loro usaha kanggo ngrusak negara.
      Nanging ora preduli carane gerombolan ala melolong,
      Kita slamet! Lan bakal tansah dadi!

      Kita ora pas karo umpluk ing tutuk
      Mbuktekake yen kita bener.
      Ayo wong-wong sing nunggu mati kita elinga -
      "Asu barks - kafilah maju!"

      November 2010, Moscow
    3. -3
      30 May 2014
      Wow, Malades. Mung pujangga, sampeyan panymaesh. Katsaps iku Bandera? Banjur drive Bandera iki saka Nenko rada adoh.
    4. +2
      30 May 2014
      Apa sampeyan wis mlebu ing Garda Nasional durung? lan dhawuh coffin ing advance, ing prices Grosir?
      1. 0
        31 May 2014
        Kanggo "Pahlawan" iku gratis. The ovs wis nyiyapake sabuk conveyor - "Kanggo Heroes" On kredit, siji ora mbayar gas, lan padha ora bakal ngenteni coffins.
    5. 0
      30 May 2014

      Aja downvote iki "pujangga", please. Ayo tetep dadi conto Puisi Ukrainia "patriotik". Kanggo keturunan lan Sejarah.
      UkroKobzar:
      Milay, yen kita "mabuk" ngalahake wong Swabia lan nggemuk Yankee ing Korea lan Vietnam, banjur apa sing bakal kelakon yen kita ora gumantung ing NATO kanthi mabuk? Where bakal sing Ukrolyandiya?

      PS wis dikumbah, nanging sayang ...
  47. 0
    30 May 2014
    Thanks kanggo mantan Menteri Pertahanan kanggo wasir mistral iki. Luwih becik yen kapal sing dibutuhake digawe nganggo dhuwit iki.
  48. +2
    30 May 2014
    ".. negara-negara EU ing sawetara taun kepungkur wis dadi vassal nyata saka Amerika Serikat, ing akèh-akèhé kasus unquestioningly nepaki kabeh syarat saka Amerika ..." lan aku langsung ngandika sawise Rusia ninggalake GXNUMX, mung enem cilik sing isih ana)))) ing tangan liyane - ya, muter karo wong-wong mau, karo Mistrals iki)))) kontrak kasebut nyebabake sanksi gurih sing gedhe amarga nglanggar syarat-syarat kasebut))) dadi yen pemakan kodhok ora nyelehake. troughs karton sing ing kita (apa neraka bakal padha tiba ing kabeh? :)) ) banjur Negara kodhok lan wong ing pantyhose bakal utang Rusia dhuwit edan, lan sing ngerti, ora ana dhuwit ekstra ing Geyrosoyuz saiki. Inggih, yen Prancis wis siyap kanggo dilat bokong AS kanggo ngrugekake dhewe, ayo padha dilat, ing pungkasan kecanduan gastronomic sing masalah, lan Rusia bakal bali dhuwit kanggo dhewe lan luwih supaya iku nandur modal ing militèr Patriotik. - kompleks industri.
  49. 0
    30 May 2014
    Kanggo bali dhuwit lan menehi kanggo modernisasi Orlans, sing nalika padha mbukak ing.
  50. 0
    30 May 2014
    Rusia kudu dadi negara supra-sistemik. Mungkasi menehi perhatian menyang sistem, sampeyan kudu ngupayakake nilai-nilai vital. Intine dudu keuntungan, nanging kebahagiaan lan prokreasi. Sistem tansah nyoba kanggo narik lan nggedhekake. Kaya ing matématika, tansah ana paramèter fungsi lan akeh banget, lan persamaan kasebut minangka siji.
  51. Komentar wis dibusak.
    1. -2
      30 May 2014
      Hey badut, iki sing ditindakake kanca-kancamu.
  52. kirqiz SSR
    +1
    30 May 2014
    Iran uga menehi dhuwit kanggo C 300 lan kadhangkala kita mbuwang.
  53. 0
    30 May 2014
    Serdyukov miwiti kekacoan lan nganti Putin ngurutake
  54. 0
    30 May 2014
    Iku bakal becik yen negara tuku Toys iki lan nandhang sangsara karo wong-wong mau, lan kita bali dhuwit boroske lan digunakake kanggo iku perlu. Siji bab tenan medeni. Amerika banjur bakal bisa, ing pesenan Obama, kanggo drive menyang gisik Belarus kanggo netepake demokrasi.
  55. Palych9999
    0
    30 May 2014
    Wong wadon saka kreta luwih gampang kanggo kuda.
    Ayo padha diowahi dadi jamban Prancis umum, lan supaya wong Amerika mlebu kanthi gratis.
    Lan otak saka "spesialis" ing daya sing sethitik ilang sawise kontrak kuwi (uga "abstruse diskon lan tambahan" kontrak gas).
    (Sanajan aku mangu banget ... sing iki "manajer efektif" saka kuthah Skolkovo duwe otak).
    1. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka Palych9999
      iki "manajer efektif" saka kuthah Skolkovo)

      Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging nalika krungu tembung "manajer efektif," tanganku dhewe wiwit nggoleki apa wae sing bisa digunakake kanggo cilaka. Sing gedhe-gedhe masalah ing ekonomi amarga "manajer profesional" sing tanggung jawab, sing asring ora ngerti kepiye cara kerjane. Iku bilai yen boots digawe dening pembuat kue, lan pai dipanggang dening tukang sepatu.
  56. vitosis
    +3
    30 May 2014
    We kudu Mistrals tho, kabeh crita bab worthlessness sing nggetak!
    Lan nalika pasukan operasi adoh saka Rusia, iki minangka pos komando lan rumah sakit lan toko ndandani lan transportasi lan lapangan terbang, lan yen ana darurat ing pesisir, ora ana papan sing luwih apik kanggo nyedhiyakake pitulungan lan evakuasi !!!
    1. 0
      30 May 2014
      iki pos komando lan rumah sakit lan toko ndandani lan transportasi lan lapangan udara

      Lan target ageng ayu. Iki minangka kapal kanggo koloni sing ora duwe armada. Rusia ora butuh wong-wong mau.
      1. +2
        30 May 2014
        apa ora target? lan kanggo jinis senjata apa?
      2. +1
        30 May 2014
        apa ora target? lan kanggo jinis senjata apa?
  57. -2
    30 May 2014
    Menehi ultimatum - "Beku hubungan karo bisnis Prancis kanggo 100 taun" lan supaya padha kentut ing ambegan.
  58. -2
    30 May 2014
    Thanks kanggo pin.do.sam sing pengin njupuk troughs ngambang sing ora perlu. MATUR NUWUN!!!!
  59. -2
    30 May 2014
    Rusia kudu boikot Prancis babagan impor. Ayo padha ngedol Loreals lan Chanels menyang pribumi, nang endi wae ing Oseania. Turnover bakal "gedhe" lol
  60. Komentar wis dibusak.
    1. -1
      30 May 2014
      Hey badut, mandheg ngombe teh maydown lan aja mangan lobak maydown.
    2. 0
      30 May 2014
      Hey badut, aja ngombe teh maydown lan mangan lobak maydown, yen ora, kita bakal kelangan sampeyan.
  61. -1
    30 May 2014
    Menehi ultimatum - (Ora ana bisnis Prancis ing lemah Rusia) lan supaya wong-wong mau ngrusak turnips !!!
    Kok menekuk ngisore??!!
  62. -1
    30 May 2014
    supaya mistrals murub karo geni biru
  63. +4
    30 May 2014
    Kutipan saka JACTUS RECTUS
    Masalah iku Prancis mung bisa nolak kanggo mbayar ilang lan, ing Kajaba iku, ora bali dhuwit kanggo kapal pisanan, lan pengadilan ECC licik bakal ndhukung wong-wong mau nalisir kabeh hukum lan akal sehat, utawa wong isih mangu-mangu sing Barat dipimpin sampah???


    Kabeh paukuman kasebut kanthi jelas ing kontrak kasebut ... Ayo kula ngelingake wong-wong sing lali utawa ora ngerti - nalika Menteri Luar Negeri Prancis pisanan nyuarakake topik "yen kita mandhegake Mistral," ewonan wong Prancis njupuk ing dalan-dalan Saint. -Nazaire lan nuntut supaya menteri teka ing pertunjukan ... Wis ing wayah nedha awan, wakil saka kementerian kasebut ujar manawa Pak Menteri salah paham ... Aja lali manawa buritan kapal loro kasebut dibangun saka bahan Rusia ing St. Petersburg. Rogozin cetha ngandika - dhuwit bali, kita mbayar paukuman saka ndhuwur + Cut mati sisih buritan lan nggeret maneh, utawa tuku saka kita.

    Quote: DanSabaka
    Iku luwih apik kanggo kita nuntut iki "Mistrals" saka Prancis ..... Dadi kita bakal drive wedge antarane wong-wong mau lan YuSoftsy, konfirmasi wewenang kita lan ora ninggalake kesempatan kanggo wong kanggo ngiyataken pasukan landing, yen ora, Gusti Allah ngalang-alangi. , wong Tionghoa bakal tuku pelvis iki ....


    Wong Tionghoa dhewe sing nggawe kapal kasebut, wis ana 4 lan loro liyane ing saham .... Sampeyan bisa ndeleng Yuzhao kene, iki proyek 071 - http://one-russian.livejournal.com/146543.html? thread=989039

    Saiki lagi mbangun rong jinis 081 lan total bakal ana 6 - http://www.militaryparitet.com/perevodnie/data/ic_perevodnie/3290/

    Ayo bali menyang Mistrals, sing akeh salinan wis rusak. Pembentukan kru loro kasebut wis ditindakake, uga produksi helikopter serang KA-52K. Saben uwong nalika ngidoni ing kapal kasebut asale saka mitra Prancis, nanging ... Versi Rusia beda-beda ing pirang-pirang cara saka prototipe Prancis, sing ateges transportasi gedhe sing ora nganggo senjata ...

    Wis ing Rusia, kapal kita bakal dilengkapi sistem senjata Rusia paling anyar kanggo tujuan serangan lan pertahanan, kalebu rudal jelajah supersonik. Kajaba iku, dheweke bakal bersenjata karo sistem lan kompleks pertahanan anti-rudal, anti-pesawat lan anti-kapal selam paling anyar.
    Mesthine, Mistral bakal njupuk helikopter serangan lan anti-kapal selam, artileri mandhiri, kapal pendarat, prau, kendaraan lapis baja lan peralatan lan gaman liyane.
  64. +3
    30 May 2014
    Kajaba iku, direncanakake nggunakake kapal kasebut minangka kapal komando lan staf kanggo nuntun klompok kapal kita ing ngendi wae ing segara ing donya. Ya, sampeyan ngerti desainer kita - dheweke tansah ngupayakake nginstal bedhil gedhe ing prau cilik ... lan ternyata :)))))

    "Kita ora butuh DVKD tanpa senjata sing diduweni Angkatan Laut Prancis. "Mistrals" kuwi sejatine minangka transporter ngambang raksasa kanthi sistem kontrol pertempuran modern, navigasi, pengintaian lan komunikasi, jinis pos komando ngambang sing ora duwe pertahanan sing kudu ditutupi saka segara lan saka udhara dening kapal perang lan pesawat liyane. DVKD Angkatan Laut kita ora mung kudu ngatur tumindak macem-macem jinis pasukan angkatan laut (kapal permukaan, kapal selam, penerbangan angkatan laut) utawa malah tumindak kelompok interspesifik ing segara lan teater samudra operasi militer, ora mung ngirim lan nyelehake kapal. marinir ing kendaraan lapis baja kanthi bantuan helikopter lan kapal pendarat, nanging dheweke kudu duwe daya geni lan serangan sing cukup kanggo dadi kapal perang multifungsi sing dilindhungi kanthi lengkap minangka bagean saka klompok kasebut.
    Mulane, DVKD Rusia bakal dilengkapi rudal jelajah kanthi jarak tembak sing tambah, pertahanan udara paling anyar, pertahanan rudal lan sistem pertahanan anti-pesawat, "ujare Staf Umum.


    Dadi kita duwe gagasan dhewe babagan carane nggawe kapal tempur lengkap metu saka palung iki ... Akeh sing ora nganggep manawa kanthi pesen loro kapal kasebut ing Prancis, kita entuk akses menyang teknologi kasebut, nggawe NATO katon ala. nyopir wedge antarane lan Prancis ... Ing wayahe, The French, nggunakake conto saka Mistrals, sing saya mbukak mripate kanggo peran NATO, minangka ditampilake dening pemilu kepungkur, kang partai mrentah njupuk mung katelu. Panggonan lan, nyatane, Hollande kudu ngilangi perdana menteri lan ngajak partai sing menang kanggo nyalonake calone... Politik Iki.... Kanthi modal P...

    Ya, Mistrals dirancang kanggo pas karo ukuran peralatan kita lan mulane bakal ora cocog kanggo wong Eropa Kulon ing pirang-pirang aspek. Padha ngerti banget iki. Dadi kita ngenteni perkembangan.

    Ing foto kasebut, "Vladivostok" ninggalake Saint-Nazaire kanggo uji coba laut sabanjure.
  65. +2
    30 May 2014
    Lan siji liyane - yen kita mbangun kapal sing padha ing kene, pira kapasitas gawe kapal sing bakal ditindakake? Industri sing gegandhengan? Dadi saiki dheweke nggawe kapal kelas menengah kanggo armada kita ...
  66. -1
    30 May 2014
    Aku guess iki ora pisanan aku wis pinanggih rake padha. Cukup ngelingi WWI.
  67. +2
    30 May 2014
    Storage mbalek maneh Serdyuk, i.e. ditampa kurang saka yard, nanging kudu bali kabeh ing kontrak plus paukuman. Kaendahan
  68. Komentar wis dibusak.
  69. +2
    30 May 2014
    Kutipan: Andrey 447
    lan apa sing salah karo wektune?Bagian buritan digawe ing pabrik-pabrik kita lan malah dipasrahake menyang Prancis luwih awal saka jadwal.

    Lan nyatane, nyadari yen kanggo kegagalan ing pangiriman "bagean" saka kapal, dheweke ora bakal nepuk sirah ing tingkat paling dhuwur ... padha kerja kaya narapidana manawa. Supaya ora ngremehake awak lan kelangan jabatan.
    Lan pigura wektu sing beda-beda kanggo pambangunan lan instalasi kapal militer Rusia dhewe!
    Sing nggawe kabeh prabédan.
  70. 0
    30 May 2014
    "Sanajan, bisa uga pelajaran iki pungkasane bakal mulang para pejabat militer supaya ora ngandelake "mitra" Eropa, nanging kanthi kekuwatane dhewe. - Ya, kabeh kebingungan iki bener kanggo para pejabat, sepisanan, dheweke bisa entuk bathi sing apik kanthi pesen peralatan ing luar negeri kanthi rega sing mundhak, lan nomer loro, luwih gampang nyingkirake dhuwit sing dicolong kanthi licik ...

    Ing film "Sabanjure" ana tembung sing tepat babagan iki: "wong enom, ora ana sing kasengsem ing proyek murah - ora ana sing bisa dicolong"
  71. +2
    30 May 2014
    Siji-sijine sing bakal luwih elek yaiku Prancis, kanthi finansial lan moral. Tumpahan sosialis prezik dheweke nuduhake sapa dheweke. Sayange kanggo Prancis, nanging ana pangarep-arep yen dheweke lan pimpinan sing padha bakal ninggalake pimpinan EU.
  72. +2
    30 May 2014
    Inggih lajeng. Wong Prancis yasa kapal ing rong taun, setengah saka iku kita, yaiku, ing paling 4 taun. Akeh sing wis nulis lan nulis yen "galangan kapal kita" bakal dibangun luwih apik, luwih murah lan luwih cepet. Kanthi luwih cepet wiwitane jelas yen iki guyon, saiki ana kesempatan kanggo mbuktekake luwih apik lan luwih murah. Aku bakal seneng nonton konstruksi epik saka kapal kontrol kanggo skuadron angkatan laut midship, sanajan temenan ora construction bakal njupuk Panggonan.
  73. +2
    30 May 2014
    Pawarta kasebut dadi-dadi. Prancis ngerti kanthi becik apa sing bakal ditindakake karo Mistral. Lan bakal ngadeg nganti pungkasan. Lan kita kudu Mistrals. Paling ora babagan nguji kapal jenis iki. Carane padha bisa digunakake, ngendi, carane ... Menapa malih, siji bakal pindhah menyang segara dharatan, Black. Kapindho mbukak, Jepang. Gunakake, kira-kira, banjur nggawe keputusan babagan kapal jinis iki.
  74. +2
    30 May 2014
    Aku ngelingi "kontrak Bushehr", Amerika ngetokake tekanan lan Ukraina ora gelem nyedhiyakake peralatan menyang Iran (Kharkov "Turboatom") kanggo pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir; minangka ganti rugi, Amerika Serikat mbuwang dhuwit ing pangembangan bisnis cilik lan medium-ukuran, minangka penulis bitterly joked ing koran Business - kok sampeyan kudu teknologi dhuwur, nggawe asu panas. Yagene padha jiwitake wong Prancis?
  75. +4
    30 May 2014
    Ing pemilihan pungkasan ing Parlemen Eropa, Front Nasional Prancis menang, sing pimpinan Marine Le Pen njupuk sisih Rusia ing konflik Ukrainia lan nyatakake yen Eropa kudu ndhukung Rusia. Mangkene apa sing dikandhakake Le Pen sajrone kunjungan menyang Moskow: "Negara-negara Eropa kudu ndhukung Federasi Rusia ing konflik Ukraina amarga alasan ing ngisor iki. Kaping pisanan, Eropa kudu ngakoni hak warga Rusia kanggo reunifikasi. Sareh, iku perlu kanggo njupuk menyang akun sing bagean saka populasi sing ngrebut daya ing Ukraina, kang mantan subyek saka Habsburgs, wis ngumumaké kepinginan kanggo mlebu ing Eropah. Urip tentrem lan buruh tani ing Habsburg Austria iku salah siji bab, nanging yen iki akeh uncultured lan alam bébas saka tamba addicts, clochards lan prostitusi ngelak getih bledosan menyang kutha-kutha Eropah, iku prakara liyane. Iki ora bisa diidini ing kahanan apa wae. Wong-wong Éropah weruh kanthi cetha carane wong-wong iki tumindak lan apa sing ana ing cuplikan serangan marang calon presiden Tsarev kanthi mbukak klambi umum lan demonstrasi jeroan, uga ing video ngalahake jaksa kotamadya lan ing rekaman gubernur tumungkul. Kita kudu ora ngidini alun-alun tengah kutha-kutha Eropa dadi alun-alun tengah Kyiv.

    Lan saiki katon kaya dheweke bakal dadi saingan utama saka pacangan padha-jinis marriage Hollande lan bisa uga presiden sabanjuré Prancis. Dadi ora kabeh ala ...
    1. +2
      30 May 2014
      Kaendahan kasebut ngobong Le Pen - subyek saka Habsburgs, akeh pecandu narkoba, clochards lan pelacur. Aku mikir yen Porosenko ora mutusake kanggo mikir dhewe, nanging dheweke ngerti yen dheweke kudu alon-alon nganti 50-100 taun.
  76. 0
    30 May 2014
    Ayo padha didol menyang Ukrainians kanggo mendaki tengen steppes Ukrainia.
  77. roly-poli
    +2
    30 May 2014
    Ora entuk titik. Kepiye carane bisa ngedol kapal tanpa bagean buritan, sing dibangun ing Federasi Rusia? Utawa wis padha diusir menyang kodhok? Dene tilas Mentri Pertahanan, dakkira butuh wektu suwe anggone ngrampungi, mungsuhe negara. Lan sakperangan alesan padha ora pengin nglakoake masalah. Akeh banget pejabat sing diikat. Sayange yen kita ora bisa ngatasi sabotase langsung, kaya ing jaman Stalin.
  78. +1
    30 May 2014
    Kutipan: Vanka-Vstanka
    Ora entuk titik. Kepiye carane bisa ngedol kapal tanpa bagean buritan, sing dibangun ing Federasi Rusia? Utawa wis padha diusir menyang kodhok? Dene tilas Mentri Pertahanan, dakkira butuh wektu suwe anggone ngrampungi, mungsuhe negara. Lan sakperangan alesan padha ora pengin nglakoake masalah. Akeh banget pejabat sing diikat. Sayange yen kita ora bisa ngatasi sabotase langsung, kaya ing jaman Stalin.

    Sampeyan bisa ngedol apa wae :) sing utama yaiku mbujuk sing tuku. buritan dibangun kene, dikirim ana lan wis docked.
  79. kur9696.69
    0
    30 May 2014
    Ayo Serdyukov tuku bebarengan karo Vasilyeva. Cukup dhuwit aku
  80. Itson
    +3
    30 May 2014
    Mistral punika kapal misteri, mesthi, nanging aku iku ora babras kanggo Armada Segara Ireng.
  81. +2
    30 May 2014
    Prancis, yen nyoba "mbuwang" kita menyang kapal kasebut, bakal nggawe jutaan masalah kanggo awake dhewe lan ngrusak kapercayan.
  82. 0
    30 May 2014
    Dokumentasi teknologi wis dipasrahake marang kita, siji operator helikopter bakal dipasrahake, nanging kita ora butuh apa-apa liyane.
  83. RAF
    +2
    30 May 2014
    "Mistral" minangka ide Stoolkin! Mung kanggo kesepakatan iki, Stoolkin kudu dilebokake ing ember, lan dheweke, scum, lemu ing kamardikan. Negara iki ngresiki kekacauan sing digawe bajingan iki. Prancis?Ya, ora ana rejeki karo panguwasa sawise de Gaulle, ana seri presiden tanpa pasuryan lan tanpa spineless, bantalan kasur. Alas, sayangé!
  84. +2
    30 May 2014
    Kesel graters pancet bab kasunyatan sing kita ora perlu Mistral-jinis landing kerajinan
    kudu rampung karo kita lan mung karo kita.

    Elinga BDK 775 - digawe ing Polandia lan digunakake kanthi sampurna
    dadi apa masalah yen Mistral teka saka Prancis.
    Aku iku proyek banget pas wektune.
    Kita kudu tuku loro maneh lan kabeh wong bakal meneng, wong Prancis bakal seneng.
    Amerika ora bakal mbengkongake kepentingan rakyate.
    bakal ana 4 bêsik podho rupo - sing wis Bunch.
  85. +2
    30 May 2014
    Prancis ujar manawa kontrak Mistral karo Rusia bakal rampung ombenan Bravo, Prancis, terusake, jujur, aku ora nyana, nanging yen digali luwih jero nganti pirang-pirang abad, Prancis dadi saingan Inggris sing suwe, lan Amerika Serikat dadi jajahan Inggris. kang padha perang karo wong-wong mau wiwit abad kaping 18
  86. Komentar wis dibusak.
  87. Komentar wis dibusak.
  88. +1
    30 May 2014
    Ora ana maneh wong lanang ing Prancis (((. Kanthi saben presiden Prancis dadi luwih lucu. Mung Marie Lee Pen karo endhog.
  89. +1
    30 May 2014
    siji Mistral cukup kanggo mata, nanging kanggo "Sevastopol" kita kudu njupuk Guyana khatulistiwa saka Prancis, kanggo mbayar utang, nanging apa? cosmodrome iku tengen ing khatulistiwa, paling Papuans (Prancis nggawa wong-wong mau kanggo dangu ago) Samudra Atlantik, lan ana nang endi wae kanggo nggawe pangkalan armada laut huh??? piye menurutmu? Plus mitra strategis CU cedhak (Venezuela)...
    1. INFOLegioner
      +1
      30 May 2014
      Sampeyan dashingly ngrebut wilayah. Napoleon bakal bangga karo murid kasebut prajurit
  90. yurik
    0
    30 May 2014
    Iku banget awal kanggo bungah yen fagot Prancis mutusaké kanggo mungkasi kontrak, amarga padha looking for kesempatan kanggo nuduh Rusia nglanggar syarat-syarat lan ing basis iki, liwat arbitrase internasional, ngakoni kesepakatan minangka roso sepi lan uga nemtokke paukuman.
  91. +1
    30 May 2014
    Kontrak kasebut langsung nyebabake rasa ora puas ora mung ing kalangan spesialis sipil, ing masyarakat umume, nanging uga ing antarane sawetara militer, mung pemerintah kita lan pimpinan militer sadurunge ing wong STOOL sing kondhang ora nggatekake pendapat para spesialis. , nanging sayangé kita kudu ngrungokake wong kita, acara ing Ukraina babagan iki ngandika eloquently. Kita uga coddling saiki karo Ukraina dhewe bab gas, ana kontrak, supaya padha nepaki, lan apa jenis fuss iki bab gas utawa ana sawetara norma ing kontrak sing ngidini siji kanggo tumindak kaya Maidanist, wong katon. ing kabeh lan ngomong, nanging kita duwe bangga utawa daya kita kaya rag, apa jenis sadulur lan partner - SCAMs, MALING, eksekusi ketat saka kontrak, kita kudu menehi nyoba, sing padha wedi yen kita bener. . Nyedhaki mangsa, ing sasi padha piyambak lan kurang ajar Eropah bakal teka mlaku lan sijine dhuwit, crests bakal njupuk gas saka pipa Eropah, ora ketompo carane hubungan antarane wong-wong mau wis dibangun. Mbalik menyang sawetara jinis game, conto sing kudu dijupuk saka China lan Amerika Serikat kanggo mbela kepentingane.
  92. +2
    30 May 2014
    Aku mung gumun apa sing kedadeyan - sanajan aku duwe saham ing sirahku ... Inggih, menehi pendapat para ahli ... Saben uwong ngrujuk marang sapa wae lan ora ana link siji ... Siji nulis artikel khusus lan kabeh wong mbaleni kaya manuk beo, dene 90% ora ngerti saka ngendi asale equivocations iki ...

    Aku nulis ing kaca iki - proyek Mistral kita beda banget kanthi tujuan saka Prancis, sanajan katon rada beda - awak dikuatake, kapal kasebut bakal nggawa misil anti-kapal supersonik, sistem artileri, sistem pertahanan rudal / pertahanan udara. , Helikopter tempur KA-52K, saliyane iku sawijining kapal markas siap-siap saka formasi apa wae.... Ngangkut batalyon marinir kanthi lengkap artileri lan kendaraan lapis baja lan duwe kapal pendarat ing dermaga.... Kita nindakake. ora duwe kapal komando sing normal kanggo ngontrol .... Apa sing sampeyan tulis ing kene, aku ora ngerti? Sawise maneh - apa spesialis? Pensiunan drummer kambing???

    Lan siji liyane - yen Amerika njaluk iku, iku worth iku ... Kajaba iku, kita kudu ora lali sing iku apik kanggo ngganti Prancis minangka saingan ing pasar senjata global.
  93. +1
    30 May 2014
    Stalnov - ana pendapat sing menarik banget yen janjian Taburetkin, kaya sing sampeyan ucapake, nduwe peran gedhe - nyorot kolom kaping 5 ing pimpinan tentara, ngganggu "kewaspadaan" saka "mitra" Barat, nggawe bisa pigura. liberal kita, oh carane menarik iku kabeh direncanakake, multi-langkah Putin. ...
  94. +1
    30 May 2014
    Miturut cara, iki warta saka taun kepungkur:

    Türkiye dhawuh kapal pendarat sing padha karo Mistral
    http://www.military-informant.com/index.php/flot/4464-1.html

    Sak elingku, Türkiye iku anggota NATO??? hehe... dadi sing arep dituju Sevastopol...
  95. 0
    30 May 2014
    Apa kita ora duwe apa-apa Prancis ing negara kita sing ora bisa dirampas yen ana kedadeyan?
  96. Phildm
    0
    30 May 2014
    Aku dadi cetha kok padha disebut jago.
  97. 0
    31 May 2014
    Keturunan Gaul sing bangga iku saka Amerika. Sawise de Gaulle, dheweke ora duwe politisi sing normal, mung sampah
  98. 0
    31 May 2014
    Aku setuju banget karo statement: "Umum, crita karo Mistrals maneh mbuktekaken soko sing ora nggawe pangertèn kanggo mbuktekaken amarga ketok - senjata kudu dituku ing luar negeri mung ing kasus darurat." Kalebu tumbas ing Ukraina.
  99. 0
    31 May 2014
    Aku wonder yen lintang tenan bakal natoni bokong Obama nalika shove bintang lan loreng menyang sak panggonan?
    Lan kanthi demokratis, dheweke bakal nyemprotake awu ing tengkorak saben wong? Bodho kanggo ngrusak awake dhewe lan jagad kabeh. Malah kethek luwih pinter.
  100. 0
    1 2014 Juni
    Opo sing iso tak unekke?! Iki minangka Prancis nalika jaman de Gaulle. Lan saiki "kaya ugh France." Ing kana, wong Prancis saya sithik, lan luwih akeh imigran. "Elite" kabeh dituku dening sedulure ing luar negeri. Minoritas seksual berkembang. Bangsane wis rusak...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"