Gambar 2014 // Divisi peralatan khusus saka perusahaan "Uralvagonzavod"

21
Gambar 2014 // Divisi peralatan khusus saka perusahaan "Uralvagonzavod"


Koleksi gambar cat banyu "UVZ - Solusi Anyar" saka studio Alexey Maslov dadi basis kanggo sawetara visual 2014 atribut perusahaan saka Divisi Peralatan Khusus.

Saka tanggalan Taun Anyar nganti notebook, buklet, cetakan T-shirt lan liya-liyane.

Kanggo pisanan ing pirang-pirang taun, ora ana sejarah cara saka T-34 kanggo T-90, nanging mung produk anyar utawa produk modernisasi anyar taun anyar. Kedaden ing 2013 mung ana wolung wong (sanajan ora diklasifikasikaké).

Perusahaan kasebut ora nate nuduhake akeh produk anyar sajrone setaun.










Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    31 May 2014
    Menarik, matur nuwun!
    1. +3
      31 May 2014
      Aku njaluk ngapura amarga metu saka topik. http://www.vesti.ru/doc.html?id=1638457 Duta Besar AS kanggo Ukraina Geoffrey Pyatt ngumumake tambah kaping pindho ing bantuan AS kanggo sektor pertahanan Ukraina. Minangka duta besar Amerika nandheske, "penekanan khusus" ditrapake kanggo nambah kemampuan tempur para pengawal perbatasan Ukraina. Kenging punapa kita boten saged kanthi terang-terangan mbiyantu milisi kanthi gaman????????????? Saiki dheweke butuh senjata sing dibutuhake. Padha ora sopan. Apa kita isin?????
      1. +2
        1 2014 Juni
        Apa sampeyan mikir dheweke ora direwangi? =) Aku rumangsa naif.
  2. 120352
    +9
    31 May 2014
    Gambar nyengsemaken! Aku kaya kanggo ndeleng ing logam sanalika bisa.
    1. +6
      31 May 2014
      Apa luwih gampang! Kabeh mesin iki diwujudake ing logam ... ora kabeh serial, nanging isih prajurit
    2. +2
      31 May 2014
      Aku luwih kasengsem ing BMP "atom", ing tokoh, kang adoh, iku karo OPVT ??? utawa iku tiang utama))))
      1. bigELDAK
        +3
        31 May 2014
        dudu cagak listrik.
        1. +1
          31 May 2014
          cagak Saluran listrik - DUKUNGAN! Pilar ing taman!
          1. bigELDAK
            0
            2 2014 Juni
            Bumi 70% banyu... 30% liyane iku KAPTEN OBVIOUS.☺☻
    3. PAM
      +3
      31 May 2014
      supaya padha meh kabeh ing logam (lan ora ing Piece), kajaba operator personel wojo ("Atom" kaya)
    4. +1
      31 May 2014
      Ing 2015, Sugeng rawuh ing Nizhny Tagil. Sampeyan bakal weruh kabeh, kalebu ing tumindak. Liyane bakal ditambahake.
  3. +2
    31 May 2014
    Gambar kasebut mesthi menarik lan nyengsemake.
  4. +1
    31 May 2014
    Nyengsemaken lan warni. Nyatane, kanggo ndeleng kabeh iki ing logam langsung lan ing ARMY kita. Sanajan ana sing wis ana, ing salinan siji.
  5. wanderer_032
    +8
    31 May 2014
    Gambar iki narik kawigatenku.
    Apa piranti kasebut ing pinggir menara T-72B3?
    KAZ ora worth iku. Apa iku ora ing mesin serial diwenehake ing bagean?
    1. +5
      31 May 2014
      Amarga iki minangka "arena-e" (tegese ekspor), dheweke ujar manawa bakal "Afghanite" domestik.
    2. +7
      31 May 2014
      Kutipan: wanderer_032
      Apa piranti kasebut ing pinggir menara T-72B3?
      KAZ ora worth iku.

      Hello Alexander.
      hi

      Ya, iki KAZ Arena-E.
      Ekspor versi Arena saka generasi kapindho, TANPA antena SINGLE.

      Lan aku seneng banget karo gambar ing artikel kasebut.
      Enak dideleng.
      apik

      Foto: KAZ Arena-E ing T-72B3 ing Nizhny Tagil.
  6. Komentar wis dibusak.
  7. +6
    31 May 2014
    ing gambar katelu, Komplek mk-perokok kang ngimpi-mesin mbuwang rokok ngguyu guyon, nanging nyatane matur nuwun kanggo gambar, kaya sing nyata
    1. 0
      31 May 2014
      Ing kaping papat;)
  8. +2
    31 May 2014
    BEAUTIFUL nanging
  9. +2
    31 May 2014
    Gambar ayu. Lan apa, kita bakal weruh kabeh iki ing pasukan?
  10. +1
    31 May 2014
    Gambar gedhe! Mripat ngaso, matur nuwun! apik
  11. +1
    31 May 2014
    Senjata Rusia wis diuji wektu.
  12. +1
    1 2014 Juni
    Ploy marketing sing apik banget))) ... gaman sing apik laris ... lan tambah dodolan nguatake produksi ...
  13. ed65b
    0
    1 2014 Juni
    ing gambar, tank iki digambar ing blok kutha, lan terminator ing lapangan, Mungkin iku kudu wis cara liyane? Utawa iku slip Freudian?
  14. +2
    1 2014 Juni
    Apa kita bakal medeni NATO nganggo cat banyu?)
  15. 0
    Februari 5 2015
    kaendahan mung mesmerizing!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"