"Tornado" kanggo Kazakhstan

45
Miturut pawarta kasebut lenta.ru, United Shipbuilding Corporation nanggapi panjalukan saka Kamentrian Pertahanan Kazakhstan, sing ngrancang tuku kapal kanggo pasukan angkatan laut ing Segara Kaspia, kanthi menehi kapal artileri cilik ing sisih Kazakh Project 21632 Tornado.

Kapal Tornado kanggo Angkatan Laut Kazakh bisa dilengkapi sistem roket peluncuran kaping A-215 Grad-M, rudal anti-kapal Uran-E utawa Yakhont, sistem rudal anti-pesawat Gibka, uga bedhil mesin 14.5 mm lan instalasi artileri kaliber. 100 mm.

Kacathet yen Kamentrian Pertahanan Kazakhstan kudu mutusake babagan tuku "Tornado" ing mangsa ngarep. Perwakilan Angkatan Laut Kazakh, Kapten Zhandarbek Zhanzakov, uga nglaporake babagan negosiasi karo pitung perusahaan manca.

Perusahaan nawakake kapal militer Kazakh kanthi pamindahan 500 nganti 1.7 ewu ton, dilengkapi karo macem-macem senjata. Bebarengan karo USC, Kementerian Pertahanan Kazakhstan nimbang proposal saka perusahaan Cina Poly Technologies, Komando Galangan Kapal Angkatan Laut Istanbul Turki, STX Korea Selatan, Lurssen Jerman lan Galangan Kapal Damen Walanda.

Perlu dicathet yen tanggal 25 Mei 2014, memorandum of understanding ditandatangani antarane perusahaan Kazakh Kazakhstan Engineering lan Chinese Poly Technologies.

Kazakhstan saiki nganakake tender kanggo mbangun galangan kapal anyar ing cedhak pelabuhan Aktau ing Segara Kaspia, sing bakal mbangun kapal sipil lan kapal perang.
  • http://lenta.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

45 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrenaline
    +6
    30 May 2014
    Kuwat kanca! apik
    1. +3
      30 May 2014
      Kabeh bener!
      Iki ora mung ekonomi, nanging uga serikat politik lan militer. Sing diomongke wingi.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Bodrov
          +2
          30 May 2014
          Bener, kita kudu ngembangake industri militer kita, ora ana sing bisa tuku senjata ing luar negeri, utamane mungsuh sing bisa ..
      2. + 11
        30 May 2014
        quote-Miturut lenta.ru, United Shipbuilding Corporation nanggapi panjalukan saka Kamentrian Pertahanan Kazakhstan, sing rencana kanggo tuku kapal kanggo pasukan angkatan laut ing Segara Kaspia, kanthi nawakake kapal artileri cilik ing sisih Kazakh Project 21632 Tornado .
      3. +1
        30 May 2014
        Ya, ora ana mungsuh potensial ing Kaspia. Kajaba Azerbaijan gravitates menyang Turki. Senajan klub apik ora nate lara. Mung ing kasus. hi
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +1
            30 May 2014
            Ya ... Ukraina wis jelas nuduhake iki ing kulit dhewe. Kanggo 23 taun, aja nggatekake tentara - sampeyan dhewe ngerti apa sing bakal ditindakake!
        2. +2
          30 May 2014
          Kazakhstan pungkasane wiwit nglakoake ..))) Ing Tentara, nyimpen dhewe luwih larang .. hi
        3. Beck
          +5
          30 May 2014
          Kutipan: Ingvar 72
          Kajaba Azerbaijan gravitates menyang Turki.


          Azerbaijan gravitates menyang Turki, kaya Turki menyang Azerbaijan, ora amarga tumindak ala marang wong. Padha gravitate menyang saben liyane minangka wong sedulur, siji asal Turkic asal, siji wit linguistik, siji sajarah asal ing jaman kepungkur.

          Lan Kazakhstan gravitates menyang Turki lan Turki gravitates menyang Kazakhstan. Lan kanggo wong normal, ora urashnikov, iki ora nyebabake negativitas.

          Ing abad kaping 10, wong Turki ing wilayah Kazakhstan saiki, saka sisih ngisor Syr-Darya lan Amu-Darya (ing jaman kuna wilayah kasebut disebut Khorezm), ninggalake omah-omahé lan menyang kulon. Padha perang lan perang liwat Iran, Transcaucasia, dipencet Arab saka Timur Tengah, stung Kakaisaran Bizantium lan manggon ing Anatolia (Turki tengah lan wétan saiki). Lan ing 1452 Byzantium pungkasanipun dikalahaké.

          Kanggo kabeh abad iki, wong Turki ngganggu getihe karo wong Iran, karo wong Arab, karo wong Transcaucasia, karo wong Yunani, karo wong Slavia ing Balkan. Campuran getih iki menehi tampilan antropologis kanggo wong Turki modern.

          Lan Turk minangka sebutan Eropa saka tembung Turk.
        4. -2
          30 May 2014
          Iran. Dheweke pancen ora bisa ditebak.
          1. +2
            30 May 2014
            Kutipan saka Bersaglieri
            Iran. Dheweke pancen ora bisa ditebak.
            - Aku ora setuju karo sampeyan. Ing hubungan kanggo Rusia, Amerika Serikat lan Israel tumindak terus-terusan! hi
        5. +1
          30 May 2014
          Kutipan: Ingvar 72
          Ya, ora ana mungsuh potensial ing Kaspia. Kajaba Azerbaijan gravitates menyang Turki. Senajan klub apik ora nate lara. Mung ing kasus.


          mung Segara Kaspia karo status unsettled saka Segara Kaspia lan wewatesan iku bom wektu. Iran ora nolak kanggo njupuk Piece gemuk saka padha wis ing jaman Soviet. Nalika tembung winged Kaisar Alexander 3 asring bola Rusia mung duwe rong sekutu: tentara lan angkatan laut.tolerantly bisu babagan tutuganliyane bakal ngulungaké kita cepet utawa mengko. Lan bakal ngiyanati wong-wong mau sanalika negara dadi ringkih.Iki minangka aksioma universal sing ditrapake kanggo kabeh negara yen pengin paling ora dianggep dening tanggane ing wilayah kasebut.
      4. 0
        30 May 2014
        Kutipan saka Gxash
        Kabeh bener!
        Iki ora mung ekonomi, nanging uga serikat politik lan militer. Sing diomongke wingi.

        Lan luwih cepet perjanjian kasebut diisi konten nyata, luwih apik! Pangiriman kapal perang Rusia minangka langkah ing arah sing bener.
      5. +5
        30 May 2014
        iku mung ora kelakon, apa ngapusi banjur?
    2. +2
      30 May 2014
      Hmm... Nek kowe pengen TENANG, siapno PERANG...!!!
      1. +3
        30 May 2014
        "Yakhont" ora mungkin, amarga. Rusia ing Kaspia ngedol "Uran-E" kanggo kabeh wong. Yakhont banget kuat lan jarak adoh.
        Kazakhstan, ing mratelakake panemume, wis salah siji saka angkatan laut paling lemah ing Segara Kaspia, biasane prau ing gisik. pengawal - padha drive poachers. Lan ora ana mungsuh tartamtu. Iran dhewe nggoleki sekutu, dheweke ora nganti perang karo kita. Lan aku ora weruh akeh alasan kanggo militèr Kaspia. Maksimum 4 kapal saka jinis "Tornado", Aku iki cukup. Lan ing kertas, Tornado iki apik, apa sing dibutuhake kanggo Caspian. Apike, iku ing layanan karo Rusia? Dheweke pengin nggawe sawetara potongan kanggo awake dhewe. hi
        1. avt
          0
          30 May 2014
          Quote: Kasym
          . Lan aku ora weruh akeh alasan kanggo militèr Kaspia. Maksimum 4 kapal kelas Tornado,

          hi Sepasang ing versi MAK lan pasangan RTO, kanthi optimal, uga bisa digunakake kanggo pengawal tapel wates ing versi patroli, mula luwih murah kanggo operate.
          Quote: Kasym
          Lan ing kertas, Tornado iki apik, apa sing dibutuhake kanggo Caspian. Apike, iku ing layanan karo Rusia? Dheweke pengin nggawe sawetara potongan kanggo awake dhewe.

          Ya, seri wis diwiwiti, suwene pirang-pirang MAK sing "Grad" lan RTO wis dibalekake kanthi kaliber utama, sing anyar ana ing dalan lan wis dipasang kanggo Armada Laut Ireng. 4 liyane lagi nyiapake kontrak. Kita bisa nyuling Baltik.
  2. yulka2980
    +1
    30 May 2014
    Lan apa sing ora cocog karo Rusia, utawa luwih murah ing China?
    1. +2
      30 May 2014
      Kutipan saka: yulka2980
      Lan apa sing ora cocog karo Rusia, utawa luwih murah ing China?

      Kompetisi sehat iku lumrah, mula ana sing kudu digarap.
    2. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka: yulka2980
      Lan apa sing ora cocog karo Rusia, utawa luwih murah ing China?

      Kazakhstan saiki nyoba ngatur produksi (uga, paling ora perakitan) ing omah. Aku mikir yen nalika mutusake tuku kapal tartamtu, faktor penentu yaiku kemungkinan ngatur produksi ing wilayah kita. Rusia bisa ketemu kita, amarga kita sekutu.
    3. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka: yulka2980
      Lan apa sing ora cocog karo Rusia, utawa luwih murah ing China?

      Kazakhstan saiki nyoba ngatur produksi ing omah. Aku mikir yen nalika tuku kapal tartamtu, faktor penentu bakal kemungkinan produksi ing wilayah kita. Rusia bisa ketemu Kazakhstan ing masalah iki, amarga kita sekutu.
    4. +2
      30 May 2014
      yulka2980. Ya, kita duwe fasilitas dhewe - pabrik Zenith. Nanging dheweke ora bakal narik kelas kasebut, ana prau lan Ural dadi cethek, ora bisa diseret. Sa adoh aku ngerti, kita ora utamané cepet-cepet. Lan bisa uga bakal ngenteni nganti galangan kapal anyar dibangun. Utawa bisa uga sawetara kapal bakal diwènèhaké marang perancang kanggo mbangun, lan sawetara kanggo awake dhewe minangka laku sing kondhang. "Sedulur," padha ngomong.
      Mênggah ing Tiongkok punika larang, lajêng kabêkta mriki, saking Samodra Pasifik dumugi ing Segara Ireng, lajêng wontên ing sadawaning kalen. Kanggo wong Tionghoa, luwih becik mbangun galangan kapal, gaman tinimbang Rusia. Banjur kita bakal nandhang sangsara karo amunisi. Kajaba iku, rudal anti-kapal luwih apik tinimbang Soviet-Rusia.
      Ana uga opsi karo tuku proyek kapal, lan mbangun ing ngarep.
      1. 0
        30 May 2014
        Lan apa saluran Segara Ireng-Kaspia wis duwe? Pancen liwat Elbrus dhewe? ngguyu
      2. 0
        30 May 2014
        Lan apa saluran Segara Ireng-Kaspia wis duwe? Pancen liwat Elbrus dhewe? ngguyu
        1. Beck
          +2
          30 May 2014
          Quote: siberalt
          Lan apa saluran Segara Ireng-Kaspia wis duwe? Pancen liwat Elbrus dhewe?


          Sampeyan bali karo embel-embel. Sampeyan ora cukup yen sampeyan melu genangan karo jenderal Slavia ing Kementerian Dalam Negeri Kazakhstan.
  3. +1
    30 May 2014
    Kawicaksanan kanggo njupuk senjata saka Kazakhstan iku independen saka Rusia, kaya aku ngerti. Iku ora sakabehe cetha kene. Ya, sampeyan ora bisa mrentah negara liya, iki bisnis Kazakhstan.
  4. avt
    +3
    30 May 2014
    nggih . Dadi perusahaan galangan kapal Crimean kudu melu lan sejajar karo Armada Segara Ireng kanggo nganyari kru sing cocog.
  5. +2
    30 May 2014
    Sadurunge, ing tembung "Tentara Kazakhstan" aku ngempet banter, saiki, mesthi, aku isih ora ngurmati, nanging aku ngarep-arep yen bakal muni bangga!
    1. +1
      30 May 2014
      off topik nanging

      "Abu" pisanan bakal dipasrahake menyang Angkatan Laut tanggal 17 Juni
      Kapal selam nuklir multi-tujuan timbal Project 885 Severodvinsk (kode "Abu"), sing ana ing operasi uji coba, bakal dipasrahake menyang Angkatan Laut Rusia tanggal 17 Juni.
      http://www.vz.ru/news/2014/5/30/689204.html
  6. +1
    30 May 2014
    Muga-muga dhukungan saka Kazakhstan ing politik internasional bakal luwih nyata!!!!
  7. +6
    30 May 2014
    Vektor sing tepat - Kazakhstan minangka sekutu strategis kita! Ya, lan kapal proyek 21632 "Tornado" minangka pilihan sing apik kanggo nguatake Angkatan Laut Kazakh.
  8. 0
    30 May 2014
    Malah yen padha ora pesen saka kita, iku isih apik, agresif "cilik", "YAKHONT" wis serius.
    1. 0
      30 May 2014
      Kutipan saka: subbtin.725
      , isih apik.

      Apa sing apik? Nyuwun
  9. Palych9999
    +2
    30 May 2014
    Persenjataane kapal cilik kuwi pantes diajeni.
    Kuwi, karo "tornado" dibutuhake kanggo njaga tapel wates Angkatan Laut lan ing Segara Ireng lan Baltik.
    1. +1
      30 May 2014
      Kutipan saka Palych9999
      Kuwi, karo "tornado" dibutuhake kanggo njaga tapel wates Angkatan Laut lan ing Segara Ireng lan Baltik.

      Kenapa penjaga perbatasan kaya ngono? Iki minangka kapal serangan. Kanggo pengawal tapel wates, situs pendaratan helikopter luwih penting tinimbang rudal anti-kapal. Kanggo Coast Guard, kapal proyek sing apik banget 22460 Rubin, 22120 Purga lan kapal 12200 Sobol lagi dibangun.
  10. +8
    30 May 2014
    Kazakhstan saiki nganakake tender kanggo mbangun galangan kapal anyar ing cedhak pelabuhan Aktau ing Segara Kaspia, sing bakal mbangun kapal sipil lan kapal perang.
    Wis wektune yen perusahaan bakal ngilangi katergantungan Kazakhstan marang impor ing bidang pembuatan kapal, lan bakal modernisasi armada Kaspia. Pambangunan pabrik kasebut bakal nduduhake kekuwatan ekonomi Kazakhstan lan posisi utama ing kabeh wilayah, ditambah 3000 proyek, ora kalebu subkontraktor, lan kanthi kapasitas 30000 ton logam saben taun, karya dijamin 50 taun sadurunge. Aku sing Singapore bakal melu ing tender, lagi shipbuilders apik, utamané wiwit gaya anyar saka perdagangan lan hubungan ekonomi antarane wong-wong mau wis wutah positif, lan masalah militèr-technical, njupuk menyang akun hubungan allied, Aku Rusia bakal bantuan lan produk tanduran bakal metu saka saingan. Muga-muga sampeyan sukses kanggo Kazakhs lan kamakmuran.
  11. 0
    30 May 2014
    Intine, mesthi, milih wong Kazakhstan. Nanging kanggo wong-wong mau, aku mikir, luwih nguntungake kanggo ngatasi Rusia tinimbang karo negara liya.
  12. Ork-78
    -4
    30 May 2014
    Nazarbayev wiwit asring katon lara menyang Kakaisaran Langit ...
    1. +5
      30 May 2014
      Deleng ing saubengé sampeyan, deleng pirang-pirang barang Cina sing ana ing saubengé lan aja lali babagan keyboard ing komputer)) banjur takon dhewe, apa sampeyan nimbang ing China utawa ora?)))
    2. +4
      30 May 2014
      Aku maca komentar sampeyan, lan kontrak gas kanggo 400 lard langsung teka ing pikiran.
  13. -1
    30 May 2014
    Kita uga butuh sawetara kapal kasebut ing Issyk-Kul. Kanggo ngusir serangan China / Uyguria / Osh / Uzbekistan utawa Tajik sing salah saka Afghanistan wassat
    1. +2
      30 May 2014
      Kutipan saka: KG_patriot_last
      Kita uga butuh sawetara kapal kasebut ing Issyk-Kul. Kanggo ngusir serangan China / Uyguria / Osh / Uzbekistan utawa Tajik sing salah saka Afghanistan wassat
      Ya, ora, turis kanggo numpak, aku bakal numpak iki.
      1. +3
        30 May 2014
        Ana uga kapal selam nuklir proyek Typhoon. nglirik Lan Kyrgyzstan minangka tenaga nuklir sing gedhe - mungsuh gumeter !!! wassat.
        Andrey, aja lali, ana torpedo sing "ngambang" ing kana, ora sengaja kecekel. Yen sampeyan ninggalake Kyrgyzstan tanpa Angkatan Laut, wong Kyrgyzstan bakal nulis wong Kazakh minangka mungsuh lan mudhun saka gununge. duka Kita mung ora entuk. Luwih tentrem, paseduluran lan ombenan ing Issyk-Kul. Kanggo kula pribadi, ora ana sing luwih apik ing donya tinimbang liburan ing kana.
  14. -6
    30 May 2014
    Kazakhstan ... Iku misale jek kaya wong normal, "tresna" Fritz, demokrasi, etc. sing wis dibuktekake bola-bali. Lan saiki, apa ... China wis suwe, wiwit ambruk USSR, saka overpopulation monstrous licks lambé menyang wilayah anyar. Kanggo perang karo Rusia. Apa marang Rusia, apa marang AS. Kabeh teknologi smartphone dicolong ora worth sèket taun saka lomba nuklir. Lan saiki dheweke nyoba mlebu ing Kazakhstan, ora mungkin dheweke bakal ngidini, nanging dheweke nyoba.
    1. +4
      30 May 2014
      Kutipan saka raven75
      Kazakhstan ... Iku misale jek kaya wong normal, "tresna" Fritz, demokrasi, etc. sing wis dibuktekake bola-bali.


      opo?
  15. 0
    30 May 2014
    Rauh Kaspia bakal duwe armada padha ing Segara Ireng, yen kita njupuk ing syarat-syarat armament apa Dagestan worth, siji, mesthi, ing syarat-syarat pamindahan bakal luwih kurang, nanging ing syarat-syarat horokrasi teluk, aku iku. bakal dadi urutan gedhene luwih dhuwur tinimbang saiki, negara-negara ing wilayah Kaspia wiwit rearm armada!
  16. +2
    30 May 2014
    Warta kasebut mung ngomong babagan siji - Kazakhstan obah ing arah sing bener.
    EAEU wis ditandatangani, galangan kapal direncanakake, akeh negara sing kebanjiran proposal kanggo kapal.
    Akeh usaha patungan wis digawe karo Rusia, kalebu. ing babagan persenjataan.
    Perusahaan Kazakh bakal melu kerjasama industri karo Rusia kanggo nggawe jinis senjata anyar. Kanggo tujuan iki, program substitusi impor industri komponen saka Ukraina lagi ditindakake, ujare Alexander Petrov, Wakil Ketua Pemerintah Wilayah Sverdlovsk.

    Kerjasama gabungan ing EAEU bakal ngasilake woh saben taun. Ing 20-30 taun, bebarengan EAEU bakal njupuk Panggonan ing donya ilang karo ambruk USSR. Mung mungsuh nyata lan provokator multiply regejegan ètnis ing guise patriots rooting kanggo negara.
  17. nnnnnn
    +4
    30 May 2014
    Kabar iki umur satus taun, rembugan babagan pambangunan lan tuku papat unit Tornado ditindakake ing 2008! kontrak ora njupuk Panggonan wiwit Departemen Pertahanan RF, sawise acara Agustus 2008, mutusaké kanggo tuku kanggo Angkatan Laut Rusia. Lan Zhanzakov banjur dadi kapten, nanging wiwit 2011 dheweke wis dadi admiral mburi !!!
    Rembugan karo perusahaan Cina Poly Technologies, Turkish Istanbul Naval Shipyard Command, STX Korea Selatan, German Lurssen lan Dutch Damen Shipyard dianakaké minangka bagéan saka kompetisi, lan ora ana sing ditandatangani karo perusahaan apa wae kajaba memorandum. lan mulane, ing kerangka program pambangunan kapal Angkatan Laut Republik Kazakhstan, pambangunan kapal artileri-roket cilik (MRAK) diwiwiti ing Uralsk ing pabrik Zenit, sanajan mesthine ora masuk akal kanggo nyebut rudal kasebut. kapal amarga kasunyatan sing padha sijine Grad ing kapal. Impen Zhanzakov kanggo nginstal rudal anti-kapal Prancis ing "kapal" iki rampung ing fiasco lengkap.
    1. +2
      30 May 2014
      Apa sing kedadeyan karo Exocets?
      1. +4
        30 May 2014
        Dheweke, Zimran, duwe jarak sing cendhak (70 km). Model paling anyar sing ora bisa didol, blok 3 nduweni 180 km miturut pendapatku. Nanging Federasi Rusia banjur bakal menehi "Uran-U" karo X-35U kanggo 260 km (Uran-E - 130 km.). hi
        1. +2
          30 May 2014
          Memorandum kasebut ditandatangani khusus kanggo Blok-3. Rusia bakal enggal menehi Uran-E. Nanging aku kepingin weruh apa ora bisa metu karo Exocets.
          1. +2
            30 May 2014
            Mungkin sebabe dheweke nawakake versi ekspor onyx-yahunts. Umumé, kabeh rudal kasebut ing USSR duwe huruf X lan minangka perkembangan super rahasia. Mung sawetara negara ing donya sing bisa nindakake iki.
            Inggih, Republik Kazakhstan minangka sekutu Federasi Rusia. Uga alesan apik. Ing situs iki ana artikel babagan tuwuh. "Mistral". Ana bantahan, dheweke bakal nyerah, ora bakal nyerah, banjur apa sing kudu ditindakake !?
      2. nnnnnn
        +1
        30 May 2014
        Kutipan saka Zimran
        Apa sing kedadeyan karo Exocets?

        Iki minangka pitakonan kanggo direktur Dzhaksybekov lan Kazvor nuwun Kazingiring
        1. +2
          30 May 2014
          Iki mbokmenawa kok Yakhont ditawakake. ngguyu . Wigati dimangerteni manawa akeh wong kita sing ngomong lan menehi tandha "niat" macem-macem. Lan bisnis, utamane karo jinis senjata kejut, ... Nyuwun . Mulane, paling kamungkinan iku sijine ing rem. Ya, lan Federasi Rusia mesthi ora seneng, dheweke bakal nyurung dhewe, aja menyang peramal ing kene. Rusia njaga paritas ing wilayah kasebut. Ana artikel ing kene sing ujar manawa wong Turkmen lan Azerbaijan duwe Uran-E. Tegese, Federasi Rusia ora bakal ngidini wong duwe sing luwih kuat utawa luwih dawa. hi
  18. 0
    30 May 2014
    Kutipan saka: nnnnnn
    Impen Zhanzakov kanggo nginstal rudal anti-kapal Prancis ing "kapal" kasebut rampung kanthi gagal.


    Iku banget menarik. Apa sing kedadeyan karo Exocets? Sawise kabeh, memorandum ditandatangani sawetara taun kepungkur.
  19. +1
    30 May 2014
    Kutipan: Ingvar 72
    Ya, ora ana mungsuh potensial ing Kaspia. Kajaba Azerbaijan gravitates menyang Turki. Senajan klub apik ora nate lara. Mung ing kasus. hi

    Sampeyan salah babagan Azerbaijan. Dheweke uga duwe kapal selam cilik ing layanan, perenang tempur dilatih dening spesialis saka Amerika Serikat. Padha bisa meneng.
  20. +1
    30 May 2014
    Mubeng perang, malah ing komentar ....
  21. nnnnnn
    +3
    30 May 2014
    Kutipan saka: diver1977
    Kutipan: Ingvar 72
    Ya, ora ana mungsuh potensial ing Kaspia. Kajaba Azerbaijan gravitates menyang Turki. Senajan klub apik ora nate lara. Mung ing kasus. hi

    Sampeyan salah babagan Azerbaijan. Dheweke uga duwe kapal selam cilik ing layanan, perenang tempur dilatih dening spesialis saka Amerika Serikat. Padha bisa meneng.

    bakal menehi ist Fantastic, basis test Soviet kanggo prau midget wis ilang dhewe, uga, bab nglangi pertempuran ngguyu Nanging, Kazakhstan ora peduli karo "perenang" ing jero Kaspia Lor, delengen negatif
  22. 0
    30 May 2014
    Sekutu kudu bersenjata - terus!
  23. +2
    30 May 2014
    Hello
    Kapal kasebut apik kanggo kabeh wong, mung khusus banget. Kanthi tren global saiki ing galangan kapal, luwih cocok kanggo duwe platform modular. Iki bakal ngidini kanggo keluwesan ing nggunakake loro peralatan lan gaman ing mecahaken masalah tartamtu. Ora dianjurake kanggo duwe armada kapal kanggo saben tugas kanthi kapisah.
    1. avt
      +1
      30 May 2014
      Kutipan saka KADEX
      Kapal kasebut apik kanggo kabeh wong, mung khusus banget. Kanthi tren global saiki ing galangan kapal, luwih cocok kanggo duwe platform modular. Iki bakal ngidini kanggo keluwesan ing nggunakake loro peralatan lan gaman ing mecahaken masalah tartamtu. Ora dianjurake kanggo duwe armada kapal kanggo saben tugas kanthi kapisah.

      Oh, game modular kasebut! Ya, kanthi pamindahan kasebut, kanggo pager gorodny - bakal regane cruiser, ditambah kru insinyur-admirals. Kok ana embel-embel kaya ngono ing Kaspia!? Bener, kita nganggo pasangan ing varian MAK lan saiki seri RTO tambah, banjur, yen perlu, RTO kudu ditransfer menyang Segara Ireng, utawa menyang Baltik. Kowe nang endi??? Kanggo Aral? Mungkin malah masang gembong, dissect modularly tengen steppe? Loro MAC lan loro RTO cukup kanggo sampeyan, mesthi, yen sampeyan duwe pasugatan liyane, uga, 4x4, kanggo puas. ngguyu
  24. nnnnnn
    +1
    30 May 2014
    Kutipan saka Zimran
    Kutipan saka: nnnnnn
    Impen Zhanzakov kanggo nginstal rudal anti-kapal Prancis ing "kapal" kasebut rampung kanthi gagal.


    Iku banget menarik. Apa sing kedadeyan karo Exocets? Sawise kabeh, memorandum ditandatangani sawetara taun kepungkur.

    Sampeyan bisa mlebu apa wae sing disenengi, pura-pura kerja lan nglaporake sampah dana anggaran, nanging ora ana sing mbangun RTB, ora ana pelatihan spesialis kanggo perawatan. mbukak
  25. 0
    30 May 2014
    Hello
    Kapal kasebut apik kanggo kabeh wong, mung khusus banget. Kanthi tren global saiki ing galangan kapal, platform modular luwih cocog. Iki bakal njamin keluwesan nggunakake ora mung senjata, nanging uga peralatan khusus liyane, kalebu peralatan darurat.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"