Ukraina siap miwiti dialog karo Rusia

148
Miturut RIA "Kabar"Dina Selasa, Direktur Departemen Kebijakan Informasi Kementerian Luar Negeri Ukraina Yevhen Perebeinis ngandhakake yen Kyiv siap miwiti dialog karo Moskow, nanging mung sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara kasebut.

"Posisi kita cukup jelas, kita siyap melu dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan, "ujare ing saluran TV "Ukraina".

Dina Selasa, Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ujar manawa negosiasi karo Federasi Rusia mung bisa ditindakake kanthi partisipasi perwakilan Amerika Serikat lan Uni Eropa.

Sauntara kuwi, miturut Alisa Lockwood, Kepala Eropa lan Departemen CIS saka Pusat Riset Amerika-Inggris IHS, pasukan keamanan Ukraina bakal bisa ngontrol kahanan ing Ukraina wétan, nanging kahanan bakal ora stabil nganti negosiasi langsung ditindakake. Panggonan antarane Presiden Ukraina Petro Poroshenko lan Presiden Rusia Volodymyr Putin.

Dheweke uga ngonfirmasi yen Rusia wiwit mbatalake pasukan saka tapel wates Ukrainia.
  • telegraf.com.ua
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

148 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Gagarin
    + 77
    30 May 2014
    UKRAINE MANEH SIAP NYILANG GAS..
    1. + 33
      30 May 2014
      Oh - padha whined ... Dorong asu menyang kennel pisanan! Banjur kita bakal mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo sampeyan!

      Ya - ing tapel wates karo Ukraina, ora kabeh pasukan wis ditarik. Infa saka wingi saka Kementerian Pertahanan RF. Kita siyap. Sampeyan lan iki cukup.
      1. Bodrov
        +7
        30 May 2014
        Kutipan saka Gxash
        Oh - padha whined ... Dorong asu menyang kennel pisanan! Banjur kita bakal mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo sampeyan!

        Ora, luwih apik yen dheweke nggawe seppuku kanggo awake dhewe ...
        1. + 28
          30 May 2014
          Kyiv siap miwiti dialog karo Moskow, nanging mung sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara kasebut.

          Opo maneh syarate... Iki wis klinik.!
          1. +6
            30 May 2014
            Ukraina "siap" kanggo miwiti dialog karo Moscow; Maneh dheweke wiwit nindakake omong kosong: "Ukraina ora gelem ngirim pemain hoki menyang Piala Dunia 2015 ing Rusia amarga Crimea." Ya allah ojo ngirim, hawane tambah resik lan pemain hokimu luwih aman. Lan apa jenis "pinunjul" tim Ukraina iki:
            "Ing peringkat donya saka International Ice Hockey Federation ing 2010, iku njupuk pitulas (17) Panggonan. Prestasi paling dhuwur saka tim punika 9 ing World Championship 2002."
            1. 77 bob 1973
              +2
              30 May 2014
              Mung wae ing DPR saiki “coki” wis dicemplungake lan wis siyap-siyap kanggo rembugan, nanging mentas wae ora gelem ngrungokake apa-apa, rasane ora ana sing diomongake, kabeh wis dadi. ngandika lan syarat dikenal (mandheg saka musuhan), lagi delaying sing mburi bajingan!
            2. kamulyan45
              +1
              30 May 2014
              Lan Ukraina ora averse kanggo annexing sawetara wilayah ing Rusia. Inggih, purun, Rusia, apa sampeyan nyiapake referendum? Lan sampeyan ora ngerti?
              Nanging Kolomoisky wong bodho wis mutusake kanggo sampeyan. Kene, seneng.
              Dadi dikenal sing tanah Rusia kaancam bakal punah, Ukraina

              Ing jaringan sosial Facebook, "peta Kolomoisky" disebarake - peta Ukraina karo sawetara wilayah Rusia tetanggan.

              Peta kasebut diterbitake dening sumber anonim saka markas Kolomoisky, sawijining oligarki Ukraina lan gubernur wilayah Dnipropetrovsk. Miturut sumber kasebut, Kolomoisky saiki lagi nggarap wilayah sing sadurunge dadi bagean saka Ukraina.

              Oligarki kepengin nindakake aneksasi miturut skema sing ditindakake ing Crimea lan Donbass - liwat referendum. Kolomoisky percaya yen sawise aneksasi Crimea, Rusia ora duwe alasan legal kanggo nglarang referendum nang endi wae ing Rostov utawa Belgorod.

              Antarane tanah Rusia sing dituduhake ing "peta Kolomoisky", ana bagean Rostov, Oryol, wilayah Bryansk lan Wilayah Krasnodar, uga wilayah Belgorod lan Kursk.
              1. 77 bob 1973
                0
                30 May 2014
                Wong Yahudi sing presumptuous iki bisa ngimpi minangka akeh sing dikarepake - sing nuduhake kulit bruwang unkilled piyambak mbukak risiko kang kiwa tanpa kulit! Kasunyatan manawa wilayah Donetsk lan Lugansk wis ana ing njaba Ukraina minangka kasunyatan lan aku ora bisa mbayangake apa jenis wortel sampeyan bisa nggodho maneh menyang pangkone independen, sanajan ATO bakal rampung sesuk!
          2. +6
            30 May 2014
            Pranyata menarik: ing pinggiran mung ngerti apa sing kudu nyetel kahanan kanggo RUSIA. Aku ngerti iki, nanging aku ora bisa ngerti, kaya mayoritas ing RUSIA, nganti suwene kabeh kepemimpinan RUSIA iki bakal tahan. Malah kamanungsan, aku ora ngomong babagan bantuan militer, dheweke nyoba koordinasi karo Barat, Liberal, kaya Kudrin, ngedol RUSIA lan RUSIA marang Amerika, lan saiki padha wedi banget, yen bakal ditindakake sawise sanksi ekonomi.
          3. 225 teh
            0
            30 May 2014
            Quote: MIKHAN
            Kyiv siyap miwiti dialog karo Moskow,


            Apa dialog bisa karo Akvakovs fasis, Poroshchenkos?
            Mung tangan munggah, lan nyerah marang milisi ...
        2. Komentar wis dibusak.
        3. + 11
          30 May 2014
          Kanggo seppuki, siji kudu duwe pakurmatan, lan karo iki padha duwe pipa
        4. +1
          30 May 2014
          Ing latar mburi kasunyatan sing Ukraina, utawa luwih panguwasa sing ora bisa dimangerteni, wis siyap (apa pengin?) Kanggo rembugan karo Rusia, para anggota kongres AS mutusake kanggo nyepetake kanthi tenang Mistral sing diprentahake dening Rusia saka Rusia.

          Iki link kanggo warta: http://top.rbc.ru/politics/30/05/2014/927286.shtml
          1. 0
            30 May 2014
            ora, dheweke pengin NATO tuku utawa nyewa, yaiku, wong Eropa kudu mbayar ambisi Sasha.
          2. nicollider
            0
            30 May 2014
            padha ora mundur. padha kurban. lan sampeyan bisa kurban apa wae. dear Gxash - Aku kurban sampeyan rembulan saka langit.
        5. +1
          30 May 2014
          ORA RASUL...Nanging SEPUKU ORA HEBAT ing antarane para KRIMINAL... Ora mungkin wis krungu bab: KODE PERANG...!!!
        6. Komentar wis dibusak.
        7. 0
          30 May 2014
          Kutipan: Bodrov
          Ora, luwih apik yen dheweke nggawe seppuku kanggo awake dhewe.

          Kanggone wong-wong mau ora ana konsep HONOR, seppuku apa sing bisa diomongake yen "wong" iki ora duwe HONOR.
        8. +1
          30 May 2014
          Kutipan: Bodrov
          Kutipan saka Gxash
          Oh - padha whined ... Dorong asu menyang kennel pisanan! Banjur kita bakal mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo sampeyan!

          Ora, luwih apik yen dheweke nggawe seppuku kanggo awake dhewe ...

          Malah seppuku, malah bokong ing gendéra Inggris, kesel antics sing.
      2. + 51
        30 May 2014
        "Posisi kita cukup jelas, kita siyap melu dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan kasebut.
        Aku ora ngerti, dheweke nawakake Rusia kanggo nggulingake Parashenko?
        1. +3
          30 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          "Posisi kita cukup jelas, kita siyap melu dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan kasebut.
          Aku ora ngerti, dheweke nawakake Rusia kanggo nggulingake Parashenko?

          Ya kaya biasane, dheweke ora mikir apa sing diomongake.
        2. + 19
          30 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan kasebut.

          Александр hi
          jujur, aku uga langsung narik kawigaten marang frasa kasebut. TAPI. langsung jarred dening kasunyatan sing Rusia AGAIN soko kudu ukrohunte. nalika, uga, nalika bakal padha miwiti kanggo ngerti sing Rusia utang apa-apa kanggo sapa. sing setengah donya kita utang. opo wae.
          1. +4
            30 May 2014
            Kutipan saka RBLip
            TAPI. langsung jarred dening kasunyatan sing Rusia AGAIN soko kudu ukrohunte.

            Ya, aku wis biasa, suwene 23 taun aku krungu babagan utang Rusia menyang Ukraina sing dirampok.
            Hello hi
            1. +3
              30 May 2014
              Kutipan: Alexander Romanov
              Ya, aku wis biasa, suwene 23 taun aku krungu babagan utang Rusia menyang Ukraina sing dirampok.

              ya iku kangelan. 23 taun nangis "lebar". zadolbali.
        3. +5
          30 May 2014
          uga pilihan kanggo stabil kahanan ing Ukraina. Mungkin padha tenan njaluk ngirim pasukan kanggo Kyiv dhewe, nanging kita ora bisa guess supaya bodho?
        4. +2
          30 May 2014
          Ya, kita kudu ngerti! "Presiden" iki 100% ora sah, lan ing Kajaba iku, pidana marang djalmo manungso (bebarengan karo kabeh "endhog"). Kabeh padha ngenteni nasibe para pengkhianat bangsane: "kanggo brute - kanggo gillyaku!"
        5. WKS
          +2
          30 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Aku ora ngerti, dheweke nawakake Rusia kanggo nggulingake Parashenko?
          Carane clueless sampeyan. Porosenko dhewe bakal mbuwang - kanthi tiba. Lan padha nawakake Rusia kanggo gouge "separatis" ing Donbass. Dheweke uga nawakake Rusia kanggo menehi dhuwit Ukraina lan liya-liyane, dheweke bakal nuduhake kanthi adil.
        6. 0
          30 May 2014
          Kutipan: Alexander Romanov
          Aku ora ngerti, dheweke nawakake Rusia kanggo nggulingake Parashenko?

          Dheweke njaluk Rusia ngirim pasukan menyang Ukraina, nanging durung banter, nanging kapan
          cukup cetha
          bakal swara lan "didokumentasikan-kacarita-teken" bakal ngetokake banjur Rusia, bebarengan karo Antijunta, bakal mulihake tatanan ing negara iki. ngguyu
      3. + 13
        30 May 2014
        Kutipan saka Gxash
        Oh - padha whined ... Dorong asu menyang kennel pisanan! Banjur kita bakal mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo sampeyan!

        jenenge diplomat iku PEREBEYNIS!!
        1. +5
          30 May 2014
          Kutipan saka: punk
          PEREBEYNIS

          Huruf-huruf ing jeneng iku superfluous, iku bener kanggo maca PEREBEYNIS
          1. +6
            30 May 2014
            Uga bisa diterjemahake minangka MELALUI PENIS. A bolongan donat kanggo sampeyan, ora Sharapova! Padha siyap, sampeyan ndeleng! Kalashnikov bakal ngomong karo sampeyan dhisik.
          2. 225 teh
            0
            30 May 2014
            Kutipan: Alexander Romanov
            Huruf-huruf ing jeneng iku superfluous, iku bener kanggo maca PEREBEYNIS


            apa iki mutt saka dill kurban, iki Zhenya SverniHren?
      4. +2
        30 May 2014
        Ukraina "siap" kanggo miwiti dialog karo Moscow; Maneh dheweke wiwit nindakake omong kosong: "Ukraina ora gelem ngirim pemain hoki menyang Piala Dunia 2015 ing Rusia amarga Crimea." Ya allah ojo ngirim, hawane tambah resik lan pemain hokimu luwih aman. Lan apa jenis "pinunjul" tim Ukraina iki:
        "Ing peringkat donya saka International Ice Hockey Federation ing 2010, iku njupuk pitulas (17) Panggonan. Prestasi paling dhuwur saka tim punika 9 ing World Championship 2002."
      5. +3
        30 May 2014
        Kutipan saka Gxash
        Oh - padha whined ... Dorong asu menyang kennel pisanan! Banjur kita bakal mikir babagan apa sing kudu ditindakake karo sampeyan!

        Ya - ing tapel wates karo Ukraina, ora kabeh pasukan wis ditarik. Infa saka wingi saka Kementerian Pertahanan RF. Kita siyap. Sampeyan lan iki cukup.
        ....
        ....Ora ana rembugan!!!! Mung pasrah lengkap!!!
        1. Erg
          0
          30 May 2014
          wong Rusia? Aku nyawang genderamu
      6. +1
        30 May 2014
        Kutipan saka Gxash
        Ojo ngguyu..


        hi
        uga, ya ... kanggo rembugan karo jangkah mung ing wektu kanggo frosts lan padha bakal setuju.
    2. +3
      30 May 2014
      Ukraina tansah siap kanggo njupuk soko ...
      Gratis
      1. +4
        30 May 2014
        Iku ing getih. The Westerners ... Kabeh tansah tiba saka langit kanggo wong-wong mau.
      2. +1
        30 May 2014
        Soko???? KABEH! Kabeh tanpa istiméwa! Sanadyan g *** ing nanging tutuk lengkap!
    3. Andrenaline
      +8
      30 May 2014
      "Dina Selasa, Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ujar manawa negosiasi karo Federasi Rusia mung bisa ditindakake kanthi partisipasi perwakilan Amerika Serikat lan Uni Eropa."
      Serfs tanpa master ora bisa ngatasi masalah.
      1. +2
        30 May 2014
        Lha, iki ana perkenalan anyar saka panitia daerah ing barak! ngguyu
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        30 May 2014
        Ya, dheweke ora isin, malah ora ngusap lambe sawise manipulasi sing kondhang, sing pancen ora jelas kanggo rembugan karo dheweke.
      4. +4
        30 May 2014
        Kutipan saka Andrenaline
        Serfs tanpa master ora bisa ngatasi masalah.

        Lan kenapa omelan kita lackeys, nalika masalah bisa ditanggulangi karo pemilik?
    4. 0
      30 May 2014
      chatter ngalangi, janji sing ora katahan, lan padha ora bakal bisa kanggo njupuk kontrol saka kahanan yen Rusia ora pengin, lan Rusia ora pengin ing pamaréntahan saiki.
      1. Ambek FERTHER
        +1
        30 May 2014
        Dheweke isih pengin Rusia nindakake kewajiban apa wae. Banjur squeal kanggo kabeh donya sing padha ngomong kita ora nindakake. Inggih, dummies! Kursi ing wayah esuk, dhuwit ing wayah sore! (O. Bender)
    5. +1
      30 May 2014
      Kita ora njupuk tawanan !!!
    6. 0
      30 May 2014
      Uhlops njaluk tulung. Perebeinis: "Posisi kita cukup jelas, kita siyap melu dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan, "ujare ing saluran TV "Ukraina".
      Lan mesthi, Rusia bakal menehi kontribusi, yen sampeyan takon, kita bakal ngresiki Kidul-Wétan saka roh-roh jahat fasis.
    7. 0
      30 May 2014
      Iku sing wis mbuwang balon nyoba. Waca carane Rusia bakal nanggepi. Dheweke isih duwe gas sing disimpen sadurunge lan duwe panganan ing meja. Nanging nalika kabeh iki bakal nyenyet. Sing nalika sampeyan teka. Nalika iku kita bakal ngomong.
    8. WKS
      0
      30 May 2014
      Kutipan saka Gagarin
      UKRAINE MANEH SIAP NANGGO

      Sing bakal luwih akurat. Slogan saka pionir enom "Tansah siap" kaya ing Ukraina. Dheweke bakal njupuk kabeh sing diwenehake, lan yen ora menehi, dheweke uga bakal njupuk.
    9. Ork-78
      0
      30 May 2014
      Aja nyilih, nanging nyolong!
    10. 0
      30 May 2014
      Aku pracaya yen bisa rembugan karo Ukrops yen padha extradite kabeh penjahat perang, miwiti karo Porosh, Avakyan, Yarosh, Yaytsenyuk, lik Yulia lan liyane. Dheweke uga bakal dikunjara kabeh fasis lan antek-antekne. Mung aku wedi yen ora ana sing bisa rembugan kajaba LNR lan DNR
    11. zzz
      zzz
      +6
      30 May 2014
      Anekdot babagan topik panas:

      Wiwit saiki, ing Ukraina, ekspresi: "PAGUNAMU IS PARASHA!" ora ateges ngenyek, nanging tawaran kehormatan jabatan dhuwur ing Administrasi Kepresidenan (H)
    12. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka Gagarin
      UKRAINE MANEH SIAP NYILANG GAS..

      Ora malah utang. GRATIS.
    13. vitalich57
      0
      30 May 2014
      Sampeyan bisa ngomong, nanging bali dhuwit pisanan .. lan ora sembarang free gas, kabeh free ing geyrop lan tan
    14. 0
      30 May 2014
      UKRAINE MANEH SIAP NYILANG GAS..
      Isih ora mbayar, sing jelas
    15. ed65b
      0
      30 May 2014
      Kutipan saka Gagarin
      UKRAINE MANEH SIAP NYILANG GAS..

      Ora UKRAINE MANEH SIAP MUNG NYEMPUT GAS
      1. 0
        30 May 2014
        Kutipan saka ed65b
        Ora UKRAINE MANEH SIAP MUNG NYEMPUT GAS

        Ukraina wis setengah taun, mung njupuk gas.
    16. 0
      30 May 2014
      utang opo? Dheweke tansah siap nyolong !!!
    17. 0
      30 May 2014
      Sing nulis kanggo wong-wong mau, apa padha ngomong? Ukraina wis siyap ...: banjur lebokake sing perlu ing teks), lan saben wong ing saubengé kudu ...: banjur lebokake ing teks.
    18. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka Gagarin
      UKRAINE MANEH SIAP NYILANG GAS..

      Wektu iki kabeh babagan dhuwit!
  2. +1
    30 May 2014
    Pisanan sampeyan kudu nemtokake sapa sing kudu njupuk langkah pisanan
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Bodrov
    0
    30 May 2014
    Ora masalah, ngirim saperangan saka resimen kanggo bantuan, lan kahanan bakal ditanggulangi!
    Bebener iku ora ing sih sampeyan.
  5. +4
    30 May 2014
    uga, sampeyan bisa nyana saka Rusia "pisanan mbayar utang kanggo gas"
  6. +1
    30 May 2014
    Rusia bisa uga ngrampungake kahanan ing sisih wetan negara kasebut kanthi nggabungake wetan iki. nglirik
  7. 0
    30 May 2014
    Ukrainians nggawe Rusia seneng sing padha sarujuk kanggo rembugan. Lan kita bakal mikir apa arep nindakake dialog karo Nazi.
    1. 0
      30 May 2014
      Kita ora njupuk tawanan!
  8. 0
    30 May 2014
    Dina Selasa, Direktur Departemen Kebijakan Informasi Kementerian Luar Negeri Ukraina Yevhen Perebeinis ngandika

    Ing foto karo irung, kabeh katon apik!
    Aku seneng yen ora ana siji-sijine posisi sing jelas ing saindhenging kantor sing ngatur ... saben pejabat duwe pendapat lan posisi dhewe ... ora ana persetujuan karo panguwasa sing luwih dhuwur.
    1. 0
      30 May 2014
      Kutipan: Rostov
      Ing foto karo irung, kabeh katon apik!

      ana apa karo irunge? ngandika ngganggu ngisor, carane akeh ngisor ora ngandika, supaya takon kanggo matèni salah siji sikil, utawa mergo.
  9. +1
    30 May 2014
    Omongan opo ora jelas :(((
  10. +4
    30 May 2014
    Apa sing bisa kita ucapake saiki, ing tingkat presiden? Yen Putin ketemu karo Parasha, aku ora bakal ngerti dheweke ...
    Ing tingkat kementerian, mangga, hubungan ekonomi tetep lan kudu diatasi, apa wae sing dikandhakake, nanging saiki ora bisa luwih dhuwur ...
  11. +4
    30 May 2014
    ... sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara ...

    Iki aku ngerti - kanggo tandha impotensi dhewe.
  12. +5
    30 May 2014
    Mungkasi njupuk ing wong pisanan, sluts!
  13. +1
    30 May 2014
    Banjur kita mangu-mangu, ing ngendi sampeyan tanpa kita!?. Saiki kita bakal mutusake karo sapa sing arep komunikasi lan ing level apa ...
  14. +2
    30 May 2014
    Ayo padha nyetrika tali. Junta pisanan kudu laporan menyang Kremlin sing wis mandheg teror lan njupuk asu kanggo Kyiv, lan banjur ngomong sing padha siap kanggo rembugan.
  15. maksimal1
    +4
    30 May 2014
    "Pasukan keamanan Ukraina bakal ngatur kanggo ngontrol kahanan ing wétan Ukraina, nanging kahanan bakal ora stabil nganti rembugan langsung njupuk Panggonan antarane Presiden Ukraina Petro Poroshenko lan Presiden Rusia Vladimir Putin."
    Logika Anglo-Saxon Idiotic-hysterical-feminin.
    Supaya GDP "netepake" "kamenangan" dill. Ngguyu wong bodho ing madhouse, purun.
    1. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka maxim1
      Supaya GDP "netepake" "kamenangan" dill. Ngguyu wong bodho ing madhouse, purun.

      Tangi, dill! Rusia ora perang ing wilayah Ukraina, utamané karo wong.
      Lan apa sing bisa ditawakake direktur departemen "disinformasi" Kamentrian Luar Negeri Ukraina Yevgeny Perebeinis saka Rusia - supaya dheweke menehi swara ing media sing ora mbuwang wektu!
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      30 May 2014
      Khokhla nawakake bantuan kanggo Nazi nggawa patriot menyang dhengkul. Absurdity lengkap. Dheweke kaya Psaki, ora jelas apa sing diomongake, nanging bakal ngerti ing kantore.
  16. vtel
    0
    30 May 2014
    Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ujar dina Selasa yen rembugan karo Federasi Rusia bisa ditindakake. mung karo partisipasi wakil saka Amerika Serikat lan Uni Eropa.


    Amarga Yaytsenyuhu ora bakal nglilani sapa ngomong, lan sapa iku, lan sing utama ing kene jelas sapa. Luwih becik ora ngomong karo derim, yen ora, sampeyan bisa ngumbah dhewe mengko.
  17. +3
    30 May 2014
    "... Miturut ahli saka salah sawijining pusat riset AS sing paling berpengaruh - Institusi Brookings - Ukraina mung ora bisa ana tanpa kerjasama karo Rusia.
    Kenapa?
    Paling ora amarga mundhut pasar dodolan ing Rusia bakal nyebabake pati cepet industri abot lan industri pertahanan sing ana ing sisih wétan Ukraina. Salah siji Ukraina bakal mbutuhake luwih saka 270 dolar - jumlah sing ora Nezaleznaya dhewe, utawa Eropa lan Amerika Serikat ... "

    http://maxpark.com/community/politic/content/2770146
  18. +2
    30 May 2014
    Langgeng x.oh.lovskoe impudence, everyone owes wong soko
  19. max422
    +2
    30 May 2014
    "Posisi kita cukup jelas, kita siyap melu dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan, "ujare ing saluran TV "Ukraina".

    Jawaban saka Federasi Rusia bakal, kaya ing lagu: "maneh, sepur pungkasan mlayu saka sampeyan, maneh mulih ing turu amarga kebiasaan ..."
  20. +3
    30 May 2014
    Kutipan: Alexander Romanov
    Aku ora ngerti, dheweke nawakake Rusia kanggo nggulingake Parashenko?
    Aku mikir kanthi cara sing padha. mbok menawa iki proposal kanggo nindakake operasi penegakan perdamaian?. Hello Alexander! hi
    1. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka lewerlin53rus
      Aku mikir kanthi cara sing padha. mbok menawa iki proposal kanggo nindakake operasi penegakan perdamaian?.

      Ya jancok crests iki, padha ngomong siji bab, njaluk liyane, nindakake katelu lan ing wektu sing padha nggulingaké papat. ngguyu
      Hello hi
  21. +2
    30 May 2014
    Aku jenis wong sinau, nerangake kanggo kula apa Ukraina nggawe kekacoan, lan Rusia kudu dumunung. Lan carane mbubarake kabeh Bendery lan nasionalis. Dheweke uga menehi ultimatum, dheweke dadi ora sopan.
    1. 0
      30 May 2014
      Apa sampeyan ora ngerti cara perang sing ukroevrokhokhly siap digunakake: ngumumake perang marang mungsuh sing luwih kuwat lan langsung nyerah marang dheweke minangka tawanan kabeh negara.
    2. +2
      30 May 2014
      Kutipan saka Cron1982
      kok Ukraina digawe kekacoan, lan Rusia kudu dumunung

      Amarga dheweke muddied Ukraina, nanging Rusia disalahake kanggo iki. Nonton lan ngrungokake Psaki, dheweke bakal ngandhani kabeh kanthi rinci babagan kedadeyan kasebut. nglirik
  22. +1
    30 May 2014
    Ya sampeyan sho! Ora purun saka tengen-wingers, padha dhewe brewed iki kekacoan bebarengan karo Saxon arrogant lan gay Eropah, saiki, bebarengan karo wong-wong mau, lan disentangle!
  23. +1
    30 May 2014
    Perebeinis ujar manawa Kyiv siyap miwiti dialog karo Moskow, nanging mung sawise Rusia.
    Dheweke nyetel sawetara kahanan kanggo Rusia, nanging dheweke dhewe rumangsa kudu ngombe luwih akeh saka sumur Rusia, sing sadurunge dheweke ngidoni. Dheweke bakal nari wanita liyane ing ngarep Rusia ..
  24. +5
    30 May 2014
    Dialog, mung sawise mbatesi tumindak punitive. Yen ora, kita bakal duwe pasar mengko ing Kyiv ...
  25. +5
    30 May 2014
    UKRAINE siap kanggo dialog karo Rusia, edan, nanging Rusia siap kanggo dialog karo sampeyan? Elinga syarat kita!
    1. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka: kod3001
      UKRAINE siap kanggo dialog karo Rusia, edan, nanging Rusia siap kanggo dialog karo sampeyan? Elinga syarat kita!

      Dheweke mutusake, sawetara omong kosong; ember pengin komunikasi pribadi karo PDB, apa ora dadi pakurmatan?
      1. 0
        30 May 2014
        subbtin.725 Dheweke mutusake, sawetara omong kosong; ember pengin komunikasi pribadi karo PDB, ...

        Aku kudu ngomong marang PDB yen dheweke ora setuju kanggo komunikasi! Dheweke duwe orientasi sing beda karo Geyropeska! Iki goroh! Padha arep nggodho lan dishonor!
      2. Komentar wis dibusak.
  26. 0
    30 May 2014
    Apa dheweke pengin nyuda jinis milisi karo tentara Rusia? temen edan?
    Lan posisi Euro-Khokhlov ora bisa dingerteni ... dheweke siap ngrembug babagan apa wae yen Rusia nindakake iki lan iki ...
    kaya-kaya Rusia butuh dalan metu saka krisis - bali rampokan kanggo gas lan sampeyan bisa terus nyoba nggabungake karo Eropa.
  27. +3
    30 May 2014
    Trik anyar wis diwiwiti, ora bakal nggawa apa-apa sing apik, wektu ditarik.
    1. MBA78
      0
      30 May 2014
      ora rembugan karo Nazi ... extinguish ekonomi
  28. +3
    30 May 2014
    Ayo hak ing Maidan, mudhun, ayunan. Ora ana ing posisi kanggo nyetel kahanan kanggo Rusia, ayo goleki perjanjian Geneva ing tong sampah, lan nalika ditemokake, dheweke maca kanthi ati-ati, ana kabeh sing kudu ditindakake kanggo normalake kahanan sing isih ana. bagéan saka Ukraina.
  29. Igor78rus
    0
    30 May 2014
    Dhuwit ing ngarep. banjur kita bakal ngomong.
  30. Dbnfkmtdbx
    0
    30 May 2014
    Lan jinis negosiator kasebut "MANIS" lan sapa wae sing bakal ngomong karo dheweke bakal njupuk lan "rasal, bocah nakal, nakal" basa
  31. OSckaR
    +4
    30 May 2014
    padha ngrokok hashish kuwat, isih kesusu
  32. soyuz-nik
    + 15
    30 May 2014
    IMHO, aku bakal setuju karo prasyarat ing ngisor iki:

    1. Mundur kabeh pasukan menyang panggonan penyebaran permanen.

    2. Pangenalan DPR, LPR (Novorossiya).

    3. Poroshenko lan ukrogopota liyane (Yaytsenyukh lan liya-liyane) nganakake konferensi pers lan resmi ngumumake yen Maidan didanai dening Amerika Serikat (sandi, penampilan, lan liya-liyane) kanthi dhukungan saka EU.

    4. Pangenalan sektor hukum lan organisasi fasis liyane.

    5. Pangenalan Bandera, Shukhevych lan liya-liyane minangka accomplices Nazi/fasis, lan ideologi minangka fasis.

    6. Investigation saka cilik ing Odessa.

    7. Penyelidikan kabeh kejahatan perang ing Tenggara.

    8. Ekstradisi Yarosh lan liya-liyane ing Federasi Rusia.

    9. Pembayaran kanggo gas.

    10. Bali saka Yanukovych kanggo karya.

    11. Bali menyang perjanjian tanggal 21 Februari 2014.

    12. Penolakan saka bagean sing ditandatangani saka asosiasi karo EU lan nolak kanggo mlebu ing mangsa ngarep.

    13. AS lan EU kudu ngakoni yen padha ngaco munggah karo sanksi.

    14. Pembayaran ganti rugi kanggo warga Tenggara saka Pockets Kolomoisky, Taruta lan liya-liyane.

    15. Oligarki - diselidiki kanggo mbiayai mercenary pidana.

    Lha, ayo ndelok....
    1. +1
      30 May 2014
      Aku langganan saben titik, nanging sayangé, sluts ora setuju, amarga iki nyebabake ambruk kabeh kawicaksanan Kulon.
      Kutipan saka: soyuz-nik
      IMHO, aku bakal setuju karo prasyarat ing ngisor iki:

      1. Mundur kabeh pasukan menyang panggonan penyebaran permanen.

      2. Pangenalan DPR, LPR (Novorossiya).

      3. Poroshenko lan ukrogopota liyane (Yaytsenyukh lan liya-liyane) nganakake konferensi pers lan resmi ngumumake yen Maidan didanai dening Amerika Serikat (sandi, penampilan, lan liya-liyane) kanthi dhukungan saka EU.

      4. Pangenalan sektor hukum lan organisasi fasis liyane.

      5. Pangenalan Bandera, Shukhevych lan liya-liyane minangka accomplices Nazi/fasis, lan ideologi minangka fasis.

      6. Investigation saka cilik ing Odessa.

      7. Penyelidikan kabeh kejahatan perang ing Tenggara.

      8. Ekstradisi Yarosh lan liya-liyane ing Federasi Rusia.

      9. Pembayaran kanggo gas.

      10. Bali saka Yanukovych kanggo karya.

      11. Bali menyang perjanjian tanggal 21 Februari 2014.

      12. Penolakan saka bagean sing ditandatangani saka asosiasi karo EU lan nolak kanggo mlebu ing mangsa ngarep.

      13. AS lan EU kudu ngakoni yen padha ngaco munggah karo sanksi.

      14. Pembayaran ganti rugi kanggo warga Tenggara saka Pockets Kolomoisky, Taruta lan liya-liyane.

      15. Oligarki - diselidiki kanggo mbiayai mercenary pidana.

      Lha, ayo ndelok....
    2. +2
      30 May 2014
      Fiksi ilmiah lan dudu fiksi ilmiah, nanging seneng maca
    3. Ork-78
      0
      30 May 2014
      FIKSI!
      1. MBA78
        0
        30 May 2014
        luwih gampang kanggo menehi hasil karo alien
        1. soyuz-nik
          0
          30 May 2014
          Hello!
          Ing tanggal 41, sawetara sing yakin yen Jerman bakal nyerah ing tanggal 45 ....

          hi
  33. + 15
    30 May 2014
    Kabeh pernyataan kasebut dening panguwasa Ukrop ngelingake kartun babagan Mowgli. Jackal Tobacco kanthi bangga ngumumake saka mburi Sher Khan, aku siap ngomong karo sampeyan, nanging mung karo Sher Khan, lan tanpa dheweke paws saya goyang, lan penyakit "beruang" kedadeyan. wong bodho
  34. 0
    30 May 2014
    Nalika padha nggawe statement kuwi, apa padha mikir bab, utawa tinimbang!? ngguyu
  35. +1
    30 May 2014
    Direktur Dinas Informasi Politik Zhenya Pere_peynis.
    Temenan, wong lanang kasebut digabungake menyang Eropa - jeneng mburi sing dipilih sing bener
  36. +2
    30 May 2014
    Kita elinga carane wong Ukrainia ing euforia nguwuh "Kulon bakal nulungi kita." Lan saiki kaya iki.
    Departemen Luar Negeri: AS ora rencana nyedhiyakake senjata menyang Ukraina
    Amerika Serikat ora arep menehi bantuan militer marang Ukraina kanthi pasokan senjata lan sistem senjata tempur, ujare juru bicara Departemen Luar Negeri AS Jen Psaki.
    "Posisi kita babagan masalah iki ora owah," ujare, menehi komentar babagan panjaluk wartawan babagan wawancara karo Washington Post, menang ing pemilihan presiden ing Ukraina, Petro Poroshenko, laporan ITAR-TASS.
    "Kita kudu kerja sama ing bidang militer-teknis. Kita uga butuh penasehat militer. Kita siyap berjuang kanggo kamardikan, lan kita kudu nggawe angkatan bersenjata Ukraina, "ujare politisi kasebut. Dheweke uga ngaku yen dheweke nganggep salah sawijining tugas utama minangka presiden kanggo "mbangun maneh tentara Ukraina sing demoralisasi lan sengsara nalika lagi mlaku."
    Sadurungé, pamrentah AS ngumumake niat kanggo menehi bantuan militer marang Ukraina sing bakal "ora nyebabake mati", yaiku, ora kalebu senjata lan sistem senjata tempur.Miturut pangareping Pentagon Chuck Hagel, keputusan iki digawe dening Presiden Barack Obama. Miturut menteri pertahanan, agensi kasebut ngirim menyang Ukraina "obat-obatan, helm, kasur turu lan pabrik perawatan banyu kanggo angkatan bersenjata, uga tenda, generator listrik lan pompa tangan kanggo pompa bahan bakar kanggo layanan penjaga perbatasan Ukraina."

    Kajaba iku, Amerika Serikat ngirim udakara 300 ewu jatah panganan menyang Ukraina kanggo personel militer negara iki.http://vz.ru/news/2014/5/30/689192.html
  37. Sergey 57
    +1
    30 May 2014
    Blackmailers ngalangi.
  38. +6
    30 May 2014
    "Posisi kita cukup jelas, kita siyap melu dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan, "ujare ing saluran TV "Ukraina".


    Posisi junta ora tau cetha, malah karo Yanuk lanang sing jelas. Siap kanggo dialog utawa monolog? Bubar, kita mung krungu monolog saka "mitra" Kulon lan Ukrokhunta. Ngapunten, apa sing kudu Rusia?! Rusia ora duwe utang apa-apa marang junta Kyiv, apa wae kahanane! Minangka Pak Lavrov ngandika: "A bangkrut ora bisa njaluk apa-apa, mung bisa takon!"
    1. +3
      30 May 2014
      Aku uga nesu: Ukraina SIAP ..., Rusia MESTI ... Apa dheweke pancen akueli ing kana? Utyryki durung rampung!
      1. +1
        30 May 2014
        Kyiv siap miwiti dialog karo Moskow, nanging mung sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara kasebut.

        TUNISIA
        Aku uga nesu: Ukraina SIAP ..., Rusia MESTI ... Apa dheweke pancen akueli ing kana? Utyryki durung rampung!

        hi
        Opo sing salah? Kita setuju! Kita gabung karo Kidul-Wétan (sadawane Dnieper) menyang Rusia, lan nglebokake kabeh ing kono!
        Warga junta. Nggawe Rusia njijiki! Menehi dheweke wilayah paling mbebayani lan ala diiseni karo "separatis" lan "teroris" (Kidul lan Timur). Ayo dheweke, Rusia, nandhang sangsara!
      2. Komentar wis dibusak.
  39. +2
    30 May 2014
    Kita kudu mbantu dheweke ngrampungake kahanan ing sisih kidul-wétan. Dheweke ora duwe tenggara - ora masalah!
  40. +3
    30 May 2014
    A makhluk aneh saiki Kyiv Ukraina. Pikiran ing papan sing saiki diarani kepala kasebut jelas skizofrenia kanthi khayalan keagungan lan sadisme, kanthi periodik menehi dalan kanggo ngrampungake amnesia. Tangan siji ora ngerti apa sing ditindakake liyane, lan sikil, mumbul, cepet-cepet menyang arah sing beda-beda, lan malah 23 taun kepungkur dadi prawan.

    PS Kamentrian Luar Negeri Federasi Rusia ngelingake!

    Aja mangan cookie Nuland, iku agawe kanggo kesehatan.
  41. MG42
    +8
    30 May 2014
    "Posisi kita cukup jelas, kita siyap melu dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan kasebut.

    Lan posisi iku wassat >>>
    Rusia kudu mbatalake pasukan saka tapel wates Ukraina lan ora nyedhaki wong-wong mau ing 100 km.
    Rusia kudu mandheg campur tangan ing urusan internal Ukraina, mbantu DPR lan LPR mbusak militan Kaukasia.
    Rusia kudu bali menyang Crimea.
    Rusia kudu murah rega gas kanggo $270 saben ewu meter kubik, ora prepayments, etc.
    Perebeynis sing padha iki terus-terusan nyemburake Rusia ing briefing, lan ing kene ana dialog karo dheweke. lol
    1. +1
      30 May 2014
      Ora ana iman ing wong Yahudi Khokhol, dudu aku sing mbuktekake iki, nanging sejarah. Sajrone kamardikan, dheweke mung ngapusi, njupuk silihan lan gas gratis. Iku wektu kanggo Rusia tumindak miturut prinsip "dhuwit ing wayah esuk - kursi ing wayah sore, dhuwit ing wayah sore - kursi ing wayah esuk", iki carane kabeh donya nindakake, kajaba mung Rusia. Iku wektu kanggo sinau carane ngetung dhuwit.
      1. Erg
        0
        30 May 2014
        Wong Yahudi minangka wong sing paling pinter ing bumi, sing dipilih dening Gusti Allah. Apa sampeyan ngremehake dheweke? Ora apik
  42. +8
    30 May 2014
    ... Rusia bakal mbantu ngrampungake kahanan ing sisih wétan negara kasebut

    opo? Kepiye dheweke kudu mbantu?
    Nggawa pasukan sampeyan lan nulungi Kidul-Wétan numpes Nazi???
    Secara pribadi, aku njaluk bantuan kasebut!
  43. +2
    30 May 2014
    Ukraina ora ing posisi kanggo sijine kahanan apa wae
  44. +1
    30 May 2014
    sampeyan bisa nindakake bisnis karo Dill mung kaya iki: Dhuwit Esuk - Dhuwit sore, Dhuwit Sore - Dhuwit Esuk.
    1. Ork-78
      +1
      30 May 2014
      Ora ana bisnis babar pisan!
  45. +3
    30 May 2014
    Rusia ora utang apa-apa saka Ukraina. Mulane, ora duwe utang apa-apa. Sampeyan terus-terusan ngalahake sirah menyang tembok, lan Rusia, sakperangan alesan, kudu mbusak tembok utawa ngganti bantal. Muga-muga luwih becik dipenggal sirahmu...
  46. +1
    30 May 2014
    ora rembugan nalika Yarosh free lan ATO lagi ditindakake.
  47. +4
    30 May 2014
    Kyiv wis siyap - koyo yen Rusia nindakake sih gedhe. Wong putih sing beradab wis siyap ngrampok wong pribumi maneh.
  48. Alexander 2
    +6
    30 May 2014
    Wong Rusia duwe syarat siji: supaya wong Bandera metu saka Novorossiya.
    1. +2
      30 May 2014
      Kutipan: Alexander 2
      Wong Rusia duwe syarat siji: supaya wong Bandera metu saka Novorossiya.

      Kepiye babagan ekstradisi penjahat perang?
  49. Sigismund
    +4
    30 May 2014
    Lan saka "kuping kuldi mati", apa sampeyan ora pengin? Kanthi tangan kita kanggo nyedeki wong sing pengin ngomong basa asline, dagang lan dadi kanca karo kita. Shas! Sampeyan bakal nemokake wong gemblung ing samodra.
  50. +6
    30 May 2014
    Aduh ati hiu!! Ora ana rembugan kanggo sampeyan pelacur. Kepiye sampeyan bisa dipercaya wong-wong sing terus-terusan creak nalika ketemu karo Amerika Serikat.
  51. 0
    30 May 2014
    Apa hubungane Rusia karo iku? Kabeh Kulon, lan utamane negara sing paling jahat ing AS, nyiyapake sup kanggo sampeyan lan sampeyan slurp munggah. Yagene awake dhewe ana ing kana? Mung mbuwang wektu? Rusia ngandhani sadurunge yen geyropa hangers-on kudu njagong mudhun karo wilayah kidul-kulon lan setuju carane manggon luwih. Nanging iki kudu kedadeyan tanpa pihak katelu kaya geyropa, lan utamane Amerika Serikat.
  52. Pantai Sanyok
    0
    30 May 2014
    Aku bakal kaget yen kita setuju kanggo mbantu Ukraina, nyatane, Amerika Serikat ngrebut kekuwatan ing Ukraina kanthi tujuan kanggo ngeksploitasi sumber daya, tanpa nggatekake kepentingan Ukrainia lan lingkungan. ngamanake hak kanggo duwe industri pertambangan lan, paling Jahwéh, pipa gas, supaya mundhakaken prices kanggo transit.Keris Amérika wis ditulis kabeh wong Ukraina dadi kucing banget-karep lan wong Ukrainia sarujuk. dibutuhake supaya wong Ukrainia cepet ngerti kenapa USA teka, aku mikir, USA lan produke dadi mungsuh Amerika nganti pungkasan.
  53. +4
    30 May 2014
    Kasedhiya kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa nindakake iki. Ix svoi sche narod vibjet saka kresel, lgunov lan karatelej lan vorug lan situazija srasu sche naladiza!
  54. 0
    30 May 2014
    "nanging mung sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara"
    "Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan"
    Katon kaya undhangan saka kontingen Rusia, padha ngundang dhewe. Kabeh ana wektune.
  55. Pantai Sanyok
    0
    30 May 2014
    Sapa wae kanca sing ngomong babagan Amerika Serikat minangka mungsuh sing mbutuhake karusakan.
  56. Pantai Sanyok
    0
    30 May 2014
    Sapa wae kanca sing ngomong babagan Amerika Serikat minangka mungsuh sing mbutuhake karusakan.
  57. StepanovTDSM
    +1
    30 May 2014
    Rusia ora duwe utang marang sapa wae. Saka awal, mbayar utang menyang Rusia.
  58. 0
    30 May 2014
    Aku ora ngerti apa-apa, dheweke wis dikandhani yen wong bangkrut ora bisa nuntut apa-apa, nanging kabeh mau mung MORONS dhewe.
  59. 0
    30 May 2014
    Bocah-bocah njupuk conto ora sopan saka gurune amarga genangan gedhe.
    Ayo ndeleng sapa sing bakal nyetel kahanan sawise gas dipateni. Kabeh iku anjog kanggo iki.
  60. ZSP
    0
    30 May 2014
    Oh, apa sing kedadeyan? Banjur aku ora siap kanggo rembugan, nanging banjur kita siyap wassat

    Pitakonan apa sing arep dirembug karo sampeyan???

    Kanggo miwiti, pasukan bakal dibuwang saka sisih kidul-wétan, dhuwit bakal diwenehake kanggo bensin, pembayaran dhisikan bakal ditindakake ing wulan Juni ...
    Nanging sawise tumindak kasebut, sampeyan wis bisa mikir babagan arep ngomong karo sampeyan utawa ora.
  61. talnax7
    +1
    30 May 2014
    Lan kita meneng maneh (klien durung diwasa) wektu rong batalion udhara wis rampung.
  62. 0
    30 May 2014
    Menteri Luar Negeri Ukraina Yevgeny Perebeinis ujar manawa Kyiv siyap miwiti dialog karo Moskow, nanging mung sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara kasebut.

    Dadi iki carane iku? opo Padha bodho wassat padha gawe kekacoan ing negarane dhewe, sampeyan ngerti, ing saran saka master jaban rangkah keprungu , lan Rusia kudu ngresiki telek, lan uga nyatakake iki ing wangun ultimatum. Pitakonan mung, sapa sing butuh dialog iki, Rusia utawa Ukraina? Iki jenenge ngompol celana dhewe belay , lan ngaku pinter sad mbuktekake yen mungsuh nindakake. ngguyu Perepeinis kayane wis kakehan ngombe. ngguyu
  63. olf_1959
    0
    30 May 2014
    Posisi kita cukup jelas; kita siyap nganakake dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan, "ujare ing saluran TV Ukraina.

    Pira iki kanggo nandur modal ing konstruksi sampeyan? Dear Perebeybrain. Ing 23 taun, luwih saka 200 milyar sayuran ijo wis dipangan lan ora cukup kanggo sampeyan. Dadi karo tangan ulur menyang nigga. Nanging ati-ati supaya ora ngegungake sikilmu, mangsa bakal teka.
  64. 0
    30 May 2014
    Dheweke duwe nada kaya-kaya duwe kertu trump, ya, sayang banget yen ndeleng sampeyan, para abdi ing Departemen Luar Negeri.
  65. 0
    30 May 2014
    Ora kabeh wong ing Ukraina bodho lan ora cerdas. Ana akeh wong prayoga. Nanging miturut pernyataan kasebut, kabeh wong bodho lan bodho ing pimpinan negara yaiku Dill. wong bodho
  66. 0
    30 May 2014
    "Mung pasrah lengkap lan tanpa syarat"
    Ayo padha mungkasi operasi punitive lan mbayar gas, banjur supaya padha ngomong fashionable, ora sadurunge.
  67. Zelen
    0
    30 May 2014
    Pasukan menyang Kyiv, lan eksekusi para pengikut Bandera liwat siji ...
  68. 0
    30 May 2014
    Nalika Junta mung nyedhot gas gratis saka Rusia ... Iku wektu kanggo menehi Junta soko liyane kanggo nyedhot ...
  69. 0
    30 May 2014
    "Posisi kita cukup jelas, kita siyap nganakake dialog karo Rusia. Nanging Rusia kudu nggawe kontribusi sampeyan kanggo nyetabilake kahanan," ujare ing saluran TV "Ukraina".
    Rusia? kudu? APA, MANEH? belay Inggih, yen mung saham aspen kanggo fagots pertempuran sedulur
  70. 0
    30 May 2014
    Ya sial, dheweke wis ngrokok sawetara jinis ganja maneh. Dheweke siyap kanggo dialog. Apa sing dikandhakake Putin ing forum ekonomi ing St. Petersburg? Endi dhuwit kita? Dheweke bakal bali, banjur kita bakal ngobrol! nanging ora, supaya padha ngadeg ing siap kanggo liyane urip, nyepakaké kanggo rembugan. Ayo mateni klep lan mlaku-mlaku, lan ayo padha siyap.
  71. 0
    30 May 2014
    Wow, carane menarik, padha ora mandheg gumun karo kapinteran lan kapinteran!
    Kanggo Departemen Negara sing licik, ana x karo sekrup !!! prajurit
  72. 0
    30 May 2014
    Sampeyan wis menehi bantuan kanggo ibumu ...
    Padha condescended kanggo "dikutuk m.o.s.k.a.leys." Yagene kedadeyan kasebut?
    Ing dhengkulmu, scum fasis, Ing dhengkulmu!!!
    Saiki panggonanmu ana ing ember.
  73. Komentar wis dibusak.
  74. +1
    30 May 2014
    Kyiv siap miwiti dialog karo Moskow, nanging mung sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara kasebut.

    Apa sampeyan ora ngeruk tumit?
    Minangka Marsekal Zhukov ngandika: "Kahanan kita siji, pasrah lengkap."
  75. Ork-78
    0
    30 May 2014
    Lan dheweke dhewe, tanpa 3.14ndos, ora wani nindakake apa-apa! Pemilik ing sawijining - Fashington!
  76. +1
    30 May 2014
    Apa Rusia butuh dialog? Mbayar bensin lan turu kanthi apik.
  77. 0
    30 May 2014
    sial, dheweke dhewe durung bingung ing statements? siji ngomong siji, liyane ngomong liyane ... dina iki wis siyap, nanging sesuk ora siap ... lan iki disebut pemerintah??? wong bodho
  78. 0
    30 May 2014
    Apa umume bisa rembugan karo Ukraina saiki? Pitakonan iku retorika.
  79. lor
    +1
    30 May 2014
    Sampeyan kudu dimangerteni kanthi cara iki - "kita (Departemen Negara) nyetel kahanan kanggo Federasi Rusia - ngirim pasukan menyang sisih kidul-wétan kanthi cepet supaya kita bisa ngenali sampeyan minangka agresor."
  80. 0
    30 May 2014
    Kanthi latar mburi kasunyatan manawa Ukraina, utawa panguwasa sing ora bisa dingerteni, wis siyap (apa pengin?) Rembugan karo Rusia, anggota kongres AS mutusake kanthi tenang ngrebut Mistral sing diprentahake saka Rusia.

    Luwih tepate, dheweke njaluk NATO tuku "Michstrali" sing padha. Yen aku ana ing papan Sekretaris Jenderal NATO, aku bakal menehi wong-wong iki supaya bisa mbayar gaji Congressman (5 taun sadurunge - cukup, aku kira?) - lan tuku! Lan ing wektu sing padha, mbayar denda menyang Rusia, uga saka kanthong sampeyan dhewe.
  81. Bormental
    0
    30 May 2014
    Dialog mujudake pacelathon antarane loro sing padha. Supaya wong Ukrainia siyap-siyap njupuk wawancara (malah sing reged).
  82. 0
    30 May 2014
    Piye wae dheweke nyolong gas tanpa wakil saka AS lan EU. Banjur aku kepengin ngomong. Dadi, isih ana sawetara dina sadurunge tutup tutup. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngrusak peresmian. ngguyu
  83. 0
    30 May 2014
    Ukraina siap miwiti dialog karo Rusia

    Ing wektu sing padha, dheweke pengin ngobrol karo kita mung liwat mediasi OSCE utawa Amerika Serikat.
  84. +1
    30 May 2014
    Ukraina siap miwiti dialog karo Rusia.... Pranyata padha nindakake ATO kanthi sekuat tenaga, ngerti yen dheweke ora bakal suwe ...
  85. 0
    30 May 2014
    Pasukan rusia maneh... lha kok raket banget ya wis 2 minggu kabeh wong mundur lan mundur. Apa bisnis, sapa, apa lan ing jumlah apa dumunung ing tlatah Federasi Rusia? Persis banget.
  86. +1
    30 May 2014
    Rusia ora duwe utang marang Ukraina. Ora ana sing bakal nyusup menyang monsters Ukrainia ing dhengkul. Dheweke kesel ing pungkasan.
  87. 0
    30 May 2014
    Delengen, polisi Jepang yayyyy, infeksi kaya ngono! Ora gas lan ora rembugan karo wong-wong mau! Junta! Hérodès matèni akèh wong! Pira wong sing ayem tentrem tanpa omah lan gubug, ayo padha mbalekake utange dhisik! Yen ora, mung snot sing bisa diolesi ing kamera wartawan, lan negara bisa dirusak lan diremehake! Vladimir Vladimirovich, ing tanggal 2, mangga kenceng kran ...
  88. +1
    30 May 2014
    Kita ora duwe utang marang "U.K.R.A.M sing gedhe". Padha utang kita iki kanggo 10 generasi teka.
  89. nicollider
    0
    30 May 2014
    ya. maneh "Rusia kudu." Ketoke limitotrophy minangka kondisi nasional. Kaya ing negara-negara Baltik, dheweke wis nguwuh "Rusia kudu" sajrone 23 taun, mula Perebiynis, sing kerja ing Ukraina, uga nyanyi.
  90. 0
    30 May 2014
    "Dill wis siyap," kaya sapi ing kandhang. Perebenis jengkel babagan apa wae. Maneh, Federasi Rusia duwe utang. "Kepiye sampeyan ngirim petisi menyang Tsar?! Smerd!" (c) am
  91. 0
    30 May 2014
    Aku dudu diplomat. Lan mbok menawa panemuku pancen kosok balene karo panemune para diplomat. Nanging aku percaya yen sawise penghinaan kasebut marang Rusia, marang Presiden, amarga goroh sing larang regane metu saka lambene kabeh pejabat akting. lan "sing dipilih" kanggo njagong mudhun ing meja rembugan karo wong-wong mau minangka acceptance saka asor kang padha subjected kita. Ora ana rembugan. Entuk dhuwit kanggo bensin, nggawa prakara ing sisih kidul menyang kesimpulan sing menang, titik. Lan nalika ing Ukraina, wong-wong dhewe ngerti yen fasis ora dadi pilihane, mula dheweke bisa njagong ing meja negosiasi karo pimpinan negara sing sah.
  92. 0
    30 May 2014
    Ing wulan Mei 1945, Jerman uga siyap miwiti dialog nalika nanggepi mung njaluk panjaluk nyerah tanpa syarat. Aku crests bakal rampung game, lan rauh padha bakal kelakon karo Ukraina.
  93. EvgTan
    +1
    30 May 2014
    Nanging Rusia kudu menehi kontribusi kanggo nyetabilake kahanan kasebut.
    Dill wis rampung edan, dheweke miwiti perang dhewe, lan Rusia isih kudu stabil.
  94. 0
    30 May 2014
    Dina Selasa, Perdana Menteri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ujar manawa negosiasi karo Federasi Rusia mung bisa ditindakake kanthi partisipasi perwakilan Amerika Serikat lan Uni Eropa. Apa bakal kaya tanpa wong-wong mau? B.z.d.y.t.juntas.
  95. 0
    30 May 2014
    Vladimir1960  Dina iki, 11:09 Anyar

    Kajaba iku, Amerika Serikat ngirim babagan 300 ewu jatah panganan menyang Ukraina kanggo personel militer negara iki.
    ================================================== =====
    Ayo padha ora lali kanggo sijine ing purgenchik lan pil marang srakah, lan liyane kabeh, liyane
  96. 0
    30 May 2014
    Rusia ujar manawa kudu ... Dheweke duwe telek dhewe, lan Rusia, nuwun, kudu ngresiki sawise wong-wong mau? Wong lanang nyekel kursi sing empuk banjur ditutupi, tanpa "kimia". Dheweke main dadi pimpinan lan wasit. takdir, malah padha pracaya iku dhewe ... Lan sampeyan bakal kudu njawab!
  97. 0
    30 May 2014
    Quote: MIKHAN
    Kyiv siap miwiti dialog karo Moskow, nanging mung sawise Rusia mbantu ngatasi kahanan ing sisih wétan negara kasebut.


    Apa pancen perlu kanggo Kidul-Wétan nyerah, nglucuti senjata, banjur mbok menawa dheweke bakal ngomong karo kita? Napa ora miwiti nyetel kahanan kanthi mundur saka tatanan Bandera?
  98. 0
    30 May 2014
    Ukraina siap miwiti dialog karo Rusia

    Maksudku, apa anjing Amerika siap njupuk kontol Pakdhe Sam saka cangkeme lan babakan?
    Ukraina minangka wong, bagean saka kita. Kita ora butuh "dialog" - kita wis ngerti kabeh kanthi becik.
  99. Atol
    0
    30 May 2014
    Inggih, dill wis condescended kanggo komunikasi karo PDB! Iki kudu dadi warta sing ditunggu-tunggu lan nyenengake kanggo dheweke !!! Nanging apa tegese dill kanthi stabilisasi lan pemukiman? Mungkin nyediakake milisi kanthi gaman abot lan nggawe zona larangan terbang ing Novorossiya?
  100. 0
    30 May 2014
    Kutipan saka Gagarin
    UKRAINE MANEH SIAP NYILANG GAS..
    Ora suwe bakal siyap digawa menyang endi wae, lan Eropa uga bakal njupuk ing kana yen DPR didhukung Rusia.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"